Ο Χριστός τον οποίο υπηρετείτε, οδηγεί τζιπ και φοράει μποτάκια prada

Ο Β.Αλεξάκης απαντά στον Πειραιώς Σεραφείμ
(ή, Πως να απαντάτε στους γραφικούς)   

god-pradaΑξιότιμε Μητροπολίτη Πειραιώς, με ξαφνιάζει πράγματι το γεγονός ότι η ροζοσπαστική νεολαία, που γράφει παντού συνθήματα, αποφεύγει να εκφράζεται πάνω στους τοίχους των εκκλησιών.

Σε επιστολή σας της 21ης Ιουλίου (άργησα να τη διαβάσω γιατί έκανα διακοπές στην προσφιλή σας Τήνο) ισχυρίζεσθε ότι η επιείκεια των νέων είναι κατανοητή, δεδομένου ότι η Εκκλησία είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που μοιράζει γεύματα στους φτωχούς, φτωχή κι αυτή, εφόσον έχει δώσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της στο κράτος, και ότι έχει χύσει αίμα για την ελευθερία των Ελλήνων. Αλλά το Κατάρ, το οποίο επισκέφθηκε πρόσφατα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, δεν συνηθίζει να διαπραγματεύεται με φτωχούς. Τι συζήτησε εκεί ο κύριος αυτός; Μήπως την εκμετάλλευση των εκτάσεων που διαθέτετε στη Βουλιαγμένη; Αμφιβάλλω αν θα αρκούσε μια σελίδα αυτής της εφημερίδας για να δημοσιευθεί ο πλήρης κατάλογος των περιουσιακών στοιχείων της Εκκλησίας, ανοικοδόμητων εκτάσεων και κτηρίων σ’ όλες τις μεγάλες πόλεις, γραφείων, ξενοδοχείων, βενζινάδικων, πάρκινγκ. Ακόμη και οι πλέον θεοσεβείς Ελληνες θα έμεναν άναυδοι ανακαλύπτονας τις διαστάσεις της επιχείρησής σας, διότι τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. Παρά το γεγονός ότι εδώ και λίγο καιρό το κράτος φορολογεί τα κέρδη σας, εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με άκρα ελαστικότητα απέναντί σας: δεν απαιτεί να κόβετε αποδείξεις για τα διόλου ευκαταφρόνητα ποσά που εισπράττετε, όταν για παράδειγμα δίνετε μια ευλογία στο νεκροταφείο και τα οποία φυσικά δεν φορολογούνται, δεν σας έχει επιβάλει φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας και επιπλέον μισθοδοτεί τους κληρικούς! Είσθε η μόνη μεγάλη εταιρεία που δεν πληρώνει καν το προσωπικό της! Οσο για τα γεύματα που μοιράζετε και που δεν κοστίζουν παρά 80 λεπτά το ένα, αυτά μάλλον οι σπόνσορές σας τα πληρώνουν παρά εσείς. Δεν αγνοώ ότι μερικοί παπάδες πήραν μέρος στον αγώνα του ’21, όμως η ηγεσία της Εκκλησίας δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την εξέγερση των Ελλήνων. Υπήρξατε πάντα με το μέρος της εξουσίας, όποια κι αν ήταν αυτή. Δεν λησμονείτε ελπίζω ότι ευλογήσατε όλα τα δικτατορικά καθεστώτα που επιβλήθηκαν στον τόπο. Η σημερινή κρίση θα ήταν μια ευκαιρία να εξιλεωθείτε για τα αμαρτήματά σας. Αλλά δυστυχώς δεν έχετε μάθει να δίνετε, μόνο να παίρνετε.

Ο Χριστός τον οποίο υπηρετείτε, οδηγεί τζιπ και φοράει μποτάκια prada.

Μετά τιμής,

Βασίλης Αλεξάκης

συγγραφέας

Ελευθεροτυπία

This entry was posted in Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

22 Responses to Ο Χριστός τον οποίο υπηρετείτε, οδηγεί τζιπ και φοράει μποτάκια prada

  1. Ο/Η laskaratos λέει:

    H επιστολή δημοσιεύτηκε στην «Ελευθεροτυπία».

    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=2013-07-28&s=epistoles
    _______________________

    Επί της ουσίας τώρα, συγχαρητήρια στο Βασίλη Αλεξάκη για την εντιμότητα και την παρρησία του.
    Σημειώνω πως αρνείται να υπακούσει στο λαϊκισμό των καιρών και να κολακέψει τη νεολαία, όπως συστηματικά κάνουν όλοι και ειδικά η Αριστερά. Ο κ.Αλεξάκης ανήκει στην Αριστερά, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε μέρος και στο τελευταίο συνέδριό του.

    Θα ήταν πολύ χρήσιμο, αν απευθυνόταν με το μεγάλο κυρος που διαθέτει και στο κόμμα αυτό, το οποίο όχι μόνο έχει ξεχάσει τη φορολόγηση της Εκκλησίας, το χωρισμό της από το Κράτος, την ανάληψη της μισθοδοσίας του κλήρου από την Εκκλησία, όχι μόνο συγκαλύπτει μεγάλα ιερά οικονομικά (και όχι μόνο) σκάνδαλα (περιουσία Ταμείου κληρικών που άρπαξε η Αρχιεπισκοπή, σκάνδαλα Αλληλεγγύης και Βουλιαγμένης κλπ), όχι μόνο έχει κρύψει κάτω από το χαλί τις πιο στοιχειώδεις αστικοδημοκρατικού τύπoυ μεταρρυθμίσεις που ενοχλούν την Εκκλησία, αλλά ηγετικά του στελέχη (Τσίπρας, Γλέζος, Παππάς, Αμανατίδης, Κοδέλας, Βαγγ.Διαμαντόπουλος, Συρμαλένιος, Δερμιτζάκης κλπ) προβαίνουν σε εκδηλώσεις και δηλώσεις υπέρ του κλήρου, υπέρ της Εκκλησίας, που μερικές από αυτές ξεπερνούν τα όρια της πολιτικής χυδαιότητας, όπως η συστηματική προσπάθεια ηγετικών κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ να συγκαλύψουν (ακόμη και στο εξωτερικό, λέγοντας ψέμματα: Τσίπρας στην Κροατία) τη συνεργασία και την ανοχή της Εκλησίας προς τη σατανιστική και αιρετική (φυλετισμός) Χρυσή Αυγή, η οποία έχει εισδύσει στους κόλπους του εκκλησιάσματος.

  2. Ο/Η Eωσφόρος λέει:

    H Eφημερίδα των Συντακτών

    http://www.efsyn.gr/?p=83108

    31/07/13

    Η αποκρατικοποίηση της Εκκλησίας αναγκαία

    Του Γιώργου Ν. Οικονόμου
    Δρ Φιλοσοφίας

    (……….)

    Το δημόσιο ταμείο οφείλει να μισθοδοτεί τον απαραίτητο αριθμό υπαλλήλων που προσφέρουν υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο και στο κοινό αγαθό. Ομως οι ιερείς και οι μητροπολίτες δεν προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Είναι μεν κρατικοί υπάλληλοι, αλλά όχι δημόσιοι, δεν είναι χρήσιμοι για το δημόσιο αγαθό. Χωρίς κρατικούς ιερείς και μητροπολίτες δεν θα σταματήσει η πραγματική ζωή, χωρίς όμως δημόσιους διδασκάλους, καθηγητές, γιατρούς, δημοτικούς υπαλλήλους, ο δημόσιος βίος αποσυντίθεται και το κοινό αγαθό εξαλείφεται. Οι ιερείς και οι μητροπολίτες ασχολούνται με τελετές, κηρύγματα και ηθικολογίες που αφορούν τον ηθικό και μεταφυσικό κόσμο των πιστών ενός μόνο θρησκευτικού δόγματος.

    (…………)

    Είναι εμφανές πως τα διαπλεκόμενα και πελατειακά κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ δεν προτίθενται να προβούν στη λύση του μεγάλου προβλήματος και της μεγάλης αδικίας. Σημειωτέον ότι το ΠΑΣΟΚ αρχικώς είχε στο πρόγραμμά του τον χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας, όμως ποτέ δεν προέβη σε υλοποίηση, ενώ επί Σημίτη τον απάλειψε και από το πρόγραμμα. Αποδεικνύεται, δηλαδή, πως το εν λόγω ζήτημα είναι ταμπού και σε αυτό το ταμπού φαίνεται να υποκλίνεται και η Αριστερά. Η τελευταία έχει μεν στο πρόγραμμά της τον χωρισμό, αλλά δεν εξηγεί τι σημαίνει αυτός και πώς θα πραγματοποιηθεί. Είναι μάλλον σίγουρο πως μια κυβέρνηση της Αριστεράς θα μεταθέσει το ζήτημα στο μακρινό μέλλον, με διάφορες προφάσεις περί συγκυριών, συσχετισμών δυνάμεων ή διαφόρων προτεραιοτήτων, αποτυγχάνοντας για μία ακόμη φορά και οδηγώντας την κοινωνία σε ένα επιπλέον αδιέξοδο.

    Το ζήτημα του χωρισμού Κράτους και Εκκλησίας δεν είναι δευτερεύον ζήτημα, αλλά κομβικό και ζωτικής σημασίας για τη συγκρότηση πολιτικής κοινωνίας, η οποία καρκινοβατεί. Χωρίς πολιτική κοινωνία είναι αδύνατη οποιαδήποτε ουσιαστική μεταρρυθμιστική προσπάθεια. Εάν η αναγκαία αποκρατικοποίηση της Εκκλησίας δεν γίνει τώρα, σε συνθήκες μεγάλης χρεοκοπίας, κοινωνικής εξαθλίωσης και ανθρωπιστικής κρίσης, θα φαλκιδευτεί η πολιτική αναγέννηση που έχει ανάγκη η χώρα. Το ζήτημα αυτό είναι όχι μόνο οικονομικής και κοινωνικής τάξης, αλλά πρωτίστως ζήτημα ισονομίας και δικαιοσύνης – δικαιοσύνης πολιτικής, όχι θρησκευτικής.

  3. Ο/Η Eωσφόρος λέει:

    Ξεφτίλα

    http://www.axortagos.gr/frastiki-epithesi-voulefti-stin-panagia-tis-tinou.html

    Φραστική επίθεση σε βουλευτή στην Παναγία της Τήνου!

    Αμέσως μετά ξεκίνησε να μιλά προς το εκκλησίασμα ο μητροπολίτης. Προσφωνώντας τους επισήμους και μόλις είπε «αξιότιμε κύριε βουλευτά…» κάποιος ηλικιωμένος κύριος από το εκκλησίασμα τον διέκοψε φωνάζοντας: «Δεν είναι κανένας βουλευτής εδώ, σεβασμιότατε… Υπάρχει κάποιος;». «Ναι, εγώ!», φώναξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ηλικιωμένος και καλοστεκούμενος κύριος τον πλησίασε, ενώ οι παριστάμενοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι, στάθηκε μπροστά από τον βουλευτή και τον ρώτησε: «Ποιος είσαι και από ποιο κόμμα;». «Είμαι ο Νίκος Συρμαλένιος από τον ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο βουλευτής και τότε… ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε: «Τι γυρεύεις στην εκκλησία; Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ είστε άθεοι! Να φύγεις από την εκκλησία». Κάποιοι από το εκκλησίασμα «συμμάχησαν» με τον ηλικιωμένο και φώναξαν: «Δίκιο έχει… Είναι άθεοι! Δεν έχουν θέση εδώ!» Ο βουλευτής διατήρησε την ψυχραιμία του, ενώ προς το μέρος του διαμαρτυρόμενου κινήθηκε ο αστυνομικός διευθυντής αλλά και ο αρχιερατικός επίτροπος, με την παρέμβαση του οποίου αποφεύχθησαν τα χειρότερα. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε εκτός ναού και η Δοξολογία συνεχίστηκε.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Ο ευσεβής κ.Συρμαλένιος (τρέχει σε πολλές θρησκευτικές εκδηλώσεις για να προσευχηθεί στον Κύριο) του ΣΥΡΙΖΑ δεν πληροφορήθηκε ποτέ πως ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Μυκόνου Δωρόθεος ο Βήτα (νομίζω ο πλέον ενάρετος από όλους τους μητροπολίτες, τέκνον πνευματικόν του βράχου ηθικής Δωροθέου του Άλφα του σοσιαλιστού), έκανε μνημόσυνο επίσημα στο διαβόητο πορνοφασίστα μητροπολίτη Πρεβέζης Στέλιο Κορνάρο, βασανιστή της Μακρονήσου, τον οποίο η Σύνοδος (Άνθιμος Θεσσαλονίκης και σία) αθώωσε, παρά την πανελλήνια κατακραυγή.

      http://xanemo.blogspot.gr/2012/12/blog-post_12.html

      «Η Μητρόπολη Σύρου τιμά τον ιεροεξεταστή της Μακρονήσου, «Άγιο Πρεβέζης» Στυλιανό».
      _______________________

      Η μητρόπολη Μυκόνου, Σύρου κλπ (ναοδομία και πανυγηρόσπιτα κλπ), που έχει μπει στο στόχαστρο των συκοφαντιών, έχει μπουζουριάσει
      http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/9128-5189

      (που θα έλεγε στη γλώσσα της και η Ζαρούλια) το δημοσιογράφο Σάκη Μαυρέλη

      http://www.lifo.gr/mag/features/1266

      που σέρνει τα εξ αμάξης στον αγιότατο Δωρόθεο.

      Εδώ άλλη μια υπόθεση που απασχόλησε τη Δικαιοσύνη σχετικά με κληρικό στη Μύκονο

      http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2252&Itemid=68

      (Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, θα καθίσει σε λίγη ώρα ο 24χρονος «κοσμικός» καλόγερος που «ψώνιζε» από gay site και πουλούσε εικόνες),

      εδώ η αντιεκκλησιαστική Ηρωδιάς, πάλι μαίνεται

      http://directnews.gr/greece/6411–2.html

      αλλά ο κ.Συρμαλένιος, δεν πτοείται, στέκεται στο ύψος του με απαράμιλλη απάθεια, γνωρίζοντας πως ο Αντίχριστος βυσσοδομεί σε βάρος της Εκκλησίας Σύρου-Τήνου- Μυκόνου, νήσου της οποίας οι ευσεβείς δήμαρχοι παραπέμπονται για οικονομικές υποθέσεις.
      http://www.skai.gr/news/greece/article/228011/mukonos-parapebodai-gia-upexairesi-o-nun-kai-o-proin-dimarhos-1/

      Τέτοιοι μαχητικοί αριστεροί βουλευτές αποτελούν ελπίδα για το λαό μας και για την ηθική ανόρθωση της χώρας.

  4. Ο/Η Tsakalias λέει:

    Πω, πω…
    Τι πρωτότυπος προοδευτικός λόγος…..
    Ω,ρε μάγκα, πολύ πρώτος ο τυπάς…

    Μιλάμε, θα πρέπει να είστε χαβαλέδες!!! Ελάτε, παραδεχτείτε το!!!! Όταν επιλέγεις αυτή τη βλακεία για ανάρτηση, πρέπει να είσαι πολύ κουραμπιές!!!!!!
    Άντε στη Γαλλία καλέ μου άνθρωπε, ζήσε τη ζωή σου, και άσε τις σάχλες!!! Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε!!! Εξιλέωση, αμαρτήματα!!!! Μόνο κάφροι πείθονται από τέτοιες βλακείες του κιλού με το δήθεν υφάκι του φιλοσοφημένου σκεπτόμενου, που σκέφτεται βέβαια, αλλά μάλλον σκέφτεται πότε θα πά να φάει κανένα γαλλικό έδεσμα!!!!

    Αυτή η καφρίλα έφερε τους φασίστες στα σημερινά ποσοστά, από την εποχή που τύποι σαν και σένα, έβριζαν ζωντανά στην τηλεόραση τους κατοίκους του Αγίου παντελεήμονα που έκλαιγαν για την κατάντια της ζωής τους!!!!!

    Η καφρίλα του φασισμού έρχεται ως αντίλογος στην άλλη άκρη. Οι δύο άκρες μαλώνουν, τα δύο φασιστικά σύνολα λέει το ένα τον άλλον φασίστα!!!! Οι αριστεροί φασίστες αποδομούν τα εθνικά ζητήματα με ψέμα, και οι δεξιοί φασίστες αποδομούν το ολοκαύτωμα και υμνούν τον εθνικοσοσιαλισμό πάλι με ψέμα!!!! Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!!!!! Και οι δύο ασελγούν επάνω στην ιστορία βγάζοντας πλαστή οποιαδήποτε πτυχή της ιστορίας δεν βολεύει τις ιδεοληψίες τους!!!!!!! Έχουν το θράσος να μιλάνε οι αριστεροί για τις δεξιές χούντες, αυτοί που έχουν στην πλάτη τους εκατομμύρια αθώα κουφάρια!!!! Λες και διαφέρουν έστω και στο ελάχιστο οι αριστερές από τις δεξιές χούντες, ο Στάλιν από τον Πινοσέτ ή ο Μάο από τον Φράνκο!!!!!

    Ελεεινοί κορδατόπληκτοι και νοσταλγοί των ναζί!!!!!!! Κουνείστε το κεφάλι σας το άδειο να συνέλεθετε, αλλιώς να πάτε να πνιγείτε παρέα όλοι οι φασίστες μαζί και να μας αφήσετε ήσυχους!!!!!!

    • Ο/Η Μέλισσα λέει:

      Κόψε τα ψυχοφάρμακα – ή άρχισέ τα, αναλόγως. Πάντως ό,τι κάνεις, σου κάνει πολύ κακό. Και κόψε κι αυτή την παπαριά με τα «δύο άκρα» που την αραδιάζεις λες και τη σκέφτηκες εσύ πρώτος. Γελοίε.

      • Ο/Η Psycho λέει:

        Ο κύριος Τσακ. είναι σε ιερή υπηρεσία.
        Αν κόψει τα φάρμακα θα χειροτερέψει.
        Πρέπει πάντως να αλλάξει ψυχίατρο.

      • Ο/Η athriskos λέει:

        Κυρία Μέλισσα, μισό λεπτό, δεν είναι σωστό να αποκαλείτε γελοίο κάποιον που κατά την γνώμη σας είναι ψυχοπαθής. Διότι αν όντως είναι ψυχοπαθής αυτό δεν μπορεί να γίνεται δίχως την θέληση του πάνσοφου θεού. Και ο θεός τίποτε το γελοίο δεν κάνει.

  5. Ο/Η Koυ κου! λέει:

    (από αριστερά) κ. Αθανάσιος Χρονόπουλος – Εκτελεστικός Σύμβουλος Δ.Σ. ΕΑΒ,
    Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεώργιος,
    K.Λινάκης – Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΑΒ,
    Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος,

    http://www.haicorp.com/index.php/el/media-center.html?start=18

    Διοικητής της ΕΑΒ με πλαστά πτυχία πήρε μισό εκατομμύριο μισθούς

    »Λαβράκι» για τους επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης. Επικεφαλής της ΕΑΒ με πλαστά πτυχία και »χρυσούς» μισθούς

    Αύγουστος 04 2013
    Ήταν επικεφαλής των γενικών διευθυντών της ΈΑΒ, διετέλεσε μέλος θυγατρικών της αμυντικής βιομηχανίας από το 2005 μέχρι και σήμερα που έχει την ιδιότητα του εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου και όλα αυτά με πλαστό πτυχίο πανεπιστημιακών σπουδών.

    Όπως δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, η υπόθεση του Αθανάσιου Χρονόπουλου αποκαλύφθηκε από έρευνα που πραγματοποίησε το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης

    • Ο/Η Koυ κου! λέει:

      http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63852168

      ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

      ΠΓΔΜ: Τρία χρόνια φυλακή για τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας

      Σε ποινή φυλάκισης τριών χρόνων, καταδίκασε δικαστήριο των Σκοπίων τον προκαθήμενο της «Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αχρίδας», Ιωάννη (κατά κόσμον Ζόραν Βρανίσκοσκι), καθώς τον έκρινε ένοχο για «ξέπλυμα χρήματος», μέσω θρησκευτικού συλλόγου

  6. Παράθεμα: Ο Χριστός τον οποίο υπηρετείτε, οδηγεί τζιπ και φοράει μποτάκια prada

  7. Ο/Η Observer λέει:

    http://www.lifo.gr/team/readersdigest/40437

    4.8.2013 | 13:19

    Ο συγγραφέας Βασίλης Αλεξάκης απαντά στον Πειραιώς Σεραφείμ
    (ή, Πως να απαντάτε στους Μητροπολίτες)

    Από το μπλογκ του Ροϊδη

    http://tvxs.gr/news/blogarontas/o-xristos-ton-opoio-ypireteite-odigei-tzip-kai-foraei-mpotakia-prada
    Ο Χριστός τον οποίο υπηρετείτε, οδηγεί τζιπ και φοράει μποτάκια prada
    14:34, 04 Αυγ 2013 | tvxsteam
    roides.wordpress.com

  8. Ο/Η Sigmund Freud λέει:

    Σάρωσε στο διαδίκτυο η ανάρτηση, η Ελευθεροτυπία το είχε θάψει στις Επιστολές της, χτύπησε συναγερμός γιατί η γλώσσα του Αλεξάκη τσακίζει κόκκαλα, πλάκωσε και ο εκκλησιοκομμάντος ο Τσακαλίας να πει την κακία του.

  9. Ο/Η laskaratos λέει:

    Ένα ναζιστικό «χριστιανικό» μπλογκ της εθνικής κρατικής Εκκλησίας της Ελλάδας, ξεχωρίζει σε «Ελληνόπουλα» και σε μη τα παιδάκια που γεννιούνται στην Ελλάδα. Θρηνεί για τις γεννήσεις που είναι λιγότερες από τους θανάτους, αλλά δεν μας λέει γιατί δεν θέλει τα μεταναστόπουλα να καλύψουν αυτό το κενό και γιατί δεν θρηνεί για τα χιλιάδες υπεράριθμα Αφρικανόπουλα και Ασιατόπουλα που πεθαίνουν της πείνας, αφού οι πολύτεκνοι (λόγω θρησκοληψίας και αμάθειας) γονείς τους δεν μπορούν να τα θρέψουν.
    Σε ποιές σελίδες του Ευαγγελίου βασίζει αυτές τις ναζιστικές αισχρότητες;
    Που τις θεμελιώνει;

    http://ierapostoli.wordpress.com/2013/08/04/genniseis-2012_sok/

    Δεινή ήττα της Εκκλησίας της Ελλάδος αποτελούν τόσο η ουσιαστική κατάργηση της αργίας της Κυριακής όσο ( και ακόμα περισσότερο ) η ουσιαστική γενοκτονία του Ελληνορθόδοξου γένους των Ρωμιών, αλλά και η επικράτηση των πολιτικών “γάμων” έναντι των θρησκευτικών για πρώτη φορά μετά το 1981!!! Για πρώτη φορά οι γεννήσεις έφτασαν στο ψυχολογικό όριο των 100.000 ( από τα οποία μόλις τα 85.000 είναι Ελληνόπουλα ) και οι θάνατοι εκτοξεύτηκαν στις 117.000, δημιουργώντας ένα έλλειμμα 17.000 ανθρώπων, που είναι ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια μετανάστευση νέων και μεσήλικων προς το εξωτερικό !

  10. Όταν υπάρχει κακοπιστία…ούτε μπορείς να δεις την αλήθεια,ούτε να την ακούσεις…ούτε να τη δεις…Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς αγωνίζεται τον καλό αγώνα κι όποιος θέλει ακολουθεί…

    *ΑΔΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ !

  11. Ο/Η haris64 λέει:

    εσυ ποιον υπηρετεις? η εμμονη σου με την συγκεκριμενη πιστη εχει καποια αναφορα! δειξε μας ευθεως ποιος εισαι και ποια οργανωση εξυπηρετεις.

    • Ο/Η Po λέει:

      πριτς!
      αν πρώτα δεν μου πεις…
      -τι και ποιον (εξ)υπηρετεί η εκκλησία του Παύλου
      -και ποιος είσαι εσύ, ποιο το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ σου.

    • Ο/Η Σ. Βασδέκης λέει:

      Επειδή ο Ρο δεν πρόκειται να σου φανερωθεί, μάθε τώρα την αλήθεια, που την ξέρω εγώ από καλά καλύτερα:

      Εξυπηρετεί
      την Νέα Τάξη Πραγμάτων,
      τους Μασόνους,
      τους Γυφτοσκοπιανούς,
      τους Ιεχωβάδες,
      τους κομμουνιστές,
      τους Σιωνιστές και δηλαδή
      τους Εβραίους.
      Α, και λιγάκι τους μουσουλμάνους φονταμενταλιστές.

      Κοντολογίς όλο το κακό συναπάντημα, αυτούς να πούμε που μέρα νύχτα δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να κακομελετούν την Ελλάδα.

  12. Ο/Η laskaratos λέει:

    Η Εκκλησία έχει δείξει απόλυτη αδιαφορία και δείχνει έτσι ποιά πραγματικά είναι:

    http://www.tanea.gr/news/greece/article/5037624/poy-xathhkan-ta-502-paidia-twn-fanariwn/

    Υπόθεση «Αγία Βαρβάρα»

    Πού χάθηκαν τα 502 παιδιά των φαναριών;

    Την εξαφάνιση 502 ανήλικων επαιτών από το ίδρυμα Αγία Βαρβάρα, όπου φιλοξενούνταν στις αρχές του 2000, ανακινεί το υπουργείο Δικαιοσύνης. Παράλληλα, εδώ και έναν χρόνο η Επιτροπή του ΟΗΕ κατά των Βασανιστηρίων ζητεί καταλογισμό πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών

  13. Ο/Η Θρηνούν οι Αγιορείτες για τη ΧΑ λέει:

    http://xairete.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2490.html

    Οχιά διμούτσουνη το «αγιορείτικο βήμα»! Νέα αβάντα στη «χρυσή αυγή»! Κλαίει και οδύρεται το κωλογερο-Παϊσιακό σάιτ! Διατείνεται με σημερινή του ανάρτηση, ότι «πλημύρισε από λαθρομετανάστες η Αθήνα», διότι λέει μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα, περιορίστηκε η δράση της «χρυσής αυγής»!

    http://www.agioritikovima.gr/arxeio/29495-i-chrui-augi-ef
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΦΥΓΕ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ – ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΑΘΗΝΑ .

    Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2013
    .
    Πλημμύρισαν οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας από λαθρομετανάστες αμέσως μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα, όταν θεώρησαν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή που αποτελούσε την βασική πολιτική δύναμη που έθετε μετ’επιτάσεως το ζήτημα της κατάληψης του κέντρου των μεγάλων πόλεων από λαθρομετανάστες.

    Δύο εβδομάδες τώρα οι περιοχές Ομόνοιας, Αγίου Παντελεήμονα και κλπ στην Αθήνα ανακαταλήφθηκαν από του λάθρο με αποτέλςσμα να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες των περιοχών αυτών.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.