Η Εκκλησία ευλογεί τη Χρυσή Αυγή

Το αυγό του φιδιού στη μητρόπολη Μεσογαίας


Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Διαβάζω στο Hellas-Orthodoxy: (21.11.2011) «ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ! Μια ευχάριστη έκπληξη η παραπάνω φωτογραφία στην οποία βλέπουμε όχι έναν, ούτε δύο, αλλά 4 ιερείς να ευλογούν τα νέα γραφεία της Χρ.Αυγής στην Αρτέμιδα Αττικής! …..».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε και ο ίδιος ο Φύρερ του οποίου η εμφάνιση αποδεικνύει την αδιατάρακτη συνέχεια της «ελληνικής φυλής» (με διασταύρωση από το Τουρκμενιστάν):

«Με την παρουσία του ΓΓ της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, τα εγκαίνια νέου γραφείου στην Αρτέμιδα».

Κύριε Ροΐδη,
Το ορθόδοξο κοπάδι της Αρτέμιδας (η αρβανίτικη Λούτσα), βόσκει πνευματικά ο κ.Νίκος Χατζηνικολάου, επίδοξος αρχιεπίσκοπος, απολογητής της κομπίνας του Βατοπεδίου, για τα πολλά ταλέντα του οποίου όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει εδώ και εδώ:

Να προσθέσω μόνο πως στο αρχηγείο του δεσπότη στα Σπάτα λειτουργεί βιομηχανία αγιασμού αυτοκινήτων (με το αζημίωτο-φωτ 2) και πως στο μεταξύ ο δεσπότης εισήγαγε άλλο ένα ιερό πτώμα από τη Ρωσία, αυτό του Λουκά της Κριμαίας και πως δήλωσε ότι θα κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα των ναών του σε συμπαράσταση για τα χαράτσια (Το έκοψε; Και με την ευκαιρία έκοψε όπως είχε δηλώσει με τυμπανοκρουσίες και το μισθό του;).

Για όποιον γνωρίζει τα της Εκκλησίας, είναι ξεκάθαρο πως οι ιερείς δεν θα αποτολμούσαν ποτέ μια τόσο βλάσφημη πράξη, να ευλογήσουν τα γραφεία μιας αντιχριστιανικής οργάνωσης ρατσιστικού και φυλετικού μίσους και βίας, αν δεν είχαν πάρει την έγκριση του δεσπότη και αφέντη τους («δεσπότης και αυθέντης» είναι ο επίσημος τίτλος του πολυχρονισμού του), που εδρεύει, όπως είπα, λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω στα Σπάτα. Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά μετά την πτώση του καθεστώτος της «Ελλάδας Ελλήνων Χριστιανών»,  που η Εκκλησία ευλογεί τα γραφεία μιας απροκάλυπτα ναζιστικής οργάνωσης της οποίας ο αρχηγός χαιρετά χιτλερικά μέσα στο Δημαρχείο και θα πρέπει αυτό να το εντάξουμε στο ξεθάρρεμά της από την υπουργοποίηση στελεχών του κ.Καρά Τζαφέρη (Κωλοτούμπα) και σε μια αναζωπύρωση του εθνικισμού  που παρατηρείται τελευταία με το πρόσχημα της απόκρουσης του ΔΝΤ κλπ. Δεν πρέπει να είναι τυχαίο πως λίγες μόλις ημέρες πριν είχε συνάντηση με τον φύρερ και ο αντισημίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «…Κατά την διάρκεια της κουβέντας, υπήρξε και ταύτιση απόψεων, σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα εθνικά θέματα, αλλά και τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας. Ο Σεραφείμ, που μένει στην Κυψέλη, βιώνει καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας, κυρίως από την λαθρομετανάστευση. Ο Μητροπολίτης, δώρισε μια εικόνα την Παναγίας στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το γραφείου του ιεράρχη Πειραιώς».

Η ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει απροκάλυπτα ιδεολογική συγγένεια με το φασισμό και από τη φύση της λόγω του νοσηρού μυστικισμού και ανορθολογισμού της και λόγω της δεσποτικής διοικητικής της οργάνωσης (μηχανισμός που τρομοκρατεί τους ιερείς) και λόγω της κτηνώδους βυζαντινής της παράδοσης αλλά και λόγω της  ιστορικά διαχρονικής της συμπάθειάς της προς τα καθεστώτα Χίτλερ, Μουσολίνι, Μεταξά, Γλύξμπουργκ και Παπαδόπουλου  όπως αυτή εκδηλώθηκε με λόγια και πράξεις.

Ο Αγιασμός της Λούτσας, πρέπει να προκαλέσει τη βροντερή δημόσια  καταδίκη του από τα δημοκρατικά κόμματα. Θέλω να επιστήσω ιδιαίτερα την προσοχή των στελεχών, μελών και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ στο γεγονός πως ο επιπόλαιος (τουλάχιστον) πρόεδρός τους, αν και υπήρχαν ήδη πολλά στοιχεία που φώτιζαν την προσωπικότητα του δεσπότη της Λούτσας και προοιονίζονταν τα μελλούμενα, δεν δίστασε να τον επισκεφθεί (!) στην Κερατέα προκαλώντας τον ενθουσιασμό του «Ιερού Βήματος»:  «Εκσυγχρονιστές και Αριστεροί που η ιδεολογία τους κατά κύριο λόγο δεν συνάδει με το θρησκευτικό συναίσθημα και τη θεολογική σκέψη των εκπροσώπων της Εκκλησίας, το τελευταίο διάστημα όχι μόνο αποφεύγουν αλλά επιδιώκουν να συναντώνται με Προκαθημένους και Αρχιερείς, γεγονός που πρέπει να επισημανθεί και να αξιολογηθεί. Και αυτό γιατί η Αριστερά και οι εκσυγχρονιστές δίνουν βήμα στην Εκκλησία να εκφράσει την άποψή της και για θέματα που σε άλλες εποχές θα είχαν λόγο μόνο οι πολιτικοί…..ο κ. Τσίπρας δήλωσε: ‘Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ και την τιμή να συνομιλήσω με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη …Του εξέθεσα την μεγάλη ανησυχία μας ….Εξηγήσαμε λοιπόν στον σεβασμιότατο ….. Και είχα την τύχη να ακούσω από τον σεβασμιότατo ότι οι ενεργοί πολίτες που ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα απέναντι στην αδικία είναι και ευλογημένοι’»

Είναι λυπηρό να αγνοεί ο κ.Αλ.Τσίπρας πως στις ευλογίες της Ιεραρχίας (και ειδικά αυτού του δεσπότη) η Αριστερά πρέπει να κουμπώνεται. Η Αριστερά που εκτιμά την ευλογία των μητροπολιτών,  εκείνων μάλιστα οι οποίοι ως φυσική συνέπεια του παρελθόντος τους (δεν χρειαζόταν πολύ φαντασία), ευλογούν τώρα και τη «Χρυσή Αυγή», είναι ηθικά και πολιτικά έκθετη. Ιδιαίτερα όταν η ίδια Αριστερά με απαράδεκτη ελαφρότητα συνεντευξιάζεται, όπως είδαμε, σε ακροδεξιά μπλογκς, στρογγυλεύει εκεί αφόρητα τις θέσεις της για τους μετανάστες και συμφωνεί να αναγερθεί στην Αθήνα άγαλμα του κατακτητή της πόλης του Μεγαλέξανδρου, το οποίο-δεν χρειάζεται και εδώ πολύ φαντασία-θα εξελιχθεί αναπόφευκτα σε βάθρο ομιλιών και εφαλτήριο εξορμήσεων της Χρυσής Αυγής κατά των δημοκρατικών κατοίκων και ωμής βίας κατά των ξένων της πόλης μας. Κάποιοι πρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να συμμαζέψουν, διακριτικά βεβαίως, τον πρόεδρό τους (δεν αρκεί η «Αυγή» και η ιστοσελίδα του ΣΥΝ να κάνουν τον κουφό), αλλιώς θα μείνουν μόνο με τους επίδοξους συμμάχους τους του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, της λαϊκής Δεξιάς και της Σπίθας, αλλά αυτοί είναι ευκαιριακοί ψηφοφόροι, δεν έχουν το ήθος του κόσμου της Αριστεράς. Μπορεί να ενθουσιάστηκε η εφημερίδα του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου: «Ο Τσίπρας υπέρ της ανέγερσης αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στην Αθήνα. Το διαβάσαμε στο taxalia και πραγματικά δεν το πιστεύαμε….», αλλά δεν σημαίνει πως οι ρατσιστές οπαδοί του ευσεβούς Οφφικιάλιου της Ορθοδοξίας και προέδρου της «Εθνικής Συμμαχίας» (9χρονη κάθειρξη χωρίς αναστολή-εκτίεται κατ’οίκον-για απόπειρα εκβιασμού επιχειρηματιών), θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δεσπότης της Λούτσας διεκδικεί άνετα Νόμπελ Υποκρισίας. Διαβάζω: «Ηχηρό ΟΧΙ του Μεσογαίας στο Νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις». Από τραγική ειρωνεία όμως αυτός που το γράφει φωτογραφίζει το δεσπότη δίπλα στο τότε αφεντικό του το Ναζιστή Χουντόδουλο (υμνητή των φονιάδων αθώων Αλβανών και προπαγανδιστή της λοβοτομής των αντιρρησιών συνείδησης), που για να γλυτώσει από την Κόλαση έτρεξε να κλέψει μόσχευμα από το δικαιούχο ασθενή ξεχνώντας την αντίθεση της Εκκλησίας, την αντίθεση του δεσπότη της Λούτσας, ο οποίος έκανε τότε την πάπια και του ίδιου στις μεταμοσχεύσεις ζωτικών οργάνων.

Οι σχέσεις βέβαια της Εκκλησίας με τη «Χρυσή Αυγή» είναι παλιές. Θυμίζω πως στη δίκη για τη παρά λίγο δολοφονική επίθεση του για χρόνια φυγόδικου  Χρυσαυγίτη Περίανδρου (κατά κόσμον Αντώνη Ανδρουτσόπουλου-ανεψιού του χουντικού πρωθυπουργού Ανδρουτσόπουλου) κατά του φοιτητή Δ.Κουσουρή, μάρτυρας υπεράσπισης έσπευσε ο πνευματικός του πατέρας μητροπολίτης Νότιας Αμερικής(δηλ. του οικουμενικού πατριαρχείου):

«Η τριήμερη δίκη στο Μεικτό Ορκωτό που κατέληξε στη βαριά καταδίκη του περιβόητου «Περίανδρου», υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, ……είναι η πρώτη φορά που ένα δικαστήριο…..αποδέχεται ότι επρόκειτο για οργανωμένη ομάδα της ναζιστικής οργάνωσης που έδρασε με συγκεκριμένο σχέδιο και προμελέτη. . …Ούτε ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής δεν εμφανίστηκε για να τον υπερασπίσει. …..Οσο για τον μητροπολίτη, αυτός θεώρησε ότι πρόκειται για ένα «λάθος» και επέμενε ότι «σε μια σύγκρουση είναι αμφοτεροβαρείς οι συνθήκες. Ξέρετε ότι σε μια σύγκρουση δεν φταίει μόνο ο ένας».
Υποχρεώθηκε τότε να παρέμβει ένας δικαστής:

Δικαστής: «Εχετε υπόψη σας στη συγκεκριμένη σύγκρουση τι συνέβη;»

Μητροπολίτης: «Εχω ακούσει…»

Δικαστής: «Η μια ομάδα κρατούσε ξύλα και ρόπαλα και η άλλη έπινε καφέ. Δεν είναι αμφοτεροβαρής σύγκρουση».

Μητροπολίτης: [επιμένει στα δικά του] «Εγώ νομίζω ότι υπήρχε μία ομάδα νέων -τέτοια εικόνα έχω- και μια άλλη ομάδα, με διαφορετικές αντιλήψεις και συγκρουστήκανε». Αυτά του είπανε του ανθρώπου, αυτά κατέθετε.

Μητροπολίτης: «Ο Αντωνάκης ήταν ένα παιδί που το καμαρώναμε, όπως και τον αδελφό του. Ηταν μια μεγάλη οικογένεια, η οποία ήταν στην εκκλησία μέσα. Θυμάμαι που είχε πέσει ο Νίκος και έβγαινε λίγο αίμα. Του λέω, μην κλαις. Κι αυτός απαντάει, δεν κλαίω θείε μου γιατί χτύπησα το γόνατο, κλαίω γιατί χάνεται ελληνικό αίμα….Με εκπλήττει το γεγονός. Πώς είναι δυνατόν, εκ της οικογενείας αυτής, ένα παιδί με τέτοια προαγωγή πνευματική και μυϊκή, πώς μπλέχτηκε και βρέθηκε σε μια τέτοια σύγκρουση….Ηταν πάντοτε δυνατό παιδί. Επαιζε, γυμναζόταν και λοιπά. Ηταν ένα παιδί με δύναμη».

Μετά την καταδίκη του ο ελληνορθόδοξης «πνευματικής προαγωγής» Περίανδρος εξετράπη σε βαρειές κουβέντες κατά της  εληνορθόδοξης Χρυσής Αυγής: «Είναι πασίγνωστο σε συγκεκριμένους πρώην και νυν Χρυσαυγίτες, που ουδέποτε εκλήθησαν απ’ τον ανακριτή για το … οτιδήποτε…και που τώρα ως φοβισμένες πουτάνες σιγούν…η Χ.Α. εκτός από τραγική είχε καταντήσει δια των ηγετών της κωμική….Επιφανές στέλεχός της, που μάλιστα επολιτεύετο παλαιόθεν, προφυλακίστηκε με την αισχρή κατηγορία της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ….Χαριεντιζόντουσαν δημοσίως με επιδειξίες ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,…. Έγλειφαν εκ νέου τον Καρατζαφέρη για νέα πολιτική συνεργασία… Συνεργάζοντο πολιτικώς με κάποιον τον οποίον μέχρι και σήμερα αποκαλούν καταδότη και πληροφοριοδότη της ΚΥΠ, και το οποίον την περίοδο της συνεργασίας τους αποκαλούσαν ΑΡΧΗΓΟ… … Συνεργάζοντο εκλογικώς με στελέχη της Ν.Δ.…».

….

ΥΓ

Η εγκληματική δράση της ευσεβούς Χρ.Αυγής με την ανοχή της ευλαβούς Αστυνομίας (την προστατεύει ο Άγιος Αρτέμιος, προστάτης και των όρχεων).

This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερή» Εξουσία, Γράμμα από το Ληξούρι, Για την Αριστερά. Bookmark the permalink.

78 Responses to Η Εκκλησία ευλογεί τη Χρυσή Αυγή

 1. Ο/Η ataktos λέει:

  όπως και ο Μητροπολίτης Ιερισσού,Αρναιας ..τον δικό μας «δήμαρχο»(τρομάρα μας ) Αρ.Παχτα …. όπως λέμε ..χρυσοπαχτας και χρυσομυγες τα ιδια γουστα εχουν ξερετε ποια. ετσι?..

 2. Ο/Η αναξίμανδρος λέει:

  ευλογούν το ποίμνιο, εξαιρέσεις να κάνουν;

 3. Ο/Η eklag λέει:

  Φοβισμένες πουτάνες! επιδειξίες πούστηδες!
  ωραία! ατμόσφαιρα! κυρίως! πνευματική!
  Παρεμπιπτόντως τι σημαίνει-σήμερα-Αρβανίτικη (!) Λούτσα;

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Κυρία eklag,
   η αρβανίτικη Λούτσα δεν έχει κάτι το υποτιμητικό για τη Λούτσα (=τόπος με λιμνάζοντα νερά)για τον πολύ απλό λόγο πως όπως ξέρετε είμαστε αντιρατσιστές και σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα με τον ευαγγελικό Χριστιανισμό που μας θέλει όλους αδέλφια.
   Δεν ξέρω οι παπάδες σαν τον μητροπολίτη της Λούτσας και τον μητροπολίτη Πειραιά πως βολεύουν τον ρατσισμό τους με τον υποτιθέμενο Χριστιανισμό τους, το δικό τους και του Φύρερ που χαιρετά χιτλερικά στο δήμο της Αθήνας αλλά και με τον υποτιθέμενο πατριωτισμό τους, αφού ξεχνάνε τι έκαναν οι Ναζίδες στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, στην Καισαριανή και σε όλη την Ελλάδα.

   Απευθύνεται η αρβανίτικη Λούτσα στους οπαδούς της αρείας φυλετικής καθαρότητας, τους Χρυσαυγίτες και στον μαυριδερό αρχηγό τους που παριστάνουν τους απόγονους του Μεγαλέξαντρου (Με την περσίδα Ρωξάνη ή με τον Βαγώα;)

 4. Ο/Η αναξίμανδρος λέει:

  Άλλωστε, πως να κατανοήσουν ό­λοι αυτοί οι προστάτες και οι προ­στάτιδες δυνάμεις πως εμείς την Πα­νάγια την έχουμε Αρχιστράτηγο, Υπέρμαχο και τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια και την έργω αγάπη μας καταθέτουμε πανηγυρικώς, ψάλλο­ντας Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε.

  Λιάνα Κανέλλη
  ( http://www.enories.gr/enoria-sisaniou/enoriaki-zoh/omilies-khrugmata/305-liana-kaneli-emeis-thn-panagia-thn-exoyme-arxistratigo )

  • Ο/Η Γέρος λέει:

   Ό Τσίπρας συναντιέται καί κάνει δημόσιες σχέσεις με τόν μητροπολίτη πού άγιάζουν οί παπάδες του τά γραφεία της Χρυσής Αυγής, ή Λιάνα Κανέλη βγάζει κήρυγμα γιά τούς τρεις Ιεράρχες καί βραβεύεται από τόν μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ πού συναντιέται μέ τόν Μιχαλολιάκο τής Χρυσής Αυγής.

   http://fonipeiraioton.blogspot.com/2010/01/blog-post_5511.html

   Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010

   Η Λιάνα Κανέλη για τους Τρεις Ιεράρχες σε εκδήλωση του κ. Σεραφείμ

   Ο Σεβασμιότατος Πειραιά κ.κ Σεραφείμ πάντα θα βρίσκει κάτι εξαιρετικό να μας παρουσιάζει και να μας δείχνει πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η επικοινωνία, ο άνθρωπος και ο Θεός και ότι για να μπορούν όλα αυτά να χωρούν στο ίδιο καλάθι αρμονικά, πρέπει να υπάρχει προσπάθεια, πόνος και προπαντός θέληση.

   Στις 31 Ιανουαρίου, είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μια άλλου είδους ομιλία για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας μας. Ομιλήτρια η Βουλευτής του ΚΚΕ διακεκριμένη δημοσιογράφος κ. Λιάνα Κανέλη και ομολογουμένως μείναμε με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε το πόσο δυνατά θα μιλούσε στην καρδιά μας αυτή η Εξαιρετική Γυναίκα, Άνθρωπος, Πολιτικός και Χριστιανή.

 5. Ο/Η Μαρκήσιος Ντε Σαντ λέει:

  hellas-orthodoxy.blogspot.com

  Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

  ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!

  Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ), είχε πριν από δέκα μέρες σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος. Η συνάντηση των δύο ανδρών, που κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως στο Πειραιά. Κατά την διάρκεια της κουβέντας, υπήρξε και ταύτιση απόψεων, σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα εθνικά θέματα, αλλά και τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας.

  Ο Σεραφείμ, που μένει στην Κυψέλη, βιώνει καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας, κυρίως από την λαθρομετανάστευση.

  Ο Μητροπολίτης, δώρισε μια εικόνα την Παναγίας στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το γραφείου του Ιεράρχη Πειραιώς.
  Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, που σίγουρα θα ενοχλήσει πολλούς!

  Αλήθεια, τι έχουν να πουν τώρα όσοι χαρακτηρίζουν την οργάνωση του Μιχαλολιάκου «αντιχριστιανική;

  Πώς είναι δυνατόν ένας άξιος Ιεράρχης που αγωνίζεται για Ελλάδα και Ορθοδοξία συνεχώς όπως ο Σεραφείμ δέχεται να συναντήσει κάποιον «αντιχριστιανό»;

  Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένα δυναμικό κομμάτι του πατριωτικού χώρου αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Πειραιώς έναν αγωνιστή Επίσκοπο που μάχεται στον κοινό αγώνα για την πατρίδα μας!

  Και οι δυο πλευρές, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την Ελλάδα, φυσικά με διαφορετικές «τακτικές»!

 6. Ο/Η Μαρκήσιος Ντε Σαντ λέει:

  Ελεύθερη Ώρα

  http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/3475-2011-11-21-19-56-21

  Ο Τσίπρας υπέρ της ανέγερσης αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στην Αθήνα

  Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011 21:53

  Το διαβάσαμε στο taxalia και πραγματικά δεν το πιστεύαμε. Κατά την διάρκεια συνέντευξης bloggers με τον Αλέξη Τσίπρα, κάποιος του έκανε ερώτηση για άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην Αθήνα, και το οποίο παρόλο που συνεχώς εξαγγέλλεται, ποτέ τελικά δεν γίνεται. Και ρώτησαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εάν έχει αντίρρηση σε κάτι τέτοιο. Ποιά ήταν η απάντηση του Τσίπρα;
  Όχι, δεν θα είχα αντίρρηση. Εδώ μάλιστα έχουμε άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αθήνα… Ο Μέγας Αλέξανδρος θα ενοχλήσει;” Ενώ συμπλήρωσε: “Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα μάλιστα, να τα αντικαταστήσουμε!”

  Ας προσπεράσουμε την πρόταση περί αντικατάστασης και ας μείνουμε στην ουσία. Αφού μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί στην τοποθέτηση αγάλματος του Τσίπρα, τότε ποιός διάολο έχει τις αντιρρήσεις και το συγκεκριμένο έργο έχει κυριολεκτικά στοιχειώσει τόσα χρόνια; Είμαστε στον τρίτο Δήμαρχο και ακόμη το άγαλμα δεν έχει μπει…

  1 comment

  2 ημέρες πριν

  MA TRELATHIKAME TELOS PANDON . GIA PIOUS TSIPRIDES PAPARIGES SAMARADES BAKOGIANES KARANZAFERIDES NA MILAME TORA KE NA KANOME SHOLIA GIA AFTOUS TOUS POLITIKANTIDES . EGO PROSOPIKA EAN ITAN STO HERIMOU OUTE KAN THA TOUS PROSILAMVANA GIA TIS KARO AMAXES ME TA ALOGA NA GIRIZOUN STIN ATHINA KE NA POULANE GALA KE PAGO

 7. Ο/Η Μισίρκωφ λέει:

  «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 14

  Σόιμπλε: Να δημιουργηθεί «Δημοσιονομική Ενωση» μέσα στην ευρωζώνη

  Τη θέση της Γερμανίας για την δημιουργία μιας «δημοσιονομικής ένωσης» στα πλαίσια της ευρωζώνης παρουσίασε χθες σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

  Μιλώντας για τα δημοσιονομικά καθήκοντα του κράτους ο κ. Σόιμπλε επέμενε ότι ήταν λάθος η ίδρυση της ευρωζώνης χωρίς την δημιουργία δημοσιονομικής ένωσης, με αυστηρά κριτήρια και κυρώσεις.

  Βέβαια ο Γερμανός υπουργός γνωρίζει ότι οι όποιες αλλαγές στη Συνθήκη της Λισαβόνας με την συμμετοχή και των 27 κρατών – μελών της ΕΕ δεν θα είναι μόνο χρονοβόρες, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην υλοποιηθούν ποτέ. Είτε επειδή αρκετά κράτη μέλη που δεν ανήκουν στην ευρωζώνη φοβούνται την ΕΕ των δύο ταχυτήτων, είτε επειδή εξ αρχής απορρίπτουν την ιδέα της απώλειας και άλλων εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, ή επειδή, σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε, τα δημοσιονομικά ζητήματα δεν είναι δυνατόν να αποτελέσουν αντικείμενο δημοψηφίσματος:

  «Ακόμη και οι πλέον ένθερμοι υποστηρικτές δημοψηφισμάτων εδώ στην Γερμανία τόνιζαν πάντα, ότι τα ζητήματα που αφορούν τον κρατικό προϋπολογισμό αποτελούν εξαίρεση. Διότι γνωρίζουν πως δεν μπορείς να εμπιστευτείς τη νομισματική σταθερότητα στην λαϊκή ετυμηγορία, αλλά σε έναν ανεξάρτητο θεσμό, όπως είναι η κεντρική τράπεζα. Σε αυτήν την λογική βασίζεται και η απόφαση για την καθιέρωση του δημοσιονομικού περιορισμού στο γερμανικό σύνταγμα. Και τα πράγματα δεν μπορούν να είναι διαφορετικά για την Ευρώπη».

  Με αυτά τα δεδομένα ο κ. Σόιμπλε προτείνει την εξής διαδικασία: «Είμαι της άποψης ότι χρειάζονται αλλαγές στη Συνθήκη της Λισαβόνας. Επίσης νομίζω ότι μπορούμε να τις πετύχουμε σε ένα ορατό χρονικό διάστημα ακολουθώντας μια συντομευμένη διαδικασία. Δηλαδή παίρνοντας ως βάση για τη δημιουργία δημοσιονομικής ένωσης το Πρωτόκολλο 14 της Συνθήκης της Λισαβόνας».

  Πρωτόκολλο 14: Το κλειδί για την σύσταση ‘δημοσιονομικής ένωσης’
  Το σχετικό πρωτόκολλο έχει ως αντικείμενο τη συνεργασία των κρατών – μελών της ευρωζώνης και διατυπώνει γενικά ότι στόχος των κρατών – μελών είναι «να αναπτύσσουν διαρκώς στενότερο συντονισμό των οικονομικών τους πολιτικών» και ότι αυτές τις πολιτικές τις «προετοιμάζουν» οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης.

  Με βάση αυτή τη διατύπωση τα μέλη της ευρωζώνης εδώ και καιρό έχουν χαράξει μια «παράλληλη» πολιτική, παίρνουν δηλαδή αποφάσεις και τις εφαρμόζουν μόνον για τις χώρες μέλη της ΟΝΕ. Αυτή την πρακτική θέλει λοιπόν ο κ. Σόιμπλε να την επισημοποιήσει και να την διευρύνει καθιερώνοντας την ‘δημοσιονομική ένωση’ και ό,τι μέτρα συνεπάγονται.
  Το ζητούμενο βέβαια είναι κατά πόσον θα αποδεχθούν τα άλλα κράτη – μέλη το γερμανικό μοντέλο.

  Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πιστεύει ότι για τις αλλαγές στο Πρωτόκολλο 14 δεν πρόκειται να χρειαστεί ούτε καν μία διετία. Η αισιοδοξία του βασίζεται στην αρχή «η ικανότητα της μάθησης προωθείται από την πίεση που ασκούν τα παθήματα».

  Πηγή: Deutsce Welle

 8. Ο/Η eklag λέει:

  »μαυριδερό αρχηγό τους» χαχα!
  κ.Λασκαράτε μου φτιάξατε τη μέρα!
  γνωρίζω πάντως-μην ρωτάτε πώς-
  πολλούς κοντούς μαυριδερούς εφήβους μέλη της Χρυσής Αυγής
  κι αυτό δεν είναι για γέλια…

 9. Ο/Η Μισίρκωφ λέει:

  «Ντροπή» εκφράζουν οι βουλευτές

  Πυρά κατά Μέρκελ και μυστικών υπηρεσιών για παραλείψεις σε εγκλήματα νεοναζί

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

  Κόμματα της αντιπολίτευσης επέκριναν την κυβέρνηση υπό την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για τα σφάλματα και τις παραλείψεις των εγχώριων υπηρεσιών πληροφοριών που επέτρεψαν σε μια συμμορία νεοναζί να δολοφονεί ατιμώρητη για μια περίοδο επτά ετών. Οι βουλευτές ενώθηκαν για να εκφράσουν την «ντροπή» τους για την αποτυχία των Αρχών να σταματήσουν τη συμμορία από το να σκοτώσει δέκα άτομα.

  Πριν υπογραφεί μια κοινή διακήρυξη στην οποία κατέληξαν από κοινού τα έξι κόμματα της γερμανικής Βουλής ο πρόεδρός της, Νόρμπερτ Λάμερτ, ζήτησε συγγνώμη για τα σφάλματα του κράτους, ενώ οι βουλευτές στάθηκαν όρθιοι με τα κεφάλια σκυμμένα.

  Η δράση της ομάδας των νεοναζί άρχισε να έρχεται στην δημοσιότητα την 4η Νοεμβρίου, όταν δύο από τα τρία σημαντικότερα μέλη της σκοτώθηκαν, κατά τα φαινόμενα αυτοκτονώντας. Η συμμορία φέρεται να φόνευσε οκτώ Τούρκους καταστηματάρχες, έναν Έλληνα και μια αστυνομικίνα από το 2000 ενώ τοποθέτησε βόμβες που προκάλεσαν πολλούς τραυματισμούς.

  «Στο όνομα όλης της Μπούντεσταγκ, εκφράζουμε ντροπή που οι αρχές ασφαλείας των κρατιδίων και της ομοσπονδίας ούτε διαλεύκαναν ούτε απέτρεψαν εγκλήματα που σχεδιάστηκαν και διαπράχθηκαν σε μια περίοδο ετών», ανέφερε ο Λάμερτ, μέλος του κυβερνώντος κόμματος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) της Μέρκελ.

  Ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) καταδίκασε την πρακτική των υπηρεσιών πληροφοριών να πληρώνουν ηγετικά στελέχη των νεοναζί για να αντλούν στοιχεία για την δράση των οργανώσεών τους.

  «Αυτοί που υποτίθεται πολεμούσαμε, έπαιρναν πακτωλούς χρημάτων» είπε ο Σταϊνμάιερ. «Αυτό είναι σκάνδαλο» πρόσθεσε, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι υποβάθμιζε την νεοναζιστική απειλή ώσπου αποκαλύφθηκε η δράση αυτής της ομάδας.

  Η συμπρόεδρος των Πρασίνων στη Βουλή Ρενάτε Κίναστ είπε ότι οι υπηρεσίες αντιμετωπίζουν πλέον «κρίση νομιμοποίησης», προσθέτοντας ότι οι υπηρεσίες επικεντρώθηκαν στον ακροαριστερό εξτρεμισμό και κατόπιν στους ισλαμιστές και εθελοτυφλούσαν πάγια έναντι της νεοναζιστικής απειλής.

  Επικριτές της κυβέρνησης επισήμαναν ότι η αστυνομία θα ήταν πιο ενεργητική εάν είχαν δολοφονηθεί 10 Γερμανοί.

  Ερντογάν: Η Γερμανία οφείλει να το ψάξει βαθύτερα

  «Η Γερμανία θα έπρεπε να ερευνήσει τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάθος, εξετάζοντας τις συσχετίσεις τους με θεσμούς και πιστωτικούς οργανισμούς», είπε την Τρίτη ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

  Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Ερντογάν σημείωσε ότι οι δολοφονίες οκτώ Τούρκων και ενός Έλληνα από νεοναζί που ήρθαν στο φως καταδεικνύουν ότι υπήρχε μια πιο ισχυρή οργάνωση από μια απλή ομάδα ακροδεξιών.

  «Γερμανικά ιδρύματα και πιστωτικοί οργανισμοί υποστηρίζουν συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας, των Τούρκων και των ξένων γενικά » υποστήριξε ο πρωθυπουργός Ερντογάν.

  «Αυτή η οργάνωση πρέπει να ερευνηθεί. Σε ποιον δίνουν δάνεια; Χρησιμοποιούνται αυτά τα δάνεια όπως υποστηρίζεται; Δεν φτάνει να λένε »Η ακροδεξιά το έκανε αυτό». Δεν είναι τόσο ρηχό», συνέχισε.

  Πρόσθεσε ότι οι αρχές της Γερμανία θα μπορούσαν να παραδειγματιστούν από την έρευνα που διεξάγεται στην Τουρκία για την δράση μυστικών οργανώσεων, αναφερόμενος πιθανότατα στην δίωξη των μελών του εθνικιστικού δικτύου «Εργκένεκον» που φέρεται να επιδίωκε να ανατρέψει την κυβέρνησή του.

 10. Ο/Η Παϊσιος Τσίπρας ηγούμενος Bλακοπεδίου λέει:

  Eλληνικά καί Ορθόδοξα
  http://nefthalim.blogspot.com/2011/11/blog-post_6423.html

  ἡ δική μας παράδοση δὲν εἶναι οὔτε καπιταλιστική, οὔτε σοσιαλιστική, οὔτε μαρξιστική. Εἴμαστε πιὸ ἀριστεροὶ καὶ ἀπὸ τὸν πιὸ ἀριστερό. Γιατί ἡ παράδοση ἡ δική μας, ἡ ἑλληνική, εἶναι κοινοβιακὴ-ἀσκητική, ποὺ προϋποθέτει ὀρθόδοξη πνευματικότητα καὶ τὸ ἦθος τῆς καθ’ ἠμᾶς Ἀνατολῆς. Αὐτὸ εἶναι τὸ δικό μας Πολίτευμα.”
  Κώστας Σαρδελῆς

  Ἀλέξης Τσίπρας καὶ Πάνος Καμμένος: Οἱ μόνοι ποῦ μιλοῦν τελικὰ γιὰ Ἐθνικὴ ἀξιοπρέπεια καὶ ὑπερηφάνεια καὶ κάνουν πραγματικὴ ἀντιπολίτευση στὶς μνημονιακὲς δυνάμεις

  Ἀλέξης Τσίπρας: «Εἰσηγοῦμαι νὰ μὴ καταλύσουμε τὴ Δημοκρατία, τὴν Ἐθνικὴ ἀξιοπρέπεια καὶ τὴν ὑπερηφάνεια καὶ νὰ μὴ γίνουμε χώρα ἀποικία»

 11. Ο/Η Παϊσιος Τσίπρας ηγούμενος Bλακοπεδίου λέει:

  http://xaraseuaggelia.blogspot.com/2011/11/blog-post_04.html

  ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΨΑΛΛΕΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
  ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΣ

  Χαράς Ευαγγέλια

  Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011
  εὔγε στόν Ἀλέξη Τσίπρα γιά τήν πατριωτική ὁμιλία του!

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ-ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ…

  Αναρτήθηκε από XarasEuaggelia στις 12:14 π.μ.

 12. Ο/Η Μισίρκωφ λέει:

  Πόλεμο κατά των νεοναζί κηρύσσει η Άγκελα Μέρκελ

  ΛΟΥΚΑΣ ΒΕΛΙΔΑΚΗΣ

  Δημοσίευση

  27 /01 /2007 20:13

  «Πόλεμο» κατά των νεοναζί της Γερμανίας προτίθεται να ανοίξει η Καγκελάριος της χώρας, Άγκελα Μέρκελ, με αφορμή τη συγκέντρωση που έκαναν μέλη ακροδεξιών οργανώσεων έξω από κτίριο όπου γινόταν σύσκεψη στελεχών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. «Πόλεμο» κατά των νεοναζί της Γερμανίας προτίθεται να ανοίξει η Καγκελάριος της χώρας, Άγκελα Μέρκελ, με αφορμή τη συγκέντρωση που έκαναν μέλη ακροδεξιών οργανώσεων έξω από κτίριο όπου γινόταν σύσκεψη στελεχών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

  Η γερμανίδα Καγκελάριος δήλωσε με αφορμή και τη μέρα που είναι αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος ότι «είμαι χαρούμενη που ζω σε Δημοκρατία. Γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό. Γι΄ αυτό το λόγο θα έχουμε πολιτική μηδενικής ανοχής έναντι των δυνάμεων που θέλουν να μας φέρουν πίσω στην εποχή του εθνικό-σοσιαλισμού».

  Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ότι μικρή ομάδα νεοναζί συγκεντρώθηκε έξω από το κτίριο όπου η Μέρκελ μιλούσε σε στελέχη του κόμματός της, στην πόλη Φράνκφουρτ αν ντερ Όντερ, κοντά στα σύνορα με την Πολωνία.

  Σημειώνεται ότι στη Γερμανία έχει ανοίξει ο δημόσιος διάλογος για την πορεία της ακροδεξιάς στη χώρα, η οποία το τελευταίο διάστημα ενισχύεται συνεχώς.

  Ταυτόχρονα έχει παρατηρηθεί και μια έξαρση ρατσιστικής βίας που αποδίδεται σε ακροδεξιές ομάδες.

  ————————————————————————————————————————————-
  στην Γερμανία λαμβάνουν δρακόντια μέτρα εναντίον των Νεοναζί..

  στην Ελλάδα αντίθετα, την κοιτίδα της Δημοκρατίας , οι Νεοναζί ευλογούνται από τη κρατική ελληνοορθόδοξη εκκλησία…

  έχοντας την υποστήριξη των εκπροσώπων του βαθέος κράτους, στην ελληνική κυβέρνηση…

 13. Ο/Η Βολταίρος λέει:

  Λέτε πολύ λίγα κύριοι Ροιδη- Λασκαράτε. Η υπόθεση έχει προχωρήσει φοβάμαι σε ανεξέλεγκτο βαθμό.
  Μπορείτε να εκτιμήσετε μόνος σας και εσείς και οι αναγνώστες σας.

  http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2011/11/blog-post_04.html

  19 ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  ΣΤΑΥΡΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

  4 Νοε 2011

  Eὔγε στόν Ἀλέξη Τσίπρα γιά τήν πατριωτική ὁμιλία του!

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ-ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ…

  Ἐτικέτες προβολές 12 σχόλια:
  Ανώνυμος είπε…
  Αν και ποτέ δεν με εξέφραζε ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος οφείλω να αναγνωρίσω πως ο Τσίπρας τα είπε σωστά και επειδή πιστεύω πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μελλοντική πολιτική σκηνή…, μένει να δούμε αν τα εννοούσε κιόλας…

  4 Νοεμβρίου 2011 12:27 π.μ.
  Δήμητρα είπε…
  Τελικά μόνο ο Τσίπρας κάνει αντιπολίτευση. Ο Σαμαράς αποδείχτηκε και αυτος ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ αλλά αυτό δεν θα μείνει έτσι. Δυστυχώς η λεγόμενη δεξιά έχει παραδώσει τα όπλα και κρατά μια ριψασπίδικη συμπριφορα.
  Υ.Γ Προς Θεού δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ

  4 Νοεμβρίου 2011 12:42 π.μ.
  km είπε…
  »καλό» το περιτύλιγμα και η εμφάνιση αυτής της όψης…. αλλά η άλλη όψη που παρουσιάστηκε με τους λαθρο… , δυστυχώς μπάζει. (όχι ανθρωπίνως, αλλά πολιτικώς).

  »Εχθρός» του καλού, είναι το καλύτερο… (προσπαθούμε κι εμείς. http://apostratoi.blogspot.com/ να δούμε… θα προλάβουμε; έχει ο καλός Θεός. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

  4 Νοεμβρίου 2011 12:48 π.μ.
  Καλλέργης είπε…
  Άλλο το αν έκανε μια πατριωτική ομιλία και άλλο οι θέσεις του για τους λαθρομετανάστες κτλ.
  Στο πρώτο συμφωνώ με τον Τσίπρα και τον επευφημώ και για το δεύτερο διαφωνώ κάθετα.
  Μακάρι το κόμμα των αποστράτων να πάει καλά και να βοηθήσει πραγματικά τον δύσμοιρο αυτό τόπο. Αυτο που μας λείπει σήμερα είναι τα ελληνοχριστιανικά μας ιδανικά. Αν το νεοσύστατο κόμμα των αποστράτων δεν δώσει βάση σε αυτά τότε θα είναι σαν τα υπόλοιπα.

  4 Νοεμβρίου 2011 12:59 π.μ.
  ILIAS KETS NY είπε…
  ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

  4 Νοεμβρίου 2011 2:51 π.μ.
  Ανώνυμος είπε…
  η κατάντια της χώρας είναι ότι ο κύριος «Μπάτε σκύλοι αλέστε» ομιλεί πιο πατριωτικά από όλους τους δήθεν πατριώτες του κοινοβουλίου. Ειλικρινά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι … «…η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το πνεύμα το Άγιο, Τριάς Αγία δόξα σοι…»

  Ίσως όλα αυτά γίνονται για να καταλάβουμε επιτέλους ότι η σωτηρία όχι μόνο της ψυχής μας αλλά και του έθνους μας, της πατρίδας και της ορθοδοξίας μας ανήκει μόνο σε Εκείνον που επιτρέπει τα κακά και τις προσωρινές ταλαιπωρίες για αν αναδείξει άξιους αγωνιστές και Αγίους. Αυτός, που όλοι τόσο έχουμε πληγώσει και πρώτος ΕΓΩ, και που μας υπομένει καρτερικά, μας διδάσκει μέσω της παρακμής μας την οποία δεν προκαλεί αλλά επιτρέπει, ότι αν δεν γυρίσουμε πίσω κοντά Του θα γίνονται όλα τόσο δυσβάσταχτα και τραγικά τη στιγμή που η αγκαλιά Του είναι μονίμως ζεστή και ορθάνοικτη. Καλή φώτιση σε όλους μας

  4 Νοεμβρίου 2011 10:20 π.μ.
  Ανώνυμος είπε…
  1)ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.2)ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΧΟ.3)ΟΛΟΜΕΛΟΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.4)ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΟΥΚΑ ΒΑΤΑΤΖΗ.5)ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ,LIOS ROTARY ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΘΑ ΕΞΟΡΙΖΟΝΤΑΙ.6)ΟΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΘΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ (ΑΣΚΗΤΗ).ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΠΑΝΤΑ ΕΞΕΣΤΑΙ ΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

  4 Νοεμβρίου 2011 10:34 π.μ.
  sapphire είπε…
  ξεχνάς ανώνυμε ότι είμαστε και ευτυχώς ανεξήθρησκη και κοσμική δημοκρατία και όχι θεοκρατικό ταλιμπανάτο!επίσης δεν είναι όλοι οι Έλληνες ορθόδοξοι,αλλά ακόμα και να ήταν σε καμία περίπτωση δεν θα εμπλέκονται έτσι τα θρησκευτικά με τα πολιτικά!

  5 Νοεμβρίου 2011 2:52 μ.μ.
  Ανώνυμος είπε…
  ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ sapphire ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ (ΟΧΙ ΠΛΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ)ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ.ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ.ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ 500.000 ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ.ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ:ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΓΙΟΝΚΑ,ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ,ΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΜΑΣΩΝΕΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑΟΙ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ.ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΠΟΝΔΗ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΥΧΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΥΡΕΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΣΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΕΠΕΤΡΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΙΩΞΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.ΕΔΩ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;

  6 Νοεμβρίου 2011 12:28 μ.μ.
  sapphire είπε…
  Ο καθένας να έχει την ελευθερία να θρησκεύεται και να πορεύεται στη ζωή του όπως θέλει!δεν θα επιβάλλουμε σε κανέναν τίποτα!το Ευαγγέλιο το ξεκαθαρίζει,»όποιος θέλει πίσω μου ελθείν»,δεν λέει βγάλτε νόμο να έρχονται όλοι,επίσης ακριβώς αυτά που γράφεις εσύ,μα ακριβώς αυτά είναι τα επιχειρήματα των μωαμεθανών μουτζαχεντίν και του κινήματος των ταλιμπάν.

  6 Νοεμβρίου 2011 2:33 μ.μ.
  Ανώνυμος είπε…
  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΒΙΡΕΙ Η ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΖΩΗ(ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΟΔΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ).ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΦΩΣ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

 14. Ο/Η Αntifa λέει:

  Ποιούς ευλογεί η Εκκλησία

 15. Ο/Η Της Λούτσας λέει:

  Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

  Δελτίο Τύπου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
  Εγκαίνια νέων γραφείων στην Αρέμιδα (photo & video)

  Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής στην Αρτέμιδα την Κυριακή 20.11.2011. Πλήθος κόσμου απ’ όλες τις περιοχές των Μεσογείων ξεκίνησε να καταφτάνει στα νέα μας γραφεία από νωρίς το απόγευμα.

  Σε μια χρονική περίοδο όπου κανένα κόμμα δεν ανοίγει νέα γραφεία, όσα κομματικά γραφεία υπάρχουν τα τρώει η σκόνη και κανένας πολιτικός δε τολμάει να πάει ούτε για καφέ στην γειτονιά του, η Χρυσή Αυγή ανοίγει νέα γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάθε μέρα είναι στους δρόμους για ενημερωτικές εκστρατείες και σχεδόν κάθε εβδομάδα πραγματοποιεί ανοιχτές συγκεντρώσεις σε όλες τις γωνιές της σκλαβωμένης μας πατρίδας!

  Λίγη ώρα πριν τις 6 έγινε η άφιξη του Αρχηγού του κινήματος μέσα σε κλίμα γενικού ενθουσιασμού και στις 6:20 ξεκίνησε η τελετή του Αγιασμού των νέων μας γραφείων με την συμμετοχή 4 Ιερέων της περιοχής, που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

 16. Ο/Η Φρικ λέει:

  O μητροπολίτης του Τσίπρα διώχνει τα ξένα μαγαζιά.
  Μόνο το δικό μου μαγαζί, όξω οι υπόλοιποι.

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
  ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΛΑΥΡΕΤΙΚΗΣ
  Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ 64Η

  Πρὸς τοὺς εὐσεβεῖς χριστιανοὺς τοῦ Κορωπίου, τῆς Παιανίας καὶ τῶν Γλυκῶν
  Νερῶν
  Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί,
  Χθὲς μόλις, περιέπεσε στὰ χέρια μας πρόσκληση, διὰ τῆς ὁποίας
  ἀνακοινώνεται ἐκδήλωση τῆς ὀργανώσεως Σατυανάντασραμ, τὴν προσε-
  χῆ Τετάρτη 5 Ὀκτωβρίου 2011, στὴν αἴθουσα Συνιδιοκτησίας Παιανίας, μὲ
  θέμα τὴν ἀνάπτυξη τοῦ ἀνθρώπινου δυναμικοῦ μέσῳ γιόγκα.
  Ἡ μεγάλη μας ἔκπληξη ἦταν ὅτι τὴν πρόσκληση τὴν ἀπευθύνει ὁ
  Δῆμος τῆς Παιανίας καὶ τὴν ὑπογράφει ὁ Δήμαρχος κ. Δημήτριος
  Δάβαρης. Ἀμέσως ἐκφράσαμε τὴν ἀπορία καὶ πρὸς τὸν ἴδιο: πῶς εἶναι
  δυνατὸν οἱ ἴδιοι ἄνθρωποι, ἕλληνες καὶ ὀρθόδοξοι χριστιανοὶ ποὺ μόλις
  πέρσυ μὲ τόση εὐλάβεια τίμησαν τὸ λείψανο τοῦ Ἁγίου Λουκᾶ Κριμαίας,
  ποὺ τιμοῦν τὶς γιορτές μας μὲ εἰλικρινῆ πίστη, ποὺ πρὶν ἀπὸ χρόνια
  σθεναρά, προκειμένου νὰ προστατεύσουν τὸν τόπο μας ἀπὸ πολιτισμικὴ
  ἀλλοίωση, ὕψωσαν τὴ φωνή τους καὶ ἔντονα ἀντέδρασαν στὴ δημιουργία
  ἰσλαμικοῦ τεμένους στὰ ὅρια τῆς Παιανίας, οἱ ἴδιοι τώρα, ὄχι ἁπλᾶ νὰ
  ἀνέχονται, ἀλλὰ νὰ συνδιοργανώνουν μὲ αὐτὴν τὴν παράξενη ἰνδου-
  ϊστικὴ ἑταιρεία αὐτὴν τὴν ἀμφίβολη ἐκδήλωση;
  Εἴμαστε σίγουροι πὼς ὅ,τι συμβαίνει γίνεται ἀπὸ ἄγνοια καὶ παρα-
  πληροφόρηση. Κατόπιν τούτου, ἀφοῦ ἐκφράσουμε τὴ βεβαιότητα ὅτι ὁ
  δήμαρχος μαζὶ μὲ τὸ σύνολο τῶν ἐκπροσώπων μας θὰ λάβει τὰ μέτρα του
  καὶ τώρα καὶ στὸ μέλλον νὰ προστατεύσει τὸν τόπο ἀπὸ ὅλα τὰ νεοφανῆ
  πνευματικὰ ἀμφίβολα καὶ συχνὰ ἐπικίνδυνα φιλοσοφικοθρησκευτικὰ
  μορφώματα, αἰσθανόμαστε τὴν ὑποχρέωση νὰ καταθέσουμε τὰ

  Γ. Τὸ ἄκρως ἐπικίνδυνο, ποὺ ὁπωσδήποτε παραπλάνησε καὶ τοὺς
  δημοτικοὺς ἄρχοντές μας, εἶναι ὅτι ἡ δράση τῆς ἐν λόγῳ ὀργάνωσης
  ἄρχισε τὸν Ὀκτώβριο τοῦ 2009 μὲ τέλεση ἁγιασμοῦ ἀπὸ δύο ψευτο-
  ϊερομονάχους πού, χωρὶς τὴν εὐλογία μας, δραστηριοποιοῦνται παρα-
  πλανητικὰ στὴν περιοχή μας, μὲ τὰ ὀνόματα Ποιμένας καὶ Γελάσιος. Οἱ
  δύο αὐτοὶ κληρικοί, ποὺ μάλιστα συχνὰ φοροῦν καὶ χρωματιστὰ Ρώσικα
  σκουφιά, εἶναι ἕλληνες, δὲν ἔχουν καμμία σχέση μὲ τὶς κανονικὲς ἐκκλη-
  σίες καὶ ἰσχυρίζονται ὅτι ἀνήκουν σὲ κάποια ἐκκλησία τῆς Οὐκρανίας, ἡ
  ὁποία καθὼς γνωρίζουμε εἶναι σχισματική.
  Κατόπιν ὅλων αὐτῶν, σᾶς ἐφιστοῦμε τὴν προσοχὴ καὶ σᾶς συνι-
  στοῦμε νὰ σταθεῖτε μακρυὰ ἀπὸ ὅλα αὐτὰ τὰ συστήματα ποὺ οἱ διδα-
  σκαλίες τους εἶναι πολὺ πιὸ παράξενες ἀπὸ τὰ ὀνόματά τους, ὅπως
  ἐπίσης καὶ νὰ ἀποφύγετε κάθε σχέση μὲ τοὺς ἐπικίνδυνους δῆθεν κλη-
  ρικοὺς τῆς λεγόμενης Μονῆς τοῦ Μυρελαίου, στὴ Χαλιδού.
  Τέλος, παρακαλῶ γιὰ μιὰ ἀκόμη φορὰ τὶς δημοτικὲς ἀρχές μας,
  ἐπειδὴ ἀγαποῦν τὸν τόπο καὶ τὸν λαό μας καὶ διακρίνονται γιὰ τὴν
  εὐσέβειά τους, νὰ προσέχουν τὶς συνεργασίες μὲ ἀμφίβολες ὀργανώσεις,
  μήπως ἀντὶ γιὰ πολιτισμὸ μᾶς κουβαλήσουν ξενόφερτες αἱρέσεις, παρα-
  θρησκεῖες καὶ ἐπικίνδυνες πνευματικὲς ἀσθένειες.
  Ὁ Θεὸς μαζί μας.
  Μετὰ πατρικῶν εὐχῶν,
  Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
  † ῾Ο Μεσογαίας καὶ Λαυρεωτικῆς ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 17. Ο/Η Φρικ λέει:

  Όξω τα μικρόβια από την άγια κοινωνία

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
  ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

  ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ & ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ- 19004 ΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  Τηλ: 210-6632687, fax: 210-6025101

  Πρωτ. 681
  Ἀριθμ.
  Διεκπ. 433 Σπάτα, 27 Ἰουλίου 2009

  ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 41Η

  Θέμα: «Ἡ ἐξάπλωσις τοῦ ἰοῦ τῆς γρίππης τῶν χοίρων καὶ τὰ μυστήρια τῆς Ἐκκλησίας μας»,

  Πρὸς
  Τὸν εὐσεβῆ λαὸν τῆς καθ’ ἡμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

  Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί,

  Πρόσφατα, μὲ ἀφορμὴ τὴν ἐνσκήψασα πανδημία τῆς γρίππης τῶν χοίρων, ἀνεφύη, ὡς μὴ ὤφειλε, καὶ τὸ θέμα τοῦ ἐνδεχομένου τῆς μεταδόσεως ἀσθενειῶν μέσῳ τῆς Θείας Κοινωνίας. Δυστυχῶς, συχνὰ μὲ διάλεκτο ἀσεβῆ, ὕφος εἰρωνικὸ καὶ ἐπιχειρηματολογία ὄχι καλοπροαίρετη, ἔγινε ἀκόμη μιὰ προσπάθεια ἀποδόμησης τῆς πίστης μας σὲ μέρες ποὺ δὲν μᾶς ἔχει μείνει κανένα ἄλλο στήριγμα νὰ κρατηθοῦμε.

  Μὲ τὴν εὐκαιρία λοιπὸν αὐτήν, θεωρῶ πὼς καλὸ θὰ ἦταν νὰ ποῦμε κάποιες ἀλήθειες, ἀναγκαῖες γιὰ νὰ περισωθεῖ ὁ πολύτιμος θησαυρὸς τῆς πίστης μέσα μας.

  Ἡ Ἐκκλησία μας δυὸ χιλιάδες χρόνια μεταδίδει τὴ χάρι τῶν μυστηρίων της μὲ τὸν γνωστὸ τόσο ἀνθρώπινο καὶ ταυτόχρονα εὐλογημένο τρόπο πρὸς «ἴασιν καὶ θεραπείαν ψυχῆς καὶ σώματος». Ποτὲ δὲν προβληματίστηκε μὲ τὴ σύγχρονη λογικὴ τῆς ἀσεβοῦς ἀμφισβήτησης, ἀλλὰ καθημερινὰ ζεῖ μὲ τὴν ἐμπειρία τῆς ἐπιβεβαίωσης ἑνὸς μεγάλου θαύματος. Εἶναι δυνατὸν ἡ κοινωνία τοῦ Θεοῦ νὰ γίνει αἰτία ἀσθένειας ἢ παραμικρῆς βλάβης; Εἶναι δυνατὸν τὸ Σῶμα καὶ τὸ Αἷμα τοῦ Κυρίου καὶ Θεοῦ μας νὰ μολύνει τὸ σῶμα καὶ τὸ αἷμα μας; Εἶναι δυνατόν καθημερινὴ ἐμπειρία δυὸ χιλιάδων χρόνων νὰ συντριβεῖ ἀπὸ τὸν ὀρθολογισμὸ καὶ τὴν ψυχρὴ ρηχότητα τῆς ἐποχῆς μας;

  Ἀπὸ αἰῶνες μεταλαμβάνουν οἱ πιστοί, ὑγιεῖς καὶ ἀσθενεῖς, ἀπὸ τὸ ἴδιο ἅγιο ποτήριο καὶ ἀπὸ τὴν ἴδια ἁγία λαβίδα, ποὺ ποτὲ δὲν πλένουμε, ποὺ ποτὲ δὲν ἀπολυμαίνουμε, καὶ ποτὲ δὲν παρατηρήθηκε κάτι. Οἱ ἱερεῖς τῶν νοσηλευτικῶν ἱδρυμάτων, ἀκόμη καὶ τῶν λοιμωδῶν, μεταλαμβάνουν τοὺς πιστοὺς καὶ μὲ εὐλάβεια καταλύουν τὴ Θεία Κοινωνία καὶ μακροζωοῦν. Ἡ Θεία Κοινωνία εἶναι ὅ,τι ἱερώτερο ὡς Ἑκκλησία καὶ ἄνθρωποι ἔχουμε, τὸ μεγαλύτερο φάρμακο ψυχῆς καὶ σώματος. Αὐτὸ εἶναι καὶ διδασκαλία καὶ ἐμπειρία τῆς Ἐκκλησίας μας.

  Ὅσοι δυσπιστοῦν στὸ θαῦμα τῆς Ἀναστάσεως τοῦ Κυρίου, ὅσοι εἰρωνεύονται τὴν ἐκ παρθένου γέννησή Του, ὅσοι ἀρνοῦνται τὴν εὐωδία τῶν ἁγίων λειψάνων, ὅσοι περιφρονοῦν τὰ ἱερὰ καὶ ὅσια, ὅσοι βυσσοδομοῦν κατὰ τῆς Ἐκκλησίας μας, ὅσοι ζητοῦν νὰ ἐξαφανίσουν καὶ τὸ ἐλάχιστο ἴχνος πίστης ἀπὸ τὶς ψυχές μας φυσικὸ εἶναι νὰ προσπαθοῦν νὰ ἐκμεταλλευτοῦν τὴν εὐκαιρία νὰ προσβάλουν καὶ τὸ ἱερώτατο μυστήριο τῆς Θείας Εὐχαριστίας.

  Τὸ γεγονὸς ὅτι οἱ Ἀγγλικανοὶ καὶ οἱ Καθολικοὶ ἀποφάσισαν, γιὰ προληπτικοὺς λόγους, τὴ διακοπὴ τῆς μετάδοσης τῆς θείας κοινωνίας στὴν Ἀγγλία καὶ τὴ Νέα Ζηλανδία ἀντίστοιχα, ἂν ἀληθεύει, δὲν φανερώνει, ὅπως μερικοὶ ὑποστηρίζουν, σύνεση καὶ ἐλευθερία, ἀλλὰ καταδεικνύει μὲ τὸν καλύτερο τρόπο τὴν τεράστια ἀπόσταση τῆς Ἐκκλησίας μας, ποὺ εἶναι Eὐχαριστιακὴ στὴ θεολογία καὶ ζωή της, ποὺ ζεῖ, πιστεύει καὶ κηρύττει τὸ Μυστήριο, ἀπὸ τὶς ὑπόλοιπες χριστιανικὲς ὁμάδες, ποὺ ἔμμεσα ὁμολογοῦν τὴν ἀπουσία τῆς χάριτος καὶ τῶν σημείων τοῦ Θεοῦ ἀπὸ τὰ λεγόμενα μυστήριά τους καὶ τὴν ἀπώλεια τῆς ἐκκλησιαστικῆς ταυτότητάς τους. Ζωὴ χωρὶς Μυστήριο μοιάζει μὲ σοβαρὴ ἀσθένεια χωρὶς φάρμακο.

  Δυστυχῶς, τὸ μεγάλο πρόβλημα δὲν εἶναι ὁ ἰὸς τῆς γρίππης -ὅπως διατείνονται τὰ ΜΜΕ- οὔτε ὁ ἰὸς τοῦ παγκόσμιου πανικοῦ -ὅπως ὑποστηρίζουν οἱ ἰατρικοὶ σύλλογοι- ἀλλὰ ὁ ἰὸς τῆς ἀσεβείας καὶ τὸ μικρόβιο τῆς ὀλιγοπιστίας. Καὶ τὸ καλύτερο ἐμβόλιο εἶναι ἡ «μετὰ καθαροῦ συνειδότος» καὶ «ἀκατάκριτος» συχνὴ συμμετοχή μας στὸ μυστήριο τῆς Θείας Κοινωνίας.

  Ἡ ἀπάντησή μας στὴν ἀνίερη αὐτὴ πρόκληση τῶν ἡμερῶν εἶναι ἡ δική μας ζωή. Καλὸ θὰ εἶναι οἱ πνευματικοί μας, μετὰ διακρίσεως, ὅπου κρίνουν ὅτι δὲν ὑπάρχουν πνευματικὰ κωλύματα, νὰ προτρέπουν τοὺς πιστοὺς νὰ μεταλαμβάνουν συχνότερα τοῦτες τὶς δύσκολες μέρες, ὅσοι δὲ ἔχουμε τὴν εὐλογία τους νὰ προσερχόμαστε συχνὰ στὸ ποτήριο τῆς ζωῆς, πάντοτε ὅμως «μετὰ φόβου Θεοῦ, πολλῆς πίστεως καὶ εἰλικρινοῦς ἀγάπης».

  Μετὰ πατρικῶν εὐχῶν καὶ τῆς ἐν Κυρίῳ ἀγάπης,
  Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

 18. Ο/Η Παλιός λέει:

 19. Ο/Η Αριστερός Θεολόγος λέει:

  http://kapnistirio.com/index.php?topic=14261.0

  Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον «Ελληνορθόδοξο» για να βγάζει λεφτά!

  Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:

  Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΧΗ
  ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΑΛΙ ΔΩΣΜΟΥ!

  Στην δεξιά σελίδα, κάτω κάτω βλέπουμε την υπογραφή. ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

  Παίρνουμε τώρα το βιβλίο του Μιχαλολιάκου «Η εξομολόγηση ενός εθνικού» , εκδόσεις «Ελεύθερη Σκέψη» και διαβάζουμε το εξής ποιήμα του Μιχαλολιάκου:

  Quote

  O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ

  Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
  Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
  Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
  Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
  Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
  Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
  οι ποιητές ξυπνούνε,
  Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
  Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
  Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
  Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
  Και αυτός στην μέση του ναού,
  Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
  Στο βάθρο του βωμού,
  Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
  Την ώρα δοξάζει της θυσίας
  Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
  Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

  Νίκος Μιχαλολιάκος

 20. Ο/Η Γιώργος λέει:

  Μεταξύ των επιχειρημάτων εναντίον των υποστηρικτών της φυλετικής καθαρότητας, υπάρχει αναφορά σε άτομα με σκούρα επιδερμίδα. Ενδιαφέρον.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Για εμάς δεν σημαίνει τίποτα η σκούρα επιδερμίδα.
   Δεν χωρίζουμε έτσι τους ανθρώπους.
   Για τον φυλετιστή όμως Μιχαλολιάκο που κυνηγάει τους σκουρόχρωμους, ναι, θα του κάνουμε τη χάρη να τον κρίνουμε με τα μέτρα του.

   Αυτό, ως απάντηση σε όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και δεν βρίσκουν κάτι καλύτερο για να μας απαντήσουν.

 21. Ο/Η Αριστερός Θεολόγος λέει:

  Άδωνις ξεφωνίζει Χρυσή Αυγή.
  Μαλώνουν για την ελληνορθόδοξη πελατεία
  στην ιστοσελίδα του μπουμπούκου
  http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=2484

  Σατανιστική Οργάνωση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;;

  από Λάζαρος Δ » 13 Φεβ. 2011, 02:39

  «»»
  Αρχικά δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε πως όσα ακολουθούν είναι αλήθεια και όχι ένα κακόγουστο αστείο,αλλά τελικά,με την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε πως ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ!

  Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες που προέρχονται από την ιστοσελίδα τους:Πρόκειται για τον «Καιάδα»,που μάλιστα θεωρείται ο…ηγέτης της σατανιστικής μπάντας «Naer Mataron»!!!

  Οι φωτογραφίες από μόνες τους προκαλούν σοκ.Επειδή όμως πιθανόν κάποιος πει πως το…κάνουν για πλάκα και χάριν του θεάματος,βρήκαμε μια συνέντευξη του «Καιάδα»,όπου εξηγεί τις απόψεις του:

  – Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;

  Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν “μολύνεται’’ από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Ολοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει.(σ.σ.!!!) Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.

  – Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal;

  Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνέυμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.

  Όλη η συνέντευξη:
  http://www.rockap.gr/?p=2494

 22. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

  Iερείς ευλογείτε

  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=295939&cid=122

  Συνελήφθη ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής Χ Ρ για πληρωμένη διπλή δολοφονία

  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1192388

  http://www.inews.gr/28/sti-fylaki-o-chrysavgitis-gia-ton-diplo-fono.htm

  Στη φυλακή ο «Χρυσαυγίτης» για τον διπλό φόνο

  22:51 20/4/2011 – Πηγή: Το Βήμα

  Προφυλακίσθηκε – το μεσημέρι της Τετάρτης – με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο υποψήφιος βουλευτής και περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής Χ Ρ , ο οποίος κατηγορείται για τους φόνους του αστρολόγου Μιχάλη Μουτάφη και τη γραμματέως του Παρασκευής Γκέζου, τον Φεβρουάριο του 2009 στο Χαλάνδρι.

 23. Ο/Η Ιερέας Χ λέει:

 24. Τι εγινε κατευθυνομενοι, ετσουξε η παρουσια τεσσαρων ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ στα εγκαινια των ΝΕΩΝ γραφειων της Χ.Α;

  Υπομονη και ξυδακι!

  Αληθεια, αφου ειστε τοσο…υπερευαισθητοι στα θεματα του ναζισμου, θα μας πειτε για τη σταση των τοτε Αρχιεπισκοπων Χρυσανθου και Δαμασκηνου απεναντι στους κατακτητες;

  Θα μας πειτε και για τα «εργα» των Ουσταζι στην Κροατια με την αγαστη συνεργασια Παπικων- Ναζι; Ξερετε, με πρωτεργατη εκεινον τον Στεπινατς, που προσφατα «αγιοποιηθηκε»…

  Αντε λοιπον, περιμενουμε…

 25. Ο/Η Ιερέας Χ λέει:

  Μὴ κτήσησθε χρυσὸν μηδὲ ἄργυρον μηδὲ χαλκὸν εἰς τὰς ζώνας ὑμῶν…

  αλλά

  …πρὶν ἀλέκτορα δὶς φωνῆσαι τρίς με ἀπαρνήσῃ

  Λόγια λόγια λόγια…..

 26. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:

  από το
  http://www.klik.gr/136/aygi/index5.htm

  Οι μαθητές που ανήκουν σε αριστερές παρατάξεις ή αντιφασιστικούς, αντιρατσιστικούς φορείς ανήκουν κατά κόρον στις προτιμήσεις τους. Το 1993, στις 25 Μαΐου, ο μαθητής Δ. Παπαράς καταγγέλλει ότι τον ξυλοκόπησαν χρυσαυγίτες. Τον Νοέμβριο του ’93 και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη μαθητικές καταλήψεις, δεκάδες είναι οι καταγγελίες μαθητών που κάνουν λόγο για επιθέσεις χρυσαυγιτών που καραδοκούσαν έξω από τα σχολεία. Όπως μια μαθήτρια στο Eνιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων που κατήγγειλε ότι της χάραξαν τον αγκυλωτό σταυρό στο μέτωπο, ένας μαθητής στην Πάτρα κατήγγειλε ότι του χαράκωσαν το χέρι. Αλλά και μετέπειτα, η οργάνωση Y.R.E. (Youth against Racism in Europe) συνεχίζει να καταγράφει δεκάδες επιθέσεις. Όπως τον Απρίλιο του 1996 σε τέσσερα μέλη της ΟΣΕ. Τα θύματα τους μήνυσαν και η δίκη που τελικά αναβλήθηκε έγινε την ίδια μέρα με τον ξυλοδαρμό των τριών απέναντι από τα Δικαστήρια. Από αυτή τη χρονική σύμπτωση άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι για το ποιοι ήταν οι δράστες της απόπειρας δολοφονίας των Κουσουρή, Καραμπατσόλη και Φωτιάδη. Δύο από αυτούς που δικάζονταν συμμετείχαν, σύμφωνα με τις καταθέσεις, στην αγέλη των α(γ)ρίων.

  Η Φωκίωνος Νέγρη φαίνεται πως είναι από τα αγαπημένα πεδία δράσης τους. Εκεί ξυλοκόπησαν το μέλος της ΚΝΕ και πρόεδρο του 15μελούς συμβουλίου του 39ου ΓΕΛ Κυψέλης στις 21 Ιουνίου του ’96, εκεί και έναν Aφρικανό μετανάστη δύο ημέρες αργότερα. Τον Μάιο του ’97 επιτίθενται στο Πολυκλαδικό της Αθήνας, ξυλοκοπούν έναν αναρχικό μαθητή και κουρεύουν ένα φίλο του.

  Από τότε, λοιπόν, που άρχισαν να κυκλοφορούν στους δρόμους, μέχρι τις πέτρες στους έγκλειστους του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1995 και την προστασία που απόλαυσαν από τα ΜΑΤ μέχρι σήμερα και τον δολοφονικών προθέσεων ξυλοδαρμό των Κουσουρή, Καραμπατσόλη και Φωτιάδη πολλά άλλαξαν. Ουσιαστικά άρχισαν να δραστηριοποιούνται έντονα και, εννοείται, επικίνδυνα. Περισσότερες από πενήντα φορές έχουν επιτεθεί σε διάφορους στόχους από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν το «κίνημα κατά των γυφτοσκοπιανών» άλειψε βούτυρο στο ψωμί των νεοναζί και γενικώς των ακροδεξιών κινημάτων στην Ελλάδα. Η πολιτική προστασία που απολαμβάνουν κρύβεται εντός της ΝΔ και ανάμεσα στα ακροδεξιά στοιχεία τα οποία ο πρόεδρός της αποφεύγει να κλοτσήσει, διότι το κάταγμα ίσως και να είναι χειρότερο από εκείνο που έπαθε όταν κλότσησε την μπάλα. Με κορυφαίο υποστηρικτή τον Γ. Καρατζαφέρη, που έφτασε στο σημείο από τηλεοράσεως (του), το Tele City, να α πευθύνει κάλεσμα προς τη Χρυσή Αυγή να πάει στη ΝΔ και να συμμετάσχει, μάλιστα, στη διανομή της εξουσίας με κάποιο υφυπουργείο. «Ποιο μπορεί να είναι το συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας;» ρωτούσε σε μια από τις τηλεοπτικές του αγορεύσεις. Και απαντούσε: «Είναι οι ευρισκόμενοι στα δεξιά της ΝΔ, η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει πρωταγωνιστές του αγώνα και μπορεί με όσους έχει, πολλούς ή λίγους, να κάνει τόσο θόρυβο και να συμμετέχει όσο δεν μπορεί σήμερα δυστυχώς η ΟΝΝΕΔ, η οποία, βέβαια, δεν έχει καμία σχέση με την ΟΝΝΕΔ της δεκαετίας του ’80, την ΟΝΝΕΔ του Μιχαλολιάκου (σ.σ. συγγενούς του αρχηγού της Χρυσής Αυγής)». Ιδού, λοιπόν, η κοσμοθεωρία του Γ. Καρατζαφέρη, που έχει δώσει, μάλιστα, και ονομασία στον νέο πολιτικό σχηματισμό που οραματίζεται –συνονθύλευμα ακροδεξιών, ναζιστών και λοιπών συγγενών: «Ελπίδα». Πάντως, ο Γ. Καρατζαφέρης φαίνεται να υπολογίζει στις 7.264 ψήφους που πήρε η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές του 1994.

  Και ο Ν. Μιχαλολιάκος απαντά μέσω της «Αθηναϊκής» –ιδιοκτησίας του αδερφού του βουλευτή– με συνέντευξή του και λέει ότι «Aς έρθει η ΝΔ σε εμάς».

  Στην ίδια εφημερίδα, την Παρασκευή 19 Ιουνίου, έγινε ένα τηλεφώνημα με το οποίο ο Εθνικός Αγώνας Δράσης ανέλαβε την ευθύνη για τον ξυλοδαρμό των τριών. Η πρωτάκουστη ομάδα χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «συνάδελφο οργάνωση» και απείλησε ότι «οποιαδήποτε απόπειρα αναρχικών στοιχείων να πυρπολήσουν τα γραφεία της (της Χρυσής Αυγής) σημαίνει θάνατος στο σκουλήκι Μαζιώτη. Οι φοιτητές που ξυλοκοπήθηκαν έχουν καταγραφεί με δικές μας κάμερες να πετάνε πέτρες στα ΜΑΤ». Περίεργο, ε; Αφού, μάλιστα, πριν από αρκετές ημέρες οι μόνοι που κρατούσαν κάμερες και βιντεοσκοπούσαν τα επεισόδια της Ιονικής ήταν μόνο αστυνομικοί…

  Και μια που πιάσαμε το θέμα της αστυνομικής διαπλοκής στην υπόθεση, θα πρέπει να επισημάνουμε ορισμένα στοιχεία. Ο αστυνομικός Βασίλης Σωτηρίου που ήταν παρών στην επίθεση κατάπιε τη γλώσσα του στην υπηρεσία του, αλλά ήταν λαλίστατος στα ΜΜΕ. Ήταν εκεί γιατί η καφετέρια ήταν της γυναίκας του. Και δεν το έκρυψε προφανώς ο αστυνομικός που υπηρετούσε στην Κυψέλη, για να μην έχει κυρώσεις λόγω της καφετέριας. Ή μήπως είναι πειστικά τα επιχειρήματα των αστυνομικών της Κυψέλης, επί πολλά χρόνια έδρα της Χρυσής Αυγής; Κάτι πολύ κακό συμβαίνει εκεί…

  Η αντίδραση της ηγεσίας της αστυνομίας ήταν φαινομενικά αμείλικτη, αφού τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός και διετάχθη έρευνα για τις ευθύνες που έχει και το αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης. Άνθρωποι που ξέρουν πώς λειτουργεί το σύστημα είναι κατηγορηματικοί για τις σχέσεις στοργής μεταξύ χρυσαυγιτών και κάποιων αστυνομικών, ιδίως όταν παρουσιάζεται εντοπιότητα, και ίσως εκεί να κρύβεται το μυστικό που έκανε τους αστυνομικούς να δουν τον συνάδελφό τους στην καφετέρια και να μην του πάρουν κατάθεση. Σ’ αυτή την περίπτωση, το «άσε, μωρέ, μην μπλέξω» είχε και άλλες διαστάσεις. Για παράδειγμα, οι φιλικές σχέσεις που έχουν με κάποιους αστυνομικούς που υπηρετούν στα ΜΑΤ δεν βασίζονται μόνο στην επιχειρησιακή αλληλοβοήθεια που προσφέρει ο ένας στον άλλο για την πάταξη ενός από τους κοινούς εχθρούς, των αναρχικών. Η διαπλοκή είναι πολύ πιο ισχυρή, ενώ ακούγεται, χωρίς όμως να μπορεί να αποδειχτεί, ότι ακόμα και μέσα στις τάξ εις της αστυνομίας υπάρχουν άτομα με ισχυρότατες διασυνδέσεις.

  Κάτι η χουντική εφημερίδα «Στόχος» με τους «ελληνόψυχους» συντάκτες και αναγνώστες, κάτι οι αναλύσεις-κηρύγματα του Μιχαλολιάκου από το Tηλετώρα, κάτι το ένα, κάτι το άλλο… Η αστυνομία, λέει, καίγεται να πιάσει τους χρυσαυγίτες. Mόνο που δεν τα «καταφέρνει». Kαι το αυγό του φιδιού μεγαλώνει. ¬

 27. Ο/Η Psycho λέει:

  Eπειγόντως λήψη δις ημερησίως, προ του φαγητού από δυο ταμπλέτες των 500
  ZYPREXA,
  η Ολανζαπίνη θα σας ανακουφίσει αδελφέ Hellas orthodoxe
  Για τη μαμά σας:
  Μαντάμ κάντε του γιόκα σας και δυο ψυχρολουσίες ημηρεσίως και ένα ηλεκτροσόκ, κάτι θα βρείτε στα όργανα βασανιστηρίων της ΤΟ Χ.Αυγής Λούτσας ή στο μπαούλο με τα πορνογραφικά του βίντεο και τις γόβες.
  Φωνάξτε και τον παπά να τον ξορκίσει.

  Hellas-Orthodoxy
  blog

  Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

  ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

  Για…αυγό του φιδιού που «επωάζεται μέσα στην Εκκλησία» μιλάνε οι ανθέλληνες χριστιανομάχοι!

  Με αναφορά στο άρθρο του ιστολογίου μας για την παρουσία 4 Ορθόδοξων ιερέων στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Αρτέμιδα Αττικής, η παρακρατική γιάφκα του Ιντιμίντια σε συνεργασία με σεσημασένους πολεμίους της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, «σοκαρίζεται» και…εξανίσταται από τον «εκφασισμό» της Εκκλησίας, αποδεικνύοντας τι είναι αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο!

  Στο παραλήρημά τους, επιτίθενται και εναντίον του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ενώ υβρίζουν ακόμα και τον Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο, επειδή, λέει, «έδωσε την άδεια για την παρουσία ιερέων στα εγκαίνεια των γραφείων της Χ.Α»!!!

  Έχει και συνέχεια όμως ο πανικός τους: Μέχρι και με τον Τσίπρα (!!!) τα βάζουν, επειδή, λέει, συναντήθηκε με τον Νικόλαο «που υποστηρίζει την κομπίνα του Βατοπαιδίου»!

  Είναι προφανές πως το συγκεκριμένο άρθρο γράφτηκε υπό την…επήρρεια ουσιών: Παρόλα αυτά, αξίζει να δούμε ποια είναι αυτά που ενοχλούν τους νεογενίτσαρους:

  – Η παρουσία ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ στα γραφεία της Χ.Α: Εδώ επικαλούνται τις «άριστες σχέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τους Ναζί», ενώ…ξεχνάνε να μας πούνε για τις μεγάλες μορφές των Αρχιεπισκόπων Χρύσανθου και Δαμασκηνού, καθώς και απλών ιερέων που πολέμησαν εναντίον των κατακτητών!

  Για να καταλάβετε πόσο κατευθυνόμενος είναι ο ρόλος τους, μιλάνε μόνο για την Ορθόδοξη Εκκλησία, «ξεχνώντας» να πουν ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ (Καρδινάλιος Στέπινετς, που…αγιοποιήθηκε!) και αλλού!

  – Τους προκαλεί πανικό το γεγονός πως το πλέον δυναμικότερο κομμάτι του πατριωτικού χώρου, η Χρυσή Αυγή, έχει «πάρε – δώσε» με την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Κάτι πολύ λογικό, αφού γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη «μείξη» καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση των (ανίερων) σχεδίων τους!

  – Ενοχλούνται φυσικά και από τον «αντισημίτη» Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, που τους έχει ξεβρακώσει άπειρες φορές, με τελευταία και χαρακτηριστική την ΔΙΚΑΙΩΣΗ του στη δικαστική διαμάχη με τους Βαλλιανατοδημητράδες, όπου ο Ελληνόψυχος Επίσκοπος ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΗ στους κατηγόρους του, παρότι μπορούσε να τους κλείσει φυλακή!

  – Καμία έκπληξη και η ενόχλησή τους για την Μονή Βατοπαιδίου, αφού γνωρίζουν πως εκείνη λειτουργεί ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Το πρόσφατο λαικό προσκύνημα εκατομμυρίων στην Αγία Ζώνη στη Ρωσία, το απέδειξε περίτρανα!

  – Τέλος, τους πειράζει ακόμα και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος, εκείνος που φέρεται «αριστερότερα» από τους επαγγελματίες αριστερούς ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ για την ανακούφιση των συνανθρώπων του: Οι καραγκιόζηδες που τον υβρίζουν, έχουν άραγε δώσει έστω ένα ποτήρι νερό δωρεάν στους συμπολίτες τους;

  Όπως βλέπουμε, κάποιοι ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ το ενδεχόμενο να συνασπιστούν οι Έλληνες σε μια πατριωτική ομάδα με αδιαπραγμάτευτες θέσεις υπέρ της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας!

  Τους ενημερώνουμε πως, δυστυχώς για εκείνους, οι χειρότεροι εφιάλτες τους -και αντίστοιχα τα καλύτερά μας όνειρα- θα γίνουν πολύ σύντομα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
  Share
  You might also like:

  ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ …

 28. Ο/Η chretienorthodox λέει:

  Κυριε Ροϊδη
  Παρακαλω πολυ επιτρεψτε μου να επαναλαβω – και οφειλω να το επαναλαμβανω σε καθε ευκαιρια – οτι η «Εκκλησια της Ελλαδος» Ν.Π.Δ.Δ ειναι εχθρος και διωκτης της Εκκλησιας του Χριστου.
  Με εκτιμηση φιλία
  Γεωργιος Θεοδοσιου

  • Ο/Η Σταύρος λέει:

   Αγαπητέ Γεώργιε, σου οφείλω εξομολόγηση ειλικρινή αλλά και ανατρεπτική περί των πιστευμάτων μου. Η ευγένειά σου, η ειλικρίνειά σου, η τόλμη σου να εκθέτεις την υποκρισία της «Εκκλησίας της Ελλάδος», με τόση παρρησία και θάρρος, κλόνισε σοβαρά το αντιχριστιανικό μου μένος, το οποίο μάλλον βασίστηκε στην ασυνέπεια του αμαρτωλού αυτού ιερατείου.
   Αγαπητέ αδελφέ, σε παρακαλώ θερμά να με βοηθήσεις να εισέλθω στους κόλπους της αληθινής πίστεως του Κυρίου. Αισθάνομαι ότι μόνο ένα απλό φύσημα αληθείας μου υπολείπεται για να λυτρωθώ. Σε παρακαλώ, επί πλέον, να προσευχηθείς για την σωτηρία της πάρτης μου. Σ’ ευχαριστώ αδελφέ μου προκαταβολικά, διότι είμαι βέβαιος ότι θα το επιχειρήσεις. Είναι μεγάλο όφελος η σωτηρία έστω και μιας ψυχής επί πλέον. Ήμαρτον αγαπητέ Γεώργιε. Ήμαρτον.

   • Ο/Η chretienorthodox λέει:

    Κυριε Ροϊδη
    Παρακαλω πολυ επιτρεψτε μου μια απαντηση στο κυριο Σταυρο.
    Κυριε Σταυρο,
    Με συγκινει ιδιαιτερα το μηνυμα σου αλλα δυστυχως οι προσευχες μου δεν εισακουονται απο τον Κυριο γιατι ειμαι αμετανοητος αμαρτωλος. Για παραδειγμα εχω χρονια που προσευχομαι στο Κυριο να με απαλαξει απο το παθος της πολυφαγιας αλλα το εχω ακομα και μου εχει στοιχισει πολυ ακριβα. Οι εχθροι μου αυτο το παθος εκμεταλευονταν παντα και εξακολουθουν να το εκμεταλευονται για να με κακοποιουν. Ο Κυριος θελει ειλικρινη μετανοια. Εαν εσυ μετανοησεις ειλικρινα, να προσευχηθης και για μενα τον αμετανοητο, να με λυπηθη ο Κυριος και παρα την αμετανοησια μου, να με απαλλαξεη απ’ ολα τα παθη που εχω.
    Με εκτιμηση και φιλία
    Γεωργιος Θεοδοσιου

 29. Ο/Η Το Μώλυ λέει:

  Κύριε Λασκαράτε,

  έχετε χάσει επεισόδια, ή, μάλλον συνεντεύξεις.
  Ο Τσίπρας έγινε ο αγαπημένος των ακροδεξιο_σαχλών μπλογκ.

  Συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα (μέρος 1)- έχει και 2 και 3!!! Χωρίς να υπολογισθούν οι αναγγελίες τους
  http://olympia.gr/2011/10/27/alexis-tsipras/

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Δυστυχώς Mώλυ,
   ο Αλ.Τσίπρας έχει γίνει ο αγαπημένος και των ορθόδοξων Τάλιμπαν της μπλογκόσφαιρας, όπως μας υπέδειξαν φίλοι σχολιαστές. Το θλιβερό είναι πως δεν αντιδρά το κόμμα του:

   1.
   http://nefthalim.blogspot.com/2011/11/blog-post_6423.html

   ”Ἀλέξης Τσίπρας καὶ Πάνος Καμμένος: Οἱ μόνοι ποῦ μιλοῦν τελικὰ γιὰ Ἐθνικὴ ἀξιοπρέπεια καὶ ὑπερηφάνεια καὶ κάνουν πραγματικὴ ἀντιπολίτευση στὶς μνημονιακὲς δυνάμεις”

   2
   http://xaraseuaggelia.blogspot.com/2011/11/blog-post_04.html

   ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ-ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ…

   3.
   http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2011/11/blog-post_04.html

   «Εύγε στον Αλέξη Τσίπρα για την πατριωτική ομιλία του».

   κλπ κλπ κλπ

   Πες μου τους φίλους σου
   ή

   πως το είπε ο Λένιν;

   «όταν ο εχθρός σου σε επαινεί, γύρνα πίσω σου και κοίταξε που έχεις κάνει λάθος».

 30. Ο/Η Eωσφόρος λέει:

  O Mιχαλολιάκος παρίστανε και τον οπαδό του Σατανά

  http://www.inews.gr/116/otan-o-michaloliakos-egrafe-se-vivlia-gia-ton-erchomo-tou-antichristou.htm

  Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

  10:16 21/2/2011 – Πηγή: Ksipnistere

  Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον «Ελληνορθόδοξο» για να βγάζει λεφτά!
  ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ)
  Διαβάστε τον πρόλογο του Μιχαλολιάκου σε βιβλίο με θέμα τον Εωσφόρο!
  Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:
  Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΧΗ
  ΤΟ…
  ΜΗΛΟ ΠΑΛΙ ΔΩΣΜΟΥ!
  Στην δεξιά σελίδα, κάτω κάτω βλέπουμε την υπογραφή. ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
  Παίρνουμε τώρα το βιβλίο του Μιχαλολιάκου «Η εξομολόγηση ενός εθνικού» , εκδόσεις «Ελεύθερη Σκέψη» και διαβάζουμε το εξής ποιήμα του Μιχαλολιάκου:
  O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ
  Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
  Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
  Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
  Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
  Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει

  παρίστανε και τον Εθνικό

  http://ellines-albanoi.blogspot.com/2011/01/blog-post_08.html

 31. Ο/Η ΑΓΓΕΛΟΣ λέει:

  Ρατσιστής είσαι εσύ που γράφεις το κείμενο.

 32. Ο/Η Σαλός λέει:

  Βραβείον Υποκρισίας
  Δεσπότης Νίκος Χατζηνικολάου, μοιχεπιβάτης Μεσογαίας για τον κανονικό μητροπολίτη Αττικής (και Μεσογαίας) Νικόδημο, διωγμένο χωρίς δίκη:
  http://anastasiosk.blogspot.com/2010/03/blog-post_03.html

  [[[[[[[[[[[[[Εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω, αλλά έχω όλη τη διάθεση, αν ο ίδιος επιθυμεί, να παραιτηθώ να αναλάβει τη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής που είναι τόσο ωραία, έχει τόσο καλό κόσμο και τέτοια προοπτική. Και ικανότερος είναι και αδικημένος και το μεγαλύτερο πλέον κομμάτι της παλιάς Μητρόπολής του είναι αυτό. Του αξίζει.

  Αιμίλιος Πολυγένης: Κάτι είχατε πει και στον ενθρονιστήριο λόγο σας, αν θυμάμαι καλά. Δεν πιστεύω όμως να το λέτε σοβαρά. Είναι δυνατόν, Σεβασμιώτατε, να δεχόσασταν αυτό το πράγμα;
  Μητροπολίτης Νικόλαος: Εγώ; Με απέραντη χαρά. Αλλιώς δεν θα το έλεγα. Βέβαια, υποθέτω ότι ο Σεβασμιώτατος δεν θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

  Ούτε το ήθος ούτε και η σύνεσή του συνηγορούν γι’ αυτό]]]]]]]]]]]]]].

  Που το ξέρεις αυτό;
  Γιατί τον προκαταλαμβάνεις;

 33. Ο/Η laskaratos λέει:

  Oι φονιάδες βγήκαν στους δρόμους

  • Ο/Η Αντίφα λέει:

   http://www.inews.gr/88/i-chira-tou-dolofonimenou-44chronou-ftynei-ti-chrysi-avgi.htm

   Η ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΦΤΥΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

   04:40 14/5/2011 – Πηγή: Πρέζα TV

   Η χήρα του Μανώλη Καντάρη έστειλε πίσω την ανθοδέσμη που της έστειλε ο αρχιφασίστας Μιχαλολιάκος.
   Υπάρχει και φιλότιμο σε αυτόν τον τόπο και δεν τρώνε παραμύθι πασαλειμμένη με φασισμό και βία, όλοι…

 34. Ο/Η laskaratos λέει:

  Eξαιρετικό αφιέρωμα στη σατανιστική «Χρυσή Αυγή» της Ανατολικής Εκκλησίας

  http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

 35. Παράθεμα: ΦΑΚΕΛΟΣ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” « Ώρα Κοινής Ανησυχίας

 36. Παράθεμα: Φάκελος “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”… « ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

 37. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

  O Mιχαλολιάκος και η Χρ.Αυγή έχει φίλους στο Άγιο Όρος

 38. Παράθεμα: Φάκελος “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” Η ιστορία μιας απροκάλυπτα ναζιστικής ομάδας… | Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα

 39. Παράθεμα: Φάκελος “Χρυσή Αυγή” « Ο ΔΡΟΜΟΣ

 40. Παράθεμα: ΦΑΚΕΛΟΣ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

 41. Παράθεμα: ΦΑΚΕΛΟΣ: “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” | Strange Journal

 42. Παράθεμα: jungle report – φάκελος Χρυσή Αυγή [διαδόστε] « risinggalaxy

 43. Παράθεμα: Φάκελος “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” | Const4ntino's Free Zone

 44. Παράθεμα: ΦΑΚΕΛΟΣ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” « grassrootreuter

 45. Παράθεμα: Φάκελος “Χρυσά Αυγά” | piracy

 46. Παράθεμα: ΦΑΚΕΛΟΣ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” « καράβι κόκκινο

 47. Παράθεμα: ΦΑΚΕΛΟΣ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” « Ένας Έλληνας

 48. Παράθεμα: Φάκελος “Χρυσή αυγή” | AntiChainLetter

 49. Παράθεμα: Φάκελος Χρυσή Αυγή (αναδημοσίευση από Jungle-Report) « OMADEON

 50. Ο/Η laskaratos λέει:

  Πολλά περίεργα συμβαίνουν στην πνευματική επικράτεια του αγιότατου φιλο-Βατοπεδινού δεσπότη της Λούτσας, αυτού που θα έκοβε το μισθό του και το ρεύμα των ναών του, εισαγωγέα θαυματουργών ρωσικών λειψάνων, αλλά προς το παρόν η μόνη «επαναστατική» πράξη του είναι να στέλνει 4 παπάδες του να ευλογήσουν τη χιτλερική σατανιστική Χρυσή Αυγή. Μέχρι τώρα επίσκοποι της Ορθόδοξης Εκκλησίας ευλογούσαν χιτλερικές οργανώσεις, ή και τον ίδιο τον Χίτλερ κλπ ποτέ όμως Σατανιστές.

  ΕΘΝΟΣ
  Σάββατο 7 Απριλίου
  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63641455

  ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ…
  Τα μυστικά του δικηγόρου που αγαπούσε τα… όπλα
  Η αστυνομία ερευνά τα κίνητρα του 50χρονου, που διατηρούσε «οπλοστάσιο» σε ιδιόκτητο τριώροφο με σκοπό, όπως ισχυρίστηκε, «τη δημιουργία μουσείου»

  Δύο φορτηγά χρειάστηκαν για να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ το οπλοστάσιο που βρέθηκε στο τριώροφο της Λούτσας.
  ………

  Ενα εντυπωσιακό «οπλοστάσιο» από 13 τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ, τρία τυφέκια τύπου Μ1, ένα υποπολυβόλο, 16 πιστόλια διαφόρων διαμετρημάτων, δεκάδες εξαρτήματα όπλων και εκατοντάδες σφαίρες, εντοπίστηκε στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Αύρας, οδηγώντας στην άκρη του νήματος μιας πολύ μπερδεμένης υπόθεσης, που έχει «μυρωδιά» υποκόσμου, αλλά και τον… αέρα διεθνούς κυκλώματος.

  ….
  Γόνος μεγάλης οικογένειας από τα Μεσόγεια, που κατέχει πολλά ακίνητα και χωράφια στην περιοχή των Σπάτων και της Λούτσας, ο δικηγόρος ήταν πάντοτε άνθρωπος υπεράνω υποψίας. Σύμφωνα με πηγές της περιοχής, φοίτησε στο Κολέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε στη Νομική Αθήνας.

  Δημοτικός σύμβουλος

  … Εξελέγη πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 1994 και συνέχισε την ενασχόλησή του με τον Δήμο μέχρι το 2000. Οι παρατάξεις με τις οποίες κατερχόταν στον στίβο της πολιτικής -αν και ανεξάρτητες- φέρονται να ανήκαν στον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς, αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι η πολιτική του επιλογή είχε βασιστεί στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Γύρω στο τέλος του ’90, ξεκίνησε τα ταξίδια προς το εξωτερικό. Με κύριο προορισμό τη Γερμανία, ισχυριζόταν πως είχε επαγγελματική συνεργασία με επιχειρήσεις εκεί, κυρίως για εμπόριο λαδιού, αλλά και κατασκευές. ……

  Σχεδόν 1,5 χρόνο, ο δικηγόρος διετέλεσε πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν, τον περιγράφουν ως παράγοντα με φιλοδοξίες. Θρυλείται ότι στο διάστημα της ενασχόλησής του με την ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία συμμετέχει στον 9ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (Δ’ Εθνική) δαπάνησε περί τις 100.000 ευρώ για την ενίσχυση του συλλόγου, ποσό μικρό σε σχέση με την οικονομική του επιφάνεια και την ακίνητη περιουσία του, αλλά υπέρογκο για τα δεδομένα της κατηγορίας.

  …….
  Το κοινωνικό και επαγγελματικό στάτους του δικηγόρου δικαιολογεί τη χλιδή της πολυτελούς κατοικίας του, η οποία εντυπωσιάζει…

  ….

  Τα ταξίδια, η απαγωγή και η Χρυσή Αυγή

  Λίγα μέτρα μακριά από τη «γιάφκα» είχε γραφεία η Χρυσή Αυγή.
  Ταξίδια στη Γερμανία, τη Νιγηρία και αλλού. «Γιάφκα» μόλις μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» στη Λούτσα. Δεκάδες πακεταρισμένα όπλα, έτοιμα για… μεταφορά.Πολλά είναι τα μυστήρια που καλύπτουν την υπόθεση της Λούτσας. Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ψάχνοντας στον λαβύρινθο των στοιχείων που σιγά σιγά αποκαλύπτονται.

  Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται μία απαγωγή που πριν από έναν χρόνο είχε γίνει στην περιοχή των Σπάτων.

  …..Τελικά, ο έμπορος εμφανίστηκε ξανά, έντρομος και με σημάδια από χειροπέδες στα χέρια του. Υποστήριξε ότι συμμετείχε σε γλέντι στα Μεσόγεια, μέθυσε και… χάθηκε. Στη δικογραφία εμπλέκεται και το όνομα του δικηγόρου. Ωστόσο, τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί και η εκδίκαση της υπόθεσης εκκρεμεί…

  Ενα άλλο σημείο που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ειδικών είναι η συλλογή με τα αναμνηστικά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που ο δικηγόρος είχε σπίτι του. Ο ίδιος άλλωστε δηλώνει συλλέκτης, κάτι που δήλωσε και η σύζυγός του όταν συνελήφθη. Κράνη, σημαίες, χλαίνες και όπλα εμπεριέχονται στη συλλογή του, στην οποία «ξεχωρίζουν» αρκετά με ναζιστική προέλευση. Οι αστυνομικοί εξετάζουν εξάλλου μήπως η… εγγύτητα των γραφείων της «Χρυσής Αυγής» με τη «γιάφκα» στη Λούτσα έχει κάποια σχέση που θα μπορούσε να αποδειχτεί.

  ……..
  •Στο μεταξύ, στη φυλακή έχουν οδηγηθεί, μετά την απολογία τους, η 49χρονη σύζυγός του, αλλά και ένας 56χρονος έμπορος, ο οποίος φέρεται να εκμεταλλευόταν διαμέρισμα στο ακίνητο όπου βρέθηκε το οπλοστάσιο.

  …….
  ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ, ΜΑΤΙΝΑ ΔΕΜΕΛΗ

 51. Ο/Η laskaratos λέει:

  Απριλίου 10, 2012 | 9 σχόλια

  Νεοναζί εθίζουν μαθητές της Μυτιλήνης στο χασίς – Απόντες οι καθηγητές

  Γράφει : Στρατής Μπαλάσκας / εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”

  Νεοναζί εθίζουν μαθητές της Μυτιλήνης σε θεσμική παραβατικότητα, που έχει να κάνει και με τη χρήση χασίς
  Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από εκδρομή μαθητών λυκείου της Μυτιλήνης στη Θεσσαλονίκη, που καταλήγει σε δημόσια τελετή στην Πλατεία Αριστοτέλους, με… ναργιλέ στη μέση!

  Από την προπερασμένη Παρασκευή μέχρι και την περασμένη Τετάρτη, έκπληκτη η κοινωνία της Μυτιλήνης πληροφορήθηκε, με αφορμή τη σύλληψη πέντε μαθητών λυκείου της Μυτιλήνης, την έκταση που έχει πάρει σε όλο το νησί η χρήση ουσιών, ιδιαίτερα ανάμεσα σε ανήλικους μαθητές λυκείου, ακόμα και γυμνασίου. Το σύνολο των όσων ειπώθηκαν τότε και γράφτηκαν, συζητιέται ακόμα και, όπως όλα δείχνουν, θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα.

  H εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ” σήμερα αποκαλύπτει την επικινδυνότητα του προβλήματος που αγγίζει την ύπαρξη της ίδιας της τοπικής κοινωνίας. Απογοητευμένους ανήλικους μαθητές, χωρίς μέση, αρχή και τέλος στη ζωή τους, με τους πάντες να τους αντιμετωπίζουν αδιάφορα. Παιδιά που ακουμπούν στις ουσίες και σε μια θεσμική παραβατικότητα, που προωθείται από νεοναζιστικές ομάδες που λειτουργούν στη Μυτιλήνη.

  Με χασίς και «Χρυσή Αυγή»
  Συνεχίσαμε την περασμένη εβδομάδα τη βόλτα μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και είδαμε τις «ελεύθερες» φωτογραφίες, φωτογραφίες δηλαδή που ανεβάζουν οι μαθητές της Μυτιλήνης και οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι προσβάσιμες από οποιονδήποτε…………

  http://lesvosnews.net/2012/04/10/miti-xasis/

 52. Παράθεμα: Πριν γίνετε γερμανόδουλοι, προσέχτε τι ψηφίζετε. ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ « Nirvana 24/7

 53. Παράθεμα: Φάκελος Χρυσή Αυγή (αναδημοσίευση από Jungle-Report) - κυριακάτικο σχολείο μεταναστών

 54. Παράθεμα: Φάκελoς Χρυσή Aυγή (video) « Το Μεγαλύτερο blog της πόλης

 55. Παράθεμα: Το Μώλυ » Φάκελος «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»: Τα πάντα όλα, -by «jungle-report» (βίντεο)

 56. Παράθεμα: naftilos.info » Blog Archive » ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ …… ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ…….4

 57. Παράθεμα: Aντιεξουσιαστές Καλαμάτας μεσσηνίας » τι είναι η Χρυσή Αυγή;

 58. Ο/Η Στράιχερ o παιδεραστής λέει:

  Ιστορικό παραλήρημα από τη Χρυσή Αυγή

  Εμφυλιοπολεμική ρητορική στη Βουλή με αφορμή το θέμα της κατήχησης παιδιών στη Λούτσα
  Άγριες φάτσες, βίντεο

  http://www.tanea.gr/news/politics/article/5003997/istoriko-paralhrhma-apo-th-xrysh-aygh/

 59. Ο/Η Toυ κώλου λέει:

  Τάδε έφη ο δεσπότης της Λούτσας
  ierovima.gr/pages/article.aspx?id=4538

  Ἡ παιδεία ἔχει συστηματικὰ ἀπογυμνωθεῖ ἀπὸ τὴν παράδοση καὶ τὶς ἀξίες τῆς ἱστορίας καὶ τοῦ πολιτισμοῦ μας. Ἡ οἰκογένεια δέχεται καὶ αὐτὴ νομοθετικὰ χτυπήματα ποὺ ἀπεργάζονται τὴ διάλυσή της. Ἡ πολυτεκνία φορολογεῖται, ἡ πίστη περιθωριοποεῖται, ἡ ἐλευθερία καταργεῖται.

  Καὶ τώρα τελευταῖα, κάποιοι ἀποφάσισαν νὰ φορολογήσουν καὶ τὸν Θεὸ ποὺ αὐτοὶ φαίνεται πὼς δὲν πιστεύουν, ἀλλὰ στὸν Ὁποῖο καὶ μόνον Αὐτὸν ἐμεῖς ἐλπίζουμε. Τὰ πάντα ἑρμηνεύονται μὲ οἰκονομικὲς παραμέτρους, ἀκόμη καὶ οἱ τελευταῖες ἐναπομείνασες πνευματικές μας σταθερές.

 60. Παράθεμα: Ναζισμός, θρησκεία και οικογένεια | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 61. Παράθεμα: Χρηματοδοτούν Χρυσή Αυγή: Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και (λιποθυμώ!) μητροπολίτες | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 62. Παράθεμα: Χρηματοδοτούν Χρυσή Αυγή: Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και (λιποθυμώ!) μητροπολίτες | Ώρα Κοινής Ανησυχίας

 63. Ο/Η Mιχαλού Λιάκου, ιμε αθόα λέει:

  Μία εικόνα 1000 λέξεις: Ο απαγχονισμός του Ρούντολφ Ες

   © Παρέχεται από: News247.gr

  Στον δρόμο για την κρεμάλα

  Η αρχική ημερομηνία για την εκτέλεση, η 14 Απριλίου, αναβλήθηκε καθώς κρίθηκαν ότι τα μέτρα ασφαλείας δεν ήταν επαρκή καθώς είχε συγκεντρωθεί εξαγριωμένο πλήθος από τους επιζώντες και τους συγγενείς των θυμάτων που ήθελαν να λιντσάρουν τον πρώην αξιωματούχο.

  H ποινή εκτελέστηκε στις 16 Απριλίου του ίδιου χρόνου σε ένα τόπο καθόλου άγνωστο για τον Ες. Δίπλα στο κρεματόριο του πρώην στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Άουσβιτς. Η αγχόνη – η οποία βρίσκεται ακόμη εκεί στις ημέρες μας – κατασκευάστηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό στην θέση που βρισκόταν το στρατόπεδο της Γκεστάπο. Πλέον οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί. Γερμανοί αιχμάλωτοι πολέμου με το που ξημέρωσε ανήγειραν την αγχόνη με την καταπακτή. Δεν αποκλείεται οι ίδιοι να ήταν και οι δήμιοι.

  Στον χώρο που θα γινόταν η εκτέλεση δεν μπορούσε να εισέλθει κανείς χωρίς το ειδικό δελτίο. Παντού βρίσκονταν ένοπλοι και ένστολοι φύλακες. Ο Ες έφτασε στις 8 το πρωί και μεταφέρθηκε στο κτίριο που κάποτε στεγάζονταν τα γραφεία του. Ζήτησε να πιει μια κούπα καφέ. Όταν την ήπιε τον μετέφεραν σε ένα κελί στο «καταφύγιο» στην φυλακή του μπλοκ Νο. 11 γνωστότερο ως «μπλοκ του θανάτου».

  Οδηγήθηκε στο σημείο της εκτέλεσης στις 10.00 π.μ. Παρέμενε ατάραχος. Με έντονο βηματισμό, σχεδόν αλαζονικό, περπάτησε κατά μήκος του κεντρικού δρόμου του στρατοπέδου. Καθώς τα χέρια ήταν ασφαλισμένα με χειροπέδες πίσω από την πλάτη του οι εκτελεστές του τον βοήθησαν να ανέβει πάνω στο σκαμνί που βρίσκονταν πάνω από την καταπακτή. Ένας ιερέας, η παρουσία του οποίοι είχε ζητηθεί από τον κατάδικο, πλησίασε την αγχόνη. Ο εισαγγελέας ανέγνωσε την απόφαση. Ο δήμιος τοποθέτησε την θηλιά στο κεφάλι του Ες. Στην συνέχεια τραβάει το σκαμνί κάτω από τον πρώην διοικητή των ναζί… ο ιερέας απαγγέλλει την προσευχή για τον νεκρό. Το ρολόι δείχνει 10.08 π.μ. Ο θάνατος του Ες θα πιστοποιηθεί στις 10:21 από τον γιατρό που έχει κληθεί για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Είναι άγνωστο τι έγινε το σώμα του νεκρού αν και σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως εφαρμόζεται η αποτέφρωση.

 64. Παράθεμα: ΦΑΚΕΛΟΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» | Lefteria

 65. Ο/Η Μητροπολίτης της Λούτσας λέει:

  http://www.efsyn.gr/arthro/h-proti-katadiki-toy-firer

  Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  H πρώτη καταδίκη του Φίρερ

  Νίκος Μιχαλολιάκος Το Δ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δεν πείστηκε από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς και καταδίκασε τον Μιχαλολιάκο που ως συνήθως απουσίαζε από το εδώλιο
  12.02.2018
  Συντάκτης: Γιάννης Μπασκάκης

  Πριν από δύο μήνες η Χρυσή Αυγή πανηγύριζε γιατί είχε καταφέρει να μπερδέψει το δικαστήριο και να εξασφαλίσει ακόμη μία αναβολή για τoν Αρχηγό της, ο οποίος δικαζόταν για όσα έλεγε στις 3.9.2011. Οταν ομολογούσε ότι «θα σπάγαμε τα κεφάλια» των πολιτικών αντιπάλων της οργάνωσης, ότι «αν χρειαστεί θα λερώσουμε τα χέρια μας» και όταν μιλούσε για τους «φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μαχαιροβγάλτες» της Χρυσής Αυγής.

  Αλλά την περασμένη Παρασκευή τα ψέματα τελείωσαν και ο Νίκος Μιχαλολιάκος καταδικάστηκε σε ποινή 8 μηνών με αναστολή για την κατηγορία της «διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια». Το περιεχόμενο της ομιλίας αυτής είχε αποκαλύψει η «Εφ.Συν.» σε έρευνα του «Ιού» (11-12.10.2014), ενώ η υπόθεση εκδικάστηκε έπειτα από μηνυτήρια αναφορά του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι.

  Πάμε όμως να δούμε όλα όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και ποιες μεθόδους χρησιμοποίησε η ναζιστική οργάνωση προσπαθώντας να παραπλανήσει το δικαστήριο με σκοπό να αποφύγει την καταδίκη. Γιατί όσο η μεγάλη δίκη για την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία ο τρόπος με τον οποίο η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη.

  Στις 2/11/2017 εμφανίστηκε ενώπιον του Δ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ο Δημήτρης Παπαδέλλης, συνήγορος του Κασιδιάρη στη μεγάλη δίκη, προκειμένου να ζητήσει αναβολή λόγω κωλύματος του συνηγόρου Νικόλαου Μιχαλόλια, ο οποίος είχε, λέει, λάβει χαρτί γιατρού από τον «Ευαγγελισμό» για διήμερη απουσία από την εργασία του. Κι όταν ευλόγως ρωτήθηκε από την πρόεδρο πώς είναι δυνατόν να μην έχει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής άλλο δικηγόρο, ο Παπαδέλλης δήλωσε ότι ο ίδιος δεν τον εκπροσωπεί και ότι απλώς κάνει εξυπηρέτηση στον συνάδελφό του.

  Η δίκη αναβλήθηκε για τις 12/12/2017. Ελα όμως που κατά τη νέα δικάσιμο ο Παπαδέλλης εμφανίστηκε και πάλι. Αυτή τη φορά βέβαια όχι ως «συνάδελφος που κάνει εξυπηρέτηση», αλλά ως κανονικός συνήγορος του Μιχαλολιάκου, μαζί με τον Ν. Μιχαλόλια που δεν είχε πλέον κάποιο κώλυμα. Φυσικά υπέβαλαν και νέο αίτημα αναβολής, αλλά απορρίφθηκε και η δίκη διεξήχθη. Οι καταθέσεις των μαρτύρων ολοκληρώθηκαν, ενώ προβλήθηκε και επίμαχο απόσπασμα από την ομιλία του Φίρερ.

  Η αναβολή
  Τελικά όμως το δικαστήριο δέχτηκε την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος με τη σειρά του την υιοθέτησε από την υπεράσπιση. Να αναβληθεί η δίκη και να επαναληφθεί στις 9/2/2018, αφού πρώτα προσκομιστεί «επιμελεία της Εισαγγελίας» το βίντεο ολόκληρης της ομιλίας, το οποίο, σύμφωνα με τους συνηγόρους του Μιχαλολιάκου, υπήρχε στη μεγάλη δικογραφία της δίκης της Χρυσής Αυγής.

  Μάλιστα οι δικηγόροι του Φίρερ ανέλαβαν να υπαγορεύσουν και το σχετικό αίτημα. Μόνο που αντί να δώσουν την κωδική ονομασία του ίδιου του βίντεο, έδωσαν αυτήν της τεχνικής έκθεσης που συνόδευε τον κατασχεθέντα σκληρό δίσκο του Μιχαλολιάκου. Ο στόχος ήταν βέβαια να μη σταλεί το βίντεο αλλά η έκθεση, ούτως ώστε να μπορούν στην επόμενη δικάσιμο να ξαναζητήσουν αναβολή με το ίδιο αίτημα. Οπως άλλωστε και έκαναν.

  Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν, η ομάδα των συνηγόρων υπεράσπισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής -που στην αρχή είχε μόνο έναν δικηγόρο- έγινε πλέον πενταμελής: Γιώργος Μιχαλόλιας, Νίκος Μιχαλόλιας, Δημήτρης Παπαδέλλης, Χριστόφορος Τσάγκας, Τάσος Δημητρακόπουλος (επισήμως παραστάθηκαν οι τρεις πρώτοι). Ολοι τους συνήγοροι υπεράσπισης και στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής και όλοι τους υπάλληλοι της οργάνωσης στη Βουλή.

  Υπέβαλαν λοιπόν ξανά το αίτημα να προσκομιστεί το βίντεο, το οποίο απορρίφθηκε, και όταν η πρόεδρος έκανε το αυτονόητο ερώτημα γιατί δεν το προσκομίζουν οι ίδιοι, ο Γ. Μιχαλόλιας έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι δεν το έχουν! Οτι δεν έχουν δηλαδή τη δικογραφία της μεγάλης δίκης στην οποία οι ίδιοι είναι συνήγοροι και ο εντολέας τους ο βασικός κατηγορούμενος ως Αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης.

  Και ο λόγος είναι βέβαια ότι στην πραγματικότητα δεν ήθελαν να προσκομιστεί το βίντεο. Γιατί θα κατέρριπτε τον βασικό υπερασπιστικό τους ισχυρισμό. Οτι δηλαδή η ομιλία πραγματοποιήθηκε δήθεν το 2010, αντί το 2011, και άρα το αδίκημα παραγράφεται.

  Αλλά στο βίντεο: α) Ο Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στην πρόσφατη δημοσιοποίηση των WikiLeaks (στην οποία αναφέρεται και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» της 7/9/2011), λέει ότι η Χρυσή Αυγή τα είχε γράψει αυτά «δύο χρόνια πριν από αυτές τις αποκαλύψεις, το 2009». Αρα τώρα είμαστε στο 2011.

  β) Tην ομιλία του Αρχηγού προλογίζει ο Κασιδιάρης, ο οποίος διαφημίζει εκδήλωση «την ερχόμενη Κυριακή, στο ξενοδοχείο Αύρα, στη Ραφήνα», η οποία αναγγέλλεται και από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» ότι θα γίνει την Κυριακή 11/9/2011.

  γ) Ο Κασιδιάρης αναγγέλλει ότι σε «δύο βδομάδες από σήμερα», το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί «Γιορτή Νεολαίας» και την Κυριακή η οργάνωση θα μεταβεί στον Μελιγαλά και θα κάνει ανοιχτή εκδήλωση στην Καλαμάτα. Ολα αυτά, σύμφωνα με την επίσημη εφημερίδα της Χρυσής Αυγής, έγιναν πράγματι το Σαββατοκύριακο 17-18/9/2011.

  Κατά την ακροαματική διαδικασία, ως μάρτυρας κατηγορητηρίου κατέθεσε ο Δημήτρης Ψαρράς, ο οποίος συνυπέγραφε το δημοσίευμα του «Ιού» με τα αποσπάσματα της ομιλίας του Μιχαλολιάκου, με βάση το οποίο έγινε η μηνυτήρια αναφορά.

  Ο δημοσιογράφος της «Εφ.Συν.» απέδειξε στο δικαστήριο τον πραγματικό χρόνο τέλεσης του αδικήματος (3/9/2011), χρησιμοποιώντας ως ντοκουμέντο την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», την οποία είχε μαζί του, ενώ επισήμανε ότι το περιεχόμενο της ομιλίας είχε σκοπό την προτροπή σε βίαιες ενέργειες εναντίον όσων η οργάνωση θεωρεί εχθρούς της. «Αλλωστε οι ενέργειες αυτές έχουν προκύψει από το 2011 και μετά, μέσα από πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων», τόνισε.

  Οσο για τη Χρυσή Αυγή, πόνταρε ότι θα καταφέρει να πείσει για τους ισχυρισμούς της μέσα από την κατάθεση του μάρτυρα υπεράσπισης Γεώργιου Παπαγεωργίου, του γραμματέα Αρτέμιδας. Δηλαδή του Πυρηνάρχη στον Πυρήνα της Χρυσής Αυγής που ανέλαβε να διοργανώσει την εκδήλωση στη Ραφήνα, την οποία διαφημίζει ο Κασιδιάρης στο βίντεο.

  Γιώργος Παπαγεωργίου – Χρυσή Αυγή


  Ο Πυρηνάρχης Ανατολικής Αττικής (Αρτέμιδας) Γεώργιος Παπαγεωργίου, ομολόγησε άθελά του ότι το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής είναι η βία

  Ο Παπαγεωργίου λοιπόν επέμενε ότι η επίμαχη ομιλία έγινε το 2010, παρόλο που, όπως παραδέχτηκε, ο Πυρήνας της Αρτέμιδας δημιουργήθηκε το 2011. Αλλά εκεί που πραγματικά έδωσε ρέστα ήταν όταν του ζητήθηκε από την έδρα να ερμηνεύσει τα λόγια του Αρχηγού του.

  Ρεσιτάλ

  Ρωτήθηκε συγκεκριμένα τι κατά τη γνώμη του σημαίνουν οι φράσεις «να ντρέπονται και να φοβούνται», «θα λερώσουμε τα χέρια μας», «θα τους σπάγαμε τα κεφάλια». Και ο Πυρηνάρχης απάντησε ότι το «“θα τους σπάγαμε τα κεφάλια” δείχνει ισχυρή θέληση», το «θα λερώσουμε τα χέρια μας» σημαίνει ότι «χρειάζεται δουλειά» και ότι όλες αυτές οι φράσεις δεν είναι παρά η «ανάπτυξη του πολιτικού μας προγράμματος». Αλλά έτσι ομολόγησε άθελά του ότι η βία είναι το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.

  Το Δ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δεν πείστηκε λοιπόν από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς και, συντασσόμενο και με την εισαγγελική πρόταση, καταδίκασε τον Μιχαλολιάκο που ως συνήθως απουσίαζε από το εδώλιο. Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε η αρχική πρόταση της εισαγγελέως, που θεώρησε ότι το αδίκημα έχει παραγραφεί, η οποία απορρίφθηκε βέβαια από το δικαστήριο.

 66. Παράθεμα: AΠΟΚΑΛΥΨΗ Νο 4:Τα ντοκουμέντα της ντροπής που αφορούν τη ναζιστική αυτή οργάνωση – Δυνατή Ελλάδα

 67. Παράθεμα: Ο μητροπολίτης της Λούτσας έγινε υποστράτηγος | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 68. Παράθεμα: Χρυσή Αυγή, ο απόλυτος εξευτελισμός της εθνικής κρατικής Εκκλησίας και του ΣΥΡΙΖΑ | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 69. Παράθεμα: Να ερωτηθεί ο δεσπότης της NASA για την ερευνήτρια της Κεραμέως | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 70. Παράθεμα: Ο δεσπότης Μεσογαίας αρπάζει (νόμιμα) τη βίλα παλιάς τραγουδίστριας | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.