O ευσεβής κ.Βορίδης υπερασπίζεται την «οικογένεια»

Άστραψε ο πέλεκυς της Ελληνορθοδοξίας 

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Η κυβέρνηση Παπαδήμου, για την ακρίβεια ο ίδιος ο κ.πρωθυπουργός (που βέβαια δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης), είναι η τελευταία ελπίδα όσων αναγνωρίζουν την πικρή αλήθεια ότι το υπάρχον σύστημα αντιστοιχεί απόλυτα στην παρούσα ηθική και πνευματική στάθμη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Το επόμενο βήμα, είτε μέσω εκλογών είτε και χωρίς αυτές, θα είναι η ολοκληρωτική χρεοκοπία η οποία στην καλύτερη κατάσταση θα βουλγαροποιήσει τη χώρα (δεν είναι η Ελλάδα δυστυχώς ούτε Τσεχία ούτε Πολωνία, ούτε Αργεντινή), στη δε χειρότερη θα την παραδώσει σε αντιμαχόμενες συμμορίες μαφιόζων, διαπλεκόμενων ή λαϊκιστών πολιτικών, κομπιναδόρων εκδοτών, παραδικαστικών κυκλωμάτων, διεφθαρμένων αστυνομικών, έκφυλων ή παρανοϊκών μητροπολιτών, αγανακτισμένων απόστρατων, λυσσασμένων Χρυσαυγιτών, εμπόρων ναρκωτικών, αδίστακτων κερδοσκόπων, απατεώνων επιχειρηματιών και ανθρώπων του υποκόσμου. Η κυβέρνηση όμως παραπαίει και λόγω της αδυναμίας του πρωθυπουργού να επιβληθεί στους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ, στις αχαλίνωτες φιλοδοξίες του κ.Σαμαρά που θέλει να γίνει πρωθυπουργός της Βόρειας Σομαλίας και στην ύβρη του «Λάος», που δεν αρκείται στο ξέπλυμά του αλλά θέλει να ανακτήσει το χαμένο δημοσκοπικό έδαφος. Ο πρωθυπουργός είναι προφανώς άνθρωπος χωρίς πυγμή που δεν τολμάει (και δεν μπορεί σε μεγάλο βαθμό) να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, σε προοδευτικές θεσμικές μεταρρυθμίσεις, σε δραστική μείωση και αλλαγή των προσώπων του υπουργικού συμβουλίου, σε διωγμό των φοροφυγάδων (με πρώτη και καλύτερη την Εκκλησία), σε σοβαρή μείωση των εξοπλισμών, σε φορολόγηση των ελβετικών καταθέσεων, σε ταχύτατες δίκες ληστών με γραβάτα και γενικά σε κάθαρση με πυρωμένο σίδερο προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μια στοιχειώδης θεσμική πρόοδος,  η διευκόλυνση της έκδοσης διαζυγίων, άφησε απόλυτα αδιάφορη την (που καιρός για μεταρρυθμίσεις;) Αριστερά της Β.Κορέας και την πατριωτική Αριστερά που έχει αποσπάσει τη θανατηφόρα συμπάθεια της λαϊκοδεξιάς μπλογκόσφαιρας [η οποία δεν διστάζει να (παρ;)ερμηνεύει τα λόγια του μοναδικού πολιτικού αρχηγού που την τίμησε με συνέντευξη («Άνοιγμα – σοκ Τσίπρα σε Πάνο Καμμένο! Κλονίζονται τα θεμέλια της μεταπολίτευσης»)] και τη συμπάθεια του κ.Π.Καμμένου, (από τον «Λόγιον Ερμήν» (sic): «….παρά τις όποιες διαφωνίες του για τα εθνικά θέματα, πολλές φορές πια συμφωνεί περισσότερο με τον κ. Τσίπρα. Τέλος πρόσθεσε πως το ΕΑΜ θα μοιάζει με μικρή τοπική οργάνωση, αν κάποιοι προσπαθήσουν να παραδώσουν την χώρα…»),

Αυτή η απόπειρα θεσμικής διόρθωσης όμως,  «ενόχλησε» το κόμμα του αρχηγού που λέγεται πως βάφει το κεφάλι στο οποίο προσγειώνεται το Άγιο Πνεύμα εν είδει περιστεράς, το κόμμα της κας Έφης Σαρρή και του παπα-Τσάκαλου που δε σέβεται ούτε τη σύζυγό του («Η καλύτερη παπαδιά είναι για το τσίρκο Μεντράνο»). Το κόμμα το οποίο είχε την ατυχία να πιεί το πικρό ποτήρι της είδησης: «Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που δρούσε μέσω Ιντερνετ και στο οποίο συμμετείχαν ένας καθηγητής Πανεπιστημίου, ένας πολιτευτής του ΛΑΟΣ,…».

Έτσι ο παλιός πελεκυφόρος της ρατσιστικής Δεξιάς κ.Βορίδης, διαφώνησε ανοιχτά με τη νομοθετική πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μ.Παπαιωάννου, λέγοντας πως στο «Λάος» έχουν αξίες και ιδεολογικές διαφωνίες. Η αντίθεσή του εκδηλώθηκε στο υπουργικό συμβούλιο και κατέληξε σε καυγά του με τον κ.Βενιζέλο, ενώ ο εκκολαπτόμενος αρχηγίσκος, ο καιροσκόπος κ.Λοβέρδος, κράτησε διφορούμενη συμφιλιωτική στάση. Κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει πως η μεταρρύθμιση Παπαϊωάννου φέρνει περισσότερο πολιτισμό και διευκολύνει το αυτονόητο, τη διάλυση ενός νεκρού γάμου χωρίς ψυχοφθόρες νομικές διαδικασίες και χωρίς τις περιρρέουσες γαμήλιες και διαζευκτήριες σαπουνόπερες του Μπουμπούκου. Η ηθικολογία του κ.Βορίδη είναι πολύ φτηνή υποκρισία και θυμίζει τη δεξιά μετεμφυλιοπολεμική δημαγωγία («Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια») και τον φαρισαϊσμό των κρυφοομοφυλόφιλων ακόμη δε και παιδεραστών επισκόπων που κόπτονται τάχα υπέρ του θεσμού της οικογένειας. Το διαζύγιο είναι πρόοδος και ειλικρίνεια, ηθικοποιεί την κοινωνία γιατί απελευθερώνει τους ανθρώπους από τις συμβατικότητες και από τις προσποιητές συμπεριφορές για τα μάτια του κόσμου. Στις προοδευτικές κοινωνίες τα ζευγάρια μπορούν να χωρίζουν εύκολα και πολιτισμένα χωρίς εκβιασμούς, μίσος και διαμάχη για τον προσεταιρισμό των παιδιών, στον τρίτο κόσμο το διαζύγιο είναι περίπου αδιανόητο. Στη Ελλάδα το ορθόδοξο κόμμα και στην Αίγυπτο η ίδια η Ορθόδοξη αιγυπτιακή Εκκλησία (με πιστούς της το 10% του πληθυσμού) ρίχνουν νερό στην ανασχετική τάφρο του κοινωνικού Μεσαίωνα. Ο πατριάρχης της Αλεξάνδρειας Σενούντα III, στράφηκε δικαστικά κατά της απόφασης του προοδευτικού μουσουλμάνου Δικαστή, που δίνει το αυτονόητο δικαίωμα στους Αιγύπτιους Ορθοδόξους να κάνουν δεύτερο γάμο όταν η Πολιτεία τους δώσει διαζύγιο.

Το αντισημιτικό Λάος εκπροσωπεί στη χώρα μας τον τριτοκοσμικό Μεσαίωνα στην κυβέρνηση, προσπαθώντας να δώσει ένα λαϊκιστικό στίγμα, να κλείσει το μάτι στα φασιστικά στοιχεία και στους υπερσυντηρητικούς Φαρισαίους διαβεβαιώνοντάς τους πως το θεσμικό θέατρο του χαμαιλέοντα αρχηγού του στο ρόλο του «υπεύθυνου πολιτικού» δεν αναιρεί τον παλιό καλό εαυτό του.


YΓ

Βαϊτση Αποστολάτου: «Έπεα πτερόεντα»

ς

This entry was posted in Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

18 Responses to O ευσεβής κ.Βορίδης υπερασπίζεται την «οικογένεια»

  1. Ο/Η P. Atmatzidis (@atmat) λέει:

    «Ο Παπαδήμος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην οικονομική πολιτική της χώρας τα τελευταία 15 χρόνια, κι υπήρξε στενός συνεργάτης του ΓΑΠ» (Περιοδικό #unfollow τεύχος 1).

    Όσοι περιμένουν οτιδήποτε καλό από τον Παπαδήμο είναι θύματα παραπληροφόρησης δημοσιογραφίσκων των ΜΜΕ. Το προφίλ του «πρωθυπουργού» – χωρίς ψήφο – δεν έχει σκιαγραφηθεί επαρκώς, με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες να τρέφουν ελπίδες.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Σας ευχαριστώ για την πολύ καίρια επισήμανση, την οποία έτσι κι αλλιώς γνωρίζω και αναγνωρίζω.
      Ίσως δεν είμαι σαφής στο εξής:
      Θεωρώ τον κ.Παπαδήμο με όλες τις αμαρτίες που κουβαλάει ή εκπροσωπεί, απλά καλύτερη επιλογή από τις υπάρχουσες, αν μπορεί δηλαδή να σκεφθουμε με τη λογική του μικρότερου κακού και δεν βαυκαλιζόμαστε με αυταπάτες για «λαϊκή κυβέρνηση» κλπ:
      1.ΓΑΠ,
      2.Σαμαρά-Λοβέρδο,
      3. Σαμαρά-Βενιζέλο
      4.Σαμαρά-Καρατζαφέρη,
      5.ΚΚΒ.Κορέας,
      6.Συνασπισμό Τσίπρα-Σπίθας-δυνάμεων λαϊκής Δεξιάς-Ν.Κοτζιά-Γ.Ραυτόπουλου-Α.Κοτσακά.

      Διευκρινίζω πως οι 1, 5, και 6 κινούνται στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας, και αν απορρίπτω και την (εξωπραγματική επαναλαμβάνω) 5 είναι διότι προτιμώ να ρίξει τη χώρα στη χρεοκοπία ο κ.Σαμαράς παρά η Αριστερά, γεγονός που θα την σημαδέψει για πάντα.

  2. Ο/Η ataktos λέει:

    αυτά να βλέπει ο Ιερώνυμος ..και να μας ζήσει!!! Αμήν !!!

  3. Ένα τυχάρπαστο πολιτικό σχήμα «περιορισμένης ευθύνης» είναι λογικό να πάλλεται ανάμεσα στον καβγά και την ιδεολογική διαφωνία. Μία ιδεολογική διαφωνία που έχει να κάνει με τριτεύοντα και ανούσια ζητήματα. Ουσιαστικά όμως για τα οικονομικά δεν έχουν καμία πολιτική ή ιδεολογική διαφωνία. Έτσι, προβάλλουν τις αντιθέσεις στα ευτράπελα ζητήματα προκειμένου να το παίξουν διαφορετικοί και να μην ταυτιστούν. Ο ΛΑΟΣ είδε την πτώση στις δημοσκοπήσεις κι αναζητά άλλοθι διαφοροποιήσεων, το ίδιο και η ΝΔ.

  4. Ο/Η Κόκκινη Ρόζα λέει:

    http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=167041

    Η παρέμβαση Λοβέρδου

    Ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους. Στην παρέμβασή του αναφέρθηκε σε μια προσπάθεια σύγκλισης στην οποία ο ίδιος έχει προχωρήσει για θέμα του δικού του υπουργείου.
    «Η ένταση εκφοράς του λόγου μας δεν βοηθά», είπε ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε: «Χθες, π.χ., διακομματική – των 3 συγκυβερνώντων κομμάτων – στην οποία παρουσίασα δύο νομοθετικές μου πρωτοβουλίες, πριν τις φέρω στο Υπουργικό Συμβούλιο, και τα δύο άλλα κόμματα μου είπαν «όχι». Προτίμησα να συνεχίσω τον διάλογο, για να υπάρξουν έστω κάποιες συμπτώσεις, αντί να καταγγείλω τις άλλες πολιτικές δυνάμεις».

  5. Ο/Η Μιμή Λιαν.Παπ. (εγώ η Ρόζα καλέ) λέει:

    Aγαπητοί φίλοι μου δείτε τι μού έστειλε ένας συνάδελφος γιατρός.
    Ο Λοβέρδος έχει πάρει πολύ στα σοβαρά το ρόλο του σαν πρωθυπουργού σε αναμονή (του γνωστού αγίου ανήμερα) και άρχισε τις ηθικο-παπαρο-λογίες. Πιο παλιά είχε ταχθεί τρομάρα του και υπέρ της ποινής του θανάτου.
    Δεν παίζεται το κοκοράκι.

    ο κ. Λοβέρδος και οι άσπιλες ελληνικές οικογένειες

    ο κ. Λοβέρδος και οι άσπιλες ελληνικές οικογένειες

    Δεκεμβρίου 23rd, 2011

    Ομολογώ ότι αρχίζω να αμφιβάλω για το ποιόν και τη σκέψη –όπως αυτή εκφράζεται- πολλών πολιτικών μας, ιδιαίτερα αυτών –όπως ο κ. Λοβέρδος- που φιλοδοξούν να… ηγηθούν(!) των παρατάξεών τους.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα:
    Σε ημερίδα για την «προαγωγή της δημόσιας υγείας», που διοργανώθηκε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτήρισε «μεγάλο πρόβλημα της πόλης την αδήλωτη παράνομη πορνεία και τη σχέση της με το πρόβλημα της διάδοσης του έιτζ». «Η μετάδοση γίνεται από την παράνομη μετανάστρια στον Ελληνα πελάτη, στην ελληνική οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε ότι αυτές οι γυναίκες θα πρέπει να απελαθούν. Παλαιότερα, ο κύριος Λοβέρδος είχε απευθύνει παρόμοια δραματική έκκληση στους Ελληνες που αναζητούν σεξουαλική ικανοποίηση σε πορνεία να μην επισκέπτονται παράνομες ιερόδουλες για να προστατεύσουν την οικογένειά τους. Εμμέσως δηλαδή, αντιδιαστέλλει τις Αφρικανές, μαύρες, άρρωστες, παράνομες πόρνες με τις υγιείς, λευκές, άσπιλες, αμόλυντες και καθόλα νόμιμες ελληνικές οικογένειες.
    …..Τι αξίζει περισσότερο να προστατευτεί; Η απάντηση για τον υπουργό Υγείας είναι αυτονόητη. Η δήλωση, όμως, πέρα από ρατσιστική έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις ευρωπαϊκές τάσεις στο ζήτημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις πριν από δύο εβδομάδες στη γαλλική εθνοσυνέλευση συζητήθηκε νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την πορνεία, προβλέποντας ποινές δίμηνης φυλάκισης και επιβολής προστίμου 3.750 ευρώ για τους πελάτες και όχι τις ιερόδουλες. [της Ξενιας Κουναλακη στη «Καθημερινή»]

    ….Αν στις παραπάνω απόψεις λάβουμε υπόψη μας και την αξιοπερίεργη εμμονή των περιστεριών (μεταμφιέζονται σε άγιο πνεύμα) που επιμένουν να ξεκουράζονται στη κεφαλή του κ. Καρατζαφέρη, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά.

    ….Διότι ο κ. Λοβέρδος, είχε παλαιότερα ταχθεί ανεπιφύλακτα υπέρ της θανατικής ποινής. Μας το ξαναθυμίζει η κα Κουναλάκη: «Η εξήγηση όμως για τις ανατριχιαστικές του δηλώσεις είναι μάλλον απλούστερη: ο ουμανισμός απλώς δεν είναι στο DNA του κ. Λοβέρδου. Σε άρθρο του στα «Νέα», το 1997, όταν ήταν αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο και δεν είχε κατέλθει ακόμη υποψήφιος στις εκλογές (εξελέγη το 2000), τάσσεται ανοιχτά υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής. «Σέβομαι ιδιαίτερα τον ουμανισμό, αλλά ταυτόχρονα δεν έχω κανένα θεωρητικό, πολιτικό ή νομικό δισταγμό να υποστηρίξω πως η ομαλή κοινωνική συμβίωση αποτελεί μια μόνιμη προτεραιότητα, που πολλές φορές προϋποθέτει και κάποιους σκληρούς κανόνες». Τα επιχειρήματα σε εκείνο το αλήστου μνήμης κείμενο υπέρ της θανατικής ποινής είναι… ατράνταχτα: «Σε χώρες μάλιστα όπως η Ελλάδα, όπου η κατάσταση των φυλακών είναι δραματική και ο σωφρονισμός των κρατουμένων ανύπαρκτος, ο τιμωρητικός χαρακτήρας της ποινής αποτελεί δυστυχώς τον αποκλειστικό λόγο της ύπαρξής της». (υπογραμμίσεις δικές μου)

    Θαρρώ πως, ο φιλόδοξος πολιτικός μας ανήρ κ. Λοβέρδος βρίσκεται σε σωστό δρόμο, σε κατάλληλο κόμμα και εντός των ιδανικότερων ιστορικών συνθηκών, αφού η αντίληψη του «όλοι μαζί για την παρτίδα (άλλως πατρίδα)» είναι αποδεκτή από «ευρύτερες» δυνάμεις, ιδιαίτερα εκείνων που υποστηρίζονται από λευκά, άσπιλα περιστέρια, καθ΄εικόνα και ομοίωση της άσπιλης εικόνας ορισμένων ελληνικών οικογενειών και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

    ο κ. Λοβέρδος και οι άσπιλες ελληνικές οικογένειες

  6. Ο/Η asxetos λέει:

    καλημέρα και να στε καλά, ξεκίνησα τη μέρα με το παρόν ιστολόγιο κι η ανάρτηση του κου βαίτση με έκανε και γέλασα…άπαιχτος ο …υδροφόρος ορίζοντας…
    κι αν ενθυμούμαι και καλά, είχε κερδίσει και κάτι »σταγονίδια» στο κίνο, περί το 1+ εκ. ευρώ…

  7. Ο/Η Eρατοσθένης λέει:

    Μπράβο που ξέρετε το πρόβλημα, στην Αίγυπτο είναι τεράστιο. 2000 περίπου Κόπτες εγκατελειψαν την Ορθόδοξη Εκκλησία ζητώντας δεύτερη παντρειά με αλλαγή του νόμου που δίνει στις Εκκλησίες διοικητικές δικαιοδοσίες στο οικογενειακό δίκαιο. Πολλοί προσχωρουν σε άλλες χριστιανικές Εκκλησίες, έρχονται και στη δική μας . Τι κακό έίναι αυτό να χώνουνε την μύτη τους οι παπάδες και οι βουλευτές του Λαός στα οικογενειακά μας. Να κοιτάξουν τις δουλειές τους.

    http://www.thedailynewsegypt.com/religion/130-copts-abandon-orthodox-church-over-divorce-rights.html

    Around 2,000 Copts seeking remarriage have held several protests, the last of which was in front of the Ministry of Justice, demanding the reactivation of Law 38 and a moratorium on the current divorce law.

    Member of the Orthodox Church’s Holy Synod Bishop Salib Matta Sawiris told Daily News Egypt that the church cannot contradict the Bible to solve the problems of those seeking divorce.

    «The Bible listed two reasons for divorce and this cannot be changed,» Sawiris said.

  8. Ο/Η Παλιός λέει:

    Πνεύμα και ΗΘική ο Βορίδης, πνεύμα και ηθική

  9. Ο/Η Παλιός λέει:

    Α ο κ.Βορίδης, της Εκκλησίας και της ηθικής

    Μικροί Φαρισαίοι θεατρικό τουΨαθά μεταφέρθηκε στο σινεμά, Να πεθερός να μάλαμα.
    Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, επίτροπος της Εκκλησίας, ευλαβικός, φιλάνθρωπος, με πάρε δώσε με τον μητροπολίτη απατά τη γυναίκα του με μια παντρεμένη την Άννα Κυριακού, ακρόαση στην Αρχιεπισκοπή με μητροπολίτη ονομάζει το ραντεβού του, μιλάει στο τηλεφωνο με τον πρωτοσύγκελο έναν βαλτό ξάδελφο για να ρίξει στάχτη στα μάτια γυναίκας και κόρης. Τους κάνει τσακωτούς ο γαμπρός του ο Ντίνος Ηλιόπουλος

  10. Ο/Η Εωσφόρος λέει:

  11. Ο/Η Μισίρκωφ λέει:

    Γιάννα Παπαδάκου

    Προφυλακίζεται ο αρχιμανδρίτης Εφραίμ

    Το Τριμελές Συμβούλιο Εφετών ήρε τη διαφωνία της ανακρίτριας και του εισαγγελέα

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: πριν 33′

    Απόφαση για προφυλάκιση του αρχιμανδρίτη Εφραίμ εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής το Τριμελές Συμβούλιο Εφετών υπό της προεδρία της κυρίας Ευγενίας Κακαβά. Το Συμβούλιο ήρε τη διαφωνία της ανακρίτριας κυρίας Ειρήνης Καλού και του εισαγγελέα Ι. Ματζούνη μετά την απολογία του αρχιμανδρίτη (έχει δημοσιευθεί ολόκληρη στο Βήμα της Κυριακής) πριν από δύο εβδομάδες.

    Η ανακρίτρια είχε προτείνει την προφυλάκιση του επικεφαλής της Μονής Βατοπαιδίου ο οποίος κατηγορείται για συνέργια σε απάτη, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, πλαστογραφία και σύσταση συμμορίας. Ο κ. Ματζούλης αντίθετα, είχε προτείνει την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματικής εγγύησης200.000 ευρώ. Και ο εισηγητής στο Συμβούλιο ήταν υπέρ της προφυλάκισης του Αρχιμανδρίτη.

    Με τον δραματικό αυτόν τρόπο τελειώνει η προδικασία του μεγάλου σκανδάλου το οποίο, σύμφωνα με πολλούς, αποτέλεσε και την αιτία των πρόωρων εκλογών το 2009 και της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή.
    Οι πολιτικοί εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο, παρά την απόφαση της ελληνικής Βουλής για την παραπομπή τους, δεν ελέγχθηκαν ποτέ λόγω παραγραφής των αδικημάτων τους.

    • Ο/Η firiki2010 λέει:

      «…. Οι πολιτικοί εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο, παρά την απόφαση της ελληνικής Βουλής για την παραπομπή τους, δεν ελέγχθηκαν ποτέ λόγω παραγραφής των αδικημάτων τους…. »
      Kάποιος από τους δυο μας έχει χάσει επεισόδια πχ για τον κ Ρουσόπουλο ο οποίος ήταν υποτιθεται ο εγκέφαλος της υπόθεσης ξέρω οτι αποφάσισε η Βουλή ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για την παραπομπή του. Το ίδιο και για τον κ Βουλγαράκη που μάλλον ούτε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ κατάλαβε πως τον εμπλεξε στην υπόθεση… Επίσης ξέρω ότι ο κ Κοντός (γι αυτόν ίσχυσε η παραγραφή) έχει στείλει τρεις επιστολές στον Πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να προωθήσει τις διαδικασίες για επι της ουσίας διερεύνηση της υπόθεσης ώστε να «καθαρίσει» το όνομα του.
      Για να ξέρουμε τι λέμε!

  12. Ο/Η tomoly λέει:

    «Έλα, Αλέκο, πού είπε βρήκε το μύριο ο Βαΐτσης, ο βιτσιόζος; ΠΟΎ;;;;- http://gkdata.gr/?p=9412

    Χα, χα, χα! Μας κοροϊδεύουν μπρος τα μούτρα μας και οι …καρακαϊδόνες, τώρα!

    Καλά μάς κάνουν, ρε! Καλά κάνουν. Αφού αντί για πρόεδροι στο «Ερωτοδικείο» έγιναν, ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ, πρόεδροι της Βουλής, και λίγα κάνουν
    .
    ΔΕΙΤΕ:
    «Έκρηξη Γλυφάδας: Ο «βαρόνος της κοκαΐνης», το «Πάμε Στοίχημα» της Iντραλότ των Κόκκαλη – Σαλονίκη και το «πλυντήριο» στον OΠAΠ (Ε, ρε, γλέντια!)»

    Πώς συνδέονται ο βαρόνος της κοκαΐνης Αγγελόπουλος και η σύζυγος του (κολλητού τού Κόκαλη) Σαλονίκη, κ. Μαρμαρά

    by Aristea Mpougatsou,
    since 27- 10- 2 0 0 5
    (Έλα, Αλέκο, από πότε; ΠΌΤΕΕΕΕΕ;;;)

  13. Ο/Η Aντιρρησίας λέει:

    πόση στρατιωτική θητεία, πως και πότε έκανε ο Αιβαλιώτης;

    Αντιδράσεις του ΛΑ.Ο.Σ για την προφυλάκιση Εφραίμ

    Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε δηλώσεις σχετικά με τις εξελίξεις στη δικαιοσύνη, για το μέλλον της κυβέρνησης Παπαδήμου, αλλά και για το PSI:

    Για τις εξελίξεις στη δικαιοσύνη:

    «Ποια δικαιοσύνη οραματίζεται το ΠΑΣΟΚ; Αυτή που κλείνει φυλακή έναν ηγούμενο του Αγίου Όρους

  14. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

    http://news247.gr/ellada/politiki/o_aivaliwths_o_stratos_kai_to_plasto_xarti.1565763.html?fb_ref=recArt

    Ο Αϊβαλιώτης, ο στρατός και το… πλαστό έγγραφο

    «Φωτιές» στον βουλευτή και εκπρόσωπο τύπου του ΛΑΟΣ, κ. Κώστα Αϊβαλιώτη, ανάβει, η απαντητική επιστολή του γενικού γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κόμματος των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών Φρανκ Μπάρετ, προς το Γενικό Προξενείο Ελλάδος.

    Σύμφωνα με την «Δημοκρατία της Κυριακής» ο κ. Μπάρετ αφήνει ακάλυπτο τον βουλευτή, σχετικά με το θέμα της αναβολής από τη στράτευσή του, αρνούμενος ότι υπέγραψε βεβαίωση εργασίας του κ. Αϊβαλιώτη στην γραμματεία του κόμματος Ένωση για την Ευρώπη, ως δόκιμος υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Τονίζει μάλιστα ότι το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο, διαφορετικό από αυτό που θα χρησιμοποιούσε

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο κ. Αϊβαλιώτης έχει πάρει αναβολή από τη στράτευση, χρησιμοποιώντας πιστοποιητικό που φερόταν να έχει υπογράψει ο κ. Μπάρετ.

    Στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος τον σχετικό νόμο, υπηρέτησε μειωμένη θητεία, εξαγοράζοντας τον υπόλοιπο χρόνο.

    Όμως η απάντηση του γγ του Ευρωπαϊκού Κόμματος, πιθανότατα θα δημιουργήσει προβλήματα στον βουλευτή, καθώς αμφισβητείται η γνησιότητα του πιστοποιητικού που χρησιμοποίησε ο κ. Αϊβαλιώτης.

    Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, στις ευνοϊκές διατάξεις δεν υπάγονται όσοι είτε με τη χρήση πλαστών δικαιολογητικών είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκάλεσαν ή προκαλούν την έκδοση παράνομων διοικητικών πράξεων προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή τους εκτός των τάξεων των Ενόπλων Δυνάμενων ή να αποφύγουν την υποχρέωση στράτευσή τους.

    Η επιστολή Μπάρετ που δημοσιεύει η «Δημοκρατία της Κυριακής»

    «Αγαπητή κυρία πρόξενε,

    Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας από 15 Φεβρουαρίου αναφορικά με τη γνησιότητα της υπογραφής μου σε ένα έγγραφο. Δεν ενθυμούμαι να έχω υπογράψει το εν λόγω έγγραφο και η υπογραφή δεν φαίνεται να είναι δική μου.

    Επίσης το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο που φέρει την επικεφαλίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όχι σε επιστολόχαρτο του Κόμματος Union for Europe (Κόμμα Ένωση για την Ευρώπη), το οποίο θα χρησιμοποιούσα εγώ ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας.

    Το έτος 1996 δεν ήμουν υπεύθυνος του κόμματος Union for Europe για θέματα προσωπικού και είναι απίθανο να είχε ζητηθεί από εμένα να υπογράψω αυτό το είδος εγγράφων.

    Δυστυχώς το κόμμα Union for Europe υφίστατο μέχρι το 1999 και δεν διαθέτω κανένα αρχείο σχετικά με εκείνη την περίοδο».

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.