Η Εκκλησία δεν διαβάζει το Ευαγγέλιο στην κηδεία 17χρονης που φέρεται ότι αυτοκτόνησε

[Αν είσαι δικτάτορας, ναζιστής, δολοφόνος, παιδεραστής, ναρκέμπορος, μαστροπός, βασανιστής, βιαστής, το διαβάζει]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Μεταφέρω στον ανευλαβή μας ιστότοπο επίκαιρο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ (TANEA Newsroom 25/05/2024, 19:06). Για την Ιστορία, Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου, είναι ο κ. Γ. Μαρματάκης: «Ηράκλειο: Θρήνος για τη 17χρονη Νικολέτα – «Οργή για τη Μητρόπολη». «Η στάση του Μητροπολίτη που εξόργισε την τοπική κοινότητα του Μοχού – Η οικογένεια αρνείται ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, τι έδειξε η ιατροδικαστική»

«Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το Σάββατο η κηδεία της 17χρονης Νικολέτας που βρέθηκε νεκρή κάτω από τη γέφυρα Αποσελέμη στο Ηράκλειο. Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου είπαν στο κοιμητήριο του Μοχού, συγγενείς και φίλοι, αλλά και συμμαθητές και καθηγητές. Τον θρήνο όμως διαδέχθηκε σύντομα η οργή καθώς -σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr- στη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερσονήσου φέρεται να επέμενε να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση και την κοινωνική κατακραυγή τόσο της τοπικής κοινότητας του Μοχού όσο και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς περίμεναν σε αυτές τις δύσκολες ώρες η Εκκλησία να σταθεί στο πλευρό της οικογενείας. Την ίδια ώρα, η οικογένεια της άτυχης Νικολέτας αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκάλεσε κάποιος τρίτος τον θάνατό της και στη συνέχεια να μετέφερε το άψυχο σώμα της στο σημείο κάτω από τη γέφυρα για να φανεί σαν αυτοκτονία.

Ωστόσο, για το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, βάσει και της ιατροδικαστικής, ο φάκελος της υπόθεσης ταξινομείται ως αυτοχειρία. Η αδερφή της Νικολέτας, μιλώντας στο Star, κατήγγειλε ότι στο σχολείο δεχόταν λεκτικό bullying. Οι αναφορές αυτές αφορούν στην συμπεριφορά ενός καθηγητή και κάποιων συμμαθητών του κοριτσιού. Το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου θα διεξάγει έρευνα σε σχέση με τα όσα έχουν καταγγελθεί και σε συνεννόηση με την αρμόδια εισαγγελέα θα δοθούν κατευθύνσεις, ώστε να ληφθούν καταθέσεις και να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Στην Κρήτη πάλι:

14/11/2016 «Ο Μητροπολίτης Σφακίων τίμησε τον Παττακό στέλνοντας μήνυμα στην κηδεία του». «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλάβει στο Νομό Χανίων και τις 4 έδρες (!) της Βουλής, εκλέγοντας τους Σταθάκη, Πολάκη, Μπαλωμενάκη και την κα Βαγιωνάκη. Ο Υπουργός Θρησκευμάτων Φίλης, που δέχτηκε την τόσο προσβλητική και εξωθεσμική επίθεση ενός ελεγκτέου για πολλά Αρχιεπισκόπου, ο οποίος είχε πάρει επί Χούντας, τιμής ένεκεν, το όνομα του ρασοφόρου αρχιλακέ της Ιερώνυμου Α΄, έκανε το κορόιδο, αποφεύγοντας ακόμη και ένα μικρό σχόλιο για τον απρεπέστατο τρόπο κήδευσης του πραξικοπηματία και Μεγάλου Σταυροφόρου του Παναγίου Τάφου (όπως και οι Οφφικιάλοι Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς). Κανονικά όφειλε να αποστείλει έγγραφο προς τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και τον Πατριάρχη στον οποίο υπάγεται το νησί, ζητώντας τους να ενεργήσουν τα δέοντα για έναν μητροπολίτη που δείχνει πως δεν σέβεται ούτε το δημοκρατικό πολίτευμα ούτε τις πιο στοιχειώδεις ευαγγελικές αρχές. Η εκκωφαντική σιωπή όλων και ιδιαίτερα του λαλίστατου και προκλητικά αθυρόστομου επαναστάτη Πολάκη, αναδεικνύει την παθογένεια της Αριστεράς και της ελληνικής κοινωνίας».

This entry was posted in θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

9 Responses to Η Εκκλησία δεν διαβάζει το Ευαγγέλιο στην κηδεία 17χρονης που φέρεται ότι αυτοκτόνησε

  1. Ο/Η laskaratos λέει:

    2003-01-ΙΑΝ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΤΧ#11-ΣΕΛ-22 – XYZ Contagion

    Παττακός: «Να είστε γεμάτοι δύναμη και σφρίγος. Εσείς είστε το μέλλον αυτού του τόπου», λέει στους νεοναζί. Περιοδικό ‘Αντεπίθεση’ του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, τχ #011, Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2003, σελ. 22

    Παττακός για Μουστακλή : Καλά του κάναμε !

  2. Ο/Η laskaratos λέει:

    https://3pointmagazine.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CE%BA/

    Παιδόφιλοι ιερείς: Ιστορίες βιασμών και κακοποίησης ανά τον κόσμο

     Έφη Γιάννου

     15 Οκτωβρίου 2015

    Στην εκκλησία του Άνθιμου, οι ομοφυλόφιλοι είναι ανώμαλοι.

    Στην εκκλησία η έκτρωση είναι αμαρτία.

    Στην εκκλησία οι μέθοδοι αντισύλληψης είναι αμαρτία.

    Στην εκκλησία του Άνθιμου οι βιασμοί και η σεξουαλική κακοποίηση είναι: «συμβαίνουν αυτά…».

  3. Ο/Η Θεολόγος λέει:

    Δημήτρης Αλικάκος
    2 ώρ. ·

    Αυτές οι δυο φωτογραφίες με έχουν στοιχειώσει.
    Δεξιά, το 17χρονο αγγελούδι που, όπως όλα δείχνουν, έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από μια γέφυρα.
    Αριστερά, ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος (Κρήτη) που δίκασε και καταδίκασε τους γονείς και συγγενείς αυτού του παιδιού να κουβαλούν ισοβίως το στίγμα και την ενοχή ότι το κορίτσι αυτό διέπραξε το πιο «φοβερό πνευματικό παράπτωμα».
    Τι έκανε;
    Απαγόρευσε να μπει η σορός της 17χρονης Νικολέτας στον ιερό ναό για να ψαλεί η εξόδιος ακολουθία. Μάλιστα, έστειλε και δικό του άνθρωπο από τη Μητρόπολη για να επιτηρεί ότι δεν θα γίνει καμιά στραβή, και ότι το κορίτσι θα μπει στο χώμα… άψαλτο.
    Ναι, ξέρω, αυτά ορίζει η Εκκλησία για τους αυτόχειρες: «κανείς από μας δεν ζει για τον εαυτό του και κανείς δεν πεθαίνει για τον εαυτό τον, διότι, εάν ζούμε, ζούμε για τον Κύριο, και εάν πεθαίνομε, πεθαίνομε για τον Κύριο» (Ρωμ. ιδ’, 7-8) και άλλα τέτοια μπλα μπλα…
    Αφήνουμε στην άκρη το γεγονός ότι πολλοί ιερείς δεν τηρούν αυτόν τον κανόνα (και μπράβο τους) και κηδεύουν κανονικά τον νεκρό, ακόμα και σε περιπτώσεις συνειδητής και μάλιστα προγραμματισμένης αυτοκτονίας (βλ. περίπτωση Αλ. Βέλιου).
    Ωστόσο η πιο κραυγαλέα περίπτωση παράβασης των Συνοδικών Κανόνων έγινε το 2022 με την κηδεία του αυτόχειρα καθηγητή Θεολογίας και προέδρου της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης, Απόστολου Μπουρνέλη. ΚΑΙ κηδεία του έκαναν, ΚΑΙ παραβρέθηκε σύσσωμη σε αυτή η εκκλησιαστή ηγεσία της Κρήτης ΚΑΙ εξέδωσαν τιμητικές ανακοινώσεις. (πηγή: https://www.neakriti.gr/…/1681283_ekklisiastiki… )
    Γιατί άραγε δύο μέτρα και δύο σταθμά;
    (Ναι, αλλά «αφού έφυγε ο απεσταλμένος της Μητρόπολης από τον χώρο, ο παπάς σιγοψιθύρισε ένα τρισάγιο». https://www.neakriti.gr/…/2056719_skandalo-sto-horio-me… )
    Αφήνουμε επίσης στην άκρη το γεγονός ότι κηδεύονται κανονικά άνθρωποι που έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα. Κατά συρροή δολοφόνοι, βιαστές, κακοποιητές παιδιών, ναρκέμποροι, μαστροποί, βασανιστές και ό,τι άλλο αρρωστημένο βάζει ο νους σας.
    Και -όσο μου πέφτει λόγος- καλά κάνει.
    Η εξόδιος ακολουθία ΔΕΝ είναι δικαστήριο, αλλά ούτε έπαινος. (Έπαινο συνιστούν οι επικήδειοι στους οποίους περισσεύει πολλές φορές η υποκρισία και το ψέμα). Η κηδεία είναι -για όσους πιστεύουν- μια διαδικασία κατά βάση ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΗ: «Πᾶν ἁμάρτημα τὸ παρ’ αὐτοῦ πραχθὲν ἐν λόγῳ ἢ ἔργῳ ἢ διανοίᾳ, ὡς ἀγαθὸς καὶ φιλάνθρωπος Θεός, συγχώρησον».
    Κι όμως, αυτό που έκανε το 17χρονο κορίτσι είναι «ασυγχώρητο» σύμφωνα με την Εκκλησία (βλ. «Η αυτοκτονία και η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας» https://archive.ph/Njm9L ). Και επειδή είναι τέτοιο, την τιμωρούμε με την ύψιστη τιμωρία: να μην γίνει κηδεία.
    (Θέλω να πω βαριά κουβέντα, αλλά θα κρατηθώ)
    Βρε αναίσθητοι άνθρωποι, που έχετε πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα, οι νεκροί δεν τιμωρούνται, χαμπάρι δεν παίρνουν εκεί που είναι απ’ όσα κάνουμε εμείς γι’ αυτούς.
    Οι ΖΩΝΤΑΝΟΙ τιμωρούνται.
    Και εν προκειμένω, η απόφαση του Μητροπολίτη τιμώρησε τους χαροκαμένους γονείς και συγγενείς.
    Μπείτε στη θέση αυτών των γονιών που προσπαθούν να καταλάβουν ποιον έβλαψε -πέρα από τον εαυτό του- το αγγελούδι τους.
    Μπείτε για να νιώσετε την οδύνη να θάβεις το σπλάχνο σου, και να έχεις από πάνω τον παπά να σου λέει ότι είναι ΑΣΥΧΓΩΡΗΤΟ το παιδί σου.
    Ε λοιπόν ένα πράγμα είναι ασυγχώρητο:
    Η αναισθησία και η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ τους.

    https://www.facebook.com/photo?fbid=10161635885483151&set=a.10150094283033151&locale=el_GR

  4. Ο/Η Θεολόγος λέει:

    https://www.ekklisiaonline.gr/nea/o-3os-pagkosmios-polemos-ine-anagkeos-kata-ton-agio-ioanni-ton-roso/

    Ο 3ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΩΣΟ

    Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 13:15

    Άγιος Ιωάννης Ρώσος: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο.

    Πρέπει να γίνει πόλεμος, πρέπει να γίνει πόλεμος, πρέπει να γίνει πόλεμος!

    Έτσι μίλησε ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος στον π. Ιάκωβο. Διότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο! Μαρτυρία στους αγίους γέροντες, Ιάκωβο Τσαλίκη και π. Ευμένιο Σαριδάκη.

    Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος – Αφηγείται ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

    Ο Πόλεμος που ξεκίνησε και θα συνεχιστεί είναι μια διέξοδος σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Ο γέροντας μου ο Ιάκωβος ο Τσαλίκης εκοιμήθει το 1991, 21 Νοεμβρίου.

    Μήνες πριν την κοίμηση του έπρεπε να πάει στον γιατρό. Και έκανε πάντοτε σταθμό στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο όσοι έχετε πάει στο Προκόπι Ευβοίας. Εκεί είναι άφθαρτο το λείψανο του Αγίου Ιωάννου.

    Είναι μεγάλος Άγιος ο Ιάκωβος
    Έβλεπε τον Άγιο Ιωάννη και του μιλούσε. Όπως μιλάμε μεταξύ μας. Και του έλεγε ο Άγιος Ιωάννης τα παράπονα του από τους προσκυνητές.

    Ότι του λέει έρχονται να με προσκυνήσουν εκατοντάδες αλλά βλέπω μέσα στην καρδιά τους ότι είναι λίγοι που πραγματικά πιστεύουν. Λίγοι μετανοούν. Λίγοι του λέει πάτερ Ιάκωβε είναι αληθινοί Χριστιανοί. Χάλασε του λέει ακόμα και ο χριστιανικός κόσμος.

    Ο πάτερ Ιάκωβος: «Άγιε μου Ιωάννη τι θα κάνουμε κι εγώ εξομολογώ συνεχώς και βλέπω τους ανθρώπους πέφτουν αλλά σηκώνονται. Να είμαστε σπλαχνικοί Άγιε μου Ιωάννη».

    Του λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος: «Σύντομα θα’ ρθεις μαζί μας και εσύ αλλά μετά πρέπει να γίνει μεγάλος πόλεμος».

  5. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Αδίστακτοι και άνανδροι σκοταδιστές. Ορίστε, από πού κρατάει η φάρα τους:»Η κρυμμένη εκδικητικότητα, ο μικροπρεπής φθόνος έγιναν αφέντες. Κάθετί ελεεινό, που υπάρχει από τον ίδιο τον εαυτό του, που προσβάλλεται από τα κακά συναισθήματα, όλος ο κόσμος – γκέτο της ψυχής ανέβηκε στην κορυφή! Αρκεί να διαβάσει κανείς κάποιον Χριστιανό ταραξία, π.χ. τον Άγιο Αυγουστίνο για να καταλάβει, για να μυριστεί τι βρομερά όντα πήραν το πάνω χέρι. Θα έκανε κανείς μεγάλο λάθος αν δεχόταν ότι οι ηγέτες του Χριστιανικού κινήματος δεν ήταν καθόλου έξυπνοι: ώ είναι έξυπνοι, έξυπνοι μέχρι αγιότητας, αυτοί οι καλοί Χριστιανοί πατέρες! Αυτό που τους λείπει είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Η φύση τους παραμέλησε – ξέχασε να τους δώσει μία μέτρια έστω δόση αξιοσέβαστων, κόσμιων, καθαρών ενστίκτων.. Μεταξύ μας, δεν είναι άντρες..» Νίτσε – Αντίχριστος

  6. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:

    https://www.protothema.gr/greece/article/1501997/kriti-ta-adiemvoliastika-kirugmata-kai-i-mahi-kata-tis-maskas-o-mitropolitis-pou-arnithike-na-diavasei-to-euaggelio/

    Κρήτη: Τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα και η μάχη κατά της μάσκας – Ο Μητροπολίτης που αρνήθηκε να διαβάσει το Ευαγγέλιο

    Είχε πρωτοστατήσει στα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα ενώ έδωσε μάχη για να μην παρευρίσκονται πιστοί με μάσκες στις εκκλησίες, στην περίοδο της μεγάλης διασποράς του κορωνοϊού που είχαν επιβληθεί υποχρεωτικά μέτρα πρόληψης.

  7. Ο/Η Άρης Βελουχιώτης λέει:

    Αυτό σας ξέφυγε

    https://www.topontiki.gr/2024/01/12/o-sarakiotis-ke-i-epirroes-simeon/

    Ο Σαρακιώτης και οι… επιρροές Συμεών

    12.01.202411:36

    sarakiotis

    • Σαν βόμβα έπεσε στην Κουμουνδούρου η δήλωση του βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη, λίγο αφότου ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ότι διαφωνεί με αυτή την κίνηση του αρχηγού του.

    «Εγώ διαφωνώ με την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο νεαρός βουλευτής, ανοίγοντας από το πουθενά θέμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Αμέσως το μυαλό πολλών, πρέπει να σας πω, πήγε στο γεγονός ότι ο Σαρακιώτης εκλέγεται στη Φθιώτιδα.

    Στην οποία Φθιώτιδα είναι μητροπολίτης ένας εκ των κορυφαίων σκοταδιστών ιεραρχών, ο Συμεών. Ο οποίος Συμεών έχει ταχθεί με πολύ οξύ τρόπο και εξόχως προσβλητικά εναντίον του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

    Κάποια στιγμή μάλιστα είχε απευθυνθεί με σχεδόν αγοραίο τρόπο στο ακροατήριο: «Ναι, είμαστε συντηρητικοί ρε, τι θέλεις;» ήταν η φράση του και έκανε λόγο για «ψευτοπρόοδο» που δεν συνάδει με την Ελλάδα!Το εάν πράγματι ο Συμεών – και άλλοι μητροπολίτες ανάλογου ύφους και απόψεων – επηρεάζει βουλευτές θα φανεί στην ψηφοφορία στη Βουλή… Θα ήταν εξόχως απογοητευτικό ή και εξοργιστικό αν επηρεάζονται από ιεράρχες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (ή και του ΠΑΣΟΚ θα έλεγα) πάντως…

  8. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Πέραν της μικρότητας του μητροπολίτη – η μικρότητα χαρακτηρίζει του ιερείς – θέλω να πω κάτι και για το μακρόχρονο λεκτικό bullying που δεχόταν η 17χρονη από τους μαθητές στο σχολείο και φαίνεται πως ήταν η βασική αιτία που την οδήγησε στην αυτοκτονία. Μάλιστα, η αδελφή της δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι πως κάποιο παιδί της είπε: «καλά που αυτοκτόνησε η αδελφή σου». Φαίνεται πως καθηγητής και μαθητές νιώθουν ικανοποιημένοι από αυτή την δραματική εξέλιξη.

    Ο θρασύδειλος νεοέλληνας που βολοδέρνει μέσα στα άρρωστα υπαρξιακά του αδιέξοδα, μαθαίνει από μικρός να νιώθει ευχαρίστηση βασανίζοντας τον διπλανό του, ιδιαίτερα όταν αυτός είναι μόνος και αδυνατεί να προβάλει σοβαρή αντίσταση στις επιθέσεις της αγέλης των κάφρων. Μάλιστα, αυτοί οι κάφροι έχουν πάρει τα μέτρα τους – έτσι φαντάζονται: αυτοικανοποιούνται να επιμένουν πως σαν Έλληνες έχουν θαυμαστά προτερήματα που στερούνται οι άλλοι λαοί, καθώς όταν οι Έλληνες έκτιζαν Παρθενώνες, αυτοί (οι λαοί) ήταν ακόμη πάνω στα δένδρα.
    Δεν ξέρω αν γνωρίζετε, αλλά οι Έλληνες είναι οι μόνοι που έχουν φιλότιμο. Βεβαίως. Μάταια θα ψάξετε σε λεξικά άλλων γλωσσών να βρείτε την λέξη «φιλότιμο». Δεν υπάρχει, παρά μόνο στην ελληνική.
    Φιλότιμο.. μία ελληνική αρλούμπα.
    Αυτή η αγριότητα και η έλλειψη πολιτισμού που χαρακτηρίζει τους νεοέλληνες αποδεικνύει άσφαλτα την κατάντια της ελληνικής οικογένειας. Αμόρφωτοι γονείς, αμόρφωτα παιδιά. Ο βασικότερος παράγοντας που καλλιέργησε το τιποτένιο ένστικτο της αγέλης οφείλεται στην χειρότερη μορφή του Χριστιανισμού, την Ορθοδοξία. Τι μπορεί να περιμένει κάποιος απ’ όλους αυτούς που τρέχουν να προσκυνήσουν την επιστροφή της δεξιάς του Ιωάννη του Ρώσου ή που κομπάζουν από ηλίθια υπερηφάνεια καθώς αναφέρονται στο Αγ(ρ)ιο όρος ή το πατριαρχείο της Ιερουσαλήμ, το οποίο φαντάζονται οι αφελείς πως είναι ένα πανίσχυρο όπλο για την παρουσία (πιο σωστά, για την απουσία) της Ελλάδος στη διεθνή κοινότητα.
    Βέβαια, να είμαστε ειλικρινείς. Μεγάλο μερίδιο για την αμορφωσιά, την έλλειψη μόρφωσης και αποκτήνωσης της ελληνικής οικογένειας, έχει και η μεταπολίτευση.
    Ιδιαίτερα η περίοδος του ΠΑΣΟΚ με τον Α.Παπανδρέου. Αυτός ο ψυχρός, αδίστακτος ναρκισσιστής και λαϊκιστής πολιτικός, καλλιέργησε με όργανο τους «πρασινοφρουρούς» και τον αυριανισμό την αρρωστημένη πλευρά της ανάδειξης του ατόμου σαν το κέντρο του ενδιαφέροντος της πολιτικής, βασιζόμενο στην «ιδεολογία» που περικλείεται στην παροιμία: ότι φάμε, ότι ποιούμε και ότι αρπάξει ο κ@λος μας..
    Και οι άλλοι; Οι άλλοι, στα τσακίδια. Ο κόσμος ανήκει σε μάς!

    Αργά ή γρήγορα, αυτός ο απαίδευτος και μικρόψυχος λαός θα λάβει τα επίχειρα.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.