Σύνδροφοι Επαναστάτες ας βροντοφωνάξουμε Ενωμένοι: «Ναι σε ΌΛΑ!»

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

4 Responses to Σύνδροφοι Επαναστάτες ας βροντοφωνάξουμε Ενωμένοι: «Ναι σε ΌΛΑ!»

  1. Ο/Η του κώλου λέει:

  2. Ο/Η Ένας λέει:

    «Παρτάρα» Καμμένου-Πολάκη! Μέχρι και τον Γονίδη έφεραν την ίδια στιγμή που το νέο Μνημόνιο πήγαινε στη Βουλή

    http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=880018
    ΑΝΕΛ: «Επεράσαμε όμορφα»

    Δεν θα σταθώ στον σαματά που προκάλεσε στους περίοικους της οικίας του Πάνου Καμμένου το πάρτι που έδωσε από κοινού με τον Παύλο Πολάκη επ΄ευκαιρία των γενεθλίων τους, ούτε βεβαίως στις δια… μεγαφώνου συγγνώμες για τη φασαρία που έκανε η μουσική και τα τραγούδια στην συνήθως ήσυχη αυτή τη γειτονιά, αλλά στους προσκεκλημένους των δύο εορταζόντων υπουργών. Και δεν εννοώ τον λαϊκό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη που ήρθε ξαφνικά, εκεί γύρω στα μεσάνυχτα, και άρχισε να τραγουδά τις επιτυχίες του στην οικία Καμμένου (και μαζί μ΄αυτόν όλοι όσοι συμμετείχαν στο πάρτι), αλλά στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας (και θεωρητικό του ΣΥΡΙΖΑ) Δ. Βίτσα, στον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, στην υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά , όλους σχεδόν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τον αντιπρόεδρο του κόμματος (αλλά εξωκοινοβουλευτικό) Παν. Σγουρίδη. Να σημειώσω εδώ ότι το πάρτι γενεθλίων έγινε την ημέρα που κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο με τα πιο σκληρά μέτρα στη Βουλή, αλλά όμως, όπως φαίνεται, ούτε αυτό επηρέασε την επιτυχία του. Και ιδού η απόδειξη. Τόσο πολύ το διασκέδασαν που έβγαλαν και… σέλφις.

    ***
    Προσεχώς αποχώρηση

    Αλλα μη νομίζετε πως δεν υπήρξαν και παρενέργειες ανάμεσα στους ΑΝΕΛ από το πάρτι του κ. Καμμένου. Μου λένε ότι η πρώην υφυπουργός και πρώην εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη εμφανίζεται άκρως δυσαρεστημένη, όχι τόσο επειδή δεν την κάλεσαν στο πάρτι, αλλά λόγω της συμπεριφοράς του αρχηγού της προς αυτήν. Την αγνοεί επιδεικτικά, αναφέρει. Ετσι, μην εκπλαγείτε αν στο αμέσως προσεχές διάστημα έχουν εξελίξεις, γιατί όπως μου είπε, «έφτασα στα όριά μου».

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Αριστερή Κουλτούρα
      «Παρτάρα» Καμμένου-Πολάκη! Μέχρι και τον Γονίδη έφεραν την ίδια στιγμή που το νέο Μνημόνιο πήγαινε στη Βουλή

  3. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

    http://www.protagon.gr/epikairotita/to-psema-me-tis-xiliades-aftoktonies-44341411741

    Το ψέμα με τις «χιλιάδες αυτοκτονίες»

    Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έλεγαν ψέματα όταν υποστήριζαν ότι στην Ελλάδα της κρίσης σημειώνονται «χιλιάδες αυτοκτονίες». Παρά την αύξηση των αυτοκτονιών το 2011, η Ελλάδα παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση της Ευρωπαϊκής Ενωσης

    Κώστας Γιαννακίδης

    Οι «χιλιάδες θάνατοι» από αυτοκτονίες ήταν ένα από τα πιο αποτελεσματικά βέλη στη φαρέτρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως αντιπολίτευση. Οι αυτοκτονίες και οι λιποθυμίες των παιδιών στα σχολεία.

    Να μετρήσεις πόσα παιδιά λιποθυμούν δεν ήταν και εύκολο. Αλλωστε μετά τη νίκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σταμάτησαν τα παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο ταλαιπωρημένα από την πείνα. Αν μη τι άλλο, μπορούσαν πια να τραφούν με αξιοπρέπεια, συν το σανό. Περιέργως δε, σταμάτησαν και οι αυτοκτονίες. Λογικό και αυτό, θα πείτε. Οι άνθρωποι που είδαν την ψυχή τους να κομματιάζεται στα δόντια των μνημονίων, ανέκτησαν την ελπίδα τους.

    Όμως, τελικά, πόσες χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτόνησαν στην Ελλάδα λόγω της κρίσης και των μνημονίων; Πόσες χαμένες ψυχές αφορούσε ο σπαραγμός του Καμμένου, η οργή της Ζωής και ο θυμός του Τσίπρα; Πόσοι τάφοι ανοίχτηκαν; Πόσες σελίδες από το «Χωνί» και την «Αυγή» θα γέμιζαν τα αγγελτήρια θανάτου των αυτοχείρων;

    Εχω καλά νέα για τα δημογραφικά μας και άσχημα για την αξιοπιστία και την ηθική της πολιτικής των αυτοκτονιών. Ελεγαν ψέματα και εδώ.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημοσιεύθηκαν σήμερα, η Ελλάδα και η Κύπρος είχαν το 2014, το χαμηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών ανά 100.000 κατοίκους και, φυσικά, καταλαμβάνουν την τελευταία θέση στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Στην πατρίδα μας το 2014 καταγράφηκαν 5 αυτοκτονίες ανά 100.000 κατοίκους, όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι 11. Η Λιθουανία είναι μακράν πρώτη σε αυτοκτονίες, με 32 περιστατικά ανά 100.000 ανθρώπους. Οσον αφορά δε, τους μεγαλύτερους δανειστές μας, δυστυχώς για αυτούς η επίδοση τους είναι πάνω από το μέσο όρο.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.