Τα Καμένα Βούρλα τράβηξαν τη μάσκα του δεσπότη Λαμίας

[Χλιαρή και λαϊκίστικη και η αντίδραση του θεούσου βουλευτή Σαρακιώτη (ΣΥΡΙΖΑ)]

Με τον Εωσφοριστή  Φύρερ και με τον Σπίρτζη του ΣΥΡΙΖΑ

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Ο δεσπότης Φθιώτιδας Γιάννης Βολιώτης, είναι ένας πολύ φιλόδοξος καλόγερος, άνθρωπος του Αρχιεπισκόπου Λιάπη που τον έσπρωξε σε αυτή τη θέση, ο οποίος οργώνει το νομό του με κάθε αφορμή, επιδιώκοντας να βρίσκεται συνεχώς στην τοπική δημοσιότητα, χτίζοντας το κούφιο προφίλ ενός μοντέρνου Ιεράρχη που είναι κοντά στους νέους κλπ, κάτι που κινείται απόλυτα στον τομέα των ανόητων δημοσίων σχέσεων. Τα αποτρόπαια γεγονότα των Καμένων Βούρλων κατά ασυνόδευτων προσφυγόπουλων είναι γνωστά («Υπαναχωρεί ο δήμαρχος μετά από εισαγγελική παρέμβαση»). Ο λαλίστατος και  πανταχού παρών («όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη») υποτιθέμενος εκπρόσωπος του προσφυγόπουλου (στην Αίγυπτο) θεού των ξένων, τήρησε εκκωφαντική σιγή. Αυτό έρχεται να επισφραγίσει την εικόνα του αντάξιου διαδόχου του προηγούμενου μητροπολίτη Λαμίας, Χρυσής Αυγής, Αθανασίας του Αιγάλεω και πορνοϊερόσυλου οσίου Βησσαρίωνα,  Νίκου Πρωτόπαπα («Η Χρυσή Αυγή στη Μητρόπολη Κωσταλεξίου»). Η μάσκα έπεσε εντελώς, ο δυναμικός αυτός κύριος, που δεν μπορεί να κρύψει τις φιλοδοξίες αλλά και τις πολιτικές και κοσμικές διασυνδέσεις του, είναι πολύ πιθανόν ο αυριανός Αρχιεπίσκοπος, κατά τη σοφή ρήση του μητροπολίτη Περιστερίου Αλέξανδρου στον δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας» Σπύρο Καρατζαφέρη: «Χειρότερους βλέπω, καλύτερους δεν βλέπω. Μακάρι να είχαμε ένα φωτεινό πρόσωπο, που να ήταν δυνατό να εκλεγεί. Γιατί τα φωτεινά πρόσωπα δεν μπορούν να εκλεγούν. Πρέπει να είσαι θολός άνθρωπος για να σε εκλέγουν οι σκοτεινοί» (βλ. «Ακροδεξιοί μητροπολίτες: Ομοφυλοφιλία και υποκριτική «ομοφοβία»).

“Με την άφιξη του Μητροπολίτη Φθιώτιδας στη «Blue Riviera», ακριβώς από πίσω έφτασε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη. Αμέσως ο Αντώνης Ρέμος αναγνώρισε τον Μητροπολίτη και το θεώρησε μεγάλη ευλογία, να καθίσει να πιουν όλοι μαζί τον απογευματινό τους καφέ” («Έτσι ξαφνικά»).

Όποιος θέλει να διαβάσει την ήξεις αφήξεις δήλωση του τοπικού αριστερού βουλευτή Σαρακιώτη, όπου καταδικάζεται (χλιαρά και με περιττή πολυλογία) η πράξη, ενοχοποιείαι αποκλειστικά η κυβέρνηση λες και επί ΣΥΡΙΖΑ δεν συνέβαιναν ακριβώς τα ίδια περιστατικά («Μην ανησυχείτε, ο φιλάνθρωπος Μητροπολίτης Ηλείας δεν έγινε ξαφνικά ανθρωπιστής»), αλλά μένουν στο απυρόβλητο οι φυσικοί αυτουργοί της, θα την βρει  ολόκληρη «ΕΔΩ». Ο ευρών μισή λέξη κατά των κατοίκων που ζητούσαν να φύγουν τα προσφυγόπουλα, αμειφθήσεται.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
«Ο ευσεβής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σαρακιώτης, με μητροπολίτες που ευλογούν τον Μιχαλολιάκο».

This entry was posted in IERES_ATAXIES, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, Γράμμα από το Ληξούρι, Για την Αριστερά, Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

14 Responses to Τα Καμένα Βούρλα τράβηξαν τη μάσκα του δεσπότη Λαμίας

  1. Ο/Η Θεολόγος λέει:


    Με τον άγιο Νίκο της Χρυσής Αυγής


    Με τον άγιο Γιάννη




    Σεμνά και ταπεινά


    με τον αρχιμπαρούφα και τους αγριεμένους επαναστάτες του


    με μια θείτσα

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcS46BDvm_1k8hERQLTDwp2br1hTgBrJV_VN0w&usqp=CAU
    Ενθρόνιση Γιάννη


    Κατερίνα Λάσπα

    Μπαλάφας ΣΥΡΙΖΑ για όσους δεν τον αναγνωρίζουν





    • Ο/Η Ρόζα Λουξεμπουργκ λέει:

      ο χαμογελαστός νεανίας πάνω πάνω είναι ο Συριζαίος;

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Θέλει και ρώτημα;


        Με κορυφαίο της Ιατρικής


        Η φωτογράφηση με δεσποτάδες είναι το φόρτε του

  2. Μια ενθρόνιση δεν φτάνει

    Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Φθιώτιδος. 27/09 22:28

    «Ενθρόνιση» του Φθιώτιδος Συμεών στην Κάτω Τιθορέα (ΦΩΤΟ)

    Ατμόσφαιρα ιδιαίτερα εορταστική, κλίμα «ενθρονίσεως» επικράτησε σήμερα στον Ι. Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κάτω Τιθορέα, όπου ιερούργησε για πρώτη φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου.

    Παρά το γεγονός ότι ο κ. Συμεών έχει ήδη επισκεφτεί ποιμαντικά πολλές φορές την Κάτω Τιθορέα αλλά και σχεδόν όλα τα χωριά της περιοχής του οικείου Δήμου, εντούτοις σήμερα πραγματοποιήθηκε, εξ αναβολής λόγω καραντίνας, η πρώτη του Θεία Λειτουργία παρουσία πλήθους κόσμου μέσα και έξω από τον Ναό και παρόντων όλων των Αρχών της Φθιώτιδος και πέραν αυτής.

    Προ της απολύσεως προσεφώνησαν τον Σεβασμιώτατο με θερμά λόγια ο Προϊστάμενος της Ενορίας Πρωτ. π. Ευάγγελος Τσαπρούνης, η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή και η κ. Στέλλα Κολοβού, ως εκπρόσωπος όλων των σχολείων και των συλλόγων της περιοχής.

    Στο Αρχιερατικό συλλείτουργο παρέστησαν: οι Υπουργοί Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, οι Βουλευτές του Ν. Φθιώτιδος κ. Ιωάννης Οικονόμου, Γεώργιος Κοτρωνιάς, Θέμης Χειμάρας και Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Ηλίας Κυρμανίδης, η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος κ. Δημήτριος Φούρλας, ο Πρόεδρος Εμποροβομηχάνων Ν. Φθιώτιδος κ. Γεώργιος Γιαννίτσης, καθώς και εκπρόσωποι πολλών φορέων και Συλλόγων της περιοχής.

    https://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/39645-enthronisi-tou-fthiotidos-sumeon-stin-kato-tithorea-foto

  3. Ο/Η του κώλου λέει:

    2 Ιουνίου αλλά γεννήθηκε 9 Μαϊου

    http://www.lamiakos-typos.gr/topika-eidiseis/sta-kamena-voyrla-giortase-ta-genethlia-toy-o-mitropolitis-fthiotidas-symeon

    ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΜΕΩΝ!

    Τρί, 02/06/2020 – 09:42 | lamiakos | Τοπικά

    Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Κυρμανίδη και τον Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη, διέσχισε με τα πόδια όλο το παραλιακό μέτωπο μέχρι την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους της Λουτρόπολης για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται και στην περιοχή μας στην μετακορωνοιού εποχή.

    Με την ευκαιρία της γιορτής εκπληρώθηκαν και δύο εκκρεμείς από τις 9 Μαΐου υποχρεώσεις, που αναβλήθηκαν λόγω των μέτρων. Έτσι, με λίγες μέρες καθυστέρηση γιόρτασαν τα γενέθλια του Μητροπολίτη κ. Συμεών

  4. Ο/Η Left but not blind λέει:

    πολύ σωστά τα λέτε και μπράβο σας

    ΣΥΡΙΖΑ και Νουδούλα κινούνται στις ίδιες εθνοθρησκευτικές αυταπάτες.
    Η διαφορά είναι πως για τη ΝΔ αυτό είναι φυσικό αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τερατογέννεση.

  5. Ο/Η Βουρλισμένος και Καμμένος λέει:

    Φθιώτιδα: «Πιστή» χωρίς μάσκα σε εκκλησία επιτέθηκε στους αστυνομικούς

    Η 54χρονη τους πέταξε μπουκάλι με νερό και χτυπούσε τους αστυνομικούς που πήγαν να της επιβάλλουν πρόστιμο για μη χρήση μάσκας.

    Το απίστευτο περιστατικό έγινε το πρωί της Κυριακής (9/8) στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας, όπου μάλιστα στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

    Αστυνομικοί του Α.Τ. Καμένων Βούρλων πήγαν στην εκκλησία την ώρα που τελείωσε η Θεία Λειτουργία και έβγαιναν οι πιστοί, εντοπίζοντας τη γυναίκα που δεν φορούσε μάσκα.

  6. Ο/Η Συριζαύγουλο λέει:

  7. Παράθεμα: Όταν ο Βαρουφάκης (ΣΥΡΙΖΑ) δεν ήθελε να δικαστεί η Χ.Α. | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

  8. Σας θυμίζω αγαπητέ και αυτό, είχε προκαλέσει πανικό στην Αρχιεπισκοπή

    Από τη δίκη μαχαιροβγάλτη φοιτητή Θεολογίας της Χ.Α., υποψήφιου ιερέα

    Από τη δίκη μαχαιροβγάλτη φοιτητή Θεολογίας της Χ.Α., υποψήφιου ιερέα
    Posted on 13/03/2017 by roidis
    [Με αφορμή την αρχιεπισκοπική πρόσκληση στον οίκο της Αγ.Φιλοθέης, του «ποιητή» του Εωσφόρου και της ιδιοκτήτριας του ροζ «Νew Dream», της «σποράς των νικημένων του ‘45»]

    Στα μουλωχτά πέρασε η πρόσκληση και η συνεύρεση Ιερώνυμου στο ανακαινισμένο πατρικό αρχοντικό της αγ.Φιλοθέης, με το ζεύγος του ροζ Ηotel-New Dream, βουλευτών αμφοτέρων, της βίαιης μιλιταριστικής οργάνωσης, η οποία γιορτάζει αποκρυφιστικά, με χιτλερικούς σταυρούς και ναζιστικούς χαιρετισμούς τα χειμερινά ηλιοστάσια τις νύχτες στα βουνά, της οργάνωσης που, παρά την προκλητική ολιγωρία των αρχών, μετράει ήδη πάνω από 20 καταδίκες μελών και φίλων της στα δικαστήρια, ακόμη και για φόνους και απόπειρες φόνων και βαρύνεται με εκατοντάδες καταγγελίες. Οργάνωσης για την οποία ο γνωστός μητροπολίτης Μεντζελόπουλος Χρήστος, έχει ομολογήσει ότι είναι Σατανιστική, χωρίς αυτό να τον εμποδίζει να συνεργάζεται και να συμπροσεύχεται επιδεικτικά μαζί με στελέχη της.

    επισημαίνω τώρα την περίπτωση ενός Χρυσαυγίτη φοιτητή της κρατικής Θεολογικής Σχολής και υποψήφιου ιερέα, που μαχαίρωσε έναν μαθητή και καταδικάστηκε και στο Εφετείο,

  9. Παράθεμα: Η θεία Πρόνοια έστειλε τους Ναζιστές στη σκέπη της αγαπημένης τους Μητρόπολης Φθιώτιδος | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

  10. Παράθεμα: Απάντηση σε φραστικές αθλιότητες Μητροπολίτη: Ο Ιός δεν «ξεφτίλισε τους πάντες και τα πάντα» | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

  11. Ο/Η Mιχαλoκάφρος-Δωμωκώς λέει:

    Σεμνα και ταπεινά

    @@#$$@@#$$$$$&&*@@#$$$

    Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Φθιώτιδος. 12/10 17:21

    Λαμπρά ονομαστήρια του Φθιώτιδος Συμεών (ΦΩΤΟ)

    Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Φθιώτιδος. 12/10 17:21

    Με λαμπρότητα τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για την Εορτή του Οσίου Πατρός ημών Συμεών του Νέου Θεολόγου και για τα ονομαστήριά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.

    Η φετινή Εορτή είναι εντεταγμένη στο πλούσιο λατρευτικό πρόγραμμα του 1ουΠαμφθιωτικού Εορτασμού του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, Πολιούχου της πόλεως Λαμίας, η οποία έχει τον διακριτικό τίτλο «Λιτανεύοντας τον Ευαγγελιστή της χαράς».

    Στον Πανηγυρικό Όρθρο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ, ενώ στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο ιερούργησαν ο εορτάζων Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες, Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ, Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, Κορίνθου κ. Διονύσιος και Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, συνευχομένων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου και του Αγίου Εξάρχου του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Ραφαήλ Γρίβα.

    Το δεξιό αναλόγιο ελάμπρυνε για ακόμη μία φορά ο Άρχων Μουσικοδιδάσκαλος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Θεόδωρος Βασιλικός, Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού του Αγίου Θωμά, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος προσήλθε στην Μητρόπολη Φθιώτιδος προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών.

    Ο κ. Βασιλικός μάλιστα «λύγισε» από την συγκίνηση και τα δάκρυα, καθώς έψαλε το Πολυχρόνιο του Σεβασμιωτάτου.

    Οι Ιερές Ακολουθίες μεταδόθηκαν από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου.

    Την διακονία του Θείου Λόγου ανέλαβε ο πολιός μύστης του Λόγου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, ο οποίος με αφορμή την Εορτή του Οσίου Συμεών του Νέου Θεολόγου, ωμίλησε διδακτικώς και επικαίρως ευχόμενος στον εορτάζοντα Μητροπολίτη κ. Συμεών την από Θεού δύναμη και υγεία στην καλλίκαρπο και αγλαόκαρπο Αρχιερατεία του.

    Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών με εμφανή τη συγκίνηση ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς για την αγιαστική και τιμητική παρουσία τους και ευχήθηκε ο Όσιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος, ο πατήρ της αγάπης και της φιλοκαλίας, να προστατεύει τον καθένα ξεχωριστά και να δείχνει σε όλους τον δρόμο της αρετής.

    Τέλος, τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό κατέκλυσαν πιστοί κάθε ηλικίας, καθώς και σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου, προκειμένου να ευχηθούν τα έτη πολλά στον Σεβασμιώτατο.

    Το απόγευμα στις 18:00 μ.μ. στο Ιερό Παρεκκλήσιο Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Ιερού Επισκοπείου θα τελεσθεί Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση, και ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών θα δεχθεί τις ευχές των πιστών.

    Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

  12. Παράθεμα: Άγαμοι μητροπολίτε μάχονται υπέρ της ελληνοχριστιανικής οικογένειας | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.