Εσπερινός Κυριακής: Το Μνημόνιο αυξάνει την ομοφυλοφιλία (2ο γκολ Ιωάννου Μιχελογιαννάκη)

»Σήμερα είναι το 3ήμερο, 3ου μνημονίου, του 3ου μήνα, του τρισάγιου της Αγίας Τριάδας, που τον πατέρα τον γνωρίζουμε αλλά το άγιο πνεύμα και τον υιό δεν τον ξέρουμε ακόμη».

Και αφού προφήτευσε πως »θα δείτε την ομοφυλοφιλία να μεγαλώνει‘, πρότεινε:

»Έχω ένα χωράφι που το νοικιάζω για να μου δίνουν 2 κιλά τυρί. Να το φορολογήσετε κύριε υπουργέ»

[lifo]

*

Διαβάσατε την Λειτουργία Κυριακής; 

This entry was posted in Λειτουργία Κυριακής. Bookmark the permalink.

13 Responses to Εσπερινός Κυριακής: Το Μνημόνιο αυξάνει την ομοφυλοφιλία (2ο γκολ Ιωάννου Μιχελογιαννάκη)

  1. Ο/Η Κοκος λέει:

    Ειναι μουρλος

  2. Ο/Η Ρουπακιώτ λέει:

    http://news247.gr/eidiseis/koinonia/apergia_peinas_ksekina_o_kwstas_sakkas_vrisketai_2_5_xronia_sth_fylakh_xwris_na_exei_dikastei.2279808.html

    Ο Κώστας Σακκάς ξεκινά απεργία πείνας καθώς βρίσκεται ήδη δυόμισι χρόνια στη φυλακή χωρίς να έχει δικαστεί και αντιμετωπίζει άμεσα τον κίνδυνο να παραταθεί εκ νέου η προφυλάκισή του

    news247 Ιούνιος 03 2013 12:20

    Click here to find out more!

    Απεργία πείνας ξεκινά ο Κώστας Σακκάς τη Τρίτη, ημέρα κατά την οποία ως κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» θα έπρεπε να αποφυλακιστεί έχοντας συμπληρώσει το χρόνο προσωρινής κράτησης.

    Ωστόσο, όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία, οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να παρατείνουν την προφυλάκισή του, φτάνοντας πλέον σήμερα να κρατείται προσωρινά τα τελευταία… 2,5 χρόνια.

    Ο Κώστας Σακκάς προφυλακίστηκε στις 4.12.2010, ενώ το ανώτατο όριο της προφυλάκισής του (18 μήνες) συμπληρώθηκε προτού η δίκη του να έχει ξεκινήσει. Δύο μήνες πριν από τη συμπλήρωση του 18μήνου, ασκήθηκε σε βάρος του νέα ποινική δίωξη για συναφή αδικήματα σε υπόθεση που αφορά την οργάνωση «ΣΠΦ» και προφυλακίστηκε εκ νέου. Αν και ο ανώτατος χρόνος της δεύτερης προσωρινής κράτησής του δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 12 μήνες, όταν συμπληρώθηκε το χρονικό διάστημα, το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την παράταση για ακόμα έξι μήνες.

    Πλέον, όπως αναφέρει και η συνήγορος υπεράσπισής του Μαρίνα Δαλιάνη, ο κατηγορούμενος κινδυνεύει να μείνει τρία χρόνια προφυλακισμένος χωρίς να έχει δικαστεί, αφού η πρώτη δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί και η δεύτερη (για την οποία κρατείται) δεν έχει καν αρχίσει.

    Η συνήγορος του Κ. Σακκά έχει καταθέσει αντιρρήσεις για την παράνομη παράταση της προφυλάκισής του στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών και αναμένεται η κατάθεση αίτησής του στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για την αναίρεση του βουλεύματος λόγω θετικής υπέρβασης εξουσίας.

    Από την πλευρά του, ο Κώστας Σακκάς στην ανακοίνωση που εκδόθηκε σχετικά με την απεργία πείνας, αφού επαναλαμβάνει ότι δεν υπήρξε ποτέ μέλος της «ΣΠΦ» -πράγμα που έχει ξεκαθαρίσει και η ίδια η οργάνωση- αναφέρει:

    «Ουσιαστικά, οι εξοντωτικές προφυλακίσεις, που επιβάλλουν μία παρατεταμένη συνθήκη αιχμαλωσίας, αποτελούν αντιστάθμισμα για τα σαθρά και πρόχειρα μαγειρεμένα κατηγορητήρια, τα οποία ό,τι και να κάνουν, αδυνατούν να αποτρέψουν το «ξεφούσκωμά» τους στις δικαστικές αίθουσες παρά το ειδικό καθεστώς που τις χαρακτηρίζει (από κάθε άποψη). Οποιος έχει περάσει απ’ αυτές έστω και για λίγο, το γνωρίζει αυτό πολύ καλά».

  3. Ο/Η Effie λέει:

    Από τη γραπτή δηλωση του Ι. Μιχ. με τίτλο «Οι εταίροι δεν έδρασαν ως εταίροι, αλλά ως «ιδιότυπες εταίρες»» :

    «Τα χαστούκια για την κυβέρνηση συνεργασίας, άρχισαν να έρχονται απανωτά.
    1.Οι Ρώσοι φεύγουν( ΔΕΠΑ).
    2.Οι Αζέριοι περιμένουν διαδρομή αγωγού (ΔΕΣΦΑ).
    3.Στον ΟΠΑΠ ο κερδισμένος αγοραστής βλέπει ότι βρίσκεται σε ομηρία.
    4.Η Πρωθυπουργική ήττα από Κατάρ.
    5.Στο Φ.Π.Α εστίασης ακόμη τίποτα.
    6.Στο φόρο ακίνητης περιουσίας ακόμη τίποτα.
    7.Επιβεβαιώνεται η «τρύπα» στα οικονομικά του ΕΟΠΠΥ.
    8.Οι ιδιωτικοποιήσεις όπου ενδιαφέρεται η Χρυσή Αυγή σταματούν.
    9.Για τον αντιρατσιστικό, ουδέν σχόλιο.
    10.Η πολιτειακή εκτροπή της ΕΡΤ είναι πλέον αποδεδειγμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη. »

    Τι εννοεί με το «8.Οι ιδιωτικοποιήσεις όπου ενδιαφέρεται η Χρυσή Αυγή σταματούν.» ;

  4. Ο/Η Red boy λέει:

    Διαμαντόπουλος (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) σε Τσίπρα: Δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις

    18.06.2013 10:59

    Δυσαρεστημένος ήταν ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος από την οργάνωση της χθεσινής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε τα παράπονα του μέσω του twitter, ενώ προχώρησε και σε έντονη κριτική κατά του επικεφαλής του κόμματος Αλέξη Τσίπρα γράφοντας «Δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις».

    Ο βουλευτής Καστοριάς θεωρούσε πως οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην συγκέντρωση και άκουσαν την ομιλία του κ.Τσίπρα δεν ήταν σωστά τοποθετημένοι στο δρόμο, αφού θα μπορούσαν να έδειχναν περισσότεροι. Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχεις 20.000 τουλάχιστον και δεν τους βάζεις να κάθονται ανά ένα μετρό και να κρατούν από τέσσερις σημαίες. Δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις»
    .

    Πηγή: Διαμαντόπουλος (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) σε Τσίπρα: Δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/111043#ixzz2X4qbW5Tx

  5. Παράθεμα: Το Μνημόνιο αυξάνει την ομοφυλοφιλία (Ιωάννου Μιχελογιαννάκη) | Το μεγαλύτερο blog της πόλης

  6. Ο/Η Κλαζομενευς λέει:

    Μιχελογιαννάκης…από τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κyβερνήσει ποτέ…

    • Ο/Η Effie λέει:

      Εμφύλιος στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για το Μιχελογιαννάκη

      Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του βουλευτή σε έγγραφο της τοπικής επιτροπής δυτικών συνοικιών προς τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

      Λίγο μετά την επίσημη προσχώρησή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης φαίνεται πως ανάβει φωτιές, όπως αποδεικνύει έγγραφο – καταγγελία από την τοπική επιτροπή δυτικών συνοικιών Ηρακλείου με αποδέκτη τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Στο έγγραφο, που – άγνωστο πώς – διέρρευσε, αποδίδονται κατηγορίες στο βουλευτή Ηρακλείου ότι εγγράφει μέλη, μαζικά, ώστε να ελέγξει την εκλογή των αντιπροσώπων για το επικείμενο συνέδριο.

      Στο σχετικό έγγραφο της τοπικής επιτροπής αναφέρεται:

      Η τοπική επιτροπή Δυτικών Συνοικιών Ηρακλείου, θεωρεί υποχρέωσή της να καταγγείλει στην Ν.Ε. του Σύριζα Ν. Ηρακλείου, την μαζική και καθοδηγούμενη εγγραφή ανθρώπων του Μιχελογιαννάκη (κατά δήλωσή τους), στην τοπική οργάνωση.

      Φαινόμενα τέτοια αμαυρώνουν και ακυρώνουν την έννοια του κόμματος της αριστεράς που θέλουμε να οικοδομήσουμε, και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην δημιουργία ενός κόμματος παραγόντων και παραγοντίσκων, το οποίο με την σειρά του θα μας οδηγήσει στην απαξίωση από την κοινωνία.

      http://www.cretalive.gr/crete/view/emfulios-sto-suriza-kataggelloun-to-g.michelogiannakh-oti-grafei-melh-mazik/87296

  7. Ο/Η Κάποιος λέει:

    Xωμενίδης, στο Protagon

    Ήταν, στα τέλη του 2011, ηλίου φαεινότερον πως το ΠΑΣΟΚ διαλυόταν. «Βρέχει Πασόκους!» κραύγαζαν ηδονικά τα επαγγελματικά στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς και έσπευδαν να υποδεχθούν όποιον σχεδόν τους χτυπούσε την πόρτα, με πιο εξωφρενική περίπτωση τον βουλευτή Ηρακλείου κύριο Μιχελογιαννάκη, γνωστό από την -αντάξια ενός Μποστ- φράση: «Ανδρός πεσούσης πας ανήρ ανδρεύεται». (Είναι χαρακτηριστικό πως όλες σχεδόν οι «χρυσές» μεταγραφές της Δημοκρατικής Αριστεράς από το ΠΑΣΟΚ, πολύ σύντομα την εγκατέλειψαν αναζητώντας στέγη στον Σύριζα).

  8. Παράθεμα: Εσπερινός Κυριακής: Το Μνημόνιο αυξάνει την ομοφυλοφιλία (2ο γκολ Ιωάννου Μιχελογιαννάκη) | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | crockorozistas

  9. Παράθεμα: Εσπερινός Κυριακής: Το Μνημόνιο αυξάνει την ομοφυλοφιλία (2ο γκολ Ιωάννου Μιχελογιαννάκη) | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | anogeianostivani

  10. Ο/Η Φίφης λέει:

    http://www.newsnow.gr/article/492326/i-sosialistiki-tasi-ston-syriza-tha-moirazei-fanouropites-video.html

    Τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης (ιδρυτικό μέλος της τάσης) στο αποκαλυπτικό δελτίο του EXTRA 3 «Η σοσιαλιστική τάση επέλεξε την ημέρα του Αγίου Φανουρίου για να εκδηλωθεί αποδίδοντας ανάλογη σημασία στην ορθοδοξία» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος πάντως και στην ιδιαίτερη σημασία της χθεσινής ημερομηνίας που συμπίπτει και με την γέννηση, όπως είπε, του …Άρη Βελουχιώτη.

    Ο βουλευτής της Ν. Δ Αργύρης Ντινόπουλος τον ρωτούσε τι σχέση έχει ο Άγιος Φανούριος με την σοσιαλιστική τάση και ο Άκης Παυλόπουλος αν στις προθέσεις τους είναι να μοιράσουν φανουρόπιτες , το οποίο ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης επιβεβαίωσε

  11. Ο/Η laskaratos λέει:

    Προκαλεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    http://www.koutipandoras.gr/article/108277/paron-tha-psifisei-o-mihelogiannakis-gia-tin-arsi-asylias-trion-tis-hrysis-aygis

    Παρών θα ψηφίσει ο Μιχελογιαννάκης για την άρση ασυλίας τριών της Χρυσής Αυγής

    05 Μαρτίου 2014


    2 Σχόλια

    «Παρών» προτίθεται να ψηφίσει για την άρση ασυλίας τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής ο κ. Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, υποστηρίζοντας ότι η σχετική δικογραφία που έχει κατατεθεί στην Βουλή δεν τους εμπλέκει. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρθηκε ωστόσο σε συγκεκριμένα ονόματα βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

    Την Τρίτη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να εισηγηθεί στην ΚΟ την υπερψήφιση της άρσης της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χ.Α.

    «Αν μελετήσει κάποιος τη δικογραφία θα δει ότι όσοι διώκονται, ενέχονται σε οπλοκατοχή, χρήση βίας, υπάρχουν στοιχεία για παραστρατιωτική οργάνωση, για εγκληματική δραστηριότητα, νεοναζιστικές δράσεις. Όλα αυτά οφείλει να τα εξετάσει η δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία των εκατοντάδων σελίδων, την οποία μελέτησα, τρεις βουλευτές της Χ.Α. δεν ενέχονται πουθενά. Άρα, άρση ασυλίας σε όσους πρέπει να δικαστούν και για τα υπόλοιπα ας αφήσουμε το λαό να κρίνει» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.