Οι μαύρες δυνάμεις του σκότους: Οι δαιμονικές, μαγικές ενέργειες

[Αγίου Παΐσιου Αγιορείτου Λόγοι]

Διαβάστε τα μέρη [1] – [2] – [3]

Γέροντα, τι είπατε στους μαθητές που ήρθανε σήμερα και σας είπαν ότι κάλεσαν το πνεύμα;

  • Τι να τους πω;  Τους έδωσα πρώτα ένα καλό ξεσκόνισμα! Είναι άρνηση πίστεως αυτό που έκαναν. Από την στιγμή που καλούν τον διάβολο και τον δέχονται, αρνούνται τον Θεό. Γι’ αυτό τους είπα κατ’ αρχάς να μετανοήσουν ειλικρινά, και στο εξής να προσέχουν· να εκκλησιάζονται να κοινωνούν  με ευλογία του πνευματικού τους για να εξαγνισθούν. Έχουν ελαφρυντικά, επειδή είναι παιδιά και το έκαναν σαν παιχνίδι. Αν ήταν μεγάλοι, θα πάθαιναν μεγάλο κακό· ο διάβολος θα αποκτούσε μεγάλη εξουσία επάνω τους· αλλά και αυτά τώρα τα τραντάζει.

Δηλαδή, Γέροντα, τι έκαναν ακριβώς;

  • Αυτό που κάνουν πολλοί… βάζουν σε ένα τραπέζι ένα ποτήρι με νερό και γύρω-γύρω τοποθετούν τα γράμματα του αλφαβήτου Α,Β,Γ, κλπ. Βάζουν μετά το δάχτυλο τους μέσα στο νερό και καλούν το πνεύμα δηλαδή τον διάβολο. Το ποτήρι γυρίζει, σταματά μπροστά σε γράμματα και σχηματίζει λέξεις. Αυτά κάλεσαν το πνεύμα και, όταν ήρθε, το ρώτησαν: «Υπάρχει Θεός;». «Δεν υπάρχει!», τους λέει. «Ποιος είσαι εσύ;», το ρωτούν . «Ο σατανάς!», τους λέει. «Υπάρχει σατανάς;». «Υπάρχει!». Δηλαδή βλακείες χοντρές! Δεν  υπάρχει ο Θεός και υπάρχει ο σατανάς! Όταν το ξαναρώτησαν, αν  υπάρχει Θεός, τους είπε: «Ναι, υπάρχει». Μια  «ναι», μια «όχι», οπότε προβληματίστηκαν τα παιδιά. Έτσι οικονόμησε ο Θεός, για να βοηθηθούν. Μια κοπέλα από την συντροφιά τους την χτύπησε το ποτήρι. Επέτρεψε ο Θεός να την χτυπήσει, για να συνέλθουν και τα άλλα παιδιά.

Σήμερα πολλοί, όταν θέλουν να κάνουν κακό σε κάποιο πρόσωπο, καταφεύγουν σε μάγους που χρησιμοποιούν την κέρινη κούκλα του βουντού (5). Οι μάγοι το έχουν κάνει αυτό παιχνίδι.

-Γέροντα, τι κάνουν;

  • Φτιάχνουν μα κούκλα από κερί και, όταν κάποιος τους ζητάει να βλαφθεί ο  εχθρός του π.χ. στα μάτια, καρφώνουν μία βελόνα στα μάτια της κούκλας και αναφέρουν το όνομα αυτού που θέλουν να βλάψουν, κάνοντας διάφορα μαγικά. Και πράγματι  το άτομο εκείνο, αν ζει αμαρτωλή ζωή και δεν εξομολογείται, προσβάλλεται από δαιμονική ενέργεια στα μάτια. Πάνε να βγουν τα μάτια του από τον πόνο! Κάνει εξετάσεις, αλλά οι γιατροί δεν βρίσκουν τίποτε.

Να, και τα μέντιουμ τι κακό κάνουν! Δεν φθάνει που παίρνουν τα χρήματα από τους ανθρώπους, αλλά διαλύουν οικογένειες. Πάει λ.χ. κάποιος στο μέντιουμ και λέει κάποιο πρόβλημα που έχει. «Κοίταξε, του λέει εκείνο, μια συγγενής σου που είναι λίγο μελαχρινή, λίγο ψηλή κ.λ.π. σου έχει κάνει μάγια». Ψάχνει αυτός να βρει ποια από το σόι του έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Κάποια θα βρει που να μοιάζει έστω και λίγο. «Α, αυτή είναι, λέει, που μου έκανε μάγια» και τον πιάνει ένα μίσος εναντίον της. Και εκείνη η φουκαριάρα  να μην ξέρει τίποτε- μπορεί να τον έχει ευεργετήσει κιόλας-, και αυτός  να έχει μια αγανάκτηση εναντίον της, να μην θέλει να την δει! Ξαναπάει στο μέντιουμ κι εκείνο του λέει: «Τώρα πρέπει να λύσουμε τα μάγια. Και για να τα λύσουμε, δώσε μερικά χρήματα». «Ε, αφού τα βρήκε, λέει αυτός, πρέπει να τον ανταμείψω»! δώσ’ του χρήματα…

Βλέπεις ο διάβολος τι κάνει; Βάζει σκάνδαλα. Ενώ ένας καλός άνθρωπο, ακόμη κι αν ξέρει κάτι συγκεκριμένο για κάποιον, ποτέ δεν θα πει: «ο τάδε σε έχει βλάψει», αλλά θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει. «Κοίταξε, θα του πει, μη βάζεις λογισμούς. Να εξομολογηθείς και μη φοβάσαι». Και έτσι βοηθάει και τον έναν και τον άλλον. Γιατί και αυτός  που έβλαψε τον άλλον, όταν τον βλέπει να του φέρεται με καλοσύνη, προβληματίζεται με την καλή έννοια, και μετανοεί.

*
(από το) ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ναδημοσίευση από το βιβλίο «ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ τ. Γ΄»
© ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ/ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

[oodegr.com]

(αν δεν το κατεβάσουν) Συνεχίζεται
*

Μας απέκλεισαν από το facebook (υπαίτιος το Ελληνικό ΥΠΕΞ επί σ. Κοτζιά) χωρίς καμία ειδοποίηση. Εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες μας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: Μπορείτε να ανεβάσετε μέσω του ατομικού σας λογ/μού στο facebook, την κάθε ανάρτησή μας, ή κάντε ΚΛΙΚ στο εικονίδιο του facebook, κάτω από κάθε ανάρτησή μας. Ξέρουμε ότι το κάνετε ήδη, και σας Ευχαριστούμε

This entry was posted in Ieres_Ependyseis, IERI_Exoussia, Ασμοδαίος, Θεωρίες Συνωμοσίας, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

4 Responses to Οι μαύρες δυνάμεις του σκότους: Οι δαιμονικές, μαγικές ενέργειες

  1. Ο/Η laskaratos λέει:

    https://www.athensmagazine.gr/article/retromania/422629-katarxhn-oi-toyrkoi-tha-mpoyn-s-039-ayto-to-nhsi-sokaristikh-profhteia-toy-agioy-paisioy

    «Καταρχήν οι Τούρκοι θα μπουν σ’ αυτό το νησί»: Σοκαριστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου!
    Τρομάζει η ιδέα να επιβεβαιωθεί!
    15 Σεπτεμβρίου 2019

    Το παρακάτω κείμενο αποτελείται απο 3 διαφορετικά δημοσιεύματα. Προφητεία Άγιου Παΐσιου!
    1)»Η Τουρκία, η καταραμένη φυλή, θα σβήσει όταν κατέβει η ρώσικη αρμάδα»!

    Πνευματικά τέκνα Παϊσίου στη δίνη κατηγοριών παιδοφιλίας


    Πνευματικά τέκνα Παϊσίου στη δίνη κατηγοριών παιδοφιλίας

    Τρεις υποθέσεις ιερής παιδοφιλίας

    31/01/2014

    Διαφήμιση εμπαθή απατεώνα από την κρατική τηλεόραση;

    Διαφήμιση εμπαθή απατεώνα από την κρατική τηλεόραση;

    21/04/2011
    Το μέντιουμ Παΐσιος στην ΕΤ3
    Αναγνώστης Λασκαράτος

    Διαβάζω σε μια σειρά ακροδεξιών ή απλά θρησκευόμενων μπλογκς: «Ντοκυμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή, το έργο και τις προφητείες του Πάτερ Παΐσιου ετοιμάζει ο δημοσιογράφος και Ειδικός Σύμβουλος Διοίκησης της ΕΤ3 Γιάννης Φερέτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέτρ του είδους, κ.Φερέτης με τη δημοσιογραφική έρευνα που έκανε στο Άγιο Όρος, όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια ο Γέρων Παΐσιος, και μέσα από μαρτυρίες άλλων μοναχών, θα κάνει γνωστές στους τηλεθεατές άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Γέροντα. Το ντοκιμαντέρ θα μεταδίδεται κάθε μέρα τη Μεγάλη Εβδομάδα»
    Δεν ζητώ βέβαια να ματαιωθεί η εκπομπή. Το άρθρο 14 του Συντάγματος απαγορεύει την προληπτική λογοκρισία και πολύ καλά κάνει. Kατ’ εξαίρεση, για τον έντυπο Τύπο, επιτρέπει την κατάσχεση, με παραγγελία του εισαγγελέα, μετά την κυκλoφoρία του, για μια σειρά λόγων μεταξύ των οποίων (νομίζω πολύ κακώς) είναι και η προσβολή της χριστιανικής και κάθε άλλης γνωστής θρησκείας. Φαντάζομαι πως κατ’αναλογίαν αυτή η συνταγματική γενικότητα, θα εφαρμόζεται και στα τηλεοπτικά ΜΜΕ.
    Σύμφωνα με το άρθρο 15, «Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. O έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει. O άμεσος έλεγχος του Κράτους …. έχει ως σκοπό…..». Αναρωτιέμαι αν η προαναγγελλόμενη εκπομπή θα τηρεί τις προϋποθέσεις που θέτει παρακάτω το άρθρο αυτό.
    ………………………….

    «Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994»
    – «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»… σελ. 410
    – «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, σελ. 412
    – «Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη» 1992, προς Αξκο της Π.Α., σελ. 413
    – «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417
    – Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν….» σελ. 418-419 σ.σ. πρόκειται για την γνωστή Προφητεία του Αγίου Κοσμά….».

    https://correspondent4.wordpress.com/2012/01/21/%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%BF%CF%81/

    Η ευσεβής πατριωτική συμμορία του Βορρά
    21/01/2012 / NIKO AGO
    Χωρίς δικό μας σχόλιο, διαβάστε το παρακάτω κείμενο.
    Το κείμενο αναδημοσιεύεται από το blog του Ροϊδη

    Οι εντιμότατοι φίλοι της Εκκλησίας

    …….
    Θυμίζω πως τα περασμένο Πάσχα ο κ.Φερέτης (φωτ 1, 2) έκανε από την κρατική ΕΤ3 επίσημο αφιέρωμα σε έναν απατεώνα, τον αγράμματο μισαλλόδοξο ….., εθελοντή κυβερνητικό στρατιώτη του εμφυλίου πολέμου, φασίστα («ΤΡΙΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο διάβολος έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κουμμουνισμό…»), αντίχριστο καλόγερο Παϊσιο, που παρίστανε τον προφήτη και ενέπνεε στους ανισόρροπους και φανατικούς οπαδούς του τυφλό μίσος κατά του φίλου τουρκικού λαού, με γυναικουλίστικες μαντείες. «…Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού.. …..». Εμείς αντιδράσαμε πριν ακόμη προβληθεί η εκπομπή με άρθρο μας «Διαφήμιση εμπαθή απατεώνα από την κρατική τηλεόραση;» στο οποίο μεταξύ άλλων ζητούσαμε και την παρέμβαση της Αριστεράς για να ζητηθούν ευθύνες από το κανάλι.
    Το ΚΚΒ.Κορέας και ο ΣΥΡΙΖΑ σιώπησαν παρ ’ότι διαθέτουν 5 βουλευτές στην περιοχή Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης

    ……….
    Τώρα γράφεται ότι το γνωστό και με το παρατσούκλι «παπαδοπαίδι» υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΤ3 κ.Φερέτης (φωτ. 1 και 2), σχετιζόμενος προσωπικά με υψηλούς ιεράρχες, εκφωνητής, με παλλόμενη από θρησκευτική και πατριωτική συγκίνηση, των εθνικών παρελάσεων, φέρεται πως είναι αναμιγμένος στο φοβερό κύκλωμα των εκβιαστών-τοκογλύφων απατεώνων της Β.Ελλάδας, από όπου αναδύεται μπόλικο τρικομματικό άρωμα ευσέβειας, αφού φέρεται ότι κυριαρχούσαν εκεί εκτός από το Νεοδημοκράτη κ.Φερέτη, ….. και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του «Ορθόδοξου Συναγερμού», γιός του αρχηγού της ελληνοχριστιανικής χουντικής ΚΥΠ, ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων, μπλεγμένος στην υπόθεση του Βατοπεδίου (λείπει ο Μάρτης; κλπ) και άνθρωπος του βουλευτή κ.Βελόπουλου, …

    Παστίτσιος Εξάρχεια
    161.382 προβολές
    •28 Σεπ 2012
    risinggalaxy
    Περιφορά του Γέροντα Παστίτσιου στη χριστεπώνυμη συνοικία των Εξαρχείων

  2. Ο/Η του κώλου λέει:

    Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΙΟΥΣΤΙΝΗ
    Η ΖΩΗ, Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ

    Παρουσίαση

    Μακάρι όλοι να αξιωθούμε να ακούσουμε αυτή τη σωτήρια φωνή! Μακάρι όλοι να έχουμε ως πρότυπα το Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους. Μην ξεχνάμε πως οι Άγιοι ήταν άνθρωποι αμαρτωλοί, σαν εμάς. Αγάπησαν όμως τόσο πολύ το Χριστό, που κέρδισαν μια θέση στη Βασιλεία Του, όπου θα αναπαύονται και θα ευφραίνονται αιώνια με τους Αγίους Αγγέλους! Μπορούμε κι εμείς να τους μοιάσουμε! Αυτό που χρειάζεται είναι βαθιά πίστη στο Χριστό και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν… (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

    https://www.iellada.gr/thriskeia/agios-kyprianos-i-moni-poy-exolothreyei-strato-toy-satana-mageia-kai-exorkismoi-0

    Άγιος Κυπριανός: Η μονή που εξολοθρεύει το «στρατό» του Σατανά – Μαγεία και εξορκισμοί
    Θρησκεία
    03/10/2018 – 17:04

    Ένα βήμα από την Αθήνα, στο λόφο της Χασιάς, ο χρόνος έχει σταματήσει στο Μεσαίωνα. Σαράντα μοναχοί ξορκίζουν τα δαιμόνια και διδάσκουν μετάνοια, συγχώρεση και αγάπη. Έτσι λένε. Έτσι είναι;

    Καθημερινά υποδέχεται εκατοντάδες πιστούς που συρρέουν απ’ όλο τον κόσμο (Γερμανία, Σουηδία, Αμερική) για να ασπαστούν τη θαυματουργή εικόνα των αγίων και να ζητήσουν τη βοήθειά τους.

    Με διαφημιστικά σποτ σε ραδιόφωνα αλλά και σε τηλεοπτικούς σταθμούς τοπικής εμβέλειας με χαμηλά τιμολόγια, οι «άγιοι» του παλαιοημερολογίτικου μοναστηριού συντηρούν και διαλαλούν καλά το μύθο τους. Βιομηχανία θαυμάτων, απαλλαγή από κακά πνεύματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες, αδιάκοπο κυνήγι του σατανά. «Θαύματα Α.Ε.» με κοινό από την εργατική, λαϊκή, μεσαία αλλά και αριστοκρατική τάξη.

    «Από τότε που ιδρύθηκε η μονή συμβαίνουν πολύ συχνά θαύματα. Οι άγιοι προστατεύουν το σπίτι τους και στέλνουν τους πιστούς εδώ. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό για πολλούς, ωστόσο η μαγεία και τα δαιμόνια υπάρχουν και αν δεν προσέξει κανείς την ψυχή του, μπορεί εύκολα να κυριευθεί από αυτά» λέει με υπέρ-απλουστευμένη αληθοφάνεια στην «Espresso» ο υπεύθυνος της ιεράς μονής, επίσκοπος Γαρδικίου κ. Κλήμης, ο οποίος δέχτηκε να ανοίξει τις πόρτες του μοναστηριού και να μας φιλοξενήσει για μερικές ώρες.

    «Έχω δει ανθρώπους κυριευμένους από το δαίμονα να τραντάζονται ουρλιάζοντας μπροστά στην εικόνα των αγίων. Το θέαμα είναι φριχτό. Οι μοναχοί δεν φοβόμαστε, διότι με τη βοήθεια του Θεού και των αγίων ο σατανάς είναι αδύναμος. Λυπούμαστε όμως το πλάσμα που έχει κυριευθεί από αυτόν. Η φωνή του δαίμονα μιλάει από μέσα του εξαπολύοντας ασύλληπτα χυδαίες βρισιές».

    Αυτό είναι το δόγμα του Αγίου Κυπριανού. Αυτά λένε όσοι συντηρούν τόσα χρόνια το ταμείο και τα οικονομικά της πασίγνωστης μονής. Για όσους ξέρουν, Άγιος Κυπριανός σημαίνει πλούτος. Είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο ισχυρά μοναστήρια της Ελλάδας. Και υπολογίσιμο. Γιατί είναι πλούσιο.

    https://www.ecclesiagoc.gr/index.php/94-aristera/peri-ekklisias/824-o-gardikiou-klemes

    Ὁ Γαρδικίου ΚΛΗΜΗΣ
    Ὁ Θεοφιλέστατος Ἐπίσκοπος Γαρδικίου κ. ΚΛΗΜΗΣ (κατὰ κόσµον Κύριλλος Παπαδόπουλος τοῦ Παύλου καὶ τῆς Ἑλένης) ἐγεννήθη εἰς ∆ράµαν Ἀν. Μακεδονίας ἐν ἔτει 1966. Ἀπεφοίτησεν ἐκ τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης (1985-1989) µὲ βαθµὸν πτυχίου «ἄριστα». Ἀπὸ τοῦ ἔτους 1989 ἀποτελεῖ µέλος τῆς Ἀδελφότητος τῆς Ἱερᾶς Μονῆς τῶν Ἁγίων Κυπριανοῦ καὶ Ἰουστίνης. Ἐχειροτονήθη ∆ιάκονος τὴν 11.12.1989 (ἐκ.ἡµ.) καὶ Πρεσβύτερος τὴν 29.11.1993 (ἐκ.ἡµ.) ἀπὸ τὸν Μακαριστὸν Μητροπολίτην Ὠρωποῦ καὶ Φυλῆς κυρὸν Κυπριανόν.

    • Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

      https://thecaller.gr/lifestyle/mara-meimaridi-o-agios-kyprianos-lynei-ti-mayri-mageia-ara-yparchei-echo-kanei-treis-gamoys-kai-echo-ena-eggoni/

      Μάρα Μεϊμαρίδη: Ο Άγιος Κυπριανός λύνει τη μαύρη μαγεία, άρα υπάρχει

      – Έχω κάνει τρεις γάμους και έχω ένα εγγόνι

      Η συγγραφέας Μάρα Μεϊμαρίδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, και μίλησε για όλα, για τις δημιουργίες της, τα «Διλήμματα» μέχρι τις «Μάγισσες της Σμύρνης».

      Έχω υιοθετήσει ένα χωριό στον Κορινθιακό και κάνω εξορμήσεις στην Πελοπόννησο». Όσον αφορά το παλάτι των Μυκηνών είπε πως πιστεύει πως δεν είναι αυτό που επισκέπτονται σήμερα οι τουρίστες και εξήγησε τους λόγους: «Ο τάφος του Αγαμέμνονα δεν είναι στις Μυκήνες και έχω βάλει σκοπό να τον ανακαλύψω. Ψάχνω με λύσσα να βρω τις αληθινές Μυκήνες».

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.