Η Απάτη του «Αγίου Φωτός» σε 5 μέρη

Ιερές Επενδύσεις: Καταναλώστε υπεύθυνα λόγω Νηστείας

AgioFws03

Η Απάτη του Αγίου Φωτός [1]

Η Απάτη του Αγίου Φωτός [2]

Η Απάτη του Αγίου Φωτός [3]

Η Απάτη του Αγίου Φωτός [4]

Η Απάτη του Αγίου Φωτός [5]

This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Επενδύσεις, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία. Bookmark the permalink.

17 Responses to Η Απάτη του «Αγίου Φωτός» σε 5 μέρη

    • Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

      Έχουμε κυβέρνηση μαθητευόμενων μάγων, πριν είχαμε κυβέρνηση μυξοθεούσων, φυσικό είναι όλοι τους να φέρνουν το άγιο Φως, ποντάρουν στο μεταφυσικό σύνδρομο της Ψωροκώσταινας.

  1. Ο/Η του κώλου λέει:

    Aρμενορωμέικο παπαδογενειοτράβηγμα στον αγιο τάφο

  2. Ο/Η Θεολόγος λέει:

    Ο «λογιστής Παπαδήμας

    http://www.diaforetiko.gr/sinelifthh-o-nikos-papadimas-ikonomikos-diachiristis-tou-patriarchiou-ierosolimon-epi-irineou/

    http://ektimotheou.blogspot.gr/2011_11_01_archive.html
    Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

    13.OOO.OOO $ Η » ΤΙΜΗ» ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ;

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ κ.ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟ

    Ο Αρχηγός της Ισραηλινής Αστυνομίας μετά απο εντολή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ προχώρησε σε έναρξη επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το αν η αναγνώριση του Θεόφιλου Γ’ αποτελεί προιόν απάτης και δωροδοκίας. Με εκτενής δημοσίευμα η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz τόσο στην εβραική όσο και στην αγγλική της έκδοση «δείχνει» τον πρώην Υπουργού Συνταξιοδοτικών Υποθέσεων, του Ράφι Είταν ως τον παραλήπτη 13 εκατομμύριων δολλαρίων προκειμένου να βοηθήσει τον Θεόφιλο να αναγνωριστεί. Διαβάστε το δημοσίευμα της Haaretz μεταφρασμένο στα ελληνικά: 23.11.2011 (Haaretz) – Διαβάστε το άρθρο της Haaretz > Ο Γενικός Διοικητής της αστυνομίας πρόσφατα ζήτησε να γίνει έρευνα σε αξίωση ότι ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Θεόφιλος ο Γ‘, υποτίθεται, αγόρασε την αναγνώριση του τίτλου του με την βοήθεια του πρώην Υπουργού Συνταξιοδοτικών Υποθέσεων, του Ράφι Είταν. Ο Γενικός Διοικητής της αστυνομίας, ο Ιωανάν Ντανίνο, ζήτησε να ερευνήσει τις υποψίες ο επικεφαλής αστυνομικών ερευνών και διεύθυνσης πληροφοριών, ο υποστράτηγος Ιώραμ Σεγκίλοβιτς.
    Η αίτηση να ξεκινήσει ποινική έρευνα προήλθε από τον απομακρυσμένο Ελληνορθόδοξο Πατριάρχη, Ειρηναίο τον Α’, σε έγγραφο που υπέβαλε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ανώτατο Δικαστήριο.

    http://www.haaretz.com/print-edition/news/police-to-investigate-claim-greek-patriarch-bought-title-with-13-million-bribe-1.397161
    Police to investigate claim Greek patriarch bought title with $13 million bribe

  3. Ο/Η Red cardinal λέει:

    http://www.paron.gr/v3/new.php?id=80793&colid=&catid=26&dt=2012-10-14 0:0:0

    14/10/2012

    Και οι διάκοι θα φοράνε… μίτρα!

    Ανέκδοτο από τα λίγα έχουν καταντήσει οι ενδυματολογικές υπερβολές των κληρικών που κατέχουν θέσεις και αξιώματα. Τα χνάρια μερικών μητροπολιτών με τις πλουμιστές χρυσοποίκιλτες στολές και τις ποιμαντορικές ράβδους, τις οποίες κραδαίνουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ακολουθούν και μερικοί αρχιμανδρίτες.

    Τελευταίο παράδειγμα ο έξαρχος του Παναγίου Τάφου. Παρότι κατέχει τον βαθμό του αρχιμανδρίτη, σχολίαζε μητροπολίτης της Κεντρικής Ελλάδας που βρέθηκε πρόσφατα σε εκδήλωση μαζί του, φέρει μαζί του την ποιμαντορική ράβδο του αρχιερέα σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις. «Δεν είναι ούτε μητροπολίτης ούτε επίσκοπος. Δεν μπορεί να κουβαλά τη ράβδο του μητροπολίτη, όταν πολλοί μητροπολίτες, ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος, δεν τη χρησιμοποιούν», σχολίαζε. Το έθος προβλέπει πως, επειδή εκπροσωπούν τους πατριάρχες, οι έξαρχοι φέρουν συνήθως την ποιμαντορική ράβδο. Όμως, όταν οι περισσότεροι αρχιερείς κινούνται σεμνά και ταπεινά, χωρίς να προκαλούν, λένε αρχιερείς, είναι υπερβολικό ένας νέος κληρικός να κινείται με ύφος βασιλικό. Με τη φόρα που έχουν πάρει αρχιερείς και απλοί ιερείς, στο τέλος θα φοράνε και οι διάκοι… μίτρα!

    http://www.press-gr.com/2010/06/blog-post_1710.html

    Πιάσανε στην Ταϋλάνδη τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου με βερμούδα…

    ..και με τη συνοδεία ξανθιάς καλλονής! Σάλος στα εκκλησιαστικά παρασκήνια. Έγγραφη καταγγελία και φωτογραφίες από πιστή που βρισκόταν στο ίδιο ταξίδι

    http://www.kathimerini.gr/222736/article/epikairothta/politikh/patriarxeio-ierosolymwn-diaxeiristika-paixnidia

    Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: διαχειριστικά «παιχνίδια»

    Του Νiκου Παπαχρηστου

    Πολυκατοικίες και μονοκατοικίες, διαμερίσματα και καταστήματα, τέσσερα Θέατρα, Ναοί και Μετόχια, βοσκότοποι και ελαιώνες αποτελούν, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η «Κ», την ακίνητη περιουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στη Ελλάδα. Μια περιουσία αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ που διαχειρίζεται ο εκάστοτε Πατριάρχης διά του Εξάρχου του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα. Τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των ακινήτων μόνο στην πρωτεύουσα, ξεπερνούν τα 300.000 ευρώ τον χρόνο. Βέβαια, σε ορισμένες περιπτώσεις, με την άδεια του κ. Ειρηναίου, η Εξαρχία προσέφερε τα ακίνητά της σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Οπως για παράδειγμα στην αδελφή του, κ. Μαρία (Μαρίτσα) Χάλαρη, η οποία εμφανίζεται ως μισθώτρια διαμερίσματος 94 τ.μ. στην οδό Πρατίνου με μηνιαίο ενοίκιο μόλις 58 ευρώ.

    Επτασφράγιστο μυστικό

    Οταν ο Αρχιεπίσκοπος Γεράσων κ. Θεοφάνης εγκαταστάθηκε στο κτίριο της Εξαρχίας στην Πλάκα, ένα από τα πρώτα τηλεφωνήματα που δέχθηκε ήταν από μια ηλικιωμένη γυναίκα. «Θέλω να αφήσω το σπίτι και την περιουσία μου στον Πανάγιο Τάφο», του είπε αποφασισμένη. Δεκάδες ανάλογες προσφορές γίνονται κάθε χρόνο στο Πατριαρχείο από απλούς πιστούς αυξάνοντας την ήδη μεγάλη περιουσία του. Ελάχιστοι ωστόσο είναι αυτοί που γνωρίζουν πόσα και ποια είναι τα ακίνητα που ανήκουν στο Πατριαρχείο. Ακόμα και τα μέλη της Συνόδου των Ιεροσολύμων δεν γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό τους αλλά και το ύψος των εσόδων που αποφέρει η εκμετάλλευσή τους. Ο κ. Ειρηναίος κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό το ποσό που συγκέντρωνε κάθε χρόνο η Εξαρχία. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησαν να διεξαχθεί από επιθεωρητές του υπουργείου Οικονομικών, διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος στην περιουσία του Πατριαρχείου στην Ελλάδα.

    Το Πατριαρχείο ή ο Πανάγιος Τάφος φέρονται να έχουν στην ιδιοκτησία τους περισσότερα από 140 ακίνητα στην Αθήνα ανάμεσα στα οποία και η πολυτελής πατριαρχική κατοικία στη Φιλοθέη. Τα περισσότερα είναι διαμερίσματα σε πολυκατοικίες, τα οποία είτε κατασκευάσθηκαν με τη μέθοδο της αντιπαροχής σε οικόπεδα του Πατριαρχείου είτε αποτελούν δωρεές πιστών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, ωστόσο, η διαχείρισή τους αφού σε ορισμένες περιπτώσεις τα μισθώματα είναι εξαιρετικά χαμηλά.

    Εκτός από την αδελφή του κ. Ειρηναίου, διαμέρισμα από την Εξαρχία νοικιάζει και η ανιψιά του. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται ως μισθώτρια ακινήτου σε προάστιο της Αθήνας αντί του ποσού των 147 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό της λήγει το 2009. Την ίδια στιγμή γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο νοικιάζει ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη μόλις για 110 ευρώ, ενώ σκηνοθέτης μισθώνει πέντε ορόφους σε πολυκατοικία κοντά στην Ομόνοια αντί 1.800 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι διαμερίσματα ακόμα και στην περιοχή του Κολωνακίου ενοικιάζονται μεταξύ 200 και 400 ευρώ και μονοκατοικίες λιγότερο από 150 ευρώ. «Δυστυχώς κανένας δεν μπορούσε να ελέγξει το μέγεθος της περιουσίας και έτσι είχαν τη δυνατότητα να την καρπώνονται συγγενείς και φίλοι του πρώην Πατριάρχη», σημειώνει κληρικός του Πατριαρχείου. Το πιο προσοδοφόρο ακίνητο της Εξαρχίας βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 16 και νοικιάζεται στην Ευρωπαϊκή Λαϊκή Τράπεζα για το ποσό των 11.000 ευρώ το μήνα.

    Και τέσσερα θέατρα

    Κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και ιδιώτες εκφράζουν μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά ή την εκμίσθωση ακινήτων του Πατριαρχείου. Πριν από δύο χρόνια μεγάλος εκδοτικός οίκος απευθύνθηκε στον κ. Ειρηναίο προκειμένου να αγοράσει τα τέσσερα θέατρα που ανήκουν στην Εξαρχία. Την ίδια περίοδο έφτασε στην Αθήνα και ο στενός συνεργάτης του πρώην Πατριάρχη, κ. Νικόλαος Παπαδήμας προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα και να συστήσει καλύτερους τρόπους αξιοποίησης της περιουσίας του Πατριαρχείου στην Αθήνα. Ο Πανάγιος Τάφος έχει στην ιδιοκτησία του ακίνητα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος όπως στην Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Επίσης διαθέτει τριάντα επτά Μετόχια σε όλη την Ελλάδα με πιο σημαντικά αυτά της Κρήτης, της Σάμου και της Μάνης. Συγκεκριμένα, σε περιοχές των δήμων Λεύκτρου και Αβίας στη Μάνη έχει στην ιδιοκτησία του μεγάλες γεωργικές εκτάσεις με περισσότερα από 1.500 ελαιόδεντρα που ενοικιάζονται σε αγρότες της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εξαρχία λαμβάνει την επιδότηση του παραγόμενου ελαιολάδου, που της αναλογεί βάσει των συμφωνιών που έχει κάνει με τους καλλιεργητές. Στη Λακωνία το Πατριαρχείο έχει στην ιδιοκτησία του μεγάλες αγροτικές εκτάσεις και περισσότερα από 200 στρέμματα βοσκότοπους.

    Ηθελαν και… επιδότηση

    Παρά τη μεγάλη περιουσία του στην Ελλάδα αλλά και τα σημαντικά έσοδα από την εκμετάλλευσή της ο κ. Ειρηναίος διά του Εξάρχου του στην Αθήνα ζητούσε διαρκώς την οικονομική συνδρομή της ελληνικής Πολιτείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα χρόνο ο αρχιμανδρίτης κ. Θεόκτιστος ζήτησε από την κυβέρνηση να αναλάβει την κάλυψη των μηνιαίων εξόδων του Πατριαρχείου που ανέρχονταν στο ποσό των 470.000 δολ. «Η δεινή αυτή κατάσταση οφείλεται στο γεγονός ότι λόγω της εκεί επικρατούσης εμπολέμου καταστάσεως δεν επισκέπτονται πλέον τους Αγίους Τόπους προσκυνηταί», σημείωνε ο κ. Θεόκτιστος.

    Έντυπη

  4. Ο/Η laskaratos λέει:

    Τι έχει να απαντήσει ο μητροπολίτης Άνθιμος;
    Ως πότε η κοινωνία θα κλείνει τα μάτια στην ιερή παιδεραστία;

    http://www.iefimerida.gr/news/200056/friki-fernoyn-anilika-agoria-me-trena-apo-voylgaria-gia-na-kanoyn-piatsa-sti#ixzz3WXwAgCbF

    ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ

    Φρίκη: Φέρνουν ανήλικα αγόρια με τρένα από Βουλγαρία για να κάνουν πιάτσα στη Θεσσαλονίκη

    06|04|2015 9:02

    Και τον πιο αδιάφορο σοκάρουν οι καταγγελίες από κατοίκους του Βαρδάρη Θεσσαλονίκης για την περιοχή πίσω από τον ΟΣΕ.

    Οπως γράφει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Espresso», η οδός Αφροδίτης έχει μετατραπεί σε πιάτσα-παράδεισο για παιδεραστές και παιδόφιλους που «ψαρεύουν» αγόρια τα οποία εκμεταλλεύονται πολυπλόκαμα κυκλώματα στον χώρο του trafficking. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα παιδιά έρχονται στη Θεσσαλονίκη από διάφορες περιοχές, ενώ τα περισσότερα φτάνουν με τρένο ή λεωφορείο από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

    «Στην οδό Αφροδίτης ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ακόμα και τις αρρωστημένες ορέξεις του στα κορμιά των παιδιών. Το πρωί λειτουργούν κανονικά τα καταστήματά μας, αλλά το βράδυ η εικόνα που υπάρχει είναι τελείως διαφορετική» αναφέρει χαρακτηριστικά στην Espresso κάτοικος της περιοχής.

    «Ειδικά στη Θεσσαλονίκη έρχονται καθημερινά λεωφορεία με παιδιά που δεν συνοδεύονται πάντα από τους γονείς τους. Τα ξεφορτώνουν σε διάφορα σημεία για να προωθηθούν στην επαιτεία ή στην πορνεία», λέει στην εφημερίδα από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

    Ο «κύριος με τα ράσα και τον χρυσό σταυρό» που «ψαρεύει» δύο-δύο τα πιτσιρίκια

    Σοκαριστική είναι η περιγραφή του νεαρού κατοίκου που έγινε αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού «ψαρέματος».

    «Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση που είδα ένα βράδυ και με αηδίασε. Επιστρέφοντας σπίτι μου, επί της οδού Αφροδίτης σταμάτησε ένα VW Eos μαύρο, που οδηγός του ήταν ένας ιερέας! Φορούσε ράσα κανονικά και ένας τεράστιος χρυσός σταυρός κρεμόταν από τον λαιμό του Αναβόσβησε τα φώτα και βγήκαν τρέχοντας από τη στοά τρία αγοράκια 13-14 ετών. Ισως μάλιστα και μικρότερα! Τα δύο παιδάκια τελικά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί του! Γενικά, στα στενά γύρω από τον Επιβατικό Σταθμό Θεσσαλονίκης κάθε βράδυ γίνεται το ίδιο πράγμα».

    http://www.iefimerida.gr/news/200056/friki-fernoyn-anilika-agoria-me-trena-apo-voylgaria-gia-na-kanoyn-piatsa-sti#ixzz3WXwAgCbF

  5. Ο/Η Ιωάννης ο Ιταλός λέει:

    http://www.thegreekcloud.com/quotes/?id=2255

    Αν πάει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να πάρει το άγιο φως, να κάνει μια στάση στον γυρισμό και στην Κύπρο να πάρει και τις παντούφλες buffalo του Γέροντα Παΐσιου να τις φέρει πίσω.

    Peterson Wilbeforce

  6. Ο/Η Κώστας λέει:

    Κάποτε ήρθε ο μεγάλος μου υιός τρέχοντας με κλάματα και μου είπε!
    Μπαμπά μου είπες ψέματα για τον Άγιο Βασίλη, δεν υπάρχει!
    Του το είπε η ξαδελφούλα του, μεγαλύτερη!
    Εγώ ατάραχος του απάντησα:
    Αγοράκι μου και βέβαια υπάρχει Άγιος Βασίλης, μόνο που δεν είναι χοντρός και δεν φοράει κόκκινα ρούχα!
    Είναι αυτός ο παππούλης και του έδειξα τον άγιο Βασίλειο που εορτάζει κάθε 1η έκαστου έτους!
    Του εξήγησα δε, ότι οι άνθρωποι προκειμένου να τον θυμούνται τα παιδάκια, τον έκαναν πιό χοντρούλη και του έβαλαν κόκκινα ρούχα!
    Τι να εξηγήσεις τώρα περί marketing και πολυεθνικών!
    Τέλος αυτός χαμογέλασε και έφυγε έχοντας μέσα στην καρδούλα του τον ΑηΒασίλη του!
    Ήταν κάτι που το χρειαζόταν!
    Το άγιο φως είναι κάτι που χρειάζεται στις ψυχές των ανθρώπων, αυτών των χριστιανών που έχουν πλέξει τα όνειρα τους, τα πιστεύω τους, τις ελπίδες τους!
    Έρχεσαι αγαπητέ μου και το σκοτώνεις με κάτι άρθρα σαν το παραπάνω με περισσή ευκολία!
    Βλέπεις ή νομίζεις ότι δεν θα δώσεις λόγο για αυτό!
    Επιφανειακά έτσι είναι!
    Κατα βάθος όμως ακόμη και εσύ αναρωτιέσαι……
    Με αγάπη και εύχομαι ο δικός μου Θεός να σε προστατεύει και να σου δίνει ελπίδα!!!

  7. Ο/Η του κώλου λέει:

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    Τα αεροσκάφη θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα

    Με τρία έξτρα αεροσκάφη (τα οποία δεν θα εκτελέσουν εμπορική πτήση) θα επιχειρήσει να μεταφέρει το Άγιο Φως, το Μεγάλο Σάββατο, σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς η Aegean, εκτός από τις προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις.

    Συνολικά, η Aegean και η Olympic Air θα μεταφέρουν το Αγιο Φως σε 16 προορισμούς.

    Τα αεροσκάφη, τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, θα επιχειρήσουν προς τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και συγκεκριμένα: Ένα προς Αιγαίο, ένα προς Ιόνιο και ένα προς Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα.

    Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν πτήσεις αποκλειστικά και μόνο για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός προς: Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σάμο, Κω, Μυτιλήνη, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη και Λήμνο. Η επιλογή των πιο πάνω προορισμών έγινε σύμφωνα με την πληθυσμιακή κάλυψη.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, θα είναι κατά προσέγγιση στις 21:30.

    Το Μεγάλο Σάββατο τα δρομολόγια των έκτακτων πτήσεων για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

    A36006 Αθήνα – Ιωάννινα 18:30 – 19:20
    A36006 Ιωάννινα – Κέρκυρα 19:35 – 19:55
    A36006 Κέρκυρα – Κεφαλονιά 20:10 – 20:40
    A36007 Κεφαλονιά – Ζάκυνθος 20:55 – 21:15
    A36008 Αθήνα – Λάρισα 18:30 – 19:05
    A36008 Λάρισα – Αλεξανδρούπολη 19:30 – 20:30
    A36009 Αλεξανδρούπολη – Λήμνος 20:45 – 21:30
    A36002 Αθήνα – Μυτιλήνη 18:30 – 19:10
    A36002 Μυτιλήνη – Σάμος 19:25 – 19:50
    A36002 Σάμος – Κως 20:05 – 20:25
    A36003 Κως – Μύκονος 20:40 21:10

    Παράλληλα, η μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο, θα γίνει και με τις προγραμματισμένες πτήσεις της Aegean προς Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη ως εξής:

    Α3 320 Αθήνα – Ηράκλειο 18:50 – 19:40
    Α3 344 Αθήνα – Χανιά 19:00 – 19:55
    Α3 214 Αθήνα – Ρόδος 19:00 – 20:00
    Α3 360 Αθήνα – Σαντορίνη 19:25 – 20:10
    Α3 126 Αθήνα – Θεσσαλονίκη 19:10 – 20:05

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Μεγάλο Σάββατο το πλήρωμα καμπίνας όλων των πτήσεων της Aegean και της Olympic Air θα προσφέρει σε όλους τους επιβάτες πασχαλινές λαμπάδες, καθώς και πασχαλινό τσουρέκι την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ σε όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 12 ετών θα προσφέρονται σοκολατένια λαγουδάκια.

  8. Παράθεμα: Η Απάτη του «Αγίου Φωτός» σε 5 μέρη | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

  9. Παράθεμα: Απάτη το Άγιο Φως, ομολογεί πατριαρχικός Αρμένιος κληρικός | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

  10. Παράθεμα: Ακόμα και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων δεν μιλά για «θαύμα» Αγίου Φωτός [προς τι τα χάδια προς μίαν προσοδοφόρα Απάτη;] | Ροΐδη και Λασκαράτου

  11. Παράθεμα: Ούτε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων μιλά για «θαύμα» Αγίου Φωτός [προς τι τα χάδια προς μίαν προσοδοφόρα Απάτη;] | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.