Ο Νέος υφυπουργός Οικονομικών είναι Κατά του Μνημονίου (!)

Σήμερα ορκίστηκε με το χέρι στο Ευαγγέλιο και ο κ. Παντελής Οικονόμου, υφυπουργός Οικονομικών, οι Αντι-Μνημονιακές θέσεις του, είναι γνωστές.

Να σας θυμίσω μερικές, διότι είναι πλέον υφυπουργός της δυναμικότερης και συνεπέστερης (σε λόγια και έργα) κυβέρνησης του Νεοελληνικού Κράτους, αξίζει τον κόπο…

Παντελής Οικονόμου: ένα μίνι ποτ-πουρί
Να καταγγελθεί το Μνημόνιο ζητά ο Παντελής Οικονόμου. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, τόνισε ότι ο μόνος τρόπος για έξοδο από την κρίση είναι να μπορέσει η χώρα μας να καταγγείλει τη σύμβαση του Μνημονίου, καθώς όπως είπε «έχει φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους» και ο «λογαριασμός δεν βγαίνει».

«Το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση. Έλυσε μεν το πρόβλημα του δανεισμού, αλλά έχει φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους. Υπήρχε πρόβλημα χρέους αλλά το έκανε μη διαχειρίσιμο. Η μόνη λύση την οποία μπορεί η κυβέρνηση να κάνει είναι να καταγγείλει την δανειακή σύμβαση και να ζητήσει ένταξη στον μηχανισμό στήριξης που προβλέπεται να ξεκινήσει να λειτουργεί το 2013» [RealNews]

Νέα «βόμβα» στα θεμέλια της κυβέρνησης βάζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου, ο οποίος, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα τη σφοδρή κριτική των «πράσινων» βουλευτών στην κυβερνητική πολιτική, προχώρησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, στην… αποκήρυξη του Μνημονίου.

Μιλώντας στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, ο κ. Οικονόμου άσκησε δριμεία κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομική και κοινωνική πολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση. Έλυσε μεν το πρόβλημα του δανεισμού, αλλά έχει φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους. Υπήρχε το πρόβλημα χρέους, αλλά το έκανε μη διαχειρίσιμο».

Η μόνη λύση συνεπώς, όπως υποστήριξε, είναι «να καταγγείλουμε το Μνημόνιο».

Επιπλέον, ο κ. Οικονόμου σημείωσε η Ελλάδα στη σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου, πέραν της καταγγελίας του Μνημονίου, θα πρέπει να ζητήσει την έναρξη λειτουργίας του μόνιμου μηχανισμού στήριξης το 2012 και όχι το 2013, καθώς τότε θα είναι πολύ αργά για τη χώρα. Επιπροσθέτως, ο «πράσινος» βουλευτής άφησε αιχμές και για τη συμμετοχή της Ελλάδας στις πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, λέγοντας: «Διαισθάνομαι, με όλα αυτά που βλέπω, ότι ανήκουμε στη Δύση περισσότερο απ’ ό,τι μας συμφέρει ως χώρα…» [Πρώτο Θέμα]

«…θα πρέπει να χειροκροτήσουμε τη δριμεία κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομική και κοινωνική πολιτική , που άσκησε πρόσφατα ο Παντελής Οικονόμου, μιλώντας στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ : «το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση. Έλυσε μεν το πρόβλημα του δανεισμού, αλλά έχει φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους. Υπήρχε το πρόβλημα χρέους, αλλά το έκανε μη διαχειρίσιμο» [Οικονομική Πραγματικότητα βλόγιον]


και φυσικά ο κ. Παντελής Οικονόμου, αφαίρεσε όλες τις Αντι-Μνημονιακές θέσεις του από την προσωπική του ιστοσελίδα! 

Τώρα υπουργοποιήθηκα.

This entry was posted in Ασμοδαίος, Των Αμνοεριφίων, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

41 Responses to Ο Νέος υφυπουργός Οικονομικών είναι Κατά του Μνημονίου (!)

  1. Ο/Η aletrakis λέει:

    Ο τελευταίος Οικονόμου είναι ο άλλος που ανεξαρτητοποίηθηκε…

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Ναι το τελευταιο κομμάτι αφορά τον κ.Βασίλη Οικονόμου συνεπιβάτη του Άρματος του κ.Δημαρά (Ariel).
      Mπήκε εκ παραδρομής.
      Ο κ.Ροϊδης θα το διορθώσει

    • Ο/Η Po λέει:

      Το αφαίρεσα, Σας ευχαριστώ, το είχα στο έντυπο από το οποίο έκανα copy-paste και ενώ ήταν ξέχωρα, εν τούτοις ο …δαίμων έβαλε το χεράκι του.

  2. Ο/Η laskaratos λέει:

    Η ορκωμοσία έγινε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος.

    Ο κ.Ευσέβιος είναι αντάξιος αυτής της κυβέρνησης

    1. Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και Καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία και όλες τις Σχολές της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
    Ίδρυσε το περιοδικό «Παλμοί της Θρησκευτικής Υπηρεσίας» της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο και διηύθυνε επί έτη. Δια των ενεργειών του ανηγέρθησαν δύο Ι. Ναοί και το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Ελληνικής Αστυνομίας.
    Είναι μέλος της παρακρατικής χουντικής οργάνωσης Χρυσοπηγή.:

    http://archive.enet.gr/online/online_obj?pid=43&tp=T&id=61517136.

    Στις 19 Ιανουαρίου 1973 («Ε» 11.7.1981) ο δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος και ο τότε «υπουργός Εθνικής Παιδείας» Ν. Γκαντώνας υπογράφουν το 75/1973 Βασιλικό Διάταγμα «περί Συνοδικής-Σταυροπηγιακής Ιεράς Ανδρώας Κοινοβιακής Μονής ‘Παναγιάς Χρυσοπηγής’ εν τη περιφερεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών». (ΦΕΚ 25 Α’ της 26/1/1973).

    2. Είναι πνευματικόν τέκνον του συκοφαντηθέντος για σεξουαλικάς παρενοχλήσεις ανδρών μητροπολίτη Καλλίνικου, διώκτη των ομοφυλοφίλων.
    http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=164776

    που παρακολουθούσε μέσω ΕΥΠ τις κινήσεις του ιερού Θεόκλητου
    http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=164633

    ο οποίος συκοφαντήθηκε πως συνελήφθη σε μπαρ με πνευματικόν τέκνον του Χριστόδουλου

    http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.01.2005,id=36909520

    3. πνευματικός αδελφός του συκοφαντηθέντος για παρενοχλήσεις σε ίδρυμα νεαρών και ως φορέως του «κουσουριού» αγίου Χουντόδουλου της Χρυσοπηγης, διώκτη του «κουσουριού».

    Δημοσίευμα Αυγής 1970: Ο κ. Χριστόδουλος εδώ και 37 χρόνια σιωπά

    http://panagiotisandriopoulos.blogspot.com/2011/02/blog-post_5454.html

    4. πνευματικος αδελφός του υμνητή των βασανιστών αγίου Αμβρόσιου της Χρυσοπηγής
    http://aigio.org/2011/05/blog-post_19.html

    που επιτρέπει σε ιερείς του να συγκατοικούν με νεαρούς Αλβανούς οι οποίοι συκοφαντούνται πως κατ’εντολήν τους λήστευαν Σούπερ Μάρκετ
    http://aigio.org/2011/05/blog-post_19.html

    5.Της Χρυσοπηγής μέλος είνα και ο οπλοφόρος αρχιμανδρίτης Φαρμάκης (του ιδρύματος προστασίας του παιδιού), συνεργάτης του ευλαβούς τ.εμπόρου ναρκωτικών κ.Βαβύλη.
    http://archive.enet.gr/online/online_text?c=110&id=9551912,17312168,31506216

    Αυτή η κυβέρνηση είναι η μόνη στην Ευρώπη που ορκίζεται, περιφρονώντας έτσι τον Ιησού Χριστό που απαγορεύει τον όρκο.
    (Εγώ δε λέγω υμίν μη ομόσαι ΟΛΩΣ). Τουλάχιστον διαλέγει τον κατάλληλο επίσκοπο

    • Ο/Η Theoprovlitos λέει:

      Ενω αν ορκιζοταν στη Μεγαλη Μασωνική Στοά μακρυα από τα φωτα της δημοσιοτητας να φυλάττει πίστην προς οτιδηποτε αλλο εκτος από την πατριδα (ξερω ‘γω στα corporations, στον Mega Αρχιτεκτονα, στις εθνικες και άλλες μειονοτητες, στους αγωγούς πετρελαίου κλπ δεν θα πειραζε. Θα πείραζε;

      • Ο/Η Po λέει:

        όχι.

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        E ρε Θεοπρόβλητε,
        δεν τρώγεσαι με τίποτα
        Το χαβά σου

      • Ο/Η Theoprovlitos λέει:

        Ο Ροϊδης Λακωνικός και περιεκτικός. Υποθετω ότι προκειται για επιλογη ζωής (εννοω την Λ ακωνικότητα). Επιτυχής επιλογή από μια απόψη, λανθασμενη από μια άλλη. Δεν μπορουμε να εχουμε παντου δικιο αρκει να υπαρχει καθαρη συνειδηση. Κοντος ψαλμος Αλληλούϊα…

        Τελικά ο Λασκαρατος αποδεικνυεται κατα βαθος καλυτερος αφού καταδεχεται να απαντα στο πόπολο. Και οι εσχατοι εσονται πρωτοι.

        Εν πασει περιπτωσει, εγω εχω το χαβα μου ή εσεις που, εδω καραβια χανονται βαρκουλες αρμενιζουνε. Εκει που κατι πατε να πειτε ξαφνικά πεταγεται ο Αγιος Πειραιώς. Προσπαθείτε να τον κανετε συμπαθή;

        Και οποία αντιφασις: Ενω η λετε πως η θρησκευτικοτητα του καθε πολιτη δεν μπορει να ειναι πολιτειακος παραγων την ιδια στιγμη εσεις οι ιδιοι την αναγαγετε σε τετοιον καθιστωντας σαφες πως ο ιδεολογικός και πολτικος σας χωρος ειναι χωρος αθρήσκων ή και αντιχριστιανών. Και την ίδια στιγμη καλείτε σε συναινεση και ΕΛΕΥΘΕΡΗ διακινηση ιδεων.

      • Ο/Η Po λέει:

        η λακωνικότητα είναι η κατάλληλη ασπίδα, δεν μπορεί κανείς να αναλώνεται συνεχώς για τα αυτονόητα.
        όπως π.χ. τώρα: Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι άλλο κοσμικό κι άλλο θρησκευτικό κράτος (η χώρα μας είναι μπάσταρδη, ούτε το ένα είναι ούτε το άλλο…)
        κι όταν εμείς το καταγγέλλουμε συγκαταλεγόμαστε στους μη-ανεκτικούς, ενώ αντιθέτως: Εσείς δεν αντέχετε τη διαφορετικότητα.

        Σήμερα (ίσως ανεβάσω και ποστ.): Μετά τις υπογραφές του Προέδρου και του Πρωθυπουργού, υπέγραψε κι ένα Παπάς (!).

        Το εγκρίνετε;
        αν ναι τότε δεν ανήκετε στους ανεκτικούς και μία λακωνική απάντηση είναι ήδη υπεραρκετή, δεν αξίζετε περισσότερα.
        άν όχι, τότε πράγματι αξίζει κανείς να ασχοληθεί μαζί σας.

        ΥΓ: γιατί επίσης, το αντίθετο της ορθόδοξης τελετής ορκωμοσίας πρέπει να είναι μια μασονική στοά, όπως υπαινίσσεστε; (μετά προσβάλλεστε για το μονολεκτικό και λακωνικό μου «όχι»…)

      • Ο/Η Theoprovlitos λέει:

        Κε Ροϊδη

        Η μη παρουσια του εκαστοτε παπά σε μια οποιαδηποτε ορκομωσία επί ματαίω, όντως θα τον εκανε και λιγοτερο συμμετοχο στα διαφορα εγκληματα κατα του λαού που συντελούνται εις το όνομα της Αγιας και Αδιαιρετου Τριαδος.

        Εγω θα θεωρουσα δοκιμο υπο το παρον καθεστως την αρνηση της Εκκλησιας να παραστει στην ορκομωσία ώστε αν μη τι αλλο να νιψει τας χειρας της για διαφορα εγκληματα εκ προμελετης τα οποία συντελούνται.

        Αλλα αν το εκανε αυτό θα εθεωρείτο ως πολιτικη θεση και πρωτος και καλυτερος εσεις θα ωρυόσασταν γι αυτό. Οταν υπαρχει προκαταληψη, ότι και να κανει η Εκκλησια καποιος θα βρει κατι αρνητικο να πει. Και προκαταληψη ειναι να ξεφυτρωνει ο «Αγιος» Πειραιως εκει που δεν υπαρχει. Τι σοβαρη συζητηση να γινει επ αυτού; Να καθομαστε να συζηταμε για τον Πειραιως σε ενα κειμενο που αναφερεται στην διπροσωπία του Οικονομου;

        Περαν αυτού διατηρω το δικαιωμα να μην αποδεχομαι τον ορο του «κοσμικου κρατους» ως τον πλεον ενδεδειγμενο για ενα πολιτευμα και μια χωρα, για πολλους και διαφορους λογους για τους οποίους μπορω να επιχειρηματολογησω αλλα ειναι ολοκληρη κουβεντα.

        Εσεις μπερδευετε το ανεξιθρησκο με το αθρησκο, το αθρησκο με το αντιθρησκευτικο και το αντιθρησκευτικο με το αντιχριστιανικό. Εν πασει περιπτωσει αυτο που πρεσβευετε κατ εμε αποτελεί θρησκευτικοπολιτικη θεση. Σεβαστη μεν ως αποψη αλλα αφου και εφ οσον την ονοματισουμε ως τετοια.
        Διοτι και το «αθρησκο κοσμικο κρατος» δεν ειναι ασχετο μεταφυσικών προεκτασεων, ακομα και ιστορικα μιλωντας. Ουτε και μπορει κανεις δογματικα και αξιωματικά να το ορίσει ως τον καταλληλοτερο τρόπο διαποίμανσης ενος λαού που εχει δικαιωμα και στην ιδιοπροσωπία του και στην διαφοροποιηση του. Ειναι και αυτό ενα ακομη ιδεολογημα το οποίο απλά εκφραζει μια σχολή σκεψης ανάμεσα στις πολλες.

        Απο που και ως που να πρεπει να εφαρμοσουμε το ιδιο ακριβως συστημα στον Ισλανδο και τον Ιορδανό. Αυτο δεν ειναι ελευθερη σκεψη, είναι η Κινα του Μαο παγκοσμιοποιημένη.

        Την Μασωνική ορκομωσία την αναφερω γιατι ευνοητο ειναι ότι περα από την ανευ ουσιας και συμβολικού χαρακτηρα θρησκευτικη ορκομωσια που γινεται φανερα, ακομα-ακομα και τον ενίοτε χοντροκομενο παρεμβατισμό ή νεποτισμό διαφόρων ημιμαθων μητροπολιτάδων (οι οποίοι παντως εχουν εξουσια μονο σε εκεινους που οικειοθελως μετατρεπονται σε υποτακτικους τους), υπαρχουν και πολλά άλλα κεντρα εξουσιας και διαπλοκής τα οποία λειτουργουν με πλήρη αδιαφάνεια και υπογείως, προφανως προωθώντας τα δικα τους συμφεροντα ή ιδεολογική γραμμη. Αυτα δεν σας ενοχλούν;

        Δηλαδη η ριζα και η αιτια του κακου στην Ελλαδα ειναι ο Καλλινικος Πειραιώς για να πρεπει να τον εχουμε σημειο αναφορας επί παντος επιστητού; Απορώ πως δεν το βλεπετε πως εχετε χασει το μετρο…

      • Ο/Η Po λέει:

        θα μπορούσατε να απαντήσετε επί της ουσίας με ελάχιστες αράδες λέξεων.
        Κρίμα, δεν απαντήσατε.

      • Ο/Η Comte de Toulouse λέει:

        ο ΘΒ γράφει πια ως θεοπρόβλημας; ουάου…

      • Ο/Η Theoprovlitos λέει:

        Τι ακριβως δεν απαντησα;

        Δεν εγινε σαφες με το «Η μη παρουσια του εκαστοτε παπά σε μια οποιαδηποτε ορκομωσία επί ματαίω, όντως θα τον εκανε και λιγοτερο συμμετοχο στα διαφορα εγκληματα»

        Οι πολλες αραδες ήταν το προβλημα; Δεν μπορω να οδηγηθω σε καποιο συμπερασμα από μια διαφορετικη συλλογιστικη; Αλλα αφού σας κανω τη χαρη να συμφωνω μαζι σας καντε μου και εσεις τη χαρη να επισημανω και που διαφωνώ.

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Αδελφέ Θεοπρόβλητε,
        σχετικά με τον Άγιο Πειιραιως Καλλίνικο, που παραιτήθηκε «για λόγους υγείας», εγώ φταίω που είναι πνευματικός πατήρ του παπά Βαγγέλη Πιστολή, παλιού εφημέριου της Ένδοξης Αστυνομίας μας και τώρα δεσπότη Σάμου, που όρκισε την κυβέρνηση ΓΑΠ;
        Γίνεται να μην το σχολιάσω;
        Α ξέχασα να προσθέσω πως ήταν και πνευματικός πατήρ του προφυλακισμένου για παιδοφιλία πανοσιολογιότατου πατρός Φωτίου

        http://xairete.blogspot.com/2009/01/blog-post_8553.html

        Ξέχασα να πω πως τον έχεις περιλούσει Θεοπρόβλητε τον Ιερό Καλλίνικο με ακατανόμαστες κατηγορίες αυτόν και τον Άγιο Νέας Ιωνίας Κωνσταντίνο, και τον Άγιο Θεόκλητο, πνευματικόν τέκνον του Χουντόδουλου, πνευματικου πατρός του επικληθέντος «Κωλοσούζα» και πνευματικού τέκνου Καλλινίκου (Σχόλιο υπ’αριθμ. 5), χωρίς οι δυο ιερείς με τους οποίους συνομιλείς να αντιδράσουν.

        http://theoprovlitos.blogspot.com/2009/03/blog-post_13.html?showComment=1237194000000

        Αχ αυτός ο ιερός Καλλίνικος, ο Μέγας Κάτων ο Τιμητής κάθε σαρκικής αμαρτίας να διασύρεται χειρότερα και από τον Χουντόδουλο, δεν το αντέχω.
        Ευτυχώς που έμμεσα ο ΓΑΠ τον τιμά καλώντας πνευματικά του τέκνα για να τον ορκίσουν.
        Τοιούτος έπρεπε τώ ΓΑΠ και τή κυβερνήσει αυτού, Αρχιερεύς

      • Ο/Η Theoprovlitos λέει:

        Λασκαρατε,

        Εφ οσον όπως λες τους εχω περιλούσει (και μαλιστα αυτολογοκρινομενος), ε τοτε δικαιουμαι και να θεωρω πως οταν ξαφνικα τους εμφανιζετε εκει που δεν κολλανε οι αναφορες αυτες γινονται είτε από εμπαθεια είτε από σκοπιμότητα και υποδηλώνουν οτι καποιοι κομματικοί χωροι και η ιδεολογια της οποιας αποτελουν την πολιτικη έκφραση δεν εχουν σαν στοχο την καθαρση αλλά την συλλογική απαξίωση της Εκκλησιας και συγκεκριμενα του χριστιανισμου ειδικότερα.

        Ειναι και αυτο ενα ανεξηγητο φαινομενο. Αλλες θρησκειες να απαξιωνονται με βαση τα απλυτα τους ενω για καποιες αλλες των οποίων τα απλυτα ειναι και πολλα και παγκοσμιοποιημενα να επικρατεί μια ιδιοτυπη ομερτά.

        Επειδη οι διαθετοντες την στοιχειωδη νοημοσύνη μπορουν ευκολα να κανουν αναγωγες ευκολα αντιλαμβανονται και ποιοι ειναι οι συγκεκριμενοι κομματικοι αυτοί χωροι στην Ελλαδα και τους απομονωνουν. Εσεις το μονο που κανετε ειναι να τους φωτογραφίζετε.

        Θα μου πεις υπαρχουν και οι άλλοι, οι μουλωχτοί και οι καμουφλαρισμενοι. Αυτους τους περιμενουμε στην γωνία. Ως γνωστον, τα πιο αντιλαϊκα μετρα τα περνάνε οι σοσιαλιστικές κυβερνησεις και τα πιο αντεθνικά οι πατριωτικές. Απλά αλλαζει ο ρολος του κακού και του καλου μπατσου γιατι αν ειναι να κανεις καριερα ηθοποιού η ταυτιση με ενα στυλ μπορεί να αποβει μοιραία. Ιδιαιτερα αν θελεις να κανεις ενα δυναμικό (τροπος του λεγειν) come back.

      • Ο/Η Theoprovlitos λέει:

        Παιδια, να σας ζησει το νεοφώτιστο…

      • Ο/Η πατήρ Μπάρμπυ (Βαρνάβας) της Σαντα Μπάρμπαρα ντελ Μπέλα Παις λέει:

        Οι Κύπριοι άθεοι
        http://comtedetoulouse.wordpress.com/

        Την ευχήν σου ναχομεν Θεοπρόβλητε

      • Ο/Η Theoprovlitos λέει:

        Πατερ Μπαρμπυ μου
        Την ευχη μου την έχουν άπαντες οι ποιούντες το καλον καγαθόν. Αλλα όχι όπως το αντιλαμβανονται οι ίδιοι…

        Αλλα και εγω θωρώ σας, ετζί εις την Τζιμπρον σιγά σιγα αποκτατε τζε οργανωσιν τζε ιεραρχίαν. Αν αποκτησετεν τζε τελετουργικόν – δοξα να σχει ο Αθεος- τζε άμφια, να προτιμησετεν κατι μπιο κλασσικον. Ουτε άμφια να σας κρεμανε τα κουδούνια τα blongs ουτε ποδίτσες να σας βλεπει ο Στρως Καν και οι τοιούτοι ως καμαριέρες και θα φουντώνει.

  3. Ο/Η Lefteris P. λέει:

    Παντελής διαγραφή του παρελθόντος/ιστοσελίδας/αντιμνημονιακές θέσεις μου.
    Οικονομ-ου/-άω, πλέον

  4. Ο/Η Andr.G.Papandr. λέει:

    Eίπα Ξείπα
    Έτσι ήταν πάντα το ΠΑΣΟΚ
    Ο Παντελής σας μάρανε;

  5. Εξαιρετικός και πάλι Κύριε Ροίδη. Μου άρεσε ειδικά που αφαίρεσε τις αντι-Μνημονιακές του θέσεις, αν και θα μπορούσε και να τις αφήσει εκεί. Και τα δύο είναι συμβατά με το «ήθος ΠΑΣΟΚ». Όπως έλεγε και η Μπατζελή με τα περίεργα Ελληινικά της, «στο ΠΑΣΟΚ είμαστε σιχασμένες προσωπικότητες»…

  6. Ο/Η konstantinos λέει:

    Αντάξιος δε θα πει τίποτα!!

  7. Ο/Η Xalkoutsi bay λέει:

    Οι φίλοι του Βασίλη Oικονόμου στον Ωρωπό μας, το αρπάξανε το ποστ σας.
    Οικονόμου θάβει Οικονόμου

    http://taneatouoropou.blogspot.com/2011/06/blog-post_3769.html

  8. Προς xalkoutsi bay, αν έχετε κάποια στοιχεία να μας προσάψετε πολύ ευχαρίστως να τα δούμε , ειδάλλως παρακαλούμε ανασκευάστε…]

    Συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου στο παρόν ιστολόγιο

  9. Ο/Η Kόκκινη Ρόζα λέει:

    Π. Οικονόμου: «Να καταγγείλουμε το μνημόνιο»

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=392807

  10. Ο/Η Σκάλα λέει:

    Ρε φιλάρες, σπάω πλάκα. Τι να σας προσάπσω;
    Υπάρχουν δυο Οικονόμου που κατεβήκανε με το ΠΑΣΟΚ στις βουλευτηκές και ο ένας είναι στα μέρη μας.
    Δεν θέλω να πω τίποτα, αστειο έκανα. Σε καλό σας.

  11. Ο/Η Πειραχτήρι λέει:

    Αγαπά ο θεός τον κλέφτη, μα πιο πολύ αγαπά τον νοικοκύρη. Ιδού η αντιμνημονιακή σελίδα που διέγραψε από το site του ο υφυπουργίσκος της δεκάρας:

  12. Ο/Η eklag λέει:

    Το φαινόμενο Ελλάδα είναι μοναδικό! δήλωσε ο Γιουνκέρ,
    όπερ σημαίνει πως η διαχείριση του θέματος είναι άγνωστο πεδίο!
    και για πολλούς -ως τώρα-ειδικούς.
    Κατανοητή λοιπόν η αμηχανία στους χειρισμούς,
    οι οποίοι έστω και αμήχανοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν
    επί της ουσίας το πρόβλημα,
    όταν οι υπόλοιποι μικροπολιτικοί της πεντάρας!
    αναλώνονται στη μάχη των εντυπώσεων για γλίσχρα οφέλη,
    στα οποία και θα αρκεστούν!
    καθώς μόνο για τέτοια διαθέτουν επάρκεια!

    • Ο/Η EcoRI λέει:

      Πράγματι, μερικές φορές δίνεται η εντύπωση ότι οι απέξω προσπαθούν να μας «σώσουν» πολύ περισσότερο από τους δικούς μας. Οι δικοί μας άλλωστε είναι σκέτοι σαλτιμπάγκοι, άξιοι μόνο για παραστάσεις όπως ο πρόσφατος ανασχηματισμός.

      Η χρεωκοπία, όμως, τους (μας) περιμένει στη γωνία και αυτό πιθανόν να σημάνει το τέλος τους. Το τέλος τουλάχιστον των δύο κομμάτων εξουσίας, αν όχι όλων. Θα φύγουν όπως έφυγε η χούντα το 74 ή τα κομμουνιστικά καθεστώτα το 90. Καταπλακωμένοι από τις ίδιες τους τις επιλογές και την ίδια τους την ανικανότητα.

  13. Ο/Η fanis panagiotopoulos λέει:

    Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία και αντιμνημονιακοί εφαρμοστές του μνημονίου! Στον επόμενο ανασχηματισμό θα αναλάβει το υπουργείο προστασίας του πολίτη ένας δεδηλωμένος αναρχικός! Μετά από λίγο καιρό 60% θα παίρνουμε στις εκλογές! Γιώργο προχώρα άλλαξε τα όλα!!!

    (Τα σέβη μου στον μπλογκοδεσπότη και στους αγαπητούς φιλοξενούμενούς του)

  14. Ο/Η rodia λέει:

    Πάντως, εχει το σωστό όνομα 🙂

  15. Ο/Η Khlysty λέει:

    Ορέα, όμως, δεν είναι; Ο Βενιζέλος φούρναρης, ο Ντέλος ο αντιμνημονιακός ζυμωτής και πάει λέγοντας. Μεταξύ μας, πάντως, περίμενα πολύ χειρότερες επιλογές από αυτές που τελικά έγιναν. Άσε που θεωρώ ότι η συνεργασία αυτής της κυβέρνησης θα έχει πολύ πλάκα. Γι’αυτό, επιμένω: ορέα, πολύ ορέα!!!

  16. Δεκτή η πλάκα, αλλά είμαστε τόσο φιλαράκια με τον Β.Οικονόμου ,όσο είμαστε και με τους άλλους βουλευτές της περ. Αττικής και όσο είμαστε και με τους άλλους υποψ. δημάρχους του δ. Ωρωπού.

    Συγγνώμη ξανά.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Παιδιά εμείς σας ευχαριστούμε που αναδημοσιεύσατε.
      Η Σκάλα και ο Xalkoutisi bay είναι ο ίδιος σχολιαστής που πρέπει να είναι και συντοπίτης σας και όπως ομολόγησε κάνει πλάκα.
      Προσωπικά χαίρομαι που δεν είσαστε με το πλευρό του «Αντιμνημονιακού» κου Βασίλη Οικονόμου, αποχωρήσαντα από το ΠΑΣΟΚ βουλευτή Υπολοίπου Αττικής, που μαυρίστηκε στις δημοτικές ελογές ως θποψήφιος στον Ωρωπό.
      Έχω υπ’όψιν μου πως υπήρξε και θαυμαστής του Αττικής Παντελεήμονος τις εποχές της δόξας του.
      Μάλιστα βγήκε όταν βγήκαν στη φόρα οι πομπές του Παντελεήμονα και ζήτησε συγνώμη λες και πριν δεν ήερε τι κουμάσι ήταν ο δεσπότης του.
      Τώρα άφησε γένεια, κανει τον επαναστάτη και υποστήριξε στις περιφερειακές το ψηφοδέλτιο του ΣΥΝ (Αλ.Μητρόπουλος).
      Τώρα είναι με το κόμμα του κου διαφημιστή του Αriel. Το Άρμα Πολιτών (πιο σωστά Άρμα Θέσπιδος).

  17. Ο/Η Πάνος Τζαβέλας λέει:

    Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή…

  18. Ο/Η Πειραχτήρι λέει:

    Μετά την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε εναντίον του υφυπουργίσκου, αναγκάστηκε να επαναφέρει στο site του τις αντιμνημονιακές σελίδες που είχε εξαφανίσει.
    Να δούμε τώρα πώς θα μπορέσει να σταθεί ως υφυπουργός οικονομικών, όταν σε κάθε του βήμα θα βρίσκει αυτές τις σελίδες μπροστά του…

  19. Ο/Η Μισίρκωφ λέει:

    η ενεργή συμμετοχή της εκκλησίας στην άκρως πολιτική διαδικασία της ορκωμοσίας μιας κυβέρνησης ευρωπαϊκού κράτους παραβιάζει κατάφωρα τις συμβατικές ευρωπαϊκές αρχές της θρησκευτικής ελευθερίας…
    και κατατάσσει την χώρα μας σε ντε φάκτο θεοκρατικό καθεστώς, χομεϊνικού κλίματος…
    φυσικά η ιεραρχία δύναται μαζί με άλλους κοινωνικούς φορείς να συμμετέχει ως προσκεκλημένη-παρατηρητής στην κοσμική αυτή κορυφαία εκδήλωση..
    εδώ και τώρα κατάργηση της θρησκευτικής ορκωμοσίας και αντικατάσταση με αστική πολιτική…
    το θέαμα με τις ορθόδοξες ψαλμωδίες και όπως πολύ σωστά επισημαίνετε με την υπογραφή του χουντόπαπα προσβάλλει βάναυσα τον ευρωπαϊκό πολιτισμό μας..
    δυστυχώς οι τροϊκανοί επί του παρόντος ασχολούνται μόνο με το χρέος και όχι με τις αιτίες δημιουργίας του, που συνδέονται με τη μισαλλόδοξη και εθνικιστική επικρατούσα ιδεολογία στη χώρα μας…
    εδώ και τώρα δημοψήφισμα για την επιβεβαίωση ή μη της ευρωπαϊκής μας πορείας και της επακόλουθης χάρτας υποχρεώσεων και δικαιωμάτων…

  20. Με όλους αυτούς, τουλάχιστον, «δεν θα πλήξουμε ΠΟΤΈ, κουφάλα, νεκροθάφτη»!

    Ε- Ε- ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ, -σκύψε λίγο να τον δεις! (: Τον καιρό και τον ΚΚ, -ρε, συ, πονηρία!)

    «Σχέδιο εξόντωσης ΚΚ του Βου”- Ομάδα “Ε”, Επίκαιρα και δεκάδες μπλογκ»

    Ομάδα “Ε”/Φουράκης έφα:

    Ἐξοχώτατε κύριε Πρόεδρε,

    Γνωρίζομεν πῶς καί διατί ἤχθητε εἰς τήν ἀπόφασιν να διενεργηθοῦν πρόωροι ἐκλογαί. Γνωρίζομεν ὡσαύτως τάς πρός τά μέλη τῆς οἰκογενείας Σας ἀπειλάς αλλά καί τάς ἀπειλάς πρός τό πρόσωπόν Σας περί “λευκοῦ θανάτου” τάς ὁποίας ἐλάβατε αὐτοπροσώπος ὑπό μορφήν “ἀπροσδιορίστου” δῆθεν πηγῆς ἐκπορεύσεως καί διαχύσεως πληροφοριῶν ἀλλά καί φιλικῶν συμβουλῶν περί ἀποτροπῆς αὐτῶν παρά γνωστοτάτου παγκοσμίου οἰκονομικού, καί ὄχι μόνον, παράγοντος,

    ἅμα δέ καί ὑπό ἐκπροσώπου παγκοσμίας θρησκευτικῆς, οἰκονομικῆς, πολιτικῆς κ.λ.π., κ.λ.π., σέκτας, οἱ ὁποῖοι Σᾶς ἐπεσκέφθησαν εἰς τό Μέγαρον Μαξίμου, καί ὄχι μόνον, (16η Μαρτίου 2009 καί 30η Ιουνίου 2009) καί Σᾶς “ἐνεπιστεύθησαν” τάς κατά τῆς οἰκογενείας Σας καί τοῦ προσώπου Σας ἀπειλάς.

    Ανάγνωση του υπολοίπου… http://gkdata.wordpress.com/2011/06/18/%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BA-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B1/

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.