Ελληνορθοδοξία και χρυσαυγιτισμός

Νέα επεισόδια μιας ανώμαλης ερωτικής σχέσης   

Ελληνορθόδοξος πατριώτης, πιστός του (αδεία Εισαγγελέως) Θεού Παϊσιου. Πίσω του ο ρούνος Wolfsangel, διακριτικό της γερμανικής 2ης Μεραρχίας Das Reich των Waffen-SS και πολλών ακόμη χιτλερικών στρατιωτικών και παρακρατικών σχηματισμών. Δυστυχώς γι’αυτόν, οι φωτογραφίες μένουν, όπως μένουν για τον ευσεβή βουλευτή του Χρ.Παππά, οι ύμνοι του για τον καταδικασμένο σε θάνατο στη Νυρεμβέργη εγκληματία Julius Streicher

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Έχουμε με επανειλημμένα δημοσιεύματα επισημάνει τους δεσμούς της κρατικής «Εκκλησίας της Ελλάδας» με τη Χρυσή Αυγή. Σήμερα θέλω να προσθέσω άλλον ένα κρίκο στην ατέλειωτη αλυσίδα αυτής της ανώμαλης σχέσης, ανώμαλης αν θεωρήσουμε την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία ως χριστιανικό οργανισμό πιστό στις ευαγγελικές διδαχές και όχι σαν κατάλοιπο της βυζαντινής κτηνωδίας και του βαλκανικού εθνικισμού του 19ου και του 20ου αιώνα. Στις 21 Απρίλη 2010, είχα καταγγείλει, βασιζόμενος κυρίως σε δημοσιεύματα του Ιού της «Ε» και στο βιβλίο του κ.Ν.Κλειτσίκα για τον αντιδικτατορικό φοιτητικό αγώνα στην Ιταλία, την ατιμωτική συνεργασία με τη Χούντα του πατριαρχικού δεσπότη Ιταλίας Τσαμπίκου Ζερβού (επαγγελματικό ψευδώνυμο Γεννάδιος) και του πρωτοπρεσβύτερου Κυριακού Τσουρού, του αντιαιρετικού τμήματος της Εκκλησίας της Ελλάδας
Στις 21.6.2011 το «Αντιαιρετικόν εγκόλπιον», ένας επίσημος Ελληνορθόδοξος ιστότοπος, που υποτίθεται πως στρέφεται ενάντια σε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία θεωρεί αίρεση, μας έκανε επίθεση, στα πλαίσια μιας προσπάθειας να αποδείξει πως το αντιαιρετικό τμήμα της Εκκλησίας της Ελλάδας, που διαχρονικά συνεργαζόταν με την ΕΥΠ, εμφανίζοντας κάθε σχεδόν ετερόδοξο, χριστιανό, άθεο ή αλλόθρησκο Έλληνα, ακόμη και τους Καθολικούς, ως εθνικά ύποπτους, δεν στρέφεται κατά των θρησκευτικών ελευθεριών των πολιτών και δεν εμπνέεται από ναζιστικές ιδέες όπως φαίνεται ότι προκύπτει από πολλά και διαχρονικά δημοσιεύματα του δημοκρατικού Τύπου. Από την εκτενή και απόλυτα εμπεριστατωμένη απάντηση του Ιού(6/3/2005) στις διαμαρτυρίες του κ.Τσουρού, αντιγράφω ένα μικρό απόσπασμα:
«…Το 1993 επί κυβέρνησης Μητσοτάκη προκλήθηκε σκάνδαλο, όταν αποκαλύφτηκε η περιβόητη άκρως απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ με τίτλο «Σύγχρονες Αιρέσεις και Παραθρησκευτικές Οργανώσεις στην Ελλάδα». Η έκθεση αυτή πρότεινε το φακέλωμα των «μη ορθοδόξων», αλλά και τη λήψη κατασταλτικών μέτρων, όπως «θρησκευτική κάθαρση των μέσων μαζικής επικοινωνίας». Η υπόθεση έφτασε στη Βουλή και η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να δηλώσει ότι η έκθεση «έχει ακυρωθεί», ενώ ο τότε διευθυντής της ΕΥΠ κατηγορήθηκε από βουλευτές ως καταδότης επί χούντας. ….Θυμίζουμε ότι στο δημοσίευμά μας αποκαλύπταμε ότι η «θυγατρική» της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων «Πανελλήνια Ενωση Γονέων» (στην οποία επίσης προϊσταται ο π. Τσουρός), έχει στο στόχαστρό της τα βιβλία και τις ταινίες του «Χάρι Πότερ» και προτείνει δικαστικές ενέργειες εναντίον τους. Γι’ αυτή την υπόθεση δεν βρήκε ούτε λέξη να πει ο πολυγραφότατος π. Κυριακός.
5) Αντίθετα από ό,τι υποστηρίζει ο π. Τσουρός, το ρεπορτάζ του «Ιού» δεν στηρίζεται στο βιβλίο του Ν.Κλειτσίκα χωρίς διασταύρωση. Όπως ρητά αναφέρεται στο κείμενό μας, τα στοιχεία διασταυρώθηκαν με συνεντεύξεις … Αναφέρουμε ενδεικτικά τον Γ.Στάμο, πρώην βουλευτή Μαγνησίας, τον Γ.Τζανακάκη, δήμαρχο Χανίων από το 1990 ως το 2002, και τον Κ.Παπακυρίτση, πρώην νομάρχη Καρδίτσας. Ούτε λέξη από τον π. Τσουρό για τις δικές τους μαρτυρίες. … Ούτε λέξη και για την απαράδεκτη άρνηση να πραγματοποιηθεί μνημόσυνο για τον Γ.Παπανδρέου που ζήτησαν οι δημοκράτες φοιτητές μετά το θάνατό του …».
6) Για κακή του τύχη, υπάρχουν αυτά τα δύο σοβαρά ντοκουμέντα για τη δράση του επί δικτατορίας στην Ιταλία. … Το πρώτο, είναι μια αναφορά στην ΚΥΠ (στο Προξενείο, λέει ο ίδιος, λες και δεν ήταν η ΚΥΠ στο προξενείο που είχε την αρμοδιότητα να ελέγχει και να χαφιεδίζει το αντιδικτατορικό κίνημα) με κατάπτυστες αναφορές κατά της αντίστασης και γλοιώδη εξύμνηση των χουντικών, και της «ποθουμένης λυτρωτικής Επαναστάσεως»..».
Ας δούμε τώρα τι λέει το Εγκόλπιο, με χριστιανική ευγένεια, για τους «ΡοϊδοΛασκαράτους»:
«…καταρρίπτονται οι κατηγορίες των σαηεντολόγων και των θυμάτων της προπαγάνδας τους για το πρόσωπο του μακαριστού π.Αντωνίου Αλεβιζόπουλου …Ας μην ξεχνάμε ότι τις ίδιες συκοφαντίες αναμασούν κατά τακτά διαστήματα οι γνωστοί πλέον «ΡοϊδοΛασκαράτοι» και για το πρόσωπο του άξιου αντικαταστάτη του π.Αντωνίου στον Αντιαιρετικό Αγώνα, π.Κυριακού Τσουρού. Στο κείμενο φαίνεται ξεκάθαρα η σχέση (εκούσια ή ακούσια) της Σαηεντολογίας με πολιτικά συστήματα, Μ.Μ.Ε (‘ΙΟΣ’ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ) αλλά και θρησκευτικές ομάδες με απώτερο σκοπό την προσβολή όσων εργάζονται να αποκαλύψουν το πραγματικό της πρόσωπο. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την αγορά του βιβλίου «ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ» γιατί αποκαλύπτει το δημοκρατικό προσωπείο αυτών των ομάδων αλλά και την απαγόρευση δημοσίευσης του αντιλόγου!».
Δεν μπορώ να αποφύγω να σχολιάσω την τελευταία φράση που, στο βαθμό που μας αφορά, ψευδολογεί ασύστολα, κάνοντας το άσπρο μαύρο και αντίστροφα. Εμείς δεν υιοθετούμε τον από καθέδρας και άμβωνος αλάνθαστο εκκλησιαστικό μονόλογο, που τολμά τώρα να εμφανίζεται ως οπαδός του διαλόγου, τον οποίο αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι. Ο κ.Τσουρός ξέρει πολύ καλά πως μπορούσε και μπορεί όποτε θέλει, να απαντήσει στο μπλογκ μας (το έκανε στην «Ελευθεροτυπία» πολύ ανεπιτυχώς) και σε κάθε δημοκρατικό βήμα, που τον κατηγόρησε αποκαλύπτοντας τη δράση του στη Δικτατορία..
Ας δούμε τώρα πως αντιμετωπίζει το υποτίθεται χριστιανικό «Εγκόλπιο» τα Τάγματα Εφόδου της Χ.Α, ενοχλημένο όχι από τους ύμνους στον Εωσφόρο, στον τραγοπόδαρο (γι’αυτό και επιλεγμένο) Πάνα και στον Αντίχριστο, όχι από το χιτλερισμό τους, τις  σβάστικες, τους αετούς και τους ρούνους, τους ναζιστικούς χαιρετισμούς, τα μαχαιρώματα και τους ξυλοδαρμούς γυναικών, ομοφυλόφιλων και πεινασμένων μεταναστών, τους διωγμούς μικροπωλητών, το ρατσισμό, το φυλετισμό και τον εθνικισμό τους κλπ. αλλά μόνο από ότι θίγει το επαγγελματικό θρησκευτικό τους μαγαζί. Μάλιστα επαινεί τη Χ.Α. για την απαράδεκτη προτροπή στον Εισαγγελέα να δράσει κατά της ελευθερίας της έκφρασης, υιοθετόντας την απίστευτη ενέργεια του Εισαγγελέα, ο οποίος αντί να ασκήσει δίωξη για απάτη και βλασφημία στους θεομπαίχτες, που κατασκευάζουν ποταμό πλαστών και μεθύστερων προφητειών και κηρύγματα φυλετικού μίσους, βάζοντας σε κίνδυνο τις σχέσεις μας με τη Τουρκία (μεταξύ των διακινητών του μύθου του Νέου μετά Χριστον Προφήτη και ο υπόδικος για εκβιασμούς-τοκογλυφία ευσεβής κ.Φερέτης της κρατικής ΕΤ3), έκανε τη λαθροχειρία να θεωρήσει αρχικά τον Παϊσιο ως στοιχείο αυτών που ο νόμος ονομάζει θεία, τα οποία δήθεν βλασφημούνται όταν σατιρίζεται το μίσος, ο φυλετισμός και η αγυρτία τους και να επιστρατεύσει με αυτό το τέχνασμα, επιλεκτικά και μεροληπτικά, τον αναχρονιστικό, αντιδημοκρατικό και ανενεργό νόμο περί βλασφημίας, για να καταλήξει όπως διαβάζω στο «Hot Doc» να ασκήσει δίωξη μόνο για εξύβριση, που κι αυτή ασφαλώς (επιλεκτική και άδικη κατηγορία σε ένα ωκεανό ασύδοτα υβριστικού ακροδεξιού Διαδίκτυου), για την οποία χάλασε τον κόσμο, θα καταπέσει στο ακροατήριο. Θέλω να επισημάνω ότι είναι πρωτάκουστο μια «αντιαιρετική» οργάνωση μιας χριστιανικής Εκκλησίας να συνομιλεί φιλικά, αναγνωρίζοντας ως χριστιανική, μια ναζιστική οργάνωση που περιλαμβάνει ως μέλη της και Σατανιστές, απροκάλυπτα αιρετική αφού υποστηρίζει την αίρεση του εθνοφυλετισμού, ακόμη και στις «αιμοδοσίες» (αντίληψη που καταδικάζει τους Έλληνες μετανάστες, ταξιδιώτες και φοιτητές εξωτερικού, να μη δικαιούνται μεταγγίσεων στις χώρες φιλοξενίας τους), που πέρα από το απόλυτα καταδικαστικό γι’αυτήν οικουμενικό και αγαπητικό ευαγγελικό πνεύμα, καταδικάζουν ξεκάθαρα ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος («Ουκ ένι Ιουδαίος ουδέ Έλλην, …») και η Μείζων Σύνοδος που συγκάλεσε το οικ. πατριαρχείο το 1872. Γράφει λοιπόν το «Εγκόλπιον»:
«ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΒΛΑΣΦΗΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Διαβάζοντας, την με τόσο πόνο καρδίας, λίαν εύστοχη και υποδειγματική παρατήρηση του αξιότιμου βουλευτού κ. Παππά (σημ.Λασκ.: του εμπόρου επίπλων που είπε στη Βουλή «Το ΚΚΕ θα πάρει τα τρία….»), για τον ασύστολο και αχαρακτήριστο εξευτελισμό ενός από τα πιο ιερά, προσφιλή και αγαπητά πρόσωπα της ρωμιοσύνης, του ελληνικού έθνους, της οικουμενικής ορθοδοξίας: του γέροντος Παϊσίου, από ένα site πιθανώς «αναρχοαριστερών-αθεϊστικών» καταβολών, δεν έχουμε παρά να τον συγχαρούμε και να επικροτήσουμε, με χαρά, την εν λόγω θαρραλέα του ενέργεια και κίνηση. Η ευθιξία του, η αδούλωτη κρίση του, το θαρραλέο φρόνημα και η ακεραιότητα του χαρακτήρος του δεν άφησαν μία ασύλληπτη σε μέγεθος χυδαιότητα να περάσει απαρατήρητη. Η πράξη αυτή αντίστασης στάθηκε εμπόδιο στις δαιμονικές δυνάμεις ….Είμαστε σίγουροι ότι η αναφορά του εν λόγω βουλευτού στο πρόσωπο, στις διδαχές, στον τρόπο ζωής που υποδεικνύει ο γέροντας Παΐσιος, με δύο γραμμές στην Ορθόδοξη Εκκλησία, είναι ειλικρινής, απροσποίητη, γνήσια, αυθεντική, χωρίς το παραμικρό ίχνος δόλου και εξαπάτησης.
Ακολουθούν φωτογραφίες μέσω των οποίων ακροδεξιοί, πιθανότατα εκτός Χ.Α. πλέον, αφού η επίσημη γραμμή της τώρα είναι ο ελληνορθόδοξος Φαρισαϊσμός, επιτίθενται (από κεκτημένη ταχύτητα ή επειδή δεν ελέγχονται από το Φύρερ) στο παπαδαριό και στην Εκκλησία. Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφθεί τη σχετική φωτογραφική έκθεση, για την οποία το «Εγκόλπιον» ζητεί τη λογοκριτική επέμβαση της Χ.Α.:


ΥΓ
Ποιος είναι ο πιστός του θεού Παϊσιου Χρυσαυγίτης βουλευτής «ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ – Ο υμνωδός του ναζισμού…Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Μιχαλολιάκος τοποθέτησε πρώτο στη λίστα επικρατείας τον 50χρονο καταστηματάρχη επίπλων Χρήστο Παππά.… Μέσα από την πλούσια αρθρογραφία του στα χρυσαυγίτικα έντυπα, ο Χρήστος Παππάς εκδηλώνει μια παθολογική λατρεία προς τις «προσωπικότητες» της ναζιστικής Γερμανίας. Άρθρα του … εξυμνούν τον μισάνθρωπο ναζιστή και φανατικό αντισημίτη Γιούλιους Στράιχερ: Περιοδικό «Αντεπίθεση», τεύχος 9, Σεπτ.-Οκτ. 2002 (κλικ για μεγέθυνση). Άρθρα του εξυμνούν τους «ηρωικώς πεσόντες Εθνικοσοσιαλιστές» κατά τη μάχη του Βερολίνου: Περιοδικό «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», τεύχος 122, Ιούν.-Ιούλ. 2005.
Καθώς και τους εγκληματίες …«Ιερομάρτυρες» της χιτλερικής ιδεολογίας, δηλαδή τα 11 ηγετικά στελέχη του τρίτου Ράιχ που εκτελέστηκαν μετά τη δίκη της Νυρεμβέργης. Για αυτούς τους τελευταίους μάλιστα, δεν παραλείπει να τονίσει ότι το άρθρο του για την …άδικη καταδίκη των ναζιστικών του προτύπων αφιερώνεται στη μνήμη τους ως «ένα μνημόσυνο Αγάπης και Προσευχής για την ψυχική τους ανέλιξη και τελειοποίηση» (!).
Περιοδικο «Resistance/Αντεπίθεση», τεύχος 15, Δεκ. 200.


ΥΓ2
Φωτοτυπία του άρθρου του ευσεβή Χρυσαυγίτη πατριώτη για το Γερμανό Ναζιστή κατακτητή της χώρας μας και εγκληματία πολέμου.

Την πληροφορία για το άρθρο του «Εγκολπίου» τη χρωστώ στη μπλόγκερ κα Βασιλική Μετατρούλου (http://xyzcontagion.wordpress.com/) την οποία ευχαριστώ.

This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Υποκρισίες, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

40 Responses to Ελληνορθοδοξία και χρυσαυγιτισμός

  1. Ο/Η laskaratos λέει:

    Προς τον κο Εισαγγελέα (και προς τον προϊστάμενό του κ.υπουργό, φρουρό της νομιμότητας και της Δικαιοσύνης κ.Ρουπακιώτη), που συνέλαβε για εξύβριση τον μπλόγκερ, που σατίριζε τις κομπίνες των αγυρτών με τα οράματα, τις εμφανίσεις και τις ρατιστικές προφητείες του θεού Παϊσιου.
    Τον κρατήσανε στη φυλακή, του κατασχέσανε το κομπιούτερ, παραβιάσανε δεδομένα του κλπ.

    Το παρακάτω του ευσεβή βουλευτή της Χ.Α. δεν συνιστά εξύβριση και μάλιστα βαρύτατης μορφής, περιϊβρυση νεκρών, προσβολή γνωστού θρησκεύματος, εγκωμιασμό εγκλήματος, ρατσιστικό κήρυγμα μίσους, πρόσκληση σε εγκληματικές πράξεις κλπ;
    http://www.inews.gr/181/gamo-tin-anna-frank-ach-to-aousvits-poso-to-agapao-kai-meta-vouleftis-o-matthaiopoulos.htm

    Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής «Resistance/Αντεπίθεση» (τεύχος 22, Μαρτ. 2005), τα μέλη του POGROM υποστήριξαν πως ο κύριος λόγος ίδρυσης του συγκροτήματος οφείλεται στην αναγκαιότητα «να προπαγανδίσουν μέσω της μουσικής, αξίες και ιδανικά του αγώνα» τους.

    Οι στίχοι των τραγουδιών που ερμηνεύει το συγκρότημα του Αρτέμη Ματθαιόπουλου και των «ομοϊδεατών» του, είναι χαρακτηριστικοί των φιλοναζιστικών «ιδανικών» τους, που εξυπακούεται πως δεν τα κρύβουν.

    Στίχοι από το τραγούδι τους «Άουσβιτς»:

    Γαμώ τον Βίζενταλ

    γαμώ την Άννα Φρανκ

    γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.

    Τʼ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω

    αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!

    Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω

    στο τείχος των Δακρύων θα ʽρθώ να κατουρήσω.

    Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…

  2. Ο/Η Παλιός λέει:

    Eπειδή αναφέρεστε και στο Hot Doc σας μεταφέρω μια πληροφορία που διάβασα στο τελευταίο, χθεσινό, τεύχος του και ίσως να ερμηνεύει τις συμπεριφορές κάποιων παπάδων που δεν έχουν το θεό τους
    Από το άρθρο Klik στον Έλληνα cyber-παιδεραστή του Β.Γεωργίου

    «Οι παιδόφιλοι που ξεχώρισαν», σελ.64

    (…) αλλά και ένας αρχιμανδρίτης λίγο πριν χειροτονηθεί δεσπότης.

  3. Ο/Η Psycho λέει:

    Στο σάιτ του βουλευτή της χρυσαυγής Χρήστου Παππα γράφει για τον εαυτό του

    [Κατάγεται από τη Λάκκα Σουλίου.

    Προέρχεται από οικογένειες που έδωσαν στην Ελλάδα ιερείς και στρατιωτικούς. Πατέρας του είναι ο μαχητής αντιστράτηγος Π/Β Ηλίας Χ. Παππάς, στενός συνεργάτης του Γεωργίου Παπαδοπούλου.]

    Του αφιερώνω το βίντεο του τρελλού δικτάτορα.
    Για εμάς τους Έλληνες, οι τύραννοι και τα τσιράκια τους έχουν και θα έχουν μια μοίρα:
    Επί ασπαλάθων.

  4. Ο/Η Mιχαλοβλάχος λέει:

    ΠΡΕΖΑ TV ©: ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ

    http://www.prezatv.blogspot.com/2012/10/blog-post_6977.html

    Πριν από 2 ώρες – Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος. Κύριε Ροΐδη, Έχουμε με επανειλημμένα δημοσιεύματα επισημάνει τους δεσμούς της κρατικής …

    ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ | Palo.gr

    http://www.palo.gr/cluster/articles/koinonia-nea/641/?clid=5784518

    Ρϊδη Εμμονές. Ελληνορθοδοξία και χρυσαυγιτισμός. Πρέζα TV. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ. Ρϊδη Εμμονές. Ελληνορθοδοξία και χρυσαυγιτισμός …

    Dou.gr – ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ

    http://www.dou.gr/article.php?a=3527110

    ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ … της ανώμαλης σχέσης, ανώμαλης αν θεωρήσουμε την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία … Δημοφιλέστερα άρθρα Preza Tv …

    Ελληνορθοδοξια και χρυσαυγιτισμος – ellinorthodoxia kai – Ειδήσεις

    http://www.inews.gr/88/ellinorthodoxia-kai-chrysavgitismos.htm

    Ελληνορθοδοξια και χρυσαυγιτισμος · 12:14 5/10/2012 – Πηγή: Πρέζα TV. Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος. Κύριε Ροΐδη, Έχουμε με …

    ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ – ELLINORTHODOXIA …

    http://www.newsbase.gr/9/441767/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82Αποκλεισμός όλων των αποτελεσμάτων από τον ιστότοπο http://www.newsbase.gr

    Πριν από 2 ώρες – Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης ΛασκαράτοςΚύριε Ροΐδη,Έχουμε με … της ανώμαλης σχέσης, ανώμαλης αν θεωρήσουμε την Ελληνορθόδοξη … Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο σε βάρος του Βασίλη Ντούμα [φωτο] …

    Ελληνορθοδοξία και χρυσαυγιτισμός « ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ

    http://pitsirikidotnet.wordpress.com/2012/10/05/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/

    Πριν από 36 λεπτά – Reblogged from Ροΐδη Εμμονές: Νέα επεισόδια μιας ανώμαλης ερωτικής σχέσης Ελληνορθόδοξος … Ελληνορθοδοξία και χρυσαυγιτισμός …

  5. Ο/Η Ανθιμώ Καραμπαμπάμ θεολόγος λέει:

    Αφιέρωμα στον Πατέρα Παΐσιο από την ΕΤ3

    Το ντοκιμαντέρ θα μεταδίδεται κάθε μέρα τη Μεγάλη Εβδομάδα

    07 Απρ 2011 – 17:05

    Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή, το έργο και τις προφητείες του Πάτερ Παΐσιου ετοιμάζει ο δημοσιογράφος και Ειδικός Σύμβουλος Διοίκησης της ΕΤ3 Γιάννης Φερέτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέτρ του είδους, κ.Φερέτης με τη δημοσιογραφική έρευνα που έκανε στο Άγιο Όρος, όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια ο Γέρων Παΐσιος, και μέσα από μαρτυρίες άλλων μοναχών, θα κάνει γνωστές στους τηλεθεατές άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Γέροντα. Το ντοκιμαντέρ θα μεταδίδεται κάθε μέρα τη Μεγάλη Εβδομάδα.

    http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=37243&category_id=86
    Γιώργος Φερέτης

    Ο Γιώργος Φερέτης, επί δεκαετίες στέλεχος της ΕΤ3 και για πολλά χρόνια διευθυντικό στέλεχος της Δημόσιας Τηλεόρασης, φέρεται ότι είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή στο κύκλωμα, καθώς και του «εισπράκτορα» των «εσόδων».

    Ιδιαίτερα κοινωνικός με μεγάλο κύκλο επαφών και διασυνδέσεων στην συμπρωτεύουσα και όχι μόνο, ο κ. Φερέτης κατόρθωνε σύμφωνα με την αστυνομία να βρίσκει πελάτες στους τοκογλύφους της σπείρας και στη συνέχεια να λαμβάνει τους υπέρογκους τόκους που χρέωνε η ιδιότυπη «παρέα» του.

    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Φερέτης είχε υψηλές διασυνδέσεις και κατόρθωνε να «επιβιώνει» στο πόστο του στην ΕΡΤ3 με κάθε νέα κυβέρνηση. Ορισμένες από τις διασυνδέσεις του λέγεται ότι είναι σίγουρα από το χώρο της Εκκλησίας καθώς είναι γνωστό στη Θεσσαλονίκη, ότι ο δημοσιογράφος διατηρούσε άριστες σχέσεις με τους εκκλησιαστικούς άρχοντες τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο (είχε γνώσεις του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ) όσο και σε προσωπικό.

    Ενδεικτικό των στενών του επαφών με την Εκκλησία καθώς και της χριστιανικής του πίστης είναι το παρατσούκλι του, το «παπαδοπαίδι» όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του.

    Στις «μεγάλες δόξες» του, όταν εκτελούσε χρέη Διευθυντή Ειδήσεων και συμβούλου Γενικού Διευθυντή στο κανάλι, ο Φερέτης είχε υιοθετήσει ένα πολυτελές lifestyle με κοσμικές εξόδους, ξενύχτια στα κέντρα διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, ακριβά αυτοκίνητα και πάντα με το χρυσό ρολόι και τα χρυσά γυαλιά του να τον χαρακτηρίζουν. Ο Φερέτης είχε τη «ρετσινιά» στη Θεσσαλονίκη του «κολλητού των Καραμπέρηδων», παρέας τοκογλύφων που κινούσε τα νήματα στην προστασία νυχτερινών μαγαζιών και στο δανεισμό απελπισμένων οικονομικά επιχειρηματιών

  6. Ο/Η PUNK λέει:

    Μια μικρή διόρθωση: Ο εικονιζόμενος πίσω από τον παρακρατικό υπάλληλο, «ρούνος» δεν είναι αρχαιογερμανικό σύμβολο όπως είναι οι ρούνοι. Αλλά αγκίστρι δολωματικής παγίδας για λύκους των μεσαιωνικών χρόνων.
    Οι Ναζήδες στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν «προσβάσεις πανγερμανισμού» στο παρελθόν χρησιμοποίησαν τόσο τα αρχαιογερμανικά σύμβολα όσο και την αρχαιοελληνική μορφή. Για όσους ενδιαφέρονται για τη στρεβλή χρήση της ελληνικής αρχαιότητας από το ναζιστικό καθεστώς θα βρουν χρήσιμο το βιβλίο του Johann Chapoutot «Ο Εθνικοσοσιαλισμός και η αρχαιότητα» εκδ. πόλις. 2012. Αυτό που δεν είναι άμεσα αντιληπτό είναι ότι τόσο ο Φασισμός του Μουσολίνι, όσο και ο Ναζισμός του Χίτλερ, είναι αμφότεροι εκτροπές της αριστεράς.

  7. Ο/Η Ελληνόμετρο ... made in Third Reich λέει:

    «Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου
    εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής χαρακτηρίζοντας ανεκδιήγητο πρωθυπουργό
    και Έλληνα μόνο κατά 25% «.

    Η φυλετική ψευδοθεωρία των «Νόμων της Νυρεμβέργης».
    Ακου 25%. Τόσο ζώα. Επικίνδυνα ζώα.

  8. Ο/Η Andrew λέει:

    Σας απαντησανε απο το εγκολπιο αγαπητοι άθεοι και ενα απο τα αγαπημενα blog του ΓΑΠ.
    http://egolpio.wordpress.com/2012/10/05/koptoraptes/

  9. Ο/Η laskaratos λέει:

    Aγαπημένο μπλογκ του ΓΑΠ;
    Δεν ήξερα πως ο ΓΑΠ είναι και μαζοχιστής.

    Τέλος πάντων αναρτώ όλη τους τη (μη) απάντηση, και θα ανταπαντήσω:

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    «Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.
    5102012

    Όταν έχεις κάνει την συκοφαντία και την παραπληροφόρηση τέχνη δεν σε ενδιαφέρει και πολύ η αυτοέκθεσή σου στην κριτική και τον έλεγχο αυτών που μας παρουσιάζεις σαν γεγονός και σαν αλήθεια. Η «αλήθεια» για τους νεοταξίτες του κατάμαυρου ιστολογίου που φέρει το όνομα του Ροΐδη, είναι μια καθαρά υποκειμενική πραγματικότητα η οποία προσαρμόζεται ώστε να υπηρετήσει τους σκοπούς τους. Σε πρόσφατη ανάρτησή τους μας παρουσιάζουν λίγο πολύ ως υμνητές της Χρυσής Αυγής, διαστρεβλώνοντας πλήρως σχετική ανάρτησή μας, πετσοκόβοντάς την ώστε να δημιουργηθεί το θεμιτό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα γράφουν:

    Ας δούμε τώρα πως αντιμετωπίζει το υποτίθεται χριστιανικό «Εγκόλπιο» τα Τάγματα Εφόδου της Χ.Α, ενοχλημένο όχι από τους ύμνους στον Εωσφόρο, στον τραγοπόδαρο (γι’αυτό και επιλεγμένο) Πάνα και στον Αντίχριστο, όχι από το χιτλερισμό τους, τις σβάστικες, τους αετούς και τους ρούνους, τους ναζιστικούς χαιρετισμούς, τα μαχαιρώματα και τους ξυλοδαρμούς γυναικών, ομοφυλόφιλων και πεινασμένων μεταναστών, τους διωγμούς μικροπωλητών, το ρατσισμό, το φυλετισμό και τον εθνικισμό τους κλπ. αλλά μόνο από ότι θίγει το επαγγελματικό θρησκευτικό τους μαγαζί. Μάλιστα επαινεί τη Χ.Α. για την απαράδεκτη προτροπή στον Εισαγγελέα να δράσει κατά της ελευθερίας της έκφρασης, υιοθετόντας την απίστευτη ενέργεια του Εισαγγελέα, ο οποίος αντί να ασκήσει δίωξη για απάτη και βλασφημία στους θεομπαίχτες, που κατασκευάζουν ποταμό πλαστών και μεθύστερων προφητειών και κηρύγματα φυλετικού μίσους, βάζοντας σε κίνδυνο τις σχέσεις μας με τη Τουρκία (μεταξύ τους και ο υπόδικος για εκβιασμούς-τοκογλυφία ευσεβής κ.Φερέτης της κρατικής ΕΤ3), έκανε τη λαθροχειρία να θεωρήσει αρχικά τον Παϊσιο ως στοιχείο αυτών που ο νόμος ονομάζει θεία, τα οποία δήθεν βλασφημούνται όταν σατιρίζεται το μίσος, ο φυλετισμός και η αγυρτία τους και να επιστρατεύσει με αυτό το τέχνασμα, επιλεκτικά και μεροληπτικά, τον αναχρονιστικό, αντιδημοκρατικό και ανενεργό νόμο περί βλασφημίας, για να καταλήξει όπως διαβάζω στο Hot Doc να ασκήσει δίωξη μόνο για εξύβριση, που κι αυτή ασφαλώς, επιλεκτική και άδικη κατηγορία για την οποία χάλασε τον κόσμο, θα καταπέσει στο ακροατήριο. Θέλω να επισημάνω ότι είναι πρωτάκουστο μια «αντιαιρετική οργάνωση μιας χριστιανικής Εκκλησίας να συνομιλεί φιλικά, αναγνωρίζοντας ως χριστιανική, μια ναζιστική οργάνωση που περιλαμβάνει ως μέλη της και Σατανιστές, απροκάλυπτα αιρετική αφού υποστηρίζει την αίρεση του εθνοφυλετισμού, που πέρα από το καταδικαστικό γι’αυτήν ευαγγελικό πνεύμα, καταδικάζουν ξεκάθαρα ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος («Ουκένι Ιουδαίος ουδέ Έλλην, …») και η Μείζων Σύνοδος του 1872….

    Με ύφος νεοφερμένου στην Αθήνα χωριάτη την δεκαετία του ’50, ο σχολιαστής παρουσιάζει το Εγκόλπιο φιλικά προσκείμενο σε ολοκληρωτικές μεθόδους και ναζιστικές τακτικές. Επειδή γνωρίζουμε ότι ο κουτοπόνηρος «ανώνυμος» του ιστολογίου παρακολουθεί τις αναρτήσεις μας, μιας και έχει γραφτεί στη λίστα ενημερώσεών μας, ξέρει ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Και ποια είναι η αλήθεια:

    Το εγκόλπιο με σειρά άρθρων έχει εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του με τον εθνικοσοσιαλιασμό. Το εγκόλπιο επίσης έχει δηλώσει ότι δεν πείθεται από το Ορθόδοξο προσωπείο που παρουσιάζει η Χ.Α έως ου δηλωθεί εκ μέρους της ότι αποκηρύσσει και καταδικάζει τις πλάνες, τις κακοδοξίες και τις αποκρυφιστικές απόψεις που παρουσιάζονται στα έντυπα αλλά και στις ιστοσελίδες της.

    Συγκεκριμένα το εγκόλπιο έχει καταδείξει το ασυμβίβαστο του Εθνικοσοσιαλισμού με την Ορθοδοξία μέσα από τις εξής αναρτήσεις του:

    Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ 1872 ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ:

    http://www.egolpion.com/ethikismos_upervasi.el.aspx

    ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ:

    http://egolpio.wordpress.com/2012/09/24/nazi-sect/

    Ένα αντιχριστιανικό εγχειρίδιο απο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής:

    http://egolpio.wordpress.com/2012/09/16/xrisiavgi_egxeiridio/

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

    http://www.egolpion.com/goldendown_orthodoxy.el.aspx

    ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ & ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: ΟΙ ΡΟΥΝΟΙ ΩΣ ΜΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

    http://www.egolpion.com/runes_goldendown.el.aspx

    Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ, ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΣ

    http://www.egolpion.com/neonazismos_eosforikos.el.aspx

    ΣΑΒΙΤΡΙ ΝΤΕΒΙ Η ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

    http://www.egolpion.com/savitri_devi.el.aspx

    ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ NSBM (ΕθνικοΣοσιαλιστικό Black Metal)

    http://www.egolpion.com/nsbm.el.aspx

    ΔΑΡΒΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Γ’ ΡΑΙΧ- ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ

    http://www.egolpion.com/darwinism_nazism.el.aspx

    BLACK METAL: Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ …ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    http://www.egolpion.com/blackmetal.el.aspx

    Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. Η ΜΥΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ

    http://www.egolpion.com/hitler_apokrifismos.el.aspx

    ΒΕΒΕΛΣΜΠΟΥΡΓΚ: ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

    http://www.egolpion.com/wewelsburg.el.aspx

    Ο ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΠΑΤΛΕΡ ΓΕΪΤΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ

    http://www.egolpion.com/william_yeats.el.aspx

    ΟΡΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ

    http://www.egolpion.com/katadiki_filetismou.el.aspx

    Η «ΔΙΕΘΝΗΣ» ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

    http://www.egolpion.com/die8nhs-e8nikismou.el.aspx

    ΔΙΩΞΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

    http://www.egolpion.com/nazi_diwxeis.el.aspx

    Ναζισμός και Σαηεντόλοτζυ: Παράλληλοι αποκρυφιστικοί και ρατσιστικοί δρόμοι

    http://www.egolpion.com/nazism_scientology.el.aspx

    Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ SS

    http://www.egolpion.com/ss.el.aspx

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ;

    http://www.egolpion.com/mavroi.el.aspx

    Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ & ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π: ΟΙ «ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ» GESTAPO – NKVD:

    http://www.egolpion.com/gestapo-nkvd.el.aspx

    Ας μας δείξει ο κουτοπόνηρος ιστολόγος αντίστοιχες αναρτήσεις του που επί της ΟΥΣΙΑΣ καταδικάζουν τον εθνικοσοσιαλισμό και τον σκόπιμο, εκούσιο ή ακούσιο ρόλο του στα δρώμενα της Ελληνικής κοινωνίας.

    Όσο για το άρθρο μας με το οποίο ζητάμε από τη Χ.Α να καταδικάσει και την ανάρτηση σε ιστοσελίδα του εθνικοσοσιαλιστικού χώρου με βλάσφημες και προσβλητικές εικόνες, όπως καταδίκασε και την αντίστοιχη στο φέισμπουκ, και το οποίο οι κοπτοράπτες του ιστολογίου ‘ροΐδης’ πετσόκοψαν καλούμε τον αναγνώστη που δεν το έχει διαβάσει ολόκληρο να το κάνει εδώ: http://www.egolpion.net/blood_honour.el.aspx. Επιλέγουμε μια παράγραφο η οποία συνοψίζει το νόημα και τον σκοπό της ανάρτησης:

    «Σε αντίθετη περίπτωση που για κάποιον λόγο αρνηθεί και δεν πάρει θέση και σε αυτά, τότε αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι υιοθετεί και εκείνος και το κόμμα του τις πρακτικές της μαρξιστικής χούντας που επιδιώκει κατά πρώτον την επιλεκτική καταδίκη της βίας (μόνο των αντιπάλων της) και κατά δεύτερον τη νομιμοποίησή της βίας εφόσον εξυπηρετεί τους δικούς της κομματικούς ‘αγώνες’ για τα δικά της ιδιοτελή συμφέροντα. Και ίσως σημειωθεί και μια ανακολουθία και ασυνέπεια στο βαθμό που υπερασπίζουμε τα δίκαια της Εκκλησίας όταν προσβάλλονται από αντίθετες πολιτικές παρατάξεις αλλά όταν προέρχονται από το δικό μας χώρο τηρούμε μια εκ διαμέτρου αντίθετη στάση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτός ο εμπαιγμός, ο καιροσκοπισμός, ο ανέντιμος συστημικός χειρισμός του λαϊκού αισθήματος δεν θα ακουμπήσει και εσάς. Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες…».

    Η διαστρέβλωση είναι ιδιότητα του ανώριμου πνευματικά ανθρώπου, του ανέντιμου και δηλώνει έλλειψη πρωτίστως αυτοσεβασμού. Ο αναγνώστης ας βγάλει τα συμπεράσματά του για την ποιότητα της πληροφορίας που του προσφέρει το ιστολόγιο των Εμμονών.»

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  10. Ο/Η laskaratos λέει:

    1. @»Σε πρόσφατη ανάρτησή τους μας παρουσιάζουν λίγο πολύ ως υμνητές της Χρυσής Αυγής…».

    Εγώ ή εσείς αυτοπαρουσιάζεστε μιλώντας σε έναν βουλευτή της που υμνεί ναζιστές Γερμανούς καταδικασμένους εγκληματίες πολέμου, έτσι γλοιωδέστατα και υποκριτικά:

    «Διαβάζοντας, την με τόσο πόνο καρδίας, λίαν εύστοχη και υποδειγματική παρατήρηση του αξιότιμου βουλευτού κ. Παππά ….δεν έχουμε παρά να τον συγχαρούμε και να επικροτήσουμε, με χαρά, την εν λόγω θαρραλέα του ενέργεια και κίνηση. Η ευθιξία του, η αδούλωτη κρίση του, το θαρραλέο φρόνημα και η ακεραιότητα του χαρακτήρος του δεν άφησαν μία ασύλληπτη σε μέγεθος χυδαιότητα να περάσει απαρατήρητη. Η πράξη αυτή αντίστασης στάθηκε εμπόδιο στις δαιμονικές δυνάμεις ….Είμαστε σίγουροι ότι η αναφορά του εν λόγω βουλευτού στο πρόσωπο, στις διδαχές, στον τρόπο ζωής που υποδεικνύει ο γέροντας Παΐσιος, με δύο γραμμές στην Ορθόδοξη Εκκλησία, είναι ειλικρινής, απροσποίητη, γνήσια, αυθεντική, χωρίς το παραμικρό ίχνος δόλου και εξαπάτησης…» .

    2.@Το εγκόλπιο με σειρά άρθρων έχει εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του με τον εθνικοσοσιαλιασμό. Το εγκόλπιο επίσης έχει δηλώσει ότι δεν πείθεται από το Ορθόδοξο προσωπείο που παρουσιάζει η Χ.Α έως ου δηλωθεί εκ μέρους της ότι αποκηρύσσει και καταδικάζει τις πλάνες, τις κακοδοξίες και τις αποκρυφιστικές απόψεις που παρουσιάζονται στα έντυπα αλλά και στις ιστοσελίδες της.

    Συγκεκριμένα το εγκόλπιο έχει καταδείξει το ασυμβίβαστο του Εθνικοσοσιαλισμού με την Ορθοδοξία μέσα από τις εξής αναρτήσεις του:…»

    Πολύ ωραία. Τότε γιατί μιλάτε έτσι προς τον βουλευτή της Χ.Α. από κεκτημένη υποκρισία;

    3.@»Ας μας δείξει ο κουτοπόνηρος ιστολόγος αντίστοιχες αναρτήσεις του που επί της ΟΥΣΙΑΣ καταδικάζουν τον εθνικοσοσιαλισμό και τον σκόπιμο, εκούσιο ή ακούσιο ρόλο του στα δρώμενα της Ελληνικής κοινωνίας.».

    Ασχολίαστο!

    4@»«Σε αντίθετη περίπτωση που για κάποιον λόγο αρνηθεί και δεν πάρει θέση και σε αυτά, τότε αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι υιοθετεί και εκείνος και το κόμμα του τις πρακτικές της μαρξιστικής χούντας που επιδιώκει κατά πρώτον την επιλεκτική καταδίκη της βίας (μόνο των αντιπάλων της) και κατά δεύτερον τη νομιμοποίησή της βίας εφόσον εξυπηρετεί τους δικούς της κομματικούς ‘αγώνες’ για τα δικά της ιδιοτελή συμφέροντα.

    Στα σοβαρά αυτό πιστεύετε πως δείχνει την αντίθεσή σας στο Ναζισμό, τον οποίο θα κρίνετε από την άρνησή του να σας κάνει κάποιο χατήρι για το παπαδαριό; Γιατί δεν τους ζητάτε να σταματήσουν τα μαχαιρώματα και τους ξυλοδαρμούς ανυπεράσπιστων ανθρώπων. Γιαί δεν καταγγέλετε πως μετά απο το αίσχος στη Ραφήνα πήγαν και εκκλησιάστηκαν; Δεν σας ενδιαφέρε «η ευπρέπεια του οίκου του»; Σας πείραξε η ΄λεκτική επίθεση ακροδεξιών σε βάρος κληρικών και δεν σας απασχόλησε το μαρτύριο που ζουν συνάνθρωποί μας ξένοι στοχοποιημένοι τις νύχτες απο τα Τάγματα Εφόδου; Δείξτε μου μια καταγγελία σας γι αυτό.
    Δεν έχετε λοιπόν πεισθεί για το τι εκπροσωπεί ο κ.Παππάς, και μάλιστα τον απειλείτε πως αν δεν σας κάνει τη λογοκρισία που του ζητάτε, θα τον κατατάξετε στην ίδια κατηγορία με τη «μαρξιστική χούντα» !!!.
    Και δεν ντρεπόσαστε;

    5. Kάτι πολύ σημαντικό.
    Αφού συμφωνείτε πως η Χ.Α. είναι μια ναζιστική, αποκρυφιστική και αιρετική οργάνωση,
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ, ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΟΥΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΒΙΑ ΤΗΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ σε ροζ ξενοδοχείο;
    Απαντείστε παρακαλώ σε αυτό το απλό ερώτημα.
    Περιμένω.

    Eγώ ανάρτησα όλη την απάντησή σας στο σχόλιό μου.
    Περιμένω να αναρτήσετε και εσείς τη δική μου στη θέση των σχολίων, ειδικά έστω μόνο το 5.

    • Ο/Η Θεολόγος καθηγητής ΜΕ λέει:

      Eίναι η πρώτη φορά που σας γράφω. Την απάντησή σας δεν τόλμησαν να την βάλουν γιατί έχουν τη φωλιά τους λερωμένη.
      Γύρισα όλο το μπλογκ τους όμως δεν υπάρχει καμία καταδίκη κατά των κληρικών που αγιάζουν και ευλογούν τη Χρυσή Αυγή.
      Αντιαιρετικό μπλογκ που δεν καταδικάζει τους ιερείς που ευλογούν την αίρεση! Δεν θα βρουν ποτέ το θάρρος να παραδεχτούν την αντίφασή τους που έχει να κάνει με τα καλά και συμφέροντα

      Στο αναμετάξυ το άρθρο τους κάνει τη βόλτα της θρησκομπλογκόσφαιρας κι όμως η απλή αυτή ερώτησή σας γιατί δεν καταδικάζουν τον Αρχιεπίσκοπο τους μητροπολίτες και τους παπάδες που αγιάζουν τους αιρετικούς ναζί θα το διέλυε όλο αυτό το οικοδόμημα των τυφλών που αντιγράφουν τυφλούς σαν χάρτινο πύργο

      ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ – Ἀρχιμ. Τιμόθεος Γεωργ. Παπασταύρου

      arpati.blogspot.com/2012/10/blog-post_2654.html

      Αποκλεισμός όλων των αποτελεσμάτων από τον ιστότοπο arpati.blogspot.com

      Πριν από 5 ώρες – Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. 5 10 2012. Όταν έχεις κάνει την συκοφαντία και την …

      Εμφάνιση περισσότερων αποτελεσμάτων από τις τελευταίες 24 ώρες

      Ελληνορθοδοξία και χρυσαυγιτισμός « Ροΐδη Εμμονές

      roides.wordpress.com/2012/10/05/5oct12/

      1 ημέρα πριν – “Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. 5102012. Όταν έχεις κάνει την συκοφαντία και την …

      Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ – ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

      anti-neotaxites.blogspot.com/2012/10/blog-post_2756.html

      1 ημέρα πριν – ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. Ῥωμαίϊκο Ὁδοιπορικό …

      Μας δολοφονούν για το …χρέος και αυτό καλπάζει… – ΡΕΣΑΛΤΟ

      resaltomag.blogspot.com/2012/10/blog-post_6.html

      Πριν από 6 ώρες – Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. Πριν από 20 ώρες. Τo κάλλος θα σώση τον κόσμο …

      Ημερίδα για το ηλεκτρονικό φακέλωμα – ΡΕΣΑΛΤΟ

      resaltomag.blogspot.com/2012/10/blog-post_8684.html

      Πριν από 23 ώρες – Πριν από 2 ώρες. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.

      ΡΕΣΑΛΤΟ – Περιοδικό Πολιτικής και Πολιτισμικής Παρέμβασης

      resaltomag.blogspot.com/ – Προσωρινά αποθηκευμένη

      Πριν από 6 ώρες – Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. Πριν από 20 ώρες. Τo κάλλος θα σώση τον κόσμο …

      Ήγγικεν»: Το ιστολόγιο των …αφορισμών! – ΡΕΣΑΛΤΟ

      resaltomag.blogspot.com/…/blog-post_81… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      19 Σεπτ. 2012 – Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. Πριν από 18 ώρες. Τo κάλλος θα σώση τον κόσμο …

      ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ

      egolpio.wordpress.com/ – Προσωρινά αποθηκευμένη

      Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. 5 10 2012. Όταν έχεις κάνει την συκοφαντία και την παραπληροφόρηση …

      2012 Σεπτεμβρίου 30 « ΣΗΜΕΡΟΝ

      simeron.wordpress.com/2012/09/30/ – Προσωρινά αποθηκευμένη

      5 ημέρες πριν – ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. Όταν έχεις κάνει την …

      Ορθοδοξια, η πιστη μας …

      eorthodoxia.blogspot.com/ – Προσωρινά αποθηκευμένη

      Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. – Όταν έχεις κάνει την συκοφαντία και την παραπληροφόρηση τέχνη δεν …

      paratiritis

      parratiritis.blogspot.com/ – Προσωρινά αποθηκευμένη

      2 ημέρες πριν – ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. – Όταν έχεις κάνει την …

      ΑΚΤΙΝΕΣ: Λυκούργος Νάνης, Συνειρμοί και συγκρίσεις…

      aktines.blogspot.com/2012/…/blog-post.ht… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      5 ημέρες πριν – Αλλά και οποία κατάχρηση και διαστρέβλωση σημειώνεται στο σχετικό χωρίο του …. από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.

      ΑΚΤΙΝΕΣ: Φρικαλεότητες του αθεϊσμού εναντίον των Ορθοδόξων …

      aktines.blogspot.com/2012/10/20.html

      1 ημέρα πριν – Πριν από 41 λεπτά. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.

      Η Εισήγηση του Μητρ. Λαγκαδά, Ιωάννη, για το μάθημα των – ΑΚΤΙΝΕΣ

      aktines.blogspot.com/2012/10/plovdiv.html

      Πριν από 3 ώρες – Πριν από 18 ώρες. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.

      ΑΚΤΙΝΕΣ: Δεύτερη τακτική Συνεδρία της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της …

      aktines.blogspot.com/…/blog-post_2828.h… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      2 ημέρες πριν – Πριν από 10 ώρες. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.

      Emir Kusturica: ​πρώην μουσουλμάν​ος, νυν χριστιανός

      apopsikaloskalatrava.blogspot.com/…/emir… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      4 ημέρες πριν – ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. – Όταν έχεις κάνει την …

      Ex Protestant

      exprotestant.blogspot.com/ – Προσωρινά αποθηκευμένη

      Πριν από 5 ώρες – Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. Πριν από 21 ώρες. ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ …

      ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΕΪΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

      radiofloga.blogspot.com/2012/10/blog-post_6.html

      Πριν από 4 ώρες – ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. – Όταν έχεις κάνει την …

      Greekvoices: ΣΗΜΑ ΡΟΤΑΡΥ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ …

      greekvoices.blogspot.com/…/blog-post_37… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      3 ημέρες πριν – Πριν από 19 ώρες. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.

      Greekvoices: Τι γινόταν στην Αθήνα κατά την Τουρκοκρατία;

      greekvoices.blogspot.com/…/blog-post_3…. – Προσωρινά αποθηκευμένη

      3 ημέρες πριν – ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. – Όταν έχεις κάνει την …

      + ΑΜΒΩΝ: ΑΘΕΟΙ ΗΠΑ: «ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ …

      amvon.blogspot.com/…/blog-post_3567.h… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      13 Σεπτ. 2012 – Πριν από 20 ώρες. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.

      ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

      pateress2.blogspot.com/ – Προσωρινά αποθηκευμένη

      Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. – Όταν έχεις κάνει την συκοφαντία και την παραπληροφόρηση τέχνη δεν …

      Ποιά είναι τα μυστήρια της Εκκλησίας;

      orthodox-answers.blogspot.com/…/blog-p… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      Πριν από 17 ώρες. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. Πριν από 18 ώρες …

      Είναι σωστό να φτιάχνουμε Φανουρόπιτα στην μνήμη του Αγίου …

      orthodox-answers.blogspot.com/…/blog-p… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      Πριν από 7 ώρες. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης. Πριν από 8 ώρες …

      Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ, ΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ – ΡΕΣΑΛΤΟ

      resaltomag.blogspot.com/…/blog-post_59… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      7 Σεπτ. 2012 – Πριν από 5 ώρες. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.

      Ουσιαστικό θεμέλιο του γάμου η αγνότητα των συζύγων

      orthodoxigynaika.blogspot.com/2012/10/blog-post_6440.html

      1 ημέρα πριν – Πριν από 43 λεπτά. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.

      ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ: 1981 – Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου η …

      agioritikesmnimes.blogspot.com/2012/10/1981-13.html

      Πριν από 5 ώρες – Πριν από 20 ώρες. ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ · Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.

      • Ο/Η Aριστερός Θεολόγος λέει:

        Γιατί συνάδελφε καταδίκασαν ποτέ τη χρυσαβγίτικη βία κατά τρομαγμένων μεταναστών; Ζήτησε ποτέ η Εκκλησία ή το αντιαιρετικό εγκόλπιο να σταματήσει αυτή η κτηνωδία; Πως τολμούν και μιλάνε οι αρχιΦαρισαίοι;

      • Ο/Η Ιερέας Χ λέει:

        π.Τιμόθεος Παπασταύρου, αρχιμανδρίτης Πατρών.
        Αντιγράφει το άρθρον του Αντιαιρετικού Εγκολπίου, το υβριστικόν κατά των φίλτατων Ροϊδη και Λασκαράτου.
        {ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ !!!
        Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης}
        http://arpati.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2654.html
        Έστι δε π.Τιμόθεος ανήρ πατρεύς, γνωστός εκ της αγωγής κατά του άρματος των πατραϊκών Απόκρεω του λοιδωρούντος τον Εφραίμ Βατοπεδινόν:

        http://panagiotisandriopoulos.blogspot.gr/2009/02/blog-post_7508.html

        Iδού και ενταύθα διαμαρτυρόμενος, καθ’ό όμοιως ομοίω αεί πελάζει:

        http://arpati.blogspot.gr/2012/01/blog-post_5086.html

        ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ π. ΕΦΡΑΙΜ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ

      • Ο/Η Θεολόγος καθηγητής λυκείου της Αττικής λέει:

        Κύριοι του αντιαιρετικού εγκολπίου δεν νιώθετε το καθήκον εσείς και οι κληρικοί που κάνουν αγιασμούς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής να καταγγείλετε έστω και ένα περιστατικό σαν και αυτό:

        http://directnews.gr/greece/18637-laurio-dolofonikh-epithesh-xrusaugiton-kata-pakistanon.html

        Λαύριο: Δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών κατά Πακιστανών

        Πέντε άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής και επέβαιναν σε φορτηγό βαν…

        που είχε καλυμμένες πινακίδες, εισέβαλαν την Παρασκευή το μεσημέρι σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Νεάπολη Λαυρίου.

        Αφού ακινητοποίησαν δυο μετανάστες Πακιστανικής καταγωγής που εργάζονταν εκεί, τους χτύπησαν με ρόπαλα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

        Μάλιστα, ο ένας από τα θύματα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

        Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, η οποία αναφέρει τα εξής:

        «Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου καταδικάζει την άνανδρη δολοφονική επίθεση σε συναδέλφους μας από μέλη της «Χρυσής Αυγής».

        Αυτοί είναι οι χρυσαυγίτες, εγκληματίες, άνθρωποι της εργοδοσίας, δειλοί, που χτυπάνε ανυπεράσπιστους μετανάστες.

        Αυτοί είναι που επώαζαν, χρόνια τώρα, στο χώρο του υποκόσμου και εμφανίζονται σήμερα ως δολοφόνοι με την ανοχή του αστικού κράτους.

        Σήμερα χτυπάνε τους μετανάστες, αύριο θα χτυπάνε τους Έλληνες, γιατί αυτή είναι η φύση των φασιστών, η βία πάνω στους εργάτες για τη συνέχιση της κερδοφορίας των μονοπωλίων, στο όνομα της καθαρότητας της φυλής.

        Ευθύνες βαραίνουν και την αστυνομία, που ενώ έγινε μια δολοφονική επίθεση από συμμορία, με αυτοκίνητο με καλυμμένες πινακίδες, δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να συγκεντρώσει τα στοιχεία από το σημείο του συμβάντος, όταν για να φύγει ένα αυτοκίνητο από το Λαύριο υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι και θα μπορούσε κάλλιστα να τους μπλοκάρει και να κάνει τουλάχιστον την προσπάθεια να βρει τους υπεύθυνους της δολοφονικής επίθεσης.

        Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς της Λαυρεωτικής να πάρουν θέση απέναντι στους φασίστες και να τους καταδικάσουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, να απομονωθούν από παντού, να εξαφανιστούν».

  11. Ο/Η Toυ κώλου λέει:

    Iνδάλματα Ελλήνων Ορθόδοξων πατριωτών βουλευτών (επιπλοποιών), αναγνωστών των προφητειών του Παισιου και των ψηφοφόρων τους.

    JULIUS STREICHER – ΓΙΟΥΛΙΟΥΣ ΣΤΡΑΙΧΕΡ

    http://lefobserver.blogspot.gr/2010/10/julius-streicher.html

    Ο Γιούλιους Στράιχερ (γερμ. Julius Streicher, 1885 – 1946) υπήρξε σημαντικό στέλεχος των Ναζί και εκδότης μιας από τις μεγαλύτερες προπαγανδιστικές εφημερίδες του Γ’ Ράιχ, με τον τίτλο Der Stürmer. Υπηρξε, επίσης, εκδότης αντισημιτικών έργων, τα οποία αποτέλεσαν και αυτά όργανα προπαγάνδας. Για όλες αυτές τις δραστηριότητές του συνελήφθη μετά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
    Πρώτα χρόνια
    Ο Στράιχερ γεννήθηκε στο Φλαϊνχάουζεν (Fleinhausen) της Βαυαρίας στις 22 Φεβρουαρίου 1885, ένα από τα εννέα παιδιά

    [….]

    Στον Στράιχερ αποδόθηκαν τα προσωνύμια «Frankenführer» και «Κτήνος της Φρανκονίας». Ο Στράιχερ, έχοντας τη σαφή υποστήριξη του Χίτλερ, του οποίου ο «Στύρμερ» ήταν η ευνοούμενη εφημερίδα, εξαπέλυσε σφοδρές αντισημιτικές προπαγανδιστικές επιθέσεις

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      «Φούσκα» που θα σκάσει εκτιμά ότι είναι το εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times ενώ η εφημερίδα που δεν παραλείπει να το χαρακτηρίσει «νεοναζιστικό… κόμμα».

      Ιδού λοιπον ο πρωθυπουργός που από Ναζιστές που τους έλεγε προεκλογικά («Είναι η ιδεολογική προέκταση του ναζισμού, χαιρετούν ναζιστικά και οι Ναζί ήταν εκείνοι οι Γερμανοί που επέβαλαν την Κατοχή στους Έλληνες, τη χειρότερη πείνα»), τους υποβιβάζει σε Εθνικιστές. Ανιστόρητος, ανίκανος να συλλάβει την πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα, μου θυμίζει την ανόητη δήλωση Παπαρήγα πως θα βάλουν τα κουστουμάκια τους και τα περί διόρθωσης της ψήφου.

      Η Χ.Α. δεν θα σκάσει αν η Δημοκρατία δεν φροντίσει να την σκάσει, κι αν η Πολιτεία δεν σταματήσει μέσω θεσμικών της οργάνων (Αστυνομία κλπ) να την υποθάλπει.

      • Ο/Η Αρχειοφύλακς λέει:

        κ.Λασκαράτε επειδή ξέρω πως θέλετε να είστε δίκαιος, αυτό που είπε ο Σαμαράς (βίντεο που προβλήθηκε νομίζω στην ΕΤ3) ήταν «ακροδεξιό, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ φασιστικό, νεοναζιστικό κόμμα». Το συγκράτησα (μεταφράζοντας την διπλωματική και διπλωματική του γλώσσα) παρ’ όλο που έχω καταντήσει να βλέπω τέσσερις ώρες ειδήσεις για να καταλάβω δυο γραμμές.
        Σήμερα το διάβασα και εδώ:
        http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4757657
        «…Η κοινωνία, ανέφερε επίσης, απειλείται ως σύνολο από «λαϊκιστές της άκρας Αριστεράς» και από την άνοδο «ενός ακροδεξιού, θα μπορούσε κανείς να πει φασιστικού, νεοναζιστικού κόμματος», παραλληλίζοντας μάλιστα την συγκυρία με εκείνη της Βαϊμάρης…»

        Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως μόλις συνειδητοποίησε πως το φίδι που εξέθρεψε η παράταξή του, πιθανόν να τον δαγκώσει. Ισως δέχεται πιέσεις κιόλας, μέσα κι έξω.

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Αγαπητέ Αρχειοφύλακς,
        σας ευχαριστώ για το «θέλετε να είστε δίκαιος», που ασφαλώς ισχύει και απέναντι στον πρωθυπουργό της χώρας μας, μόνο που δεν τον αδικώ εγώ, έστω και άθελά μου, αυτός αδικεί τη χώρα όταν δεν μπορεί να καταλήξει στο τι είναι η Χ.Α. και αλλάζει γνώμη-ή έστω απόχρωση-ανάλογα με το σε ποιόν απευθύνεται.

        Εσείς μας δίνετε και μια τρίτη εκδοχή που δόθηκε στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.
        Εγώ επικαλέστηκα:
        1. Αυστηρές προεκλογικές του δηλώσεις
        2. Συνέντευξη στους N.Y.Times.

        Αντιλαμβάνομαι πως ένας πρωθυπουργός που έπαιξε επικίνδυνα με τον ελληνικό εθνικισμό, κυκλοφορώντας προεκλογικά αφίσσες με την Αγιασοφιά και υποδαυλίζοντας τον με προφανή ζημιά για τη χώρα μας και με μυστικά έξοδα («μυστικά κονδύλια» η επίσημη ονομασία, τώρα ερευνώνται του ΓΑΠ, του Σαμαρά ξεχάστηκαν), έχει κάποια δυσκολία στο να αναλύσει το ναζιστικό φαινόμενο και κυρίως στο να το αντιμετωπίσει.
        Π.Χ. οι συνεχείς αναβολές δικών στελεχών της Χ.Α. ή η εξιχνίαση μαχαιρωμάτων σε βάρος μεταναστών.

        Αυτά βεβαίως συνέβαιναν και στη Βαϊμάρη και πολύ χειρότερα, π.χ. στο δάσος του Γκρούνβαλντ, κοντά στο Βερολίνο.

        «Πίσω από μια συστάδα δέντρων, στη μέση του δάσους, εμφανίστηκε μια παράξενη πομπή. Οι πορευόμενοι άνδρες και γυναίκες φορούσαν λευκούς χιτώνες και στεφάνια από ιξό, το τελετουργικό φυτό των δρυίδων. Στα χέρια τους κρατούσαν πράσινα κλαδιά. Ο ρυθμός τους ήταν αργός και τελετουργικός. Πίσω τους, τέσσερις άνδρες μετέφεραν έναν αρχαϊκό θρόνο στον οποίο καθόταν ένας άνθρωπος που αναπαριστούσε το θεό του πολέμου, τον Βόταν. Ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πάουλ φον Χίντεμπουργκ! Ντυμένος με αρχαία ενδυμασία, ο Χίντεμπουργκ ύψωσε μια λόγχη στην οποία ήταν χαραγμένα δήθεν μαγικά γράμματα του ρουνικού αλφάβητου. Το κοινό, εξήγησε ο Μίντσενμπεργκ, εκλάμβανε τον Χίντεμπουργκ ως μετενσάρκωση του Βόταν….».

        Όσο να πεις ο κ.Σαμαράς είναι απείρως σοβαρότερος, αλλά όχι όσο οι περιστάσεις το απαιτούν. Το λέω με καλή διάθεση γιατί το πράγμα δεν σηκώνει αστεία.

      • Ο/Η Αρχειοφύλακς λέει:

        Πρόλογος: Δεν υπερασπίζομαι τον Σαμαρά (και μόνο το ότι μάζεψε Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη στο κόμμα του είναι από μόνο του υπερ-αρκετό για την κατανόηση του αυτονόητου 🙂 ).

        Ο Σαμαράς δεν δίνει κανέναν απολύτως χαρακτηρισμό στην συμμορία. Aς δεχτούμε, παρ’ όλο που δεν περικλείεται σε εισαγωγικά, πως την χαρακτηρίζει ως «εξτρεμιστική» (το οποίο όμως δεν χτυπά καλά στα μάτια του μέσου Ελληνα αναγνώστη 🙂 )

        «…But even as he echoed some of its words, the prime minister said he thought that Golden Dawn was a «bubble that would burst» and that its members were not «ideological followers,» but had joined out of a sense of «anti-system» desperation in worsening economic times.

        He said he did not believe in outlawing the extremist group, which has voted with New Democracy in significant parliamentary votes. “I believe democracy is so strong you don’t need to take extreme measures,» Mr. Samaras said …»

        Προφανώς οι πηγές της καλο-μεταφρασμένης 🙂 είδησης στα Ελληνικά, πρόσθεσαν και το «εθνικιστικό» μπροστά για να μας …πείσουν.
        Εις μάτην 🙂

        Αν η πηγή είναι το χρυσαυγίτικο defencenet.gr, πάω πάσο (διατίθεται και σχετικό link περί αυτού).

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Δεν θεώρησα ότι υπερασπίζεστε το Σαμαρά, δεν μας τιμούν με επισκέψεις οι φίλοι του, θεώρησα πως υπερασπίζεστε την αλήθεια χάριν της αλήθειας.
        «εξτρεμιστική ομάδα» λοιπόν στους N.Y.T. κλπ αν κι αυτο όπως σωστά επισημαίνετε μπορεί να είναι χαρακτηρισμός της εφημερίδας.
        Το σαμαρικό «εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής», πάντως κολυμπάει στο διαδίκτυο (defence, axortagos, news123 κλπ), όπως θα δείτε με ένα απλό γκουγκλάρισμα (Σαμαράς + «…») και πιθανόν να οφείλεται σε φιλική προς τη ΧΑ εγχώρια διαδικτυακή προσαρμογή.

  12. Ο/Η Αρχειοφύλακς λέει:

    Δυο παραγράφους πιο πάνω
    δίνεται και ο σωστός χαρακτηρισμός από τους ΝΥΤ:
    «…New Democracy came to power in part by tapping into populist sentiments, tacking right on immigration in elections that resulted in the entry of the neo-Nazi Golden Dawn party, known for its attacks on immigrants, into Parliament for the first time…»

    Oμως μην ανησυχείτε για έξω:
    Βάλτε στο Google «Golden Dawn nazi» και θα σας …αποδοθούν τα δέοντα 🙂
    – παρ΄ όλο που τα κακόμοιρα έτρεξαν κι ακόμα τρέχουν να ξεπλύνουν την «ρετσινιά», που τους κατηγορούνε άδικα δηλαδή για ναζήδες.

    Για το λερναίο ναζιστικό έκτρωμα του Ελληνικού διαδικτύου να ανησυχείτε 😦

    Οσο για τις επικοινωνιακές φανφάρες της συμμορίας με μηνύσεις και αγωγές, πιστεύετε πως θα υπάρξει δικαστήριο που θα δικαιώσει τον ισχυρισμό τους περί μη-ναζισμού ; Γεμάτος ο τόπος από αποδεικτικά στοιχεία, ούτε καν συνήγορος υπεράσπισης δεν χρειάζεται 🙂

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Αγαπητέ Αρχειοφύλακς,
      πάει κάμποσο καιρός που κάποιος σχολιαστής μου συνέστησε να είμαι προσεκτικός στα επίθετα που προσάπτω στη Χ.Α. γιατί θα με μηνύσουν κλπ
      Από ένστικτο υποψιάστηκα πως ήταν εντεταλμένος και του απάντησα ευγενικά πλην λίγο καχύποπτα.
      Ανταπάντησε ευγενικά, με λογικοφανή επιχειρήματα.
      Αν ήταν της Χ.Α., δεν το ξέρω, θα ήταν από τους εγκέφαλους, ήταν ιδιαίτερα ευφυής και ψυχολογημένος σε αυτά που έλεγε.
      Προσπαθούν να κλείσουν στόματα με την απειλή των δικαστηρίων, τρομοκρατώντας.
      Δεν τολμάνε να μυνήσουν όποιον τους πει Νεοναζί γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα κείμενά τους, τη δράση τους, τις φωτογραφίες τους και με μια δημοκρατική διεθνή πανστρατιά, τελικά θα βρεθούν και νεοναζί με δικαστική βούλα.
      Μήνησε όμως την κα Άννα Παναγιωταρέα ο Κασιδιάρης για άλλους χαρακτηρισμούς γιατί τον χτύπησε εκεί που πονάει:

      «..διακατέχεται από ψυχοπάθεια η οποία εκτρέφεται από άρρωστη μήτρα που δεν έχει σχέση με την ελληνική παιδεία, τις ελληνικές παραδόσεις, το χριστιανικό ήθος».

      (Εννοώ βεβαίως πως τον πονάει το χριστιανικό ήθος, όχι η ψυχοπάθεια, που δεν προκύπτει από πουθενά, όλοι βλέπουμε πως είναι υγιέστατος, απλά λίγο νευρικός).

      Βλ.: Ο Κασιδιάρης ζητά 300.000 ευρώ από την Παναγιωταρέα http://24wro.blogspot.com/2012/09/300000.html#ixzz28cJTijX5

    • Ο/Η Αρχειοφύλακς λέει:

      Διευκρίνηση: Βάλτε στο Google “Golden Dawn nazi” ΧΩΡΙΣ εισαγωγικά.
      Μεταξύ άλλων (Περίπου 2.220.000 αποτελέσματα) παρουσιάζονται και τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου.
      Golden Dawn vs ΝΥΤ – λέμε τώρα 🙂

  13. Ο/Η Μιχαλοκάφρος λέει:

    TA NEA
    Θύελλα αντιδράσεων για τη Χρυσή Αυγή στη Νέα Υόρκη

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2012

    Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2012 11:04

    Web-Only

    Μετά το δημοσίευμα για την Χρυσή Αυγή στην εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς», την περασμένη Δευτέρα, την προβολή μιας φωτογραφίας με «Χρυσαυγίτες» στο οίκημα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων στην Αστόρια και την κινητοποίηση αμερικανοεβραϊκών και ομογενειακών οργανώσεων, δίνεται πλέον στις ΗΠΑ και μια άλλη διάσταση για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα ενώ οι ομογενείς και οι εκπρόσωποί τους διακηρύσσουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη στη Νέα Υόρκη.

    Η εμφάνιση οργανωμένης ομάδας νεαρών, ντυμένων με μαύρες μπλούζες που ανέγραφαν Χρυσή Αυγή, σε διάφορα σημεία στην Αστόρια και στο Μπρούκλιν, αλλά και σε δυο κολέγια της πόλης, καθώς και οι πληροφορίες ότι ετοιμάζονται να ανοίξουν γραφεία στη Νέα Υόρκη, είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν μεγάλες αντιδράσεις τόσο μέσα στην ομογένεια, όσο και ευρύτερα στον αμερικανικό χώρο.

    Ελληνοεβραίοι ομογενείς προχώρησαν ήδη σε παρεμβάσεις σε πολιτικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σχετικές δηλώσεις ή ανακοινώσεις από Αμερικανούς βουλευτές και γερουσιαστές. Επίσης, ελληνοαμερικανικοί φορείς, όπως η ΑΧΕΠΑ,
    καταδίκασαν την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής.

    Στο μεταξύ, σε χθεσινή συγκέντρωση που έγινε στην «Πλατεία Αθηνών» στην Αστόρια, μίλησαν τοπικοί αξιωματούχοι της πόλης, στελέχη ομογενειακών και αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων, και ραβίνοι.

    Ο δημόσιος εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντι Μπλάσιο, ανέφερε ότι «στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στη Χρυσή Αυγή που προσπαθεί να διεισδύσει στην Αστόρια», τονίζοντας με έμφαση ότι «οι οπαδοί της είναι ανεπιθύμητοι στην κοινότητα, στην πόλη και στη χώρα μας. Στο Κουίνς, με πολυεθνικό μωσαϊκό, ζουν αρμονικά άτομα διαφορετικής εθνικής προέλευσης και θρησκείας. Γι’ αυτό, κάθε προσπάθεια καλλιέργειας μίσους και ρατσισμού θα πέσει στο κενό».

    Η πολιτειακή βουλευτής της Νέας Υόρκης, Ελληνοαμερικανίδα Αραβέλλα Σιμωτά (κατάγεται από την Κεφαλονιά), δήλωσε ότι «η Νέα Υόρκη και ειδικότερα η Αστόρια αποτελούν μοντέλο ανεκτικότητας και πολυεθνικής συμβίωσης. Δεν υπάρχει χώρος για καμιά ομάδα που προωθεί το μίσος κατά των μεταναστών».

    Ο πολιτειακός γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, ομογενής Μιχάλης Γιάνναρης (κατάγεται από τα Καλάβρυτα), με γραπτό μήνυμά του, καταδίκασε την παρουσία της Χρυσής Αυγής στις ΗΠΑ, υπογραμμίζοντας ότι εξτρεμιστικές ομάδες, όπως η Χρυσή Αυγή, είναι ανεπιθύμητες στην Ελληνοαμερικανική κοινότητα.

    Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης μίλησε ο αντιπρόεδρος Χρήστος Βουρνάς, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ομοσπονδία δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή και ότι δεν διέθεσε το οίκημά της στην Αστόρια για δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.

    Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την εμφάνιση οπαδών της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη προγραμματίζονται από διάφορους φορείς, όπως και από το κίνημα Occupy Wall Street.

    • Ο/Η Αρχειοφύλακς λέει:

      Queens Chronicle
      http://www.qchron.com/greek-neo-nazis-in-astoria-outrage-de-blasio-electeds/article_e556dca2-0f29-11e2-938a-001a4bcf887a.html
      Greek neo-Nazis in Astoria outrage de Blasio, electeds
      Posted: Friday, October 5, 2012

      Greek neo-Nazis in Astoria outrage de Blasio, electeds by Domenick Rafter, Associate Editor Queens Chronicle | 0 comments

      The Greek neo-Nazi party, Golden Dawn’s Astoria chapter was the target of a protest led by Public Advocate Bill de Blasio and other elected officials, who want to see the right-wing group out of the city.

      De Blasio held a press conference outside of Athens Square Park on Friday, denouncing the party’s viewpoints and demanding it take its U.S. headquarters out of Astoria and New York City.

      “[Golden Dawn has] one of those wonderful euphemistic names that suggests something positive, but in reality what they’re about is something very negative,” de Blasio said. “Golden Dawn stands for something that is absolutely foreign to this great city. They stand for intolerance, they stand for division, they stand for a kind of negative attitude toward people who are not like them,”

      The party’s Greek name, Chyrsi Avyi, is literally translated “Golden Dawn” but it has used slogans including “White Power” in its campaigns in Greece.

      The organization, which was founded in the 1990s, rose to power in Greece in recent years in the wake of the country’s fiscal and economic crisis. Golden Dawn won 7 percent of the vote in parliamentary elections on May 6. Though it was the sixth largest party to win seats, the two major parties refused to its members in a coalition, forcing a second election a month later, when Golden Dawn still won 18 seats.

      The party ran on a campaign against the euro and criticized the budget cuts of the previous government meant to protect the country from defaulting. The budget cuts caused riots and protests nationwide making the party’s anti-austerity and anti-euro agenda attractive to voters.

      However, Golden Dawn’s leader, Nikolaos Michaloliakos — a member of the Athens City Council — has had a history of making controversial statements, including some allegedly denying the Holocaust. The party has also not been quiet about its anti-immigrant views and some supporters in Greece have had a history of making anti-Semetic remarks during protests, while some candidates running in Northern Greece in 2012 have expressed negative viewpoints toward Greece’s longtime nemesis, Turkey, including suggesting “taking Istanbul.”

      Assemblywoman Aravella Simotas (D-Astoria), who immigrated from Greece as a child, said the party’s anti-immigrant stance is counter to what Astoria represents.

      “We came here and people welcomed us,” she said. “And that is what the Astoria community is. It is a community that loves diversity, one that is tolerant. Astoria is a community that was built by immigrants. To have a group like Golden Dawn come here and think that they’re going to establish themselves is very concerning to me.”

      Golden Dawn has told a number of its supporters and said on its website that it has established its American headquarters in Astoria, but has not been specific as to where. Their presence in Astoria went unnoticed until members of the Golden Dawn went to The Federation of Hellenic Societies of Greater New York to help collect clothing for Greeks, according to Christos Vournas, first vice president of the federation.

      “When I asked them if they’ve come to help, they said yes,” he said. “That was a lie.”

      He said the Golden Dawn members labeled boxes of clothes “For Greeks Only” and took pictures of the federation’s office. Vournas said they went to Greek newspapers here to discuss what happened and Golden Dawn’s announcement of an office in Astoria was discovered. The party has also recently opened a chapter in Montreal, which was met with protests.

      The party’s appearance in Astoria is not the first time a radical movement found its way onto the neighborhood. Councilman Peter Vallone Jr. (D-Astoria) said when his father represented the neighborhood on the City Council in 1978, his office was firebombed by a neo-Nazi group after he led a protest against them. .

      “He didn’t back down, the community didn’t back down then and we won’t back down now,” he said.

      A public meeting against the Golden Dawn was held on Tuesday, Oct. 9 at 7 p.m. at the Church of the Redeemer, 30-14 Crescent St. in Astoria and is being hosted by a number of groups including the New York chapter of the Greek Left Movement and Occupy Astoria-LIC.

      Greek citizens living in Astoria can and have voted in Greek elections, including the two held earlier this year. Simotas says there are about 16,500 registered Greek voters in the district who can cast ballots in elections at home. She said she did not know how many did in May and June, though total turnout was low for both.

  14. Ο/Η Αρχειοφύλακς λέει:

    http://bit.ly/RmW1rj
    Alex Linder
    Administrator
    GOLDEN DAWN EVERYWHERE – Lagkadas
    Tuesday, October 2, 2012 – 17:34
    On Sunday, September 30, 2012 conference held organizational core municipality Langadas. In the above event spoke at a concentration of friends and comrades from the surrounding villages, MP, Second District Thessaloniki Zissimopoulos Polybius.

    The questions and the interest of the audience revolved including financial and taxation charges that are passed on to the backs of the Greek people. Were still questions about the safety of the population, foreign policy, and many times expressed concern about the situation taking shape in Thrace and in other regions of our country.

    The next day the MP visited the Monastery Lagadas Liti and Rendina where spoke with Metropolitan John.

    His Eminence referred to the work of Metropolis and the problems faced by the local population. Similarly Movement MP presented its positions GOLDEN DAWN both national and social issues.

    This, exactly, visit us at Monsignor MP, shows clearly the requirements of the flock and the simple average Greek, which sees her face GOLDEN DAWN, the only political party that can bring an end to their problems. Central Macedonia Regional Organisation

    __________________
    If we exterminate termites because they destroy the foundations of our houses, how much more lenient should we be in our treatment of jews, who destroy the foundations of our society

    http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Linder

  15. Ο/Η Σπυρίδων Μανωλίδης λέει:

    http://www.enikos.gr/politics/80854,Nea_pyra_Adwni_kata_Kasidiarh.html
    Νέα πυρά Άδωνι κατά Κασιδιάρη
    Πρώτη καταχώρηση: 20/09/2012

    Νέα επίθεση, αυτή τη φορά μέσω Twitter, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη.

    «Στην συγκεκριμένη και με στοιχεία καταγγελία μου για το άρθρο του κ. Κασιδιάρη όπου ο κ. Κασιδιάρης εκφράζει την λύπη του για την ήττα του Αδόλφου Χίτλερ, ο κ. Κασιδιάρης απήντησε δια της φυγής…ελπίζω να μήν μας ξαναπεί το παραμύθι ότι δεν είναι Ναζί», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επαναλαμβάνοντας τα όσα είπε από το βήμα της βουλής, ότι δηλαδή ο Ηλίας Κασιδιάρης «στεναχωρήθηκε που ο Αδόλφος Χίτλερ έχασε τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο».

    Δείτε το βίντεο από τα όσα είπε στη βουλή

  16. Ο/Η Σπυρίδων Μανωλίδης (αντιναζιστής) λέει:

    http://www.antinazi.gr/
    Σχετικά με το άρθρο-ύμνο στον Χίτλερ του ναζιστή Η. Κασιδιάρη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

    Κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο σε μπλογκ και σε γνωστά ειδησεογραφικά σάιτς (tvxs.gr, lifo.gr, koutipandoras.gr) ένα άρθρο του Η. Κασιδιάρη που είχε δημοσιευτεί στο φύλλο της επίσημης εφημερίδας της Χ.Α. της 20 Απρίλη 2011 και που είναι γεμάτο από θαυμασμό στη χιτλερική Γερμανία και τον εθνικοσοσιαλισμό. Στις ιστοσελίδες όπου δημοσιεύεται η είδηση παρατίθεται η φωτογραφία της σκαναρισμένης τυπωμένης σελίδας της ναζιστικής φυλλάδας με το επίμαχο απόσπασμα μέσα σε κόκκινο περίγραμμα, χωρίς όμως να αναφέρεται η πηγή. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το αρχείο της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας και είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της κατά την προεκλογική περίοδο στις 11/4/2012 εδώ: http://www.antinazi.gr/image/web/p6a.htm .
    Όλες οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το χιτλερικό δοσιλογικό χαρακτήρα της «Χ.Α» εδώ: http://www.antinazi.gr/image/web/textani_ha.htm

    Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 2012

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Με την ευκαιρία να διαβάσουμε στη σημερινή «Αυγή» το εξαιρετικό αφιέρωμα στο Χομπσμπάουμ και ιδιαίτερα το:

      Μνήμες της Βαϊμάρης

      «Ο Έρικ Χομπσμπάουμ θυμάται τα εφηβικά του χρόνια, στο ταραγμένο και συναρπαστικό Βερολίνο της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Μας περιγράφει τη βερολινέζικη κουλτούρα του Μεσοπολέμου, το πολιτικό κλίμα, την άνοδο του Χίτλερ………

      …………..

      Η πολιτική Δεξιά, προσκολλημένη στην παράδοση, αντισημιτική, αυταρχική και οχυρωμένη γερά μέσα στους θεσμούς που επιβίωσαν από το Ράιχ του Κάιζερ (θυμάμαι ακόμη τον τίτλο του βιβλίου του Tέοντορ Πλιβιέ που εκδόθηκε το 1932,O Κάιζερ έφυγε, οι στρατηγοί παρέμειναν), αρνήθηκε πλήρως τη δημοκρατία. Θεωρούσε τη Βαϊμάρη μη νομιμοποιημένη και τη Συνθήκη των Βερσαλλιών αχρείαστη εθνική ντροπή, κι ο στόχος της ήταν να απαλλάξει, το ταχύτερο δυνατό, τη χώρα από τα δύο αυτά δεινά.

      Ωστόσο, όλοι σχεδόν οι Γερμανοί, συμπεριλαμβανομένων και των κομμουνιστών, ήταν φανατικοί πολέμιοι των Βερσαλλιών και των ξένων κατακτητών. Μπορώ ακόμα να ανακαλέσω στη μνήμη μου το περίεργο συναίσθημα που ένιωθα όταν, παιδί ακόμα, αντίκριζα από το τρένο τη γαλλική σημαία να κυματίζει στα φρούρια της Ρηνανίας: μου φαινόταν, κατά κάποιον τρόπο, αφύσικο. Όντας ταυτόχρονα Άγγλος και Εβραίος (στο σχολείο ήμουν «der Englaender» [ο Εγγλέζος]), δεν αισθάνθηκα ποτέ ιδιαίτερη έλξη για τον γερμανικό εθνικισμό των συμμαθητών μου, και πολύ περισσότερο βέβαια για τον ναζισμό, μπορούσα όμως να αντιληφθώ πολύ καλά τη γοητεία που ασκούσαν και οι δυο τους στα αγόρια της Γερμανίας. Όπως δείχνει ο Βάιτς, η αυταρχική Δεξιά αποτελούσε πάντα τον βασικό κίνδυνο, τόσο στο πεδίο της πολιτικής όσο και –μέσω της παγιωμένης και διαδεδομένης στον λαό εχθρότητας προς την «Kulturbolschebismus» (την μπολσεβίκικη κουλτούρα)– στο πεδίο του πολιτισμού.

      Οι πιο σημαντικοί διανοητές του Κέντρου –ο Μαν, o Μαξ Βέμπερ, ο Βάλτερ Ρατενάου, που δεν είχαν μια αυθόρμητη, ενστικτώδη προσήλωση στη δημοκρατία, αλλά ωθούνταν σε αυτή τη κατεύθυνση λόγω του φόβου της πολεμοχαρούς Δεξιάς– αιτιολογούσαν την αναγκαιότητα του δημοκρατικού πολιτεύματος περιγράφοντάς το ως τον διάδοχο ενός Ράιχ που δεν μπορούσε να παλινορθωθεί. Την ίδια στάση, φυσικά, επέδειξαν και τα κυριότερα κόμματα του συστήματος: η πλειοψηφία των σοσιαλδημοκρατών, που στην πραγματικότητα δεν είχαν θελήσει την αποπομπή του Κάιζερ, καθώς και το Καθολικό Κέντρο που μετά την επανάσταση μετατράπηκε από ομάδα πίεσης για θρησκευτικά ζητήματα σε κυβερνητικό κόμμα. Πέραν αυτών, η πολιτική Αριστερά, η οποία, σε μεγάλο βαθμό, συγκροτήθηκε στη βάση της εναντίωσής της στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο –βαριά τραυματισμένη από την αποτυχημένη επανάσταση του 1918 και εισπράττοντας το μίσος της παλιάς άρχουσα τάξη που κατόρθωσε να επιβιώσει– , δεν ήταν λιγότερο απορριπτική, έναντι της Δημοκρατίας, από τη Δεξιά. Το Κομμουνιστικό Κόμμα, στο οποίο προσχώρησαν τα μισά από τα στελέχη που αποχώρησαν από το SPD λόγω της αντίθεσής τους στον πόλεμο, απέκτησε μια μαζική βάση, που πρέσβευε μια αδιάλλακτη αντιπολίτευση της εργατικής τάξης. Αρκετά μεγάλη ώστε να εμποδίσει τη δημιουργία ενός μακρόβιου καθεστώτος που θα απέκλειε τη Δεξιά, το μόνο που συνεισέφερε τελικά η Αριστερά αυτή στην πολιτική ζωή στάθηκε η απαρέσκεια για τη Δημοκρατία…………».

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Στην κυριακάτικη Αυγή επίσης το εξαιρετικό άρθρο του Κ.Παπαϊωάννου

        «Φαιές νεοναζί αντανακλάσεις στο γυαλί των ΜΜΕ»

        Φαιές νεοναζί αντανακλάσεις στο γυαλί των ΜΜΕ

        άρθρο που πρωτοδημοσιεύτηκε στο μπλογκ του συγγραφέα του

        Φαιές νεοναζί αντανακλάσεις στο γυαλί των ΜΜΕ

        «…..Κραυγαλέο παράδειγμα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που έχει ξεπεράσει και τον ίδιο της τον εαυτό ως πλυντήριο του νεοναζιστικού μορφώματος. Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο με τις λέξεις «Χρυσή Αυγή — Πρώτο Θέμα» οδηγεί σε τέτοια πληθώρα δημοσιευμάτων που θα αντιστοιχούσαν μόνο στο επίσημο έντυπο ή στο γραφείο τύπου της οργάνωσης. Συνεχή τα κραυγαλέα φωτορεπορτάζ με τις φυλασσόμενες γριούλες στα ΑΤΜ (καταγγέλθηκε τεκμηριωμένα πως είναι στημένα), τις γειτονιές που υποφέρουν και καταφεύγουν στα παλικάρια της Χρυσής Αυγής, τα συσσίτια μόνο για Έλληνες. Ο εκδότης της εφημερίδας άφησε πολύ γρήγορα πίσω του τα πρωτόλεια αστεία με τους Eβραίους ως «γυμνά φούρνου» και τις ξανθιές, έκανε τις γνωστές ενδιάμεσες στάσεις στα dvd Ζαχόπουλου-Τσέκου και στα «διασυνοριακά» 5 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα επιδίδεται με συστηματικότητα εργολάβου στο λίφτινγκ του νεοναζισμού…..».

    • Ο/Η Μιχαλοπίθηκας λέει:

      Ναζιστικές Σβάστικες που κρύβονται πίσω από Χρυσαυγίτικες απατεωνιές μαιάνδρων (update4)

      “Ελληνόψυχος” blogger… έπεσε απ’ τα σύννεφα και καράφλιασε, απ’ την… πιτυρίδα του Κασιδιάρη!

      •*** UPDATE 3 *** UPDATE 2 *** UPDATE 1 ***

      Οταν πρωτο-βγήκε το περιοδικό “Χρυσή Αυγή”, σαν όργανο της ομώνυμης οργάνωσης που είχε μόλις ιδρυθεί (το 1980) από τον περιβόητο βομβιστή Μιχαλολιάκο (πλήρη τεκμηριωμένα στοιχεία για τον ίδιο ΕΔΩ), είχε υιοθετήσει σαν έμβλημά του την (αρχική) γερμανική “σβάστικα της Θούλης” (με καμπυλωτό περίγραμμα, αντί τετράγωνο). Δηλαδή, αυτή εδώ τη σβάστικα:

      Σβάστικα της Θούλης (κλικ για στοιχεία)

      Βέβαια, δεν ήταν ακριβώς ίδια, η σβάστικα της Θούλης, με την επίσημη σβάστικα του 3ου Ράϊχ, αλλά ούτε και έπαψε να χρησιμοποιείται κατά την περίοδο του 3ου Ράϊχ, αφού ήταν το σεβαστό, καθιερωμένο σύμβολο της (αριστοκρατικής) φασιστο-μυστικιστικής “Λέσχης της Θούλης“, η οποία ενέπνευσε, βοήθησε και καθοδήγησε το “Εθνικοσοσιαλιστικό (=ναζιστικό) κόμμα Γερμανών Εργατών“ του Χίτλερ, από την αρχή ως το τέλος. Παράδειγμα χρήσης της σβάστικας της Θούλης ήταν το πολεμικό έμβλημα της Ταξιαρχίας των Ες-Ες “SS Freiwilligen-Panzergrenadier” (θωρακισμένων):

      SS-Freiwilligen-Panzergrenadier-Division (κλικ για μεγέθυνση)

      Σημειώστε επίσης, ότι αυτό το συγκεκριμμένο σώμα (μάχιμων Ες-Ες) είχε στελεχωθεί αποκλειστικά από ξένους εθελοντές, όχι Γερμανούς. Οπότε, η επιλογή εκείνης της σβάστικας (των ξένων Ες-Ες) σαν σύμβολο της Χρυσής Αυγής, ίσως να μην ήταν τυχαία, αφού… όλα τα σκληρο-πυρηνικά στελέχη της Χρυσής Αυγής θαυμάζουν τους ξένους εθελοντές Ες-Ες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, π.χ. τον Βέλγο Leon Degrelle. Το 1989, μερικοί Ελληνες νεο-ναζί είχαν πάρει και συνέντευξη από τον Leon Degrelle, πριν πεθάνει Η Χρυσή Αυγή τον υμνεί μέχρι σήμερα σαν ήρωα, όπως και οι “αιρετικοί” ομοϊδεάτες της του “Μαύρου Κρίνου”, οι οποίοι πλασάρονται σαν “αριστερή πτέρυγα” του σύγχρονου νεο-ελληνικού ναζισμού.

      Οι αυθεντικοί Χρυσαυγίτες λατρεύουν τόσο πολύ τους ξένους εθελοντές στα Ες-Ες, ώστε δήλωσαν επίσημα στο περιοδικό τους, ότι αν ζούσαν τότε (από το 1943 και μετά, όπως ξεκαθαρίζουν) θα υπηρετούσαν εθελοντικά στα Ες-Ες στο πλευρό της Γερμανίας, οι… πατριωτάρες που δεν αρκέστηκαν να υμνήσουν τα δωσιλογικά Τάγματα Ασφαλείας σαν ήρωες:

      Που θα πήγαινε ο Μιχαλολιάκος το 1943; Μα… στα Εθελοντικά Ες-Ες, φυσικά !

      Πηγή: http://xa-watch.blogspot.gr/2012/03/1943.html (“Που θα ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος το 1943;”) -όπου διαβάζουμε:

      Η απορία που απασχολεί εκατομμύρια Ελλήνων λύθηκε. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι το 1943 θα ήταν ένας απλός και ταπεινός στρατιώτης των SS, «στο Στάλινγκραντ, στη Σεβαστούπολη, στη Κριμαία, στο Βερολίνο, στη μάχη για την υπεράσπιση της Ευρώπης», όπως γράφει στην σελίδα 15 του τεύχους 64 (Ιούλιος 1991) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή». Αν φυσικά τον είχαν δεχθεί στον «ευρωπαϊκό στρατό» και δεν τον είχαν απορρίψει ως μη-Άριο για προφανείς λόγους.Κατά τα άλλα το εξώφυλλο του περιοδικού κοσμεί μία ακόμα (ελληνοπρεπής βεβαίως) σβάστικα και ένας γερμανικός (ελληνοπρεπής βεβαίως) αετός, μαζί με έναν σαλπιγκτή της χιτλερικής νεολαίας.

      Ναζιστικές Σβάστικες που κρύβονται πίσω από Χρυσαυγίτικες απατεωνιές μαιάνδρων (update4)

  17. Ο/Η Medium - Πνευματιστής λέει:

    http://tinyurl.com/8oe26cj

    EXTRA 3 Tετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

    (00:13:43) «… συναντήθηκα προσωπικώς με την κυρία Judith Garland…»

    http://en.wikipedia.org/wiki/Judy_Garland

  18. Ο/Η Ιερέας Χ λέει:

    http://www.xristianiki.gr/arkheio-ephemeridas/877/aitema-pneumatikes-katadikes-tou-ethnophuletismou-neonazismou.html

    Αίτημα πνευματικής καταδίκης του Εθνοφυλετισμού – Νεοναζισμού

    Έχει γραφτεί από ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ

    Δευτέρα, 01 Οκτώβριος 2012

    ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ᾿Αθήνα 4 Σεπτεμβρίου 2012

    Πρὸς τὸν Μακαριώτατο ᾿Αρχιεπίσκοπο ᾿Αθηνῶν καὶ πάσης ῾Ελλάδος κ. ῾Ιερώνυμο Πρόεδρο τῆς Διαρκοῦς ῾Ιερᾶς Συνόδου τῆς ᾿Εκκλησίας τῆς ῾Ελλάδος
    Θέμα· Αἴτημα πνευματικῆς καταδίκης τοῦ φαινομένου τοῦ ᾿Εθνοφυλετισμοῦ-Νεοναζισμοῦ/Νεοφασισμοῦ-Νεοπαγανισμοῦ καὶ τῶν συνακόλουθων ἐκδηλώσεων μίσους, διχασμοῦ καὶ προσβολῆς τοῦ ἀνθρώπινου προσώπου
    Μακαριώτατε,

  19. Ο/Η Psycho λέει:

    To τέρας Τζούλιους Στράϊχερ, παιδεραστής Ναζιστής που θανατώθηκε με απόφαση του δικαστηρίου της Νυρεμβέργης, o Ουίλιαμ Σίρερ τον αποκαλεί «διάσημο πορνογράφο», αναφέροντας ότι «το έντυπό του προκαλούσε ναυτία ακόμη και σε πολλούς Ναζί», θαυμάζεται από το Χρυσαυγίτη βουλευτή Χρήστο Παππά

    Συμπαράσταση της «Χρυσής Αυγής» στον Μητροπολίτη Πειραιως κ. Σεραφείμ στην μήνυση κατά του βλάσφημου έργου

    Κλιμάκιο βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή αποτελούμενο από τους Συναγωνιστές Χρήστο Παππά, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Ευστάθιο Μπούκουρα παρευρέθη σήμερα το απόγευμα στο Α.Τ. Ομονοίας, συμπαριστάμενο στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά των συντελεστών του θεατρικού έργου «Corpus Christi» για κακόβουλη βλασφημία.

    Στην κατάθεση που έδωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς τόνισε όλα τα βλάσφημα στοιχεία κατά του Κυρίου Ιησού Ημών Χριστού που παρουσιάζονται στην θεατρική παράσταση και προκαλούν ανατριχίλα, αλλά και βάναυση προσβολή του ελληνορθόδοξου θρησκευτικού συναισθήματος.

  20. Ο/Η Παλιός λέει:

    Η Χρυσή Αυγή έχει παρεισφρύσει στην ελληνική αστυνομία, υποστηρίζει ανώτατος αξιωματικός – video

    #Δείτε το βίντεο#

    Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζει ότι διαδοχικές κυβερνήσεις επέτρεψαν στο υπερεθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής να παρεισφρήσει στις τάξεις της αστυνομίας.
    Οι μετανάστες ήταν απλώς ο πρώτος στόχος στη μακρά λίστα των νεο-φασιστών, προειδοποιούν τα θύματα βίαων επιθέσεων από ακροδεξιούς εγκληματίες

    * Watch this video in English

    Aris Chatzistefanou
    ,
    Source: Aris Chatzistefanou,
    Length: 12min 52sec,
    Friday 26 October 2012

    #Δείτε το βίντεο#

    http://www.guardian.co.uk/world/video/2012/oct/26/golden-dawn-greece-police-greek-video

  21. Ο/Η Kάσυ Διάρη-γνωριμίες μέσω facebook λέει:

    Η Χρυσή Αυγή «έφαγε πόρτα» από το Facebook

    Το δίκτυο κατέβασε τα προφίλ των βουλευτών και στελεχών της

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/11/2012 15:47

    Μετά από έντονες διαμαρτυρίες χιλιάδων ελλήνων χρηστών του Facebook, οι χειριστές της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισαν να ακυρώσουν όλα τα προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

    Ταυτόχρονα «έκλεισαν» και προφίλ στελεχών της οργάνωσης, αλλά και μελών της που είχαν αναρτήσει ναζιστικά σύμβολα και έκαναν φασιστική και ρατσιστική προπαγάνδα από τις σελίδες τους.

    Όπως αναφέρεται στους όρους λειτουργίας του Facebook όποιος «με σχόλια και αναρτήσεις προσβάλλει πρόσωπα, φυλές, θρησκείες και ιδεολογίες, αποβάλλεται από το δίκτυο». Γι’ αυτό όποιος χρήστης προσβάλλεται από το περιεχόμενο ενός προφίλ ή σχολίου έχει το δικαίωμα να το «αναφέρει» στους διαχειριστές υποδεικνύοντάς το ως ακατάλληλο, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ.

    Ως ιδιωτική εταιρεία, η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής μελών, χωρίς να λαμβάνει υπόψη αν το προσβλητικό προφίλ ανήκει σε βουλευτή, αξιωματούχο ή απλό πολίτη. Οι αναφορές σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν προφανώς μαζικές.

    Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για λογοκρισία και σε ανακοίνωσή της αναφέρεται σε «λυσσαλέα επίθεση εναντίον εθνικιστών χρηστών».

  22. Ο/Η Αλέξανδρος Ζήβας λέει:

    …..περί ορθοδόξως ορθόδοξα θεολογικού και όντως 5Ε λληνικώς αντιμασονικού….. στο http://www.siopi.gr….:
    ευ λογείτε και ευπράττετε…., γεια και χαρά….. κι αποχωρώ….. κι άειντε να βρείτε καλύτερον και με καλύτερο λόγο….!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.