Η Λιάνα ήταν λεβεντιά

«Ενοχλήθηκαν οι τρυφεροί μελανοχίτωνες και μηχανοκίνητοι νοσταλγοί του Νταχάου με τα ξυρισμένα κεφάλια, οι Άγγελοι της Κόλασης,  που κακοποιούν μεμονωμένους ανυπεράσπιστους μετανάστες, με την ανοχή της Αστυνομίας και με τις ευλογίες του μητροπολίτη Ντερτιλή…»

φωτογραφία ©Ben Heine

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Έχουμε κατά καιρούς ασκήσει σκληρή κριτική στην κυρία Λιάνα Κανέλλη, αλλά νομίζω πως η στάση της απέναντι στο Χρυσαυγίτη, τίμησε την ίδια, το φύλο της, το ΚΚΕ, την Αριστερά και κάθε αντιφασίστα.  Σηκώθηκε για να υπερασπιστεί τη Ρένα Δούρου, που βρέθηκε απέναντι στην άνανδρη επίθεση του ανασφαλούς στελέχους μιας ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, η οποία έχει ξεσηκώσει παγκόσμια κατακραυγή και δυσφημεί την Ελλάδα. Ο παλληκαράς δεν άντεξε να ακούσει το καίριο ερώτημα πόσες αναβολές έχει πάρει η δίκη του (σήμερα Δευτέρα πήρε, προς δόξαν της ελληνικής Δικαιοσύνης, άλλη μια), για συνέργεια σε ένοπλη ληστεία (που συνέβη το 2007 και για την οποία ο Κασιδιάρης δεν βιάζεται να αθωωθεί!). To ερώτημα αυτό όμως ζητά απάντηση και μπορεί να τεθεί και για τη δίκη της συνυποψήφιάς του Σκορδέλη, η οποία επικαλείται και ψυχολογικά προβλήματα για να επιτύχει έξι αναβολές για μαχαιρώματα τριών Αφγανών φουκαράδων (μέχρι να απελαθούν ή να δολοφονηθούν;), επωφελούμενη από τη γνωστή κατάσταση που επικρατεί στη Δικαιοσύνη.

Η Χ.Α. είναι κόμμα με συμπλεγματική τοποθέτηση απέναντι στις γυναίκες, ακόμη και σε αυτές που προσδιορίζει με τον ανατριχιαστικό επίθετο «λευκές» του δρα Μένγκελε. Έβγαλε μόνο μια γυναίκα βουλευτίνα σε ένα σύνολο είκοσι ανδρών. Την ιδιοκτήτρια του κτιρίου του ροζ ξενοδοχείου ‘New dream’ και σύζυγο του αφεντικού. Ο Κασιδιάρης είχε δεχτεί κατά πρόσωπο και τηλεοπτικά, μια ημέρα πριν, σωρεία κατηγοριών από τον Κ.Πλεύρη, για επιθέσεις εναντίον του γιού του, του Αδ.Γεωργιάδη (που το επιβεβαίωσε) και του εκδότη του χουντικού «Ελεύθερου Κόσμου», με σπρεϊ και σιδερογροθιές, μάλιστα για τον τελευταίο μπροστά στην έγκυο γυναίκα του. Αρνήθηκε τις κατηγορίες, καθόλου πειστικά και παλληκαρίσια, αλλά δεν τόλμησε να χειροδικήσει στον κατήγορό του, παρά μόνο φραστικά, ούτε να τον μηνύσει.  Τη γενναιότητά του ως δημόσιου άνδρα απέδειξε και κρυπτόμενος για να αποφύγει το αυτόφωρο και τηλεφωνώντας στον αρχηγό του, την εύνοια του οποίου απολαμβάνει, για να του ζητήσει να στείλει επικουρία από τραμπούκους. Η συμπεριφορά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος του στρατιωτικού νόμου στο κανάλι, σπάσιμο της πόρτας, απειλές, φωτογραφίσεις υπαλλήλων κλπ, έδειξε τρομαγμένο θηρίο στο κλουβί του, που φοβόταν να αντιμετωπίσει μια Δικαιοσύνη και μια Αστυνομία που δεν έχουν φανεί καθόλου αυστηρά στη συμμορία του. Φαντάσου να ήταν μετανάστης μόνος, άφραγκος, ξένος, άστεγος, πεινασμένος, άπλυτος στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας ή διερχόμενος νύχτα από το σταθμό Λαρίσης.

Η Λιάνα Κανέλλη συμπεριφέρθηκε με γενναιότητα, αψήφισε τον κίνδυνο να υποστεί βαριές σωματικές βλάβες από έναν ανεξέλεγκτο σε συνθήκες πίεσης καρατέκα με παγερό βλέμμα και με χαρακτηριστικά ψυχρό πρόσωπο, και συμπεριφέρθηκε αυθόρμητα σαν αντιφασίστρια που ξεπερνάει κομματικές περιχαρακώσεις μπροστά στην ιταμή βία. Κανείς δεν ήξερε μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει το ήδη υπόδικο στέλεχος ενός κόμματος, που εκτός των άλλων,  δυο τουλάχιστον προβεβλημένα στελέχη του καταδικάστηκαν («Περίανδρος») ή ενέχονται (Χ.Ρήγας) σε δολοφονικού χαρακτήρα ενέργειες.  Ακόμη και η κόρη του αρχηγικού ζεύγους, έχει προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα ως ύποπτη για συμμετοχή σε πράξεις βίας σε βάρος μεταναστών. Ενοχλήθηκε λέει ο Κασιδιάρης από τη λέξη «φασισταριό», που ξεστόμισε η κυρία Κανέλλη όταν αυτός πέταξε νερό στο πρόσωπο της Ρένας Δούρου, την οποία είχε κι από πάνω αποκαλέσει «νούμερο», τη στιγμή που στο κόμμα του χαιρετούν ναζιστικά, χρησιμοποιούν ψευδώνυμα όπως Καιάδας, υμνούν το Χίτλερ, τον Αντίχριστο, τα Ες-Ες και τον Παπαδόπουλο, χτυπάνε άνανδρα και μαχαιρώνουν ομαδικά. Αυτός που οι ομοϊδεάτες του κατηγορούν για σιδερογροθιές, οργίστηκε γιατί το πρόσωπό του χτυπήθηκε, όχι απρόκλητα, από την εφημερίδα που κρατούσε μια γυναίκα. Ενοχλήθηκαν οι τρυφεροί μελανοχίτωνες και μηχανοκίνητοι νοσταλγοί του Νταχάου με τα ξυρισμένα κεφάλια, οι Άγγελοι της Κόλασης,  που κακοποιούν μεμονωμένους ανυπεράσπιστους μετανάστες, με την ανοχή της Αστυνομίας και με τις ευλογίες του μητροπολίτη Ντερτιλή και του αρχιεπισκόπου Γιοσάκη και Λαυρεντιάδη. Ενοχλήθηκαν οι ψευτοπαλληκαράδες, που για να εμφανιστούν ως κοινωνικά χρήσιμοι εγκληματίες, στήνουν ψεύτικες συκοφαντικές ιστορίες για ανύπαρκτους Πακιστανούς βιαστές κάπου στην Κορινθία, που τάχα τιμωρήθηκαν από αυτούς ή γιατί λέει έχουν κάνει έξωση σε μετανάστες από το διαμέρισμα κάποιου που έχει εκατοντάδες «συγγενείς» που διηγούνται αυτό το παραμύθι. Έχουν όμως υποστεί και το χαρακτηρισμό των Ναζιστών, ακόμη και από τους κ.κ.Σαμαρά και Καρατζαφέρη, τους οποίους ο Κασιδιάρης δεν τόλμησε να χαστουκίσει στη Βουλή, όπως δεν τόλμησαν ποτέ να τα βάλουν με τους ληστές με τα Καλάσνικωφ, ίσως γιατί δεν έχουν χρόνο παριστάνοντας τις φτηνιάρες αυτοδιαφημιζόμενες αδελφές του ελέους που κάνουν τάχα τη νταντά σε άγνωστες γριούλες στα πέριξ των οδών Μάρνη και Φυλής. Προσωπικά νομίζω πως εκτός από νταντάδες θα ήταν εξ ίσου χρήσιμο για την κοινωνία να εργαζόντουσαν και ως χορευτές του τανγκό, κατά τα εφηβικά πρότυπα του Κασιδιάρη όπως τα αποκάλυψε ο μπαμπάς του με τον οποίο (και με τη μαμά του) συγκατοικεί ο 32χρονος νυκτερινός μαχητής των παρόδων της πλατείας Αμερικής.

Η κυρία Λιάνα Κανέλλη με αυτήν της τη πράξη, κέρδισε την εκτίμηση κάθε Δημοκράτη και Αντιφασίστα. Δεν μπορούμε βέβαια να πούμε το ίδιο για τον κ.Παυλόπουλο, τον εμπνευστή της ληστείας των πενήντα εδρών,  που έκανε αυτό που κάνει και επίσημα το κόμμα του, δέσμιο των αντιφάσεών του, που πατά στις βάρκες «του νόμου και της τάξης» αλλά και της ανοχής στη ναζιστική αυτοδικία. Έδειξε, αυτός ο πανεπιστημιακός δάσκαλος και κοινοβουλευτικός, μια αμηχανία που άγγιξε την αυτογελοιοποίηση. Πάλι καλά γιατί στο κόμμα του, το «πατριωτικό μέτωπο» Σαμαρά-Βορίδη-Ψωμιάδη, υπήρξαν και ειλικρινέστερες αντιδράσεις που αποκάλυψαν το τέρας που κρύβεται στα λαγούμια της «κεντροδεξιάς» πολυκατοικίας: «Τη Χρυσή Αυγή ενέταξε χθες στην “οικογένεια” της Ν.Δ. ο υπεύθυνος της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα, Παν. Ψωμιάδης. Περιοδεύοντας στην Ξάνθη, ο τελών εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επισήμανε ότι “προσωπικά δεν τον ενοχλεί η Χρυσή Αυγή”, ενώ έκανε λόγο για “μετακινήσεις φίλων μας από τις αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις προς τη δική μας, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο, Χρυσή Αυγή”. Παράλληλα, η γραμματέας της Β3 Νομαρχιακής της Ν.Δ. στο Λεκανοπέδιο, Χρ. Σιδέρη, σχολίαζε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τη χυδαία επίθεση του χρυσαυγίτη εκπροσώπου στις Ρ. Δούρου και Λ. Κανέλλη, γράφοντας: “Εμ, κοριτσάρες μου, εσείς και όλα τα κομμούνια ξεκινήσατε το πανηγύρι”. Τέλος, το γνωστό στη “γαλάζια” εσωκομματική κουζίνα blog dexiextrem (“σαμαρικών” πεποιθήσεων) επέχαιρε χθες για το επονείδιστο περιστατικό, με άρθρο του που ετιτλοφορείτο: “Επιτέλους!! Ο Κασιδιάρης της Χ.Α. χαστούκισε την Κανέλλη, η οποία τον χτύπησε πρώτη, και πέταξε νερό στη Δούρου!!!”»

      Ηχηρή διαφοροποίηση από αυτόν το νέο «δωσιλογισμό» ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, που δήλωσε πως αυτή «θα πλάκωνε τον Κασιδιάρη».

 

This entry was posted in Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Για την Αριστερά, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

96 Responses to Η Λιάνα ήταν λεβεντιά

  1. Ο/Η eklag λέει:

    Ευτυχώς ακόμη
    -δεν ξέρω για πόσο,βλέπε ΑCTA και ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-
    μπορούμε να εκφράζουμε την όποια γνώμη μας,
    μακάρι σε »κόσμια» ει δυνατό πλαίσια.
    Κάποιοι θεωρούν θετικά τη συμπεριφορά της Κανέλη,
    πολλοί άλλοι όμως.όπως φαίνεται αν παρακολουθήσει κάποιος τη διαδικτυακή επικοινωνία,έχουν εντελώς διαφορετική άποψη,
    εκτιμώντας ότι την βρήκε η ΝΕΜΕΣΗ
    (όχι το περιοδικό της με τα απλήρωτα ενοίκια)
    όπως θα βρει κι άλλους παλαιοκομματικούς εκπροσώπους
    κι όχι με τη μορφή απαραίτητα της φάπας από ευέξαπτους νέους…

  2. Ο/Η ataktos λέει:

    οταν το επίσημο όργανο του Αντωνάκη ο Βασιλάκης του antinews διαφημίζει http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2012/04/xrysh-avgh-gynaikes.jpg
    τότε τι άλλο

  3. Ο/Η Ναζίστρια μπαλαρίνα λέει:

  4. Ο/Η SS H παράνοια λέει:

  5. Ο/Η Νίκος Δ. λέει:

    Προφανώς η Κανέλλη πέτυχε αυτό που επεδίωκε: να τραβήξει την προσοχή από την Δούρου που ήταν το αρχικό θύμα του τραμπούκου και να μην αφήσει να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ όλη τη δόξα.
    Μα πόσο αφελείς είστε να πιστεύετε ότι «πήγε να υπερασπιστεί τη Δούρου»;
    Πόσες φορές στη ζωή της υπερασπίστηκε άλλα θύματα για να το κάνει τώρα;
    Όταν τραμπουκίζει φραστικά δεν μας ενοχλεί; Έγινε ξαφνικά λεβέντισα επειδή βρέθηκε δίπλα στο αυθεντικό πρότυπο τραμπούκου και δολοφόνου κι έπεσε θύμα της μανίας του;
    Τόσο εύκολα ηρωποιούμε και μάλιστα το τίποτα;

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      @βρέθηκε δίπλα στο αυθεντικό πρότυπο τραμπούκου και δολοφόνου

      και δεν δείλιασε.
      Ξέρεις πολλούς που θα το έκαναν;

      Γιατί τόση μικροψυχία από τη μεριά σου, όταν ο μέσος καθημερινός άνθρωπος θα έκανε τον Παυλόπουλο;

      Εδώ και 4 μέρες κάποιο ακροδεξιλο μπλογκ μας στέλνει αναγνώστες σε παλιότερο δημοσίευμά μου κατά της κυρίας Κανέλλη.
      Δεν ήμουνα λοιπόν ευνοϊκά διαθέσιμος απέναντί της αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω τη γενναιότητά της, την αυθόρμητη και όχι προμελετημένη όπως προσπαθεί να αποδείξει ο κρυπτόμενος και φυγόδικος παλληκαράς.

      • Ο/Η Νίκος Δ. λέει:

        Και μετά πήγε στη Μελέτη στο Star να πεί τον πόνο της!
        Είσαι αφελής αγαπητέ Λασκαράτε.
        Και στο τέλος τέλος δεν θέλει και πολύ θάρρος να κάνεις τον μάγκα on camera. Τον συγκεκριμένο ρόλο τον παίζει συνέχεια, δε νομίζω ότι θα σταματούσε μπροστά σε ο,τιδήποτε.

  6. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Ξεφτίλα ήταν, όπως και η Δούρου και όπως και ο Κασιδιάρης. Αριστεροδεξιοί φασίστες που ξέχασαν να μεγαλώσουν και να γίνουν άνθρωποι.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Που έγκειται η ξεφτίλα της Δούρου;

      • Ο/Η Κούκος λέει:

        Στο ότι επέλεξε να χτυπήσει «κάτω από την μέση» τον Κασιδιάρη με αναφορά στην εκκρεμή δίκη του παρά να αντιμετωπίσει τα όποια επιχειρήματα του και τις θέσεις του κόμματός του.

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Κάτω από τη μέση, μιλάει η ναζιστική ΧΑ για χτυπήματα κάτω από τη μέση;

        6 αναβολές της Σκορδέλη και 3 αναβολές του Κασιδιάρη (πάει για παραγραφή), μάλιστα η τρίτη δόθηκε με το πρόσχημα πως ο δικηγόρος είχε άλλη δίκη (που δεν την ήξερε λίγες ημέρες πριν που δόθηκε η δεύτερη αναβολή;), ενώ ο ίδιος δεν εμφανίστηκε πάλι (γιατί;), δημιουργούν πολύ μεγάλο θέμα, πολύ υπαρκτό αν συνδυασθεί με το ότι κρυβόταν για να αποφύγει το αυτόφωρο.
        Και βέβαια το θέμα είναι η βία για την οποία η ναζιστική και εγκληματική ΧΑ πάντα φυγοδικεί.
        Δέρνει, μαχαιρώνει άνανδρα αθώους φουκαράδες που κάθε φυσιολογικος άνθρωπος τους συμπονάει, και κρύβεται.
        Ο Περίανδρος κρυβόταν 8 χρόνια.

      • Ο/Η Κούκος λέει:

        Στην εκπομπή ο Κασιδιάρης πήγε ως εκπρόσωπος ενός κόμματος και αντί οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι των αριστερών κομμάτων να αντιμετωπίσουν τις θέσεις του κόμματος του άρχισαν – αυτοί πρώτοι – να τον αποκαλούν γερμανοτσολιά, φασισταρά, θα πάει τη χώρα πίσω και τέλος η αναφορά στην φυγοδικία του. Αν ήταν νόθος πιθανών να τον αποκαλούσαν μπάσταρδο και την μάνα του πουτάνα. Ο Κασιδιάρης σίγουρα δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα ήθους οι άλλοι άραγε;

  7. Ο/Η Nτόρα Μπόρα λέει:

  8. Ο/Η ο δείμος του πολίτη λέει:

    Προσυπογράφω, αν κι έχω πολλές ενστάσεις για τον τρόπο που μιλά και ενεργεί η Κανέλλη, ωστόσο, την Πέμπτη ξεπέρασε και τον εαυτό της…

  9. Ο/Η Μητροπολίτης Καιάδας λέει:

    Γκλέτσος: Διπολική διαταραχή ο Κασιδιάρης.
    Ψυχασθενής.
    Για Αστυνομία και ψυχιατρείο

  10. Ο/Η Είμαι χορεύτρια λέει:

  11. Ο/Η Φυγοδικώ, κρύβομαι και δέρνω γυναίκες λέει:

    Αναβλήθηκε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη

    Δηλώνει ότι θα προσέλθει στην εισαγγελία εντός της ημέρας, για να υποβάλει μήνυση εναντίον της Λ. Κανέλλη.

    Για τις 3 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε από το Μονομελές Κακουργιοδικείο η δίκη του εκπροσώπου Τύπου και υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη, από αγνώστους δράστες.

    Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Γιάννη Ηρειώτη, ο οποίος απουσιάζει εκτός Αθηνών σε δίκη για άλλη υπόθεση.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του που αφορά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, ο Η. Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή σε πέντε άγνωστους οι οποίοι χτύπησαν με γκλομπς και μαχαίρωσαν έναν μεταπτυχιακό φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.

    Σύμφωνα με την κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στον βουλευτή.

    Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι συνέδραμε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ της κλινικής.

    Στο μεταξύ, ο Η. Κασιδιάρης, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε, αναμένεται να προσέλθει στην εισαγγελία, όπου προτίθεται να υποβάλει μήνυση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη, για το περιστατικό στην εκπομπή τού Γιώργου Παπαδάκη.

    Πηγή: ΑΜΠΕ

  12. Ο/Η ataktos λέει:

    Νίκος Δ.- ως παλιός συνεργάτης και αρθρογράφος του θρυλικού ΑΝΤΙ γνωρίζω και δεν ξεχνώ οτι μόνο η Λιανα μέσα στην βουλή ξεχείλισε δημόσια κατά τον Κυριακο Μητσοτακικό για την μήνυση που υποχρέωσε τον αείμνηστο και αγαπητό και ανιδιοτελή αγωνιστή Χρήστο Παπουτσάκι .να το κλείσει

    • Ο/Η Νίκος Δ. λέει:

      Το ΑΝΤΙ το έκλεισε ο Φρισήρας και το μουσείο του. Αυτό το περιστατικό που αναφέρεις δεν το θυμάμαι.

  13. Ο/Η nikos__alfa λέει:

    Έπρεπε να περιλουστεί η Δούρου και να φάει ξύλο η Κανέλλη για να δει το φως το αληθινό η Ντόρα! :mrgreen:

    http://www.inews.gr/184/otan-o-michaloliakos-ypoklithike-brosta-stin-ntora-bakogianni-eikones.htm

    Καλά …ξεμπερδέματα με τον καταδικασμένο πρώην περιφερειάρχη, υπεύθυνο προεκλογικού αγώνα «Βορείου Ελλάδος» και την κ. Σιδέρη. Όλοι συν-αδελφές ψυχές είναι!

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Νikos_Alfa,
      είμαστε εδώ πολύ επιεικείς, ειδικά με τις γυναίκες.
      Δεν χαριστήκαμε ούτε στη Λιάνα ούτε στη Ντόρα όταν έπρεπε

      Η κυρία Μπακογιάννη και οι Ναζίδες


      «Η κυρία Μπακογιάννη και οι Ναζίδες»,

      από τη στιγμή που η Ντόρα ανανίπτει, μπράβο της, θα την επαινέσουμε.
      Το έχω ξαναπεί, ψάχνουμε με το Φανάρι του Διογένη να βρούμε το καλό, κι όπου το βρούμε το επαινούμε.
      Δεν είμαστε τσιγκούνηδες στα καλά αισθήματα.

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        και κάτι ακόμα.
        Είχαμε καταγγείλει, προφητικά θα έλεγα, το βουλευτή του ΚΚΕ που πέταξε τον τόμο του μνημονίου κατακούτελα στη Βουλή

        Αλαβάνος και Μαυρίκος: Παράνοια και θεατρινισμός

        «….Αν αύριο, ό μή γένοιτο, μπει η «Χρυσή Αυγή» στη Βουλή-ρινγκ και εκσφενδονίσει ο βουλευτής της Τζακ Αντεροβγάλτης κάποιο τούβλο στο κεφάλι της κας Παπαρρήγα, τι θα πει τότε το ΚΚΕ; «Μόνο εμείς δικαιούμαστε να εκσφενδονίζουμε αντικείμενα στη Βουλή»; …..».

        Νομίζω πως κανείς δεν μπορεί να πει πως μεροληπτούμε.

      • Ο/Η gryphon λέει:

        Σωστά τό ανεφερες αυτό.Κι εγω θυμηθηκα ότι τον ειχα επαινεσει τον βουλευτη του ΚΚΕ η μαλλον πιό σωστά ειχα κατανοησει τήν αντιδραση του γιατι ειχα αισθανθει τήν ιδια ακριβως οργη οπως αυτός ακουγοντας τον χυδαιο και προκλητικο Βενιζελο.Ηταν κατι αυθορμητο.
        Το ιδιο ακριβως θεωρώ πως εγινε και με τον Κασιδιαρη.Τον ρολο του Βενιζελου τον επαιξε η Κανελη κυριως και δευτερευοντως η Δουρου.
        Ασχετα με το αν εχει κανεις την χειροτερη γνωμη γι’αυτον δέν πηγε εκει για να δειρει.Ουτε και υπηρξε πραγματικά ξυλοδαρμός εδω που τα λεμε.
        Αλλα ενταξει ειπα τήν γνωμη μου σε προηγουμενο ποστ να μην επαναλαμβανω τα ιδια.

      • Ο/Η nikos__alfa λέει:

        laskaratos
        με βάζεις στον πειρασμό να σε …πειράξω για την αντίδρασή σου, αναφέροντας κάτι για τους έχοντες τη μύγα κλπ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί δεν υπάρχει κανείς λόγος γι αυτό . 😉
        Φαντάζεσαι πως δεν είχα δει το άρθρο σου για τους ακκισμούς Μιχαλολιάκου- Ντόρας; Όχι βέβαια και γι αυτό έκανα και την υπενθύμιση! Γιατί είναι γνωστή η κοντή μνήμη την οποία διαθέτουμε. Ή όχι;
        Φαίνεται όμως πως δεν έκανα καλά και γι αυτό …ενοχλήθηκες.
        Αλλά πρέπει να σου αναγνωρίσω (έτσι λιτά, γιατί είμαι …τσιγκούνης στα καλά αισθήματα 🙂 ) την προφητική σου ανησυχία για το επεισόδιο με τον κ. Μαυρίκο στη Βουλή ,άσχετα με το ότι δεν στέκεται δυνατότητα συμψηφισμού με το χθεσινό άθλιο κατόρθωμα του Χρυσαυγίτη !
        Ελπίζω, όσον αφορά την …ανάνηψη της Ντόρας, να μη μου έχει ξεφύγει κάποιο άλλο άρθρο σου, για μια νέα υπενθύμιση που θα …διαπράξω αμέσως!

        http://fanarion.blogspot.gr/2011/03/blog-post_29.html

        http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/7689-10679

        Εύχομαι, επί των υπενθυμίσεων,αν ανανήψει και γι αυτές η Ντόρα τώρα που βρέθηκε ξανά στην μητέρα παράταξη του «δημοψηφίσματος» των ταυτοτήτων στο συρτάρι, της δεξιάς του κυρίου, στην …πρόοδο της συνύπαρξης με τον Ψωμιάδη και την Σιδέρη, με τον Βελόπουλο, τον Τσεκουράτο και τον Τζουτζούκο και όταν τους καταγγείλει …οσονούπω, να είμαστε καλά αμφότεροι να επικροτήσουμε και πάλι!

        Αρκετά όμως με τα ελάσσονα ,ας δούμε τα μείζονα!
        Και τα μείζονα Λασκαράτε είναι πως οι οι υποκλίσεις, οι φιλοφρονήσεις και οι ακκισμοί του Μιχαλολιάκου με τη Ντόρα, σε αντίθεση με τον προπηλακισμό και ξυλοδαρμό των βουλευτίνων της αριστεράς, κάτι δείχνουν, κάτι αποκαλύπτουν!
        Αποκαλύπτουν ανάγλυφα πως η «ηρωική» ΧΑ που θα τους δείρει όλους ,που αντιστέκεται στους σάπιους πολιτικούς , που αγωνίζεται ενάντια στο σύστημα ,ενάντια στη διαπλοκή δήθεν μου τάχα μου, όχι μόνο δεν τους δέρνει όλους ,όχι μόνο δεν ενοχλεί και δεν ενοχλείται από τους πλούσιους και προβεβλημένους ,όχι μόνο δεν ενοχλείται από το κακό μνημόνιο (ποιος ήταν πιο ένθερμος μνημονιακός από τη Ντόρα;) και τα οδυνηρά μέτρα για τα λαικά στρώματα που το συνοδεύουν, αλλά δέρνει και μάχεται, ενάντια βέβαια στη δημοκρατία, έστω αυτήν την τραυματισμένη που έχουμε, πρώτα απ όλα, αλλά κυρίως δέρνει και μάχεται αριστερούς αγωνιζόμενους πολίτες και φτωχοδιάβολους μετανάστες!
        Θα δώσω και εγώ ένα εύσημο πολιτικής ευφυίας, σωστής διάγνωσης και άριστης αξιοποίησης της συγκυρίας στη Ντόρα ! Όταν λέει
        «θα τον πλάκωνα στο ξύλο» προσφυώς απευθύνεται σε αυτούς που αρέσκονται στη μαγκιά, στον τσαμπουκά ,στους ξυλοδαρμούς και στη βία, δηλαδή στον πυρήνα των ψηφοφόρων της ΧΑ, αυτοί είναι ας το καταλάβουμε, και τους κλείνει πονηρά το μάτι προσκαλώντας τους να επιστρέψουν στη μεγάλη μητέρα παράταξη του παρακράτους ,των Κοτζαμάνηδων και των τρίκυκλων, από την οποία δεν λείπει ούτε ο τσαμπουκάς ούτε η τζάμπα …μαγκιά! 😉 Της βγάζω το καπέλο!

  14. Ο/Η eklag λέει:

    Πού το πάνε πού το φέρνουν όλοι είναι »ειδικά επιεικείς»!
    με τις γυναίκες!
    μα ο Ταλιμπάν μα ο Καζανόβας,εμείς πάντα οι αγαθούλες!
    ε ρε Μητριαρχία που τους χρειάζεται!
    να τους χώσεις στην κουζίνα!
    -που ‘ναι κι ο φυσικός τους χώρος βλέπε σεφ-
    να μαγειρεύουν όλη μέρα και να μην μπλέκονται στα πόδια μας!
    μήπως και μπει καμιά τάξη σ’αυτόν τον πλανήτη!

    • Ο/Η Σταύρος λέει:

      eklag, δεν μου αρέσει η μητριαρχία. Δεν θέλω να πέσω σε χέρια σαν της Κανέλλη και της Δούρου. Να με ξεσκίζουν μέρα νύχτα χωρίς διάλειμμα. Δίχως έλεος.

      Μετά σκέψου και το άλλο: δεν θα διαθέτουμε Κασιδιάρηδες, Σαμαράδες, Βενιζέλους, Τσίπραδες, Αβραμόπουλους, ΓΑΠηδες…. Ήμαρτον κοπέλα μου. Πάρε πίσω σε παρακαλώ την ευχή σου. Να μας λείπει.

      Κι αν μου πέσει στην οικογένειά μου αρχηγός καμμιά στυλ Παπαρήγα! Όρε μανούλα μ’.

      Για να πέσω και σε καμμιά Μέρκελ; Φτου-φτου να την ξορκίσω την πρότασή σου. Θεός φυλάξει Παναγία μου.

    • Ο/Η Σταύρος λέει:

      eklag απ’ εκεί που την βρίσκουμε, με αγάπη αφιερωμένο εξαιρετικά:

  15. Ο/Η ioanna λέει:

    Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σας κ. Λασκαράτε. Εχετε απόλυτο δίκιο για την κ. Λιάννα Κανέλη, καθώς και τους υπολοίπους παρευρισκόμενους στο περιστατικό, και κυρίως τους άνδρες που έλαμψαν δια της απουσίας τους κατά την επίθεση και μετά. Δεν ξέρω πως να χαραχτηρίσω αυτή την απουσία του, πάντως εμένα με ενόχλησε. Οταν μια γυναίκα, η μάλλον 2 γυναίκες φαίρονται σαν άντρες (με την καλώς εννούμενη έννοια του αληθινού και οχι του δήθεν τσαμπουκά) και οι άντρες είναι απόντες πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολύ περισσότερο δε που την επόμενη μέρα πολλοί συμπολίτες μας -πάλι άντρες- έπαιρναν το μέρος του Κασιδιάρη ως προς την κ. Κανέλη, και ούτε λίγο ούτε πολύ άκουσα από ανθρώπους που θέλουν να θεωρούνται και δημοκράτες ότι καλά της έκανε, το ήθελε ένα χαστούκι αυτή. Αυτό με σόκαρε -αν και θάπρεπε να το περιμένω- και με απογοήτευσε περισσότερο απ΄τον ίδιο τον Κασιδιάρη, του οποίου η προσωπικότητα πρέπει να είναι πολύ κοντά στην παράνοια. Οι δήθεν δημοκράτες όμως έλληνες που σκέφτηκαν έτσι και έστω και για πλάκα είπαν «καλά της έκανε», αυτοί που είναι οικογενιεάρχες τρομάρα τους και μεγαλώνουν και παιδιά, αυτοί με τρομάζουν περισσότερο απ΄τον Κασιδιάρη, διότι αυτοί είναι που αναπαράγουν ό,τι πιο φαλοκρατικό και άρα κατ΄επέκταση φασιστικό που υπάρχει μέσα στην κοινωνία είναι δε ο σπόρος για να ανθίσει του Κασίδη και του κάθε Κασίδη το μπουμπούκι. Είναι επίσης αυτοί που ως τσάμπα μάγκες ζητάνε να επικρατήσουν χωρίς αξίες και διεκδικούν κάθε φορά δικαιώματα χωρίς να αρέσκονται στις υποχρεώσεις και που κατ΄επέκταση έχουν μεγάλη ευθύνη για την κατάντια μας την εθνική και όχι μόνο. Σε όλους αυτούς έχω να πώ ότι θάπρεπε αντί να μιλάνε να πάνε να μορφωθούνε γιατί είναι αμόρφωτοι και απλυτοι πιο άπλυτοι κι απ τους μετανάστες που μερικοί απ΄αυτούς κοροιδεύουν. Και η απλυσιά τους αυτή πιο επικίνδυνη απ΄αυτήν που φεύγει με το σαπούνι, γι αυτό ας μας κάνουν τη χάρη.

  16. Ο/Η Κάπας Σ. λέει:

    Τελικά «Λασκαράτε»το ΑΠΥΛΩΤΟ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΕΚΠΕΜΠΩΝ στόμα της Γαρουφαλιάς ΔΕΝ σε πειράζει!Όπως γράφω σε άλλη ανάρτηση εγώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ θα της πετούσα ένα κουβά ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ απ’αυτά,που εκπέ
    μπει το στόμα της!!!!!!!!!

  17. Ο/Η ataktos λέει:

    μια γυναικά δεν την χτυπάς ούτε με λουλούδια λέει ο ελληνικός πολιτισμός .. εδώ διεθνώς παραβιάστηκε το αρ.120 του Συντάγματος από έναν ασφαλίτη..και η «δικαιοσύνη » της κάθε Ραικου και Πικραμένου,ΔΣΑ είναι «τυφλή»(πράγματι γιατί πληρωνονται από τους φόρους μας ) και υπάρχουν «ανθρωπάκια» στα πληκτρολόγια (ντεμεκ μορφωμένοι) που έχουν «λόγο» δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ ..

  18. Ο/Η mbiker λέει:

    Ε, ρε κρυπτοφασίστες που κρύβονται μέσα μας!!!!
    Κάθε αγάμητος έχει άποψη.
    Όταν κάνουν μερικοί πως δεν ξέρουν ή πως δεν καταλαβαίνουν, ή πως δεν τόχουν ξαναδεί, πως στα κωλοπαράθυρα των ΜΜΕ το παιχνίδι είναι ποιός θα σκέπάσει τον άλλο, ποιός θα μπορέσει να εκνευρίσει τον άλλο και πως όλα τα κόμματα έχουν τους εξπέρ του είδους (ειδικά η ΝΔ έδινε ρέστα ένα καιρό με μια υστερική που διέκοπτε και πρόσβαλε διαρκώς) και όταν εξισώνουν τις λεκτικές προσβολές με τα μπουνίδια, τότε έχει δίκηο ο Μπρέχτ.
    «Ο καλύτερος τρόπος για να συνομιλήσεις μ ένα φασίστα, είναι να του πετάξεις ένα τούβλο στο κεφάλι»

    mbiker

  19. Ο/Η atheofobos λέει:

    Φίλτατε Λασκαράτε
    Ακριβώς τα ίδια έγραψα και εγώ προχθές στο ποστ μου Η ΚΑΣΙΔΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
    http://atheofobos2.blogspot.gr/2012/06/blog-post_09.html

  20. Ο/Η Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες λέει:

  21. Ο/Η nispell λέει:

    ‘kanis de dikaioute na sikoni to cheri kai na ktypa 1mia kyria/gynaika! ‘OTI & NA ECHI KANI 1MIA GYNAIKA!»ta ANANDRA FASISTOIIDII PREPI NA PERASOUN APO DIKI & Na Meinou »EKTOS VOULIS.

  22. Ο/Η Λάκης ο Χρυσαυγίτης λέει:

    To παλληκάρι δεν έχει καιρο να εμφανιστεί στη δίκη του, ο δικηγόρος του λείπει, έχει χρόνο όμως να κάνει μυνήσεις στα θύματά του και μεγάλη γενναιότητα να πηγαίνει με 6 σωματοφύλακες

    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112879297

    «Φυλασσόμενος» από 6 δικούς του στην Εισαγγελία ο Κασιδιάρης
    Νωρίτερα, αναβλήθηκε για τις 3 Σεπτεμβρίου η δίκη Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη.

    «Η» Online 11/6 12:59

    Με συνοδεία έξι ανδρών, ντυμένων με σκούρα ρούχα και καπέλα τζόκεϊ, κασκέτα, μετέβη στην Εισαγγελία ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου να υποβάλει μήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα για παράνομη κατακράτηση και σε βάρος του δημοσιογράφου -ήταν παρών στο στούντιο- Αντώνη Δελατόλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας

    .Οπως ανέφερε επίσης ο Η. Κασιδιάρης, θα ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δημοσιογράφου Αντ. Δελατόλα για να εντοπιστεί αν έγινε διάλογος με την προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου «και να ενημερωθεί η κοινή γνώμη αν ο δημοσιογράφος αποκαλεί την προϊσταμένη «Ελένη μου». Τότε θα διαπιστωθεί αν μιλάμε για προσβολή του θεσμού της δικαιοσύνης», είπε.

    Νωρίτερα, αναβλήθηκε για τις 3 Σεπτεμβρίου η δίκη Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη.

    Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε επειδή ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Γιάννης Ηρειώτης, απουσίαζε εκτός Αθηνών για άλλη δίκη.

  23. Ο/Η laskaratos λέει:

    Το κόμμα των χριστιανών Φαρισαίων της ΝΔ, που υπερασπίζεται λέει το θεσμό της οικογένειας, θέλει γεμάτο χριστιανική καλωσύνη, τους νόμιμους μετανάστες που δουλεύου εδώ, μόνους και έρημους χωρίς τις γυναίκες τους, χωρίς τα παιδιά τους, με ότι αυτό συνεπάγεται, πορνεία, νοσήματα, επιθετικότητα, χωρισμό οικογενειών, κοινωνικά δράματα κλπ .
    Μόνο οι Έλληνες μετανάστες δικαιούνται να έχουν τις οικογένειές τους στην Αυστραλία, στη Γερμανία και παντού.

    Η ΝΔ δεν ντρέπεται να συκοφαντεί και να αλλάζει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για λαθρομετανάστες και όχι για νόμιμους μετανάστες.

    Αθήνα

    Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί του δικαιώματος επανένωσης των μεταναστών που εργάζονται νόμιμα στην Ελλάδα με τις οικογένειές τους.

    Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Καταρχήν πρέπει να υπάρξει μια συγκεκριμένη πολιτική νομιμοποίησης. Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται, πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής.

    « Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο. Οι Έλληνες της διασποράς απέκτησαν αυτό το δικαίωμα. Η νομιμοποίηση μεταναστών στα τέλη της δεκαετίας του ’90 παρά το γεγονός ότι έτυχε σκληρής κριτικής, έλυσε παρά πολλά προβλήματα».

    Απαντώντας στον κ. Τσίπρα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

    «Ο κ. Τσίπρας, μετά τη δέσμευσή του για νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, δίνοντάς τους ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και επιδόματα ανεργίας, κάνει το επόμενο βήμα. Εξαγγέλλει, σήμερα, ότι θα επιτρέψει στους λαθρομετανάστες να φέρουν στη χώρα μας και τις οικογένειές τους.

  24. Ο/Η Παλιός λέει:

    Από ψέμμα σε ψέμμα η ΝΔ

    Αμυράς: «Δεν έγινε δεκτή η υποψηφιότητά μου με τον ΣΥΡΙΖΑ»

    ΑΘΗΝΑ 11/06/2012

    «Είχα καταθέσει την υποψηφιότητά μου και απερρίφθη. Υπάρχει μια εκλογική επιτροπή. η οποία ελέγχει τις υποψηφιότητες και την τελευταία στιγμή την απέσυραν» δήλωσε, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, ο Ιφικράτης Αμυράς, μετά την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσαν παλαιότερες δηλώσεις του περί παλλαϊκής επαναστατικής εξέγερσης. Διευκρίνισε, ακόμη, ότι δεν έχει κομματική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του, ανέφερε:

    «Αυτά, βεβαίως, είναι δικά μου λόγια, δεν το αρνούμαι κι αφορούν το περίφημο βίντεο που αναφέρει ο κ. Μιχελάκης. Απλά εγώ, αν μπορώ να συμπληρώσω, το βίντεο αυτό έχει γυριστεί εδώ και δέκα μήνες. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, ο κ. Μιχελάκης επιχειρεί να το παρουσιάσει ότι είναι κάτι πρόσφατο. Είναι από τα γεγονότα της πλατείας και, προφανώς, μιλάει για μια εθνική, παλλαϊκή εξέγερση ενάντια στο Δ’ Ράιχ. Ο τίτλος του βίντεο είναι «Οργάνωση επαναστατικού στρατού ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση». Εκείνο τον καιρό, είχαμε τη χούντα του μνημονίου και του Παπανδρέου, είχε καταληφθεί το Σύνταγμα, όχι ότι τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά τώρα υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας ή, αν θέλετε, κάποιες βαλβίδες εκτόνωσης, όπως τις αποκαλούμε, δηλαδή εκλογές».

  25. Ο/Η Φωκαείς λέει:

    Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

    Πολύ μεγάλη η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο Ευπάλιο (foto – video)

    Αναρτήθηκε από iteanet

    Την ίδια μέρα που επέλεξε η ΝΔ να κάνει εκδήλωση σε κλειστή αίθουσα στην Δωρίδα απο τον φόβο των Ιουδαίων και για να μην ματιαστεί το …ταγιεράκι της υποψήφιας βουλευτού , η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στην πλατεία Ευπαλίου στον κόσμο και τα καφενεία.
    Αυτοί που υπηρετούν την κυρίαρχη τάξη στις αίθουσες των ξενοδοχείων και αυτοί που τους πληρώνουν στα καφενεία…
    Θα γυρίσει και ο τροχός…

    Συνεχίζετε η προεκλογική δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην Φωκίδα σε σχέση με τις πολύ σημαντικές επερχόμενες εκλογές, όπου διεκδικούμε την μονοεδρική. Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση στο Ευπάλιο όπως και περιοδεία απο άλλα κλιμάκια σε Καστέλλια,Γραβιά Πολύδροσο Μαριολάτα και Αγόριανη.

    Ας δούμε την συγκέντρωση στο Ευπάλιο…

    Με κεντρική ομιλήτρια την Μαρία Κανελοπούλου εκλεγμένη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές στην Αχαία και ξανά υποψήφια για την ίδια θέση , πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο Ευπάλιο.
    Η συγκέντρωση ήταν πολύ μεγάλη, η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή και προσέλκυσε πλήθος αγωνιστών να παρευρεθούν να ακούσουν την κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
    Την Κεντρική ομιλήτρια την προλόγισε η υποψήφια Βουλευτής Φωκίδας Πολυξένη Ηλιοπούλου. Δείτε φωτογραφίες της συγκέντρωσης και το βίντεο απο το ξεκίνημα της ομιλίας

    Διαβάστε περισσότερα Πολύ μεγάλη η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο Ευπάλιο (foto – video) | Itea net – Ενημέρωση και απόψεις για την Φωκίδα, την Ιτέα, την Αμφισσα, τους Δελφούς

    http://iteanet.blogspot.com/2012/06/foto-video.html#ixzz1xUJeERMR

  26. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:

    Ιερά Σύνοδος: εκπληρώνει το Τάμα του Εθνους

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 09 Ιουνίου 2012

    Tην ανέγερση μεγαλοπρεπούς ναού αφιερωμένου στον Σωτήρα Χριστό που θα εκπληρώνει το λεγόμενο Τάμα του Εθνους αλλά και μεγάλου Συνοδικού Πνευματικού Κέντρου Βυζαντινής Παράδοσης αποφάσισε χθες η Διαρκής Ιερά Σύνοδος. Χρόνος αποπεράτωσης του έργου θα είναι το 2021, δηλαδή 200 χρόνια μετά την Παλιγγενεσία. Το Τάμα του Εθνους είναι η υπόσχεση που είχαν δώσει οι αγωνιστές του ’21, έπειτα από πρόταση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, μετά την απελευθέρωση, να χτιστεί ναός στην πρωτεύουσα αφιερωμένος στον Σωτήρα για τη βοήθεια – όπως πίστευαν – που είχε δώσει ο Θεός στην Επανάσταση και τον Αγώνα. Η Αθήνα απέκτησε μητροπολιτικό ναό το 1862, την Ευαγγελίστρια. Γι’ αυτό πολλοί υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει πλέον λόγος εκπλήρωσης του Τάματος. Με την απόφαση αυτή ωστόσο εκτιμάται πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και η Σύνοδος υποχωρούν στους «σκληρούς» της Εκκλησίας. Και αυτό διότι ο κ. Ιερώνυμος αμέσως μετά την εκλογή του στην Αρχιεπισκοπή είχε αποφασίσει να παγώσει παρόμοια μεγαλεπήβολα σχέδια του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

  27. Ο/Η eklag λέει:

    »Μη νοιάζει οι δρόμοι πού τραβάνε.
    Κι ο δικός σου κι ο δικός μου,
    στο πουθενά μας πάνε!»
    We simply adore Μαργαρίτη!

    Άσχετο ps
    Αν μίλησε όντως για αντάρτικο πόλεων αυτός ο Αμυράς,
    θα δεχτεί και τις συνέπειες:
    το ΚΚΕ δεν θα τον αναγνωρίσει ούτε μετά θάνατο όπως τον Άρη.
    Θα το αντέξει 1 τέτοιο πλήγμα;

  28. Ο/Η eklag λέει:

    Σχετικό με το Άσχετο ps
    μήπως κάτι είπε για το θέμα (Κορυσχάδες κ.τλ.) και μια Δούρου;

  29. Ο/Η juliet λέει:

    Senior laskarate,
    είπατε πιο πάνω για σεβασμό στις γυναίκες και ισότητα ,η κάνω λάθος;
    Κεφαλονίτης βέβαια…αλήθεια στη Κεφαλονιά αν ένας έχεις ένα »παιδί» και ένα κορίτσι η περιουσία του βέβαια στο »παιδί».Μιλάμε για μεγάλη ΙΣΟΤΗΤΑ .
    Ισοτητα κύριε σημαίνει ότι είμαστε ίσοι όχι κατά βούληση.Γυναίκες χειραφετημένες και οι δυό ή κάνω λάθος;Ξέρεις τα σκυλιά κτυπούν μ’εφημερίδες .Βια δίνεις βία παίρνεις .Αν αισθανόσουνα εγκλωβισμένος ,παγιδευμένος σε εχθρικό περιβάλλον τι θ’έκανες;Οταν είσαι κάποιας ηλικίας δίνεις παράδειγμα στο νεώτερο ….αν δεν το κάνεις χάνεις …ο νεώτερος έχει περισσότερη δύναμη.Καλύτερα να πεις ότι ιδεολογικά πόνεσες ,γιατί άνθρωπος γυμνασμένος αν θέλει να κτυπήσει σου το λέω από πρώτο χέρι δεν γλυτώνεις.
    Ξέρω ότι εκεί στο νησί σας το ξύλο ήτανε τρόπος συνετισμού για τα μικρά διαβολάκια ,λάθος ;
    Συντοπίτης του Λασκαράτου;,ελπίζω να είσαι Ληξουριώτης και όχι Κεφαλλονίτης …χιχιχι
    »Τα πάθη μας ,αδίκως καταδικασμένα ως απαίσια πράγματα ,είναι όμως εκείνα που κάμνουν τον άνθρωπον.Απαθής άνθρωπος είναι ξόανο.Δεν πρέπει όθεν να σβύνονται τα πάθη ,σβύνεται ο άνθρωπος ,αναπτυσσόμενα,αναπτύσσεται και αναπτύσσεται κατά την διεύθυνσην οπού λάβει η ανάπτυξη των παθών του.Διεύθυνε τα πάθη προς το κακό ,και θέλει έχεις τον διεστραμμένον άνθρωπον.Διεύθυνε τα πάθη προς το καλό ,και θέλει έχεις τον πολύτιμον άνθρωπον.»
    Από τους στοχασμούς του Λασκαράτου
    🙂

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      To θέμα της ισότητας των φύλων δεν το έθιξα καθόλου, δεν εκπροσωπώ τα κεφαλλονήτικα ήθη, δεν ξεκινησε η κα Κανέλλη, ο Χρυσαυγίτης καρατέκας επιτέθηκε πρώτος στη Δούρου. Αν δεν τον έπαιρναν οι κάμερες και ήταν σε κάποιο σκοτεινό σοκκάκι, δεν θα ζούσε σήμερα η Κανέλλη.
      Καλό είναι να μην διαβάζουμε ή βλέπουμε ότι θέλουμε.

  30. Ο/Η gryphon λέει:

    Εκ τών υστερων τώρα που περασαν μερικές μερες πρεπει να πω πώς η αντιδραση η μαλλον η μη αντιδραση τής Δουρου με το νερο που τής πεταξε ο Κασιδιαρης ήταν μπορω να πω καπως αφοπλιστικη και τήν εκανε σε μενα αρκετα συμπαθη και αμφιταλαντευτηκα για λιγο που πηρα το μερος του Κασιδιαρη.Μετα ομως επανηλθε δριμυτερη με τις αναφορες στους Κορυσχαδες κλπ που λεει και η eklag και αυτο με επανεφερε στήν ταξη.
    Για τήν Κανελη τα ειπαμε.Ειχε συνηθισει να βρισκει μπροστα τις τους φυτουλες τής νδ και να τους κανει σκονη λεκτικα.Αληθεια καποιος απο τους ειδικους ψυχαναλητές εδω μπορει να μου εξηγησει το διαχρονικο μενος τής Κανελη προς τους αντρες κυριως;

  31. Ο/Η Mίνα λέει:

    Eυτυχώς ο φοιτητής έχει συναίσθηση της πράξης του και δεν τροφοδοτεί τη χρυσαυγίτικη σπέκουλα.

    Ο 24χρονος φοιτητής που σκότωσε με καραμπίνα τον 48χρονο ληστή στην Παιανία ανέβασε μήνυμα στο Facebook ευχαριστώντας όσους του συμπαραστάθηκαν και καλώντας τους να αφήσουν τα όπλα κλειδωμένα.

    «Το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι τα όπλα δεν είναι η λύση. Το γεγονός το δικό μου ελπίζω να είναι το τελευταίο κακό, δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση… Σας το λέω ειλικρινά, αφήστε κλειδωμένα τα όπλα. Το βάρος είναι τεράστιο και οι τύψεις πολλές!!! Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας και πάλι…», έγραψε στο Facebook ο 24χρονος.

  32. Ο/Η laskaratos λέει:

    Απλό ερώτημα:
    Όταν το δικαστήριο ανέβαλε την προηγούμενη εβδομάδα τη δίκη Κασιδιάρη για σήμερα Δευτέρα, ο δικηγόρος του δεν ήξερε ότι έχει άλλη υπόθεση την ημέρα αυτή;

    Έτσι αποδίδεται Δικαιοσύνη;
    Από το 2007;

  33. Ο/Η chris λέει:

    για σκεφτητε να τολμουσε να σηκωνε χερι στη μπακογιαννη
    θα τον εκανε «τρια λεπτα» κοτζαμαν νταρντανα και θα γελουσαν
    ως και τα μικροφωνα!

  34. Ο/Η Κωλόγερας λέει:

    Καταπληκτικό άρθρο. Συγχαρητήρια.

    Ας προστεθεί και τούτο.

    http://www.enikos.gr/media/51864,Giati_egine_exallh_h_L_Kanellh;.html

    *Συμφωνώ, πως ο ευρισκόμενος σε κατάσταση άμυνας φοιτητής δεν συσχετίζεται με τον Κασιδιάρη. Κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενος άνθρωπος βλέπει ότι άλλο πράγμα το πογκρόμ και οι ξεφτιλισμένοι μαχαιροβγάλτες των μεταναστών εν μέση οδώ και εντελώς άλλο πράγμα η κατάσταση άμυνας με βάση τις διατάξεις του ισχύοντος Δικαίου. Κάθε απόπειρα τσουβαλιάσματος του αμυνόμενου φοιτητή με τους φασιστιάρηδες είναι εντελώς λαϊκίστικη και δήθεν και φανερώνει συνθηματική άρθρωση λόγου (Παβλώφ) και ημιμάθεια – αδυναμία στοιχειώδους διάκρισης των πραγμάτων.

    Ας διαβάσουν επιτέλους και οι αριστερώνυμοι λίγα νομικά. Αν σε σπίτι που καίγεται, σπάσω την πόρτα για να σβήσω τη φωτιά, δεν διαπράττω παράβαση ασύλου. Αν μπουκάρεις σπίτι μου και απειλήσεις τη ζωή μου, δικαιούμαι νόμιμα να αμυνθώ.

    Αν κάποιος συνάγει ότι αυτές οι διατάξεις είναι ένα και το αυτό με το πογκρόμ και τα κρεματόρια, τότε μήπως πρέπει να βρει ένα τρόπο να απο-βλακοποιήσει το θολωμένο του μυαλό;

  35. Ο/Η ataktos λέει:

    Mίνα- η «απόφαση» του «ανεξάρτητου» και τυφλού Δικαστηρίου είναι κατακριτέα και πολιτισμικά πολιτικά κοινωνικά απαράδεκτη . Με κανέναν τρόπο δεν δικαιολογείτε η μπαμπεσιά και κουτοπονηριά !!! Περιμένω ανυπόμονα παρέμβαση του Πικραμένου !!!

  36. Ο/Η Gay fascist λέει:

    http://press-gr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6488.html

    Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

    Το ψυχογράφημα του Κασιδιάρη! Διαβάστε τι λένε ειδικοί επιστήμονες

    Προσωπικότητα με έλλειψη αυτοσεβασμού, χωρίς δομή αλλά με στοιχεία που γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, περιγράφουν ειδικοί επιστήμονες το πρόσωπο του εκπροσώπου Τύπου της “Χρυσής Αυγής” Ηλία Κασιδιάρη μετά το περιστατικό επίθεσης στη Λιάνα Κανέλλη.
    Διαβάστε πως σκιαγραφούν την προσωπικότητα του ανθρώπου που έγινε πρώτο θέμα μετά τη βίαιη συμπεριφορά απέναντι στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
    Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας περιγράφει έναν άνθρωπο που ουσιαστικά δεν έχει αυτοσεβασμό καθώς μεταξύ άλλων δε διστάζει να επιτεθεί ενώπιον κοινού και αψηφώντας τις συνέπειες του νόμου.
    Όπως λέει χαρακτηριστικά: “μου κάνουν δυο πράγματα εντύπωση: το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να θυμώσει, και ο θυμός αυτός να μετατραπεί σε βία και μάλιστα παρουσία άλλων ανθρώπων. Και το δεύτερο σημείο είναι αυτό του αυτοσεβασμού. Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος που χτυπώντας μια γυναίκα, αγνοεί την ποινική δίωξη, ενώ ξέρει τις συνέπειες. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δε σέβεται τον εαυτό του.
    Δεν είναι δηλαδή ένας άνθρωπος που δε σέβεται τη Λιάνα Κανέλη. Είναι ένας άνθρωπος που δε σέβεται τις υπόλοιπες παρουσίες στο χώρο και το νόμο. Είναι μια διάσταση καθεαυτού ψυχιατρική.
    Εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας άνθρωπος αδόμητος, ο οποίος μπορεί να φθάσει σε έντονη βια αγνοώντας τα πάντα” καταλήγει ο κ.Σούρας.
    Υπάρχουν βέβαια και ψυχίατροι που επισημαίνουν ότι πρόκειτια απλώς για μια τέτοια προσωπικότητα που εκφράζεται με βία και ότι ανάλογες περιπτώσεις ατόμων που εκφράζονται έτσι μπορεί κανείς να δει σε διάφορα μέρη όπως στο γήπεδο ή στα μπαρ.
    Είναι μια προσωπικότητα που γνωρίζαμε από τη αρχή, σημειώνει η ψυχολόγος Γεωργία Σιδέρη η οποία είναι βέβαια πιο επιεικής στην περιγραφή της για τον Ηλία Κασιδιάρη. Όπως λέει: “γενικότερα οι συμπεριφορές των καλεσμένων στη συγκεκριμένη εκπομπή χαρακτηρίζονταν από λεκτική βία. Στη λεκτική αυτή βία ο Κασιδιάρης αντέδρασε με σωματική βία. Δεν προξενεί έκπληξη αυτό το περιστατικό, δεδομένου ότι εξ αρχής η προσωπικότητα του ήταν εκρηκτική. Υπάρχει όμως μια συνέπεια στην συμπεριφορά του καθώς από την αρχή ως υποψήφιος ήταν έτσι.
    Έτυχε το σημερινό συμβάν να επιβεβαιώσει τη γενικότερη στάση και τις θέσεις της δικής του παράταξης. Δεν έχει καμία νοσηρότητα η συμπεριφορά του. Εκείνος θίχτηκε και ως προσωπικότητα αντέδρασε με χειροδικία. Δεδομένου ότι την είχε δεχθεί λίγο πριν. Δεν έχει κάποιο ψυχιατρικό χαρακτηριστικό αλλά είναι εύθικτος. ”

    Δήμητρα Ευθυμιάδου για το iatropedia.gr

    Αναρτήθηκε από το Press-gr

    7 Ιουν 2012 7:47:00 μ.μ. Ανώνυμος είπε…
    Ο Κασιδιάρης είναι κρυφο-ομοφυλόφιλος. Δείτε το ρεπορτάζ του Κούλογλου για τους νεο-ναζί. Μισούν πρώτα απ’όλα τον ίδιο τους τον εαυτό και μετά την υπόλοιπη κοινωνία. Ο Άντερς Μπερινγκ Μπρέϊβικ, ο νορβηγός που εκτέλεσε 90 άτομα εξετάζεται αυτή τη στιγμή από ψυχιάτρους ως τέτοια περίπτωση.Επίσης οι αρχηγοί των νεοναζιστικών κομμάτων στη Γερμανία το 1950 αλλά και στην Αγγλία αποκαλύφθηκε πως ήταν ομοφυλόφιλοι.Όλη αυτή η δήθεν αντρίλα και ψευτοβαρβατίλα δεν είναι τίποτε παραπάνω από την απόρριψη του ίδιου τους του εαυτού και συνάμα η κάλυψη.Γι αυτό και όλο αυτό το μίσος για τους διαφορετικούς, τους άλλους.

    ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ‘Η ΑΦΓΑΝΟΣ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ.
    7 Ιουν 2012 8:06:00 μ.μ. Ανώνυμος είπε…
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ.
    7 Ιουν 2012 8:11:00 μ.μ. Ανώνυμος είπε…
    Ας μην ξεχνάμε το αποκαλυπτικό βιβλίο Η ΡΟΖ ΣΒΑΣΤΙΚΑ που δείχνει απλά την κορυφή του παγόβουνου.

    7 Ιουν 2012 9:28:00 μ.μ. Ανώνυμος είπε…
    Τόσο καιρό δεν έβλεπαν πως το άτομο είναι άρρωστο, γιατί δεν τον έδεναν;

  37. Ο/Η Γαρουφαήηηηηηηηηηηλ βοηθειααααααααααα λέει:

    Πιέσεις σε Α. Σαμαρά να παραχωρήσει την υποψηφιότητα για πρωθυπουργία TVXS – TV Χωρίς Σύνορα.

    Καθώς, ακριβώς μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, η μάχη ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ για την πρώτη θέση παραμένει αμφίρροπη, κύκλοι των Βρυξελλών και του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου συστήνουν στον πρόεδρο της ΝΔ να δηλώσει, από τώρα, ότι θα επιδιώξει τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας με άλλον πρωθυπουργό, ακόμη και αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές.

    Οι πιέσεις αυτές έχουν πολλαπλασιαστεί, καθώς σε τελευταίες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί το προβάδισμα του έναντι της ΝΔ, παρά το μπαράζ της αρνητικής διαφήμισης που έχει εξαπολύσει το εκλογικό επιτελείο της οδού Συγγρού. Όπως ήδη είχε αποκαλύψει το Tvxs στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελεύθερων Γιώργος Χατζημαρκάκης είχε διατυπώσει μια ανάλογη πρόταση, σε μια επίσκεψη του στην Αθήνα. ”Ένας πολιτικός του FDP (του κόμματος Φιλελευθέρων της Γερμανίας) που γνωρίζει μάλιστα «μυστικές δημοσκοπήσεις» από την Αμερική», γράφει η χθεσινή κυριακάτικη έκδοση της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung για τις εξελίξεις στην Ελλάδα. “βλέπει το ΣΥΡΙΖΑ στο 38%. Για τους Έλληνες επιχειρηματίες οι αριθμοί ακόμη και πριν τις εκλογές είναι καταστροφή”.

  38. Ο/Η Xoρεύτρια λέει:

    Οπλοφορεί ο Κασιδιάρης στο studio της εκπομπής

    Κυκλοφορεί απ΄το πρωί στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι ο Κασιδιάρης στο studio οπλοφορούσε. Παγώσαμε την εικόνα στο επίμαχο βίντεο, δείτε και κρίνετε…
    http://www.pinnokio.gr/arthro/oploforei-o-kasidiarhs-sto-studio-ths-ekpomphs

  39. Ο/Η Κωλόγερας λέει:

    Ο Κασιδιάρης είναι φασίστας. Η επίκληση στην τηλε-Ψυχιατρική, τηλε-Ψυχολογία εν μέρει τον αθωώνει, διότι το «παιδί» δεν-ξέρει-τι-κάνει.

    Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όσοι τηλε-ψυχίατροι/τηλε-ψυχολόγοι προβαίνουν σε δημόσιες γνωματεύσεις περί του οποιουδήποτε είναι γραφικοί. Έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες αν μπορεί κανείς να γνωματεύσει μέσω μιας κατά φαντασίαν τηλε-συνεδρίας, είναι εντελώς αστείο και α-πολιτικό να προβάλλεται ως αιτιολογία μιας βίαιης συμπεριφοράς μια ψυχική νόσος.

    Προφανώς και δεν υπάρχει ούτε ένας απολύτως υγιής (ρωτήστε έναν καλό ειδικό ή τον εαυτό σας, για να το επιβεβαιώσει). Όλοι έχουμε τις νευρώσεις μας και τις εμμονές μας, άλλος πολύ, άλλος λίγο.

    Το κόμμα της ΧΑ πρώτιστα δεν είναι άσυλο ψυχικώς πασχόντων, είναι ναζιστικό κόμμα.Το αν εκεί μέσα οι 9 στους 10 είναι ψυχωτικοί ή νευρωτικοί βαριάς μορφής αυτό είναι ολοσδιόλου δευτερεύον.

    Κωλόγερας

  40. Ο/Η ataktos λέει:

    Gay fascist- το δημοσίευμα αυτό μου θυμίζει την φραση .. λείπει ο μάρτυς από την σαρακοστή .. πως αλλιώς θα ταν σε τούτων τον ελλαδικό ντουνιά . Επιτέλους Υπάρχει λογική???
    Η ΕΥΠ που τον δημιούργησε , προστατεύει αποδεδειγμένα μέχρι τώρα με διάφορα νομικίστικα τερτίπια , προώθησε σε θέση εκπροσώπου Κόμματος δεν αποτελείτε απο βλάκες(από εξυπνακους και θρασύδειλους ναι ) . άλλωστε όπως όλοι μας η κοινωνία και είναι ο καθρέφτης μας
    . Ερώτηση… ποιος είναι ο κάθε κύριος Κουλογλου ,Τρεμη κλπ δημοσιογράφος της πλάκας και συστήματος που έχει γνώμη για όλα ..ας σοβαρευτούμε επιτέλους
    Ερώτηση
    ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας τον έχει ποτέ εξετάσει .. εργαστηριακά , κλινικά κλπ και βγάζει πόρισμα που τον έβγαλε όπως θέλει.. ενδέχεται και απαλλάχτηκο.

    Επανέρχομαι ..και εκφράζω πάλι την πολιτική μου γνώμη

    Ο τύπος παραβίασε εκβιάζοντας βάναυσα στα μάτια μας και το είδε όλοι η παγκόσμια γνώμη το Άρθρο 120 του Συντάγματος ενός κράτος της πολιτισμένης Ε.Ε.
    Το να κρύβεται πίσω απο το δάχτυλο του ο κάθε ελεεινός Πακις ,η Ραικου ο Πικραμενος είναι
    λογικό .. διορισμένοι είναι και εξυπηρετούν το διεφθαρμένο κατεστημένο κράτος που ο λαός
    καταψήφισε και φεύγει στα αζήτητα αλλά κάνει αντίσταση με νύχια και δόντια .

    Ερώτηση δικιά μου

    Που είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ??
    Που είναι ο Πρόεδρος Εισαγγελικών λειτουργών ?
    Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΑ Δ.Τριμης έλαβε θέσει ..Και σωστά !! (άρα ο κάθε Κουλογλου είναι στα αζήτητα)
    Από τον Παναγοπουλο της ΓΣΕΕ τι να περιμένεις ρεμάλι του συστήματος ΓΑΠ

    Καλημέρα σας . κύριος

  41. Ο/Η Xoρεύτρια λέει:

    http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.gr/2012/06/blog-post_07.html

    Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσία της Νομαρχιακής Συμβούλου Αθηνών της ΝΔ, Χριστίνας Σιδέρη, ανάμεσα στους 29 ακροδεξιούς προσαχθέντες του Αγίου Παντελεήμονα στις 24/02. Την προσαγωγή παρουσιάζει μάλιστα η ίδια αγανακτισμένη μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα και το κείμενο της που αναδημοσιεύει και το επίσημο site της «Χρυσής Αυγής».

    Σε κάποιο σημείο του κειμένου στο οποίο περιγράφει τις στιγμές της προσαγωγής της αναφέρει: «[…] Πίνουμε καφεδάκι με φίλους, στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, σε παρακείμενη καφετέρια. Μερικά λεπτά αργότερα, λίγα ακόμα παιδιά από τη γειτονιά προστίθενται στην παρέα μας.
    Είναι φίλοι και μέρες πριν έχουν ζητήσει την παρουσία μας, στη διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι κάτοικοι για τις απαράδεκτες συνθήκες της ζωής τους […]».

    Οι «φίλοι» όπως αναφέρει η κ. Σιδέρη στο κείμενο της αλλά και «τα παιδιά από τη γειτονιά» που προστέθηκαν στην παρέα τους και της είχαν ζητήσει την παρουσία της στη «συγκέντρωση διαμαρτυρίας» ήταν και οι 29 προσαχθέντες του Αγ. Παντελεήμωνα.
    Ανάμεσα σε αυτούς αναγνωρίζονται σύμφωνα και με το site της «Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας» οι Ηλίας Λέντζος, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της «Δημοκρατικής Αναγέννησης», Τάσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, Σάββας Χατζηπαρασκευάς, εκδότης της εφημερίδας «Στόχος» (ο οποίος τελικά συνελήφθη γιατί εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση), «κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμωνα και ηγετικά στελέχη από ανένταχτους Πατριώτες».

    «Δεν μας προκαλεί εντύπωση καθώς ξέρουμε ότι η ΝΔ στο δήμο της Αθήνας συνεργάζεται με το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή. ΛΑΟΣ και ΝΔ έχουν κοινό ψηφοδέλτιο στο πρόσωπο του Νικήτα Κακλαμάνη. Αυτή η συνεργασία επέβαλλε την πιο ρατσιστική πράξη που ακούει στο όνομα κλείσιμο της παιδικής χαράς, για να μη μπορούν τα παιδιά των μεταναστών και οι γυναίκες με τις μαντίλες να μπαίνουν στη παιδική χαρά. Κάνουν λόγο για πράξη εθνικής απελευθέρωσης ενώ πρόκειται για ένα ρατσιστικό έγκλημα», δήλωσε στο tvxs.gr, ο Πέτρος Κωνσταντίνου της κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή».

    Παράλληλα, τονίζει ότι «δεν είναι η πρώτη φορά», σημειώνοντας ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 1991, όταν ο Καλαμπόκας στην Πάτρα, στέλεχος της ΝΔ, δολοφόνησε τον Νίκο Τεμπονέρα, όταν μαζί με τη συμμορία του επιτεθήκαν στην κατάληψη του σχολείου».
    Στο tvxs.gr μίλησε και ο Θανάσης Κούρκουλας, μέλος της κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό», δηλώνοντας ότι «είναι γνωστό ότι και το ΛΑΟΣ έχει στηρίξει τον Κακλαμάνη στη δημαρχία αλλά και ότι υπάρχει μία ανοχή από την πλευρά της δημοτικής αρχής στις δραστηριότητες των φασιστών και των ακροδεξιών στον Άγιο Παντελεήμονα.

    Η παιδική χαρά είναι κλειστή όχι μόνο με απόφαση των φασιστών και των ακροδεξιών τραμπούκων της περιοχής, αλλά και με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο αφού έκλεισε η παιδική χαρά, αποφάσισε ότι γίνεται μελέτη για την ανακατασκευή της, καλύπτοντας πλήρως αυτή την ενέργεια».
    Ο κ. Κουρκούλας επισημαίνει ότι στη περιοχή «υπάρχουν δεσμοί παραγόντων της ΝΔ, παραγόντων του ΛΑΟΣ και ακροδεξιών του ευρύτερου χώρου, οι οποίοι επιβεβαιώνονται και από αυτή τη σύλληψη».
    Σημειώνεται ότι ο Τάσος Χατζηπαράσχος παρουσιάζεται ως μέλος της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας αλλά και μέλος του ΔΗΚΚΙ, ωστόσο πηγές από το ΔΗΚΚΙ, υποστηρίζουν ότι εδώ και καιρό έχει απομακρυνθεί

  42. Ο/Η Μπράβος λέει:

    http://ierosagon.org/2012/06/10/%CE%9F-%CE%9A%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%BB/

    Ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής που ήθελε να γίνει χορευτής

    Written By: ierosagon
    |
    June 10, 2012
    Ο πατέρας του Ηλία Κασιδιάρη μας ξεναγεί στο σπίτι του

  43. Ο/Η Visit gaynazis.com λέει:

    http://gaynazis.com/

    The Nazi movement was riddled with homosexuals at the highest level. The most obvious was Ernst Rohm, the most powerful Nazi in Germany after Hitler. Homosexuals prefer other homosexuals for company.

  44. Ο/Η Visit gaynazis.com λέει:

    Παιδεραστές πολεμιστές

    Hitler was influenced by writers and philosophers advocating the Hellenic (Grecian) ideal of warriorship combined with pederasty as a superior form of sexuality. There were a number of homosexual writers coming up in Hitler’s youth who combined intense nationalism with the Grecian warrior-pederasty ideal. In this ideal, sexual relations between boys and older men were considered the highest, purest kind of sex and not a perversion.

    http://gaynazis.com/

  45. Ο/Η Δεν ...μόνο δέρνω λέει:

    Άδωνης: με κουτούλησε ο Κασιδιάρης. Κυκλοφορούσα με καρούμπαλο.

  46. Ο/Η ataktos λέει:

    η μέχρι σήμερα μη παρέμβαση του πρώτου άρχοντα της πολιτείας Κάρολου Παπουλια δημιουργη και κρίση πολιτειακή !! Μπράβο στα «παιδιά»

  47. Ο/Η Ελεύθερη Κρήτη λέει:

    Καταγγελία κατά Χρυσαυγίτη για παιδεραστία

  48. Ο/Η eklag λέει:

    gkdata.gr:

    Εδώ μπορούμε να βρούμε θαυμάσιες πληροφορίες
    για το θεωρητικό υπόβαθρο της παιδεραστίας
    και μάλιστα με βρέφη (hint:ιερά-πάλι-βιβλία)
    Να εντοπίσουμε τον MASTER of the chefs ούτως ειπείν
    και παρεμπιπτόντως να διαβάσουμε μια ψύχραιμη-επιτέλους-δημοσιογραφική εκτίμηση για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας από τον Κο Πασαλάρη,
    ο οποίος θα επιθυμούσε την εκβαράθρωση όλων των παλαιοκομματικών
    εκπροσώπων και υπεύθυνων για το χάλι μας σήμερα,
    διανθισμένη με χιούμορ για την ευχαριστημένη καταβρεγμένη κα Δούρου
    και όχι μόνο…

  49. Ο/Η Ένας λέει:

    Συγκλονιστική μαρτυρία νεαρής γυναίκας ότι ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής την βίαζε παρά φύσιν στα 13 της

    Σε τοπικό ραδιοσταθμό της Ιεράπετρας

    http://www.lifo.gr/now/politics/9892

  50. Ο/Η eklag λέει:

    Θα ήταν λιγότερο βιασμός αν τη βίαζε κατά φύση;
    δεν περιμένουμε να σοβαρευτούν κάποιοι όπως έχουμε ξαναπεί.
    Περιμένουμε τη ρημαδοκυριακή!
    και να βγούνε μακάρι μακάρι οι δούρες,
    ώστε να αρχίσει πάραυτα η σωτηρία της χώρας.
    Δεν παίρνει αναβολή αυτό!
    και η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!
    (Είναι κανόνας-όπως έχουμε ξαναπεί-
    να εμπαίζουν κάποιοι τους ασθενούντες ψυχικά,
    όταν ξεμένουν από α-νόητα έτσι κι αλλιώς επιχειρήματα.)

  51. Ο/Η hectorkl λέει:

    Η πιο ανθρώπινη και η μόνη ρεαλιστική λύση για να λυθεί το μεταναστευτικό είναι η λύση της αριστεράς: http://aristerotopos.wordpress.com/2012/06/11/giatometanasteutiko/

  52. Ο/Η eklag λέει:

    Τι λένε πάλι οι αριστεροί παρλαφιόγκοι ΘΕΑ ΜΟΥ;;;;;;;;
    νομιμοποίηση όλων τώρα ειδικά;;;;;;
    και της εξαγόμενης εδώ π.χ. αλβανικής μαφίας και του Μπαγκλαντές και του Αφγανιστάν κ.τλ.
    και ποιος την πληρώνει ρε κύριε την κυρία;;;;;;;
    και ποια η αναλογία των ελλήνων μεταναστών κάποτε
    με αριθμούς και συμπεριφορές άλλων μεταναστών εδώ σήμερα;;;;;
    εσείς ρε τσογλάνια θα κάνετε ότι η πεφωτισμένη ευρώπη χέστηκε!
    (ουπς! να προσέχω τη λεκτική βία,έχουμε κι ευαισθητούληδες)
    να κάνει;;;;;
    η κατάντια των κατοίκων της χώρας σας(;) διόλου σας απασχολεί εεεεε;;;;;;
    ΟΥΣΤ! ΨΕΥΤΟΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΩΘΩΝΙΑ!

  53. Ο/Η ataktos λέει:

    eklag- αφού διαδίδεται από στόμα σε στόμα πως ο αντικαταστατής του Αντωνακη Σαμαρα ειναι ο τσεκουράτος Βοριδης .. τότε κατάλαβες τι γίνεται χιχχι

  54. Ο/Η eklag λέει:

    Κύριε Τάκη ξεφυσάς σαν χαλασμένο μηχανάκι!
    να ενημερώσεις τα…αρχεία σου!
    δεν έχουμε ’09 αλλά ’12
    και μαθαίνουμε από την αστυνομία και εμείς τι παίζει εκεί έξω,
    αλλά και από αλλοδαπούς δράστες,
    καθότι χώνουμε τη μύτη μας ολούθε!
    ρούφα τώρα τ’ αυγό σου!
    (βελτιωμένη version)

    • Ο/Η Takis λέει:

      Κατά πρώτον ψευτοδιανοούμενε θηλυκέ Κασιδιάρη γράφε καλύτερα και κόψε το υφάκι,γιατί δεν είχα την ατυχία να σε ξέρω από χτες και να έχουμε οικειότητες,ούτε διαθέτω την υπομονή των Ροιδολασκαράτων να περνάω στο ντούκου τα παραληρήματα σου.Δεύτερον,οι κυριούλες και οι κύριοι του φυράματος σου φωνάζουν και κόπτονται εδώ και πολλά χρόνια για τους κακούς εγκληματίες ξένους και όχι από το 09 και μετά.Τρίτον τα στοιχεία είναι επίσημα και προέρχονται από έναν φορέα που μόνο αντιρατσιστικό και εθνομηδενιστικό δεν μπορεί να τον πει κανείς.Παρόλα αυτά η ωραία σας σουπίτσα χαλάει,οπότε κατανοητά τα νευράκια.Βέβαια, δοσοληψίες με «δράστες»,αλλοδαπούς και ημεδαπούς, δεν έχω την τύχη να διαθέτω,όπως εσύ, το γνήσιο ελληνοχριστιανικό υπόδειγμα ήθους,άρα ευλόγως μειονεκτώ απέναντι σε τέτοια «μόρφωση» του αντιπάλου..Τέλος,σε προκαλώ δημοσίως να παραθέσεις αντίστοιχο πίνακα με πρόσφατα διαφορετικά δεδομένα,δίνοντας μου μια ωραία πάσα να προσκομίσω δημοσιευμένες στατιστικές για την εγκληματικότητα των εχόντων μυροβόλα ούρα συμπατριωτών μας, μεταναστών των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνα..

  55. Ο/Η eklag λέει:

    ataktos,
    βλέπω τώρα Στεφανίδου με cool Τζήμερο
    (τι άλλο θα κάνω για τη χώρα ακόμα…)
    Παίζουν βίντεο με τη Χρυσή Αυγή να λέει πως θ’ανοίξει π.χ.
    τα βρεφοκομεία να βάλουν τα νέα ζευγάρια δωρεάν τα παιδιά τους
    ή πως θα διώξουν από νοσοκομεία τους μετανάστες που περιθάλπονται δωρεάν όταν Έλληνες αδυνατούν δωρεάν κ.τλ.
    Ο cool Tζήμερος διαφωνεί με το μπρουτάλ του πράγματος αλλά βρίσκει υπαρκτές τις ενστάσεις τους…
    Οπότε…δεν καταλαβαίνω πια πολλά…
    ότι θα πέσουν πολλά τσεκούρια όμως…
    θα πέσουν!
    Τι αντιτάσσουν οι wanna be κυβερνώντες για τα θέματα αυτά;
    (εκτός από χαρακτηρισμούς για τον αντίπαλο που δεν ακούει πια κανείς)
    Και λέω wanna be κυβερνώντες γιατί κάποιοι
    (π,χ,Τζήμερος όπως ο ίδιος λέει)
    αρκούνται και στο ρόλο της σοβαρής αντιπολίτευσης,
    αφήνοντας άλλους λιγότερο σοβαρούς να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά…
    βγάλε άκρη…

    • Ο/Η Po λέει:

      κάποιος πρέπει να πει του Τζήμερου ότι το λουλάκι για κάτασπρα ρούχα έχει προ πολλού εκλείψει από τα ράφια των ψιλικατζήδων.
      το ίδιο κι η αλισίβα…

  56. Ο/Η eklag λέει:

    Του το λέει ο cool Μάνος αλλά έβαλε μαρμελαδίτσα στ’ αυτιά…

  57. Ο/Η eklag λέει:

    Ευχαρίστως να σας το αγόραζα εγώ αλλά δεν υπάρχει φράγκο!
    ούτε ευκοίλια δεν επιτρέπεται να πάθουμε πριν μας σώσει ο COOL Alexis!
    Υπομονή!

  58. Ο/Η Παφίτης λέει:

    http://aneforiwn.blogspot.gr/2012/06/692012.html

    Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

    Ανάρτηση 69(!)/2012 – [επίκαιρη, πολιτική, υποστηριχτική, αντιφασιστική, Αριστερή και εξ αναδημοσίευσης] – Ένα άρθρο στήριξης προς τη Λιάνα Κανέλλη…

    Αναδημοσιεύω εδώ από το ελλαδικό [αντι-εθνικιστικό, αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό κι αντικληρικαλιστικό] blog “Ροΐδη Εμμονές και Εμμονές Λ α σ κ α ρ ά τ ο υ”, ένα “Γράμμα από το Ληξούρι” του συνεργάτη του Blog Λασκαράτου. Τίτλος του κειμένου, “Η Λιάνα ήταν λεβεντιά” και σ’ αυτό ο συγγραφέας του, κρίνει θετικά τη στάση της Λιάνας Κανέλλη όταν αυτή δέχτηκε επίθεση με γρονθοκοπήματα στα στούντιο του “ΑΝΤΕΝΑ” Ελλάδας από το φασιστοειδές ονόματι Κα(τ)σιδιαρης! O Αναγνώστης Λασκαράτος θεωρεί ότι η Κανέλλη με «… η στάση της απέναντι στο Χρυσαυγίτη, τίμησε την ίδια, το φύλο της, το ΚΚΕ, την Αριστερά και κάθε αντιφασίστα» και δεν θα διαφωνήσω μαζί του.

    “Αναγκάζομαι”, λοιπόν, να αναδημοσιεύσω αυτό το άρθρο γιατί θεωρώ ότι τούτο αποτελεί κι απάντηση στα όσα φαιδρά, γελοία εκνευριστικά κι απολογητικά [για τη φασιστική συμπεριφορά του Κα(τ)σιδιαρη άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες, από συμπαθέστατους αυτό-καλούμενους δημοκρατικούς ανθρώπους που δεν μπορούν να κρύψουν όμως τα χρόνια αντικομουνιστικά τους σύνδρομα και κολλήματα.

    Λόγου χάριν άκουσα πιρουέττες του στυλ «μα η Κανέλλη τον προκάλεσε ρίχνοντας του χαρτιά», ή «τον έβρισε», ή «είναι παραδοσιακά προκλητική ως συνομιλητής», όπως και έντονες, παθιασμένες και υβριστικές γνώμες [σε διαδικτυακούς χώρους]: Ας πούμεν, «Σίγουρα κι αυτός ξέφυγε, δεν έπρεπε, αλλά κι αυτή ας μάθει να μιλά πιο καλά!!!», «Καλά ρε κουμπάρε, αν τούτη η γεναίκα που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της ξιτιμάζει όλο τον κόσμο, φάει και κανένα πάτσο, πού είναι το πρόβλημα», «Από τη στιγμή που βρίζει σαν νταλικέρης, παύει να τη βλέπει κάποιος ως γυναίκα, άρα εκεί που κάποιος θα χάσει την υπομονή του, ας τον φάει να σιωπήσει λιγάκι. Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο». Παράλληλα υπήρξαν [σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη] και ομοφοβικά σχόλια, ρατσιστικά, σεξιστικά κι άλλα απλώς ηλίθια, που δικαιολογούσαν το ξύλο γιατί ήταν σε βάρος κάποιου από το ιδεολογικά αντίθετο, με το δικό τους, στρατόπεδο.

    Πάμε λοιπόν, στο κείμενο από το Blog του Ροΐδη…

    ******************************
    “Η Λιάνα ήταν λεβεντιά”

  59. Ο/Η eklag λέει:

    Κύριε Τάκη εξακολουθείς να ξεφυσάς σαν χαλασμένο μηχανάκι!
    όσο για την υπομονή…κι αν δεν έχεις…θα αποκτήσεις σιγά σιγά…
    ήτοι αυτά που ‘ξερες να τα ξεχάσεις!
    ξαναρούφα τώρα τ’αβγό σου!
    κι άσε τα μαθήματα δημοκρατίας σε μένα εντεταλμένε ανθρωπάκο!

    • Ο/Η Psycho λέει:

      Συμπεριφέρεσαι σαν μια αγ***τη ψυχανώμαλη στρίγγλα.
      Έχεις σύστημα να θολώνεις τα νερά, να μην απαντάς στην ουσία, να λες μλκς που τις περνάς για εξυπνάδες και να αποπροσανατολίζεις την κουβέντα.
      Δεν λέω πως είσαι, λέω πως έτσι φαίνεσαι.
      Xρησιμοποιείς το μυαλό σου για να βγάζεις τόνους ρατσιστικού μίσους και επιθετικότητας.
      Σωστή Χρυσαυγίτισα.
      Σκέψου πως θα μπορούσες να είχες γεννηθεί Τουρκάλα και να μισείς τους Έλληνες.
      Με τον χαρακτήρα που έχεις, αυτό θα έκανες.
      Κάθε Πάσχα θα πετροβόλαγες τον πατριάρχη.
      Ξεπέρασε τα παιδικά σου τραύματα.
      Πρόσεξέ το, θα μείνεις χωρίς φίλους και είναι κρίμα γιατί είσαι ταλαντούχα.

  60. Ο/Η Ellinas metanastis sti Germania λέει:

    ANANDROI
    ALHTES
    DOLOFONOI
    DEILOI
    KATHARMATA
    KRYFOPOUSTES
    PSYCHANOMALOI

    http://vathikokkino.com/2012/06/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5/

    Ποιος χτύπησε τους Αιγύπτιους ψαράδες;

    Αναρτήθηκε από kokkiniotis σε 13/06/2012 – 02:13Χωρίς σχόλια.

    Προκαταβολική «ανάληψη ευθύνης»;

    Σε προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σε καφετέρια του Περάματος(;), ο υποψήφιος βουλευτής της φασιστικής συμμορίας Ιωάννης Λαγός, περίπου προαναγγέλλει την φρικιαστική ρατσιστική επίθεση που έγινε σε βάρος τεσσάρων Αιγυπτίων ψαράδων, εργαζόμενων στην ιχθυόσκαλα, στις 3.00 περίπου τη νύχτα στο σπίτι τους στο Πέραμα στα σύνορα με το Κερατσίνι.

    Δείτε για το ρατσιστικό αυτό έγκλημα εδώ και εδώ.

    Δείτε όμως και την ομιλία του Ι. Λαγού (από τα λεγόμενά του: «θα μπούμε στη βουλή με μεγαλύτερο ακόμα ποσοστό αυτή τη φορά», συμπεραίνουμε πως είναι πρόσφατη). Αναφέρει ότι «έχουμε κάνει, έχουνε γίνει κάποιες ενέργειες, πριν ακόμα μπούμε στη Βουλή, χωρίς καμία επιδότηση, …προσπαθούμε να βγάλουμε έξω τους πακιστανούς και τους αλλοδαπούς …αυτά δεν είναι υποσχέσεις και φοβέρα της στιγμής… όσο υπάρχει ένας ξένος, ένας λαθρομετανάστης, κάποιος Έλληνας είναι άνεργος εκείνη τη στιγμή. … Έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για κάποια θέματα που έχετε εδώ στην ιχθυόσκαλα, στο Κερατσίνι, με τους Αιγύπτιους που κάνουν ό, τι θέλουν, που πουλάν τα ψάρια όπως θέλουν, που τα παίρνουν από όπου θέλουν, γενικά δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ε, λοιπόν, εμείς τους λέμε ότι από δω και πέρα θα δίνουν λογαριασμό, θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή και στους Έλληνες πολίτες…».

  61. Ο/Η eklag λέει:

    Pshyco,
    σ’ ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις
    και δεν αναφέρομαι μόνο στο »ταλαντούχα» αλλά σε όλες,
    αν αυτό κατάλαβες τόσο καιρό που εδώ μέσα συν-σχολιάζουμε.
    Φαίνομαι σε ποιον είναι το θέμα λοιπόν,
    καθώς το τι είμαστε δεν επαρκεί το διαδίκτυο να το καλύψει.
    Αν σου πω εγώ πώς φαίνεσαι,
    φοβάμαι θα βρεθώ εκτός ανάρτησης,
    ενώ η κατάλληλη είναι αυτή για το πρόσωπο του ναζισμού στην Ελλάδα σήμερα…

  62. Ο/Η chretienorthodox λέει:

    Κυριε Ροΐδη,

    Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε να αφιερωσω στη κυρια Κανελη το ελαφρολαϊκο ασμα «ενα βραδυ που βρεχε» και ειδικα το στιχο
    «αααααααααααααααααααααααααααχ αυτος ο α-τι-μος ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηθελε μα-χαι-ρω-μαααααααααααααααααααααααααααα»

    Με εκτιμηση και φιλία
    Γεωργιος Θεοδοσιου

    • Ο/Η Σταύρος λέει:

      Αν ήταν πραγματική χριστιανή κι όχι ψευδεπίγραφη, θα έστρεφε οικειοθελώς και το άλλο της μάγουλο στον ραπιστή της, όπως μας διδάσκει ο Χριστός.

      Μα, να σου δίνεται η σπάνια ευκαιρία να αποδείξεις την χριστιανοσύνη σου κι εσύ να κλωτσάς σαν … !!!

  63. Ο/Η laskaratos λέει:

    Πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούϊ.

    Σήμερα 9:45 στο Mega η κ.Λ.Κανελλη στη χειρότερη ακροδεξιά εκδοχή της συνομιλώντας με δυο δημοσιογράφους τους κ.κ.Χασαπόπουλο και Αναγνωστάκη, το ίδιο ημιμαθείς με αυτήν και πρόθυμους να πιστέψουν κάθε παραλογισμό ανθελληνικής συνωμοσίας.

    Μετά από μια άδικη επίθεση στην κα Ρεπούση, μας κλέβουν τα φωνήεντα, φώναζε με το γνωστό της απαράδεκτα οργίλλο ύφος.
    Κανείς βέβαια δεν απειλεί τα φωνήεντά μας, η γελοία συνωμοσιολογία έχει καταρριφθεί εδώ:

    Τελικά, είναι εφτά τα φωνήεντα;


    «Ένας καινούργιος γλωσσικός μύθος διαδίδεται στο ελληνικό Διαδίκτυο τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα με την ταχύτητα πυρκαγιάς σε ξερόχορτα. Όπως φαίνεται, από σκοτεινούς κύκλους εξυφαίνεται ένα ακόμα σχέδιο με στόχο την αλλοίωση της ελληνικής γλώσσας, ή τουλάχιστον έτσι «αποκαλύπτει» σε ένα άρθρο που έχει τίτλο «Η ελληνική γλώσσα πρέπει να μείνει ανέπαφη», το οποίο έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν ένα σωρό ιστολόγια»

    Τελικά, είναι εφτά τα φωνήεντα;

    αλλά ένα συγκεκριμένο επίπεδο ήθους, νοημοσύνης και μορφωσης δεν παίρνει χαμπάρι.
    Οι άνθρωποι αυτοί όμως η βουλευτίνα και οι δυο δημοσιογράφοι, καλοπληρώνοται για να παραπληροφορούν και να φανατίζουν με ατεκμηρίωτες ανοησίες πως δηλαδή «τα φωνήεντα η, υ, ω έχουν καταργηθεί και τα ξ και ψ δεν υπάρχουν πλέον», στη νέα σχολική Γραμματική του Δημοτικού.

  64. Ο/Η Το γιγαντιαίο Tarasque λέει:

    Η Λιάνα Κανέλλη συνδιαλέγεται (τουλάχιστον) με διάφορα λαμόγια του ελέους στη Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού. Ομού μετά της κυρίας Κοσιώνη, του κυρίου Καμίνη, του κυρίου Ιωάννου Ηρειώτου (δικηγόρου του σφαλιαρίσαντός την Κασιδιάρη, του Πατέρα, του Μαντέλη, του Μαντούβαλου, του Λαυρεντιάδη). Όλα υπό την ζεστή αγκαλιά του Αλαφούζου.
    Μια και μιλάμε για τις γυναίκες αγωνίστριες, τις προάλλες στο Ειρηνοδικείο Αθηνών δίκαζε η κ.Ζωή Κωνσταντοπούλου. Εντολέας της το Οικομουμενικό Πατριαρχείο. Η άμωμη σύλληψη της αριστεράς μέσα στα κινήματα και τους αγώνες των καταπιεσμένων, με κρίνο αντί κεφαλαιακού φαλλού.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Mήπως-αν δεν παραβιάζεται κάποιο νόμιμο απόρρητο-μπορείς να μας πεις τι δίκη ήταν αυτή;
      Πάντα μας συγκινεί η αριστερή ευαισθησία που τρέχει να βοηθήσει τη φτωχή μας Εκκλησία.
      Θυμάμαι και τον μπαμπά της να εκφωνεί με ιερή σοβαρότητα επικήδειο μαζί με το Φλωράκη στο χουντικό (και όχι μόνο) αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ.

      Εξηγεί πολλά, όπως π.χ. ότι ο Επαναστάτης Τσίρας σπατάλησε τόνους από λόγια για το μνημόνιο, αλλά μια συμβουλή για το που θα βρεθούν λεφτά για τους άνεργους, τους χαμηλόμισθους κλπ (π.χ. εκκλησιαστική περιουσία), δεν βρήκε να πει.

      Ακόμη και για τα ιερά συσσίτια που γίνονται με τη χορηγία των φορολογούμενων (ελέω Λοβέρδου) και τώρα πάνε διακοπές, δεν ακούστηκε μισή λέξη στη Βουλή.
      Βρε αδελφέ να δώσουμε κι άλλα στις μαγείρισσες του Ιερώνυμου.
      Τόσος κόσμος (επίσκοποι, ανηψιοί, ανηψιές κλπ) τρώει από τα (μυστικά) συσσίτια της Εκκλησίας.

  65. Ο/Η laskaratos λέει:

    Aυτή η Κανέλλη πρέπει να αποφασίσει με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει.
    Από τον Σεραφείμ του Πειραιά πετάχτηκε στο παρακάτω πολύ καλό άρθρο.
    Την χειροκροτούμε αλλά δεν ξεχνάμε και τις φοβερές της ακροδεξιές παρασπονδίες:

    http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6994876&publDate=19/8/2012

    Δεν σε αναγνωρίζω ρε φίλε. Δεν σε αναγνωρίζω ρε άνθρωπε Ελληνα του διαβόητου 21ου αιώνα. Ούτε συμπολίτη θέλω να σε πω, ποτέ σύντροφος άλλωστε δεν ήσουν, εκείνο δε το συνάνθρωπε, εκείνο το ρε πατριώτη, κάπου κάπου σου κόλλαγε και δεν μετάνιωνα την καλημέρα που αντάλλασσα μαζί σου. Ησουνα περήφανος για την προσφυγική καταγωγή σου. Κι ο διπλανός μας ακόμη περισσότερο, εκείνος που ανδρώθηκε στις γερμανικές αλυσίδες παραγωγής αλλά έμεινε λεύτερος, έλεγε, στο πνεύμα. Αμ εκείνη την άλλη τη φιλενάδα μας, την κοσμοπολίτισσα, που της άρεσε η έθνικ μουσική κι έκλαιγε με τα παιδάκια στα φανάρια και για τη δυστυχισμένη καντηλανάφτισσα, τη Ρουμάνα χήρα που δεν είχε στον ήλιο μοίρα, όχι μόνο δεν την αναγνωρίζω, αλλά δεν θέλω να την ξέρω.

    Σας κοιτάω και βλέπω φάτσες τραβηγμένες απ΄ το μίσος. Μια φανατίλα, καλά κρυμμένη πίσω απ΄ το μικροαστισμό σας, έχει ποτίσει ακόμα και τις ρυτίδες των βλεφάρων σας. Το μάτι σας γέμισε απ΄ εκείνους τους κόκκους σκιάς που σπάνε το φως της καλοσύνης, και το δείχνουν όπως είναι, μάτι θεριού πεινασμένου και ματαιόδοξου, μάτι απαίδευτο στο κάλλος. Μόλις δείτε ή ακούσετε πως κάποιος άθλιος ψωροκασίδης, ντυμένος στα μαύρα Ελληναράς, χτύπησε, έσφαξε, έλιωσε έναν όποιον αλλοεθνή, αλλόθρησκο, αλλόδοξο, αλλόχρωμο, μετανάστη, που όμως να μην είναι ματσωμένος τουρίστας που αφήνει γερό πουρμπουάρ, λάμπετε. Γυαλίζει εκείνο το φοβισμένο σκατόψυχο, που έλεγε κι η γιαγιά μου, εγώ σας. Θεριεύει σα μουσολίνικο λοφίο φτιαγμένο από χιτλερικό μουστάκι και στολίζει το καθαρό σας κούτελο σαν κέρατο βερνικωμένο. Θυμώνετε με κάθε ψίθυρο ότι το θύμα ήταν άνθρωπος και δη απόκληρος και δυστυχισμένος, ξωπεταμένος από θεούς κι ανθρώπους, κι είχε κι αυτός κάπου μια μάνα ή ένα παιδί που τον κλαίνε. Στ΄ αρχ… σας, μολογάτε. Να μην ερχότανε. Να μην περιέφερε το σκούρο δέρμα του, ο λιγδιάρης, ο διαφορετικός, ο οπωσδήποτε γι’ αυτό το λόγο κλέφτης, φονιάς, απατεώνας

    http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6994876&publDate=19/8/2012

  66. Παράθεμα: H Λιάνα Κανέλλη συνομιλεί φιλικά με Μαφιόζο φυλετιστή πατριάρχη | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

  67. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Το ΚΚΕ έχει γραμμένο τον 21ο αιώνα στα @@ του!

    Το ΚΚΕ επανεκτιμά την περίοδο Φλωράκη 1974-1991
    https://www.tovima.gr/printed_post/to-kke-crepanektima-crtin-periodo-crfloraki-cr1974-1991/
    Χα, χα, χα!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.