Γιαταγάνα και Μακρή ante portas

Κυοφορείται η εθνική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Από το συνέδριο των ΑΝΕΞΕΛ

Από το συνέδριο των ΑΝΕΞΕΛ

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Eνώ η κυβέρνηση παραπαίει κάτω από το ασήκωτο βάρος των αμαρτιών και των λαθών της, οι επίδοξοι διάδοχοί της αντί να σοβαρευτούν και να αντιτάξουν ηθική ακεραιότητα και ολοκληρωμένη ρεαλιστική πρόταση πολιτικής διεξόδου, καταφεύγουν στις πιο παλιομοδίτικες τυχοδιωκτικές και κουτοπόνηρες πρακτικές, τόσο στον αντιπολιτευτικό όσο και στον προγραμματικό τους λόγο.   Σαν να μην έφταναν αυτά επιστρατεύουν τον Ευαγγελιστή Βλαδίμηρο Λένιν και του αλλάζουν τα φώτα, για να σηκώσουν ένα νεφέλωμα συνεργασιών που θα περιλαμβάνει και υπερσυντηρητικούς ή ακροδεξιούς. Το τι είδους κυβερνητική προοπτική έχει ένα τέτοιο σχήμα, δεν τους απασχολεί. ‘Να με πούνε υπουργίνα κι ας πεθάνω από την πείνα’.

Μεταξύ των επικρατέστερων βουλευτών που προσπαθεί να δελεάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αντιπαροχή μια θέση στα ψηφοδέλτιά του, είναι και οι κυρίες Γιαταγάνα και Μακρή των απερίγραπτων ΑΝΕΞΕΛ, ενός πολύ δεξιού αντιαισθητικού συνονθυλεύματος ατομικών φιλοδοξιών, παρδαλού ή και ακροδεξιού παρελθόντος, ακραίων απόψεων και επικίνδυνων γραφικοτήτων. Θα ξεσηκώσουν πολλές αντιρρήσεις οι κυρίες Ρεπούση και Γιαννακάκη της ΔΗΜΑΡ (θα το δείτε όταν τεθεί το θέμα) ως «μνημονιακές» ή ως ακραιφνείς οπαδοί των ατομικών δικαιωμάτων και της ιστορικής αλήθειας (χωρίς να έχουν αυτές την πονηριά των ήξεις-αφήξεις του ΣΥΡΙΖΑ), αλλά για τις πρώην ΑΝΕΞΕΛ δεν έχει εκφραστεί η παραμικρή αντίρρηση, παρ’όλο που συνεχή δημοσιεύματα τις φέρουν εδώ και καιρό προ των πυλών.

Για να δείξω την ηθική, πολιτική και πολιτισμική γύμνια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν ικανή να συνεργαστεί και με τον κ.Καπερνάρο (τ.ΑΝΕΞΕΛ, συνήγορος συγκατηγορούμενου της Σκορδέλη, η δίκη έχει αναβληθεί 8 φορές) και τη δειλία της άβουλης κοινοβουλευτικής του ομάδας, θα δώσω το λόγο στις δυο πολυπραγμονούσες κυρίες, με ένα ελάχιστο δείγμα από τα πλούσια τους «Άπαντα»:

Ιδού η κα Γιαταγάνα:
*Ανθρωπισμός:
«Αμετακίνητη στη θέση της για την επαναφορά της θανατικής ποινής σε περιπτώσεις εσχάτης προδοσίας παραμένει η βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρώην εισαγγελέας κυρία Χρυσούλα Γιαταγάνα: ‘Θέλω να τους δω όλους αυτούς που υπέπεσαν στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας να έχουν την ψυχολογία αυτών που περπάτησαν στο πράσινο μίλι’, στην ομώνυμη ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάνκς, είπε η πρώην εισαγγελέας..» (BHMATOΔΟΤΗΣ, 23/01/2013). Ξεπερνώντας το εύλογο ερώτημα, τι εννοεί η κυρία Χρυσούλα με τον όρο «εσχάτη προδοσία» (η Χ.Α. που δηλώνει ανοιχτά πως θέλει να ανατρέψει τη Δημοκρατία και έχει απροκάλυπτα ως αναφορά της το χιτλερισμό, δεν υπόκειται προφανώς στον όρο αυτό αφού, όπως θα δούμε παρακάτω- έχει για την κυρία το τεκμήριο της αθωότητας-ή της μακροχρόνιας δικαστικής ασυλίας;), αναρωτιέμαι: Η τ. δικαστίνα και νυν βουλευτίνα, δεν ξέρει ότι η Ε.Ε.  είχε απαιτήσει και το πέτυχε, να καταργηθεί η  θανατική ποινή στην Ελλάδα (και στην Τουρκία), ως πολιτικός όρος εισόδου τους στην Ε.Ε.; Επομένως μόνο με έξοδο από την Ένωση θα μπορούσε να ικανοποιηθεί η σαδιστική φαντασίωση της κας Χρυσούλας, πρόταση που απουσιάζει από το πρόγραμμα των ΑΝΕΛ. Άρα η κυρία αν δεν είναι ολότελα άσχετη, απλά λοξοκοιτάζει προς τη  ναζιστική δεξιά, η οποία γοητεύεται από βασανιστήρια και εκτελέσεις και μας κοροϊδεύει κατάμουτρα.

**Πάθος για Δικαιοσύνη:

«Στο φύλλο της 15ης Ιανουαρίου 2014 η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» έδινε δώρο κι ένα CD από τις συγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης, ομιλίες, μήνυμα του αρχηγού αλλά και την τοποθέτηση της Βουλευτίνας των ΑΝ.ΕΛ Χρυσούλας Γιαταγάνα για την παράνομη διακοπή της χρηματοδότησης της Χ. Α. Η Βουλευτίνα θεωρεί (σ.σ πρώην δικαστίνα) ότι η διάταξη που υπερψηφίστηκε από σχεδόν όλες τις πτέρυγες είναι παράνομη» (zougla.gr, 15 Ιανουαρίου 2014, 14:20). Eίναι αξιοσημείωτο πως η «πρώην δικαστίνα» δεν έδειξε ποτέ την ίδια ευαισθησία για την παρατεταμένη κι ολοκληρωτική για ένα διάστημα δικαστική ασυλία της Χ.Α., για τις συνεχείς αναβολές δικών των στελεχών της, για τη μη εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου 927 του 1979, ακόμη και σε καθαρά ρατσιστικά εγκλήματα, ούτε για πρόσφατες απαράδεκτες δικαστικές αποφάσεις υπέρ στελεχών της.

Ιδού και η κα Μακρή
*Αισθητική, ήθος (και Ορθογραφία):
Για δυο γυναίκες στελέχη του τότε κόμματος της: «Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχοσ για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως».

**Εκλεκτές συνεργασίες:
“Υπάρχουν βουλευτές που ομιλούν  για τη Χ. Α. όπως η βουλευτής των ΑΝΕΛ κυρία Ραχήλ Μακρή με τα παρακάτω λόγια «Οι βουλευτές της Χ.Α. μού συμπεριφέρθηκαν στη Βουλή άψογα, πολύ καλύτερα από ορισμένους βουλευτές της ΝΔ» είπε, αποκαλύπτοντας ότι πολλές φορές έχει συνεργαστεί μαζί τους στις κοινοβουλευτικές επιτροπές και ότι οι χρυσαυγίτες έχουν ζητήσει τη γνώμη της» (ΤΟ ΒΗΜΑ-26/09/2013).

Τι θέλει η κα Γιαταγάνα για τους Εθνοπροδότες: «Θέλω να τους δω όλους αυτούς που υπέπεσαν στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας να έχουν την ψυχολογία αυτών που περπάτησαν στο πράσινο μίλι.

 

 

 

Advertisements
This entry was posted in Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Για την Αριστερά, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

17 Responses to Γιαταγάνα και Μακρή ante portas

 1. Ο/Η και ΣΥΡΙΖΑυγίτες; λέει:

  https://athens.indymedia.org/post/1534838/

  Κομοτηνή:ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

  Νοέμ. 27, 2014

  Πριν την έναρξη της πορείας για την σημερινή απεργία σύντροφος από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση ανέβηκε στο βήμα που είχε στηθεί και κατήγγειλε την συνεργασία μελών του τοπικού σύριζα με την χρυσή αυγή. Επικράτησε μικρή ένταση, αλλά έγινε σαφές τι αντιμετώπιση θα έχουν οι συνεργάτες των ναζί σε αυτή την πόλη.

  Δείτε τα βίντεο και δείτε αντιδράσεις από τα κομματόσκυλα…

  ..Τα ακροδεξιά ανοίγματα του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

  Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου επισκέφθηκε την Ξάνθη ο γνωστός νεοναζί βουλευτής της χρυσής αυγής, Ματθαιόπουλος, επικεφαλής σε πολλά πογκρόμ εναντίον μεταναστών και στην επίθεση κατά του ελεύθερου κοινωνικού χώρου Adelante το Καλοκαίρι του 2012. Μεταξύ των κολαούζων, γλυφτών που τον προσέγγισαν πληροφορηθήκαμε πως βρισκόταν και ο Μαργαρίτης Θεολόγου πρόεδρος των κτηνοτρόφων στην Ροδόπη και μέλος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές.

  Γνωρίζαμε ανέκαθεν ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια ομάδα καιροσκόπων, αντικινηματικών βλαχοδημάρχων. Κινήσεις σαν και αυτή, αλλά και η ελλιπέστατη ανακοίνωση, ουσιαστικής συγκάλυψης του γεγονότος και άφεσης αμαρτιών, τους καθιστά πλέον επικίνδυνους και τους φέρνει απέναντί μας στον κοινωνικό πόλεμο. Η διαχείριση της μιζέριας που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από συμμαχίες με το διάβολο. Κομοτηνή και Ξάνθη αποτελούν πόλεις αντιφασιστικές. Η νομιμοποίηση,που παρέχεται με κινήσεις σαν αυτήν, στους ναζί, αποδεικνύει ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται τη χρυσή αυγή σαν έναν απλό ανταγωνιστή στην μάχη για το ποιος θα πρωτορίξει την κυβέρνηση και όχι σαν έναν εχθρό της κοινωνίας και κάθε αγωνιζόμενου ανθρώπου.

  Να γνωρίζετε πλέον ότι η παρουσία στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στις αντιφασιστικές πορείες της πόλης είναι ανεπιθύμητη και θα αντιμετωπίζεται ανάλογα.

  Πηγή: https://www.facebook.com/akkomotinis

 2. Ο/Η Αntifa2 λέει:

  Οι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζουν στο βίντεο που έβαλα πιο πριν τον αντιφασίστα που καταγγέλει τις αλλαξοκωλίες τοπικών βλαχοΣΥΡΙΖΑίων με χρυσαυγίτες, αλλά έλεγαν την αλήθεια:

  http://inkomotini.gr/2014/10/%ce%bd%ce%b5%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%80%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%8d%ce%bd.html

  Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης: «Να διαγραφούν οι δύο συνδικαλιστές κτηνοτρόφοι»

  10 Οκτ 2014

  Την παύση της ιδιότητας μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, για τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του κτηνοτροφικού συλλόγου Ροδόπης, κυρίων Μαργαρίτη Θεολόγου και Γιώργου Μάντζιαρη αντιστοίχως, επειδή συναντήθηκαν με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στην Κομοτηνή, ζητά με ανακοίνωσή της η Οργάνωση Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.

  «Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την πιο ανατριχιαστική και σκοτεινή σελίδα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση, μέσω της οποίας αποδοκιμάζεται και η στάση του Προέδρου του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αργύρη Αργυρόπουλου ο οποίος επίσης συναντήθηκε με τον βουλευτή της Χ.Α.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, έχει ως εξής:

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε και Μπράβο της, ο τοπικός βουλευτής κ. Χουσεϊν Χασάν Ζεϊμπέκ γιατί δεν είπε τίποτα;
   Νομίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ πως με τα συνεχή τους ανοίγματα στην Ακροδεξιά και στο πιο διεφθαρμένο κατεστημένο, θα πάρουν τις εκλογές.
   Όμως στην Καισαριανή υπέστησαν δεινή ήττα.
   Προφανώς ούτε η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη,τ.Παρθένη, ούτε ο Αρχιεπίσκοπος, oύτε ο Καμμένος ψηφίζουν στην Καισαριανή.
   http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=8219488

 3. Ο/Η Θέκλα Φακλάνα-σεκσολόγος λέει:

  Η Δημαρ τους μυρίζει, ο Βουδούρης τους βρωμά, οι ΑΝΕΛ ευωδιάζουν.

 4. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-121-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%82

  Και η Γιαταγάνα στο «άρμα» Τσίπρα για τους 121 βουλευτές

  Το σχέδιο για το μπλοκάρισμα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έχει ως ζητούμενο να μπλοκάρει την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές και έτσι να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην ανάληψη της εξουσίας.

  Στον… αγώνα αυτό που κάνει είδε στο πλευρό του, την Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία προ μηνών αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Η κ. Γιαταγάνα δεν ήταν ότι μόνο παρέστη στην ομιλία αλλά έδειξε ένθερμο ενδιαφέρον για αυτά που έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και συχνά πυκνά χειροκροτούσε τα όσα έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας.

  http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%87%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%C2%AB%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%C2%BB

  Χ.Γιαταγάνα: «Οι απόψεις μου είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ – Πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση»

  Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», η ανεξάρτητη βουλευτής, Χρυσούλα Γιαταγάνα είπε ότι έχει μιλήσει με τον κ. Τσίπρα, αλλά πως δεν έχει κάνει ακόμη συζήτηση με το κόμμα. Ωστόσο, όπως τόνισε, θα κάνει το καθήκον της γιατί «πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση».

  «Δεν έχω κάνει συμφωνία με κόμματα. Αν θα είμαι, θα το δούμε, αλλά θέλω να είμαι. Οι απόψεις μου είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν θα γίνω δεκτή στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν το έχω διαπραγματευτεί και δεν έχω συζητήσει ακόμη. Έχω μιλήσει με τον κ. Τσίπρα, αλλά δεν έχω κάνει συζήτηση με το κόμμα. Θα κάνω το καθήκον μου. Πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

  Όσον αφορά στην προεδρική εκλογή είπε ότι ο κ. Σαμαράς είναι «του ιδίου κόμματος και των ιδίων απόψεων» με την κυρία Μέρκελ.

  «Είναι αυτοκράτειρα και κανονίζει τα πάντα, δεν είναι καν πρωθυπουργός της χώρας της. Αυτό κάνει ουσιαστικά», είπε, προσθέτοντας ότι όλη την Ελλάδα σέρνει αυτή τη στιγμή στο άρμα της «και βλέπουμε ότι ενώ τον αγαπά, τον χαϊδεύει και του χτυπάει την πλάτη, του βάζει συνέχεια το μαχαίρι στο λαιμό».

  Σύμφωνα, όμως, με την κυρία Γιαταγάνα, «επειδή ακριβώς είναι διαφορετικός (ο αντίπαλός της, ο ΣΥΡΙΖΑ), έχει τη δυνατότητα να πατήσει πόδι. Το να λέμε «ναι σε όλα» και αυτοί να λένε «θέλω κι άλλα, ο λαός πεθαίνει»».

  http://www.iefimerida.gr/news/180487/giati-i-hrysoyla-giatagana-dehthike-sto-spiti-tis-ton-alexi-tsipra-agnosto-atyhima-poy#ixzz3KkUqCePX

  Γιατί η Χρυσούλα Γιαταγάνα δέχθηκε στο σπίτι της τον Αλέξη Τσίπρα: Το άγνωστο ατύχημα που την καθήλωσε

  xryshayghkerkyras.com/epsilonpiiotakappaalphaiotarhoomicrontauetataualpha/xrysoyla-maria-giatagana

  ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ! – ΒΙΝΤΕΟ

  18/12/2013

  Φωτεινή εξαίρεση στην παράνομη Βουλή των 297 αποτέλεσε η τοποθέτηση της κας Χρυσούλας Γιαταγάνα, η οποία έχει εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών από τις δικαστικές αίθουσες. Η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με παρρησία δήλωσε πως δεν μπορεί να συνηγορήσει υπέρ της καταστρατήγησης του τεκμηρίου της αθωότητας και διαχώρισε την θέση της από τα υπόλοιπα πιόνια του αντισυνταγματικού τόξου.

  Τόνισε πως αυτή η παράνομη διαδικασία είναι πρωτοφανής στα ευρωπαϊκά δικαστικά δεδομένα και κατέληξε ότι δεν θα ψηφίσει αυτό το ανοσιούργημα. Οι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής χειροκρότησαν την κα Γιαταγάνα για την θαρραλέα και ειλικρινή τοποθέτησή της.


 5. Ο/Η Eco λέει:

  Να πως έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις κυρίες Τζάκρη και Γιαταγάνα!

  https://panosz.wordpress.com/2014/11/28/comment-138/
  Νοεμβρίου 28, 2014 in comments

  Πρόκειται, απλούστατα, για την κλασσική και αλάνθαστη συνταγή της αριστεράς – κατά τον ανεκδιήγητο ανεπανάληπτο αρθρογράφο της ΑΥΓΗΣ: Έτσι έγινε με τον Ευριπίδη Μπακιρτζή, τον Δημήτρη Γληνό, τον Γιάννη Πασσαλίδη, τον Καραλίβανο (άλλο και τούτο…), το Γρηγόρη Λαμπράκη, έτσι γίνεται και σήμερα!

  …γίνανε μαλλιά κουβάρια (τα παλικάρια) ή εγώ είμαι πολύ κακός σήμερα; 😉

  Περί ηρώων και συμμάχων – Η Αυγή Online.

 6. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.makeleio.gr/?p=221042

  ΣΧΕΔΙΟ “ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ” ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΣΑΜΑΡΑ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ “ΚΑΨΟΥΝ” ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ “ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟ” ΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ 2.5 ΔΙΣ- Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

  Δημοσιεύθηκε: 01/12/2014 16:13 MakelarisComments: 9

  Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΚΙΟΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

  Προφανώς τις τελευταίες ώρες κάποιοι από το Μαξίμου αποπειρώνται να συσχετίσουν πρώην στελέχη του Πάνου Καμμένου με τον συλληφθέντα “αγιορείτη μοναχό” που κρυβόταν στο Άγιο όρος και έκανε τον κοσμοκαλόγερο. Ποιος είναι ο Κιούσης; Διαβάζουμε από ρεπορταζ του διαδικτύου:

  Δεκατρείς δικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο, ήταν αρκετές για να οδηγήσουν τον Κωνσταντίνο Κιούση, 48 ετών σήμερα και πρώην δημοτικό υπάλληλο, στις απόκρημνες πλαγιές του Αγίου Όρους. Ο Κωνσταντίνος Κιούσης τα τελευταία οκτώ χρόνια επέλεξε να ζει κρυφά ως μοναχός σε σκήτες και στον Άθωνα προσποιούμενος τον ερημίτη, για να γλιτώσει τα ισόβια στη φυλακή. Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος σύμφωνα με τον δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού την περίοδο που εκτελούσε χρέη ελεγκτή εσόδων – εξόδων του Δήμου απέδιδε τα κέρδη του στο Χρηματιστήριο, ζημίωσε το Δημόσιο 2,5 δις δραχμές το διάστημα από το 1995 έως το 2002.

  Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία ελέγχθηκαν ποινικά κι άλλα άτομα, καταδικάστηκε ερήμην από το Κακουργιοδικείο Αθηνών σε τρις ισόβια για την κατάχρηση 9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία των δήμων Δάφνης και Υμηττού στην Αθήνα. Ακόμη, προέκυψε ότι αναζητείτο από τον Ανακριτή Αθηνών για απάτη.

  Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες για την ταυτότητά του και συνελήφθη στις Καρυές του Αγίου Όρους από αστυνομικούς του οικείου τμήματος.

  Βίος και πολιτεία

  Ο Κωνσταντίνος Κιούσης μπορεί να έγινε ερημίτης και να επέλεξε τον δρόμο της μοναξιάς… γνώριζε όμως να περνά καλά και να διάγει πολυτελή βίο! Ακριβά αυτοκίνητα, πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό και επιλεκτικές επενδύσεις συνθέτουν το προφίλ του «μοναχού» – πρώην δημοτικού υπαλλήλου και πρώην προέδρου της ομάδας μπάσκετ της Δάφνης (Α.Ο. Δάφνης). Πληροφορίες αναφέρουν στο zougla.gr ότι ο κ. Κιούσης λάτρευε την πολυτελή ζωή, ντυνόταν με ακριβά κοστούμια και προκαλούσε με τον πολυτελή βίο. Μάλιστα συνάδελφοί του τον ρωτούσαν που έβρισκε τα χρήματα και εκείνος απαντούσε πως τα κέρδισε στο Χρηματιστήριο.

  Τι λέει ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού για τα 2,5 δις δραχμές που έκαναν φτερά

  «Ανέλαβα δήμαρχος το 2003. Όταν ξεκινήσαμε να ελέγχουμε τα στοιχεία του δήμου, διαπιστώθηκε μια τεράστια απόκλιση εκατομμυρίων ευρώ (εκείνη την περίοδο δις δραχμές). Άμεσα συγκάλεσα το δημοτικό συμβούλιο για να ενημερωθώ, καθώς υπήρχε αυτή η απόκλιση και ζήτησα την συνδρομή του Υπουργείου Οικονομικών ώστε να γίνει έλεγχος από τον οικονομικό επιθεωρητή.

  Η τότε διοίκηση καθυστέρησε ένα χρόνο περίπου για τον ορισμό του επιθεωρητή ενώ απαίτησε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων να ελέγξει και πάλι όλα τα στοιχεία για να διαπιστώσουμε που ακριβώς υπήρχαν αυτές οι αποκλίσεις. Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν μέσα από τη διαχείριση του ταμεία διπλές πληρωμές (πλαστογραφία). Μέσα σε αυτή την παράτυπη λειτουργία χάθηκαν για το Δημόσιο 2,5 δις δραχμές στο διάστημα εκείνο. Κάναμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Δεν προφυλακίστηκε του έδωσαν προθεσμία για να απολογηθεί και από τότε ήταν εξαφανισμένος», ανέφερε στο zougla.gr δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού κ. Μιχαήλ Σταυριανουδάκης.

  Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ

  Πάμε τώρα στον συλληφθέντα προϊστάμενο του Τμήματος Ελέγχων Ειδικών Φόρων του ΣΔΟΕ Ν. Βασιλάκο, ο οποίος απασχόλησε την επικαιρότητα τον Δεκέμβριο του 2013 . Σύμφωνα με όσα είχαν γραφεί τότε, ο Βασιλάκος ήταν βαθύ γαλάζιο “κομματόσκυλο” της Ν.Δ. Ο εν λόγω κύριος είναι γνωστός στο παρελθόν και σαν «επιτετραμμένος» στο γραφείο του Πάνου Καμμένου όταν ο σημερινός πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν στη ΝΔ. Άγνωστο γιατί έφυγε από εκεί. Μετά προσκόλλησε στον Τεντόμα, τον αντιδήμαρχο του Κακλαμάνη στο Δήμο της Αθήνας. Σε όλα τα καλά παιδιά της γαλάζιας κομματικής βάσης. Πολλά για τον πρώην τελωνειακό που τον έβαλε η ΝΔ υπεύθυνο να ελέγχει το Τμήμα Χρυσού, λένε ότι ξέρουν οι συνάδερφοι του στο ΣΔΟΕ, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος και κάποιος Πασχάλης(έχει σχέση άραγε με τον δημοσιογράφο του Mega); Καλό είναι να πάει μια βόλτα από εκεί το Εσωτερικών Υποθέσεων. Μπορεί να μάθει πολλά και διάφορα.

  Τα χαλκεία της Συγγρού αλλά και του Μαξίμου προσπαθούν να συνδέσουν τον συλληφθέντα Κιούση με τον Βασιλάκο αλλά και άλλα καλοπαιδα της πιάτσας που μερικοί εξ αυτών έχουν προσεγγίσει ακόμα και τον Μακαριώτατο, Ιερώνυμο.

  Τώρα πως θα “δέσουν” σκιές και μομφές όλων των παραπάνων με τον Πάνο Καμμένο, μόνον αυτοί και τα “λαγωνικά’ τους γνωρίζουν. Άλλωστε το σύστημα Σαμαρά-Αθανασίου δουλεύει στο βρώμικο σκοτάδι των συναλλαγών και ουδείς γνωρίζει τι μηχανισμούς θα επιστρατεύσει για να συνεχίζει να κυβερνά.

  “ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ” ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ “ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ” ΤΩΝ 16 ΚΙΛΩΝ ΧΡΥΣΟΥ. Ο “ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ” ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ “ΝΟΝΩΝ” ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ

 7. Ο/Η του ξέκωλου λέει:

  http://www.makeleio.gr/?p=220943

  Ο “ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ” ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ “ΡΙΖΕΣ” ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ Τ.ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ-ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΛΟΓΕΡΟ “ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”

  • Ο/Η Po λέει:

   Κάνετε λάθος ο άγιος Σεραφείμ δεν είναι αναρχικός, αναρχοαυτόνομος είναι.
   άσχετε σχολιαστά…

 8. Ο/Η Αντιμνημονιακές παλάντζες λέει:

  http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=351345&catid=9
  02.12.2014 |

  Κι άλλη απώλεια για τους ΑΝΕΛ; Μαρία Κόλλια Τσαρουχά: Ο βουλευτής πρέπει να αποφασίζει μόνος του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 9. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.skai.gr/news/politics/article/270529/antigrafotoutsipras-ston-skai-gia-na-uparxoun-oi-180-prepei-na-uparxoun-apostasies-/

  Αναφερόμενος στο θέμα των συμμαχιών ο κ. Τσίπρας απέκλεισε συνεργασία με το Ποτάμι καθώς όπως τόνισε αρδεύει τα άγονα χωράφια της μνημονικής πολιτικής ενώ για τον Πάνο Καμμένο επεσήμανε πως υπάρχουν πολλές σημαντικές διάφορες και ότι τους χωρίζει άβυσσος, «όμως έχουν κρατήσει μία έντιμη στάση στη Βουλή».

 10. Ο/Η Γιαγιά Ντακ λέει:

  Γιαταγάνα: Τουρκόφιλος ο Μπουτάρης
  http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=143710
  Rebooting Γιαταγανα – Ραδιο Αρβυλα

 11. Ο/Η Mimì metallurgico λέει:

  http://olympia.gr/2013/11/28/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%B7-%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CE%AD%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80/

  Χρυσούλα Γιαταγάνα: Η Ρεπούση θα έπρεπε να είχε διωχθεί αυτεπάγγελτα για άρνηση γενοκτονιας και με την υφιστάμενη νομοθεσία!

  Posted by olympiada στο Νοεμβρίου 28, 2013

  H ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΜΕ ΓΟΥΝΑ

 12. Ο/Η Red λέει:

  http://enosy.blogspot.gr/2014/12/blog-post_61.html

  ΚΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΗΛ. ΛΙΒΑΝΗΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

  Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/political-parties/story/524655/kai-o-ekdotis-hl-livanis-sta-psifodeltia-toy-syriza#ixzz3MfI57GHC

  Όμως η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολείται με παρόμοια ζητήματα που ενισχύουν την εσωστρέφεια του κόμματος. Μέσα από την καθημερινή πάλη δίνει την μάχη της εξωστρέφειας και της πλατιάς απεύθυνσης στην κοινωνία. Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής, ο Αλέξης Τσίπρας, ακολουθώντας τα βήματα του γιου του δισεκατομμυριούχου Γουόρεν Μπάφετ (αναλυτικά εδώ: Ο κληρονόμος που θέλει να μας σώσει από τη φτώχεια) συναντά σήμερα (22/12/14) τον Ιερώνυμο:

  ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

 13. Ο/Η Ραχιλιάρικο λέει:

  http://www.iefimerida.gr/news/187061/exalloi-sto-syriza-me-tin-rahil-makri-pos-dikaiologise-tin-gkafa-tis-gia-ta-100-dis#ixzz3P1ODeoSx

  ΤΟ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

  Εξαλλοι στο ΣΥΡΙΖΑ με την Ραχήλ Μακρή – Πώς δικαιολόγησε την γκάφα της για τα 100 δις

  15|01|2015 23:01

  Σαν κεραυνός έπεσε στην Κουμουνδούρου η είδηση της δήλωσης της υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή με την οποία υποστήριζε ότι αν η ΕΕ κόψει την ρευστότητα θα «κόψουμε» 100 δις ευρώ.

  Αμέσως επικοινώνησαν μαζί της ζητώντας εξηγήσεις για την δήλωση αυτή και απαιτώντας να αποσαφήνισε τι ακριβώς εννοούσε.

  Το χαιρέκακο σχόλιο Καμμένου: Ας απολογείται ο Τσίπρας πια για την Ραχήλ

  Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σχολίασε ειρωνικά τα όσα είπε η προερχόμενη από το κόμμα του Ραχήλ Μακρή. «Για τη Ραχήλ Μακρή απολογούμαι 2,5 χρόνια, δεν μπορώ άλλο. Ας απολογηθεί ο κύριος Τσίπρας, πια» σχολίασε. Ενώ λίγο αργότερα, στο STAR απάντησε: «Αυτά είναι αστεία πράγματα και κάνουν πολύ κακό. Νομίζω ότι θα έπρεπε να σκεφτούνε πριν την πάρουν την κυρία Μακρή, με αυτές τις υπερβολές τις οποίες έλεγε και στο παρελθόν».

  Aγριο «άδειασμα» από τον Μηλιό έφαγε η Μακρή

  Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και αιχμές για τη δήλωση της Ραχήλ Μακρή για το τύπωμα ευρώ σε περίπτωση διακοπής χρηματοδότησης της χώρας έστειλε μέσω Twitter ο Γιάννης Μηλιός.

  «Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε ως εδώ, με κόπο, αγώνες και αρχές. Ας το προστατεύσουμε αυτό με σύνεση, οι εντός και οι εκτός», αναφέρει σε «τιτίβισμά» του το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

  H Ραχήλ Μακρή επιμένει: Μπορούμε να τυπώσουμε λεφτά στην Ελλάδα

 14. Ο/Η του κώλου λέει:

  Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και οι ατάκες που θα συζητηθούν

  Τοπ μόντελ η Ραχήλ: Μετά από μένα, ντίβα και ο Γιάνης

  Η Ραχήλ Μακρή ποζάρει και φέρνει την άνοιξη με το δικό της τρόπο στο περιοδικό «YOU», και μιλά για όλα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά στο περιοδικό για την ζωή της, το τατουάζ της, την αδελφική σχέση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ λέει την άποψη της για τον Γιάννη Βαρουφάκη.

  Συγκεκριμένα για τον τσάρο της Οικονομίας Γιάννη Βαρουφάκη είπε:
  «Τον Γιάννη τον ξέρω ελάχιστα αλλά μου αρέσει πάρα πολύ ως τύπος. Νομίζω πως η Βουλή απέκτησε και άλλη “ντίβα” μετά τη Ραχήλ, γιατί είναι κι αυτός αντισυμβατικός τύπος».

  Για την δυνατή φιλία που έχει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκαθάρισε:
  «Τη θεωρώ αδελφή μου! Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τη Ζωή. Βασικά μου αρέσουν οι έντιμοι άνθρωποι που έχουν καθαρό βλέμμα και καθαρή σκέψη. Πέρα από όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερος και ευφυής. Αν συνεχίσουν όλοι αυτοί οι τσαμπουκάδες, το κανάλι της Βουλής θεωρώ πως θα έρθει πρώτο σε τηλεθέαση. Θα προτείνω στην Κωνσταντοπούλου, ως πρόεδρος του Κοινοβουλίου που είναι, να εισηγηθεί να βάλουν και διαφημίσεις μπας και βγάλουν και κανένα φράγκο να πληρώσουμε καμία υποχρέωση. (γέλια) Όχι διαφημίσεις με χορηγούς αλλά κοινωνικές. Το κανάλι της Βουλής έχει δικό του fan club, το παρακολουθεί κόσμος που πριν δεν το έβλεπε».

  Μάλιστα μίλησε για την απόφαση της να ασχοληθεί με την πολιτική:
  «Ο Άντρας μου, ο Αντρέας Τσέκενης, αυτός με παρακίνησε να ασχοληθώ. Μου είπε πως αξίζει όλη αυτή η εμπειρία και πως πρέπει να τη ζήσω.

  Για τον ρόλο της μαμάς
  Τρέχω σαν τον Βέγγο. (γέλια) Έχω δύο αγοράκια, τον Οδυσσέα και τον Νικόλα, 7,5 και 5 ετών αντίστοιχα. Θα ήθελα κι άλλα παιδιά γιατί πάντα ονειρευόμουν μια μεγάλη οικογένεια»

  Για τις πλαστικές και τα botox
  «Δεν θέλω, φοβάμαι. Έχω ένα φίλο που ασχολείται με αυτά και με παρακαλάει για να πάω»

  Τον Γιάννη τον ξέρω ελάχιστα αλλά μου αρέσει πάρα πολύ ως τύπος. Νομίζω πως η Βουλή απέκτησε και άλλη “ντίβα” μετά τη Ραχήλ, γιατί είναι κι αυτός αντισυμβατικός τύπος
  Αποκαλύπτει τι τατουάζ έχει στο χέρι της
  «Έχω μια περικεφαλαία των Σπαρτιατών πολεμιστών και ένα “λ” των Λακεδαιμονίων. Γενικά μου αρέσουν πολύ τα τατουάζ. Έζησα, όμως, την εποχή που όσοι είχαν tattoos τούς έδειχναν με το δάχτυλο! Ίσως αυτό με έκανε να αρκεστώ σε ένα μόνο.

  Για το αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση
  Ναι, στους εργασιακούς χώρους όπου εργαζόμουν ως πιτσιρίκα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.