Να καθαιρεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τη σχέση του με Σατανιστές, για τη σιωπή του απέναντι στη βλασφημία του Χριστού

[Η ευσεβής κα Κεραμέως να ασκήσει τις υποχρεώσεις της, ως εκπρόσωπος της «Νόμω κρατούσης Πολιτείας»]

Χαρακτηριστικό εξώφυλλο δίσκου του «Καιάδα». Ο Χριστός κρατά το Ευαγγέλιο με την Πεντάλφα και τον τραγόμορφο Εωσφόρο που υμνεί ο «Αρχηγός» (Δ.Ψαρράς-Εφ.τ.Συντακτών). Η συνένοχη σιωπή της κρατικής Εκκλησίας είναι εκκωφαντική.

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Είναι φανερό πως η κα Κεραμέως, αφοσιωμένη σχεδόν ολοκληρωτικά στην καλλιέργεια εθνικής συνείδησης στους νέους μας (έχουν διαβρωθεί από τουρκισμό, σλαβομακεδονισμό, ευρωπαϊσμό και αμερικανισμό), δεν έχει αντιληφθεί ως εκπρόσωπος της εκκλησιαστικά «Νόμω κρατούσης Πολιτείας», τις κινήσεις του υφισταμένου της ανώτερου υπαλλήλου του Υπ.Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιάννη Λιάπη (επαγγελματικό ψευδώνυμο Ιερώνυμος ο Β΄). Δεν θέλω να αδικήσω την κα Υπουργό. Σύσσωμη η Αριστερά και η «Αριστερά» (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΑΕ, Κωνσταντοπούλου), του προσέφερε πολιτική κάλυψη λογοκρίνοντας και αφήνοντας ασχολίαστες τις τέσσερις δημόσιες συναντήσεις του με τον Κασιδιάρη και με το ζεύγος Φύρερ. («Γιατί η «Αυγή» κρύβει/δεν σχολιάζει συναντήσεις Ιερώνυμου με Μιχαλολιάκο, Ζαρούλια, Κασιδιάρη; Το ίδιο κάνουν και ο ‘Ριζοσπάστης’ και η ‘Iskra’»- 27/05/2017).

Θεωρήθηκε απολύτως φυσικό (βλ. «Εθνική Ενότης: Ιερώνυμος-Μιχαλόλιάκος-Γαβρόγλου-Ζουράρις-Ζαρούλια (16 φωτο/βίντεο»)», να προσκαλεί ο Αρχιεπίσκοπος στον οίκο της παρθένας Αγίας Φιλοθέης, το ζεύγος του πορνοξενοδοχείου New Dream, της υπόδικης σατανιστικής ρατσιστικής χιτλερικής συμμορίας των δολοφόνων και μαχαιροβγαλτών, που αυτοπροσδιορίζεται ως «σπορά των νικημένων του ‘45», η οποία επιδίδεται σε νυκτερινές τελετές στα βουνά για το χειμερινό ηλιοστάσιο και όταν δεν υμνεί το Ναζιστή παιδεραστή Στράιχερ, βωμολοχεί αισχρά διαδηλώνοντας με τον Παναγιώταρο έξω από το θέατρο «Χυτήριο» και στη συνέχεια μηνύει μέσω του δημόσιου ουρητή μουσολινικού Παππά, τον οποίο η Σύνοδος δείχνει να φοβάται («Γιατί η Σύνοδος δεν εγκαλεί και τον Χ. Παππά της Χ.Α. που μιλάει για μητροπολίτες με «οθωμανικά ήθη»;), σε συνεργασία με τον Πειραιώς Σεραφείμ, τους καλλιτέχνες.

Ιερώνυμος για τους «ξένους» του Ευαγγελίου: «Νυχτωμένοι όσοι δεν βλέπουν ότι πάμε σε αφελληνισμό και αποχριστιανισμό» (‘Πρ. Θέμα’, 02/11/2016).

Από το 2012 είχαμε επισημάνει την ανησυχητική διάβρωση της κρατικής Εκκλησίας από Σατανιστές («H Εκκλησία ευλογεί τη σατανιστική ‘Χρυσή Αυγή’– Nα καθαιρεθούν οι σατανιστές μητροπολίτες και ιερείς-13/04/2012 «H σατανιστική σφηκοφωλιά “Χρυσή Αυγή”…εγκληματεί με τις ευλογίες της βυζαντινής Εκκλησίας»-02/05/2012 ). Είναι όμως φανερό, ότι η κα Κεραμέως, μελετώντας εμβριθώς την αθάνατη εθνική μας Ιστορία, χάριν ικανοποίησης της εθνικής της συνείδησης, δεν είχε πάρει χαμπάρι, άλλωστε δεν είχε τέτοια υποχρέωση. Τώρα όμως ως εποπτεύουσα Υπουργός, οφείλει να μελετήσει την πρόσφατη δημοσιογραφική αποκάλυψη του κ. Δημήτρη Ψαρρά της «Εφ.τ.Συντακτών»: «Υμνος στον Σατανά και στη Βία» (08.09.2019) και να αποστείλει σχετικόν έγγραφον στην βυθισμένη στην σκληρή άσκηση, στις προσευχές και στις αγαθοεργίες  Αγιοτάτη Σύνοδο, ενημερώνουσα Αυτήν για τις ύποπτες κινήσεις του πρώην συνθαλαμίτη του Χρυσαυγίτη Αμβρόσιου στη «Ζωή» στα χρόνια της δημιουργικής τους νιότης, Ιερώνυμου, διότι δεν δικαιούται ο αρχηγός της κρατικής Εκκλησίας να συναναστρέφεται Εωσφοριστές, μέσα σε ιερά κτίρια (οίκος Φιλοθέης) και σε Μονές (Μονή αφορολόγητου σκελετού Εφραίμ), για να παραλείψω τα υπόλοιπα που βαραίνουν τους Χρυσαυγίτες ανεξίτηλα. Είναι πάντως ιδιαίτερα περίεργο πως ο δημοσιογράφος βλέπει τις σχέσεις της Χ.Α. κυρίως με Παλαιοημερολογίτες και θέλει να αγνοεί τους δεκάδες Αγιασμούς των γραφείων της από κρατικούς ιερείς και τις συνεχιζόμενες προκλητικές σχέσεις της με κρατικούς Αρχιερείς, όπως η συνάντηση του ζεύγους του New Dream με τον διώκτη της πορνείας του πολιτικού γάμου Άνθιμο (Μάρτη του 2017), παρά τη «μείωση του ενθουσιασμού των μητροπολιτών», που ανίχνευσε ο δημοσιογράφος, «μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις». Μάλιστα ακόμη και στις 8.2.2018, ο Ιερώνυμος δεξιώθηκε και τον Μιχαλολιάκο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων του στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία των Τσίπρα-Μητσοτάκη. Φοβάμαι πως στην επόμενη επέτειο θα καλέσει και τον ίδιο τον Εωσφόρο. Προφανώς η γραμμή συγκάλυψης της κρατικής Εκκλησίας που εκπορεύεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει επηρεάσει ακόμη και πολύ καλούς δημοσιογράφους της Αριστεράς. Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να αγνοεί πως ο δεσπότης Μεντζελόπουλος, 3 ολόκληρα χρόνια κατόπιν των καταγγελιών του (ΤΑ ΝΕΑ-24/05/2013, «Τάγμα σατανιστών η Χρυσή Αυγή επιμένει ο Μητροπολίτης Πειραιώς»), λιτανεύει μαζί με πατριαρχικό Επίσκοπο Αβύδου, δίπλα στον εκπρόσωπο του Τάγματος Κασιδιάρη, στα Θεοφάνεια του 2016, πράξη τρομερά βλάσφημη και σημαδιακή, αφού πρόκειται για μια γιορτή απόλυτα συνδεδεμένη με το Τριαδολογικό και Χριστολογικό δόγμα της Εκκλησίας.

Καταλήγω με απόσπασμα του ρεπορτάζ του κ.Δ.Ψαρρά: “..Φέρνουμε σήμερα στη δημοσιότητα δύο σημαντικές αποκαλύψεις που έχουν άμεση σχέση με την ουσία της «υπόθεσης Χρυσή Αυγή», η οποία έχει πλέον κυρίως ποινικό ενδιαφέρον. Η πρώτη αφορά τα βαθύτερα πιστεύω της οργάνωσης και η δεύτερη την πραγματική σχέση της με τη βία.  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1: «Ελλάς Ελλήνων Σατανιστών». Πολλή συζήτηση έχει γίνει για τη σχέση της ναζιστικής οργάνωσης με τον παγανισμό και τον σατανισμό. Η ίδια, βέβαια, επισήμως αποτάσσεται μετά βδελυγμίας τον Σατανά, ενώ τα ηγετικά της στελέχη δεν χάνουν την ευκαιρία να σταυροκοπιούνται και να ποζάρουν δίπλα σε ιερωμένους κυρίως παλαιοημερολογίτες και ειδικά μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου, με τους οποίους έχουν αναπτύξει στενές συναγωνιστικές σχέσεις. Πάντως μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τα πιστεύω του Μιχαλολιάκου και τη δημοσίευση των ύμνων του στον παγανισμό και τον Εωσφόρο, είχε μειωθεί ο ενθουσιασμός ορισμένων υπερορθόδοξων μητροπολιτών που είχαν ανακαλύψει στη Χρυσή Αυγή τη «γλυκιά ελπίδα του έθνους». Εμεινε ο πρώην Καλαβρύτων να τους εξυμνεί, ενώ ο πρώην συνοδοιπόρος τους Σεραφείμ Πειραιώς έχει εδώ και λίγα χρόνια ξιφουλκήσει εναντίον τους, κατηγορώντας τους για «παγανιστικάς και εωσφορικάς αποκλίσεις, προερχομένας από τον σατανιστήν ποιητήν W.B. Yeats», ενώ και την ονομασία «Χρυσή Αυγή» την αποδίδει -ορθά- σε δάνειο από τον «γνωστό σατανιστή Αλιστερ Κρόουλι». Όλα αυτά είναι γνωστά και χιλιογραμμένα. Ο Μιχαλολιάκος δεν αρνείται τα κείμενα αυτά, επανεξέδωσε μάλιστα προκλητικά το 2008 την επίμαχη ποιητική του συλλογή που είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 1980 με τίτλο «Η εξομολόγησις ενός εθνικού». Για να δικαιολογηθεί βέβαια στα μέλη της οργάνωσης, ο Μιχαλολιάκος άφηνε να εννοηθεί ότι όλα αυτά ήταν νεανικές αναζητήσεις, όπως και η ταύτιση με τον Χίτλερ στα πρώτα βήματα της Χρυσής Αυγής. Αλλά βέβαια δεν ήταν δυνατόν να το πιστέψει αυτό κανείς βλέποντας ότι ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της οργάνωσης, βουλευτής αλλά και «εκπαιδευτής» των συναγωνιστών του ήταν ο Γεώργιος Γερμενής, γνωστός ως «Καιάδας», ο οποίος ειδικεύεται στο «black metal» και ειδικά στον ακραίο «παγανιστικό» και «εωσφορικό» στίχο. Όπως, μάλιστα, αποκαλύφθηκε πριν από δύο χρόνια, η ενασχόληση του Καιάδα με την προβολή του σατανισμού ως «μουσικού είδους» συνεχίζεται απρόσκοπτα (βλ. Αλέξανδρος Κόντης, «Στον “Καιάδα” του σατανισμού», εφ. «Real», 24.9.2017).

Το τελευταίο μουσικό άλμπουμ του τριμελούς συγκροτήματος Naer Mataron, στο οποίο παίζει μπάσο και τραγουδά (λέμε τώρα) ο Καιάδας, φέρει τον εύγλωττο τίτλο «Lucitherion», ενώ το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι ονομάζεται «Prometheus Satanas». Φυσικά στις εικόνες και το βίντεο που συνοδεύουν το άλμπουμ περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα σατανιστικά σύμβολα.

Προτού προλάβει κανείς να πει ότι ο Γερμενής είναι απλά μια γραφική φιγούρα που το βράδυ πουλάει σατανισμό και το πρωί γονυκλισίες σε εκκλησίες, πρέπει να προχωρήσουμε στην αποκάλυψη: στιχουργός της μουσικής αυτής υποκουλτούρας είναι ο ίδιος ο «Αρχηγός» της οργάνωσης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Το 2012, τη χρονιά δηλαδή που εξέλεξε για πρώτη φορά βουλευτές η Χρυσή Αυγή (και ανάμεσά τους τον Γερμενή και τον Μιχαλολιάκο), ο Καιάδας κυκλοφόρησε με τους Naer Mataron ένα άλμπουμ με αγγλικό στίχο αλλά ελληνικό τίτλο: «Ζήτω ο Θάνατος». Το σύνθημα είναι βέβαια παρμένο από τους φασίστες του Φράνκο στην Ισπανία (Viva la Muerte). Αλλά αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι το βασικό τραγούδι (λέμε τώρα) του άλμπουμ, το οποίο ονομάζεται «Goat Worship» (Η Λατρεία του Τράγου) ξεκινά ως εξής: «Freezing silence from the forest, the stench of crime / Seizure of the moment and human sacrifice / Goat figured he came forth, of myths nostalgic / Satanically supreme, the great pan…»

Πρόκειται για κατά λέξη μετάφραση του ποιήματος του «Αρχηγού» στη συλλογή του 1980 με τον τίτλο «Ο Μέγας Παν». Το πλήρες κείμενο, το οποίο ακολουθεί κατά λέξη η αγγλική μετάφραση έχει ως εξής: «Σιγή στο δάσος παγερή, οσμή εγκλήματος• / σύλληψις της στιγμής και ανθρωποθυσία. / Τραγόμορφος επρόβαλε του Μύθου νοσταλγός, / Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν. / Ωρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει / και οι εξόριστοι της μέρας / οι εωσφόροι, οι ποιητές ξυπνούνε• / ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο / μια κίτρινη Σελήνη που προβάλλει αντικρίζουν / και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε, / οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες. / Και Αυτός στη μέση του Ναού, / στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας, / στο βάθρο του Βωμού. / Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος / την ώρα δοξάζει της θυσίας, / των ευγενών ενστίκτων και της βίας, / Αυτός ο Αιώνιος Κυβερνήτης, ο Μέγας Παν». Ο Καιάδας έχει πλέον ταχθεί στο πλευρό του άλλου θεοσεβούμενου ναζιστή, του Λαγού, αλλά από ό,τι φαίνεται ο Εωσφόρος έχει πιστούς και στις δύο φράξιες του ναζιστικού κινήματος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2: Η Χρυσή Αυγή θεοποιεί τη «Βία»

……”.

This entry was posted in IERES_ATAXIES, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

8 Responses to Να καθαιρεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τη σχέση του με Σατανιστές, για τη σιωπή του απέναντι στη βλασφημία του Χριστού

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Ο απόλυτος αυτοεξευτελισμός του Αρχιεπισκόπου και της εθνικής κρατικής Εκκλησίας


  Ο βουλευτής Γερμενής στο συγκρότημα Naer Mataron


  Ο επίδοξος διάδοχος του Αρχιεπισκόπου Γιάννη Λιάπη, δεσπότης της Λούτσας Νίκος Χατζηνικολάου, έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα και άναψε το πράσινο φως σε δεκάδες ιερείς σε όλη τη χώρα να ευλογούν τα γραφεία της Χ.Α. Hellas-Orthodoxy: (21.11.2011) «ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ! Μια ευχάριστη έκπληξη η παραπάνω φωτογραφία στην οποία βλέπουμε όχι έναν, ούτε δύο, αλλά 4 ιερείς να ευλογούν τα νέα γραφεία της Χρ.Αυγής στην Αρτέμιδα Αττικής! …..».


  Ο δεσπότης Λαμίας, βρυκόλακα Βησσαρίωνα, Αθανασίας του Αιγάλεω Νίκος (πέθανε πρόσφατα) υποδέχεται τον Φύρερ


  https://www.tanea.gr/print/2018/11/27/opinions/kane-to-opos-lfo-straixer/
  ΤΑ ΝΕΑ 27 Νοεμβρίου 2018 | 05:00
  Τατσόπουλος Πέτρος


  «Είναι ο μόνος που απ’ τα χείλη του θα βγει ο γνώριμος χαιρετισμός «Heil Hitler!». Με την καταδίκη του και τον απαγχονισμό του κλείνει μια ζωή έξι δεκαετιών αφιερωμένη στην Πατρίδα που αγάπησε και στον αγώνα εναντίον τού δηλητηριαστή όλων των Λαών, του διεθνούς Ιουδαϊσμού». Με αυτά τα τρυφερά λόγια ο τότε 40χρονος Χρήστος Παππάς, υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, αποχαιρετάει τον Γιούλιους Στράιχερ κατά την 56η επέτειο από τον θάνατό του. Το νοσταλγικό άρθρο του Παππά φέρει τον τίτλο «16 Οκτωβρίου 1946» (η ημέρα που απαγχονίστηκαν όσοι μελλοθάνατοι ναζιστές ηγέτες είχαν καταδικαστεί στη Δίκη της Νυρεμβέργης), δημοσιεύεται στη νεοναζιστική πολιτική επιθεώρηση «Αντεπίθεση» (τεύχος 9, Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2002), έχει έναν καλό λόγο για όλους τους απαγχονισμένους – συμπεριλαμβανομένου του Χέρμαν Γκέρινγκ που γλίτωσε την αγχόνη παίρνοντας δηλητήριο – αλλά επιφυλάσσει τα καλύτερα για εκείνον που ήταν τόσο αποκρουστικός ώστε να τον σιχαίνονται ακόμη και οι ίδιοι οι ομοϊδεάτες του: τον παιδεραστή παρανοϊκό αντισημίτη Γιούλιους Στράιχερ.


  Χειμερινό ηλιοστάσιο 2012. Ο Κασιδιάρης και οι εκπαιδευόμενοί του ποζάρουν με την πολεμική σημαία της Βέρμαχτ


  Μήνυμα συμπαράστασης Ιερέα που τέλεσε τον αγιασμό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Αλίμου και το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη


  Παναγιωταρος βριζει χυδαια στο Χυτηριο


  Ο δίσκος με παγανιστικό και σατανιστικό περιεχόμενο που κυκλοφόρησε το 2012 έχει στίχους Μιχαλολιάκου (Δ.Ψαρράς-Εφ.τ.Συντακτών).

  • Ο/Η johntheblue1 λέει:

   Πραγματι της…»Λ»ουτσας!!! ο νικολακης ο αγ-ρ-ιος. Νικολακη, επιστημονα, σε λιγα χρονια και σε λιγοτερα συμφεροντα θα γινεις χοιροτερος απο τις αδελφες που κατηγορουσες…

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    Ο τίτλος του είναι Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Λούτσας, διότι εκεί για πρώτη φορά αγιάστηκε φωλιά της Χ. Α. και μάλιστα απο 4 ιερείς.

    Με την ευκαιρία τι απέγινε με τον παιδόφιλο ιερέα του; Τον καθαίρεσε;
    https://roides.wordpress.com/2017/07/31/31jul17/

 2. Ο/Η kostas pagan λέει:

  Ρε παιδιά οι χρυσαυγιτες και άλλοι έχουν μπερδέψει τις εθνικές φυσικές θρησκείες όπως η ελληνική θρησκεία που υπάρχει εδώ και 25000 χρόνια με το χριστιανισμό και τον εχθρό του τζιζας του Εβραίου τον σατανά.Ο σατανισμος-χριστιανισμος δεν έχει καμία σχέση με τις πολυθειστικες θρησκείες που υπάρχουν χιλιάδες χρόνια σε όλο τον πλανήτη.Η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι είναι χριστιανοί.Τοσες επαφές και καλά λόγια για τους παπαδες-μαγους με τις μαύρες ρόμπες μας πείθουν γι’αυτό

 3. Ο/Η Θεολόγος. λέει:

  https://www.vice.com/gr/article/9kmq8p/otan-o-nikos-mixaloliakos-empaine-sth-fylakh-ws-bombisths-tromokraths

  Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος Έμπαινε στη Φυλακή ως Βομβιστής Τρομοκράτης

  Μια αναδρομή στην εποχή που ο 21χρονος στρατιώτης Νικόλαος Μιχαλολιάκος κατηγορήθηκε ότι προμήθευε με βόμβες, νεοναζιστικές ομάδες που ανατίναζαν κινηματογράφους.

  Κείμενο Τάσος Θεοφίλου
  30 Ιούλιος 2018, 10:41am


  https://www.vimaorthodoxias.gr/ekklisia-tis-ellados/o-archiepiskopos-ieronimos-egkeniase-to-archontiko-tis-agias-filotheis-stin-plaka/

  Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εγκαινίασε το Αρχοντικό της Αγίας Φιλοθέης στην Πλάκα

  Newsroom
  🕐 Τελευταία ενημέρωση: 19-02-2017

  Πρόκειται για το αρχοντικό της βυζαντινής οικογένειας των Μπενιζέλων-Παλαιολόγων, ένα κτήριο με συνεχή ζωή από τον 16ο αιώνα, απολύτως συνδεδεμένο με στιγμές του βίου της Αγίας Μάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας, που θα λειτουργεί με την ευθύνη του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Μέσα στο κτήριο φυλασσόταν το ιερό σκήνωμα της Αγίας μέχρι να παραδοθεί στις αρχές του 20ου αιώνα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

  Στην εκδήλωση παρέστησαν: Η Εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. & Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο ιδρυτής και γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος,

  https://www.iefimerida.gr/news/134886/%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%BF

  «ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ – ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΔΙΠΟΡΤΟ»
  3|12|2013 | 18:14

  Ο Μιχαλολιάκος δίνει τους μητροπολίτες που βοήθησαν τη ΧΑ στις εκλογές -Ποιοι έδωσαν ψήφους και χρήματα στο ακροδεξιό κόμμα

  Ο προφυλακισμένος αρχηγός της ΧΑ ακούγεται επίσης να δηλώνει ότι δεν πιστεύει στις εκλογές («μην παριστάνω και τον δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι» αναφέρει χαρακτηριστικά), ενώ αναφέρεται «στους μητροπολίτες που αξίζουν» και βρίσκονται ψηλά στην εκτίμησή του. Μεταξύ άλλων αναφέρει τους μητροπολίτες Πειραιώς και Σπάρτης, αλλά και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο «που βοήθησε τη ΧΑ με όλες του τις δυνάμεις στις εκλογές».

  «Έχουμε μητροπολίτες που αξίζουν» εμφανίζεται να λέει στο βίντεο ο γ.γ. της ΧΑ. «Ο Πειραιώς Σεραφείμ, που δεν καταλαβαίνει τίποτε. Ο Άνθιμος: Μεγάλος πολιτικάντης. Αυτός ο σκατιάρης αν δεν ήτανε, δεν θα ήταν αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος που είναι καθαρός… Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος. Ο Σπάρτης: Είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης. Καλός, αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του, είναι ο Καλαβρύτων… Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρετε είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας, όποτε είμαστε… Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους, θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής».
  Σε άλλο βίντεο ο Νίκος Μιχολολιάκος φέρεται να λέει ότι ο ίδιος δεν πιστεύει στις εκλογές, αλλά αφού «αυτό τον τρόπο έχουμε να πολεμήσουμε, αυτόν χρησιμοποιούμε»:

 4. Ο/Η Αρχέλαος λέει:

  Το μπλογκ αυτο δεν έχει συνδεσει ποτέ τον παγανισμό με το Ναζισμό.

 5. Ο/Η Kάσυ Διάρη Αρχιεπίσκοπη Σατανoχιτλερίας λέει:

  https://www.stoxos.gr/2017/02/blog-post_5322.html

  ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ «ΝΕΑ» ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ!..
  ΣΤΟΧΟΣ – 21 Φεβρουαρίου – 0
  Ενοχλήθηκε η χρεοκοπημένη φυλλάδα «Τα Νέα» από την συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον Αρχιεπίσκοπο και μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας

  κι η παρθένα με τον σατανά, χάρις στον Τζερώνυμο

  Ο Ιερώνυμος κάλεσε Φύρερ-Ζαρούλια στην οικία της Αγίας Φιλοθέης

  Ολαρία – ολαρά, δάγκωσε με πιο βαθιά
  Αχ, ο Όλιβερ Τουίστ χαμογελάει και ο Χίτλερ του χαϊδεύει τα μαλλιά
  διαμαντένιο δαχτυλίδι του φοράει και πετούν αγκαλιασμένοι μακριά

  Ολαρία – ολαρά, γύρω – γύρω τα παιδιά
  ο μαρκήσιος Ντε Σαντ μ’ ένα χίπη, ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά
  ο γραμματέας μαζί με τον αλήτη κι η παρθένα με τον σατανά

 6. Ο/Η των κώλων λέει:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.