Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στην παρουσίαση βιβλίου βουλευτή των «Σπαρτιατών»

[Συγγραφέας πολλών βιβλίων, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, διώκτης των «Αγοριών στο ντους»]

Οι κ.κ. Κατσιβαρδάς και Ζουράρις

του Αναγνώστη Λασκαράτου

«Εκδηλώσεις | Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς»:  Στιγμιότυπα από τις παρουσιάσεις των τριών βιβλίων του Χάρη Κατσιβαρδά με περιεχόμενο αρθρογραφία και στοχασμοί _πολιτικό δοκίμιο_ καθώς και βιβλία που ο ίδιος έχει κληθεί να παρουσιάσει κατά καιρούς. POSTED….ON OCT 12, 2022 Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο “Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως Ωσεί παρόν στα τεκταινόμενα” (Εκδόσεις Πελασγός) του Χάρη Κατσιβαρδά στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η Ελίζα Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδη, Βουλευτής Ν.Δ Α’ Αθηνών-Δικηγόρος, ο Κώστας Ζουράρις, Καθηγητής Πολιτειολογίας και ο Χρήστος Σταϊκούρας, Βουλευτής Ν.Δ, Νομού Φθιώτιδας….».

Για τις εκδόσεις «Πελασγός», αρκεί εδώ μια ματιά για να αντιληφθεί κανείς την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία τους: «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΙΣ»

19.2.2017: Οι κ.κ. Ζουράρις και Φύρερ σε εκδήλωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Για το συγγραφικό έργο του κου Κατσιβαρδά:Σπαρτιάτες: Πώς η βιβλιοθήκη του «αποκάλυψε»…” (Reader.gr, 27.06.23 10:00). «Ο Χάρης Κατσιβαρδάς δεν έχει ένα και δύο, αλλά πλήθος βιβλίων αμφίβολης επιστημονικής τεκμηρίωσης που αφορούν τη Χούντα, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Αδόλφο Χίτλερ, τον Ιωάννη Μεταξά και τη σβάστικα. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» λέει η παροιμία και ο εκπρόσωπος Τύπου των Σπαρτιατών όσο και να θέλησε να υποδυθεί τον μετριοπαθή, τον… ξεσκέπασε η βιβλιοθήκη του. Ο δικηγόρος Χάρης Κατσιβαρδάς υποδέχτηκε στο γραφείο του την κάμερα του ALPHA και ξεσκεπάστηκε με το καλημέρα της εισόδου του στη Boυλή. Ο βουλευτής των Σπαρτιατών είχε περάσει από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες για την Πατρίδα». Πρόσφατα είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ εμφανιζόμενος ως δικηγόρος και εκπρόσωπος οικογένειας παιδιού που «σοκαρίστηκε» από την προβολή της ταινίας «Αγόρια στο Ντους» σε σχολείο. Μάλιστα είχε στείλει και εξώδικο στο υπουργείο Παιδείας για εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί σε σχολείο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της οποίας drag queens διάβασαν παραμύθια σε παιδιά».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

«Εκτάκτως ειρημένα» Προλογίζει ο κ.Ζουράρις

Συγγραφέας: Χάρης Κατσιβαρδάς

Εκδότης: Πελασγός

Έτος έκδοσης: 2009

«Το ανά χείρας εργόχειρο αποτελεί ένα συμπίλημα, μια συρραφή άρθρων, που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε διάφορες εφημερίδες και πολιτικά περιοδικά (Βραδυνή, «Αποψη, Μισό-Μισό, ο Τύπος των Προαστείων, Νότια Γραμμή, Ρεσάλτο, Νέα Πολιτική) και ανατέμνουν περιπτωσιολογικά την τρέχουσα επικαιρότητα, προβάλλοντας την υποκειμενική γνώμη/άποψη του γράφοντος. Τα διάσπαρτα αυτά άρθρα -εκτάκτως ειρημένα- καταδεικνύουν καίρια το «κατεπείγον» της παρέμβασης, καθ’ υπαγόρευση κάθε φορά της επικαιρότητας. Συγκεντρώθηκαν σε έναν ενιαίο θεματικό άξονα και μετουσιώθηκαν στο παρόν εγχειρίδιο. Ένα εγχείρημα άσεμνο, διότι ακροβατεί στην κόψη του επισφαλούς, ανάμεσα στην ναρκισσιστική αυτοάμυνα και την προπέτεια».

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Επάναστἀτες του Κώλου. Bookmark the permalink.

2 Responses to Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στην παρουσίαση βιβλίου βουλευτή των «Σπαρτιατών»

  1. Ο/Η laskaratos λέει:

    https://www.reader.gr/politiki/522946_spartiates-pos-i-bibliothiki-toy-apokalypse-ton-hari-katsibarda-apo-ta-agoria-sto

    27.06.23 10:00

    Σπαρτιάτες: Πώς η βιβλιοθήκη του «αποκάλυψε» τον Χάρη Κατσιβαρδά – Από τα ‘Αγόρια στο Ντους’ στα βιβλία για τη Χούντα

    Ο Χάρης Κατσιβαρδάς δεν έχει ένα και δύο, αλλά πλήθος βιβλίων αμφίβολης επιστημονικής τεκμηρίωσης που αφορούν τη Χούντα, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Αδόλφο Χίτλερ, τον Ιωάννη Μεταξά και τη σβάστικα.


    «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» λέει η παροιμία και ο εκπρόσωπος Τύπου των Σπαρτιατών όσο και να θέλησε να υποδυθεί τον μετριοπαθή, τον… ξεσκέπασε η βιβλιοθήκη του.

    Ο δικηγόρος Χάρης Κατσιβαρδάς υποδέχτηκε στο γραφείο του την κάμερα του ALPHA και ξεσκεπάστηκε με το καλημέρα της εισόδου του στη Βουλή.

    Ο ίδιος, δεν έχει ένα και δύο, αλλά πλήθος βιβλίων αμφίβολης επιστημονικής τεκμηρίωσης που αφορούν τη Χούντα, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Αδόλφο Χίτλερ, τον Ιωάννη Μεταξά και τη σβάστικα.


    Βιβλία που βρίθουν αντικομουνιστικών αναφορών, που αμφισβητούν την εξέγερση του Πολυτεχνείου και υμνούν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα πρόβαλλαν δίπλα στα προηγούμενα «κοσμήματα».

    Σε ερώτηση για τα βιβλία ο ίδιος υποστήριξε ότι για τη Χούντα «υπάρχει μία αντιπαράθεση για εκείνη την περίοδο» και «είναι ενός εξαιρετικού φίλου που γράφει από επιστημονικής απόψεως».

    «Εγώ δεν είμαι ιστορικός και επαΐων επ’ αυτού. Ο Μεταξάς ουσιαστικά είπε το «ΟΧΙ», είναι γεγονός αυτό», είπε ακόμα αποφεύγοντας πάντως να πει περισσότερα, τουλάχιστον προς το παρόν.

    Περίμενε και μεγαλύτερο ποσοστό

    Τη στιγμή που έχουν αρχίσει και «καρφώνονται» για τα πολιτικά τους πιστεύω που είναι καταδικαστέα, ο Χάρης Κατσιβάρδας υποστηρίζει πως «περίμενα ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό» για τους Σπαρτιάτες.

    Σε ερώτηση για τον Ηλία Κασιδιάρη τον οποίο ευχαρίστησε ο Βασίλης Στίγκας, ο Χάρης Κατσιβάρδας θυμήθηκε τον νομικό πολιτισμό!

    «Το τεκμήριο της αθωότητας είναι το μεγαλείο του νομικού πολιτισμού. Μπορεί να αθωωθεί κανείς. Άρα δεν μπορούμε με υποθέσεις σε μία δίκη, η οποία διαρκεί να πούμε ότι θα καταδικαστεί, εάν τελεσιδίκως αθωωθεί τι θα συμβεί;», είπε χαρακτηριστικά.

    Δεν είχε την ίδια ευφράδεια όταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί εάν ο Κασιδιάρης καταδικαστεί: «Εγώ δεν απολογούμαι για το κ. Κασιδιάρη» ψέλλισε.

    Χάρης Κατσιβάρδας: Ο δικηγόρος με τον Κασιδιάρη κατά των «Αγοριών στο Ντους»
    Ο βουλευτής των Σπαρτιατών είχε περάσει από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες για την Πατρίδα». Πρόσφατα είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ εμφανιζόμενος ως δικηγόρος και εκπρόσωπος οικογένειας παιδιού που «σοκαρίστηκε» από την προβολή της ταινίας «Αγόρια στο Ντους» σε σχολείο.

    Μάλιστα είχε στείλει και εξώδικο στο υπουργείο Παιδείας για εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί σε σχολείο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της οποίας drag queens διάβασαν παραμύθια σε παιδιά.

    https://www.eleftheriskepsis.gr/c/2_455_443/istoria-ekdoseis-pelasgos.html

    ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ

    Βιτρίνα

    ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

    ΙΣΤΟΡΙΑ









    ______________________________________


    https://www.tanea.gr/2023/05/09/politics/to-termatise-o-zouraris-kai-me-ton-velopoulo-kai-me-ton-diavolo-synergasia/

    Το… τερμάτισε ο Ζουράρις: Και με τον Βελόπουλο και με τον… διάβολο συνεργασία

    TANEA Team
    9 Μαΐου 2023 | 11:14

    Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις μας έχει συνηθίσει κατά διαστήματα να προκαλεί με τις δηλώσεις του. Πριν λίγες ημέρες είχαν προκαλέσει αίσθηση παραληρηματικές δηλώσεις και ύβρεις που εκτόξευσε κατά τη διάρκεια εκπομπής, χαρακτηρίζοντας ‘κωλόπαιδα’ τους φοιτητές ιδιωτικών πανεπιστημίων.

    Μιλώντας στην ΕΡΤ3, ο Κώστας Ζουράρις και ερωτηθείς αν όλα τα κόμματα απορρίψουν τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση απάντησε: «Γιατί δεν συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό, η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;» και συνέχισε: «Και με τον Βελόπουλο και με οτιδήποτε επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας», είπε χαρακτηριστικά .

    ___________________________

  2. Ο/Η Kάσυ Διάρη λέει:

    https://periodista.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF/

    Τα ντοκουμέντα της ντροπής: Παρέα με τους Σπαρτιάτες του Κασιδιάρη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (pic)
    26/06/2023


    Καμαρώστε τώρα τον Λαφαζάνη με τον Στίγκα των “Σπαρτιατών” και το επόμενο το διάστημα να έχετε όρεξη να διαβάζετε για τους υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ που κοροϊδεύουν τον δημοκρατικό κόσμο, ο οποίος τους έστειλε το 17% και θα τους στείλει ακόμη πιο κάτω.

    Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας…

    https://periodista.gr/wp-content/uploads/2023/06/stigkaslafaz.webp

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.