H Σύνοδος στις επάλξεις της μάχης κατά των ντιγκιντάγκα

[Ο Ιερός Λόχος των ρασοφόρων θα νικήσει τα Σόδομα και τα Γόμορα που απειλούν το Έθνος]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Η ηρωική μάχη του Αρχιεπισκόπου και της Αγιοτάτης Συνόδου κατά της ομοφυλοφιλίας αλλά και της παιδεραστίας προκαλεί φθόνον. Τασσόμεθα παρά το πλευρόν της κρατικής Εκκλησίας και αποδοκιμάζουμε πλανημένα δημοσιεύματα όπως το κάτωθι, απυθύνοντες έκκλησιν στους ευλαβείς αναγνώστες μας  να γεμίσουν τα αφορολόγητα παγκάρια και να πυκνώσουν τις φιλανθρωπικές δωρεές περιουσιών, ώστε πλήρως εξοπλισμένη να δυνηθεί η μαχόμενη Ιεραρχία να νικήσει στον πόλεμο κατά του σατανικού σεκς (Οι εικόνες αποτελούν αυθαίρετη προσθήκη στο άρθρο,  ως δείγμα των όπλων που χρησιμοποιεί ο Εωσφόρος στην μάχη αυτή).

«Ουαί υμίν, Ιερείς και Φαρισαίοι υποκριτές!» (ΘΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-iefimerida.gr, 23/01/2024  18:51). «Δεν περίμενε κανείς διαφορετική αντίδραση από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το κοινωνιολογικό ζήτημα, όμως, που για άλλη μια φορά αναδύεται από την στάση της είναι η βαθύτατη υποκρισία που διακρίνει τους «ανθρώπους του Θεού» (που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν ότι όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως… χαρακτηριστικών, είμαστε τέκνα» του!), η δογματική τους προσήλωση στην άρνηση της πραγματικής, ζώσας πραγματικότητας από καταβολής κόσμου, η δογματική θωράκισή τους πίσω από επινοημένες «αξιωματικές αλήθειες» που ποτέ δεν ίσχυαν…

Τι λένε, δηλαδή, οι παπάδες; «Τι τον θέλουν οι ομοφυλόφιλοι τον πολιτικό γάμο, αφού έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα που επιζητούσαν μέσω του συμφώνου συμβίωσης. Δεν τους αρκεί;». Δεν τους ενοχλεί το γεγονός ότι είναι χιλιάδες τα ομόφυλα ζευγάρια που ζουν «σαν παντρεμένοι» και η κοινωνία έχει πλέον αρχίσει να τα ενσωματώνει και να τα αποδέχεται, δεν θέλουν το… τυπικό του πολιτικού γάμου (που είναι και εκτός δικαιοδοσίας και αρμοδιότητάς τους!), τους ενοχλεί ο τύπος που θέλει να καθιερώσει για τα δικαιώματά τους η μόνη αρμόδια πολιτεία! Να… περάσει το «δικό τους» επιζητούν. Να επιβεβαιώσουν την ολοένα και φθίνουσα εικόνα ότι η Κατεστημένη Εκκλησία συνδιοικεί και έχει αποφασιστικό λόγο!

Οι συνεχείς ήττες της Εκκλησίας (πολιτικός γάμος, σύμφωνο συμβίωσης ετερόφυλων ζευγαριών, εναρμόνιση στο θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες με τα διεθνώς ισχύοντα, το δικαίωμα των νέων παιδιών να μη διδάσκονται το μάθημα των θρησκευτικών εφ’ όσον δεν πιστεύουν στην Χριστιανική Ορθοδοξία αλλά στον… όποιον άλλο Θεό ή πουθενά), αντί να τους προβληματίσουν και να τους οδηγήσουν σε εκσυγχρονισμό του ρόλου τους, τους μετατρέπουν σε φανατικούς αγιατολάδες! Επιμένουν να δίνουν χαμένες μάχες χαρακωμάτων, δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι. Και σταδιακά και νομοτελειακά να αποξενώνονται από την ζώσα κοινωνία…

Ξέρουν ότι πολλά ομόφυλα ζευγάρια έχουν αποκτήσει με τον έναν ή άλλον τρόπο, νόμιμο ή… διά της πλαγίας, παιδιά με ελλειμματικά δικαιώματα που τους δημιουργούν αξεπέραστα προβλήματα, πρακτικά και ψυχολογικά. Και κάνουν σαν να μην είναι αυτή η πραγματικότητα που χρήζει ρύθμισης…

Βγαίνουν με τα πλουμιστά άμφια και τις χρυσές μίτρες τους οι ιεράρχες στους άμβωνες και με χυδαίες εκφράσεις του πεζοδρομίου καθυβρίζουν, λοιδορούν τους ομοφυλόφιλους ως «ανώμαλους», διεστραμμένους, αποβράσματα, επειδή η ομοφυλοφιλία είναι… αμαρτία!

Η ομοφυλοφιλία υπήρξε εκ φύσεως φαινόμενο από καταβολής κόσμου ως ιδίωμα (και όχι επιλογή, «καπρίτσιο», ηθελημένη διαστροφή) των δημιουργημάτων του Θεού -στον οποίο ομνύουν! Άρα, είναι και αυτοί «τέκνα» του!

Η ασκητική ζωή του ανώτερου κλήρου προκαλεί τον φθόνο, που γιγαντώνεται εκ του γεγονότος πως δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι κληρικοί, όπως άλλωστε δήλωσε και ο Μητροπολίτης της εκλογικής επαρχίας του κου Αντώνη Σαμαρά.

Πώς ταιριάζει αυτή η πραγματικότητα με τις θεοπάλαβες δοξασίες τους. Δεν καταλαβαίνουν ότι αρνούνται τον ίδιο τον Θεό(τους) μ’ αυτήν την στάση τους; Και κάθε Κυριακή στους ναούς, οι παπάδες ζητούν… πιστοποιητικό σεξουαλικής «ορθότητας» πριν δώσουν την Θεία Μετάληψη στους προσερχόμενους πιστούς;

Και κάτι πιο «σκανδαλιστικό» από την υποκριτική συμπεριφορά τους: είναι κοινό μυστικό, που αναγνωρίζεται από ολόκληρη την κοινωνία (και επιβεβαιώνεται από την σωρεία των κατά καιρούς «πιπεράτων» σκανδάλων και αποκαλύψεων), ότι οι κόλποι της Εκκλησίας, από τα κατώτερα μέχρι τα ανώτερα, ιεραρχικά, επίπεδα, βρίθουν ομοφυλόφιλων μελών, που τα γνωρίζουν οι τοπικές κοινωνίες αλλά και η ευρύτερη! Γιατί, αφού η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία (και ακόμη μεγαλύτερη η παιδοφιλία, «σπορ» στο οποίο έχει αποδειχθεί και δικαστικά ότι επιδίδονται οι «άγιοι), δεν τους έχει αποβάλει από τις τάξεις της η Κατεστημένη Εκκλησία, αλλά… τους καλύπτει και τους υποθάλπει, βολικά εθελοτυφλούσα και υποκρινόμενη ξεδιάντροπα;

Ουαί υμίν Ιερείς και Φαρισαίοι σκοταδιστές!».

YΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Από τον ηρωικό αγώνα του ιερού κλήρου στα πεδία των τηλεοπτικών μαχών

This entry was posted in θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

2 Responses to H Σύνοδος στις επάλξεις της μάχης κατά των ντιγκιντάγκα

  1. Παράθεμα: H Σύνοδος στις επάλξεις της μάχης κατά των ντιγκιντάγκα | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

  2. Ο/Η laskaratos λέει:

    https://www.avgi.gr/politiki/447749_o-dialogos-poy-eihe-me-ton-mitropoliti-peiraios-serafeim

    09.05.23 20:57
    Αυγή Newsroom

    «Είναι χαρά μου που είμαι εδώ, γνωρίζω ότι η Ιερά Μητρόπολή σας έχει ένα ιδιαίτερο έργο και μια ιδιαίτερη παρουσία στο κοινωνικό χώρο, το οποίο εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα, γιατί πιστεύω ότι στις μέρες μας, αν έχουμε κοινό σκοπό, τη δικαιοσύνη, οφείλουμε να κάνουμε πράξη τη δικαιοσύνη, προστατεύοντας τους αδύναμους», είπε ο κ. Τσίπρας σε διάλογο που είχε με τον Μητροπολίτη Πειραιώς μπροστά στις κάμερες. «Και πραγματικά η Ιερά Μητρόπολη του Πειραιά κάνει αυτή την προσπάθεια και έχετε αποδώσει σημαντικό έργο στους συνανθρώπους που βρίσκονται ευάλωτοι στον κοινωνικό ιστό. Βεβαίως πρέπει και η πολιτεία να κάνει περισσότερα, και να ενισχύσει τις προσπάθειες σας», συνέχισε.

    https://www.lifo.gr/blogs/imerologio/na-xeres-poso-i-istoria-adiaforei-gia-ti-pisteyeis

    Nα ‘ξερες πόσο η Ιστορία αδιαφορεί για το τι πιστεύεις!

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ προσέρχεται στην έκτακτη συνεδρίαση της Εκκλησίας της Ελλάδος, σήμερα. Το βλέμμα του είναι κάπως ζοφώδες και σκληρό, αν και εκπροσωπεί μια θρησκεία που έχει για πρόταγμα την αγάπη. Υπάρχει ένα πάτερν μίσους στις περισσότερες δηλώσεις του συγκεκριμένου κυρίου, ανέκαθεν ― ειδικά όταν αφορούν εκείνο το θέμα για το οποίο εκκρίνει το πιο πηχτό φαρμάκι του: την ομοφυλοφιλία. Έχει ειδικό κόλλημα με το θέμα, σχεδόν ψυχαναλυτικού ενδιαφέροντος.

    Εδώ και χρόνια, ο συγκεκριμένος κύριος με το κομψό μαύρο ένδυμα με αύρα Balenciaga, επιδίδεται σε αλλεπάλληλα κηρύγματα μίσους, που πλέον θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στο δικαστήριο, αλλά η πραγματικότητα αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται ― υπάρχει κάτι καλύτερο από το να οργίζεσαι μαζί του: να τον αγνοείς.

    Έχει καμακώσει με τη ρομφαία του οτιδήποτε έχει σχέση με την αγάπη μεταξύ ομοφύλων (από το σύμφωνο μέχρι τα gay φιλιά στα σίριαλ), αλλά όσο πιο πολύ μαίνεται, τόσο πιο αδιάφορα η ζωή αλλάζει. Και γίνεται καλύτερη, δημοκρατικότερη, ανθρωπινότερη. Γιατί καθώς αλλάζουν οι κοινωνίες και οι νόμοι, χιλιάδες άνθρωποι παύουν να ζουν κυνηγημένοι· να φοβούνται· να κρύβονται· να γερνάνε και να πεθαίνουν μόνοι.

    Ο σκληρός γέρων με τα μαύρα που βλέπετε, αυτά τα έχει λύσει: είναι ίσως straight, έχει αξιώματα, λεφτά, το ποίμνιο τού φιλά το χέρι. Αν και προσποιείται τον άτεγκτο, ποτέ δεν κατέκρινε τις αληθινές πληγές της χώρας του. Ποτέ δεν τα έβαλε με τους επιφανείς εγκληματίες, τους αληθινά διεφθαρμένους, τους παιδόφιλους, τις κρυφές Μεσσαλίνες του παπαδαριού, τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους αδίκως πλουτίσαντες. Αυτό που τού τρελαίνει το μυαλό είναι ένα ― το ίδιο πάντα: το πώς συνουσιάζονται οι ενήλικοι, κοσμικοί LGBT μεταξύ τους! Η κλινοπάλη των ομοφυλοφίλων!

    Ο κύριος με το παράξενο πυργώδες καπέλο, που κακώς ποτέ δεν το αξιοποίησε ο Κωστέτσος, δεν έχει διδαχθεί τίποτε από το φτύσιμο της Ιστορίας. Δεν έχει δει ότι τελικά τίποτα δεν απέδωσε τόσα χρόνια η ρητορική του μίσους του: οι LGBT+ και φιλιούνται στην τηλεόραση· και συνάπτουν σύμφωνα συμβίωσης· και σε λίγο θα παντρεύονται δίχως παπά, αφού ο παπάς άφησε το γάμο και πήγε για πουρνάρια. Δεν με θέλεις μια, δεν σε θέλω δέκα.

    Ακόμη κι αν αυτός ο νόμος δεν περάσει τώρα, θα περάσει τα επόμενα χρόνια. Υπό αυτή ή κάποια άλλη κυβέρνηση. Γιατί, θέλει δεν θέλει αυτός ο κύριος με το αδυσώπητο βλέμμα, η ζωή προχωράει και οι άνθρωποι (μέσα από τα βάσανά τους και την συνείδηση της θνητότητας) αντιλαμβάνονται όλο και πιο καθαρά ότι η αγάπη δεν χωράει στα σχήματα, αφού είναι αυτή που δημιουργεί τα σχήματα: είναι η ζωοποιός δύναμη του ανθρώπου.

    Αγάπα και κάνε ό,τι θέλεις. Αυτός ο γέρων είναι απλώς η αχρείαστη γραφειοκρατία που σε καθυστερεί…

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.