Ο ΟΑΕΔ κάνεις αυξήσεις (σε δημοσιογράφο bien sûr!)

Μετανοείτε: Η ανάκαμψις προ των πυλών  

Άνεργοι, ακούσατε, ακούσατε! Η κρίση τελείωσε, η ανάκαμψη ξεκίνησε!

O ΟΑΕΔ από το κομπόδεμά του κάνει ΑΥΞΗΣΕΙΣ στους μισθούς. Μικρές, αλλά πάντως αυξήσεις. Σημασία έχει η διάθεση. Και πού να δείτε όταν δημεύουν τα ακίνητα όσων δεν μπορούν να πληρώνουν τους φόρους. Τότε θα δείτε πραγματικές αυξήσεις. Λοιπόν, δείτε τη μεγαλοφωτογραφία (όπως λέμε μεγαλοκοπέλα) και πιστεύσατε:

oaed-raise

Και μην ακούτε τους κακόβουλους που θα μας πουν ότι αφορά υπάλληλο του ΔΟΛ.

Στο κάτω μέρος, λίγο πριν την υπογραφή -για όσους διαθέτουν το πλεονέκτημα της πρεσβυωπίας- γράφει:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ανακαθορίζουμε το βασικό μηνιαίο μισθό του με σχέση εργασίας ιδ. Δικαίου αορίστου χρόνου δημοσιογράφο του ΟΑΕΔ ΠΑΠΑΔΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ

από 1/1/2013 μέχρι 30/4/2013 σε 2.155,00€

και από 1/5/2013 σε 2.189,00€

This entry was posted in Διακρίσεις (κάθε είδους), Λειτουργία Κυριακής, Των Αμνοεριφίων. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ο ΟΑΕΔ κάνεις αυξήσεις (σε δημοσιογράφο bien sûr!)

  1. Ο/Η eklag λέει:

    Δεν θα ησυχάσω αν δεν μάθω τι λέει η Σώτη και επί αυτού του θέματος.
    Πώς να υπογράψω έτσι αψήφιστα την πρωτοβουλία των 2258;
    Ο Σημίτης κι ο Βενιζέλος βέβαια αποτελούν τρανταχτές ήδη εγγυήσεις!
    αλλά ένας άνθρωπος του πνεύματος βοηθάει όσο να πεις!

  2. Ο/Η H NΔ δεν πληρώνει λέει:

    Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται, λένε. Τι γίνεται όμως όταν ο ίδιος ο Καίσαρας είναι άτιμος και υποκριτής και αδιαφορεί να κρατήσει ακόμη και τα προσχήματα; Το ερώτημα καλείται να απαντήσει η ΝΔ, η οποία, την ίδια στιγμή που κατηγορεί τους απανταχού δήθεν τζαμπατζήδες, ζητώντας επιτακτικά να πληρώσουν τα «σπασμένα» και επικαλείται διαρκώς τη νομιμότητα, αρνείται πεισματικά να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το χαράτσι για το κτίριό της στη Συγγρού, για περισσότερο από έναν χρόνο.

    Χρησιμοποιεί δε ως άλλοθι για το διαρκώς αυξανόμενο χρέος της και την αδιαφορία ή αδυναμία της να το αποπληρώσει την οικονομική κρίση και ζητάει από τη ΔΕΗ συνεχείς διευκολύνσεις, οι οποίες πάντοτε γίνονται δεκτές. Η ΔΕΗ την ώρα που δίχως δισταγμό, αφήνει χωρίς ρεύμα πολυμελείς οικογένειες που δεν έχουν τα στοιχειώδη, για τα μάτια της ΝΔ, παρανομεί. Και, ακόμη κι όταν αποφασίζει να δράσει εκδίδοντας εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης, για ένα χρέος που σήμερα ξεπερνά το μισό εκατ. ευρώ, αυτές δεν υλοποιούνται.

    Παράλληλα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χρωστούν εκατομμύρια στο ΙΚΑ. Κάνουν ρυθμίσεις χρεών τις οποίες δεν τηρούν ποτέ και αργότερα κάνουν νέες ρυθμίσεις τις οποίες επίσης δεν τηρούν. Τα κόμματα, με μπροστάρισσα τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, αντιλαμβάνονται το κράτος ως παραμάγαζό τους. Κι όταν κανείς τους εγκαλεί και τους ζητάει απαντήσεις, χώνουν το κεφάλι στην άμμο και κάνουν πως δεν βλέπουν. Μαζί τους και οι πληττόμενοι από τα τερτίπια τους φορείς του δημοσίου.

    Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε όλα τα ντοκουμέντα στο HOT DOC που κυκλοφορεί

  3. Ο/Η H Mεσσηνία παραμεθόριος λέει:
  4. Ο/Η Liberal λέει:

    http://www.naftemporiki.gr/story/733422

    Με υπουργική απόφαση οι έλεγχοι στα εκκλησιαστικά ιδρύματα

    Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

    Οι κληρικοί της Εκκλησίας της Κρήτης εξαιρούνται από το νόμο για την αξιολόγηση 4024/2011.

    -Οι διαχειριστικοί έλεγχοι σε εκκλησιαστικά νομικά πρόσωπα θα γίνονται πλέον μετά από υπουργική απόφαση. Καταργούνται οι διενεργούμενοι διαχειριστικοί έλεγχοι που δεν γίνονται με υπουργική απόφαση.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.