Μητρ. Σεραφείμ vs Πρακτόρων της Σιών

«έμμισθος δημόσιος υπάλληλος-λειτουργός βρίζει και δεν τιμωρείται…»

Σεραφείμ: «Πράκτορες των σιωνιστών» τα μέλη της κυβέρνησης
«Πράκτορες των σιωνιστών και εκπρόσωποι του διαβόλου» είναι για τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ τα μέλη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει σε παρέμβαση του προς την Ιερά Σύνοδο, όπου αναλύει τους λόγους για τους οποίους οι χώρα μας οδηγήθηκε στην οικονομική κρίση, αλλά και παίρνει θέση ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης και το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία που γίνεται προαιρετικό.

Ο Πειραιώς Σεραφείμ κατ’ αρχάς υποστηρίζει πως δεν κάνει πολιτική παρέμβαση, αλλά δεν μπορεί να βλέπει την “ενορχηστρωμένη και εντονότατη προσπάθεια αποδομήσεως της Ελληνοχριστιανικής ιδιοπροσωπείας του Γένους από τα δύο μεγάλα κόμματα και τα κόμματα της αριστεράς”.

Επειδή είναι αγανακτισμένος λοιπόν, ο Μητροπολίτης υποστηρίζει πως με μια σειρά από θέματα, όπως η καύση των νεκρών, το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και η μετατροπή του μαθήματος των Θρησκευτικών σε μάθημα επιλογής στην τρίτη λυκείου έχει ως σκοπό την αλλοίωση του ελληνοχριστιανικού φρονήματος.

Ειδικώτερον υπό της προλαβούσης Κυβερνητικής πλειονοψηφίας ενομοθετήθησαν αθέσμως, η έργω άρνησις της Αναστάσεως των σωμάτων δια της καύσεως των νεκρών, η απομείωσις του ιερού θεσμού του Γάμου δια του συμφώνου συμβιώσεως που μετατρέπει το τιμιώτατον ανθρώπινον πρόσωπον εις ηδονικόν χρηστικόν αντικείμενον, ο εξοβελισμός παρά πάσαν έννοιαν συνταγματικής ευταξίας των Κληρικών από την μαθητικήν κοινότητα και επεχειρήθη πεισμόνως η επιβολή ψευδών και ανακριβειών δια την αλλοίωσιν της ιστορικής συνειδήσεως της μαθητιώσης νεολαίας.

Υπό δε της παρούσης πολιτικής ηγεσίας διαδίδεται μετ’ επιτάσεως ότι θα επιχειρηθή η αντισυνταγματική περιθωριοποίησις της θρησκευτικής παιδείας της δευτεροβαθμίου εκπαιδεύσεως με την πλήρη υποβάθμισιν του ομολογιακού μαθήματος των Θρησκευτικών ως κατ’ επιλογήν μαθήματος της τελευταίας βαθμίδος.

Η οικονομική και στρατηγική ανάλυση του Μητροπολίτη

Ο Μητροπολίτης υποστηρίζει πως η οικονομική κρίση είναι μια προσπάθεια όλων των ελληνικών κυβερνήσεων να αποδυναμώσουν την Ελλάδα, αφού το σχέδιο έχει καταστρωθεί από το 1955 κιόλας αφού καμία κυβέρνηση από τότε υπέγραφε συμβάσεις για αναθέσεις δημοσίων έργων με εταιρείες οι οποίες έδιναν μόνο μίζες στα κυβερνητικά στελέχη.

Γι’ αυτό και δεν απαιτήσαμε ποτέ τα 70 δισεκατομμύρια που μας χρωστά η Γερμανική κυβέρνηση ως πολεμική αποημίωση” λέει ο Μητροπολίτης, αφού “ εφοβούντο τας αποκαλύψεις χρηματισμού υπό Γερμανικών εταιρειών των υπευθύνων των κομμάτων εξουσίας της χώρας”.

Επιπλέον, θεωρεί μέγιστο λάθος την άρνηση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στη Ρωσία, που είχε ζητήσει να έχει ναυτική βάση στο Αιγαίο, διότι το κράτος έχασε 100 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, δεν ήταν μόνο οικονομικό ατόπημα αλλά και στρατηγικό, αφού χάσαμε την ευκαιρία να “αποδυναμώσουμε το casus belli της γείτονος και να μετατρέψουμε το Αιγαίο σε ελληνική λίμνη”.

Ο πρωθυπουργός είναι σιωνιστής

Παραθέτουμε την παράγραφο αυτή ως έχει:

«Η επίσκεψις του Πρωθυπουργού του Ισραήλ εις την Ελλάδα, η επίτευξις του μακροχρονίου σχεδίου του σιωνιστού κ. Σόρος δια την παραχώρησιν Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων εις την Ισραηλιτικήν πολεμικήν μηχανήν δια τας στρατιωτικάς ασκήσεις αυτής, η υπογραφή πολιτικοστρατιωτικών συμφωνιων μετά του Ισραήλ, ο εναγκαλισμός μας από το διεθνές Εβραϊκό λόμπυ των Η.Π.Α. των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Μπρεζίνσκυ και σία και αι συγχαρητήριαι προσρήσεις του Αντιπροέδρου της Αμερικανικής Κυβερνήσεως, η άμεσος αναβάθμισις της χρηματικοπιστοληπτικής ικανότητος της χώρας από την Moodys αποδεικνύουν ποία είναι πλέον τα νέα «αφεντικά» της αγιοτόκου και ηρωωτόκου ταύτης πατρίδος και ερμηνεύουν διατί η παρούσα Κυβέρνησις ηρνήθη το νόμιμον αίτημά μου να διαλύση τα ψευδεπίγραφα τεκτονικά δήθεν ιδρύματα που παραβιάζουν τας διατάξεις του άρθρου 188 του Αστικού Κώδικος και αποτελούν προπύργια του διεθνούς σιωνιστικού και σατανοκινήτου «σαχεντρίν», που ύψωσεν ως ψευδοθεόν τον δυσώνυμον Εωσφόρον η Διάβολον κρυπτογρα-φικά αναφερόμενον ως δήθεν «Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος» (Μ.Α.Τ.Σ.) αρνηθέν την πίστιν εις τον Τρισάγιον Θεόν της Διαθήκης μέσω της Ραββινικής γραμματείας, του Ταλμούδ και της Καμπάλα, και που αγωνίζεται παντί σθένει δια την επίτευξιν παγκοσμίου διακυβερνήσεως και δια την επιβολήν του Εωσφορισμού ως παγκοσμίου θρησκείας (ΜΡΑ).«

[cosmo.gr Δημοσίευση : 08/10/2010]

….

Αποκλειστική Είδηση της τελευταίας στιγμής: Ο παραπάνω δημόσιος υπάλληλος κυκλοφορεί ελεύθερος (!!!)

….

Σχόλιο του καθηγητή Στέλιου Φραγκόπουλου.
«Υπό ομαλές συνθήκες, αν τολμούσε οποιοσδήποτε κρατικός υπάλληλος να σχολιάσει δημόσια την κυβερνητική πολιτική, θα τον πέρναγαν από πειθαρχικό συμβούλιο, ακόμα κι αν εκφραζόταν ευνοϊκά για κάποια κυβερνητικά μέτρα. Εδώ έχει διαλυθεί το σύμπαν στη δημόσια διοίκηση -σε μέγιστο βαθμό κι αυτό έργο ΠΑΣΟΚ- και βλέπουμε ένα υπόλειμμα του Μεσαίωνα που εισπράττει κρατικό μισθό, να χυδαιολογεί ανενόχλητος, βέβαιος ων ότι ο Γιωργάκης τον έχει συμπεριλάβει κι αυτόν στους «διακριτούς ρόλους». Κάποια στιγμή θα λένε και οι υπόλοιποι υπουργοί, σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι, δεν ξέραμε, δεν είχαμε καταλάβει, δεν ήταν δική μας αρμοδιότητα, όπως λένε σήμερα οι υπεύθυνοι για τη ληστεία ακινήτων και χρημάτων από τον Εφραίμ και τους συνεργάτες του.»

….

Προαιρετικαί αναγνώσεις
1) Μητρ. Σεραφείμ vs Enton John…
2) Επιστολή Μητρ. Σεραφείμ προς Μεγαλειοτάτην
3) Επιστολή Μητρ. Σεραφείμ προς Εξοχώτατον Πρέσβη
4) Επιστολή Μητρ. Σεραφείμ προς Μουαμάρ Καντάφι
5) Επιστολή Μητρ. Σεραφείμ προς Πρωθυπουργόν
6) Ο Μητρ. Σεραφείμ δια Μουσουλμανικήν προσευχήν
7) Μητρ. Σεραφείμ vs Stephen Hawking
8 ) Ένωση Ουμανιστών vs Καθηγητού Φυσικής Αγωγής (fitness professor)

Advertisements
This entry was posted in «Ιερή» Εξουσία, Ασμοδαίος, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

13 Responses to Μητρ. Σεραφείμ vs Πρακτόρων της Σιών

 1. Ο/Η Σταύρος λέει:

  Κύριε Ρο, πρώτα θέλω να επαινέσω τον Στέλιο Φραγκόπουλο, για το καυστικό του σχόλιο.

  Μετά θυμήθηκα ότι ο άνθρωπος ήτα ένα τετράποδο, που με χίλιες δυο δυσκολίες, και αδιάκοπους αγώνες ορθώθηκε στα δυο. Πολλοί φιλόσοφοι αποφάνθηκαν ότι τίποτε δεν είναι ευκολότερο, για το ον αυτό, από το να ξαναπέσει στα τέσσερα.

  Αυτός όμως ο παπατράγος Σεραφείμ, μου φαίνεται ότι όχι μόνον έχει πέσει στα τέσσερα (έτσι κι αλλιώς την στάση αυτή την συνηθίζει το συνάφι του), αλλά ότι πέφτοντας έχει βγάλει κι άλλα τριάντα έξι πόδια, διότι τον βλέπω να σέρνεται χάμω σαν σαρανταποδαρούσα.

 2. Ο/Η argosholos λέει:

  Καλά ρε παιδιά, από αυτό το εξωφρενικό κείμενο, το μόνο που βρήκατε να τονίσετε είναι ότι δεν τιμωρείται ο Άγιος ως δημόσιος υπάλληλος; Σιγά τα ωά!
  Αφήστε μας να θαυμάσουμε τη σύνταξη, τας λέξεις, τα συμπεράσματα, τας συνωμοσίας κατά του ευσεβούς ημών έθνους, το ότι πάντα φταίνε οι Οβριοί κλπ κλπ
  Στο κάτω κάτω της μόδας είναι αι στρατηγογεωπολιτικοαρλουμπολογικές αναλύσεις. Μεγάλε Λιακό και Άδωνι έχετε κάνει σχολή! Γιατί μόνο οι Ρώσοι να κάνουν ελληνική λίμνη το Αιγαίο; Ας έρθουν και οι Κινέζοι! (btw: 5 δις στην Ελλάδα, εάν και εφόσον βγούμε στις αγορές, 100 δις άμεσα στη Τουρκία!!!)
  Αντί να περιμένετε να ρθει ο Πούτιν να φέρει το σεφέρι, ασχολείστε με τα δημοσιουπαλληλικά…Για τέτοια κείμενα σε καιρούς κρίσης, αξίζει να δώσουμε όλοι οι φορολογούμενοι το κατιτίς μας!

 3. Ο/Η koyklitis λέει:

  Μερικές ακόμα τέτοιες παρεμβάσεις από αφιονισμένους δεσποτάδες και θα στείλω βιογραφικό στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ της γειτονιάς μου για να με εντάξει στα μέλη του!

 4. Ο/Η Αγησίας λέει:

  Γράφετε: Αποκλειστική Είδηση της τελευταίας στιγμής: Ο παραπάνω δημόσιος υπάλληλος κυκλοφορεί ελεύθερος (!!!)

  Είδηση θα ήταν ότι ο εν λόγω δημόσιος υπάλληλος συνελήφθη!

 5. Ο/Η laskaratos λέει:

  O διάδοχος του ιερού Καλλίνικου δεν πιστεύει σε τίποτα, πάσχει από εγωκεντρισμό και ηροστράτειο σύνδρομο και συνειδητά θέλει να τραβά την προσοχή του κόσμου.

  Είναι αστείο που δηλώνει πως η καύση των νεκρών είναι «έργω άρνησις της Αναστάσεως των σωμάτων» γιατί αμφισβητεί την ικανότητα του θεού του να ανασυναρμολογήσει στάχτες.
  Δηλαδή όσοι κάηκαν σε κάποια πυρκαγιά ή τους έκαψε ζωντανούς η Ορθόδοξη Εκκλησία (πχ. τον αρχηγό των Βογόμιλων γιατρό Βασίλειο και τον αρχηγό των Παλαιόπιστων πρωτοπρεσβύτερο Αββακούμ), δεν έχουν ελπίδα Ανάστασης; Λέει τέτοια πράγματα το Ευαγγέλιο των χριστιανών;

  • Ο/Η Δημήτρης λέει:

   Και να μην έχουν καεί τα σώματα των νεκρών ,,η αλλοιωση (και η μπόχα) είναι τέτοια που η ,,,,ανάστασή τους θα ειναι η χαρά οσων βλέπουν ταινίες Θριλλερ !!!!
   ( ξέθαψα τον πατέρα μου και το μονο που είδα από τον ,,,γίγαντα,,, ,λόγω σωματότυπου ,,,ηταν κοκαλακια )!!!
   Ας πάψουν με τις μαλακίες περι ανάστασης νεκρών ,,την στιγμη που μόνο κοκαλα μας μένουν ενώ ολα τα υπόλοιπα γινονται βορά των σκουληκιών !!!
   Παρ’όλα αυτά κυριε Λασκαρατε και Ρο είμαι κάθετα κατά της καύσης των νεκρών και ο λόγος δεν έχει να κάνει με την θρησκεία!!!
   Επιστημονικά ( όσο κι αν σας φαινεται περιεργο )στέκει περισσοτερο ο λόγος γιά την μη καύση των νεκρών,,,και θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας το αναλύσω και να κάνουμε εναν εποικοδομιτικό διάλογο !!!

 6. Ο/Η sfrang λέει:

  Μια παρέμβαση από μένα, αφού έγινε αναφορά στο όνομά μου: η ιδιότητα του δημόσιου υπαλλήλου του υβριστή παπά μ’ ενδιαφέρει, γιατί όλα αυτά τα κάνει με ανοχή της κυβέρνησης, βέβαια, αλλά κυρίως με έξοδα δικά μας. Το τι θα λέει μετά τον αποκλεισμό του από το δημόσιο ταμείο, ούτε που με απασχολεί! Ούτε και θα τον ρωτήσω ποτέ αν θα αναστηθεί ο σκύλος μου που κάηκε πριν από κάποια χρόνια… Διαφορετικά μπαίνουμε σε ανταλλαγή απόψεων μαζί του, κάτι σαν «Νομίζω ότι με το λιβάνι πρέπει να κάνεις κεφάλι ήδη σε 5 και όχι σε 10 λεπτά» και άλλα τέτοια θεολογικά …

 7. Ο/Η Pax Orthodoxiana λέει:

  Ορθώς διερωτήθεις περί της καύσεως του σώματος, εχέφρονα laskarate. Στο ΚατάΜαράν Ευαγγέλιον μπορείς να αναζητήσεις την σχετική απάντηση.

 8. Ο/Η Εωσφόρος λέει:

  Patriarch of Kyiv and All Rus-Ukraine Vladyka Moses in Colombia

 9. Παράθεμα: Νέες Ταυτότητες. Σεραφείμ. Αντίχριστου-τσιπ « Ροΐδη Εμμονές

 10. Παράθεμα: + Μητρ. Σεραφείμ vs Γενετήσιων Σεξουαλικών προσανατολισμών (ποικίλων) « Ροΐδη Εμμονές

 11. Παράθεμα: Όπου ο Τσε-Κατρούγκαλος επισκέπτεται τον Φιντέλ-Σεραφείμ Πειραιώς | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s