Ο άγιος ηγούμενος της Μονής Αββακούμ είναι αθώος

[Το λιπαντικό τζελ που βρέθηκε στη Μονή προορίζεται για εγκαύματα ολιγόπιστων ενοριτών από το Άγιο Φως Ιεροσολύμων].

Μητροπολίτης Μόρφου: «Λέγεται γάμος, γιατί επιτρέπει το γ”. “Ο γάμος λέγεται γάμος γιατί επιτρέπει το γ@.. »Κατά τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο «Το γαμ΄@@  μέσα στον γάμο είναι ευλογημένη πράξη, ενώ έξω από τον γάμο δεν είναι”.  Σημειώσατε πως ο παρακαθήμενος απονήρευτος ηγούμενος της Μ. Αββακούμ μόνο που δεν λιποθύμησε από το άκουσμα της χυδαίας λέξης «γ@αμήσι», που χρησιμοποίησε από επιπόλαιη αφέλεια ο άγιος μητροπολίτης.

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Παραθέτω απόσπασμα από προχθεσινό δημοσίευμα του ‘Πρώτου Θέματος’ και ως υστερόγραφο άλλα τρία της ίδιας εφημερίδας, γύρω από το δήθεν σκάνδαλο της Ιερής Μονής του αφορολόγητου θαυματοποιού Οσίου Αββακούμ. Αυτό που θέλω να τεκμηριώσω είναι η αθωότητα του Αγίου Ηγουμένου Νεκταρίου της Μονής. Ως ακαταμάχητη απόδειξη παραθέτω το ως άνωθι βίδεον, εις το οποίον μπορείτε να δείτε το σοκ που υπέστη ο ντροπαλός ηγούμενος όταν ο Αγιότατος αντιεμβολιαστής μητροπολίτης και Γενετιστής-Σεξολόγος Μόρφου Νεόφυτος αναφέρει ατάραχος την λέξη «γαμήσι». Ο Άγιος Μόρφου είναι γνωστός στη διεθνή επιστημονική κοινότητα για την απόδειξη της προέλευσης της θεομίσητης ομοφυλοφιλίας (όρα: «Μητροπολίτης Mόρφου: Οι gay γεννιούνται από τον πρωκτικό …»  «Οι gay γεννιούνται κατά την ώρα του πρωκτικού έρωτα ενός straight ζευγαριού, και μόνο αν αρέσει στη γυναίκα. Τότε, η επιθυμία αυτή μεταφέρεται στο έμβρυο. Κι αυτό είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο», in.gr, 26 Ιουλ 2019). Προσέξατε επίσης και την ερμηνεία που δίδει ο Μητροπολίτης Μόρφου για το δήθεν σκάνδαλο Αββακούμ: «Μητροπολίτης Μόρφου για Μονή Αββακούμ: Δαιμονικές δυνάμεις επιτίθενται για να σκανδαλίσουν την πίστη των χριστιανών». (19.03.2024, 15:02 Σχόλια 92). «Συνέδεσε τα σκάνδαλα με τους εμβολιασμούς ενώ έκανε αναφορά και στον νόμο για ισότητα στον πολιτικό γάμο «Φαίνεται ότι μετά τον εμβολιασμό, που ήταν μια φοβερή δοκιμή και τώρα γίνεται φρικτή για όσους έχουν εμβολιαστεί και τα σκάνδαλα, κληρικών ιδιαιτέρως αλλά και πολιτικών και νομοσχέδια που γίνονται άνομα είναι μια πολύ μεγάλη δοκιμασία της πίστης. Τι κάνουμε εμείς; Αγρυπνούμε, σιωπούμε (σημ.Λ.: προπαντός!!!), προσευχόμαστε…»Προσωπικώς διαφωνώ ριζικά και με την ακόλουθη δημοσιογραφική διαπίστωση ««δεν θα είχαμε φτάσει στα σημερινά ρεζιλίκια, αν …. ο Ηγούμενος,…..δεν τύγχανε της αποδοχής και της ενθάρρυνσης του Μητροπολίτη του (Ησαΐα) αλλά και του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου, με τον οποίο είχε στενή πνευματική σχέση» (Μανώλης Καλατζής, Cyprus Times, 18/03/2024, 07:25, «Μια φορά κι έναν καιρό… στο Ιερό Ησυχαστήριο Οσίου …»).

Ακολουθεί το δημοσίευμα του Π.Θ. που αναφέρεται σε λιπαντικό σκεύασμα, το οποίο προφανώς θα χρησιμοποιούσαν οι μοναχοί κατά εγκαυμάτων που θα προέλθουν το ερχόμενο Πάσχα από το Άγιο Φως των Ιεροσολύμων, σε όσους πιστούς αμφισβητούν (από μέσα τους) πως πέφτει από τον ουρανό. «Προφυλακτικά, λιπαντικά τζελ και άλλα… τεκμήρια στη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο. «Το παρασκήνιο των ανακρίσεων των εμπλεκόμενων μοναχών και οι «λεπτομέρειες» που παραλήφθηκαν». «Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα Cyprus Times, οι δύο αστυνομικοί προσεγγίστηκαν ώστε να παραλείψουν στις καταθέσεις τους, κάποιες «λεπτομέρειες», όπως για παράδειγμα ο εντοπισμός προφυλακτικών και λιπαντικών σκευασμάτων (τζελ) στα κελιά των μοναχών».(16.04.2024, 11:08, Σχόλια 133).

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

«Πώς έπιασαν τους απατεώνες στη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο – Σε 4 χρόνια έστησαν «βιομηχανία θαυμάτων», μάζεψαν πάνω από 800.000 ευρώ» (15.03.2024, 07:10, Σχόλια 117).

«Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τη Μονή Αββακούμ – Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο ηγούμενος από πρώην εργαζόμενο». «Καταγγελία από άνδρα που εργαζόταν στην Μονή» (19.03.2024, 18:10 Σχόλια 18)

«Big Brother η μονή Αββακούμ – Έρευνα για κάμερες με ήχο ακόμη και στο εξομολογητήριο!». «Ανάστατοι χιλιάδες πιστοί που επισκέπτονταν το μοναστήρι – Αιχμές από μοναχούς για παρέμβαση του αδελφού του Μητροπολίτη Ταμασού, ο οποίος εργάζεται στην ΚΥΠ σε τομέα που σχετίζεται με παρακολουθήσεις» (21.03.2024, 08:18 Σχόλια 9).

This entry was posted in IERES_ATAXIES, Ieres_Ependyseis, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, Γράμμα από το Ληξούρι, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.