H σατανιστική σφηκοφωλιά “Χρυσή Αυγή”…

… εγκληματεί με τις ευλογίες της βυζαντινής Εκκλησίας  

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

AseveisΚύριε Ροΐδη,
Ξιφούλκησαν οι Εθνικόφρονες κ.κ.Σαμαράς και Καρατζαφέρης κατά της «Χρυσής Αυγής» που τους κλέβει τις πιο ευσεβείς μαχητικές ψήφους τους, την οποία ο μεν πρώτος αγνοούσε μέχρι τώρα ο δε δεύτερος χάϊδευε. «Χιτλερική συμμορία» την αποκάλεσε ο πρώτος μιλώντας στο Μαρούσι, «Χιτλερικούς και Σατανιστές» τους Χρυσαυγίτες ο δεύτερος, χωρίς βέβαια να καταγγείλει κανείς τους την Εκκλησία που υποθάλπει αυτό το συνδικάτο του υπόκοσμου. Όμως η στάση της Εκκλησίας δεν μπορεί να κρυφτεί. Δεν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία της παγκόσμιας Εκκλησίας να ευλογεί Σατανιστές και δηλωμένους οπαδούς του Αντίχριστου. Ο δεσπότης του Πειραιά Χρήστος Μεντζελόπουλος  συζητά με τον Φύρερ για την αντιμετώπιση των μεταναστών και δωρίζει εικόνα της Παναγίας  κι ας ξέρει τη σαφή εντολή: «Μη δώτε το άγιον τοις κυσί μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων …». O τ.μητροπολίτης Νοτίου Αμερικής τους υπερασπίζεται στα δικαστήρια στις φονικές τους ενέργειες.

Οι Χρυσαυγίτες κατεβάζουν εσπευσμένα τους χιτλερικούς σταυρούς, σταματούν τους ύμνους στον Εωσφόρο και στον Αντίχριστο, ο Φύρερ βγάζει τις μπότες του. Η Εκκλησία ευλογεί τα γραφεία τους,  το έκαναν χωρίς να έχουν καθαιρεθεί ακόμη, ιερείς των μητροπολιτών Λούτσας Νίκου Χατζηνικολάου και Νεμέας Διονύση Μάνταλου.  Ιερείς προπαγανδίζουν για χάρη τους μέσα στο ναό, όπως ο αρχιμανδρίτης Αγίου Ανδρέα Κάτω Πατησίων: «υπάρχουν και νέοι ιερείς που κάνουν προπαγάνδα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Στον Άγιο Ανδρέα, στα Κάτω Πατήσια -για παράδειγμα-, ο εξ Αμερικής αρχιμανδρίτης εκμεταλλεύεται το χώρο και τη λειτουργία για να σπείρει το μίσος στους φοβισμένους πιστούς» (‘Αυγή’ 30/03/2012) και όλα αυτά με τη συναινετική σιωπή του Αρχιεπισκόπου Βουλιαγμένης και Λαυρεντιάδη και όλης της Ιεραρχίας.

Τέλος η ευσεβής Romfea αναδημοσιεύει το ναζιστικό κήρυγμα του Φύρερ για μια φυλετική-εθνική Εκκλησία και κάνει πως δεν ξέρει τίποτα για το σατανισμό του Μιχαλολιάκου (Αιμ.Πολυγένης 30.4.2012): ««Λασπολογία» χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» Ν. Μιχαλολιάκος όσα καταλογίζουν στο κόμμα του ότι είναι κατά της Εκκλησίας.Σε συνέντευξή του στο Protothema.gr ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως είναι κατά του χωρισμού Κράτους και Εκκλησίας. «Η Ορθοδοξία θα πρέπει να πάρει τον εθνικά κυρίαρχο ρόλο της και οι Μητροπολίτες να γίνουν Παπαφλέσσες» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν πληρώνει το κράτος την Εκκλησία. Η Εκκλησία και το κράτος είναι το ένα και το αυτό» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ για την προσφορά της Εκκλησίας στην οικονομική κρίση δήλωσε πως «στα μέτρα των δυνατοτήτων της έχει βοηθήσει αλλά πιστεύω πως είναι λίγο. Όλοι οι μητροπολίτες θα έπρεπε να γίνουν Παπαφλέσσες γιατί έχει καταλυθεί η εθνική κυριαρχία«.

Κύριε Ροΐδη,
Θα μπορούσα να παραπέμψω σε δεκάδες πηγές για να αποδείξω πως η «Χρυσή Αυγή» του συνιδιοκτήτη του κτιρίου του πορνοξενοδοχείου με τους αλλοδαπούς υπαλλήλους “Νew Dream” φύρερ Mιχαλολιάκου και της συζύγου του  Ελένης Ζαρούλια, υποψήφιας του κόμματος του, είναι κόμμα δολοφόνων, Σατανιστών και Χιτλερικών, οι οποίοι με τη συνενοχή της Εκκλησίας παριστάνουν τους ευσεβείς.

Το ευσεβέστατο ναζιστικό μπλογκ “Hellas Orthodoxy” δημοσιεύει διάψευση, που όμως επιβεβαιώνει την ιδιοκτησία του ροζ ξενοδοχείου, η οποία κρύβεται, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, πίσω από τρίτο πρόσωπο, λες και δεν έχει ευθύνη κανείς αν νοικιάζει το σπίτι του για να γίνει πορνείο, γιατί για την Εκκλησία του αυτή είναι η ιδιότητα του κτιρίου: «Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012. ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ «ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ», ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛ- ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών, η οποία έχει ενοικιάσει το ακίνητο από την οικογένεια της συζύγου του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής».

Σύνθημα στα Καλάβρυτα!!! («TheInsider.gr» 27/4/2012)

Η υποψήφια εθνομητέρα χρυσαυγίτισα Σκορδέλη, είναι υπόδικη  για συνέργεια σε επίθεση με μαχαίρι κατά μεταναστών, οι ιδιοι οι άνανδροι Χρυσαυγίτες καυχιούνται πως τις νύχτες επιτίθενται ομαδικά σε βάρος μεμονωμένων ανυπεράσπιστων φουκαράδων ξένων, με την ανοχή του σοσιαλιστή υπουργού κ.Χρυσοχοϊδη, των δικαστικών και αστυνομικών αρχών (εδώ υπάρχει συνενοχή), ο πολιτευτής Χρίστος Ρήγας κρατείται για τη δολοφονία των Μιλτιάδη Μουτάφη, και Παρασκευής Γκέζου, ο εκπρόσωπος Τύπου Κασιδιάρης είναι υπόδικος για συνέργεια σε ένοπλη ληστεία, ο δε Χρυσαυγίτης «Περίανδρος» (Αντώνης) Ανδρουτσόπουλος ανεψιός του πρωθυπουργού της Χούντας του Ιωαννίδη, καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για απόπειρα δολοφονίας του φοιτητή Δ.Κουσουρή.

Πολύ σωστά οι κάτοικοι σεΒιάννοΚρήτης και Δίστομο Βοιωτίας – δύο περιοχές με εκατοντάδες θύματα της ναζιστικής θηριωδίας – κινητοποιήθηκαν άμεσα και εμπόδισαν τη συμμορία των Χρυσαυγιτών να κάνει προεκλογική περιοδεία στις περιοχές τους.  Επίσης η έγκριτη δικηγόρος Ζωή Νικ.Κωνσταντόπουλου, υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να διερευνηθεί η νομιμότητα της λειτουργίας αυτής της σφηκοφωλιάς.

Με όλες τις επιφυλάξεις που μπορούν να διατυπωθούν, δεν μπορεί να αγνοηθεί  ότι η οργάνωση αυτή παρανομεί ασύστολα και προτρέπει σε κακουργηματικές πράξεις, έχοντας μάλιστα μέσα στον πυρήνα της ιδεολογίας της το εγκληματικό στοιχείο.

….
ΥΓ1
Είναι γνωστό πως πολλοί Ναζιστές κρύβουν πίσω από τον ψευτοπαλληκαρισμό τους την ομοφυλοφιλία τους, με πρώτον τον ίδιο τον αρχηγό τους τον Χίτλερ. Κλασσικό παράδειγμα, ο αυστριακός κρυφοομοφιλόφιλος Φύρερ Χαϊντερ


ΥΓ2
Ο «μιγάς» φύρερ Μιχαλολιάκος με την στριγγή (σαν του ελληνοχριστιανού δικτάτορα Παπαδόπουλου) φωνή, που παριστάνει τον καθαρόαιμο Έλληνα, σαν ψεύτης και δειλός, αρνείται με θράσος πως η συμμορία του χαιρετά ναζιστικά, πράγμα που έκανε και ο ίδιος με την ανοχή του κ.Καμίνη («Δημάρ»-«ΠΑΣΟΚ») στο Δημαρχείο, αρνείται δηλαδή  αυτά που όλοι ξέρουμε και που οι κάμερες έχουν καταγράψει

This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), Των Αμνοεριφίων, ιστοΕπιφυλλίδες. Bookmark the permalink.

118 Responses to H σατανιστική σφηκοφωλιά “Χρυσή Αυγή”…

  1. Έχει δίκιο ο Λασκαράτος. Όλοι οι φασισμοί είτε μαύρος (Ναζισμός), είτε κόκκινος (κομμουνισμός) ή πράσινος (ισλαμικός και γενικά θρησκευτικός φονταμενταλισμός) είναι ίδιοι. Μόνο που δεν μας έδωσε «πηγές» που να αποκαλύπτουν την σατανολατρεία των Χρυσαυγητών . Σκόπιμα; Θέλει να ακονίσουμε το μυαλό μας ψάχνοντας μόνοι μας; Όσο για την γενίκευση «δολοφόνοι» από την μια μιλάμε για μη γενίκευση της ατομικής ευθύνης, από την άλλη την χρησιμοποιούμε όπου μας συμφέρει…. Οδυσσεύς

  2. Ο/Η E.Γ.Μ. λέει:

    ΑΗΔΙΑ!!!!!!!!!!

  3. Ο/Η Mεγειά το μπλουζάκι λέει:

    http://potefasismos.blogspot.com/2012/05/3-ss.html
    1 Μαΐου 2012
    η 3η μεραρχία των SS και ο Μιχαλολιάκος

    Ουκ ολίγες φορές ο Μιχαλολιάκος έχει δηλώσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εθνικιστικό κόμμα και δεν έχει σχέση με το νεοναζισμό. Ας μας εξηγήσει λοιπόν το λογότυπο της μπλούζας που φορούσε στις 6 Ιούνη 2010 στην εκδήλωση του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι ούτε πρωινάδικο ούτε μεσημεριανό το μπλογκ και ποσώς μας ενδιαφέρει τι φορά ο Μιχαλολιάκος.
    Αλλά το εύρημα που έστειλε φίλος ως σχόλιο έχει τουλάχιστον ενδιαφέρον.
    http://potefasismos.blogspot.mx/2012/04/blog-post_7307.html#comment-form

    Φαίνεται λοιπόν ότι το σηματάκι που δεν απολαμβάνουμε σε όλο του το μεγαλείο λόγο της κακής ανάλυσης της φωτογραφίας, δεν είναι ο πλούτο αλλά το της 3ης μεραρχίας Totenkopf (=νεκροκεφαλή) των SS
    (δείτε στη wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/3rd_SS_Division_Totenkopf
    και στο http://www.waffen-ss.no/SS-Division-Totenkopf.htm
    ), που ιδρύθηκε το 1939, αρχικά στελεχώθηκε από φύλακες των στρατοπέδων συγκέντρωσης, «διέπρεψε» σε διάφορα μέτωπα και κατηγορήθηκε για εγκλήματα πολέμου. Δεν βρήκα το μπλουζάκι στο ηλεκτρονικό μαγαζάκι με τις καλαίσθητες ενδυματολογικές προτάσεις της Χ.Α., οπότε πρέπει το να αναζητήσετε αλλού αν θέλετε να ντυθείτε νεοναζί.

    Ένα μέρος της εκδήλωσης αφιερώθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη (μέλος της κεντρική επιτροπής της Χ.Α.), Τομέας Χ, τίτλος που, όπως αναφέρει ο ίδιος, είναι εμπνευσμένος από τη αντικομμουνιστική, εθνικιστική, φιλοβασιλική και δωσίλογη (συνεργάστηκε με την κατοχική κυβέρνηση) Οργάνωση Χ.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7_%CE%A7
    Πρόκειται για εφτά διηγήματα από το παρελθόν και ένα πρόσφατο: τη ναζιστική πορεία στις 2 Φλεβάρη 2008 που σε σύγκρουση με αντιφασιστική πορεία την ίδια ημέρα έδωσε εκείνα τα περίφημα πλάνα όπου οι χρυσαυγίτες ήταν στην ίδια γραμμή με τα ματ (σε αυτή την πορεία θα αφιερωθεί το επόμενο ποστ). Ο Μιχαλολιάκος, που ντυμένος νεοναζί ήρθε να παρουσιάσει το βιβλίο, δηλώνει χαρούμενος που το κοινό δεν είναι τίποτα σκοτεινοί κουλτουριάρηδες με μούσια, παρά κόσμος που «μπορεί κάλλιστα να διαβάσει ένα βιβλίο [ας μην ορκίζεται καλύτερα], αλλά μπορεί συγχρόνως να δίνει και τη μάχη του πεζοδρομίου». Εδώ η παρέμβαση του Μιχαλολιάκου με τη ναζιστική ενδυματολογική πρόταση, βίντεο από το οποίο προέρχεται η φωτογραφία.

    (ευχαριστώ το φίλο που έστειλε τους σχετικούς συνδέσμους στο ποστ «γιορτή για τα γενέθλια του Χίτλερ»)

  4. Ο/Η SSωματεμπορική ΑΕ λέει:

    Aγαπητέ κ.Λασκαράτε η υπόθεση με το ροζ ξενοδοχείο
    ξεκίνησε από το ναζιστο-site webwar4 στις 26 Απριλίου
    συνεχίστηκε στο phorum.gr στις 27 Απριλίου
    («Ροζ ξενοδοχείο new dream-συνιδιοκτήτης ο Μιχαλολίακος;»
    – ήδη η συζήτηση αριθμεί 45 σελίδες)
    αναδημοσιεύθηκε από το «Χρυσή Αυγή watch» την επόμενη μέρα
    και στις 30/4 το βρίσκουμε και στο Εθνος (έντυπη και web εκδόσεις).
    Φυσικά μέχρι σήμερα έχει πλημμυρίσει το internet χεχε 🙂

    http://xa-watch.blogspot.com/2012/04/blog-post_28.html
    Παρουσίαση υποψηφίων: Ο ροζ ξενοδόχος – Σάββατο, 28 Απριλίου 2012
    Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο από την πολιτική του δράση ως αρχηγό της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Σβάστικες, ξυλοδαρμοί, παγανισμός κ.λπ. Ο Μιχαλολιάκος όμως δεν είναι ένας ψυχρός και αδίστακτος πολιτικός. Έχει και την ανθρώπινη πλευρά του. Αυτή η πλευρά πρέπει να γίνει γνωστή εν όψει των εκλογών, ώστε να αγγίξει τις ψυχές (και τις ψήφους) όλων των Ελλήνων, ειδικά των ερωτευμένων.
    Ο λόγος περί του ροζ ξενοδοχείου “New Dream” στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων 121, πλατεία Αττικής). Το ξενοδοχείο ανήκει στην ανώνυμη εταιρία “Λύδια”, στην οποία είναι μέλος του Δ.Σ. ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αντιπρόεδρος η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια και πρόεδρος ο γυναικάδελφος του Αθανάσιος Ζαρούλιας, όπως φαίνεται από το ακόλουθο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

    Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου:
    http://www.hotelnewdream.gr/
    “Το ξενοδοχείο “New Dream” είναι από τα πιο προσεγμένα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα, τόσο στο κομμάτι της διακόσμησης, όσο και στο θέμα των τιμών και της διακριτικότητας. Έχει 38 δωμάτια και σουίτες, τα οποία είναι διακοσμημένα με ζεστά αισθησιακά χρώματα στις αποχρώσεις του κόκκινου (βλ. και την σημαία της Χρυσής Αυγής), του μωβ και του ροζ. Όλα τα δωμάτια έχουν λιτή και λειτουργική επίπλωση, αλλά και άψογη διακόσμηση, που τονίζεται από τα στρογγυλά κρεβάτια, τους πολλούς καθρέπτες, τα black lights, τις μεγάλες αναπαυτικές πολυθρόνες και τους πολλούς αισθησιακού περιεχομένου πίνακες”. Μία επιχείρηση που προσφέρει δηλαδή πολύτιμες υπηρεσίες στα ερωτευμένα ζευγαράκια, αλλά και στις ιερόδουλες, που θέλουν να “κάνουν την δουλειά” τους μακρυά από τα ενοχλητικά βλέμματα των αδιάκριτων. Πώς να μην συμπαθήσει κανείς τον Νίκο Μιχαλολιάκο για αυτή την κοινωνική του προσφορά;

    Μία προσφορά που δεν περιορίζεται στους Έλληνες, αλλά αγκαλιάζει και τους αλλοδαπούς μετανάστες, παρά τις δυσκολίες που συναντά λόγω της εγκληματικότητας. Όπως μαθαίνουμε από το αστυνομικό δελτίο:
    http://www.madata.gr/epikairotita/social/73992.html
    “Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στην reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες”. Αλλοδαπός ο υπάλληλος στο ροζ ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου! Αυτό και αν είναι χτύπημα στον ρατσισμό και την ξενοφοβία από τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ειδικά όταν υπάρχουν 1 εκατομμύριο Έλληνες άνεργοι. Πως έλεγε το σύνθημα “Κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος”; Ξεχάστε το!
    Όσοι θέλουν να στηρίξουν οικονομικώς τον Μιχαλολιάκο, αλλά έχουν προβλήματα κοινωνικής αναγνώρισης, δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς το ξενοδοχείο έχει και δεύτερη διακριτικότερη είσοδο από την οδό Σεπολίων. Προσοχή: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως πρόεδρος του κόμματος δεν χρειάζεται σταυρό στην Β’ Αθηνών, όπου είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής. Καλό βόλι!

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:
    Πηγαίνoυμε και στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου
    http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=106&lang=el
    Βάζουμε το όνομα της εταιρείας στην αναζήτηση (ΛΥΔΙΑ)
    και θα μας βγάλει μερικά αποτελέσματα.
    Βρίσκουμε την εταιρεία που μας ενδιαφέρει
    («ΛΥΔΙΑ Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία»)
    και πατώντας επάνω ανοίγει παράθυρο με όλες τις καταχωρήσεις της στο ΦΕΚ.
    ( από αλλαγές ΔΣ και μετοχικού κεφαλαίου, μητρώα κλπ.- γενικά
    ότι υποχρεούται μια εταιρεία ΑΕ ή ΕΠΕ να δημοσιεύει)

    ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ screenshots με τα στοιχεία της εταιρείας
    http://tinyurl.com/886zrjg

    Στο site της ναζιστοσυμμορίας δημοσιεύτηκε ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το Ε2 του Μιχαλολιάκου
    http://xryshaygh.wordpress.com/2012/05/01/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%87%ce%bf%cf%81%cf%8c-%cf%84/
    ταυτόχρονα με απειλές για μυνήσεις εναντίον του Καρατζαφέρη,
    ο οποίος αργόστροφος, απλά αναπαρήγαγε τα στοιχεία από την ιντερνετική πλημμύρα.
    Η προσωπική μου εκτίμηση – για την ώρα δεν διαθέτω απτές αποδείξεις –
    είναι πως τα πορνοξενοδοχειακά τερτίπια του Νικολάκη βγήκαν στη φόρα
    είτε από εθνικοσοσιαλιστές ιδεολογικούς αντιπάλους του,
    είτε από δυσαρεστημένα πρώην μέλη της ΧΑ συμμορίας.

    Θα ήθελα να συμπληρώσω πως η Ελένη Ζαρούλια είναι σύζυγος του Μιχαλολιάκου
    και ο Αθανάσιος Ζαρούλιας είναι αδερφός της
    και όπως καταλαβαίνετε μάλλον δεν είναι οικογένεια Βορειοηπειρωτών
    http://xryshaygh.wordpress.com/2012/04/30/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%88%CE%B5%CF%8D%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1/

    Τώρα τι λέει ο Δημητράκης του «Hellas Satanodoxy» το αφήνω στην κρίση σας …

    • Ο/Η SSωματεμπορική ΑΕ λέει:

      http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1396311
      Παραδοχή Μιχαλολιακου ότι είναι τσατσά, ε, ιδιοκτήτης «ροζ» ξενοδοχείου
      Τετάρτη 2 Μαΐου 2012
      «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
      Απάντηση για γέλια

      Με ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει ότι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών είναι οι ενοικιαστές από τους πραγματικούς κατόχους, που είναι, όπως παραδέχεται, «η οικογένεια της συζύγου του γ.γ. της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκου»
      Με μια «αμήχανη» ανακοίνωση, που προκαλεί γέλια για τους ισχυρισμούς της και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο, η οργάνωση Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνει πλήρως το δημοσίευμα του «Εθνους» τη Δευτέρα 30 Απριλίου, σύμφωνα με το οποίο ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης, Ν. Μιχαλολιάκος, αποκαλύπτεται ότι είναι συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου στην οδό Λιοσίων, με την επωνυμία New Dream.
      Στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, που «φάσκει και αντιφάσκει», αναφέρεται ότι ιδιοκτήτες του ροζ ξενοδοχείου είναι μία οικογένεια Βορειοηπειρωτών.
      Στην ίδια πρόταση όμως οι Βορειοηπειρώτες «ιδιοκτήτες» εμφανίζονται και ως «ενοικιαστές» του ξενοδοχείου από τους πραγματικούς κατόχους που -όπως παραδέχεται η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής- είναι η «οικογένεια της συζύγου του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής», Ν. Μιχαλολιάκου.
      Είναι εμφανής η σύγχυση των συντακτών της ανακοίνωσης, αφού από το κείμενο γίνεται τελικά σαφές ότι η οικογένεια Μιχαλολιάκου έχει στην ιδιοκτησία της το ροζ ξενοδοχείο. Επιβεβαιώνεται επίσης ότι η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ Α.Ε.», που διαχειρίζεται το ακίνητο, ανήκει στην οικογένεια του Ν. Μιχαλολιάκου, όπως αποκαλύπτεται από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών.

      Με ανακοίνωση που φάσκει και αντιφάσκει η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του «Εθνους» για το «ροζ» ξενοδοχείο
      Σύμφωνα με το Τεύχος Ανωνύμων Εταιρειών (ΦΕΚ 10271) της 6ης Σεπτεμβρίου 2007, η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας «ΛΥΔΙΑ – ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις» στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο New Dream, είναι η εξής: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κουνιάδος του Ν. Μιχαλολιάκου και αντιπρόεδρος είναι η σύζυγος του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.
      Ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, μαζί με τον Σ. Μαρτίνο και την Αλ. Δανέλλη. Το διοικητικό συμβούλιο της «ΛΥΔΙΑ Α.Ε.», στο οποίο κατέχουν την πλειοψηφία μέλη της οικογένειας Μιχαλολιάκου, θα διοικεί την εταιρεία μέχρι και τις 27 Μαΐου 2012.
      Το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή είναι «διανθισμένο» με απειλές εναντίον των δημοσιογράφων αλλά και αναφορές σε «σενάρια» κατασυκοφάντησης και παραπληροφόρησης για την οργάνωση.
      «Η Ασφάλεια και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής προτίμησαν να ψευδολογήσουν ασύστολα θεωρώντας πως με αυτές τις ανοησίες θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα», επισημαίνει η ανακοίνωση και παράλληλα προειδοποιεί: «Ας το βουλώσουν λοιπόν γιατί έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα».

      Για τη ληστεία
      Δύο… εκδοχές για την υπηκοότητα
      Στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής γίνεται επίσης λόγος για τον αλλοδαπό εργαζόμενο που σύμφωνα με το επίσημο αστυνομικό δελτίο της 25η Αυγούστου 2010, έπεσε θύμα ληστείας στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
      «Επειτα από δική μας έρευνα», αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, προέκυψε ότι το εν λόγω άτομο «δεν είναι ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ αλλά Ελληνας με καναδική υπηκοότητα».
      Λίγη ώρα αργότερα όμως οι χειριστές της ιστοσελίδας άλλαξαν το κείμενο και αφαίρεσαν την αναφορά της καναδικής υπηκοότητας, θέλοντας να τονίσουν ότι ο εργαζόμενος που ήταν στην υποδοχή του ξενοδοχείο ήταν «καθαρός» Ελληνας με προφανή στόχο να μην καταρριφθεί ο «μύθος» ότι στις εταιρείες που ανήκουν σε Χρυσαυγίτες απασχολούνται μόνο Ελληνες εργαζόμενοι.
      ΝΙΚΟΣ Β. ΤΣΙΤΣΑΣ

      http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63651531

  5. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

    Ελευθεροτυπία, 8/10/2006

    http://www.iospress.gr/ios2006/ios20061008.htm

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

    Ο Περίανδρος που έγινε Αντωνάκης

    Με καθυστέρηση οχτώ χρόνων ο Περίανδρος καταδικάστηκε για την επίθεση δολοφονίας του Δημ. Κουσουρή και των δύο συντρόφων του. Οι συνεργοί του παραμένουν ατιμώρητοι, όμως το δικαστήριο κατέληξε ότι πρόκειται για την ομάδα κρούσης της ναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή.

    Περίανδρος ή Αντωνάκης;

    Παρά τη βαριά καταδίκη του, ο κ. Ανδρουτσόπουλος δεν μπορεί να έχει παράπονα από την ελληνική δικαιοσύνη. Η δίκη διεξήχθη με τους όρους που εκείνος επέλεξε. Φρόντισε, λοιπόν, ο κ. Ανδρουτσόπουλος από Περίανδρος να μεταβληθεί σε Αντωνάκη για τις ανάγκες της δίκης. Μοναδικοί μάρτυρες που επελέγησαν για την υπεράσπισή του ήταν δύο ηλικιωμένοι οικογενειακοί φίλοι, ο γιατρός των γονιών του και ο μητροπολίτης Νοτίου Αμερικής που τον είχε βαφτίσει στη Βενεζουέλα πριν από τέσσερις δεκαετίες.

    Ούτε ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής δεν εμφανίστηκε για να τον υπερασπίσει. Μάλιστα, τις δύο πρώτες μέρες απέφυγαν να εμφανιστούν και στο δικαστήριο οι συναγωνιστές του, επιτρέποντας έτσι σε καθένα να υποθέσει ότι οι ισχυρισμοί της Χρυσής Αυγής περί «αναστολής της δράσης της» είναι ειλικρινείς.

    Αυτή η επιλογή αποδείχτηκε μπούμερανγκ για τον Περίανδρο. Το δικαστήριο δεν ήταν τόσο αφελές για να αποδεχτεί τη χοντροκομμένη μεταμόρφωση του φαλαγγάρχη σε φιλήσυχο καλόπαιδο. Οσο για τους δύο μάρτυρες υπεράσπισης, άθελά τους, αποκάλυψαν όσα έπρεπε να κρύψουν. Μιλούσαν κι οι δύο για «αντιπαράθεση» ομάδων και για συγκρούσεις, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τη συμμετοχή του κατηγορούμενου. «Είναι θλιβερό να γίνονται συμπλοκές αντιφρονούντων», θα πει ο οικογενειακός γιατρός.

    Και θα προσθέσει ότι δεν είναι σε θέση να επιλέξει «υπέρ της μιας ή της άλλης μερίδος». Οσο για τον μητροπολίτη, αυτός θεώρησε ότι πρόκειται για ένα «λάθος» και επέμενε ότι «σε μια σύγκρουση είναι αμφοτεροβαρείς οι συνθήκες. Ξέρετε ότι σε μια σύγκρουση δεν φταίει μόνο ο ένας».

    Υποχρεώθηκε τότε να παρέμβει ένας δικαστής:

    Δικαστής: «Εχετε υπόψη σας στη συγκεκριμένη σύγκρουση τι συνέβη;»

    Μητροπολίτης: «Εχω ακούσει…»

    Δικαστής: «Η μια ομάδα κρατούσε ξύλα και ρόπαλα και η άλλη έπινε καφέ. Δεν είναι αμφοτεροβαρής σύγκρουση».

    Μητροπολίτης: [επιμένει στα δικά του] «Εγώ νομίζω ότι υπήρχε μία ομάδα νέων -τέτοια εικόνα έχω- και μια άλλη ομάδα, με διαφορετικές αντιλήψεις και συγκρουστήκανε».

    Αυτά του είπανε του ανθρώπου, αυτά κατέθετε. Αλλά ενδιαφέρον είχε και η περιγραφή της παιδικής ηλικίας του Περίανδρου από τον ρασοφόρο νονό του: «Ο Αντωνάκης ήταν ένα παιδί που το καμαρώναμε, όπως και τον αδελφό του. Ηταν μια μεγάλη οικογένεια, η οποία ήταν στην εκκλησία μέσα. Καμαρώναμε τον Αντώνη με τον αδελφό του το Νίκο. Θυμάμαι που είχε πέσει ο Νίκος και έβγαινε λίγο αίμα. Του λέω, μην κλαις. Κι αυτός απαντάει, δεν κλαίω θείε μου γιατί χτύπησα το γόνατο, κλαίω γιατί χάνεται ελληνικό αίμα».

    Προφανώς, το αίμα του Κουσουρή και των συντρόφων του δεν ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία. Αλλά ο μητροπολίτης εξέθεσε κι άλλους ενδιαφέροντες συλλογισμούς:

    Μητροπολίτης: «Με εκπλήττει το γεγονός. Πώς είναι δυνατόν, εκ της οικογενείας αυτής, ένα παιδί με τέτοια προαγωγή πνευματική και μυϊκή, πώς μπλέχτηκε και βρέθηκε σε μια τέτοια σύγκρουση».

    Πρόεδρος: «Μυϊκή; Γιατί το λέτε;»

    Μητροπολίτης: «Ηταν πάντοτε δυνατό παιδί. Επαιζε, γυμναζόταν και λοιπά. Ηταν ένα παιδί με δύναμη».

  6. Ο/Η lol λέει:

    Tαράσιος μητροπολίτης Μπουένος Άϊρες και Νότιας Αμερικής
    στα ισπανικά
    Χαλάρωση και περισυλλογή

    http://www.ortodoxia.com/contenido/arzobizpo/arzobispo_es.php

  7. Ο/Η Kάποιος λέει:

    http://mementumvivere.blogspot.com/2009/03/blog-post_5376.html

    04 March 2009
    Η ηλιθιότητα είναι αήτητη
    Παράδειγμα # 260

    Απόσπασμα μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του Περίανδρου (Χρυσή Αυγή). Το περιστατικό που περιγράφει αφορά τον αδερφό του Περίανδρου όταν ήταν παιδί!!!

    «…Θυμάμαι που είχε πέσει ο Νίκος και έβγαινε λίγο αίμα. Του λέω, μην κλαις. Κι αυτός απαντάει, δεν κλαίω θείε μου γιατί χτύπησα το γόνατο, κλαίω γιατί χάνεται ελληνικό αίμα(!!!)»

    μητροπολίτης Ταράσιος νονός χρυσαυγίτη 27/2/2009

    ΣτΣ: Και καμάρι ο νονός!

    Η δολοφονική επίθεση του Περίανδρου (Αντώνης Ανδρουτσόπουλος) με την βοήθεια 10 χρυσαυγιτών έγινε στις 16 Ιούνη 1998 εναντίον των: Δημήτρη Κουσουρή, φοιτητή της Φιλοσοφικής Σχολής και μέλος του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ, Ηλία Φωτιάδη, φοιτητή στο Πολυτεχνείο, Ιωάννη Καραμπατσόλη, αδιόριστου φιλόλογου, σε καφετέρια απέναντι από την Ευελπίδων.
    Περισσότερα για τη δίκη μπορείς να δεις εδώ. Αξιομνημόνευτο είναι το γεγονός ότι την υπεράσπιση του Περίανδρου είχε αναλάβει ο Π.Μιχαλόλιας, εξάδελφος του υφυπουργού Βασίλη Μιχαλολιάκου. Σόι πάει το βασίλειο.
    (Στη φωτογραφία είναι ο Δημήτρης Κουσουρής μετα το τετ α τετ που είχε με τον Περίανδρο)

    Posted by John Savvopoulos at 12:08 Labels: Η ηλιθιότητα είναι αήττητη

  8. Ο/Η Mητροπολίτης της Βούρτσας λέει:

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE_%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%AE#.CE.92.CE.AF.CE.B1_.CE.BC.CE.B5.CE.BB.CF.8E.CE.BD_.CF.84.CE.B7.CF.82_.CE.A7.CF.81.CF.85.CF.83.CE.AE.CF.82_.CE.91.CF.85.CE.B3.CE.AE.CF.82

    Βία μελών της Χρυσής Αυγής [Επεξεργασία]

    Στις 24 Ιανουαρίου 1998, ο μεταφραστής Αλέξης Καλοφωλιάς και μέλος του συγκροτήματος The Last Drive, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα τριών ατόμων που τον χτύπησα με σιδερόβεργα στο πρόσωπο. Όταν αυτός έπεσε στο πεζοδρόμιο, άρχισαν να χτυπούν με μανία το κεφάλι του στο μάρμαρο, μπροστά στα μάτια των παρευρισκομένων πολιτών. Η επίθεση συνεχίστηκε και σε κοντινό κατάστημα μπροστά στην έκπληκτη υπάλληλο. Ύστερα οι τρεις δράστες κατευθύνθηκαν σε πολυκατοικία που στεγάζει τα γραφεία της οργάνωσης.[59]

    Υπόθεση Παντελή Καζάκου [Επεξεργασία]

    Στις 19 και 21 Οκτωβρίου 1999, ο 23χρονος Παντελής Καζάκος σκότωσε αναίτια δύο μετανάστες και τραυμάτισε σοβαρά άλλους εφτά λόγω του διαφορετικού χρώματος και θρησκεύματος. [60] [61]. Οι ρατσιστικές δολοφονίες αυτές απασχόλησαν πολύ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Καθηγητής του Καζάκου από το 34ο Λύκειο δήλωσε ότι από νεαρός ο Καζάκος είχε εκφράσει ανοικτά τις ακροδεξιές απόψεις, οι οποίες ταυτιζόταν με την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, ενώ συμμαθητές του εξέφραζαν ότι είναι μέλος αυτής [62]. Στο δικαστήριο ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής παρουσίασε φωτογραφία του Καζάκου στο οποίο απεικονίζεται να κρατά πανό σε πορεία της Χρυσής Αυγής [63]. Ο Ιός της Ελευθεροτυπίας χαρακτήρισε όχι τυχαίο γεγονός ότι τις ημέρες που έγιναν οι δολοφονίες η Χρυσή Αυγή (στις 22 Οκτωβρίου 1999) δημοσίευσε πρωτοσέλιδο με τίτλο «Ο θάνατος ενός Έθνους» (με θέμα τον υπερπληθυσμό των μεταναστών) [64]. Παρόλο που έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Καζάκος με ψυχολογικά προβλήματα [65] καταδικάστηκε με δις ισόβια φυλάκιση θεωρώντας ότι είχε πλήρη καταλογισμό των πράξεών του [66].

    Υπόθεση Αντώνη Ανδρουτσόπουλου [Επεξεργασία]

    Το ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός με το ψευδώνυμο «Περίανδρος», ήταν για τέσσερα χρόνια καταζητούμενος από τις ελληνικές αρχές, κατηγορούμενος για τη δολοφονική επίθεση εναντίον των φοιτητών Δημήτρη Κουσουρή και Ηλία Φωτιάδη και του τότε αδιόριστου εκπαιδευτικού Γιάννη Καραμπατσόλη. Η επίθεση είχε στόχο τον Δημήτρη Κουσουρή, μέλους τότε της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Κεντρικό της Συμβούλιο της ΕΦΕΕ, στέλεχος της Νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση (ΝΚΑ), οργάνωση νεολαίας του ΝΑΡ. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2005 ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος παραδόθηκε στις αρχές.[67]

    Στις 25 Σεπτεμβρίου 2006 ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος καταδικάστηκε ομόφωνα για τις τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε 21 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή.[68] Μέλη της οργάνωσης βρέθηκαν στο χώρο των δικαστηρίων για να του συμπαρασταθούν, ωστόσο η επίσημη ηγεσία της οργάνωσης απουσίασε. Ο Ανδρουτσόπουλος χαιρέτησε με ναζιστικό τρόπο τα μέλη στο δικαστήριο. Στις 12 Μαρτίου 2009, με απόφαση κατά την προσφυγή του στο Εφετείο, άλλαξε το κατηγορητήριο σε μία μόνο απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η ποινή του μειώθηκε στα δώδεκα χρόνια.[69]

    Εκδηλώσεις συμπαράστασης έγιναν επίσης την 31η Ιανουαρίου του 2007 κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της «Επιτροπής Εθνικής Μνήμης», επ’ ευκαιρία της επετείου της κρίσης των Ιμίων. Η Χρυσή Αυγή οργανώνει εκδήλωση και πορεία γι’ αυτή κάθε χρόνο από το 1996. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκε το 2008, διοργανώθηκε αντιδιαδήλωση από μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων. Στα σοβαρά επεισόδια που ακολούθησαν, τα μέλη της Χρύσης Αυγής, κατά την διάρκεια των συμπλοκών και σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολιτών, μαχαίρωσαν δυο διαδηλωτές και χτύπησαν στο κεφάλι άλλοι δύο. Υπήρχαν καταγγελίες εκ μέρους πολιτών ότι οι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ) που βρίσκονταν την ώρα των συγκρούσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, αντί να συλλάβουν τους δράστες, τους άφησαν να διαφύγουν.[70]

    Κριτική [Επεξεργασία]

    Παρακρατικές επιθέσεις [Επεξεργασία]

    Σύμφωνα με δημοσιογραφους και μαρτυρίες (μάλιστα και από πρώην στελέχη της) η Χρυσής Αυγή χρησιμοποιείται από τον κρατικό μηχανισμό για το χτύπημα συγκεντρώσεων Ελλήνων και αλλοδαπών εργαζομένων, όπως και άλλων πολιτών. Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες για ευνοϊκή μεταχείρηση από αρκετά ΜΜΕ (π.χ. δικαιολόγηση των περιπολιών μελών της οργάνωσης σε υποβαθμισμένες συνοικίες της Αθήνας παρόλο που υπάρχουν καταγγελίες για βιαιοπραγίες εναντίον Ελλήνων και μεταναστών, ή κλήση μελών της χ.α. για συνεντεύξεις σε ΜΜΕ μετά από χρησιμοποίηση απειλών και εκφοβισμών εκ μέρους της Χρυσής Αυγής).[71][72][73][74]

    Υπάρχουν επίσης αναφορές για ειδική μεταχείριση της Χρυσής Αυγής από την ελληνική αστυνομία και ότι λειτουργεί βοηθητικά και συμπληρωματικά με την αυτήν, κατά την διάρκεια συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων.[75][76][77] Σύμφωνα με έκθεση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που που δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2004 «τα περισσότερα μέλη της Χρυσής Αυγής οπλοφορούν παράνομα, προμηθευόμενοι όπλα από ορισμένους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που παρουσιάζονται ως συνοδοί τους» αλλά και ότι «η Χρυσή Αυγή διατηρεί ακόμη και σήμερα πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς και μόνιμους υπαξιωματικούς του ελληνικού στρατού».[78][79]. Η οργάνωση Αντιναζιστική Πρωτοβουλία έχει προχωρήσει σε ημερίδες και έχει αποστείλει επιστολές στο Υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να κηρυχθεί η Χρυσή Αυγή παράνομη σύμφωνα με την Διεθνή Αντιρατσιστική Σύμβαση την οποία έχει υπογράψει η Ελληνική Δημοκρατία και έχει επικυρώσει με νομοθετικό διάταγμα (Ν.Δ. 494/1970 ΦΕΚ Α΄, 77, 3 Απριλίου 1970).[80] Την άποψη περί κήρυξης της οργάνωσης εκτός νόμου, συμμερίστηκε αργότερα και το κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων.[32]

  9. Ο/Η laskaratos λέει:

    Προς τον σχολιαστή «Ήπειρος η Πατρίδα μας».
    1. Κανείς δεν είπε πως όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι δολοφόνοι.
    Είναι οργάνωση χιτλερική, ναζιστική, σατανιστική με μέλη υπόδικα ή καταδικασμένα για ενέργειες δολοφονικής βίας, είναι αντιδημοκρατική οργάνωση που υμνεί τη βία. Αυτό τα λέει όλα. Τα μέλη της, όσα τουλάχιστον δεν είναι ανήλικοι, έχουν τις ανάλογες ευθύνες.

    2. Προσποιείστε ότι αγνοείτε πως η οργάνωση είναι επίσημα Σατανιστική και λατρεύει τον Εωσφόρο και τον Αντίχριστο.
    Ζητάτε στοιχεία, όμως έχουμε ήδη δημοσιεύσει πολλά και βέβαια πολλοί άλλοι πριν από εμάς.
    Ενδεικτικά, γιατί τα δημοσιεύματα είναι δεκάδες και δεν γίνεται ένας μπλόγκερ, συνήγορος της Χ.Α., να τα αγνοεί.
    ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΕ, ή θέλετε και άλλα;
    1. http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

    2. https://roides.wordpress.com/2012/04/13/13apr12/

    3.Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!
    http://www.inews.gr/116/otan-o-michaloliakos-egrafe-se-vivlia-gia-ton-erchomo-tou-antichristou.htm

    http://www.prionokordela.gr/rokanidia/otan-o-mixaloliakos-tis-xrisis-avgis-egrafe-piimata/

    4.http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=724:q——q&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    http://attikanea.blogspot.com/2012/03/blog-post_4560.html

    «ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ…»

    ….. Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον «Ελληνορθόδοξο» για να βγάζει λεφτά!

    διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:

    Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΧΗ

    ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΑΛΙ ΔΩΣΜΟΥ!

    Στην δεξιά σελίδα, κάτω κάτω βλέπουμε την υπογραφή. ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

    Παίρνουμε τώρα το βιβλίο του Μιχαλολιάκου «Η εξομολόγηση ενός εθνικού» , εκδόσεις «Ελεύθερη Σκέψη» και διαβάζουμε το εξής ποιήμα του Μιχαλολιάκου:

    Το ποιήμα του Μιχαλολιάκου μεταξύ άλλων μιλάει για ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ στον ΣΑΤΑΝΑ, και ταυτίζεται με την απόλυτα ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ προσπάθεια κάποιων ΕΒΡΑΙΩΝ, να συκοφαντήσουν τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, έναν πολιτισμό του ΦΩΤΟΣ, ταυτίζοντας έναν θεό των βοσκών, Πάνα, που καμιά σχέση δεν είχε με όλα αυτά, με τον Σατανά των Εβραίων!

    Ομως η αρχαία ελληνική θρησκεία, ήταν καθαρά Ηλιακή θρησκεία , θρησκεία του Φωτός και ήταν πολέμια της ΝΕΓΡΟΣΗΜΙΤΙΚΗΣ προέλευσης λατρείας του ΣΑΤΑΝΑ και των τελετουργικών της.

    Είναι βέβαιο ότι ο Μιχαλολιάκος προσπάθησε από την μια πλευρά να προωθήσει την συκοφαντική προπαγάνδα Σιωνιστικών κύκλων που προσπάθησαν να εμφανίσουν τους Αρχαίους Έλληνες ως Σατανιστές και Σατανολάτρες , και από την άλλη να διαβάλλει τις ψυχές νέων παιδιών που πήγαιναν στην Χρυσή Αυγή και ήθελαν να μάθουν για την αρχαία ελληνική θρησκεία, παρουσιάζοντάς τους αυτή την θρησκεία με έναν τελείως ψεύτικο τρόπο και περιεχόμενο, ως Σατανισμό και προσπαθώντας έτσι να ΜΥΗΣΕΙ και να ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!

    Σκεφτείτε τους αφελείς ανυποψίαστους γονείς που άφηναν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή νομίζοντας ότι θα μάθουν για ΕΛΛΑΔΑ, Ελληνικό πολιτισμό ή για Ελληνορθοδοξία και εκεί ο Μιχαλολιάκος τα προσηλύτιζε στον ΝεγροΣημιτικό Σατανισμό!

    Μάλιστα στην βρωμερή ιστοσελίδα μελών της Χρυσής Αυγής , http://www.webwar3.gr, εκτός από βίντεο με ζώα που τα καίνε ζωντανά δημοσιεύονταν συχνά και Σατανιστικά κείμενα, ενώ σε διάφορα φόρουμ προβοκάτσιας, στοχοποίησης εθνικιστών, συκοφάντησης και διαστρέβλωσης, εμφανίζεται συχνά αρθογράφος με το ψευδώνυμο «ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ»

    Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Μιχαλολιάκος βλέποντας ότι το πρότυπό του και παλιός φίλος του λαμόγιο ο Καρατζαφέρης (μάλιστα ο Μιχαλολιάκος διέταζε Χρυσαυγίτες να πηγαίνουν ως μπράβοι του Καρατζαφέρη σε διάφορες κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ, όταν ακόμα ο Καρατζαφέρης ήταν στην ΝΔ! Μετά από χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών του Μιχαλολιάκου να κατέβει βουλευτής με το ΛΑΟΣ και πλήρους σιγής της ΧΑ για το ρόλο του ΛΑΟΣ, μετά από κάποιο τηλέφωνο που έκανε στον Καρατζαφέρη, ο Μιχαλολιάκος έχασε κάθε του ελπίδα και ετσι μετά από μια νέα κωλοτούμπα βγήκε τότε το σύνθημα της ΧΑ «Εναντίον όλων» ), βγάζει λεφτά παριστάνοντας τον Ελληνορθόδοξο, παριστάνει τώρα και αυτός τον Ελληνορθόδοξο προσπαθώντας να εξαπατήσει παραπλανώντας το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών!

    «Χρυσή Αυγή» του Μιχαλολιάκου: H πέμπτη φάλαγγα του Σατανισμού μέσα στο εθνικιστικό κίνημα της Ελληνορθοδοξίας!

    Τι έχει να πει για αυτά ο Χατζηπαρασκευάς; Όπως είναι ευρύτερα γνωστό, ο Μιχαλολιάκος παλαιότερα δήλωνε ανοιχτά λάτρης του Εωσφόρου, έγραφε σε βιβλία για την έλευση του Αντιχρίστου και έγραφε ποιήματα για ανθρωποθυσίες στον Σατανά.

    Πολλοί άσχετοι που δεν γνωρίζουν τίποτε για ότι συμβαίνει στην Χρυσή Αυγή, όμως νομίζουν ότι αυτά τα έκανε ο Μιχαλολιάκος μόνο στο παρελθόν και ότι τώρα πλέόν έχει σταματήσει να στηρίζει τον Σατανισμό.

    Κάνουν λάθος…

    Δείτε ποιον διόρισε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος , με προσωπική του απόφαση , μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής , στο πρόσφατο 7ο συνέδριο:

    Πρὀκειται για τον Γιώργο Γερμενή γνωστό με το ψευδώνυμο «Καιάδας».

    Τις παραπάνω φωτογραφίες του τις έχε δημοσιεύσει ο ίδιος στο διαδίκτυο από όπου και τις βρήκαμε. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να αναδημοσιευτούν και εδώ.

    Εφόσον ο Μιχαλολιάκος ήδη δημοσίεσε την εφημερίδα και στην ιστοσελίδα του το ονοματεπώνυμό του, όπως και όλων των άλλων της «κεντρικής επιτροπής» που διόρισε ο ίδιος για το μαγαζί του, δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφερθεί το όνομά του και εδώ.

    Ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς , τι έχει να πει για όλα αυτά;

    Έχει βάλει έμβλημα στν εφημερίδα του τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και λέει για Ελληνορθοδοξία. Πως είναι δυνατόν κάποιος που δηλώνει Xριστιανός Oρθόδοξος, να κουβαλάει εδώ και χρόνια πλήθος ελληνορθόδοξων εθνικιστών ως ακροατήριο σε εκδηλώσεις που στηρίζουν ένα κόμμα που στην κεντρική του επιτροπή υπάρχουν κύκλοι που προωθούν τον Σατανισμό και μολύνουν με αυτόν τις ψυχές της ελληνικής νεολαίας;

    Πως είναι δυνατόν ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά ταυτόχρονα να στηρίζει την πέμπτη φάλαγγα του Σατανισμού μέσα στο εθνικιστικό κίνημα;

    Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, αν ο Χατζηπαρασκευάς στηρίζει πράγματι την ελληνορθοδοξία, καλείται να βγει και να καταδικάσει τον διορισμό του Σατανιστή Γερμενή από τον Εωσφοριστή Μιχαλολιάκο στην Κεντρική επιτροπή της Χ.Α. που κλέβει ψήφους Ελληνορθόδοξων. Επίσης καθώς ο Γερμενής κατεβαίνει συνεχώς υποψήφιος με την Χ.Α. καλείται να καλέσει δημόσια τους Έλληνες εθνικιστές να μην τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.

    Εάν βγει και τα κάνει αυτά ο Σάββας, τὀτε θα αποδείξει ότι είναι πράγματι ειλικρινής και συνεπής με τις πολιτικές θέσεις του.

    Αν όμως δεν τα κάνει αυτά και μάλιστα άμεσα, σημαίνει ότι ο Χατζηπαρασκευάς δεν είναι τελικά Ελληνορθόδοξος και τον παριστάνει και αυτός, όπως τόσοι άλλοι (π.χ. ο Καρατζαφέρης), για να στηρίζει το μαγαζάκι του τον Στόχο…

    Αναμένουμε να δούμε τι απὀ τα δύο θα πράξει.

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET»….

    5. https://webwar4.org/index.php?topic=14595.0

    http://www.zougla.gr/blog/article/522135

    http://xa-watch.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

    λάτρης του Εωσφόρου ο Ν.Μιχαλολιάκος

    6. «Χρυσή Αυγή»: H πέμπτη φάλαγγα του Σατανισμού
    http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=24&t=201266

    7. http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/04/blog-post_30.html

    Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012
    Ο πρώην ταμίας της «Χρυσής Αυγής» βγάζει στη «φόρα» τα «άπλυτα» της φασιστικής οργάνωσης
    Αφιερωμένο (κυρίως ) στον «αναγγενητή» της δεξιάς και εκ των «συμβαλλομένων» στη νέα κατοχική δανειακή σύμβαση κ. Σαμαρά

    Ο Χάρης Κουσουμβρής δεν ήταν ένα «απλό» μέλος ,αλλά ο Νο 3 στην ιεραρχία αυτής της νεοναζιστικής – νεοειδωλολατρικής οργάνωσης

    8.https://webwar4.org/index.php?topic=23574.0

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

    ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ

    Θεός τους ο «αιώνιος κυβερνήτης Μέγας Παν»

    «Το αίμα και η φυλή που είναι το βιολογικό υπόβαθρο του Λαού», αποτελούν για τη Χρυσή Αυγή «το νήμα, η Πατρίδα είναι ο αργαλειός και το Εθνος είναι ο υφαντής του πολιτισμού», σύμφωνα με τα ιδεολογικά πονήματα της νεοναζιστικής οργάνωσης που δημοσιεύτηκαν στο ομώνυμο περιοδικό. Τα φασιστικά και ρατσιστικά κηρύγματα μετουσιώνονται σε μερικές από τις 14 αρχές της Αριας Ηθικής:

    Να είσαι πονηρός σαν αλεπού με τους εχθρούς και τους ξένους, γιατί στόχος τους είναι η εξάλειψή σου. Ασφάλισε, υπεράσπισε και λάτρεψε την Πατρίδα σου, όπως απαιτεί ο φυσικός ζωτικός χώρος.

    Ζήσε σε αρμονία με τη Φύση και το Λαό και μη συμβιβάζεσαι με το κακό, γιατί η φυλετική επιβίωση είναι ο διαχρονικός αγώνας σου.

    Με στόχο λοιπόν τη φυλετική επιβίωση και αναδεικνύοντας τον κίνδυνο της αλλοίωσης της «ράτσας», η Χρυσή Αυγή βάζει απέναντί της τους μετανάστες, τους «μπολσεβίκους», τους φιλελεύθερους, ακόμα και το ίδιο το κοινοβουλευτικό σύστημα. «Η Δημοκρατία είναι και αυτή από τις μεγαλύτερες απάτες του συστήματος. Εμείς οι Εθνικιστές δεν επιθυμούμε κάποια ?βελτίωση? των -έτσι ή αλλιώς- σάπιων και σαθρών δομών του υπάρχοντος Συστήματος. Αντίθετα, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του, ως βασική προϋπόθεση για τη Σωτηρία και Αναγέννηση του Λαού μας», αναφέρουν στο περιοδικό.

    Οι Ελληνες νεοναζί της Χρυσής Αυγής βαδίζουν σταθερά πάνω στις ιδεολογικές απόψεις αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει επιβάλει ο ναζισμός. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει σχέση ο Χριστιανισμός ως θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης, με τα φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα των ναζί. «Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή» είναι μόνο κάποιοι από τους προσδιορισμούς που αναφέρονται για τον χριστιανισμό στα κείμενα των περιοδικών «Χρυσή Αυγή» και «Αντεπίθεση» τη δεκαετία του ’80. Αλλά αποκρύπτονται συνειδητά γιατί αν γίνουν γνωστά θα τσαλακώσουν την εικόνα της «ελληνοορθόδοξης» οργάνωσης. Πίσω από το πρότυπο του «υπερπατριώτη», ακροδεξιού Ελληνα που δηλώνει εθνικιστής και «τιμά την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό», κρύβονται η λατρεία του Εωσφόρου, ο παγανισμός, η αρχαιολατρία και οι παραπομπές στους «μάγους» του Μεσαίωνα. Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης. Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:

    Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.

    Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».

    Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπογράψει στίχους για ανθρωποθυσίες στον Εωσφόρο, που έχει τη μορφή του αρχαίου θεού Πάνα: Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν.

    ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

    9.http://exagorefsis.blogspot.com/2012/04/blog-post_9934.html

    Οι φύρερ της διπλανής πόρτας – Ο κ. Μιχαλολιάκος ρίχνει τους τόνους του εξτρεμισμού προκειμένου να μπει στη Βουλή και ομνύει εις τον θεόν… Απόλλωνα
    Νίκος Χασαπόπουλος

    Μέλη της Χρυσής Αυγής με δάδες χαιρετίζουν τον αρχηγό τους Νίκο Μιχαλολιάκο σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματος στη Νεμέα. Η φτωχή σκηνοθεσία κάνει εμφανή την απουσία μιας Ρίφενσταλ

    ……

    • Ο/Η Νικόλαος Σατανολιάκος λέει:

      Για κοίτα κι εδώ

      Πρόλογος στο βιβλίο του Οδυσσέα Πατεράκη “Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου – -Εθνική των Ελλήνων θρησκεία” (εκδ. Ελεύθερη Σκέψις)

      Βρίσκεται εδώ
      http://alithiastofos.blogspot.com/2011/02/blog-post_7003.html
      Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011
      Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!
      Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον “Ελληνορθόδοξο”
      για να βγάζει λεφτά!

      Παίρνουμε τώρα το βιβλίο του Μιχαλολιάκου
      “Η εξομολόγηση ενός εθνικού” , εκδόσεις “Ελεύθερη Σκέψη”
      και διαβάζουμε το εξής ποιήμα του Μιχαλολιάκου:

      O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ
      Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
      Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
      Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
      Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
      Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
      Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
      οι ποιητές ξυπνούνε,
      Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
      Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
      Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
      Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
      Και αυτός στην μέση του ναού,
      Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
      Στο βάθρο του βωμού,
      Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
      Την ώρα δοξάζει της θυσίας
      Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
      Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

      Νίκος Μιχαλολιάκος

      AΦΘΟΝΟΣ ΠΑΓΑΝΟ-ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ site ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ
      http://xryshaygh.wordpress.com/2008/12/21/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BD-2008-%E2%80%93-%C2%ABsol-invictus%C2%BB/
      ΕΛΛΑΣ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ 2008 – «SOL INVICTUS»
      Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Δεκεμβρίου 21, 2008
      Ο «Κύκλος της Φωτιάς» είναι ακόμη Ζωντανός!

      Στο ίδιο στυλ ακριβώς κι αυτό εδώ
      http://xryshaygh.wordpress.com/2007/12/25/iliostasion/
      Η μεγάλη γιορτή της Φυλής
      Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Δεκεμβρίου 25, 2007

      Πάρτε κι ένα φρέσκο από τον περασμένο Δεκέμβριο
      ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ – ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
      http://resistance-hellas.blogspot.com/2011/12/dies-natalis-solis-invicti.html
      DIES NATALIS SOLIS INVICTI – Τετάρτη, Δεκέμβριος 21, 2011
      21η Δεκεμβρίου. Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Μια Νέα ροδοδάκτυλη Αυγή θα ανατείλλει. Η αθάνατη γιορτή των Γενεθλίων του Ανίκητου Ήλιου.

    • Επιπλέον ως προς το 1., η ΧΑ είναι μια οργάνωση με στρατιωτική δομή και ιεραρχία που προαποφασίζει και εκτελέι οργανωμένα εγκληματικές πράξεις. Μπορεί δηλαδή να συγκριθεί με τις διάφορες μαφίες και τις δολοφονικές/»τρομοκρατικές» οργανώσεις «17Ν» κλπ, των οποίων τα μέλη σαπίζουν — όχι άδικα — στον Κορυδαλλό.

    • Ο/Η chris λέει:

      δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο χρειαζεται να διαβασει καποιος για να πειστει πως αυτοι οι αυγοσυμοριτες ειναι ακρως επικινδυνοι εκτος απο παρανοϊκοι.
      ελεος πια με την ηλιθιοτητα!

  10. Ο/Η Μίνα λέει:

    Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

    Καταγγελία ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής.Ο Μιχαλολιάκος δίνει ψηφοδέλτια απο τα κεντρικά, σταυρωμένα με τους κολλητούς του….Καλή αρχή κάνετε…

    http://ventetta.blogspot.com/2012/04/blog-post_6728.html

  11. Ο/Η Παιδοφιλία-Ομοφυλοφιλία-Χρυσή Αυγή λέει:

    «όπως λέγεται, υπήρξαν καταγγελίες για παιδοφιλία και ομοφυλοφιλία για ορισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής»

    ΒΗΜΑ
    Ν.Χασαπόπουλος
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/04/2012, 05:45

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=452491

    Οι φύρερ της διπλανής πόρτας

    Ο κ. Μιχαλολιάκος ρίχνει τους τόνους του εξτρεμισμού προκειμένου να μπει στη Βουλή και ομνύει εις τον θεόν… Απόλλωνα

    Ο φασισμός είναι ζήτημα… μοιρών

    Ο Χίτλερ ύψωνε το χέρι του κατά 90 μοίρες όταν χαιρετούσε, αλλά ο ίδιος το υψώνει κατά 75 μοίρες, για να χαιρετίσει όμως, όπως λέει, τον Απόλλωνα, τον θεό του Ηλιου. Αν και ισχυρίζεται ότι το Καταστατικό του κόμματός του δεν προβλέπει «επίσημο χαιρετισμό», εν τούτοις μέλη της Χρυσής Αυγής σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούν τον φασιστικό χαιρετισμό και όλοι προφανώς ενθυμούνται την πορεία του σώματος των Βατραχανθρώπων (παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010), όταν οι δύο επικεφαλής τους – σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, μέλη της Χρυσής Αυγής – φώναζαν ρατσιστικά και εθνικιστικά συνθήματα.

    Αλλαξαν ακόμη και θρησκεία, προφανώς για να διεισδύσουν στην κοινωνία. Ως το 2002 πολλά δημοσιεύματα της Χρυσής Αυγής υμνούσαν το Δωδεκάθεο (που ταιριάζει με τον μύθο των αρίων φυλών), τον θεό Πάνα, ακόμη και τον… Εωσφόρο. Τα τελευταία χρόνια έκαναν στροφή 180 μοιρών και άρχισαν να γράφουν και να μιλούν για τη χριστιανική ορθοδοξία, για την ηθική που πρέπει να επικρατεί στον χριστιανισμό, και τα εγκαίνια των γραφείων τους άρχισαν πλέον να γίνονται με τις ευχές και το λιβανιστήρι παπάδων, μοναχών κτλ.

    Υπάρχουν όμως άλλες σταθερές που δεν πρόκειται να αλλάξουν, όπως η αντίθεσή τους στους ομοφυλόφιλους (τους «π…δες», όπως τους αποκαλούν) αν και, όπως λέγεται, υπήρξαν καταγγελίες για παιδοφιλία και ομοφυλοφιλία για ορισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής: «Ξέρετε πόσοι ομοφυλόφιλοι έχουν ψηφίσει ως τώρα και ΝΔ και ΠαΣοΚ; Εμείς την ομοφυλοφιλία τη θεωρούμε ανωμαλία» απαντά όταν ερωτάται σχετικά ο ηγέτης του κόμματος που θεωρεί «κατακριτέες πράξεις» τόσο την ομοφυλοφιλία όσο και την παιδοφιλία. Και σταματά αμέσως τη συζήτηση εδώ.

    • Ο/Η Νικόλαος Σατανολιάκος λέει:

      http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=221173
      ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ: Η ΧΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ GAY BAR
      Νοέμβριος 9th, 2011,
      Περιλαμβάνεται video

      ΚΟΥΪΖ:
      Ποιός συναγωνιστής χρυσαύγουλος έχει το παρατσούκλι «Ζέτα» και γιατί?
      ΒΟΗΘΕΙΑ (η φωτό είναι για γερά στομάχια) :

  12. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

    ΕΘΝΟΣ
    «E» 30/4

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63650957

    «ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ»
    Συνιδιοκτήτης σε ροζ ξενοδοχείο ο Ν. Μιχαλολιάκος
    Στο Διοικητικό Συμβούλιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην πλατεία Αττικής φιγουράρει και το όνομα του Νίκου Μιχαλολιάκου. Η επιχείρηση απασχολεί και… αλλοδαπούς

    Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (κοινώς ΦΕΚ) κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που εξελέγη από γενική συνέλευση και θα διοικούσε την εταιρεία μέχρι τις 27/5/2012 είναι το εξής: πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών, αντιπρόεδρος η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου κάτοικος Πεύκης και μέλος ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκ

  13. Ο/Η Antifa λέει:

    Βιβλίο- καταπέλτης για την Χρυσή Αυγή- Ποιοι τη χρηματοδοτούν

    30/04/2012 – 13:37

    Καταπέλτης για «τα έργα και τις ημέρες» της Χρυσής Αυγής είναι οι αποκαλύψεις που κάνει πρώην στέλεχος της oργάνωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου, σε βιβλίο του με τίτλο «Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής».

    Μέχρι το 2002 ο, Χάρης Κουσουμβρής ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της «Χρυσής Αυγής»- ο τρίτος τη τάξει και ταμίας της. Τότε αποχώρησε, θυμωμένος τόσο από ορισμένους κανόνες λειτουργίας της οργάνωσης, όπως ήταν η απαίτηση για τυφλή υποταγή στον αρχηγό, όσο και από το καθαρά ναζιστικό- όχι απλώς φιλογερμανικό- πνεύμα που τη χαρακτήριζαν.

    Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουσουμβρής τονίζει ότι η μελέτη κειμένων του Χίτλερ και του Γκέμπελς ήταν όρος εκ των ων ουκ άνευ για να γίνουν αποδεκτά τα νέα μέλη. Το ίδιο φυσικά ίσχυσε για τον ίδιο, ο οποίος εντάχθηκε στη «Χρυσή Αυγή» το 1990, σε ηλικία 17 ετών, μαζί με τον αδελφό του Σωκράτη.

    Άκρως ενδιαφέροντα είναι όσα αναφέρει ο συγγραφέας για τους άδηλους πόρους της οργάνωσης. Τονίζει συγκεκριμένα:

    «Ως ταμίας, είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται οργάνωση. Ποιος την ενίσχυε, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος…».

    Σκιαγραφώντας με εντονότερα χρώματα αυτήν την εικόνα εξωτερικών συνεργασιών, ο συγγραφέας προσθέτει πως κάποτε ο «αρχηγός» τον είχε στείλει, με άλλους, να συνοδεύσουν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ πολιτικό πρόσωπο που τον είχε καλέσει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

    Στο βιβλίο τονίζεται ακόμη: «Απ’ ό, τι εμμέσως μας έδωσε να καταλάβουμε ο ίδιος ο διαβόητος »αρχηγός» της Χρυσής Αυγής, »αρπαχτές» γινόντουσαν από όλους τους κομματικούς χώρους καταπώς συνέφερε τα δύο μεγάλα κόμματα».

    Ο κ. Κουσουμβρής είχε ανοίξει κάποτε και εκδοτικό οίκο, με την ονομασία «Ερεβος», στον Πειραιά. Αποδείχθηκε όμως ότι ανέλαβε μεγάλο ρίσκο. Ο ίδιος και η οικογένειά του απειλήθηκαν και, τελικά, επί της ουσίας εκδιώχθηκαν.

    Έκλεισε το βιβλιοπωλείο, μετακόμισε από τον Πειραιά στην επαρχία, άλλαξε όλα τα τηλέφωνά του. Εν ολίγοις, εξαφανίστηκε κατά τα πρότυπα που χαρακτηρίζουν το θεσμό της «προστασίας μαρτύρων». Η διαφορά είναι ότι κ. Κουσουμβρής χρειάστηκε να μεριμνήσει ο ίδιος, για να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την οργή των παλιών ομοϊδεατών του.

    Αναφέρει χαρακτηριστικά το πρώην στέλεχος της οργάνωσης:

    «Η Χρυσή Αυγή από την αρχή είχε πρόβλημα γερμανοπληξίας. Αρχικά υπήρχαν σβάστικες στα γραφεία, αλλά ύστερα εξαφανίστηκαν. Ωστόσο ο Μιχαλολιάκος ήθελε να μας πείσει για την υπεροχή του Homo nordicus, του ανθρώπου από τον Βορρά. Ποιος όμως ο λόγος, όταν ο Χίτλερ στο βιβλίο του παραδέχεται ως προγόνους του τους Έλληνες;».

    Ο κ. Κουσουμβρής τονίζει: «Ήταν 13 Μαΐου 1990 όταν περάσαμε για πρώτη φορά το κατώφλι της οργάνωσης στην οδό Κεφαλληνίας 74 και μου πήρε 12 χρόνια να καταλάβω το λάθος μου». Προσθέτει:

    «Ο ‘αρχηγός’ ήταν το υπέρτατο ον για εμάς. Ο λόγος του, διαταγή. Αυτό απαιτούσε και από εμάς. Τυφλή υποταγή. Αν κάποιος τον αμφισβητούσε, αναλαμβάναμε εμείς, τα πρωτοπαλίκαρά του, να τον συνετίσουμε με κάθε είδους εκφοβισμό. Δυστυχώς, έχω αναγκαστεί να χειροδικήσω εναντίον φίλων μου επειδή αμφισβήτησαν τα λεγόμενά του».

    Στο βιβλίο, ο συγγραφέας παραδέχεται ότι μισούσε στο έπακρο τους μετανάστες και τους αριστερούς. Ο ίδιος είχε συμμετάσχει σε συμπλοκές, μία εκ των οποίων – με 15 άγνωστους που του επιτέθηκαν – τον ανάγκασε να κάνει 45 ράμματα.

    Αυτό που άρχισε να τον προβληματίζει – και τελικά να τον κλονίζει – σε ιδεολογικό επίπεδο, ήταν η διαπίστωση πως η θεωρία του Homo nordicus και η αναζήτηση ενός «ανώτατου φυλετικού τύπου», ερχόταν σε αντίθεση με τον εθνικισμό. Η απορία του συγγραφέα: «Ποιος ο λόγος λοιπόν να λατρεύουμε τη Γερμανία, εφόσον εμείς (σ.σ. εννοεί οι Έλληνες) ενσαρκωθήκαμε στο όνειρο ενός εκ των μεγαθηρίων της ιδέας (σ.σ.: εννοεί τον Χίτλερ).

    Ο συγγραφέας καταλογίζει επίσης τραγικές αντιφάσεις στις απόψεις της «Χρυσής Αυγής» για το δικτάτορα Μεταξά, προτού καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η οργάνωση, τελικά, «συμπλέει με το σύστημα».
    http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=42204&category_id=86

  14. Ο/Η Ρόζα Λούξεμπουργκ λέει:

  15. Ο/Η Κόκκινη Ρόζα λέει:

  16. Ο/Η Παλιός λέει:

    xryshaygh.wordpress.com/2012/03/23/%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%87%CF%81/

    « Τρέμει η δικτατορία των διεφθαρμένων
    Πανικόβλητο το μνημονιακό σύστημα από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής… »

    ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
    Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Μαρτίου 23, 2012

    «Είτε το θέλουν οι τοπικές κοινωνίες είτε όχι, είτε το θέλετε, είτε όχι θα γίνει» είπε ο κ. Χρυσοχοίδης και από τηλεοράσεως, αλλά και στους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών δηλαδή στο Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, στον Αντιπεριφεριάρχη, στην Δήμαρχο Βοίου, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βοίου τον οποίο απρεπώς διέκοψε και τον χαρακτήρισε σαν λαϊκιστή, «είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα» λέει βέβαια ο λαός μας και στους τοπικούς Βουλευτές, σχετικά με την δημιουργία στρατοπέδου συγκεντρώσεως, γιατί περί αυτού πρόκειται, στην Νεάπολη Κοζάνης.

    Αλήθεια κ. Υπουργέ, ποιός είσθε εσείς που μιλάτε με αυτό τον τρόπο; Ποιός νομίζετε ότι είσθε, για να προκαλείτε βάναυσα τις τοπικές κοινωνίες τις οποίες και εσείς ως μέλος του πολιτικού συστήματος οδηγήσατε στην παρακμή;…

    Το πρόβλημα το δημιούργησε η άφρων και αδιάφορη συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος που κατέρρευσε.

    OΛOKΛHΡH Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Ανοιχτή επιστολή Σισανίου Παύλου στον Υπουργό Χρυσοχοϊδη

  17. Ο/Η Παλιός λέει:

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/05/blog-post_9288.html

    Παρουσίαση υποψηφίων: Ο σατανιστής

    Οι εκλογές πλησιάζουν και οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πρέπει να ξέρουν ποιόν θα «σταυρώσουν». Για να τους διευκολύνουμε, θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής. Καθώς το θέμα αφορά το «σταύρωμα», ξεκινάμε από τον υποψήφιο που θα ενοχληθεί περισσότερο από την χρήση του σταυρού.
    Όπως είναι ευρύτερα γνωστό, ο Μιχαλολιάκος παλαιότερα δήλωνε ανοιχτά λάτρης του Εωσφόρου, έγραφε σε βιβλία για την έλευση του Αντιχρίστου και έγραφε ποιήματα για ανθρωποθυσίες στον Σατανά. Πολλοί άσχετοι που δεν γνωρίζουν τίποτα για ότι συμβαίνει στην Χρυσή Αυγή, όμως νομίζουν ότι αυτά τα έκανε ο Μιχαλολιάκος μόνο στο παρελθόν και ότι τώρα πλέον έχει σταματήσει να στηρίζει τον Σατανισμό.
    Κάνουν λάθος… Δείτε ποιόν διόρισε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, με προσωπική του απόφαση, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής στο 7ο Συνέδριο. Πρόκειται για τονΓιώργο Γερμενή, γνωστό με το ψευδώνυμο «Καιάδας», που μάλιστα θεωρείται ο ηγέτης της σατανιστικής μπάντας «Naer Mataron»! Οι φωτογραφίες από μόνες τους προκαλούν σοκ. Επειδή όμως πιθανόν κάποιος πει πως το κάνουν για … πλάκα και χάριν του θεάματος, βρήκαμε μία συνέντευξη του «Καιάδα», όπου εξηγεί τις απόψεις του.
    – Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;
    Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν «μολύνεται» από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Όλοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. Ο Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα, όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη-ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.
    – Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal;
    Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.
    Στις εκλογές που έρχονται ο σατανιστής Γερμενής θα είναι υποψήφιος στην Β’ Αθηνών με την Χρυσή Αυγή. Εμπρός «ελληνορθόδοξοι» της πλάκας, τρέξτε να εκλέξετε σατανιστή στην Βουλή! Εκτός από το Ευαγγέλιο (για τους ορθόδοξους) και το Κοράνι (για τους μουσουλμάνους της Θράκης), θα χρειαστεί και η «Σολωμονική» (η βίβλος των σατανιστών) για την ορκωμοσία των νέων βουλευτών.

  18. Ο/Η Του κώλου λέει:

    Toυς πήρε ο πόνος.
    Τώρα που οι ψήφοι τους λακάνε στα Χρυσά Αυγά ξύπνησε μέσα τους ο πατριωτισμός και ο αντιναζισμός.

    Καρατζαφέρης: Χιτλερικοί και σατανιστές οι «χρυσαυγίτες»

    ΑΘΗΝΑ 29/03/2012
    http://www.nooz.gr/greece/karatzaferis-an-mporeso-8a-diokso-tous-metanastes

    Αστέριος Ροντούλης:“Η Χρυσή Αυγή προβάλλει το σατανισμό”!
    http://www.inews.gr/135/asterios-rontoulisi-chrysi-avgi-provallei-to-satanismo.htm

    Επίθεση στη «Χρυσή Αυγή» εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς λέγοντας πως «όσοι έχουν ναζιστικά σύμβολα δεν έχουν θέση ανάμεσα μας, είναι εχθροί της πατρίδας». Υπενθύμισε ότι ο Χίτλερ ήταν που έκαψε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη και σημείωσε ότι όπως στην Κατοχή κουκουλοφόροι και ναζί ήταν το ίδιο πράγμα, έτσι και σήμερα κουκουλοφόροι και φιλοναζί είναι το ίδιο πράγμα.

    http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2171187

  19. Ο/Η laskaratos λέει:

    Οι χιτλερικοί απειλούν:

    http://www.sigmalive.com/news/greece/484960

    Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε Τσίπρα και Γλέζο με τα κρεμμυδάκια

    27 Απριλίου 2012

    Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή.

    Αφορμή υπήρξε η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Ant1 για το εάν πρόκειται να δεχτεί να συνομιλήσει με τη Χρυσή Αυγή στο ίδιο τραπέζι.

    «Δεν έχω την πρόθεση να ανταλλάξω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αμέσως μετά στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δημοσιεύθηκε η απάντηση τους.

    «Του οφείλουμε συνεπώς την απάντηση, που η έλλειψη δημοσίου βήματος, μας στερεί τη δυνατότητα να του τη δώσουμε κατά πρόσωπο, όπως του αξίζει:

    Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός Βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια.

    Και αυτόν και τους ομοίους του και το ίνδαλμά του, τον κρονόληρο Μανόλη Γλέζο

  20. Ο/Η Καρατζαφύρερ λέει:

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/b_27.html

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Το Έρεβος που αποζητά να ΣΚΕΠΑΣΕΙ την Ελλάδα! (Μέρος B΄)

    (συνέχεια από το προηγούμενο)

    Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

    Ένα σχεδόν χρόνο, κράτησε το …ειδύλλιο του Μιχαλολιάκου με τον…τέως δικτάτορα. Κι αυτό διότι ο Παπαδόπουλος διαφωνούσε ριζικά με τον νεαρό φιλοναζιστή για πολλά πράγματα. Κατ΄ αρχήν, είχε δεχτεί ο αρχι-πραξικοπηματίας πολλά παράπονα και αρνητικές εισηγήσεις από φίλους και στελέχη του κόμματος, ιδίως απο τον «εικονικό» πρόεδρο του κόμματος Χρύσανθο Δημητριάδη, για την εισαγωγή στο κόμμα ναζιστικής ιδεολογίας.
    Τα πράγματα όμως άρχισαν να γίνονται δραματικά, όταν ο Μιχαλολιάκος επέμενε το κόμμα να κατέβει στις πρώτες ευρωεκλογές, ενώ ο Παπαδόπουλος, φανατικός αντι-ευρωπαιστής (δεν ξεχνούσε ποτέ το άσχημο παιχνίδι που του έπαιξαν οι ηγέτες της -τότε – ΕΟΚ, όταν και είχαν βάλει την ένταξη της Ελλάδας στο «ψυγείο» λόγω δικτατορίας και διότι ποτέ δεν τον αναγνώρισαν ως νόμιμο ηγέτη της) δεν ήθελε ποτέ να δώσει στην Κοινότητα νομιμοποίηση.

    Στο τέλος ο Παπαδόπουλος παραιτείται απο την ουσιαστική αρχηγία του κόμματος και το κόμμα κατεβαίνει εν τέλει στις εκλογές, όπου και κερδίζει μία έδρα στο ευρωκοινοβούλιο, δικαιώνοντας – κατά κάποιον τρόπο – τον Μιχαλολιάκο που επέμενε. Η κόντρα όμως με τον Δημητριάδη δεν έληξε ποτέ κι έτσι, ο Μιχαλολιάκος εγκαταλείπει την ΕΠΕΝ, με σκοπό να ιδρύσει δική του κίνηση, η οποία θα φέρει – στην ουσία – και τη σφραγίδα του. Η κίνηση θα έφερε ως τίτλον – ποιόν άλλον; – αυτόν του περιοδικού (το οποίο είχε πολύ μεγάλη ζήτηση απο τα περιθωριακά άτομα κυρίως τον καιρό όπου είχε ανασταλεί η έκδοσή του) και ταυτόχρονα επαναφέρει και το περιοδικό και πάλι στη κυκλοφορία.

    Ν. Μιχαλολιάκος και Μάκης Βορίδης – Βίοι Παράλληλοι

    Ηταν Γενάρης του 1985, όταν και έγιναν και τα δύο αυτά γεγονότα. Το πλήρες όνομα της νέας αυτής φασιστικής κίνησης είναι «Εθνικό Λαϊκό Κίνημα – Χρυσή Αυγή» και είναι…ό,τι ακριβώς περιγράφεται στο ιδεολογικό της όργανο: ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ.

    Απο τότε και μέχρι το 1993, η κίνηση αυτή είναι σχεδόν ανύπαρκτη πολιτικά. Δεν συμμετείχε σε καμμιά εκλογική αναμέτρηση, ούτε και έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους, εμείς τους συνοψίζουμε στον εξής έναν: Την ύπαρξη της ισχυρής ακροδεξιάς νεολαίας της ΕΠΕΝ, όπου πρωτοστατούσε ένα άλλο …γνωστό «φρούτο» της εποχής, ο αδίστακτος – παρ΄ολίγον – φονιάς, ο «δολοφόνος» με το αγγελικό χαμόγελο, Μάκης Βορίδης, το πρώην στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. και νυν υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

    Οι σχεσεις του Μιχαλολιάκου με τον Βορίδη ήταν και είναι εχθρικές. Απύθμενο, σχεδόν αβυσσαλέο μίσος χωρίζει τους δύο άνδρες. Παρ΄ ό,τι ο Βορίδης υπήρξε ομοιδεάτης του Μιχαλολιάκου, εν τούτοις το πράγμα «στράβωσε», όταν και ο τελευταίος ανακάλυψε οτι οι σοβαρές διαφωνίες που είχε με την ΕΠΕΝ και οι κόντρες που ξεσπούσαν ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη της, δεν ήταν παρά …έργο Βορίδη, που επιθυμούσε διακαώς να βγάλει απο τη μέση τον…»αγαπημένο» του αρχι-πραξικοπηματία και να πάρει τη θέση του στη νεολαία του κόμματος. Διότι ο Βορίδης, εκτός των άλλων, είχε και μια πιό …»ευγενική» καταγωγή, είχε μαθητεύσει στο Κολλέγιο Αθηνών και ανήκε στην «αριστοκρατία» της Αθήνας, ενώ ο Μιχαλολιάκος δεν έπαυε να ήταν ένας…απλός λαικός ακροδεξιός. Συν τοις άλλοις, οι ισχυροί που χρηματοδοτούσαν την ΕΠΕΝ, ήθελαν κι ένα πιο εξευγενισμένο άτομο, με θεωρητικές σπουδές στο ενεργητικό του, που να μπορεί να στέκεται με μεγαλύτερη άνεση μπροστά στα δημοσιογραφικά μικρόφωνα (αν χρειαζόταν), όσο με την ίδια άνεση κρατούσε και το δολοφονικό τσεκούρι στις διαδηλώσεις κατά των αριστερίστικων αντιεξουσιαστικών ομάδων. Εκτός αυτού, ο Βορίδης είχε μεγαλύτερες επιρροές στις λαικές μάζες των ακροδεξιών, λόγω του ότι είναι φανατικός Χριστιανός Ορθόδοξος (παρά τα…τσεκούρια και τους μπαλτάδες), ενώ ο Μιχαλολιάκοςείχε ήδη ασπαστεί τον «παγανισμό», δηλαδή την σατανολατρεία του Εωσφορισμού, πράγμα που είχε κατα καιρούς δηλώσει τόσο στο περιοδικό του, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όσο και στις μετέπειτα συναθροίσεις της νεολαίας της ΕΠΕΝ.

    Θα περίμενε λοιπόν κανείς, να είχε υπάρξει μια πιο έντονη και ανοιχτή αντιπαράθεση μεταξύ τους. Ομως ο Μιχαλολιάκος, πολύ πιο έξυπνος και διορατικός απο τον Βορίδη, μεγαλωμένος στο πεζοδρόμιο και όχι στα κολλέγια, διέβλεψε απο πολύ πιο πρίν, τη σταδιακή εξαφάνιση της ΕΠΕΝ, επειδή ακριβώς αυτή δεν μπορούσε απο μόνη της να τα βάλει με το «τέρας» του αριστερισμού που επικρατούσε κατα κράτος στην ΠΑΣΟΚική Ελλάδα της δεκαετίας του ΄80 και κατ΄ επέκταση, περίμενε τη στιγμή αυτή υπομονετικά για να αναλάβει δράση. Και η στιγμή αυτή δεν άργησε να έρθει. Πράγματι, η ΕΠΕΝ πήγαινε απο το κακό στο χειρότερο ώσπου, το 1990, ο Βορίδης παραιτείται απο την αρχηγία της νεολαίας και έξη χρόνια αργότερα και ύστερα απο αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες, η ΕΠΕΝ διαλύεται μαζί με την εναπομείνουσα νεολαία της. Ο Βορίδης απο τότε και μέχρι την οριστική ένταξή του στον ΛΑ.Ο.Σ. δεν κάνει τίποτε άλλο απο το να περιφέρεται απο δώ κι απο κεί, είτε ιδρύοντας νέες κινήσεις είτε συμμετέχοντας σε κοινό ψηφοδέλτιο με άλλες. Για να ακριβολογούμε, τον Απρίλιο του 1994 μαζί με άλλα 200 στελέχη του ευρύτερου εθνικιστικού – φασιστικού χώρου, προερχόμενα κυρίως από την Ε.Π.ΕΝ. και το διαλυθέν ΕΝ.Ε.Κ. (Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα που είχε ιδρυθεί στις 6 Μαΐου 1979 στον Βόλο απο πρώην μέλη της ΕΝΕΠ), ίδρυσε το Ελληνικό Μέτωπο και εξελέγη με ισχυρή πλειοψηφία Πρόεδρός του, θέση την οποία κράτησε μέχρι την άρση της πολιτικής δράσεως του Ελληνικού Μετώπου από την Κεντρική του Επιτροπή, τον Μάιο του 2005.

    Ο Μιχαλολιάκος είχε κερδίσει κατά κράτος τον Βορίδη, χωρίς να κουνήσει ούτε το μικρό του δακτυλάκι! Κι έτσι, ο δρόμος για την επανένωση του λεγόμενου Εθνικιστικού Κινήματος μέσω της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, ήταν πλέον ορθάνοιχτος.
    ΕΝΘΕΤΟ

    Η Χρυση αυγη σφετεριζεται την Ελληνορθοδοξια…

    ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Το Έρεβος που αποζητά να ΣΚΕΠΑΣΕΙ την Ελλάδα! (Μέρος B΄) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/b_27.html#ixzz1ti1Z0dfT

  21. Ο/Η Βολταίρος λέει:

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1330532

    Πληροφορίες για τον Νεοναζί τραμπούκο της Χρυσής Αυγής

    από @ 8:19, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

    Γίνεται αυτή η δημοσίευση ούτως ώστε να σταματήσει η φασιστική δράση του τραμπούκου ΑΜΕΣΑ. Ο συγκεκριμένος φασίστας δημοσίευσε video με τραμπουκισμούς κατά μεταναστών και όχι μόνο. Ένα μετανάστη μάλιστα τον έριξε στα σκουπίδια βρίζοντας τον.
    Το ίδιο θρασύδειλο φασιστοειδές εμφανίζεται σε πολλά άλλα video (με το πρόσωπο του), παρουσιάζοντας «δράσεις» τις χρυσής αυγής πράγμα που δείχνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για μέλος της. Υπενθυμίζουμε ότι το κράτος αναγνωρίζει ακόμα τη Χρυσή Αυγή ως νόμιμο κόμμα. Ονομάζεται: Πλαπούτας Ηλίας (το Πλαπούτας δεν ξέρουμε αν είναι το πραγματικό του επώνυμο) e-mail: plapoutas123@yahoo.gr Καλούντε όλοι οι σύντρολλοι που έχουν περισσότερες πληροφορίες να μας ενημερώσουν άμεσα. Μιας και το παλικάρι του Μιχαλολιάκου δεν έχει πρόβλημα να φαίνεται η φατσούλα του, βρήκαμε στο ανοιχτό group του στο facebook με τίτλο «Ηλίας Σεξοκούνελο Πλαπούτας» μερικές φωτογραφίες όπου φαίνεται πιο καθαρά. Επειδή δεν είμαστε παρτάκιδες τις μοιραζόμαστε μαζί σας:
    http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_8352.html

    Υπάρχει μια πληροφορία

    από Iντιμιντιατρολλς 21:42, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011
    Οτι μένει στο ίλιον, καλό είναι να ψαχτεί λίγο αν ισχύει απο συντρόφους εκεί.

    1330758
    χρυσαυγίτης διανοούμενος μουχαχαχαχαχαχαχαχα

    από δδδ 23:03, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011
    ο παρακατω κυπατζής αλογομούρης λέγεται Φραντζέσκος Πορίχης και είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου και της κεντρικής επιτροπής της σκατουλής αυγής.Αμα τον πετυχετε σε καναν ιππόδρομο ταίστε τον σανό! http://www.youtube.com/watch?v=JXiRhyrnqKE&feature=related

    1330767
    συγκέντρωση της χρυσής αυγής στη Ραφήνα

    από Μ. 23:27, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011
    Την ερχόμενη Κυριακή, στις 7:30 μ.μ., έχει συγκέντρωση όλος ο συρφετός στο ξενοδοχείο Αύρα στη Ραφήνα. Θα πάει και ο Μιχαλολιάκος με τον εικονίζομενο στο κέντρο της τελευταίας φωτογραφίας, Κασιδιάρη.
    Δυστυχώς, δεν έχει ακουστεί τίποτα για παρέμβαση-αντισυγκέντρωση.
    Εκμεταλεύονται την απουσία πολλών συντρόφων στη Θεσσαλονίκη, ώστε να πατήσουν πόδι ανοιχτά πλέον στην περιφέρεια. Η Ανατ. Αττική προσφέρεται διότι εκεί έχουν ερείσματα και υποστήριξη από διάφορους παραγοντίσκους της τοπικής κοινωνίας. Ήδη το μπλόγκ ενός ηλίθιου απόστρατου καραβανά που το παίζει δημοσιογράφος της Ραφήνας τους έχει βγάλει τρείς αναρτήσεις:
    http://rafinastage.blogspot.com/2011/08/blog-post_398.html
    http://rafinastage.blogspot.com/2011/09/11-730.html
    http://rafinastage.blogspot.com/2011/09/blog-post_3713.html
    Εως πότε θα αφήνουμε τα σκουλήκια να βρωμίζουν τις γειτονιές μας;

    1330795
    κρεμάλες

    από Άλφα Στερητικό 2:18, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
    ο μεσαίος της τελευταίας φωτό λέγεται Ηλίας Κασιδιάρης ιδού και το facebook του:

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002192077894

    1330816
    τηλ του ξενοδοχειου

    από kill nazi 6:51, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
    22940 – 22780 τους τσακιζουμε στα τηλεφωνα.Και ισως να σκεφτουν την επομενη φορα…η διευθυνση του ξενοδοχειου υπαρχει και στο ιντερνετ

    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

    1330852
    Το μαντολίνο του λοχαγού Franjesco

    από Η γιαγιά του 12:25, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
    Πηγαίνοντας στο (αντισυστημικό) facebook του αρρωστιάρη – συγχωριανού αλβανών (κατά δήλωσή του στην τηλεόραση) βλέπουμε κάτω δεξιά:

    Άλλοι με παρόμοιο όνομα

    Sheik Mohamed Ilias
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    Όσο για τον άλλο Έλληνα τον Φρατζέσκο,ας μας εξηγήσει την προέλευση του ονόματός του.Αρχαιοληνικό δεν το λες..αλλα ούτε και ορθόδοξο είναι.Όσοι πίστευαν ότι τα ναζοειδή είναι απογαμίδια μόνο των γερμανών,πήραν την απάντησή τους.

    Una fatsa – una ratsa.Κρίμα ρε Φρατζέσκο.Αν σε κρατούσε ο παππούς,τώρα θα είχες Μπελρουσκόνι πρωθυπουργό.Θα γούσταρε και το χαπακωμένο «σεξοκούνελο».

    1330955
    χάρτης της περιοχής με το ξενοδοχείο

    από Μ. 17:55, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
    http://www.bing.com/maps/?v=2&cp=qb320kk00py8&lvl=19.37339701022205&dir=18.96612801700606&sty=u&form=LMLTCC

    1330972
    σε τηλ που πηρα

    από / 18:29, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
    εκαναν οτι δεν γνωριζουν και το επαιζαν ασχετοι και λενε οτι εχουν συχνα διαφορες εκδηλωσεις κλπ.Για την εκδηλωση των ναζι κουβεντα…ας προσεχουν.

    1331196
    Smash fascism

    από (A) 14:50, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

    AIXAFEM FEIXISME (IN CATALAN), SMASH FASCISM, Pere Catalá Roca [1936]. Issued by the Commissariat of Propaganda, Government of Catalonia. A photomontage of a sandaled foot crushing a swastika on a dampened cobbled street. The rope-soled sandals, alpargatas, are traditional peasant footwear, suggesting that it is the common people who will crush the fascist invaders. Note that the swastika was reversed when the montage was made. Australian surrealist poet Mary Low mentions seeing the poster after an evening at the theater in Barcelona in 1936. The passage occurs toward the end of Rd Spanish Notebook, the memoir she coauthored with Cuban revolutionary Juan Brea: «We stood outside the columned portico, in front of us a poster flapped in the rain—a foot in a Catalan sandal crushing a swastika with negligent, unquestioned strength» (p.226).

    1334243
    το τηλέφωνο του Πλαπούτα

    από GiaNt 15:36, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

    και μερικές ακόμα φωτογραφιούλες

    από GiaNt 15:41, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

    μογγολόφατσα με τα όλα της

    1334249
    Attachment

    από GiaNt 15:41, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

    Image scaled down

    1334250
    Attachment

    από GiaNt 15:41, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

    1334251
    Attachment

    από GiaNt 15:41, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

    1334549
    ντροπη

    από ψαρας 14:49, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011
    δεν περιμενα απο τον χωρο, τετοια αντιμετωπιση σε ατομα που ανηκουν σε ευπαθεις κοινωνικες ομαδες.το παιδι ειναι «ελαφρυ» μην το κοροιδευεται

    1355842
    Τα φασιστοειδή κάνουν εγκαίνια γραφείων στην Ανατ. Αττική

    από antifa 14:32, Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011
    Οπως φαίνεται από τα ακόλουθα φασιστοσάϊτς, οι χρυσαύγουλοι εγκαινιάζουν σήμερα τα γραφεία τους στη Λούτσα με προσκεκλημένο τον αρχηγό τους Μιχαλολιάκο.

    Δυστυχώς, παρά την καλή παρέμβαση που έγινε το Σεπτέμβρη στη Ραφήνα, μετά δεν υπήρξε καμμία συνέχεια, με αποτέλεσμα οι φασίστες να ξεθαρέψουν (στις 28 Οκτώβρη έκαναν και παρέλαση, χτες μοίραζαν κανονικότατα προκηρύξεις της σιχαμένης ιδεολογίας τους στη λαϊκή αγορά της Λούτσας).

    Γιατί αφήνουμε να στηθεί ένας νέος Αγ. Παντελεήμονας στην Ανατ. Αττική;
    http://rafinastage.blogspot.com/2011/11/blog-post_3766.html (σάϊτ κρυπτοφασίστα καραβανά)

    http://xa-an-at.blogspot.com/2011/11/blog-post_19.html (σάϊτ χρυσαύγουλων ανατ. αττικής)

    1356010
    Ξέχασες να αναφέρεις…

    από ντόπιος 0:59, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011
    …ότι ο κόσμος και οι περαστικοί τους γιουχάιζαν και κανένας δεν ήθελε να πάρει τα κωλόχαρτά τους, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να τα αφήνουν όπου βρίσκανε και μετά όποιος τα έβλεπε να τα πετάει στα σκουπίδια αηδιασμένος…

    …μαγαζάτορες βγήκαν με σακούλες απορριμάτων και μάζευαν τη ρύπανση της ΕΥΠ…

    1358663
    χρυσαυγίτες = ρουφιάνοι

    από νεοναζί καλός μόνο νεκρός 21:01, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

    Image scaled down

    Όπως βλέπετε, οι χρυσαυγίτες δίνουν στεγνά τον παλιό τους «συναγωνιστή» και τον απειλούν με μαχαιρώματα κτλ.

  22. Ο/Η Gay λέει:

    Hitler is gay for Fegelein

    Was Hitler Gay? Hitler the Flower-Child. The Dancing Hitler

  23. Ο/Η Nτένης ο τρομερός λέει:

    Aπό Jungle report

  24. Ο/Η Νικόλαος Ταταρολιάκος λέει:

    Νεοναζιστικές κωλοτούμπες

    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη MsPithia την 28 Οκτ 2010
    Ο Μιχαλολιάκος θέλει τζαμί στην Αθήνα

  25. Ο/Η Νικόλαος Ταταρολιάκος λέει:

    Παρέμβαση Μιχαλολιάκου στο τέλος (9’55»)
    δηλαδή όποιος έχει τη μύγα …

    Στην ΕΥΠ πρώην μέλος του ΛάΟΣ που χαιρετά ναζιστικά
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη LeftNews την 20 Νοέ 2011
    Την εμπλοκή του ΛΑΟΣ και πρωτοκλασάτων βουλευτών της ΝΔ στη πρόσληψη πρώην επικεφαλής της νεολαίας του κόμματος του Καρατζαφέρη στην ΚΥΠ, ο οποίος εμφανίζεται σε αρκετές φωτογραφίες να χαιρετά ναζιστικά, αποκάλυψε η χθεσινή εκπομπή «Μακελιό» του τηλεοπτικού σταθμού «Kontra Channel».

  26. Ο/Η Left λέει:

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    Το απόγευμα της πρωτομαγιάς διάλεξαν θρασύδειλοι φασίστες της Χρυσής Αυγής να τραμπουκίσουν εναντίον της οικογένειας αγωνιστή συνδικαλιστή μέλους της ΚΕΕΡΦΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πιο συγκεκριμένα δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, φορώντας κράνη και γυαλιά ηλίου, στάθηκαν έξω από το σπίτι του συντρόφου, και επειδή ο ίδιος απουσίαζε πλησίασαν τη σύζυγό του λέγοντας «να πεις στο κομμούνι τον άντρα σου ότι αν βγούμε στη Βουλή πρώτα θα γ… εσένα και μετά αυτόν».

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αγωνιστής στοχοποιείται από τη Χρυσή Αυγή.

    Οι απειλές τους δεν πετυχαίνουν τίποτε άλλο από το να αποδεικνύουν το αποκρουστικό, εγκληματικό, ναζιστικό τους πρόσωπο. Χρειάζεται να φράξουμε το δρόμο σε αυτή τη συμμορία παρακρατικής βίας.Να μην αφήσουμε τους νεοναζί να μπουν στη βουλή. Η ηρωική Βιάννος που ύψωσε το ανάστημα απέναντι στη συμμορία της Χρυσής Αυγής, των απόγονων των γερμανοτσολιάδων και τους κήρυξε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ,δείχνει το δρόμο.

    Καμία ψήφος στη Χρυσή Αυγή.

    Κανένας ναζί στη Βουλή.

    Έξω οι φασίστες από τις πόλεις και τις γειτονιές μας.

    ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

    ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  27. Κύριε Λασκαράτε, ο κυρ-Καμίνης, πρώην «προοδευτικός» Συνήγορος του Πολίτη, προέβει σε ένα ακόμα ατόπημα: απαγόρευσε την διενέργεια αντιρατσιστικών εκδηλώσεων με το πρόσχημα … της τάξης! Ιδού και η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΔΑ: http://www.hlhr.gr/details.php?id=650

    Αξίζει να τονίσουμε ότι στη Γερμανία της κυρίας Μέρκελ — που πολλοί δυστυχώς και στην Αριστερά παρομοιάζουν με τον Χίτλερ (όχι πως η πολιτική δεν σηκώνει πολύ σοβαρή κριτική) — δεν υπάρχει δήμαρχος που να απαγορεύει τις αντιρατσιστικές και αντιναζιστικές εκδηλώσεις. Αντίθετα, ειδικά οι προοδευτικοί δήμαρχοι όχι απλώς ενισχύουν τέτοιες εκδηλώσεις αλλά φροντίζουν να εξευτελίσουν όσο μπορούν τους ανεγκέφαλους ναζί, στα όρια του νόμου πάντα. Πχ συχνά-πυκνά τα άδεια ξυρισμένα κεφάλια παρευλαύνουν ξυπόλητα γιατί έχουν κατασχεθεί οι αρβύλες τους…

  28. Ο/Η laskaratos λέει:

    Αγαπητό Κόκκινο Πανί,
    ο ανεκδιήγητος κ.Καμίνης αντάλλαξε και χειραψία με τον Φύρερ χωρίς να ντρέπεται για την αυξημένη ευθύνη που είχε από την προηγούμενη θέση του του υπερασπιστή των ατομικών δικαιωμάτων

    Ως προς την κατά αισχρό τρόπο αποκαλούμενη χιτλερική (γεγονός που έχει επισημανθεί διεθνώς),
    http://www.washingtonpost.com/blogs/blogpost/post/angela-merkel-depicted-as-nazi-in-greece-as-anti-german-sentiment-grows/2012/02/10/gIQASbZP4Q_blog.html

    από τον κ.Τράγκα (και κάποιους λαϊκοδεξιούς ή και λαϊκιστές τύπου Δημαρά), Μέρκελ, κόρη του ανθρωπιστή ιερέα που πήγε να ζήσει οικιειοθελώς στην Αν.Γερμανία για να βοηθήσει καθυστερημένα παιδάκια,

    μπορούμε να δούμε αυτό:

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1353704

    Η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU), το κεντροδεξιό κόμμα της καγκελαρίου της Γερμανίας, τάχθηκε υπέρ της έκκλησης που έκανε η Άγγελα Μέρκελ να τεθεί εκτός νόμου το ακροδεξιό Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα (NPD) μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει στη χώρα εξαιτίας της έρευνας για τις δολοφονίες μεταναστών και ενός αστυνομικού από νεοναζί.

    Η απόπειρα που είχε γίνει το 2001 να απαγορευθεί το NPD είχε αποτύχει λόγω τυπικών λόγων που ανάγονται στο Σύνταγμα της Γερμανίας, όμως η Μέρκελ υποστηρίζει πως πλέον η γερμανική δικαιοσύνη πρέπει να μελετήσει τρόπους για να παρακάμψει αυτά τα νομικά προβλήματα.

    Η πρότασή της να επανεξεταστούν οι επιλογές που υπάρχουν για να τεθεί εκτός νόμου το ακροδεξιό κόμμα υιοθετήθηκε ομόφωνα την τελευταία ημέρα του ετήσιου συνεδρίου της CDU στη Λειψία, με τη συμμετοχή περίπου 1.000 στελεχών του κόμματος.

    Το NPD διαψεύδει ότι είναι νεοναζιστικό κόμμα, παρότι νεοναζί το στηρίζουν ενεργά σε εκλογικό και πολιτικό επίπεδο. (ΑΠΕ)

  29. Ο/Η Mαρκήσιος ντε Σαντ λέει:

    Το όνειρο της χρυσής αυγής είναι να μπει στην βουλή με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό (ει δυνατόν και διψήφιο) και από εκεί να εδραιωθεί σε όλη την κοινωνία μεθοδεύοντας με την βοήθεια των μπάτσων και παρακρατικών που θα την ψηφίσουν το πραξικόπημα που θα τους φέρει στην εξουσία.

    Η είσοδος αυτών των καθαρμάτων θα έχει από κάθε άποψη αρνητικές επιπτώσεις. Θα κολλήσει την πολιτική ατζέντα στον φασισμό, θα δώσει αυτοπεποιθηση σε μαχαιροβγάλτες να σφάξουν κόσμο, θα μεγαλώσει τον αριθμό των ακτιβιστών τους, θα κάνει νοητό το αδιανοήτο ο ναζισμός να πάρει τα ηνία της εξουσίας και γενικότερα θα φέρει ένα εμφυλιακό κλίμα που για τις δυνάμεις του ΔΝΤ και της τρόικας θα είναι καλοδεχούμενο εφόσον θα μετατοπίσει την λαϊκή οργή από αυτούς σε κάτι πιο ειδικό και άσχετο.

    Όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο και οι ίδιοι κινδυνεύουν να γκρεμιστούν από το μέγεθος των προσδοκιών που καλλιεργούν.Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι απαιτείται από όλους μας η μέγιστη δυνατή εγρήγορση και εξωστρέφεια και τώρα μέσα σε αυτό τον χαμό ήρθε η ώρα να γνωριστούμε με τους γείτονες μας μαθαίνοντας τι καπνό φουμάρει ο καθένας…

    Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα των εκλογικών ποσοστών των ναζί, πρέπει να είμαστε όλοι σύνταγμα το απόγευμα την μέρα των εκλογων διατρανώνοντας τόσο τις αντιφασιστικές διαθέσεις μας όσο και την επιθυμία μας να πέσει αυτό το καθεστώς που γεννάει τον ναζισμό…

    Χρυση αυγή:ένα τυπικά ναζιστικό κόμμα (όπου ο φύρερ είναι τα πάντα και τα πάντα είναι ο φύρερ…)

    Ο εκμηδενισμός της χιτλερικής αυγής (aka χρυσής αυγής), η φύση του καθεστώτος και η Ζωή

  30. Ο/Η Red λέει:

    Κόλαφος οι μάρτυρες για «Περίανδρο»

    Περιγράφεται ως επικεφαλής της ομάδας της «Χρυσής Αυγής» που προκαλούσε στα Δικαστήρια, προτού επιτεθεί με καδρόνια σε τρεις φοιτητές

    Για «ανοχή» και «συνεργασία» της Αστυνομίας με τη «Χρυσή Αυγή» έκανε λόγο και ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Τρίμης, ο οποίος χαρακτήρισε το περιστατικό της 16ης Ιουνίου 1998 «δολοφονική ενέργεια». Περιέγραψε μια άγρια και συντεταγμένη επίθεση, όπως προέκυψε από τα στοιχεία του επιτόπιου ρεπορτάζ που πραγματοποίησε μία ημέρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό: «Ο κ.Ανδρουτσόπουλος σύμφωνα με έντυπα της οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” ήταν το νούμερο δύο της οργάνωσης και επικεφαλής της “Φάλαγγας” που είχε στρατιωτική πειθαρχία και ήταν επιφορτισμένη με το να τιμωρεί,να χτυπάει κτλ.Θεωρώ ότι ο επικεφαλής δεν θα μπορούσε να μη συμμετείχε σε μια τέτοια ενέργεια.Θα έπρεπε να είχε την τόλμη να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων».

    Κ αι επέμεινε στη συνεργασία της οργάνωσης με την Αστυνομία λέγοντας: «Πρέπει να αναφέρω ότι το 1999,ενώ ήταν φυγόδικος και υποστηρίζει ότι ήταν στη Βενεζουέλα,παραβρέθηκε στην κηδεία του δικτάτορα Παπαδόπουλου.Αυτό κατά τη γνώμη μου δείχνει μια ανοχή από την Αστυνομία και μια συμφωνία.Το ξέρω γιατί τον αναγνώρισα σε πλάνα που προβλήθηκαν στην τηλεόραση».

    Τέλος, στο δικαστήριο, το οποίο διέκοψε για την ερχόμενη Τρίτη, καταγγέλθηκε από συνηγόρους της πολιτικής αγωγής ότι μέλη της «Χρυσής Αυγής» που βρίσκονται στο ακροατήριο φωτογραφίζουν τους μάρτυρες κατηγορίας.
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=256735

  31. Ο/Η Aδαμαντία Ανδρουτσοπούλου πρωθυπουργός λέει:

    http://leyteriastonperiandro.blogspot.com/

    Είμαι ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ που η μοίρα με έχει ορίσει να πολεμάω πάντοτε ΠΕΡΙ-ΑΝΔΡΩΝ. Ασπάζομαι την ευλογία του πατρός μου να συνεχίζω δίχως τίποτα να μπορεί να με σταματά και σας τραγουδώ τον όρκο μου μέσα από ένα κοχύλι:

    «Όταν ύστερα από αμέτρητες προσωπικές θυσίες, οι γύρω μου αδιαφορούν ώστε να πράξουν την δική τους, τότε αναλαμβάνω και πάλι την υποχρέωση να θυσιαστώ για μια ακόμη φορά!».

    Έχετε αυτό στο νου σας ως σκοπό ζωής, διότι πάνω κι απ΄ την γενναιότητα, είναι το πείσμα που θα μας ωθήσει στην Νίκη. Οι μεγάλοι φιλόσοφοι των δύο τελευταίων αιώνων μίλησαν για «τη δύναμη της θελήσεως», για την ισχύ που μπορεί ν΄ απορρεύσει από μία τεράστια βούληση. Στον αιώνα που έρχεται ας κάνουμε πράξη, εμείς ξεχωριστά, την δικιά μας φιλοσοφία:

    «Την θέληση της Δυνάμεως». Μια βούληση τρομακτική που θα εκρεύσει απ΄ τ΄ ατσάλινα κορμιά μας, την σιδηρά μας ψυχή και τα τείχη του πνεύματος μας. Μια θέληση όχι ως προσπάθεια, αλλά φυσική απόρροια της συμπαγούς μας δυνάμεως που δεν θα μπορεί να εκτονωθεί πουθενά αλλού πέρα απ΄ τον Αγώνα.

    Η Δύναμης έγκειται στην Νεότητα. Η Νεότης οφείλει να είναι Δυνατή Και Δυνατοί είναι μόνον εκείνοι που ξεπερνούν την ανωνυμία μέσα από την δράση. Ευχαριστήστε τους εχθρούς που μας το ανεγνώρισαν διώκοντας μας. Και στη συνέχεια πολεμήστε τους. Πολεμήστε τους λυσσαλέα διότι…ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

    Φθάνει μια μέρα που οι προσωπικές περγαμηνές, η συλλογική ιστορία και προπάντων η Πίστης θα ξεπηδήσουν και πάλι οι αξίες απ΄ τα βάθη των αιώνων για ν΄ αποκτήσουν την ΝΕΜΕΣΙ.

    Το κεφάλι της Μέδουσας βρίσκεται στην αιχμή, στην κόψη του σπαθιού σας, την ιερή. Τολμήστε λοιπόν ως ο νέος Περσέας! Υποσημειώνω τέλος με το μήνυμά μου προς όλους τους συντρόφους την εξής διαβεβαίωση:

    «Το να είναι κανείς πραγματικός Εθνικοσοσιαλιστής, αυτό είναι το σπουδαιότερο αγαθό που μπορεί να κερδίσει Λευκός άνθρωπος. Το να είναι δε πραγματικός Έλλην, αυτό είναι το σπουδαιότερο αγαθό που μπορεί ν΄ αποκτήση ο ανώτερος Εθνικοσοσιαλιστής!

    ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

    • Ο/Η Νικόλαος Ταταρολιάκος λέει:

      Εχει κι άλλο blog – κάτω-κάτω για φωτό
      http://ottoskorzeny.blogspot.com/
      Μέχρι τον Φεβρουάριο τα έχωνε στη ΧΑ και τον αρχηγό,
      μετά σταμάτησε … και στερηθήκαμε τα ξεκατινιάσματα.
      Ποιος ήταν ο Οtto Skorzeny … στο google 🙂

  32. Ο/Η Aδαμαντία Ανδρουτσοπούλου πρωθυπουργός λέει:

    http://news.kozaninet.gr/?p=24035

    Ο «Περίανδρος» σπάει την σιωπή του και «καρφώνει» ωμά την Χρυσή Αυγή και τον αρχηγό της, Νίκο Μιχαλολιάκο

    Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Δεκεμβρίου – 28 – 2011

    Το άλλοτε ηγετικό μέλος της Χ.Α. Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός με το ψευδώνυμο «Περίανδρος», ήταν για 4 χρόνια καταζητούμενος από τις ελληνικές αρχές, κατηγορούμενος για τη δολοφονική επίθεση εναντίον των φοιτητών Δημήτρη Κουσουρή και Ηλία Φωτιάδη και του τότε αδιόριστου εκπαιδευτικού Γιάννη Καραμπατσόλη. Η επίθεση είχε στόχο τον Δημήτρη Κουσουρή, μέλους τότε της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης της Φιλοσοφικής και του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ και στελέχους της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2005…

    ο «Περίανδρος» παραδόθηκε στις αρχές. Στις 25 Σεπτεμβρίου 2006 ο «Περίανδρος» καταδικάστηκε ομόφωνα για τις τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε 21 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή. Στις 12 Μαρτίου 2009, αφού η υπόθεση πήγε στο Εφετείο και άλλαξε το κατηγορητήριο σε μία μόνο απόπειρα ανθρωποκτονίας, η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια. Μόνο που ο ίδιος ο «Περίανδρος» ουδέποτε παραδέχθηκε την ενοχή του. Αρνήθηκε να υποδείξει τους πραγματικούς δράστες της επίθεσης, υπηρετώντας πιστά τον προσωπικό του κώδικα τιμής.

    10 χρόνια μετά, ο ίδιος, με επιστολή του έσπασε την σιωπή του και «καρφώνει» την Χρυσή Αυγή αλλά και τον πρόεδρό της, Νίκο Μιχαλολιάκο, για τις πρακτικές και τα ιδεώδη που υπηρετούν.

    ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

    Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές. Παλαιοί συμμαχητές μου στον καλόν αγώνα και νεώτεροι, άξιοι, άγνωστοι σε μένα συναγωνιστές.

    Ενάμισι έτος μετά την αποφυλάκισή μου, ύστερα από 12 έτη στυγερής πολεμικής του ανθελληνικού καθεστώτος σε βάρος μου, και υπό την πίεση αναρίθμητων ερωτήσεών σας, αποφασίζω και λύνω εν μέρει την σιωπή μου.

    Οι ανηλεείς διώξεις εντός και εκτός Ελλάδος, η αναγκαστική αυτο-εξορία, η άδικη κάθειρξη, όλα τούτα μένουν πίσω κι εγώ ως δοκιμασμένος Έλλην προχωρώ. Μαζί τους μένει και η θυσία μου για τον πολιτικό φορέα στον οποίο απ’ το 1983 προσέφερα την νιότη μου με όλη μου την ψυχή, τα όποια μου χαρίσματα, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου, το πνεύμα μου, και πάμπολλες φορές το αίμα μου καθώς λαβώθηκα κι αναστήθηκα χίλιες φορές κατά τον λυσσαλέο πόλεμο του συστήματος και των εχθρών μας.

    Μαζί τους μένει και η αχαριστία των υπανθρώπων, που παριστάνουν κάποιους συντρόφους μας, αρκετοί απ’ τους οποίους παρουσιάζονται έως και σήμερα ως ηγετίσκοι και στελέχη του πατριωτισμού, ενώ δεν ήταν παρά αυτοί, που μ’ έβγαλαν απ’ την μέση το 1998, σε συνεργασία με το καθεστώς είτε εκείνοι που επωφελήθηκαν απ’ την αντρική σιωπή μου ώστε να πληρώσω για κάτι που δεν έκανα.

    Είναι πασίγνωστο σε συγκεκριμένους πρώην και νυν Χρυσαυγίτες, που ουδέποτε εκλήθησαν απ’ τον ανακριτή για το … οτιδήποτε…και που τώρα ως φοβισμένες πουτάνες σιγούν, ότι υπήρξα ΑΘΩΟΣ και κατεδικάσθην για ανομήματα άλλων. Στο ερώτημα βεβαίως τι έπραξαν όλοι αυτοί για μένα, που βίωσα τρομακτικές απώλειες τα 12 αυτά έτη – ψυχικές, σωματικές, οικονομικές, προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές και φυσικά πολιτικές – η απάντηση είναι μία: ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    Ανθρωπάκια συμπλεγματικά, δειλά και ανύπαρκτα, που κρύβονται πίσω από μια ιδέα τιτάνων, δεν έκαναν ποτέ ούτε μία ανοικτή συγκέντρωση για το δίκαιό μου, δεν απάντησαν σε κανέναν απ’ τους δεκάδες αλήτες δημοσιογράφους, που δίχως στοιχεία με συκοφαντούσαν, κάποια καραγκιοζάκια δεν ενεφανίσθησαν, ούτε σε μία απ΄ τις δίκες μου, δεν έβαψαν ούτε έναν τοίχο να διαμαρτυρηθούν και βεβαίως δεν είχαν το σθένος να ανοίξουν όχι ένα εχθρικό, αλλά ούτε καν το δικό τους ρουθούνι για να με υπερασπισθούν… Έφθασαν μάλιστα στο σημείο κάποια σκουπίδια να λέγουν τηλεοπτικώς σε όσους τους υπενθύμιζαν τον «κακό» Περίανδρο, ότι η Χρυσή Αυγή δεν ευθύνεται για όποιες εγκληματικές πράξεις των μελών της…! Την ίδια επίσης εποχή που ο Καρατζαφέρης δήλωνε στον αέρα σε προβεβλημένο δημοσιογράφο την επιθυμία και ευχή του «Να πιάσετε τον Περίανδρο και να του κόψετε το κεφάλι», στελέχη της Χ.Α που γνώριζαν από πρώτο χέρι την αθωότητά μου, συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του ανωτέρω για τις Νομαρχιακές εκλογές με άνεση προδότη, ενώ σε σχετική μου αντίδραση ο ηθικός καθοδηγητής τους έσπευδε να υπερασπισθή τον πολιτικάντη!

    Βεβαίως όλα αυτά και πολύ περισσότερα που θα αποκαλύψω στο μέλλον, έγιναν στο μακρινό παρελθόν. Είχα σκοπό πριν από την αποφυλάκισή μου μάλιστα, να τα αποσιωπήσω, διότι η Χ.Α. εκτός από τραγική είχε καταντήσει δια των ηγετών της κωμική κι ένοιωθα πια την ανάγκη να απομακρυνθώ από κάθε αναφορά σ’ αυτήν για να διασώσω την εθνικιστική μου αξιοπρέπεια αλλά και την προσωπική μου σοβαρότητα.

    Έκτοτε όμως διεπίστωσα τα εξής προδοτικά και μέχρι τότε ανήκουστα: χρησιμοποιούσαν ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ρητορική… Υμνούσαν το αστικό κράτος και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… Τιμούσαν τους αναρχικούς και τον Λάμπρο ΦΟΥΝΤΑ που ‘καιγε την εθνική μας σημαία… Επιφανές στέλεχός της, που μάλιστα επολιτεύετο παλαιόθεν, προφυλακίστηκε με την αισχρή κατηγορία της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ… Κατεδίκαζαν ενυπογράφως στην φίλη τους αστυνομία τους συντρόφους, που έκαιγαν την τουρκική σημαία… Χαριεντιζόντουσαν δημοσίως με επιδειξίες ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, που έχουν πρωτοστατήσει σε ανθελληνικές δραστηριότητες και κατά των οποίων προ ετών μας έλεγαν να βιαιοπραγήσουμε… Έγλειφαν εκ νέου τον Καρατζαφέρη για νέα πολιτική συνεργασία… Συνεργάζοντο πολιτικώς με κάποιον τον οποίον μέχρι και σήμερα αποκαλούν καταδότη και πληροφοριοδότη της ΚΥΠ, και το οποίον την περίοδο της συνεργασίας τους αποκαλούσαν ΑΡΧΗΓΟ… Απεδέχοντο την ανέγερση τζαμιού αν μείνουν στην χώρα λιγώτεροι μωαμεθανοί… Συνεργάζοντο εκλογικώς με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας… Μα το σοβαρότερο: Διατηρούσαν μεταξύ τους (όπως και τώρα) εκείνους τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που κατέθεσαν το 1998 σε βάρος μου συκοφαντώντας με και στοχοποιώντας με για να κατασκευαστεί η ανύπαρκτη ενοχή μου…!

    Συναγωνιστές,

    Την ίδια ώρα που μια τέτοια, σύγχρονη Χ.Α. μετατρέπει τους Εθνικιστές σε Κρατιστές, σε αμόρφωτους χομπίστες ενός αστικού πατριωτισμού δίχως πρότυπα αγωνιστών εμπρός τους, που να τους εμπνέουν, εγώ δεν θα μπορούσα να παρατείνω την σιωπή μου.

    Η πατρίδα δεν προδίδεται μόνον από τους Εφιάλτες αλλά και όταν οι πατριώτες αδιαφορούν για τους Εφιάλτες.

    Τώρα, που οι ξένοι εγκληματίες καραδοκούν. Τώρα που οι αριστεροί τρομοκράτες εξοπλίζονται για τον 3ο γύρο του συμμοριτοπολέμου… και οι «ελεγχόμενοι» εθνικόφρονες τους παραδίδουν αμαχητί τα ματωμένα κάστρα των παλαιών, σαν μαριονέττες στο νέο θέατρο πολιτικών σκιών.

    Ιδού: Δέχονται βόμβες, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα δίχως αντίδραση, αλλά ψοφοδεείς γαρ επιχειρηματολογούν περί πολιτικού κόστους. Σ’ εποχή καθολικής απαξιώσεως του κοινοβουλευτισμού οι πολιτικάντες της συμφοράς στην Χ.Α. – κάποιες αναλφάβητες καρικατούρες – επιδιώκουν παντοιοτρόπως να καταξιωθούν ως βουλευτές. Θαρρείς και η τραγική εμπρός μας εικόνα θα αλλάξη, εάν κάποιοι ακόμη καρπαζοεισπράκτορες ρουφιάνοι της ακροδεξιάς ενώσουν τα οπίσθιά τους μ΄ εκείνα των υπολοίπων στα έδρανα της Βουλής, όπου συνετελέσθησαν οι μεγαλύτερες εθνικές υποχωρήσεις στη νεωτέρα ελληνική ιστορία.

    Αηδιασμένος απ’ την ανυπαρξία ιδεολογικού υποβάθρου, απ’ τον εκφυλισμό της πολιτικής στρατιωτικοποιήσεως των μαζών σε πολιτική της εκλογοθηρίας και απ΄ το έλλειμμα υψηλών στελεχών που εξ ίσου σιχάθηκαν και έφυγαν, διαχωρίζω επισήμως και ενυπογράφως την θέση μου. Δηλώνω παρά τις λαβωματιές μου και πάλι ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, δημιουργός και πιστός της «παλαιάς» Χρυσής Αυγής, που δεν υπάρχει πια, της οποίας την συνοχή και την φήμη ως κίνημα έκτιζα δίνοντας, μαζί με λαμπρούς συντρόφους, ασύλληπτους αγώνες εδώ και 30 έτη, απ’ τα πεδία αγώνος των Αθηνών έως τις νησίδες των Ιμίων, όταν παραλλήλως κάποιοι γραφικοί έκλαιγαν στα γραφεία τους είτε εχαπακώνοντο με ψυχοφάρμακα στις οικίες τους είτε ερητόρευαν στα ξενοδοχεία περί των μαχών μου.

    Ως εκ τούτου, και επειδή δεν προτίθεμαι να χαρίσω το έργο μου στους ασήμαντους που επί έτη το καπηλεύτηκαν, απαγορεύω και καταδικάζω κάθε χρήση του ονόματός μου προς πολιτικήν ωφέλειαν της «σύγχρονης», δημοκρατικής Χ.Α, η οποία πίσω απ’ τ’ αγνά μέλη της αποτελεί πολιτικό φιάσκο και την προσωποποίηση της παταγώδους αποτυχίας ενώσεως των εθνικιστών.

    Τιμώ τους συναγωνιστές που επί μακρόν μου συμπαραστέκονται, τιμώ τους συνηγόρους μου που σε αντίξοες συνθήκες με υπεράσπισαν με αγάπη και αφιλοκέρδεια τόσον στις δικαστικές αίθουσες όσο και στα πειθαρχικά συμβούλια των φυλακών, τιμώ την οικογένειά μου που προτίμησε την συντριβή της παρά το να γίνω ρουφιάνος όπως οι «άλλοι», τιμώ αυτούς που βρέθηκαν κοντά μου στα δικαστήρια, μα και όλους όσοι από παντού με τιμούν το ίδιο, προπάντων όμως εκείνους που δίχως εκλογική υστεροβουλία δίνουν την μάχη τους και διακινδυνεύουν, όχι για να λάβουν χρήματα από κρατικές επιδοτήσεις, αλλά διότι αγαπούν την Ιδέα και την Θυσία. Ωστόσο ας γνωρίζουν άπαντες, εντός και εκτός, πως κάθε ανοχή, μετά από την αποκάλυψη, στο μέλλον θ΄αποδειχθή συνενοχή…

    Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές,Μέχρι τώρα, ελεύθερος και φυλακισμένος, έχυνα αδιάκοπα το ΑΙΜΑ μου βαστώντας ψηλά την ΤΙΜΗ μου και διασώζοντας την ΤΙΜΗ ενός ολόκληρου κινήματος. Τώρα όμως που η νομική μου υπόθεση θα κριθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όπου προσφεύγω επιδιώκοντας την επανάληψη της δίκης εύχομαι οι ΑΤΙΜΟΙ ένοχοι να αποκαλυφθούν, κι όχι μόνον οι φυσικοί αλλά και οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

    Η σκληρή Μοίρα που συντρόφευσε μέχρι τώρα την ζωή μου, μαζί και η Πίστη μου στην Ιδέα, που την διετήρησα ανόθευτη σε μύριες αντιξοότητες, μου χάρισαν τεράστια απόσταση απ’ τους ουτιδανούς ψευδοσυντρόφους, την οποία πια δεν μπορώ να καλύψω με πισωγυρίσματα στον θίασο των ΑΤΙΜΩΝ.

    Αυτήν την Ιδέα του Γένους, που υπηρέτησαν ήρωες και μάρτυρες, δεν επιθυμώ να την μοιράζωμαι με τους κωμικούς φίλους των πούστηδων και τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.

    Έτσι, προτιμώντας την γυμνή αλήθεια παρά τις δάφνες της θεατρικής υποδοχής, που μου επεφύλασσαν οι «προσκυνημένοι», καθιστώ σαφές ότι τα πομπώδη χειροκροτήματα είναι για τους άκαπνους.

    Για τους τολμηρούς παραμένει το λιτό κλέος.

    Τολμήστε κι εσείς! Για την Πατρίδα και τον Λαό!

    ΑΙΜΑ – ΤΙΜΗ

    ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

    πηγή: gkaratheodoris

    Διαβάστε περισσότερα http://news.kozaninet.gr/?p=24035#ixzz1tik6ciXC

  33. Ο/Η Antifa λέει:

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63638178

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Παρόντες στα ραντεβού των νεοναζί

    Παράδοση έχει γίνει για τα μέλη της οργάνωσης η επίσκεψη σε Γερμανία και Ιταλία για να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις ομοϊδεατών, ενώ το 2005 παρήλασαν στο πλευρό συναγωνιστών τους που την ίδια χρονιά δολοφόνησαν εν ψυχρώ Ελληνα μετανάστη επειδή νόμιζαν ότι είναι Τούρκος

    Νεοναζιστικές οργανώσεις από όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Χρυσή Αυγή, συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στο Βερολίνο για την επέτειο της ήττας του Χίτλερ από τους συμμάχους.

    Φανατικοί υποστηρικτές του καθεστώτος της χούντας και νοσταλγοί των καθεστώτων του Χίτλερ και του Μουσολίνι, οι χρυσαυγίτες έχουν αναπτύξει «διεθνείς σχέσεις» με ομοϊδεάτες τους κυρίως από τη Γερμανία και την Ιταλία. Η νεοναζιστική οργάνωση έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκδηλώσεις στο εξωτερικό την τελευταία δεκαετία.

    Η πιο συχνή επίσκεψη είναι αυτή στο Βερολίνο, όπου κάθε Μάιο νεοναζιστικές οργανώσεις από όλη την Ευρώπη συγκεντρώνονται για την επέτειο της ήττας του Χίτλερ. Το 2005 οι χρυσαυγίτες βρέθηκαν στο Βερολίνο μαζί με τους Γερμανούς νεοναζί του NPD, για το οποίο συζητούνταν στη Γερμανία μέχρι και η απαγόρευσή του.

    Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς οι Γερμανοί συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, μέλη της νεοναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης NSU (Εθνικοσοσιαλιστική Αντίσταση), παρακλάδι του NPD, δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Ελληνα μετανάστη Θ. Βουλγαρίδη.

    Τουρκικές εφημερίδες σε δημοσιεύματά τους ανέφεραν ότι ο άτυχος Θ. Βουλγαρίδης πυροβολήθηκε επειδή ήταν μελαχρινός και έμοιαζε με Τούρκο. Ηταν ένα από τα 10 θύματα της νεοναζιστικής οργάνωσης, εκ των οποίων 6 Τούρκοι μετανάστες και μία Γερμανίδα αστυνομικός. Η «εθνικιστική» Χρυσή Αυγή ποτέ δεν αναφέρθηκε στη δολοφονία του Θ. Βουλγαρίδη.

    Η συγγνώμη
    Η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου, ενώπιον των συγγενών των θυμάτων και 1.200 επίσημων προσκεκλημένων, πολιτικών, διπλωματών και ακαδημαϊκών, ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων των νεοναζί εκ μέρους του γερμανικού κράτους. Εκανε λόγο για μια «επίθεση εναντίον της Γερμανίας», αλλά και για μια «ντροπή της Γερμανίας», που δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

    Ενας από τους «ήρωες» της Χρυσής Αυγής είναι και ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος (πάνω), γνωστός ως Περίανδρος που καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για δολοφονική επίθεση εναντίον των φοιτητών Δ. Κουτσούρη (κάτω)και Ηλ. Φωτιάδη καθώς και του εκπαιδευτικού Γ. Καραμπαστσόλη το 2001.
    Τα ταξίδια της Χρυσής Αυγής στο εξωτερικό δεν σταματούν όμως μόνο στο Βερολίνο. Πέρυσι στις 13 Φεβρουαρίου, αντιπροσωπεία της οργάνωσης συμμετείχε -μετά από πρόσκληση του γερμανικού NPD- σε πορεία μνήμης στη Δρέσδη «για τα θύματα των συμμαχικών βομβαρδισμών».

    Οπως αναφέρεται στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της πορείας των νεοναζί στη Δρέσδη, τα μπαλκόνια και τα παράθυρα των κτιρίων είχαν γεμίσει από πολίτες που φώναζαν: «Ναζί, ράους», δηλαδή «ναζί, φύγετε». Αλλά για τους νεοναζί η σύγκρουση με τους πολίτες είναι αναμενόμενη αφού όπως αναφέρουν οι θέσεις του εθνικοσοσιαλισμού, «μοίρα του επαναστάτη είναι η περιφρόνηση και ο διωγμός, έως ότου έλθει η στιγμή να δικαιωθεί από όλους».

    Η Χρυσή Αυγή συμμετείχε και σε εκδηλώσεις του φασιστικού κόμματος Forza Nuova (Νέα δύναμη) στην Ιταλία όπου ομιλητής ήταν ο Ν. Μιχαλολιάκος.

    Ο ιθύνων νους
    Η πορεία της Χρυσής Αυγής και των νεοναζί στην Ελλάδα είναι ταυτισμένη με τον γενικό γραμματέα της οργάνωσης και δημοτικό σύμβουλο της Αθήνας, Ν. Μιχαλολιάκο. Σε ηλικία 16 ετών, το 1973, εντάχθηκε στο εθνικιστικό κόμμα της 4ης Αυγούστου που είχε ιδρύσει από το 1969 ο θεωρητικός του νεοφασισμού στην Ελλάδα, Κ. Πλεύρης.

    Ο Ν. Μιχαλολιάκος συνελήφθη το 1976 για επίθεση κατά δημοσιογράφων που κάλυπταν την κηδεία του δολοφονημένου από την «17 Νοέμβρη», βασανιστή της χούντας Ευ. Μάλλιου. Κατατάχθηκε στις ειδικές δυνάμεις του στρατού μετά το τέλος των σπουδών του και όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του, «καθαιρέθηκε από δόκιμος ανθυπολοχαγός για πολιτικούς λόγους από το μεταπολιτευτικό καθεστώς». Εχει συλληφθεί το 1978 και καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκιση ως μέλος ακροδεξιάς εξτρεμιστικής οργάνωσης για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

    Η έκδοση του περιοδικού της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε από τον Ν. Μιχαλολιάκο το 1980 και σταμάτησε το 1984 οπότε και αναλαμβάνει την ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ έπειτα από εντολή του πραξικοπηματία Γ. Παπαδόπουλου, όπως παραδέχεται με περηφάνια και ο ίδιος. Το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα – Χρυσή Αυγή ιδρύθηκε το 1985 αλλά ενεργοποιείται το 1993 συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

    Εκτοτε η Χρυσή Αυγή συμμετείχε σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών, ενώ μέλη της έχουν καταδικαστεί για δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Ελλήνων και ξένων πολιτών.

    •Εμμισθος της ΚΥΠ
    Συνεργάτης της ΚΥΠ ήταν ο γενικός γραμματέας της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος, όπως αποκαλύπτει έγγραφο της Κρατικής ? τότε- Υπηρεσίας Πληροφοριών που είδε το φως της δημοσιότητας το 1981. Η κωδική ονομασία του Ν. Μιχαλολιάκου ως συνεργάτη της ΚΥΠ είναι «ΑΣΤΥΑΝΑΞ» ενώ η μηνιαία αμοιβή του ανέρχεται σε 120.000 δραχμές.
    Η ΔΡΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
    Στρατολογούν μαθητές και κυνηγούν τους μετανάστες

    «Εναντίον όλων» είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στα πανό της Χρυσής Αυγής στις πορείες – παρελάσεις που διοργανώνει συχνά πλέον σε διάφορες πόλεις της χώρας.

    Με «έδρα» της τον Αγ. Παντελεήμονα και την Πλατεία Αττικής, όπου αναλαμβάνουν δράσεις «εκκαθάρισης» της περιοχής από τους μετανάστες, αμέσως μετά την εκλογή του Ν. Μιχαλολιάκου στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας (ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής έλαβε ποσοστό 5,29% στις τελευταίες δημοτικές εκλογές), οι νοσταλγοί του ναζισμού και του χουντικού καθεστώτος κάνουν συνεχώς αισθητή την παρουσία τους.

    Μοιράζουν φυλλάδια συγκροτώντας ομάδες δράσης σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, αλλά, κυρίως, δεν χάνουν ευκαιρία να συγκρουστούν με ομάδες ακροαριστερών και να επιδοθούν σε κυνήγι μεταναστών. «Ανθρώπινα σκουπίδια» είναι ο χαρακτηρισμός που αποδίδουν σε μετανάστες και Αθίγγανους.

    Στο δημοφιλές youtube.com αναρτούν πλέον βίντεο με επιθέσεις ομάδων χρυσαυγιτών σε μετανάστες μέχρι και βομβιστικές επιθέσεις σε στέκια ακροαριστερών. «Θα καίμε τις πρεζοφωλιές σας», αναφέρουν στα συνθήματά τους. Η οργάνωση έχει κατηγορηθεί στο πρόσφατο παρελθόν για συνεργασία με τις αστυνομικές δυνάμεις, όταν το 2009 χρυσαυγίτες βρέθηκαν στο πλευρό των ΜΑΤ σε συγκρούσεις με αντιεξουσιαστές στο κέντρο της Αθήνας.

    Εκθεση της κρατικής ασφάλειας για τη Χρυσή Αυγή που δημοσιοποιήθηκε το 2004 κάνει λόγο για μέλη της οργάνωσης που οπλοφορούν παράνομα προμηθευόμενοι όπλα από πολιτικούς και ότι διατηρούν σχέση και επαφή με απόστρατους και εν ενεργεία αξιωματικούς του στρατού.

    Η οργάνωση έχει διεισδύσει και στα σχολεία, ενώ έχει συγκροτήσει οργανώσεις στις εργατικές περιοχές της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά. Με την ανακοίνωση της κυβέρνησης Παπαδήμου διοργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κοκκινιά όπου συμμετείχαν χιλιάδες μέλη και φίλοι της οργάνωσης.

    Συμμετέχει ανελλιπώς στις εκδηλώσεις μίσους για την επέτειο της ήττας του Δημοκρατικού Στρατού στον Εμφύλιο Πόλεμο, την 29η Αυγούστου 1949. Ενας από τους «ήρωες» των χρυσαυγιτών είναι ο Ν. Ντερτιλής, στρατηγός της χούντας που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 1975 για τη δολοφονία του 20χρονου Μιχάλη Μυρογιάννη στα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973.

    «Τιμή τιμή στον Νίκο Ντερτιλή» είναι το σύνθημα που ακούγεται στις εκδηλώσεις για τα Ιμια ή στις εκδηλώσεις για τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Λεωνίδα που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή.

    «Ηρωάς» της είναι και ο γνωστός Περίανδρος ή κατά κόσμον Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, που καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για δολοφονική επίθεση εναντίον των φοιτητών Δ. Κουτσούρη και Ηλ. Φωτιάδη καθώς και του εκπαιδευτικού Γ. Καραμπαστσόλη το 2001. Παραδόθηκε μετά 4 χρόνια που ήταν καταζητούμενος.

  34. Ο/Η Παλιός λέει:

    Ο εργένης πρωθυπουργός της Χούντας Αδαμάντιος Ανδρουτσόπουλος δεν φημιζόταν και για πολύ άντρας.
    Η Απογευματινή είχε δημοσιεύσει και κάποιο ανέκδοτο για τη φασαρία που έκανε επειδή τον ενοχλούσε στο Παγκράτι που έμενε σε ένα διαμέρισμα στη γειτονιά της αδελφής μου, κάποιο γυμνάσιο θηλέων, ενώ αν ήταν αρρένων….

    Χουντικά επίκαιρα

    http://mam.avarchive.gr/portal/digitalview.jsp?get_ac_id=3391

    Τίτλος

    Ορκωμοσία της κυβέρνησης Αδαμάντιου Ανδρουτσόπουλου στη Βουλή

    Είδος

    Ταινία Επικαίρων

    Περίοδος γεγονότων

    25/11/1973 – 25/11/1973

    Περίληψη
    Ορκωμοσία της κυβέρνησης Αδαμάντιου Ανδρουτσόπουλου από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Σεραφείμ παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Φαίδωνα Γκιζίκη στη Βουλή.
    Περιγραφή

    Σε αίθουσα της Βουλής όπου πραγματοποιείται η τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός Αδαμάντιος Ανδρουτσόπουλος ορκίζεται από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Σεραφείμ παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Φαίδωνα Γκιζίκη. Ο Υπουργός Προεδρίας Κυβερνήσεως Κωνσταντίνος Ράλλης, ο Υπουργός Εξωτερικών Σπυρίδων Τετενές, ο Υπουργός Δημοσίων Έργων Τρύφωνας Τριανταφυλλάκος, ο Υπουργός Πολιτισμού και Επιστημών Δημήτριος Τσάκωνας, ο Υφυπουργός Οικονομικών Γεώργιος Δημακόπουλος και τα λοιπά μέλη της νέας κυβέρνησης ορκίζονται ενώ οι Φ. Γκιζίκης και Αδ. Ανδρουτσόπουλος παρακολουθούν. Οι άρτι ορκισθέντες υπουργοί και υφυπουργοί χαιρετούν διά χειροφιλήματος τον Μητροπολίτη Σεραφείμ και στη συνέχεια διά χειραψίας τον Φ. Γκιζίκη. Ο Φ. Γκιζίκης, ο Αδ. Ανδρουτσόπουλος και τα μέλη της νέας κυβέρνησης (μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Γεώργιος Τσουμάνης και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Κωνσταντίνος Σκιαδόπουλος) φωτογραφίζονται.

  35. Ο/Η Παλιός λέει:

    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ+ ΚΥΠ= LOVE 2

    από kapios 22:03, Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

    Μέρος 2ο του γνωστού «ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ + ΚΥΠ = LOVE» στο http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=149283

    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ+ ΚΥΠ= LOVE

    από ΟΧΙΑ 2:50μμ, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2003

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=919247

  36. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

    https://webwar4.org/index.php?topic=21595.0

    Re: Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος «Παραμύθια στήν λάσπη»

    « Reply #1 on: December 22, 2011, 01:11:41 am »

    και μόνο απο το εξώφυλλο, με τους 2 ξαναμμένους νεαρούς στρατιώτες έτοιμους να κυλιστούν στην λάσπη, προϊδεαζόμαστε να απολαύσουμε τρελές gay ιστορίες

  37. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

    http://polemosgenel.blogspot.com/2011/05/blog-post_7509.html

    Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε»…. …Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

    Επιστροφή στην ύπαιθρο. του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου.

    Κάθε γωνιά της ΓΗΣ μας και μια παλιά ιστορία. Κάθε γωνιά της ΠΑΤΡΙΔΑΣ κι ένας ανεμοδαρμένος θρύλος. Κάθε γωνιά της ΕΛΛΑΔΑΣ και μια ατόφια παράδοση.

    Η Φύση ολάκερη, η αισθητική του βουνού και της θάλασσας, η «ελληνική χλωρίς» του Περικλή Γιαννόπουλου, όλο τούτο το παράδοξο ματοβαμμένο τοπίο βρίσκεται στα πόδια κι οι φυλλωσιές του πανάρχαιου δένδρου κι αυτές στην αγκαλιά σου.

    Σαν άνθρωπος, σαν έθνος, σαν ράτσα και φυλή δεν πιστοποιείς την ταυτότητά σου στους τέσσερις τσιμεντένιους τοίχους της άμορφης μεγαλούπολης, που κατατρώγει σαν άρπυια τα σωθικά της ψυχής σου για να σ’ εκφυλίσει με ξεχωριστή μαεστρία σε υπάνθρωπη καρικατούρα των καιρών μας.

    Αντιθέσου στα ψεύτικα μηνύματα των ύποπτων δρόμων αυτής της άθλιας αισθητικής, που εκμηδενίζει τους άνδρες και πολλαπλασιάζει τους – είτε ψυχικά είτε σωματικά – ομοφυλόφιλους παρακμίες. Δρέψε τον καρπό της υπαίθρου κι αγωνίσου στη ζωτική πλευρά των συνόρων της φύσης, σκοτώνοντας τις όποιες δειλίες κι ανασφάλειες σου κληροδότησε ο τρόπος ζωής στην πόλη του νέφους και της διαφθοράς.

    Αν χρίσουμε μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων, θεμέλιά μας ας είναι οι Αρχαίοι Ναοί, οι κατάσπαρτοι σε κάθε γωνιά της Πατρίδας και μαζί τους τα Κάστρα του Μωριά και της Ρούμελης, τα βράχια της Θεσσαλίας και τα βουνά της Πίνδου. Και λάσπη ας έχουμε απ’ τις αμμουδιές των νησιών μας και τα ορμητικά ποτάμια των ορέων της Θράκης.

    Επιστροφή στην ύπαιθρο, εμπρός!

    Δύο λόγοι κάνουν τώρα τούτη την άποψη πιότερο απαιτητική κι επιτακτική: Αρχικά η ανάγκη για την επίπλαση του ανδρικού ιδεώδους του Έλληνος, με μέθοδο τη σκληραγωγία και την υπέρτατη πάλη που απορρέει απ’ την ολοσχερή έκθεση στην Φύση. Μια εκγύμναση όχι απλά επιστημονική και βιοσωματική, μα παράλληλα μαγική και θεία απ’ τ’ αγίασμα της βροχής και το ψήσιμο του Ήλιου και τ’ άγγιγμα του πάγου. Κι έπειτα για έναν ακόμη εξαίσιο σκοπό και λόγο: Για τ’ αγκάλιασμα της Λαϊκής μας Αισθητικής. Κείνου του υπέροχου και υπέρογκου κόσμου, που περικλείει την Αρχαιότητα των προομηρικών και κλασσικών χρόνων διαμέσου του Βυζαντινού μεσαίωνα και της Εθνεγερσίας της κλεφτουριάς μέχρι τα σήμερα. Κάθε τι απ’ τα τραγούδια, τους χορούς, τα ήθη κι έθιμα, τη ζωγραφική και τέχνη των προγόνων, που με θεία παρέμβαση και βοήθεια διατήρησε η παράδοση.

    Πίσω στα ερείπια των σπιτιών των παππούδων, όπου το φιθόσπιτο της παράδοσης προσμονεί χρόνους τώρα την επιστροφή του Νέου Αφέντη. Πίσω στ’ απόκρημνα φαράγγια των πάμπολλων μαχών και θρυλικών ασμάτων, αναρριχόμενοι με πάθος σαν Έλληνες τα κάθετα βράχια της αδάμαστης θέλησης της Γης. Πίσω στα καταγάλανα νερά κολυμπώντας και διασχίζοντας με πανιά μας τους υδάτινους δρόμους της εξάπλωσης της Ελληνικής μεσογειακής κοσμοκρατορίας. Κείθε, παντού όπου απλώνει η ματιά σου, θα δεις και θα νιώσεις την Ελλάδα. Μακριά απ’ τους πύργους της Βαβέλ, των αντιανθρώπινων πολυκατοικιών και των μπολσεβίκικων πανσπερμιακών μαζώξεων. Μακριά απ’ τ’ άστεα της οπισθοδρόμησης, που θυμίζουν καταναγκαστική συμβίωση στις βιβλικές πόλεις. Πίσω στην ελευθερία της βούλησης για αντρίκια ζωή και ένδοξο θάνατο.

    Νιώσε τον ψίθυρο της αέναης μοιρολογίστρας της Φυλής.

    Εμπρός λοιπόν! Για να κελαρύσεις και συ κάποτε στις πηγές της Μαντικής!

    ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

    πηγή: http://asyndesmos.blogspot.com/

  38. Ο/Η Psycho λέει:

    H ηδονή του ψυχανώμαλου να βασανίζει ανυπεράσπιστους ανθρώπους.

  39. Ο/Η Psycho λέει:

    http://jungle-report.blogspot.com/2008/10/blog-post_24.html

    Η γοητεία της λανθάνουσας ομοφυλοφιλίας στην ιδεολογία του φασισμού

    Και η μεγαλύτερη αλήθεια που μπορεί να πει κανείς για τον φασίστα είναι η λανθάνουσα όσο και καταπιεσμένη ομοφυλοφιλία του. Ποτέ άλλοτε ένα πολιτικό και κοινωνικό σύστημα δεν αποθεώνει το ανδρικό σώμα καταπιέζοντας και καταδικάζοντας ταυτόχρονα τη λαγνεία προς αυτό. Πρόκειται για μια σχιζοειδή συμπεριφορά, που όμοιά του δεν υπάρχει σε κανένα άλλο κοινωνικό και πολιτικό σύστημα. Οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν ενδοιασμούς γιατί είχαν γενικότερα εντελώς διαφορετική αντίληψη και θεώρηση για τη λατρεία του σώματος που δεν συνδεόταν με τα πολιτικά τους συστήματα, αλλά στη χιτλερική Γερμανία το ανδρικό σώμα ήταν αντικείμενο τελειότητας, μπολιασμένο με μπόλικο ενοχισμό εκπορευόμενο από την προπαγάνδα, στο θρυλικό φιλμ της Λένι Ρίφενσταλ για τους Ολυμπιακούς του 1936 το ανδρικό σώμα είναι η κορύφωση μιας επίπλαστης αισθητικής: το έθνος είναι οι γραμμωμένοι μύωνες κι όχι η παραγωγή πολιτισμού. Γι αυτό το λόγο, η θέση της γυναίκας είναι πάντοτε υποβαθμισμένη στα καθήκοντα της νοικοκυράς, κρυμμένη και κλειδωμένη μέσα στο σπίτι ως όργανο αναπαραγωγής

  40. Ο/Η Άρωμα σκόρδου (τ.αισθαντική κυρία που διαβάζει ποίηση) λέει:

    Ψιλοκομμένος μαϊντανός, και σκόρδο μια σκελίδα,
    να ‘φεγγε μιαν ελπίδα
    στα μάτια τα μελιά,
    και προς το τέλος πρόσθεσε ένα ποτήρι λάδι,
    να ‘νιωθε ένα χάδι
    μια μέρα στα μαλλιά.

    (Δημήτρης Αποστολάκης)

    Ακολουθεί πεζόν
    Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/04/themis-skordeli/#ixzz1tivzHvet

    Ξεφτίλα: Υποψήφια Χρυσής Αυγής υπόδικη για μαχαιρώματα [video]

    20.04.2012

    Ποια είναι η υποψήφια της Χρυσής Αυγής η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε επίθεση με μαχαίρι κατά μεταναστών;

    Η εικονιζόμενη Θέμις Σκορδέλη η οποία είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για συνέργεια σε επίθεση με μαχαίρι κατά μεταναστών. Η δίκη έχει αναβληθεί 2 φορές.

    Η Θέμις Σκορδέλη διεκδικεί την βουλευτική ασυλία και ατιμωρησία μαζί με τους υπόλοιπους καλούς ανθρώπους της Χρυσής Αυγής. Είναι η γνωστή »ξανθιά» του Αγ.Παντελεήμονα.

    Τον Δεκέμβριο στο Α’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάστηκε 30χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για σοβαρή σωματική βλάβη (μαχαίρωμα) εναντίον Αφγανού πρόσφυγα. Συγκατηγορούμενοι για συνέργεια ήταν 50χρονος και η Θέμις Σκορδέλη οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τα θύματα της επίθεσης.

    Το περιστατικό, που είχε αποκαλυφθεί από την «Ε», εκτυλίχθηκε σύμφωνα με περιγραφές μαρτύρων και την Αστυνομία, ως εξής: Τον περασμένο Σεπτέμβριο Αφγανοί που διαμένουν στην οδό Περγάμου, ενώ βρίσκονταν στην είσοδο της πολυκατοικίας κατά τις απογευματινές ώρες δέχτηκαν επίθεση από περίπου 15 άτομα ελληνικής καταγωγής.

    Οι επιτιθέμενοι τους κυνήγησαν στο εσωτερικό της εισόδου και τραυμάτισαν σοβαρά έναν από αυτούς, ο οποίος νοσηλεύτηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο. Ο τραυματίας έφερε τραύματα από μαχαιριές στη θωρακική χώρα (κοντά στην καρδιά) και στο στομάχι.

    Καμαρώστε ποιοι ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Μαχαιροβγάλτες στη Βουλή λόγω άγνοιας του ελληνικού λαού;

    Δείτε το βίντεο με την υποψήφια της Χρυσής Αυγής Θέμις Σκορδέλη:

  41. Ο/Η Νικόλαος Ταταρολιάκος λέει:

    http://ottoskorzeny.blogspot.com/2011/11/blog-post_09.html
    Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011
    ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο Κ…Σ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ

    Λαβαμε το εξης σχολιο που αν μη τι αλλο δειχνει την κατασταση πανικου που εχουν περιελθει καποιοι καποιοι στην χα λογω της σελιδας μας

    ((α ρε ψυχοπαθή… Εάν πάντω σε περιμένουν κάτω απ’ το σπίτι σου ένα βράδυ μερικοί (αφού είσαι ΠΟΛΥ γνωστός) και σου σπάσουν τα ποδαράκια, δεν θα παραπονεθείς έτσι; Θα το κάνουν για παραδειγματισμό και εκφοβισμό των αντιπάλων τους, ώστε να μην γράφουν μαλακίες στο ιντερνετ για τη Χρυσή Αυγή, ακολουθώντας τις προτροπές σου….

    Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ…… την 6/11/2011))

    με λεονταρισμους και κουραδομαγκιες του τυπου ( θα σου σπασουν τα ποδαρακια) λες και εισαι ο αλ καπονε του εθνικισμου,μας αφηνουν παγερα αδιαφορους γιατι δυστυχως για εσενα αποστολεα η αληθεια και το δικιο βρισκεται εξω απο το ψηφομαγαζο του αρχηγου σου.
    οσο για το (ΠΟΛΥ γνωστος) δυστυχως παλι για σενα ξερουμε και εμεις ( ΠΟΛΥ γνωστους) απο την πλευρα σου, και εμεις πληρωνουμε!!! τα ανταποδοτικα τελη σε οποιον μας τα ..ζητησει
    οχι να τις τρωμε να μας χαλανε γραφεια και εκδηλωσεις και να κανουμε δικροκα αυγουλακια
    εμεις τελος δεν προτρεπουμε κανεναν τι να κανει και πως γιατι απλα εμεις δεν ειμαστε τσοπανηδες σαν αυτους που ακολουθεις σαν γιδι.
    θα ητο σωφρων λοιπον απο μερους σου να κανεις το εθνικιστικο δηθεν καθηκον στα διοδια η σε κανενα μνημοσυνο εκλιπαρωντας για κανεναν ψηφο γιατι αυτα απαιτουν οι καιροι που ακολουθεις.
    εμεις θα συνεχισουμε να κανουμε κριτικη και να δειχνουμε την αληθεια για το παρελθον το παρων
    και το μελλον αυτου του ιδεολογικου σφετεριστη που αποκαλεις εσυ αρχηγο

  42. Ο/Η Τζακ ο αντεροβγάλτης λέει:

    Aga gou krisi avgi

  43. Ο/Η Νικόλαος Σατανολιάκος λέει:

    LooooooooooooooL

    http://www.facebook.com/notes/jungle-report/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82/432607526767804
    Η Χρυσή Αυγή στην Κρήτη και οι πλαστές φωτογραφίες της
    από JUNGLE-Report, Τρίτη, 1 Μαΐου 2012 στις 11:13 π.μ.

    Η Χρυσή Αυγή για να δικαιολογήσει τον διασυρμό που υπέστη στην Κρήτη

    , όπου οι χωρικοί τους έδιωξαν κλωτσηδόν από τον τόπο τους, έκανε λόγο για ψέμματα εναντίον της:

    Και παραπέμπει στη σελίδα της «Χρυσής Αυγής Κρήτης», όπου παραθέτει ως αποδείξεις μερικές φωτογραφίες που πιστοποιούν την «τεραστια επιτυχία» της περιοδείας τους στη Κρήτη.
    Οι φωτογραφίες αυτές φέρουν μάλιστα και τις ημερομηνίες 28 & 29/4/2012.
    Μία από αυτές τις φωτογραφίες είναι και η παρακάτω: Μεγέθυνση, εδώ:

    http://bit.ly/ISTt0I

    Το πρόβλημα όμως είναι, ότι οι εφημερίδες που έχουν στο τραπέζι και μοιράζουν στον κόσμο, δεν είναι από τον Απρίλιο του 2012, όπως λογικά θα έπρεπε να είναι, αλλά από από τις 3 Αυγούστου 2011 :

    Μεγέθυνση, για να δείτε και την ημερομηνία της εφημερίδας, εδώ:
    http://bit.ly/Ir9xIJ

    Πήραν περσινές φωτογραφίες, έγραψαν επάνω «4/28/2012» και τις πλάσσαραν για προχθεσινές, ούτως ώστε να «αποδείξουν» ότι ήταν ψέματα ότι τους κυνήγησαν οι κρητικοί από τα χωριά τους.
    Το δεδηλωμένο πρότυπό τους, ο Γκαίμπελς, ήταν πολύ πιο έξυπνος και προσεκτικός στις απατεωνιές του. Τα σημερινά του κακέκτυπα πρέπει να φάνε πολλά ψωμιά ακόμα για τον φτάσουν στο μικρό του δαχτυλάκι.
    {SPY}

    Το post της Χρυσής Αυγής Κρήτης με τα «αποδεικτικά» στοιχεία (μπαίνετε με δική σας ευθύνη), εδώ:
    http://bit.ly/IniFiY

    ΥΓ: Την αποκάλυψη αυτή, την έκανε το ιστολόγιο «do-it-like-pasxos», link:
    http://bit.ly/ImtlOL
    Tuesday, May 1, 2012
    Blast from the past! (ή πως η Χρυση Αυγη ειναι τρομερα παρεξηγημενη)

    Αγαπητοι μου θαυμαστες,
    Ξερω οτι δεν ημουν κοντα σας οσο επρεπε. Αυτο κυριως ηταν διοτι ημουν τρομερα απασχολημενος προσπαθωντας να αποφασισω ποιον θα γλειφω απο τις 7 Μαιου. Ο Βαγγελης τα εκανε σκατα, ο Αντωνης με την τελευταια κωλοτουμπα του «μνημονιου 2» καταφερε να ξενερωσει ακομα και τα τελευταια προβατα που θα τον ψηφιζαν, οποτε δεν ξερω και εγω τι να κανω. Τελος παντων, θα δουμε πως θα παει.
    Αλλος ειναι ο λογος ομως που επανερχομαι. Διαβαζα προχτες τι εγινε στο Ηρακλειο με την Χρυση Αυγη. Το ρεπορταζ που διαβασα στα «Νέα» αναφερει πως:

    «Σύμφωνα με Τα Νέα, το μεσημέρι του Σαββάτου τουλάχιστον 300 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία των Αμιρών στη Βιάννο μπροστά από το μνημείο των 461 θυμάτων που εκτελέστηκαν από τους Ναζί, για να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της επίσκεψης.»

    Δεν σχολιαζω οτι τα νεα χρησιμοποιουν σαν πηγη ειδησεων, τα ιδια Τα Νέα. Ειναι πολυ μπροστα οι ανθρωποι. Απλως ετυχε να διαβασω και την αποψη της Χρυσης Αυγης:

    «Κόντρα στο σύστημα, κόντρα στα δημοσιογραφικά ψεύδη, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προελαύνει στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα. Η προεκλογική περιοδεία και η ομιλία στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, σε μια περιφέρεια που κυριαρχούσε ο δικομματισμός αλλά πλέον η βουλευτική έδρα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ορατή». Για οσους χρειαζονται λιγο γελιο στη ζωη τους, ολο το κειμενο εδω:
    http://xa-kriti.blogspot.com/2012/04/blog-post_29.html

    Αυτοι και αν ειναι μπροστα. Αυτοι ειναι τοσο μπροστα που σε λιγο θα τους δουμε πισω μας. Τελος παντων, στο «ρεπορταζ» της Χρυσης Αυγης εχει και πολλες φωτογραφιες με ημερομηνια πανω, για να μην εχουμε αμφιβολια για το ποτε τραβηχτηκαν. Εγω δεν τολμω να αμφισβητησω τις ημερομηνιες, απλως να πω οτι οι εφημεριδες που εχουν στο τραπεζι ειναι απο τον Αυγουστο του 2011. Just saying.
    Αντε καλα κουραγια και καλα μυαλα για την κυριακη,
    Πάσχος

    http://xryshaygh.wordpress.com/2011/08/03/734/

  44. Ο/Η laskaratos λέει:

    Aγαπητέ Σατανολιάκο,
    και λοιποί καλοί μας φίλοι, παλιοί και νέοι, που μας εφοδιάσατε με τόσα πολλά στοιχεία, σας ευχαριστούμε.

  45. Ο/Η Ηπειρος, πατρίδα αντιφασιστών λέει:

    newsIt.gr «Ανεπιθύμητη» η Χρυσή Αυγή στην Άρτα
    Δημοσιεύτηκε στις 1 Μάι 2012 από newsittv

    http://24wro.blogspot.com/2012/05/blog-post_4869.html
    Τρίτη, 1 Μαΐου 2012
    ΑΡΤΑ: Κάτοικοι αποδοκίμασαν μέλη της Χρυσής Αυγής…
    Πριν λίγες ώρες στην κεντρική πλατεία της Άρτας, που είχε πάρα πολύ κόσμο, μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να μοιράσουν προεκλογικό υλικό…Ο κόσμος σηκώθηκε από τα καφέ και… άρχισε να φωνάζει, ότι δεν χωράνε Ναζί στην Άρτα.
    «Υπάρχει το Κομμένο εδώ» φώναζαν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Κάποια στιγμή πετούν και αντικείμενα. Στα μαγαζιά της πλατείας υπήρχε αρκετός κόσμος.
    Υπενθυμίζεται ότι η σφαγή του Κομμένου ήταν μια από τις μεγαλύτερες σφαγές αμάχων στην ιστορία της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα. Διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, στις 12 Αυγούστου 1943, στο χωριό Κομμένο που βρίσκεται στον νομό Άρτας.
    .
    http://www.left.gr/article.php?id=411
    Ο κόσμος έδιωξε την Χρυσή Αυγή από την Άρτα
    Ημερομηνία: 01/05/2012
    Πριν λίγες ώρες στην κεντρική πλατεία της Άρτας, που είχε πάρα πολύ κόσμο, Χρυσαυγίτες προσπάθησαν να μοιράσουν προεκλογικό υλικό. Ο κόσμος σηκώθηκε από τα καφέ και άρχισε να φωνάζει, ότι δεν χωράνε Ναζί στην Άρτα.
    «Υπάρχει το Κομμένο εδώ» φώναζαν οι μεγαλύτερης ηλικίας. Κάποια στιγμή άρχισαν να φεύγουν και αντικείμενα. Στα μαγαζιά της πλατείας υπήρχε κόσμος όλων των αποχρώσεων από αναρχικούς μέχρι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ο κόσμος ήθελε να τους διώξει από την πλατεία. Ήρθαν οι ΔΙΑΣ για να τους φυγαδεύσουν.
    Ο κόσμος σπάει τη σιωπή του και αντιδρά. Και η αποψινή αντίδραση στην Άρτα δείχνει, ότι στην περιφέρεια μπορεί να αλλάξει το κλίμα, να γίνει κατανοητή σε όλους τους τόνους η φασιστική απειλή και να σταματήσει τη δήθεν ψήφο τιμωρίας.
    .
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1396039
    Ούτε στην Άρτα ούτε πουθενά τσακίστε τους νεοναζί και τα χρυσά αυγά.
    — από αντιφασισμός στην άρτα 9:52, Τρίτη 1 Μαΐου 2012
    Ούτε στην Άρτα ούτε πουθενά τσακίστε τους νεοναζί και τα χρυσά αυγά.
    Την εμφάνιση τους στην Άρτα έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό οι ναζίδες που κάνουν προεκλογική προπαγάνδα για τον πρώην πράκτορα της ΚΥΠ Μιχαλολιάκο. Κατά τις 9 και κάτι το βράδυ μοίραζαν την εμετική ναζιστική τους προπαγάνδα στις καφετέριες της κεντρικής πλατείας. Κάποιοι αντιαφασίστες και αντιρατσιστές που έτυχε να κάνουν την βόλτα τους στους πεζόδρομους της πόλης κινήθηκαν εναντίων τους με συνθήματα αποδοκιμασίες και βρισιές. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και αποδοκίμασε τους νεοναζί που χαζογελάγανε και γκορδονόντουσαν. Όταν ο κόσμος άρχισε να τους πετάει χώμα στα μούτρα από τα παρτέρια και πέτρες, ευθύς έτρεξαν να κρυφτούν ανάμεσα σε κόσμο που έπινε τον καφέ του. Ενώ οι αντιφασίστες και οι αντιφασίστριες πρόσεχαν να μην χτυπήσει κάποιος άσχετος και για αυτό σταμάτησαν να πετάνε πέτρες όταν τρύπωσαν ανάμεσα στα τραπεζοκαθήσματα, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας (capital) πιθανότατα συμπαθούντας των σκουληκιών έδηξε περίσσια παλικαριά που δεν χρειαζόταν, στέλνοντας πίσω μία από τις πέτρες. Όταν έφτασε μία αρκετά μεγάλη δύναμη της αστυνομίας που κάνοντας πως προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει, κατάλαβαν αμέσως από τα δυνατά αντιφασιστικά συνθήματα και όλως περιέργως κράτησαν μία ουδέτερη στάση και αποχώρησαν. Οι ναζίδες εξαφανίστηκαν και αρκετός κόσμος παρέμεινε και συνέχυσε να φωνάζει αντιφασιστικά συνθήματα στην κεντρική πλατεία. Να ξέρουν τα φασιστοειδή που περιφέρονταν και «έκοβαν κίνηση» πως το ότι δεν φοράνε τα διακριτικά της χρυσής αυγής δεν σημαίνει πως ούτε τους αντιληφθήκαμε ούτε ότι δεν τους ξέρουμε. Στην Άρτα οι παππούδες μας, πολέμησαν τον ναζισμό και τον φασισμό και ήτανε και αντάρτες. Τη σφαγή στο Κομμένο δεν τη ξεχνάμε και δεν ξεγελιόμαστε από την πατριωτική και δήθεν αντιμνυμονιακή προβιά που φοράνε οι ύαινες του ναζισμού.
    Καμία ανοχή ούτε σπιθαμή γη στους νεοναζί.
    Καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας.
    ουτε στον πεζόδρομο ούτε πουθενά
    — από antinazi 9:17, Τρίτη 1 Μαΐου 2012
    χάσαμε τέτοιο σκοινικό? έχουν πολύ θράσος να κυκλοφοράνε στην Άρτα τα τσογλάνια οι χρυσαυγήτες.
    ήρθε η ώρα να εκτεθούνε πρόσωπα και καταστάσεις.
    Φασιστόπουλα μαζευτήτε στις τρύπες σας γιατί η Άρτα είναι χωριό.
    Τα ονόματα που ακούγονται (αλλά και είναι επιβεβαιωμένο)πως μιράζουν εφημερίδες αλλά και υποστιρίζουν την σαπίλα που λέγεται χρυσή αυγή :είναι μπλεγμένα με βρωμιά που αργά ή γρήγορα όταν θα βγεί στη φόρα έχουν να τρίξουν καρέκλες (από πλαστικές μέχρι υπουργικές).

  46. Ο/Η Εαμοβούλγαρος λέει:

    Νέα επίθεση της «Χρυσής Αυγής»

    Eπίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν υποψήφιοι των ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στις Σέρρες στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής. Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από την ανακοίνωση των κομμάτων:

    «Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση συμμορίας χρυσαυγητών ενάντια σε κλιμάκιο συντρόφων της εκλογικής Συνεργασίας KKE(μ-λ) και M-Λ KKE στις Σέρρες.

    Συγκεκριμένα ενώ η σ. Σαμαρά Δήμητρα και οι σ. Πούλιος Σοφοκλής υποψήφιοι της Συνεργασίας στο νομό Σερρών, και ο Nίκος Δημητριάδης διακινούσαν προεκλογικό υλικό στο χωριό Σκοτούσσα, χθες Παρασκευή 27 Aπρίλη, στις 2.00 μ.μ. δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από μια συμμορία χρυσαυγητών που ορυόμενοι με ναζιστικά συνθήματα έριξαν κάτω τη Δήμητρα Σαμαρά και τη χτυπούσαν με σιδηρολοστό. Aν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια των συντρόφων μας, εργάτες από διπλανό εργοστάσιο για να αποκρούσουν τη φασιστική επίθεση, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη των συντρόφων. H Δήμητρα Σαμαρά μεταφέρθηκε σε

    Nοσοκομείο των Σερρών».

  47. Ο/Η Αμβρόσιος λέει:

    H σατανιστική σφηκοφωλιά “Χρυσή Αυγή”…
    http://aigio.org/2012/05/h.html

  48. Ο/Η Πρωτοσέλιδο λέει:

  49. Ο/Η Mιχαλολύκος λέει:

  50. Ο/Η laskaratos λέει:

    Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4

    Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4

  51. Ο/Η Δεξιός λέει:

    Δημήτρης Καζάκης-Ελεύθερη Ώρα:
    Η Χρυσή Αυγή είναι σατανιστική.
    Ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος προειδοποιεί τον Μιχαλολιάκο πως θα δημοσιεύσει «ποιητικές του ανησυχίες»

  52. Ο/Η Ιωάννης λέει:

    Δεν θα περάσουν.
    Η Κυρά μας η Παναγιά θα τους σταματήσει

    http://egolpio.wordpress.com/2012/05/04/ekloges-6/

    Χρυσή Αυγή: Είμαστε Παγανιστές γιατί είμαστε Έλληνες…

    “Είμαστε ναζιστές γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επανάστασης του 1933 είδαμε τη Δύναμη που θα λυτρώσει την ανθρωπότητα από την εβραϊκή σαπίλα”… Είμαστε Παγανιστές γιατί είμαστε Έλληνες (!!!) (Παγανισμός=ειδωλολατρία) Το κείμενο είναι από το περιοδικό “Χρυσή Αυγή”, επίσημο ιδεολογικό όργανο του Λαϊκού Συνδέσμου, τεύχος… υπ’ αριθμ. 2 το κείμενο “Εμείς”. Και το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι εάν θα βρεθούν την Κυριακή 200.000 συμπολίτες μας να ψηφίσουν τους οπαδούς του Χίτλερ και να τους στείλουν στη βουλή…
    http://egolpio.wordpress.com/2012/05/04/ekloges-6/

  53. Ο/Η Ταξιδιώτης λέει:

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – 2ος Φάκελος: Παρουσίαση Υποψηφίων
    Αναδημοσίευση απο το JUNGLE-Report.

    …και από Δευτέρας, στο Reichstag…

    _______________________________________

    “Στην έρευνα που πρόκειται να ακολουθήσει,
    εντοπίσαμε και καταγράψαμε μερικές από τις πιο
    τρανταχτές υποψηφιότητες της Χρυσής Αυγής,
    με έμφαση στις ιδεολογικές πεποιθήσεις τους
    αλλά και τις ευρύτερες ενασχολήσεις τους
    στα πλαίσια του «εθνικιστικού αγώνος».”

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – 2ος Φάκελος: Παρουσίαση Υποψηφίων

  54. Ο/Η laskaratos λέει:

    Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ για τη Χρυσή Αυγή ζητεί η Λιάνα Κανέλλη

    Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Ν. Μιχαλολιάκου, χθες το βράδυ, ζήτησε η Λιάνα Κανέλλη.
    Στέλεχος της Χρυσής Αυγής, φωνάζοντας «εγέρθητι», ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν την ώρα της εισόδου του αρχηγού του κόμματος.
    Όσοι δεν υπάκουσαν στην εντολή, κλήθηκαν να εγκαταλείψουν την αίθουσα!

    «Σας παρακαλώ πάρα πολύ, εγώ περιμένω μέχρι το μεσημέρι την ΕΣΗΕΑ να βγάλει ανακοίνωση, αν αληθεύει ότι ζητήθηκε από τους Έλληνες δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι χθες. Περιμένω και απαιτώ από το συνδικαλιστικό μου σωματείο να βγάλει ανακοίνωση, εάν η δημοσιογραφία από τούδε θα ασκείται στο ότι θα μπαίνει κάποιος αρχηγός, όποιος και αν είναι αυτός, και θα πρέπει να σηκώνονται όρθιοι και να χαιρετάνε;» δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη.

    http://kke4ever.blogspot.com/2012/05/blog-post_1046.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Kke4ever+%28K.K.E4Ever%29

  55. Ο/Η Kαθηγητής της εγκληματολογίας λέει:

    Guardian: Μήνυμα μίσους στέλνει η πωρωμένη Χρυσή Αυγή!

    Η απρόσμενη εκλογική επίδοση της «Χρυσής Αυγής», στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, έχει γίνει θέμα συζήτησης όχι μόνο στα ελληνικά media αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

    Σε σημερινό δημοσίευμά του, ο βρετανικός «Guardian» γράφει ότι ο αρχηγός της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, γιόρτασε τα εκλογικά αποτελέσματα με απειλές προς πάσα κατεύθυνση ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στο αγαπημένο του θέμα: τους λαθρομετανάστες.

    Πιο συγκεκριμένα τονίζει η βρετανική εφημερίδα: «Οι ακροδεξιοί εξτρεμιστές εισήλθαν στην ελληνική βουλή λαμβάνοντας το 7% των ψήφων των Ελλήνων πολιτών στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου.

    Η επιτυχία αυτή ήταν ένα σοκ. Την ώρα που αυξάνεται η ακροδεξιά, ο ξενοφοβικός λαϊκισμός σε όλη την Ευρώπη, κάποια κόμματα, όπως η Χρυσή Αυγή είναι τόσο πωρωμένα με την υιοθέτηση της απειλής, του εκφοβισμού και τους υπαινιγμούς για χρήση βίας». Αργότερα ο συντάκτης του άρθρου παραθέτει και το μήνυμα μίσους του αρχηγού της νεοναζιστικής οργάνωσης σχετικά με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης:

    «Εξω από την χώρα μου! Εξω από το σπίτι μου! Πώς μπορούμε να το κάνουμε; Χρησιμοποείστε την φαντασία σας. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε όλα τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες που γράφουν Χρυσή Αυγή με λευκά γράμματα».

    Το άρθρο καταλήγει: «Αν η οικονομίες κάποιων χωρών της ΕΕ έχουν κλονιστεί, η δράση που αναλαμβάνεται για την ανόρθωσή τους ίσως δημιουργήσει μία νέα πολιτική που θα δώσει στους νομοθέτες σε Βρυξέλλες και Βερολίνο περισσότερα από όσα περίμεναν».

    http://www.iefimerida.gr/news/49460/guardian-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%89%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE

  56. Ο/Η Ιερέας Χ λέει:

    http://egolpio.wordpress.com/2012/05/07/aka-kaiadas/

    Βουλευτής Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής (aka Kaiadas): “Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα”

    3 ζήτω για τους χριστιανούς που τον ψήφισαν.

    Τι σχέση έχει μπορεί να έχει ο μπασίστας με το ψευδώνυμο «Kaiadas» ενός σκληροπυρηνικού black metal συγκροτήματος -με αναφορές στον Εωσφόρο- με τις εκλογές και την ελληνική Βουλή; Μεγάλη, αφού ο άνθρωπος αυτός εκλέγεται στο κοινοβούλιο με τη Χρυσή Αυγή!

    Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στην Περιφέρεια του υπόλοιπου Αττικής εκλέγεται με τη Χρυσή Αυγή, τρίτος πίσω από τον ηγέτη της Νίκο Μιχαλολιάκοκαι τη σύντροφό του Ελένη Ζαρούλια, ο Γιώργος Γερμενής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, ο κ. Γερμενής είναι ο μπασίστας του ακραίου ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron που έχει κάνει διεθνή καριέρα στο black metal. Για όσους δεν γνωρίζουν, το black metal ένα είδος «μέταλ» μουσικής με ρίζες από τις σκανδιναβικές χώρες το οποίο έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές -καλώς ή κακώς- με το σατανισμό.

    Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλου ενός παλιότερου δίσκου των Naer Mataron, με τίτλο «Σκότος Αέναον» και εικαστικό και στίχους με αναφορές στον Εωσφόρο.

    Πάντως, οι στίχοι των Naer Mataron, διαβάζουμε στην Wikipedia, έχουν έντονες επιρροές από την ελληνική μυθολογία, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει ένα νέο υποείδος το λεγόμενο «Ελληνικό black metal». Ήδη έχουν πέντε δίσκους στο ενεργητικό τους με τελευταία κυκλοφορία πριν τέσσερα χρόνια, ενώ σύμφωνα με τη σελίδα τους στο MySpace έχουν έτοιμο νέο δίσκο.

    Μάλιστα, στις 27 Απριλίου, όταν δηλαδή ο Kaiadas βρισκόταν εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας με τη Χρυσή Αυγή, οι Naer Mataron κυκλοφόρησαν το νέο τους EP με τίτλο: I Am The Light Of The World και εξώφυλλο που θυμίζει χριστιανική εικόνα. Ωστόσο, το εικονιζόμενο πρόσωπο μόνο ο Χριστός δεν είναι:

    Παράλληλα, το ακραίο συγκρότημα του Kaiadas ετοιμάζει εδώ και καιρό το νέο του δίσκο (όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του χέβι μέταλ περιοδικού Metal Hammer) με τίτλο “ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ” που θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο.

    Επιστρέφοντας στον Kaiadas (στη φωτό παρακάτω), κατά κόσμον Γιώργο Γερμενή, φαίνεται πως διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο.

    Από εκεί ήταν περίπου αναμενόμενη η υποψηφιότητά του για βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, κατάφερε να εκλεγεί τρίτος. Μέχρι στιγμής, στο 33% των καταμετρημένων ψήφων, ο Γιώργος Γερμενής (aka Kaiadas) λαμβάνει πάνω από 4000 ψήφους.

    Ακολουθεί απόσπασμα συνέντευξης του Kaiadas, κατά κόσμον Γιώργου Γερμενή, στο rockap.gr τον Αύγουστο του 2009 επ’ ευκαιρίας της κυκλοφορίας -τότε- του τελευταίου δίσκου τους με τίτλο «Praetorians». Tο απόσπασμα παρατίθεται για το σημείο εκείνο στο οποίο αναφέρεται στο αντιχριστιανικό πνεύμα που διακρίνει την μπάντα του…

    – Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;

    Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν “μολύνεται” από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Ολοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.

    – Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal;

    Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνέυμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.

    – Επίσης, στη Σκανδιναβία υπάρχει έντονα το θέμα του Σατανισμού ως πρακτική. Σας έχει δυσκολέψει η κατάσταση αυτή;

    Μην νομίζεις! Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν με τις αυτοκτονίες. Όσον αναφορά στα προβλήματα, πήγα να χάσω τον φίλο μου τον Carl σε αυτοκινητιστικό, αλλά ευτυχώς όλα καλά. Τις προάλλες πέθανε το παιδί από τους Celestial Bloodshed.
    http://egolpio.wordpress.com/2012/05/07/aka-kaiadas/

  57. Ο/Η Eωσφόρος λέει:

    xa-stereas.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

    Αγιασμός των εκλογών, ευλογία των όπλων

    Η τελευταία Κυριακή πριν τις εκλογές για την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, εκτός την τακτική ενημέρωση στα γραφεία της Χαλκίδας, περιελάμβανε και μια τελετουργία. Μέλη μας είχαν αιτηθεί να τελεστεί στα γραφεία μας αγιασμός των εκλογών, ως μια προσευχή για δίκαιο και ένθεο κυβερνήτη στο Έθνος, μια προσευχή πριν τη μάχη για τη συνδρομή του Θεού σ’ αυτήν. Ο πόλεμος για την απελευθέρωσης των Ελλήνων σήμερα, δεν είναι σαν εκείνους των προγόνων μας. Πεδίο της πρώτης κρίσιμης μάχης είναι οι εκλογές και όπλα οι ψήφοι. Τηρώντας το πανάρχαιο έθιμο της φυλής μας, ζητήσαμε να ευλογήσει ο Θεός των Ελλήνων το δίκαιο αγώνα μας για τη σωτηρία του λαού μας.

    «Σῶσον Κύριε τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοῖς Βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων…» εψάλη από δεκάδες στόματα, ξυπνώντας στο αίμα μας μνήμες Αγίας Λαύρας, σχεδόν δύο αιώνων πριν. Μόνο σε μοναστήρια συναντά πια κανείς την κατάνυξη και την αυτοσυγκέντρωση που παρατηρήθηκε κατά το μυστήριο στα γραφεία μας. Ο πατριωτικός λόγος των δύο ιερέων ήταν η καλύτερη απόδειξη για την σημασία της θέσης μας περί του εθνικού ρόλου που οφείλει να διαδραματίζει η Εκκλησία.

    Ακολούθησε η εβδομαδιαία ενημέρωση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με μεγάλη συμμετοχή των παριστάμενων στη συζήτηση. Παρουσιάστηκαν οι δράσεις της εβδομάδας που πέρασε, σε Εύβοια και Βοιωτία, και ανακοινώθηκαν οι προγραμματισμένες της επόμενες, τελευταίας προ των εκλογών. Οριοθετήθηκαν οι οργανωτικές λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας από την πλευρά του Κινήματός μας, με πολλούς νέους υποστηρικτές του Κινήματος να εγγράφονται ως εκλογικοί επόπτες και αντιπρόσωποι.

    Είναι εντυπωσιακή η ενεργοποίηση των Ελλήνων στις τάξεις μας. Ομοεθνείς μας όλων των ηλικιών, όλων των επαγγελματικών κλάδων και κοινωνικών ομάδων, με διαφορετικές πολιτικές διαδρομές μέχρι χθες, παρατάσσονται σήμερα δίπλα μας και πίσω μας, έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα για την σωτηρία και την ανάσταση της Πατρίδας μαζί μας.

    Συναγωνιστές, καλό αγώνα! Ζήτω η Νίκη!

    Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας

    ΥΓ: Η τέλεση του μυστηρίου δημοσιοποιήθηκε κατ’ εξαίρεσιν, λόγω της έντονης προεκλογικά συκοφάντησης του Κινήματός μας από το σύνολο των συστημικών πολιτικών και δημοσιογράφων.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      «Η τέλεση του μυστηρίου»
      Αγαπητέ Εωσφόρε,
      οι Σατανιστές της Χρυσής Αυγής αγνοούν πως ο Αγιασμός δεν είναι μυστήριο.

  58. Ο/Η Eωσφόρος λέει:

    H X.Α. Κάτω Αχαΐας έκανε αγιασμό με έναν ιερέα .

  59. Ο/Η laskaratos λέει:

    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4718906

    «Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μηχανισμούς»

    Μπαρόζο: Η Κομισιόν θα επαγρυπνεί μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 08 Μαΐου 2012

    Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2012 17:42

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα «επαγρυπνεί ιδιαίτερα» μετά την είσοδο ενός «νεοναζιστικού κόμματος» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και θα χρησιμοποιήσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει εναντίον όσων παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο.

    Ερωτηθείς, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για τις απόψεις του σχετικά με το υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα Χρυσή Αυγή στις ελληνικές εκλογές, ο Μπαρόζο απάντησε πως «θα πρέπει να ορίσουμε τί συνιστά ένα νεοναζιστικό κόμμα» και να «δούμε τις εθνικές νομοθεσίες πάνω σε αυτό το θέμα».

    Αλλά, «όσον αφορά το κοινοτικό δίκαιο, η Επιτροπή δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλους και το εννοώ, όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουμε για να δράσουμε εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι προσβάλλουν το κοινοτικό δίκαιο και τη θεμελιώδη χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» τόνισε.

    «Δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε δράση» διαβεβαίωσε ο Μπαρόζο, προσθέτοντας «όλοι θα πρέπει να βασίζονται στην Επιτροπή για την ιδιαίτερη επαγρύπνησή της»

  60. Ο/Η Ένας λέει:

    ΕΣΗΕΑ προς Χρυσαυγίτες: «Δεν σας φοβόμαστε. Αποκαλύπτουμε το ρόλο σας. Δεν θα σας περάσει».

    ΕΣΗΕΑ προς Χρυσαυγίτες: “Δεν σας φοβόμαστε. Αποκαλύπτουμε το ρόλο σας. Δεν θα σας περάσει”.
    Δημοσιευμένο 08/05/2012 ΑταξινόμηταLeave a Comment

    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ – ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    8 Μαΐου 2012

    Λίγη ώρα μετά την είσοδο της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, τα στελέχη της έδωσαν το πρώτο δείγμα του πώς εννοεί η «Χρυσή Αυγή» την κοινοβουλευτική δημοκρατία. Λειτουργώντας σαν μπράβοι της νύχτας έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και απέναντι στους εργαζόμενους στον Τύπο και τα ΜΜΕ, που βρίσκονταν στα γραφεία τους για να καλύψουν τις δηλώσεις του αρχηγού τους.

    Πριν μπει στην αίθουσα ο κ. Μιχαλολιάκος τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής» αρχικά προχώρησαν σε ένα ιδιότυπο face control των Μέσων, βάζοντας όρους και αποκλείοντας όσα ΜΜΕ δεν ήταν της αρεσκείας τους και στη συνέχεια διέταξαν με απειλητική φωνή τους δημοσιογράφους: «Όλοι όρθιοι μόλις μπει ο Αρχηγός» και όταν οι δημοσιογράφοι τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν η απάντηση ήταν «κόφτε το είπα, όλοι όρθιοι. Εγέρθητι. Όποιος δεν θέλει έξω. Τελείωσε. Δεν μιλάει κανείς». Μπροστά σε αυτή την ιταμή πρόκληση οι Έλληνες δημοσιογράφοι αποχώρησαν.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει και καταδικάζει την ολοκληρωτικής αντίληψης συμπεριφορά των μελών και του Αρχηγού της «Χρυσής Αυγής» και επισημαίνει:

    Ο σεβασμός στις δημοκρατικές κοινωνίες κατακτάται. Δεν επιβάλλεται. Επιβάλλεται μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα, που επιδιώκουν ο κ. Μιχαλολιάκος και οι όμοιοί του, με τη βία και την καταστολή κάθε ελευθερίας.

    Το πρώτο αυτό δείγμα της αντιμετώπισης των ΜΜΕ και των εργαζόμενων σε αυτά αποτελεί και μια προειδοποίηση του πώς αντιλαμβάνεται την ενημέρωση η «Χρυσή Αυγή» και του τι πρόκειται να επακολουθήσει.

    Το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι Κυβερνήσεις και όλοι εκείνοι που με τις πολιτικές, επιλογές, συμπεριφορές και πρακτικές τους εξέθρεψαν και συνήργησαν στην εκκόλαψή του. Και, δυστυχώς, τα ΜΜΕ στην πλειοψηφία τους αντί να αποκαλύψουν με τα στοιχεία, που υπάρχουν, συγκάλυψαν με τη σιωπή τους την πραγματική δράση των νεοναζιστών στην Ελλάδα.

    Είναι αυτοί που προβάλλουν την «θεωρία των άκρων», προκειμένου να αποτρέψουν λαϊκές δυνάμεις να συμμετάσχουν στον οργανωμένο αγώνα και δεν χάνουν την ευκαιρία να ταυτίσουν τη δράση των κάθε είδους προβοκατόρων με τη δράση του εργατικού λαϊκού κινήματος.

    Αυτοί που την ίδια ώρα συκοφαντούσαν με ζήλο το εργατικό λαϊκό κίνημα και τους αγώνες του, «κανακεύοντας» κάποιους «αγανακτισμένους», έκλειναν σκόπιμα τα μάτια στο γεγονός ότι κομμάτι αυτών των «αγανακτισμένων» αποτέλεσε το «φυτώριο» όπου άνθισαν οι πιο αντιδραστικές και μισαλλόδοξες θέσεις και προτάσεις.

    Συνθήματα όπως «οι 300 στο Γουδή» και «κρεμάλα στους προδότες» που ακούγονταν όλες εκείνες τις ημέρες στην πλατεία και αναπαράγονταν από τα ΜΜΕ είναι τα ίδια συνθήματα πάνω στα οποία «πάτησε» η «Χρυσή Αυγή» για να νομιμοποιήσει την παρουσία της στην κεντρική πολιτική σκηνή.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και όλους τους πολίτες της χώρας να μην υποτιμήσουν -ως δήθεν γραφικό το φασιστικό φαινόμενο- και να αγωνίζονται κάθε στιγμή για την προάσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων τους κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους.

    Οι δημοσιογράφοι δεσμεύονται μόνο από τους συνταγματικούς κανόνες της χώρας μας, τη δημοκρατική τους συνείδηση και τις «Αρχές Δεοντολογίας του Δημοσιογραφικού Επαγγέλματος».

    Στην απειλητική κραυγή του κ. Μιχαλολιάκου «ερχόμαστε», απαντάμε:

    Δεν σας φοβόμαστε. Αποκαλύπτουμε το ρόλο σας. Δεν θα σας περάσει.

    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Τα …βιογραφικά και τα πρόσωπα των Χρυσαυγιτών στο:

    http://jungle-report.blogspot.com/

    Και απειλές κατά της ζωής δημοσιογράφου – Διαβάστε στο http://tvxs.gr/news/ellada/apeiles-thanatoy-enantion-dimosiografoy-apo-ti-xrysi-aygi

  61. Ο/Η Boλταίρος λέει:

    http://larisanew.blogspot.com/2012/05/blog-post_6970.html

    Τι κι αν προεκλογικά οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής ισχυρίζονταν πως δεν είναι
    φιλοναζιστές;

    Φωτογραφίες που ανήρτησε στο Facebook ένας εκ των υποψηφίων αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.
    Ο λόγος για τον Στυλιανό Βλαμάκη, υποψήφιο βουλευτή Χανίων με την Χρυσή Αυγή ο οποίος είχε βγάλει φωτογραφίες χαμογελώντας προκλητικά μπροστά από το ναζιστικό κολαστήριο του Νταχάου…
    Εκεί όπου έγιναν τα χειρότερα βασανιστήρια στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκεί που ψήθηκαν ζωντανά παιδιά ο Στυλιανός Βλαμάκης χαμογελά ενώ δεν διστάζει να ποζάρει δίπλα σε μια αφίσα που γράφει «Χίτλερ: Η τελευταία μας ελπίδα».
    Επίσης σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται να κάνει άσεμνη φωτογραφία μπροστά από εικόνα του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη.
    Ο υποψήφιος βουλευτής ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό και ο άλλος υποψήφιος βουλευτής με την Χρυσή Αυγή Σταύρος Καρεφυλλάκης έσπευσε όπως βλέπετε να σχολιάσει: «Πρέπει να ψήνει καλό ψωμί αυτός ο φούρνος…»
    Δείτε στο βίντεο δηλώσεις που είχε κάνει ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με την Χρυσή Αυγή Δημήτρης Σωτηρόπουλος ο οποίος ισχυριζόταν πως δεν είναι φιλοναζιστής.

  62. Ο/Η Α. λέει:

    Mε τη συνοδεία βλοσυρού νέου ιερέα με μαύρα γυαλιά πήγαν στη Βουλή οι Χρυσαυγίτες βουλευτές.

    Δείτε τις φωτογραφίες

    http://www.iefimerida.gr/news/50959/%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82

    Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας των τριών μουσουλμάνων βουλευτών, κι ενώ όλοι οι βουλευτές ήταν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν επιδεικτικά καθισμένοι στα έδρανά τους, προκαλώντας την αντίδραση πολλών βουλευτών και κυρίως της κυρίας Φώφης Γεννηματά.

  63. Ο/Η laskaratos λέει:

    Όσο η Εκκλησία ευλογούσε τη Χρυσή Αυγή χωρίς να βρίζει ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ δεν υπήρχε πρόβλημα.
    Ο Αμβρόσιος όμως κάνει ταυτόχρονα και τα δυο και έτσι μερικοί ανακάλυψαν επιτέλους την Αμερική:

    Ο Αμβρόσιος “ευλογεί” και υπερασπίζεται τη Χρυσή Αυγή

    Ο Αμβρόσιος “ευλογεί” και υπερασπίζεται τη Χρυσή Αυγή

    Δεν υπήρχε και μεγάλη αμφιβολία για τις ιδέες του συγκεκριμένου ιερέα αλλά όταν ο ίδιος μας λέει ανοιχτά ότι υπερασπίζεται τους νεοναζί, το θέμα αποκτά άλλο ενδιαφέρον. διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ.

    Με μία ακόμη προκλητική επιστολή, η οποία τιτλοφορείται “Η δημοκρατία μας είναι επιλεκτική – τότε είναι άρρωστη”, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος “ξαναχτυπά” μέσω του προσωπικού ιστολογίου.

    Αυτήν τη φορά εξαπολύει επίθεση στα κόμματα και τους πολιτικούς ενώ…υπερασπίζεται τις ιδέες της Χρυσής Αυγής.

    “Δεν δύναμαι να κατανοήσω πώς και γιατί οι ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι ανατρεπτικές και γιατί δεν είναι το ίδιο ανατρεπτικές ή επικίνδυνες και οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ”, διερωτάται ασκώντας παράλληλα κριτική στα ΜΜΕ επειδή “πρόβαλαν με υπερβολικό ζήλο το ατυχές περιστατικό με το εγέρθητι”.

  64. Ο/Η laskaratos λέει:

    Διαδόστε το παντού:

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=15262

    Οι βιασμοί, η Χρυσή Αυγή και οι εκλογές

    17/05/2012
    της Λίνας Στεφάνου

    Η Κορίνθια φίλη που ζει στην Αθήνα ήρθε με χαρά να εξηγηθεί. Ήξερε, από σίγουρη πληροφορία γιατί η γενέτειρά της, στις τελευταίες εκλογές, είχε πριμοδοτήσει την Χρυσή Αυγή με το μεγαλύτερο ποσοστό! Και μου είπε την ιστορία:

    Πριν από τις εκλογές, νεαρό ζευγάρι παρκάρει το αυτοκίνητο του κοντά στα εγκαταλελειμμένα βαγόνια του ΟΣΕ (περιοχή Αγ. Νικολάου) και επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις. Στα βαγόνια αυτά έχουν βρει καταφύγιο λαθρομετανάστες οι οποίοι περιμένουν να μπαρκάρουν σε κάποιο πλοίο και να φύγουν για Ιταλία – λαθραία πάντα. Οι μετανάστες επιτίθενται στο ζευγαράκι, βιάζουν ομαδικά το κορίτσι, γρονθοκοπούν το αγόρι και στη συνέχεια τον βιάζουν κι αυτόν. Το κορίτσι αιμόφυρτο καταλήγει στο νοσοκομείο της πόλης το αγόρι ακολουθεί και τελικά μάλλον πεθαίνει!

    Το θλιβερό περιστατικό καταγγέλλεται, η αστυνομία αδυνατεί να κάνει κάτι και αναλαμβάνει η Χρυσή Αυγή, η οποία στέλνει τα μπρατσωμένα μέλη της να σπάσουν στο ξύλο τους μετανάστες και να βάλουν φωτιά στα βαγόνια. Η ιστορία διαδίδεται στην τοπική κοινωνία Κορίνθου, η οποία θυμωμένη ανταποκρίνεται δίνοντας ως επιβράβευση ένα 12% στη ΧΑ (το υψηλότερο σε όλη την Ελλάδα).

    Η ιστορία ήταν σίγουρη, αφού την είχε πει στη φίλη μου η κολλητή της, που την είχε μάθει από την ξαδέρφη της, που ήταν νοσοκόμα στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου είχε καταλήξει το άτυχο ζευγαράκι.

    Όποιος ψάχνει βρίσκει

    Με το πίστευε και μη ερεύνα ο Χριστιανισμός εξαπλώθηκε παντού και η Χρυσή Αυγή έβγαλε 21 βουλευτές στις εκλογές. Μια άλλη ιστορία που διέρρευσε από άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους και ακούστηκε πολύ μετά τις εκλογές ήταν και η εξής:
    Ο κολλητός φίλος, του φίλου, του φίλου μου, είχε ένα σπίτι που το κατέλαβαν μετανάστες. Ο άτυχος ιδιοκτήτης αφού πήγε στην αστυνομία και δεν έβγαλε άκρη πήρε τηλέφωνο την ΧΑ. Τότε τα γνωστά παιδιά, με τα γνωστά μπράτσα, καθάρισαν το σπίτι διώχνοντας τους κακούς μετανάστες αφού φυσικά τους έσπασαν στο ξύλο. (Ίσως την έχετε ακούσει κι εσείς αυτή την ιστορία. Αν ναι, διαβάστε και τη συνέχεια του περίεργου διαδικτυακού αυτού ρεπορτάζ).

    Αποφάσισα να ψάξω πρώτα το θέμα της Κορίνθου. Έπεσα αμέσως πάνω στη διάψευση.

    Ύστερα ανακάλυψα πως η αθόρυβη αυτή πολιτική προπαγάνδα της ΧΑ είχε ξεκινήσει από το 2011. Έτσι παρόμοιοι βιασμοί μαϊμούδες είχαν αναφερθεί για τα Γιάννενα , την Πάτρα (παραθέτω τη διάψευση) , Ρέντη, Νίκαια, Κορυδαλλό και Κολωνό
    Ακριβώς τα ίδια στο blog του γνωστού των τηλεοπτικών δημοσιογράφων. Και επίσης στην Άρτα

    Φυσικά, κανένα ζευγάρι ποτέ πουθενά δεν βιάστηκε από μετανάστες. Όσο για την Κόρινθο η φίλη της φίλης που ήταν νοσοκόμα αποδείχτηκε – μετά από μερικά τηλέφωνα – πως είχε απλώς ακούσει την ιστορία στο κομμωτήριο! Προεκλογικά ωστόσο και παρά τις διαψεύσεις η ιστορία αυτή έκανε την προπαγάνδα της υπέρ της ΧΑ. Να σημειωθεί ότι τα τελευταία 5 χρόνια αυτή είναι η αγαπημένη μέθοδος των ευρωπαίων νεοναζί προκειμένου να μαζεύουν ψήφους.

    Τη μέθοδο αυτή η ΧΑ την εφαρμόζει κατά γράμμα εδώ και 1,5 τουλάχιστον χρόνο. Το αποτέλεσμα το είδαμε στις πρόσφατες εκλογές…

    Για να πούμε όλη την αλήθεια στην Κόρινθο δεν βοήθησαν μόνο οι φήμες. Βοήθησε και η κόντρα Α. Πνευματικού (νυν Δημάρχου) – Π. Μπεγλίτη (πρώην βουλευτή) που αντί να δουλέψουν μαζί για να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, προτίμησαν να ρίχνουν προεκλογική λάσπη ο ένας στον άλλον, σταυρώνοντας τα χέρια και κλείνοντας τα αυτιά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

    Όσο για την ιστορία με το διαμέρισμα υπό κατάληψη από μετανάστες, είναι η ιστορία που διέδιδε και επίσημα (22 Νοεμβρίου 2011) το όργανο της ΧΑ, δηλαδή η Ελεύθερη Ώρα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

    Αίμα-Τιμή -Χρυσή Αυγή
    (και μαύρα μεσάνυχτα)

    Τα καλά παιδιά που πάνε τη γιαγιά στο ΑΤΜ να την προστατέψουν από τους κακούς μετανάστες όσο κάνει ανάληψη, δεν υπάρχουν. Αυτό που υπάρχει είναι ο ανατριχιαστικός λόγος των υποψήφιων βουλευτών της ΧΑ όπως αναδεικνύεται από το ρεπορτάζ (δες στο 2.47’).

    Την επόμενη φορά που θα ακούσετε μια ιστορία για τις καλές προθέσεις της ΧΑ απλά αναρωτηθείτε: είμαι τόσο εγκληματικά ηλίθιος ώστε πάλι να τους πιστέψω;

    Ο Παγκόσμιος ιστότοπος WordPress.com έθεσε εκτός λειτουργίας τη σελίδα της Χρυσής Αυγής επειδή σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, παραβίαζε τους όρους που διέπουν το συγκεκριμένο παγκόσμιο ιστολόγιο. Εμείς στις επόμενες εκλογές τι θα κάνουμε άραγε;

    Υ.Γ. Το κομμάτι αφιερώνεται στον φίλο Φ.Ν. που μου έδωσε την ιδέα να «γράψω κάτι».

    *H Λίνα Στεφάνου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας

    • Ο/Η Σταύρος λέει:

      Η Χάβρα των Ιουδαίων της ακροδεξιάς Ρωμιοσύνης σ’ όλο της το μεγαλείο.

      Ο Αρχιραβίνος της ακροδεξιάς ιδεολογίας στην χώρα των Ρωμιών, εβρισκόμενος σε εμφύλιο πόλεμο με τα απότοκα της ναζιστικής του μήτρας.

      • Ο/Η Ελληνάρας βάφει αυγά με ψευτιές λέει:

        Μισές δουλειές ως συνήθως Σταύρο και κυρ-Σταύρο και αφέντη τσουτσουλομύτη. Η μήτρα που τους γέννησε και τους έθρεψε όλους αυτούς βρίσκεται στο συνάφι σου. Αντε τώρα να παρουσιάσεις κανένα λήμμα του Δρανδάκη – όταν πληροφορηθείς την προέλευση της «εγκυκλοπαίδειας”, θα τραβάς τα μαλλιά σου (χωρίς να παίρνω και όρκο, μα τον Δία)

  65. Ο/Η Nazi killer λέει:

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63638177

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Τα παιδιά του Χίτλερ με στολή «Χρυσής Αυγής»

    Η δράση αλλά και κείμενα που υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτουν τη λειτουργία μιας νεοναζιστικής ρατσιστικής οργάνωσης με διεθνείς διασυνδέσεις, που μνημονεύει τον… Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων»

    Μέλη της Χρυσής Αυγής χαιρετούν ναζιστικά σε παλαιότερη συγκέντρωσή τους. Τρίτος από αριστερά ο γ.γ. της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος.

    Πίσω από τα συνθήματα «Η Ελλάδα ανήκει στους Eλληνες» και «Eξω οι ξένοι από τη χώρα», που χρησιμοποιεί η «Χρυσή Αυγή» προσπαθώντας να προσελκύσει άνεργους και απελπισμένους πολίτες οι οποίοι ζουν στα όρια της οικονομικής ανέχειας, κρύβεται μια νεοναζιστική οργάνωση που μισεί τη δημοκρατία, «λατρεύει» τον Χίτλερ και οραματίζεται το 4ο Ράιχ στην Ευρώπη.

    Παρά την προσπάθεια των στελεχών της να «μακιγιάρουν» το πραγματικό πρόσωπο της «Χρυσής Αυγής» στην επιδίωξή τους να διεκδικήσουν την είσοδό της στο κοινοβούλιο, η δράση αλλά και τα κείμενα που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς αποκαλύπτουν τη λειτουργία μίας νεοναζιστικής ρατσιστικής γκρούπας με διεθνείς διασυνδέσεις που μνημονεύει τον σφαγιαστή… Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων».

    Η «Αρια Φυλή»
    Ο γενικός γραμματέας της «Χρυσής Αυγής», Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, ηγετικό στέλεχος της άκρας Δεξιάς από τη δεκαετία του ’70, έχει δηλώσει ότι ο «εθνικοσοσιαλισμός» αποτελεί «κοσμοθεωρία» που στηρίζεται στην ανωτερότητα της «Aριας Φυλής» ενώ έχει παραδεχτεί ότι οι Γερμανοί κατά τη διάρκεια της Κατοχής διέπραξαν… εκτελέσεις στην Ελλάδα ως «αντίποινα» για τη δράση των αντιστασιακών.

    Για έναν «Μεγάλο Aντρα του 20ού Αιώνα» κάνει λόγο ο Ν. Μιχαλολιάκος στο κείμενο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 1987 στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», για τα 42 χρόνια από τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ.
    Παρά την πρόθεση να αποσιωπηθεί η λατρεία της «Χρυσής Αυγής» στο πρόσωπο του Χίτλερ, το άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου, στο τεύχος του περιοδικού της οργάνωσης τον Μάιο του 1987 με τίτλο «Χίτλερ για 1.000 χρόνια», είναι ανατριχιαστικά αποκαλυπτικό: «30 Απριλίου 1945, μια λαμπερή σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Aντρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός. Χίλια εννιακόσια σαράντα πέντε, όλοι αυτοί που επίστεψαν στα μεγάλα ιδανικά της Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως νιώθουν παγωμένοι, νιώθουν διστακτικοί απέναντι στο μέλλον, σε ένα μέλλον χωρίς την παρουσία και την καθοδήγηση Εκείνου?», υπογραμμίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος.

    Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον Χίτλερ «Μεγάλο Οραματιστή της Νέας Ευρώπης» και «Μεγάλο Αρχηγό» ενώ στον σφαγιαστή-αρχηγό των Ες Ες, Ρούντολφ Ες, που ζούσε τότε, αποδίδεται ο χαρακτηρισμός του σεβάσμιου γέροντα και του τελευταίου «Μεγάλου» του Εθνικοσοσιαλισμού. «ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ», αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος σε ένα κρεσέντο ναζιστικής «υπερηφάνειας», «η γοητεία του Αγκυλωτού Σταυρού, το μεγαλείο της Μαυροκόκκινης Σημαίας είναι ζωντανό, σήμερα 42 χρόνια μετά συνεχίζουμε τη Μάχη για την τελική νίκη της Ράτσας μας?». Το κείμενο «κλείνει» με τον ναζιστικό χαιρετισμό γραμμένο στα γερμανικά «HEIL HITLER»!

    Η ανωτερότητα του λευκού ανθρώπου, ρατσιστικά κηρύγματα για την κατωτερότητα των άλλων φυλών, συνωμοσιολογικά σενάρια για τον σιωνισμό και τους Εβραίους που βρίσκονται πίσω από την παγκοσμιοποίηση και την οικονομική κρίση αλλά και η αξιοποίηση των εμβλημάτων των ναζί, αποδίδουν το ιδεολογικό στίγμα της «Χρυσής Αυγής».

    Το 2005 στην επέτειο για τη νίκη των συμμάχων επί των ναζιστών, δημοσιεύεται άρθρο στο τεύχος της «Χρυσής Αυγής» με τίτλο «Εμείς δεν γιορτάζουμε τίποτα». Στην εισαγωγή του κειμένου αναφέρεται ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από «τη μοιραία άνοιξη του 1945 με τη νίκη των δυνάμεων του διεθνούς σιωνισμού επί της Εθνικοσιαλιστικής Γερμανίας και των οραμάτων που εκπροσωπούσε».

    «Αντίποινα» οι σφαγές
    Ο θαυμασμός στους ναζί δεν σταματά ούτε και στις αναφορές για τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και τις σφαγές αμάχων στην Κατοχή. Ο κατοχικός πρωθυπουργός και συνεργάτης των Γερμανών Γ. Τσολάκογλου χαρακτηρίζεται ως ο στρατηγός που «προσπάθησε μια έντιμη ειρήνη», οι ταγματασφαλίτες και οι χίτες (τάγματα Χ) που οπλίστηκαν από τους Γερμανούς για να αντιμετωπίσουν τους αντιστασιακούς αναφέρονται ως «ένδοξοι μαχητές».

    Ακόμα και για τη σφαγή αμάχων στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα ο Ν. Μιχαλολιάκος τον Ιούνιο του 1991 γράφει χωρίς -όπως αναφέρει- να δικαιολογεί τις πράξεις των Γερμανών: «Κατακτητές ήσαν οι Γερμανοί, πόλεμο είχαμε, ήσαν επόμενο να συμβούν όλα αυτά». Η ευθύνη για τα «αντίποινα» των Γερμανών -όπως καταγράφονται- αποδίδεται στον ΕΛΑΣ που «δολοφονούσε πού και πού κανέναν Γερμανό στρατιώτη, με αντικειμενικό σκοπό να παρασύρουν τα στρατεύματα κατοχής σε πράξεις αντιποίνων για να οδηγήσουν τον λαό στο πλευρό τους»!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

    ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
    Θεός τους ο «αιώνιος κυβερνήτης Μέγας Παν»

    «Το αίμα και η φυλή που είναι το βιολογικό υπόβαθρο του Λαού», αποτελούν για τη Χρυσή Αυγή «το νήμα, η Πατρίδα είναι ο αργαλειός και το Εθνος είναι ο υφαντής του πολιτισμού», σύμφωνα με τα ιδεολογικά πονήματα της νεοναζιστικής οργάνωσης που δημοσιεύτηκαν στο ομώνυμο περιοδικό. Τα φασιστικά και ρατσιστικά κηρύγματα μετουσιώνονται σε μερικές από τις 14 αρχές της Αριας Ηθικής:

    Να είσαι πονηρός σαν αλεπού με τους εχθρούς και τους ξένους, γιατί στόχος τους είναι η εξάλειψή σου. Ασφάλισε, υπεράσπισε και λάτρεψε την Πατρίδα σου, όπως απαιτεί ο φυσικός ζωτικός χώρος.

    Ζήσε σε αρμονία με τη Φύση και το Λαό και μη συμβιβάζεσαι με το κακό, γιατί η φυλετική επιβίωση είναι ο διαχρονικός αγώνας σου.

    Με στόχο λοιπόν τη φυλετική επιβίωση και αναδεικνύοντας τον κίνδυνο της αλλοίωσης της «ράτσας», η Χρυσή Αυγή βάζει απέναντί της τους μετανάστες, τους «μπολσεβίκους», τους φιλελεύθερους, ακόμα και το ίδιο το κοινοβουλευτικό σύστημα. «Η Δημοκρατία είναι και αυτή από τις μεγαλύτερες απάτες του συστήματος. Εμείς οι Εθνικιστές δεν επιθυμούμε κάποια ?βελτίωση? των -έτσι ή αλλιώς- σάπιων και σαθρών δομών του υπάρχοντος Συστήματος. Αντίθετα, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του, ως βασική προϋπόθεση για τη Σωτηρία και Αναγέννηση του Λαού μας», αναφέρουν στο περιοδικό.

    Οι Ελληνες νεοναζί της Χρυσής Αυγής βαδίζουν σταθερά πάνω στις ιδεολογικές απόψεις αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει επιβάλει ο ναζισμός. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει σχέση ο Χριστιανισμός ως θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης, με τα φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα των ναζί.

    «Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή» είναι μόνο κάποιοι από τους προσδιορισμούς που αναφέρονται για τον χριστιανισμό στα κείμενα των περιοδικών «Χρυσή Αυγή» και «Αντεπίθεση» τη δεκαετία του ’80. Αλλά αποκρύπτονται συνειδητά γιατί αν γίνουν γνωστά θα τσαλακώσουν την εικόνα της «ελληνοορθόδοξης» οργάνωσης. Πίσω από το πρότυπο του «υπερπατριώτη», ακροδεξιού Ελληνα που δηλώνει εθνικιστής και «τιμά την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό», κρύβονται η λατρεία του Εωσφόρου, ο παγανισμός, η αρχαιολατρία και οι παραπομπές στους «μάγους» του Μεσαίωνα.

    Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης.

    Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:

    Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.

    Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».

    Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπογράψει στίχους για ανθρωποθυσίες στον Εωσφόρο, που έχει τη μορφή του αρχαίου θεού Πάνα: Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν.

    ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

    ΕΘΝΟΣ
    31/3

  66. Παρακαλώ πολύ να μην αναδημοσιευονται ανακρίβειες αβροχοις ποσι!Το ότι κληρικοί όπως ο Καλαβρύτων που δεν αναφέρεται εδώ τους στηρίζει ανοικτά,δε σημαίνει πως όλη η Εκκλησία στηρίζει αυτά τα καθίκια.Ο π.Αθανάσιος του Αγίου Ανδρέα Κάτω Πατησιων,επειδή τυγχάνει να ακούω τις ομιλίες του, κατηγορεί τους δεσποτάδες ότι τους υποστηρίζουν,δει υποστηρίζει ο ίδιος.Το μόνο που τονίζει συνεχώς ότι οι λαθρομετανάστες δε σέβονται το ναό κ ουρούν συνεχώς στου τοίχους της κ ότι ο κόσμος στην ενορία του φοβάται μ’αυτή την κατάσταση κ ότι δεν πάει άλλο.Αν νομίζετε ότι έτσι διασπείρει το μίσος,τότε μάλλον το παίζετε προοδευτικοί κ ουσιαστικά εσείς δείχνετε εμπάθεια σε κάθε ρασοφόρο.

  67. Ο/Η laskaratos λέει:

    Κύριε Αναστασιάδη,
    Κοίτσης Ανδρέας, Σεραφείμ Πειραιώς, Αμβρόσιος Αιγιαλείας, είναι τρεις, δεν είναι ένας.
    +
    Αρχιεπίσκοπος που ευλόγησε τον αρχηγό τον Ταγμάτων Εφόδου στη Βουλή
    +
    Μητροπολίτες Χαλκίδας, Κορινθίας, Μεσογαίας, Αρχιεπίσκοπος Κρήτης που στέλνουν ιερείς να ευλογησουν τα γραφεία τους (στη Λούτσα 4 παπάδες!).
    +μητροπολίτης Αργεντινής Ταράσιος.
    +Αδιάψευστο δημοσίευμα εφημερίδας «Παρόν», πως πολλοί μητροπολίτες καυχιούνται πως τους ψήφισαν.

    Παρ’ολα αυτά στείλτε μας σας παρακαλώ κάποια ανακοίνωση μητροπολίτη, μία, έστω και μόνο μία, που να καταδικάζει τον εκφρασμένο τους θαυμασμό για τον Χίτλερ, για τον Εωσφόρο, για το Άουσβιτς, τα μαχαιρώματα και τους διωγμούς των αδελφών του Χριστου μεταναστών και θα τη δημοσιεύσουμε αμέσως.

    Περιμένουμε!

    Περισσότερα στοιχεία για Χρυσαυγίτες κληρικούς εδώ:

    The Greek Orthodox Church blessing the neo-Nazis

    ΥΓ
    Για τον αρχιμανδρίτη Αθανάσιο του Αγ.Ανδρέα Κ.Πατησίων, αποταθείτε εσείς ή ο ίδιος στην Αυγή που δημοσίευσε την είδηση, περιγράφοντας με σαφήνεια τον κληρικό.
    Αναρωτιέμαι ο ίδιος δεν μπορεί να διαψεύσει;

  68. Παράθεμα: ΕΛ.ΑΣ: ‘καλέστε τoυς νεοναζί’ (Greek police advice: ‘Call the neonazis’) +Εγκώμια Εγκλημάτων « OMADEON

  69. Ο/Η Psycho λέει:

    Το πρόσωπο του θηρίου σε ζωντανή μετάδοση

    Το πρόσωπο του θηρίου σε ζωντανή μετάδοση

    25/10/2012

    Η αποψινή βραδιά έτυχε ιδιαίτερης έντασης στα social media –δεν μπορώ να πω τί έγινε στον εκτός οθόνης κόσμο καθώς οι μόνοι αλαλαγμοί που άκουσα από τη γειτονιά μου ήταν προγενέστεροι και αφορούσαν σε γκολ του Ολυμπιακού. Η ηλεκτρονική όμως ένταση είχε να κάνει με την πρεμιέρα της εκπομπής Ευθέως του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον ΣΚΑΙ, και τον καλεσμένο αυτής της πρώτης εκπομπής, Νίκο Μιχαλολιάκο, αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά από αρκετά νωρίτερα μέσα στην ημέρα με κατά κύριο λόγο βιτριολικές προσεγγίσεις οι οποίες δεδομένων των συνθηκών δεν ήταν τη στιγμή που διατυπώθηκαν απαραιτήτως άτοπες, και εξηγούμαι:

    Η Χρυσή Αυγή είναι ένα φαινόμενο αντιδραστικό που δεν μπορεί να αφομοιωθεί κοινωνικά –παρά μόνο την έσχατη στιγμή και με καταστροφικό τρόπο. Γι’ αυτό το λόγο η κοινωνία δεν έχει καταφέρει να βρει τη μέθοδο να το αντιμετωπίσει σε κανένα απολύτως επίπεδο –από το θεσμικό του πράγματος μέχρι την εκ του σύνεγγυς συναναστροφή με ανθρώπους που γνωρίζουμε ή γνωρίζαμε από παλιά και ξαφνικά εκτοξεύουν προς πάσα κατεύθυνση αηδιαστικές αντιλήψεις στις οποίες συχνά δεν ξέρουμε πώς ν’ αντιδράσουμε με αποτέλεσμα να μένουμε παγωμένοι και να κοιτάμε όπως ο λαγός που τυφλώνεται από τα φώτα διερχόμενου ΙΧ, δευτερόλεπτα πριν καταλήξει αλοιφή στην άσφαλτο. Αν τόση δυσκολία υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο καταλαβαίνετε πόσο πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο σε επίπεδο media, έναν χώρο όπου πρέπει διαρκώς να ισοσταθμίζεται το δημόσιο συμφέρον (ως προς την ενημέρωση) με το ιδιωτικό κέρδος (ως προς τον επιχειρηματία) όχι πάντα προς όφελος του πρώτου. Το θέμα είναι απλό: δεν ξέρουμε τί να κάνουμε. Να τους δώσουμε τηλεοπτικό χρόνο; Να μην τους δώσουμε; Να προσποιηθούμε ότι δεν υπάρχουν; Να προσπαθήσουμε να τους ξεμπροστιάσουμε; Και οι τηλεθεάσεις; Όλα δοκιμάστηκαν και όλα απέτυχαν παταγωδώς, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, με τη Χρυσή Αυγή να σκαρφαλώνει στο 14% της πρόθεσης ψήφου και κατά τα φαινόμενα να μπαστακώνεται για τα καλά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και την Ελληνική συνείδηση.

    Η προσωπική μου άποψη για το θέμα εν γένει είναι η εξής: η Χρυσή Αυγή έπρεπε μην έχει λάβει έγκριση από τον Άρειο Πάγο να συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου (όπως συνέβη με άλλα τέσσερα κόμματα που κατέθεσαν αίτηση ενώ για ένα ακόμα ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει με το όνομα Τυραννοκτόνοι καθώς ο τίτλος του «καταδεικνύει πρόθεση αξιόποινης πράξης»). Από τη στιγμή που αυτό δεν συνέβη το παιχνίδι ήταν χαμένο. Η τόσο απότομη εδραίωση της Χρυσής Αυγής στη ζωή μας με κοινοβουλευτικό έρεισμα έδωσε τέτοιο αέρα στη φασιστοσυμμορία που ήταν πια προφανές πως μπήκαμε σε μεγάλους, πολύ μεγάλους, μπελάδες από τους οποίους δεν πρόκειται να ξεμπερδέψουμε ούτε εύκολα, ούτε γρήγορα και κυρίως όχι αναίμακτα (φόρο αίματος έχουν ήδη πληρώσει κατά δεκάδες μετανάστες, και όχι μόνο, θύματα της ναζιστικής οργάνωσης). Μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και το τρομακτικό «Εγέρθητου», ο

    Το πρόσωπο του θηρίου σε ζωντανή μετάδοση

  70. Ο/Η Ουάου λέει:

    Από «Αξιοπρέπεια και Αντοχή»

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού Hot Doc στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, με τίτλο «Νίκος Μιχαλολιάκος: ο Αγών του». Το υπογράφει ο Κώστας Βαξεβάνης.

    «(…) Πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012, η οργάνωση που μαχαίρωνε μετανάστες και έβριζε τους ομοφυλόφιλους είχε καταφέρει να εμφανίζεται σαν Ρομπέν των Δασών. Ακόμη και σαν πρόσκοπος. Η οργάνωση της βίας έγινε ξαφνικά μια οργάνωση εξυπηρετήσεων.

    Την 1η Απριλίου, πριν από τις εκλογές, η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει στην πρώτη σελίδα κύριο θέμα με τίτλο «Πέτα τη γιαγιά… στη Χρυσή Αυγή» (εικ. πάνω). Μια εντυπωσιακή φωτογραφία απεικονίζει ένα μέλος της Χρυσής Αυγής με το μαύρο μπλουζάκι και τα σήματα της οργάνωσης να περιμένει δύο ηλικιωμένες κυρίες να κάνουν ανάληψη από ένα ΑΤΜ τράπεζας.

    Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σαββίδη μαθαίνουμε πως οι γριούλες έχουν καλέσει την άμεση δράση της Χρυσής Αυγής προκειμένου να πάνε ως την τράπεζα και να κάνουν με ασφάλεια μια συναλλαγή. Μία από τις κυρίες μιλά στον δημοσιογράφο και εξηγεί πως καλούν τη Χρυσή Αυγή γιατί φοβούνται. Η οργάνωση τους εξασφαλίζει την ασφάλεια που δεν υπάρχει.

    Όπως λέει χαρακτηριστικά η έντρομη κυρία, δεν κυκλοφορούν στον δρόμο με κοσμήματα παρά μόνο με τη βέρα, για την οποία επίσης φοβούνται μήπως την πάρουν. Η καλοκάγαθη και εξομολογητική κυρία που προσέφυγε στις υπηρεσίες της Χρυσής Αυγής ονομάζεται Ερωφίλη Πλωμαρίτου.

    Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής» ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαράς, η αυθορμήτως συνεντευξιαζόμενη κυρία δεν είναι άλλη από τη μητέρα του στελέχους του Μιχαλολιάκου και υποψήφιου βουλευτή Αλέξανδρου Πλωμαρίτη (εικ. δεξιά).

    Τη συγγένεια των δύο διασταυρώσαμε κι εμείς. Επικοινωνήσαμε με τον Παναγιώτη Σαββίδη, τον δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ, και του ζητήσαμε να μας εξηγήσει πως συνέβη να κάνει ένα ρεπορτάζ που δίνει την εντύπωση του στημένου. Μας απάντησε πως δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε τότε, αλλά δεν ήξερε πως η κυρία ήταν μητέρα στελέχους του Μιχαλολιάκου.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ειδικεύεται σε ρεπορτάζ Χρυσής Αυγής, φροντίζοντας μάλιστα να αποδίδει πλήρως τις δραστηριότητές της. Στο επίμαχο ρεπορτάζ του ο τίτλος είναι «Τα προσκοπάκια της Χρυσής Αυγής». Ένα από τα ρεπορτάζ που βοήθησαν στην απενοχοποίησή της και στη δημιουργία μιας κοινωνικής εικόνας. Άγνωστο παραμένει αν η διεύθυνση της εφημερίδας γνωρίζει τους όρους με τους οποίους έγινε. (…)»

    *** Σημείωση: στις 12 Σεπτεμβρίου 2012, και πάλι το protothema.gr αναδημοσίευσε είδηση με τίτλο «Μέλη της Χρυσής Αυγής έδειραν γιατρό που ζήτησε φακελάκι!». Η «είδηση» τελικά διαψεύστηκε μέχρι κι από τον… τοπικό χρυσαυγίτη βουλευτή…

    Πηγή: Αξιοπρέπεια και Αντοχή

  71. Ο/Η Gay λέει:

    Σας κατηγορούν άδικα.
    Δεςτε και μόνοι σας

    ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ» ΙΣΤΟΛΟΓΩΝ

    http://gaynewsingreek.blogspot.gr/2012/05/blog-post_5343.html

  72. Ο/Η laskaratos λέει:

    Σας ευχαριστούμε.
    Το είχα ήδη δει από τις επισκέψεις που δεχθήκαμε από το μπλοκγ αυτό.
    Είναι τρομερά άδικο να μας κατηγορούν τη στιγμή που υπερασπιζόμαστε με φανατισμό τα δικαι’ώματα των ομοφυλόφιλων, σύμφωνο συμβίωσης κλπ.και πολεμάμε τους διώκτες τους, τους Ναζί, την Εκκλησία κλπ.

    Έχουμε εγκαλέσει πολλές φορές ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν τολμάει να φέρει στη Βουλή το υπεσχημένο Σύμφωνο συμβίωσης.

    Έχουμε δώσει μάχες κατά της υποκριτικής ομοφοβίας της Εκκλησίας, και στα ίδια πλαίσια γράφουμε και για τη σεσημασμένη (Τάγματα Εφόδου του Ρεμ, Χίτλερ, Χάιντερ, Στράιχερ, Χριστόδουλος κλπ) κρυφοομοφυλοφιλία των Ναζί, όχι στη βάση της εχθρότητας προς τους ομοφυλόφιλους, αλλά στη βάση της αποκάλυψης της ακροδεξιάς υποκρισίας των κρυφομοφυλόφιλων διωκτών της ομοφυλοφιλίας.

    Ειμαστε φανατικά υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάθε ατόμου, κάθε μειονότητας και κάθε συλλογικότητας.

    Εντελώς πρόχειρα παραπέμπω σε δυο ποστ:

    Tραβεστί αστυνομικός και ασθενής με AIDS απολύονται στο Ελλαδιστάν

    20/03/2009 από Po | Επεξεργασία

    Tραβεστί αστυνομικός και ασθενής με AIDS απολύονται στο Ελλαδιστάν

    και

    Τι έπρεπε να απαντήσει ο Πέτρος Τατσόπουλος

    Τι έπρεπε να απαντήσει ο Πέτρος Τατσόπουλος

    Δεν το ξέρω το μπλογκ. Αν το δημοσίευμα είναι καλοπροαίρετο και δεν αποτελεί κατευθυνόμενο χτύπημα κάτω από τη ζώνη, το καλώ να ανακαλέσει.

      • Ο/Η Po λέει:

        Προφανώς οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα των απόψεών μας, ομοφυλόφιλοι μας έχουν κατ’ επανάληψη ευχαριστήσει (και έμπρακτα στηρίξει) για τη σταθερή μας στάση από το 2005 (τουλάχιστον).
        δεν βαριέσαι, μήπως είναι οι πρώτοι που αλληθωρίζουν από άγνοια;

    • Ο/Η athriskos λέει:

      Λασκαράτο, επειδή έχω παρακολουθήσει με προσοχή και διαχρονικά την στάση σου, όπως και του Ρο, όσον αφορά στις θέσεις σας υπέρ των ομοφυλόφιλων, θεωρώ ότι δικαιούμαι να αποτολμήσω τον παρακάτω αφορισμό:

      Η πουστιά κυκλοφορεί ακόμη και ανάμεσα στις τάξεις των ομοφυλόφιλων.

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Aληθώς ομίλησες, γιατί υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που συμπεριφέρονται αντρίκια, νομίζω πως τέτοιος ήταν ο μακαρίτης ο πρόεδρός τους ο Βαγγέλης Γιανέλλος, που κηδεύτηκε πολιτικά, ομοφυλόφιλοι που συμπεριφέρονται πούστικα και μη ομοφυλόφιλοι, μερικοί και βαρβάτοι άντρες, που συμπεριφέρονται γυναικουλίστικα, μεγάλο το ποσοστό τους, ζουν ανάμεσά μας.
        Ευχαριστώ

  73. Ο/Η Μίνα λέει:

    http://fortoekfortotes.blogspot.gr/2012/06/h.html

    H σατανιστική σφηκοφωλιά “Χρυσή Αυγή”…
    … εγκληματεί με τις ευλογίες της βυζαντινής Εκκλησίας

    Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

    Άγιος Ταράσιος της Αργεντινής, πατριαρχικός δεσπότης, μάρτυρας υπεράσπισης του Χρυσαυγίτη τραμπούκου Περίανδρου (12 χρόνια φυλακή για απόπειρα δολοφονίας)
    Κύριε Ροΐδη,

  74. Ο/Η Παλιός λέει:

    Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το ηχητικό ντοκουμέντο του BBC

    Posted date: Δεκεμβρίου 23, 2012 4:45 ΜΜIn: Ρεπορτάζ-ειδήσεις| comment : 1

    Προσφυγή στη Δικαιοσύνη, ώστε να βρεθεί το μέλος της Χρυσής Αυγής το οποίο αναφέρεται στην επίθεση κατά του Δημήτρη Στρατούλη, όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο του BBC προανήγγειλε σήμερα μέσω twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ Παπαδημούλης.

    «Αστυνομία και Δικαιοσύνη μπορούν να βρουν αμέσως ποιος Χρυσαυγίτης μιλά στο ηχητικό του BBC. Αύριο καταθέτουμε μηνυτήρια αναφορά για να κινηθούν», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης

    Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το ηχητικό ντοκουμέντο του BBC

    Δεκεμβρίου 23, 2012

    Προσφυγή στη Δικαιοσύνη, ώστε να βρεθεί το μέλος της Χρυσής Αυγής το οποίο αναφέρεται στην επίθεση κατά του Δημήτρη Στρατούλη, όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο του BBC προανήγγειλε σήμερα μέσω twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ Παπαδημούλης.

    «Αστυνομία και Δικαιοσύνη μπορούν να βρουν αμέσως ποιος Χρυσαυγίτης μιλά στο ηχητικό του BBC. Αύριο καταθέτουμε μηνυτήρια αναφορά για να κινηθούν», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης

  75. Ο/Η laskaratos λέει:

    O κ.Τσίπρας έχει πάρει σβάρνα να επισκέπτεται και να συνομιλεί με μητροπολίτες που συνδέονται με τη Χρυσή Αυγή.
    Μετά το Νικόλαο της Λούτσας, τον Αμβρόσιο των Καλαβρύτων, ήλθε η σειρά του εικονιζόμενου Ταράσιου της Αργεντινής, μάρτυρα υπεράσπισης του Ναζιστή μαχαιροβγάλτη Περίανδρου:

    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231228199

    Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Νοτίου Αμερικής Ταράσιο, ξεναγήθηκε στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στη συνέχεια παραβρέθηκε σε εκδήλωση της ελληνικής κοινότητας στο Μπουένος Άιρες.

  76. Ο/Η laskaratos λέει:

    Σε σχόλιο του σε νέο μας δημοσίευμα,

    Ο κ.Τσίπρας και το θρησκευτικό τμήμα της Χρυσής Αυγής

    ο κ.Γ.Γιαννόπουλος μας επισημαίνει άλλο δημοσίευμα που αναφέρεται σε τ.μητροπολίτη Ν.Αμερικής, οπότε ο μάρτυρας του Περίανδρου θα ήταν ο τέως μητροπολίτης Μπουένος Άιρες Γεννάδιος και όχι ο Ταράσιος. Ο Ιός της Ελευθεροτυπίας από το οποίο αντλήσαμε την πληροφορία δεν αναφερόταν σε τέως μητροπολίτη Ν.Αμερικής. Αν ισχύει το δεύτερο ενδεχόμενο, ζητώ συγνώμη από τον κ.Ταράσιο , αλλά δεν είμαι σε θέση να το ξέρω. Η διάψευση έπρεπε να είχε γίνει στον Ιό, μπορούσε να είχε γίνει και σε εμάς.
    Το ότι δεν διαψεύστηκε αυτό το δημοσίευμα, μπορεί να σημαίνει τέσσερα πράγματα.
    Ή ότι είναι ακριβές.
    Ή ότι ο κ.Ταράσιος δεν το πληροφορήθηκε (λίγο απίθανο)
    Ή ότι απλά δεν καταδέχεται να διαψεύσει ένα τόσο βέβηλο μπλογκ.
    Ή ότι δεν θεωρεί μεμπτό το γεγονός αυτής της υπερασπιστικής μαρτυρίας στον Περίανδρο.
    Ή ότι φέρεται μεγαλόψυχα και δεν θέλει να θίξει τη μνήμη του προκατόχου του.
    Αν συμβαίνει το τελευταίο, αυτό τον τιμά ιδιαίτερα.

    Βέβαια η ουσία της σχετικής είδησης στο παρόν δημοσίευμα είναι ότι κάποιος μητροπολίτης του πατριαρχείου, κατέθεσε μάρτυρας υπεράσπισης, με τέτοια μαρτυρία, υπέρ του Περίανδρου.

  77. Ο/Η Laskaratos λέει:

    Πόσα ράμματα χωράνε σε ένα παιδικό πρόσωπο;

    Η ιστορία ενός 14χρονου Αφγανού, που είχε έρθει με τη μητέρα του στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή, θέλησε να φύγει για την Ελβετία όπου ζει ο αδελφός του, αλλά τον πρόλαβε ένα τάγμα εφόδου για να του χαρακώσει τη ζωή

    Της Αντας Ψαρρά, από τη σημερινή Εφημερίδα των Συντακτών

    Τριάντα ράμματα σε ένα παιδικό πρόσωπο, αποτέλεσμα τυφλής ρατσιστικής βίας. Ενα δεκατετράχρονο παιδί που δεν έκανε τίποτα, που απλά υπάρχει, εισέπραξε την άγρια ναζιστική τιμωρία ενός ακόμη τάγματος εφόδου.

    Είχε έρθει στην Ελλάδα με τη μητέρα του και το όνειρο να φύγει μακριά από τη φρίκη. Ο μικρός…………

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthra/%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF#ixzz2THO4Wgdk

  78. Ο/Η Kάσυ Διάρη σατανίστρια λέει:

    Στροφή 180 μοιρών.
    Από φίλοι εχθροί

    http://www.romfea.gr/epikairotita/17191-2013-05-24-09-39-28

    Πειραιώς Σεραφείμ: «Τάγμα σατανιστών η Χρυσή Αυγή» (VIDEO)

    Νέα επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής έκανε την Παρασκευή, μέσω της συχνότητας της δημόσιας τηλεόρασης αυτή τη φορά, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος είπε ότι «ο δήθεν εθνικισμός είναι στην ουσία μια μορφή επιβιώσεως του ναζισμού».

    Ωστόσο υπενθύμισε ότι αυτός ο κομματικός σχηματισμός ξεκίνησε το 1985 «από ένα ιδεολόγημα το οποίο δεν έχει αποκρύψει» ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

    «Ο ίδιος το γράφει στον πρόλογο του βιβλίου του Οδυσσέα Πατεράκη «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου», όπου εκεί αναφέρεται στον αποκρυφιστή και μεγάλο ποιητή βέβαια, τον περίφημο Γουίλιαμ Γέιτς. Αυτός, μαζί με άλλους, είχαν συγκροτήσει τότε, τον 19ο αιώνα βέβαια, τον περίφημο ερμητικό τάγμα «Χρυσή Αυγή».

    Μέλος αυτού του τάγματος υπήρξε ο σατανιστής, αποκρυφιστής, Μαύρος Μάγος, ο Αλιστερ Κρόουλι. Είναι λοιπόν ένα ιδεολόγημα αυτό, που αναβιώνει στους καιρούς μας τον παγανισμό, τον αποκρυφισμό και βέβαια όλα αυτά ενδύονται με τον μανδύα του ναζιστικού συστήματος, δηλαδή έχουν μια στρατιωτική οργάνωση και ένα ιδεολόγημα προβάλλουν, τον εθνικισμό».

  79. Ο/Η Σκιές της νύχτας λέει:

    Aπό το μπλογκ ύποπτο μούσι

    Η νέα μέθοδος των εκβιαστών της νύχτας

    21/05/2013
    Η νέα μέθοδος των εκβιαστών της νύχτας
    Παλιά οι “μπράβοι” ή “προστάτες” ή “νταβατζήδες” έκαναν καθαρές δουλειές. Ή έδινες το χρήμα ή σου τινάζανε το μαγαζί με καμιά χειροβομβίδα. Πέρασε ο καιρός, εκσυγχρονιστήκαμε και οι συνήθειες άλλαξαν. Τώρα

    ……..

    η υπόθεση του 34χρονου μέλους “τάγματος εφόδου” της Χρυσής Αυγής η οποία, σύμφωνα με την πρόσφατη αρθρογραφία, εκτυλίσσεται γύρω απο τα νυχτερινά μαγαζιά Quantro, Africa, και Afrikana.

    Στη μαρτυρία του 34χρονου διαβάζουμε μεταξύ άλλων: ”Εχουμε χωριστεί σε ομάδες των πέντε ατόμων και πραγματοποιούμε περιπολίες από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 4 τα ξημερώματα”, ενώ το άρθρο συνεχίζει λέγοντας πως “Ισχυρίστηκε ακόμα ότι συγκρότησαν τις ομάδες μετά την αποτυχία τους να προκαλέσουν την αναστολή λειτουργίας καταστημάτων αλλοδαπών που βρίσκονται στην περιοχή. Κατονόμασε μάλιστα τρία μαγαζιά, το μπαρ Quantro στην οδό Λεμεσού (το πυρπόλησαν τα ξημερώματα της Τρίτης 14/05), καθώς επίσης τα μπαρ Africana στην οδό Νιόβης και Africa στην οδό Σταυροπούλου”.

    Τα παραπάνω δεν θα ήταν παρα άλλη μια ιστορία στις σελίδες του αστυνομικού ρεπορτάζ αν δεν υπήρχε η ερώτηση του βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος “έτυχε” να θίξει το θέμα με ερώτησή του στη Βουλή στις 17/05.

    ……

    Αναφέρεται σε “παραινέσεις κατοίκων” προς τους αλλοδαπούς ιδιοκτήτες των καταστημάτων αυτών οι οποίες απαντήθηκαν λέει με “σωματικές και λεκτικές επιθέσεις” ενώ κόπτεται για την “ασύδοτη δραστηριότητα των παράνομων αλλοδαπών”.

    Το οτι ας πούμε το μπαρ Quantro πυρπολήθηκε 3 ημέρες πριν την κατάθεση της ερώτησης στη Βουλή τη μπορεί να είναι; Σύμπτωση; Τα δημοσιεύματα που έγιναν για το περιστατικό 1 ημέρα πρίν την κατάθεσή της ερώτησης στη Βουλή

    ………

    Βρισκόμαστε μπροστά σε κοσμογονικές αλλαγές.

    ….

    Τώρα πια αν δεν συμμορφώνεσαι με τα γούστα του και την τιμή της “προστασίας” σου καίει μεν το μαγαζί αλλά …….

    Γεμίσαμε νομιμότητα.

  80. Ο/Η Σκιές της νύχτας λέει:

    http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16569:q-q-qq-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ» ΠΟΥ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

    Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις 21 Μαΐου 2013 – 21:32.

    Τη συμμετοχή του σε ομάδες «εφόδου» που δραστηριοποιούνται υπό την κάλυψη της Χρυσής Αυγής σε Κυψέλη και Αγ. Παντελεήμονα ομολογεί στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 34χρονος Ν.Π. που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη για τον εμπρησμό μπαρ αλλοδαπού.

    Του Γιάννη Σουλιώτη

    Τη συμμετοχή του σε ομάδες «εφόδου» που δραστηριοποιούνται υπό την κάλυψη της Χρυσής Αυγής σε Κυψέλη και Αγ. Παντελεήμονα ομολογεί στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 34χρονος Ν.Π. που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη για τον εμπρησμό μπαρ αλλοδαπού με επωνυμία «Quantro» στην οδό Λεμεσού 14. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ» ο 34χρονος κατέθεσε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ότι από τον Σεπτέμβριο του 2012 ο ίδιος και 30 ακόμα άτομα συγκρότησαν επιτροπή με αντικείμενο την «αστυνόμευση» της Κυψέλης.

    «Εχουμε χωριστεί σε ομάδες των πέντε ατόμων και πραγματοποιούμε περιπολίες από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 4 τα ξημερώματα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι συγκρότησαν τις ομάδες μετά την αποτυχία τους να προκαλέσουν την αναστολή λειτουργίας καταστημάτων αλλοδαπών που βρίσκονται στην περιοχή. Κατονόμασε μάλιστα τρία μαγαζιά, το μπαρ Quantro στην οδό Λεμεσού (το πυρπόλησαν τα ξημερώματα της Τρίτης), καθώς επίσης τα μπαρ Africana στην οδό Νιόβης και Africa στην οδό Σταυροπούλου.

    Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Κ», η επίθεση στα γραφεία της Τανζανικής κοινότητας τον περασμένο Σεπτέμβριο συνδέεται ευθέως με τη λειτουργία του μπαρ Africana που ανήκει σε γυναίκα, υπήκοο Αιθιοπίας. Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, αστυνομική πηγή αποκάλυψε ότι η Τανζανική κοινότητα είναι συνιδιοκτήτης του «Africana», καθώς και ότι λίγες ημέρες πριν την έφοδο «κατοίκων» στα γραφεία της κοινότητας είχε προηγηθεί επίθεση της ίδιας ομάδας στο εν λόγω μπαρ της οδού Νιόβης.

    Ο 34χρονος αρχικά παραδέχτηκε ότι τη νύχτα της Δευτέρας συμμετείχε σε ομάδα που περιπολούσε στην περιοχή γύρω από το μπαρ Quantro, αλλά αρνήθηκε την εμπλοκή του στον εμπρησμό. Κατέθεσε ότι είχε μαζί του ένα σκύλο ράτσας pit bull που αποκαλεί «Χρυσαυγή». Στην αρχική του κατάθεση ο Ν.Π. ισχυρίστηκε ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα (μεταξύ 1.30 π.μ και 2.00 π.μ της Τρίτης) βρισκόταν στο σπίτι του επίσης 34χρονου συγκατηγορούμενού του Γ.Π., που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με το μπαρ Quantro.

    «Είχαμε ανέβει στο σπίτι να κάνουμε την ανάγκη μας. Δεν είμαστε απολίτιστοι να κατουράμε στο δρόμο», κατέθεσε. Στην πορεία της έρευνας ωστόσο, παραδέχθηκε την εμπλοκή του στο συμβάν. Σε συμπληρωματική κατάθεση υποστήριξε ότι προχώρησε στον εμπρησμό υπηρετώντας το «γενικότερο καλό». Εσπευσε μάλιστα να διαψεύσει ότι η επίθεση στο μπαρ συνδεόταν με υπόθεση εκβιασμών: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο ή θέμα «προστασίας» για το συγκεκριμένο κατάστημα». Πάντως, αρμόδιος αξιωματικός χαρακτήρισε τα γεγονότα ως «προεόρτια υποθέσεων εκβιασμών», κάτι που επιβεβαιώνεται από μαρτυρίες κατοίκων, σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες του εμπρησμού διατηρούσαν επαφές με τον ιδιοκτήτη του μπαρ, υπήκοο Καμερούν και συχνά επισκέπτονταν το κατάστημά του. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες τον κατηγορούμενο επρόκειτο (πριν ομολογήσει) να επισκεφθούν στα γραφεία της Ασφάλειας Αθηνών στην οδό Θήρας δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε. Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι και η δίκη τους προσδιορίστηκε για τις 30 Μαΐου.

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  81. Ο/Η Εκβιασμοί ναζιστικού υπόκοσμου λέει:

    http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%C2%AB%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%C2%BB-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD

    Εκβιασμοί και «τάγματα εφόδου» σε μαγαζιά μεταναστών

    22:20, 21 Μάιος 2013 | tvxsteamtvxs.gr/node/129295

    Κύκλωμα αστυνομικών που εκβιάζει μετανάστες καταστηματάρχες, την ώρα που «τάγματα εφόδου» Χρυσαυγιτών τους τρομοκρατούν με δολοφονικές και εμπρηστικές επιθέσεις, καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή. Όπως επισημαίνει, οι μετανάστες καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας «βρίσκονται στο στόχαστρο των αστυνομικών και των νεοναζί».

    Η ΚΕΕΡΦΑ αναφέρεται μεταξύ άλλων στο περιστατικό της εμπρηστικής επίθεσης στο μπαρ ενός μετανάστη στην οδό Λεμεσού 14 στην Πλατεία Αμερικής. Δύο εκ των δραστών συνελήφθησαν από τις αρχές και σε μια ακόμη περίπτωση αποδεικνύεται η σχέση τους με τη Χρυσή Αυγή.

    Ο ένας μάλιστα φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του σε «ομάδες εφόδου» υπό την κάλυψη του νεοναζιστικού κόμματος και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο συγκροτούνται τα τάγματα εφόδου. «Ο εμπρησμός του καταστήματος στη Λεμεσού 14 στη Πλατεία Αμερικής εντάσσεται σε σειρά επιθέσεων του τάγματος εφόδου που συγκρότησαν από πέρυσι χρυσαυγίτες και περιπολούν συστηματικά απειλώντας, εκβιάζοντας και σπάζοντας μαγαζιά», τονίζει η ΚΕΕΡΦΑ.

    Η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει αξιωματικό της Αστυνομίας για σκευωρία

    Της Νικολέττας Ρούσου

    Σε υποδιοικητή του αστυνομικού τμήματος του Ρέντη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εκβιασμό και αρπαγή χρημάτων σε βάρος του καταστηματάρχη Ιμτιάζ Τζάφαρι. Η δίκη του υποδιοικητή αναμένεται να γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου. Η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλει πως ο υποδιοικητής έστησε σκευωρία σε βάρος του επιχειρηματία Ιμτιάζ Τζάφαρι «φυτεύοντας ναρκωτικά».

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Τζάφαρι, ο οποίος έχει μηνύσει τον υποδιοικητή, στήθηκε μια ολόκληρη σκευωρία σε βάρος του ίδιου και του αδερφού του, με στόχο να τους ενοχοποιήσει για κατοχή ναρκωτικών. Ο καταστηματάρχης καταγγέλλει ότι πριν τρεις μήνες αστυνομικοί επιχείρησαν την αρπαγή χιλιάδων ευρώ από τον ίδιο, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν σε εκβιασμούς και τηλεφωνικές απειλές, προκειμένου να αποσιωπήσει το γεγονός.

    Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως υπογραμμίζει ο κ. Τζάφαρι, κάποιος άγνωστος προσήλθε στο κατάστημα, για να αγοράσει έναν ανεμιστήρα. Ωστόσο την επόμενη μέρα εμφανίσθηκε ξανά, ζητώντας έναν άλλον ανεμιστήρα, καθώς δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση του. Λίγες ώρες μετά την ανταλλαγή, κλιμάκιο της αστυνομίας εισέβαλε στο κατάστημα για να προβεί σε έρευνα εντοπισμού ναρκωτικών (βίντεο).

    Σύμφωνα με την καταγγελία τα ναρκωτικά είχε «φυτέψει» στη βάση του ανεμιστήρα το άτομο που τον είχε αγοράσει και στη συνέχεια τον αντάλλαξε με τον «ισχυρισμό ότι ήθελε ένα μεγαλύτερο». Όπως καταγγέλλεται μετά από εξονυχιστικό έλεγχο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τις ναρκωτικές ουσίες στην βάση του εν λόγω ανεμιστήρα, αποσυνδέοντας παράλληλα όλο το σύστημα καμερών ασφαλείας του καταστήματος.

    Σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ, «κάμερες Ασφαλείας από άλλο κατάστημα κατέγραψαν τις κινήσεις του ατόμου που φύτεψε τα ναρκωτικά». Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κίνησης, δεν συνετάχθη κανένα κατασχετήριο, ενώ αφαίρεσαν ποσό χρημάτων που ανέρχεται σε πάνω από 6.000 ευρώ, καθώς και τηλεκάρτες και άλλα έγγραφα. Εντούτοις σε κατασχετήριο που συνέταξαν αργότερα καταγράφηκε ποσό 2.800 ευρώ, ενώ τα διαβατήρια που πήραν, επεστράφησαν μέσω άλλης οδού.

    Αρκετές παρόμοιες υποθέσεις έχουν ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, με την ΚΕΕΡΦΑ να αναφέρει ενδεικτικά αυτή του αστυνομικού ο οποίος αφού κατηγορήθηκε ότι εκβίαζε καταστηματάρχη από το Μπαγκλαντές (πιάστηκε μέσα στο μαγαζί), αθωώθηκε από το δικαστήριο. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες έχει ασκηθεί έφεση για την υπόθεση με απόφαση εισαγγελέα.

  82. Ο/Η Ισίδωρος Σκλίβανος λέει:

    Τι πρωτοποριακο και καλο σε ποτιζουν?Και γω στα νιατα μου δοκιμασα αλλα φενεται οτι εχει προχωρησει περα απο καθε φαντασια η επιδραση….

  83. Ο/Η laskaratos λέει:

    ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ

    Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

    Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

    Δημοσιεύθηκε από Κλέων Νεμέας στο 2014/06/23
    Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αβγής και πατέρας του δολοφονημένου Φουντούλη είχε πει σε μια συνέντευξη (και συμφωνούμε) το εξής: Είναι παράξενο, ενώ συνήθως τα παιδιά είναι εκείνα που πατούν πάνω στα χνάρια των γονιών, στη δική τους περίπτωση έγινε το αντίστροφο: Ο πατέρας πατάει στο μονοπάτι (το πολιτικό μονοπάτι, ασφαλώς) που άνοιξε το παιδί.
    21/12/2012, Πάρνηθα, Κασιδιάρης, Φουντούλης και άλλοι μυημένοι της Χρυσής Αυγής γιορτάζουν το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και ξεδιπλώνουν τη σημαία της Βέρμαχτ, νυχτερινή ορκωμοσία στη σβάστικα

    Ας μας επιτραπεί να έχουμε ισχυρές αμφιβολίες.

    Εξηγούμαστε:

    Ο υπολοχαγός Κασιδιάρης είχε γράψει ένα κείμενο, που το συνόδευε και η σχετική φωτογραφία, περιγράφοντας την χρυσαβγίτικη εξόρμηση, τα ξημερώματα της 21ης Δεκεμβρίου 2012 στην Πάρνηθα, και το είχε παρουσιάσει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, σαν περίπου έναν … φυσιολατρικό περίπατο. Βέβαια, για όσους ξέρουν να διαβάζουν ανάμεσα απ’ τις γραμμές, οι φράσεις «η φάλαγγα κατ’ άνδρα σταματά, στάση προσοχής», «ξετυλίγεται η σημαία, μεμιάς κυματίζει στον Αττικό ουρανό, χρώμα του αίματος και το σύμβολο του Ηλιου στο μέσο», ο «χαιρετισμός στον Ηλιο που ανατέλει» και το «ξεδίπλωμα του λάβαρου με βλέμματα στραμμένα στην Ανατολή» αποτελούσαν ισχυρές αποδείξεις για την πραγματική φύση του γεγονότος::

    Επρόκειτο για ορκωμοσία-μύηση νέων μελών, με τη χρήση του χρυσαβγίτικου “όρκου Γ’ τάξεως“, κάτω από -όχι κάποιο … γαμμάδιο, ασφαλώς, αλλά κάτω από- τη σημαία της Βέρμαχτ με τον περήφανο αγκυλωτό σταυρό, σύμφωνα με το τυπικό-τελετουργικό, τμήματα του οποίου έχουμε παρουσιάσει εδώ:

    Χρυσή Αυγή: Η κρυφή ιεραρχία, η πραγματική ηγεσία, το “χρίσμα” για τα μυημένα μέλη και οι δοκιμασίες πριν τις τελετές μύησης (επιθέσεις σε ανύποπτους “εχθρούς της ράτσας”) [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #03]

    Χρυσή Αυγή: Η κρυφή ιεραρχία, η πραγματική ηγεσία, το «χρίσμα» για τα μυημένα μέλη και οι δοκιμασίες πριν τις τελετές μύησης (επιθέσεις σε ανύποπτους «εχθρούς της ράτσας») [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #03]

    Οι φωτογραφίες που ήλθαν στο φως σήμερα από την “Εφημερίδα των Συντακτών” δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών.

    Ομως, πριν περάσουμε στις φωτογραφίες, αξίζει να σταθούμε σε μερικά σημεία, που αποδεικνύουν ότι το “νόμιμο πολιτικό κόμμα” με τα καντάρια ηθικής έχει πει ψέματα.

    Ποιο ακριβώς μονοπάτι ήταν αυτό;;; Τι είδους ήταν τα χνάρια;;;
    Και -το πιο σημαντικό απ’ όλα-, ο ευρωβουλευτής γνωρίζει την αλήθεια;;;
    Του τα έχουν πει όλα;;;

    Κατά πάσα πιθανότητα, όλοι έχουν διαβάσει την “Ανοιχτή επιστολή από τον πατέρα ενός εγκαίρως αποχωρήσαντα χρυσαυγίτη προς τους γονείς εκείνους που έχουν τα παιδιά τους στην Χρυσή Αυγή”.

    Ανοιχτή επιστολή από τον πατέρα ενός εγκαίρως αποχωρήσαντα χρυσαυγίτη προς τους γονείς εκείνους που έχουν τα παιδιά τους στην Χρυσή Αυγή

    Κάποια σημεία ξεχωρίζουν:

    «Το σημείο καμπής ήταν όταν άκουσα μια μέρα τον γιο μου στο τηλέφωνο να κανονίζει ένα ραντεβού στις 11.00 η ώρα το βράδι. Τον ρώτησα τι θα έκαναν τέτοια ώρα έξω, και μου απάντησε «Δεν είναι τίποτα, πατέρα, είναι προγραμματισμένες δράσεις». Η αλήθεια είναι πως κι άλλες φορές είχε λείψει απ’ το σπίτι για διήμερα ή τριήμερα, και πως κι άλλες φορές περνούσε τη νύχτα του κάπου μακριά μας. Μας έλεγε πως “πήγαιναν εκδρομές”, στη φύση, πως έκαναν αθλοπαιδιές και πεζοπορία, για καλή φυσική κατάσταση.

    Τώρα, εκ των υστέρων, βλέπω και καταλαβαίνω. Γιατί, όταν είχα ήδη μάθει και διαβάσει αρκετά για την οργάνωση, κάθησα, ή έστω προσπάθησα, να συζητήσω με τον γιο μου, και του έκανα πολλές ερωτήσεις για να μου εξηγήσει όσα δεν μπορούσα να καταλάβω. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά ίσως αν κι άλλοι γονείς φρόντιζαν να κάνουν το ίδιο, ίσως να περιόριζαν το κακό, και όσοι έχουν ακόμα τα παιδιά τους στην ΧΑ, ποτέ δεν είναι αργά, να ξεκινήσουν και τώρα ακόμα.

    Τώρα έχω την πλήρη εικόνα. Τώρα καταλαβαίνω, όταν βλέπω εκείνη τη φωτογραφία του αδικοχαμένου παιδιού, του Γιώργου Φουντούλη, νύχτα στην Πάρνηθα, μαζί με τον Κασιδιάρη και άλλους 5 μαυροφορεμένους “συναγωνιστές”, που είναι τουλάχιστον 15-20 χρόνια μεγαλύτεροι απ’ τα παιδιά μας.

    21 Δεκεμβρίου 2012, Πάρνηθα, Κασιδιάρης, Φουντούλης και άλλοι μυημένοι της Χρυσής Αυγής γιορτάζουν το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και ξεδιπλώνουν τη σβάστικα.
    21 Δεκεμβρίου 2012, Πάρνηθα, Κασιδιάρης, Φουντούλης και άλλοι μυημένοι της Χρυσής Αυγής γιορτάζουν το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και ξεδιπλώνουν τη σβάστικα.

    Τελικά, ο γιος μου μού τα είπε όλα, ή έστω, μού είπε πολλά, διότι τους δίνουν εντολές εκεί μέσα να μην αποκαλύπτουν τα όσα βλέπουν και ακούνε. Μου είπε πως για να γίνει τακτικό μέλος της οργάνωσης, και για να έχει δυνατότητες εξέλιξης και ανεβάσματος στην ιεραρχία τους, θα έπρεπε -πως να το πω τώρα αυτό;-, θα έπρεπε να συμμετάσχει και σε κάποιες ιδιαίτερες εκδηλώσεις (“δράσεις”) με έντονα θρησκευτικό-μυστικιστικό χαρακτήρα, που προορίζονταν μόνο για τους πολύ “εκλεκτούς” και αυτούς που ξεχώριζαν στον χαρακτήρα τους. Σαν να δίνει, ας πούμε, τα διαπιστευτήριά του, και σε μια άλλου τύπου “θρησκεία” ή δοξασία ή πνευματική εκδήλωση, δεν ξέρω πως να το πω. Τότε δεν καταλάβαινα πολλά πράγματα, και η “Θούλη” και τα “ερμητικά τάγματα” και οι “βόρειοι θεοί” ήταν ακατανόητα πράγματα για μένα. Και θα έπρεπε, μου έλεγε, να δώσει έναν “ιερό όρκο”, στο αίμα και στη φυλή. Παράξενα πράγματα αυτά, ακατανόητα, για έναν απλό Ελληνα και Χριστιανό, όπως είμαι εγώ. Τώρα που διάβασα, όμως, με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια, τώρα καταλαβαίνω.

    Ευτυχώς, μετά από πολλές συζητήσεις, το παιδί μου πείστηκε μόνο του και αποφάσισε να απομακρυνθεί από την οργάνωση, και να μην προχωρήσει σε όσα του ζητούσαν να κάνει. Τον πίεσα, είναι αλήθεια, και μου αποκάλυψε πως τους ορμήνευαν, αν τυχόν πιαστούν απ’ την αστυνομία, να αρνηθούν ότι είναι μέλη της ΧΑ. Αυτό μπορεί να ήταν και το τελευταίο χτύπημα, που με ανάγκασε να σηκώσω τους τόνους της φωνής μου και να του πω ότι δεν έχει καμιά δουλειά εκεί μέσα. Κι ευτυχώς που έγινε έτσι, δόξα το Θεό.

    Κι έτσι -το λέω με πόνο ψυχής για τους άτυχους γονείς των δυο αδικοχαμένων παιδιών-, δεν θα είναι ο γιος μου λόγου χάριν, αυτός, που όταν αργότερα γραφτεί από τον ιστορικό του μέλλοντος η ιστορία που περνάμε τώρα λόγω της δράσης της ΧΑ, εκείνος που θα εικονίζεται σε μια φωτογραφία, ξημερώματα Παρασκευής 21ης Δεκεμβρίου, ψηλά στο βουνό της Πάρνηθας, μαζί με άλλους μαυροφορεμένους, να περιμένουν την έλευση του Θεού Ηλιου.

    Γιατί, μπορεί να μην το ξέρουν οι γονείς που τα παιδιά τους βρίσκονται στα χέρια της ΧΑ, αλλά η 21η Δεκεμβρίου, το “χειμερινό ηλιοστάσιο” είναι μια απ’ τις γιορτές των απανταχού πιστών του εθνικοσιαλισμού και του Χίτλερ. Είναι η μικρότερη ημέρα του χρόνου, και η αρχή που η ημέρα αρχίζει να μεγαλώνει, και ο ήλιος να παραμένει ορατός όλο και περισσότερο, μέχρι το θερινό ηλιοστάσιο του Ιουνίου, όταν η ημέρα θα αρχίζει και πάλι να μικραίνει. Αυτό γιορτάζουν οι νεοναζί όλης της γης. Περιμένουν να δουν το ξημέρωμα, για να ξεδιπλώσουν την σημαία με τη σβάστικα και για να σηκώνουν το χέρι στον χιτλερικό χαιρετισμό και να φωνάξουν στον θεό-Ήλιο που ανατέλει “Ζήτω η Νίκη”, πιστοί στην κληρονομιά του “τελευταίου μεγάλου ισόθεου του 20ού αιώνα”, δηλαδή του ίδιου του Χίτλερ αυτοπροσώπως. συνεχίζουν μ’ αυτόν τον τρόπο, τον δικό του “όρκο” στα πεπρωμένα της “φυλής και του αίματος” και ορκίζονται να πάρουν εκδίκηση.

    Αλήθεια, τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί, γύρω στα 40, που καθημερινή ημέρα, ημέρα εργάσιμη, βράδυ Πέμπτης προς Παρασκευή πρωί, μπορούν να λείπουν απ’ τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους, και να τρέχουν να περάσουν μια ολόκληρη νύχτα σε ένα βουνό για να ανεμίσουν τη σβάστικα και να χαιρετίσουν “Χάιλ Χίτλερ”; Μοιάζει στη φωτογραφία εκείνη, να είναι μια φυσιολογική παρέα, ο Κασιδιάρης, ένα νεαρό παιδί και 5 μεγάλοι άντρες με βλοσυρό ύφος και με το μίσος να λάμπει στα μάτια τους; Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά για ένα παιδί στην 3η δεκαετία της ζωής του;

    Εχουν κι άλλες τέτοιες “ιερές μέρες”, όπως διάβασα στα βιβλία τους και στα περιοδικά τους. Μία είναι στις αρχές Φεβρουαρίου, κι άλλη μία στα μέσα Απριλίου. Πηγαίνουν στο γερμανικό νεκροταφείο, στο Διόνυσο, έγραψαν οι εφημερίδες, μαζί με Γερμανούς ομοϊδεάτες τους νεοναζί, και κάνουν τελετές πάνω από τους τάφους των Γερμανών στρατιωτών που είναι θαμμένοι εκεί.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ εδώ:

    Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

  84. Ο/Η eyesoftheallseeing λέει:

    Ο Εξαγνισμός
    http://www.tlig.org/el/messages/655/
    Σύντομα, πολύ σύντομα, θ’ ανοίξω ξαφνικά το Θυσιαστήριό Μου στον Ουρανό και εκεί, με τα μάτια σου ξεσκέπαστα, θα διακρίνεις σαν μυστική αποκάλυψη: Αγγέλους, Θρόνους, Κυριότητες, Εξουσίες, Δυνάμεις, όλους πεσμένους γύρω από
    την Κιβωτό της Διαθήκης.
    Τότε, μια Πνοή θα γλιστρήσει πάνω στο πρόσωπό σου και οι Δυνάμεις του Ουρανού θα σειστούν, οι αστραπές θα συνοδεύονται από βροντές, μπουμπουνητά. «Ξαφνικά θα έρθει καιρός θλίψεως, που ποτέ δεν έχει γίνει αφ’ ότου υπήρξε έθνος, μέχρις εκείνο τον καιρό! 6» γιατί θα επιτρέψω στην ψυχή σου να διακρίνει όλα τα γεγονότα της ζωής σου. Θα τα αποκαλύψω ένα προς ένα. Προς μεγάλη αγωνία της ψυχής σου, θα αντιληφθείς πως οι αμαρτίες σου υπήρξαν η αιτία να χυθεί αίμα αθώο από ψυχές θύματα. Θα κάνω τότε την ψυχή σου να αντιληφθεί και να δει πως ποτέ δεν ακολούθησες το Νόμο Μου. Σαν ξετυλιγμένη περγαμηνή θα ανοίξω την Κιβωτό της Διαθήκης και θα σε κάνω να αντιληφθείς την ασέβειά σου απέναντι στο Νόμο.
    … θα παρίστανται ολόγυρα σιωπηλοί μυριάδες άγγελοι, δεν θα τους βλέπεις καθαρά, γιατί αυτό το Φως θα τους καλύπτει σαν ασημόχρυση σκόνη. Η ψυχή σου θα δει ό,τι είχε κάποτε δει σ’ αυτό το κλάσμα του δευτερολέπτου, τη στιγμή της δημιουργίας σου…
    Θα δουν:
    Αυτόν που πρώτος
    σας κράτησε μέσα στα Χέρια Του,
    τα Μάτια που σας είδαν πρώτα.
    Θα δουν:
    τα Χέρια Αυτού που
    σας έπλασε και σας ευλόγησε…
    Θα δουν:
    τον πιο Στοργικό Πατέρα, τον Πλάστη σας,
    ντυμένο με φοβερή μεγαλοπρέπεια,
    τον Πρώτο και τον Έσχατο,
    Αυτόν που αληθινά υπάρχει, υπήρχε
    και θα έρθει,
    τον Παντοκράτορα,
    το Άλφα και το Ωμέγα:
    τον Άρχοντα.
    Η Ημέρα Της Κρίσεως
    http://www.tlig.org/el/messages/730/
    Όταν οι άγγελοί Μου, που είχαν το ανώτατο αξίωμα, επαναστάτησαν εναντίον Μου και ο αφανισμός κατέλαβε τους καλύτερους ανάμεσά τους, δεν γλύτωσαν τη Δικαιοσύνη Μου. Ρίχτηκαν στον κάτω κόσμο όπου περιμένουν την Ημέρα της Κρίσεως. Και αυτοί επίσης θα κριθούν μπροστά στα μάτια όλων, και αχ! … τι φοβερό θέαμα θα είναι αυτό! Θα κριθεί ο καθένας ανάλογα με αυτά που έκανε και αυτά που δεν έκανε. Μπροστά στο Θρόνο Μου θα στέκονται όλοι σιωπηλοί και έντρομοι, γιατί η Ημέρα αυτή της τελικής Κρίσεως θα είναι τόσο φοβερή που θα τρέμουν όλοι από φόβο μπροστά στον Ανώτατο Κριτή που είμαι Εγώ.
    Θα δείτε όλοι τον τεράστιο αριθμό των πεπτωκότων αγγέλων που διώχθηκαν από τον ουρανό και πολέμησαν με πίκρα και φθόνο τον αρχάγγελο Μιχαήλ και τους αγγέλους του. Ναι, τα μάτια σας θα δουν τους αντιπάλους Μου, τους αντιπάλους του Αγίου, του Χρισμένου. Θα δείτε όλοι αυτούς τους πεπτωκότες αγγέλους, τους οπαδούς του Εωσφόρου, του αρχέγονου όφη που προσπάθησε να αποπλανήσει τους γιους και τις κόρες Μου. Θα δείτε τα πλήθη εκείνων που μόλυναν το Όνομά Μου και παρέβησαν το Νόμο Μου, εκείνων που αρνήθηκαν να υψωθούν και να τραφούν από την Αγιότητά Μου και προτίμησαν να σφραγιστούν στο μέτωπο από τον Απατεώνα… 1
    …Ο Καιρός της εκκαθάρισης ήρθε, ο καιρός της μισθαποδοσίας είναι εδώ.
    Είπα σε όλους ότι θα καταφθάσω σαν τον κλέφτη. Όταν επιστρέψω, κανείς δεν θα υποψιάζεται τίποτα. Τότε, από δύο άντρες ο ένας θα σωθεί και ο άλλος θα χαθεί, από δύο γυναίκες η μία θα σωθεί και η άλλη θα χαθεί. Η Σοδειά είναι σχεδόν έτοιμη για το θερισμό και όταν θα πω:»Είμαι εδώ!»θα μείνουν αμέτρητα πτώματα.Τότε θα πω στους αγγέλους Μου: 2 «Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσετε και να ξεριζώσετε όλους εκείνους που δεν είναι δικοί Μου. Να ξεχωρίσετε απ’ όσους Με αναγνώρισαν, όλους εκείνους που δεν προθυμοποιήθηκαν να συμμορφωθούν στο Νόμο Μου. Να ξεχωρίσετε απ’ όσους υποδέχθηκαν το Άγιο Πνεύμα Μου και Του επέτρεψαν να γίνει Οδηγός τους και Λαμπάδα τους, όλους εκείνους που με την αποστασία τους εναντιώθηκαν σε Μένα. 3 Να ξεχωρίσετε απ’ όσους είναι σφραγισμένοι στο μέτωπο με τη Σφραγίδα του Αρνίου, όλους εκείνους με το όνομα του θηρίου ή με τον αριθμό 666.» Ο καιρός είναι εδώ και Εγώ ο Ίδιος σφραγίζω το λαό Μου με το Όνομά Μου και το Όνομα του Πατέρα Μου.

  85. Ο/Η Παναγιότα Ρος, μαι τσακόσαναι λέει:

    http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/11/2.html

    Με εντολή Μιχαλολιάκου και συμμετοχή Παναγιώταρου τάγμα εφόδου χρυσαυγιτών επιχείρησε να δολοφονήσει τον Δ. Κουσουρή (2 Βίντεο)

    Από ΒΑΘΥ , Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014 | 9:34 μ.μ.

    Καινούργια στοιχεία για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής φέρνει στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Εθνος». Πρόκειται για ηχογραφημένες συνομιλίες που είχε ο περίφημος «Περίανδρος», κατά κόσμον Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, -πρώην στέλεχος της Χ.Α., ο οποίος σήμερα διαθέτει δική του οργάνωση με το όνομα «Μαίανδροι»-, με άγνωστο άντρα.

    Η συνομιλία καταγράφτηκε τον Ιούνη του 1998 περίοδο κατά την οποία ο «Περίανδρος» ήταν επικεφαλής χρυσαυγίτικου τάγματος εφόδου το οποίο, απέναντι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, τραυμάτισε και παραλίγο να σκοτώσει τον τότε φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή και δύο συντρόφους του, τον Ιωάννη Καραμπατσόλη και τον Ηλία Φωτιάδη.
    Όπως αποκαλύπτουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες το χτύπημα στους αντιφασίστες έγινε κατόπιν εντολής του Μιχαλολιάκου και ότι στο τάγμα εφόδου συμμετείχε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.

    Να σημειώσουμε ότι όταν οι αντιφασίστες φοιτητές δέχτηκαν την επίθεση οι Καραμπατσόλης και Φωτιάδης καταφέρνουν να ξεφύγουν, αλλά ο Κουσουρής βρίσκεται εγκλωβισμένος από τους χρυσαυγίτες οι οποίοι τον χτυπούν ανελέητα με ρόπαλα στο κεφάλι. Τον εγκαταλείπουν μόνο όταν τον βλέπουν να πέφτει κάτω και να παραμένει ακίνητος!

    Ο Ανδρουτσόπουλος δεν συνελήφθη, έφυγε από τη χώρα και παρέμεινε στη Λατινική Αμερική έως τον Σεπτέμβριο του 2005, οπότε επέστρεψε και παραδόθηκε στη Δικαιοσύνη, από την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη δώδεκα ετών. Οταν βγήκε απ’ την φυλακή αποκήρυξε την δράση της Χ.Α «λούζοντας» με καθόλου τιμητικά κοσμητικά επίθετα τον φυρερίσκο Ν. Μιχαλολιάκου.

  86. Ο/Η Oυρανοία Μπουζωλοιάκου, γουρουνοίτσα λέει:

    http://www.efsyn.gr/arthro/periandros-enantion-katman

    Ο Ιος

    «Περίανδρος» εναντίον «Κάτμαν»

    Συντάκτης:

    Τάσος Κωστόπουλος, Αντα Ψαρρά, Δημήτρης Ψαρράς
    .

    Ο πρώην υπαρχηγός και ζωντανός θρύλος της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει τον Αρχηγό και άλλους συναγωνιστές του για τη δολοφονική επίθεση στην πλατεία Δικαστηρίων

    Πριν από λίγες μέρες, ο ιστότοπος της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στον συγγραφέα ενός κειμένου για τη σύγχρονη επιστροφή του φασισμού στην Ευρώπη, λέγοντας ότι πρόκειται για «κάποιον σταλινικό, ονόματι Δημήτρη Κουσουρή». Ευεξήγητη η προσπάθεια της ναζιστικής οργάνωσης να κάνει ότι ξεχνάει το όνομα ενός από τα γνωστά θύματα της δολοφονικής βίας των Ταγμάτων Εφόδου. Γιατί βέβαια ο Δημήτρης Κουσουρής, που δέχτηκε την επίθεση της δεκαμελούς Φάλαγγας της οργάνωσης μαζί με τους συντρόφους του Γιάννη Καραμπατσόλη και Ηλία Φωτιάδη στις 16 Ιουνίου του 1998, έφτασε στο κατώφλι του θανάτου και από τότε το επεισόδιο αυτό θεωρείται εμβληματικό για τον τρόπο δράσης της οργάνωσης.

    Η δικαστική διερεύνηση κατέληξε έπειτα από πολλά χρόνια στην καταδίκη ενός μόνο ατόμου, του Αντώνιου Ανδρουτσόπουλου, ή «Περίανδρου», και μάλιστα έπειτα από επτάμισι χρόνια φυγοδικίας. Ο Περίανδρος θα μείνει τελικά τέσσερα χρόνια στη φυλακή και θα αποφυλακιστεί με αναστολή, ενώ οι ποινές του ήταν πολυετείς (21 χρόνια σε πρώτο βαθμό και 12 σε δεύτερο). Στην υπόθεση εκείνη είχε σημειωθεί εξαιρετική αδράνεια των αστυνομικών αρχών στην αρχική διερεύνηση, απόλυτη ανικανότητα στον εντοπισμό των καταζητούμενων προσώπων και ανοχή της πολιτείας στην εξόφθαλμη προσπάθεια συγκάλυψης.

    Αλλά υπάρχουν πλέον και χειρότερα για τον Μιχαλολιάκο και τους στενούς του συνεργάτες. Στα χέρια των ανακριτικών αρχών βρίσκονται νέα στοιχεία, με βάση τα οποία η Εισαγγελία οδηγείται στην επανεξέταση της υπόθεσης και το άνοιγμα του φακέλου «1998», εφόσον διαθέτει έμμεσες μαρτυρίες για τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς εκείνης της επίθεσης. Πρόκειται για τηλεφωνικές συνομιλίες του Ανδρουτσόπουλου με κοντινούς του ανθρώπους, στις οποίες κατονομάζονται ορισμένοι από τους δράστες της επίθεσης και υποδεικνύονται ερμηνείες για τον τρόπο συγκάλυψης. Μέρος του υλικού αυτού δημοσιεύτηκε σε ρεπορτάζ της Μαρίας Ψαρά και του Λευτέρη Μπιντέλα στο «Εθνος» της περασμένης Κυριακής. Αποκαλύπτουμε σήμερα καινούργια στοιχεία τα οποία εξετάζει η Εισαγγελία και επιχειρούμε να τα συνδυάσουμε με τον ογκώδη φάκελο του 1998.

    Οπως είναι γνωστό, ο Ανδρουτσόπουλος έχει διαχωρίσει τη θέση του από τη Χρυσή Αυγή και ειδικά τον ηγετικό της πυρήνα γύρω από τον Μιχαλολιάκο ήδη από τον καιρό που βρισκόταν στη φυλακή. Μάλιστα, από τον Ιούνιο του 2011 έχει διατυπώσει βαριές κατηγορίες εναντίον του ίδιου του Μιχαλολιάκου.

    Το δίλημμα του Περίανδρου

    Οπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του, ο ίδιος αποφεύγει ακόμα και να εκστομίσει το όνομα «Μιχαλολιάκος». Συνήθως αποκαλεί τον πρώην αρχηγό του «Κάτμαν» (υπονοώντας ότι μοιάζει με έναν από τους πρωταγωνιστές στα «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια, τον Νίκο Κατέλη), ενώ την κόρη του Αρχηγού, την Ουρανία, την ονομάζει «Μις Πίγκι» (από το Μάπετ Σόου).
    …………………………….

    Για την Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία με μήνυμά της κάλεσε τους συναγωνιστές της να είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για «την άγια ιδέα τους», ο Περίανδρος σχολιάζει με πικρόχολο χιούμορ: «Η Μις Πίγκι έχει τη μεγαλομανία του πατέρα της αλλά άνευ της πονηρίας του Κάτμαν. Μετά ηλιθιότητος. Λέει “θυσιαστείτε”! Είναι το μισό από τις απαιτήσεις του Χίτλερ και του Μένγκελε [σ.σ. μάλλον εδώ εννοεί τον Γκέμπελς] προ της πτώσεως του Βερολίνου. Το υπόλοιπο μισό που αυτοκτονούμε κι εμείς και πολεμάμε μέχρι τέλους, όχι».

    «Αυτοί με τρέμουν», λέει ο Περίανδρος. «Εχω το νόμο στα χέρια μου. Αν ανοίξω το στόμα μου, στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό για τα επεισόδια του ’98 και ηθικό αυτουργό στέλνω φυλακή τον Μιχαλολιάκο». Και σε άλλο σημείο, όταν τον ρωτούν για ποιο λόγο η εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος» στηρίζει τώρα πια τη Χρυσή Αυγή, ο Ανδρουτσόπουλος έχει έτοιμη την απάντηση. «Θα σου πω εγώ. Αμα ανοίξει η υπόθεση του ’98, πάει ο Ζαφειρόπουλος φυλακή. Δεν κατάλαβες; Τα ’χουν βρει μεταξύ τους. Λένε, ο Περίανδρος θα μας βάλει φυλακή».

  87. Ο/Η Κάσυ Διάρη μας φέβγει κώσμως λέει:

    Αισθητά μειωμένοι οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής

    Αισθητά μειωμένοι οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής

    jailgoldendawn

    Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών της σε όλη την Ελλάδα. Όμως ο αριθμός τους είναι αισθητά μειωμένος σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου: από 386 υποψήφιους τότε (χωρίς να υπολογίζεται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας) η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε σήμερα μόλις 314 υποψήφιους, δηλαδή κατά ένα πέμπτο λιγότερους.

    Πρόκειται για άλλο ένα δείγμα της αποσυσπείρωσης των δυνάμεων της ναζιστικής οργάνωσης (όπως εξάλλου το έχουμε δει και με την σοβαρή μείωση του αναγνωστικού κοινού της χρυσαυγίτικης εφημερίδας Εμπρός). Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι μόνο αριθμητικό.

    Ο Φύρερ της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος, για να προλάβει δυσαρέσκειες και αντεγκλήσεις, αποφάσισε να καταρτιστούν οι λίστες με βάση τους σταυρούς των εκλογών του Ιανουαρίου. Εκτός, όμως, της εγκατάλειψης του κόμματος από δεκάδες υποψηφίους, οι κατά τόπους λίστες αποκαλύπτουν και την οργανωτική αποσάρθρωση ολόκληρων περιφερειών.

    Έτσι, για παράδειγμα οι λίστες των νομών Αιτωλοακαρνανίας και Πιερίας έπρεπε να καταρτιστούν εξαρχής εξαιτίας της αποχώρησης των δύο ηγετικών στελεχών της οργάνωσης, του Χρήστου Ρήγα (περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Ελλάδας και πρώην υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) και του Γεώργιου Παπαδημητρίου (υποψήφιου βουλευτή Πιερίας και μακράν πρώτου σε σταυρούς). Σχεδόν από την αρχή έπρεπε ακόμα να καταρτιστούν οι λίστες σε νομούς όπως η Κοζάνη, οι Σέρρες, η Λακωνία, η Χαλκιδική, κα.

    Σε άλλους νομούς, οι πρωτεύσαντες σε σταυρούς δεν ικανοποιούσαν τις επιλογές της “Κεντρικής Διοίκησης” και γι’ αυτό “σιωπηρά” οι εκλεκτοί της ηγεσίας πέρασαν μπροστά. Για παράδειγμα στα Τρίκαλα, ο “Γκαίμπελς” της ναζιστικής οργάνωσης Γιώργος Μάστορας (ή Μισιάκας) είχε έρθει δεύτερος και καταϊδρωμένος απέναντι στην συνυποψήφια του Κλαπανάρα Ελένη που είχε πρωτεύσει με 1500 σταυρούς. Με κεντρική γραμμή η Κλαπανάρα καρατομήθηκε και ο Μισιάκας ηγείται πλέον της λίστας. Στην Α’ Θεσσαλονίκη, η Αναστασιάδου Φωτεινή είχε έρθει δεύτερη σε σταυρούς μετά τον Αντώνιο Γρέγο, αλλά με “καταδρομική” κίνηση ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος βρέθηκε μπροστά της (δεύτερος στη λίστα), μεταφερόμενος από τη Β’ Θεσσαλονίκης.

    Δεν λείπουν και οι παραπονούμενοι για τη μη εκλογή στα έδρανα της Βουλής. Στη Λάρισα, η Δέσποινα Σβερώνη κατόρθωσε, τον Γενάρη του 2015, κυριολεκτικά στο νήμα να προηγηθεί του γιατρού Βασίλειου Χαλβατζούλη (μόλις με κάποιες εκατοντάδες ψήφους) και να πάρει την έδρα. Ο Χαλβατζούλης απουσιάζει όμως από τις τωρινές λίστες της Χρυσής Αυγής, κι αυτό γιατί δεν επιθυμούσε να είναι “γλάστρα” τη στιγμή μάλιστα που δέχτηκε να ταυτίσει δημόσια το όνομά του με μια οργάνωση ποινικών.

  88. Ο/Η laskaratos λέει:

    http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/panormoy-ektelesh-gia-mia-kamera-drasths-xrysaygiths-syntaksiouxos-astynomikos.4331531.html

    Πανόρμου: Εκτέλεση για μια κάμερα. Δράστης χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός

    Εν ψυχρώ εκτέλεσε ο χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός τον γυμναστή. Οραματιζόταν «Τάγματα Ασφαλείας» στον Μελιγαλά, ενώ είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012
    Θοδωρής Παναγιωτίδης

    Οκτώβριος 21 2016

    Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό και την σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας σε βάρος του 68χρονου γυμναστή Πρόδρομου Μαρκόπουλου, έξω από το γυμναστήριο του, στη συμβολή των Πανόρμου και Βατοπεδίου 11 στους Αμπελοκήπους, το απόγευμα της Παρασκευής.

    Ο δράστης τον οποίον είδαν περίοικοι και κατέθεσαν γι αυτόν στην Αστυνομία είναι συνταξιούχος αστυνομικός από τα τέλη του 2007, όπου υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. Πρόσθετα, ήταν πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, καθώς είχε κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής της, στις εκλογές του Μαΐου 2012 στη Μεσσηνία.
    Μάλιστα, ο δράστης στο παρελθόν είχε προβληματίσει πολύ τις Αρχές με την ακραία του δραστηριότητα, καθώς είχε προβεί δημόσιο κάλεσμα σύστασης “Ταγμάτων Ασφαλείας” στην περιοχή του Μελιγαλά… και είχε έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με τις αστυνομικές Αρχές της περιοχής.
    ___________________________

    Μπέλλος Φώτης, υποψήφιος βουλευτής Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία, Μάιος 2012
    JailGoldenDawn

    Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτ 2016
    Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στους Αμπελόκηπους. Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ, πρόκειται για τον Φώτιο Μπέλλο, απόστρατο αστυνομικό που είχε προκαλέσει το καλοκαίρι του 2012 με τις δηλώσεις του για οργάνωση “ταγμάτων εφόδου” που θα αστυνομεύουν στη Μεσσηνία.

    • Ο/Η Κάσυ Διάρη, ιμε αθοα λέει:

      http://fanthis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7043.html
      22 Αυγ 2012
      Η Χρυσή Αυγή συγκροτεί τάγματα ασφαλείας στην Μεσσηνία.

      Τάγματα Ασφαλείας» που θα υποκαταστήσουν την Ελληνική Αστυνομία συγκροτεί η Χρυσή Αυγή στο Δήμο Οιχαλίας. Συγκεκριμένα και με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας συγκροτεί κατά τα πρότυπα της Μαφίας παρακρατικές ομάδες προστασίας, ενώ παράλληλα προκαλεί τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας ταξίαρχο Βασίλη Γεωργακόπουλο επειδή σε συνέντευξή του στην «Ε» δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υποκαταστήσει την Αστυνομία. Είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή ρίχνει το γάντι στην Πολιτεία αδιαφορώντας για τους νόμους και τη τήρησή τους. Στη σύσταση των «Ταγμάτων Ασφαλείας» πρωτοστατεί ο απόστρατος αστυνομικός και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Φώτης Μπέλλος. Εστειλε μάλιστα ανακοίνωση στην «Ε» με την οποία καλεί τους νέους «από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση». Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης περιγράφει τους στόχους των «Ταγμάτων Ασφαλείας»: «Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων».

  89. Ο/Η laskaratos λέει:

    Πόθεν έσχες Μιχαλολιάκου: Εισοδήματα 200.000€ ετησίως, ακίνητα 440.000€, καταθέσεις 237.000€ – Φτερά έκαναν 400.000€ μέσα σε δύο χρόνια!

    28/12/2016
    Πόθεν έσχες Μιχαλολιάκου: Εισοδήματα 200.000€ ετησίως, ακίνητα 440.000€, καταθέσεις 237.000€ – Φτερά έκαναν 400.000€ μέσα σε δύο χρόνια!

    jailgoldendawn /
    Πόθεν έσχες Μιχαλολιάκου: Όποιος έχει αξία, πάει μπροστά.

    Δημοσιεύτηκαν σήμερα τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για τα οικονομικά έτη 2013 και 2014.

    Σύμφωνα με τις δηλώσεις αυτές, ο Μιχαλολιάκος συνεχίζει να είναι ένας από τους πλουσιότερους πολιτικούς, αξιοποιώντας το τέχνασμα της διπλής βουλευτικής αποζημίωσης που λαμβάνει μαζί με τη σύζυγό του Ζαρούλια.

    Για το έτος 2013, ο Μιχαλολιάκος έχει οικογενειακό ετήσιο εισόδημα 244.609,89 ευρώ, δέκα ακίνητα αξίας 441.457,04 ευρώ και καταθέσεις 218.850,53 ευρώ.

    Για το έτος 2014, ο Μιχαλολιάκος έχει οικογενειακό ετήσιο εισόδημα 200.253,32 ευρώ, δέκα ακίνητα αξίας 441.457,04 ευρώ και καταθέσεις 237.118,92 ευρώ.

    Είναι εντυπωσιακό ότι σε χρονικό διάστημα δύο ετών και με εισοδήματα ύψους 445.000 ευρώ περίπου, η οικογένεια Μιχαλολιάκου φαίνεται να αποταμιεύει μόνο 50.000 ευρώ, έχουν δηλαδή κάνει φτερά περίπου 400.000 ευρώ!

    Από το γεγονός αυτό, μπορεί κανείς να συνάγει δύο εκδοχές:

    α. είτε η οικογένεια Μιχαλολιάκου ξοδεύει πάνω από 16 χιλιάδες ευρώ τον μήνα (!) για τα έξοδά της.

    β. είτε τα χρήματα αυτά δεν είναι κατατεθειμένα στους δηλωθέντες τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Διαβάστε ακόμα:

    Πακτωλός χρημάτων στους λογαριασμούς Μιχαλολιάκου – Η Ζαρούλια διαψεύδει τις εξηγήσεις της Χρυσής Αυγής.
    8.364 ευρώ τον μήνα ο μισθός του οικονομικού διευθυντή της ΧΑ Βλαχόπουλου.
    Οι πηγές χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.
    Οι κυπριακές off-shore της Χρυσής Αυγής.
    Οι offshore και η Χρυσή Αυγή.
    Ερώτηση Κασιδιάρη για off-shore: Για δες ποιος… ρωτάει.
    Χρυσή Αυγή υμνεί εφοπλιστές: “Μα για την πατρίδα μας ρε γαμώτο!”.

  90. Παράθεμα: Να καθαιρεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τη σχέση του με Σατανιστές, για τη σιωπή του απέναντι στη βλασφημία του Χριστού | Ροΐδη και Λασκ

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.