Χρηματοδοτούν Χρυσή Αυγή: Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και (λιποθυμώ!) μητροπολίτες

Το ΣΔΟΕ καίει τη Χρυσή Αυγή
Εχει ζητηθεί άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών. Εμπλέκονται εφοπλιστές, επιχειρηματίες και… μητροπολίτες

mixalo-nazi2

Στοιχεία που προκαλούν αναταράξεις στην επιχειρηματική και πολιτική σκηνή έχει πλέον στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ όσον αφορά τις πηγές χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και τους υποστηρικτές της εγκληματικής δράσης της οργάνωσης. Καλά πληροφορημένες πηγές που μίλησαν στο Sofokleousin.gr υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας επισημαίνουν ότι από τους πρώτους ελέγχους έχουν προκύψει διασταυρωμένα στοιχεία για χρηματοδότηση παράνομων δραστηριοτήτων από μεγάλους επιχειρηματίες, εφοπλιστές ακόμα και ιερωμένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από εμπλεκόμενους επιχειρηματίες είναι έγκλειστοι στις φυλακές ήδη, ενώ για άλλους εκκρεμούν ποινικές διώξεις, ενώ περιλαμβάνονται και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας.

Τα στοιχεία προδίδουν διασύνδεση μελών και τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής με επιχειρηματίες της νύχτας και του αθλητισμού, ενώ στοιχειοθετείται φάκελος για κακουργήματα που έχουν να κάνουν με την εκβίαση, απειλή καθώς και για συμβόλαια θανάτου.

Το ΣΔΟΕ έχει ήδη ζητήσει το άνοιγμα λογαριασμών από τις τράπεζες ώστε να πιστοποιηθούν με τον πλέον αδιάσειστο τρόπο τα πρώιμα στοιχεία που έχει στα χέρια του.

Παράλληλα από τη διασταύρωση και κοινή εξέταση στοιχείων από παρακολουθήσει συνδιαλέξεων μελών της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνονται οι σχέσεις με συγκεκριμένους επιχειρηματίες, ενώ αναμεμειγμένοι φαίνονται ακόμα και μητροπολίτες.

Τα στοιχεία έχουν ήδη αποσταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς σύμβουλοι του πρωθυπουργού έχουν ζητήσει πρώιμη ενημέρωση για την πορεία των ερευνών, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές.

Sofokleousin.gr

ΥΓ:
Εμείς εδώ είχαμε προειδοποιήσει πάμπολλες φορές.
Για παράδειγμα:

– H Εκκλησία ευλογεί τη σατανιστική ‘Χρυσή Αυγή’  – Η Εκκλησία ευλογεί τη Χρυσή Αυγή –  και το αγγλόφωνό μας που διαβάστηκε από πολλές χιλιάδες ξένους αναγνώστεςThe Greek Orthodox Church blessing the neo-Nazis –Βεβαίως και ο Αμβρόσιος είχε ενημερώσει εγκαίρως, τον Οκτώβριο του ’12 το κοινό, με το «Γλυκιά ελπίδα η Χρυσή Αυγή»

Επομένως ξέρουμε πολύ καλά «Γιατί δεν καταδικάζει επισήμως η Ιερά Σύνοδος τη Χρυσή Αυγή«

This entry was posted in «Ιερές» Υποκρισίες, φασισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

60 Responses to Χρηματοδοτούν Χρυσή Αυγή: Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και (λιποθυμώ!) μητροπολίτες

  1. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:

    Απίστευτον!
    Η Εκκλησία;
    Αποκλείεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ο/Η του Κώλου λέει:

    http://www.lifo.gr/now/greece/15308

    2.9.2012 | 21:15

    Μητροπολίτης υπέρ της Χρυσής Αυγής στις «γιορτές του μίσους» στο Γράμμο και στο Βίτσι .

    «Να μην αργήσει ο καιρός που τις μαύρες μπλούζες που φοράτε τώρα που αγωνίζεστε θα τις αντικαταστήσετε με γαλάζιες και άσπρες μπλούζες. Αυτή είναι η ευχή μου».

    ΣΧΟΛΙΑ (13)

    Ο κ. Ανδρέας.Ο νυν μητροπολίτης Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, υπέρτιμος και έξαρχος Βορείου Ηπείρου, στη γραμμή του προκατόχου του κ. Σεβαστιανού, είναι τακτικός θαμών και θιασώτης των γιορτών αυτών.

  3. Ο/Η Κάσυ Διάρη, παλαιοημερολογίτισσα λέει:

    Οι μόνοι αληθινοί δημοκράτες είναι οι Χρυσαυγίτες.

    Επίσκοπος Δωδεκανήσου Γ.Ο.Χ. Καλλίνικος

    Προσέξτε αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω διότι λέγονται από κεφαλή Γ.Ο.Χ., δηλαδή από Γνήσιο Ορθόδοξο Χριστιανό κι όχι από Κ.Ο.Χ., δηλαδή Κάλπικο Ορθόδοξο Χριστιανό:

    Οἱ Χρυσαυγῖται εἶναι γνήσιοι πατριῶται Ἕλληνες καί δέν ἀνήκουν οὔτε εἰς τούς λευκούς, οὔτε εἰς τούς μαύρους φασίστας, εἶναι ἀληθινοί δημοκράται, διότι ἀγαποῦν τά ἰδανικά τῆς Ἑλλάδος, τά ὁποῖα περιλαμβάνονται εἰς τό Ἑλληνικόν Σύνταγμα, ἤτοι Ὀρθοδοξία, Ἑλλάδα καί Ἐλευθερία.

    Εἶναι τρεῖς ἀδελφαί ἀγαπημέναι καί ἀχώριστοι. Δημοκρατία εἶναι, νά ἀγαπᾶς τό Ἔθνος σου καί τόν λαόν σου, ὅπως ἀγαπᾶς καί ὑπερασπίζεσαι τό σπίτι σου καί τήν γυναῖκα σου.

    Εὐχόμεθα εἰς τούς ἀληθινούς δημοκράτας Χρυσαυγίτας, νά τούς βοηθήση ὁ Θεός νά κυβερνήσουν μίαν ἡμέραν τήν Ὀρθόδοξον Ἐλλάδα καί νά τούς φωτίση ὁ Θεός νά ἑνώσουν τούς Ἕλληνας, οἱ ὁποῖοι ἐχωρίσθησαν εἰς νεοη-μερολογίτας καί παλαιοημερολογίτας ἐξ αἰτίας τοῦ τότε μασόνου Πατριάρχου Μελετίου Μεταξάκη.

    Περισσότερα από http://www.printfriendly.com/print/?redirect=1&url=http%3A%2F%2Fdiadrastiko.blogspot.gr%2F2013%2F09%2Fblog-post_7244.html%3Fpfstyle%3Dwp

  4. Ο/Η Psycho λέει:

    Τα ονοματεπώνυμα ψυχιάτρων και νευρολόγων δημόσιων νοσοκομείων της χώρας που έχουν υπογράψει πιστοποιητικά για την έκδοση αδειών οπλοφορίας, έχει ξεκινήσει να διαβιβάζει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για πιστοποιητικά που είχαν δοθεί από τα δημόσια νοσοκομεία της 3ης και 4ης Υγιειονομικής Περιφέρειας της χώρας. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι ορισμένοι ψυχίατροι χορηγούσαν με περίσσεια ευκολία πιστοποιητικά για άδεια οπλοφορίας σε αντίθεση με κάποιους άλλους που ήταν ιδιαίτερα φειδωλοί.

    Τα ονόματα είχαν ζητήσει 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με ερώτηση προς το υπουργείο Υγείας από τον περασμένο Ιούνιο. Η ερώτηση είχε κατατεθεί μετά από το περιστατικό κατά του δημάρχου Αθηναίων από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή και μετά την εκπυρσοκρότηση του όπλου του βουλευτή επίσης της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου στον χώρο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

    Στα έγγραφα που διαβιβάστηκαν αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα των γιατρών, το νοσοκομείο και ο αριθμός πιστοποιητικών που ο κάθε ένας υπέγραψε. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία ΕΔΕ κατά γιατρού για το συγκεκριμένο θέμα.
    http://www.koutipandoras.gr/43469/%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ae-%cf%84%ce%b1-%ce%bf%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%88%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%ac%cf%84%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85.html

  5. Ο/Η ioanna λέει:

    Φυσικά η εκκλησία έχει παίξει διαχρονικά ρόλο συντηρητικό στην κοινωνία συχνά αντιδημοκρατικό σκοταδιστικό και κατά περιπτώσεις προδοτικό. Επειδή όμως υπάρχουν και παπάδες αγωνιστές όπως οι παπάδες που πολέμησαν στα βουνά με τους αντάρτες το γερμανικο φασισμό καλό είναι να μην γενικεύουμε. Εξάλλου προχτές διαβασαμε κι αυτό και μπράβο του.
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=531785

  6. Ο/Η Παλιός λέει:

    26/09/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ
    ΕΛΛΑΔΑ
    Χρυσαυγίτης με όπλο, μαχαίρι και καπελάκι της… Επαναστάσεως
    http://www.efsyn.gr/?p=120811

    Αναβλήθηκε η εκδίκαση αγωγής της «Χρυσής Αυγής» κατά της εφημερίδας «6 Μέρες»
    Η πρώτη δίκη για τα τάγματα εφόδου

    Πώς τα φέρνει η άτιμη η ζωή. Πριν από δέκα μήνες η εφημερίδα «6 Μέρες» δημοσίευε ένα ρεπορτάζ για τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής (Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012) με τίτλο «Πρότυπό της τα χιτλερικά SS» και υπότιτλο «Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στρατολογούν με πρόσχημα την εύρεση εργασίας και εκπαιδεύονται από πρώην καταδρoμείς
    http://www.topontiki.gr/article/58883/I-proti-diki-gia-ta-tagmata-efodou

    Συλλαλητήριο σωματείων και φορέων ενάντια στη Χρυσή Αυγή στην Χαλκίδα

    Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 7μμ. Πλατεία Αγοράς Χαλκίδα

    Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

    Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία…

    Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. Ίδρυσαν στην περιοχή μας δουλεμπορικό γραφείο για να πλασάρουν φτηνούς εργάτες στους βιομήχανους με μεροκάματο 16€. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.

    Το εργατικό κίνημα θα κόψει το χέρι των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής, που είναι το τσιράκι των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Οι εργάτες, οι εργάτριες, ο λαός να διώξει τους φασίστες από όλες τις γειτονιές.

    Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά.

    Να κηρυχτούν ανεπιθύμητοι από κάθε εργατική – λαϊκή κινητοποίηση.

    Να σβήσουν από προσώπου γης.

    Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, κάθε συνδικαλιστική οργάνωση να καταδικάσουν τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

    Ένωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας, Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας, Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, Συνδικάτο Φαρμάκου Εύβοιας – Βοιωτίας, Σωματείο Εργαζομένων Ζούρα, Σωματείο Εργαζομένων Κελαϊδίτη ΑΕ, Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων – Επισιτισμού Εύβοιας, Ένωση Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας, Επιτροπή Ανέργων Χαλκίδας, Σύλλογος Οικοτρόφων Εστίας ΤΕΙ Χαλκίδας, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Εύβοιας, Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας (ΟΓΕ).

    http://eleutherifoni.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9066.html

  7. Ο/Η Liberal λέει:

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=27956

    26 Σεπτεμβρίου 2013
    Σχόλια Κώστας Γιαννακίδης

    Το περίεργο θα ήταν αν στους χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής δεν υπήρχαν επιχειρηματίες, εφοπλιστές και ιερωμένοι.

    • Ο/Η Toυ Κώλου λέει:

      Συμμοριτικά:

      + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

      ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: “Ψηφίζει”… “Χρυσή Αυγή”

      Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, είχε πριν από δέκα μέρες σύμφωνα με πληροφορίες του… parapolitika.gr, ο επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος. Η συνάντηση των δύο ανδρών, που κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της … Μητροπόλεως στο Πειραιά. Κατά την διάρκεια της κουβέντας, υπήρξε και ταύτιση απόψεων, σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα εθνικά θέματα, αλλά και τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας. Ο Σεραφείμ, που μένει στην Κυψέλη, βιώνει καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας, κυρίως από την λαθρομετανάστευση. Ο Μητροπολίτης, δώρισε μια εικόνα την Παναγίας στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το γραφείου του ιεράρχη Πειραιώς.
      http://www.palo.gr/thessalia-nea/mitropolitis-peiraiws-serafeim-psifizei-xrysi-aygi/3580711/

      Χέρι – χέρι ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και η Χρυσή Αυγή κατέθεσαν μήνυση κατά των συντελεστών του θεατρικού έργου Corpus Christi για «κακόβουλη βλασφημία». Κατέθεσαν μήνυση αυτοί που ακολουθούν μεθόδους εκτός νόμου, αυτοί που προπηλάκισαν, που απειλούσαν θεατές «αυτοί που απειλούσαν ότι θα μας κάψουν ζωντανούς έξω από το θέατρο;», διερωτήθηκε μιλώντας στο tvxs.gr ο σκηνοθέτης της παράστασης, Λαέρτης Βασιλείου, ο οποίος δέχεται απειλές για τη ζωή του. «Αυτά θυμίζουν Γερμανία του ’32, λίγο πριν το Γ’ Ράιχ. Καληνύχτα Ελλάδα», τονίζει.
      http://tvxs.gr/news/ellada/xrysi-aygi-kai-serafeim-katethesan-apo-koinoy-minysi-kata-toy-corpus-christi

      Το ναζιστικό ευαγγέλιο του Χρήστου Παππά

      Οπως έχει αποκαλύψει η ιστοσελίδα Jungle Report, άρθρα που έχει δημοσιεύσει σε χρυσαυγίτικα περιοδικά εξυμνούν τον μισάνθρωπο ναζιστή, φανατικό αντιεβραίο και γνωστό παιδεραστή Γιούλιους Στράιχερ. «
      http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63804855

      Xρήστος Παππάς:
      Ο Μητροπολίτης Πειραιώς δεν θέτει θέμα στην Ιερά Σύνοδο για την εμπλοκή Μητροπολιτών στην λίστα Λαγκάρντ, αλλά ούτε και για την ιδιαίτερη προτίμηση πολλών συναδέλφων του στα ’’οθωμανικά’’ ήθη. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς με όλους αυτούς αποτελούν μέλη της ίδιας Ιεραρχίας
      http://xristospappas.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2735.html

  8. Ο/Η Κάσυ Διάρη μηνύτρια της Νυρεμβέργης λέει:

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63894083
    ΕΘΝΟΣ
    «E» 27/9

    ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
    Συνελήφθη για όπλα ο πρώην επικεφαλής
    Για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθη χθες στα Χανιά ο 43χρονος Στέλιος Βλαμάκης.

    Πρόκειται για τον πρώην επικεφαλής της ΤΟ Χρυσής Αυγής Χανίων, ο οποίος είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο Facebook από το κολαστήριο του Νταχάου. Μπροστά σε φούρνους όπου έχαναν τη ζωή τους χιλιάδες Εβραίοι από τους ναζί, εκείνος είχε φωτογραφηθεί γελώντας, ενώ στο ίδιο… μοτίβο ήταν και τα σχόλια που τις συνόδευαν…

    Πρόσφατα, αποχώρησε από την οργάνωση, ύστερα από κόντρα με τον περιφερειάρχη Χρυσής Αυγής Κρήτης, και είχε δημιουργήσει τη δική του οργάνωση, την «Ενωση Εθνικιστών Κρήτης». Στις νέες του φωτογραφίες «κυριαρχούν» τα ναζιστικά και χουντικά σύμβολα. Μάλιστα, σε μία από αυτές ποζάρει την ώρα που διαβάζει ένα βιβλίο με το εξώφυλλο του Γεωργίου Παπαδόπουλου.

    Ο Βλαμάκης συνελήφθη χθες στα Χανιάκαι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

    Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και σε γραφείο του, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ανοιγόμενα μαχαίρια με μήκος λάμας 12, 7 και 10 εκατοστών αντίστοιχα, ξίφος με μεταλλική λάμα μήκους εξήντα εκατοστών, ένας κάλυκας φυσιγγίου πιστολιού 9 χιλιοστών, ένα μπλουζάκι με λογότυπο Χρυσή Αυγή, αλλά και έντυπο υλικό που απεικονίζει τον Αδόλφο Χίτλερ και αυτοσχέδιο έμβλημα το οποίο απεικονίζει το σύμβολο της 21ης Απριλίου.

    Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Ερευνώνται η προέλευση και ο λόγος κατοχής των κατασχεθέντων.

    ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ

  9. http://www.koutipandoras.gr/43531/%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ae%cf%82-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%ae%cf%82.html

    Δεν έφτανε το στημένο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος με τις «γριούλες» στο οποίο πρωταγωνιστεί η μητέρα του, ήρθαν και οι απειλές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο λόγος; Για τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αλέξανδρο Πλωμαρίτη, ο οποίος σε πλάνα της ταινίας «The Cleaners» του Κωνσταντίνου Γεωργούση εμφανίζεται να περιγράφει το ποια θα είναι η στάση του κόμματος απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

    «Τωρα θα μιλήσουμε για το ΣΥΡΙΖΑ. Ετοιμάζουμε τις κρεμάλες τώρα, και θα τις στρώσω εδώ πέρα στην Πιπίνου και θα τραγουδάμε φωτιά στα κόκκινα σκυλιά», αναφέρει χαρακτηριστικά.
    Την ίδια ώρα ο κ. Πλωμαρίτης εμφανίζεται να κλωτσά έναν μετανάστη, ενώ σε επόμενο πλάνο ο επιστάτης της Χ.Α. στον Αγ. Παντελεήμονα απειλεί με σφαγές τους πολιτικούς.

    Η ταινία αφορά τη δράση της Χ.Α. στον Αγ. Παντελεήμονα όπου σύμφωνα με τον σκηνοθέτη το 2012 όταν έγιναν και τα γυρίσματα της ταινίας είχε επιβληθεί μια άτυπη τρομοκρατία στην περιοχή. Το πείραμα της εξάπλωσης της Χ.Α. ξεκίνησε από τον Αγ. Παντελεήμονα όπου και «πήραν τη γειτονιά».

    Η ταινία «The Cleaners» βραβεύτηκε στο διεθνές φεστιβάλ του Σαράγιεβο. Πλάνα της ταινίας προβλήθηκαν στο βρετανικό Chanel 4 και διατάχθηκε από τον περασμένο Μάρτιο εισαγγελική έρευνα που αγνοείται η τύχη της.

    Η ταινία θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο στην Αθήνα.

    Δείτε το βίντεο

  10. Ο/Η Βολταίρος λέει:

    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=241321&catid=6

    Οι σχέσεις τους βρίσκονταν από καιρό σε οριακό σημείο, αλλά τα όσα έγιναν στην επίμαχη κηδεία, ήταν όπως φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι…

    Δυο ιερείς της Μητρόπολης Τρίκκης & Σταγών λογομάχησαν γιατί… ο ένας δεν περίμενε τον άλλο για να κάνουν μαζί τη τελετή! Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr οι δυο συνεφημέριοι κοντραρίστηκαν όταν προ ημερών ο εις εξ αυτών ξεκίνησε κηδεία στην ενορία τους, δίχως να περιμένει τον άλλο.

    Η τελετή έγινε, ο νεκρός οδηγήθηκε στη τελευταία του κατοικία κι ύστερα οι δυο ιερείς λογοφέρανε… Πριν ηρεμήσουν τα πνεύματα, δυο-τρεις μέρες αργότερα είχαν νέο «επεισόδιο», τη φορά αυτή με αφορμή ένα τρισάγιο και ποιανού σειρά ήταν να το τελέσει…

    Για το θέμα ενημερώθηκε ο Δεσπότης, ο οποίος όπως αναφέρουν οι πηγές του trikalavoice.gr «έριξε» και τις ανάλογες ποινές…

  11. Ο/Η laskaratos λέει:

    Δημήτρης Ψαρράς – Δύο απροσδόκητοι συνήγοροι της Χρυσής Αυγής – Τα άρθρα του Τάκη Φωτόπουλου και του Γιώργου Δελαστίκ που αθωώνουν το ναζιστικό μόρφωμα (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-09-27)

    Δημήτρης Ψαρράς – Δύο απροσδόκητοι συνήγοροι της Χρυσής Αυγής – Τα άρθρα του Τάκη Φωτόπουλου και του Γιώργου Δελαστίκ που αθωώνουν το ναζιστικό μόρφωμα (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-09-27)

    Αναρτήθηκε από τον/την Βασιλική Μετατρούλου στο 2013/09/27

  12. Ο/Η laskaratos λέει:

    25.9.2013
    Νίκος Δήμου: 13 θέσεις για τον φασισμό.
    Δεν είναι η φτώχεια και η κρίση που οδηγούν τον άνθρωπο στον φασισμό – αλλά η δίψα για ισχύ. Πηγή: http://www.lifo.gr/mag/columns/5913

    1. Ο φασισμός είναι η ιδεολογία της βίας και της ωμής δύναμης. Δίκαιο, γνώση, σωστό, λάθος, αποφασίζονται από την πυγμή του ισχυρού.
    2. Δεν είναι η φτώχεια και η κρίση που οδηγούν τον άνθρωπο στον φασισμό – αλλά η δίψα για ισχύ. Του δίνει μια απλή εξήγηση για όλα και μια ακόμα απλούστερη λύση.
    3. Η θεωρία της δύναμης δεν απευθύνεται μόνο στους απλοϊκούς και τους αμόρφωτους. Γοητεύει διανοούμενους και καλλιτέχνες όπως ο Χάιντεγκερ, ο Σελίν, ο Χάμσουν.
    4. Υπάρχει και μία μαύρη αισθητική στον φασισμό. Δείτε τις ταινίες της Λένι Ρίφενσταλ.
    5. Ο φασίστας είναι αναγκαστικά ρατσιστής. Οι κάθε λογής αδύναμοι είναι κατώτεροι.
    6. Η πειθαρχία και η άσκηση αποκοιμίζουν τη νόηση. (Παράδειγμα: ο στρατός.)
    7. Ο φασισμός, όπως και ο ρατσισμός, φωλιάζει μέσα σε κάθε άνθρωπο. Τα πειράματα έχουν δείξει πόσο εύκολα το πρόβατο γίνεται λύκος και ο καθένας βασανιστής.
    8. Ο φασίστας δεν έχει παράταξη – είναι όποιος ασκεί βία. Η βία είναι η ενσάρκωση της δύναμης στην οποία πιστεύει ο φασίστας.
    9. Φασισμός υπάρχει παντού: στην οικογένεια, στο σχολείο, ακόμα και στο οδήγημα. Αυτός που σε κόβει μπαίνοντας μπροστά σου με σκληρή σφήνα τι είναι;
    10. Οι διανοούμενοι σνομπάρουν την αστική ευγένεια. Όμως η ευγένεια δεν είναι τίποτα λιγότερο από τον σεβασμό του άλλου. Που τον σπρώχνεις για να μπεις την ώρα που βγαίνει από το μετρό ή το ασανσέρ. Που καπνίζεις μέσα στη μούρη του.
    11. Οι πολλοί μικροί φασισμοί οδηγούν στον μεγάλο. Φαίνεται αστείο να μιλάμε για κώδικες ευγένειας – όταν γίνονται δολοφονίες. Αλλά ο άνθρωπος που σκοτώνει τον ύπνο σου βάζοντας τη μουσική του στη διαπασών – θα χτυπήσει κι εσένα όταν θα διαμαρτυρηθείς.
    12. Και πριν από τη Χρυσή Αυγή ήμασταν μια δυνάμει φασιστική κοινωνία. Εθνικιστική, βίαια, πολεμοχαρής, με ρητορική μίσους και φθόνου. Το δίκιο του ισχυρότερου επικρατούσε. Εκείνου με τα λεφτά, με τα μέσα, με την πολιτική επιρροή, με τον μεγαλύτερο τσαμπουκά. Ο καθένας, όπου τον έπαιρνε, πατούσε τον νόμο και καταπατούσε τον άλλο.
    13. Οι ποινικοποιήσεις και απαγορεύσεις είναι χρήσιμες σαν ασπιρίνες. Η ριζική όμως θεραπεία έχει να κάνει με τη νοοτροπία, τη στάση, τον πολιτισμό μας. Μπορούμε να περιορίσουμε τον φασίστα μέσα μας; Μπορούμε να αντισταθούμε σε κάθε ανομία και βία; Μπορούμε να στρατευθούμε με τη μεριά της αληθινής δημοκρατίας και της δικαιοσύνης; Να είμαστε άνθρωποι ανθρώπινοι;

  13. Ο/Η Μίμης ο σιδεράς λέει:

    Έγινε τίποτα;
    Ούτε τώρα θα γίνει.

    ΕΘΝΟΣ On Line
    17:09 1/12/2012

    ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

    Στο εξομολογητήριο του ΣΔΟΕ δέκα Μητροπολίτες

    Νέες αποκαλύψεις για «μαύρο χρήμα» αναμένεται να συγκλονίσουν τον χώρο της Εκκλησίας καθώς, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, δέκα μητροπολίτες ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για την εισοδηματική και περιουσιακή τους κατάσταση αφού στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν ποσά καταθέσεων που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63746963

    • Ο/Η Po λέει:

      Αλήθεια τι έκανε από Τότε, το 2012, η Δικαιοσύνη;
      Είμαστε από άλλον πλανήτη.

      • Ο/Η Lawyer λέει:

        μα η Δικαιοσύνη δεν είχε πάρει χαμπάρι τα εκατοντάδες κρούσματα ναζιστικής βίας σε βάρος μεταναστών που τόλμησαν τα θύματα και τα κατήγγειλαν. Λέω τολμούσαν γιατί συνήθως το θύμα αν μιλούσε βρισκόταν αμέσως σε κάποιο αστυνομικό κελί.

        http://jungle-report.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html

  14. Ο/Η Κάσυ Διάρη, από τις κρυφές λέει:
  15. Ο/Η Αntifa 2 λέει:

    Γερμανια.
    Η Αστυνομία της μαμτάμ Μέρκελ προστατεύει δυναμικά το δικαίωμα των αντιφασιστών να διαδηλώνουν έξω από τη φωλιά των ναζιστών υπανθρώπων.

  16. Ο/Η Kάσυ Λουλού Λιάκου λέει:

    ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
    Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ η οποία αναζητά και συλλαμβάνει μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του κόμματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ι. Μάνδρου οι συλλήψεις… ξεκινούν από την ανώτατη κομματική ιεραρχία της Χρυσής Αυγής. Ο ΣΚΑΪ και η Ι. Μάνδρου έβγαλε πρωί-πρωί πρώτος την είδηση και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις…

    στις 09:01

    • Ο/Η Kάσυ Λουλού Λιάκου λέει:

      Σε εξέλιξη συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής

      Δημοσίευση: 28/09/2013 – 09:00 Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2013 – 09:00

      Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/242787/se-exelixi-sullipseis-upsilovathmon-stelehon-tis-hrusis-augis/#ixzz2gAHw85cf

      Μανωλάδα: Σύλληψη του υπεύθυνου της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ για κατοχή πυρομαχικών

      Δημοσίευση: 28/09/2013 – 09:00 Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2013 – 09:00

      Σε εξέλιξη συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής

      28.09.2013, 09:00
      Μανωλάδα: Σύλληψη του υπεύθυνου της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ για κατοχή πυρομαχικώνΣε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στη Νέα Μανωλάδα, βρέθηκαν έξι φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος…

      Καταγγελία επίθεσης από μέλη της Χρυσης Αυγής στον GuardianΗ εφημερίδα Guardian δημοσιεύει βίντεο με συνέντευξη Ελληνίδας που καταγγέλλει ότι υπέστη επίθεση με μαχαίρι…27.09.2013, 19:27

      Προκαταρκτική έρευνα για τον ψυχίατρο που χορηγούσε άδειες οπλοφορίας στη ΧΑΦέρεται να χορηγούσε πλαστά πιστοποιητικά υγείας για έκδοση αδειών οπλοφορίας και κυρίως για να…27.09.2013, 19:07Σε διαθεσιμότητα ειδικός φρουρός μάρτυρας της δολοφονίας ΦύσσαΉταν παρών κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, και σύμφωνα με τις καταθέσεις αστυνομικών…27.09.2013, 18:12Aπαγορεύτηκε η συγκέντρωση των Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων»Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους…27.09.2013, 17:54ΕΥΠ: Λόγω υπηρεσιακής διαχείρισης η απομάκρυνση του υπεύθυνου παρακολουθήσεωνH Γ’ Διεύθυνση της ΕΥΠ έχει την αρμοδιότητα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και φυσικά διαχειρίζεται το…27.09.2013, 17:37

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Kαι τώρα: Επί ασπαλάθων:
        http://www.tanea.gr/news/greece/article/5043967/entalmata-syllhpshs-gia-niko-mixaloliako-kai-boyleytes-ths-xryshs-ayghs/

        Συνέλαβαν Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη – Αναζητούνται άλλοι 5 βουλευτές της Χρυσής Αυγής

        http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_28/09/2013_520651

        Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος και πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Όπως φαίνεται το ελληνικό Κράτος, Κυβέρνηση, Δικαιοσύνη, Αστυνομία, αποφάσισε να κάνει τα αυτονόητα.
        Μπράβο!!!

        Δεν είναι ώρα για μεμψιμοιρίες γα την εγκληματική αμέλεια τόσων ετών και τη συνέργεια μεγάλου μέρους των ΜΜΕ της πιο ελεεινής δημοσιογραφίας.
        Όπως φαίνεται η ΕΥΠ ή ένα μέρος της, έκανε σωστά τη δουλειά της, συγκεντρώνοντας στοιχεία.
        Άλλωστε ακόμη και η Αριστερά δεν είναι αθώα, σιωπούσε μπροστά στον ορυμαγδό των στοιχείων.
        Ούτε μια ερώτηση στη Βουλή για την έκθεση του ευρωπαίου επίτροπου Μούζνιεκ, ουτε μια παράσταση διαμαρτυρίας στον Άρειο Πάγο για την αμέλεια της Δικαιοσύνης, ούτε το στοιχειώδες, σύνταξη μιας Μαύρης Βίβλου με στοιχεία, ούτε μια ερώτηση για τις 8 αναβολές Σορδέλη και βέβαια ξέπλυμα της Εκκλησίας που ευλογούσε τη Χ.Α. από τον κ.Τσίπρα.
        Οι ευθύνες για τις ολιγωρίες είναι πολλές σε όλα τα κόμματα, ασφαλώς στην κυβέρνηση οι συντριπτικά περισσότερες.
        Πάντως τώρα οφείλουμε ένα μπράβο και ελπίζουμε ότι επιτέλους το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο και δεν θα γίνουν οι συνηθισμένες μισές δουλειές!

    • Ο/Η ΕΘΝΗΚΗΣΤΗΣ λέει:

      Η ΧΥΡΩΠΑΙΔΕΣ ΙΤΑΝ ΚΑΘΑΡΕΣ;;;;;;;;;;;;;; Ο ΑΡΧΙΓΟΖ ΕΧΗ ΚΑΘΑΡΑ ΧΑΙΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Ο/Η Αμβροσία η Ναζιάρα η ντερτιλού λέει:

        Πιάσανε τη γλυκιά ελπίδα μου

  17. Ο/Η Και εις άλλα με υγεία λέει:

    http://left.gr/news/h-skordeli-exo-apo-ti-gada
    H Σκορδέλη έξω από τη ΓΑΔΑ
    Ημερομηνία: 28/09/2013 12:34

    Για να ξέρουμε ποιοι συμπαραστέκονται στους συλληφθένετες χρυσαυγίτες

    Η κυρία με την κόκκινη τσάντα… Αυτή που κατηγορείται για μαχαίρωμα, αλλά δεν πήγαινε στο δικαστήριο γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα!

    Στη ΓΑΔΑ έφτασε από το πρωί όμως…

    • Ο/Η στη μπουζού λέει:

      To τρελλόχαρτο της τόβγαζε ο ψυχίατρος της Χ.Α. στο Δαφνί.
      Ξέρει ότι έρχεται η ώρα της να δικαστεί και να χωθεί στη μπουζού.

  18. Ο/Η ναζί πρεζού λέει:

    ούτε 50 μπράβους δεν μπόρεσαν να μαζέψουν οι ψευτοπαλληκαράδες.
    Όσοι έχουν ανοιχτό θέμα με ναρκωτικά, μαστροπείες, εκβιασμούς, μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς και γενκά οι σεσημασμένοι κρύβονται.

  19. Ο/Η γαβ γαβ η Σκορδέλω λέει:

  20. Ο/Η γαβ γαβ η Σκορδέλω λέει:

    νιάου νιάου βρε γατούλα

  21. Ο/Η Αρχιμανδρίτης Σούλα λέει:

    http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=151105&artTitle=iereas_yper_chrysis_avgis_se_egkainia_grafeion_tis__

    Υπέρ της Χρυσής Αυγής τάχθηκε κατά την τελετή των εγκαινίων των γραφείων της στον Άλιμο ο ιερέας ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό.

    Η ίδια η Χρυσή Αυγή αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Στο μήνυμα συμπαράστασης του ιερέα που τέλεσε τον αγιασμό στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων στον Άλιμο, απάντησε με θέρμη ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Ο ιερέας προέτρεψε τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής να συνεχίσουν τον Αγώνα για την Πατρίδα, την Θρησκεία και τα Ιδανικά μας κόντρα στην κρίση αξιών που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία.

  22. Ο/Η Παππά Xρήστος Στράιχερ κατουράω και σφάζω λέει:

    Παραδόθηκε ο Ν.Μίχος

    Καταζητείται ο Χρ.Παππάς.

    «Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος» δήλωσε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς σε ραδιοφωνική εκπομπή.

    Αφαντος αλλά προκαλεί ο Παππάς

    Αποκλείστηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

    Αποκλείστηκε ο πρώτος όροφος του κτιρίου της Βουλής, με εντολή του φρουράρχου. Όπως έγινε γνωστό, απαγορεύτηκε η προσέγγιση από όποιονδήποτε στον όροφο, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

    Άντε και την κόρη, για να μην ξεχνάμε
    2012

    Στη σύλληψη της κόρης του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, προχώρησαν χθες αστυνομικοί στην περιοχή της Αθήνας.

    Όλα ξεκίνησαν όταν μέλη της οργάνωσης κινούνταν στην οδό Πειραιώς και είδαν μέσα σε ένα σουβλατζίδικο έναν αλλοδαπό υπάλληλο. Οι 50 περίπου μοτοσικλετιστές έδειραν μέσα στο μαγαζί τον μετανάστη, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την κόρη του κ. Μιχαλολιάκου, στο περιστατικό έλαβαν μέρος οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Βουλδής, οι οποίοι βρέθηκαν κι αυτοί στο αυτόφωρο.

    Ωστόσο, τα ξημερώματα η αστυνομία τους άφησε ελεύθερους αφού δεν ασκήθηκαν κατηγορίες εις

    Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/138401/synelifthi-i-kori-toy-nikoy-mihaloliakoy#ixzz2gByvtwFP

  23. Ο/Η laskaratos λέει:

    Οι μητροπολίτες που στήριζαν με το κήρυγμα τους τη Χρυσή Αυγή -Οι λιτανείες εικόνων από τα τάγματα εφόδου

    28.09.2013 -Μπορεί η συντριπτική πλειονότητα των ιεραρχών (σημ.Λασκ.: Ποιοί είναι αυτοί οι πλειοψηφούντες; Δηλαδή πάνω από 40. Κρυφά είναι τα ονόματά τους;) να αποδοκιμάζει κατηγορηματικά τις πράξεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής, ωστόσο και στο χώρο της Εκκλησίας εντοπίζονται μητροπολίτες που τάσσονται στο πλευρό του ακροδεξιού κόμματος και στήριζαν το ρατσιστικό λόγο των μελών τους.

    Κάποιοι μάλιστα προχωρούσαν και σε λιτανείες με τις εικόνες των αγίων να μεταφέρονται στους ώμους χρυσαυγιτών, όπως πέρυσι, στο χωριό Αυξέντι της Ξάνθης, μέλη της Χρυσής Αυγής με στολές παραλλαγής και τα μαύρα μπλουζάκια μετέφεραν την εικόνα του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου του χωριού.

    Οπως αναφέρουν και τα νέα οι τρεις «σκληροί» μητροπολίτες που φλερτάρουν δημοσίως με τον ρατσιστικό λόγο της Χρυσής Αυγής είναι:

    Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος
    Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έγραψε στο προσωπικό blog του ότι κακώς η Χρυσή Αυγή δεν έχει εισακούσει τις εκκλήσεις του να «διορθώσει» ορισμένες ακραίες συμπεριφορές, καθώς στους κόλπους της «υπάρχουν πολλά σοβαρά πρόσωπα»

    Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Ανδρέας
    «Ευχή μου και προσευχή μου είναι να μην αργήσει ο καιρός που τις μαύρες μπλούζες που φοράτε τώρα που αγωνίζεστε να τις αντικαταστήσετε με μπλε και άσπρες μπλούζες», είχε δηλώσει πέρυσι προς υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής

    Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ
    Τελευταία κατακεραυνώνει τη Χρυσή Αυγή μόνο στο κομμάτι που αφορά τον παγανιστικό της χαρακτήρα. Πέρυσι δήλωνε πως δέχθηκε ευχαρίστως τη συμπαράσταση βουλευτών της, όταν κατάθεσε μήνυση κατά του σκηνοθέτη του θεατρικού έργου «Corpus Christi»

    Πηγή: Οι μητροπολίτες που στήριζαν με το κήρυγμα τους τη Χρυσή Αυγή -Οι λιτανείες εικόνων από τα τάγματα εφόδου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/123816#ixzz2gC02lbVQ

  24. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

    Οι επώνυμοι «φίλοι» της Χρυσής Αυγής Κυκλοφορεί στα social media και στο διαδίκτυο και αφορά διάφορους «επώνυμους», άλλοι των τεχνών, άλλοι των γραμμάτων, κάποιοι δημοσιογράφοι, άλλοι αθλητές, ορισμένοι πολιτικοί, που δεν δίσταζαν να εκφράζονται θετικά υπέρ της Χρυσής Αυγής, φυσικά πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Το matrix24 αναδημοσιεύει τη λίστα έτσι για να μη ξεχνιόμαστε… Πέτρος Γαϊτάνος ( τραγουδιστής θρησκευτικών ύμνων ): «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής» Βύρων Πολύδωρας ( Βουλευτής Β΄Αθήνας της ΝΔ, πρόεδρος της Βουλής για μια μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε προλάβει να διορίσει με το σχετικό νόμο συγγενείς του ): «Βεβαίως συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή» | «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία» Θάνος Τζήμερος (Διαφημιστής,Πολιτικός – ΔΗΞΑΝ): «Αν η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι. Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα.» Γιάννης Πλούταρχος (τραγουδιστής): «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο» Γιώργος Τράγκας (δημοσιογράφος): «Έχουν οι έρθει οι άνθρωποι [σ.σ. οι χρυσαυγίτες] όμως σε πλήθος εκπομπών μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, έχουν διαψεύσει όλες τις σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις που επικαλούνται διάφοροι..» | «Εγώ κυρίες και κύριοι αν λάβω υπόψιν μου ότι η ΧΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου, πρέπει να πω ότι 1 εκατομμύριο άνθρωποι στην Ελλάδα είναι εκτός συνταγματικού τόξου» Μπάμπης Παπαδημητρίου (δημοσιογράφος του ομίλου Αλαφούζου): «Γιατί όχι μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία.» | «Σε τελευταία ανάλυση, ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή!» Νότης Σφακιανάκης (τραγουδιστής): «Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά αφυπνίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας. Να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει να μας βιάσει.» Γιάννης Μπέζος (ηθοποιός): «Το χαστούκι [του Κασιδιάρη] δεν σημαίνει ότι κάποιος χαστούκισε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει χτυπάω κάτι κατεστημένο.» Σάκης Ρουβάς (ποπ σταρ): «Δεν με τρόμαξε που ο κόσμος ψήφισε την Χρυσή Αυγή» Νίκος Βέρτης (τραγουδιστής): «Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει μπορεί τα 10 να είναι καλά» Σταμάτης Γονίδης (τραγουδιστής): «Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή.» – See more at: http://www.matrix24.gr/2013/09/%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82/#sthash.JIzc1lsy.dpuf

  25. Ο/Η Θεολόγος λέει:

    Νέα γραφεία άνοιξε ο Λαϊκός Σύνδεσμος στα Μέγαρα…

    Με παπά (αλλά όχι με κουμπάρο) και με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες η Χρυσή Αυγή προχωρά στα εγκαίνια νέων γραφείων σε όλη την Ελλάδα. Παρουσία αρκετού κόσμου- στην πλειοψηφία νεολαία- ο παπάς ευλόγησε Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη και ευχήθηκε στον «κύριο πρόεδρο» να έχει δύναμη.

    Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Οι ευχές του παπά σε εγκαίνια νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής! http://24wro.blogspot.com/2012/10/video_6316.html#ixzz2gC25mcal

  26. Ο/Η Σιγανοπαπαδιές ναζιάρες λέει:

    Ιερείς υπέρ Χρυσής Αυγής και εναντίον ΣΥΡΙΖΑ

  27. Ο/Η salonikios λέει:

    Αιμα, Τιμη, ευρυχωρο κελι !!!

  28. Ο/Η Βολταίρος λέει:

    Η καημένη η Αστυνομία και ο υπουργός δεν ήξεραν.
    Τώρα βγήκαν τα στοιχεία.

  29. Ο/Η Eloise Kerr λέει:

    Το άρθρο από το sofokleousin.gr Εχει ζητηθεί άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών. Εμπλέκονται εφοπλιστές, επιχειρηματίες και… μητροπολίτες Στοιχεία που προκαλούν αναταράξεις στην επιχειρηματική και πολιτική σκηνή έχει πλέον στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ όσον αφορά τις πηγές χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και τους υποστηρικτές της εγκληματικής δράσης της οργάνωσης. Καλά πληροφορημένες πηγές που μίλησαν στο Sofokleousin.gr υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας επισημαίνουν ότι από τους πρώτους ελέγχους έχουν προκύψει διασταυρωμένα στοιχεία για χρηματοδότηση παράνομων δραστηριοτήτων από μεγάλους επιχειρηματίες, εφοπλιστές ακόμα και ιερωμένους. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από εμπλεκόμενους επιχειρηματίες είναι έγκλειστοι στις φυλακές ήδη, ενώ για άλλους εκκρεμούν ποινικές διώξεις, ενώ περιλαμβάνονται και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Τα στοιχεία προδίδουν διασύνδεση μελών και τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής με επιχειρηματίες της νύχτας και του αθλητισμού, ενώ στοιχειοθετείται φάκελος για κακουργήματα που έχουν να κάνουν με την εκβίαση, απειλή καθώς και για συμβόλαια θανάτου. Το ΣΔΟΕ έχει ήδη ζητήσει το άνοιγμα λογαριασμών από τις τράπεζες ώστε να πιστοποιηθούν με τον πλέον αδιάσειστο τρόπο τα πρώιμα στοιχεία που έχει στα χέρια του. Παράλληλα από τη διασταύρωση και κοινή εξέταση στοιχείων από παρακολουθήσει συνδιαλέξεων μελών της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνονται οι σχέσεις με συγκεκριμένους επιχειρηματίες, ενώ αναμεμειγμένοι φαίνονται ακόμα και μητροπολίτες. Τα στοιχεία έχουν ήδη αποσταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς σύμβουλοι του πρωθυπουργού έχουν ζητήσει πρώιμη ενημέρωση για την πορεία των ερευνών, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές.

  30. Ο/Η athriskos λέει:

    ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33

  31. Ο/Η Φαλακρή πρεζού στη μπουζού λέει:

    http://www.spirospero.gr/index.php/koinonia/76014-o-kalos-xristianos-kaiadas-me-ton-anapodo-flegomeno-stavro-pics
    Mε ανάποδογυρισμένο φλεγόμενο σατανιστικό σταυρό ο ορθόδοξος θεούσος Καιάδας στο μλουζάκι του στο δρόμο για τη μπουζού

  32. Ο/Η Nazi priest λέει:

    Golden Dawn, the right-wing Greek political party often referred to as neo-Nazis, is ascendant on the political scene, and currently polls in third place at the national level.

    The party has also been engaging in intimidation and street attacks on immigrants in Greece, who they target as a part of their extremist platform – and the police are reportedly in on it.

    Golden Dawn has also drawn alarming support from parts of another institution supposed to provide refuge to such victims – the church.

    Read more: http://www.businessinsider.com/golden-dawn-and-the-greek-orthodox-church-2012-10#ixzz2gDtYJabC

  33. Ο/Η Kάσυ Διάρη το κορίτσι με τα βραχιολάκια λέει:

  34. Ο/Η New Dream porno hotel λέει:

    ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΧΑ

    Στην Ευελπίδων Ζαρούλια και Ουρανία Μιχαλολιάκου

    Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων έφτασαν λίγο πριν από τις 18.30 η σύζυγος και η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια και Ουρανία Μιχαλολιάκου, συνοδευόμενη από ομάδα δικηγόρων, εν αναμονή της μεταγωγής των συλληφθέντων βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής

  35. Παράθεμα: Χρηματοδοτούν Χρυσή Αυγή: Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και (λιποθυμώ!) μητροπολίτες | Ώρα Κοινής Ανησυχίας

  36. Ο/Η laskaratos λέει:

    Οι τρομοκρατικές επιδρομες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Φλώρινας, στα χνάρια των Χαλυβδόκρανων της Εθνικής Ενώσεως Ελλάς (ΕΕΕ), 70+ χρόνια πριν, το 1931

    Οι τρομοκρατικές επιδρομες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Φλώρινας, στα χνάρια των Χαλυβδόκρανων της Εθνικής Ενώσεως Ελλάς (ΕΕΕ), 67 χρόνια πριν

    Posted by Βασιλική Μετατρούλου στο 2014/09/23

  37. Ο/Η Oυρανοία Μπουζωλοιάκου λέει:

    Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής η «Εφημερίδα των Συντακτών»

    Κείμενο: Γιάννης Μπασκάκης, ΕφΣυν, 12/01/2015)

    Αύριο το πρωί εκδικάζεται στο Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο η μήνυση που έχει υποβάλει ο Ηλίας Κασιδιάρης εναντίον του διευθυντή της «Εφ.Συν.» Νικόλα Βουλέλη και του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά, μέλους της ερευνητικής δημοσιογραφικής ομάδας «Ιός». Πρόκειται για μία από τις πολλές εγκλήσεις χρυσαυγιτών εναντίον μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων.

    Προφανές κίνητρο της βιομηχανίας αυτών των μηνύσεων και αγωγών είναι να υπονομεύσουν το κύρος των δημοσιογραφικών αποκαλύψεων γι’ αυτό που η πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου ονομάζει «εγκληματική δράση» της οργάνωσης. Και, βέβαια, να πείσουν όσους αφελείς οπαδούς τούς έχουν απομείνει ότι είναι και η οργάνωση «επιτιθέμενη» στο πεδίο της Δικαιοσύνης!

    Μόνο που στην περίπτωσή μας η επίθεση της ναζιστικής οργάνωσης είναι πιο στοχευμένη. Στρεφόμενη εναντίον της «Εφ.Συν.» η ναζιστική οργάνωση επιχειρεί να αποκρούσει τα συντριπτικά στοιχεία εις βάρος της, τα οποία περιέχονται στα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας, και να προετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή στην επικείμενη δίκη, με το επιχείρημα «τους έχουμε στείλει στη Δικαιοσύνη».

    Προκειμένου, όμως, να μην αποκαλυφθεί η πρόθεσή της αυτή, η Χρυσή Αυγή διά του Κασιδιάρη επέλεξε να μας υποβάλει μήνυση για ένα εντελώς ανώδυνο ζήτημα, τη δημοσιοποίηση δηλαδή ενός βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να υποδύεται τον αρχιφύλακα και να επιβλέπει το ξυλοκόπημα ενός κρατούμενου από δύο υποτιθέμενους αστυνομικούς.

    Το βίντεο αυτό, το οποίο αποτελεί πλήρη απόδειξη για τη διάθεση της οργάνωσης να διαπράττει το αδίκημα της αντιποίησης αρχής, προσθέτοντας και την παράνομη βία στη δράση της, δεν εμπίπτει βέβαια στην κατηγορία των «προσωπικών δεδομένων». Ειδικά όταν προέρχονται από τον Κασιδιάρη με τις γνωστές επιδόσεις. Αλλά αυτά θα τα πουν οι εκπρόσωποι της εφημερίδας και οι μάρτυρες στο δικαστήριο.

    Με αφορμή την αυριανή δίκη το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει ότι «η ναζιστική οργάνωση

    http://www.efsyn.gr/arthro/sto-stohastro-tis-hrysis-aygis-i-efimerida-ton-syntakton-0

  38. Ο/Η laskaratos λέει:

    http://www.efsyn.gr/arthro/periandros-anoixo-stoma-moy-toys-stelno-oloys-fylaki-vinteo

    Περίανδρος: «Ο Μιχαλολιάκος έδινε όλες τις εντολές» (βίντεο)

    06.04.2015
    Συντάκτης:

    Γιάννης Μπασκάκης
    .

    Αποκαλυπτικά για τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης είναι τα όσα διατύπωσε σε ομιλία του σε ξενοδοχείο της Λάρισας ο «Περίανδρος», κατά κόσμον Αντώνιος Ανδρουτσόπουλος.

    Ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, συμμετέχοντας ως ομιλητής σε εκδήλωση του ακροδεξιού Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, μιλά για τον παντοδύναμο αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος δίνει την εντολή των εγκληματικών ενεργειών. Η εκδήλωση αυτή του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου άργησε δύο χρόνια να γίνει, καθώς η πρώτη απόπειρα πραγματοποίησής της εμποδίστηκε από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

    Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Αστέριος Χάμος, υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α. το 2009, είχε παλιότερα ξαναπροσπαθήσει να καλέσει σε εκδήλωση στη Λάρισα τον Περίανδρο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει… εμφύλιο με τον Γερμενή και τον Λαγό, οι οποίοι -παρόντος του Κασιδιάρη- τον γρονθοκόπησαν κατά τη διάρκεια των περίφημων επεισοδίων στον Μελιγαλά στις 15 Σεπτεμβρίου 2013, λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όπως προκύπτει από τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των χρυσαυγιτών Γιώργου Τσακανίκα και Σωτήρη Δεβελέκου (όπως αποκάλυψε προ μηνών η «Καθημερινή»).
    …………………..
    (μεσολαβεί κείμενο και 4 ακόμη videos)

    Και συνεχίζει ο πρώην υπαρχηγός της Χ.Α.: «Για να φτάσει -ποιος;- η Παπαρήγα να πει ενώπιόν τους στη Βουλή ότι αυτοί οι άνθρωποι ντρέπονται να παραδεχτούν τις ίδιες τις ιδέες τους!». Οπως αφήνει να διαφανεί ο Περίανδρος, η απάρνηση των ιδεών της οργάνωσης είναι μια κίνηση τακτικής από πλευράς της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Λένε, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο τακτικισμός, λοιπόν, ευλογεί το κόμμα. Τριάντα χρόνια άρθρα υπέρ του εθνικοσοσιαλισμού -δεν μ’ ενδιαφέρει αν ήθελε να τον αποκηρύξει ο εν λόγω κύριος, δικαίωμά του, αλλά τουλάχιστον να μην αναγνωρίζει με ανδρισμό την ιδία την υπογραφή του; Και να ωρύεται, όχι μόνο ενώπιον εισαγγελέων κι ανακριτών, αλλά πολύ πρωτύτερα, ενώπιον δημοσιογράφων, ότι αυτά δεν είναι δικά του κείμενα; Οταν εμάς τους ιδίους μάς πώρωνε με αυτά;».

    Ο σώζων εαυτόν…

    Και βέβαια, μαζί με την αποκήρυξη των ιδεών έρχεται και η αποκήρυξη των στελεχών της οργάνωσης που συλλαμβάνονται. «Οι μόνοι παγκοσμίως που δεν αναγνωρίζουν τα μέλη τους, όταν διώκονται είναι οι μυστικές υπηρεσίες και η Χρυσή Αυγή! Οπερ Ρουπακιάς! Οποία κατάντια. Οποίος ευτελισμός του κινήματος», τονίζει ο Ανδρουτσόπουλος και παραθέτει «φωτογραφικά στιγμιότυπα» από τα οποία προκύπτει η διαφοροποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής του αρχηγού:

    «Ο Μιχαλολιάκος ομιλεί ως υποψήφιος θύτης με πολιτικό φανατισμό στην κομματική νεολαία του στις Θερμοπύλες. “Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου, με τις ξιφολόγχες που θα ακονιστούν κάποτε”… Δεύτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο: Δολοφονείται ο Παύλος Φύσσας. Σε συμπλοκή πιθανότατα… “Δεν τον ξέρουμε, δεν τον είδαμε τον Ρουπακιά, θέλουμε ειρήνη”», λέει ο Περίανδρος ερμηνεύοντας τη στάση της ηγεσίας της Χ.Α. μετά τη δολοφονία Φύσσα.

    Αναφερόμενος σε άλλο στιγμιότυπο, εγκαλεί και πάλι τον Μιχαλολιάκο: «Ο αρχικός υποψήφιος θύτης στις Θερμοπύλες οδηγείται στους ανακριτές και γίνεται δηλωσίας μετανοίας», λέει και ζητά από τον αρχηγό και την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής να αναλάβουν την ευθύνη για την εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης. «Ας αναλάβουν τις πολιτικές ευθύνες. Και αν ακόμα υποχρεωθούν, που το απευχόμεθα, να φορτωθούν κάποιοι κάποιες βαριές ποινές, ας τις πάρουν οι ηγέτες που έπαιρναν χρήματα γι’ αυτό και όχι κάποιοι άσχετοι ιδεολογικά που τους ακολούθησαν», λέει χαρακτηριστικά.

    Επιβεβαίωση

    Μέσα από την ομιλία του αυτή, ο Περίανδρος ουσιαστικά επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του «Ιού» στην «Εφ.Συν.» του Σαββάτου (04/04/2015, «Νικόλαος Μιχαλολιάκος; Απών!»), που περιγράφει αναλυτικά την πάγια τακτική του Μιχαλολιάκου και άλλων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής να αποκηρύσσουν τη βία, να καταγγέλλουν την όποια επίδικη ποινική ενέργεια της οργάνωσης, να προσπαθούν να αποδώσουν ευθύνες σε άλλους και κυρίως να απαρνούνται τις ιδέες τους και τα σύμβολά τους, ακόμα κι αν αυτά βρίσκονται χαραγμένα στο σώμα τους.

    Παράπλευρη απώλεια αυτής της στρατηγικής ήταν βέβαια και ο ίδιος ο Περίανδρος, ο μόνος από τη δεκαμελή φάλαγγα που επιτέθηκε εναντίον των Κουσουρή, Καραμπατσόλη και Φωτιάδη στην Ευελπίδων το 1998 ο οποίος ταυτοποιήθηκε και τελικά καταδικάστηκε. Ο ίδιος, σε τηλεφωνική συνομιλία του (Ιός, 09/11/2014, «Περίανδρος» εναντίον «Κάτμαν»), η οποία καταγράφηκε νόμιμα και περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση, αναφέρει: «Εχω τον νόμο στα χέρια μου. Αν ανοίξω το στόμα μου, στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό για τα επεισόδια του ’98 και ηθικό αυτουργό στέλνω φυλακή τον Μιχαλολιάκο». Προσθέτει επίσης ότι «άμα ανοίξει η υπόθεση του ’98, πάει ο Ζαφειρόπουλος [πρώην υπαρχηγός της Χ.Α.] φυλακή», ενώ στρέφεται και εναντίον του Τάκη Μιχαλόλια, πρώην συνηγόρου του και αδελφού του αρχηγού: «Ο αδελφός του έχει παίξει μεγάλο ρόλο, ο Τάκης. Εχει χοντρές διασυνδέσεις. Μιλάει με υπηρεσίες από παλιά».

    Τα όσα αποκάλυψε ο Περίανδρος θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα στην επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής, εφόσον κληθεί από τον εισαγγελέα και προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των μαρτύρων…

    http://www.efsyn.gr/arthro/periandros-anoixo-stoma-moy-toys-stelno-oloys-fylaki-vinteo

  39. Ο/Η Κάσυ Διάρη, διαγράφο μέλι λέει:

    ΣΦΑΓΗ στη Χρυσή Αυγή! Χρήστος Ρήγας: Δεν με διέγραψαν, αποχωρώ μόνος μου!

    Δημοσιεύθηκε: 23/05/2015
    Comments: 48

    Με το παρόν ανακοινώνω την παραίτηση μου από μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος της Χρυσής Αυγής και υπευθύνου – περιφερειάρχη για την πολιτική δράση της στη Δυτική Ελλάδα. Η απόφαση μου αυτή είναι οριστική και πάρθηκε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα , μέσα στο οποίο αισθανόμουν ότι δε με εκφράζει η Χρυσή Αυγή , αφού πλέον δεν είναι το κόμμα που αντιπροσωπεύει τον αγνό ελληνικό πατριωτικό χώρο και τον εθνικισμό , αλλά έχει καταντήσει ένα μόρφωμα , το οποίο το χαρακτηρίζουν οι ιδεοληψίες και οι πρακτικές μιας κλειστής ομάδας ανθρώπων που με τις λογικές και τις ενέργειες τους , μας έφτασαν στο σημείο να ντρεπόμαστε να αποκαλούμαστε Έλληνες εθνικιστές , μόλυναν τον πατριωτικό χώρο και ουδέποτε αναλάμβανε τις ευθύνες τους για αυτές.

    Δεν θα αναφερθώ καν στις παλαιοκομματικές πρακτικές οικογενειακών βολεμάτων , τις οποίες η Χρυσή Αυγή υποτίθεται ότι καταδίκαζε και η ηγετική ομάδα εφάρμοζε κατά κόρον , κορο’ι’δεύοντας στη κυριολεξία τα αγνά στελέχη που έδιναν από το υστέρημα τους για τον αγνό αγώνα και σκοπό του κινήματος , όταν εκείνοι εισέπρατταν παχυλούς μισθούς και απολάμβαναν προκλητικά προνόμια , γιατί πλέον είναι γνωστά . Αυτό όμως που με οδήγησε στην παραίτηση μου , είναι ότι έφτασαν στο σημείο να βάλουν το πατριωτικό συμφέρον κάτω από το προσωπικό και για να βγουν αλώβητοι από επιλογές που οι ίδιοι επικρότησαν και καλλιέργησαν , άπλωσαν εκ των υστέρων ανίερο χέρι συμμαχίας μέχρι και στους ιδεολογικούς διώκτες μας , γνωστούς για τα ανθελληνικά και αντιπατριωτικά τους συναισθήματα.

    Αρνούμαι πλέον να κατέχω κομματική θέση σε ένα κόμμα που εκμεταλλεύτηκε τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων και μετέτρεψε τον αγώνα μας για μια καλύτερη Ελλάδα σε πεδίο ικανοποίησης προσωπικών συμφερόντων και φιλοδοξιών που κάθε άλλο παρά εξυπηρετούσαν το συλλογικό μας όραμα για την πατρίδα μας. Παραμένω ενεργός πολίτης , περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μαχητής για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

    Τη διαγραφή του περιφερειακού συμβούλου Δυτικής Ελλάδας και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Χρήστου Ρήγα, ανακοίνωσε σήμερα η Χρυσή Αυγή.

    Το κόμμα κατηγορεί τον Χρήστο Ρήγα για «υπόγειες διαδρομές» και επαφές με τους «αποστάτες» πρώην βουλευτές Αλεξόπουλο και Μπούκουρα.

    «Ο Ρήγας Χ. διεγράφη από το κόμμα μας λόγω υπογείων διαδρομών του και συναντήσεών του με τους αποστάτες πρώην βουλευτές Αλεξόπουλο και Μπούκουρα, που πρόδωσαν την λαϊκή εντολή και τους Έλληνες Εθνικιστές ψηφίζοντας τον μνημονιακό υποψήφιο ΠτΔ της ΝΔ, Σταύρο Δήμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

  40. Ο/Η Χρυσαυγίτης ναρκωεκδότης λέει:

    http://www.mixanitouxronou.gr/nei-apokaliptiki-dialogi-tou-kiklomatos-tis-mikonou-o-promitheftis-ton-call-girls-ke-o-akrodexios-ekdotis-me-to-kodiko-onoma-kokoras/

    Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος της Μυκόνου. Ο προμηθευτής των Call Girls και ο ακροδεξιός εκδότης με το κωδικό όνομα “κόκορας”

    06/09/2015

    Φύλλο και φτερό έχουν κάνει οι Αρχές πέντε διαλόγους που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπίσουν τα μεγάλα “ψάρια΄του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και πορνείας στη Μύκονο, καθώς όπως προκύπτει από την προανάκριση, οι δύο προφυλακισμένοι ήταν οι ενδιάμεσοι ενός μεγαλύτερου κυκλώματος, με βάση τα νότια προάστια της Αττικής, που τα καλοκαίρια μετακόμιζε στη Μύκονο.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής, πέρα από τον έμπορο που προμήθευε την καθαρή κοκαΐνη, το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί σε ένα άτομο ονόματι «Χρήστος» το οποίο προμήθευε με call girls τους Σαουδάραβες και τους επιχειρηματίες και θεωρείται πρόσωπο κλειδί για την εξάρθρωση της σπείρας. Πρόκειται για νεαρό άτομο που κινείται με μεγάλη άνεση στα κοσμικά στέκια της Αθήνας.

    Σύμφωνα με τους διαλόγους τα εκδιδόμενα κορίτσια αμοίβονταν με 100 ευρώ τη βραδιά το χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι στη Μύκονο η αμοιβή τους έφτανε έως και τα 1000 ευρώ.

    Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο ιδιοκτήτης ακροδεξιάς ιστοσελίδας φιλικά προσκέιμενης στη Χρυσή Αυγή, στα γραφεία του οποίου στο Κολωνάκι είχε πραγματοποιηθεί επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό πριν από δύο χρόνια.

    Το εν λόγω άτομο φέρεται να αγόραζε ναρκωτικά με το κωδικό όνομα “κόκορας”.

    Στις συνομιλίες ακούγονται να παραγγέλνουν ναρκωτικά μεταξύ άλλων και ένας εκπρόσωπος γνωστού εκδοτικού οίκου, ένας ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείο και μια υπεύθυνη εταιρίας κοσμημάτων.

    Εξυπηρέτηση 24/7

    Το κύκλωμα εξυπηρετούσε τους πελάτες του 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδας κάνοντας ντελίβερι τα ναρκωτικά ακόμα και σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων, με έξτρα χρέωση 100 ευρώ.

    Βέβαια το πελατολόγιο περιελάμβανε επιφανείς επιχειρηματίες αλλά και ζάμπλουτους Σαουδάραβες και Λιβανέζους.

    Όταν ρωτούσαν αν είναι καλή η ποιότητα των ναρκωτικών τους απαντούσαν:

    «Τα καλύτερα που έχεις δοκιμάσει. Αν δεν σου αρέσει θα σου δώσω πίσω τα λεφτά σου».

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64245129
      ΕΘΝΟΣ 6/9

      ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

      Ο ακροδεξιός εκδότης και ο ‘Χρήστος’ με τα πολλά κορίτσια

      Σε πέντε συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζουν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθώντας να εντοπίσουν τα μεγάλα «ψάρια» της δικογραφίας για το κύκλωμα πορνείας και διακίνησης κοκαΐνης της Μυκόνου.

      Οι Αρχές εξετάζουν και την περίπτωση μιας 29χρονης από επαρχιακή πόλη, η οποία φέρεται να προμηθευόταν ναρκωτικά αλλά και να συμμετείχε στη σωματεμπορία.

      Από τα στοιχεία της προανάκρισης προκύπτει ότι ο 34χρονος απότακτος λιμενικός και ο 33χρονος που είχε συμμετάσχει στη ληστεία υποκαταστήματος τραπέζης στο «Ελ. Βενιζέλος», ήταν οι «ενδιάμεσοι» ενός μεγαλύτερου κυκλώματος που τον χειμώνα είχε ως βάση του τα νότια προάστια της Αττικής και τα καλοκαίρια «μετακόμιζε» στη Μύκονο. Οι αρχές που χειρίζονται πλέον την υπόθεση έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τους διαλόγους ώστε να εντοπίσουν τον έμπορο που προμήθευε με καθαρή κοκαΐνη. Οι δύο προφυλακισμένοι για την υπόθεση κλήθηκαν την περασμένη Παρασκευή σε συμπληρωματική απολογία από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου. Αν και ερωτήθηκαν επιμόνως να αποκαλύψουν το όνομα του εμπόρου, φέρονται να αρνήθηκαν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία.

      Ωστόσο, το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί σε ένα άτομο ονόματι «Χρήστος», το οποίο φαίνεται πως είχε τις άκρες για να ικανοποιεί τις ροζ απαιτήσεις του εκλεκτού πελατολογίου της σπείρας. Μέσα από τις συνομιλίες προκύπτει ότι ο Χρήστος προμήθευε με «κολ γκερλ» τους Σαουδάραβες και τους επιχειρηματίες. Θεωρείται πρόσωπο-κλειδί για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος και οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αρχές για το πρόσωπό του κάνουν λόγο για ένα νεαρό άτομο που κινείται με μεγάλη άνεση σε όλα τα κοσμικά στέκια της Αθήνας. Μάλιστα, φέρεται να έχει πρόσβαση και στα πρόσωπα της σόουμπιζ, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπάρχουν δεκάδες φωτογραφικά ενσταντανέ με σελέμπριτι.

      Oι αμοιβές των «κολ γκερλ»
      Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο Χρήστος αξιοποιούσε τις γνωριμίες του στην «καλή κοινωνία» και μ’ αυτό τον τρόπο έβρισκε νεαρά και όμορφα μοντέλα, πολλά από τα οποία έχουν παρελάσει και από τα τηλεοπτικά πάνελ, τα οποία αναζητούσαν επιχειρηματίες με βαθιές τσέπες. Σύμφωνα με τους διαλόγους των κατηγορουμένων, τον χειμώνα τα «κολ γκερλ» αμείβονταν με 100 ευρώ για να περάσουν ένα βράδυ με κάποιον επιχειρηματία, ενώ στη Μύκονο το κύκλωμα τις «χρέωνε» μέχρι και 1.000 ευρώ.

      Οπως αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής», στην υπόθεση εμπλέκεται και ιδιοκτήτης ακροδεξιού σάιτ, ο οποίος φέρεται να αγόραζε ναρκωτικά. Σύμφωνα με τη δικογραφία «στις 19 Αυγούστου στη Χώρα της Μυκόνου, ο λιμενικός ενεργώντας για λογαριασμό και των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πώλησε στον χρήστη της τηλεφωνικής σύνδεσης 69…, άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία »κόκορας», προφανώς κοκαΐνης, αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος». Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών, ταυτοποιήθηκε ο χρήστης της επίμαχης τηλεφωνικής σύνδεσης. Τα στοιχεία ανήκουν σε άτομο που εμφανίζεται ως ο ιδιοκτήτης γνωστού εθνικιστικού-ακροδεξιού ιστότοπου, στα γραφεία του οποίου στο Κολωνάκι, είχε πραγματοποιηθεί επίθεση πριν από δύο χρόνια επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

      Το ακροδεξιό σάιτ με ειδίκευση σε αμυντικά και διπλωματικά θέματα, έχει δημοσιεύσει κατά κόρον ρεπορτάζ τα οποία είναι φιλικά προσκείμενα στη Χρυσή Αυγή, ενώ οι περισσότερες «ειδήσεις» που ανεβάζει είναι κατά των προσφύγων και των μειονοτήτων με τίτλους όπως «εισβολή λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά». Σημειώνεται ότι ο ακροδεξιός εκδότης που φέρεται να αγόραζε κοκαΐνη στη Μύκονο, εμφανίζεται να έχει μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης που είναι ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας, σε Βούλγαρο υπήκοο με διεύθυνση κατοικίας στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η εν λόγω μεταβίβαση σε αλλοδαπό είχε καταγγελθεί από τοπική οργάνωση εξωκοινοβουλευτικού κόμματος ως «δείγμα» ανακολουθίας εθνικιστικών λόγων – επιχειρηματικών έργων.

      Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές προσανατολίζονται να ασκήσουν διώξεις με την κατηγορία της προμήθειας ναρκωτικών σε τουλάχιστον είκοσι άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί οι τηλεφωνικές τους συνδέσεις από την προανάκριση. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Κολωνάκι, που φέρεται να αγόρασε κοκαΐνη με την κωδική ονομασία «κο». Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν ήδη πραγματοποιήσει «μυστική» επίσκεψη στο εστιατόριο, προκειμένου να εξακριβώσουν αν ο ιδιοκτήτης έχει άλλη εμπλοκή στην υπόθεση, πέραν της μίας αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

      Στις «παγιδευμένες» συνομιλίες ακούγονται να παραγγέλνουν ναρκωτικά μεταξύ άλλων και ένας εκπρόσωπος γνωστού εκδοτικού οίκου, ένας ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου, αλλά και μια υπεύθυνη εταιρείας κοσμημάτων. Τα ναρκωτικά αναφέρονται με κωδικές ονομασίες, αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις με ξεκάθαρο τρόπο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πελάτη που ζητά καθαρή κοκαΐνη. Πρόσωπο ενδιαφέροντος φέρεται να αποτελεί για τις Αρχές και μία 29χρονη από επαρχιακή πόλη, για την οποία υπάρχουν αρκετές αναφορές στη δικογραφία, καθώς όπως φαίνεται και προμηθευόταν ναρκωτικά αλλά και συμμετείχε στη σωματεμπορία.

      ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
      «Φρένο» στα πάρτι και ανησυχία στους κοσμικούς κύκλους

      Οι νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα της Μυκόνου και το ενδεχόμενο να κληθούν και οι πελάτες σε απολογία από τον ανακριτή έχουν κάνει αρκετούς «κοσμικούς» να χάσουν τον ύπνο τους. Μολονότι δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα από όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τις άγριες νύχτες της Μυκόνου, η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης έβαλε απότομα φρένο στο πάρτι.

      Η αρχή έγινε όταν ένας πληροφοριοδότης της ΕΛ.ΑΣ. «σφύριξε» στη Δίωξη Ναρκωτικών ότι δύο άτομα διακινούν ναρκωτικά στο νησί. Εδωσε τα κινητά τους τηλέφωνα και με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών έγινε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και κατεγράφησαν 65 συνομιλίες.

      Από την προανάκριση προκύπτει ότι οι κατηγορούμενοι είχαν εξελιχθεί σε απόλυτους «άρχοντες της Μυκόνου», με γνωριμίες σε όλα τα καλά και ακριβά μαγαζιά. Μάλιστα ήταν τόσο καλοί στην ικανοποίηση όλων των αιτημάτων, που η φήμη τους είχε ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και όσοι ξένοι πήγαιναν στη Μύκονο για διακοπές είχαν ήδη τα τηλέφωνα των διακινητών.

      Το πελατολόγιο
      Από τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών διαπιστώθηκε ότι στο πελατολόγιό τους συμπεριλαμβάνονταν επιφανείς επιχειρηματίες, αλλά και ζάπλουτοι Σαουδάραβες και Λιβανέζοι, οι οποίοι μόνο για τη βραδινή τους έξοδο ξόδευαν ολόκληρες περιουσίες.

      Με ένα τηλεφώνημα είχαν στην πόρτα τους όση «λευκή» σκόνη ήθελαν και τις καλύτερες γυναικείες συντροφιές. Μάλιστα, όταν οι πελάτες ρωτούσαν αν είναι καλής ποιότητας τα ναρκωτικά τούς απαντούσαν: «Τα καλύτερα που έχεις δοκιμάσει.

      Αν δεν σου αρέσει θα σου δώσω πίσω τα λεφτά σου»…

      Παράλληλα, οι τρεις κατηγορούμενοι φαίνεται πως έκαναν παράδοση ναρκωτικών ακόμα και σε χλιδάτες σουίτες γνωστών ξενοδοχείων.

      Σε συνομιλία που καταγράφηκε, ένας πελάτης είχε καλέσει από την παραθαλάσσια σουίτα του για να παραγγείλει κοκαΐνη και ινδική κάνναβη. Βέβαια, το «ντελίβερι» κόστιζε τουλάχιστον 100 ευρώ έξτρα. Το «σέρβις» του κυκλώματος εξέπληξε και τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, όταν διαπίστωσαν ότι «εξυπηρετούσαν» όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα…

      ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ – ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ
      astynomiko@pegasus.gr

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Πρέπει να αναγνωρίσουμε στην πατριωτική ιστοσελίδα …… πως σε μια χώρα που σε όλους αρέσει να θυματοποιούνται, αυτή διέψευσε πως έγινε η βομβιστική επίθεση που γράφτηκε πως της έγινε.
      Ο γνήσιος πατριωτισμός παράγει ανώτερο ήθος.
      Άρα κακώς πολλοί αναγνωρίζουν τον εκδότη της στην παραπάνω περιγραφή του Έθνους («…στην υπόθεση εμπλέκεται και ιδιοκτήτης ακροδεξιού σάιτ, ο οποίος φέρεται να αγόραζε ναρκωτικά…..Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών, ταυτοποιήθηκε ο χρήστης της επίμαχης τηλεφωνικής σύνδεσης. Τα στοιχεία ανήκουν σε άτομο που εμφανίζεται ως ο ιδιοκτήτης γνωστού εθνικιστικού-ακροδεξιού ιστότοπου, στα γραφεία του οποίου στο Κολωνάκι, είχε πραγματοποιηθεί επίθεση πριν από δύο χρόνια επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό…).

      Ιδού η διάψευση της βομβιστικής επίθεσης, που είχε γίνει από τότε:

      http://www.defence-point.gr/news/?p=89297
      Μια «τρομοκρατική» επίθεση που δεν έγινε ποτέ
      16/11/2013 19:27 |

      Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι αναφορές σε «τρομοκρατική επίθεση» με στόχο τον ιστοχώρο «defencenet.gr», σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφορικά με δύο εκρήξεις που ακούστηκαν τα ξημερώματα στην οδό που στεγάζεται η εταιρία.

      Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε διάφορες ιστοσελίδες, στο διαδίκτυο, περί τρομοκρατικής – βομβιστικής επίθεσης σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Μέρλιν στο Κολωνάκι, μπροστά από κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ηλεκτρονικής εφημερίδας ‘defencenet’. Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι αναφορές που υπήρξαν για ισχυρό κρότο, να σχετίζονται με τη χρήση κροτίδας.»

      Το στοιχείο που οδήγησε την αστυνομία στον αποκλεισμό της εκδοχής της τρομοκρατικής ενέργειας, είναι το ότι δεν βρέθηκαν στην περιοχή υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού.

      • Ο/Η ανώνυμος λέει:

        άντε καλά
        https://archive.is/3iydo

        ΣΗΜ. η διεύθυνση δίνεται στο πάνω μέρος της σελίδας και λειτουργεί ακόμη

        ——-
        το defence-point (ΑΙΓΙΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ) δεν έχει καμμία σχέση με το defencenet

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Δεν το είχα προσέξει,.
        Ευχαριστώ.

  41. Ν. Μιχαλολιάκος: Ο πιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός με το ναζιστικό μόρφωμα – επιχείρηση!

    Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 | 1:08 μ.μ.

    Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η πατριδοκαπηλία, όπως και η χριστεμπορία ήταν πολύ καλά επαγγέλματα. Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο Μιχαλολιάκος θησαύρισε με το να «πουλάει» νεοναζισμό, φτιάχνοντας στην ουσία κόμμα – επιχείρηση.
    Ενας τύπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, δεν διαθέτει ούτε ένα εργατικό ένσημο (αυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά τα ακούσαμε από τον δημοσιογράφο Νίκο Χασαπόπουλο, ο οποίος έχει ασχοληθεί πολύ με το παρελθόν του φυρερίσκου), παρουσιάζεται ο ποιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός στην βουλή.

    Και φυσικά τα οικονομικά στοιχεία, της οικογένειας Μιχαλολιάκου, που βλέπουν την δημοσιότητα είναι αρκετά παλιά (υποχρεώθηκε να τα καταθέσει όταν εκλέχτηκε βουλευτής) και πιθανολογούμε ότι σήμερα τα ποσά που θα έχει στην κατοχή του … θα έχουν αυγατήσει.

    Σήμερα δόθηκαν στην δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών για τα εισοδήματά τους, το 2012. Όπως ακούμε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Σκάι «Αυτός που έχει κάνει την έκπληξη και είναι ο πλέον πλούσιος πολιτικός αρχηγός, σε επίπεδο εισοδημάτων, είναι ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Μαζί με την σύζυγο του Ελένη Ζαρούλια το 2012 είχαν εισοδήματα 271. 050 ευρώ. 10 εγγραφές ακινήτων, καταθέσεις 180.000 ευρώ και συμμετέχουν σε δύο επιχειρήσεις».

    Ενας άσχετος θα μπορούσε να εντυπωσιαστεί πώς γίνεται ένας τύπος που δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο να διαθέτει τόσο μεγάλα εισοδήματα.
    Η απάντηση είναι εύκολη. Ο Μιχαλολιάκος εκμεταλλεύεται τους φτωχούς –και όχι μόνο- νεοναζί της Χρυσής Αυγής με το κόμμα-επιχείρηση που έχει φτιάξει, και θησαυρίζει.

    «Η ΧΑ, είτε σαν οργάνωση, είτε σαν περιοδικό, είτε σαν εφημερίδα, είτε σαν κόμμα, αποτελεί ΙΧ ιδιωτικής χρήσεως επιχείρηση προσπορισμού ατομικού εισοδήματος για τον Φίρερ, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 μέχρι τις τωρινές βουλευτικές αποζημιώσεις και κρατικές ενισχύσεις, και πως το ΑΦΜ 040002097 που χρησιμοποιούσε το κόμμα ήταν το προσωπικό ΑΦΜ του ίδιου του Μιχαλολιάκου, τουλάχιστον μέχρι την είσοδο της οργάνωσης στη Βουλή», διαβάζουμε στον ιστότοπο xyzcontagion, όπου και υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία για τις «μπίζνες» του φυρερίσκου.
    http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/05/blog-post_13.html

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.