Ο Μητροπολίτης Κοζάνης προκαλεί εδώ και χρόνια, χωρίς να ελέγχεται από κανέναν αρμόδιο

[Γιατί αυτή η ανοχή Δικαιοσύνης, Βουλής, που την έχει αποκαλέσει «βόθρο» (!) και κομμάτων;]

©Γ.Μικάλεφ-ThePressProject-1.11.2021

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Αντιγράφω ένα χθεσινό δημοσίευμα, της Εφ.τ.Συντακτών (Κορίνα Βασιλοπούλου, «Ράψτε το»), το οποίο λέει τα πράγματα όπως είναι, χωρίς τα γνωστά στρογγυλέματα της συμβιβασμένης δημοσιογραφίας : «… Ο μητροπολίτης Κοζάνης Παύλος, συγκεκριμένα, ο οποίος δεν θυμάμαι αν έχει ξαναπασχολήσει την επικαιρότητα (πέρα από τον διαβόητο πανταχού παρόντα Αμβρόσιο, ένας φυσικός αμυντικός μηχανισμός διαγράφει από τον εγκέφαλό μου τα ονόματα σκοταδιστών ρασοφόρων). Βγήκε χθες ο «άγιος άνθρωπος» να ξεπλύνει από άμβωνος τον γυναικοκτόνο της Κρήτης, κατηγόρησε ουσιαστικά το θύμα πως «τα ήθελε και τα έπαθε», τα έβαλε με τον όρο «γυναικοκτονία» και παρότρυνε τις γυναίκες να κρατούν το στόμα τους κλειστό. Πέφτει κανείς από τα σύννεφα; Σίγουρα όχι. Η Εκκλησία μάς έχει συνηθίσει στο να πρωτοστατεί στις προσπάθειες για κοινωνική οπισθοδρόμηση. Με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, οι εκπρόσωποί της ανοίγουν το δικό τους στόμα για να υπερασπιστούν ό,τι πιο σκοτεινό και αντιδραστικό, είτε πρόκειται για τη θέση της γυναίκας είτε για την παιδεία είτε για την επιστήμη. Από πέρσι που ξέσπασε η πανδημία, ο ρόλος της Εκκλησίας είναι επιεικώς επικίνδυνος. Οι παπάδες δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα. Κανένας περιορισμός και κανένα μέτρο προστασίας γιατί «ο Θεός μόνο σώζει». Η παρέμβαση του αρχιεπισκόπου ήταν πολύ χλιαρή και ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση. Στο μεταξύ, αντιεμβολιαστές παπάδες συνεχίζουν τα κηρύγματα ενάντια «στο μπόλι του σατανά» χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός. Φέτος, παρά την εμπειρία της περσινής εκατόμβης στη Θεσσαλονίκη, άφησαν κατά τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου το εν πολλοίς ανεμβολίαστο ποίμνιό τους στο έλεος του ιού να συνωστίζεται μέσα στις εκκλησίες χωρίς μάσκες και να φιλά εικόνες. Δεν είναι φυσικά τυχαίο το γεγονός ότι στις αρχές Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκο Τζανάκη, το 60-70% των ιερέων και το 90% των μοναχών είναι ανεμβολίαστοι. Και φυσικά, κανείς δεν περιμένει από αυτή την κυβέρνηση να διατάξει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους. Βέβαια, οι πολίτες που θέλουν να διαφυλάξουν την υγεία τους και το νευρικό τους σύστημα, ένα πράγμα μπορούν να ζητήσουν από τους διάφορους «σεβασμιότατους» που έχουν ξεμείνει στον Μεσαίωνα: Κλείστε εσείς καλύτερα το στόμα σας. Ράψτε το. Κεντήστε το, εν ανάγκη. Χωρίς σεβασμό».

Με τον παλιό του προστάτη Αμβρόσιο

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε αυτά, απλά να συμπληρώσω με τρία παλιότερα δημοσιεύματά μου το πολύ αποκαλυπτικό παρελθόν του αγίου, το οποίο λείπει από το δημοσίευμα της efsyn. Ο Δεσπότης συνηθίζει να ασχημονεί με τρόπο ελεεινό και χυδαίο, πολλά σημεία του οποίου σε μια κανονική δυτική Δημοκρατία θα είχαν ερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη.

«Αν η Βουλή των Ελλήνων είναι «βόθρος»……τότε τι είναι η Ιεραρχία του δεσπότη της Κοζάνης;»

Ένα ακόμη (πολύ σοβαρό) ερώτημα προς το «βόθρο» της Μητρόπολης Κοζάνης και Χ.Α.. Με αφορμή τις αποκαλύψεις από το ιερό κατάβρεγμα μιας ανήλικης ζητιάνας, ώρα να ρωτήσουμε και για μια ιερή παιδεραστία»

«Ιερέας που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε ανήλικο χαστουκίζει πολίτη. Ερωτήματα για τον μητροπολίτη Κοζάνης, πρώην πρωτοσύγκελο του Χρυσαυγίτη των Καλαβρύτων»

Κοζάνη, 28 Σεπτεμβρίου 2012. Αγιασμός από ιερέα της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, των γραφείων των Ταγμάτων Εφόδου, της «σποράς των νικημένων του ’45» (Πλατεία Γιολδάση). Δυόμιση μήνες μετά, ο αγιασμένος Χρυσαυγίτης Θανάσης Καρπούζας καταδικάστηκε στην Κοζάνη (Αυτόφωρο), για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης με σουγιά, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών.

This entry was posted in IERES_ATAXIES, Ieres_Ependyseis, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ο Μητροπολίτης Κοζάνης προκαλεί εδώ και χρόνια, χωρίς να ελέγχεται από κανέναν αρμόδιο

  1. Ο/Η laskaratos λέει:

    https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/16224-kozanis-paulos-enas-bothros-einai-i-bouli-ton-ellinon

    Κοζάνης Παύλος: «Ένας βόθρος είναι η Βουλή των Ελλήνων

    http://ai-vres.blogspot.gr/2009/04/ai-vres_23.html

    Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

    ai-vreS: Βατερό – έγκλημα και τιμωρία…

    Άσχημη εντύπωση μας προκάλεσαν οι δύο ανακοινώσεις της Μητρόπολης για το γνωστό θέμα με τον παπά-αρχιμανδρίτη-ιερομόναχο και τις κατηγορίες της ασέλγειας. Την εντύπωση ότι απέτυχαν να διακρίνουν τη σοβαρότητα του θέματος. Στην πρώτη ανακοίνωση – την πρωινή – εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην ελληνική δικαιοσύνη και τον τιμωρούν με προσωρινή αργία. Στη δεύτερη –τη μεσημεριανή – και αφού το σκέφτηκαν καλύτερα, μπορεί να δέχτηκαν και τις επικρίσεις λαού και κλήρου, των δημοσιογράφων σίγουρα, αποφάσισαν επιτέλους να κινήσουν τις διαδικασίες για να πάρουν μέτρα, παρακολουθώντας παράλληλα τις εξελίξεις στην ελληνική δικαιοσύνη. Η «προσωρινή» αργία παραμένει.

    Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής στις 17/4 και η ανακοίνωση ήρθε την Τετάρτη στις 22/4. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά! Οι «κοσμικές» αρχές είχαν κινηθεί αστραπιαία και προφυλάκισαν το δράστη (άντε καλά τον φερόμενο ως δράστη). Η εκκλησιαστική «ελέω Θεού» αρχή σκεφτόταν μια εβδομάδα πώς να κινηθεί. Ένα το κρατούμενο. Πάμε παρακάτω.

    Σε όλες τις οργανωμένες (δυτικές) κοινωνίες η τιμωρία γι’ αυτούς που παραβαίνουν τον «κοσμικό» νόμο είναι συνήθως η φυλάκιση, σπανίως η κοινωνική εργασία, σπανιότατα τα ισόβια ή ο θάνατος. Η πιο συνηθισμένη ποινή είναι η φυλάκιση, η στέρηση δηλαδή της ελευθερίας – το ύψιστο αγαθό του ανθρώπου. Υποτίθεται ότι με τη στέρηση της ελευθερίας έρχεται ο σωφρονισμός, ακολουθούμενος από την επανένταξη στην ευνομούμενη και δίκαιη κοινωνία (sic). Η «κοσμική» αρχή λοιπόν πράττοντας το καθήκον της και σωστά, έστειλε τον ύποπτο στον Κορυδαλλό κατηγορώντας τον για κακουργηματική πράξη. Κακουργηματική, σημειώστε το.

    Αγνοούμε τις διαδικασίες της εκκλησιαστικής δικαιοσύνης αλλά μπορούμε να σχηματίσουμε μια ιδέα από προηγούμενους χειρισμούς της σε τέτοια ζητήματα – ουσιαστικές συνέπειες μηδέν. Δεν μπορούμε όμως με τίποτα να ερμηνεύσουμε την κατηγορία της «ανάρμοστης ηθικής συμπεριφοράς» όπως και την προκλητική τιμωρία της «προσωρινής αργίας». Ανάρμοστη ηθική συμπεριφορά πάει να πει ότι ο παπάς χαμογέλασε πονηρά σε κάποιο νόστιμο κοριτσάκι ή αγοράκι; Ότι βούτηξε από το παγκάρι; Ότι βγήκε στο καφενείο και έπαιξε χαρτιά ή ήπιε κανένα τσίπουρο; Ότι στο πανηγύρι του χωριού έριξε δυο-τρεις γυροβολιές; Ο άνθρωπος κατηγορείται για κακούργημα. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, όχι αστεία! Όχι ότι δεν έκανε και τα παραπάνω σύμφωνα με μαρτυρίες. Κι εσείς «προσωρινά» τον «παύετε»; Για να δούμε τι εστί «προσωρινή αργία»: ότι ο παπάς δε θα ιερουργεί. Δηλαδή θα απέχει των καθηκόντων που είχε ως παπάς. Για κοιτάξτε ειρωνεία, από τη μία η κοσμική δικαιοσύνη στερεί το ύψιστο αγαθό, την ελευθερία και προσδοκά σωφρονισμό, και από την άλλη η εκκλησία, ο πνευματικός θεσμός, στερεί το κοσμικό-επαγγελματικό κομμάτι των μελών της, την ιερουργία. Για την ταμπακιέρα ουδέν!

    Τι μας είπε σήμερα ο Δεσπότης από τον άμβωνα του Αγ. Γεωργίου Σερβίων; «Ένα μέλος του κλήρου αμάρτησε. ΑΝ αμάρτησε». Παραβλέπουμε την αμφισβήτηση και στεκόμαστε στο «αμάρτησε». Η αμαρτία είναι πνευματικό ατόπημα. Εδώ μιλάμε για ποινικό κακούργημα. Δεν είπε ένα μέλος του κλήρου εγκλημάτησε. Είπε αμάρτησε. Σαν να έφαγε λάδι την Παρασκευή δηλαδή. Ποιον αφορά η πνευματική πρόοδος του παπά; Και οι αμαρτίες του; Έχει καταλάβει ο Δεσπότης τι έγινε; Να του θυμίσουμε; Τη Μ. Παρασκευή μετά την αποκαθήλωση του σώματος του Χριστού και ενώ ο επιτάφιος στολιζόταν, ο παπάς σήκωσε το ράσο του και αυνανίστηκε μπροστά στο ανήλικο που το είχε σπρώξει στα ιδιαίτερα δωμάτια και έπειτα το προσκάλεσε να συμμετέχει! Βουίζει το διαδίκτυο με τον όνομα του παπά, με το παρελθόν του, με το μέσο του, με προηγούμενες πολλαπλές απόπειρές του. ΑΝ αμάρτησε;

    Δε θα σταθούμε στη στάση κάποιων συγχωριανών που δικαιολογούν τον παπά και κατηγορούν τον 17χρονο και τον πατέρα του. Αυτοί χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας και αποτελούν αντικείμενο κοινωνιολογικής έρευνας. Θα συγχαρούμε το παιδί και την οικογένειά του για τη λεβεντιά που είχαν να καταγγείλουν το γεγονός αψηφώντας τον κίνδυνο κοινωνικού στιγματισμού και αποκλεισμού.

    https://kozanimedia.gr/2016/12/08/kozanimedia-t%CE%AD%CF%83%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%B1/#.WZ6AcChJaM8

    Kozanimedia: Tέσσερα χρόνια φυλάκισης στον ιερέα του Βατερού από το Εφετείο για ασέλγεια σε ανήλικο – Εξαγοράσιμη η ποινή -Πιθανότατα θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο
    by Παναγιώτης • 8 Δεκεμβρίου 2016 • 3 Comments

    Την ποινή των τεσσάρων ετών φυλάκισης στον πρώην ιερέα του Βατερού, ο οποίος φέρεται να προσώρησε σε ασελγή πράξη σε νεαρό (σε χώρο του εκεί ιερού ναού) πριν από μερικά χρόνια, ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, επέβαλε πριν από λίγες ημέρες το Μικτό Εφετείο Κοζάνης.

    Η ποινή είναι εξαγοράσιμη, με την πλευρά του ιερέα, ο οποίος έκτοτε δε λειτουργεί σε εκκλησία, να προσφεύγει, πιθανότατα, στον Άρειο Πάγο.

    Να σημειωθεί πως το δικαστήριο έκρινε τον ιερέα ως ένοχο για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, ενώ απαλλάχθηκε από την κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου.

    O ίδιος αρχικά είχε προφυλακιστεί για τέσσερις μήνες, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε μετά από αίτησή του.

    Ως προς το σκέλος της εκκλησιαστικής ποινής, πλέον, αυτή δε μπορεί να επιβληθεί εάν δεν τελεσιδικήσει στον Άρειο Πάγο η υπόθεση.

    http://voria.gr/article/mpougelosan-aniliki-zitiana-apo-to-parathiro-mitropolitikou-naou

    ΚΟΖΑΝΗ: ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

    04/08/2017

    του Δημήτρη Παπανίκου

    Ένα ανήλικο κοριτσάκι το οποίο ζητιάνευε δίπλα από την κεντρική είσοδο του μητροπολιτικού ναού καταβράχηκε όταν κάποιος το μπουγέλωσε.

    Αλγεινή εντύπωση σε κατοίκους της Κοζάνης προκάλεσε ένα σπάνιο περιστατικό το οποίο συνέβη προ ημερών, έξω από τον μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

    Ένα ανήλικο κοριτσάκι το οποίο ζητιάνευε δίπλα από την κεντρική είσοδο του μητροπολιτικού ναού καταβράχηκε όταν κάποιος, μέσα από την εκκλησία το μπουγέλωσε, πετώντας νερό από το επάνω παράθυρο της εκκλησίας. Πολίτες οι οποίες περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο έμειναν έκπληκτοι από το περιστατικό. Μάλιστα, ένας εξ αυτών ο οποίος πήγε να ζητήσει το λόγο από τον νεωκόρο και κάποιον ιερέα εντός του ναού, υπέστη και δεύτερο σοκ από τη συμπεριφορά τους.

    Όπως εξηγεί ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της Voria.gr) «περνούσα μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και παρατήρησα ένα μικρό κοριτσάκι που ζητιάνευε. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα να πέφτει μεγάλη ποσότητα νερού πάνω στο κοριτσάκι και να το κάνει μούσκεμα. Πλησιάζοντας παρατήρησα ότι το παράθυρο της εκκλησίας που βρισκόταν ακριβώς από πάνω, ήταν ανοιχτό. Μπήκα αμέσως στην εκκλησία και είδα έναν νεαρό νεωκόρο, από τον οποίο ζήτησα να μάθω τι ακριβώς συνέβη. Η απάντησή του ήταν ‘μα αφού ζητιανεύει’. Δικαιολογήθηκε δε, ότι ‘εμείς παίρνουμε τηλέφωνο και την αστυνομία για να έρθει να τους διώξει αλλά δεν έρχεται’».

    Έκπληκτος από την εξήγηση του νεωκόρου, ο πολίτης πήγε στο γραφείο των ιερέων, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. Εκεί συνάντησε κάποιον ιερέα ο οποίος έδειξε να ενοχλείται από την ευαισθησία του αυτόπτη μάρτυρα απέναντι σε αυτό το απαράδεκτο περιστατικό. Του είπε ότι σχεδόν καθημερινά υπάρχουν επαίτες έξω από το ναό και προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του άγνωστου δράστη είπε: «ε, εντάξει, λίγο νεράκι της έριξαν»! Βλέποντας ότι η στάση του αντί να εξευμενίσει τον διαμαρτυρόμενο πολίτη, τον εξόργισε έσπευσε να συμπληρώσει, εμφανώς ενοχλημένος ότι «καλά, καλά θα τον μαλώσω αυτόν που το έκανε»!

    http://www.bloko.gr/2017/05/blog-post_5291.html

    Η Μητρόπολη δώρισε κράνη , στολές, ελαστικά και άγιασε τη ΔΙ.ΑΣ στην Κοζάνη ( βίντεο-φωτό)
    5/26/2017 08:10:00 Μ.Μ. ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ , ΔΙ.ΑΣ , ΔΩΡΕΆ , ΕΚΚΛΗΣΊΑ , ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

    http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%B4%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%BF%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

    03|04|2016

    ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ: «ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ»
    ……………
    Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το kozan.gr, και τα γράμματα που έστειλε ο κ. Κουρουμπλής σε όλους τους Μητροπολίτες της Ελλάδος: «Ο κ. Κουρουμπλής δεν καταδέχτηκε να επισκεφτεί τον Μητροπολίτη ….Έστειλε γράμματα σε όλους τους Mητροπολίτες της Ελλάδος και μας κάνει μεγάλη Χριστολογία & Θεολογία για τους πρόσφυγες… έρχεται να μας κάνει μάθημα. Δεν ντρέπονται λίγο! Αντί να σκύψουν το κεφάλι και να διακονήσουν το λαό… αλλά δε λέει ο κ. Κουρουμπλής στους υφυπουργούς του, που είναι όλοι εκατομμυριούχοι: «Εσείς δώστε πρώτοι κι αφήστε το λαό».

    http://poimin.gr/o-mitropolitis-kozanis-apanta-sto-giati-de-dothike-to-gkertsio-gia-ti-filoxenia-ton-prosfigon/

    Ο Μητροπολίτης Κοζάνης απαντά στο γιατί δε δόθηκε το Γκέρτσειο για τη φιλοξενία των προσφύγων

    Ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης απαντά στο γιατί δε δόθηκε το Γκέρτσειο, για τη φιλοξενία των προσφύγων, όταν ζητήθηκε από το δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη. Ο δήμαρχος, Λευτέρης Ιωαννίδης, μία μέρα νωρίτερα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TOP Channel, είχε αφήσει υπονοούμενα για την στάση του Μητροπολίτη, στο όλο ζήτημα με τους πρόσφυγες.

    https://kozanimedia.gr/2015/12/09/kozanimedia-a%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CF%83/#.WZ58OihJaM8

    Kozanimedia: Aπίστευτη επίθεση του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου κατά του Kozanimedia,

    την ώρα του μεγάλου συλλαλητηρίου για την υγεία, για τις φωτογραφίες με την παράνομη στάθμευση του πολυτελούς ΙΧ του στον πεζόδρομο του Αγ. Νικολάου- “Τι σας πειράζει το αυτοκίνητό μου;”- Και η…νεκροφόρα που θα μας θάψει εκεί σταθμεύει”- “Στην ΑΥΛΗ ΜΟΥ, θα παρκάρω όπου θέλω”!!!

    by Παναγιώτης • 9 Δεκεμβρίου 2015 • 29 Comments

    )Σε μια απίστευτη, λόγω της ώρας και της στιγμής που επέλεξε, επίθεση κατά του Kozanimedia, προχώρησε σήμερα το πρωί, ακριβώς έξω από το δημαρχείο της πόλης, ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, με αφορμή το πρόσφατο σχόλιο του site μας (26 Νοεμβρίου) με τίτλο “Οι μητροπολίτες έχουν…ασυλία και παρκάρουν τα πολυτελή ΙΧ τους στον (νέο) πεζόδρομο της Κοζάνης;”!!!

    http://www.enikos.gr/politics/540028/o-mitropolitis-kozanis-den-afise-voulefti-tou-syriza-na-ton-aspas

    Ο Μητροπολίτης Κοζάνης δεν άφησε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον ασπαστεί επειδή ψήφισε την αλλαγή ταυτότητας φύλου

    12 Οκτ 2017

    https://www.protagon.gr/epikairotita/kozani-iereas-eipe-se-74xroni-pisti-me-maska-oti-den-thelei-karnavalia-stin-ekklisia-tou-44342092262

    Κοζάνη: Ιερέας είπε σε 74χρονη πιστή με μάσκα ότι «δεν θέλει καρναβάλια στην εκκλησία» του!

    Κανείς από τους υπόλοιπους στην εκκλησία δεν αντέδρασε όταν ο επίτροπος ζήτησε από τη γυναίκα να αποχωρήσει

    Protagon Team 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 16:31

  2. Ο/Η Ακραίος Κεντρώος λέει:

    σύμφωνα με τον καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκο Τζανάκη, το 60-70% των ιερέων και το 90% των μοναχών είναι ανεμβολίαστοι. Και φυσικά, κανείς δεν περιμένει από αυτή την κυβέρνηση να διατάξει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους.

    Αυτα γραφει η εφημεριδα Συντακτων. Να ρωτησω αν ξέρει τι θα έκαναν το συριζα και το κκε αν κυβερνούσαν; καλυπτουν τους αντιεμβολιαστες, και δεν ψηφισαν ουτε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των νοσοκομειακών γιατρών.

  3. Ο/Η Mητροπολίτης Ζωζώ ο Γ΄ λέει:

    https://www.in.gr/2022/01/06/greece/mitropolitis-kozanis-neo-seksistiko-paralirima-gia-tis-gynaikes-kleiste-ta-stomata-sas/

    Μητροπολίτης Κοζάνης – Νέο σεξιστικό παραλήρημα για τις γυναίκες – «Κλείστε τα στόματά σας»
    Ο μητροπολίτης στη συνέχεια απευθύνθηκε στους άντρες πιστούς ρωτώντας: «Πώς τις αντέχετε;».
    in.gr
    6 Ιανουαρίου 2022,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.