ιδιογράφΩς: Από τα ωραία της blogόσφαιρας

Μην νομίζετε ότι δεν πρόσεξα από την αρχή –την είδα με καλό μάτι– την όμορφη πρωτοβουλία του Αδερφού Μαρξ αλλά βλέπετε, με τον εκ Ληξουρίω συνεργάτη μου είχαμε ήδη «προγραμματίσει» τις επόμενες αναρτήσεις του ιστολογίου. Επίσης (για όσους γνωρίζουν) αυτόν τον καιρό, που χρόνος για χάσιμο, οι υποχρεώσεις τρέχαν και συνεχίζουν να τρέχουν εξού και το βάρος που έχει πέσει στις ακούραστες πλάτες του κ. Λασκαράτου που συνεχίζει μόνος του «να τρέχει το ‘Ροΐδη Εμμονές»…

Έπειτα αυτό το τσίγκλισμα της Βασιλικής και πάνω απ’ όλα η ωραία πρωτοβουλία του Αδερφού Μαρξ και της Νατασάκι που δημιούργησαν το υπέροχα πρωτότυπο «ιδιογράφΩς» …. Πόσο ακόμα πια θα το αναβάλεις, είπα στον εαυτό μου.

Πολλά κείμενά μου, κυρίως του «ο άλλος Ρο» έχουν γραφτεί εκτός του χώρου όπου είναι στημένος ο υπολογιστής, είναι κείμενα γραμμένα σε ταξίδια, στο κήπο, και σε μοναχικά café της ευρωπαϊκής χώρας που με φιλοξενεί, εκτός πατρίδας και• γι’ αυτό κουβαλούν πόνο, κυρίως νόστο, όπως π.χ. το «καλλωπισμός» που ανέβασα στη σειρά «σάμαλι στο σινεμά».

Παρακαλώ τους κ.κ. Διαχειριστές του «ιδιογράφΩς» να στείλουν κούριερ να το παραλάβουν και να το εντάξουν στην ιστορική του καταγραφική ανθολογία.

Μετά Τιμής

Ρο

This entry was posted in σκέψεις, διάφορα. Bookmark the permalink.

12 Responses to ιδιογράφΩς: Από τα ωραία της blogόσφαιρας

  1. Ο/Η ναυτίλος λέει:

    Τελικά έμπλεξαν και σένα σ’ αυτό το βλογοπαίγνιον …

  2. Ο/Η roidis λέει:

    Όχι, προσφέρω οικειοθελώς σε κάτι που μου αρέσει…Κανείς δεν με «έμπλεξε».

    Πιστεύω ότι το βλογ «ιδιογράφΩς» είναι ιστορικό ντοκουμέντο.

  3. Ο/Η Sky λέει:

    Οι καιροί έχουν αλλάξει. Μας πήρανε μαζί τους. Ανακαλύπτω πως στο σπίτι μου, τα στυλό, τα μολύβια το χαρί είναι είδη που πάντα τα ψάχνουμε και σχεδόν ποτέ δεν τα βρίσκουμε (αν εξαιρέσει κανείς τα παιδιά που λόγω σχολείου, τα διαθέτουν εν αφθονία και ενίοτε διαθέτουν και των συμμαθητών τους ως πλεόνασμα). Πληκτρολογούμε διαρκώς σε σημειωματάρια ηλεκτρονικά, σε Η/Υ. Περιστασιακά αφήνουμε καμία σημείωση στο περιθώριο της σελίδας κανενός βιβλίου ή καμία υπογραφή (ως παραλήπτες ή αποστολείς) και αυτό είναι το τεκμήριο του ότι δεν ξεχάσαμε να γράφουμε.

    ΙδιογράφΩς, προτότυπο. Αν και ενημερώθηκα και εγώ για την παρακίνηση αυτή, δεν έχω γράψει τίποτα. Αυτή η αμηχανία μου απέναντι στο στυλό και το χαρτί με γέμισε τόση, μα τόση θλίψη.

  4. Ο/Η Allu Fun Marx λέει:

    Οι διαχειριστές ήρθαν να παραλάβουν το χειρόγραφο και να σ’ ευχαριστήσουν πολύ για την συμμετοχή σου στο «ιδιογράφως»,καθώς και για τα καλά σου λόγια.
    Το ανεβάζουμε αμέσως, όσο «αμέσως» μπορεί να είναι το αμέσως, σε μια μέρα που οι συνδέσεις μας σέρνονται.
    🙂

  5. Ο/Η Zorba The Greek λέει:

    Monsieur Roides, votre texte est agréable. Ωραίος ο γραφικός χαρακτήρας – μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό το ‘c’ αντί του ‘ς’ στο τέλος ορισμένων λέξεων.

    θερμούς χαιρετισμούς.

  6. Ο/Η Νεφελόεσσα λέει:

    Χμ. Καλό είναι.
    Πολύ πιο ταιριαστό με τον «άλλο»

    🙂

  7. Ο/Η ritsmas λέει:

    ναστε καλα για τη συμμετοχή, ελπίζω να γινε κατι παραπάνω με αυτα τα κειμενα τα οποία ειναι μάλλον πάρα πολλά.

  8. Ο/Η mad λέει:

    Μια εξαιρετική κίνηση. Μπράβο στα παιδιά, αλλά και σε σένα που δε σνόμπαρες 😉

    Καλό ΣουΚου

  9. Ο/Η βερβερείκα λέει:

    Μην νομίζετε ότι δεν πρόσεξα από την αρχή –την είδα με καλό μάτι- την όμορφη πρωτοβουλία του Αδερφού Μαρξ
    gλυκος μου ροϊδης..

  10. Ο/Η Vassia λέει:

    Πραγματικά η ιδέα του «Ιδιογράφως» είναι εξαιρετική.

    Όμορφος ο γραφικός σας χαρακτήρας.

    Αυτά τα χειρόγραφά μας, είναι μια ακόμη αλήθεια μέσα στην εικονική πραγματικότητα που κινούμαστε.

    καλή σας μέρα
    🙂

  11. Ο/Η Кроткая λέει:

    κοιτάξτε που έλλειψα τόσες μέρες, κι έπεσα πάνω σε αυτό το πανέμορφο ποστάκι! 🙂

  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΤΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΜΠΛΟΓΚ-Ο-ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    BALABALA BAMBALUNA.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.