Παΐσιος: «Μια μέρα η Στέρνα Αργολίδας θα στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια χόκεϊ…»

Κάθε χωριό και ομάδα… χόκεϊ στην Αργολίδα

Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει τίποτα για τις επιτυχίες της γυναικείας ομάδας χόκεϊ...

Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει τίποτα για τις επιτυχίες της γυναικείας ομάδας χόκεϊ του οικισμού Στέρνας, και ο π.Παΐσιος δήθεν την αγνοεί. Τυχαίο; Δεν νομίζω

Η Στέρνα Αργολίδας είναι οικισμός σε υψόμετρο 180 μ. κοντά στο χωριό Λυρκεία και στην απογραφή του 2001 βρέθηκε να έχει 182 κατοίκους. Βέβαια, παρότι μικρός οικισμός είχε και ομάδα χόκεϊ επί χόρτου! Γιατί όχι, αν κρίνουμε ότι (αυτό λένε τοπικοί παράγοντες και γονείς) η Αργολίδα είναι…«χοκεομάνα», όπως ανέφερε χθες στην «Κ» ο δημοσιογράφος του argolida.gr κ. Γιώργος Νικολόπουλος. Βεβαίως, μπορεί τα τεκταινόμενα με τα πρωταθλήματα χόκεϊ στα οποία μετέχουν οι μαθητές του Αργους και της ευρύτερης περιοχής να δίνουν λαβή για σκωπτικά σχόλια, όμως πίσω από την πληθώρα αθλητικών σωματείων σε… παράξενα (για την Ελλάδα) αθλήματα, κρύβεται η επιχείρηση που έχουν στήσει κάποιοι με στόχο να πριμοδοτούνται οι «πρωταθλητές» μαθητές με επιπλέον μόρια στις εξετάσεις. Και να βελτιώνουν τη σχολή στην οποία εισάγονται τελικά.

[…]
«πολλές τουλάχιστον από τις ομάδες αυτές ήταν ανύπαρκτες, και υπήρχαν μόνο στα… χαρτιά και κανείς μαθητής δεν μετείχε. Αντίθετα, ως φαίνεται κάποιοι στο Αργος (αλλά και την Αττική), αξιοποιώντας τη σφραγίδα της Ομοσπονδίας Χόκεϊ, υποστήριζαν ότι διοργάνωναν «πρωταθλήματα» διαφόρων κατηγοριών αθλητών (εφήβων, κορασίδων κ.ά.). Οι «πρωταθλητές» μαθητές όταν έφθασαν στην Γ΄ Λυκείου, και κάνοντας χρήση της σχετικής διάταξης, ακριβώς λόγω της επίδοσής τους στο…χόκεϊ μοριοδοτούνταν επιπλέον στις πανελλαδικές εξετάσεις, και βελτίωναν την τελική τους κατάταξη στον πίνακα των υποψηφίων. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η εγγραφή στα εν λόγω σωματεία κόστιζε περί τα 800 ευρώ.«

This entry was posted in φασισμός, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, Των Αμνοεριφίων. Bookmark the permalink.

8 Responses to Παΐσιος: «Μια μέρα η Στέρνα Αργολίδας θα στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια χόκεϊ…»

  1. Ο/Η Θέκλα Φακλάνα-σεκσολόγος λέει:

    Θάμα θάμα της Παναγιάς της δεξαμενιώτισας

  2. Ο/Η gdam λέει:

    Οι εβραιομασόνοι μας βάζουν να τα κάνουμε αυτά για να μας ξευτιλίζουν…

  3. Θα υπάρχουν και θα παίρνουν πρωταθλήματα αλλά θα είναι σαν να μην υπάρχουν και να μην παίρνουν πρωταθλήματα.

  4. Ο/Η Red λέει:

    Μια ιστορία… λαδιού (που αξίζει πολύ να την διαβάσετε!)

    Μια ιστορία… λαδιού (που αξίζει πολύ να την διαβάσετε!)
    από ormithiella

    Αναδημοσιεύει ο Παύλος

    ….
    Επειδή στην Πάτρα κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές πλειοψήφισαν οι κομμουνιστές, …

    Η απλή σκέψη της δημοτικής αρχής, λοιπόν, ήταν να καταγράψει τις ελιές των απαλλοτριωμένων εκτάσεων και στην συνέχεια να παραχωρήσει το δικαίωμα συλλογής και εκμετάλλευσης του ελαιοκάρπου τους σε άπορες οικογένειες, άνεργους, πολύτεκνους κλπ. Μοίρασε τις σχετικές άδειες στους δικαιούχους κι εκείνοι ξαμολύθηκαν να βγάλουν το λάδι των οικογενειών τους. Όλα καλά ως εδώ και μπράβο στον δήμαρχο και στην ομάδα του, που σκέφτηκαν κάτι τέτοιο. Όμως… Όμως, τώρα αρχίζουν τα προβλήματα.

    Πρώτα-πρώτα, σε κάποια από τα χωράφια που προαναφέραμε, πλάκωσε η αστυνομία για να συλλάβει τους ελαιοσυλλέκτες. …….
    «Κυρία μου, τόσα χρόνια αυτές τις ελιές τις μαζεύουμε εμείς οι αστυνομικοί για να βγάζουμε το λάδι μας»!

    ……
    Ανοίγουμε παρένθεση για να κάνουμε μια απαραίτητη διευκρίνιση. Φυσικά, οι αστυνομικοί τού τοπικού τμήματος δεν πήγαιναν οι ίδιοι να μαζέψουν ελιές. Γι” αυτή την δουλειά υπήρχαν συνεργεία με τον κατάλληλο εξοπλισμό (όχι σαν τους φουκαράδες που τους κάλεσε ο δήμος να μζέψουν ελιές κι εκείνοι δεν είχαν ούτε λιόπανα). Οι αστυνομικοί έκαναν, απλώς, τα στραβά μάτια ενώ, παράλληλα, φρόντιζαν να απομακρύνουν τους περίεργους. Κλείνουμε την παρένθεση και συνεχίζουμε.

    …. Δυο υπάλληλοι του δήμου πήγαν με άγριες διαθέσεις για «τσαμπουκά», επειδή «αυτές τις ελιές τις μαζεύουμε εμείς με τους αστυνομικούς και μοιραζόμαστε το λάδι χρόνια τώρα»! ………
    τέσσερις ιερείς τής κοντινής εκκλησίας, απαιτώντας να σταματήσει αμέσως η διαδικασία συλλογής τού ελαιοκάρπου, διότι «αυτές τις ελιές τις μαζεύουμε εμείς χρόνια τώρα, για να βγάζουμε το λάδι για τα καντήλια της εκκλησίας»(!) …….

    Μια ιστορία… λαδιού (που αξίζει πολύ να την διαβάσετε!)

  5. Ο/Η του Παϊσιου λέει:

    Οι ακροδεξιοί σπεκουλάρουν με τον Παϊσιο, αλλά μέχρι και οι αναγνώστες τους, τους κράζουν

    http://www.makeleio.gr/?p=217176

    ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!! Ήρθε η ΩΡΑ της απόφασης να επέμβει το ορθόδοξο ΞΑΝΘΟ γένος!!!

    Δημοσιεύθηκε: 16/01/2015 00:45 MakelarisaComments: 19
    poutin-495×346

    Το Ξανθό γένος!

    Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία

    Τουρκική πρόκληση

    π. Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».

    π. Σίμων Αρβανίτης: «Καί ή πρώτη, η πρώτη Ελλάς αυτήν πού θά υποστεί από τους Τούρκους μια μικρή, μια μικρή αυτήν όπως είπωμεν προσβολή». π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έρθουν εδώ, στην Ελλάδα, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους. Και η Ελλάδα, παρόλο που τυπικά έχει κυβέρνηση, δεν έχει στην πραγματικότητα κυβέρνηση. Της λείπει η δύναμη, και οι Τούρκοι θα έρθουν εδώ».

    Μοναχός Γεννάδιος: «Οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν, θα περάσουν τον Έβρο ποταμό, προκαλούντες παντός είδους καταστροφάς. Θα φτάσουν ως τα Εξαμίλια».

    Κυριάκος Τσίτσικας:« Όταν δεις και κάτσουν οι Τούρκοι μες την εθνοσυνέλευση τους και τραβήξουν πιστόλια να ξέρεις κοντεύει η ώρα. Η Κύπρος θα πιαστεί (καταληφθεί) από τους Τούρκους. Θα κηρυχθεί Ελληνοτουρκικός πόλεμος και η Τουρκία θα μπει στην Ελλάδα».

    Εξαμίλια

    Κοσμάς ο Αιτωλός: «Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια».

    π. Παΐσιος: «Εξαμιλια είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Τουρκίας. Το ίδιο και από τη δική μας πλευρά. Κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές μας, από οποιεσδήποτε νησιωτικές η χερσαίες ακτές, είναι τα Εξαμίλια. Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβά τους στο ζωνάρι τους».

    Συνέπειες: 2 νησάκια καταλαμβάνονται

    Ολιγόμηνη πείνα στην Ελλάδα

    π. Παΐσιος: «το πολύ κάνα – δυο νησιά να πειράξουν οι τούρκοι», «εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι».

    π. Σίμων Αρβανίτης: «μια άλλη φορά μου είπε, ότι θα έρθει τέτοια πεινά, που η πείνα του 1941 δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτή που έρχεται»

    π. Αμβρόσιος Λάζαρης: «θα έρθουν χρόνια δύσκολα, αλλά μη φοβάστε. τα παιδιά του ο Θεός δεν τα εγκαταλείπει. Θα τα φυλαει σκανδαλωδώς. “δηλαδή γέροντα; τι δηλαδή; να, άμα δεν θα έχεις να φας, θα ξυπνάς το πρωί, θα βρίσκεις μια φραντζόλα ψωμί πάνω στο τραπέζι και θα λες: αυτό από που ήρθε;»

    π. Γεννάδιος: «Και εδώ στην Κρήτη θα έλθουν οι Τούρκοι».

    Παρέμβαση Ρώσων

    Τάφος Μ. Κωνσταντίνου: «Η ξανθιά φυλή μαζί με τους πράκτορες τους θα κατατροπώσουν ολόκληρο τον Ισμαήλ και θα πάρουν την Επτάλοφο μαζί με τα άλλα προνόμια

    Αγ. Ανδρέας Σαλός: «Εγώ όμως πιστεύω ότι θα εισορμήσει και το ξανθό γένος, του οποίου η ονομασία αρχίζει από το δέκατο έβδομο γράμμα της αλφαβήτου (Ρ). Θα μπει λοιπόν και θα κατακόψει, και θα στρώσει τους αμαρτωλούς στο έδαφος».

    π. Παΐσιος: «Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά.»

    π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία.», «η Ρωσία θα μετακινήσει τις δυνάμεις της επίσης, για να αναγκάσει τους Τούρκους σε υποχώρηση».

    Κυριάκος Τσίτσικας: «’Ένα ξανθό γένος θα έλθει προς βοήθεια του χριστιανισμού».

    Μοναχός Γεννάδιος: «Έπειτα θα τους αντεπιτεθούμε, θα μας βοηθήσουν και άλλοι λαοί, (πιθανόν οι Ρώσοι ή οι Γάλλοι)».

    Καταστροφή Τούρκων (διάλυση στα τρία)

    Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτισθεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά».

    π. Παΐσιος: «Η Τουρκία θα διαλυθεί, και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι», «Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα είναι μία αχανής έρημος, στην οποία, για να συναντήσει κανείς άνθρωπο, θα πρέπει να περπατάει εφτά (7) ώρες!»

    π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Τότε ομού θα ηττηθεί και η δόλιος Τουρκία γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία».

    π. Γεννάδιος: «Οι Τούρκοι θα πάθουν μεγάλες καταστροφές, και θα καταδιωχθούν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά (κάπου στη Μέκκα, πρωτεύουσα της Αραβίας).Από τον πόλεμο το ένα τρίτο του Τουρκικού πληθυσμού θα φονευθεί, το άλλο τρίτο θα καταδιωχθεί μέχρι την Κόκκινη Μηλιά, και το υπόλοιπον ένα τρίτο θα βαπτισθεί και θα γίνουν χριστιανοί.»

    π. Σίμων Αρβανίτης: «Αλλά είναι ο τάφος τους όμως της Τουρκίας. Ο τάφος τους καθώς τό είχανε πει καί αυτοί οι Τούρκοι, όπως είπαν μερικοί τώρα».

    Αγ. Μεθόδιος Πατάρων: «Θα δείρουν τους Ισμαηλίτες και θα τους καταδιώξουν ως την Κολωνία».

    Κουρδικό – αρμενικό – ελληνικό κομμάτι

    π. Παΐσιος: «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».

    Προσωρινή κατάληψη Πόλης από Ρώσους

    π. Παΐσιος: « Θυμήθηκα τότε ότι ο Άγιος Μεθόδιος Πατάρων είχε πει σε μια προφητεία του « …;και κρατήσει Επτάλοφον, οι Ρώσοι, το ξανθό γένος και φυτευθήσονται εν αυτή λάχανα …;», δηλαδή το ξανθό γένος, οι Ρώσοι θα κρατήσουν την Πόλη, όσο κρατούν τα λάχανα (δηλαδή 5-6 μήνες). Αυτό το επιβεβαίωσε ο Γέροντας.

    Αγ. Μεθόδιος Πατάρων: «Και θα επικρατήσει στην Επτάλοφο το ξανθό γένος για έξη ή πέντε μήνες και θα φυτεύουν πάνω σ’ αυτήν λάχανα, και θα φάνε πολλοί από αυτούς για να εκδικηθούν τους Αγίους».

    Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος

    π. Παΐσιος: «Ο πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι παγκόσμιος…;»

    π. Λεόντιος Σάμου: «το κακό και ο μεγάλος πόλεμος που προετοιμάζουν οι χώρες που δεν έχουν σταυρό στην σημαία τους και αυτοί που τις κατευθύνουν πλησιάζει και μοιάζει σαν το νερό που το μαζεύει τ’ αυλάκι μετά γίνεται χείμαρρος και ποτάμι και στο τέλος πλημμυρίζει την πεδιάδα και σκεπάζει την γη».

    Κυριάκος Τσίτσικας: «Σ’ αυτό το Πόλεμο μόνο το 1/3 του πληθυσμού της γής θα μείνει».

    Προέλασή Ρώσων μέχρι Ιερουσαλήμ

    π. Παΐσιος: «Η καταιγίδα αυτή θα φτάσει μέχρι το Ισραήλ και τότε οι Εβραίοι θα καταλάβουν τα σφάλματα τους».

    π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία. Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη».

    π. Ηλίας Διαμαντίδης: «Ο Ρώσος θα νικά. Θα πάει ως τον Ευφράτη ποταμό».

    Τέλος α΄ ημιχρόνου – ανακωχή – Διαπραγματεύσεις – Δυνάμεις δύσης και άλλες ξεκινούν για Πόλη

    π. Παΐσιος: «Σ΄ αυτόν τόν πόλεμο όλοι θά γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θά παραμείνει θεατής. Γήπεδο θά είναι ή Παλαιστίνη, τάφος τους ή Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θά είναι καί τό πρώτο ημίχρονο…», «θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι-εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως, θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι, θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο».

    π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου τόσα δεινά πέντε μηνών δεν επαρκούν Θεέ μου; Το ζήτημα της Πόλεως πάλι θα βγει στη μέση κι ο κόσμος θα περιπλεχθεί και δε θα ξεμπερδεύση», «οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ θα προσπαθήσουν να το αποτρέψουν αυτό, ώστε να μην υπάρξει ενότητα, να μην υπάρξει ένωση μεταξύ δύο Ορθοδόξων εθνών. Θα κινήσουν και άλλες δυνάμεις, όπως τους Ιάπωνες και άλλους».

    Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενον στα Ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης». « Από τρία μπουγάζια στενά, Κρά, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλι. Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σάς ρωτούν αν είναι μακριά η Πόλι” εσείς να μη λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν».

    Ουδετερότητα Ελλάδας – τριήμερη σύγκρουση στην Πόλη

    Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: «Στην Πόλι θα χυθεί αίμα πού τριχρονίτικο δαμάλι θα πλέξη (πλεύση)». π. Παΐσιος: «Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα.»

    π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Τότε τα Έθνη μεληδόν θα σφάζονται αγρίως στα όρια της Πόλεως για τα Στενά κυρίως», «Θα γίνει φοβερή σφαγή στην περιοχή της πρώην Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Από αυτούς που θα πεθάνουν, θα είναι 600 εκατομμύρια, ξέχωρα».

    π. Ηλίας Διαμαντίδης: «Θα γίνει πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη

    π. Γεννάδιος: «Εις την Κωνσταντινούπολη θα γίνει μακελειό μεγάλο, και η θάλασσα θα κοκκινίσει από αίματα σφαγμένων ανθρώπων. Τριχρονίτικο δαμάλι (μοσχάρι) θα πλεύσει στο αίμα, όπως λέγει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός στις προφητείες».

    Κυριάκος Τσιτσίκας: «Στην Κωνσταντινούπολη θα συσσωρευτούν όλα τα έθνη. Εκεί θα γίνει η μεγάλη μάχη που το αίμα θα φτάνει μέχρι το χαλινό του ίππου».

    Ανώνυμος Προφήτης: «Μάχη στην Κωνσταντινούπολη εφτά κρατών και τρία μερόνυχτα σφαγή. Νίκη του μεγαλύτερου κράτους κατά των έξι κρατών».

    Ελληνικός στρατός ξεκινάει για τη Πόλη

    και φθάνει στο τέλος των συμβάντων

    Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: «Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλι ” στη μέση του δρόμου θα ΄ ρθει το μαντάτο, ότι έφθασε το ποθούμενο».

    π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Τότε η Ελλάς θα σηκωθεί πρώτη με το στρατό της να εκπληρώσει ολόχαρη τον Ιερόν σκοπόν της. Να καταλάβει αμαχητί, τα ιερά της μέρη που της τα πήραν οι εχθροί, που όλος ο κόσμος ξέρει.».

    Παράδοση Πόλης στους Έλληνες

    π. Παΐσιος: «Όχι. Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σ’ εμάς», «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».

    π. Ηλίας Διαμαντίδης: «Θ’ ανοίξει η Άγια Σοφιά και θα λειτουργηθεί. Ένας εξαδάκτυλος βασιλιάς θα είναι τότε».

    π. Γεννάδιος: «Οι Μεγάλοι, Ρωσία – Αμερική, θα συνορίζονται ποιος θα πάρει την Κωνσταντινούπολη, λόγω της στρατηγικής θέσεώς της και θα είναι επικίνδυνη άλλη πολεμική σύγκρουσης μεταξύ των. Δια να μην έλθουν σε τέτοια πολεμική σύγκρουση και να μην την πάρει μήτε ο ένας, μήτε ο άλλος, θα είναι και εκ Θεού να την δώσουν εις τους Έλληνες, εις τους οποίους και ανήκεν».

    Γέροντας «Τ» – Κύπρος: Είπε τότε ο γέροντας, εν έτει 1965 :–«Η Κωνσταντινούπολη θά δοθεί (ή, θα παραδοθεί…), σε βασιλέα των Ελλήνων.

    Ανώνυμος Προφήτης: «Ο Πόλεμος θα σταματήσει από κάποιον άγγελο και η Πόλη θα παραδοθεί στους Έλληνες».

    Αναγέννηση Ορθοδοξίας-Μεγάλωμα Ελλάδας

    π. Παΐσιος: «Το Γένος μας θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα ήθελαν να το τσαλακώσουν και θα ήταν γι αυτούς πολύ ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δεν θα το επιτρέψει. Θα κανονίσει ο Θεός τις υποθέσεις του Έθνους.», «Όλοι ανεξαρτήτως θα πιστέψουν. Δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος άπιστος. Αλλά, δεν θα έχουν τον μισθό των σημερινών Χριστιανών.»

    π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός : «Ακολούθως αυτής της μεγάλης κλίμακας κάθαρσης, θα γίνει τέτοια αναγέννηση της Ορθοδοξίας, όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Τέτοια αναλαμπή της Ορθοδοξίας!!!»

    π. Σίμων Αρβανίτης: «Η Ελλάς θά δείτε σε λίγο πόσο θά γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη. Όχι μόνο θα δείτε, θά έχει εξαίρετο καί λαμπρό παράδειγμα εις όλη την οικουμένη».

    π. Εφραίμ Αριζόνας: «Η ζωή αυτών των χρόνων, θα είναι μια παραδεισένια πάνω στη γη από απόψεως αγαθών και από απόψεως πίστεως».

    volcanotimes.com

    19 Comments

    γραφικοτητα 16/12/2014 at 4:23 pm Reply

    Αναρτηση-τροφη για τους ουγκ φιλους μας…:)

    TIGATSIS TTR 600 17/12/2014 at 12:23 am Reply

    ενα πραγμα εχω να σας πω ειστε για τον πουτσο ολοι σας αξιοι τησ μοιρα σας για σας που σχολιαζεται μιλαω

    ΠΡΑΤΣ-ΠΡΑΤΣ 21/12/2014 at 7:06 pm Reply

    ΤΤR 600 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕς ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΣΟΥ , ΡΕ ΟΡΝΕΟ ΤΗΣ ΣΑΒΑΝΑΣ

    alex 16/12/2014 at 1:32 pm Reply

    καντε λιγο υπομονη ακομα.

    υπαρχει λογος.

    μην τα θελετε ολα εδω και τωρα.

    ολα στην ωρα τους.
    σταματηστε την γκρινια.

    μας ενδειαφερη ολους στην Ελλαδα.

    «Όταν θα πέσει φωτιά από τον ουρανό» 16/12/2014 at 1:25 am Reply

    Η προφητεία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στα Εξάρχεια. Ο καιρός γαυ εγγύς…

    ΠΑΤΡΙΣ 02/12/2014 at 3:06 pm Reply

    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩ@@@Ο , ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΡΩΣΙΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ Η ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΡΕ ΚΑΚΟΜΥΡΙΔΕΣ !!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ , ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ Η ΚΟΥΡΚΟΥΤ ΜΥΑΛΟ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    nikos 27/11/2014 at 12:27 pm Reply

    Οι παπάδες να κοιταξουν την δουλεια τους και να μην λενε μαλακιες γιατι υπαρχει κόσμος και κυριως γυναικες που πιστευουν τις μαλακιες που λενε

    Μοναδικός 27/11/2014 at 10:40 am Reply

    Ξανθό Γένος και τρίχες κατσαρές (ας είναι και ξανθές). Εδώ τους πηδάνε όλοι (Γερμανια, ΗΠΑ, Τουρκία, Ουκρανία, Ρουμανία κ.τ.λ), και δεν βγάζουν άχνα παρά μόνο γαυγίζουν, αλλά σκύλος που γαυγίζει…..Πολλά τραβήξαμε από το κολοξανθό γένος. Στα τσακίδια και στις στέπες τους αυτό το δήθεν ΄μεγάλο έθνος΄.

    spiros 26/11/2014 at 11:52 pm Reply

    και τι έχουν θα παρουν οι Ρώσοι για να μας βοηθήσουν εμάς???

    Κωστικας 26/11/2014 at 11:43 pm Reply

    Ολο μαλ…ες σχολιαζετε αναρχομπαχαλα σκουπιδια….ξυλο κ λοστο σε καθε αναρχικο (μπας κ βαλει μυαλο)

    Anonymous 27/11/2014 at 12:21 am Reply

    ψοφο σε καθε φασιστα μ…οπιτουρα

    Και με τους μυγάδες όπως ο Κασσιάρης τι κάνουμε; 26/11/2014 at 11:18 pm Reply

    Τι έχετε να πείτε για το μελαμψό γένος των χρυσαυγιτών;

    Ο μιγας στον καρφωνει και σκουζεις στησου στα 4ρα ερχομαστε. 26/11/2014 at 11:59 pm Reply

    Παρε μας μια καροτοπιτα ρε απλυτο @ουσταριο.

    φαε φασολαδα κι ελα με την οπισθεν φασιστα 27/11/2014 at 12:20 am Reply

    βγαζε το καροτο απ τοπ πισινο σου οταν σκουζεις χαιλ χιτλερ

    FWTHS 26/11/2014 at 10:12 pm Reply

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ@ΜΙΑ ΤΗΣ ΟΡΛΩΦ, ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΟΙ ΤΟΤΕ ΡΩΜΙΟΙ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙ ΣΙΝΙΑΒΙΝ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΙΑΔΕ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΔΕΣ, ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥΣ, ΓΑΛΑΤΗΔΕΣ, ΣΑΒΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ.
    ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΙΜΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΟΡΦΑ ΕΠΙ ΟΡΛΩΦΙΚΩΝ.
    Ο Μ@Λ@Κ@Σ Ο ΡΩΜΙΟΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ.

    πουτινικος 26/11/2014 at 9:46 pm Reply

    Οι μονοι που περιμενουν τον ανθελληνα Πουτιν να μας σωσει ειναι οι… χρυσαυγιτες. Οταν δε κανουν χαιλ χιτλερ, δοξαζουν πουτιν

    Λακη ουου. 27/11/2014 at 12:00 am Reply

    Στησου στ4 και φαε το καροτο προσκυνημενη λουλουκα.

    ναζιστουλα 27/11/2014 at 12:22 am Reply

    στησου φασιστακο και σουρχεται ο αγκυλωτος σταυρος , χαχααχαχαχ

    μολων φραπε 26/11/2014 at 8:43 pm Reply

    Η γιαγια μου περασε το βοσπορο ασαραντηστη λεχουδι τοτε το 1922 στη μικρασιατικη καταστροφη προλαβανε η προγιαγια μου κ απο το σοι της κ μπηκανε στο καραβι φτιαχνανε ντολμαδες σουτζουκακια κ μεσα βαζανε οτι πολυτιμο ειχανε λεφτα χρυσαφικα κ τα φερανε εδω κ γλιτωσανε απο τη σφαγη.περιμενουμε τωρα τα εγγονια της ναπερασουμε το βοσπορο με τη κωνσταντινουπολη προτευουσα της ελλαδας να πατησουμε τα χωματα των γιαγιαδων μας.παλι με χρονους με καιρους παλι δικα μας θα ναι.

  6. Ο/Η του Παϊσιου λέει:

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=38909

    Νίκος Δήμου

    Ο νέος μας Άγιος

    Ο γέροντας Παΐσιος, λόγω ασφυκτικής πίεσης των πιστών, προήχθη εκτάκτως σε Άγιο σε 22 χρόνια (αντί για 70 που απαιτούνται συνήθως). Ο Πρωθυπουργός διαμηνύει ότι οι ιερές εικόνες στα δημόσια κτήρια θα παραμείνουν εσαεί (κατά τα άλλα είναι …Τσάρλυ). Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφάνισε από το πρόγραμμά του τον χωρισμό κράτους-εκκλησίας κι εγώ δεν νιώθω πια καθόλου καλά. Αναρωτιέμαι: τι παραπάνω θα συνέβαινε σε ένα θεοκρατικό κράτος;

    Πριν από δεκαετίες ένας έμπειρος πολιτικός μου έλεγε: «με όλους μπορείς να τα βάλεις, εκτός από την Εκκλησία. Όποτε το Κράτος ή κάποιο κόμμα συγκρούστηκε με αυτή, βγήκε χαμένο». Ακόμα και ο Σημίτης που (μόνος αυτός σε 200 χρόνια!) νίκησε την εκκλησία στην διαμάχη για τις ταυτότητες, μπορεί να κέρδισε μία μάχη αλλά τον πόλεμο τον χάσαμε όλοι. Δεν άλλαξε τίποτα – παραμένουμε θεοκρατία.

    Ήμουν νιος κι γέρασα συζητώντας για την καύση των νεκρών. Η εκκλησία με χίλιους τρόπους σαμποτάρει ένα νόμο του κράτους που πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία πριν δέκα ολόκληρα χρόνια!

    Όταν με ρωτάνε ξένοι δημοσιογράφοι (τώρα με τις εκλογές πλάκωσαν πάλι λεφούσια) γιατί αντιδρούμε στις μεταρρυθμίσεις, απαντώ πως οι δύο ισχυρότεροι ιδεολογικοί πόλοι στη χώρα είναι η Ορθοδοξία και το ΚΚΕ. Και οι δύο είναι ασάλευτοι, μαρμαρωμένοι στον χρόνο. Η επίδρασή τους στη σκέψη μας είναι βαθύτατη. Ακούς πολιτικό να μιλάει στο Ραδιόφωνο την καθαρόαιμη διάλεκτο της Αριστεράς και στην αποφώνηση αποκαλύπτεται ότι ανήκει στην Νέα Δημοκρατία.

    Πριν τριάντα χρόνια η Ελλάδα ήταν πιο ανοιχτή, πιο φιλελεύθερη, πιο κοσμοπολίτικη – υπήρχαν αριστεροί που φρόντιζαν γι αυτό. (Αχ, Μιχάλη!) Με την πτώση του Τείχους η δική μας Αριστερά έγινε δογματική και εθνικιστική – ακόμα και θρησκευόμενη (λέγε με Λιάνα). Η Εκκλησία νίκησε και τον Μαρξ.

    Αξίζει να κάνετε μια βόλτα στο Google ψάχνοντας και διαβάζοντας Παΐσιο. Νομίζω πως η αγιοποίησή του είναι πνευματικά και πολιτιστικά σημαντικότερο γεγονός από την έκβαση των εκλογών. Δείχνει ακριβώς ποιοι και πού είμαστε.

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=38909

  7. Παράθεμα: Προφητείες Έγκυρων Γερόντων-Μέντιουμ (Παΐσιος-Αιτωλός-Γεννάδιος κ.α.) δια το μέλλον της Ελλάδος… | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

  8. Παράθεμα: Παΐσιος: «Μια μέρα η Στέρνα Αργολίδας θα στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια χόκεϊ…» – Ασμοδαιος

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.