Ο Αφγανός και το παιδάκι του

Δεν είνεύκολες οι θύρες εάν η χρεία τες κουρταλή»]

Παπα-Πουρτσουκλής (εκ της ιστορικής Μανολάδος): «’Πρόσφυγας’ είπε στον Πειραιώς να βγάλει τον σταυρό» (Romfea.gr. 22. 3. 2016)

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας του «κομιστή»,  τ.συνομιλητή των κ.κ Τσίπρα-Παππά (δεν γνωρίζω με τι ράτσας γάτα παρούσα, αν κρίνω από το θάψιμο της γνωστής υπόθεσης του εκδότη), αρύομαι τα παρακάτω συγκινητικά: «Ο Αφγανός πρόσφυγας, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον εγκλωβισμό του ίδιου και των ομοεθνών του στο λιμάνι, κρατούσε ένα βρέφος στον αέρα, απειλώντας ότι θα το πετάξει. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ωστόσο η ελληνική κοινωνία, που δεν είναι συνηθισμένη σε τόσο σκληρές εικόνες, ιδιαίτερα με παιδιά, υπέστη σοκ». Τα σχόλια του κοινού του από κάτω, το ένα αισχρότερο από το άλλο, είναι όλα απότρόπαια, στη βάση των αυτάρεσκων ρατσιστικών γενικεύσεων κατά των φουκαράδων.

Περιέργως οι καταγγελίες για το πνίξιμο 12 γυναικών και προσφυγόπουλων στο Φαρμακονήσι, δεν είχαν, δυο χρονιές πριν, τότε μάλιστα που το πρόβλημα δεν είχε φουντώσει, προκαλέσει ίχνος αγανάκτησης της εφημερίδας και του κοινού της. Είχε βεβαίως αγανακτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε δικαίως μιλήσει για “κυβερνητικές ευθύνες” (ΤΑ ΝΕΑ-22/01/2014). Το ευσεβές «Λιμενικό σώμα», που στελέχη του έχουν καταδικαστεί για βιαιότητες σε βάρος προσφύγων, ακόμη και για βιασμό μετανάστη δεν το ακούμπησε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε τότε, δεν εννοώ βεβαίως συλλήβδην, εννοώ αυτούς που βιαιοπραγούν και αυτούς που τους καλύπτουν. Eίχαν ήδη αρχίσει οι εκπτώσεις, εν όψει της προοπτικής υλοποίησης του αυτοσκοπού της κατάληψης της εξουσίας και έτσι όταν έγινε κυβέρνηση «ξέχασε» να ερευνήσει το θέμα. Για «έγκλημα» όμως είχε γράψει τότε το left.gr (12:02 | 23.01.2014), που κρατούσε το ίσο από αριστερό στασίδι. Τεράστια επίσης ερωτήματα είχαν σηκωθεί και παραμένουν ακόμη αναπάντητα, χωρίς να συγκινείται το μικροαστικό κοινό που απολαμβάνει τις προσφορές του κ.Θέμου («Φαρμακονήσι: Να διωχθεί το Λιμενικό και για πλαστότητα καταθέσεων διασωθέντων. Ο Παναγιώτης Δημητράς διάβασε τις καταθέσεις των διασωθέντων, και γράφει στο LIFO.GR»-24.1.2014).

Πολλοί δημοσιογράφοι και πανελίστες, αυτοί που δεν έχουν χύσει ούτε ένα δάκρυ και δεν έχουν γράψει μισή λέξη για την θηριώδη σφαγή των παιδιών των μουσουλμάνων της Σρεμπρένιτσα από ευσεβείς Σέρβους εθνικιστές (ενδεχομένως και Έλληνες ακροδεξιούς) με τις ευλογίες της Εκκλησίας και Ελλήνων όλου του πολιτικού φάσματος, εκδήλωσαν τώρα την «αυθόρμητη» αγανάκτησή τους για τη συμπεριφορά του Αφγανού. Νομίζω ότι κάθε δίκαιος και λογικός άνθρωπος δεν θα έβλεπε σε αυτήν τίποτα παραπάνω από την ακραία τραγική απόγνωση ενός τρομερά δυστυχισμένου ανθρώπου, τα υπόλοιπα είναι πολύ φτηνές και πρόστυχες ηθικολογίες ανήθικων και θρασύδειλων ή κουτών και μικρόψυχων εγωιστών, που ασχημονούν εκ του ασφαλούς πάνω σε μια τραγωδία. Οι μισάνθρωπες μυξοπαρθένες των κάθε λογής ακροδεξιών και θρησκοκάπηλων μπλογκς, ας μην ενεργοποιούν τους δακρυϊκούς τους πόρους με κροκοδείλια εκκρίματα. Δεν αγαπούν το άτυχο μωρό πιο πολύ από τον τραγικό του πατέρα, το μισούν θανάσιμα, όπως και τους γονείς του, αυτό είναι αυταπόδεικτο και θέλουν απλά να το αφήσουν πεντάρφανο κλείνοντας τον πατέρα του σε κάποιο κελί. Aπολαύστε την ευαίσθητη ‘Olympia’, εκ των διορισμένων «αντιμνημονιακών» σύμβουλων και θορυβωδών «χωνιών» του Σαλαμινομάχου στο ιδιόκτητο υπουργείο του με τις μπάντες και τα ελικόπτερα, που «ανησυχεί» και απεργάζεται το χωρισμό του μωρού από τον πατέρα του: «Η Ελλάδα εχει νόμους. Εδώ η κακοποίηση ανηλίκου τιμωρείται (σημ.Λασκ.: όπως «τιμωρήθηκε»  μέσα στη γενική σιωπή ο πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Παπουτσάκης;). Και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους αλλιώς όλοι θα φέρουν την ευθύνη για την διολίσθηση της Ελληνικής κοινωνίας στον ρατσισμό (σημ.Λασκ.!!!) και την αποστροφή. Να θυμάστε όλοι ότι ο φασισμός έχει ως φωλιά την ανομία. Ο κύριος αυτός λοιπόν επρεπε ήδη να έχει συλληφθεί, χάνοντας αυτόματα την ιδιότητα του πρόσφυγα και το παιδί έπρεπε να έχει ήδη οδηγηθεί σε ασφαλές καταφύγιο. Εφαρμόστε τους νόμους πριν καταστραφεί το ήθος και κατά συνέπεια η πατρίδα των Ελλήνων» (sic) (Posted by olympiada στο Απριλίου 6, 2016).  Είναι ο απροκάλυπτα ρατσιστικός ιστότοπος, με σωρεία γελοίων, παλαιότερων κυρίως, δημοσιευμάτων, που τώρα ως κυβερνητικός υπάλληλος και συνέταιρος του «αριστερού» σκηνικού, ρίχνει με καλυμμένο τρόπο, το δηλητήριο της κινδυνολογικής ανασφάλειας, αμφισβητώντας ακόμη και το πατρικό φίλτρο των «ξένων» που αναζητούν μέσα στη «φυγή» τους τη δική τους «Αίγυπτο». Ενδεικτικά δείτε τα δυο παρακάτω δημοσιεύματα, από ένα ατελείωτο διαχρονικό παραλήρημα των συμμάχων του ΣΥΡΙΖΑ: «ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΒΙΑΖΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (βιντεο). Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 29, 2016″. «Οργή και αηδία για τα ‘πολυπολιτισμικά’ καθάρματα που ανάγουν τον κτηνώδη βιασμό βρεφών σε ‘ιερό δικαίωμα’. Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 26, 2010″. Δυστυχώς scripta manent και οι σύμμαχοί του κ.Τσίπρα δείχνουν ποιος είναι κι αυτός και οι «Διάβολοι» με τους οποίους έχει συμμαχήσει, μέσα στην πρεμούρα του να ονομαστεί πρωθυπουργός.

Αυτοί οι ευσεβείς ακροδεξιοί Φαρισαίοι που κλείνουν τα μάτια στην ιερή παιδεραστία, εκτός κι αν η σκανδαλοθηρία της τους δώσει αναγνώστες (χωρίς καμία αναφορά στα αίτια και στη λύση του προβλήματος), μεταμφιέζονται απότομα σε «φιλάνθρωπες» κυρίες του «Οίκου στοργής απροστάτευτων παιδιών», όταν νομίζουν πως έτσι μπορούν να συκοφαντήσουν τους πρόσφυγες, τους μετανάστες, τους μουσουλμάνους, να τσουβαλιάσουν δικαίους και αδίκους, να πουλήσουν φόβο, διαίρεση, απομονωτισμό και μίσος στους αμαθείς, στους ηλίθιους και στους ανισόρροπους, εμπορευόμενοι ακόμη και αφορολόγητες μαντεψιές που φορτώνουν μεταθανάτια σε αγράμματους καλόγερους.

Το προσφυγικό είναι μια διαχρονική ιστορική τραγωδία που κρατάει για αιώνες. Οι μετακινήσεις πληθυσμών, συγγενών ή μη στην περιοχή μας, ακόμη και βίαιες, από την πανάρχαιη κάθοδο των Δωριέων, μέχρι τις πολύ μεταγενέστερες αφίξεις Σλάβων (6ος-8ος αι.), Αρμάνων-Βλάχων (10ος αι) και Αλβανών (14ος αι.) και το ελληνικό μεταναστευτικό κύμα του 20ου αι., θα έπρεπε να έχει κάνει τους απογόνους ή συγγενείς όλων αυτών, να βλέπουν την προσφυγιά στη σημερινή «χριστιανική» χώρα του ξένιου Δία, με άλλη ματιά. Τουλάχιστον ας μην δαιμονοποιούν τους ικέτες, ας μην ιεροποιούν τον μικροαστικό συμφεροντολογισμό τους και ας μην μεταφράζουν τις φοβίες τους, τη μικροψυχία τους ή την παλιανθρωπιά τους σε τάχα πατριωτισμό, γιατί τους ξέρουμε πως φέρθηκαν στους «Τουρκόσπορους» Ρωμιούς του 1922 και στους ετερόχθονες Έλληνες του 1844. Δεν λέμε πως δεν υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, δεν λέμε «ανοίχτε τα σύνορα», όπως οι υποκριτές της ακραίας Αριστεράς (ειδικά της ΛΑΕ που τους γνωρίσαμε ως κυβέρνηση), που πλειοδοτούν ανεύθυνα, για μια ακόμη φορά, εκ του ασφαλούς, λέμε ψυχραιμία, λογική, ανθρωπιά, συνεργασία. Η Δύση δοκιμάζεται σήμερα πάνω στις ανθρωπιστικές της αξίες. Είναι η μόνη περιοχή της Γης που ο πλούτος της, όπως κι αν αποκτήθηκε, της δίνει τη δυνατότητα να έχει δημοκρατικές αρχές και ουμανιστικό πνεύμα μέσα στην κρατική της πολιτική. Η Ελλάδα ανήκει ευτυχώς στη Δύση, ας κρατηθεί όσο μπορεί όρθια μέσα στο πολύτιμο δυτικό της πλαίσιο κι ας απομονώσει τις διαβολικές κραυγές της Ακροδεξιάς και τις ανομολόγητες επιδιώξεις των αντιευρωπαϊστών του είδους της ΛΑΕ. Η στάση της Ρωσίας, μιας στρατιωτικά ισχυρής και γεωγραφικά αχανούς χώρας, στο προσφυγικό είναι ενδεικτική των αρχών που διέπουν τις κυβερνήσεις στον υπόλοιπο κόσμο.

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Μετανάστες, ανορθολογισμός, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

19 Responses to Ο Αφγανός και το παιδάκι του

  1. Ο/Η Antifa2 λέει:

    Φιλίες και συμμαχίες μικρών τεράτων που δεν άντεξαν στη δοκιμασία του χρόνου

    Ο κύριος σύμβουλος (Olympia.gr), διορίζεται στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

    Nα και το μπλογκ του κυρίου συμβούλου
    Τώρα κοιμόμαστε ήσυχοι.

    http://olympia.gr/2012/07/21/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1/

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί δεν κάνουν Άγιο τον πατέρα Παΐσιο;
    Posted by economikos στο Ιουλίου 21, 2012
    ………………
    Η πληροφορία του stoxou.gr λέγεται ότι είναι απολύτως έγκυρη, γιατί προέρχεται από ανώτατο Αρχιερέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου: Ο Βαρθολομαίος αρνείται πεισματικά όλα αυτά τα χρόνια να αγιοποιήσει τον πατέρα Παΐσιο, διότι ο μακαριστός γέροντας σιχαινόταν τους Τούρκους, τους είχε ζήσει ως Πόντιος και τους θεωρούσε δολοφόνους. Όπως μας έλεγε ο Φαναριώτης Αρχιερέας, ο Βαρθολομαίος προτιμά να κάνει Άγιο της Ορθοδοξίας τον… Κεμάλ Ατατούρκ, παρά τον κοσμαγάπητο Παΐσιο!..

    http://olympia.gr/2012/06/12/%CE%BF-%CE%B3%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%90%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5/

    Ο Γέροντας Παΐσιος για τη διάλυση της Ευρωζώνης

    Posted by docimastikos στο Ιουνίου 12, 2012

    Περίπου 20 χρόνια πριν, ο Αγιορείτης μοναχός είχε προφητεύσει τη διάλυση της ΕΟΚ.

    http://olympia.gr/2012/05/31/%CE%B3%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%90%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CE%B3/

    Γέροντας Παΐσιος: Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε

    Posted by docimastikos στο Μαΐου 31, 2012

    Γέροντας Παΐσιος: Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε

    Aναφέρονται μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, απο το 1992, που αφορούν τις σχέσεις με την Τουρκία, η οποία θα μας … επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια».(Όπως τα κατέγραψε ο Νικ. Ζουρνατζόγλου στο βιβλίο του.)

    Προβλέπονται διάφορα γεγονότα με χρονολογική σειρά

    http://olympia.gr/2014/12/18/%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84/

    Ο Σαμαρας φερνει τους κομμουνιστές στην εξουσία! Το παραδέχεται και ο Alpha.

    Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 18, 2014
    http://olympia.gr/2012/10/14/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9/

    Όταν οι κομμουνιστές έκαναν επεισόδια και απειλούσαν με βόμβες σε κινηματογράφους

    Posted by Greekx στο Οκτωβρίου 14, 2012

    http://olympia.gr/2012/05/17/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
    Οι απίστευτες προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες
    Posted by docimastikos στο Μαΐου 17, 2012
    Μόνο το 1/10 απ’ αυτές αν υλοποιηθούν, η χώρα δεν έχει μέλλον.

    http://olympia.gr/2014/10/28/%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3/

    Αμβρόσιος: τα εγγονάκια σας θα γίνουν γιουσουφάκια!
    Posted by onpolitika στο Οκτωβρίου 28, 2014
    http://olympia.gr/2015/12/11/%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%87%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B1/

    Ιδεολογία των γκέι και το «σκιάχτρο» (Αμβρόσιος)…

    Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 11, 2015

    Βρισκόμαστε υπό το κράτος της τρομοκρατίας της «κουλτούρας των γκέι». Μια ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία που επιχειρεί να επιβάλει το «αφύσικο» ως «φυσικό», το «ανώμαλο» ως «ομαλό», το «πολιτικό δικαίωμα» των διαστροφών ως «πρόοδο»…

    Το «οπλοστάσιο» και αυτής της τρομοκρατίας παράγεται, όπως κάθε τρομοκρατικό «όπλο», στις πολεμικές βιομηχανίες της Νέας Τάξης: Στους πλανητικούς μηχανισμούς της χρηματιστηριακής κακουργίας, του σύγχρονου φασισμού (4ο Ράιχ).

    Τα «πεδία μαχών»: Τα κανάλια των «νταβάδων», οι σύγχρονες αυτές ιδεολογικές εστίες της πλύσης του εγκεφάλου, του τρόμο-θεάματος και του κανιβαλισμού κάθε άποψης που αμφισβητεί την ιδεολογία και την «κουλτούρα» των γκέι: τα ιδεολογήματα και την «κουλτούρα» των μαφιόζων του χρήματος…

    Οι «επίλεκτες ομάδες», οι «ομάδες κρούσης»: Οι οργανικοί διανοούμενοι και καλλιτέχνες της Παγκοσμιοποίησης (σήμερα το σύνολο σχεδόν των διανοουμένων και των καλλιτεχνών είναι οικότροφοι του καθεστώτος και των «νταβάδων»), οι «επαγγελματίες» του είδους («αριστερών» αποχρώσεων), πληθώρα ΜΚΟ, καθώς και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»: «αριστεροί» κάθε φυράματος και «αριστεριστές»…

  2. Ο/Η του κώλου λέει:

    Πω πω πλακώσανε οι πρακτόροι μαζί με τους λαθροπρόσφυγοι

    http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/25-diafora/7114-kaisarianis-prosfugas-eipe-ston-peiraios-na-bgalei-ton-stauro
    Γράφτηκε από: Romfea.gr. Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016

    Καισαριανής: »Πρόσφυγας» είπε στον Πειραιώς να βγάλει τον σταυρό»

    Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός το οποίο τους εκμυστηρεύτηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, μετά το πέρας των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου.

    «Ξέρετε ο Μητροπολίτης Πειραιώς πήγε να μοιράσει τρόφιμα στο λιμάνι όπου έχουν τους πρόσφυγες, και φορούσε ένα σκουφάκι που είχε τον σταυρό πάνω. Τότε ένας από αυτούς που ήταν εκεί του είπε να το βγάλεις αυτό…» υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Καισαριανής.

    Ο Σεβαμιώτατος συνέχισε: »Τότε ο Μητροπολίτης φώναξε τους Αρμόδιους και είπε: Τι κατάσταση είναι αυτή; Λέει αυτός σε εμένα να βγάλω το σκουφάκι που έχει τον σταυρό; Αμέσως ο αρμσδιος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα, ενώ του έκανε παρατήρηση γι΄ αυτό που έκανε.»

    Ο Μητροπολίτης Καισαριανής στη συνέχεια έκανε την εξής αποκάλυψη, λέγοντας ότι ο Λιμενάρχης είπε στον κ. Σεραφείμ: »Σεβασμιώτατε ξέρετε ποιος ήταν αυτός; Είναι Πράκτορας από εκει κάτω…» αφήνοντας όλους αποσβολωμένους για λίγα δευτερόλεπτα!

    Επίσης ο κ. Δανιήλ τόνισε: «Μην ξεχνάτε ότι ο Αρχιεπίσκοπος πήγε εκεί στο λιμάνι να μοιράζει φαγητό στους πρόσφυγες χωρίς εγκόλπιο παρακαλώ.»

  3. Ο/Η Αδ. Κοραής λέει:

    http://www.greekopinions.gr/post/75933

    Το ψήφισμα περί “αυτοχθόνων” και “ετεροχθόνων” [1844]

    Από την άλλη, οι “ετερόχθονες” Έλληνες της διασποράς που επένδυσαν ώστε να πολιτογραφηθούν ήταν κατά τεκμήριο πιο έμπειροι και μορφωμένοι και ήταν επόμενο να καταλαμβάνουν τα πόστα του κρατικού διοικητικού μηχανισμού.

    Δημιουργείται έκτοτε μια σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα σε αυτόχθονες και ετερόχθονες, η οποία ουσιαστικά έχει ως επίδικο το κράτος και τους μηχανισμούς του και βεβαίως τη διαχείριση των δανείων και των δημοσίων εσόδων. Οι αυτόχθονες αξίωναν να εκδιωχθούν όλοι οι ετερόχθονες από τα δημόσια αξιώματα, τουλάχιστον για ολίγα χρόνια, ώσπου να βάλουν οι πολιτικοί απόγονοι του κλεφταρματολισμού “βάλσαμο στις πληγές τους”.
    Διανομή των λαφύρων
    Την πρωτοβουλία για τη σύγκρουση δεν την είχε ο πολύς λαός, ο οποίος, απηυδισμένος από το δεκαετή εμφύλιο και την ιδιοτέλεια των περισσότερων ηγετών του, το μόνο που ζητούσε ήταν να εργαστεί και με ασφάλεια στον τόπο του, αλλά οι ολιγαρχικές εκείνες μερίδες που ήθελαν να διαιωνίσουν την κυριαρχία τους και να κλέβουν, ανοιχτά σχεδόν, το δημόσιο ταμείο:

    “Η ολιγαρχία, εν τη διανομή των λαφύρων της εξουσίας, είνε η προκαλέσασα την καταχθόνιον και αντεθνικήν συζήτησιν. «Η ζήτησις μεγάλη, προσφορά ελαχίστη. Έπρεπε να καταστώσιν εκποδών απαιτηταί τίνες· και εγένετο η εφεύρεσις αύτη. Οι Έλληνες διηρέθησαν εις αυτόχθονας και ετερόχθονας!”

    Γνωρίζουμε ήδη ότι τα περίφημα δάνεια του Αγώνα πυροδότησαν αιματηρότατες εμφύλιες συγκρούσεις που συνεχίστηκαν στον ένα ή τον άλλο βαθμό για πολλά χρόνια.
    Αν είναι να μείνωμε ΗΜΕΙΣ νηστικοί
    Ας δούμε πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Τον Ιανουάριο του 1844 η Βουλή απέρριψε το αίτημα της Λακωνίας να απολαμβάνει πλήρη φορολογική ασυδοσία, διότι, σύμφωνα με το αιτιολογικό, είχε καθιερώσει αυτό το καθεστώς με ειδικό διάταγμα από το Σουλτάνο.

    Η συζήτηση γρήγορα φτάνει στο ψητό: στον κρατικό κορβανά. Μια μειοψηφία της Βουλής, με επικεφαλής τον Μακρυγιάννη και τον Παλαμήδη αξιώνει να μην κατέχουν Υπουργήματα και δημόσιες θέσεις οι ετερόχθονες.
    Ο Μακρυγιάννης, που πέθανε πάμπλουτος και αφορολόγητος, το διατυπώνει ευθέως:

    «Αν είναι να μείνωμε ΗΜΕΙΣ νηστικοί, ας πάη στο διάβολο η ελευθερία. Έφαγαν αυτοί, ας φάμε και ΕΜΕΙΣ τώρα».

  4. Ο/Η Θεολόγος λέει:

    Ελλάς Ορθοδοξία

    Από τις καρπουζοφυτείες και τις φραουλιέρες της Μανωλάδας ο δέσποτας της Καισαριανής

    Βρωμομετανάστες εγκληματίες
    http://tvxs.gr/news/ellada/oristika-kai-ametaklita-athooi-oi-pistolero-tis-neas-manoladas
    Οριστικά «αθώοι» για τον Άρειο Πάγο οι πιστολέρο της Μανωλάδας
    Ματωμένες φράουλες

    http://www.tanea.gr/news/greece/article/4109433/?iid=2

    22/01/2000
    Ενισχυμένος βγήκε ο Χριστόδουλος

    Ενισχυμένος βγήκε και στις εκλογές των δύο νέων Μητροπολιτών Καισαριανής και Φλωρίνης ο Αρχιεπίσκοπος. Και οι δύο νεοεκλεγέντες υποστηρίχτηκαν από τον κ. Χριστόδουλο και συγκέντρωσαν την απόλυτη πλειοψηφία.

    (…)

    Στην Καισαριανή με 49 ψήφους εξελέγη ο μέχρι χθες αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Δανιήλ Πουρτσουκλής, από τους στενούς συνεργάτες του κ. Χριστόδουλου, ο οποίος μόλις έγινε Αρχιεπίσκοπος τον έφερε στην Αθήνα.

    (…)

    Ο νέος Μητροπολίτης Καισαριανής Δανιήλ Πουρτσουκλής γεννήθηκε το 1952 στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Μοναχός έγινε το 1973. Από το 1974 υπήρξε στενός συνεργάτης του σημερινού Αρχιεπισκόπου, ο οποίος αμέσως μετά την εκλογή του τον τοποθετεί στην πιο σημαντική θέση, αυτή του αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου.

  5. Ο/Η eklag λέει:

    Μέχρι και κάποιοι Αλβανοί αγανάκτησαν βλέποντας την κατάληψη των γραμμών στην Ειδομένη και τα χάλια του Πειραιά.
    Μας είπαν χαρακτηριστικά:»καλά αστυνομία δεν έχετε;»
    Ας μην δοκιμάζουν λοιπόν οι διάφοροι παπαγάλοι περαιτέρω την υπομονή των εντοπίων διότι θα συμβεί ο κακός χαμός!
    Κάποιος από αυτούς εξάλλου που πετάνε παιδιά στον αέρα-καθώς έχουν τόσα που όλο και κάποιο περισσεύει-προσέθεσε:»μας είπαν να πουλήσουμε τα σπίτια μας και να φύγουμε».
    Πόσο μουσουλμάνος πρέπει να είσαι για να χάψεις αμάσητο κάτι τέτοιο;

    p.s.
    Τι απέγινε αλήθεια-μιας και για ανήλικα ο λόγος-
    με την υπόθεση αυτών στη Ν.Δ. οι οποίοι τα γουστάρουν σφόδρα και πληρώνουν όσο όσο μέχρι και τους Μολδαβούς προκειμένου να τα αποκτήσουν και να τα βασανίσουν;
    Πώς το κανόνισαν οι ανωμαλάρες;
    Αυτοί θα πηδάνε τα ΑΝΗΛΙΚΑ και οι Φούφηδες Κούληδες κ.τλ. θα πηδάνε τους γονείς τους;
    Άει σιχτίρ καθοίκια!

    • Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

      εβέσθυτι αγανακτοισμένι ναζοισταίς

      ww.stoxos.gr/2016/04/blog-post_296.html

      ΑΦΓΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο Κ@ΡΓΙΟΛΗΣ!!! ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ!!!
      Writen by ΣΤΟΧΟΣ 2 days ago – 0 Comments

      • Ο/Η Kάσυ Διάρη, πεδωψιχωλώγως λέει:

        Αιφοιμερίς ο Στώχως
        Eβέσθιτη, πωνώψιχι και πατρειόταις
        Αγαπάμαι τα ξαινοιταιμαίνα πεδάκοια και τον Χίτλερ
        Ίμαστεν ι σπωρά τον νοικοιμαίνον του 45

  6. Ο/Η Mίμης ο σιδεράς λέει:

    Μην κάνετε τον δικαστή και μην παίζετε Ελληναράδες με τον πόνο των άλλων

    Μία ομάδα από Σουλιώτισσες (ποικίλλει ο αριθμός τους, από 22 έως 57), για να μη συλληφθούν ζωντανές από τους Τουρκαλβανούς που τις πολιορκούσαν στο Ζάλογγο, στήνουν κυκλικό χορό και στη συνέχεια ρίχνονται στον γκρεμό με τα παιδιά τους. Πραγματικό γεγονός ή εθνικός μύθος;
    Η μοναδική συγκεκριμένη μαρτυρία για το Χορό του Ζαλόγγου προέρχεται από τον αξιωματικό του Αλή πασά, Σουλεϊμάν αγά, αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού. Το αφηγήθηκε στον εξισλαμισμένο γάλλο μισθοφόρο Ιμπραήμ Μανσούρ Εφέντι, ο οποίος τη συμπεριέλαβε σε βιβλίο του που κυκλοφόρησε στο Παρίσι το 1828 με τις αναμνήσεις του από την Αυλή του Αλή Πασά. Σύμφωνα με τη μαρτυρία αυτή, οι γυναίκες «πιάστηκαν από τα χέρια κι άρχισαν ένα χορό, που τα βήματά του τα κινούσε ένας ασυνήθιστος ηρωισμός και οι αγωνία τού θανάτου τόνιζε το ρυθμό του… Στο τέλος των επωδών, οι γυναίκες βγάζουν μία διαπεραστική και μακρόσυρτη κραυγή, που ο αντίλαλός της σβήνει στο βάθος ενός τρομακτικού γκρεμού, όπου ρίχνονται μαζί με όλα τα παιδιά τους».
    Ο Πρώσος διπλωμάτης και περιηγητής Γιάκοπ Μπαρτόλντι (1779 – 1825) είναι ο πρώτος που κατέγραψε το γεγονός μεταξύ 1803 και 1804, ευρισκόμενος στα Ιωάννινα, χωρίς να αναφέρεται στο χορό. Ο αγωνιστής του ‘21 και απομνημονευματογράφος Χριστόφορος Περραιβός (1773 – 1863) είναι ο πρώτος έλληνας συγγραφέας, που αναφέρεται στο Χορό του Ζαλόγγου στη δεύτερη έκδοση της «Ιστορίας του Σουλίου και της Πάργας» (1815). Στην έκδοση, όμως, του 1857 δεν κάνει αναφορά σε χορό.
    Το 1888 ο Συριανός λόγιος και ιστορικός Περικλής Ζερλέντης (1852-1925) διατύπωσε επιφυλάξεις και αμφιβολίες για το χορό του Ζαλόγγου, ύστερα από επιτόπιο έρευνα, χωρίς να αμφισβητεί το γεγονός της αυτοθυσίας των Σουλιωτισσών. Χρόνια αργότερα, ο φιλόλογος Αλέξης Πολίτης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, υποστήριξε σε άρθρο του στο περιοδικό «Ο Πολίτης» (2005), ότι τραγούδι, που συνόδευε το χορό, το πασίγνωστο «Έχε γεια καημένε κόσμε» αναφέρεται για πρώτη φορά μόλις το 1908.

    Το έτος αυτό ο συγγραφέας της «Γκόλφως» Σπυρίδων Περεσιάδης παρουσίασε για πρώτη φορά το θεατρικό έργο «Ο Χορός του Ζαλόγγου», που διαδόθηκε ευρύτατα στον ελλαδικό χώρο, μέσα από παραστάσεις «μπουλουκιών» και ερασιτεχνικών τοπικών θιάσων και ίσως εκεί να οφείλεται η διάπλαση του «Χορού του Ζαλόγγου» ως ιστορικού γεγονότος.

    ΠΗΓΗ: http://www.sansimera.gr/articles/861#ixzz45DUpozuj
    Film

    Όπως και να χει όμως, σεβασμός στον πόνο των ανθρώπων


  7. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Κάθε φοβία που δεν αντιμετωπίζεται, μετατρέπεται σε μικροψυχία, σε επιθυμία να φορτώσουμε σε άλλους τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν. Οδεύουμε αναπόφευκτα,σε ανοικτές κοινωνίες. Αυτό μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους: ή με τον τρόπο των εξουσιαστών ή με βάση τον Δυτικό πολιτισμό, τα θεμέλια του οποίου είναι- θα το πω χίλιες φορές- ο ελληνικός πολιτισμός και το κλέος του. Οι εξουσιαστές επιχειρούν, (και) με το πρόβλημα των προσφύγων και μεταναστών να αποκτηνώσουν περισσότερο τον δυτικό άνθρωπο και να αποδομήσουν τις Δυτικές αξίες, που αποτελούν εμπόδιο στον στόχο τους, για παγκόσμια κυριαρχία. O ρατσισμός και το μίσος για τους «άλλους», αποτελεί άρνηση να δεί κάποιος, τον άνθρωπο σαν ένα ενιαίο είδος και προετοιμάζει το έδαφος (έχει συμβεί αναρίθμητες φορές), για συγκρούσεις οι οποίες για να αντιμετωπιστούν-υποτίθεται-, θα χρειαστεί να μειωθούν ακόμη παραπέρα οι ελευθερίες του ανθρώπου, ελευθερίες πού αναπτύχθηκαν στην αρχαία Ελλάδα, στην Αναγέννηση και στον Διαφωτισμό. Παραδείγματα: οι νόμοι περί παρακολούθησης πολιτών δήθεν για την αντιμετώπιση της 17 Νοέμβρη και της τρομοκρατίας, αφού όλοι είμαστε δυνάμει ύποπτοι, οι αντιδημοκρατικοί νόμοι που ψηφίστηκαν στις ΗΠΑ, μετά τις 9/11 κλπ κλπ.

  8. Ο/Η eklag λέει:

    Ο άνθρωπος δεν υπήρξε ποτέ ενιαίο είδος.
    Και ως μη τέτοιο τον θεώρησε και ο (αρχαίος) ελληνικός πολιτισμός.
    Έκτοτε στον σοσιαλισμό των ολίγων εκλεκτών οι ακατέργαστοι πολλοί-με μικρά μόνο διαλείμματα-
    προτάσσουν βαρβαρότητα και μόνο με την αντικατάστασή μας εξ ολοκλήρου από ρομπότ θα εκλείψει παντελώς και η συγκεκριμένη θεώρηση.
    Αμήν και πότε!

    • Ο/Η Γιάννης λέει:

      Αν εννοείς τον χαρακτηρισμό «βάρβαρος», στους αρχαίους Ελληνες είχε αιτία καθαρά γλωσσική. Επειδή στα αυτιά τους ακούγονταν ένα συνεχές βαρ-βαρ. Ακόμη και άλλους Ελληνες που δεν μιλούσαν καθαρά τα ελληνικά τους αποκαλούσαν βάρβαρους( έτσι θα ονόμαζαν και εμάς). Σε κάθε περίπτωση, κάποιος είπε: «Αλλοίμονο φίλοι μου, πρέπει να ξεπεράσουμε και τους Ελληνες!». Με την ιδέα σου, περί ρομπότ, αν εννοείς την αντικατάσταση της δουλειάς(κάτι βαρετό) με μηχανές, ώστε να εκλείψουν θρησκείες, κόμματα, πολιτικά συστήματα, χρήμα, οικονομία και εν τέλη οι ίδιοι οι εξουσιαστές, «συμφωνώ με χίλια».

  9. Ο/Η Antifa2 λέει:

    Η ανθρωποσφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά και η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής – Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Το πλήρες κείμενο – Μέρος Α’


    ………………….
    Από την ετυμηγορία εναντίον των ψυχρών εκτελεστών του διαβόητου 10ου Αποσπάσματος Σαμποτάζ Franc Kos, Stanko Kojic et al που καταδικάστηκαν από 40-43 χρόνια κάθειρξη ο καθένας, σελίδα 121. Οι συγκεκριμένοι βαρυποινίτες -πλέον- εθεάθησαν την 11η Ιουλίου 1995 μαζί με Ελληνες εθελοντές να καταστρέφουν το τζαμί της Σρεμπρένιτσα. Στο απόσπασμα, ο λόγος του Milenko Zivanovic στο σπίτι του Ζβόνκο Μπάγιαγκιτς, παρουσία του Μητροπολίτη Kacavenda και των Ελλήνων της ΕΕΦ, με θέμα «Αφού καθαρίσαμε χτες βράδυ τη Σρεμπρένιτσα και εξαφανίσαμε κάθε ίχνος μουσουλμανικής ζωής, πρέπει να κάνουμε το ίδιο στη συνέχεια και στις άλλες μουσουλμανικές περιοχές».

    ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του XYZ Contagion: «Αφού ελευθερώσαμε τη Σρεμπρένιτσα τώρα, να δώσει ο Θεός κάποτε να ελευθερώσουμε και την Κωνσταντινούπολη».
    Vlasenica Βοσνίας, 12 Ιουλίου 1995, μια μέρα μετά την κατάληψη της Σρεμπρένιτσα. Ο διωγμένος αργότερα παιδόφιλος Μητροπολίτης Zvornik-Tuzla Vasilije Kacavenda κολακεύει τους Ελληνες τιμώμενους για την συμμετοχή τους στην πτώση της Σρεμπρένιτσα. Παρόντες στο επινίκιο γεύμα ήταν και Ελληνες εθελοντές, μεταξύ των οποίων οι Μήτκος Αντώνιος και Καλτσούνης Κωνσταντίνος. Μαζί τους στο τραπέζι οι Ζβόνκο Μπάγιαγκιτς, ο στρατηγός Milenko Zivanovic και άλλοι πολλοί.
    ………………

  10. Ο/Η eklag λέει:

    Αναφέρομαι δυστυχώς στην επιθυμία των «εξουσιαστών» να μας εξαλείψουν ως είδος.
    Μακάρι να επικρατούσε η δική σας ευγενική εκδοχή αλλά δεν το βλέπω…

    • Ο/Η Po λέει:

      δεν χρειάζεται κανείς να μας εξαλείψει ως είδος.
      το κάνουμε μόνοι μας.

      Η υπογεννητικότητα στη χώρα είναι από τις υψηλότερες στον πλανήτη.

  11. Ο/Η laskaratos λέει:

    Οι προσωπικές διαδρομές των Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου, Λαπαβίτσα, Γλέζου, κάτι δείχνουν για την ποιότητα της ΛΑΕ και για όλον αυτόν τον κόσμο των προβεβλημένων στελεχών.

    http://www.efsyn.gr/arthro/neo-forea-anakoinose-o-kostas-lapavitsas
    08.04.2016
    Νέο φορέα ανακοίνωσε ο Κώστας Λαπαβίτσας

    ……………………………….
    «Η Ελλάδα είναι σε μια φυλακή, η ανεργία είναι τεράστια, ιδιαίτερα για τους νέους. Ακόμα και αν το πρόγραμμα είναι ελαφρώς ηπιότερο αυτή δεν είναι προοπτική για το μέλλον. Η λογική κατάληξη θα είναι να τεθεί ξανά το ζήτημα για τη νομισματική έξοδο. Που είναι και η μόνη λογική δομική λύση με προοπτική για το μέλλον κατά την άποψή μου» τονίζει ο Κώστας Λαπαβίτσας.

    Παραδέχεται ότι έχουν γίνει λάθη στην προσέγγιση της αριστεράς αναφορικά με την έξοδο από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξηγεί πως η ταυτόχρονη έξοδος τόσο από την Ευρωζώνη όσο και από την ΕΕ είναι μια απερισκεψία.

    «Αν η έξοδος από το Ευρώ είναι δύσκολη μία φορά η ταυτόχρονη έξοδος και από την Ένωση είναι δύσκολη δέκα φορές. Δεν θα λυθεί το πρόβλημα των εργαζομένων με την διπλή έξοδο, θα κάνουμε χειρότερη την κατάστασή τους αν φύγουμε τρέχοντας και από την ΕΕ σε ένα σαββατοκύριακο. Αυτή η προοπτική παρουσιάζεται ως αριστεροσύνη αλλά στην πράξη πρόκειται για έλλειψη ανάλυσης» επισημαίνει.
    …………………..

  12. Ο/Η Ένας ιερέας λέει:

    http://www.romfea.gr/diafora/7510-bostoni-dialeji-gia-prosfugiko-stin-ellada-kai-i-ekklisia

    Βοστώνη: Διάλεξη για προσφυγικό στην Ελλάδα και η Εκκλησία

    Του Θεόδωρου Καλμούκου

    Διάλεξη για το επίκαιρο θέμα των προσφύγων και τη συμβολή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, αλλά και τη γενικότερη προσέγγισή του από θεολογικής πλευράς, έδωσε ο καθηγητής της Δογματικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Χρυσόστομος Σταμούλης.

    (….)

    Στην αρχή της διάλεξης προβλήθηκαν φωτογραφίες από την άφιξη και παραμονή των προσφύγων στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη νήσο Λέσβο, καθώς και η έκφραση φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης από τους κατοίκους της Λέσβου, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι έχουν χτυπηθεί έντονα από τη συνεχιζόμενη για έκτη χρονιά οικονομική κρίση.

    Ο καθηγητής κ. Σταμούλης είπε, ανάμεσα στα άλλα, πως «θεώρησα, πως απόψε, σε έναν τόπο έντονης μετανάστευσης, σε έναν τόπο που βίωσε ανέμους άγριων φυλετικών ταραχών και συγκρούσεων, όπως είναι η Αμερική, και ερχόμενος από την Ελλάδα που σήμερα αποτελεί τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό καταυλισμό μεταναστών της ευρύτερης Ανατολής, θα είχε νόημα να μιλήσουμε για το μυστήριο της ετερότητας για τον άλλο, για τον μετανάστη και τη μετανάστευση, για το μυστήριο του ξένου.

    Και τούτο διότι, εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με Θεό και ανθρώπους, οφείλουμε να πούμε πως όλη η ιστορία της θείας Οικονομίας, από τη δημιουργία του κόσμου έως και τον εσχατολογικό του προορισμό είναι μια ιστορία μετανάστευσης ενός λαού πάροικου και παρεπίδημου.

    Γι’ αυτό και ο πολύς Γρηγόριος ο Θεολόγος, με έμφαση τονίζει, πως η Εκκλησία συγκροτείται ουσιαστικά από ένα έθνος μεταναστών, το οποίο βρίσκεται σε αναμονή του θαύματος».

    Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο καθηγητής κ. Σταμούλης τόνισε πως«για να δει κανείς τον Θεό της Ορθοδοξίας οφείλει να κοιτάξει κατάματα τον άνθρωπο της Ορθοδοξίας.

    (….)

    Σε άλλο σημείο, είπε πως «βέβαια, για κάποιους η Εκκλησία περιορίζεται σε πράξεις τελετουργικές, σε μια κάποια διεκπεραίωση. Η σε πράξεις θεσμικές μιας συντεταγμένης και ταυτόχρονα εκστατικής από την αλήθεια των πραγμάτων ζωής.

    Λείπει, συνεπώς, από την όρασή τους τόσο η λειτουργία πριν τη λειτουργία, όσο και η λειτουργία μετά τη λειτουργία.

    Βρισκόμαστε, έτσι, συχνά ενώπιον αντιλήψεων και νοοτροπιών καθαρότητας, που εισάγουν μια κάποια «ορθόδοξη ειδωλολατρία» και «πνευματικότητα», εκεί όπου ο Θεός αδυνατεί να σχετιστεί με τον κόσμο και τον άνθρωπο. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να σχετιστεί με το βέβηλο και το υποδεέστερο;».

    Ο κ. Σταμούλης έκανε αναφορά στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο, στην ευρύτητα του πνεύματος και απόψεών του και αναφέρθηκε σε επιστολή του στον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γραμμένη την 21η Φεβρουαρίου του 1991στην οποία του έγραψε τα εξής:

    «Με συγχωρείτε αν προσέρχομαι αυτόκλητος σύμβουλος, αλλά το θέμα των μειονοτήτων με απασχολεί από παιδί, αφού ήμουνα μειονοτικός και εγώ. Ο υπερεθνικισμός σε καμιά περίπτωση δεν ωφελεί. Θα μας το πει αυτό, εάν δεν μας το είπεν ήδη, η Ευρωπαϊκή Κοινότητα, που οδηγεί στην Πανευρώπη».

  13. Ο/Η eklag λέει:

    Οι «προβλέψεις» μου αφορούν σε κάπως πιο απώτερο μέλλον και σε όλη την ανθρώπινη φυλή.
    Ως προς την υπογεννητικότητα της χώρας ούτε αυτή την «κάνουμε μόνοι μας».
    Δεν γνωρίζω μόνο εγώ τόσα ζευγάρια που επιθυμούν επιπλέον παιδί-παιδιά και δεν προχωρούν
    ακριβώς γιατί δεν έχουν την απαίτηση να τα ταΐσει ο Αλλάχ,ούτε βλέπουν ως λύση να τα πετάνε στον αέρα και όπου προσγειωθούν,στην αγκαλιά π.χ. αν είναι μωρά κοριτσάκια κανενός ακόλαστου με τη φάτσα και τα ήθη του Μωάμεθ.
    Έτσι έχουν τα πράγματα και όχι όπως κάποιος-οι θα ήθελαν να έχουν.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.