Ολική Επαναφορά Πολιτικής Άνοιξης

μίλησε μέσω ομόκεντρων κύκλων και ο Τεμπέλης, ο Σουβλακοφάγος

a damsel in distress

– Ο Γ. Κοντογιάννης και η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε κατά του Αντ. Σαμαρά από το βήμα της Βουλής. Ντροπή του.
– Ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του, αφού «αυτή ανήκει στον κ. Κ.Καραμανλή».
– Ο κ. Κ.Καραμανλή με τη σειρά του ξεκαθαρίζει –«όχι ο ίδιος»- μέσω ομόκεντρων κύκλων ότι «η ΝΔ είναι το σπίτι μας και στηρίζουμε το κόμμα μας». (το ίδιο νιώθει και για την χώρα που κυβέρνησε)
– Τι θα πράξει ο βουλευτής Κ. Καραγκούνης (όχι ο βάζελος) θα διαχωρίσει τη θέση του από την επίσημη κατεύθυνση του κόμματος ή όχι;
– Στην αυριανή συνεδρίαση (αναμένεται… εκρηκτική) της Κ. Ο. ο πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης θέλει να ακούσει (πολλούς) βουλευτές να εκφράζουν τη στήριξή τους, διότι «είμαι ή δεν είμαι πρόεδρος» ακούστηκε η απορία του κ. Σαμαρά σε διάδρομο της βουλής.
– Ο βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου: «ήμουν, είμαι και θα είμαι Νέα Δημοκρατία». Δήλωσε, επίσης, με νόημα ότι ανήκει σε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα και «ένα μικρό κόμμα συγκυβέρνησης δεν μου ταιριάζει». (όταν μικρύνει η Ν.Δ. το συζητάμε – αυτό φάνηκε να εννοούσε)
– «ελκυστικές και ενδιαφέρουσες» χαρακτήρισε τις ιδέες της Δημοκρατικής Συμμαχίας ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης. Απέκλεισε, όμως, το ενδεχόμενο προσχώρησης στελεχών του ΛΑΟΣ στο νέο κόμμα, λόγω διάστασης απόψεων -όπως είπε- σε πολλά θέματα, όπως τα εθνικά.

Σημειώστε ότι ο Μάκης Βορίδης γενικώς κι αορίστως…«απέκλεισε,το ενδεχόμενο προσχώρησης στελεχών του ΛΑΟΣ …», δεν απέκλεισε τον εαυτό του, διότι αναμένει να μετρηθούν οι βουλευτές της «Δημοκρατικής Συμμαχίας»…

…που σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής, μόνο εάν συμπληρωθεί ο αριθμός δέκα (10) βουλευτών μπορεί να συγκροτηθεί η «Δημοκρατική Συμμαχία» σαν Κοινοβουλευτική Ομάδα….

Φαιδρότητες, μικρότητες. Στη πλάτη του Μακάκα.

This entry was posted in Ασμοδαίος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

12 Responses to Ολική Επαναφορά Πολιτικής Άνοιξης

  1. Ο/Η Χοντρή Έλσα λέει:

    Θα τον ξηλώσει τον Μακεδονομάχο η κοράκλα.
    Έναν βουλευτή τη βδομάδα θα του παίρνει.

  2. Η πλάκα είναι ότι χρησιμοποιούν όρους προδοσίας. Ποιοι; Εκείνος που έριξε μια κυβέρνηση απέναντι στην κόρη εκείνου που έριξε μια άλλη κυβέρνηση και ουσιαστικά έφερε τη χούντα. Έχει πλάκα η δεξιά διάλυση. Να δούμε τη στήριξη πώς θα προσφέρουν στήριξη στην κυβέρνηση και τα νεοφιλελεύθερα μέτρα της.

  3. Ο/Η laskaratos λέει:

    H κυρία Πιπιλή (βουλευτίνα ΝΔ) καταγγέλει τον κ.Σαμαρά για πολιτική ανηθικότητα!!!

    Δήλωσε πως είναι ανήθικο να φεύγεις από το κόμμα σου και να μην παραιτείσαι από βουλευτής.
    Προφανώς εννοεί τον κ.Σαμαρά που το έκανε και μάλιστα έρριξε κι όλας την κυβέρνηση της ΝΔ.

  4. Ο/Η Σταύρος λέει:

    «…μέσα σε τριάντα χρόνια, δεν έχει υπάρξει ούτε ένα στέλεχος της ευρύτερης Δεξιάς σ’ αυτό τον τόπο, που μία τουλάχιστον περίοδο της ζωής του να μην ήταν είτε αποστάτης, είτε θύμα αποστασίας. Οι περισσότεροι μάλιστα που ανήκουν σε παλιότερες γενιές, έζησαν με πάθος και διαδοχικά και τους δύο ρόλους. Τι φρικτός διχασμός πολιτικής και ιδεολογικής προσωπικότητας…

    Νομίζω ότι πριν γίνει η σύγκρουση των προγραμμάτων και των πολιτικών θέσεων των διαφόρων κομμάτων της Δεξιάς, έχουν όλοι τους ένα βασικότερο καθήκον έναντι των εκατομμυρίων απλών και αγνών οπαδών της παράταξης τους που κοντεύουν να τρελαθούν. Ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό της ευρύτερης συντηρητικής παράταξης, να περάσει από έναν σοβαρό ψυχαναλυτή. Να ξαπλώσει στο κρεβάτι του και να διερευνήσει σοβαρά αυτή τη μυστήρια και αντιφατική γονιδιακή του σχέση με την αποστασία. Όλοι τους, ανεξάρτητα με το τι λένε σήμερα και τι έλεγαν χθες, αν δεν λύσουν αυτόν τον γόρδιο ψυχολογικό δεσμό τους, θα κουβαλούν αιωνίως μέσα τους ένα τραύμα που ποτέ δεν θα τους αφήσει ποτέ να συνέλθουν ως άνθρωποι, ως πολιτικές προσωπικότητες και ως πολικοί οργανισμοί.

    Περισότερα από:
    http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=4678&reftab=37&t=%CE%9F%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%AE-

    **************

    Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να επιχειρήσουν κάποιοι να ερμηνεύσουν τα βαθύτερα αίτια που ευθύνονται για την κακοδαιμονία αυτή της δεξιάς παράταξης. Ποια δηλαδή είναι η ενέργεια που κινεί την μηχανή της αποστασίας στον εν λόγω χώρο. Μάλλον το ζήτημα αυτό διαθέτει γενεαλογία παλαιάς κοπής.

  5. Ο/Η Λοκατζής λέει:

    Συνεννοούμαστε με μια ματιά με τον Σαμαρά, αδελφική η σχέση μας–

    Φαήλος Κρανιδιώτης στο «Veto»

    Σε ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας εξελίχθηκε ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, πρόεδρος της οργάνωσης «Δίκτυο 21» και στενός φίλος του κ. Αντώνη Σαμαρά, που είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο ως ο δικηγόρος του Κούρδου ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Μιλώντας στο «Veto» μετά τις εκλογές για την Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ., όπου δεν κατάφερε να εκλεγεί, ο κ. Κρανιδιώτης είναι λάβρος κατά του κ. Παπανδρέου, της κυρίας Μπακογιάννη και των σχεδιαζόμενων αλλαγών στο μεταναστευτικό. «Η κα. Μπακογιάννη, έκανε λίγους μήνες μούτρα κι ύστερα ‘αυτομόλησε’ προς την αδιέξοδη, ανθρωποφαγική κι αλλοπρόσαλλη πολιτική του ΠΑΣΟΚ, από πίκρα που δεν αμπαλάρανε με φιόγκο το κόμμα να της το στείλουν στο σπίτι με κούριερ», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κρανιδιώτης.

    Αποσπάσματα συνέντευξης του συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλου Κρανιδιώτη, στον Κώστα Παπαχλιμίντζο για το «Veto»

    -Γιατί αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα για την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας; Αισθάνεστε πικρία που οι σύνεδροι δεν σας υπερψήφισαν;

    «Καμία. Θεώρησα καθήκον μου να ενταχθώ οργανικά κι ενεργά στις διαδικασίες. Δεν πήρα ούτε ένα τηλέφωνο, δεν μοίρασα κάρτες και χαρτάκια. Απλώς έκανα δύο εισηγήσεις από το βήμα του συνεδρίου. Ηταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη επαφή με τον κομματικό μηχανισμό και τις νοοτροπίες του. Εξελέγησαν άλλωστε πολλοί άξιοι φίλοι μου. Υπάρχει δουλειά για όποιον θέλει να βοηθήσει.»

    -Από πότε γνωρίζεστε με τον κ. Αντώνη Σαμαρά; Περιγράψτε μας τη σχέση σας όλα αυτά τα χρόνια.

    «Πριν από 17 χρόνια, όταν συγκρούστηκε τότε με το κατεστημένο, μάζεψα μια ομάδα φίλων και σταθήκαμε πλάι του, ώμο με ώμο. Είναι μια πολιτική κι αδελφική σχέση που σφυρηλατήθηκε σε δύσκολους καιρούς. Είμαστε «σύντροφοι εν όπλοις». Θα μπορούσα με μια φράση να σας πω ότι πολλές φορές συνεννοούμαστε με μια ματιά, ένα νεύμα. Ταιριάζουν τα χνώτα μας, ομοφρονούμε, έχουμε μια σχέση ανιδιοτελούς φιλίας και αγάπης και φυσικά, πάνω απ’ όλα, τον σέβομαι. Μην ξεχνάτε, είναι ο αρχηγός μου εδώ και πολλά χρόνια. Νίκησε γιατί είναι φυσική ηγεσία, γιατί γενικά οι αποφασισμένοι εθελοντές πάντα πατούν κάτω τους «επαγγελματίες». Η 29/11 ήταν μια σπουδαία μέρα για την πατρίδα.»

  6. Παράθεμα: Tweets that mention Ολική Επαναφορά Πολιτικής Άνοιξης « Ροΐδη Εμμονές -- Topsy.com

  7. Ο/Η Τελευταίος λέει:

    Αν το δει κάποιος από μακριά όλο αυτό που γίνεται στη δεξιά πτέρυγα της πολιτικής θα διαπιστώσει ότι η ιστορία όχι απλώς επαναλαμβάνεται, αλλά το κάνει σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα. Αναρωτιέμαι πόσες αποστασίες θα δω στη ζωή μου ακόμα. Μα είναι για γέλια οι άνθρωποι. Εύστοχος ο τίτλος σου. Όντως είναι ολική επαναφορά της ΠΟΛ.ΑΝ.

  8. Ο/Η kimon λέει:

    Ο τελευταίος ,να κλείσει την πόρτα της δεξιάς!!!

  9. Ο/Η katabran λέει:

    καλησπέρα!
    θα θέσω μια πρόταση…
    πρόσφατα το 50% δεν πήγε στη συνάντηση με τον Καλλικράτη!
    ας συμφωνήσουμε λοιπόν και οι μισοί έλληνες να φτιάξουμε ένα δικό μας κόμμα που θα σαρώσει όλες τις εκλογές!
    άλλο ένα κόμμα λοιπόν! γιατί όχι;
    και να το ονομάσουμε The Expendables! ελληνιστί, οι Αναλώσιμοι!

  10. Παράθεμα: μίλησε μέσω ομόκεντρων κύκλων και ο Τεμπέλης, ο Σουβλακοφάγος …Εδω ο κοσμος ( η Ελλαδα) καιγεται και το . . μ@υνι χτενιζεται !

  11. Ο/Η ινδιανος λέει:

    ME ΣΥΝΧΩΡΗΤΕ ΑΛΛΑ ΩΣ 60ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΩΝΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΝΤΑΤΟΣΟ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ εργασιας ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΨΗΦΑΤΕ ,,,,,,,,,,,,,ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.