Ιωάννης ο Ρώσος: «Πρέπει να γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος»

[«Είναι αναγκαίος»]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Με αφορμή την συγκόλληση με το υπόλοιπο πτώμα και έκθεση σε προσκύνηση της δεξιάς χειρός του αγίου Ιωάννη του Ρώσου, του χρυσού μασκοφόρου (για να μην τυφλωθούν από την ακτινοβολία του προσώπου του οι προσκυνητέ), αντιγράφω από την αρχειοθήκη των καθημερινών αφορολόγητων θαυμάτων ekklesiaonline μια επιθυμία και προφητεία του καλόκαρδου Αγίου (Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 13:15 «Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον Άγιο … Ιωάννη τον Ρώσο. πρέπει να γίνει πόλεμος, πρέπει να γίνει πόλεμος!»

«Έτσι μίλησε ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος στον π. Ιάκωβο. Διότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο! Μαρτυρία στους αγίους γέροντες, Ιάκωβο Τσαλίκη και π. Ευμένιο Σαριδάκη. Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος – Αφηγείται ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Ο Πόλεμος που ξεκίνησε και θα συνεχιστεί είναι μια διέξοδος σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Ο γέροντας μου ο Ιάκωβος ο Τσαλίκης εκοιμήθει (σημ.Λ.: διατηρω την ορθογραφία της ekklisiaonline) το 1991, 21 Νοεμβρίου. Μήνες πριν την κοίμηση του έπρεπε να πάει στον γιατρό. Και έκανε πάντοτε σταθμό στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο όσοι έχετε πάει στο Προκόπι Ευβοίας. Εκεί είναι άφθαρτο το λείψανο του Αγίου Ιωάννου.

Είναι μεγάλος Άγιος ο Ιάκωβος. Έβλεπε τον Άγιο Ιωάννη και του μιλούσε. Όπως μιλάμε μεταξύ μας. Και του έλεγε ο Άγιος Ιωάννης τα παράπονα του από τους προσκυνητές. Ότι του λέει έρχονται να με προσκυνήσουν εκατοντάδες αλλά βλέπω μέσα στην καρδιά τους ότι είναι λίγοι που πραγματικά πιστεύουν. Λίγοι μετανοούν. Λίγοι του λέει πάτερ Ιάκωβε είναι αληθινοί Χριστιανοί. Χάλασε του λέει ακόμα και ο χριστιανικός κόσμος. Ο πάτερ Ιάκωβος: «Άγιε μου Ιωάννη τι θα κάνουμε κι εγώ εξομολογώ συνεχώς και βλέπω τους ανθρώπους πέφτουν αλλά σηκώνονται. Να είμαστε σπλαχνικοί Άγιε μου Ιωάννη». Του λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος: «Σύντομα θα’ ρθεις μαζί μας και εσύ αλλά μετά πρέπει να γίνει μεγάλος πόλεμος».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

«Πολύ μεγάλη ένταση υπήρξε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με «πρωταγωνιστή» στο επεισόδιο τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας ekklisiaonline, Ανδρέα Καραγιάννη. Θέμα συζήτησης ήταν το «χαμένο χέρι» του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου, ένα ζήτημα που ανέπτυξε ο κ. Καραγιάννης και έφερε την έκρηξη, αλλά και την αποχώρηση του Τατσόπουλου…Μας λέει ότι ο Ιωάννης ο Ρώσος, ένας άνθρωπος που πέθανε πριν από τρεις αιώνες, το 1730, επικοινωνεί κάθε 25 χρόνια και δεν τον ενδιαφέρουν ούτε οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, ούτε οι καταστροφές, ούτε οι Μικρασιατικοί, τίποτα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει κάθε 25 χρόνια είναι να επικοινωνεί με τους πιστούς του και να τους λέει να του αλλάξουν τα άμφια. Και αυτό το λέμε σε δελτίο ειδήσεων σε ευρωπαϊκή χώρα. Όχι στη Ζιμπάμπουε. «.

This entry was posted in θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ιωάννης ο Ρώσος: «Πρέπει να γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος»

  1. Ο/Η laskaratos λέει:

    https://www.ekklisiaonline.gr/nea/erchete-enas-megalos-polemos-o-enas-megalos-polemos-erchete/

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Ω, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

    Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 10:54

    «Λοιπόν, ας ισιώσουμε τη ζωή μας, ας προσευχηθούμε περισσότερο, γιατί έρχεται μεγάλος πόλεμος, δεν αργεί τώρα και θα ξεσπάσει πόλεμος.

    Έρχεται ένας μεγάλος πόλεμος, ω, ένας μεγάλος πόλεμος έρχεται. Ας τακτοποιήσουμε τη ζωή μας. Έχει γίνει πάρα πολύ κακό σε αυτόν τον κόσμο. Και ο πόλεμος είναι κοντά».

    (Πατήρ Iulian Prodromitul, 1926 – 2023)

    https://www.ekklisiaonline.gr/nea/gerontas-nektarios-moulatsiotis-erchete-tora-o-tritos-pagkosmios-polemos/

    ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;;

    Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 13:42

    Τι λέει η Αγία Γραφή για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και τον ερχομό του αντιχρίστου; Ποιος είναι ο Αρμαγεδδών που γράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννη; Είμαστε κοντά στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο; Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει να κάνει με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;

    Αυτά τα ερωτήματα θέτει ο Μουλατσιώτης για να μπείτε και να δείτε το βίντεο του στο youtube.

    https://www.ekklisiaonline.gr/ekklisiaonline/g-pagkosmios-polemos-ti-lene-i-profities/

    Γ´ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ : ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

    Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 13:33

    «Οταν σκοτωθεί αυτός που το όνομα του ξεκινάει από “»Ο»” όλα θα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες» (προφητεία-Τραχωνιου)…

    Ποιος από αυτούς θα εκπληρώσει την προφητεία

    Οι απειλές των τζιχαντιστων εντείνουν τις ανησυχίες και διεγείρουν τις μνήμες μας!

    Η «γνωστή» προφητεία του τραχωνιου που παρεξηγήθηκε και αμφισβητήθηκε αρκετά, έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες:

    «θα βάλουν δυσβάστακτους φόρους άλλα δεν θα προλάβουν να τους εισπράξουν» (πατροκοσμας) …

    Το ασφαλιστικό και τα προαπαιτούμενα θα ψηφιστούν τελικά στην Ελλάδα γιατί πάλι θα βρεθούν «καλοθελητές» να στηρίξουν τους κυβερνητικούς που προάγουν τις επιταγές των δανειστών …

    Ο επερχόμενος πόλεμος όμως δεν θα επιτρέψει να εισπραχθούν όσα απαιτεί η τρόικα …
    «ούτε να δακτυλογραφηθούν δεν θα προλάβουν»
    (Παισιος) …

    «θα δώσουν πολλά χρήματα άλλα δεν θα τα πάρουν πίσω»
    (Παισιος) …

    «όταν ακούσετε να μιλούν για τα 12 μίλια, κοντά είναι ο πόλεμος»
    (Παισιος) …

    Μήπως μία από τις αίτιες που θα μετατραπεί σε φιτίλι για την γρήγορη εξάπλωση του γππ είναι η απώλεια κάποιου από τους τρεις;

    Η οθόνη των εξελίξεων θα δείξει σύντομα του λογού το αληθές, η την πλάνη !!!

    Ανατριχιαστική προφητεία:

    «Έρχεται πόλεμος στην Ελλάδα με τους…»: Προφητεία φωτιά από την Γερόντισσα της Αττικής!
    Η Γερόντισσα από την Αττική αποκαλύπτει!

    Ο πόλεμος πλέον έρχεται θα φλέγεται το Αιγαίο, θα κοκκινίσει η θάλασσα, με πόνο αυτή τη στιγμή σας το λέω!

    Όλοι οι λαοί θα έρθουνε να πάρουν το μερτικό τους, γιατί όλοι τους πιστεύουνε πως είναι και δικό τους.Στον πόλεμο θα μπλέκονται με πρώτη την Τουρκία, γιατί αυτή το θέλησε να έχει τα πρωτεία.

    Θέλησε από την Ελλάδα μας πολλά νησιά να πάρει, αλλά και ένα μικρό επεισόδιο, είναι έτοιμη να κάνει.

  2. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Χθές τα λέγαμε.

    «Υπό το κράτος του τρόμου, εκτράφηκε το κατοικίδιο ζώο, το αγελαίο, το άρρωστο ανθρωπόζωο, ο Χριστιανός» – Αντίχριστος, Νίτσε

  3. Παράθεμα: Ιωάννης ο Ρώσος: «Πρέπει να γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος» | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.