Λειτουργία Κυριακής: Εις μίαν, αγίαν, ομοούσιαν, οικογενειακήν φωτογραφίαν ΣΥΡΙΖΑν

[(δεν) Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών]

Leitourgia_kyriakis17.1.16

«Ξεμπερδεύουμε με το Παλιό»

 

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Λειτουργία Κυριακής. Bookmark the permalink.

8 Responses to Λειτουργία Κυριακής: Εις μίαν, αγίαν, ομοούσιαν, οικογενειακήν φωτογραφίαν ΣΥΡΙΖΑν

  1. Ο/Η Left and Liberal λέει:
  2. Ο/Η Psycho λέει:

    Έσκισε η κοινωνική δικαιοσύνη του Τσίπρα, δώσαμε πάλι τα φώτα στους πίθηκους της ΕΕ.
    Τελευταίοι (28o) στο δείκτη Δικαιοσύνης της Ε.Ε.

    http://www.social-inclusion-monitor.eu/social-justice-index/

    Social Justice Index
    «Social Justice in the EU – A Cross-national Comparison»
    EU Social Justice Index
    1Sweden
    7.48
    2Finland
    7.13
    3Denmark
    7.06
    4Netherlands
    6.96
    5Czech Republic
    6.63
    6Austria
    6.61
    7Germany
    6.55
    8Luxembourg
    6.54
    9Slovenia
    6.34
    10Estonia
    6.19
    11Belgium
    6.16
    12France
    6.12
    13United Kingdom
    5.94
    EU Average
    5.60
    14Malta
    5.50
    15Lithuania
    5.37
    16Poland
    5.36
    17Slovakia
    5.16
    18Ireland
    5.10
    19Cyprus
    5.09
    20Portugal
    5.03
    21Spain
    4.85
    22Croatia
    4.74
    23Latvia
    4.70
    Italy
    4.70
    25Hungary
    4.44
    26Bulgaria
    3.75
    27Romania
    3.69
    28Greece

  3. Ο/Η laskaratos λέει:

    http://www.protagon.gr/scripta/editorial/diorize-o-mitsotakis-na-mi-diorisei-kai-o-tsipras-44341027242

    Διόριζε ο Μητσοτάκης, να μη διορίσει και ο Τσίπρας;

    «Γιατί όχι;» θα μπορούσε να λέει ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι θλιβερό, ειδικά γι αμία αριστερή κυβέρνηση, να συντηρεί τις φαυλότητες τις οποίες κατήγγειλε…

    Η κυβέρνηση προσπαθεί να συμψηφίσει τους δικούς της διορισμούς συγγενών και κολλητών με αντίστοιχους προηγούμενων κυβερνήσεων

    Γιώργος Καρελιάς

    Οι αποκαλύψεις για απανωτούς διορισμούς συγγενικών προσώπων του Πρωθυπουργού και υπουργών έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στην κυβέρνηση. Και, ως γνωστόν, ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος, όταν καλείσαι να δώσεις απαντήσεις.

    Οταν αποκαλύφθηκε ότι ο τελευταίος διορισμός ήταν μιας εξαδέλφης του Πρωθυπουργού, το μέγαρο Μαξίμου δεν επιχείρησε να δώσει πειστική απάντηση. Δεν επικαλέστηκε καν το γεγονός ότι πρόκειται για μετακλητή υπάλληλο, η οποία θα αποχωρήσει μόλις αποχωρήσει και ο υπουργός-εργοδότης της (αυτό θα ήταν ένα επιχείρημα, έστω όχι τόσο πειστικό, αλλά θα ήταν κάτι).

    Αντ’ αυτού το πρωθυπουργικό γραφείο επέλεξε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, κατηγορώντας την οικογένεια Μητσοτάκη ότι έχει εκθρέψει το πελατειακό κράτος επί δεκαετίες (εδώ).

    Και για να μη μείνει καμιά αμφιβολία, η κυβέρνηση επικαλέστηκε το διορισμό ενός άλλου ανιψιού, του νέου προέδρου της ΝΔ, όταν ο ίδιος ήταν υπουργός. Διοχέτευσε, μάλιστα και τα σχετικά έγγραφα (εδώ).

    Οι προηγούμενοι διόριζαν και είχαν εκθρέψει το πελατειακό κράτος και το κράτος των συγγενών και κολλητών (τους). Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας. Αραγε, το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και η νέα κυβέρνηση (αριστερή, τρομάρα της);

    Τι θέλει να μας πει η κυβέρνηση; Δύο πράγματα. Πρώτον, ότι δεν διορίζει μόνον αυτή, διόριζαν και οι προηγούμενες. Και, δεύτερον, ότι επειδή διόριζε ο Μητσοτάκης, δικαιούται να διορίζει και ο Τσίπρας.

    Πράγματι, οι προηγούμενοι διόριζαν και είχαν εκθρέψει το πελατειακό κράτος και το κράτος των συγγενών και κολλητών (τους). Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας. Αραγε, το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και η νέα κυβέρνηση (αριστερή, τρομάρα της); Είναι επιχείρημα αυτό για μια κυβέρνηση που εξελέγη -υποτίθεται- για να διορθώσει (και) τις φαύλες πρακτικές του παρελθόντος;

    Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ακυρώσει αυτές τις φαύλες πρακτικές, αναγνωρίζοντας το λάθος, επιχειρεί να τις δικαιολογήσει επικαλούμενος τις ίδιες αμαρτίες των προκατόχων του. Θλιβερά πράγματα.

    Είναι να απορεί κανείς πώς μέσα σε μόλις ένα χρόνο η νέα κυβέρνηση καταφέρνει να υιοθετήσει τις πιο απεχθείς πρακτικές του παρελθόντος.

    Ισως την εξήγηση δίνει η ρήση του Οσκαρ Ουάιλντ: «Η εξουσία είναι ταπεινωτική. Εξευτελίζει τόσο εκείνον που την ασκεί, όσο και εκείνον που την υφίσταται».

  4. Ο/Η του κώλου λέει:

  5. Ο/Η Κάποιος λέει:

    O Πανούσης στο χορό των μπάτσων, το κιτς σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια

  6. Η λυσις το Αττικο κομμα περιφερειακης αναπτυξης και παραγωγικης ανασυγκροτησης σε συνεργασια με το Θεσσαλονικιο αντιστοιχο κομμα.

    Στοχος του Αττικου κομματος ειναι παροχη κινητρων για την αποκεντρωση των μετοικων στην γεννεθλια γη. Θα εξαιρεθουν κρισμες ειδικοτητες οπως νοσοκομοι/ες, νευροχειρουργοι, ψυχιατροι,…

    Στοχος της επομενης δεκαετιας ειναι να μετακινηθει μεγαλο μερος των -ουτως ειπειν- επαρχιωτων με ακινητη περιουσια στην υπολοιπη Ελλαδα* , να δραστηριοποιηθει παραγωγικα και να ερχεται το ΣΚ για τις εκαστοτε αναγκες του (γυναικες 🙂 , μπουζουκια, θεατρο οι κουλτουριαρηδες ,….)

    * δεν γραφω επαρχια για να τα εχω καλα με ολους, ως φερελπις πολιτικος 🙂 του υπο ιδρυση Αττικου κομματος περιφερειακης αναπτυξης και παραγωγικης ανασυγκροτησης (το σημα του κατωθι)

  7. Ο/Η Mίμης ο σιδεράς λέει:

    http://jungle-report.blogspot.gr/2015/11/blog-post.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Jungle-report+(JUNGLE-Report)

    Δουρόσγουροι και Πασοκοσύριζες

    τάδε έφη SKY

    22 Νοε 2015 , 11:51 π.μ.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.