Αποχή 70% στις «λαϊκές» εκλογές για νέο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

[Τα ιερά οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα αφύπνισαν ένα μέρος της κοινωνίας]

Δυο ξένα δημοσιεύματα-δείγματα του διεθνούς κύρους του-εις μνήμην του τρσισμάκαρος Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου II:“Archbishop of Cyprus helped fast-track Jho Low’s citizenship (Alyaa Alhadjri:  Nov 4, 2019 1:57 PM ⋅ Updated: Nov 5, 2019 1:40 AM & “The Jho Low Cyprus Case: What We Know and What We Don’t (5.11.2019). Ελληνιστί, αιδώ: “Κύπρος: Καταγγέλλουν τον Αρχιεπίσκοπο» (documento- 05.11.2019 | 09:53)Ευχώμεθα ο νέος Ποιμενάρχης να είναι αντάξιος του προκατοχου του.

του Αναγνώστη Λασκαράτου

O ιστότοπος Exapsalmos του επικοινωνιολόγου του τ.Αρχιεπισκόπου Χρήστου Παρασκευαϊδη, είχε προβλέψει χθες αντιγράφοντας από το αισιόδοξο «Πρώτο Θέμα» (18 Δεκεμβρίου 2022): «Game of Thrones στην Κύπρο: 550.000 ψηφίζουν για νέο Αρχιεπίσκοπο». Όμως η πραγματικότητα δεν ήταν αυτή: “Αρχιεπισκοπικές Εκλογές: Στο 70% η αποχή” (thepressroom, 8/12/2022-18:14-Ενημερώθηκε: 18/12/22-18:52). «Mε αποχή 70 % ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου. σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Έφορος Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, Ιωάννης Χαριλάου…..Συνολικά ψήφισαν 165.750 ψηφοφόροι από τις 550.000 που ήταν εγγεγραμμένοι στους καταλόγους». Αξίζει να σημειωθεί πως τα χαμηλότερα ποσοστά συμμετοχής του σοφού και πιστού λαού τα είχε η πρωτεύουσα και η Μητρόπολη Κιτίου, που χτυπήθηκε από τα ερωτικά σκάνδαλα του πρώην μητροπολίτη της [«Τρεις γυναίκες, (η μια ήταν ορφανή 16χρονη) καταγγέλλουν πρώην μητροπολίτη»-Ο Αρχιεπίσκοπος καταγγέλλεται για συγκάλυψη»]: «Αναλυτικά η συμμετοχή : Ιερά Αρχιεπισκοπή: 26,17%….Μητρόπολη Κιτίου: 23,04%….». Να σημειωθεί πως το ευσεβές Κομμουνιστικό Κόμμα Κύπρου (AKEΛ), είχε υποστηρίξει το 2006 τον Επίσκοπο Κύκκου Νικηφόρο, ο οποίος σήμερα υποστηρίζει τον ρωσόφιλο (μέχρι πρότινος τουλάχιστον) Ησαϊα της Ταμασού.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Το σκάνδαλο που λέγεται Εκκλησία της Κύπρου-“Πέντε σκοτεινά κεφάλαια” σκανδάλων αυτής της Εκκλησίας»]

This entry was posted in Ieres_Ependyseis, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Γράμμα από το Ληξούρι, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

4 Responses to Αποχή 70% στις «λαϊκές» εκλογές για νέο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

  1. Ο/Η laskaratos λέει:

    TOWERS OF SECRECY

    Jho Low, Well Connected in Malaysia, Has an Appetite for New York

    Jho Low, left, a Malaysian investor, with Paris Hilton at a nightclub in St.-Tropez, France, in 2010.Credit…WENN

    By Louise Story and Stephanie Saul
    Feb. 8, 2015

    https://www.philenews.com/eidiseis/paraskinio/article/1571610/seira-pairnei-o-tzo-lo

    Σειρά παίρνει ο Τζο Λο

    11 Οκτωβρίου 2022, 7:51

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα αναμένεται να καταχωρισθεί υπόθεση σε βάρος παρόχων υπηρεσιών για την πολιτογράφηση του Τζο Λο.

    Αυτό προκύπτει μετά και από σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής. Στο «μίτινγκ» που έγινε στη Νομική Υπηρεσία, συμμετείχαν ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης, καθώς και αρμόδιοι αξιωματικοί της Αστυνομίας. Όπως πληροφορούμαστε, δόθηκαν κάποιες διευκρινίσεις για τον Μαλαισιανό και πολύ σύντομα η συνέχεια θα δοθεί στο δικαστήριο. Πάντως, μέχρι στιγμής μόνο τρεις υποθέσεις πολιτογραφήσεων έλαβαν τη δικαστική οδό.

    https://politis.com.cy/apopseis/analyseis/409037/-otan-o-apateonas-tzo-lo-synantise-toys-dikoys-mas-toy-kritona-kapsali

    «Όταν ο απατεώνας Τζο Λο συνάντησε τους δικούς μας!» του Κρίτωνα Καψάλη
    ΚΡΙΤΩΝΑΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
    Δημοσιεύθηκε 31.1.2021

  2. Ο/Η Κάποιος λέει:


    1991 – Canal+
    Στις αρχές του 1991, η Jeanne Moreau και ο Marcello Mastroianni, δύο ιερά τέρατα του κινηματογράφου, συναντήθηκαν στην Ελλάδα για να γυρίσουν το «Το μετέωρο βήμα του πελαργού», τη νέα ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Ο τοπικός ορθόδοξος αρχιεπίσκοπος, εξαιρετικά συντηρητικός, έκανε τα πάντα για να το αποτρέψει. γυρίσματα τα οποία θεωρεί δηλητηριώδη και ανήθικα.

  3. Ο/Η Κάποιος λέει:

    https://www.star.gr/video/eidiseis/ellada/608375/to-porisma-gia-th-mko-sthn-kibwto-toy-kosmoy

    Το Πόρισμα Για Τη ΜΚΟ Στην Κιβωτό Του Κόσμου – Video
    Τι έδειξαν οι έλεγχοι;
    Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

    19.12.22, 14:23
    ΕΛΛΑΔΑ

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.