Ο πρ. κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς στηρίζει ΚΚΕ

[Το ΚΚΕ όλο και πιο κοντά στην ελληνική και διεθνή Ακροδεξιά και στην Ορθόδοξη Εκκλησία]

Από παλαιότερους αγώνες: 13 Απριλίου 2012«Καμμένος – Μαριάς και άλλες κινήσεις σε κοινό μέτωπο». «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΕΝΩΣΕΙΣ και ΦΟΡΕΙΣ υπέγραψαν συμβόλαιο τιμής για τη σωτηρία της πατρίδας».

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Ο Μακεδονομάχος κ.Νότης Μαριάς, κορυφαία πολιτική μορφή, περιζήτητη από ένα ευρύτατο φάσμα κομμάτων από την Άκρα Δεξιά μέχρι την Άκρα Αριστερά, σύμμαχος του ευσεβή νεοφώτιστου Ορθοδοξου συνομιλητή ευλαβών ιερέων και προσκυνητή ναών και δηλωμένου ανοιχτά με επίσημες συναντήσεις φίλου της Χαμάς Παναή Λαφαζάνοφ, φίλου του καθεστώτος Πούτιν και οπαδού του πλουραλισμού σε βαθμό δημοσίευσης στην Ίσκρα άρθρων ευγενικών προσωπικοτήτων της ελληνικής Ακροδεξιάς (θρησκευόμενης και μη) και του διεθνούς Ναζισμού «Χ. ΚΕΦΑΛΗΣ: Για την προβολή των ακροδεξιών από …την Ίσκρα», Ξεκίνημα, 07/02/2018. «Χ. ΚΕΦΑΛΗΣ: Και πάλι για την προβολή των ακροδεξιών …από την Ίσκρα», Ξεκίνημα 09/05/2018), δήλωσε υποστήριξη στο ΚΚΕ το οποίο ως γνωστόν στο ουκρανικό ζήτημα είναι «με τον άνθρωπο»:  «Ο Νότης Μαριάς στηρίζει το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές (video)» («…στο Star Κεντρικής Ελλάδας καθώς ο κ. Μαριάς βρέθηκε στην απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρυμνα…ΛΑΡΚΟ, δίπλα στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα» (daily post-22/04/2024).

Η Λ.Κανέλλη με τον διώκτη του «κουσουριού» της ομοφυλοφιλίας (πλην Αρχιεπίσκοπων, ιερέων, κλπ), ιερο Χριστόδουλο (ο οποίος όμως είχε καταγγελθεί από (ατιμώρητο) αρχιμανδρίτη (3.2.2014).

Το ΚΚΕ έχει υποστηρίξει την μη υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των νοσοκομειακών γιατρών των δημόσιων νοσοκομείων, υπερασπίζοντας το δικαίωμά τους να μεταδίδουν τον ιό στους φτωχούς καρκινοπαθείς, πάλεψε ενάντια στην αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών και μαζί με την συνεργαζόμενη κα Λιάνα Κανέλλη ενάντια στον βλάσφημο γάμο των ομόφυλων (“Proud Seniors Greece: «Επιτέλους, Λιάνα Κανέλλη, λίγη … ειλικρίνεια»-Antivirus-12/05/2023. “Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα in gr αναφέρθηκε με προσβλητικές φράσεις στα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα που διεκδικεί η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα…”), αλλά και ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης (εκεί η κα Κανέλλη απουσίαζε). Είναι ένα κόμμα που αρνείται επίμονα να καταδικάσει τις σφαγές 800 παιδιών και πάνω από 7000 άοπλων ανδρών στη Βοσνία από τους Σέρβους Ναζιστές, τους οποίους ανοιχτά υποστήριζε (βλ. «O κ.Μπογιόπουλος και η σφαγή της Σρεμπρένιτσα-Πότε θα γράψει κάτι στη μνήμη των 8.000 άμαχων αθώων θυμάτων;»), ένα αντισημιτικό κόμμα που ταυτόχρονα περιφρονεί τους Παλαιστίνιους, αφ’ενός θεωρώντας πως σαν κατώτερος λαος που είναι οφείλουν να έχουν Έλληνα πατριάρχη σαν τον ελεεινό Διόδωρο, που ενίσχυε οικονομικά ανοιχτά το κόμμα του λαού (H Λιάνα Κανέλλη συνομιλεί φιλικά με Μαφιόζο φυλετιστή πατριάρχη-ΚΚΕ και Εκκλησία, μια διαρκής Ομερτά»), όπως κρυφά κάνει το Άγιο Όρος («Ο Βασίλης Αλεξάκης για τη «Μαφία» του Άθωνα-Τα οικονομικά κίνητρα της υποστήριξης του ΚΚΕ προς το αμαρτωλό Όρος»), αφ’ετερου συκοφαντώντας τους αντιφασίατες Παλαιστίμιους πως δήθεν τους εκπροσωπεί η θεοκρατική ισλαμοναζιστική οργάνωση δολοφόνων και βιαστών παιδιών της Χαμάς. O κ. Κουτσούμπας μάλιστα ψεύδεται ασύστολα πως η Χαμάς κυβερνά με εκλογές (έχουν να γίνουν από τον Ιανουάριο του 2006), κάνοντας παράλληλα πως δεν γνωρίζει ότι δολοφονεί αντιφρονούντες Παλαιστίνιους που τολμάνε να εκδηλωθούν, όπως και ότι εχθρεύεται την παλαιστινιακή Φατάχ (Κουτσούμπας: Και η Χαμάς Παλαιστίνιοι είναι. Βγήκε με ..με εκλογές και ο λαός της δεν την αμφισβητεί»).

Αφού σημειώσω τη στάση του κ. Μαριά απέναντι στον Κατσίφα με το καλάσνικοφΦίλης: Ο Κατσίφας πυροβολούσε στο έδαφος ξένης χώρας-Δεν είναι Βόρειος Ηπειρος, είναι Νότια Αλβανία»-iefimerida.gr, 06/11/2018  21:33. «Ο θάνατος του Κατσίφα, το ΜΑΒΗ, η Χρυσή Αυγή και το … κακό συναπάντημα»-documento.gr, 26.01.2019 | 01:47. «Ο Μαριάς ανακήρυξε “εθνομάρτυρα” τον Κατσίφα και κάνει … μνημόσυνο στο Ηράκλειο με ομάδα που καλεί σε “εθνικές καταλήψεις” στα σχολεία!», candiadoc.gr 3 Δεκεμβρίου 2018), παραθέτω παλαιότερο άρθρο μου σχετικό με τον κ.Μαριά και τους συμμάχους του: Λαφαζάνης και Νότης Μαριάς: «Οι καιροί ου μενετοί»-«Εντείνεται η “αποικιοποίηση” της χώρας, με τις πρόσφατες αντιρωσικές επιλογές των μνημονιακών κομμάτων». «Ο κ. Νότης Μαριάς, πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτής, ευρωβουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, πρώην αρχηγός του κόμματος «Ελλάδα, ο άλλος δρόμος», συνεργαζόμενο με  την ευρωομάδα των δεξιών «Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών«, στην οποία έχει ασκήσει καθήκοντα Αντιπροέδρου, συναντήθηκε προσφάτως (9.6.2022) με τον δραχμιστή πρώην υπουργό του κ.Τσίπρα «Πανάγιο Λαφαζάνιο,  Έξαρχο του πατριαρχείου Μόσχας στην Ελλάδα», σταθερό συνεντευξιαζόμενο του μακαριστού αντιμνημονιακού αγωνιστή Τράγκα (πολύ πιο συχνά ακόμη και από τον κ. Τσίπρα), φίλο των μαθητικών παρελάσεων και των Ελλήνων κυνηγών, θαμώνα του καναλιού («Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος») στο οποίο εμφανιζόταν ο Πλεύρης (πατήρ), υποστηρικτή των αντιεμβολιαστών νοσοκομειακών και λάτρη της ρωσικής ποίησης («Ο Π. Λαφαζάνης με τον πρέσβη Ρωσίας Α.Μασλόβ-“Η Ρωσία έχει δίκιο…ο Παν. Λαφαζάνης υπογράμμισε ευθέως στον ρώσο (sic, με μικρό ρ) πρέσβη ότι η Ρωσία έχει δίκιο στο ουκρανικό ζήτημα και του ευχήθηκε θετικές εξελίξεις για την Ρωσία και την ειρήνη στον πόλεμο στην Ουκρανία…….Είναι τραγικό ότι η Ελλάδα κατάντησε να μην έχει στην ουσία ούτε διπλωματικές σχέσεις με την Ρωσία!!! Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι!»-Iskra, 10/06/2022).

Η συνέχεια αιδώ: 12/06/2022

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

Παπαρρήγα στον τάφο του Σλομπονταν Μιλόσεβιτς (βλ. Ο χασάπης Μιλόσεβιτς δεν αθωώθηκε-Όσο κι αν το θέλουν Δεσποτάδες, Χρυσαυγίτες, Aκροδεξιοί, Αριστεροί «αντιιμπεριαλιστές πατριώτες» και Κομμουνιστές»).

«Κ.Κ.Ρωσίας, ένα αντιδραστικό κόμμα, που θέλει τον ορθόδοξο θεό στο Σύνταγμα-Ο αρχηγός του, προσκυνητής της Ζώνης του Εφραίμ Βατοπεδινού, θα μαστίγωνε τις ακτιβίστριες Pussy Riot»

«H γκομενολογία του κ.Κουτσούμπα ή η έκπτωση του πολιτικού λόγου του ΚΚΕ»

«Iskra του Λαφαζάνη: Η αυθεντική φωνή του Πούτιν στην Ελλάδα-Έκλεισαν το στόμα του Φύρερ στο Δομοκό, όμως τη φωνή του Λαφαζάνη και της Ραχήλ, δεν μπόρεσαν να την φιμώσουν οι Γιάνκηδες».

«Φωτογραφία του Π. Λαφαζάνη δίπλα στον πρώην χρυσαυγίτη Κουκούτση», Ξεκίνημα -25/03/2019.

«Η ΙΣΚΡΑ ζητάει από την Αριστερά να κάνει συμμαχία με Πούτιν, Άσαντ και Χαμεϊνί!»-Νίκος Αναστασιάδης – 12/04/2018.

This entry was posted in θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ο πρ. κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς στηρίζει ΚΚΕ

  1. Ο/Η laskaratos λέει:

    https://www.tovima.gr/2008/11/24/archive/erga-kai-imeres-toy-k-kallinikoy/

    Εργα και ημέρες του κ. Καλλίνικου

    24.11.200823:50

    ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    Εργα και ημέρες του κ. Καλλίνικου

    * Πού βρίσκεται η αλήθεια και πού το ψέμα για έναν από τους πλέον αμφιλεγόμενους ιεράρχες Εργα και ημέρες του κ. Καλλίνικου Οι ψίθυροι, οι αντιπαλότητες και οι συμπάθειες του Μητροπολίτη Πειραιώς

    MAPIA ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

    «Τον επεσκέφθην κάποιο πρωινό στο Επισκοπείο και δεν δίστασε να κατεβάσει μπροστά στα μάτια μου το παντελόνι του και να μου ζητεί, πράττοντας το ίδιο και εγώ, να επιδοθούμε σε ανήκουστες πράξεις».

    ………………………………………………..

    Ξαφνικά όμως το 1991 ένας ιεροψάλτης καταγγέλλει τον κ. Καλλίνικο για σεξουαλική παρενόχληση. Ο ιεροψάλτης με επιστολή του στον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ περιγράφει τέσσερις στιγμές σεξουαλικής παρενόχλησής του από τον Μητροπολίτη Πειραιώς, μία εκ των οποίων καταγγέλλει ότι εκτυλίχθηκε μπροστά στην Αγία Τράπεζα.

    ……………………..

     Μητροπολίτης Καλλίνικος αποδίδει αυτή την υπόθεση στον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ, σε έναν ανώτερο κληρικό και στη μάχη που έδινε εκείνη την περίοδο ο ίδιος υπέρ της αποκαταστάσεως των ιερωνυμικών μητροπολιτών. «Δεν θα πεθάνω αν δεν φάω τον Πειραιώς» δηλώνει ότι είχε πει τότε ο Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ.

    ……………………………

    https://avmag.gr/gia-ton-mitropoliti-peiraios-i-omofylofilia-einai-epikindyni/

    Για τον μητροπολίτη Πειραιώς η ομοφυλοφιλία είναι επικίνδυνη

    31/01/2024

    από newsroom

    Σε νέες ομοφοβικές και κακοποιητικές δηλώσεις προχώρησε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, όταν μεταξύ άλλων, αποκάλεσε την ομοφυλοφιλία επικίνδυνη για το σώμα. 

    Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ σήμερα το πρωί και αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο, ο μητροπολίτης είπε με μια διάθεση «απειλής», ότι όσοι το ψηφίσουν να μην ξαναέρθουν στην εκκλησία.

    Πρόσθεσε επίσης, ότι «αυτή η νομοθέτηση γίνεται για τη διαφήμιση μιας συμπεριφοράς και μιας παρέκκλισης».

    Σύμφωνα με τον μητροπολίτη, η ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα που προωθείται έχει στόχο την κατάργηση της μητέρας και του πατέρα έτσι να αντικατασταθούν από το «γονεύς 1» και «γονεύς 2».

    Δεν στάθηκε όμως μόνο στο νομοσχέδιο, αλλά προχώρησε σε μια ακόμα πιο κακοποιητική ρητορική, τονίζοντας ότι η ομοφυλοφιλία – η οποία όπως είπε «θεωρείται θανάσιμη αμαρτία επειδή αποκόπτει τον άνθρωπο από τον θεό» – είναι επικίνδυνη και για το ανθρώπινο σώμα.

    Συγκεκριμένα, είπε ότι με την ομοφυλοφιλία παρατηρείται «παράχρηση των σωματικών οργάνων, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη». Μάλιστα, προέτρεψε τον κόσμο να αναζητήσει στο google σύνδεση της ομοφυλοφιλίας με τον καρκίνο, καθώς αποτελεί «κοινή λογική», ότι λόγω αυτής της παράχρησης εισέρχονται στον οργανισμό επικίνδυνα μικρόβια.

    Κλείνοντας, ο μητροπολίτης επιβεβαίωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να αποτελούν μέλη της εκκλησίας, καθώς επανέλαβε ότι ο «ενεργός ομοφυλόφιλος αμαρτάνει θανασίμως». Μάλιστα, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, επεσήμανε ότι όποιος γνωρίζει για την ύπαρξη ομοφυλόφιλων στην εκκλησία, οφείλει να το καταθέσει στην Ιερά Σύνοδο.

    https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/agio-oros-gia-gamo-omofulon-einai-megalo-to-egklima—aselgoun-stin-anthropini-fusi-katastrefoun-ton-anthropo/

    Άγιο Όρος για γάμο ομοφύλων: Είναι μεγάλο το έγκλημα – Ασελγούν στην ανθρώπινη φύση, καταστρέφουν τον άνθρωπο

    Με το νομοθέτημα δε θίγεται μονάχα το Ευαγγέλιο αλλά και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία, τονίζει η Ιερά Κοινότητα Αγίου ‘Ορους για τον γάμο των ομοφύλων

    THETOC TEAM

    PUBLISHED 09 ΦΕΒ. 24 (15:59)

    ____________________________________________________________

    ____________________________________________________________

    ____________________________________________________________

    __________________________________________________________

    __________________________________________________

    ΚΚΕ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

    https://www.topontiki.gr/2019/11/13/i-orgi-tis-lianas-kanelli-otan-i-malvina-paraviase-to-avato-tou-agiou-orous/

    Η οργή της Λιάνας Κανέλλη όταν η Μαλβίνα παραβίασε το άβατο του Αγίου Όρους
    13.11.2019
    08:53

    Η Λιάνα Κανέλλη είχε υπεραμνυθεί του αβάτου του Αγίου όρους γράφοντας χαρακτηριστικά:

    «Το Άγιον Όρος, την τύχη την αγαθή είχα να το πρωταντικρίσω εγώ πετώντας μ’ ένα «Μιράζ 2000» πάνω απ’ τον Άθω πέρυσι τέτοιες μέρες.

    Ήταν το δώρο των φρουρών του Αιγαίου, όπως έκτοτε αποκαλώ τους πιλότους της πολεμικής μας αεροπορίας, για τη γιορτή των αρχαγγέλων, τη δική τους, προς μία δημοσιογράφο που επιμένει να μετράει τις αναχαιτίσεις των απέναντι κι όχι τις παραβιάσεις τους…


    Λέγω «τύχη αγαθή» κι ας με πουν μελοδραματική, όσοι δεν ένιωσαν το προνόμιο να αεροζυγιάζονται με τα σύννεφα. Να περιδιάβαιναν τις κατοικίες των αγγέλων.

    Να βλέπουν μ’ όλα τα κύτταρα του φθαρτού σώματος τους, την προσευχή ως αύρα χαρμολύπης να εγκολπώνεται σκήτες και μοναστήρια, τις κατοικίες των εραστών μιας ταπεινότητας, που αντέχει χίλια χρόνια τώρα να υπερασπίζεται με πίστη κι αγάπη τους πολλούς και άπιστους.

    Όταν διάβασα στις εφημερίδες πως δύο κοινοτικές κυρίες αξιωματούχοι βγήκαν να μας επιτιμήσουν που επιμένουμε στο Άβατον του «Περιβολιού της Παναγιάς» μας, ανάμεσα σε κάτι φληναφήματα περί ισότητας των δύο φύλων, διακρίσεις κι άλλα τέτοια εκ του πονηρού, όταν τα έργα απάδουν των μεγαλοστομιών, στην αρχή γέλασα.

    Ύστερα δημοσιογραφικών πονηρεύτηκα, ανησύχησα, για να οργιστώ εντέλει από το ενδεχόμενο να πρέπει να είμαι συνεχώς σε …αγιορείτικη επιφυλακή.

    Ήθελα να τις έχω μπροστά μου με ελληνικό κρασί και ψωμοτύρι, σε άγιες νύχτες ανοιξιάτικες, να μυρίζει αγιόκλημα και θυμάρι, να σκάνε μέσα στα ρούχα του ορθολογισμού τους και να τους μιλάω ώρες για τον έρωτα της ελευθερίας.

    Να προσπαθώ να τους πω πως για μας εδώ, τους εναπομείναντες και τις εναπομείνασες, ρωμιούς και ρωμιές, ο έρωτας είναι που έφερε το Άβατον του Ορους. Και πως στην κλίμακα των δικών μας αξιών, όπου θα βρεις κομουνιστή να κάνει το σταυρό του και παπά με το ντουφέκι να υπερασπίζεται τα ντουβάρια του και ελεύθερους πολιορκημένους και γυναίκες να χορεύουν κατά γκρεμού και μιαν Ανάσταση ακατανόητη, αφού πεθαίνεις με την πίστη πως ο θάνατος με θάνατο νικιέται.

  2. Ο/Η ΑΖ λέει:

    Δηλαδη ο κοινωνικος δαρβινισμος της ΝΔ ΑΕ σας αρεσει?

    Τελικα φαινεται εχετε πολυ καλες σχεσεις με την εδω πρεσβεια επι της Β, Σοφιας.

  3. Ο/Η Left λέει:

    Νότης Μαριάς: Μας πιάνουν κορόιδο! Μη διανοηθεί ο Μητσοτάκης να κάνει αυτό το πράγμα

    Σάββας Καλεντερίδης148 χιλ. εγγεγραμμένοι

    Νότης Μαριάς: Μη μετατραπούμε σε αποθήκη ψυχών.

    Ως ευκαιρία να βγει μπροστά η Ελλάδα για το μεταναστευτικό που πιέζει τη χώρα μας και κυρίως το νησί της Κρήτης, θεωρεί την σύσκεψη του Καϊρου την Κυριακή, υπό την πρόεδρο της Κομισιόν, ο πρώην Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

    Μέσα από τον star fm και την εκπομπή Ήρθε η Ώρα και την Όλγα Λαθύρη, τονίζει ότι κάθε χώρα κοιτάζει το συμφέρον των πολιτών της, όπως έκανε η Μελόνι της Ιταλίας, με την συναίνεση της Αλβανίας για την προώθηση εκεί, των μεταναστών από Μέση Ανατολή και υποσαχάρια Αφρική. Δεν μπορεί εμείς να μην χρησιμοποιούμε τα νομικά εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας και να επιτρέπουμε να μετατρέπεται η χώρα μας σε αποθήκη ψυχών, επισημαίνει ο κ.Μαριάς. Ας σταματήσουμε να είμαστε χαϊβάνια καταλήγει.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.