Ekklisiaonline: Από τα ανώνυμα θαύματα, στους ανώνυμους υποστηρικτές του πατρός Αντωνίου.

[33 ανώνυμοι ενήλικες απόφοιτοι της Κιβωτού, υπογράφουν επιστολή υπέρ του Μεγάλου Ορφανοτρόφου]

Τεράστιο επώνυμο θάβμα. Ο από επιλογή του (παραδειγματικά προς τους πιστούς) εγκληματικά ανεμβολίαστος ηγούμενος Εφραίμ, θεραπεύτηκε από ρουσφέτι της αφορολόγητης Αγίας Ζώνης (βερσιόν Βατοπεδίου) στην ταπεινή ΜΕΘ Ευαγγελισμού («Η Αγία Ζώνη έσωσε τον ηγούμενο Εφραίμ».  «Ο ίδιος κάνει λόγο για θαύμα….ενώ για θαύμα, το οποίο απέδωσε στη θαυματουργή Αγία Ζώνη, έκανε λόγο και ο αναπληρωτής του γέροντα π. Γερμανός»-Parapolitika 13.09.2021, 19:30)όπου μεταφέρθηκε αεροπορικώς, όπως συνέβη-χάρις στο κοινωνικό μας Κράτος- και με όλους τους βαρέως νοσήσαντες της Β.Ελλάδος. Ο θρησκευτικός επιχειρηματίας είχε την παρρησία να διακηρύξει το θάβμαΔυστυχώς η αρμοδία ιατρός κα Κοτανίδου, απέφυγε να το ομολογήσει δημοσίως, ενοχλημένη ίσως από κακόβουλες καταγγελίες ασεβών: [«Δημήτρης Βαρνάβας: Ο ηγούμενος Εφραίμ και οι ευθύνες της κ. Κοτανίδου (iideisis, 18:28 – 12/06/2021). «Το μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου…. Καθόλου τυχαία η «αερογέφυρα». Στην ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» εισάγονται κατά κανόνα αξιωματούχοι της Εκκλησίας και της κυβέρνησης όταν αυτοί νοσήσουν. Κανείς απ΄ αυτούς δε διακομίστηκε στη ΜΕΘ Αγρινίου, ούτε στις υπόλοιπες τέσσερεις ΜΕΘ που εμφάνισαν θνητότητα περί το 100%…»]. Φρονώ εν τούτοις, ότι ο όσιος ηγούμενος, του οποίου η αθώωσις είχε προκαλέσει τους πανηγυρισμούς του αρμόδιου Υπουργού του Αλ Τσίπρα (κου Παπαγγελοπούλου), όφειλε να μείνει στη Μονή και να θεραπευθεί εκεί προς δόξαν θεού.

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να επισημάνω για πολλοστή φορά πως χιλιάδες ανώνυμα, ανεξέλεγκτα και αφορολόγητα (χάρις στην ευσέβεια όλων των κομμάτων, ακόμη και του ΚΚΕ) θαύματα εικόνων, λειψάνων, ιερών ζωνών-σαγιονάρων, κλπ  έχουν κατακλύσει το ιερό διαδίκτυο. Δια να αντιληφθεί τις το μέγεθος αυτής της ιερής βιομηχανικής παραγωγής, ας αναλογισθεί πως ο Χριστός έκανε όλα κι όλα 35 θαύματα που εξιστορούν τα Ευαγγέλια (Ντροπή του, ο Παϊσιος τον έχει βγάλει νόκ-άουτ).

Δυστυχώς όμως, ασυγκίνητοι από αυτήν την απέραντη θαυματουργία που ιερορουσφετολογικά κατακλύζει την χώρα με τον καλύτερο λαό στον κόσμο-που όλοι την ζηλεύουν-οι ίδιοι οι με θείο ρουσφέτι ευεργετηθέντες αποδέκτες της, αρνούνται να την τεκμηριώσουν δίνοντας το ονοματεπώνυμό τους για να κλείσει το στόμα των ασεβών, οι οποίοι ασεβείς, αν αποπειραθούν μάλιστα να τους ελέγξουν, θα γελοιοποιηθούν με τα αποστομωτικά ιατρικά πιστοποιητικά, που θα προσκομίσουν (μην αμφυβάλλλαιται) οι ιαθέντες και ο εξαπωδώ θα καταισχυνθεί. Αυτή η αχαριστία δυστυχώς επεκτάθηκε τώρα και στην περίπτωση των ευεργητημένων του «καλύτερου πολίτη της Ευρώπης» (φροντίδι του κου Δημητρίου Παπασπιτούλη του ΣΥΡΙΖΑ), δηλονότι του ακτήμονος και πάμπτωχου πατρός Αντώνη Παπανικολάου  [«Υπάρχουν μέρες που δεν έχει να φάει!», ekklisiaonline- 27 Ιανουαρίου 2023 12:17). «Σε άθλια κατάσταση ο π Αντώνιος –Τον αγκαλιάζουν τα παιδιά (σημ.Λ.: «αγκαλιάζουν»; πρόσεχε τι γράφεις αδελφέ, οι συκοφάντες καραδοκούν) της Κιβωτού»] και της εριτίμου πρεσβυτέρας του. Ενήλικες απόφοιτοι, υπογράφουν υποστηρικτική επιστολή μόνο με το βαφτιστικό τους όνομα (πιθανολογώ αυτό που προέκυψε με τον αναβαπτισμό του πατρός Αντωνίου, βλ. «Έδιναν νέα ονόματα στα παιδιά που είχαν ήδη βαφτιστεί») και με το αρχικό του επωνύμου τους, σαν να μην φτάνει το γεγονός πως είναι πολλοί λίγοι. Οι υπόλοιποι απόφοιτοι σωπαίνουν παντελώς. Γιατί τόση δειλία και τόση αχαριστία; Τι φοβούνται; Φρονώ ότι ο άγιος πατήρ όφειλε να τους έχει διδάξει αυτό που ονομάζουμε παρρησία, ευγνωμοσύνη, αλληλεγγύη. Παρακαλώ το αρχείο αφορολογήτων και ανωνύμων θαυμάτων ekklisiaonline [Ανάγνωθι: «ΘΑΥΜΑΤΑ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE»Σελίδα 1 από 206 (σημ.Λ.: με 20 θαύματα η σελίδα)] του Ελλογιμότατου και Εντιμότατου Ανδρέου Καραγιάννη, συγγραφέως και κατόχου δυο πτυχίων (όπως εν σεμνότητι δηλώνει), να επιληφθεί και να λύσει το ηθικό πρόβλημα της άνευ λόγου ανωνυμίας:

«Πατέρα Αντώνιε είμαστε τα παιδιά σου»  (26 Ιανουαρίου 2023 23:11) «Είμαστε και θα είμαστε μαζί σου». « Παιδιά που έζησαν στις δομές στηρίζουν με επιστολή τον πατέρα Αντώνιο. Μέσα σε μια «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων για την «Κιβωτό του κόσμου», παιδιά που μεγάλωσαν στον Οργανισμό και τώρα έχουν ενηλικιωθεί, έφτιαξαν μία επιστολή στήριξης, για τον πατέρα Αντώνιο…..»:

«Κιβωτός του Κόσμου»: Αποκαλύφθηκε και η σχέση των δύο «θεοσεβούμενων» Αντώνιου – Μίχου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 22.11.22  EVIAZOOM.GR.   «….ο αδερφός της 12χρονης είχε φιλοξενηθεί σε μια από τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου και είχε ζήσει τα φρίκη στα χέρια του πατέρα Αντώνιου. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γιαγιά των παιδιών της οικογένειας από τον Κολωνό, το ανήλικο εγγόνι της, της είχε εκμυστηρευτεί, ότι ο πατέρας Αντώνιος τον ξυλοκοπούσε, του μιλούσε άσχημα, τον εξύβριζε και τον κλωτσούσε..».

«Εμείς, τα παιδιά της Κιβωτού, ως ενήλικοι πλέον που έχουμε ζήσει μέσα στην οικογένεια της Κιβωτού και έχουμε γαλουχηθεί από τον Πατέρα Αντώνιο, καταδικάζουμε απερίφραστα όσα επαίσχυντα ψεύδη έχουν αναρτηθεί στα ΜΜΕ, ως παιδιά που έχουμε μεγαλώσει μες στην Κιβωτό θιγόμαστε βαθύτατα και επιφυλασσόμαστε των νόμιμων δικαιωμάτων μας (μπράβο, αλλά έτσι ανώνυμα;) απέναντι σε κάθε συκοφαντία. Ο πατήρ Αντώνιος για εμάς αποτέλεσε και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ζωής και αγάπης και από την πρώτη στιγμή της ελεύσεώς μας στην Κιβωτό, σήκωσε μαζί με εμάς κάθε μας βάρος και προβληματισμό, μας έμαθε πόσο μεγάλη αξία έχουμε και ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάθε μας στόχο ζώντας με αξιοπρέπεια. Έτσι ο καθένας μας πλέον, σε αντίθεση με τους καταγγέλλοντες , αναγνωρίζοντας όλες τις θυσίες της Κιβωτού του Κόσμου και του Πατρός Αντωνίου, πορευόμαστε με θάρρος και ειλικρίνεια, αντιμετωπίζοντας την ζωή κατάματα, περνώντας μέσα από τα κύματα. Όλα αυτά τα πολλά ή τα λίγα που έχει ο καθένας καταφέρει τα οφείλουμε στην Κιβωτό του Κόσμου. Πάντα νιώθαμε ασφαλείς μες στην Κιβωτό και ποτέ δεν νιώσαμε ότι απειλούμαστε από κάποιον. Οι χώροι που ζούσαμε ήταν πάντα πανέμορφοι και μάθαμε ποτέ να μην φοβόμαστε την εργασία και τις ευθύνες. Ποτέ δεν νιώσαμε δέσμιοι και πάντα συζητάγαμε με την Κιβωτό οτιδήποτε μας απασχολούσε. Πάντα μας έλεγαν την αλήθεια. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτό το εμπόδιο η Κιβωτός του Κόσμου και ο Πατήρ Αντώνιος θα το ξεπεράσουν και η αλήθεια θα λάμψει.

π. Αντώνιε είμαστε τα παιδιά σου και ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μαζί σου!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ.–ΑΝΤΩΝΗΣ Τ.– ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π.–ΣΠΥΡΟΣ Τ.– ΜΠΑΜΠΗΣ Μ.– ΗΛΙΑΣ Κ. – ΧΡΗΣΤΟΣ Σ. –ΜΑΡΙΑ Σ. – ΕΛΕΝΗ Κ. – ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.ΑΝΔΡΕΑΣ Μ.–ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.– ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ.–ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.– ΑΝΔΡΕΑΣ Μ.–ΣΠΥΡΟΣ Τ.–ΓΙΩΡΓΟΣ Λ. – ΑΝΔΡΕΑΣ Λ.-ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ.– ΒΑΓΓΕΛΗΣ Π.–ΚΑΤΕΡΙΝΑ Α.– ΓΙΑΝΝΗΣ Γ.–ΝΙΚΗΤΑΣ Ο.– ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ Μ.–ΧΡΗΣΤΟΣ Φ.– ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.–ΓΙΑΝΝΗΣ Π.–ΛΕΥΤΕΡΗΣ Κ.–ΟΥΡΑΝΙΑ Φ.–ΣΚΕΡΝΤ Τ.-ΛΟΡΕΝΣ Τ. –ΜΑΡΙΟΣ Ζ.–ΧΡΗΣΤΟΣ Ζ.».

Τα παιδιά δεν έχουν θέση σε ιδρύματα, όπου το λιγότερο που σίγουρα θα το υποστούν είναι μια καταστροφική-χωρίς διέξοδο-για τα περισσότερα από αυτά, θρησκευτική πλύση εγγεφάλου: «H παγίδα των παιδιών-The child trap«, Arcadio Esquivel
(8.10. 2021)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

«Με την κατάθεση Μόσχου ξεκίνησε η δίκη για «το Παιδικό Σπίτι»-efsyn 21.05.2018, 15:33. «Με την κατάθεση του πρώην Συνηγόρου του Παιδιού….η δίκη του θεολόγου Κ. Λαλαούνη…..που καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 40 χρόνια κάθειρξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια…..“Για μένα αυτά τα ιδρύματα θρησκευτικού τύπου θα έπρεπε να κλείσουν, δεν υπάρχουν μηχανισμοί εποπτείας και ελέγχου”…».

Όμως Πολιτεία, κυβερνήσεις (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ), κόμματα, Δημήτρης Παπασπιτούλης, αγρόν ηγόρασαν: (Δ. Αγγελίδης efsyn-12.07.2018, 14:15). «Να παύσει δραστικά η σιωπή των αμνών για τα παιδικά ιδρύματα». «Είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί ενιαίος κρατικός φορέας ενδελεχούς ελέγχου των φορέων προστασίας και φιλοξενίας ανηλίκων, ιδιωτικών και δημοσίων..».

Advertisement
This entry was posted in Ieres_Ependyseis, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Γράμμα από το Ληξούρι, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ekklisiaonline: Από τα ανώνυμα θαύματα, στους ανώνυμους υποστηρικτές του πατρός Αντωνίου.

 1. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  https://www.ekklisiaonline.gr/nea/mitropolitis-maronias-i-episkepsi-sto-agio-oros-ke-ta-thavmasta-gegonota-apo-tin-elefsi-tis-ieras-ikonas-tis-panagias-axion-esti-stin-komotini/

  Τα θαυμαστά γεγονότα της Παναγίας του “Άξιον Εστί” στην Κομοτηνή

  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ: Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

  Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 17:56

  Εκκλησία Online

  Για την πρόσφατη επίσκεψη στο Άγιο Όρος, τη μεγάλη ευλογία που έλαβε η πόλη της Κομοτηνής από την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας “Άξιον Έστί” τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά και τα όσα βίωσαν στις ψυχές τους εκείνες τις ημέρες, όσοι γονάτισαν μπροστά στην Θαυματουργή Εικόνα μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στον Ραδιοφωνικό Σταθμό “Παρατηρητής” και τη δημοσιογράφο Νατάσα Βαφειάδου

  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ανέφερε πως έλαβε πολυάριθμα email και επιστολές από πιστούς που περιέγραφαν τα όσα θαυμαστά βίωσαν στην ψυχή τους εκείνη την εβδομάδα και δεν μπορούν να καταγραφούν από έναν φακό.

  Ιδιαίτερα συγκινημένος αποκάλυψε πως το τελευταίο βράδυ, πριν αναχωρήσει η Ιερά Εικόνα για το Άγιο Όρος, είδε να στέκεται μπροστά της ένα παιδί, το οποίο γνωρίζει πως έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα όπως είπε, όλοι συστρατεύτηκαν ώστε να γίνει η επέμβαση που χρειάζεται.

 2. Ο/Η στα γόνατα λέει:

  Ανωνυμία, κρυμένα πρόσωπα, σούρσιμο στο πάτωμα «με τα γόνατα», μα τι θεός είναι αυτός που φέρεται σαν Ασιάτης μονάρχης;


  Εφραιμ Νεας Μακρης
  https://www.ekklisiaonline.gr/nea/nea-makri-simera-28-8-2022-ikogenia-me-ta-gonata-ston-agio-efrem-pou-esose-to-pedi-apo-karkino-video/

  ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΣΗΜΕΡΑ 28/8/2022: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ (VIDEO)
  Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 06:12

  Φανούρης Ευστράτιος
  Θεολόγος – Κοινωνιολόγος
  Αρθρογράφος

  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΤΩΡΑ: Συγκλονιστικές στιγμές σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη.

  Στιγμές που προκαλούν ΔΕΟΣ και δείχνουν ΠΟΣΟ δυνατή και αληθινή είναι η πίστη στον Κύριό μας και στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

  Σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, μια ολόκληρη οικογένεια, ξεκίνησε από την κεντρική πύλη του Μοναστηριού του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη και ανέβηκε με τα γόνατα έως την Εκκλησία και το σκήνωμα του θαυματουργού Αγίου Εφραίμ.

  Όπως ομολόγησε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο πατέρας κύριος Χρύσανθος Παυλίδης, μας έκανε θαύμα ο Άγιος Εφραίμ, είχαμε φέρει πέρυσι από την Πτολεμαίδα το παιδί μας που είχε παιδικό καρκίνο, το ακουμπήσαμε πάνω στο σκήνωμα του Αγίου Εφραίμ και πέντε μήνες μετά όλες οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές.

  Δοξάζουμε το όνομα του Αγίου μας είπαν με δάκρυα στα μάτια.

  Δυνατή προσευχή από τον Όσιο Εφραίμ (κατάλληλη για τις νυκτερινές ώρες και κυρίως πριν το ύπνο).

  (,,,,,,,)

  ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ :

 3. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:


  Με την Παπακώστα, Υπουργό του Τσίπρα

  https://www.athina24.gr/ellada/20/01/2023/ypopsifios-me-tin-elliniki-lysi-o-filippos-kabouris/

  Υποψήφιος με την «Ελληνική Λύση» ο Φίλιππος Καμπούρης
  Από athina24.gr -20/01/23

  Αποτελώντας εδώ και δεκαετίες, τη «φωνή του λαού», μέσα από τη δημοσιογραφική του πορεία, ήρθε η ώρα για τον Φίλιππο Καμπούρη, να γίνει κυριολεκτικά, η φωνή του λαού, με την υποψηφιότητά του, στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου, με την «Ελληνική Λύση» στο Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών!

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Φρέσκο προεκλογικό θαύμα
  https://www.ekklisiaonline.gr/nea/nea-makri-me-esose-o-agios-filippos-kampouris-ke-tzina-ntroulis-kathilosan-ston-agio-efrem/

  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023:

  Καθήλωσαν μοναχές και πιστούς ο γνωστός δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης… σήμερα στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπλήρωσε σήμερα προσωπικό του τάμα στον Άγιο Εφραίμ, μιας και όπως ανέφερε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ήταν εκείνος ο Άγιος που τις κρίσιμες ώρες του 2020, την ώρα που βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, τον στήριξε και του εμφανίσθηκε στη δύσκολη στιγμή.

  https://www.koutipandoras.gr/article/o-filippos-kampoyris-i-ypopsifiotita-toy-sti-dimarhia-toy-keratsinioy-kai-i-anekdiigiti/

  Αντώνης Μποσκοΐτης

  24/05/2019, 16:57

  Ο Φίλιππος Καμπούρης, η υποψηφιότητα του στη δημαρχία του Κερατσινίου και η ανεκδιήγητη καμπάνια του
  Κατεβαίνω για δήμαρχος ή trash me tender!

  Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκα για τη σημερινή διεκδίκηση του δήμου Κερατσινίου από τον Φίλιππο Καμπούρη. Τον Καμπούρη, τον οικοδεσπότη των απείρου κάλλους εκπομπών της trash TV, όπου κατά καιρούς είχαν παρελάσει ο Εθνικός Σταρ, ο Μίστερ Μπούτια, η Κάλλη Φέρρη, η Μπεζαντάκου κι ένα σωρό άλλα πρόσωπα ενός μεταμεσονύκτιου ή και μεσημεριανού φελλινικού θιάσου. Και, ως γνωστόν, μετά τα μεσάνυχτα δεν υπάρχει μικρό και μεγάλο κανάλι, τα πάντα είναι για τους πάντες ελέω ζάπινγκ. Ο Καμπούρης χτύπαγε νούμερα, έκανε τηλεθέαση και στο κάτω – κάτω την πλάκα του έκανε με ανθρώπους που, σύμφωνα με τις πηγές μου, τσίμπαγαν κάνα εφτακοσάρι ευρώ το μήνα για να βγαίνουν όποτε τους το ζητούσε να μαλώνουν, να βρίζονται και να ξεκατινιάζονται. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μέσα στο μύλο που λέγεται ελληνική τηλεόραση και που όλα τα αλέθει, χίλιες φορές να βλέπεις τον επικό καυγά της τρανς περφόρμερ Εύας Κουμαριανού με τη Βουνελάκου παρά την προπαγάνδα του κάθε γραβατωμένου τηλεπαρουσιαστή του ΣΚΑΪ και όχι μόνο!

  Αυτή είναι η μία παράμετρος του θέματος «Καμπούρης, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου». Η παράμετρος δηλαδή που μπορείς να τον δεις με μία συμπάθεια, αλλά σε καμία περίπτωση με σοβαρότητα. Διότι υπάρχουν άλλες δύο παράμετροι, για τις οποίες θα τολμούσα να τον χαρακτηρίσω έως και επικίνδυνο για τη δημόσια ζωή του τόπου – πόσο μάλλον της πόλης που γεννήθηκα και μεγάλωσα, όπως είπα.

  (…..)

  Πάμε τώρα και στην τελευταία παράμετρο της υποψηφιότητας του, την πλέον αρνητική και επικίνδυνη, που ποντάρει στην άγνοια των ανθρώπων! Προσέξτε: Μπορεί να οφείλεται και σε δική του άγνοια, συνθήκη που κάνει τα πράγματα ν’ αγγίζουν το όριο του τραγέλαφου! Ένα από τα βασικά μέτρα που θα πάρει ο Καμπούρης άπαξ και βγει δήμαρχος είναι να σταματήσει την ίδρυση τζαμιού στο Κερατσίνι. Και δεν εννοώ τζαμιού τύπου ”βιτρό”, αλλά του χώρου λατρείας των αδερφών ημών μουσουλμάνων. Ωχ, το μάτι μου! Καταρχάς πότε και από ποιον άκουσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου ότι θα φτιαχτεί τζαμί στην πόλη του; Μπας και το μπέρδεψε με το φουγάρο που στέκει επιβλητικό από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και που για να φας στην από κάτω ταβέρνα δυο κεφτέδες και μία χωριάτικη πρέπει να τα σκάσεις χοντρά, «τουριστικά» που λέμε; Πολύ πιθανό ο Καμπούρης να μην ξέρει τι του γίνεται, μια και θα εννοεί – υποθέτω – το λουτρό-χαμάμ «Βαλκάνια», που έμεινε γνωστό ως «Λουτρά Παλαντζιάν», από το όνομα του Αρμένιου επιχειρηματία Αρτίν Παλαντζίαν που το ανέγειρε. Το χαμάμ χτίστηκε στην προσφυγική γειτονιά το 1925 και λειτούργησε για αρκετές δεκαετίες, καλύπτοντας τις ανάγκες των Μικρασιατών κατοίκων της. Το κτίριο κηρύχθηκε διατηρητέο το 1993 από το υπουργείο Πολιτισμού και κατόπιν απαλλοτριώθηκε από τις Κτιριακές Υποδομές (πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων) ώστε να μετατραπεί σε σχολείο. Ωστόσο παρέμεινε πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένο, με τον κίνδυνο της κατάρρευσης να είναι ορατός. Ευτυχώς το 2017 παραδόθηκε προς λειτουργία, αφού μεταμορφώθηκε σε ένα εντυπωσιακών προδιαγραφών ανακαινισμένο κτίριο, το οποίο σήμερα λειτουργεί ως καλλιτεχνικό σχολείο, ειδικευμένο στις εικαστικές τέχνες!

  Όπως ήταν αναμενόμενο, τα γνωστά ακροδεξιά sites άστραψαν και βρόντηξαν του στυλ «Θα μας ισλαμοποιήσουν, έρχονται οι ξένοι να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας» και όλα αυτά τα «ωραία», που μπορεί να ακούγονταν αστεία αν δεν έσταζαν χολερικό μίσος. Εδώ τώρα έγκειται η επικίνδυνη αφασία του Φίλιππου Καμπούρη: Προκειμένου να τσιμπήσει ψήφους και να εκλεγεί, καλλιεργεί τα πιο ταπεινά εθνικιστικά ένστικτα των δημοτών του, υιοθετώντας μία ακροδεξιά ατζέντα. Πετάει φυλλάδια και κρεμάει banners με τη φάτσα του και, ουσιαστικά, με το σύνθημα «Έξω οι ξένοι». Ομιλεί για συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι του τωρινού δημάρχου Βρεττάκου με την κυβέρνηση για ανέγερση τεμένους στο Κερατσίνι. Που ειν’ το πρόβλημα, θα μου πεις, εδώ έβαζε την Κουμαριανού να βγαίνει και να λέει ότι υπήρξε πατέρας και παππούς, που θα μπορούσε βέβαια, αλλά κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη…Ωστόσο, δεν είναι όλα πλάκα, δηλαδή δεν είναι έτσι τα πράγματα! Με ψέματα και φημολογίες δεν βγήκε κανείς δήμαρχος σε μία πόλη που τόσο το προσφυγικό, όσο και το λαϊκό εργατικό στοιχείο ήταν ζωηρό και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Προεκλογικές καμπάνιες σαν τη δική του οπλίζουν για μια ακόμη φορά το χέρι άνανδρων επίδοξων φονιάδων που έστειλαν στο νοσοκομείο τις προάλλες τους Αιγύπτιους εργάτες.

  Παίζει βέβαια να παραπήρα στα σοβαρά τώρα τον εν λόγω υποψήφιο δήμαρχο και να καταναλώνω αδίκως φαιά ουσία. Όπως και νά’χει, οι ρητορικές μίσους, όταν ειδικά κυμαίνονται σε ανόητα και ανυπόστατα πλαίσια, δεν έχουν θέση στο Κερατσίνι. Ας επιστρέψει τάχιστα στην trash TV ο Καμπούρης και ν’ αφήσει τα δημαρχιλίκια.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Διάσημοι Εκλεκτοί πιστοί της Ορθοδοξίας

   To σεξαπίλ της θείας Μετάληψης


   https://www.iefimerida.gr/news/115357/%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B6%CF%8E%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82

   Αυτοί όμως που η αρετή της πίστης τους έλαμψε πιο πολύ ήταν η Μαρία Σολωμού και ο Στράτος Τζώρτζογλου («Κοινώνησα και στην καραντίνα και σήμερα»), δυο μύστες της υψηλής Τέχνης, οι οποίοι εμφορούμενοι από χριστιανική ταπείνωση, έχουν εκθέσει γυμνό το σώμα τους και γιατί δεν έχουν τίποτα να κρύψουν

   Ενδεικτικώς παραπέμπω στα πονήματα, για μεν την θεά της Ορθοδοξίας: «Η πρώτη ΓΥΜΝΗ φωτογράφιση της Μαρίας Σολωμού τα «σπάει»,

   «Ο Στράτος Τζώρτζογλου ολόγυμνος, εσταυρωμένος, πάνω σε τρούλο»: «Φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Πάρο ανέβασε ο ηθοποιός στο facebook…Συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου εμφανίζεται σχεδόν γυμνός με ένα κομμάτι ύφασμα να καλύπτει τα επίμαχα σημεία. Μάλιστα, στο ένα του χέρι κρατούσε ένα σπαθί και τη φωτογραφία συνόδευσε με τη λεζάντα: «Warrior-confronting the stream-λουόμενος εν Πάρω». Εκτός από βουτιές, ο ηθοποιός επισκέφτηκε..και την εκκλησία Παναγία Εκατονταπυλιανή από όπου ανέβασε φωτογραφίες».

   ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

   Καλλιτέχνε-Διανοούμενει-Ποδοσφαιριστέ, ανδρικά μοντέλα στο Άγιον Όρος: «20 διάσημοι Έλληνες φανατικοί του Άγιου Όρους». «Από το ..Λάκη Λαζόπουλο μέχρι τον Γιώργο Τσαλίκη… για το περιβόλι της Παναγιάς..ιδιαίτερη σχέση που έχει ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης με τη θρησκεία…ανέβασε στο Instagram φωτογραφία…είχε πάει να..χαλαρώσει. “Επιστροφή με ταπείνωση από Άγιον Όρος…”…Κι ο Σταμάτης Γονίδης κατατάσσεται στους celebrities….Το «κορμί» Νίκος Αναδιώτης…Έχει δε παραδεχτεί πως βρήκε περισσότερα απ΄όσα αναζητούσε. “Πήγα ανοιχτός,..Έπαψα να σκέπτομαι μάταια πράγματα…”..Όπως έχει πει ο Γιάννης Αϊβάζης σε συνεντεύξεις του, ήταν μια βαθιά εσωτερική ανάγκη…και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου…“Αυτό που έζησα στο Άγιο Όρος εγώ, είναι να βγάζω την μπλούζα μου- τότε και αδύνατος με ένα ωραίο σώμα θυμάμαι-..πετάγεται ένας ιερέας..“Σας παρακαλώ πάρα πολύ, ντυθείτε γιατί με κολάζετε”…Νίκος Βέρτης.. “Έχω και κάποια δώρα που…φέρνουν γούρι..”… Και ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου…τον ώθησε ένα προσωπικό πρόβλημα…Το μοντέλο και παρουσιαστής Νίκος Παπαδάκης…Φάνης Μουρατίδης…Θανάσης Ευθυμιάδης…η Παναγία του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή με ένα θαύμα εσωτερικό….Ο Βασίλης Τοροσίδης αναζητά την κατάνυξη..Έντονες πνευματικές αναζητήσεις έχει και ο Γιάννης Πλούταρχος…Αντώνης Ρέμος…Εκεί μάλιστα βρίσκεται ο πνευματικός του…».

   https://www.protothema.gr/life-style/article/1330483/maria-solomou-eho-kanei-12-hronia-psuhotherapeia-kai-to-kommati-tis-polugamias-den-diorthothike/

   Μαρία Σολωμού: «Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε»

   «Σκασίλα μου, αν θα χάσω τον άνθρωπο, απλά δεν μπορώ να φταίω» συμπλήρωσε η ηθοποιός

   19.01.2023, 15:40
   137 ΣΧΟΛΙΑ

   Η Μαρία Σολωμού μίλησε για την ερωτική της ζωή, ενώ σχολίασε τις δηλώσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

   Η γνωστή ηθοποιός κυκλοφόρησε ένα νέο podcast, στο οποίο δεν δίστασε για ακόμα μια φορά να κάνει αποκαλύψεις. Αναφέρθηκε επίσης, στην πολυγαμία, για την οποία έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν κι έχει συζητηθεί ιδιαίτερα. Απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

 4. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  http://aqua-aquamarine.blogspot.com/2007/09/o.html

  Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

  O Δρ Γ.Νακρατζάς για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Η ασθένεια του Αρχιεπισκόπου αποτελεί για μας μία αφορμή ώστε να διατυπώσουμε ορισμένες σκέψεις, σκέψεις που αφορούν τόσο σε θέματα θεολογίας όσο και σε θέματα ιατρικής. Η απόφαση του ανθρώπου Παρασκευαϊδη, να ζητήσει την βοήθεια των Δυτικών, όπως τους ονομάζει στα κηρύγματά του, είναι απόλυτα κατανοητή.

  Θα πρέπει βέβαια να αναφέρει κανείς ότι στα περισσότερα Κέντρα Μεταμόσχευσης Ήπατος του εξωτερικού η επέμβαση αυτή αποκλείεται σε ασθενείς ηλικίας 70 ετών και άνω, απλώς και μόνο λόγω ηλικίας.

  Από τον Τύπο πληροφορηθήκαμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος μόλις αφίχθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ μπήκε σε μία λίστα αναμονής για μεταμόσχευση Ήπατος, παίρνοντας μία ευνοϊκή θέση προτεραιότητας. Εάν η πληροφορία αυτή αληθεύει τότε αυτό σημαίνει ότι ο αρχιεπίσκοπος υφάρπαξε την θέση προτεραιότητας ενός άλλου ασθενούς, ίσως νεότερου στην ηλικία.

  Σύμφωνα με τον ημερήσιο Τύπο ο κύριος Παρασκευαϊδης εκτός από την κίρρωση του ήπατος πάσχει και από δύο καρκίνους, συγκεκριμένα ο ένας στο παχύ έντερο ήδη χειρουργηθείς και ο δεύτερος στο Ήπαρ μη χειρουργηθείς. Το νεόπλασμα (καρκίνος) του Ήπατος είναι πρωτοπαθές και παρουσιάζεται ως επιπλοκή στο 10% περίπου των ασθενών πασχόντων από χρόνια Ηπατίτιδα. Τέλος δε ο κύριος Παρασκευαϊδης πάσχει και από σακχαρώδη διαβήτη, ο οποίος χρήζει θεραπείας με ινσουλίνη. Η τελευταία αυτή ασθένεια σημαίνει ότι μετά από πιθανή μεταμόσχευση μια ενδεχόμενη θεραπεία με κορτιζόνη θα δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα. Εάν οι ανωτέρω πληροφορίες αληθεύουν τότε συνέπεια τούτου είναι ότι ένας τέτοιος ασθενής πιθανότατα θα αποκλεισθεί από μεταμόσχευση ήπατος και θα θεραπευθεί με άλλον τρόπο.

  Όμως το θέμα που μας απασχολεί κυρίως δεν είναι το ιατρικό αλλά το θεολογικό, δηλαδή πως ο προκαθήμενος της ελληνικής εκκλησίας ουσιαστικά περιφρονεί τα εκκλησιαστικά θαύματα, τα οποία σημειωτέον συνιστά ολόθερμα στους πιστούς του ποιμνίου του. Εάν ο Αρχιεπίσκοπος ήταν όντως συνεπής με την ορθόδοξη πίστη του θα έπρεπε να επικαλεστεί ένα θαύμα της Παναγία της Τήνου ή μιας άλλης θαυματουργής εικόνας του Αγίου Όρους, όπως διαφήμισε προ καιρού για τους πιστούς του στην Μητρόπολη Αθηνών.

  Αντί αυτού ο Αρχιεπίσκοπος ενάντια σε αυτά που συνιστά στο ποίμνιο του προσέφυγε σε ένα κέντρο του εξωτερικού που δεν το χαρακτηρίζει θρησκευτική πίστη αλλά ορθολογιστική σκέψη και ιατρική τέχνη.

  Το θέμα αυτό πραγματεύεται λεπτομερώς ο κύριος Γουσέτης στο άρθρο του περί φυλαχτών, το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΥΓΗ στις 25 Αυγούστου 2007.

  Δρ Γεώργιος Νακρατζάς Ιατρός Πνευμονολόγος
  Τέως Διευθυντής Πνευμονολογικού τμήματος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.