Διακόπτομεν Διδασκαλίαν Στοιχείων Δημοκρατικού Πολιτεύματος

1967

Τηλεγραφική Διαταγή του Υπουργείου Παιδείας προς τα Γυμνάσια (5 Μαΐου 1967)

Από 8 Μαΐου 1967 διακόπτομεν διδασκαλίαν μαθήματος Στοιχείων Δημοκρατικού Πολιτεύματος εις Σχολείαν Μέσης Εκπαιδεύσεως καταργουμένης και της γραπτής εξετάσεως τούτου  STOP Μέχρι τούδε τεθείσα προφορική βαθμολογία μαθήματος τούτου δεν θα ληφθή υπ’ όψιν STOP Εις προβλεπομένας υπό ωρολογίου προγράμματος ώρας διδασκαλίας ανωτέρω μαθήματος θα αναπτήσσηται εις μαθητάς νόημα και σκοποί Επαναστάσεως και ότι αυτή είναι γνησίως Ελληνική, μη στρεφόμενη εναντίον Εθνικών κομμάτων συμφώνως προς Διάγγελμα και Προγραμματικάς Δηλώσεις κ. Προέδρου Κυβερνήσεως STOP Αναφέρατε ημίν τηλεγραφικώς λήψιν και εκτέλεσιν παρούσης.


This entry was posted in Διακρίσεις (κάθε είδους), κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

6 Responses to Διακόπτομεν Διδασκαλίαν Στοιχείων Δημοκρατικού Πολιτεύματος

  1. Ο/Η Stylianos Pattakos λέει:

    Aυτή είναι η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών

  2. Ο/Η vloutis λέει:

    Συμφωνώ…

    «Αποφασίζομεν και… διακόπτομεν» και κανέναν δν ρωτάμε…

    Την πολύ καλησπέρα μου.

    loutis.wordpress.com
    vloutis.blogspot.com

  3. Ο/Η δημοδιδασκαλος λέει:

    ελήφθη. stop. και η Παρούσα εξετελέσθη. over

  4. Ο/Η Παρθενόπη Παπαϋστερίου-Συντ.Θεολόγος λέει:

    Aξέχαστοι χρόνοι όταν η χριστιανική Χούντα οδηγούσε τους μαθητάς εις τον εκκλησιασμόν έκαστον Σάββατον και εγώ ιστάμην εις την θύραν του ναού λαμβάνουσα παρουσίας. Ο πατήρ Παιδοφίλιος εξομολόγει εις ειδικήν αίθουσαν και ο μητροπολίτης επισκέπτετο το σχολείον και εξεφώνει λόγους παραινετικούς προς την νεότητα. Η πολιτική δράσις ήτο απηγορευμένη και το σεξ άγνωστον. Πλείστοι νέοι δραστηροποιούντο εις τους Αλκίμους. Εις το τέλος του έτους εορτάζετο η πολεμική αρετή των Ελλήνων. Καθ’εκάστην επαίρετο η Γαλανόλευκος.Τώρα όλα διεβρώθησαν από την παγκοσμιοποίησιν και τους μετανάστας.

  5. Οι «σκποί» επαναστάσεως είναι (sic) ;

  6. Ο/Η Po λέει:

    Διαγόρα,
    merci!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.