Τι έπρεπε να απαντήσει ο Πέτρος Τατσόπουλος

Ναι ρε είμαι αδελφή, Πακιστανός και Εβραίος και σας γαμώ το Χίτλερ

επεξεργασία Ροΐδη Εμμονές

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Πάνε πολλά χρόνια που είχα δει μια αμερικανική ταινία, που δυστυχώς δεν θυμάμαι τον τίτλο της. Μια γερουσιαστίνα κατηγορείτο από κίτρινους δημοσιογράφους και Ρεπουμπλικάνους πως ήταν λεσβία. Δεν ήταν, αλλά ήταν μια δυνατή και αξιοπρεπής γυναίκα και αρνήθηκε να διαψεύσει πως δεν ήταν ελέφας, αν μη τι άλλο υπερασπιζόμενη τα αυτονόητα. Η υπερασπιστική της γραμμή. που τελικά τη δικαίωσε ήταν πως έχω δικαίωμα αν θέλω να είμαι λεσβία, δεν σας πέφτει λόγος, δεν είναι κακό και σεις υποκριτικές κουτσομπόλες βουλώστε το.   
——Ο κ.Τατσόπουλος μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, γιατί είναι λόγιος, θαρραλέος, αυθόρμητος,  και ξεχωρίζει μέσα στο σωρό των συντηρητικών και ευπροσάρμοστων χρυσών μετριοτήτων, στην πλειοψηφία τους, που συγκροτούν την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θα καταδεχόταν να ορκίζεται στη Βουλή θρησκευτικά από τον αρχιεπίσκοπο της χουντικής Εκκλησίας όπως ο Γλέζος ή να σκύβει και να φυλάει μπροστά σε μαθητές το χέρι των παπάδων όπως ο μαοϊκός Κοδέλας ή να κολακεύει το φοροκλέφτη εξηνταβελόνη αρχιεπίσκοπο όπως ο Τσίπρας ή να προσβάλει τους ανάπηρους όπως κάποιος πασοκογενής βουλευτής Βοιωτίας που δεν θυμάμαι το όνομά του. Δυστυχώς είναι οξύθυμος άνθρωπος, έχει γίνει πρωταγωνιστής γελοίων τηλεοπτικών επεισοδίων και αυτό δεν τον τιμά ούτε ως αριστερό πολιτικό ούτε ως άνδρα. Προσωπικά πιστεύω πως μέτρο του ανδρισμού μας (όχι όπως τον εννοούν οι ελληνοχριστιανές κρυφοαδελφές με το γυναικουλίστικο χαρακτήρα) είναι και η ικανότητα να είμαστε ψύχραιμοι, η τρυφερότητά μας, ο σεβασμός μας και ο ιπποτισμός μας στο άλλο φύλο, που τόσο μας στηρίζει και τόσο το χρειαζόμαστε. Το ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος και έχει στις ωραίες γυναίκες ιδιαίτερη απήχηση, στην οποία ανταποκρίνεται με επιτυχία, είναι γνωστό και ηλίου φαεινότερο, αλλά ο φαλλοκράτης δεν είναι και πραγματικός άνδρας. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν, ως σεξουαλικά υπεράνω υποψίας, να μην πατάει τις μπανανόφλουδες που του πετάνε οι άνανδροι δαίμονες της νύχτας, οι υμνητές του παιδεραστή Στράιχερ, αυτοί που βαράνε γυναίκες και πεινασμένους μετανάστες, οι διάδοχοι των ομοφυλόφιλων ταγμάτων εφόδου του Ερνστ Ρεμ, αυτοί οι μοχθηροί που συναγωνίζονται πολύ άγαρμπα το παπαδαριό στις φαρισαϊκές ελεημοσύνες του κώλου, αυτοί που σταυλίζονται σε μια συμμορία που η αναλογία ανδρών/γυναικών είναι δέκα προς μια, αυτοί οι ανελλήνιστοι αγράμματοι που βαράνε προσοχή μπροστά στον κοντό, αυτοί που δεν τολμάνε να τα βάλουν με τις ξένες Μαφίες που λυμαίνονται τη χώρα στο βασίλειο της νύχτας, αυτοί που στοχοποιούν μόνο αδύναμους αθώους, αυτοί που παραιτούνται υπάκουα από βουλευτές για χάρη του φίλου της κόρης του αφεντικού τους (με αντάλλαγμα μια θέση υπαλλήλου στη Βουλή που βρίζουν), αυτοί που η μόνη βουλευτίνα που έχουν εκλέξει είναι η ιδιοκτήτρια του κτιρίου του ροζ New Dream και σύζυγος του χοντρούλη συμπλεγματικού Φυρερίσκου με τη στριγγή φωνή, που θυμίζει τον υστερικό καραγκιόζη Γιώργο Παπαδόπουλο, αυτοί που τους έχουν αποδοκιμάσει με περιφρόνηση οι Έλληνες μετανάστες όπου γης, που έχουν κι αυτοί πέσει θύματα («Βρωμοέλληνες») των ντόπιων ρατσιστών των δεύτερων πατρίδων τους.
——Ναι ρε, είμαι αδελφή, Πακιστανός και Εβραίος στη θρησκεία και σας γαμώ το Χίτλερ, είναι η μόνη αντρίκια απάντηση που δίνουμε στους υπηρέτες των εφοπλιστών, των βιομήχανων, στις αρσενικές (;) ψευτοθεούσες (πρώην Σατανιστές) ενορίτισσες του κρυφοομοφυλόφιλου παπαδαριού που αγιάζει τα γραφεία τους, στα κοινοβουλευτικά τσιράκια του τραπεζίτη Σάλα, που τα βάζουν δέκα μαζί οπλισμένοι με ένα φουκαρά και που ο αρχηγός τους σκύβει και υποκλίνεται μπροστά στη Ντόρα Μπακογιάννη.

***

This entry was posted in Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

62 Responses to Τι έπρεπε να απαντήσει ο Πέτρος Τατσόπουλος

  1. Ο/Η stagon λέει:

    Να συμπληρώσω πως όταν οι προαναφερόμενοι αποκάλεσαν τον Τατσόπουλο »πούστη» (και ξέρουμε με πιο υποτιμητικό και χυδαίο τρόπο το κάνουν) κανείς δεν βγήκε να τον υπερασπιστεί.
    Ο ίδιος λοιπόν δεν έχει δικαίωμα υπεράσπισης του εαυτού του?
    Η απάντησή του δεν προσβάλει ούτε τις γυναίκες ούτε τους ομοφυλόφιλους, και όσα αντίθετα λέγονται τα βρίσκω τουλάχιστον υποκριτικά.

    • Ο/Η Psycho λέει:

      Είναι ντροπή να είσαι ομοφυλόφιλος;
      Γιατί ο Τασόπουλς έπαιξε στο γήπεδο της ΧΑ. Πολιτικός είναι όχι ιδιώτης. Ο τρόπος που απάντησε δείχνει ανασφάλεια.

    • Ο/Η Συριζανώ ντε Μπερζεράκ λέει:

      Παπαδημούλης εναντίον Τατσόπουλου για το «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα»: Ηταν πολλαπλό ατόπημα – Ας το παραδεχθεί

      Πηγή: Παπαδημούλης εναντίον Τατσόπουλου για το «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα»: Ηταν πολλαπλό ατόπημα – Ας το παραδεχθεί | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/78086#ixzz2DDLCESkx

      • Ο/Η koukou λέει:

        Ο Παπαδημούλης σε ευθεία γραμμή με Πάγκαλο που θεωρεί πάρα πολύ μεγάλο ατόπημα τα λεχθέντα και ζητά παρακαλώ, μέσα από το πρωϊνάδικο του Χασαπόπουλου-Αναγνωστάκη, την εδώ και τώρα διαγραφή του από το κόμμα…..και μη χειρότερα!!!

    • Ο/Η koukou λέει:

      Έχεις πάρα πολύ δίκιο…… όμως θα συμφωνήσω και με το παραπάνω άρθρο επειδή θα μπορούσε ο Τατσόπουλος , εάν δεν ήταν τόσο παρορμητικός, να χειριστεί το θέμα «έξυπνα» γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, η υποκρισία πάντα περίσσευε σ αυτόν τον τόπο….και άλλο που δεν ήθελαν οι υποκριτές και φαρισαίοι.

  2. Ο/Η Μαρκήσιος ντε Σαντ λέει:

    Kρυφοομοφυλόφιλοι παπάδες. ‘Οχι, για όνομα.
    Ο παπάς στον Άλιμο που έκανε ευχέλαιο στα γραφεία των Χρυσάβγουλων μπροστά στον Ομολογητή του Χριστού Παναγιώταρο [«Γαμώ τις αλβανικές κωλοτρυπίδες»] είναι άντρακλας με τα όλα του.
    Το βίντεο σας διαψεύδει, αν είσαστε άντρες παραδεχτείτε το.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Είμαι αδελφή το ομολογώ.
      Ζηλεύω τους μητροπολίτες που τη βρίσκουν με φαντάρους, όπως ο κλέφτης Παντελεήμων (που ο Ιερώνυμος προσπαθεί να τον αποκαταστήσει στα μουλωχτά), ζηλεύω τους Χρυσαυγίτες που ξημεροβραδιάζονται στα Γυμναστήρια, ζηλεύω τον αυτοδαφνοστεφανωμένο βουλευτή Καραϊσκάκη με τον μουστακαλή σταυροφόρο Αλβανό υπασπιστή που διοργανώνει καλλιστεία στο ξενοδοχείο του, φθονώ τον μουστακαλή μητροπολίτη Πειραιά που διαδέχτηκε τον Καλλίνικο, ζηλεύω τους μητροπολίτες που με 5 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα μπορούν να αγοράσουν νεαρούς Πακιστανούς εραστές, κομπλεξάρομαι με τον ανδρισμό του Αμβρόσιου των Καλαβρύτων, πνευματικού τέκνου Καλινίκου, πνευματικού αδελφού του Χριστόδουλου που είχε κρυφή αλληλογραφία με το Γιοσάκη και ήταν πνευματικός πατήρ του Βρεσθένης Θεόκλητου (τον παρακολουθούσε η ΚΥΠ με εντολή Καλλινίκου) και του αρχιμανδρίτη Κουλουσούσα.
      Αυτός ο ανδρισμός που ξεχειλίζει από την Χρυσή Αυγή και από την Εκκλησία με έχει τρομάξει πιο πολύ και από ότι τρομάζει το ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ξεχάσει ανάμεσα σε δεκάδες άλλα και το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων.
      Να μην στενοχωρήσει τον αρχιεπίσκοπο και τη Χρυσή Αυγή, τώρα που γίνεται σοβαρό κόμμα εξουσίας.

      • Ο/Η koukou λέει:

        Προσυπογράφω….

      • Ο/Η waste λέει:

        κατά το παλιό ανέκδοτο, δεν είστε αδερφή ούτε gay, φτωχόπουστας είστε κύριε μου που δεν μπορείτε να γευτείτε τις χαρές της αδελφοσύνης.

        ούτε έναν ρυπαρό μαυριδερό πακιστανό δεν μπορείτε να αγοράσετε? και θέλετε να αναμετρηθείτε με την εκκλησία και τη χρυσαυγή?

        🙂

  3. Ο/Η Θεολόγος λέει:

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ. ΖΗΤΟΥΣΑΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ «ΘΑΨΟΥΝ» VIDEO ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ

    http://www.axortagos.gr/sinelifthisan-ekviastes-gnostou-mitropoliti-zitousan-100-000-euro.html

    http://olympia.gr/2011/07/12/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%AF%CE%BD/

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 12, 2011

    ΕΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ “ΨΩΝΙΣΤΗΡΙΑ”. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.

    Γράφει ο Στέφανος Χίος

    Την διενέργεια επείγουσας ένορκης διοκητικής εξέτασης διέταξε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος σχετικά με οπτικό υλικό που προβλήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του Kontra Channel , “Mακελειό¨. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γνωστός αρχιμανδρίτης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στενός συνεργάτης αξιωματούχου της Ιεράς Συνόδου(και εκ των πιο άμεσων συνεργατών του Μακαριωτάτου)που προίσταται σε ιστορικό ναό της Αθήνας και συμμετέχει σε επιτροπή της Ελλαδικής Εκκλησίας, εικονίζεται ημίγυμνος να ερωτοτροπεί μπροστά σε web camera, να συνομιλεί με νεαρό και να αυτοικανοποιείται. Ο εν λόγω αρχιμανδρίτης και υποψήφιος μητροπολίτης που φέρεται να ανήκει σε λόμπι ιερών πατέρων με τα ίδια γούστα, να αναζητά ερωτικούς συντρόφους και να κλείνει διαδικτυακά ραντεβού για σαρκικές απολαύσεις, τέλεσε πριν από λίγο καιρό μαζί με τον αρχιεπίσκοπο την κηδεία του μεγάλου ηθοποιού Θανάση Βέγγου. Πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι το μόνο που έχει στην διάθεση της η εκπομπή καθώς οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν κι άλλα με ανώτερους και ανώτατους κληρικούς να εικονίζονται γυμνοί και να ερωτοτροπούν σε σαδομαζοχιστικές τάσεις έχοντας στο λαιμό τους και στα πόδια τους μέχρι και…λουριά

    http://www.newsbomb.gr/prionokordela/diethni/story/238382/arhimandritis-paiderastis-anastatose-tin-omogeneia-toy-ohaio

    Αρχιμανδρίτης-παιδεραστής αναστάτωσε την Ομογένεια του Οχαϊο

    Ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Χιούτζης (Hudhes), αναπληρωτής προϊστάμενός της στην κοινότητα του Καθεδρικού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη Κολόμπους Οχάιο.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας και του Σερίφη της Κομητείας Φράνκλιν, συνελήφθη με την κατηγορία ότι αναζητούσε σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικα παιδιά.

  4. Συμφωνώ μαζί σας. Θα ήταν προτιμότερο να απαντήσει έτσι.

    Τελικά τι είναι ασθένεια; Η ανάγκη του ανθρώπου για συντροφικότητα ή τα βασανιστήρια και οι δολοφονίες ανθρώπων «διαφορετικών» είτε στο χρώμα, στο φύλο, στο θρήσκευμα και στις σεξουαλικές προτιμήσεις?
    http://eagainst.com/articles/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE/

    Έφηβος απαγχονίστηκε έπειτα από ομοφοβικά σχόλια συμμαθητών του
    Τον έλεγαν Ντάβιντε, όμως οι συμμαθητές του σε σχολείο της Ρώμης συνήθιζαν να τον αποκαλούν «το αγόρι με τα ροζ», πατώντας πάνω στην σεξουαλική ταυτότητα του 15χρονου…..
    http://www.kar.org.gr/?p=7275

  5. Ο/Η ΔΟ λέει:

    Απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ Νέου Κόσμου σχετικά με τις δηλώσεις του σ. Πέτρου Τατσόπουλου

    Απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ Νέου Κόσμου σχετικά με τις δηλώσεις του σ. Πέτρου Τατσόπουλου

  6. Ο/Η Θεολόγος λέει:

    ΟΧΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ» ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΥΣΟΥΡΙ»

    http://panagiotisandriopoulos.blogspot.gr/2011/02/blog-post_5454.html

    H Ενοριακή Κίνησις είναι μία “διμηνιαία έκδοσις της ομωνύμου ορθοδόξου χριστιανικής αδελφότητος”, που έχει την έδρα της επί της οδού Αλ. Υψηλάντου 129 στην Πάτρα.
    Ο ιδρυτής και ο πρόεδρος, θαρρώ, αυτής της “Κινήσεως” είναι ο συνταξιούχος πλέον π. Παναγιώτης Μεντζάς, επί σειρά ετών εφημέριος στον Ι. Ναό Αγ. Νικολάου Πατρών.

    Αυτός είναι και ο συντάκτης, έτσι τουλάχιστον λέγεται, του φυλλαδίου Ενοριακή Κίνησις, στο τεύχος 144 (Φεβρ. 2011) του οποίου γίνεται εκτενής μνεία της ιστορίας με τον αρχιμ. Κύριλλο Κωστόπουλο και την φερόμενη ως ρήση του για το “κουσούρι του Χριστόδουλου”.

    Ο συντάκτης του σχολίου αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Κόσμος (15.10.2010) που αποκάλυψε το γεγονός και προβαίνει στις ακόλουθες παρατηρήσεις:

    “Σύμφωνα με όσα έγραψαν εν συνεχεία οι εφημερίδες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. κ. Χρυσόστομος τού εζήτησε (ενν. του αρχιμ. Κυρίλλου) έγγραφη απολογία και εντός ολίγων ημερών απελογήθη εγγράφως.

    Σύμφωνα με τις ελάχιστες πληροφορίες που διέρρευσαν, η απολογία του είναι γραμμένη σε διπλωματική γλώσσα και με πολλές αναγνώσεις και αρνείται τις κατηγορίες.

    Διετάχθησαν ανακρίσεις. Όμως, σύμφωνα πάντα με τις ελάχιστες πληροφορίες που διαρρέουν. Οι ανακρίσεις δεν προχωρούν και η υπόθεσις βαδίζει προς “κουκούλωμα”!

    Η κοινή γνώμη των Πατρών πιστεύει πως είναι αλήθεια τα όσα έγραψε η εφημερίδα και φέρεται και μια ιατρός ως αυτήκοος των λεχθέντων.

    Η μη διερεύνησις του σκανδάλου θα δώσει τροφή σε υποβόσκουσες υποψίες και συκοφαντίες, που ανεύθυνα συζητούνται εις όλην την Ελλάδα και δυσφημούν “δικαίους και αδίκους”.

    http://xairete.blogspot.gr/2009/06/blog-post_539.html

    Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2009

    Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρὠην Κυθήρων ΙΑΚΩΒΟΣ

    Η μόνη φορά που τον είδα, ήταν το 1993, στην είσοδο του Υπουργείου Παιδείας, στην οδό Μητροπόλεως. Περίμενα το ασανσέρ για να πάω σε κάποια υπηρεσία και ήταν και εκείνος εκεί μαζί με άλλους δυο μητροπολίτες που είχαν κρύψει τα εγκόλπια τους και φαίνονταν σαν απλοί παπάδες. Περίμεναν κι αυτοί το ασανσέρ, και συζητούσαν χαμηλοφώνως. Μόλις αναγνώρισα τον Παντελεήμονα Μπεζενίτη (ήταν ένας από τους τρεις) που τους μιλούσε συνέχεια, έδωσα προσοχή για να ακούσω τι λένε.

    Τους έλεγε για διάφορους μητροπολίτες, τι είναι ο καθένας, και μου έκανε εντύπωση η αναφορά του στον μητροπολίτη (…….). Τον άκουσα καθαρά να λέει: «Ποιος; Ο (…..); Πούστης είναι κι αυτός!»…

  7. Ο/Η stros kan λέει:

    Ο Τατσόπουλος είναι παλιάτσος του πολιτικού συστήματος. Βεβαίως ο άνθρωπος προσπαθεί να πουλήσει την πραμάτεια του. Υπήρξε ένα απ’ τα χαϊδεμένα παιδιά του εκδοτικού κυκλώματος στο οποίο δεν έχει και τόση σημασία αν τον δίνεις ή αν τον παίρνεις ή αν είσαι λίγο ή πολύ πούστης. Ο εν λόγω Πέτρος κάθεται στα πάνελ και ζεσταίνει τη θέση του Κασσιδιάρη που αναλαμβάνει υπηρεσία μετά απ’ αυτόν. Ο εν λόγω Πέτρος ασκούσε και ασκεί κριτική στα Νέα λειτουργώντας ως σταθμάρχης μιας τακτοποιημένης αισθητικής και μιας πολιτικής ορθότητας τύπου free press. Διαχειρίζεται το ποσοστό δημοσιότητας που του αναλογεί με όρους μάρκετινγκ. Αν ήταν παιδί της γενιάς του πολυτεχνείου από κείνα τα λυσσασμένα με την εξουσία θα είχε διατελέσει σίγουρα υπουργός στην κυβέρνηση Σημίτη και να είσαι σίγουρος φίλτατε ότι θα είχε γλείψει μέχρι και τ’ αρχίδια του τελευταίου διάκου της Μονής Ξ-εσφιγμένου.

    Για τα κοράκια βέβαια διαχείρισης της δημόσιας κακομοιριάς ο Πετράν είναι τζάμπα κρέας για τα σκυλιά. Τι Κολοκοτρώνηδες και τι Μεγαλέξανδρους και τι μεγαλεία διαχειρίσιμα από Αλαφούζους και κυράτσες Αρβελεριανής ιδεολογικής αισθητικής!

    Θα μπορούσε άραγε ως παιδί λιχούδικο με τα σεξουαλικά να γαμήσει και το οικοδομικό τετράγωνο της πρεσβείας του Ισραήλ; Ή φοβάται μήπως εξαφανιστεί δια παντός από προσώπου βιτρίνας καθεστωτικών βιβλιοπωλείων!

    Ένα απ’ τα ανδραγαθήματα του κατά συρροή γαμιά Π.Τ είναι η επίθεση στον Ηλία Πετρόπουλο μέσω του συγκροτήματος………..

    Ήταν 13 Οκτώβρη του 2002 όταν ο Πετρόπουλος άνοιξε την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας τα ΝΕΑ (του συγκροτήματος Λαμπράκη) για να διαβάσει τη στήλη «βιβλιοδρόμιο» κι έπεσε πάνω σε μια βιβλιοκριτική του νέου του βιβλίου «Ο Κουραδοκόφτης». Η έκπληξή του ήταν μεγάλη όχι τόσο για το περιεχόμενο όσο για το ότι το κριτικό- επικριτικό άρθρο εμφανίστηκε στην εφημερίδα πριν καν κυκλοφορήσει το βιβλίο!!!
    Συνηθίζεται οι βιβλιοκριτικές να δημοσιεύονται μήνες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου κι αφού αυτό προλάβει να διανεμηθεί σε όλα τα σημεία πώλησης της χώρας. Από πού προμηθεύτηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος (αυτός είναι ο συγγραφέας της κριτικής) το ακυκλοφόρητο βιβλίο, ποιος του το έδωσε, πότε πρόλαβε να το διαβάσει, πότε έγραψε την κριτική του; Και γιατί τόση βιασύνη να δημοσιευτεί μια κριτική πριν τη κυκλοφορία του βιβλίου;

    Σύμφωνα με τον Τέο Ρόμβο, ο Τατσόπουλος έκανε μια “διατεταγμένη κριτική” μιας και ο Ηλίας Πετρόπουλος δεν ήταν αρεστός στο συγκρότημα Λαμπράκη. «Ο Τατσόπουλος λοιπόν έθαβε ένα βιβλίο που δεν είχε φτάσει ακόμη στα βιβλιοπωλεία και στο αναγνωστικό κοινό, σε μια βλακώδη προσπάθεια προληπτικής λογοκρισίας!».

    Ο Τατσόπουλος έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος των μηχανισμών, και μάλιστα παντός πολιτικού καιρού.

    Σκεφτείτε και τις μεγαλειώδεις φαντασιώσεις του. Δεν είναι λίγο να έχεις τους ανθρώπους για πήδημα!!!!!!!!!! Να βλέπεις μπροστά σου μονάχα κώλους και λεφτά…..

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Oμολογώ ότι τα αγνοώ αυτά.
      Αν αληθεύουν λυπάμαι τρομερά και μένω έκπληκτος από τη μια, από την άλλη εξηγούνται πολλά.
      Θα ρωτήσω να μάθω

      • Ο/Η Νέος, φιλόδοξος και ανασφαλής γυναικάς συγγραφέας λέει:

        Έπρεπε να το ξέρετε.

        Ο συγγραφέας κι οι αν-ασφάλειές του

        Ο συγγραφέας κι οι αν-ασφάλειές του

        Σεπτεμβρίου 7, 2010·

        Ηλίας Πετρόπουλος

        Τρεις του Σεπτέμβρη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από το θάνατο του Ηλία Πετρόπουλου. Όλοι θυμήθηκαν τα γενέθλια ενός κόμματος κι έκλαψαν για τη χαμένη του «τιμή» αλλά κανείς το συγγραφέα.

        Σε καιρούς χαλεπούς, όπου η χώρα κυβερνάται από κάποια μεσαία στελέχη του ΔΝΤ κι ένα «μνημόνιο», οι εργαζόμενοι κι οι συνταξιούχοι συνθλίβονται κι οι διανοούμενοι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, εκκωφαντικά σιωπούν, χρειάζεται να θυμόμαστε αυτούς τους ασυμβίβαστους ανθρώπους.

        Τέσσερες φορές καταδικάστηκε ο Η. Πετρόπουλος από τα ελληνικά δικαστήρια και φυλακίστηκε για γραπτά του που σήμερα κυκλοφορούν όλα ελεύθερα ενώ μερικά θεωρούνται πλέον κλασσικά! Υπέφερε φριχτά από τους υπηρετούντες την εθνική ασφάλεια και την εθνική ηθική, αλλά δεν υποτάχτηκε. Μετά την πτώση της δικτατορίας, την ώρα που κάποιοι άλλοι επέστρεφαν από το Παρίσι για να αναλάβουν κρατικά ακόμη και κυβερνητικά πόστα, αυτός επέλεξε την αυτοεξορία.

        «Η ελευθερία. Η ελευθερία να γράφεις χωρίς φοβίες και η ελευθερία να δημοσιεύεις χωρίς νομικές συνέπειες. Ανέκαθεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα για να μπορέσω να ανασάνω. Τελικώς, ξεκίνησα να φύγω την εποχή της Χούντας, αλλά δεν μου έδωσαν διαβατήριο. Κατάφερα να φύγω το 75. Ποτέ δεν ξαναγύρισα στην χώρα μου».

        Αυτά δήλωσε σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό «Επόχα» (14/3/1992) που εκδίδεται στα Σκόπια και αναδημοσιεύτηκε από την « Ελευθεροτυπία».

        Θάλεγε κανείς ότι μετά από 40 χρόνια συγγραφικής δράσης, με 80 και πλέον βιβλία θα έπαυε και η ταλαιπωρία του από τους υπηρετούντες την εθνική ασφάλεια και ηθική. Όχι. Λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, λίγο πριν την κυκλοφορία του τελευταίου του βιβλίου, δέχτηκε μια ακόμα επίθεση έτσι για να του θυμίσει ότι η αθλιότητα ποτέ δεν πεθαίνει κι η λογοκρισία καλά κρατεί.

        Ήταν 13 Οκτώβρη του 2002 όταν άνοιξε την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας τα ΝΕΑ (του συγκροτήματος Λαμπράκη) για να διαβάσει τη στήλη «βιβλιοδρόμιο» κι έπεσε πάνω σε μια βιβλιοκριτική του νέου του βιβλίου «Ο Κουραδοκόφτης». Η έκπληξή του ήταν μεγάλη όχι τόσο για το περιεχόμενο όσο για το ότι το κριτικό- επικριτικό άρθρο εμφανίστηκε στην εφημερίδα πριν καν κυκλοφορήσει το βιβλίο!!!

        Συνηθίζεται οι βιβλιοκριτικές να δημοσιεύονται μήνες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου κι αφού αυτό προλάβει να διανεμηθεί σε όλα τα σημεία πώλησης της χώρας. Από πού προμηθεύτηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος (αυτός είναι ο συγγραφέας της κριτικής) το ακυκλοφόρητο βιβλίο, ποιος του το έδωσε, πότε πρόλαβε να το διαβάσει, πότε έγραψε την κριτική του; Και γιατί τόση βιασύνη να δημοσιευτεί μια κριτική πριν τη κυκλοφορία του βιβλίου;

        Φωτοτυπία της έντυπης μορφής του άρθρου του Π. Τατσόπουλου. Την ηλεκτρονική, μην την ψάχνετε, αθορύβως εξαφανίστηκε από το αρχείο της εφημερίδας. Αλλά την κράτησε ο Πετρόπουλος. Αναδημοσιεύεται στο τέλος αυτού του άρθρου!

        Σύμφωνα με τον Τέο Ρόμβο, ο Τατσόπουλος έκανε μια “διατεταγμένη κριτική” μιας και ο Ηλίας Πετρόπουλος δεν ήταν αρεστός στο συγκρότημα Λαμπράκη. «Ο Τατσόπουλος λοιπόν έθαβε ένα βιβλίο που δεν είχε φτάσει ακόμη στα βιβλιοπωλεία και στο αναγνωστικό κοινό, σε μια βλακώδη προσπάθεια προληπτικής λογοκρισίας!» λέει.

        Ο ισχυρισμός του Τέο Ρόμβου δεν είναι αβάσιμος. Ο Τατσόπουλος έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος των μηχανισμών, και μάλιστα παντός πολιτικού καιρού.

        Φέτος το Μάη, έγινε θέμα στον τύπο όχι για το λογοτεχνικό του έργο αλλά για την θορυβώδη παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΚΕΒΙ, θέση στην οποία διορίστηκε, τρεις μήνες νωρίτερα, από τον υπουργό πολιτισμού και αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ. Π. Γερουλάνο. Η παραίτηση ήρθε ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΕΚΕΒΙ για την απόλυση 9 υπαλλήλων του.

        Τεχνηέντως η παραίτησή εμφανίστηκε στον τύπο ως διαφωνία με τις απολύσεις ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Άλλωστε ο ίδιος δεν το έκρυψε. Θαυμάστε κυνισμό σε δήλωσή του στην εφημερίδα “Αυγή”. “Την έχω αυτή την ευθύνη για την απόφαση που υπέγραψα. Περίμενα όμως το ΥΠΠΟΤ θα καλύψει αυτή την απόφαση. Πήρα μια κακιά απόφαση, αισθάνθηκα βιτρίνα και χωρίς να έχω κανένα λόγο απέλυσα εννέα ανθρώπους. Τώρα αισθάνομαι ότι το ΥΠΠΟΤ, το οποίο μου επέβαλε αυτή την απόφαση, κάνει το κουνέλι.» Ο λόγος της παραίτησης λοιπόν ήταν η άρνηση του Υπουργείου να τον καλύψει!

        Αντ αυτού το ΥΠΠΟΤ τον άδειασε κανονικά λέγοντας ότι “Ο κ. Τατσόπουλος είχε ασμένως αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε τον Μάρτιο να αναλάβει χρέη Αντιπροέδρου στο νέο Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, εν γνώσει του γεγονότος ότι η δημοσιονομική κρίση επηρεάζει αναπόφευκτα την κρατική χρηματοδότηση προς όλους τους εποπτευόμενους φορείς». Δηλαδή ήξερε ότι ρόλος του ήταν να εφαρμόσει στο χώρο του βιβλίου την πολιτική του ΔΝΤ. Ο πρόεδρος του ΕΚΕΒΙ Τάκης Θεοδωρόπουλος (μισθωτός κι αυτός, όπως ο Τατσόπουλος, των «Νέων» του συγκροτήματος Λαμπράκη), δεν παραιτήθηκε ούτε προέβη σε καμία δήλωση εφαρμόζοντας αθόρυβα και με συνέπεια την πολιτική των περικοπών.

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Αντιφατικός άνθρωπος, αλλά δεν θέλω να κάνω τον Εισαγγελέα, ειδικά για νεανικά ατοπήματα. Στην επίθεση που δέχεται από τα χιτλερικά τάγματα πρέπει να είμαστε όλοι κοντά του.Είναι υποχρέωση του αρχηγού του να τον συνετίσει αλλά δεν έχει το ανάστημα να το κάνει.

      • Ο/Η skolymos λέει:

        Αυτά, όμως, δεν αναιρούν την ουσία της ανάρτησής σου, φίλτατε Λασκαράτε. Αν δεν ήταν ο Τατσόπουλος, αλλά το δημόσιο πρόσωπο Χ, για το οποίο δεν θα υπήρχε παρελθόν, τι θα είχε να γράψει ο stros kan; Δεν θα ίσχυαν τα όσα λες στην ανάρτηση; Εν ολίγοις, ο stros kan στρέφει το επιχείρημα αλλού. Ενδιαφέρουσα, βέβαια, η πληροφορία του, αλλά είναι άλλο θέμα.

      • Ο/Η nikos__alfa λέει:

        «Αν ήταν παιδί της γενιάς του πολυτεχνείου από κείνα τα λυσσασμένα με την εξουσία θα είχε διατελέσει σίγουρα υπουργός στην κυβέρνηση Σημίτη και να είσαι σίγουρος φίλτατε ότι θα είχε γλείψει μέχρι και τ’ αρχίδια του τελευταίου διάκου της Μονής Ξ-εσφιγμένου.

        Σ αυτόν τον οχετό «φίλτατε» Λασκαράτε αυτά (τα από πάνω) βρήκες να ψελλίσεις; Χάνω κάθε ιδέα για σένα .
        Είχες τόση ανάγκη να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενα σου που καταδέχτηκες να συμμαχήσεις, για ένα «φίλτατε», με αυτήν τη χυδαιότητα;;;
        Έστησες στο μικροσκόπιο της ιεράς σου εξέτασης έναν αγωνιζόμενο άνθρωπο απέναντι στην Ναζιστική χολέρα, έστω αγωνιζόμενο με τον λάθος τρόπο. Είχες κάθε δικαίωμα, γιατί όπως λες οι αξιωματικοί δεν πρέπει να πιάνονται στον ύπνο και μιλάμε για ένα δημόσιο πρόσωπο, αλλά είχες και την υποχρέωση να παρουσιάσεις συνολικά τη θέση του για το επίμαχο ζήτημα.
        Δεν γνώριζες την παρακάτω δήλωση του Π. Τατσόπουλου στον Κωστόπουλο;

        «Οι Χρυσαυγίτες λένε λούγκρες γιατί δεν μπορούν να πουν πάνω από τρεις συλλαβές»
        Τατσόπουλος: «Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, καμάρι μου αν ήμουν»

        ΟΚ δεν ήξερες,
        δεν ρώταγες;

        Την δήλωση αυτή ο Π. Τατσόπουλος την έκανε πριν το δημοσίευμα σου .
        Είχε ήδη ευθυγραμμιστεί με τις «απαιτήσεις σου» (εύλογες).
        Θέλω να δω πως θα αντιδράσεις τώρα. Αν θα έχεις το θάρρος να κάνεις κάποια αλλαγή στο αρχικό σου κείμενο και να ανασκευάσεις ή να μου δείξεις ότι κάπου κάνω λάθος στην κριτική μου σε σένα.

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Πιο πανω από τα από πάνω, υπάρχουν και άλλα σε σχέση με τον Ηλία Πετρόπουλο τα οποία δεν τιμούν τον κ.Τατσόπουλο.
        Υπήρξα πολύ πιο ήπιος για τον κ.Τατσόπουλο από ότι πολλλοί επώνυμοι σύντροφοί του και ομάδες από το κόμμα του.
        Δεν έγραψα ούτε πίστεψα ότι ο .Τατσόπουλος είναι ομοφοβικός για να αποογηθώ ή να κάνω update, σεξιστής ναι ομοφοβικός όχι.
        Έγραψα μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου είναι για τρεις σοβαρούς λόγους ένοχος.
        Ομοφοβική απάντηση, σεξιστική και απολογητική στους Ναζί στους οποίους δεν χρωστά κανείς μας καμία απολογία.
        Όλο μου το άρθρο ειναι μια απάντηση στην υποκρισία της ΧΑ και άρνηση κάθε δικαιώματός της να κρίνει το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

        Από τις δεκάδες επιθετικές αντιδράσεις στον κ.Τατσόπουλο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτω μια για σύγκριση με αυτό που με κατηγορείς το ότι εγώ δεν υπερσπίστηκα τον κ.Τατσόπουλο στην υπόθεση εργασίας κάποιου σχολιαστή(Στρος Καν) για το σε τι θα εξελισσόταν αν ήταν στη γενιά του Πολυτεχνείου!
        Που να ξέρω και τι να πω;
        Είδαμε τόσους και τόσους, τίποτα δεν μπορώ να αποκλείσω και δεν χρωστώ τέτοια αυτόκλητη υπεράσπιση.
        Τώρα δες εδώ σκληρότητα συντρόφων, αλλά οι άνθρωποι θίχτηκαν και δεν ξέρουν κι αυτοί τι είχε γράψει παλιότερα στο facebook:

        Η lgbt ομάδα του Κόκκινου (συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ) απάντησε στον Πέτρο Τατσόπουλο…

        «Πιο πολύ ντρεπόμαστε εμείς για εσένα, απ’ ό,τι εσύ για εμάς…

        Συντροφικά,

        η ομάδα lgbt/Κόκκινο

        ΥΓ. Η μόνη υποχρέωση της Αριστεράς είναι να πολεμήσει το φασισμό. Δεν του οφείλει καμία “εξήγηση”.».

      • Ο/Η nikos__alfa λέει:

        Λασκαράτε αφού δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να διαχωρίσεις τη θέση σου σε ένα ρυπαρογράφημα που ξεκινά με ένα αν και καταλήγει με ένα θα, εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα . Νάσαι πάντα καλά.

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Νομίζω πως θέλεις να αγνοείς ότι ο αρχηγός του κ.Τατσόπουλου γλείφει τα σκαρπίνια του Αρχιεπισκόπου, κουκουλώνει τα ιερά σκάνδαλα, καλύπτει τον κ.Δρίτσα και προσποιείται π.χ. ότι αγνοεί την υπόθεση Τσουκάτου. Για όλα αυτά ο κ.Τατσόπουλος κάνει το κορόιδο.
        Δεν μου αρέσουν αυτοί που κάνουν ηθικούς συμβιβασμούς χωρίς μάλιστα λόγο, τους υποψιάζομαι ότι μπορούν να πουλήσουν την ψυχή τους στο διάβολο.
        Αυτό κάνει δυστυχώς την υπόθεση εργασίας του Στρος Καν, να μην φαίνεται απίθανη αν δούμε τι απέγιναν πολλοί σοβαροτεροι από τον κ.Τατσόπουλο, όπως οι Δαμανάκη-Ανδρουλάκης, για να μην πώ για Μπριλάκη, Γλέζο, Λεντάκη κλπ
        Δεν ετάζω νεφρούς και καρδίας, ο αναγνώστης κατέθεσε τη γνώμη του, δε την υιοθετώ, δεν την αποδοκιμάζω γιατί ουκ οίδα τον άνθρωπον τούτον όν λέγετε.
        Δεν άκουσα τον κ.Τατσόπουλο π.χ. να αποδοκιμάζει τον αρχηγό του για τη γύφτικη συμπεριφορά του στο Ιασώ ή για την εκτίμησή του πως οι Αστυνομικοί έχουν κοινωνική υπεραξία.

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Θέλεις να αποδοκιμάσω το σχολιαστή «Στρος Καν»;
        Ας αποδοκιμάσει λοιπόν ο κ.Τατσόπουλος πρώτα τις ανοησίες του αρχηγου του. Να μη χτυπάει το χέρι στο τραπέζι μόνο στις υποψήφιες της ΝΔ.

        http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=711835

        «Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των ενστόλων. Πόσο δε μάλλον όταν αντιλαμβανόμαστε πως η δημόσια ασφάλεια και η πολιτική προστασία είναι ένα δημόσιο αγαθό. Δεν μπορεί ένας αστυνομικός που βρίσκεται από το πρωί ώς το άλλο πρωί στον δρόμο, με κίνδυνο της ζωής του, να παίρνει 540 ευρώ. Δεν μπορεί ένας πυροσβέστης που δίνει μάχη με κίνδυνο τη ζωή του με απαξιωμένα μέσα να είναι εξαθλιωμένος και να παίρνει 500 ευρώ. Υπάρχουν ειδικά μισθολόγια γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, γιατί υπάρχουν κάποιες ειδικές κατηγορίες εργαζομένων με κοινωνική υπεραξία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας έπειτα από τη συνάντηση που είχε χθες στη Βουλή με τα προεδρεία των ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας.

        Τώρα ολίγα περί κοινωνικής υπεραξίας:

        http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63743076

        ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ – ΣΟΚ
        Βασανιστήρια με πένσα στα νύχια των μεταναστών
        Συγκλονίζουν τα περιστατικά ρατσιστικής αστυνομικής βίας που φέρνει στη δημοσιότητα το «Εθνος της Κυριακής».

        Πριν από μερικά χρόνια, οι εικόνες αστυνομικής βίας στο Τμήμα Ομονοίας είχαν συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Σήμερα, τα περιστατικά πυκνώνουν, καταδεικνύοντας τις «αγαστές» σχέσεις μεταξύ ΕΛ.ΑΣ. και Χ.Α.
        Ακόμη και η «ξύλινη» υπηρεσιακή γλώσσα καταγραφής των συμβάντων του 2012 που εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να κρύψει τη φρίκη της συμπεριφοράς των αστυνομικών που ενστερνίζονται την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Η βάναυση συμπεριφορά μελών της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος μεταναστών συμπεριλαμβάνει από ύβρεις, ξύλο και κλοπές μέχρι… μαύρισμα νυχιών με πένσα.

        Εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης είναι να παταχθεί κάθε σχέση μελών της Αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή.

        14/8/2012 – Αιγάλεω
        Βασανιστήρια άλλων εποχών

        Οχι μόνο τους έβρισαν, όχι μόνο κορόιδεψαν την καταγωγή τους, αλλά τους βασάνισαν και τους εξευτέλισαν. Σύμφωνα με καταγγελία της πακιστανικής κοινότητας, αστυνομικοί του Α.Τ. Αιγάλεω έβγαλαν με πένσα τα νύχια του ενός και ξύρισαν το μουστάκι του άλλου συλληφθέντα. Αστυνομικοί εξύβρισαν με χυδαία ρατσιστικά αστεία δύο υπηκόους Πακιστάν, οι οποίοι είχαν προσαχθεί και στη συνέχεια στον έναν έσφιξαν τα δάχτυλα με πένσα μαυρίζοντάς του τα νύχια και στον άλλο με ψαλίδι του έκοψαν το μουστάκι.

        13/7/2012 – Αγιος Παντελεήμονας
        Δήλωσε κλοπή και την έδειραν

        Είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα με το αγγλικό της διαβατήριο. Αλβανικής καταγωγής, η επισκέπτρια της χώρας μας, προσέφυγε στο «αμαρτωλό» Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για να δηλώσει την κλοπή του κινητού της τηλεφώνου. Αντ’ αυτού, όταν διαπιστώθηκε η αλβανική καταγωγή της, η τουρίστρια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς που ήταν εκείνη τη στιγμή εν υπηρεσία! Το περιστατικό κατέγραψε το Παρατηρητήριο Αστυνομικής Αυθαιρεσίας.

        •Αγγλίδα υπήκοος αλβανικής καταγωγής δέχτηκε ύβρεις με ρατσιστικές αναφορές στην καταγωγή της και σωματική βία από αστυνομικούς ενός του Τ.Α.
        6/6/2012 – Δημοτικό θέατρο Πειραιά
        Ξυλοδαρμός Ρώσου στον Πειραιά

        Η καταγγελία έγινε σε «ανύποπτο» χρόνο και δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Τον περασμένο Φεβρουάριο, Ρώσος υπήκοος κατήγγειλε ότι υπέστη ξυλοδαρμό και βασανιστήρια από αστυνομικούς του Πειραιά και της ΓΑΔΑ.

        Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που η σχέση αυτή διατρανώνεται, όπως στις επιθέσεις σε Ραφήνα και Μεσολόγγι.

        •Δικηγόρος υπέβαλε μήνυση ως πληρεξούσιος παθόντα (Ρώσου) για παράβαση των άρθρων 259, 309, 137Α Π.Κ. πρέξεις που έλαβαν χώρα τη 2/6/2012 στο Τ. Α. δημοτικού θεάτρου και την 6/6/2012 στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.
        21/10/2012 – Δημοτικό θέατρο Πειραιά
        Ρωμαϊκή αρένα με κρατούμενους

        Ακόμη μία καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ για το συγκεκριμένο Τμήμα αναφέρει ότι αστυνομικός χειροδίκησε σε βάρος δύο κρατουμένων και χτύπησε ακόμη και έναν τρίτο που τόλμησε να αντιδράσει. Σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

        Βασανιστήρια άλλων εποχών
        •Σύμφωνα με καταγγελία, αστυνομικός έβγαλε έξω από τα κρατητήρια δύο κρατουμένους, τους χτύπησε με κλωτσιές και γροθιές και έβαλε έναν άλλο κρατούμενο να τους χτυπά. Σε αντίδραση άλλου κρατουμένου για το συμβάν, τον έβγαλε και εκείνον και τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, επίσης τους εξύβριζε συστηματικά με ρατσιστικό υβρεολόγιο
        14/1/2012 – Οδός Μενάνδρου
        Κατέστρεψαν νόμιμα έγγραφα

        Είναι ένα από τα περιστατικά που σπάνια καταγγέλλεται επισήμως. Για έναν μετανάστη, του οποίου η νομιμότητα «κρέμεται» από ένα χαρτί, η καταστροφή του συνιστά μεγαλύτερο «χτύπημα» από ό,τι η χειροδικία και οι προσβολές.

        •Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου ένας αστυνομικός επιτέθηκε φραστικά σε αλλοδαπό υπήκοο Αφγανιστάν με υποτιμητικές για την καταγωγή του εκφράσεις, του προκάλεσε σωματικές βλάβες και κατέστρεψε το νομιμοποιητικό του έγγραφο.
        25/3/2012 – Νέα Ιωνία
        Χείρα βοηθείας στον ξυλοδαρμό

        Ανήμερα της εθνικής γιορτής, ομάδα Πακιστανών δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στην πλατεία Σημηριώτη. Αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο απλώς… συνέχισαν τη δουλειά των φασιστών. Η καταγγελία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

        •Μετανάστες υπήκοοι Πακιστάν δέχτηκαν επίθεση από άγνωστα άτομα, ενώ όταν μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί τους χτύπησαν και εκείνοι, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Α.Τ., όπου τους χτύπησαν εκ νέου
        3/5/2012 – Φωκίωνος Νέγρη
        Η περιπολία οδήγησε στο νοσοκομείο

        Αυτόπτης μάρτυρας κατήγγειλε ότι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που έκαναν περιπολία στην Κυψέλη, επιτέθηκαν βάναυσα σε τρεις μετανάστες. Ενας 19χρονος Παλαιστίνιος τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

        •Βάναυση συμπεριφορά αστυνομικών εις βάρος μεταναστών, με αποτέλεσμα ένας μετανάστης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός
        25/7/2012 – Λιοσίων
        Τον λήστεψαν και τον… πέταξαν

        Αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτι αλλοδαπού και άρχισαν να τον χτυπούν για να τον εκβιάσουν. Σύμφωνα με την καταγγελία της Κίνησης «Ενωμένοι Κατά της Φασιστικής Απειλής», οι αστυνομικοί τον πέταξαν από το μπαλκόνι!

        •Ασκηση βίας από αστυνομικούς σε βάρος αλλοδαπού εντός διαμερίσματος που διέμενε, προκειμένου να τους δώσει χρήματα, με αποτέλεσμα την πτώση του από το μπαλκόνι
        22/3/2012 – Πειραιάς
        «Εθαψαν» την ηλεκτροπληξία

        Μετανάστες κατήγγειλαν εισβολή στο σπίτι τους και οι αστυνομικοί… αγρόν ηγόραζαν. Για την υπόθεση έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων του αξιωματικού υπηρεσίας.

        •Πέντε άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία Πακιστανών υπηκόων και τους προξένησαν σωματικές βλάβες κάνοντας χρήση ξύλινων και σιδερένιων λοστών, καθώς και συσκευής επίθεσης με ηλεκτρικό ρεύμα «Teizer». Οι επιληφθέντες του συμβάντος αστυνομικοί δεν προέβησαν άμεσα στις προβλεπόμενες υπηρεσιακές και δικονομικές ενέργειες.
        18/9/2012 – Περιστέρι
        Κλωτσιές γιατί ζητούσε δουλειά

        Στη συμβολή των οδών Θηβών και Πελασγίας, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ επιτέθηκαν εν ψυχρώ σε βάρος μετανάστη που βρισκόταν εκεί προς αναζήτηση εργασίας.

        •Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν μπροστά από το κατάστημα Κωτσόβολος όπου εργάτες αναζητούσαν δουλειά. Στον έλεγχο ενός αλλοδαπού αστυνομικός, όπως καταγγέλλει ο αλλοδαπός, τον χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές και τον εξύβρισε
        24/4/2012 – Μεταμόρφωση
        Κακοποίηση και εντός του τμήματος

        Δύο υποθέσεις που απασχολούν τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. αφορούν το Α.Τ. Μεταμόρφωσης. Στην πρώτη, ένας Πακιστανός κατήγγειλε προσβλητική συμπεριφορά σε βάρος του μέσα στο Τμήμα. Στη δεύτερη, εξετάζεται η πλημελληματική συμπεριφορά αστυνομικών σε ρατσιστικό περιστατικό που σημειώθηκε στον προαστιακό, όταν οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα για να συλλάβουν τους δράστες.

        •Προσβλητική συμπεριφορά αστυνομικών προς υπήκοο Πακιστάν εντός του Α.Τ. και παραλείψεις ενεργειών σε περιστατικό αγνώστων ατόμων κατά υπηκόων Πακιστάν την 22/4/12 στον σταθμό του προαστιακού στη Μεταμόρφωση
        25/4/2012 – Λεωφ. Αλεξάνδρας
        Προσαγωγή και κλοπή στη ΓΑΔΑ

        Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από το σπίτι του στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Τον προσήγαγαν στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου τον χτύπησαν, τού προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια και του έκλεψαν το κινητό. Ο μετανάστης κατέθεσε μήνυση, η οποία έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.

        •Αλλοδαπός προσήχθη από αστυνομικούς της ασφάλειας και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής και παραμονής στη ΓΑΔΑ βασανίστηκε, του προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια με σκοπό να αποσπάσουν ομολογία και του πήραν το κινητό
        16/10/2012 – Πλατεία Ομονοιας
        Σκυταλοδρομία βίας σε Κορεάτη

        Ταξίδεψε χιλιόμετρα για να επισκεφτεί την Ακρόπολη και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς. Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» στην Ομόνοια και η καταγγελία του έφτασε μέχρι στα κορεατικά ΜΜΕ, δυσφημώντας τη χώρα μας παγκοσμίως.

        •Αστυνομικοί (ο ένας φορούσε μπλούζα police και ο άλλος πολιτικά) κατά τον έλεγχο Κορεάτη πολίτη όταν τους ζήτησε να δείξουν τις υπηρεσιακές τους ταυτότητες, ο ένας αστυνομικός γρονθοκόπησε τον Κορεάτη στο πρόσωπο. Όταν ο Κορεάτης ζήτησε βοήθεια, άλλοι δύο αστυνομικοί έτρεξαν κοντά και τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, στην κοιλιά, στα πλευρά, τον πάτησαν μέχρι να πέσει στον δρόμο και του φόρεσαν χειροπέδες. Οι βιαιοπραγίες συνεχίστηκαν και στο τμήμα από τα πολλά χτυπήματα δεν άκουγε από τα αυτιά του. Οι αστυνομικοί, μόλις ανακάλυψαν το μέρος όπου μένει, τον άφησαν να φύγει. Όταν ο Κορεάτης ρώτησε έναν άλλο αστυνομικό που είναι η έξοδος, αυτός του απάντησε: «Κορεάτη, γύρνα στην πατρίδα σου».

      • Ο/Η Po λέει:

        Τα πράγματα είναι απλά.
        Αδιαφορία ή Ανοχή = Συνενοχή.
        Ιδιαίτερα στο πολιτικό επίπεδο.

        Στον κ. Τατσόπουλο, όπως και σε πάμπολλους ακόμα βουλευτές, ιδιαίτερα της Αριστεράς, από την οποία έχω περισσότερες απαιτήσεις, προσάπτω ΚΑΙ Αδιαφορία, ΚΑΙ Ανοχή.
        Εμείς εδώ έτσι βλέπουμε τα πράγματα. Απλά.

  8. Ο/Η Kάποιος λέει:

    Ήταν γκέι ο Χίτλερ;

  9. Ο/Η Panayote Dimitras λέει:

    εύλογο ερώτημα στον τοίχο μου όπου αναδημοσίευσα το παρόν

    «Lemonia Lemonidou τί να είναι ο ‘γυναικουλίστικος χαρακτήρας’ άραγε; τελικά όλο παγίδες είναι τα μυαλά μας»

    παρακαλώ η απάντηση να αναρτηθεί και στον τοίχο μου

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Όταν λέω γυναικουλίστικος χαρακτήρας εννοώ τον άντρα που συμπεριφέρεται σαν αυτό που λέμε «γυναικούλα» και νομίζω πως έτσι συμπεριφερόμαστε οι περισσότεροι από λίγο έως πάρα πολύ. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου γιατί δεν μπορώ να τον κρίνω. Νομίζω πάντως πως κι εγώ έχω φερθεί γυναικουλίστικα στα νιάτα μου. Απλώς προσπαθώ να μην το κάνω.
      Ο όρος «γυναικούλα» δεν θέλει να υποτιμήσει στο δικό μου στόμα τις γυναίκες, αλλά συγκεκριμένο είδος γυναίκας, γα την οποία μπορώ να βρω πολύ περισσότερες δικαιολογίες, λόγω κοινωνικών συνθηκών, από ότι στους άντρες γυναικούλες, που είναι κατά κανόνα ασυγχώρητοι.
      Ένας άντρας που αλλάζει τις γυναίκες σαν σώβρακα και τις πληγώνει, είναι κατά τη γνώμη μου γυναικούλα και δεν το λέω για τον Τατσόπουλο που είναι περίπλοκη περίπτωση, το λέω γενικά.

      • Ο/Η athriskos λέει:

        Στις περιπτώσεις αυτές χρησιμοποιώ την διατύπωση «αρσενικός κατινισμός».

  10. Ο/Η γριά κότα λέει:

    Συμβαίνουν και σαυτούς που δεν το περιμένεις

    Μπάτμαν, αυτή η αδερφή

    Μπάτμαν, αυτή η αδερφή

  11. Ο/Η Πετρούλα Γαιτάνου κουαφίρ λέει:

  12. Ο/Η Mιχαλού Λιάκου Δαφνί λέει:

  13. Ο/Η Kάσυ Διάρη χορεύτρια του τσιφτετέλι λέει:

    http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/216700/sakis-royvas-i-epithesi-apo-thaymastes-gia-tin-adynamia-toy-ston-kasidiari-nassos-blog

    Σάκης Ρουβάς: Η επίθεση από θαυμαστές για την «αδυναμία του» στον Κασιδιάρη

  14. Ο/Η Παλιός λέει:

  15. Ο/Η Μπουμπούκος λέει:

    http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=10095

    ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-«New Dream»!!

    από pronoia23 » 30 Απρ. 2012, 20:48

    ΤΟ ΡΟΖ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ Με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ! ΛΕΓΕΤΑΙ «New Dream». Για ΔΕΙΤΕ Παρακαλώ!!

    ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

  16. Ο/Η ZAK λέει:

    Ο Παπαδημούλης πάλι, κακώς του την είπε.
    Μου φαίνεται ότι δεν έχουμε καταλάβει, πως η εποχή που ζούμε είναι μια εποχή ασπρόμαυρη και με μεγάλο κοντράστ. Ο περισσότερος κόσμος (βοηθούντων κι αυτών των άθλιων μμε) δεν έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει λεπτές διαφορές.Το κοινό, δηλαδή οι ψηφοφόροι, είναι τόσο διαβρωμένο, που καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της δύναμης. Πάει εκεί που είναι η δύναμη. Αντίθετα από ότι λένε οι αναρχικοί, ο κόσμος ενδομύχως ψάχνει ηγεσία, αρχηγό του κοπαδιού.

    Λοιπόν ένα κόμμα θα έπρεπε να καλύψει τον βουλευτή του και να αντεπιτεθεί στους ναζιστές. Ο Παπαδημούλης νομίζει ότι απλά επικαλείται τα χρηστά κοινοβουλευτικά ήθη,όμως στους ούγκα ούγκα ψηφοφόρους, μοιάζει να ΥΠΟΧΩΡΕΙ απέναντι στην ΧΑ.

    Έπρεπε να πει: ο βουλευτής μας, που δεν είναι πολιτικός με κοινοβουλευτική πείρα,κλπ,κλπ, είπε εν τη ρύμη του λόγου κάτι που δεν είναι πολιτική του θέση,κλπ,κλπ ΑΛΛΑ ο Σύριζα καταγγέλλει τους ναζιστές και το πογκρόμ τους εναντίον κάθε φωνής που διαφέρει από την αρρωστημένη τους χιτλερική ιδεολογία.Κάτι τέτοιο.

  17. Ο/Η ZAK λέει:

    Ο δε Τατσόπουλος έπρεπε να εμφανιστεί (εγώ αυτό θα έκανα, αλλά δεν προλαβαίνω, είμαι όπως πολλοί απασχολημένος να γράφω σχόλια στο Ροΐδη 🙂 ) να εμφανιστεί λοιπόν με ένα εβραϊκό αστέρι στο πέτο, ένα κόκκινο τρίγωνο και και με δύο ροζ τρίγωνα και να δηλώσει : Το εβραϊκό το φοράω για τους 50.000 Έλληνες Εβραίους που κάψατε στο Άουσβιτς, το κόκκινο το φοράω για τους χιλιάδες αριστερούς , το ένα ροζ το φοράω για μένα, αλλά το άλλο ροζ το φοράω για σας και τον αρχηγό σας.

  18. Ο/Η Μιχαλοκάφρος λέει:

  19. Ο/Η χαρη λέει:

    η απάντηση τού υποδιοικητή μάρκος, σε ανάλογη περίπτωση, ήταν αυτή (όχι βέβαια ότι συγκρίνονται τα πρόσωπα και τα μεγέθη, αλλά επειδή μού το θύμισε η αρχή τής ανάρτησης) :

    «ναι, ο μάρκος είναι ομοφυλόφιλος… ο μάρκος είναι γκαίη στο σαν φραντσίσκο μαύρος στη νότια αφρική μετανάστης από τήν ασία στην ευρώπη…
    αναρχικός στην ισπανία… εβραίος στη γερμανία… τσιγγάνος στην πολωνία… κομμουνιστής τήν εποχή τού ψυχρού πολέμου και ζωγράφος χωρίς έργα και χωρίς γκαλερί
    ειρηνιστής στη βοσνία,
    νοικοκυρά πνιγμένη στη μοναξιά τό σαββατόβραδο σ’ όλες τίς γειτονιές και τίς πόλεις τού μεξικού…
    απεργός… μικροδημοσιογράφος…
    μια γυναίκα μόνη στο μετρό στις 10 η ώρα τό βράδυ…
    είναι ένας αγρότης χωρίς γη, ένας εργάτης χωρίς δουλειά,
    ένας θλιμμένος φοιτητής, ένας συγγραφέας που δεν έχει ούτε βιβλία ούτε αναγνώστες,
    και, φυσικά, είναι ένας ζαπατίστας στα βουνά τού μεξικού :
    ο μάρκος είναι ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος σ’ αυτό τόν κόσμο :
    είναι οι μειονότητες αυτού τού κόσμου, που καταπιέζονται, που βρίσκονται στο περιθώριο, που άλλοι τίς εκμεταλλεύονται : που κάποια στιγμή αντιστέκονται και λένε ‘ώς εδώ’…
    ναι, είναι οι μειονότητες που τώρα αρχίζουν να μπορούν να μιλάνε, και οι πλειονότητες που καλά θα κάνουν να σκάσουν και ν’ αρχίσουν ν’ ακούνε…
    είναι οι άνθρωποι που συναντούν μπροστά τους τή μισαλλοδοξία και που ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να εκφραστούν…
    Ο μάρκος είναι αυτό που κάνει τήν εξουσία να ξεβολεύεται, και τήν ήσυχη συνείδηση αυτών που έχουν τήν εξουσία να ανησυχεί»

    (για όποιον ενδιαφέρεται για περισσότερα,
    εδώ)

    ο υποδιοικητής και η λογοτεχνία (ή : ο άμλετ τού υποδιοικητή)

  20. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

    http://news.in.gr/world/article/?aid=1231223546

    Μέλη του Κόμματος Ανεξαρτησίας

    Απομακρύνθηκαν παιδιά από ανάδοχους γονείς στη Βρετανία λόγω ρατσιστικού υπόβαθρου

    Οι βρετανικές κοινωνικές υπηρεσίες απομάκρυναν τρία παιδιά από τους ανάδοχους γονείς τους, καθώς το αρμόδιο συμβούλιο του Ρόδερχαμ έκρινε ότι επειδή το ζευγάρι είναι μέλη του ευρωσκεπτικιστικού βρετανικού Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) υποστηρίζει ρατσιστικές θέσεις.

    Οι ανάδοχοι των παιδιών, περίπου επί μία επταετία, δήλωσαν ότι ένοιωσαν σαν να είναι εγκληματίες όταν ένας κοινωνικός λειτουργός τους είπε πως οι απόψεις τους για τους μετανάστες τους καθιστούν ακατάλληλους για ανάδοχους γονείς.

    Ανέφεραν ότι αισθάνονται πως στιγματίστηκαν και ότι δεν θα μπορέσουν στο μέλλον να γίνουν και πάλι ανάδοχοι.

  21. Ο/Η Boλταίρος λέει:

    «Education for Death: The Making of the Nazi», λέγεται το 10λεπτο φιλμάκι κινουμένων σχεδίων του Walt Disney, που κυκλοφόρησε στις 15 Ιανουαρίου 1943 και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Gregor Ziemer.

    Η ταινία παρουσιάζει την ιστορία του μικρού Χανς, ενός αγοριού, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη ναζιστική Γερμανία και ανατρέφεται για να γίνει ένας ανελέητος στρατιώτης.

    Στην αρχή της ταινίας, ένα ζευγάρι Γερμανών πρέπει να αποδείξει σε έναν δικαστή Ναζί, ότι έχει καθαρό αίμα Αρείας φυλής και συμφωνεί να αφιερώσει το γιο του, τον οποίο ονομάζει Hans – μετά την έγκριση του δικαστή -, στην υπηρεσία του Αδόλφου Χίτλερ και το Ναζιστικό Κόμμα. Τους δίνεται ένα αντίγραφο του Mein Kampf από το δικαστή ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες τους προς τον Χίτλερ κι ένα βιβλιάριο, που περιέχει χώρο για 12 παιδιά (ένας υπαινιγμός ότι το ζευγάρι αναμένεται να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια για την Πατρίδα).

  22. Ο/Η enas... λέει:

    Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΗΣ-ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΗΣ-ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ…..ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑΣ….ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ….

  23. Παράθεμα: Τι έπρεπε να απαντήσει ο Πέτρος Τατσόπουλος « σκόρπια

  24. Παράθεμα: tsoglanos.gr » Τι έπρεπε να απαντήσει ο Πέτρος Τατσόπουλος

  25. Ο/Η Dim.Theo λέει:

    Μα τι όμορφο κείμενο !!!

  26. Παράθεμα: Τι έπρεπε να απαντήσει ο Πέτρος Τατσόπουλος « με τα ματια της κουκουβαγιας

  27. Ο/Η Po λέει:

    Μία πολύ ωραία, ποιητική, διαχρονική συμβουλή του μεγάλου μας Ποιητή, που…

    Ο Τατσόπουλος δυστυχώς, δεν υιοθέτησε… http://www.staxtes.com/2012/11/blog-post_25.html

  28. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

    Μ’ οσες κι αν πας σαν να πηδας την ιδια

    Διαδηλωνει σημερα η μιση Αθηνα,
    το παθος της δεν εβησε, που’ ναι τα χρονια εκεινα
    αδιαφορια εδειξε ο νεος Δον Ζουαν
    Δολιστας Υπηρετης και στο Αλφουζοσταν

    Η αλλη μιση ειν’ ομως ευτυχισμενη
    απ’ τον προικισμενο Πετρο… καλοπηδηγμενη.

    Λενε οι ψυχογιατροι και οι περπατημενοι
    οι ποιητες, οι σατυροι και αλλοι χορτασμενοι
    μ’ οσες κι αν πας σαν να πηδας την ιδια
    γαμω τον Φροιντ, να μπεις θες ξανα στην μητρα.

    Αφωτιστος Φιλελλην

    25.11.2012

    ΥΓ Με …συγκρατημενη αθηναικη αθυροστομια

  29. Ο/Η laskaratos λέει:

    Dim. Τheo,
    σας ευχαριστώ πολύ.

    Αφώτιστε Φιλέλληνα,
    οι αθυροστομίες όταν μιλάμε για τον Πέτρο Τατσόπουλο ή όταν απευθυνόμαστε στους Νεοναζί επιτρέπονται.
    Τις χρησιμοποίησα κι εγώ παρ’όλο που δεν το συνηθίζω όταν ξέρω ότι μας ακούνε ή μας διαβάζουν κυρίες.

    Ευχαριστούμε και όσους αναπαρήγαγαν το ποστ και όλους όσους σχολίασαν.

  30. Ο/Η ZAK λέει:

    Λυπάμαι, αλλά δεν έχετε καταλάβει ότι εδώ μιλάμε για ένα πόλεμο με τον ναζισμό,που είναι ύπουλος εχθρός.
    Σε οποιαδήποτε μάχη, εμείς θα πρέπει να τασσόμαστε με αυτόν που , κουτσά στραβά, του αντιστέκεται, πολύ περισσότερο αν είναι βουλευτής του κόμματος που υποστηρίζουμε.
    Και ,πολύ περισσότερο, αν είναι ο μόνος που είναι σε έντονη αντιπαράθεση μαζί με τη ΧΑ.
    Η κριτική είναι απαραίτητη αλλά το κόμμα πρέπει να υποστηρίζει τους δικούς του στη μάχη με τους φασίστες. ΔΕΝ είναι η ώρα για να διαμορφώσει κανείς την άμεμπτη «καθαρή» γραμμή που θα ικανοποιήσει όλους, και τους …πέντε χιλιάδες ευαισθητοποιημένους.

    Τα πράματα, επαναλαμβάνω, είναι πια ασπρόμαυρα και με μεγάλο κοντράστ.

    Τσακώνεται ο Χ δικός μας ή άλλος με τον ναζιστή; Μία η απάντηση, ασχέτως περιεχομένου της διαφωνίας :
    -Οι σφαγείς των Ελλήνων, Εβραίων, τσιγγάνων, ομοφυλόφιλων, αριστερών και δημοκρατών Χρυσαυγίτες να μπουν φυλακή για τα εγκλήματά τους.

    Όχι να ψειρίζουμε τη μαϊμού…

    Δε θεωρώ ψείρες τα ζητήματα σεξισμός, ομοφοβία κλπ, αλλά ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο …

    Τώρα να παίρνει αμέσως θέση ο Παπαδημούλης εναντίον κάποιας φράσης του δικού του βουλευτή είναι λάθος τακτικής. Αυτά είναι κατινισμοί 🙂 που σε κατεβάζουν να παίξεις στο τεραίν των χιτών.

    Και όσοι ψάχνετε μια «καθαρότητα» ιδεολογικής γραμμής, ματαιοπονείτε. Ποιος την έχασε στην Ελλάδα για να τη βρει ο Τατσόπουλος;

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Προσωπικά θεωρώ ότι ο Τατσόπουλος έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να εξευτελίσει τη ΧΑ, να διαφωτίσει τον κόσμο και ταυτόχρονα έπαιξε στο γήπεδό της.
      Ο κάθε Τατσόπουλος να μάθει να τιμάει αυτό που εκπροσωπεί και αυτό για το οποίο πληρώνεται αδρά.
      Έχουμε πόλεμο με το Ναζισμό και οι αξιωματικοί δεν έχουν δικαίωμα να πιάνονται στον ύπνο.

  31. Ο/Η ZAK λέει:

    Νομίζω κανείς πρέπει να είναι επιεικής με τον πλησίον 🙂 Ο Τατσόπουλος μπήκε στην αντιπαράθεση και τη μάχη με το ναζισμό, δηλαδή σε ένα χώρο που δεν τον ξέρει. Αλλά και η αριστερά και η δεξιά και η κοινωνία ολόκληρη δεν τον ξέρει, δεν έχει συνειδητοποιήσει για τι μαύρη δύναμη μιλάμε και πόσο η απλή επαφή μαζί τους βγάζει όλα τα σκατένια του χαρακτήρα όλων στη φόρα. Αν ήταν διαφορετικά ούτε καν θα μιλάγαμε γι αυτούς.

    Το κόμμα και γενικά οι αντιφασιστικές οργανώσεις θα έπρεπε να είναι πιο οργανωμένες ως προς το φαινόμενο του φασισμού.Οι ηγεσίες πρέπει να καθοδηγούν με συγκεκριμένη στρατηγική την αντιπαράθεση με το ναζισμό. Και όχι, όπως στην περίπτωση αυτή,ξαφνικά να κατακεραυνώνουν το δικό τους, ενώ δεν έχουν σα σύνολο κάνει και πολλά.

    Πχ, η αριστερά στη βουλή.Ανθρώπινο και σωστό επικοινωνιακά θα ήταν , όσο μιλάει η ΧΑ και λέει όλα αυτά τα χιτλερικά ,ούτε να αποχωρούν ,ούτε να κάθονται να ακούν. Πρέπει να φωνάζουν και να αντιδρούν και να σηκώνονται όρθιοι. Το ίδιο και στα κανάλια.

    Όσο για τον Τατσόπουλο, είναι παιδί που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, το αίσθημα της απόρριψης ίσως να το έχει σε πιο έντονο βαθμό από άλλους και πραγματικά , όταν τον κατηγόρησαν για γκέι, αντέδρασε εντελώς παιδικά.
    Και δεν είναι και τυχαία η εμμονή των ανώμαλων Χρυσαυγιτών. Χτυπάνε πάντα εκεί που διαισθάνονται μια αδυναμία στον αντίπαλο.

    Έτσι κι αλλιώς, το κόμμα του έπρεπε να τον υπερασπίσει, να τον δικαιολογήσει, ή έστω, να στρέψει την οργή της κοινωνίας εναντίον (ας με συγχωρήσουν οι Κατίνες και χρόνια τους πολλά) εναντίον,λοιπόν, της κατινιάς των ναζιστών, οι οποίοι πάντως τα κατάφεραν και όλοι, ακόμα κι ο …Πάγκαλος σήμερα μιλάνε για μια σεξιστική φράση κάποιου κακού αριστερού ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ», το εθνικό άσμα του δικού τους βουλευτή.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Koίταξε,
      για να ξαναβάλω τα πράγματα στη θέση τους, το ξαναλέω.
      Στη σύγκρουση Τατσόπουλου με τη ΧΑ είμαστε ασυζητητί και ολόπλευρα κοντά του.
      Το θέμα είναι πως είναι βουλευτής, μορφωμένος και κάποιας ηλικίας άντρας, οφείλει να προσέχει.
      Δεν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό μου.
      Όποιος διαβάσει το άρθρο μου θα δει πως δεν έχει στόχο τον Τατσόπουλο, χτυπάει αμείλικτα τη ΧΑ.

  32. Ο/Η Τα κτήνη λέει:

  33. Ο/Η Δημητράκης λέει:

    Ομοφυλοφιλία στον δημόσιο διάλογο

    «Πιστεύω ότι απέναντι στην επίθεση των νεοναζί, η απάντησή μας πρέπει να είναι μια ριζική ανατροπή του κλίματος της συζήτησης. Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι ριζικά ακατάλληλος γι’ αυτόν τον ρόλο, για ιδιοσυγκρασιακούς λόγους. Καλό θα είναι, παρεμπιπτόντως, να αντιληφθούν στον ΣΥΡΙΖΑ πως με το να εμφανίζεις έναν σκυλοκαβγά ανάμεσα στον Παναγιώταρο και έναν έξαλλο αριστερό, απλώς επιβεβαιώνεται και οπτικά η άποψη ότι πρόκειται για σύγκρουση των άκρων, ανεξαρτήτως περιεχομένου.»
    http://www.thepressproject.gr/article/33410/Omofulofilia-ston-dimosio-dialogo

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Συμφωνώ απόλυτα.
      Ο πολύς κόσμος βλέπε μόνο το χαβαλέ και ταυτίζει εύκολα ανθρώπους ολότελα αντίθετους.
      Ο Τατσόπουλος, συμπαθής, καλός κλπ αλλά δεν εκπροσωπει μόνο τον εαυτό του, ήλθε η ώρα να ωριμάσει.

  34. Ο/Η Έλληνας Καθολικός λέει:

    O Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Τήνου Νικόλαος: «Η Χρυσή Αυγή, ούτε χρυσή είναι, ούτε και αυγή»

    27 Νοεμβρίου 2012, 12:36

    853 αναγνώσεις

    Με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ο Ρωμαιοαθολικός Αρχιεπίσκοπος Τήνου,Νάξου, Άνδρου και Μυκόνου Νικόλαος απαντά σε ερωτήματα ενός ρωμαιοκαθολικού πιστού της Τήνου, που έθεσε με ανοιχτή επιστολή του μέσω του ιστοχώρου xanemo.blogspot.gr, που αφορούν την Χρυσή Αυγή, την στάση του Κράτους, τα εντεινόμενα ρατσιστικά φαινόμενα καθώς και την θέση που λαμβάνει η Εκκλησία.

    «Όσον αφορά στη Χρυσή Αυγή, ούτε χρυσή είναι, ούτε και αυγή αποτελεί για τον άνθρωπο. Δεν έχει καμία σχέση με το Χριστιανισμό και κανένας Χριστιανός δε μπορεί να δεχθεί ή χειρότερα να ακολουθήσει τη θεωρία της, το πρόγραμμά της ή να επικροτήσει τα έργα της», τονίζει ο λόγιος Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος.

  35. Ο/Η Tsakalias λέει:

    Ρε τραμπαρίφα δωσίλογε, Τι παπαρολογία είναι αυτή;;;;;;;; Το να είσαι υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, δεν σημαίνει ότι άμα είσαι άντρας δε σε ενοχλεί να σε λένε γκέι και αδελφή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Εσύ άμα σε λένε «απριλιανό» και δεν είσαι χουντικός, για να υπερασπιστείς το δικαίωμα κάποιου να είναι φιλοχουντικός, θα πεις «ό,τι θέλω είμαι και δεν νοιάζει κανέναν» ή θα πεις «ΟΧΙ δεν είμαι»;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!

    Είσαι ντιπ κουτός;;;;;;;!!!!!!!!!!!!! Ρε τι ακούνε τ’ αυτιά μας!!!!!!!!!!!!!

  36. Ο/Η Μιχαλοκάφρος λέει:

    Επιθέσεις σε αλλοδαπούς από 2 Έλληνες ανήμερα των Χριστουγέννων

    Posted date: Δεκεμβρίου 25, 2012 6:53 ΜΜIn: Ρεπορτάζ-ειδήσεις| comment : 0

    Τρεις αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές δέχτηκαν επίθεση από δυο 22χρονους Έλληνες το πρωί των Χιστουγέννων. Οι 22χρονοι κινούμενοι με αυτοκίνητο στις περιοχές της Αργυρούπολης, του Ελληνικού και της Γλυφάδας, μεταξύ 10.15 και 11 π.μ., επιτέθηκαν απρόκλητα και χτύπησαν με πτυσσόμενη ράβδος τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 30, 26 και 24 ετών από το Μπαγκλαντές. Τα δυο από τα τρία θύματα της επίθεσης νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα στον Ευαγγελισμό, ενώ οι δράστες αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

  37. Ο/Η Aνθέλλην λέει:

    Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος ο στυγερός δολοφόνος της Ξάνθης!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.