Δεν την «ακούσαμε» μόνο εμείς, με Χρυσοχοΐδη…

Οι δηλώσεις του στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά, «συγκροτούν την πιο απαράδεκτη, κυνική, φαρισαϊκή και εξοργιστική πολιτική τοποθέτηση που έχει ακουστεί σε αυτό τον τόπο εδώ και πάρα πολύ καιρό…» (Γ.Π.Μαλούχος, «Το Βήμα» σήμερα)

τέτοιοι, δεν μας προέκυψαν ουρανοκατέβατοι...

Δεν μας άφησε αδικαίωτους ο κ. Χρυσοχοΐδης με την άκρως τιμητική θέση που του προσφέραμε  στο πάνθεον της Λειτουργίας της Κυριακής, άλλωστε η «Λειτουργία είναι γνωστή για την εκλεκτικότητά της, ούτε βεβαίως μας διαφεύγει ότι ο «Γιώργος είναι πονηρός» αφήνοντας μόνους τους ορισμένους δελφίνους να καούν, πριν την … εκκίνηση για το χρίσμα της Ηγεσίας των σοσιαληστών.

Και τι δεν είπε χθες στου Παπαχελά ο αντιεξουσιαστής (όπως μας προέκυψε) κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, όπως «σε μια εποχή που τέσσερα εκατομμύρια Ελληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και τα υπόλοιπα επτά τρέμουν το αύριο, δεν μπορεί κανείς να λέει ωραία λόγια…»

Σχολιάζει ο Γ.Π. Μαλούχου στο «Βήμα»:

Και έχει απόλυτο δίκιο. Ετσι ακριβώς είναι. Γι’ αυτό και το μόνο που μπορεί κανείς να παρατηρήσει για τα όσα ο ίδιος είπε αμέσως μετά, είναι ένα: ότι οι λοιπές δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά, συγκροτούν την πιο απαράδεκτη, κυνική, φαρισαϊκή και εξοργιστική πολιτική τοποθέτηση που έχει ακουστεί σε αυτό τον τόπο εδώ και πάρα πολύ καιρό…

Τι είπε λοιπόν χθες ο κ. υπουργός;

Είπε ότι κακώς η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο. Ότι δεν έπρεπε να μπει. Και όχι μόνον ότι κακώς μπήκε, αλλά, αφού μπήκε, εξίσου κακώς έκτοτε κυβερνήθηκε και πορεύθηκε εντός του μνημονίου.

Είπε ακόμα ότι δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση με την τρόικα, ενώ θα έπρεπε να είχε γίνει. Είπε επίσης ότι ήταν τεράστιο λάθος ότι πάγωσε το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και αυτό ήταν καταστροφικό, ότι έτσι πήγε η κυβέρνηση στην εύκολη λύση που οδήγησε στη φοβερή ύφεση. Και για όλα αυτά τα τερατώδη και καθοριστικά για την πορεία της χώρας, ο ίδιος «καθάρισε» λέγοντας ότι, ε, έκανε κι εκείνος λάθη που τώρα τα παραδέχεται από τηλεοράσεως… Είπε μέχρι και για το δημοψήφισμα, που ο ίδιος πρώτος είχε στηρίξει, ότι επίσης ήταν μοιραίο. Η δικαιολογία για τη στάση του σ’ αυτό; Δεν ήξερε τους όρους: πίστευε ότι είχαμε πάρει τη δόση…

Δηλαδή, κυριολεκτικώς έκανε κιμά τον πρώην πρωθυπουργό του και την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ που όλο αυτό το διάστημα ο ίδιος από πρωταγωνιστική θέση υπηρέτησε.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του δυτικού κόσμου, ο κ. Χρυσοχοΐδης θα έπρεπε όχι να τολμά να είναι υποψήφιος, αλλά να είχε εγκαταλείψει μετά από αυτές τις δηλώσεις οριστικά και αμετάκλητα το δημόσιο βίο σε βαθιά απαξίωση.

Κι αυτό, επειδή σε οποιαδήποτε άλλη δυτικού τύπου δημοκρατία θα εκλαμβανόταν ως αδιανόητη πρόκληση κατά της κοινής γνώμης να μιλά έτσι ένας άνθρωπος που υπήρξε κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων τις οποίες σήμερα καταγγέλλει με τον πιο οξύ τρόπο.

Που ήταν λοιπόν ο κ. Χρυσοχοΐδης όλο αυτό τον καιρό; Από που κυβερνούσε αυτή την έρημη χώρα; Από τον πλανήτη Δία; Τι έκανε ο ίδιος δύο χρόνια τώρα; Διαφώνησε; Αντιπρότεινε; Αντιστάθηκε; Συγκρούστηκε; Παραιτήθηκε;

Και, εκτός όλων αυτών, αφού έμεινε στην κυβέρνηση που σήμερα καταγγέλλει, τι προσέφερε ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα; Εχει κάτι να δείξει; Ποιο υπήρξε το έργο του;

Μήπως ότι με την γνωστή του μεγαλομανή αυταρέσκεια, πριν από ένα χρόνο πάλι έκανε βόλτες στα κανάλια και δήλωνε τότε ότι θα ρίξει τις τιμές στα σουπερμάρκετ; Είχε, έλεγε, τον τρόπο να το κάνει και θα το έκανε. Αλλά δεν το έκανε. Ή μήπως έφερε επενδύσεις; Ποιες είναι; Που έγιναν;

Τίποτα από αυτά.

Αντιθέτως, επί όλον αυτό τον καιρό, κουνούσε το δάκτυλο στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό και του έκανε υποδείξεις αφ’ υψηλού.

Ποιος; Ενας επαγγελματίας πολιτικός, που ούτε θυμάται πόσα χρόνια πέρασαν από τότε που εργάστηκε για τελευταία φορά στη ζωή του…

Όμως, ο δια μακρόν «νούμερο ένα» μνημονιακός υπουργός, έρχεται τώρα, δύο χρόνια μετά, και καταγγέλλει με στόμφο και πάθος ότι ο ίδιος όλο αυτό τον καιρό, με ζήλο υπηρέτησε. Όπως καταγγέλλει και το «σύστημα» του οποίου υπήρξε και παραμένει προνομιακό τέκνο.

Αλλα οι καιροί αλλάζουν. Και με το βλέμμα στραμμένο στις δημοσκοπήσεις και την κούρσα της διαδοχής στο ΠαΣοΚ, ο κ. Χρυσοχοΐδης βγαίνει τώρα όψιμα στο κλαρί της αντίστασης. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος λαϊκισμός, τότε, τι είναι;

Τελικά, υπάρχουν όρια στην πρόκληση;

Ο κ. Χρυσοχοΐδης απέδειξε χθες ότι, προφανώς, δεν υπάρχουν.

Όμως, σε ένα έχει δίκιο: η εποχή δεν σηκώνει τίποτε άλλο, από σκληρά λόγια…

This entry was posted in Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Των Αμνοεριφίων, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

31 Responses to Δεν την «ακούσαμε» μόνο εμείς, με Χρυσοχοΐδη…

  1. Ο/Η P. Atmatzidis (@atmat) λέει:

    Όπως είχε πει κι άλλος «μεγάλος» πολιτικός άντρας του ΠΑΣΟΚ (έχει βγάλει βλαστάρια αυτή η παράταξη…): «Δεν υπάρχει όριο ξεφτίλας κάτω από το οποίο ένας πολιτικός άντρας δεν μπορεί να πέσει».

  2. Ο/Η Κλαζομενεύς λέει:

    Μας έχουν συνηθίσει πια με τέτοιες δηλώσεις. Ο Χρυσοχοϊδής τα τελευταία δύο χρόνια μάλλον διάβαζε -όπως ο «μακαριστός»- και δεν καταλάβαινε ούτε τι συνέβαινε στην Ελλάδα, ούτε καν τι ψήφιζε.

    Ένα δεύτερο συμπέρασμα…το «Βήμα» προτιμά Λοβέρδο…

  3. Ο/Η Πανδίων λέει:

    Απλά αηδία.

  4. Ο/Η gryphon λέει:

    Θα περιγράψω μια υποθετικη σκηνη.
    Εχουμε ενα επιτηδειο κλεφτη πορτοφολα που σε ενα πολυσυχναστο μερος εχει μολις κλεψει το πορτοφολι μιας ανυποψιαστης γυναικας και αρχιζει να απομακρυνεται.Πριν ομως απομακρυνθει αρκετα η γυναικα αντιλαμβανεται την κλοπη και αρχιζει να φωναζει «κλεφτης πιαστε τον» δειχνοντας τον. Οι ανθρωποι γυρω σαστισμενοι κοιτανε ο ενας τον αλλο και προσπαθουν να καταλαβουν ποιον δειχνει Τι κανει τοτε αυτός?.
    Εαν ειναι ερασιτεχνης θα τα χασει θα πανικοβληθει και θα αρχισει να τρεχει.Ετσι θα καρφωθει μονος του θα τον κυνηγησουν και πιθανον να τον πιασουν.Εαν ειναι ομως εμπειρος και ψυχραιμος θα παραμεινει απαθης και μαλιστα θα αρχισει να φωναζει κι αυτός «κλεφτης κλεφτης πιαστε τον» δειχνοντας σε καποια αλλη κατευθυνση.Μεσα στήν γενικη συγχυση θα καταφερει να ξεγλιστρησει.Και ο Χρυσοχοιδης και ολη η συμμορία τών πασοκων απο τήν εποχη του Ανδρεα εχουν αποδειξει οτι κατεχουν αυτή τήν απλη τεχνική επιβιωσης καλυτερα απο οποιοδηποτε άλλο κομμα στή ιστορία του νεοελληνικου κρατους.Ειναι πρωταθλητές σε αυτό επι 30 συναπτα ετη.Δέν παιζονται.

  5. Κύριε Ροίδη,

    όλο και πυκνώνουν τα φαινόμενα των πολιτικών που μάλλον «διάβαζαν» όπως ο Μακαριστός όσο καθόντουσαν στις υπουργικές καρέκλες, και τώρα ξαφνικά πέσαν στην Ελλάδα το 2011 και εκπλήσσονται με ότι βλέπουν. Πάγκαλος πρώτος-πρώτος, Χρυσοχοίδης, Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου, Μόσιαλος, κοκ, απλώς στους «λαϊκούς» φταίει ο ΓΑΠ και στους «ελιτιστές» η κακούργα κενωνία… Εμείς τους αποκαλούμε The Ανεύθυνοι όλους μαζί, γιατί δεν βλέπουμε κάποια διαφορά.

    Πάντως, και ο «γιατρός» Στρος Καν βγήκε χθες-προχθές και είπε ότι το ΔΝΤ έδωσε λάθος συνταγή στην Ελλάδα. Προφανώς ο ίδιος πηδούσε καμαριέρες εκείνη την ώρα και δεν πήρε χαμπάρι το λάθος…

  6. Ο/Η eklag λέει:

    Πού είναι ο Misirkoff;
    αρχίζω κι ανησυχώ…
    Κάποιος πρέπει να πιάσει δουλειά…
    ΘΑΝΑΤΟΣ στον παχυλό μισθό του Προέδρου Δημοκρατίας!
    ΘΑΝΑΤΟΣ στον Κοινοβουλευτισμό των 300!
    ΘΑΝΑΤΟΣ στους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!
    ΘΑΝΑΤΟΣ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Παιδεραστές! (δις)

    • Ο/Η Po λέει:

      ήρεμα, περιμένω στις 25 Μεσσία…

      • Ο/Η asxetos λέει:

        αγαπητέ ρο

        αδίκως θα περιμένετε…

        άλλωστε φημολογείται ευρέως στο γιουτιούμπι ότι ο αντίχριστος θα έχει καταφθάσει μέχρι το τέλος του έτους…

        προφανώς για να προκάνει τις προφητείες των ατζέκων που μιλούν για το τέλος του κόσμου το 2012

        λίγο το έχετε να μείνει ο του πειραιώς προσφιλής άεργος;;

  7. Ο/Η eklag λέει:

    Θα Τον δουν ΜΟΝΟ τα καλά παιδιά!
    Τα άλλα αδίκως περιμένουν…

  8. Ο/Η eklag λέει:

    ps
    Τα…Άλλα το πολύ να δουν εμένα και άλλους…εφιάλτες!

  9. Θα δεχόμουν την αυτοκριτική του, αν τυχόν τολμούσε να μας πει άλλους τρόπους. Αυτοκριτική που δε παραδέχεται άλλες μεθόδους, λύσεις, τρόπους, είναι ψηφοθηρικός λαϊκισμός.

  10. Ο/Η ZZZZ λέει:

    golden χοιδης
    δεν κρατιέται θέλει να γίνει πρωθυπουργός στο σαπιοκάραβο.

  11. Ο/Η mbiker λέει:

    Το να μην τιμάς τα παντελόνια που φοράς, θεωρείται μάλλον προτέρημα και μπορείς να καμαρώνεις γι αυτό.
    Τους συναντάμε στην καθημερινότητά μας.
    Ο μπάτσος που λέγοντας ψέμματα και στήνοντας κατηγορίες καταστρέφει τη ζωή ενός διαδηλωτή, ο δημοσιογράφος που αποσιωπεί και διαστρεβλώνει γεγονότα, ο ένας, ο άλλος…
    Την αρχή της έλευσης των αλβανών μεταναστών, των πρώτων παράνομων, την θυμάστε;
    Απλοί, καθημερινοί αγρότες, ίσως κι αξιοσέβαστοι στο χωριό και στο καφενείο, απασχολούσανε τέτοιους στα κτήματα, στο σπίτι , για όλες τις δουλειές κι αν ήταν και καμμιά εμφανίσιμη κοπέλα, ίσως και για πήδήματα.
    Τα χρήματα υποτίθεται τους τα φύλαγαν ή τους τάβαζαν στην τράπεζα. Κι όταν μετά πολλούς μήνες τολμούσε κάποιος να ζητήσει καμμιά δεκάρα για να στείλει στην οικογένειά του, τον «κατήγγειλαν» στους μπάτσους, αυτοί τότε ανακαλύπτανε την αμερική, τον σβερκόνανε και στην απέλαση.
    Άφραγγο, έχοντας δουλέψει σαν σκλάβος κάνα χρόνο΄.
    Όταν έτσι λειτουργεί ο απλός χωριάτης, όταν θεωρεί ευκαιρία το ν αποδείξει το πόσο «πούστης» είναι, εμείς περιμένουμε κάτι καλύτερο από επαγγελματίες;

    mbiker

  12. Ο/Η firiki2010 λέει:

    Επί της ουσίας; Εχει δίκιο ο Χρυσοχοίδης ή όχι; Επρεπε ο Παπανδρέου να πάρει μέτρα αμέσως μόλις έγινε κυβέρνηση; Ναι ΄’η όχι; Επρεπε να δανειστεί νωρίτερα με το spread sto 140; Επρεπε να μην είχαν ακουστεί οι αρλουμπολογίες περί Τιτανικού και διεφθαρμένης χώρας; Nαι ή όχι; Επρεπε να κάνει τους κηπουρούς του υπουργούς: Επρεπε να κυβερνήσει την χώρα ; Εκτός αν κάποιοι εννοούν διακυβέρνηση της χώρας το πλήρες ξεχαρβάλωμα ενός ήδη προβληματικού κράτους.

    • Ο/Η Po λέει:

      αυτά που λέτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα λέγαμε κι εμείς.
      ο Χρυσοχοΐδης που ήταν και ΤΙ έλεγε.
      (και για την περίπτωσή σας) εσείς που ήσασταν και τι ακριβώς λέγατε.

      ΟΚ;

      😉

      • Ο/Η firiki2010 λέει:

        Δεν ειναι εξαιρετικά δύσκολο να διαπιστώσετε τι έλεγα τουλάχιστον από την Ανοιξη του 2010 που υπάρχει το firiki2010. Ελάχιστη βεβαίως σημασία έχει το τι έλεγα κι αν δικαιώθηκα (μάλλον δικαιώθηκα) ή όχι. Σημασία έχει έστω σήμερα να καταλάβουμε όλοι το τι συνέβη τα δυο αυτά χρόνια. (Αν καταλάβουμε και τι έγινε τα τελευταία 30 ακόμα καλύτερα).
        Ο κ Χρυσοχοίδης στα πλαίσια ενός κακώς εννοουμένου κομματικού πατριωτισμού υπερασπίστηκε αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Κατά τον ίδιο τρόπο που ο αρθρογράφος του «Βήματος» θυμήθηκε να ανακαλύψει τις «ανεπάρκειες» και τα «ελαττώματα» του κ Χρυσοχοίδη μόλις και επειδή αυτός άνοιξε το στόμα του για να πεί αλήθειες που μάλλον δυσαρέστησαν.

      • Ο/Η Po λέει:

        ΟΚ, δεν έχω πρόβλημα να πάρω πίσω αυτά που είπα για σας.
        Αγνοώ τα όποια «κίνητρα» του δημοσιογράφου, με αφορούν μόνο οι διαπιστώσεις του, παρόμοιες διαπιστώσεις εξέφρασα γραπτώς εδώ, πριν από τον εν λόγω δημοσιογράφο και μάλιστα 2 φορές..

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Αγαπητό firiki,
        χωρίς να ξέρω (δυστυχώς) τον κ.Μαλούχο, από μια βιαστική αναδρομή στα άρθρα του στο ΒΗΜΑ (υπάρχουν συγκεντρωμένα με χρονολογική σειρά), είδα πως (από όσο κατάλαβα) πάντα εξέφραζε αιρετικές απόψεις. Πχ.:

        30/03/2010 Γεώργιος Π. Μαλούχος

        Ηταν μια τραγωδία που καμία φαντασία δεν θα μπορούσε να γεννήσει. Μόνον η ζωή. Ενα παιδί να ψάχνει στα σκουπίδια, να βρίσκει μια βόμβα και να τινάζεται στον αέρα.

        Αν αυτό το παιδί δεν ήταν από το Αφγανιστάν αλλά από μια μέση ή «καλή» ελληνική οικογένεια και αν είχε βρει τη βόμβα κάτω από ένα παγκάκι παίζοντας, η Ελλάδα σήμερα θα είχε συγκλονιστεί. Αν μάλιστα είχε χτυπηθεί από την Αστυνομία, τώρα η Αθήνα θα καιγόταν.

        http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=323082

  13. Ο/Η asxetos λέει:

    καλησπερα

    βλεπω πασοκ και βγαζω σπυρακια
    και στα 40 μου δεν εχω την πολυτελεια να τα θεωρησω ακμη
    εδω που τα λεμε ουτε για κ—οσπυρα δεν περνανε

    λοιπον αφηνω το πασοκ και τον χρυσοκανθαρο στην ακρη και σχολιαζω μονο το εξης

    >>>>Ποιος; Ενας επαγγελματίας πολιτικός, που ούτε θυμάται πόσα χρόνια πέρασαν από τότε που εργάστηκε για τελευταία φορά στη ζωή του…>>>>

    προκειται για διαδεδομενη θεση η οποια παρουσιαζει ενδιαφερον
    1ον
    διοτι δημιουργει σχημα οξυμωρο αναμεσα στην εννοια επαγγελματιας + τη θεση οστις δεν εργαζεται…

    2ον
    διοτι δεν συνιστα αντινομια η πολιτικη με την εργασια εστω κι αν δεν ειναι αντιληπτη με τους γενικους ορους ειτε της μισθωτης εργασιας ειτε ας πουμε του αυτοαπασχολουμενου

    3ον
    υπαρχουν η μαλλον υπηρξαν υπουργοι που δουλευαν στο γραφειο τους 10ωρα και 15ωρα
    αυτους δηλαδη πο τους κατατασσουμε

  14. Ο/Η θεοφιλος θερμη λέει:

    Ωραιοτατο αρθρο.
    Προφανεστατα φιλε Ρο δεν υπαρχουν ορια στις προκλησεις.
    Και γιατι να μην προκαλουν;
    Μηπως δεν μας γνωριζουν;
    Εξηγουμε καλυτερα.
    Διαβαζω και στο μπλογκ σας καποιους ‘ υπερδημοκρατες’ τη μια να τους ξυνιζει και την αλλη να τους μυριζει η αριστερα.
    Και με τουπε διακοσιων καρδιναλιων να τα χωνουν στην αριστερα για λαθη και παραληψεις.
    Ε ολοι αυτοι στο τελος θα ψηφισουν ΠαγκαλοΜαντεληδες, ΠελεκοΒουλγαρακηδες, Καρατζατετοιους, ΤσοχατζοΧρησοχοϊδηδες κλπ σκουπιδια.
    Και επιδη τα μεγαλα αφεντικα τους , εχουν περασει διακοσες τομογραφιες τον εγκεφαλο μας, αφινουν τα πιστα σκυλια τους να προκαλουν καταβουληση.
    Οι ‘υπερδημοκρατες’ και μεπικριτες της αριστερας, σιγα μην ψηφισουν τον Τσιπρα για πρωθυπουργο που δεν ξερει να φοραει ουτε γραβατα.
    Που δεν ειναι απο τζακι.
    Που δεν τελειωσε Χαρβαρτ.
    Που δεν παει στην εκκλησια.
    Που ειναι και παναθηναϊκακιας.
    Ε, ολο και καποιο κουσουρι θα του βρουν.
    Σιγα μη νοιαστουν που καποιοι γεροντες τουρτουριζουν πλαϊ στη σβησμενη σομπα.
    Σιγα μη νοιαστουν για την μεχρι χθες αριστουχα μαθητρια του λυκιου της θερμης, που αδιαφορει πλεον για τα μαθηματα αφου απολυθηκε απο τη δουλεια ο μπαμπας της ,και ο δικαστικος κλητηρας τον ειδοποιησε οτι βγαζουν το σπιτι τους στον πληστηριασμο.
    Ουτε νοιαζονται για τους ανεργους που περιμενουν ουρα για ενα μεροκαματο, αρκει που κανουν κρητικη »υψιλου επιπεδου»
    στην αριστερα.
    Μακρυα απο τον κωλο τους που τα καλα μυαλα μεταναστευουν παλαιβωντας να ζησουν.
    Σιγα μην ανεχτουν τον Λαφαζανη υπουργο Ναυτιλιας οσο υπαρχουν γιγαντες επιπεδου Γεωργιαδη.
    Ισως το κανουν επιδη ακομα η τριχα τους γυαλιζει.
    Ενα εχω να πω στις γιαλισμενες τριχες.
    Ολων η σειρα ερχεται.

  15. Ο/Η eklag λέει:

    -ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
    -Μα στη Βουλή είναι!
    -Πλάκα κάνεις!
    -Να φάω τα κόκκαλά μου!
    – Πώς δεν το πήρα πρέφα;
    -Εμ δεν τέλειωσες Χάρβαρντ καημένε!

  16. Ο/Η θεοφιλος θερμη λέει:

    Που ειδες να γραφω ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;
    Αν διαβαζες πιο προσεχτικα τι εγραψα θα επαιρνες πρεφα οτι δεν κανω πλακα.
    Οσο για τα τρυφερα κοκκαλακια σου αστα για αργοτερα,ερχονται δυσκολες μερες.
    Τις γραμματικες μου γνωσεις τις ξαναγραφω, ειμαι ‘τελειοφοιτος’
    Ε’ δημοτικου σχολειου θερμης, για καλυτερη σου ενημερωση.
    Και πιστεψε με ζηλευω αυτους που εμαθαν πραγματικα γραμματα, επιδη ειναι εξυπνοι χωρις εξυπναδες.

  17. Ο/Η Eπισκέπτης λέει:

    Χρυσοδάχτυλος, για να θυμίζει τον πράκτορα των ταινιών του Τζέϊμς Μποντ 007, πράκτορας όμως του πολιτικού τυχοδιωκτισμού.

  18. Ο/Η eklag λέει:

    Και ποιος σας είπε ότι σχολίασα εσάς κύριε Θεόφιλε;
    δεν γυρίζει ο ντουνιάς γύρω σας ξέρετε…
    αλλά μιας και το αναφέρετε:
    κι εγώ ζηλεύω αυτούς που είναι έξυπνοι!
    χωρίς καν να μάθουν γράμματα!

  19. Ο/Η θεοφιλος θερμη λέει:

    Κατω απο αυτο το αρθρο του Ρο, κανενας αλλος δεν εγραψε για τον Τσιπρα.
    Αν δε σας κανει κοπο πειτε μου ποιον ενοουσατε;
    Ξερεται καμια φορα, κατι κανει νιαου – νιαου στα κεραμιδια.
    Θα μπορουσα να πω και εγω οτι δεν ενοουσα εσας.
    Δεν το λεω γιατι δεν εμαθα, ουτε θελω να κρυβομαι.
    Αν παλι παρανοησα, συγνωμη.
    Ξερω επισης πολυ καλα οτι , ο ντουνιας δεν γυριζει γυρο κανενος , ποσο μαλλον γυρο μου αφου πιστευω πως ειμαι ο τελευταιος της γης, και το μονο που διεκδικω ειναι να εχω, εστω λαθεμενη αποψη.

  20. Ο/Η eklag λέει:

    Δηλαδή κύριε Θεόφιλε ταυτίζετε τον εαυτό σας με τον Τσίπρα;
    όποιος κρίνει τον πολιτικό αυτό
    -που αμοίβεται παχυλότατα όπως και οι άλλοι,
    δεν γνωρίζω μάλιστα αν πήρε και i-phone 4S όπως ο Γερουλάνος-
    σημαίνει ότι έχει πρόθεση να προσβάλει εσάς;
    Σας έχω για σοβαρό άνθρωπο.
    Μην προσπαθείτε να με πείσετε-όπως άλλοι-για το αντίθετο.
    Ευχαριστώγια την επικοινωνία.

  21. Ο/Η DEFKALION λέει:

    Ο ΤΣΙΠΡΙΞ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΞ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΙΞ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟ΄΄ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

    http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/10/530221.html

  22. Ο/Η θεοφιλος θερμη λέει:

    Σαν τρομπλονιστης που ειμαι, δεν μπορω να ταυτιζω τον εαυτο μου με κανεναν.
    Με υπεκφυγες ομως δεν βγαινει νοημα.
    Και εγω ευχαριστω.

  23. Ο/Η eklag λέει:

    Αυτός που υπεκφεύγει να αναφερθεί στην απόλυτη ομοιότητα
    του Τσίπρα ως προς την αποδοχή των ΑΘΛΙΩΝ βουλευτικών προνομίων
    Αγαπητέ Θεόφιλε,είστε εσείς!
    Και πάλι ευχαριστώ!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.