Η πολεμοχαρής χαρτορίχτρα του μίσους, Παστίτσιος, έπεσε πάλι έξω (μέχρι να βγουν οι νέες μαντείες του)

[Πόλεμοι, καταστροφές, σφαγές, τιμωρητικά βασανιστήρια, εξολόθρευση των Τούρκων, έργα ενός κακούργου θεού]

Σιωπή σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας και των Εισαγγελέων, απέναντι σε απροκάλυπτο ρατσιστικό μίσος (κερδοφόρο και αφορολόγητο) σε βάρος των γειτόνων μας. Ένας δαιμονικός θεός που θα εξαφανίσει ακόμη και τα μωρά των Τούρκων..

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Το πιθανότερο είναι πως όποιος πιστεύει πως αυτό το αγράμματο με σαλεμένο μυαλό γεροντάκι, ξυλουργός στο επάγγελμα, απόφοιτος του Δημοτικού με βαθμό 8, είπε πράγματι όλες τις ασυνάρτητες και διατυπωμένες σε γλώσσα κουτσομπόλας γριάς προφητείες, που με ρυθμό πολυβόλου ανακοινώνονται μεθύστερα κάθε τόσο, προσαρμοσμένες στα πρόσφατα γεγονότα, τον αδικεί. Πρόκειται απλά για μεταθανάτια εμπορική και αφορολόγητη εγκληματική παραγωγή, με την ανοχή του ευσεβή (ιδιαίτερα των κομουνιστών, που δρουν ως οπισθοφυλακή του παπαδαριού) πολιτικού κόσμου και της ευλαβέστατης Δικαιοσύνης. Όμως η επίσημη Εκκλησία, που εισπράττει αφορολόγητο χρήμα από το εμπόριο των προφητειών δεν τις διαψεύδει και εμείς τις δεχόμαστε, ως τεκμήριο όχι μόνο άνωθεν ευλογημένης απάτης, αλλά και ενός απύθμενου μίσους προς το γένος των ανθρώπων και μιας άγριας κατασυκοφάντησης του ελληνορθόδοξου θεού, που εμφανίζεται ως ρατσιστής, διαστροφικός δολοφόνος και σαδιστής βασανιστής αθώων ανθρώπων. Παραθέτω δυο συνδέσμους και μικρά αποσπάσματα από ένα εμετικό παραλήρημα μιας αρσενικής ρασοφορεμένης τσιγγάνας μάντισσας (που τώρα έγινε και σίριαλ, στα πλαίσια του ξελασπώματος της Εκκλησίας μέσω της μεγάλης και της μικρής οθόνης από το ρεζιλίκι του κορωνοϊού), που απευθύνεται σε ανθρώπους που ξέρουν την τέχνη να μισούν (τους Τούρκους, Καθολικούς, Μουσουλμάνους, «αμαρτωλούς» που επισύρουν την θείαν μήνιν, κλπ) και τρέφονται με αποκρυφισμό, παράνοια, συνωμοσιολογίες, μαύρη μαγεία και καταστροφολογικές μαντείες. Ένα στοιχειώδες ερώτημα είναι πως τόλμησε ο «πατριάρχης της Οικουμένης» και Τούρκος πολίτης Βαρθολομαίος να αγιοποιήσει αυτόν τον κήρυκα της εξαφάνισης των Τούρκων από τη Γη, χωρίς προηγουμένως να έχει πράξει το χριστιανικά αλλά και νομικά αυτονόητο και υποχρεωτικό, να αποδοκιμάσει αυτές τις αποκρουστικές μαντείες, που οραματίζονται έναν κόσμο τυφλής πολεμικής βίας και ουρανόθεν εκπεμπόμενων βασανιστηρίων.

«Παΐσιος προφητεία για Βαλκάνια, Αμερική, Ρωσία, Ισραήλ, Τουρκία και ΝΑΤΟ» (Από agiospaisios-1 Μαρτίου 2022): «….Η σημερινή ρωσική ηγεσία (Πούτιν;) θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό χτύπημα από τους Τούρκους (του Ερντογάν;). Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο». ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. Αυτοί επικρατούν μια φορά, διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του.  Σήμερα ο νέος Ισραήλ είμαστε εμείς. Η δική μας παιδεία όμως είναι εβδομηκοντάκις επτά και όχι επτάκις , διότι εμείς είχαμε τη γνώση. Το εβδομηκοντάκις επτά, που είναι η αιχμαλωσία μας (1453 Άλωση Κωνσταντινουπόλεως) από το Ισλάμ, τώρα ακριβώς τελειώνει. Αυτός ήταν ο κανόνας του Θεού για τις αμαρτίες μας. Ένα παρόμοιο είχε γίνει με τον ρωσικό λαό. …..Το 1917, όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός, ο Χριστιανισμός κηρύχθηκε εκτός νόμου και όποιος σκότωνε Χριστιανούς ήταν ήρωας. ..Σε ένα μεγάλο ναό, των Αγίων Αποστόλων, μπήκαν πέντε περίπου χιλιάδες Χριστιανοί. Οι μπολσεβίκοι όταν τους βρήκαν έβαλαν φωτιά στο ναό (ερ.Λ.: που έγινε αυτό;). Ένας από τους χριστιανούς δεν πέθανε. Είχε κατορθώσει να ανέβει ψηλά στους τρούλους και έμενε δίπλα από ένα παράθυρο και ανέπνεε. Αυτός λοιπόν μου είπε , ότι όταν ήρθε η ώρα που άρχισε ο κόσμος να πεθαίνει , κλαίγανε και φωνάζανε , παρουσιάστηκαν οι Δώδεκα Απόστολοι και τους είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν , διότι δεν το επιτρέπει ο Θεός. Είναι κανόνας για τις αμαρτίες μας που θα κρατήσει 70 χρόνια ». ….ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΑΙΔΕΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΣ.. Αυτοί που αμείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν. Ακόμα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι καθολικοί που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο……ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΡΡΑΞΗ, Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Εκείνος που θα το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη ρώσικη ηγεσία (Vladimir Putin;) η οποία πλευρίζει τους Αμερικανούς (Donald Trump;). Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν.

Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειοο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα . Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας, οι απόγονοι των σταυροφόρων, δηλαδή το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν.Η Τουρκία θα σβήσει, αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμια ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή. Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας» αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΕΘΑ ΡΩΜΑΙΟΙ, ΕΙΜΕΘΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ, ΕΙΜΕΘΑ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ…..».

«Παΐσιος Τουρκία Προφητεία Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου».  «Ο Παίσιος για τον πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας» (agiospaisios, 28 Φεβρουαρίου 2022). «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα θα τα έχουν στη μέση τους Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού….«Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν και έτσι ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας στην Ελλάδα.» «Θα μας βοηθήσει ο Θεός γιατί είμαστε Ορθόδοξοι. «Η Τουρκία θα διαλυθεί και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι.». «Άντε άντε δεν θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη είπε προς αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας το 1992.»… Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα έξι μίλια διότι τα Εξαμίλια, εξηγεί ο γέροντας Παΐσιος, τώρα δεν είναι ούτε χωριά ούτε πόλεις αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια. Η Ζώνη των 6 μιλίων, χωρικών υδάτων, που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδος και κάθε νησί μας. Εξαμίλι είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας σε χερσαίες και νησιωτικές περιοχές. Εδώ περιλαμβάνεται και η ζώνη των χωρικών υδάτων Ελλάδας-Τουρκίας. … «Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι τελικά θα νικήσουν τους Τούρκους και θα πέσει η Πόλη (Κωνσταντινούπολη) στα χέρια τους».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

«Πνευματικά τέκνα Παϊσίου στη δίνη κατηγοριών παιδοφιλίας«

«Η βλαβερή επιρροή του μέντιουμ ΠαΐσιοςΠοινικές εμπλοκές θαυμαστών του» 

This entry was posted in Ieres_Ependyseis, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

7 Responses to Η πολεμοχαρής χαρτορίχτρα του μίσους, Παστίτσιος, έπεσε πάλι έξω (μέχρι να βγουν οι νέες μαντείες του)

  1. Ο/Η laskaratos λέει:

    Η βλαβερή επιρροή του μέντιουμ Παΐσιος

    ………………

    έξι πρόσωπα που ο Παϊσιος είχε παίξει ρόλο στη ζωή τους, προκαλώντας τον ανυπόκριτο ενθουσιασμό τους για τις προφητείες του, ενεπλάκησαν στη δίνη φοβερών κατηγοριών: Ο αρχηγός του κόμματος «Δεξιά» και εκδότης της φιλοχρυσαυγίτικης «Ακρόπολης» μακαριστός Μαυρίκος (κατηγορίες για εκβιασμούς),


    ο αρχηγός της ακροδεξιάς «Εθνικής Συμμαχίας» και εκδότης της αποκρυφιστικής «Ελεύθερης Ώρας», μακαριστός Γρηγόριος Μιχαλόπουλος (καταγγελίες για εκβιασμούς δεκάδων εκκλησιαστικών ανδρών και καταδίκη για εκβιασμούς επιχειρηματιών),


    ο Συναξαριστής του (μέσω ΕΤ3) δημοσιογράφος κ.Γεώργιος Φερέτης, πνευματικόν τέκνον Ανθίμου (καταδίκη για συμμετοχή και συνέργεια στις τοκογλυφικές δραστηριότητες του επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης Μάρκου Καραμπέρη),


    ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Χρυσουπόλεως και ηγούμενος της πατριαρχικής Μονής του προφήτη Ηλία της Shwayya του αραβικού πατριαρχείου της Αντιοχείας, Κωνσταντίνος Kayyal, πρώην Αγιορείτης και εφημέριος του Αγ.Παύλου της Θεσσαλονίκης (κατηγορίες για παιδοφιλία), ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Farah, πρώην Αγιορείτης και ηγούμενος της Μονής Κοίμησης της Θεοτόκου της Hamatoura στο Λίβανο (παιδοφιλία)

    και ο θαυμαστής του Ναζιστή παιδεραστή Στράιχερ, υπόδικος χιτλερικός βουλευτής της Χ.Α. («σποράς των ηττημένων του ‘45») Χρ. Παππάς, καθ’υπόδειξιν του οποίου ο κ.Εισαγγελεύς ενήργησε τα δέοντα κατά ασεβούς μπλόγκερ που τόλμησε να βλασφημήσει εις βάρος της θεότητας Παϊσιος και καταδικάστηκε με βάση τον κατά βλασφημίας νόμο…………….

    Η ευσεβής πατριωτική συμμορία του Βορρά

    Τώρα γράφεται ότι το γνωστό και με το παρατσούκλι «παπαδοπαίδι» υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΤ3 κ.Φερέτης σχετιζόμενος προσωπικά με υψηλούς ιεράρχες, εκφωνητής, με παλλόμενη από θρησκευτική και πατριωτική συγκίνηση, των εθνικών παρελάσεων, φέρεται πως είναι αναμιγμένος στο φοβερό κύκλωμα των εκβιαστών-τοκογλύφων απατεώνων της Β.Ελλάδας, από όπου αναδύεται μπόλικο τρικομματικό άρωμα ευσέβειας,

    ………………………….
    https://www.iefimerida.gr/news/113591/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA

    Καταδικάστηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Φερέτης για συνέργεια με τον Μάρκο Καραμπέρη σε τοκογλυφία

  2. Παράθεμα: Η πολεμοχαρής χαρτορίχτρα του μίσους, Παστίτσιος, έπεσε πάλι έξω (μέχρι να βγουν οι νέες μαντείες του) — Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | ΝΕΑ τ

  3. Ο/Η Θεολόγος λέει:

    https://www.lifo.gr/lifoland/mikropragmata/ki-omos-synebi-h-litaneia-toy-geronta-pastitsioy-sta-exarheia

    H Λιτανεία του Γέροντα Παστιτσίου στα Εξάρχεια
    Φωτορεπορτάζ και σχόλια για το χάπενινγκ που ένωσε μπάχαλους, αναρχοσυνδικαλιστές, Λουξεμπουργκικούς, ευρωπασιφιστές, σερβιτόρους, τρανσέξουαλ, τελειωμένους και πρωτάρηδες, πρεζάκηδες και διαβασμένους.

    https://www.aftodioikisi.gr/politiki/o-profilakismenos-xristos-pappas-esteile-filaki-to-geronta-pastitsio/

    O προφυλακισμένος Χρήστος Παππάς έστειλε φυλακή το «Γέροντα Παστίτσιο»
    Σε δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδίκασε το Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον… Γέροντα Παστίτσιο ή κατά κόσμον Φίλιππο Λοΐζο για εξύβριση θρησκεύματος κατʼ εξακολούθηση.

    Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη για εξύβριση των θείων του είχε ασκηθεί ύστερα από ερώτηση στην Βουλή του πλέον προφυλακισμένου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, χρυσαυγίτη βουλευτή, Χρήστου Παππά.

    Η υπόθεση ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 όταν ο Παππάς, είχε καταθέσει την ερώτηση για τη σατιρική σελίδα «Γέροντας Παστίτσιος», στην οποία υποστήριζε ότι «ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο».

    Η σύλληψή του είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στο διαδίκτυο όσο και από τα κόμματα της Αριστεράς.

    «Ατυχής αλλά καθʼ όλα σεβαστή η απόφαση του δικαστηρίου την οποία με έκπληξη δέχτηκε η υπεράσπιση και ο ίδιος ο κατηγορούμενος εφόσον το αδίκημα της καθύβρισης θρησκεύματος δεν πληρούται κατά τους αντικειμενικούς του όρους. Πολλώ δε μάλλον κανέναν σκοπό καθύβρισης δεν είχε ο πελάτης μου, ο οποίος απλώς σατίριζε, σάρκαζε και καυτηρίαζε την διαστρέβλωση των λεγομένων του καθʼ όλα σεβαστού γέροντα Παίσιου και την αξιοποίηση τους για ιδιοτελείς και αντίθετους με τις διδαχές του γέροντα σκοπούς» δήλωσε ο δικηγόρος του Φίλιππου Λοΐζου, Γιώργος Κλεφτοδήμος.

    Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί :

    1) Έχουν ενημερωθεί σχετικά με την προβολή της εν λόγω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο;

    2) Θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες μέσω της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για την άμεση αφαίρεση του συγκεκριμένου προφίλ από το διαδίκτυο; Ή μήπως θα συνεχίσουν να κωφεύουν και να ανέχονται τον επονείδιστο αυτό εμπαιγμό του Γέροντα Παΐσιου, όπως ανέχονται την ύπαρξη της ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου athens.indymedia.org μέσω της οποίας διαπράττονται επανειλημμένα τα αδικήματα της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, της απειλής και άλλες παράνομες πράξεις;

    Αθήνα, 18/09/2012

    Ο Ερωτών Βουλευτής
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

    Βουλευτής ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

    ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

    https://www.lifo.gr/now/greece/synelifthi-o-dimioyrgos-toy-satirikoy-geronta-pastitsioy

    Συνελήφθη ο δημιουργός του σατιρικού «Γέροντα Παστίτσιου»
    Τrending topic στο twitter διεθνώς -ως δείγμα οπισθοδρομικής χώρας

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%90%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-1990-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84/

    ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 09|03|2018 11:30/PROINOS TIPOS/4414 VIEWS

    Άγιος Παΐσιος 1990: «Θα γίνει ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ…. Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη… Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο που δεν θα μπορεί να λυθεί…»

  4. Ο/Η Έσχως λέει:

    «Παΐσιος Α.Ε.»

    «GREEK NATIONAL PRIDE» BLOG / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

    Posted on 18 Οκτωβρίου, 2012 by ΜΙΛΗΣΙΟΣ 8 Σχόλια
    1 Votes

    Γέροντας Παστίτσιος και… παρ’ ολίγον Πρεβέζης: ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!

    Το έχουμε γράψει, σε εντελώς ανύποπτο χρόνο, εδώ και αρκετό καιρό από τις στήλες μας σ’ αυτή εδώ την εφημερίδα:
    Οι αναφορές μας στον Γέροντα Παΐσιο και, γενικότερα, στην ελληνορθόδοξη παράδοσή μας, έχουν ενοχλήσει τα σφόδρα κύκλους σατανολατρών, οι οποίοι – στην απόπειρά τους να θάψουν την Ελλάδα – προσπαθούν να εμποδίσουν την οποιαδήποτε αναφορά στις ρίζες του έθνους και της πίστης μας!

    ………………………

    Αλλά, πέραν του 27χρονου, έχουμε και την εξίσου απαράδεκτη τοποθέτηση ενός… υποψηφίου Μητροπολίτη (αν είναι δυνατόν!), ο οποίος – σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Παρόν» της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2012 – αμφισβήτησε τον Γέροντα Παΐσιο!!!

    Επρόκειτο για τον έναν εκ των δύο βασικών διεκδικητών της θέσης του Μητροπολίτη Πρεβέζης – τελικώς δεν εξελέγη – ο οποίος είπε για τον Γέροντα Παΐσιο τα εξής πρωτοφανή: «Ήταν ένα γεροντάκι που τα είχε χαμένα και προσευχόταν λίγο παραπάνω»!!!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτό μάλιστα το δημοσίευσε και στο Διαδίκτυο τον Οκτώβριο του 2010. Αλλά επίσης ο ως άνω υποψήφιος είπε και ότι… «Η Αγία Γραφή δεν αγγίζει πια την ψυχή του σύγχρονου ανθρώπου», ενώ τόλμησε να κατακρίνει και τους Ψαλμούς του Δαβίδ!…
    Και ύστερα απορούν ορισμένοι γιατί η Εκκλησία μας έχει φτάσει σ’ αυτό το χάλι…

    Το όνομά του; «Πατήρ» Θεοδόσιος Μαρτζούχος…

    Έτσι, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε! Εδώ για την αντικειμενικότητα του ρεπορτάζ ο εν λόγω υποψήφιος διέψευσε με επιστολή του στο «Παρόν» ότι έχει προβεί στους ως άνω χαρακτηρισμούς για τον Γέροντα Παϊσιο, χωρίς πάντως να διευκρινίζει τι και πώς ακριβώς το είπε!
    Εμείς, όπως πάντα με πλήρη διαφάνεια (ΟΛΑ για ΟΛΟΥΣ!), φέρνουμε στο φως τους όσους στρέφονται κατά του Γέροντα Παϊσίου, προσπαθώντας να ξερριζώσουν τη θρησκευτική μας παράδοση!
    …………………………

  5. Ο/Η Σ.Κ. λέει:


    Ο π. Μαρτζουχος ήταν ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Πρέβεζας στην εποχή του μακαριστού Μελετίου. Σοφός και κυρίως Χριστοκεντρικος κληρικός (Το σάιτ τους http://www.enoriako.info με πολλή κριτική στην κατεστημένη ορθοδοξία από ανθρώπους του κλίματος του Μαρτζουχου).
    Ο Αδαμάντιος Κοραής είχε πει πολύ εύστοχα «μόνο το ευαγγέλιο θα σώσει την Ελλάδα» και βλέπω τελευτάια και άλλους-λίγους- ιερείς να συνειδητοποιούν την πνευματική φτώχια και απομάκρυνση του ποίμνιο από τον Λόγο και προσπαθούν να φέρουν μια –κάποια- αφύπνιση.

    Δες παλαιότερη ανάρτηση (Εξομολόγηση Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου)
    «Φτιάχνουμε στρατιώτες και οπαδούς και όχι μέλη της εκκλησίας»…

    ΖΗΤΩΟΡΘΟΔΟΞΕΣ αυταπάτες.docx

    https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=250322&cid=122&fbclid=IwAR1GQAOrU6z4GzuusedQidOET1AYmRAty833-aGJQpdi4Tfs9K5oCqUweF0

    ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΪΣΙΟ: ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ
    Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011, 00:34
    12.9K
    Ο π. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΜΑΡΤΖΟΥΧΟΣ ΜΙΛΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ π. ΠΑΪΣΙΟ!!!
    ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
    Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΜΑΡΤΖΟΥΧΟΣ
    ΜΙΛΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ π. ΠΑΙΣΙΟ!!!
    Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.