Ένας τ.αρχιμανδρίτης παντρεύεται με άντρα

[Υπόδειγμα ανθρωπισμού, θάρρους και συνέπειας]

Heropoulos25jan16

Του Αναγνώστη Λασκαράτου
Στον απόηχο των άθλιων και φαρισαϊκών αντιδράσεων νοσηρού μίσους Αρχιερέων του Σκότους, με τη σιωπηλή συναίνεση όλων σχεδόν των υπόλοιπων, κατά του συμφώνου συμβίωσης, μιας Εκκλησίας που κρύβει την εκτεταμένη ομοφυλοφιλία ακόμη και την παιδεραστία κληρικών της, ήλθε την κατάλληλη ώρα η απάντηση από έναν γνωστό στους Ορθόδοξους των ΗΠΑ πρώην αρχιμανδρίτη, τον π. Ιωάννη Χαιρόπουλο, που στα νιάτα του είχε χρηματίσει διάκονος του μακαρίτη αρχιεπισκόπου Ιακώβου και διευθυντής του γραφείου του αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα και αργότερα εφημέριος του Aγ. Νικολάου εκεί που το 2001 ονομάστηκε Ground zero. Το τι κινεί την επιδεικτική ομοφοβία των υβριστών ρασοφόρων («κουσούρι», «παρδαλοί», «βενζίνη από την εξάτμιση», «κίναιδοι», «αποβράσματα», «άνθρωποι της ανωμαλίας», «άρρωστοι», κλπ), το καταλαβαίνει κάθε λογικός άνθρωπος, τους το είπε και ο ψυχίατρος ιερέας Βασίλειος Θερμός, η δική τους κρυφή ομοφυλοφιλία. Μερικοί από δαύτους άλλωστε εξευτελίστηκαν για πάντα, αφού τα «κουσούρια», τα δικά τους ή των αυλικών τους, βγήκαν στη φόρα κι ας κάνουν οι φίλοι τους πως δεν το ξέρουν, «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο..». Είναι αυτοί που στοχοποιούν κάθε αδύναμο άνθρωπο, κάθε καταδιωγμένη μειονότητα, γιατί μόνο εκεί μπορούν να παραστήσουν τον «άντρα».

Ο πατέρας Ιωάννης είχε συγκινήσει τους πιστούς με τη σπάνια γενναιόδωρη πράξη του να προσφέρει το ένα του νεφρό για να σώσει τον Michael D. έναν 16χρονο Ελληνοαμερικανό, κάτι που βάζω στοίχημα δεν θα έκανε ούτε ένας από τους μητροπολίτες κρατικούς υπαλλήλους της Νότιας Δανιμαρκίας, ούτε ακούστηκε άλλωστε ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε έγινε, γιατί οι μιτροφόροι δεν φημίζονται για τη σεμνότητά τους και αν συνέβαινε θα το διατυμπάνιζαν urbi et orbi.  Άλλωστε αυτή η σπουδαία είδηση της δωρεάς, δεν δημοσιεύτηκε ποτέ στην Ελλάδα από κανένα θρησκευτικό έντυπο ή στο ελληνικό διαδίκτυο, διότι εξέθετε ανεπανόρθωτα τους εδώ ανοικτίρμονες κρατικούς υπαλλήλους που αυτοαποκαλούνται υπερφίαλα «πατέρες» («μην αποκαλέσετε κανέναν πατέρα σας πάνω στη γη, γιατί ένας είναι ο Πατέρας σας, ο Ουράνιος», Ματθ. 23-9) και δεν αγαπάνε κανέναν, πέρα από τον εαυτό τους ή από τα παιδιά τους αν έχουν. Παιδιά που τα αραδιάζουν συνήθως πάνω από δυο, πολύτεκνοι όπως καυχιούνται,  αφού έχουν εξασφαλίσει πως θα τα θρέψουν οι κρατικοί τους μισθοί και τα επιδόματα (που κλέβουν από τους φορολογούμενους χωρίς να το δικαιούνται) και τα αφορολόγητα αμαρτωλά έσοδα, τα «τυχερά» του εμπορίου των «μυστηρίων», ο δίσκος, οι δωρεές, το φιλόπτωχο και το παγκάρι, όσο δηλαδή γλυτώσουν από την αρπακτική χερούκλα του δεσπότη κι ας υποφέρουν τα μεταναστόπουλα, τα προσφυγόπουλα και τα ορφανά, για τα οποία επιφυλάσσουν, στην καλύτερη των περιπτώσεων, την κερδοφόρα «φιλανθρωπία» τους, που τόσο έχουν υμνήσει και φοροαπαλλάξει οι κ.κ.Παππάς και Τσίπρας.

Ο π. Ιωάννης που δικαιούται τον πατρικό τίτλο με το παραπάνω, παραιτήθηκε τον Ιανουάριο του 2009 οικειοθελώς από την ιεροσύνη. Είχαμε αναφερθεί επαινετικά στην περίπτωσή του (24.8.2011), με αφορμή άρθρο για την αρπαγή ενός μοσχεύματος ήπατος από το δικαιούχο του, για να δοθεί προνομιακά στον πανικόβλητο αρχιεπίσκοπο Χουντόδουλο («κουσούρι» κλπ), ο οποίος είχε ταχθεί, σε ανύποπτο χρόνο, κατά της μεταμόσχευσης ζωτικών οργάνων και στον οποίο εκ προοιμίου ήταν γνωστό πως ήταν εντελώς άχρηστο.  Ευτυχώς μετά την έμπρακτη προεγχειρητική επιβεβαίωση του μάταιου της αρπαγής, ο δικαιούχος ασθενής το πήρε τελικά, έστω και από τρίτο χέρι, και έτσι ο Χουντόδουλος, που έτρεμε στην ιδέα ότι θα συναντήσει τον ελληνορθόδοξο θεό, δεν έγινε εκτός από ληστής και δολοφόνος (Βλ.: «Εκκλησία κατά μεταμοσχεύσεων ζωτικών οργάνων»).

Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, η παραίτηση του ιερέα οφείλονταν στην διαρκή προσπάθειά του να είναι συνεπής απέναντι στην Ορθόδοξη Εκκλησία, που προς το παρόν θεωρεί επίσημα την ομοφυλοφιλία, η οποία ακμάζει υπόγεια στους κόλπους της, ως αμαρτία, χωρίς να το στηρίζει αυτό σε κανένα απολύτως ευαγγελικό εδάφιο. Είναι η ίδια Εκκλησία που με την υποκριτική ομοφοβία της, έχει οδηγήσει μέσα από τη σεξουαλική στέρηση ή υποκρισία, σε τερατογενέσεις κληρικών υστερικών, ψυχικά ανισόρροπων, εγωκεντρικών, εξουσιομανών, μοχθηρών, φιλοχρήματων και φιλάργυρων, επιδειξιομανών, ναρκισσευόμενων, υποκριτών, αρπακτικών και αξιολύπητων, που πολλοί από αυτούς καταντάνε φασίστες και εθνικιστές που ευλογούν τα γραφεία των μαχαιροβγαλτών της «σποράς των ηττημένων του ‘45».

Ο πατέρας Ιωάννης, μετά τον αυτοαποσχηματισμό του, εργάστηκε ως εκπρόσωπος και επικεφαλής του τμήματος οικονομικής ανάπτυξης του Οργανισμού «Children’s Tumor Foundation», που ασχολείται με την ασθένεια που λέγεται ‘neurofibromatosis’ (νευροϊνωμάτωση). Mπορείτε να διαβάσετε σχετικά εδώ την απόφασή του στα 50 του, να εκχωρήσει στη διαθήκη του τα περιουσιακά του στοιχεία στην επιστημονική έρευνα για την εξεύρεση θεραπείας:

« …Νιώθω βαθιά αισθήματα στην καρδιά μου για όλους εκείνους που υποφέρουν από νευροϊνωμάτωση (ΝF). Επειδή έχω δει πολλούς ανθρώπους στην κοινότητα αυτή που έχουν ξεπεράσει αφάνταστες προκλήσεις στη ζωή τους, επειδή δυστυχώς, έχω δει πολλούς που χάθηκαν από ΝF, επειδή έχω εργαστεί στο “Ίδρυμα παιδικών όγκων» (NT), επειδή ξέρω ότι όλα τα ποσά, μικρά ή μεγάλα, που δωρίζονται για NF έρευνα δαπανώνται με σοφία και κατευθύνονται προς το καλύτερο σκοπό, τον τερματισμό του NF, καθώς συλλογίζομαι τι θα αφήσω πίσω μου, βρίσκω τη βαθύτερη ικανοποίηση και ειρήνη γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσω να είμαι ένα μέρος της αποστολής στην οποία πιστεύω, την εξεύρεση μιας θεραπείας για νευροϊνωμάτωση».

Ο κ.John Heropoulos παντρεύτηκε στις 14.1. με πολιτικό γάμο το σύντροφό του  και δημοσίευσε στο f.b. τις φωτογραφίες από την τελετή, δεχόμενος τις ευχές πιστών και παλιών ενοριτών του. Όποιος θέλει μπορεί πολύ εύκολα να πάει εκεί και να διαπιστώσει την συγκίνηση που προκάλεσε η αυτοέκθεσή του στους αγαπημένους του ενορίτες των τριών ναών που είχε υπηρετήσει, ακόμη και σε ιερείς και πρεσβυτέρες, στο ευρύτερο κοινό των φίλων του. Νομίζω πως έχουμε ένα υπόδειγμα αληθινής και ευεργετικής πίστης, ανθρωπισμού, εντιμότητας, ειλικρίνειας και γενναιότητας, το οποίο εξευτελίζει απόλυτα τους κρατικοδίαιτους Τάλιμπαν ρατσιστές, προστατευόμενους σήμερα της «πρώτης φοράς» Αριστεράς, η οποία αρνείται επίμονα ως υπουργείο Δικαιοσύνης να ρωτήσει τον κ.Εισαγγελέα γιατί δεν εφαρμόζει τα νόμιμα εναντίον τους, ακόμη και όταν καλούν τους οπαδούς τους να φτύνουν τους ομοφυλόφιλους (πλην κληρικών, προκατόχων τους, πνευματικών τους πατέρων και αδελφών, υφισταμένων τους, κλπ κλπ). Εκτός κι αν ο αντιρατσιστικός νόμος ψηφίστηκε για να απειλεί την ιστορική έρευνα, την κα Ρεπούση και τον φιλέλληνα Γερμανό ιστορικό Ρίχτερ, εκθέτοντας την ηθικά χρεοκοπημένη, στον πολιτικό της πυρήνα, χώρα μας στους πολιτισμένους ανθρώπους, ως μισαλλόδοξη και εχθρική προς την ιστορική επιστήμη.

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Υποκρισίες, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, θρησκεία/κλήρος, ιστοΕπιφυλλίδες. Bookmark the permalink.

28 Responses to Ένας τ.αρχιμανδρίτης παντρεύεται με άντρα

  1. Ο/Η Σημεία και Τέρατα λέει:

    Τί δὲ ὑμῖν δοκεῖ; ἄνθρωπός τις εἶχε τέκνα δύο, καὶ προσελθὼν τῷ πρώτῳ εἶπε· τέκνον, ὕπαγε σήμερον ἐργάζου ἐν τῷ ἀμπελῶνί μου. Ο δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν· οὐ θέλω· ὕστερον δὲ μεταμεληθεὶς ἀπῆλθε.
    Καὶ προσελθὼν τῷ δευτέρῳ εἶπεν ὡσαύτως. ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν· ἐγώ, κύριε· καὶ οὐκ ἀπῆλθε. Τίς ἐκ τῶν δύο ἐποίησε τὸ θέλημα τοῦ πατρός; λέγουσιν αὐτῷ· ὁ πρῶτος.
    Λέγει αὐτοῖς ὁ ᾿Ιησοῦς· ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι οἱ τελῶναι καὶ αἱ πόρναι προάγουσιν ὑμᾶς εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ.

  2. Ο/Η Επ-αναστάσιος λέει:

    Καλημέρα σας,

    Να και ένα πραγματικά σπανιότατο παράδειγμα ανθρώπου, τον οποίο δεν διάβρωσε ηθικά η επαφή του με την Εκκλησία Α.Ε. Θαυμάτων. Όπως εύλογα ερωτά ο κ. Λασκαράτος, πόσοι άραγε από τους εντόπιους μιτροφόρους και γκλιτσοφόρους χρυσοποίκιλτους σατράπες είναι άξιοι έστω να του δέσουν τα κορδόνια των παπουτσιών του;

    Η απάντηση είναι πολύ καλά γνωστή σε όλη τη ρωμαίικη κοινωνία, αλλά η κοινωνία αυτή έχει εκ λίκνου άριστα εκπαιδευτεί στη δουλοπρέπεια και την υποκρισία, με ευθύνη κυρίως της δια ροπάλου επιβαλλόμενης θρησκείας της Ορθολοξίας.

    Από τη θρησκεία και την καταστροφικότατη νοοτροπία την οποία καλλιεργεί απορρέουν τελικά όλα σχεδόν τα στραβά κι ανάποδα που ταλανίζουν τους κατοίκους της Ελλαδάρας, τον «περιούσιο λαό» του Κυρίου (οι άλλοι είναι παρακατιανοί)…

    Εύγε στον κ. Χαιρόπουλο, μακάρι να είχα κι εγώ ένα μικρό κλάσμα μόνο της ευγένειας, της αξιοπρέπειας και της γενναιοδωρίας του.

  3. Ο/Η Eleni iakovidou λέει:

    Εύγε για το άρθρο!

  4. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

    http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/84735

    Πριν αναρωτηθείτε ξανά «μα γιατί μας λένε οι γκέι ότι είναι περήφανοι;» δείτε τι λέει αυτός ο Μητροπολίτης .

    Η καλύτερη απάντηση στο γιατί γίνονται τα pride και οι εκδηλώσεις υπερηφάνειας

    23.12.2015 | 19:30

    Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος

    Από τον
    ΑΡΗ
    ΔΗΜΟΚΙΔΗ

    Η πιο απλή απάντηση δίνεται μέσα απ’ τα λόγια μίσους που ξεστόμισε σήμερα ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος:

    «Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας.

    Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως, ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται.»

  5. Ο/Η Gay priest λέει:

    Ρωμέικη υποκρισία και χριστιανική ευγένεια, στο «Τηλεγράφημα», που ασχολείται με «γεωστρατηγικά, στρατιωτικά» κλπ

    http://tilegrafima.gr/world1/item/18073-o-proin-arximandritis-ioannis-xairopoulos-pantreytike-me-andra-sti-vostoni
    Ο πρώην Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Χαιρόπουλος παντρεύτηκε με άνδρα στη Βοστώνη

    «ΣΗMEIA TΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» (τόμου αυτά που κουκουλώνονταν ήταν μια χαρά στους καλούς παλιούς καλούς καιρούς)
    Σχόλια: «Να ζήσουν! Καλούς απογόνους!!!» και «Αφου ειναι πρωην…….ας παει και να πνιγει,δεν μας καιγεται καρφι!!!».

    Τρισχειρότερα στηn Ρομφέα

    http://www.romfea.gr/oikoumeniko-patriarxeio-ts/arxiepiskopi-amerikis/6022-proin-arximandritis-pantreutike-me-andra-sti-bostoni

    Πρώην Αρχιμανδρίτης παντρεύτηκε με άνδρα στη Βοστώνη!

    σχόλια

    ΤΟ ΑΠΟΛΩΛΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ

    ΟΣΟ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ «ΕΒΓΑΛΕ» ΤΑ ΡΑΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.

    Κώστας Μανωλιός

    ΣΕΒΑΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΔΕΛΦΟΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. ΕΩΣ ΠΑΝΙΚΟΣ……………………ΑΠ’ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ. ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΠ’ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΕΙ. ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

    christos noutsos

    Καταρχήν κακός ο δημοσιογράφος βγάζει αυτά τα νέα σε όλα τα Μέσα. Είναι αμαρτία για τον ίδιο γιατί πολύ απλά σκανδαλίζει κόσμο και μπορεί να σπρώχνει ανθρώπους προς την αμαρτία. Το ξέρω αυτό γιατί έζησα από κοντά ένα πρόσφατο σκάνδαλο σε ενορία της Νέας Υόρκης…

    Κατά δεύτερον, μόνο το γεγονός ότι του επιτρέπουν να κοινωνεί αποδεικνύει την σαπίλα στην οποία βρίσκεται η κατά άλλα Ορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικής.

    Nik Man

    Άρα οι νεοημερολογίτες κληρικοί είναι αδελφές ή υπερασπιστές της ομοφυλοφιλίας. (Είδατε πόσο άδικες είναι οι γενικεύσεις και το τσουβάλιασμα; Ελπίζω να μην συνεχίσετε να το κάνετε για τους παλαιοημερολογίτες όταν βγει καμιά δημοσίευση για κανέναν πεπτωκότα παλαιοημερολογίτη)

    Σοφόν το σαφές

    Αυτό που μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο είναι ότι άνθρωποι μέσα από τον χώρο της εκκλησίας έσπευσαν για συγχαρητήρια σε πολιτικό γάμο και μάλιστα μεταξύ ανδρών(!!!) Προφανώς το πνεύμα Βαβυλώνας που επικρατεί στις ΗΠΑ έχει διαβρώσει και Ορθόδοξες συνειδήσεις, όπως τα Σόδομα είχαν διαφθείρει τις κόρες του δίκαιου Λωτ. Από όπου και να το πιάσεις τρελαίνεσαι. Υπάρχει ιερέας που
    τον κοινωνάει;;; Εάν ζούσε ο Απόστολος Παύλος σήμερα δε μπορώ να φανταστώ τι επιστολή θα έστελνε στην εν λόγω Επισκοπή…

    anion_chloriou > Σοφόν το σαφές

    Δηλαδή εσύ τι ήθελες να του στείλουν ως κάρτα οι φίλοι του;Κάτι που να γράφει «ελπίζουμε να είσαι δυστυχισμένος ζώντας μια μίζερη ζωή παλιοανώμαλε»;Φίλοι του είναι λογικά εκφράστηκαν ακόμα κι αν διαφωνούν με την συγκεκριμένη επιλογή.

    Sergio Panic

    πρώτου πείτε κάτι…δώστε και εσείς από ένα νεφρό και σώστε από μια ζωή…και αποφασίστε να μην κρύβεστε πίσω από τις ψευδοχριστιανικες σας μάσκες…και αυτός ο κόσμος θα γίνει ωραιότερο μέρος.

    Αναστασια Φουσανη

    οτι κι αν κανει στην ζωη του οντας αρχικα μοναχος και κατοπιν ιερεας το εχει χρεωθει στην ψυχη του διοτι το σχημα που πηρε στην κουρα του δεν φευγει οτι κι αν κανει!!!!. μου κανει εντυπωση που λεει οτι κοινωνει των αχραντων μυστηριων…..με τι καθαροτητα σαρκος πλησιαζει καν προς τα Αγια? ο Θεος να τον σκεπασει να καταλαβει τι εκανε να του δωσει μετανοια και να τον επαναφερει στην ποιμνη Του. ουδεις αναμαρτητος αλλα κολαζεσαι οταν ερχεσαι προσωπο με προσωπο με την προχωρημενη σηψη. Οσο για αυτους που εσπευσαν να ευχηθουν στον »Γιαννη» να ζησει αυτος κι ο »αντρας του» απεχουν οσο κι εκεινος απο τον Χριστο. ενα τελευταιο θα πω. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!

  6. Ο/Η από ΣΥΡΙΖΕΛ, τι περιμένετε; λέει:

    http://topotami.gr/ine-i-efarmogi-anoite/

    Σε μια δυσάρεστη έκπληξη θα βρεθούν τη Δευτέρα 25.01.2016 όσα ομόφυλα ζευγάρια προσέλθουν στα ληξιαρχεία των δήμων όλης της χώρας για να καταθέσουν το σύμφωνο συμβίωσης τους.

    Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής Β’ Αθήνας με το Ποτάμι Γιώργος Αμυράς οι ενδιαφερόμενοι πολίτες δεν θα μπορέσουν να καταχωρήσουν το σύμφωνο συμβίωσης, ούτε να παραλάβουν την απαραίτητη ληξιαρχική πράξη η οποία θα τους είναι χρήσιμη για ρύθμιση φορολογικών, ασφαλιστικών και άλλων θεμάτων.

    Αιτία αυτής της προβληματικής κατάστασης είναι το γεγονός ότι το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει ακόμα στείλει στα ληξιαρχεία την σχετική εγκύκλιο με το υπόδειγμα για το πώς θα πρέπει να είναι οι νέες ληξιαρχικές πράξεις που πρέπει να εκδώσουν.

    Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αδυνατεί να εφαρμόσει στην πράξη αυτά που η Βουλή έχει νομοθετήσει και μάλιστα με διευρυμένη πλειοψηφία. Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι το site του υπουργείου Εσωτερικών ακόμα γράφει ότι δεν επιτρέπεται σύμφωνο για ομόφυλα ζευγάρια!

    Ο κ. Αμυράς προτείνει στην κυβέρνηση να ψηφίσει έναν νόμο με ένα άρθρο που να την υποχρεώνει να εφαρμόζει αυτά που και η ..ίδια ψηφίζει.

    * Ο Γιώργος Αμυράς είναι βουλευτής Β’ Αθήνας και υπεύθυνος τομεά ΜΜΕ.

    Ακραίος κεντρώος.

  7. Ο/Η laskaratos λέει:

    Eleni iakovidou, αγαπητοί σχολιαστές,
    ευχαριστώ.

    Αγαπητή Ζωζώ,
    ο υβριστής και «ηθικολόγος» της πλάκας Μαντινείας Αλέξανδρος, ένας χωρικός από το χωριό Πάπαρι, κοντά στο Κουτρουμπούχι, περιφρονεί το Χριστό και το Ευαγγέλιο και ορκίζει τον περιφερειάρχη Τατούλη («μη ομόσαι όλως») και έχει καταλάβει παράνομα και αντικανονικά την έδρα του, αφού μετατέθηκε από την Μητρόπολη Ναυπάκτου. Η προβλεπόμενη ποινή για την εγκατάλειψη του ποιμνίου του και τη μετάθεσή του σε πλουσιότερη Μητρόπολη (Τρίπολη) είναι καθαίρεση και στέρηση της Μετάληψης.

    Ενδεικτικά:
    α΄ και β΄ Κανόνες Σαρδικής:

    α:«Ου τοσούτον η φαύλη συνήθεια, όσον η βλαβερωτάτη των πραγμάτων διαφθορά εξ αυτών των θεμελίων εστίν εκριζωτέα, ίνα μηδενί των Επισκόπων εξή από πόλεως μικράς εις ετέραν πόλιν μεθίστασθαι……….ηγούμεθα γαρ μηδέ λαϊκών έχειν τους τοιούτους χρήναι κοινωνίαν» .

    β: «Ει δε ο τοιούτος ευρίσκεται μανιώδης ή τολμηρός, ως περί των τοιούτων δόξαι τινά φέρειν παραίτησιν, διαβεβαιούμενον από του πλήθους προς εαυτόν κεκομίσθαι γράμματα, δήλον εστιν ολίγους τινάς δεδυνήσθαι μισθώ και τιμήματι διαφθαρέντας, εν τη Εκκλησία στασιάζειν, ως δήθεν αξιούντες τον αυτόν έχειν Επίσκοπον. Καθάπαξ ουν τας ραδιουργίας τας τοιαύτας και τέχνας κολαστέας είναι νομίζομεν, ώστε μηδένα τοιούτον μηδέ εν τω τέλει λαϊκής γουν αξιούσθαι κοινωνίας».

    Προς το παρόν ασχολείται με το ποδόσφαιρο και τη διαφήμιση:
    Την έναρξη της συνεργασίας με την «Stoiximan» παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας (2/11) η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στην αίθουσα τύπου του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου που έδωσε την ευχή του και ευλόγησε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για την αρκαδική ομάδα.

  8. Ο/Η Johannes Italus λέει:

    John Heropoulos

    14 Ιανουαρίου στις 12:54 μ.μ. ·

    .
    Heartfelt thanks and much love for the support, prayers and good wishes on Rich’s and my wedding. Throughout the years this support has meant the world. Thank you and much love,………John

    Θερμές ευχαριστίες και πολλή αγάπη για την υποστήριξη, προσευχές και τις ευχές σας στις πλούσιες είναι και το γάμο μου. Σε όλη την χρόνια σήμαινε αυτή η στήριξη του κόσμου. Ευχαριστώ και πολύ αγάπη,……… Τζον
    Μεταφράστηκε από τα Αγγλικά

    Κοινοποιήστε
    Αρέσει σε 127 άτομα.

  9. Ο/Η Lawyer λέει:

    ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΡΙΚΑ

    30 Νοε 2013
    Την Πέμπτη 28/11 στην ΕΣΗΕΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε την πρόταση νόμου για το Νέο Σύμφωνο Συμβίωσης με πλήρη δικαιώματα για τα ομόφυλα ζευγάρια.

    AΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
    Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

    «Στο ίδιο μήκος κύματος με προηγούμενες καταστάσεις και η σημερινή κυβέρνηση, προσπαθεί να φορτώσει στους δημοσιογράφους τις κοινωνικές αντιδράσεις, που προκαλούν τα αδιέξοδα της πολιτικής της, με το λαό στους δρόμους.
    Στη χθεσινή επέτειο ενός έτους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, από την γιγαντοοθόνη στο TAE KWON DO η επιλογή να στοχοποιηθούν συνολικά οι δημοσιογράφοι ως εκπρόσωποι της διαπλοκής με την προβολή συγκεκριμένων σχολίων από δελτία ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών ιδιωτικών καναλιών, πέφτει στο κενό.

    Η παραγωγή του VIDEO, η προβολή και τέλος η αναμετάδοσή του από την ΕΡΤ χωρίς, όμως, αντίλογο συνέχισε, δυστυχώς, μονομερή διαδικασία στην πληροφόρηση από τη δημόσια τηλεόραση. Η στοχοποίηση συναδέλφων και κυρίως η προσπάθεια εκφοβισμού τους στην κοινωνία δεν θα περάσουν. Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συνεχίσουν να υπερασπίζονται το δημοσιογραφικό λειτούργημα μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, που θέλουν να προκαλέσουν κοινωνικό αυτοματισμό».

  10. Ο/Η Cynthia λέει:

    http://www.pokrov.org/former-archimandrite-marries-man-in-civil-ceremony/

    Former Archimandrite Marries Man in Civil Ceremony

    Author: Theodore Kalmoukos

    Date Published: 01/21/2016

    Publication: The National Herald

    Heropoulos is very touched by the responses he has received from people.

    Among the first who sent best wishes to the newlywed couple were some close friends of John Heropoulos who learned about the wedding on Facebook. Religious Education Director Tony Vrame congratulated them, as did Presbytera Cynthia Paleologos, the wife of Fr. Constantine Paleologos former priest of St. Spyridon parish in Worchester. She wrote “so happy for you John! Sending love and prayers for health and happiness together.”

    Fr. Dean Panagos, the presiding priest of the St. Sophia parish in New London Connecticut who is also the president of the Clergy Association of the Metropolis of Boston wrote on Facebook, “congratulations John”.

    Heropoulos was a charismatic and able clergyman with excellent administrative ability. He began his Church service as Deacon to the late Archbishop Iakovos. He then became assistant priest at St. Nicholas parish in Flushing NY, presiding priest at St. Paraskevi in Greenlawn, NY, and presiding priest at St. George in Hartford, CT. He also served as director of the office of Archbishop Spyridon and as chancellor of the Metropolis of Detroit.

    He touched the heart of the Greek-American Community when in May of 2003 he donated one of his kidneys to a small boy.

    Fr. John Heropoulos Named Chancellor of Diocese of Detroit

    http://www.goarch.org/news/goa.news534

    Nov 16, 1998

    NEWS RELEASE

    New York, NY -His Eminence Archbishop Spyridon, Primate of the Greek Orthodox Church in America, has announced the appointment of the Very Rev. Archimandrite John A. Heropoulos as Chancellor of the Diocese of Detroit, effective January 1, 1999. His Eminence announced the appointment at a meeting of the Diocese of Detroit Clergy on November 14 at St. John Church in Sterling Heights, MI.

    Father John Heropoulos served as Director of the Office of the Archbishop from August 1996, when he arrived in Venice, Italy to assist in the transition of newly elected Archbishop Spyridon to America, until October 1, 1998 when he left to pursue an educational sabbatical.

    A Massachusetts native, Father John is a graduate of Hellenic College and Holy Cross School of Theology, Brookline, MA. Following graduation in 1989, he was Deacon to Former Archbishop Iakovos for five years before being assigned as an assistant priest at St. Nicholas Church, Flushing, NY. He then served for one year as pastor of St. Paraskevi Church, Greenlawn, NY, before joining the staff of Archbishop Spyridon.

    http://www.gocoos.org/2003/05/21/fr-john-heropoulos-donates-his-kidney-to-young-boy/
    Fr. John Heropoulos Donates His Kidney to Young Boy

    May 21, 2003 By admin

    Some weeks, perhaps some months, ago I sent an email from our Bishop Andonios regarding a young boy from Rockland County, New York who was in need of a kidney with a special blood type. The email was asking all communities to consider searching for a donor for the boy in order to save his life. After a quiet period, a donor was identified and by the grace of God, all pre-testing resulted in a 100% match. The donor’s name is Father John Heropoulos (A Greek Orthodox Christian Priest), of Greenlawn, New York who decided to offer one of his kidneys so that someone else would live.

    The surgery took place in Hackensack, New Jersey on Monday, May 12th and everything is going well. Fr. John’s first words after waking from the surgery were, “How’s the Boy?” Please pray for Fr. John and his recovery and second, as Fr. John would ask us, please pray for the recepient of his kidney, for his recovery and a life filled with every good thing from above.

    Truly an incredible example of love and sacrifice for a complete stranger!

    https://www.linkedin.com/in/john-heropoulos-68426655

    John Heropoulos

    Vice President at Children’s Tumor Foundation
    Quincy, MassachusettsNonprofit Organization Management

    Current
    Children’s Tumor Foundation

    Education
    Hellenic College/Holy Cross Greek Orthodox School of Theology

  11. Ο/Η Liberal λέει:

    https://www.facebook.com/panayote
    Ο Panayote Dimitras κοινοποίησε τη δημοσίευση του Vasilis Sotiropoulos.
    https://www.facebook.com/vsotiropoulos?fref=nf
    Vasilis Sotiropoulos

    .
    Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που επιτρέπεται καταχώριση συμφώνων συμβίωσης στο ληξιαρχείου του δήμου που μένουν οι συμβαλλόμενοι. Ενημερώθηκα ότι στο δήμο Νέας Σμύρνης εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος για να καταχωρηθεί το σύμφωνο γεγονός που δεν έγινε δεκτό από τους υπαλλήλους και εκλήθη η Αστυνομία για την αυτόφωρη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι στην αντίστοιχη υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων για το ίδιο θέμα.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      http://orthodoxia.info/news/%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD-%CF%83%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%85/

      Μητροπολίτης Ν. Σμύρνης για Σύμφωνο Συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων: «Εδώ καράβια χάνονται…»

      Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης τα βάζει ο μητροπολίτης Νέας Σμύρνης, με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο νωρίτερα στην οποία σχολιάζει την απόφαση του Υπουργείου για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια.

      Ο κ. Συμεών κατηγορεί τον κ. Παρασκευόπουλο ότι ασχολείται με το Σύμφωνο Συμβίωσης ενώ η χώρα βρίσκεται εν μέσω κρίσιμων διαπραγματεύσεων με τους εταίρους της, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο αδιεξόδου.

      Ο μητροπολίτης Νέας Σμύρνης, στην ανακοίνωσή του, τάσσεται εναντίον του Συμφώνου Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια κι εξηγεί ότι «τρίτο φύλο δεν υπάρχει», αφού ο Θεός δημιούργησε δύο φύλα, τον άνδρα και τη γυναίκα.
      http://orthodoxia.info/news/33468-2/
      Βρεσθένης Θεόκλητος: «Αμαρτωλοί μεν, αλλά πιστοί σε εκείνα που παραλάβαμε»

      Στη σύντομη ομιλία του ο Μητροπολίτης τόνισε πως, η μεγαλύτερη κρίση που βιώνουμε στις μέρες μας είναι η απαξίωση των ηθικών αξιών και των παραδόσεών μας. Όλων εκείνων που παρέδωσαν με πάθος σε εμάς οι πατέρες μας. «Τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στη χώρα μας, είναι πράγματι λυπηρά και δυσοίωνα. Η οικονομική κρίση κάποτε θα παρέλθει. Το πιο σημαντικό όμως είναι να αλλάξουμε συμπεριφορά για να εξαλειφθεί και η ηθική σήψη».

      http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=164035
      Ποια είναι τα τέσσερα πρόσωπα της Εκκλησίας που αποτελούν τα μεγαλύτερα τη στιγμή αυτή προβλήματα για την Ιεραρχία

      Ενα ναρκοπέδιο για τον κ. Χριστόδουλο

      Οι δυο αρχιμανδρίτες, ο διάκονος και ο ηγούμενος που εμπλέκονται σε περίεργες υποθέσεις

      ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/02/2005 00:00
      ………………..
      Την Τρίτη εξηγήσεις στη Σύνοδο θα δώσει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Θεόκλητος,
      …………………….

  12. Ο/Η Αριστείδης Καρατζόγλου λέει:

    Θαυμάστε συνέπεια, ήθος, ακεραιότητα και σταθερότητα απόψεων. Θαυμάστε ακόμα την υποκρισία του ακροατηρίου.
    http://www.agrinionews.gr/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5/

  13. Ο/Η Ανώνυμος επώνυμος λέει:

    Στην πρός Ρωμαίους 1,26-27 ο απόστολος Παύλος την ομοφυλοφιλία την χαρακτηρίζει ατιμωτικό πάθος και ασχημοσύνη.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Που είναι το περίεργο για κάποιον σαν κι αυτόν;

      «..πάσα ψυχή εξουσίαις υπερεχούσαις υποτασέσθω. Ου γαρ εστίν εξουσία ει μη υπό Θεού, αι δε ούσαι εξουσίαι υπό του Θεού τεταγμένοι εισίν».

      «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

      «Οι δούλοι, υπακούετε τοις κατά σάρκα κυρίοις μετὰ φόβου και τρόμου εν απλότητι της καρδίας υμών ως τω Χριστώ»
      Σχετικό:
      https://roides.wordpress.com/2009/03/30/30mar09/
      Η κρυφή γοητεία της ορθόδοξης δουλοφροσύνης

      30/03/2009
      ……………
      Η Εκκλησία βασιζόμενη στις εντολές του Παύλου απαιτούσε από τους δούλους υπακοή. Αν ο Σπάρτακος ήταν χριστιανός, οι δούλοι της Ρώμης δεν θα ξεσηκωνόντουσαν ποτέ. Σύμφωνα με τον Λιβάνιο, στα τέλη του 4ου αιώνα, μόνο στην Αντιόχεια, υπήρχαν 100.000 δούλοι. Τα συναξάρια εμφανίζουν τον άγ. Θεόδωρο τον Στρατηλάτη ως κυνηγό των δούλων που δραπέτευαν. Ο άγιος, υποχρέωνε τους δουλοκτήτες να αγοράσουν θαυματουργές σφραγίδες που πουλιώντουσαν στον ναό του της Θεοδωρούπολης, ως ανταμοιβή για το κατόρθωμά του (Τ. Παπαμαστοράκη «Ο άγιος Δημήτριος και άλλα παλικάρια«. «Η Καθημερινή-7 Ημέρες«, 7-10-2001). Η Σύνοδος της Καρχηδόνας στους κανόνες 129 και 131, απαγορεύει στους δούλους ακόμη και να καταθέτουν ως απλοί μάρτυρες στα δικαστήρια. Ο αρχιχασάπης άγ. Ιουστινιανός θέσπισε να θανατώνονται στη φωτιά οι δούλοι που είχαν ερωτική σχέση με τις κυρίες τους ακόμη κι αν αυτές ήταν άγαμες. Ο Μ. Βασίλειος προτρέπει τους δούλους να νηστεύουν (Λόγος Β’΄, περί Νηστείας) θεωρώντας ξεδιάντροπα τη νηστεία τους «ανάπαυση από τους συνεχείς κόπους της υπηρεσίας». Ο ίδιος δίδασκε ότι όσοι δούλοι ζητούσαν άσυλο στις εκκλησιαστικές αδελφότητες, έπρεπε να παραδίδονται στα αφεντικά τους, αφού πρώτα νουθετηθούν γιατί η δουλεία όταν βαστάζεται με υπομονή, οδηγεί στην Βασιλεία των ουρανών. Ο ίδιος όμως δεν ακολούθησε αυτόν τον δρόμο προς τον Παράδεισο.
      …………………..

  14. Ο/Η Ανώνυμος επώνυμος λέει:

    Το ανέφερα επειδή λές ότι πουθενά δεν αναφέρεται μέσα στο ευαγγέλιο,ή ομοφυλοφιλία ως αμαρτία.Όπως είναι αμαρτία ή πορνεία ή ή μοιχεία ,έτσι είναι και ή ομοφυλοφιλία.Όπως αμαρτία είναι και το μίσος.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      O Aπ.Παύλος που καταδικάζει την ομοφυλοφιλία δεν είναι ο Χριστός, δεν είναι ευαγγελιστής και δεν υπάρχει πουθενά στο Ευαγγέλιο.
      Επαναλαμβάνω αυτό που οι χριστιανοί οφείλουν να ξέρουν:
      Πουθενά στο Ευαγγέλιο δεν καταδικάζεται η ομοφυλοφιλία, εκτός κι αν θεωρήσουμε τους Αμβρόσιο, Σεραφείμ, Άνθιμο, Χουντόδουλο κλπ ως ευαγγελιστές.

  15. Ο/Η Ανώνυμος επώνυμος λέει:

    Ο Παύλος κυρρήσσρι σύμφωνα με τη διδασκαλία του Χριστού.Υπέστη διωγμούς,φυλακή,ραβδισμούς,για την αγάπη του Χριστού, τον οποίο αξιώθηκε και τον είδε αναστημένο.Με την χάρη του Θεού δίδαξε Χριστό.

  16. Ο/Η Ανώνυμος επώνυμος λέει:

    Κυρύσσει.

  17. Ο/Η laskaratos λέει:

    Κηρύσσει ή κηρύττει.

    Αυτό ακόμα κι αν συνέβαινε, καθιστά όποια σαχλαμάρα η ατιμία έχει πει, όπως το κήρυγμα υποταγής στην εξουσία και την υπεράσπιση της δουλείας, ευαγγελικό λόγο; Σας βρίσκω πολύ προσβλητικό και συκοφαντικό προς το Ευαγγέλιο.

  18. Ο/Η Spinoza λέει:

    ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥ!!!

  19. Ο/Η Ανώνυμος επώνυμος λέει:

    Όντως κηρύσσει,έκανα λάθος.Αυτούς που υποδουλώνουν ανθρώπους τους θεωρεί αμαρτωλούς,όσο για την υποταγή στην εξουσία ο ίδιος Χριστός δεν είχε πεί ,απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ;Ο ίδιος δεν ταπεινώθηκε και υποτάχθηκε στην ανθρώπινη εξουσία και τον σταύρωσαν;

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Νομίζω πως επιμένετε να υποστηρίζετε άδικα πράγματα, πέφτοντας από λάθος σε λάθος.
      Όταν ο Παύλος καλεί τους δούλους να αγαπούν τα αφεντικά τους, δίνει ξεκάθαρα ένα όπλο στους δουλοκτήτες και στη βυζαντινή Εκκλησία για να ευλογεί τη δουλοπαροικία και να την ασκεί και η ίδια στα τσιφλίκια της, κυρίως τα μοναστηριακά.
      Αντί να δίνει οδηγίες υποταγής θα ήταν απείρως εντιμότερος αν έδινε εντολές απελευθέρωσης δούλων στους χριστιανούς δουλοκτήτες και κατάργησης της δουλείας, ώστε να την καταδικάσει στη συνείδηση των χριστιανών. Είναι υπεύθυνος για την πρόκληση ανείπωτης διαχρονικής ανθρώπινης δυστυχίας γιατί ακόμη και οι χριστιανοί της Αμερικής σε αυτόν βασίστηκαν για να δικαιολογήσουν τη δουλεία των μαύρων
      Στην εμμονή σας να υπερασπιστείτε τον Παύλο, κατηγορείτε τον Χριστό πως τήρησε ανάλογη στάση. Κάθε άλλο, το «τα του Καίσαρος» δεν σημαίνει κάθε κοσμική εξουσία, δεν σηματοδοτεί δουλεία, σηματοδοτεί υποχρεώσεις στο κράτος και ποιες υποχρεώσεις; Αυτές που πραγματικά τις δικαιούται, αυτές που του ανήκουν, αυτές δηλαδή που δεν αντίκεινται στην ηθική διδασκαλία του Χριστού, δηλαδή μπορεί και τίποτα, αν πρόκειται για τυραννία.
      Προσωπικά πάντα απορούσα με την ευκολία που οι ορθόδοξοι χριστιανοί ενοχοποιούν το Χριστό, αποδίδοντάς του τις δικές τους εγωιστικές επιθυμίες και αποδεχόμενοι με τόση ευκολία τις ατιμίες του κλήρου.

  20. Ο/Η Ανώνυμος επώνυμος λέει:

    Δεν λέει ο Παύλος κάτι διαφορετικό για την υποταγή στην εξουσία.Λέει δώστε τον φόρο σ’αυτόν που οφείλεται ο φόρος,Και το ίδιο λέει για τους δασμούς,τον σεβασμό,την τιμή.Στους Χριστιανούς που έχουν δούλους ,τους λέει να είναι δίκαιοι.Σε όλους είτε είναι δούλοι είτε αφεντικά,λέει να έχουν αγάπη και να μην ασχημονούν.Στην προς Τιμόθεο μέσα στους αμαρτωλούς συμπεριλαμβάνει και τους ανδραποδιστές.

    • Ο/Η Ελεωνόρα Αντεροβγάλτη λέει:

      Θα είμαι δίκαιη μαζί σου, έλα να σε έχω δούλο μου.
      Ελεωνόρα Αντεροβγάλτη
      Σαδίστρια

  21. Ο/Η Ανώνυμος επώνυμος λέει:

    Οι κύριοι το δίκαιο και την ισότητα τοις δούλοι παρέχεσθε.Θα είσαι δίκαιη ,θα είμαστε ίσοι,δεν θα υπάρχει διαφορά μεταξύ μας.Αν όμως δεν είσαι δίκαιη και δεν παρέχει ισότητα,τότε δεν φταίει ο Παύλος αλλά ή δική σου κακία.

  22. Ο/Η Σαπφώ λέει:

    http://www.lifo.gr/now/world/116868

    Λεσβίες μοναχές εγκαταλείπουν την εκκλησία, παντρεύονται και αναστατώνουν τον Πάπα Το σχόλιο για τον γάμο από το Βατικανό αναφέρει πως ο Πάπας Φραγκίσκος άκουσε την είδηση με θλίψη 8.10.2016 | 12:59

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s