Πορνεία, φοροδιαφυγή, ψέματα, σατανισμός, αντισημιτισμός και Χρυσή Αυγή

Καμία υγιής κοινωνία δεν θα ανεχόταν να ευλογούν ιερείς της κρατικής Εκκλησίας τα ορμητήρια αυτών των ανθρώπων   

Χρ.Παππάς απόγονος κληρικών και στρατιωτικών, έμπορος επίπλων, θαυμαστής του παιδεραστή βασανιστή και φονιά Στράιχερ. Χρήστος Μεντζελόπουλος, παρθένος, πολέμιος του στοματικού σεκς, διάδοχος του ιερού Καλλίνικου, που παραιτήθηκε «για λόγους υγείας», όταν κατηγορήθηκε από κληρικούς και πνευματικά του τέκνα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Χρ.Παππάς απόγονος κληρικών και στρατιωτικών, έμπορος επίπλων, θαυμαστής του παιδεραστή βασανιστή και φονιά Στράιχερ. Χρήστος Μεντζελόπουλος, παρθένος, πολέμιος του στοματικού σεκς, διάδοχος του ιερού Καλλίνικου, που παραιτήθηκε «για λόγους υγείας», όταν κατηγορήθηκε από κληρικούς και πνευματικά του τέκνα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Όσο ξετυλίγεται η δράση της Χ.Α. ως νόμιμου ανερχόμενου κόμματος, αποκαλύπτονται παλιές αμαρτίες και αναπτύσσεται στα ηγετικά της στελέχη το αίσθημα της παντοδυναμίας, που τους εξωθεί στο να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Διαστροφική εκδήλωση συγκαλυμμένων και καταπιεσμένων ερωτικών επιθυμιών, αναξιοπρεπής πλουτισμός, φοροκλοπή, ψευτοφιλανθρωπίες και ακραίες εκφράσεις μίσους μέσα από τις «καλλιτεχνικές ανησυχίες» των μελών της. Καμία υγιής κοινωνία δεν θα ανεχόταν οι παράνομες δράσεις αυτής της οργάνωσης που φτάνουν μέχρι αιματηρές επιθέσεις σε βάρος πεινασμένων ξένων να μένει ατιμώρητη. Καμία υγιής κοινωνία δεν θα ανεχόταν να ευλογούν ιερείς της κρατικής Εκκλησίας τα ορμητήρια αυτών των ανθρώπων. Θέλω απλά να επισημάνω εδώ πως η επίσης ανερχόμενη αξιωματική Αντιπολίτευση, που υιοθετεί ανεπιφύλακτα τα μισθολογικά αιτήματα των ένστολων με την (κατά Τσίπραν) «κοινωνική υπεραξία» (μια νέα ανάγνωση των μαρξιστικών όρων), αποφεύγει παράλληλα να φέρει στο φως, κεντρικά και επίσημα, την ανικανότητα της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας να κάνουν το καθήκον τους. Υποθέτω ότι θεωρεί πως και αυτά θα λυθούν με το γνωστό μαγικό τρόπο, με ένα άρθρο ενός Νόμου όταν αρπάξει την εξουσία με τη βοήθεια του εκλογικού νόμου (η απλή αναλογική ξεχάστηκε!) ως κυβέρνηση λαϊκής μειοψηφίας, μόνη ή με την ψήφο του κ.Καπερνάρου (Ανεξέλ), συνήγορου των αναβαλλόμενων δικών  της Σκορδέλη.

Κάνω μια μικρή καταγραφή:
Α) Παναγιώταρος ο Ομολογητής της Ορθοδοξίας, υπερασπιζόμενος τον ανδρισμό του θεού: «Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες! Ε, Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες!».
Β) Κασιδιάρης ο Ευσεβής, σε αστυνομικούς: «Θα σας γαμήσω, θα έχουμε νεκρούς, κάθεστε και τον παίζετε».
Γ) Hotel New Dream («Ξενοδοχείο ημιδιαμονής που συνευρίσκονται πόρνες με πελάτες»-HOT DOC, K.Bαξεβάνης-τ.16): «Η φορολογική φωλίτσα του ζεύγους Μιχαλολιάκου»
http://www.left.gr/article.php?id=15511
«Είναι ιδιοκτήτες ακινήτων αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά τα παραχωρούν δωρεάν σε τρίτους αποποιούμενοι κάθε οικονομικό όφελος και στην Εφορία εμφανίζονται ως «βιοπαλαιστές». Είναι βασικοί «αιμοδότες» επιχείρησης ΑΕ, χωρίς να εισπράττουν ούτε ένα ευρώ από τα κέρδη της που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ, ενώ προσφέρουν «αμισθί» τις υπηρεσίες τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Το «ελληνικό δαιμόνιό τους» περιπλέκεται -με το αζημίωτο- με Βορειοηπειρώτες που διαθέτουν εξελληνισμένα ονόματα και οι οποίοι καταβάλλουν διά της τεθλασμένης παχυλά ενοίκια για το ξενοδοχείο – καταφύγιο… φιλήδονων ζευγαριών «New Dream» στην πλατεία Αττικής. Αυτά και άλλα «θαυματουργά» συνθέτουν το οικονομικό προφίλ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια, που έχουν ταχθεί στο ύψιστο πατριωτικό καθήκον να «καθαρίσουν την ελληνική φυλή από ξένα μιάσματα» και να οδηγήσουν τον λαό σε μια νέα… εθνική παλιγγενεσία. Η κοινή φορολογική τους δήλωση δείχνει ότι πέρυσι «τα έβγαζαν πέρα» με 1.652 ευρώ τον μήνα, καθώς η μεν κ. Ζαρούλια δεν εμφάνισε ούτε ευρώ πραγματικό εισόδημα αλλά μόνο τεκμαρτό από δωρεάν παραχωρήσεις ακινήτων, ο δε κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε φορολογητέο εισόδημα από έκδοση εντύπων ύψους 23.000 ευρώ, από το οποίο αν αφαιρεθεί ο αναλογούν φόρος «έμειναν στην τσέπη του» 19.827 ευρώ. Συνεπώς, το καθαρό μηνιαίο εισόδημα της οικογένειας ήταν 1.652 ευρώ. Την ίδια ώρα η σύζυγος του κ. Μιχαλολιάκου ως φυσικό πρόσωπο εμφάνισε στο έντυπο «Ε1» ακαθάριστο τεκμαρτό εισόδημα ύψους 33.700 ευρώ από δωρεάν παραχώρηση ακινήτων, μεταξύ των οποίων το κτίριο που στεγάζεται το ξενοδοχείο «New Dream» και δύο καταστήματα.…Με βάση τα παραπάνω υπάρχουν τουλάχιστον δύο «γκρίζες ζώνες»: Η πρώτη αφορά το γεγονός ότι ενώ η κ. Ζαρούλια είναι ο βασικός αιμοδότης της ΑΕ με τη «εισφορά» του ακινήτου ξενοδοχείου στην επιχείρηση εμφανίζεται απέναντι στην εφορία να μην έχει μερίδιο από τα κέρδη και παράλληλα να μην αμείβεται για τις υπηρεσίες της ως αντιπρόεδρος. Αμισθος ως μέλος του ΔΣ παρουσιάζεται και ο σύζυγός της, Νίκος Μιχαλολιάκος. Το δεύτερο γκρίζο σημείο αφορά το γεγονός ότι κ. Ζαρούλια έχει παραχωρήσει ένα εξαιρετικά προσοδοφόρο ακίνητο στην ΑΕ αφιλοκερδώς και μάλιστα της έχει «χαρίσει» τα διόλου ευκαταφρόνητα ενοίκια που καταβάλλει η «ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΕΠΕ», ενώ θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί το ακίνητο η ίδια ως φυσικό πρόσωπο.………

Μια νύχτα στο «New Dream»
Πήγαμε, είδαμε και… απόδειξη δεν πήραμε……».
Δ) Μιχαλολιάκος (HotDoc, τ.16, Κ.Βαξεβάνης): «Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που αντιμετώπισε έναν από τους ιδεολογικούς του μέντορες που είχε την ατυχία να είναι στη φυλακή. Διέδιδε παντού πως προκειται για έναν «διεφθαρμένο κίναιδο»….Το αποτέλεσμα ήταν κάποιοι σύντροφοί του να οδηγήσουν το Μιχαλολιάκο με το όπλο στον κρόταφο ως το σπίτι της μητέρας του συκοφαντημένου…Ο Μιχαλολιάκος έντρομος διευκρίνησε πως δεν «εννοούσα ρε παιδιά ότι είναι πούστης με αυτή την έννοια που το πήρατε…..Το μεγαλύτερο σοκ όμως για το Μιχαλολιάκο δεν ήταν αυτό. Όταν μετά μερικά χρόνια αποφυλακίστηκε ο σύντροφός του εμφανίστηκε στα γραφεία της Χ.Α. και ο φρουρός που χαιρετούσε φασιστικά διαπίστωσε πως χαιρετούσε έναν άνδρα που φορούσε ροζ σορτσάκι, ροζ γόβες και κολιέ που ρώτησε με νάζι: «Είναι μέσα αγόρι μου ο αρχηγός;». Όταν ο Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε έπεσε πάνω του  και άρχισε να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει. Ο «διεφθαρμένος κίναιδος» είχε πάρει την εκδίκησή του, δείχνοντας πόσο καλές σχέσεις είχε με τον αρχηγό…».

Ε) Αστικοί μύθοι: Οι φιλανθρωπίες της Χ.Α.
«…Την 1η Απριλίου, πριν από τις εκλογές, η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει στην πρώτη σελίδα κύριο θέμα με τίτλο «Πέτα τη γιαγιά… στη ΧΑ». Μια εντυπωσιακή φωτογραφία απεικονίζει ένα μέλος της ΧΑ με το μαύρο μπλουζάκι και τα σήματα της οργάνωσης να περιμένει δύο ηλικιωμένες κυρίες να κάνουν ανάληψη από ένα ΑΤΜ τράπεζας. Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σαββίδη μαθαίνουμε πως οι γριούλες έχουν καλέσει την άμεση δράση της ΧΑ προκειμένου να πάνε ως την τράπεζα και να κάνουν με ασφάλεια μια συναλλαγή. Μία από τις κυρίες μιλά στον δημοσιογράφο και εξηγεί πως καλούν τη ΧΑ γιατί φοβούνται. Η οργάνωση τους εξασφαλίζει την ασφάλεια που δεν υπάρχει. …Η καλοκάγαθη και εξομολογητική κυρία που προσέφυγε στις υπηρεσίες της ΧΑ ονομάζεται Ερωφίλη Πλωμαρίτου. Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Η Μαύρη Βίβλος της ΧΑ» ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαράς, η αυθορμήτως συνεντευξιαζόμενη κυρία δεν είναι άλλη από τη μητέρα του στελέχους του Μιχαλολιάκου και υποψήφιου βουλευτή Αλέξανδρου Πλωμαρίτη…».

Ζ) Ποίηση του Φύρερ
O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ
Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,xaporn2
Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
οι ποιητές ξυπνούνε,
Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν                  
Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
Και αυτός στην μέση του ναού,
Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
Την ώρα δοξάζει της θυσίας
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

(Από τη ποιητική συλλογή «Η εξομολόγηση ενός εθνικού». O ίδιος έχει προλογίσει και ‘Το Αστραφτερό Σκοτάδι Του Εωσφόρου’)

Στ) Τραγούδι του φίλου της κόρης του βουλευτικού ζεύγους Μιχαλολιάκου, βουλευτή Ματθαιόπουλου, που πήρε τη θέση του εκλεγμένου Σιώη (διορίστηκε υπάλληλος της Βουλής) με διαταγή του Φύρερ:
«Γαμώ τον Βίζενταλ
γαμώ την Άννα Φρανκ
γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω.
Juden Raus! …»

This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

45 Responses to Πορνεία, φοροδιαφυγή, ψέματα, σατανισμός, αντισημιτισμός και Χρυσή Αυγή

  1. Ο/Η Antifa2 λέει:

    Γιούλιους Στράιχερ, ένας ήρωας των χρυσαυγιτών

    30/08/2012

    Γιούλιους Στράιχερ, ένας ήρωας των χρυσαυγιτών

    Ο καλοσυνάτος παιδόφιλος της παραπάνω ναζιστικής προπαγανδιστικής εικόνας είναι ο αρχιεγκληματίας Γιούλιους Στράιχερ, τον οποίο εξυμνούν ―όπως, άλλωστε, πράττουν και για το σύνολο των επιφανών ναζί προγόνων τους― οι νεοναζί μαχαιροβγάλτες. Πρώτος στην εξύμνηση κι ο Χρήστος Παππάς, ο γνωστός κοινοβουλευτικός και ιδεολογικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος, αν και αποποιείται την οποιαδήποτε σχέση του και σχέση της με τα καθάρματα αυτά που εν κρυπτώ και παραβύστω όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν, έχει συγγράψει και δημοσιεύσει κατά καιρούς διάφορες εμετικές υμνωδίες προς τους αρχιναζί και, φυσικά, προς τον γκουζγκουνοκέφαλο Γιούλιους Στράιχερ, ενώ ο «Αρχηγός» του Μιχαλολιάκος ασχολείται μόνο με δοξαστικά ξεράσματα προς τον ομότιμό του Χίτλερ, μια και φιλοδοξεί να γίνει κάποτε Φύρερ της Ελλάδας.
    Ενώ, όμως, αρχηγός και παρατρεχάμενη χρυσαυγίτικη κουστωδία προσπαθούν (όπως ακριβώς κάνουν και με τα φονικά μαχαιρώματα) να αρνηθούν τη σχέση τους με το ναζισμό και με τους ναζί αρχιεγκληματίες, υπάρχουν (δυστυχώς γι’ αυτούς) τα υμνητικά τους κείμενα για να αποκαλύπτουν την βρομερή ναζιστική τους ιδεολογία. Έτσι συμβαίνει και μ’ αυτόν τον χρυσαυγίτη κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο που, ενώ στον ιστότοπό του προσποιείται πως έχει συγγράψει κάποια «ανώδυνα» (όπως πιστεύει) ιδεολογικά κείμενα («Περικλής Γιαννόπουλος: Οι ρίζες του νέου Ελληνικού Εθνικισμού», «1821: Η προδομένη επανάσταση», «Η ένδοξη ιστορία της Σχολής Ευελπίδων», «Το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και ο Ιωάννης Μεταξάς»…), ξεχνάει να αναφέρει τις υμνωδίες προς το ναζιστικό καθεστώς και τις αγιογραφίες του για τους «ήρωες» που οι νεοναζί έχουν ως πρότυπα. Έγραψε, λοιπόν, γι’ αυτούς τους Εγκληματίες ένα άρθρο με τίτλο «16 Οκτωβρίου 1946», στο οποίο αναφέρει:
    «Το παρόν άρθρο που αναφέρεται σ’ αυτούς που έδρασαν σε μια άλλη χώρα [στην Ελλάδα οι ναζί και οι ντόπιοι συνεργάτες τους δεν έδρασαν καθόλου, δεν έσφαξαν,>>>> http://oapatris.wordpress.com/2012/08/30/julus_streicher_a_goldendawns_hero/

    • Ο/Η nikos λέει:

      ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ

  2. Ο/Η Antifa2 λέει:

    Αγιασμός στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα
    με τρεις παπάδες.

  3. Ο/Η dr Mengele λέει:

    http://www.iatropedia.gr/articles/read/3250

    Η Χρυσή Αυγή χτυπά και τα νοσοκομεία! Επίθεση κατά παιδιών μεταναστών στη Μυτιλήνη

    Τελικά η Χρυσή Αυγή χτυπά και το ΕΣΥ καθώς μέλη της έκαναν την εμφάνισή τους στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης μοιράζοντας υβριστικά φυλλάδια με φωτογραφίες παιδιών μεταναστών που νοσηλεύονταν στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Τι υποστήριξαν τα μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης;

    Πέρα από κάθε ανθρωπιά κινήθηκε στη Μυτιλήνη η Χρυσή Αυγή καθώς μέλη της μοίρασαν μέσα στο Νοσοκομείο του νησιού φυλλάδια με φωτογραφίες παιδιών αλλοδαπών που νοσηλεύτηκαν κατά καιρούς εκεί. Τα μέλη της οργάνωσης υποστήριξαν ότι οι μετανάστες είναι η αιτία που μεταδίδονται στη χώρα μας διάφορα λοιμώδη νοσήματα.

    Οι παραβρισκόμενοι επισκέπτες του νοσηλευτικού ιδρύματος έμειναν άναυδοι βλέποντας τα φυλλάδια ενώ την έντονη αντίδρασή της εξέφρασε αμέσως η Ένωση Ιατρών του νησιού.

    Πρόκειται προφανώς για άλλη μια …πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής που στόχο είχε όμως αυτή τη φορά μικρά παιδιά που έτυχε απλά να είναι άλλης εθνικότητας.

  4. Ο/Η Gay nazi priest λέει:

    http://xairete.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8185.html

    iefimerida.gr: Το gay ημερολόγιο του 2013, σοκάρει την Ορθοδοξία

    Σάλος από ημερολόγιο με φωτογραφίες ημίγυμνων ανδρών να ποζάρουν ως… ορθόδοξοι ιερείς!

    Σάλο έχει προκαλέσει στην Ορθόδοξη Εκκλησία ένα ημερολόγιο με ημίγυμνους άνδρες που ποζάρουν δίπλα από ορθόδοξους… κληρικούς.

    Το ημερολόγιο που ονομάζεται «Orthodox Calendar» και πωλείται έναντι 10 ευρώ, δείχνει σε κάποιες από τις φωτογραφίες και ημίγυμνους ιερείς μόλις έχουν βγάλει τα ράσα τους στα αποδυτήρια.

    Σύμφωνα με την σελίδα της… επιχείρησης στο Facebook, όσοι εμφανίζονται στο ημερολόγιο είναι ιερείς από ορθόδοξες εκκλησίες της ανατολικής Ευρώπης, αλλά το πιθανότερο είναι όλοι όσοι εμφανίζονται στο ημερολόγιο να είναι μοντέλα.

  5. Ο/Η NΔ και Χρυσή Αυγή λέει:

    Την έντονη ανησυχία του για την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών προς τις αποκεντρωμένες διοικήσεις και τους δήμους, με την οποία τους καλεί να αναστείλουν τη διαδικασία απονομής ιθαγένειας εν όψει της προσεχούς δημοσίευσης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, εκφράζει ο Συνήγορος του Πολίτη.

    Eπισημαίνει ότι οι δήμοι και οι αποκεντρωμένες διοικήσεις «οφείλουν να εφαρμόσουν τον ισχύοντα νόμο περί ιθαγένειας μέχρι αυτός να τροποποιηθεί ή να αντικατασταθεί από άλλη ρύθμιση», προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι «κάθε απόκλιση θα ήταν παράνομη ή και αξιόποινη» και πως η εγκύκλιος δεν απαλλάσσει από την ευθύνη.

    Η Ανεξάρτητη Αρχή καλεί το υπουργείο Εσωτερικών να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε, αφού πρώτα δημοσιευθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, να προσαρμόσει εάν χρειαστεί τη διαδικασία απονομής ιθαγένειας στις συνταγματικές επιταγές και να ρυθμίσει τη μεταβατική κατάσταση.

    Σημειώνει, δε, ότι «η ρύθμιση αυτή πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα όσων έχουν ήδη υπαχθεί στις διατάξεις και να μεριμνά για την προστασία των ανήλικων παιδιών αλλοδαπών, που δεν έχουν γνωρίσει άλλη χώρα εκτός της Ελλάδας».

    Επίσης, ο Συνήγορος του Πολίτη αναφέρει ότι «η άτυπη διαρροή πιθανολογούμενης απόφασης δικαστηρίου δεν αρκεί για να θεμελιώσει αναστολή διατάξεων ισχύοντος νόμου. Στην περίπτωση που διατάξεις νόμου κριθούν τελικά αντισυνταγματικές, ακυρώνονται μόνο συγκεκριμένες διοικητικές πράξεις».

    Εκτός, όμως, από τα ζητήματα νομιμότητας για την αιφνίδια και αποσπασματική αναστολή της διαδικασίας κτήσης ιθαγένειας, που θέτει η Ανεξάρτητη Αρχή, εκτιμά ότι η εγκύκλιος προξενεί και «σοβαρότατα ουσιαστικά προβλήματα».

    «Οι επίμαχες διατάξεις αφορούν μόνον ανηλίκους ή προσφάτως ενηλικιωθέντες αλλοδαπούς, οι οποίοι γεννήθηκαν, σπούδασαν και διαβιούν επί μακρόν στην Ελλάδα υπό καθεστώς νομιμότητας και χωρίς να έχουν γνωρίσει άλλη χώρα ή ζήσει σε άλλη κοινωνία εκτός της ελληνικής» επισημαίνει ο Συνήγορος του Πολίτη.

    Και προσθέτει ότι «για τα παιδιά αυτά, ο νομοθέτης προέβλεψε (και μάλιστα με σημαντική καθυστέρηση σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές έννομες τάξεις) μια συγκεκριμένη διέξοδο, όπως αυτή αποτυπώθηκε στον νόμο 3838/2010».

    Απευθύνει, δε, έκκληση τονίζοντας ότι «τυχόν μετάβαση σε οποιοδήποτε νέο καθεστώς δεν πρέπει να ωθήσει στο περιθώριο, ως νομικά μετέωρους, χιλιάδες ευάλωτους, λόγω ηλικίας, κατοίκους της χώρας μας, αλλά πρέπει να συνδυασθεί με ταυτόχρονη θέσπιση εναλλακτικών ρυθμίσεων».

    Τέλος, η Ανεξάρτητη Αρχή δηλώνει ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα προσεκτικά παρεμβαίνοντας, όπου χρειαστεί, με βάση πάντοτε τις αρμοδιότητες που της δίνει ο νόμος.

    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    • Ο/Η Ντένης ο τρομερός λέει:

      Ψωμιάδης ο συγγενής της ΧΑ οριστικά ένοχος

      ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ
      Οριστική καταδίκη του Π. Ψωμιάδη

      Οριστική και αμετάκλητη έγινε χθες η καταδίκη του τ. νομάρχη Π. Ψωμιάδη σε φυλάκιση 1 έτους με 3ετή αναστολή για την υπερβολική μείωση προστίμου που έκανε σε πρατηριούχο ο οποίος νόθευε καύσιμα.

      Το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου, παρά την ευνοϊκή για τον Π. Ψωμιάδη εισαγγελική πρόταση, απέρριψε χθες την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλει και επικύρωσε την καταδικαστική απόφαση του 5μελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης που του καταλόγισε παράβαση καθήκοντος.

      Η αμετάκλητη καταδίκη ήλθε αφού προηγήθηκαν μια αναιρετική απόφαση του ΑΠ και νέα καταδίκη από το Εφετείο, με την όλη διαδικασία να ολοκληρώνεται σχεδόν ενάμιση μήνα πριν από τη συμπλήρωση της παραγραφής.

      Μείωση προστίμου
      Ο Π. Ψωμιάδης παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη και καταδικάστηκε επειδή μείωσε το πρόστιμο των 89.000 ευρώ που είχαν επιβάλει οι υπηρεσίες της Νομαρχίας σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων για επανειλημμένες νοθείες σε μόλις 5.000 ευρώ.

      Η καταδίκη αυτή στάθηκε αφορμή για να τεθεί σε αργία μετά την εκλογή του σε περιφερειάρχη, και η χθεσινή αρεοπαγιτική απόφαση (1495/12) ασφαλώς θα εμποδίσει την επάνοδό του. Ο Π. Ψωμιάδης έχει, πάντως, προσβάλει την αργία στο ΣτΕ, όπου εκκρεμεί η έκδοση απόφασης

  6. Ο/Η Kάσυ Διάρη λέει:

    http://jungle-report.blogspot.gr/2009/12/blog-post_02.html

    Ο Αριστοτέλης Καλέντζης στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ

    τάδε έφη SLY Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009 , 12:30 π.μ.

    Υπάρχουν πρόσωπα που απολαμβάνουν μια «τυχαία» ασυλία από τη συλλογική μνήμη των ΜΜΕ κι ενίοτε η στιγμή της θεαματικής ανάδυσής τους συμπίπτει με ιστορικά γεγονότα και επετείους κατ’ αποκοπή με το σκοτεινό παρελθόν τους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είδαμε πριν λίγες μέρες, για την ακρίβεια την επομένη της επετείου για το Πολυτεχνείο, να φιλοξενείται δίπλα στα ρεπορτάζ – της έγκριτης κατά τα άλλα – εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» για την πορεία και τις μαζικές συλλήψεις, ένα όχι και τόσο ξεχασμένο πρόσωπο από το παρελθόν σε ένα εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτό που γνωρίζουμε.

    Αριστοτέλης Καλέντζης.

    Σήμερα, κατά τον ΔΟΛ, είναι καθηγητής ιππασίας, αρχαιολόγος και ιδιοκτήτης ενός ιστοτόπου για την έφιππη τοξοβολία.

    Το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ μπορείτε να το δείτε κι εδώ.

    Το ίδιο το άθλημα δεν είναι κάτι κακό, για τα ελληνικά δεδομένα είναι πρωτότυπο κι όποιος έχει τα φράγκα ασχολείται καθώς είναι ακριβό χόμπι. Βέβαια η έφιππη τοξοβολία είναι απόγονος εκείνων των τρομερών καβαλάρηδων του Αττίλα και του Τζέγκινς Χαν και δεν είναι σύμπτωση ότι καλλιεργείται ιδιαίτερα στην Ουγγαρία, οι Ούγγροι κατά μεγάλο ποσοστό έχουν μογγολική καταγωγή.

    Το πρόβλημα όμως είναι πως μια μεγάλη εφημερίδα έπεσε στο ατόπημα να παρουσιάσει σχεδόν καθαγιασμένο έναν ακροδεξιό καταδικασμένο για σωρεία βομβιστικών επιθέσεων, από την πτώση της χούντας μέχρι τη σύλληψή του τον Φεβρουάριο του 1977. Όμως, η ιστορική μνήμη είναι αδυσώπητη και θα κάνουμε μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του Καλέντζη και τις σημερινές του διαπλοκές με τον εθνικιστικό χώρο.

    Ο Αριστοτέλης Καλέντζης ήταν ηγετική φυσιογνωμία του εθνικιστικού χώρου και θεωρούνταν ότι μπορούσε να συνασπίσει τις πολλές διαφορετικές νεοφασιστικές ομάδες κάτω από την αρχηγία του. Την εποχή αμέσως μετά την μεταπολίτευση συστάθηκαν τουλάχιστον δέκα «αναγνωρισμένες» ομάδες τραμπούκων που η καθεμία συναγωνιζόταν την άλλη σε «έργα». Μεταξύ των κατορθωμάτων τους ήταν οι βομβιστικές επιθέσεις σε γραφεία κομμάτων, κυρίως του ΚΚΕ και του ΚΚΕ εσωτερικού, σε εφημερίδες και περιοδικά (Αυγή, ΑΝΤΙ), σε βιβλιοπωλεία του αριστερού χώρου αλλά και σε κινηματογράφους. Μάλιστα, όταν δεν βάζανε βόμβες στους κινηματογράφους, πέταγαν χειροβομβίδες ανάμεσα στους θεατές. Η τότε κυβέρνηση του Κωνσταντίνου

    go here:
    http://jungle-report.blogspot.gr/2009/12/blog-post_02.html

  7. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

    Η γοητεία της λανθάνουσας ομοφυλοφιλίας στην ιδεολογία του φασισμού

    τάδε έφη SLY Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008 , 7:46 μ.μ.

    «Αν εξαφανίσουμε όλους τους ομοφυλόφιλους, θα εξαφανιστεί αυτόματα και ο φασισμός»

    Ο «πάπας» της σοσιαλιστικής λογοτεχνίας, Μαξίμ Γκόρκι,
    Правда (η «Αλήθεια») – 23.5.1934

    Με κάποια θυμηδία παρακολουθούμε την ειδησεογραφία για το παρασκήνιο γύρω από το βίο του μακαρίτη ηγέτη της αυστριακής ακροδεξιάς Γερκ Χάιντερ. Η σεξουαλική ιδιαιτερότητα του Γεργκ Χάιντερ αποτέλεσε πρώτη είδηση σε όλες τις ευρωπαϊκές εφημερίδες και ιστοσελίδες μετά την εξομολόγηση του υπαρχηγού του, Στέφεν Πέτζνερ, σε ραδιοσταθμό, ο οποίος δήλωσε: «Έχασα το σύντροφο της ζωής μου», δεν απέκρυψε την μεταξύ τους ερωτική σχέση τους, μάλιστα με την ανοχή και τη γνώση της συζύγου του Χάιντερ, όπως είπε

    http://jungle-report.blogspot.gr/2008/10/blog-post_24.html

  8. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:

    16 January 2010

    Ένας δικηγόρος μάλαμα!

    Τον Ιανουάριο του έτους 2003 αναφέρθηκε η Ελευθεροτυπία στο δικηγόρο Φιλοκλή Ασημάκη, ο οποίος έφτιαξε μια ομάδα «φίλων του Χριστόδουλου» με συνωμοτική δομή. Καθένας ειδοποιούσε άλλους 2-4 κι αυτοί υποθέτω άλλους 2-4 κ.ο.κ., μαζευόντουσαν με τον μεγάλο και συζητούσαν διάφορα θέματα… Γνωρίζοντας τις ιστορίες με τον Βαβύλη και τις άλλες με το παραδικαστικό κύκλωμα, μπορούμε να φανταστούμε ποια θέματα και με ποιο στόχο τα συζητούσαν…

    Πριν από μερικές μέρες και επτά χρόνια μετά τη δημοσίευση της Ελευθεροτυπίας γράφει το troktiko, ότι ο δικηγόρος Φιλοκλής Ασημάκης κατηγορείται, ότι απέσπασε αμύθητη περιουσία από μια ζάπλουτη Αθηναία, και στη συνέχεια προσπάθησε να την κλείσει σε γηροκομείο. Περίεργο, ο φίλος του Χριστόδουλου, ένας πιστός χριστιανός να κάνει τέτοια πράγματα; Υπέθεσα ότι το troktiko συκοφαντεί τον λαμπρό αυτό κύριο!

    Όμως, η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, γράφει ένα τεράστιο άρθρο για το ίδιο ζήτημα, χωρίς να αναφέρει το όνομα του δικηγόρου. Ο κύριος Ασημάκης, κατά καιρούς τηλεοπτικός αστέρας στα παράθυρα, αναφέρεται ως «συνήγορος της απάτης» και ότι παραπέμπεται με κακουργηματικές κατηγορίες! Ευτυχώς που δεν ζει πια ο Χριστόδουλος, σκέφτηκα, να δει άλλον έναν φίλο του να κυλιέται στη λάσπη της παρανομίας! Αναρωτιέμαι μόνο, τους έψαχνε ο μακαρίτης επί τούτου να είναι λέρες ή του προέκυπταν στην πορεία

    http://sfrang.blogspot.gr/2010/01/blog-post_16.html

  9. Ο/Η Του κώλου λέει:

    Απίστευτο: Ηγετικό στέλεχος των Γκρίζων λύκων έγινε χριστιανός
    6 Δεκεμβρίου, 2012 — vatopaidifriend4

    Από τα απίστευτα της Ορθοδοξίας μας… Θα διαβάσετε την καταπληκτική ιστορία ενός πρώην γκρίζου λύκου, που από “λύκος του Ισλάμ” έγινε χριστιανός, ονόματι Γεώργιος.

    Η ζωή του σαν κρυπτοχριστιανός δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού, όπως έχει πει ο ίδιος, δημόσια αναγκάζεται να κάνει τον σταυρό του με τη γλώσσα του κινώντας την σταυροειδώς μυστικά μέσα στο στόμα του.

    Η εξιστόρηση που ακολουθεί έγινε δημόσια, στο αρχονταρίκι της Κρητικής Μονής, στα Χανιά, αλλά, όπως καταλαβαίνετε, κάποια στοιχεία αποκρύπτονται για την ασφάλεια του νεοφώτιστου αδελφού μας και την προστασία των εκεί Ρωμιών.

    Αξίζει να την διαβάσετε…

    Μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, οι προσκυνητές περνώντας στο αρχονταρίκι της Μονής άκουσαν με ενδιαφέρον την ηγουμένη να τους ανακοινώνει:
    «Σήμερα θα ακούσουμε την καταπληκτική ιστορία ενός πρώην μουσουλμάνου, που έγινε Χριστιανός. Όμως ας τα πει καλύτερα ο ίδιος. Γιώργο, θα μας μιλήσεις;», είπε η Γερόντισσα και το λόγο πήρε ο πρώην μουσουλμάνος.

    «Ήμουν ηγετικό στέλεχος των Γκρίζων Λύκων και κατείχα τη θέση του (…). Πολλές φορές είχα συμμετάσχει σε επιθέσεις κατά του Πατριαρχείου και γενικά των Χριστιανών, καθότι ήμουν φανατικός κεμαλιστής, αλλά και μουσουλμάνος».

    Σε αυτό το σημείο η Γερόντισσα τον διακόπτει και του λέει αστειευόμενη:
    «Δηλαδή, Γιώργο, μας πετροβόλησες κι εσύ, όταν είχαμε έρθει στο Πατριαρχείο;»

    «Όχι», απάντησε εκείνος και συμπλήρωσε: «Σε άλλες πόλεις όμως έχω συμμετάσχει και έχω κάνει και άλλα πολλά…»

    Κάποιοι από τους προσκυνητές αλληλοκοιτάχτηκαν συνειδητοποιώντας σιγά σιγά, ότι μπροστά τους είχαν έναν από τους πρώην κορυφαίους Χριστιανομάχους και Ελληνομάχους της Πατρίδας μας.

    «Είχα πάει μαζί με ομάδα μας, των γκρίζων λύκων, να προκαλέσουμε επεισόδια σε συγκέντρωση ορθοδόξων στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο (…). Εκεί μερικοί δικοί μας και εγώ ανακατεμένοι στο πλήθος κοιτάζαμε τους Ρωμιούς έτοιμοι να τους επιτεθούμε, όταν αισθάνθηκα κάποιον ιερέα να μου τραβάει το χέρι και να με αποκαλεί Γιώργο.
    «Δεν με λένε έτσι, δεν είμαι Γιώργος», του απάντησα αγριεμένα.
    «Θα γίνεις Γιώργος!», μου απάντησε εκείνος. «Θα βαπτισθείς Χριστιανός!»
    «Τι είναι αυτά, που λες;», του απάντησα με θυμό και τον απείλησα λέγοντας: «Γι’ αυτό, που είπες, θα σου κάνω μήνυση και θα φυλακιστείς!»
    Ο ιερέας όμως χωρίς να φοβηθεί μου απάντησε, ότι θα γίνω Χριστιανός, όπως ήταν οι πρόγονοί μου και λέγοντας αυτό έφυγε.

    Μετά από λίγο καιρό η γιαγιά μου αρρώστησε βαριά και ετοιμοθάνατη όπως ήταν, καθόμουνα δίπλα στο κρεβάτι της και της διάβαζα το κοράνι. Ξαφνικά ακούω τη γιαγιά μου να έχει τον επιθανάτιο ρόγχο και έκπληκτος την βλέπω να κάνει τον σταυρό της και να λέει «Δι’ ευχών των Αγίων Πατέρων ημών…» και στη συνέχεια να καταλήγει.
    «Τι ήταν αυτό;», φώναζα σοκαρισμένος. «Η γιαγιά δαιμονίστηκε τώρα στα τελευταία της!»
    Ρώτησα τους γονείς μου, δεν γνώριζαν τίποτα και μου είπαν να μην δίνω σημασία σε αυτά. Ρώτησα και τον παππού μου. Δεν γνώριζε τίποτα.

    Το περιστατικό αυτό με τη γιαγιά μου άρχισε να μου προκαλεί μεγάλα ερωτήματα προσωπικά και θεολογικά. Απευθύνθηκα στον ιμάμη της περιοχής μου κρατώντας το κοράνι καθώς και ένα ευαγγέλιο και του έθεσα πολλά ερωτήματα συγκρίνοντας τα λόγια του ευαγγελίου και του κορανίου ψάχνοντας να βρω την αλήθεια. Ο ιμάμης όμως δεν ήξερε τι να μου απαντήσει και μου είπε απλά να μην δίνω σημασία σε αυτά τα πράγματα. Έτσι λοιπόν έφυγα απογοητευμένος και σκέφτηκα να ρωτήσω ορθόδοξους ρωμιούς στο (…). Εκείνοι όμως δεν με δέχτηκαν φοβούμενοι το τουρκικό κράτος, όσο κι αν επέμεινα».

    «Έφυγα θυμωμένος από το (…) λέγοντας μέσα μου, ότι εγώ απευθύνθηκα στη θρησκεία τους και αυτοί δεν με δέχτηκαν. Λίγο καιρό μετά ξαναπήγα απαιτώντας να με δεχτούν, γιατί ποθούσα να μάθω την αλήθεια. Εκείνοι όμως εξακολουθούσαν να μην με δέχονται. Αποφάσισα να φύγω ξανά και τότε ένα λεωφορείο σταμάτησε στην είσοδο του (…). και μία ομάδα προσκυνητών και ιερέων βγήκε από αυτό. Ανάμεσά τους αναγνώρισα τον ιερέα εκείνο, που με είχε αποκαλέσει Γιώργο, ο οποίος με θυμότανε και με κάλεσε κοντά του. Του εξέθεσα τα παράπονά μου, ότι δεν μου επιτρέπουν να συναντηθώ με τον (…) (σημείωση: το όνομα κάποιου μεγάλου ιερέως) και εκείνος τότε με πήρε μαζί του και μπήκαμε μέσα.

    Η αλήθεια είχε αρχίσει να αποκαλύπτεται μέσα μου. Εκείνος ο ιερέας, που με είχε αποκαλέσει Γιώργο, μου είπε ακόμα ότι οι Χριστιανοί πρόγονοί μου είχαν το επίθετο (…), γιατί στον τόπο τους, κάπου στην περιοχή του Πόντου, εξασκούσαν ένα επάγγελμα που έχει σχέση με αυτό το επίθετο. Όταν μετά από λίγο καιρό έψαξα στο ληξιαρχείο για το γενεαλογικό μου δέντρο, διαπίστωσα ότι τα λόγια του ιερέως ήταν αληθινά. Οι πρόγονοί μου ήταν όντως Ρωμιοί Χριστιανοί, ασκούσαν το συγκεκριμένο επάγγελμα και είχαν το συγκεκριμένο επίθετο.

    Πήγα στην Αθήνα και καθ’ υπόδειξη του ιερέως γνώρισα τον πατέρα (…), ο οποίος με κατήχησε και με βάπτισε Γεώργιο, το όνομα που είχαν οι περισσότεροι πρόγονοί μου. Κατόπιν πήγα στο Άγιο Όρος και συγκεκριμένα στο μοναστήρι, όπου βρίσκεται ο ιερέας που με πρωτοαποκάλεσε Γιώργο. Έμεινα εκεί μερικούς μήνες και κατόπιν επέστρεψα στην Τουρκία ως κρυπτοχριστιανός. Οι γονείς μου δεν μου το συγχωρούν αυτό, ενώ ο παππούς μου μού είπε μυστικά, ότι του έδωσα πολύ μεγάλη χαρά με τη βάπτισή μου. Πριν κλείσει τα μάτια του έκανε τον σταυρό του και πέθανε λέγοντας αυτό, που είχε πει και η γιαγιά μου: «Δι’ ευχών των Αγίων Πατέρων ημών…»

    Πηγή: agioritikovima.gr

  10. Ο/Η Ένας λέει:

    Ιερέας γάζωσε με καλάσνικοφ το σπίτι του πρώην αρραβωνιαστικού της κόρης του

    Βεντέτα έχει ξεσπάσει σε χωριό της Κρήτης, στα Βορίζα του δήμου Φαιστού, μετά από την απαγωγή 15χρονης από τον 23χρονο πρώην αρραβωνιαστικό της. Ο πατέρας της κοπέλας – ιερέας- εξοργισμένος πήγε στο πατρικό σπίτι του 23χρονου και το γάζωσε με σφαίρες.

    Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 39χρονος πατέρας του κοριτσιού εξοργισμένος μετά το περιστατικό άρπαξε ένα καλάσνικωφ και πυροβόλησε, τουλάχιστον 20 φορές, την πόρτα και τους τοίχους του σπιτιού του 60χρονου πατέρα του 23χρονου.

    Από την αυτοψία του χώρου που διενεργήθηκε, περισυνελέγησαν και κατασχέθηκαν συνολικά 12 βολίδες φυσιγγίων
    .

    Πηγή: Ιερέας γάζωσε με καλάσνικοφ το σπίτι του πρώην αρραβωνιαστικού της κόρης του | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/37958#ixzz2EJPBX3Bx

  11. Ο/Η Λήδα λέει:

    διανομή αντιφασιστικού υλικού στην Λακωνία

    διανομή αντιφασιστικού υλικού στην Λακωνία

    Posted on Δεκεμβρίου 4, 2012 by furdenkommunismus

    Οι καιροί που ζούμε είναι περίεργοι. Η δράση, η αυτοοργάνωση, η αντιπληροφόρηση και η αυτομόρφωση είναι το όπλο μας. Γιαυτόν ακριβώς τον λόγο αναλαμβάνουμε, ανα ταχτικά χρονικά διαστήματα σε όποια/όποιον το επιθυμεί στην περιοχή της Λακωνίας, να του στείλουμε αντιφασιστικά περιοδικά και βιβλία. Αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμα τα παρακάτω από την Αθηναϊκή συλλογικότητα autonome antifa

  12. Ο/Η furdenkommunismus λέει:

    Ευχαριστούμε Λήδα για την αναδημοσίευση και την στηριξή σου.

  13. Ο/Η Λήδα λέει:

    Είμαι Σπαρτιάτισσα, ζω στο εξωτερικό, να είσαστε καλά.
    Λήδα η ερωμένη του Δία, μητέρα της Ελένης.
    Θέλω την πατρίδα μoυ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, όσο δεν πάει άλλο.
    Γειά χαρά σας.

  14. Ο/Η Gay orthodox priests λέει:

    O κόσμος τόχει τούμπανο

  15. Ο/Η Nazi killer λέει:

    http://www.koutipandoras.gr/?p=29776

    Χασάν Μέκκι: Η βία πέρα από το ρατσισμό

    Posted date: Δεκεμβρίου 08, 2012 7:32

    Η πιο βάρβαρη όψη της ελληνικής κοινωνίας έμεινε χαραγμένη στο κορμί του, από τις 19 Αυγούστου 2012. Η σκιά του άρχισε να διακρίνεται σταδιακά απ’ των υπόλοιπων «αόρατων ανθρώπων» λίγους μήνες αργότερα, στα τέλη Νοεμβρίου, όταν πρωτοκυκλοφόρησε μια φωτογραφία με την παραμορφωμένη πλάτη του. Η ιστορία του έκανε το γύρο του κόσμου λίγο πριν από τις γιορτές, όταν το πρακτορείο Reutersτην ανέδειξε ως ένα ακόμη τρανταχτό παράδειγμα της ρατσιστικής αγριότητας που περιδιαβαίνει ανέμελα στις αθηναϊκές γειτονίες.

    Η βία, όμως, στον Χασάν Μέκκι είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Του χτύπησε την πόρτα σπίτι του, στα όρη Νούμπα του σουδανικού Νοτίου Κορντοφάν και τον συνόδεψε στο μακρύ ταξίδι του μέχρι τα σύνορα της Ελλάδας. Εκεί, αντί να βρει διεθνή προστασία, έπεσε θύμα ενός ακόμη άγριου εγκλήματος. Θυμίζοντας στην κοινωνία και στην πολιτεία τόσο τις ευθύνες όσο και τις υποχρεώσεις τους για αλληλεγγύη κι έμπρακτη συμπαράσταση στους κατατρεγμένους.

    Απ’ το Σουδάν στο δρόμο για την Ευρώπη

    «Ήταν 16 Ιουνίου 2011 όταν έφτασαν στο χωριό μου και ξεκίνησαν την επίθεση. Δεν ξέραμε ποιοι ήταν, αλλά φορούσαν στρατιωτικά ρούχα. Άρχισαν να μας χτυπούν και να μας σκοτώνουν, κι εμείς τρέξαμε αμέσως να κρυφτούμε. Σκότωσαν τον πατέρα μου μπροστά μου και βίασαν τις δύο αδερφές μου. Ήταν 22 και 19 χρονών» διηγείται στο 1againstracism.gr. «Τους υπόλοιπους δικούς μου, τους έχασα – τη μητέρα μου και τους τρεις αδερφούς μου. Δεν ξέρω πού είναι από τότε. Έφυγα απ’ το χωριό μου με το κάρο» εξηγεί. «Μόνο κάρα και γαϊδούρια είχαμε, αλλά ζούσαμε καλή ζωή. Όμως, καθημερινά, ακόμη και σήμερα μάς δημιουργούν προβλήματα. Η κυβέρνηση νομίζει ότι βοηθάμε τους αντάρτες και οι αντάρτες μας κατηγορούν ότι δουλεύουμε με την κυβέρνηση».

    «Έφτασα πρώτα στην πόλη El Obeid, χωρίς να έχω καθόλου χρήματα» συνεχίζει ο 32χρονος Χασάν. «Ένας καλός άνθρωπος με προσέλαβε να δουλέψω στη φάρμα του με τις αγελάδες. Του διηγήθηκα την ιστορία μου και του είπα πως το μόνο που θέλω είναι να πάω σχολείο. Ίσως αν σπούδαζα να μην είχα αυτό το πρόβλημα –να έβρισκα δουλειά, να έβρισκα την οικογένειά μου, να μη φοβόμουν. Του εξήγησα πως θέλω να φύγω για τη Λιβύη, όπου δεν θα με έβρισκαν οι δολοφόνοι. Κι εκείνος υποσχέθηκε να με βοηθήσει».

    Από το El Obeid στα σύνορα, κι από εκεί στη Βεγγάζη, ο Χασάν συνέχισε να ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή χωρίς φόβο. «Στο χωριό μου είχαμε αντίστοιχα προβλήματα το 1988» διηγείται. «Πολλοί άνθρωποι είχαν φύγει τότε προς την Αμερική και τον Καναδά με τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών. Να ξεφύγω ήθελα κι εγώ, γιατί αν έμενα στο χωριό μπορεί να πέθαινα». Στόχος, ήταν η Ιταλία. Μέσο, η απλήρωτη εργασία για τέσσερις μήνες, για μια θέση στο πλοίο που θα διέσχιζε τη Μεσόγειο. Και το ταξίδι ξεκίνησε στα τέλη Μαρτίου 2012.

    Ο προορισμός, ωστόσο, αποδείχθηκε ανέφικτος. Ο Χασάν και οι συνταξιδιώτες του -2 κορίτσια από την Ερυθραία, μία απ’ το Καμερούν και μια από την Αιθιοπία- κατέληξαν σ’ ένα άγνωστο μέρος απ’ όπου τους παρέλαβε ένα αμάξι. Το δωδεκάωρο ταξίδι με το αυτοκίνητο, ακολούθησε οχτάωρο περπάτημα στο πουθενά. Μέχρι που η ελληνική αστυνομία τους σταμάτησε στο Νέο Χειμώνιο Ορεστιάδας.

    «Μας φέρθηκαν καλά, μας έψαξαν μόνο και μας άφησαν έπειτα από λίγες ώρες που περάσαμε στο κέντρο κράτησης. Τους διηγήθηκα την ιστορία μου με στόχο να ζητήσω άσυλο, αλλά μου έδωσαν ένα χαρτί απέλασης μέσα σε τριάντα μέρες. Δεν είχα καθόλου λεφτά και τα 17 ευρώ του εισιτηρίου για την Αθήνα τα έδωσαν τα κορίτσια που ταξιδεύαμε μαζί… Αυτές οι κοπέλες είναι οι αδερφές μου τώρα. Είπαμε: ‘Ήρθαμε μαζί σε ένα μέρος, μπορεί να ζήσουμε μαζί, μπορεί και να πεθάνουμε –αλλά θα είμαστε ενωμένοι’».

    Η νέα οικογένεια του Χασάν τον φιλοξένησε όταν έφτασε στην πόλη. Φαγητό έβρισκε για κάποιες μέρες σε μια κοινότητα Σουδανών, μέχρι που η υπερηφάνεια του υπερίσχυσε και δεν μπορούσε να πηγαίνει εκεί πια. «Ήθελα να βρω δουλειά» εξηγεί. «Χωρίς χρήματα πώς θα μπορούσα να ψάξω για την οικογένειά μου;» Για μέρες σηκωνόταν το πρωί για να βρει δουλειά σε κάποια οικοδομή, για να επιστρέψει άπραγος το απόγευμα. «Εδώ και τρεις μήνες όμως, η πλάτη μου πονάει πάρα πολύ. Τώρα δεν έχω τις δυνάμεις να δουλέψω» προσθέτει αναφερόμενος στην επίθεση που θα τον συνοδεύει για πάντα.

    Η νύχτα της επίθεσης

    Πλησίαζαν μεσάνυχτα της 19ης Αυγούστου και ο Χασάν περπατούσε με έναν φίλο μαυριτανικής καταγωγής επί της Πατησίων, όταν μπροστά του εμφανίστηκε μια ομάδα περίπου επτά μοτοσικλετιστών, με κράνη, μαύρα ρούχα και ελληνικές σημαίες. Άρχισαν να τους κυκλώνουν απειλητικά, φωνάζοντάς τους να φύγουν απ’ τη χώρα, βρίζοντας και κάνοντας απειλητικές κινήσεις εναντίον τους. Όταν κατέβηκαν από τις μηχανές, άρχισαν να χτυπούν τον Χασάν με κλωτσιές. Ο φίλος του, που είχε τραυματιστεί στο χέρι, κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας, όμως ο ίδιος, πιο ανυποψίαστος στην αρχή, συνέχισε να δέχεται χτυπήματα με ένα ρόπαλο και με μαχαίρι. Αιμορραγούσε κι έχασε τις αισθήσεις του. Όταν μετά από 20 λεπτά συνήλθε, τόσο το κόκκινο μπλουζάκι του όσο και το δέρμα από μέσα, ήταν γεμάτα χαρακιές.

    «Η αστυνομία πέρασε μπροστά απ’ το σημείο, αλλά δεν σταμάτησε να με βοηθήσει. Ένας φίλος από το Σουδάν φώναξε το ασθενοφόρο, αλλά καθυστέρησαν περίπου για τρεις ώρες. Πήγαμε στην κοινότητα του Σουδάν και περιμέναμε, αλλά καταλήξαμε να πάρουμε ταξί μέχρι το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, γιατί φοβόντουσαν πως θα πεθάνω από αιμορραγία. Εκεί μου έκαναν ράμματα και με άφησαν να φύγω» διηγείται.

    Η πλάτη του και το κεφάλι του τον ταλαιπωρούν ακόμα. «Δεν ξέρω πού να πάω» λέει «γιατί δεν έχω χαρτιά. Δεν μπορώ να πάω στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να πάρω φάρμακα, έχω πάει πολλές φορές να κάνω αίτηση για τα χαρτιά μου, όμως δεν τα έχω καταφέρει. Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό. Χρειάζομαι βοήθεια απ’ οποιονδήποτε μπορεί να μου τη δώσει». Μέχρι στιγμής, ο Χασάν έχει βρει μια ανοιχτή αγκαλιά στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και τους Γιατρούς του Κόσμου. Η κατάστασή του, ωστόσο, παραμένει ευάλωτη όσο δεν έχει εργασία και χαρτιά, ενώ οι δράστες της επίθεσης κυκλοφορούν ακόμη ανάμεσά μας.

    http://www.unhcr.gr

  16. Ο/Η Nazi journalist λέει:

    http://www.left.gr/article.php?id=16263

    Συναξάριον Θέμου Αναστασιάδη

    Ημερομηνία: 08/12/2012
    Πηγή: http://www.avgi.gr

    Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

    Υπάρχουν άνθρωποι καλοί, υπάρχουν άνθρωποι άριστοι, υπάρχουν άνθρωποι άγιοι. Η διαφορά ανάμεσα στους καλούς και τους άριστους είναι ποσοτική. Η διαφορά ανάμεσα στους καλούς, τους άριστους και τους άγιους είναι ποιοτική. Η αγιοσύνη δεν είναι αναβαθμός της καλοσύνης, είναι όλως άλλη διάσταση, είναι το πεδίο στο οποίο ασκείται η καθαρή ανιδιοτέλεια. Καλός είναι αυτός που αγαπάει τους ανθρώπους. Άριστος είναι αυτός που αγαπάει και τους ανθρώπους και τα ζώα. Άγιος όμως είναι αυτός που αγαπάει τα άψυχα πράγματα, διότι μόνο εκεί, στον χώρο των άψυχων, ασκείται η καθαρή ανιδιοτέλεια. Ένας άνθρωπος μπορεί να σας φέρει κονιάκ, ένας σκύλος μπορεί επίσης να σας φέρει κονιάκ, αν περιμένετε όμως να σας φέρει κονιάκ ένα λαμπατέρ, είναι απολύτως βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα σας βρουν σκελετωμένο στις κορυφές των Άλπεων.

    Ο Αναστασιάδης είναι καλός άνθρωπος και το έχει αποδείξει. Όταν άλλοι δημοσίευαν γυμνές φωτογραφίες της τέλειας Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Αναστασιάδης είχε το θάρρος και την καλοσύνη να δημοσιεύσει τις γυμνές φωτογραφίες του ατελούς Ζαχόπουλου. Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι την ημέρα της δημοσίευσης των φωτογραφιών ο Ζαχόπουλος ήταν ετοιμοθάνατος, η πράξη του Αναστασιάδη μοιάζει σαν λευκή μαγεία, σαν εικαστική ευχή για επιστροφή από τον θάνατο στη ζωή, όπερ και εγένετο.

    Ο Αναστασιάδης είναι άριστος άνθρωπος. Εκτός από τους ανθρώπους αγαπάει και τα ζώα και το απέδειξε δημοσιεύοντας στην εφημερίδα του ένα δισέλιδο το οποίο διαφήμιζε τη φιλανθρωπική δράση της Χρυσής Αυγής. Εκεί που οι άλλοι έβλεπαν χαυλιόδοντες ο Θέμος είδε λεπτά συναισθήματα, είδε, μόνος αυτός, το αδιόρατο δάκρυ της συγκίνησης που κυλούσε νωχελικά στα λέπια του Παναγιώταρου. Εν τέλει απεδείχθη ότι το ρεπορτάζ ήταν μαϊμού αλλά και η μαϊμού τι είναι, ζώο δεν είναι και η μαϊμού;

    Ο Αναστασιάδης είναι άγιος άνθρωπος, γιατί πάνω απ’ όλα αγαπάει τα άψυχα αντικείμενα και συγκεκριμένα τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Τα αγαπάει τόσο πολύ, που το 2007 έβαλε 5,5 εκατ. ευρώ σε μια μερσεντές και τα πήγε βόλτα, όχι στο Πικέρμι, στο Λιόπεσι, στη Μαυροσουβάλα, αλλά στην κάτασπρη, μα πένθιμη Ελβετία. Μόνο που οι άκαρδοι Ελβετοί, οι αιμοσταγείς μισθοφόροι του πάπα, τον σταμάτησαν στα σύνορα, για να μην μπουκάρει στην ενδοχώρα και φάει το θρυλικό μήλο του Γουλιέλμου Τέλλου.

    Και γιατί περίμεναν πέντε χρόνια για να τον συλλάβουν; Διότι αυτό είναι το διάστημα που απαιτείται για να μυροβολίσει ένας άγιος. Και όντως, πέντε έτη μετά, ο Θέμος αναβλύζει μύρο από κάθε πόρο του σεπτού κορμιού του, άρα είναι άγιος και ως άγιος διώκεται από τους απίστους.

    Πηγή: Αυγή

  17. Ο/Η Αχμέτ λέει:

    ΜΑΤ μαζί με χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε αντιφασίστες στην Κομοτηνή!

    December 9th, 2012 | Author: Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

    Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες μιας δολοφονικής επίθεσης από τους ναζί χρυσαυγίτες στην πόλη της Κομοτηνής. Συγκεκριμένα σήμερα (8/12) στη Κομοτηνή θα γίνονταν τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στις 18:00 το απόγευμα, και την ίδια ώρα προγραμματίστηκε αντιφασιστικό συλλαλητήριο με αφορμή το άνοιγμα των γραφείων. Είχε επικρατήσει ένα σκηνικό χούντας με τους ασφαλίτες να κόβουν βόλτες γύρω από το Πανεπιστήμιο όπου ήταν η συγκέντρωση. Έτσι έγινε πορεία από 150-200 άτομα και μόλις έφτασε στην αρχή της πλατείας εμποδίστηκε από τα ΜΑΤ. Στη συνέχεια προχώρησε και πήγε από την άλλη μεριά της πλατείας (τα ΜΑΤ σε όλη την διαδρομή ακολουθούσαν τη πορεία). Η πορεία βρισκόταν σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από τα γραφεία των ναζί και με ΜΑΤ να περιφρουρούν το χώρο, οι διαδηλωτές μέσα από ειρηνική διαμαρτυρία φώναζαν αντιφασιστικά συνθήματα. Όταν πάρθηκε απόφαση ύστερα από ώρα να φύγουμε και να συνεχίσουμε την πορεία, ξετρύπωσαν σαν τα ποντίκια οι Χρυσαυγίτες (γύρω στα 30 με 50 άτομα) και με τη παρουσία βουλευτών τους άρχιζαν να τραμπουκίζουν, να μας ρίχνουν πέτρες και κρότου λάμψης και τα ΜΑΤ μαζί τους να μας κυνηγάνε. Αποτέλεσμα αυτής της δολοφονικής επίθεσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά μια κοπέλα, μέλος της ΚΕΕΡΦΑ (καθώς της άνοιξαν το κεφάλι με πέτρα και αίματα έτρεχαν στο δρόμο) και να επικρατήσει έτσι ένα κλίμα φόβου μέσα στους δρόμους.
    Μετά την βίαιη επίθεση τους, έκαναν πορεία μέσα στη Κομοτηνή και όταν πέρασαν έξω από το Τουρκικό προξενείο και τις γύρω συνοικίες όπου κατοικούν μειονοτικοί, φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα όπως « Έξω οι Τούρκοι από την Ελλάδα» και άλλα και ύστερα διαλύθηκαν ήσυχα σα να μην έγινε τίποτα.

    Ως κίνηση καταγγέλλουμε:

    Την υποστήριξη της αστυνομίας στους δολοφόνους ναζί, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι το κράτος με το παρακράτος τα βρίσκουν πολύ καλά.

    Καλούμε το κόσμο της Κομοτηνής και σε όλη τη χώρα σε επαγρύπνηση. Να χτίσουμε ένα τείχος προστασίας, ένα αντιφασιστικό μετωπο για όλους μας (μετανάστες, εργάτες, νεολαία και απλοί πολίτες) απέναντι στους φασίστες-ναζί για να απομακρύνουμε αυτό το καρκίνωμα της κοινωνίας, θέτοντας με αυτό το τρόπο τις βάσεις για μια κοινωνία που θα βασίζεται στη δημοκρατία, την ελευθερία, στα ίσα δικαιώματα και στο σεβασμό για το διαφορετικό.

    ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΞΙΚΟΙ!

    Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό Ροδόπης”

    http://www.kar.org.gr/?p=8134#

  18. Ο/Η Κάσυ Διάρη, φοροφυγάς και δουλεμπόρισα λέει:

    Mιχαλολιάκος

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63739430

    ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

    Λέει πολλά αλλά… δηλώνει λίγα

    Καταγγέλλει όλους τους πολιτικούς ως διεφθαρμένους αλλά ο ίδιος στη φορολογική του δήλωση εμφανίζει υπέρογκες δαπάνες για να γλιτώσει φόρο, ενώ ως… ηθικός και ενάρετος συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο «ροζ» ξενοδοχείου στο οποίο απασχολούνται αλλοδαποί εργαζόμενοι

    Δεν διστάζει να χαιρετάει ναζιστικά και να διακηρύσσει σε υψηλούς τόνους ότι τα χέρια του είναι καθαρά αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για «βρώμικες δουλειές» και υπόγειες συναλλαγές του πολιτικού συστήματος. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές γκρίζες ζώνες στις συναλλαγές του ιδίου, της συζύγου του και συγγενικών προσώπων με την Εφορία από εμπορικές δραστηριότητες.

    Εξαπολύει μύδρους στη Βουλή για υποταγή της χώρας στους ξένους δανειστές και υψώνει τη σημαία της εθνικής απελευθέρωσης και της φυλετικής καθαρότητας των Ελλήνων.

    Αλλά μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο «ροζ» ξενοδοχείου μαζί με τη σύζυγό του και συγγενείς της, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα το ακίνητο έχει ενοικιάσει από συγγενείς της γυναίκας του μια κάποια οικογένεια Βορειοηπειρωτών.

    Καταγγέλλει συλλήβδην όλους τους πολιτικούς για διεφθαρμένους, αλλά στη φορολογική δήλωση ως ατομική επιχείρηση έκδοσης εντύπων και εφημερίδων εμφανίζει υπέρογκες δαπάνες για να περιορίσει το καθαρό εισόδημά του και να γλιτώσει φόρο.

    Πρόκειται για τον αρχηγό της φιλοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» κ. Νίκο Μιχαλολιάκο, που από την έρευνα που κάναμε για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και τις συναλλαγές του ιδίου και της συζύγου του κ. Ελένης Ζαρούλια με την Εφορία προκύπτουν πολλά «σκοτεινά σημεία».

    Το πρώτο αφορά στη συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του ξενοδοχείου που φέρει το όνομα «New Dream» στην πλατεία Αττικής. Παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο είναι εν λειτουργία από το 2000 και μετά υποβάλλει μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ αν και οι υπηρεσίες που παρέχει υπόκεινται σε ΦΠΑ και συνεπώς εισπράττει ΦΠΑ από τους πελάτες του.

    Στο ξενοδοχείο της πλατείας Αττικής βρίσκουν καταφύγιο πολλά παράνομα ζευγάρια και «επαγγελματίες» του σεξ.
    Πώς εξηγείται ότι για δώδεκα συνεχή έτη το ξενοδοχείο εμφανίζεται να μην εισπράττει ούτε ένα ευρώ ΦΠΑ από την παροχή υπηρεσιών και ως εκ τούτου να μην αποδίδει ΦΠΑ. Εκτός κι αν δεν εκδίδει καθόλου αποδείξεις, πράγμα που συνιστά βαριά φορολογική παράβαση.

    Επισημαίνεται ότι υπεύθυνοι ενώπιον του νόμου για την υποβολή των δηλώσεων ΦΠΑ είναι τα μέλη του Δ.Σ. του ξενοδοχείου.

    Σύμφωνα με τον νόμο, υποχρέωση να υποβάλλουν εκκαθαριστική δήλωση ΦΠΑ έχουν οι υποκείμενοι στον φόρο που ενεργούν φορολογητέες πράξεις ή και απαλλασσόμενες με δικαίωμα έκπτωσης του φόρου ακόμα και στην περίπτωση που δεν πραγματοποιήθηκε οικονομική δραστηριότητα, όπως και στην περίπτωση που η επιχείρηση δήλωσε ότι βρίσκεται σε αδράνεια.

    Οι δουλειές του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και της συζύγου του πάνε από το καλό στο καλύτερο από το 2009 και μετά καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στις φορολογικές τους δηλώσεις εμφανίζουν ολοένα και αυξανόμενα έσοδα που πέρυσι ξεπέρασαν συνολικά τα 120.000 ευρώ.

    Ειδικότερα το 2009 δήλωσε 20.000 και η σύζυγός του 12.000 ευρώ, το 2010 εμφάνισαν εισοδήματα 23.000 ευρώ και 17.000 ευρώ αντίστοιχα ενώ το 2011 ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε ακαθάριστα έσοδα 103.000 ευρώ από ατομική επιχείρηση (έκδοση εντύπων και εφημερίδες). Την ίδια χρονιά η κ. Ελένη Ζαρούλια δηλώνει εισοδήματα 33.700 ευρώ από δωρεάν παραχώρηση ακινήτων, καταστημάτων και γραφείων, μεταξύ των οποίων και το ξενοδοχείο, αλλά δεν εμφάνισε εισόδημα από μερίσματα.

    Ρέκορντμαν στα έξοδα
    Ομως ο κ. Μιχαλολιάκος για να μειώσει το καθαρό εισόδημα και συνεπώς το ποσό του φόρου που έπρεπε να καταβάλει ενέγραψε υψηλές δαπάνες για την άσκηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Ετσι το φορολογητέο εισόδημά του μειώθηκε περίπου στο ένα τέταρτο των εσόδων που εισέπραξε.

    Ειδικότερα, ενώ το 2011 κατά δήλωσή του τα ακαθάριστα έσοδα ανήλθαν σε 103.000 ευρώ, φορολογήθηκε για 23.000 ευρώ. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον φορολογικό νόμο, όταν κάποιος ασκεί ελεύθερο επάγγελμα ή έχει επιχείρηση αφαιρεί από τα ακαθάριστα έσοδα συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών που αναγνωρίζει η Εφορία για την άσκηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας και το ποσό που απομένει αποτελεί το φορολογητέο εισόδημα.

    Μόνο που το ισχύον καθεστώς θέτει όρια στο ποσοστό των δαπανών που μπορεί να εκπέσει από τα έσοδα, το οποίο σε γενικές γραμμές κυμαίνεται στο 40%. Αν τα έξοδα που εμφανίζει ο επιτηδευματίας υπερβαίνουν το 50%, τότε θεωρείται ύποπτος για φοροδιαφυγή και παίρνει σειρά για τακτικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι δαπάνες που εμφανίζει είναι πραγματικές ή «φουσκωμένες» με στόχο να περιορίσει το ποσό του φόρου.

    Στην περίπτωση όμως του κ. Μιχαλολιάκου καταρρίφθηκαν όλα τα ρεκόρ εξόδων, αφού οι δαπάνες που εμφάνισε για το έτος 2010 έφθασαν στο αστρονομικό ποσό των 80.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό των εξόδων του κ. Μιχαλολιάκου επί του τζίρου του διαμορφώθηκε στο 78%. Δηλαδή για κάθε 100 ευρώ που εισέπραττε είχε δαπάνες 78 ευρώ και συνεπώς «στην τσέπη έβαζε» μόλις 22 ευρώ.

    NEW DREAΜ
    Ξενοδοχείο νοικιασμένο σε άγνωστους Βορειοηπειρώτες και με μέλη του Δ.Σ. παντρεμένα με αλλοδαπές

    Αγνώστου ταυτότητας Βορειοηπειρώτες-ενοικιαστές, «συγγενική διαπλοκή» στο Διοικητικό Συμβούλιο με δύο μέλη μάλιστα να έχουν νυμφευθεί αλλοδαπές κατά παράβαση των αρχών και της ιδεολογίας της «Χρυσής Αυγής» συνθέτουν το σκηνικό στο Ξενοδοχείο «New Dream» στην πλατεία Αττικής

    Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, αδελφός της συζύγου του κ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος είναι παντρεμένος με Πολωνή. Η κ. Ελένη Ζαρούλια κατέχει θέση αντιπρόεδρου ενώ στο ΔΣ συμμετέχει και η μητέρα της, Αλεξάνδρα Δανέλη. Ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής» είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Αλλο μέλος του ΔΣ είναι ο Σωτήρης Μαρτίνος, ο οποίος είναι παντρεμένος με Φιλλιπινέζα.

    Ως υπεύθυνη διαχείρισης του ξενοδοχείου φέρεται η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ- Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρία», η οποία δηλώνει ως έδρα το ίδιο κτίριο της οδού Λιοσίων 121. Την εταιρεία εκπροσωπεί και δεσμεύει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΣ της ανώνυμης εταιρείας που είναι ο κ. Αθανάσιος Ζαρούλιας.

    Στο ξενοδοχείο βρίσκουν καταφύγιο πολλά παράνομα ζευγάρια και «επαγγελματίες» του σεξ και είναι γνωστό σε όσους συνηθίζουν να περνούν λίγες ώρες χαλάρωσης με τρυφερή συντροφιά. Μάλιστα σε αντίθεση με το βασικό σύνθημα της «Χρυσής Αυγής» και του αρχηγού της «κάθε ξένος εργάτης, ένας Ελληνας άνεργος» στο ξενοδοχείο απασχολούνται και αλλοδαποί εργαζόμενοι όπως απεκάλυψε έρευνα της αστυνομίας με αφορμή περιστατικό κλοπής τον Αύγουστο του 2010 σε βάρος του ρεσεψιονίστ και ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ήταν αλλοδαπός.

    ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

  19. Ο/Η Σχιζοφρενής ναζί χαπακωμένος λέει:

    Tweet-πρόκληση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ κατά Χρυσή Αυγής και Κασιδιάρη. «Μήπως δεν σου εγέρθητι;»
    16.12.2012 – 12.19 1
    ​Ό, τι μπορεί κάνει η σέξι ηθοποιός-ψυχολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ για να «αφυπνίσει» τους Έλληνες για τη Χρυσή Αυγή, «μια συμμορία δολοφόνων, μια συμμορία εγκληματιών» όπως λέει η ίδια.

    Μάλισττα, δική της έμπνευση ήταν τα τρία βίντεο εναντίον του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου καθώς ηγείται του στρατηγείου της Ιπποκράτους ενάντια στο νεοναζισμό. Την ίδια ώρα το twitter της παίρνει φωτιά με τα φαρμακερά σχόλια που ανεβάζει.

    To πλέον χαρακτηριστικό tweet ήταν αυτό που απηύθυνε στον Γιώργο Γερμενή (Καιάδα), όταν εκείνος είχε πει το περίφημο …«εγέρθητι».

    «Τι λέει αυτός που δεν του σηκώνεται;» αναρωτιόταν ρητορικά η Αλ Σάλεχ στο Twitter και συνόδευε τη φράση με μία φωτογραφία ενός κουτιού Βιάγκρα, στο οποίο αναγραφόταν: «εγέρθητι- δείγμα σεβασμού».

    Φυσικά, από τα… βέλη της δεν ξεφεύγει και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. «Όταν βγαίνει ο Κασιδιάρης και λέει στο κρητικό κανάλι ότι αν δεν ήμουν βουλευτής θα ήμουν συνταγματάρχης και θα έκανα πραξικόπημα, έχουμε χάσει κάθε όριο και πρέπει να αντιδράσει η δημοκρατία. Εμένα δεν με απασχολεί ποιος είναι αυτός ο Κασιδιάρης και τι έχει στο μυαλό του, αλλά ούτε και ο Χίτλερ ήταν ευφυής ή θεωρούνταν ευφυής».

    http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=159505&artTitle=tweet_proklisi_tis_afroditis_al_salech_kata_chrysi_avgis_kai_kasidiari_mipos_den_sou_egerthiti

  20. Ο/Η Κάσυ Διάρη όχι εγέρθητω λέει:

    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1443238

    Επίθεση στον Στρατούλη από χρυσαυγίτες

    από Wilkens 19:22, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012
    θεματικές: Ρατσιστική – Φυλετική Βία
    Πριν από λίγο σε καθεστωτικό κανάλι (ALPHA) μεταδόθηκε πως..

    Επίθεση από χρυσαυγίτες έξω από το ολυμπιακό στάδιο (ΟΑΚΑ) δέχθηκαν πριν από λίγο ο Δ.Στρατούλης και ο γυιός του,ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει χτυπηθει στο κεφάλι είναι καλά στην υγεία του,και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

    Όλα αυτά σύμφωνα με τον ALPHA.

  21. Παράθεμα: Ο πατριάρχης του ‘Κύκλου της Πάτμου’ των €κατομυρρίων « Ροΐδη Εμμονές

  22. Ο/Η Kάσυ Διάρη, δεν μου εγέρθιτο λέει:

    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1443459

    Σικάγο: Η Αντι-ρατσιστική Δράση δημοσιοποιεί τα ονόματα χρυσαυγητών στις Η.Π.Α.

    από plot 22:17, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012
    θεματικές: Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός \ Βόρεια Αμερική
    Η ARA (Αντι-ρατσιστική Δράση) δημοσιεύει πληροφορίες για τη Χρυσή Αυγή Βόρειας Αμερικής ύστερα από 2,5 μήνες κατασκοπειας

    Σε αντίθεση με πρόσφατα Διεθνή νέα, το νεοναζιστικό κόμμα της Ελλάδας «Χρυσή Αυγή» ΔΕΝ δημιουργεί παράρτημα στο Σικάγο. Τους ξεγελάσαμε. Η περίφημη επέκταση τους στο Σικάγο ήταν στην πραγματικότητα μια αντι-ρατσιστική επιχείρηση κατασκοπείας. Δίνουμε στη δημοσιότητα κάποιους από τους καρπούς αυτής της επιχείρησης τώρα.

    το δημοσίευμα χωρίζεται σε τρία (3) μέρη:

    1. Μια αξίωση της μικρής νίκης μας στο συνεχή αγώνα μας ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και μίσος κατά των μεταναστών.

    2. Τη δημοσιοποίηση τεκμηρίων για τους ηγέτες, τα μέλη και τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στη Βόρεια Αμερική, την Ελλάδα, και όπου αλλού μπορούν να κρύβονται.

    3. Κάλεσμα για να κατακλύσουμε το αρχηγείο της Χρυσής Αυγής και το υποκατάστημα της στη Νέα Υόρκη σε μια προσπάθεια όχι μόνο να καταστρέψουμε τη δυνατότητα Χρυσής Αυγής να αυξηθεί, αλλά να καταστρέψουμε την πρόθεση του καθένος που μπορεί να θέλει να τους βοηθήσει ειλικρινά.

    Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δυόμισι μηνών, Η ARA (Αντι-ρατσιστική Δράση) έχει εμπλακεί σε μια κρυφή εκστρατεία για να σταματήσει την επέκταση της εθνικιστικής οργάνωσης στη Βόρεια Αμερική. Ένας από τους στόχους μας, τον οποίο πετύχαμε με μεγάλη επιτυχία, ήταν να αποκτήσουμε γνώση των μελών της Χρυσής Αυγής τμήματος Νέας Υόρκης, τους υποστηρικτές και τα μέλη εντός της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης που θα μπορούσε να είναι φιλικά προς τις απόψεις της Χρυσής Αυγής.

    Εμείς επιλέξαμε το Σικάγο ως μια εικονική βάση για την επιχείρηση μας, λόγω της ισχυρής παρουσίας αντιφασιστικού μετώπου και τη μεγάλη μερίδα του ελληνικού πληθυσμού που αφορά τη διασπορά μέσα και γύρω από την πόλη.

    Ένας από τους βασικούς τρόπους για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης κάθε ναζιστικής οργάνωσης, είναι η πρόκληση αμφιβολιών για κάθε αίτημα δικτύωσης που μπορεί να λαμβάνουν από το εξωτερικό. Γι ‘αυτό, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Σας παρουσιάζουμε ό, τι κάναμε, και τι μπορείτε να κάνετε, επίσης, για να τους σταματήσετε.

    Το πρώτο βήμα ήταν μάλλον εύκολο. Καθώτι παρακολουθούσαμε το λευκό εθνικιστικό site «Stormfront» από την έναρξή του, γνωρίζαμε ότι υπήρχαν αρκετά μέλη του, που έβλεπαν με συμπάθεια την προσέγγιση Χρυσής Αυγής και νεοναζισμού. Αρκετοί από αυτούς ήταν ελληνικής καταγωγής, και ορισμένοι κατοικούσαν στην Ελλάδα. Υποθέσαμε ότι κάποιος έπρεπε να ξέρει κάτι. Ήταν απλώς θέμα χρόνου να διαλέξουμε την πιο αργή αντιλοπη από το κοπάδι.

    Μετά από μια ντουζίνα δημοσιεύσεων, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του Panos8814, ένα μέλος που είχε δημοσιεύσει τη μετάφραση των θέσεων της Χρυσής Αυγής. Εμείς προσφέρθηκαμε να βοηθήσουμε σε μελλοντικές μεταφράσεις και μας έφερε σε επαφή με τον Patreus, ένα άλλο μέλος του site, ο οποίος είχε επαφές με την οργάνωση στην Ελλάδα. Οι Patreus και Panos8814 μας εμπιστευτηκαν σημαντικές πληροφορίες χωρίς καν μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο, σε έναν ανώνυμο, με τεσσάρων ημερών λογαριασμό. Αυτό είναι ένα σημαντικό λάθος για τη Χρυσής Αυγής.

    Ο Patreus, είπε πως θα μας κρατήσει ενήμερους για οποιαδήποτε σημαντική είδηση ​​σχετικά με τη Χρυσή Αυγή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Panos8814 και ο Patreus μας ενθάρρυναν να επικοινωνήσουμε με την οργάνωση μέσω του κεντρικού site, ο Panos8814 μας έδωσε βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το τι να πούμε και με ποιόν να έρθουμε σε επαφή. Αυτό εξέθεσε τις μεθόδους ασφαλείας και τους ανθρώπους τους στην Ελλάδα. Ο Patreus ανέφερε ότι τα διεθνή παραρτήματα λειτουργούν αυτόνομα από την κύρια ελληνική οργάνωση, αλλά ότι ακόμα ηταν αναγκαιο να περάσουμε μέσω της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.

    Είπαμε στη Χρυσή Αυγή ότι είχαμε σκοπό να ξεκινήσουμε ένα παράρτημα στο Σικάγο και χρειαζόμασταν βοήθεια για το πρωτόκολλο, πώς να το κάνουμε σωστά δηλαδή. Μέσα σε λίγες μέρες, λάβαμε ένα e-mail από τα κεντρικά της Χρυσής Αυγής.

    Στο πρώτο μας e-mail από τη Χρυσή Αυγή, μας είπαν να επικοινωνήσετε με τον Εμμανουήλ Λάλλα, υπεύθυνο της Χ.Α. της Νέας Υόρκης. Μας δώθηκε ένας λογαριασμός Facebook, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμός τηλεφώνου. Μέσω του Facebook, βρήκαμε ότι ο Λάλλας ήταν φίλος με τον Δημήτριο Δημητρίου, τρίτο αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ελληνισμού Μείζονος Νέας Υόρκης, άλλα με κανένα από τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Μετά από κάποιες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, βρήκαμε ότι είχε μιλήσει σε ημερίδα που ειχε διοργανωθεί από την Ομοσπονδία το Μάιο του 2012.

    Συν τω χρόνω η Χρυσή Αυγή μας έδωσε σημαντικές πληροφορίες, που μας βοήθησαν για τον εντοπισμό μελών της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μερικά από τα μέλη τους αναφέρονται παρακάτω. Συζητήστε ελεύθερα μαζί τους τρέχοντα γεγονότα και φυλετικές σχέσεις μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ και προόσωπο με πρόσωπο. Ελπίζουμε ότι αν μπορούμε να κατακλύσουμε την Χρυσή Αυγή με πλασματικά αιτήματα, μετά δεν θα ξέρουν ποιον να εμπιστευτούν.

    New York Golden Dawn:

    Emmanouil Lallas (AKA Lallas Emmanouil, Lallas Emmanuel)
    Controller of New York Golden Dawn
    2264 43rd St. Apt. 2R
    Astoria, NY 11105
    (646) 267-4643
    Works at: Function Enhancing Physical Therapy
    HPS Medical Supply Store
    3276 31st St.
    Astoria, NY 11106
    Listed as «doctor» on medical provider sites, but does not have a medical provider license. (also pictured here, and here)
    http://profileengine.com/people/lallase/lallas.emmanouil
    https://www.facebook.com/lallase
    http://www.myspace.com/lallase/

    Anastasios Diakovasilis
    2808 47th St. Apt. 3R
    Astoria, NY 11103
    Possibly lives with parents, Vasilios Diakovasilis and Joanna Rafailidis, and brother, Peter.
    Home phone: (718) 278-9437
    Joanna Rafailidis’ cell: (718) 278-0437

    Lina DeCesaris
    27 Belle Ave Apt 2
    Ossining, NY 10562
    Dating Anastasios Diakovasilis
    Home phone: (914) 941-5727

    Demetrios Demetrios
    Third Vice President of the Federation of Hellenic Societies of Greater New York
    2212 Crescent St
    Astoria, NY 11105
    (718) 278-6368
    Arrested for selling and exporting zirconium to Iraq in 1996 (http://www.nytimes.com/1997/07/16/nyregion/2-men-in-iraq-export-case-are-acquitted-by-a-jury.html)

    Connecticut Chapter:

    Dana Roccapriore (AKA Antiochus, Walter Rauff, Preston Taran)
    35 Clayton Ct.
    New Britain, CT 06053
    (860) 224-9194
    http://www.amazon.com/gp/pdp/profile/A2PSLJM0DENRJO/
    http://www.myspace.com/430727243
    https://www.facebook.com/dana.roccapriore
    Arrested for possession of marijuana in 2005

    Jason Laguardia
    72 Finney Ln 1
    Stamford, CT 06902
    9 Villaway Rd
    Norwalk, CT 06855

    Dalila Jimenez
    Engaged to Jason Laguardia
    Perth Amboy, NJ
    Works at Raritan Bay Medical Center
    Rutgers

    πηγή: http://antiracistaction.org/?q=node%2F178

  23. Ο/Η Κάσυ Διάρη δεν μου εγέρθιτο λέει:

    «Να μην ενδώσουμε στον τρόμο και στη Χρυσή Αυγή»

    Της Λήδας Γαλανού

    Αναγνωρισμένος ηθοποιός στη Γαλλία και την Ελλάδα, ο Γιώργος Χωραφάς συμμετέχει στην ταινία του Μάρκου Μάρκου, «Παπαδόπουλος & Σία», μια σάτιρα του ελληνικού δαιμονίου εν μέσω κρίσης. Ο κεντρικός ήρωας της ταινίας, ο Χάρης Παπαδόπουλος, είναι ένας επιτυχημένος, νεόπλουτος Ελληνας επιχειρηματίας που ζει στο Λονδίνο με την οικογένειά του.

    Ο κ. Παπουτσής και η ποιότητα της ζωής Μας

  24. Ο/Η Antifa2 λέει:

    Αποκάλυψη BBC για την επίθεση στο Δημήτρη Στρατούλη (ηχητικό)

    Θανάσης Γκαβός, Λονδίνο22/12/2012 | 13:38Τελευταία Ενημέρωση: 13:38 22/12/2012

    Ηχητικό ντοκουμέντο από συνάντηση μελών της Χρυσής Αυγής την περασμένη εβδομάδα μετέδωσε το ραδιόφωνο του BBC κατά το οποίο φέρεται να γίνεται αναφορά σε επίθεση κατά του Δημήτρη Στρατούλη από νέα μέλη του κόμματος.

    Ο ομιλητής, που δεν κατονομάζεται στην εκπομπή του BBC, ακούγεται να λέει: «Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα. Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν»;

    Η εκπομπή του BBC Radio 5 live εξέτασε ποιες είναι οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης και λιτότητας στην κοινωνία, με επίκεντρο την άνοδο της ξενοφοβίας και τις επιθέσεις κατά μεταναστών.

    Στην εκπομπή μίλησε ο Όλα, ένας Νιγηριανός που βρίσκεται στην Ελλάδα παρανόμως τα τελευταία δύο χρόνια. Κατήγγειλε βαρύ ξυλοδαρμό του από ομάδα 25-30 νεαρών στις 22 Απριλίου, με μπουκάλια, ξύλα και μαχαίρια. Σημείωσε επίσης ότι αυτά τα δύο χρόνια έχει ελεγχθεί από την αστυνομία μόλις μία φορά, ένδειξη κατά το δημοσιογράφο του BBC ότι οι ελληνικές αρχές δεν αντιμετώπιζαν επαρκώς το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

    Στο ραδιόφωνο του BBC μίλησε επίσης ο Πέτρος Καπετανόπουλος καταγγέλλοντας τη σύλληψή του από αστυνομικούς όταν αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, αφού είχε γίνει μάρτυρας ξυλοδαρμού συλληφθέντος μετανάστη στον οποίο είχαν ήδη περαστεί χειροπέδες.

    Ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Μανούρας δήλωσε ότι οι Έλληνες αστυνομικοί αντιμετωπίζουν με απόλυτο σεβασμό τα ανθρώπινα δικαιώματα, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να αποκλείσει μεμονωμένα περιστατικά. Άλλο ρεπορτάζ του ραδιοφώνου της Παγκόσμιας Υπηρεσίας του BBC μέσα στην εβδομάδα αναφερόταν ξανά στις καταγγελίες οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά της ελληνικής αστυνομίας για χρήση βίας κατά μεταναστών.

    Εξάλλου, Ελληνίδα δικηγόρος υπό καθεστώς ανωνυμίας μίλησε στην εκπομπή εξηγώντας ότι ψήφισε Χρυσή Αυγή για να τιμωρήσει τους εκπροσώπους του κοινοβουλευτικού συστήματος. Σημείωσε ότι η ίδια δεν είναι φασίστρια ή οπαδός του ναζισμού, προσθέτοντας ότι συμφωνεί με την πολιτική κατά των παράνομων αλλά όχι όλων των μεταναστών. Σημείωσε πάντως ότι δε θεωρεί κακή ιδέα την τοποθέτηση ναρκών στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Χαρακτήρισε οπαδούς της Χρυσής Αυγής «απλούς» και κάποιους «αφελείς» ανθρώπους και αξιωματούχους και ηγέτες του κόμματος «διαταραγμένους». Παρόλα αυτά είπε ότι τους θεωρεί ως τη μόνη λύση κατά του διεφθαρμένου συστήματος. Σε ερώτηση αν θα κυκλοφορούσε με μπλουζάκι που θα ανέγραφε «Ψήφισα Χρυσή Αυγή» απάντησε όχι. Όπως εξήγησε, δε θα το φορούσε όχι επειδή θα ντρεπόταν, μα φοβούμενη διακρίσεις σε βάρος της στην εργασία της.

    Το ρεπορτάζ του BBC περιείχε και παλαιότερη συνέντευξη στελέχους της νεολαίας της Χρυσής Αυγής ο οποίος δήλωνε ότι το κόμμα είναι κατά των μεταναστών, της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης. Δήλωνε «εντελώς» κατά των μεταναστών. «Μπορεί να είναι καλοί άνθρωποι αλλά δεν τους θέλω εδώ. Δε θέλω να τους σκοτώσω, αλλά θέλω να πάνε στη χώρα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά. Υποστήριζε δε ότι ήθελε την καθαρότητα της φυλής του.

    Στο πρόγραμμα του BBC μίλησαν επίσης εκπρόσωποι φιλανθρωπικών οργανώσεων και επισημάνθηκε η ανάγκη βοήθειας από την ΕΕ για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης.

    Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/220123/bbc-ihitiko-dokoumedo-me-eironika-sholia-tis-hrusis-augis-kata-stratouli/#ixzz2FoxLvB8I

  25. Ο/Η Red λέει:

    http://www.left.gr/article.php?id=19155

    Ημερομηνία: 30/12/2012
    Συγγραφέας: left.gr

    Το γραφείο τύπου της ΝΔ και ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Φαήλος Κρανιδιώτης δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα στην πολιτική προσέγγισης με τη Χρυσή Αυγή. Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο Φαήλος γράφει μεταξύ άλλων πως αποτελούν απλώς “αντιποίηση αρχής” οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες!

    “Αντιποίηση αρχής” οι δολοφονικές επιθέσεις!
    Εβγαλε για τα καλά τη μάσκα της κεντροδεξιάς η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά. Το γραφείο τύπου της ΝΔ και ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Φαήλος Κρανιδιώτης δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα στην πολιτική προσέγγισης με τη Χρυσή Αυγή.

    Οχι στις ίσες αποστάσεις: Μετανάστες κακοί, χρυσή αυγή καλύτερη

    Σε νέο άρθρο του στη νεοδημοκρατική εφημερίδα Δημοκρατία ο Φαήλος Κρανιδιώτης χαρακτηρίζει λάθος την «πολιτικά ορθή» εμμονή κάθε τόσο να ρίχνεται μια στο καρφί και μια στο πέταλο, μια στη λαθρομετανάστευση και μια στη Χρυσή Αυγή. Όχι στις ίσες αποστάσεις λοιπόν από τον Φαήλο ο οποίος ουσιαστικά υπερασπίζεται τη δράση της Χρυσής Αυγής και όπως γράφει χαρακτηριστικά: « Λες και δίνουμε εξετάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ / «Βίλα Αμαλία» και στις άλλες παρδαλές παραφυάδες της Κουμουνδούρου, αναλυτές εκ του προχείρου και καθεστωτικούς φουλαράτους «διανοητές» του τάλαρου. Ασχετα μεγέθη, άσχετα ζητήματα»

    Ευφάνταστη και βλακώδη προπαγάνδα τα μαχαιρώματα μεταναστών από χρυσαυγίτες!

    Τι γράφει λοιπόν ο στενός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά:

    Η Χρυσή Αυγή, στη χειρότερη περίπτωση, κάνει αντιποίηση αρχής, ενίοτε πέφτει και καμιά ψιλή, ήτοι έργω εξύβριση και σωματικές βλάβες. Οι εκατόμβες των μαχαιρωμένων αλλοδαπών υπάρχουν στην ευφάνταστη και βλακώδη προπαγάνδα της «προοδευτικιάς» δημοσιογραφίας και στις παρεμβάσεις της Κλάραμπελ και λοιπών φωταδιστών κοινοβουλευτικών του ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ / «Βίλα Αμαλία». Τιμωρητέα η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να χωθεί στα κενά του κράτους, αλλά είναι ανόμοιο μέγεθος με την πλημμύρα της λαθροεισβολής και την εξ αυτής εγκληματικότητα.

    Ενίοτε πέφτει και καμιά ψιλή; Αυτό να το πει ο Κρανιδιώτης στους αριστερούς φοιτητές που έδιναν τη μάχη έξω από τα εξεταστικά κέντρα και δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με τον υπαρχηγό του Μιχαλολιάκο Ανδρουτσόπουλο επικεφαλής και η ζωή του ενός σώθηκε από καθαρό θαύμα. Δεκάδες καταγεγραμμένα περιστατικά ρατσιστικής βίας μαχαιρωμάτων και άγριων ξυλοδαρμών βαπτίζονται αριστερίστικη φαντασία από το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ! Ακόμα και τις επίσημες αστυνομικές αναφορές τις πετάει στα σκουπίδια ο σύμβουλος του Σαμαρά μπροστά στην ανάγκη του να υπερασπιστεί τα βρωμερό υπόγειο της δεξιάς πολυκατοικίας

    Όπως οι νεοναζί αμφισβητούν τους νεκρούς στο πολυτεχνείο έτσι και το «αδελφό κόμμα» της Χρυσής Αυγής φλερτάρει με την ιδέα ότι και τα μαχαιρώματα αλλοδαπών είναι άλλος ένας μύθος των αριστερών. Οι νοσταλγοί του χίτλερ για τον κύριο Φαήλο απλά επιχειρούν να ανακαταλάβουν τις πόλεις από τους εισβολείς!

    Ο άνθρωπος που ζήτησε την ένωση της βάσης της δεξιάς (ΝΔ και Χρυσή Αυγή) άλλωστε παραδέχεται ότι οι χρυσαυγίτες είναι ιδεολογικά τους αδέλφια. .

    Όπως γράφει με ορολογία που θυμίζει την περίοδο της επταετίας χαρακτηριστική της αλαζονείας του κράτους της δεξιάς:

    «Στο κάτω-κάτω σε ποιους απευθυνόμαστε; Σίγουρα όχι στη διαταραγμένη αριστεράντζα.»

    πηγή: mao.gr, το βρήκαμε στο http://www.kar.org.gr/?p=9417

  26. Ο/Η laskaratos λέει:

    http://www.left.gr/article.php?id=22606

    Ημερομηνία: 29/01/2013

    Σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο της γείτονας χώρας, news24, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππάς, υποστήριξε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με τη γειτονική της χώρα

    Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στην Αλβανία η συνέντευξη του ναζιστή Χρ. Παππά σε τηλεοπτικό κανάλι. Σε κατάσταση παραληρήματος, και μετά από έναν ορυμαγδό χυδαίων και ρατσιστικών προσβολών για τους Αλβανούς πολίτες, ο Χρ. Παππάς, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, δε δίστασε να θέσει θέμα πολέμου με την Αλβανία.

    Για «ψυχοπαθή φιγούρα» και «άνθρωπο που έχει βγει από τα μουσεία», κάνουν λόγο αλβανοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι, ενώ, αν και έχουν περάσει εβδομάδες από τη συνέντευξη, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει πάρει ακόμη θέση για την επικίνδυνη και προκλητική «αφήγηση» του χρυσαυγίτη βουλευτή.

    Αποσπάσματα της συνέντευξης

  27. Ο/Η Αntinazi λέει:

    http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%C2%AB%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%C2%BB-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%AC-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82

    Καταγγελίες για μια ομάδα «θύλακα της Χρυσής Αυγής», με την κωδική ονομασία «Ομάδα Κ», δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τις οποίες κάνουν συνδικαλιστές των ΟΤΑ και δημοτικοί σύμβουλοι της Αθήνας, η «Ομάδα Κ» δρα σε επιχειρήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της πάταξης του παραεμπορίου και τα μέλη της είναι δημοτικοί αστυνομικοί του 1ου Δημοτικού Τμήματος.
    ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
    Δεν γενικεύω αλλά υπάρχει μια σφηκοφωλιά.
    Ίσως αυτοί χτύπησαν τον Καμίνη.

    • Ο/Η Με ένα Άρλεκιν ξεχνιέμαι λέει:

      Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε με πολύ σοβαρά κριτήρια τις προσλήψεις στη δημοτική Αστυνομία

  28. Ο/Η Sturmabteilung K λέει:

    http://www.alfavita.gr/arthra/%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B7-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BA-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1
    Τι σχέση εχουν η φασιστική «ομάδα Κ», ο Καμίνης και η Δημοτική αστυνομία

    Τετ, 13/02/2013

    Ανακοίνωση από τη Διοίκηση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής.

    Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκε συνάδελφος δημοτικός αστυνομικός στη γενική συνέλευση του σωματείου εργαζομένων των Δημοτικών Αστυνομικών της Αθήνας την Τρίτη 5 Φλεβάρη από 15 μέλη της γνωστής φασιστικής συμμορίας με την ονομασία «ομάδα Κ». Είναι ομάδα που δραστηριοποιείται με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αθηναίων, με ειδικά προνόμια και «ειδίκευση» στο παρεμπόριο και τις κοινές επιχειρήσεις με την Ελληνική Αστυνομία.

    Το παραπάνω περιστατικό αποτελεί ένα ακόμα γεγονός στην Δημοτική Αστυνομία Αθήνας που επιβεβαιώνει τη συντεταγμένη προσπάθεια κυβέρνησης και Δημοτικής Αρχής Αθήνας για να την μετατρέψουν σε κατασταλτικό σώμα.

    Η Δημοτική Αρχή του κου Καμίνη έχει τεράστια ευθύνη! Είναι αυτή που έχει ευθυγραμμίσει τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας με τους στόχους και τις αντιδραστικές, κατασταλτικές επιδιώξεις του υπ. Προστασίας του πολίτη ενάντια στο λαό και το κίνημά του.

    Είναι αυτός ο συνχνωτισμός που τροφοδοτεί σήμερα θύλακα φασισμού στη δημοτική αστυνομία. Το κυνήγι του λεγόμενου παραεμπορίου που το συγκροτούν τα μεγάλα συμφέροντα είναι το προκάλυμμα για το κυνήγι των φουκαράδων και των μεταναστών. Αποτελεί πλαίσιο για να ασκείται συγκροτημένος μηχανισμός στη Δημοτική Αστυνομία ενάντια στους ίδιους τους συναδέλφους αστυνόμους, τους συναδέλφους που αντιμάχονται τη μετατροπή της Δημοτικής Αστυνομίας σε μηχανισμό καταστολής.

    Η δημοτική Αρχή της Αθήνας και της κυβερνώσας Αριστεράς μπορεί να είναι περήφανη, Ζεσταίνει με τη θαλπωρή και τη στήριξη της λεγόμενης ομάδας Κ, το αυγό του φιδιού στα χέρια της. Το ίδιο περήφανη πρέπει να νοιώθει και η συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ, που στους κόλπους της εκκολάπτεται το συγκεκριμένο φασιστικό μόρφωμα της ομάδας Κ.

    Ας γνωρίζουν ότι το οργανωμένο ταξικό κίνημα δε φοβάται και έχει τη δύναμη να αποκρούσει τον καρκίνο του φασισμού στο εργατικό κίνημα. Να αποκαλύψει στα μάτια κάθε τίμιου εργάτη ότι ο φασισμός δεν είναι παρά το καρκίνωμα του κόσμου της εκμετάλλευσης, του καπιταλισμού.

    Δε μας φοβίζουν, δε μας μαγαρίζουν.

    Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας να απομονώσουν τα φασιστοειδή και την ρατσιστική βία. Να αγωνιστούν για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και τα στηρίγματά της που τα γεννάει……

  29. Ο/Η Sturmabteilung K λέει:

    http://www.efsyn.gr/?p=23756
    14/02/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
    Θύλακας της Χρυσής Αυγής στη Δημοτική Αστυνομία
    Της Ντίνας Δασκαλοπούλου

    Οργανωμένο θύλακα της Χρυσής Αυγής με την κωδική ονομασία «ομάδα Κ» στη Δημοτική Αστυνομία καταγγέλλουν συνδικαλιστές των ΟΤΑ και δημοτικοί σύμβουλοι της Αθήνας. Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του Σενεγαλέζου μικροπωλητή Μπαμπακάρ Ντιάε ύστερα από καταδίωξη στο Θησείο, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση όπου για πρώτη φορά κατονομάζει τον θύλακα και μάλιστα αναφέρει ότι στη συνέλευση του σωματείου των δημοτικών αστυνομικών στις 5 του μήνα, 15 μέλη της «ομάδας Κ» τραμπούκισαν συνάδελφό τους που καταφέρθηκε εναντίον τους: «Είναι ομάδα που δραστηριοποιείται με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αθηναίων, με ειδικά προνόμια και «ειδίκευση» στο παραεμπόριο και τις κοινές επιχειρήσεις με την Ελληνική Αστυνομία».

    Χλιαρή αντίδραση

    Παρ” όλα αυτά, η μοναδική αντίδραση που υπήρξε στην καταγγελία τους μέχρι χθες ήταν η ανακοίνωση του σωματείου των δημοτικών αστυνομικών η οποία απορρίπτει ως «γελοίους και ψευδείς ισχυρισμούς» τα καταγγελλόμενα για τη γενική τους συνέλευση, ενώ δεν σχολιάζεται καν η περίφημη «ομάδα Κ». Κατά τα άλλα, ουδείς –ούτε η δημοτική αρχή ούτε η εισαγγελία- δραστηριοποιήθηκε για να διερευνήσει αυτή τη βαρύτατη καταγγελία. Από αυτό το σημείο ξεκινήσαμε χθες το ρεπορτάζ.

    Απευθυνθήκαμε πρώτα στον πρόεδρο του Συνδικάτου ΟΤΑ, Χαράλαμπο Βορτελίνο: «Το περιστατικό έγινε όπως ακριβώς το περιγράφουμε: Συνάδελφός μας δέχτηκε επίθεση από οργανωμένους χρυσαυγίτες που έχουν συγκροτήσει τον θύλακα «ομάδα Κ». Τώρα ο συνάδελφος φοβάται, όπως καταλαβαίνετε. Η Χρυσή Αυγή έχει ισχυρή ομάδα μέσα στη Δημοτική Αστυνομία, μπορεί να φτάνει και τα 150 άτομα. Συνεργάζονται με την ΕΛ.ΑΣ. σε πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες».

    «Κι εμείς έχουμε πληροφορηθεί την ύπαρξη τέτοιου θύλακα», μας λέει η επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Ελένη Πορτάλιου. «Εχουμε πληροφορίες ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει εγκατασταθεί σε κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας κι επιχειρεί μαζί της. Εχουμε επίσης στοιχεία για βίαιη συμπεριφορά και κακοποίηση μικροπωλητών».

    Υπήρξε ανοχή

    Συγκεκριμένες -και συγκλονιστικές- είναι οι πληροφορίες που έδωσε χθες στην «Εφ.Συν.» στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κωνσταντίνου μάς έστειλε γραπτώς ολόκληρο το προφίλ της ομάδας που, κατά την έρευνά του, λειτουργεί με όρους παρακρατικούς: «Η ομάδα έδρασε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κανένας να έχει την υπευθυνότητα με βάση τη θεσμοθετημένη λειτουργία της ιεραρχίας της Δημοτικής Αστυνομίας. Είναι σαφές ότι έγινε ανεκτή από τον νυν και τον προηγούμενο αρμόδιο αντιδήμαρχο.

    Στην «ομάδα Κ» βρέθηκαν εθελοντές νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής και άλλοι φασίστες στη συντριπτική τους πλειονότητα. Πρόκειται για ομάδα δημοτικών αστυνομικών του 1ου Δημοτικού Τμήματος. Συγκροτήθηκε αμέσως μετά την ανάπτυξη της καμπάνιας της Ακροδεξιάς του ΛΑΟΣ και μεγαλεμπόρων με το σλόγκαν «STOP παραεμπόριο», καμπάνια που είχε μετατραπεί σε ρατσιστικό κυνηγητό στην Ερμού με ροπαλοφόρους να χτυπάνε μετανάστες. Με την απόφαση του δημάρχου Γ. Καμίνη να προχωρήσει σε κοινές επιχειρήσεις με την ΕΛ.ΑΣ. «κατά του παραεμπορίου» μέσα στη Δημοτική Αστυνομία, συγκροτήθηκε η «ομάδα Κ», με συμμετοχή περίπου τριάντα ατόμων, χωρίς να έχουν στην αρχή ούτε καν προϊστάμενο. Προσφάτως απέκτησαν επόπτη».

    Σύμφωνα με την έρευνα του Πέτρου Κωνσταντίνου, η «ομάδα Κ» συγκροτήθηκε από εθελοντές, αφού οι περισσότεροι δημοτικοί αστυνομικοί δεν θέλησαν να συμμετάσχουν σε επιχειρήσεις-σκούπα. Ο ίδιος μάς λέει ότι η ομάδα έχει εμπλακεί πολλές φορές σε συγκρούσεις με τους μικροπωλητές στο Θησείο και έξω από την ΑΣΟΕΕ και δεν αποκλείει να ενέχεται στην υπόθεση Ντιάε: «Αν εκτιμήσει κανείς ορθά την περιοχή δράσης του 1ου Τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας, που είναι το κέντρο της πόλης, και τη σχέση της «ομάδας Κ» με αυτό, δύσκολα αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο.

    Ο συνοδηγός του δημοτικού αστυνομικού που κατά τις μαρτυρίες καταδίωξε τον Μπαμπακάρ υποχρέωσε έναν άλλο μετανάστη να μεταφέρει μόνος του τα εμπορεύματά του προς κατάσχεση, ενώ ο ίδιος τον κρατούσε και τον τραβούσε από το πέτο προς το φορτηγό της Δημοτικής Αστυνομίας. Η χρησιμοποίηση των μηχανών με τον τρόπο που έγινε στην επιχείρηση στο Θησείο συνάδει με επιδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ και όχι ανθρώπων που πάνε να κάνουν κατάσχεση εμπορευμάτων. Ποιος τους εκπαίδευσε σε τέτοιες επιδρομές;».

    Δεν γνωρίζουν

    «Η υπηρεσία πάταξης του παραεμπορίου είναι όντως στο 1ο Διαμέρισμα, τα πρόσωπα όμως εναλλάσσονται. Δεν υπάρχει «ομάδα Κ» στο οργανόγραμμα. Μας στοχοποιούν συστηματικά η κυρία Πορτάλιου και ο κύριος Κωνσταντίνου, την προηγούμενη εβδομάδα μάς αποκάλεσαν δολοφόνους στο δημοτικό συμβούλιο», μας είπε ο πρόεδρος του σωματείου των δημοτικών αστυνομικών, Απόστολος Κόσσυβας. «Σας λέω κατηγορηματικά, δεν υπάρχει τέτοιος θύλακας, είμαστε 1.000 εργαζόμενοι, προφανώς θα έχουμε διαφορετικές απόψεις. Οσο για το Συνδικάτο, λέει όσα λέει γιατί σύντομα θα έχουμε εκλογές στο σωματείο μας». Ο κύριος Κόσσυβας επιμένει πως ουδέποτε περιήλθε στην αντίληψή του όχι μόνον η ύπαρξη ναζιστικής ομάδας, αλλά ούτε καν μελών της Χρυσής Αυγής.

    «Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο ύπαρξης φασιστικής ομάδας, εφόσον υπάρχει ένα τέτοιο κόμμα στη Βουλή. Εγώ δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο και καλώ όποιον έχει στοιχεία να μας τα δώσει σήμερα κιόλας», λέει από την πλευρά του στην «Εφ.Συν.» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Αναγνωστόπουλος. «Στη Δημοτική Αστυνομία υπάρχει καταμερισμός καθηκόντων και μέσα σε αυτά είναι η πάταξη του παραεμπορίου. Δεν συλλαμβάνει και δεν ανακρίνει πολίτες.

    Αναφορικά με την καταγγελία για τραμπουκισμούς στη συνέλευση των δημοτικών αστυνομικών, θα ήταν ανάρμοστο ο αντιδήμαρχος να ασχοληθεί με τα εσωτερικά των εργαζομένων. Η δημοτική αρχή είναι σταθερά προσανατολισμένη στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πριν από λίγες μέρες χαιρέτισε επισήμως και την εκδήλωση «Αθήνα Πόλη Αντιφασιστική». Γι” αυτό, το λέω ξανά, δώστε μας στοιχεία, θα μας διευκολύνετε στην πάταξη του φαινομένου».

    Απάντηση Καμίνη

    Επιδιώξαμε να επικοινωνήσουμε και με τον ίδιο τον κύριο Καμίνη. Ο δήμαρχος της Αθήνας δεν θέλησε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο πριν δημοσιευτούν οι συγκεκριμένες καταγγελίες. Μας διαμήνυσε διά του γραφείου Τύπου του, ωστόσο, ότι «επιδιώκει συστηματικά την ομοθυμία των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου. Εγιναν σεμινάρια στους δημοτικούς αστυνομικούς για τα μεταναστευτικά θέματα κι έχει ζητήσει από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να είναι αμείλικτος στα θέματα δεοντολογίας».

  30. Ο/Η Gay Nazi λέει:

    http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%8E%CF%81%CE%B1%CF%82

    Σπαρτιάτες της κακιάς ώρας

    Κωμικοτραγικό θέαμα παρουσίασαν οι χρυσαυγίτες της Κρήτης σε «εθνικιστική κατασκήνωση» στο Καστέλλι. Μαστίζονται από εσωτερικές έριδες, ενώ οι Κρητικοί τούς γυρίζουν την πλάτη

    Του Μάριου Διονέλλη

    Οι κατασκηνωτές μιμήθηκαν επαξίως τους Σπαρτιάτες τρέχοντας στην άμμο με περικεφαλαίες, δόρατα και ασπίδες προσφέροντας ένα αμίμητο θέαμα στους ανυποψίαστους λουόμενους που βρέθηκαν στην περιοχή.

  31. Ο/Η Gay Nazi λέει:

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Η Τ.Ο.Σαρωνικού στην λιτανεία του Αγίου Φανουρίου Κορωπίου

    Ενθουσιώδης για μία ακόμη φορά ηταν η υποδοχή του λαού του Κορωπίου στην ομάδα άνω των 50 μελών της Χρυσής Αυγής. Προσκεκλημένοι του εφημερίου του Ναού παρευρεθήκαμε στη λιτανεία και στο πανήγυρι.

    Η ενημερωτική μας δράση συνεχίστηκε με μοίρασμα φυλλαδίων και τευχών της εφημερίδας μας που γινόντουσαν δεκτά με ενθουσιασμό και συγκίνηση, ενώ πολλοί κάτοικοι χειροκροτούσαν και φώναζαν ότι μόνο η Χρυσή Αυγή τους συμπαρίσταται στην υποβαθμισμένη οικονομικά και λόγω λαθρομεταναστών ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου. Στο τέλος της δράσεως παρετέθη γεύμα από τον εφημέριο του Ιερού Ναού τονίζοντάς μας ότι είναι στο πλευρό μας και να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά για τον Ελληνισμό και την Πατρίδα μας που πολιορκείται από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή και ειδικότερα η Τ.Ο.Σαρωνικού έδειξε ότι ο Ελληνιμός και η Ορθοδοξία βρίσκονται δίπλα δίπλα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διάγει ο τόπος μας.

    xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-t.o.sarwnikou-sthn-litaneia-tou-agiou-fanouriou-korwpiou#.UgGp1qzRpLM#ixzz2bFE1W3Re

  32. Ο/Η Παππα Στράιχερ λέει:

    Ξέβαψε το μαλί του Παππά

  33. Ο/Η Red λέει:

    http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/08/blog-post_60.html

    Μπραβιλίκια, μαφίες, ναρκωτικά, δουλειές της νύχτας εν γνώσει της ΕΛΑΣ η δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής

    Από ΒΑΘΥ , Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

    Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος μελών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής φέρνει στην δημοσιότητα δημοσίευμα της εφημερίδας Real News. Σύμφωνα με το δημοσίευμα δυο άτομα τα οποία φέρονται να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για την οργάνωση του Μιχαλολιάκου «κελάηδησαν» κατά την ανάκρισή τους και καίνε τους πρώην ομοϊδεάτες τους με τις καταθέσεις που έδωσαν στις ανακρίτριες.

    Τα πρώην μέλη της Χ.Α κατάγγειλαν ότι , «όλα τα στελέχη-οργανωμένα επίσημα μέλη του Κόμματος του Μιχαλολιάκου που αποτελούνε τον «σκληρό πυρήνα» είναι μπλεγμένα σε ιστορίες με υπόκοσμο, μπραβιλίκια, μαφίες ναρκωτικά, δουλειές της νύχτας εν γνώσει της ΕΛΑΣ, η οποία κάνει τα στραβά μάτια αν και γνωρίζει τα πάντα, γιατί πέφτει μοιρασιά σε χρήμα και πληροφορίες…

    Ποιος δεν γνωρίζει τον διαμερισματικό σύμβουλο του Μιχαλολιάκου στην Αθήνα, Χ.Α., που επίσημα είναι σωματέμπορος και ιδιοκτήτης πορνείων στην οδό Φυλής Ποιος δεν ξέρει τον Μ. τον λιμενικό από τον Πειραιά, που βγάζει στο κλαρί στο λιμάνι γυναίκες Στην Κρήτη ο αρχιμπράβος-αρχινονός Σ.Κ. με τα εκεί «παλικάρια» του πουλάει πρέζα και προστασία στα μαγαζιά, μαζί και αναβολικά στο γυμναστήριό του. Την ίδια δουλειά κάνει και ο Κ. στην Πάτρα, μαζί με τον Χ.Ρ. που οπλοφορεί παράνομα και τον Γ.Σ., γνωστό πρεζέμπορα και «βαποράκι» των κατασχεμένων της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών. Από κοντά και τα μπατσάκια Τ., Κ., Α., και άλλα «αστεράκια» της ΕΛΑΣ, μαζί με τον Κ., τον Ι.Σ. και άλλους μπράβους του υποκόσμου και της νύχτας».

    Στη δικογραφία, που πλέον βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος έως τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει έτοιμη την πρότασή του προς το Δικαστικό Συμβούλιο, εμπεριέχονται και τα στοιχεία από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Μεταξύ των φωτογραφιών που βρέθηκαν αποθηκευμένες είναι και αυτή που δείχνει την κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής να ποζάρει στον φακό χαιρετώντας ναζιστικά. Μία φωτογραφία που φαίνεται να έχει τραβηχτεί στη Μάνη το καλοκαίρι του 2010.

    Στο αρχείο της η Ουρ. Μιχαλολιάκου διατηρούσε κι άλλες φωτογραφίες με μέλη που χαιρετούν ναζιστικά, πορείες της Χρυσής Αυγής όπου τα μέλη φορούν κράνη και κρατούν ρόπαλα, ενώ, σύμφωνα μετιςπαρατηρήσειςτων πραγματογνωμόνων,οχρήστηςχρησιμοηοιού-σε την ονομασία «psycho killer», δηλαδή ψυχοπαθής δολοφόνος…

  34. Ο/Η Κάσυ Διάρη, ίμε αθόα λέει:

    http://jailgoldendawn.com/
    20 καταδικαστικές αποφάσεις μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής

    [Αναδημοσιεύουμε αποσπάσματα των 20 καταδικαστικών αποφάσεων στελεχών, μελών και εμπλεκόμενων με τη Χρυσή Αυγή που έφερε σήμερα στη δημοσιότητα η ΚΕΕΡΦΑ, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου (βλ. για τις παρεμβάσεις εδώ). Θυμίζουμε ότι στη μεγάλη δικογραφία της Χρυσής Αυγής υπάρχουν πάνω από 100 συσχετισμένες υποθέσεις που αφορούν εγκληματικές δράσεις της ναζιστικής οργάνωσης (για περισσότερα βλ. το…

    https://left.gr/sites/left.gr/files/styles/inline-large/public/unnamed_544.jpg?itok=TKuF7Cs8

    http://jailgoldendawn.com/2015/09/06/%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%cf%8c%cf%84%ce%b7-%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-defencenet/

    Εμπλοκή του εκδότη ……του …. στο κύκλωμα με τη λαθρο-κοκαΐνη

    Και “πατριώτες”! Πολλοί “πατριώτες” αδέλφια!

    [Αναδημοσιεύουμε παρακάτω κείμενο που διαβάσαμε στο σημερινό Έθνος σχετικά με το κύκλωμα πορνείας και διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο. Στο κείμενο αναφέρεται ως εμπλεκόμενος – χωρίς να ονοματίζεται – ο Γεώργιος ……, “ακροδεξιός εκδότης” (όπως φωτογραφίζεται), γνωστός από την ιστοσελίδα ….. Είναι αλήθεια οτι ο “πατριωτικός χώρος” δεν μας εκπλήσσει: αν και επανειλημμένα υποστηρίζει τις πιο ακραίες απόψεις σχετικά με κοινωνικά ζητήματα και ενδύεται έναν μανδύα “αντισυστημισμού”, η πραγματικότητα είναι πάντα η αντίστροφη. Από τον Κούζηλο που το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor 1 μέχρι τα τσιγαριλίκια του Μίχου και τις κόκες του Τσακανίκα, ο ….. πατάει σε περπατημένους δρόμους. Δεν έκανε δα και τίποτα κακό… Λαθρο-κοκαΐνη ήταν, δεν ήταν λαθρο-μετανάστες!]

    (Κείμενο: Λευτέρης Μπιντέλας, Μαρία Ψαρά, Έθνος, 06/09/2015)

    Σε πέντε συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζουν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθώντας να εντοπίσουν τα μεγάλα «ψάρια» της δικογραφίας για το κύκλωμα πορνείας και διακίνησης κοκαΐνης της Μυκόνου.

    Από τα στοιχεία της προανάκρισης προκύπτει ότι ο 34χρονος απότακτος λιμενικός και ο 33χρονος που είχε συμμετάσχει στη ληστεία υποκαταστήματος τραπέζης στο «Ελ. Βενιζέλος», ήταν οι «ενδιάμεσοι» ενός μεγαλύτερου κυκλώματος που τον χειμώνα είχε ως βάση του τα νότια προάστια της Αττικής και τα καλοκαίρια «μετακόμιζε» στη Μύκονο. Οι αρχές που χειρίζονται πλέον την υπόθεση έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τους διαλόγους ώστε να εντοπίσουν τον έμπορο που προμήθευε με καθαρή κοκαΐνη. Οι δύο προφυλακισμένοι για την υπόθεση κλήθηκαν την περασμένη Παρασκευή σε συμπληρωματική απολογία από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου. Αν και ερωτήθηκαν επιμόνως να αποκαλύψουν το όνομα του εμπόρου, φέρονται να αρνήθηκαν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία.

    Ωστόσο, το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί σε ένα άτομο ονόματι «Χρήστος», το οποίο φαίνεται πως είχε τις άκρες για να ικανοποιεί τις ροζ απαιτήσεις του εκλεκτού πελατολογίου της σπείρας. Μέσα από τις συνομιλίες προκύπτει ότι ο Χρήστος προμήθευε με «κολ γκερλ» τους Σαουδάραβες και τους επιχειρηματίες. Θεωρείται πρόσωπο-κλειδί για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος και οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αρχές για το πρόσωπό του κάνουν λόγο για ένα νεαρό άτομο που κινείται με μεγάλη άνεση σε όλα τα κοσμικά στέκια της Αθήνας. Μάλιστα, φέρεται να έχει πρόσβαση και στα πρόσωπα της σόουμπιζ, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπάρχουν δεκάδες φωτογραφικά ενσταντανέ με σελέμπριτι.

    Oι αμοιβές των «κολ γκερλ»

    Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο Χρήστος αξιοποιούσε τις γνωριμίες του στην «καλή κοινωνία» και μ’ αυτό τον τρόπο έβρισκε νεαρά και όμορφα μοντέλα, πολλά από τα οποία έχουν παρελάσει και από τα τηλεοπτικά πάνελ, τα οποία αναζητούσαν επιχειρηματίες με βαθιές τσέπες. Σύμφωνα με τους διαλόγους των κατηγορουμένων, τον χειμώνα τα «κολ γκερλ» αμείβονταν με 100 ευρώ για να περάσουν ένα βράδυ με κάποιον επιχειρηματία, ενώ στη Μύκονο το κύκλωμα τις «χρέωνε» μέχρι και 1.000 ευρώ.

    Οπως αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής», στην υπόθεση εμπλέκεται και ιδιοκτήτης ακροδεξιού σάιτ, ο οποίος φέρεται να αγόραζε ναρκωτικά. Σύμφωνα με τη δικογραφία «στις 19 Αυγούστου στη Χώρα της Μυκόνου, ο λιμενικός ενεργώντας για λογαριασμό και των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πώλησε στον χρήστη της τηλεφωνικής σύνδεσης 69…, άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία ”κόκορας”, προφανώς κοκαΐνης, αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος». Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών, ταυτοποιήθηκε ο χρήστης της επίμαχης τηλεφωνικής σύνδεσης. Τα στοιχεία ανήκουν σε άτομο που εμφανίζεται ως ο ιδιοκτήτης γνωστού εθνικιστικού-ακροδεξιού ιστότοπου, στα γραφεία του οποίου στο Κολωνάκι, είχε πραγματοποιηθεί επίθεση πριν από δύο χρόνια επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

    Το ακροδεξιό σάιτ με ειδίκευση σε αμυντικά και διπλωματικά θέματα, έχει δημοσιεύσει κατά κόρον ρεπορτάζ τα οποία είναι φιλικά προσκείμενα στη Χρυσή Αυγή, ενώ οι περισσότερες «ειδήσεις» που ανεβάζει είναι κατά των προσφύγων και των μειονοτήτων με τίτλους όπως «εισβολή λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά». Σημειώνεται ότι ο ακροδεξιός εκδότης που φέρεται να αγόραζε κοκαΐνη στη Μύκονο, εμφανίζεται να έχει μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης που είναι ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας, σε Βούλγαρο υπήκοο με διεύθυνση κατοικίας στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η εν λόγω μεταβίβαση σε αλλοδαπό είχε καταγγελθεί από τοπική οργάνωση εξωκοινοβουλευτικού κόμματος ως «δείγμα» ανακολουθίας εθνικιστικών λόγων – επιχειρηματικών έργων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές προσανατολίζονται να ασκήσουν διώξεις με την κατηγορία της προμήθειας ναρκωτικών σε τουλάχιστον είκοσι άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί οι τηλεφωνικές τους συνδέσεις από την προανάκριση. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Κολωνάκι, που φέρεται να αγόρασε κοκαΐνη με την κωδική ονομασία «κο». Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν ήδη πραγματοποιήσει «μυστική» επίσκεψη στο εστιατόριο, προκειμένου να εξακριβώσουν αν ο ιδιοκτήτης έχει άλλη εμπλοκή στην υπόθεση, πέραν της μίας αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

    Στις «παγιδευμένες» συνομιλίες ακούγονται να παραγγέλνουν ναρκωτικά μεταξύ άλλων και ένας εκπρόσωπος γνωστού εκδοτικού οίκου, ένας ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου, αλλά και μια υπεύθυνη εταιρείας κοσμημάτων. Τα ναρκωτικά αναφέρονται με κωδικές ονομασίες, αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις με ξεκάθαρο τρόπο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πελάτη που ζητά καθαρή κοκαΐνη. Πρόσωπο ενδιαφέροντος φέρεται να αποτελεί για τις Αρχές και μία 29χρονη από επαρχιακή πόλη, για την οποία υπάρχουν αρκετές αναφορές στη δικογραφία, καθώς όπως φαίνεται και προμηθευόταν ναρκωτικά αλλά και συμμετείχε στη σωματεμπορία.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
    «Φρένο» στα πάρτι και ανησυχία στους κοσμικούς κύκλους

    Οι νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα της Μυκόνου και το ενδεχόμενο να κληθούν και οι πελάτες σε απολογία από τον ανακριτή έχουν κάνει αρκετούς «κοσμικούς» να χάσουν τον ύπνο τους. Μολονότι δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα από όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τις άγριες νύχτες της Μυκόνου, η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης έβαλε απότομα φρένο στο πάρτι.

    Η αρχή έγινε όταν ένας πληροφοριοδότης της ΕΛ.ΑΣ. «σφύριξε» στη Δίωξη Ναρκωτικών ότι δύο άτομα διακινούν ναρκωτικά στο νησί. Εδωσε τα κινητά τους τηλέφωνα και με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών έγινε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και κατεγράφησαν 65 συνομιλίες.

    Από την προανάκριση προκύπτει ότι οι κατηγορούμενοι είχαν εξελιχθεί σε απόλυτους «άρχοντες της Μυκόνου», με γνωριμίες σε όλα τα καλά και ακριβά μαγαζιά. Μάλιστα ήταν τόσο καλοί στην ικανοποίηση όλων των αιτημάτων, που η φήμη τους είχε ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και όσοι ξένοι πήγαιναν στη Μύκονο για διακοπές είχαν ήδη τα τηλέφωνα των διακινητών.

    Το πελατολόγιο

    Από τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών διαπιστώθηκε ότι στο πελατολόγιό τους συμπεριλαμβάνονταν επιφανείς επιχειρηματίες, αλλά και ζάπλουτοι Σαουδάραβες και Λιβανέζοι, οι οποίοι μόνο για τη βραδινή τους έξοδο ξόδευαν ολόκληρες περιουσίες.

    Με ένα τηλεφώνημα είχαν στην πόρτα τους όση «λευκή» σκόνη ήθελαν και τις καλύτερες γυναικείες συντροφιές. Μάλιστα, όταν οι πελάτες ρωτούσαν αν είναι καλής ποιότητας τα ναρκωτικά τούς απαντούσαν: «Τα καλύτερα που έχεις δοκιμάσει. Αν δεν σου αρέσει θα σου δώσω πίσω τα λεφτά σου»…

    Παράλληλα, οι τρεις κατηγορούμενοι φαίνεται πως έκαναν παράδοση ναρκωτικών ακόμα και σε χλιδάτες σουίτες γνωστών ξενοδοχείων.

    Σε συνομιλία που καταγράφηκε, ένας πελάτης είχε καλέσει από την παραθαλάσσια σουίτα του για να παραγγείλει κοκαΐνη και ινδική κάνναβη. Βέβαια, το «ντελίβερι» κόστιζε τουλάχιστον 100 ευρώ έξτρα. Το «σέρβις» του κυκλώματος εξέπληξε και τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, όταν διαπίστωσαν ότι «εξυπηρετούσαν» όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα…

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.