Εκλεκταί (αρχηγικέ) υποψηφιότητες -4: Ο συγγραφεύς Πάνος Καμμένος

Η εγγυημένη ψήφος ανοχής στην κυβέρνηση της Ενωμένης Αριστεράς  

Κόρη του στρατιωτικού Αλέκου Κουντουρά προέδρου της «Βασιλικής Εθνικής Οργανώσως», προερχόμενη από το χόρο του μόντελινγκ, η κυρία Έλενα ρίχτηκε στον υπέρ πατρίδος (και βουλευτικής έδρας) αγώνα, κάνοντας εμβληματική πρεμιέρα με τον αρχηγό στο Δίστομο.

Εκλεκταί υποψηφιότητες- 1+ 2 + 3

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Στο ερώτημα αν αυτοί που ακολουθούσαν  το βυρσοδέψη πολιτικό Κλέωνα το έκαναν μόνο από βλακεία ή του έμοιαζαν, έχει απαντήσει ο Μάνος Χατζηδάκις: «Όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει». Αυτή την εισαγωγή την κάνω γενικά και δεν αφορά πρόσωπα του παρόντος αντεθνικού αναγνώσματος.

Κύριε Ροΐδη,
«Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή», το επιβεβαιώνουν και οι Λατίνοι (Vultus est index animi) και η σεμνότητα του  κ.Καμμένου δεν μπορεί να κρύψει τα ταλέντα του. Ένας ευτραφής, μεγαλοαστός, που εκνευρίζεται πολύ εύκολα ακόμη και με το παιχνιδιάρικο βλέμμα της κας Στάη, οργίλος, «αγανακτισμένος» με το σύστημα που τον εξέθρεψε και τον ανέδειξε, καλοζωϊσμένος, καλοπαντρεμένος, πολύ ευκατάστατος, άδραξε την ευκαιρία έστησε κι αυτός όπως κι ο Καρατζαφέρης ή παλιότερα ο Σαμαράς προσωποπαγές κόμμα για να σώσει την πατρίς, μάζεψε όσους δεξιούς πολιτευτές δεν είχαν ελπίδα εκλογής με τη ΝΔ κι όσα μέλη της Σπίθας δεν στεγάστηκαν στην ιερή παγόδα των Καζάκη-Παπαθεμελή, φούσκωσε, φώναξε, έβγαλε και κάποιο πρόγραμμα από αυτά που έχει πρόχειρο κάθε δεξιός πολιτευόμενος στο συρτάρι του, φλέρταρε λίγο το ΣΥΡΙΖΑ κι έτσι γεννήθηκε ένας παράνομος έρωτας που εκδηλώθηκε τελικά αμοιβαία. Αυτός κέρδισε εύσημα εξεγερμένης προοδευτικότητας, ο άλλος προώθησε το πατριωτικό προφίλ του και τη λήθη των  δεκεμβριανών επαναστατικών μπουρμπουλήθρων του, απαραίτητη για το νέο κοινό των ψηφοφόρων, που μη μπορώντας να τους αλλάξει η Αριστερά τη συνείδηση, προσάρμοσε λίγο τη δική της στη δική τους. Κι έτσι ιδού ο «συγγραφεύς» των αντιτρομοκρατικών εγχειριδίων και  υπερασπιστής των ένστολων ρατσιστών παλληκαράδων εκδρομέας στο μαρτυρικό  Δίστομο με την κα Κουντουρά, για να φυσήξει την  εγερτήρια  σάλπιγγα στο κοινό που έφτασε εκεί με τα τζιπ του, κοινό που ήξερε το χωριό μόνο ως ταμπέλα στη διαδρομή για την πίστα της  Φτερόλακας.

Έντρομος ο Μακεδονομάχος που είδε τη δική του προδοσία να ξαναπαίζει με άλλον πρωταγωνιστή αυτή τη φορά σε βάρος του εξαπέλυσε τα δημοσιογραφικά του όργανα, τις «Παρασκευές και 13», τις «Δημοκρατίες», τους «Ελεύθερους Τύπους», να αποκαλύπτουν τώρα τη μπαγιάτικη ιστορία με το αντιτρομοκρατικό βιβλίο Καμμένου και τον κ.Γεωργαλά που δηλώνει τώρα επίσημα πως κάποτε βιοπορίστηκε γράφοντας κατά παραγγελία βιβλία σε ματσωμένους  χοντρούληδες, ξέθαψε κάποια κέρδη του χρηματιστηρίου ακόμη και ιστορίες με την ΕΥΠ με τον ίδιο τρόπο που ανακάλυψε τώρα -μαζί με τον Κωλοτούμπα-ότι η «Χρυσή Αυγή» που χάϊδευαν, είναι χιτλερική. Σατανιστική δεν θα την πουν κι ας είναι και τέτοια η εγκληματική ναζιστική ύδρα με τα ξυρισμένα άδεια κεφάλια, που δολοφονεί, ξυλοκοπάει και απειλεί, για να μην τα χαλάσουν με την ιερή δεξαμενή των ψήφων τους, που τρέχει πρόθυμα και τελετουργεί πλάϊ στον Αρχιερέα του Αντίχριστου, γιατί και η Εκκλησία τους έχει προ πολλού πουλήσει την ψυχή της στο Διάβολο χωρίς μάλιστα ελπίδα συγχώρησης,  γιατί κανείς επίσκοπος δεν μπορεί να ερωτευτεί τη Μαργαρίτα για να σώσει την αμαρτωλή ψυχή του από την Κόλαση.

«Τέρας» εκτρεφόμενο παλιά στη ΝΔ τον λέει τώρα και ο επίσης θιγόμενος από το υβρεολόγιο του κ.Καμμένου και από τον οχετό των σε βάρος του αποκαλύψεων ΓΑΠ,  ο φίλος του κ.Τρεπεκλή της αδιερεύνητης αστρονομικής νόμιμης προμήθειας του άχρηστου C4I, o ΓΑΠ των ανεξιχνίαστων μυστικών κονδυλίων του Υπ.Εξ, μόνο  που χρόνια τώρα δεν είχε βρει μια λέξη για να τον αποδοκιμάσει

Θα τον λουστεί λοιπόν τώρα το σύστημα που τον εξέθρεψε τον κ.Καμμένο, όπως θα λουστεί και τη «Χρυσή Αυγή», ανακαλύπτοντας και γι’αυτήν αυτό που κάθε τύραννος ανακάλυπτε πολύ αργά πάντα, ότι δηλαδή το τέρας που είχε στα λαγούμια του πύργου του για να πετάει εκεί όποιον ενοχλούσε, έρχεται η στιγμή που θα καταπιεί και το αφεντικό του. Ο Α.Παπανδρέου το ένιωσε αυτό πολύ καλά με τον Κουρή της «Αυριανής», υποστηρικτή σήμερα του κ.Σαμαρά, αλλά ποτέ σχεδόν τα παθήματα των άλλων εξουσιαστών  δεν γίνονται μαθήματα σ’αυτούς που θέλουν να αδράξουν για τον εαυτό τους δύναμη και δόξα, έστω και πάνω στο πτώμα μιας χώρας που δεν ευτύχησε ούτε με το λαό της ούτε με τους αρχόντους του, γιατί και ο κ.Τσίπρας θα τον βρει μπροστά του τον κ.Καμμένο, να του θυμίζει πως κάποτε έχτιζε λαϊκές αυταπάτες πάνω στη μέλλουσα ψήφο ανοχής του.


ΥΓ1
Η υπόθεση Καραμανλή-Μέρτεν


ΥΓ2
Ο αντικομμουνισμός στην εμφυλιακή προπαγάνδα (Εξαιρετικά ενδιαφέρον κείμενο με πλούσιο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό)

Η κα Κουντουρά ανακαλύπτει το Δίστομο και εκδράμει με τον κ.Καμμένο.


This entry was posted in Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

36 Responses to Εκλεκταί (αρχηγικέ) υποψηφιότητες -4: Ο συγγραφεύς Πάνος Καμμένος

  1. Ο/Η Κάποιος λέει:

    Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    Προσήλθον επίσης οι πρώην Δήμαρχοι: Πετρουπόλεως κ. Γεώργιος Στρατογιαννάκος (κρατών τα παράσημα του Γεωργίου Παπαδοπούλου), Παλαιού Φαλήρου κ. Στυλιανός Βλαχόπουλος και Περιστερίου κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της εφημερίδος «Ελεύθερη Ώρα» και του τηλεοπτικού σταθμού «Τηλετώρα» κ. Γρηγόριος Μιχαλόπουλος, οι πολιτευταί της ΕΠΕΝ κ.κ. Δ. Παπαγεωργίου και Σωτήριος Τεννές,

    ο αρχηγός της Βασιλικής Εθνικής Οργανώσεως κ. Αλέξανδρος Κουντουράς,

    ο αρχηγός του κόμματος «Πρώτη Γραμμή» κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης, πολλοί αρχηγοί Δεξιών Κομμάτων, το μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ κ. Μάνος Μανωλάκος, και πλείστοι άλλοι επώνυμοι. Παρόντες επίσης ήσαν ο τ. Αρχηγός Χωροφυλακής Χρήστος Καραβίτης, ο τ. Αρχηγός Χωροφυλακής Αναστάσιος Καρυώτης, και ο Υποστράτηγος Χωροφυλακής Νικόλαος Γεωργακαράκος.

    • Ο/Η Ρόζα Λούξεμπουργκ λέει:

      ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (Κουντουράς Αλέξανδρος )

      Βερανζέρου 23Β, Αθήνα, 10432, ΑΤΤΙΚΗΣ

      Τηλέφωνο http://www.vrisko.gr/details/bdaf0h5d3f0jaf4cdgcc73_i06a01k2d

      Έλενα Αλεξάνδρου Κουντουρά

      ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΑΘΗΝΩΝ

      Ιστοχώρος: http://www.elenakountoura.gr

      Τόπος και Ημερομηνία γέννησης: Γεννήθηκε στην Αθήνα (Hμερομηνία άγνωστη)
      Επάγγελμα: 1984 έως 1996: Διεθνή καριέρα στη βιομηχανία της μόδας.
      1996 έως 2003: Εκδότρια περιοδικών με γυναικεια και κοινωνικα θεματα. Σπουδές: Σπούδασε Φυσική Αγωγή και Επιστήμη του Αθλητισμού , Τ.Ε.Φ.Α.Α στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
      Μέλος της Εθνικής Ομάδας Στιβου επι σειρα ετων.
      Πρωταθλητρια Eλλαδας στο αλμα

  2. Ο/Η Mαν. Δημ. λέει:

    O Kαμμένος χρίεται Σωτήρ από παπά στ’Ανώγεια

  3. Ο/Η Ρόζα Λούξεμπουργκ λέει:

    ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ
    Ο Καμμένος έβαλε… φωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ

    Αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε η δήλωση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα πει «όχι» σε ψήφο ανοχής από τον Πάνο Καμμένο. Εμμεσες αποστάσεις από τον Δ. Παπαδημούλη. Σκληρή κριτική από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, που έκαναν λόγο για υπόγειες συμφωνίες

    Μουρμούρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η αναφορά του Αλ. Τσίπρα σε ψήφο ανοχής από τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Π. Καμμένου
    Διορθωτικές κινήσεις επιχειρεί η Κουμουνδούρου, για να διασκεδαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις από τη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι δεν θα πει «όχι» σε ψήφο ανοχής από τον Πάνο Καμμένο.

    Παναγιώτης Τσούτσιας
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63650246

  4. Ο/Η Ιφικράτης Αλμυράς λέει:

  5. Ο/Η eklag λέει:

    Τα »ευτραφής,καλοζω’ι’σμένος,καλοπαντρεμένος,πολύ ευκατάστατος μεγαλοαστός» εμπλουτίζουν απλώς το βιογραφικό του υποψηφίου υποθέτουμε και δεν αποτελούν αρνητική αξιολογική κρίση,
    καθώς αυτό είναι το προφίλ πολλών φερέλπιδων αρχηγών κομμάτων.
    Η ιερή παράδοση των καλοζω’ι’σμένων υποψηφίων και των πειναλέων ψηφοφόρων συνιστά πια εθιμικό δίκαιο,όπως όλοι γνωρίζουν.

    Παρεμπιπτόντως,εξαιρετικά τα προτεινόμενα προ’ι’όντα περιποίησης
    για καλοζω’ι’σμένους πολιτευτές και συντρόφους αυτών μόνο,
    καθώς οι τιμές τους τα καθιστούν απαγορευτικά για τις μουτσούνες των Ιθαγενών Χλιμιντζουρίας,οι οποίοι λάμπουν,όπως ο Μπάμπης,διά του φυσικού κάλλους των,το οποίο επαρκώς αναδεικνύουν με το σαββατιάτικο μπάνιο και τη συνδρομή του αγνού πράσινου σαπουνιού,όποτε το πετύχουν κι αυτό.

  6. Ο/Η Ντένης ο τρομερός λέει:

    αρχηγικέ;
    μου θυμίσατε τον Μποστ

  7. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

    Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του εισαγγελέα ο εκδότης της εφημερίδας Παρασκευή+13, Αιμίλιος Λιάτσος, που συνελήφθη το μεσημέρι, ύστερα από μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμένου. Η μήνυση της Ελενας Τζούλη αφορούσε απόφαση απαγόρευσης αναφοράς στο όνομά της, που κατά τη μηνύτρια παραβίασε σήμερα στην εφημερίδα του ο κ. Λιάτσος.

    Σε δημοσίευμα του σημερινού φύλλου της εφημερίδας, αναφέρεται το όνομα της κ.Τζούλη, κάτι που προκάλεσε την ενέργεια του εισαγγελέα να ζητήσει την σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου.

    Βολές από ΝΔ – Σκληρή απάντηση Καμμένου

    Η σύλληψη του δημοσιογράφου προκάλεσε τις αντιδράσεις της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.
    Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, επιτέθηκε στον κ. Καμμένο κατηγορώντας τον ότι «ποινικοποιεί απροκάλυπτα σήμερα την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών».
    Ο κ.Μιχελάκης υποστηρίζει ότι ο κ. Καμμένος «επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους» και αναφέρει ότι είναι πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πολιτικός αρχηγός να ζητά τη σύλληψη και φυλάκιση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του. «Γιατί ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με τον θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ.Μιχελάκης.
    Απαντώντας στον κ. Μιχελάκη ο εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ τόνισε τα εξής: «Οι ηθικοί αυτουργοί της λάσπης και της πλαστογραφίας, αποκαλύφθηκαν. Το λόγο έχει ξανά η Δικαιοσύνη».
    Ο ΛΑΟΣ μέσω του γραφείου Τύπου, ανέφερε ότι «η σύλληψη του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου για δημοσίευση συνεντεύξεως, πλήττει βαριά την ελευθερία του λόγου» και υποστηρίζει ότι «οι αποκρουστικές μέθοδοι της δεκαετίας του ΄80 δεν μπορούν παρά να εκληφθούν ως εκδίκηση».

  8. Παράθεμα: Εκλεκταί (αρχηγικέ) υποψηφιότητες -5: Ευ. Βενιζέλος, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις! « Ροΐδη Εμμονές

  9. Παράθεμα: Εκλεκταί (αρχηγικέ) υποψηφιότητες -4: Ο συγγραφεύς Πάνος Καμμένος « ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ηγουμενιτσα

  10. Δυστυχώς έχετε δίκιο κύριε Λασκαράτε, για άλλη μια φορά συλλαμβάνετε ο κ. Τσίπρας να ψαρεύει σε θολά και επικίνδυνα νερά… Το μόνο καλό είναι ότι πολύς κόσμος της Αριστεράς αντιδρά και κριτικάρει.

  11. Ο/Η Mίνα λέει:

    http://e-globbing.blogspot.com/2012/04/blog-post_27.html

    Τσίπρας-Καμμένος-Τρέξτε να το μαζέψετε

    Να ΧΑΡΕΙΣ Τσίπρα που σε αγκαλιάζει »ακόμα και η Δεξιά». Να χαρείς για την ευρύτητα και την »κοινή λογική» που εκφράζει το »σοσιαλιστικό» πρόγραμμά σας.
    KAI http://tvxs.gr/news/ekloges-2012-afieroma/tsipras ήτοι:
    »Εάν, όμως, παρόλα αυτά, εμείς, ως Αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε, συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι».
    Άντε, πολωθείτε και εσείς σιγά σιγά…
    Σα δε ντρέπεστε λίγο!!!
    Και κάτι που μας το υπενθύμισε κάποιος πρόσφατα:
    “Στην πολιτική, χάριν ορισμένου σκοπού, μπορείς να συνάψεις συμμαχία ακόμα και με τον ίδιο το διάβολο, -μόνο που χρειάζεται να είσαι βέβαιος ότι εσύ θα προπέμπεις τον διάβολο και όχι αυτός εσένα” [Κ.Μάρξ, New York Daily Tribune, No 3627, 1.12.1952 (αποστολή από Λονδίνο 16.11.1852)].

  12. Ο/Η Έλληνας λέει:

    Το βίντεο με το αυθαίρετο της πεθεράς του Σαμαρά στο Ναύπλιο που το νομιμοποίησε ο Βενιζέλος.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΘΕΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;

  13. Ο/Η Simon Magos λέει:

    Δηλαδή Ροϊδη/Λασκαράτε, ο Καμμένος τι ρόλο βαράει;
    Ισχυρά επιχειρήματα πέρα απο ενδείξεις υπάρχουν;
    Αντιπρόταση υπάρχει;

    • Ο/Η Po λέει:

      αντιπρόταση ως προς ποια πρόταση…

      • Ο/Η Simon Magos λέει:

        Αντιπρόταση στην πρόταση ψήφου στο σχήμα Καμμένος-Μαριάς-Δημαράς

      • Ο/Η laskaratos λέει:

        Έχω εγώ.
        Αφού η (αντιμνημονιακή) ψήφος ανοχής δεν έχει μυρωδιά και μπορεί ένα αριστερό κυβερνητικό πρόγραμμα μιας αόρατης αριστερής συμμαχίας να διεκεραιωθεί (μέσα στην Ε.Ε.) υπό την ομηρία Καμμένου, τι θα λέγατε για ψήφο ανοχής από τη Χρυσή Αυγή;
        Δεν είναι τόσο κακοί οι άνθρωποι, τους ευλογεί η κρατική αφορολόγητη Εκκλησία χωρίς να διαμαρτύρεται κανείς, γιατί όχι;

        Επιτέλους η (επιστημονική) φαντασία στην Εξουσία!

        Νομίζω πως για το καλό της Αριστεράς, αυτή η συζήτηση πρέπει να σταματήσει.

  14. Ο/Η Matina mantarinaki λέει:

    Ο καμένος βαράει το ρόλο της τσεπάρας του της κοιλάρας του και της τάξης του

  15. Ο/Η Matina mantarinaki λέει:

    Και της καρεκλάρας του

  16. Ο/Η Simon Magos λέει:

    AΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ:

    H καθεστώσα (πολιτική και οικονομική) Ολιγαρχία που έχει καταλύσει τη Δημοκρατία μας και μας κυβερνά τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας μας στην αιχμαλωσία του Μνημονίου, κατάφερε (με την επιστημονικά μελετημένη, άκρως εντατική και εξευτελιστικά χυδαία προπαγάνδα της) να αποπροσανατολίσει το διακύβευμα των εκλογών και να αφήσει, έτσι, μετέωρη τη λαϊκή απαίτηση για ένα πατόκορφο ξήλωμα αυτής της εγκληματικής Ολιγαρχίας με μία Συντακτική Εθνοσυνέλευση…
    που θα έφερνε ένα νέο Σύνταγμα, οξυγονωμένο με μεγάλη δόση Άμεσης Δημοκρατίας.
    Έτσι, το περισσότερο που μπορούμε (εμείς οι ανένταχτοι στα κομματικά τσιφλίκια) να ελπίζουμε και να ζητούμε, είναι μία ανατροπή της προδιαγεγραμμένης πορείας της αιχμαλωσίας μας και της παράδοσής μας στις κατοχικές δυνάμεις και στα εδώ τσιράκια τους, που προελαύνουν και καταλαμβάνουν ένα-ένα τα οχυρά της ζωής μας, ανεμίζοντας το φλάμπουρο του Μνημονίου, μαζί με τα σημαιάκια της Νού Δού και του ΠαΣοΚ.

    Κάτι τέτοιο, αν μπορέσει να επιτευχθεί, δεν θα είναι μικρό πράγμα. Τουναντίον, μπορεί να αποτελέσει το πρώτο σκαλί για να μπορέσουμε να πηδήξουμε “μέσα στη παράγκα, για να τη γκρεμίσουμε”….

    Αλλά, ας δούμε ποια είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την πραγματικότητα, στη σημερινή συγκυρία, τρεις εβδομάδες προ των εκλογών:

    1. Ο εκλογικός νόμος χαρίζει στο πρώτο κόμμα (χωρίς άλλη προϋπόθεση) δώρο 50 εδρών .

    2. Η ΝΔ (κόμμα που έχει δεσμευτεί στην Ευρωπαϊκή ηγεσία για τη συνέχιση του Μνημονίου) προηγείται στις δημοσκοπήσεις με 16-19% και δείχνει ότι θα είναι το πρώτο κόμμα, ενώ το Πα.Σο.Κ (ο σημαιοφόρος του Μνημονίου) δείχνει ότι θα παλαίψει για τη δεύτερη θέση με 12-14 % περίπου.

    3. Η στάση της “Αριστεράς”, συνολικά, στο να μη θέλει να συσπειρώσει τις καταγραφόμενες δυνάμεις της (που όλες οι δημοσκοπήσεις τις μετρούν στο πρωτοφανές 35 – 38%) αποδεικνύει την παντελή ανυπαρξία βούλησής της να κυβερνήσει ή να ελευθερώσει την Ελληνική κοινωνία από την αιχμαλωσία της στο Μνημόνιο. Η “Αριστερά”, έχοντας (με τα παραπάνω στοιχεία) ξεπεράσει, στο σύνολό της, κάθε ιστορικό προηγούμενο σε αύξηση φίλων της, φαίνεται να έχει εξαντλήσει τα όρια υποδοχής ψηφοφόρων.

    4. Λαμβάνοντας υπ’ όψη τα παραπάνω δεδομένα, προβάλλει, σαν βεβαιότητα, πλέον, η συνέχιση της σημερινής (Μνημονιακής) συγκυβέρνησης ΝΔ με Πα.Σο.Κ, ίσως με τη βοήθεια και της ΔΗΜΑΡ. Αυτό είναι που θέλουν και οι επικυρίαρχοι δυνάστες μας και είναι ήδη συμφωνημένο και υπογεγραμμένο, μεταξύ όλων αυτών. Γι’ αυτό, εξ άλλου, οι επικυρίαρχοι επέτρεψαν τις εκλογές … Η κατάληψη των πρώτων θέσεων από αυτό το εγκληματικό δίδυμο, θα τους δώσει το δικαίωμα να επικαλούνται τη Δημοκρατική Αρχή της “κυρίαρχης πλειοψηφίας” ( την οποία θα καμώνονται και θα παρουσιάζουν ότι έχουν, με τον “πειραγμένο” εκλογικό Νόμο που δωρίζει 50 κίβδηλες έδρες στο πρώτο κόμμα) και, κρυπτόμενοι πίσω από αυτήν, να εξαπολύσουν πογκρόμ εξαφάνισης κάθε αντίθετης άποψης, φωνής και ανθρώπων.(Ο νόμος της “εχθροπάθειας” – του Καστανίδη – δεν ψηφίσθηκε για να γίνει ταπετσαρία τοίχου, ούτε η πρωτόγνωρη αύξηση του αριθμού και της εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων καταστολής διαδηλώσεων και η, πρωτοφανής και αντισυνταγματική, μετάκληση ξένων τέτοιων δυνάμεων, δεν έγινε για να παρελαύνουν…).

    5. Η δυναμική που εμφανίζει το κόμμα του Πάνου Καμμένου, (έφθασε ήδη το 11%, μέσα σε ενάμιση μήνα από την ίδρυσή του) δείχνει ότι αποτελεί μία δύναμη ικανή να στερήσει τη ΝΔ από την πρώτη θέση, αρκεί το 1/3 των σημερινών “ψηφοφόρων” της ΝΔ να μεταπηδήσει στο κόμμα του Καμμένου. Αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο, δεδομένου ότι ο μέσος οπαδός του κόμματος αυτού βρίσκεται πιό κοντά στην (αντι-Μνημονιακή) θέση του Καμμένου από ότι στη (Μνημονιακή) θέση της ΝΔ, μετά και την τεράστια και άθλια κωλοτούμπα που έκανε ο Σαμαράς δικαιολογώντας τη στάση του με το ίδιο επιχείρημα του ΓΑΠ (“εθνική ανάγκη”) το οποίο,τότε, χλεύαζε μαζί με όλους τους Νεοδημοκράτες…. Το 1/3 της (δημοσκοπούμενης) δύναμης της ΝΔ, είναι 6% περίπου. Αν η ΝΔ χάσει 6%, μένει με 12-13%, ενώ οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του Καμμένου, πάνε στο 16-17%, ποσοστό που τους δίνει την πρώτη θέση στις εκλογές, άρα και το “δώρο” των 50 βουλευτικών εδρών, (χωρίς να υπολογίσουμε την προσχώρηση ψηφοφόρων και από άλλες πλευρές στο κόμμα αυτό).

    Σημείωση: Όλα τα ποσοστά που αναφέρονται παραπάνω, κινούνται στον Μέσο Όρο όλων των δημοσκοπήσεων και εκφράζουν πρόσθεση ψήφου, χωρίς την αναγωγή τους, μετά τον υπολογισμό και των “αναποφάσιστων”.

    Αυτή είναι, εν ολίγοις, η ψυχρή πραγματικότητα, αν θέλουμε να τη βλέπουμε χωρίς έγχρωμα γυαλιά, συμπάθειες, αντιπάθειες και κομματικές προκαταλήψεις.

    Με άλλα λόγια, σήμερα, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΈΧΟΥΣΑΣ ΣΥΓΚΥΡΊΑΣ, είτε μας αρέσει, είτε όχι, υπαγορεύει: “Καμμένος ή Μνημόνιο”.

    Αυτή την πραγματικότητα πρέπει να λάβουν υπ’ όψη τους όλοι όσοι διατείνονται ότι το πρώτο που τους μέλλει είναι η απαλλαγή μας από το Μνημόνιο.
    Όλα τα άλλα, είναι φληναφήματα και αποπροσανατολιστικές φλυαρίες για να θολώνουν αυτή την απτή, ορατή και απλή πραγματικότητα, από όσους άλλα σκέφτονται και άλλα λένε.

    Από τη γενική αυτή αναφορά, εξαιρείται μόνον ο Μίκης Θεοδωράκης που έδωσε, εις μάτην, όλες του τις δυνάμεις, σωματικές και νοητικές, για τη δημιουργία ενός ευρύτατου και νικηφόρου Μετώπου Αντίστασης ενάντια στις εγκληματικές δυνάμεις που μας έχουν αιχμαλωτίσει στις φυλακές του Μνημονίου.

    Και, για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να πούμε ότι ο μόνος που προσήλθε σ’ αυτή την πρόσκληση του ΜΘ με το πνεύμα της παραίτησης από κομματικά ταμπού και συμφέροντα, ήταν ο Πάνος Καμμένος, όπως προκύπτει από δημοσιοποιημένα κείμενα του Μίκη.
    Ο καθένας μπορεί να φανταστεί ποιά θα ήταν σήμερα η κατάσταση, με ένα αντι-μνημονιακό μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ/ΚΑΜΜΕΝΟΥ που θα είχε τις στεντώρειες πατριωτικές φωνές των Μίκη Θεοδωράκη, Μανώλη Γλέζου, Γιώργου Κασσιμάτη, να φωνάζουν γι’ αυτό…

    Αφού (με ευθύνη της Αριστεράς)δεν μπόρεσε ο Μίκης Θεοδωράκης, μέσα από τις εκλογές αυτές, να δώσει στη χώρα αντι-μνημονιακή ηγεσία, αυτό επιχειρείται τώρα , με πολύ μικρότερες δυνάμεις, αλλά με αξιοσημείωτη γενναιότητα, από τον Πάνο Καμμένο.

    Αυτή η πραγματικότητα, υποχρεώνει όλες τις γνήσια αντι-Μνημονιακές δυνάμεις που διάσπαρτες παίρνουν μέρος στις εκλογές, (αυτές που έχουν πρώτιστο στόχο τους τη δραπέτευσή μας από την αιχμαλωσία του Μνημονίου), να συνταχθούν με τη μόνη δύναμη που μπορεί να αλλάξει την προδιαγεγραμμένη (από τους επικυρίαρχούς μας) πορεία των πραγμάτων προς συνέχιση της συγκυβέρνησης ΝΔ/Πα.Σο.Κ, κάνοντας την ΕΚΠΛΗΞΗ, που θα πλήξει αναπάντεχα την προσχεδιασμένη εξέλιξη των σχεδίων κατάκτησης και υποδούλωσής μας.

    Η σύνταξη αυτή, υπαγορεύεται από τους εξής τρείς λόγους:

    1. Για να επιχειρήσουν, συντασσόμενες, (οι γνήσια αντι-Μνημονιακές δυνάμεις) να σπάσουν το δίδυμο της βέβαιης συγκυβέρνησης ΝΔ/Πα.Σο.Κ, δίνοντας ένα ηχηρό ράπισμα στους επικυρίαρχούς μας και ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο πως, οι Έλληνες δεν είναι διατεθημένοι να χάσουν, έτσι, αμαχητί, την Ελευθερία τους. Η νίκη ενός αντι-Μνημονιακού κόμματος, θα αποτελέσει λαϊκή απάντηση στο ΔΝΤ με παγκόσμια απήχηση και θα πυροδοτήσει πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και διεθνείς.

    2. Προκειμένου να αποτελέσουν, (οι γνήσια αντι-Μνημονιακές δυνάμεις)μέσα στο κόμμα αυτό στηρίγματα που, αφ’ ενός θα αποτρέψουν την (πιθανή) διολίσθηση του κόμματος σε θέσεις “Μνημονιακές” και συγχωρητικές για τους ενόχους του εγκλήματος της φτωχοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας και αφ’ ετέρου θα δουλέψουν και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συγκρότηση της απαιτούμενης Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης που θα φέρει το ποθούμενο Σύνταγμα, ώστε να ξηλωθεί οριστικά και αμετάκλητα η οικογενειοκρατούμενη Ολιγαρχία που μας κυβερνά και διαιωνίζει την Εξάρτησή μας από έξωθεν επίβουλες δυνάμεις .

    3. Ο τελευταίος λόγος που επιβάλλει τη σύνταξη των γνήσια αντι-Μνημονιακών δυνάμεων με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του Πάνου Καμμένου, ώστε να βγουν πρώτο κόμμα, είναι, ίσως, και ο σπουδαιότερος όλων: Η “επόμενη μέρα” των εκλογών αυτών, δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει δραματικές εξελίξεις στο εσωτερικό, καθώς η αδυναμία του τέρατος (της καταστροφικής και εγκληματικής κομματοτρεφόμενης Ολιγαρχίας) να διατηρήσει την κυβέρνηση της χώρας, θα το οδηγήσει (πιθανώς) σε σκοτεινές ατραπούς για την παρακράτηση της Εξουσίας, πάσει θυσία και με κάθε τρόπο. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στις εκλογές αυτές, δίνει εξαιρετικά προνόμια αποτελεσματικής παρέμβασης στις οποιεσδήποτε εξελίξεις, θεμιτές ή αθέμιτες, στο πρώτο κόμμα που καθίσταται κυρίαρχος των εξελίξεων.

    Αυτοί οι τρεις σπουδαίοι λόγοι, επιβάλλουν να επιχειρηθεί με κάθε δύναμη η κατάκτηση της πρώτης θέσης από τους διευρυμένους από όλες τις αντι-Μνημονιακές δυνάμεις “Ανεξάρτητους Έλληνες” του Πάνου Καμμένου, του μόνου που έδωσε απτά δείγματα πατριωτισμού, ανιδιοτέλειας, αποφασιστικότητας και γενναιότητας, για την υπεράσπιση των αδιαπραγμάτευτων που οι άλλοι, όχι μόνο διαπραγματεύτηκαν, αλλά παρέδωσαν, αμαχητί, σε ξένες δυνάμεις. Και του μόνου που πέταξε το κομματικό του καπίστρι, για να υπηρετήσει το πραγματικό του καθήκον.

    Και, ας μη μας διαφεύγει ότι, η κάθε “προηγούμενη μέρα” διαμορφώνει και προδιαγράφει την “επόμενη μέρα” της.

    Ας φροντίσουμε, λοιπόν, (σαν ψηφοφόροι) για την “επόμενη μέρα” (των εκλογών) ώστε να μας φέρει πιό κοντά στην απόδρασή μας από την αιχμαλωσία μας στο Μνημόνιο και στις δυνάμεις που, αρχικά, δημιούργησαν μεθοδικά όλες τις προϋποθέσεις για να το φορτωθούμε και, τελικά, μας το φόρεσαν στο λαιμό, σαν βρόγχο που στραγγαλίζει την Εθνική Κυριαρχία και Ανεξαρτησία μας και πνίγει την Ελευθερία μας.

    http://epanastasi-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_9136.html

  17. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

    Καταγγέλει τον Καμμένο ότι έτρωγε και έπινε τσάμπα.
    Μια σοβαρή καταγγελία του δημάρχου Μεγίστης Παύλου Πανηγύρη, σχετικά με τη συμπεριφορά προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποκαλύπτει…

    το aftodioikisi.gr. Σύμφωνα με την καταγγελία του δημάρχου, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος κινείται εναντίον του εκδικητικά και παρεμβαίνει πολιτικά στη Δικαιοσύνη, «διότι τόλμησα, όπως μου διεμήνυσε, να ζητήσω την πληρωμή των απλήρωτων λογαριασμών σε εστιατόρια του Καστελλόριζου, οφειλές του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, που πραγματοποιήθηκαν κατά την επίσκεψη των κκ. Βουλγαράκη και Καμμένου, ως υπουργών στο Καστελλόριζο»!!!

    Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Μεγίστης, με αναφορά του -την οποία και αποκαλύπτει σήμερα η aftodioikisi.gr-, προς τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον υπουργό Δικαιοσύνης, τον στέλνει να δικαστεί για μια υπόθεση κατάχρησης, ύψους 451.116 ευρώ στο δήμο του, αν και έχει αθωωθεί, και αυτό, όπως τονίζει, το γνωρίζει ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

    Όπως, δε, υπογραμμίζει, «στην εναντίον μου αναφορά του ο κ. Καμμένος επεσύναψε την Έκθεση του Οικονομικού Επιθεωρητή Κρήτης Εμμ. Χριστοδουλάκη αγνοώντας προφανώς ότι ήδη είχα δώσει εξηγήσεις στις αρμόδιες Διοικητικές Αρχές που είχαν επιληφθεί και κυρίως ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο (του άρθρου 143 του Ν. 3463/2006) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην οποία μετείχαν τρεις δικαστές, με την υπ’αριθμ. 6/2008 απόφασή του έκρινε ότι δεν έπρεπε να μου επιβληθεί η ποινή της αργίας όπως είχε ζητήσει ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας, διότι αποδείχθηκαν οι ισχυρισμοί μου αληθινοί».

    ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
    «Το 2008, μετά από καταγγελία του μόνιμου πολιτικού μου αντιπάλου (Γ. Παπουτσή) διενεργήθηκε από τον Οικονομικό Επιθεωρητή Κρήτης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, οικονομικός έλεγχος ο οποίος υιοθέτησε ανέλεγκτα τις ψευδείς καταγγελίες και μου καταλόγισε ως Δήμαρχο Μεγίστης την οικονομική διαχείριση του Δήμου από το 2000 έως και το 2007 με το ποσό των (451.116) ευρώ και περιέργως έπρεπε να αποδοθεί ευθύνη και σε άλλους εμπλεκόμενους, αν τελικά υπήρχε θέμα καταλογισμού», λέει στην αναφορά του ο δήμαρχος Μεγίστης.

    Αθώωση από Ελεγκτικό και Πειθαρχικά

    Αφού, λοιπόν, ο δήμαρχος Παύλος Πανηγύρης άσκησε το ένδικο μέσο της έφεσης, «το Ελεγκτικό Συνέδριο στο οποίο κατέφυγα ακύρωσε την με αριθμό 3059/2008 καταλογιστική πράξη του πιο πάνω Επιθεωρητή. Παράλληλα το 2008 το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Νομού Δωδεκανήσου το οποίο συνήλθε αυτεπάγγελτα και αφού μελέτησε τόσο την έκθεση του Επιθεωρητή όσο και τα υπόλοιπα έγγραφα εξέδωσε την υπ’αριθμ. 6/2008 απόφαση με την οποία έκρινε ότι δεν θα έπρεπε να μου επιβληθεί η ποινή της αργίας ενώ με την υπ’αριθμ. 1/2010 απόφαση της Τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου δεν έγινε καταλογισμός σε βάρος μου».

    Η «σφήνα» Καμμένου

    Πώς εξηγεί, όμως, αναλυτικότερα την παρέμβαση του σημερινού προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ο δήμαρχος Μεγίστης; Όπως λέει:

    «Στις 25/2/2009 με παρέμβασή του στη δικαιοσύνη, ο τότε υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας (και σήμερα αρχηγός του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες») Παναγιώτης Καμμένος, ενώ γνώριζε ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο απεφάνθη να μην μου επιβληθεί η ποινή της υπέβαλε εναντίον μου μηνυτήρια αναφορά επισυνάπτοντας την έκθεση του Οικονομικού Επιθεωρητή στον τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά για να παρέμβει και να μου αποδοθούν ευθύνες για το πόρισμα του Οικονομικού Επιθεωρητή Εμμ. Χριστοδουλάκη. Με τη σειρά του ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε την από 25/5/2009 αναφορά του Παν. Καμμένου προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου προκειμένου να διακριβωθούν τα καταγγελλόμενα και εν τέλει η τέλεση ή μη αξιόποινων πράξεων εκ μέρους μου.

    »Η εναντίον μου αβάσιμη και εκδικητική αυτή αναφορά του κ. Παναγιώτη Καμμένου υποβλήθηκε διότι τόλμησα όπως μου διεμήνυσε να ζητήσω την πληρωμή των απλήρωτων λογαριασμών σε εστιατόρια του Καστελλορίζου, οφειλές του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, που πραγματοποιήθηκαν κατά την επίσκεψη των κκ. Βουλγαράκη και Καμμένου, ως Υπουργών στο Καστελλόριζο».

    Κατηγορίες σε βαθμό
    κακουργήματος-Κίνδυνος αργίας

    «Δυστυχώς λόγω της παρέμβασης Καμμένου στη Δικαιοσύνη, και ενώ από κανένα στοιχείο δεν προέκυπτε σε βάρος μου οτιδήποτε μεμπτό με το υπ’ αριθμ. 16/2012 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου παραπέμπομαι κατ’ εμέ άδικα για απιστία και υπεξαίρεση στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος κατ’ εξακολούθηση με συνέπεια να κινδυνεύω να τεθώ σε αργία και όχι μόνο. Η απρόβλεπτη αυτή και μη σύννομη εξέλιξη, δηλαδή να δικαιώνομαι διοικητικά και κυρίως από το Ελεγκτικό Συνέδριο και να παραπέμπομαι ποινικά για αδικήματα ανύπαρκτα και με απαράδεκτες Υπουργικές Παρεμβάσεις των πολιτικών μου αντιπάλων μου προκάλεσαν σε μένα αισθήματα πικρίας και αδικίας», καταλήγει στην αναφορά του ο δήμαρχος Παύλος Πανηγύρης.
    http://planet-greece.blogspot.com/2012/04/blog-post_7310.html

  18. Ο/Η Mαζέψτε τον λέει:

    Τσίπρας, ο ηρωικός κομαντάντε

    Τσίπρας, ο ηρωικός κομαντάντε
    Απριλίου 29, 2012 in σχολιαστής | by σχολιαστης

    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4715991

    Ετοιμος για την πρωθυπουργία της χώρας εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Protagon και τον Σταύρο Θεοδωράκη, επισημαίνοντας μάλιστα ότι προτίθεται να διεκδικήσει ψήφο εμπιστοσύνης, ακόμη και εάν δεν έχει εξασφαλίσει τη δεδηλωμένη στη Βουλή. Σύμφωνα με το σκεπτικό του κ. Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και να καλέσει τον λαό να βγει στους δρόμους προκειμένου να πιέσει τους βουλευτές να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης!

    Το σενάριο που περιγράφει ο Αλέξης Τσίπρας είναι – εκτός των άλλων – και συνταγματικώς άτοπο, καθώς ο καταστατικός χάρτης στο άρθρο 37 ορίζει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μόνον εάν ο αρχηγός του κόμματος που έχει λάβει διερευνητική εντολή έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία της Βουλής. Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό, καθώς οι πιθανοί του εταίροι στην Αριστερά – ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ – δηλώνουν μέχρι στιγμής απρόθυμοι για κυβερνητική συνεργασία.

    Στη συνέντευξή του, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει την πρότασή του να αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα όσων εφοπλιστών δεν δεχτούν επιβολή έκτακτης εισφοράς και αλλάξουν σημαία στα πλοία τους, προτείνει να πληρώσουν φόρο και στην Ελλάδα όσοι έχουν π.χ. σπίτια στο Λονδίνο ενώ αναρωτιέται μήπως ο Ολάντ τελικά μιμείται τον ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλάει για φορολόγηση πάνω από 70% σε όσους έχουν εισόδημα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

    Για την ψήφο εμπιστοσύνης

    «Θα εξαγγείλουμε τους άμεσους στόχους πάλης που έχουμε για το επόμενο τρίμηνο, και θα καλέσουμε και τον λαό μαζικά τη μέρα που θα πάμε στη Βουλή να διεκδικήσουμε ψήφο εμπιστοσύνης να δώσει και αυτός την εμπιστοσύνη του. Να βγουν 200.000 στο Σύνταγμα, 500.000 συνολικά στον δρόμο, και να δούμε τότε αν θα καταφέρουμε μέσα στη Βουλή ή δεν θα καταφέρουμε να πάρουμε εμπιστοσύνη».

    Για τον Καμμένο

    «Με τον Καμμένο έχουμε σημαντικές ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές. Γι’ αυτό και δεν είμαστε μαζί. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε έναν πόλεμο εθνών. Εχουμε έναν πόλεμο ταξικό. Δεν πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε κατοχή από ξένους, αλλά βρισκόμαστε σε μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή από ξένους και Ελληνες. Αρα λοιπόν έχουμε διαφορές, όμως αν εμείς πάρουμε κεφάλι και μας δώσει την ανοχή του ο Καμμένος με 5 βουλευτές, εμείς δεν θα του πούμε, ξέρεις, μη μας τη δίνεις».

    «Ο Καμμένος έχει κάνει κάποιες παρουσίες στη Βουλή οι οποίες ήταν ενδιαφέρουσες. Και μπορεί να του πιστώνουν και το γεγονός ότι εν πάση περιπτώσει θα μπορούσε να μείνει στο μαντρί που λέμε, όταν το μαντρί διεκδικεί να γίνει εξουσία και δεν το ‘κανε. Ε αυτό το πιστώνεται, είναι γεγονός».

    Για την Πρωθυπουργία

    «Ποτέ δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό, ούτε είπα ότι διεκδικώ να είμαι πρωθυπουργός. Αλλά όταν βλέπω σε δημοσκοπήσεις να βάζουν τον Τσίπρα στο ίδιο μέγεθος με αυτούς που κοιμούνται και ξυπνάνε με το αν θα γίνουν πρωθυπουργοί, τι να σας απαντήσω; Πως όχι;».

    Για την Ευρώπη

    «Εστειλα μια επιστολή στους 17, στους 16 ηγέτες, στη Μέρκελ και στους άλλους. Και στη Λαγκάρντ και στον Γιούνκερ και στον Μπαρόζο. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Και τι τους έλεγα. Οτι κοιτάξτε να δείτε. Υπογράφει ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς. Μη θεωρείτε ότι αυτοί υπογράφουν εξ ονόματος του ελληνικού λαού διότι μπορεί σύντομα να

  19. Ο/Η lol λέει:


    Υes we can can
    Του Δημήτρη Χατζόπουλου, ΝΕΑ

  20. Ο/Η πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ λέει:

    ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Β’ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 1, 2012

    Σύμφωνα λοιπόν με εκτιμήσεις, είπαμε εκτιμήσεις, όχι δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο από μεγάλη εταιρεία καθότι ως γνωστόν οι δημοσκοπήσεις απαγορεύονται και οι εταιρείες δεν παρανομούν, οι τάσεις για την Β’ Αθήνας είναι τουλάχιστον σοκαριστικές για το πολιτικό σκηνικό. Έχουμε λοιπόν:

    ΣΥΡΙΖΑ 19,5%
    ΝΔ 17,5%
    ΚΚΕ 14,5
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 11.8

    ΠΑΣΟΚ 11,2
    ΚΟΥΒΕΛΗΣ 6
    ΧΑ 4,7%
    ΛΑΟΣ 2,5%
    ΝΤΟΡΑ 2%
    ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2%

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΟΜΩΣ.

  21. Ο/Η πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ λέει:

    Καμμένος: Η παιδεία είναι πολυτέλεια

    Ημερομηνία: 01/05/2012

    Σε συνέντευξή του στον enikos.gr, ο Πάνος Καμμένος, αφού παραδέχεται πως το κόμμα του δεν έχει θέσεις για την παιδεία, συνεχίζει χαρακτηρίζοντάς το ζήτημα αυτό δευτερεύον.

    http://www.left.gr/article.php?id=435

  22. Ο/Η Παπακαζάκης λέει:

    Καζάκης: «o Kαμμένος μου έταξε λεφτά» [video]

    2.05.2012

    Δείτε το βίντεο που σε συνέντευξη του ο Δημήτρης Καζάκης λέει ότι ο Πάνος Καμμένος του έταξε λεφτά

    Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/05/panos-kammenos-dimitris-kazakis/#ixzz1tm9uMXat

    Διαβάστε και εδώ
    tro-ma-ktiko, olympia

    Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ κατηγόρησε τόσο τους Ανεξάρτητους Έλληνες όσο και τον Νότη Μαριά οτι θα στηρίξουν μετέπειτα τον Σαμαρά, ενώ είπε και οχι σε ιδιωτική χορηγία του Καμμένου ώστε να στηριχθεί ο αγώνας του ΕΠΑΜ.

    Ο Καμμένος απάντησε λέγοντας μέσω σχολίου στο Τwitter στους ισχυρισμούς του Δημήτρη Καζάκη περί χρηματισμού για να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    «Το non paper της Ν.Δ. Και ο βίος του στην Goldman Sachs, οι ύβρεις του κατά του Μίκη Θοδωράκη είναι η απάντηση» έγραψε χαρακτηριστικά…

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ…

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 2, 2012

    Είναι απίστευτο το πως υποτιθέμενα “σοβαρά” μέσα αναπαράγουν με “γουρλωμένα μάτια” τις συκοφαντίες Καζάκη κατά του Πάνου Καμμένου. Και δεν μιλάμε βεβαίως για τους πληρωμένους εκβιαστές του διαδικτύου τους οποίους τους περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη αμέσως μετά τις εκλογές, αλλά για επώνυμα sites, με κρατική διαφήμιση μάλιστα.

    Εάν δεν γινόταν αυτό, θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ότι ο κύριος Καζάκης είναι γραφικός που φλερτάρει με την παραφροσύνη, αφού τα αναίσχυντα ψεύδη που λέει εις βάρος Μαριά – Καμμένου συντρίβονται με μία απλή ματιά στα ψηφοδέλτια των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” που μπορεί ο καθένας να τα βρει. Ότι δηλαδή ο Καμμένος πρότεινε λεφτά και πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο για τον Καζάκη, ο Καζάκης αρνήθηκε και έτσι, πήρε τα λεφτά και την πρώτη θέση ο …Μαριάς!

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ!

  23. Ο/Η Κρινιώ λέει:

    Οικολόγοι Πράσινοι: «Δεν μας αρέσουν οι μπλόφες»

    «Καθαρές και δημόσιες προγραμματικές συγκλίσεις» στις συμμαχίες των κομμάτων, ζητούν οι Οικολόγοι Πράσινοι (ΟΠ), τονίζοντας ότι «οι πολιτικές μπλόφες γρήγορα ξεφουσκώνουν» και «σίγουρα δεν παράγουν υγιή πολιτική».

    Αυτό αποσαφήνισαν σήμερα το μεσημέρι οι Οικολόγοι Πράσινοι με δήλωση της επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας τους και υποψήφιας στη Β’ Αθηνών (με σταυρό) Ιωάννας Κοντούλη.

    «Οι πολιτικές μπλόφες άλλοτε πιάνουν, άλλοτε δεν πιάνουν» είπε η κ. Κοντούλη και πρόσθεσε: «Το σίγουρο είναι ότι δεν παράγουν υγιή πολιτική και γρήγορα ξεφουσκώνουν. Σε εμάς τους Οικολόγους Πράσινους δεν αρέσουν οι μπλόφες. Επιμένουμε σε ουσιαστικό διάλογο και σε καθαρές και δημόσιες προγραμματικές συγκλίσεις».

  24. Ο/Η Παλαβάνος λέει:

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.candid&id=14466
    Τι είναι αριστερό;

    24/04/2012
    του Διονύση Γουσέτη

    Η δικτατορία του 1967 με βρήκε στο τελευταίο έτος του Πολυτεχνείου. Με έσπρωξε στην αριστερά. Για μένα, η αριστερά ήταν ο αντίποδας και ο πιο σφοδρός πολέμιος της δικτατορίας. Επίσης, ήταν η παράταξη που τα μέλη της δεν απολάμβαναν τα ανθρώπινα δικαιώματα, που ήταν θύματα διακρίσεων.

    Στην αριστερά κόλλησα συντάξιμα ένσημα. Στη φιλοευρωπαϊκή βέβαια, αφού ο σταθερός προσανατολισμός μου ήταν και είναι η Ευρώπη. Το ΚΚΕ εσωτερικού ήταν το πλέον ευρωπαϊκό κόμμα της αντιπολίτευσης. Υπήρξα λοιπόν μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού και στη συνέχεια μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος βουλευτής του Συνασπισμού. Αποχώρησα από τον Συνασπισμό το 2003, επί προεδρίας Νίκου Κωνσταντόπουλου. Ήταν η εποχή που ο ΣΥΝ έκανε τη στροφή, από ευρωπαϊκό σε «ριζοσπαστικό» κόμμα της καθ’ ημάς Ανατολής. Ο Ν. Κωνσταντόπουλος δεν παρακάθησε στο δείπνο προς τιμήν του προέδρου Κλίντον για να μην αναγκαστεί να σφίξει το «αιματοβαμμένο χέρι του», όπως μας εξήγησε. Δεν δίστασε όμως να σφίξει το άσπιλο και αμόλυντο χέρι του Μιλόσεβιτς και μάλιστα ήταν τόσο υπερήφανος για το σφίξιμο αυτό, ώστε έβαλε τη φωτογραφία του στο προεκλογικό φυλλάδιο του ΣΥΝ. Η ιστορία με την αριστερά και τα ανθρώπινα δικαιώματα είχε πάρει τέλος μέσα μου.

    Έκτοτε, ο ΣΥΝ κατρακυλούσε όλο και πιο κάτω στην κατηφόρα του «ριζοσπαστισμού». Ο πρόεδρος Αλέκος Αλαβάνος μετείχε στο υπερπατριωτικό «Δίκτυο 21», φυτώριο των φίλων και συμβούλων του Α. Σαμαρά Φαήλου Κρανιδιώτη και Χρύσανθου Λαζαρίδη, των φίλων του εγκληματία Οτσαλάν Αντώνη Ναξάκη και Σάββα Καλεντερίδη και πολλών άλλων του ιδίου προσανατολισμού. Ο αντιιμπεριαλιστής Α. Αλαβάνος πολέμησε το σχέδιο του ΟΗΕ για το Κυπριακό ακόμα και μέσα στο κόμμα του, πολέμησε το φεμινιστικό κίνημα για την κατάργηση του άβατου στο Αγ. Όρος, πολέμησε την θέσπιση των αγγλικών ως δεύτερης επίσημης γλώσσας μας, πολέμησε το όνομα των βορείων γειτόνων μας, πολέμησε τους «σπασίκλες» μαθητές, πολέμησε ακόμα και την κυβέρνηση Τζανετάκη στην οποία μετείχε το κόμμα του. Τέλος, πολέμησε μπαμπέσικα την υποψηφιότητα του Μιχάλη Παπαγιαννάκη στο Δήμο της Αθήνας και αντ’ αυτού προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα, σκάβοντας με αυτό τον τρόπο χωρίς να το ξέρει, το λάκκο του. Πολέμησε δηλαδή ο Αλέκος Αλαβάνος οτιδήποτε ήταν ευρωπαϊκό και προοδευτικό, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικές ενέργειες την επίσκεψη στον πρέσβη των αγιατολλάδων του Ιράν και την προτροπή να μεταβάλλουμε την πλατεία Συντάγματος σε πλατεία Ταχρίρ.

    Ο Αλέξης Τσίπρας που διαδέχτηκε τον Α. Αλαβάνο ακολούθησε την ίδια γραμμή με αυτόν, αλλά προς το φαιδρότερο. Για παράδειγμα, χαρακτήρισε τον οπαδό του Κέϋνς Πωλ Κρούγκμαν νέο-φιλελεύθερο (!) και μιλούσε για …φτηνό πετρέλαιο που θα μας έδινε ο φίλος του Ούγκο Τσάβες. Στη συνέχεια, την εποχή της αντιπαράθεσης Γ. Παπανδρέου και Ε. Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ, που ο δυσαρεστημένος κόσμος του κύτταζε προς τον ΣΥΝ, ο Α. Τσίπρας καβάλησε το καλάμι και δήλωνε με στόμφο: «ένα μεγάλο τμήμα της νέας γενιάς, της μεταπολίτευσης και του Πολυτεχνείου, ένα αριστερό, ριζοσπαστικό και αντινεοφιλελεύθερο τμήμα της κοινωνίας, πείστηκε από την συνολική φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ, που με σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια παρουσίασε όλο αυτό το διάστημα. Σ’ αυτό συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό οι πολιτικές θέσεις και οι ιδεολογικοπολιτικές του επιλογές». Αφού δήλωσε οπαδός της «σκέψης του Μάο» και του κ. Παλαιοκρασσά, καυχήθηκε ότι ο ίδιος και η γενιά του «νομιμοποίησαν τις καταλήψεις στα σχολεία» το 1991. Καμαρώνει ότι ως φοιτητής έμπαινε στα αμφιθέατρα μόνο για τις συνελεύσεις και ακολουθώντας την γραμμή Αλαβάνου προέτρεπε τους φοιτητές να αντιγράφουν στα διαγωνίσματα. Τον είδαμε να ανοίγει ο ίδιος προσωπικά μπάρες διοδίων, δίνοντας το παράδειγμα της ανομίας. Τον ακούσαμε μέσα στην κρίση να απειλεί ξένους επενδυτές να μην επενδύσουν στην Ελλάδα, τη στιγμή που οι ξένες επενδύσεις είναι το οξυγόνο που περιμένουμε με αγωνία.

    Μερικά σκόρπια μαργαριτάρια του ανδρός: Ζήτησε τη μονιμοποίηση 60.000 ατόμων που έκαναν… επαγγελματική εξάσκηση (stage). Όταν ξέσπασε η κρίση, ζήτησε να γίνουν… 100.000 νέες προσλήψεις στο δημόσιο. Απεφάνθη ότι «έχουμε τη μετατροπή μιας ολόκληρης περιοχής [Εξάρχεια] σε λωρίδα της Γάζας». Εφηύρε το ελληνόμετρο, με το οποίο μέτρησε ότι «Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι τόσο Έλληνες».

    Για τα υπόλοιπα του ΣΥΡΙΖΑ και για το ΚΚΕ έχω να γράψω πάρα πολλά. Ολόκληρο βιβλίο, το οποίο σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω. Ας πω μονάχα για το ΚΚΕ ότι είναι το μοναδικό ΚΚ της Ευρώπης που χαρακτηρίζει τον εαυτό του σταλινικό. Τα υπόλοιπα εννοούνται.

    Από όλα αυτά, πολλά μπορούν να χαρακτηριστούν φασιστικά, αλλά σίγουρα τίποτα δεν μπορεί να είναι αριστερό, σύμφωνα με το δικό μου ορισμό του «αριστερού», κατά τον οποίο: αριστερό είναι ό,τι είναι ευγενές, ό,τι υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις μη ευνοημένες κοινωνικές τάξεις, τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ό,τι είναι αντίθετο με τον εθνικισμό και το θρησκευτικό φανατισμό. Ό,τι είναι δημοκρατικό.

    Το ΚΚΕ, από τον πρώτο καιρό της μεταπολίτευσης, δεν είχε καμία από αυτές τις ιδιότητες και έτσι εύκολα κατέληξα ότι το ΚΚΕ δεν είναι αριστερό. Όταν όμως ο διάδοχος του αριστερού ΚΚΕ εσωτερικού έκανε την «αριστερή στροφή», όπως την αποκάλεσε, απώλεσε και αυτός τις ιδιότητές του -κατά τον ορισμό μου- «αριστερού». Έπρεπε λοιπόν να πω αναγκαστικά ότι «ούτε το ΚΚΕ ούτε ο ΣΥΝ είναι κόμματα αριστερά». Τότε όμως γινόταν φανερό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ορισμό μου. Το σημαινόμενό μου ήταν αντίθετο με το σημαινόμενο όλης της κοινωνίας για την λέξη «αριστερός». Ήμουν υποχρεωμένος να το αλλάξω. Το άλλαξα λοιπόν. Δέχτηκα αυτό που δέχεται η κοινωνία. Δέχτηκα ότι αυτά τα κόμματα είναι αριστερά. Ότι αυτή είναι η αριστερά που διαθέτουμε τουλάχιστον εμείς εδώ στην Ελλάδα.

    Έτσι λοιπόν κατέληξα ότι η αριστερά κάθε κοινωνίας είναι συνάρτηση της κουλτούρας της κάθε κοινωνίας. Και η ελληνική αριστερά είναι το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ. Ε, λοιπόν εγώ δεν είμαι με αυτή την αριστερά. Είμαι ένας sui generis αριστερός που πιστεύει στις αξίες που σας περιέγραψα. Το κόμμα που είναι κοντύτερα στις αξίες αυτές είναι η Δράση του Στέφανου Μάνου. Ως μέλος της Δράσης νιώθω πληρότητα στη δράση μου και χαρά για την προσφορά μου στην κοινωνία σύμφωνα με τις πεποιθήσεις μου. Γι’ αυτό κατεβαίνω υποψήφιος βουλευτής της Δράσης στη Β΄ Αθηνών.

    Γιατί η Δράση είναι κοντύτερα στις αξίες που διατύπωσα;
    Αυτό σε δεύτερο σημείωμα.

    *Ο Διονύσης Γουσέτης είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Δράσης.

  25. Ο/Η Kακός λέει:

    Απαντήσεις σχετικά με τις τοποθετήσεις του κ. Αλέξη Τσίπρα περί επικείμενης Αριστερής κυβέρνησης, έδωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιώργος Ρούσης μιλώντας στο Zougla.gr. «Η δίχως αρχές, άκρατη εξουσιολαγνεία, σε συνδυασμό με την αμετροέπεια που οδήγησε στον παραλληλισμό του φαντάσματος του κομμουνισμού του Μανιφέστου του Μαρξ, με το κυβερνητικό μανιφέστο του Τσίπρα, μου έφερε στο νου την παλιά αγγλική παροιμία, όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο πιο πολύ της φαίνεται ο κώλος».

    • Ο/Η Kακός λέει:

      «σήμερα είναι μια μέρα γιορτινή, μια μέρα χαράς διότι μετά από 2,5 χρόνια βαρβαρότητας επιστρέφει επιτέλους η δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε», είπε ο Τσίπρας!

      http://enosy.blogspot.com/

      Προειδοποίηση!
      Αν έχετε αποφασίσει να ψηφίζετε κάποιο ψηφοδέλτιο της Αριστεράς, μέχρι να πάτε στην κάλπη, μην διαβάζετε τις ανακοινώσεις του και τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που το στηρίζουν. Κινδυνεύετε να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα και να ψάχνεστε τι θα κάνετε την Κυριακή

  26. Ο/Η Η κραυγή ενός αθώου λέει:

    Τι απαντά ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς για τα χρήματα που έβγαλε στο εξωτερικό

    24.09.2012 15:47

    «Αισχρή, απαράδεκτη και συκοφαντική» χαρακτηρίζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς, την αναφορά του ονόματός του στη λίστα των πολιτικών που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε εξηγεί από που προέρχονται τα εν λόγω χρήματα και γιατί αυτά βγήκαν στο εξωτερικό.

    Οπως αναφέρει σε αυτή, τα χρήματα στα οποία γίνεται αναφορά, προέρχονται από πώληση διαμερίσματος, που έγινε το 2008, τα οποία κατέθεσε στην Εθνική Τράπεζα και τα οποία παρέμειναν εκεί ως τον Ιούλιο του 2010, όταν και μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό, λόγω προβλεπόμενης επαγγελματικής δραστηριότητας του γιου του.
    .

    Πηγή: Τι απαντά ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς για τα χρήματα που έβγαλε στο εξωτερικό | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/69196#ixzz27dJGdVSN

  27. Ο/Η laskaratos λέει:

    και πολύ που κράτησε αυτή η «αντιμνημονιακή» φαρσοκωμωδία, έφυγε προς ΝΔ η κα Τσαμπίκα, που θα στήριζε λέει κι αυτή μαζί με τον κ.Καπερνάρο (συνήγορο συγκατηγορούμενου της Σκορδέλη), τη νεφελώδους σύνθεσης κυβέρνηση «με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ», σύμφωνα με τους συμβούλους του Αλέξη.

    http://www.koutipandoras.gr/article/115130/anel-apohorise-kai-i-mika-iatridi

    ΑΝΕΛ: Αποχώρησε και η Μίκα Ιατρίδη

    • Ο/Η Three and the kookos band λέει:

      Διαλύονται οι ΑΝΕΛ μετά την παραίτηση της Μίκας Ιατρίδη -Εμειναν 13 βουλευτές από τους 20
      03.06.2014

      Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον Πάνο Καμμένο να βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς, μετά το χτύπημα Καπερνάρου ήρθε και δεύτερη ανεξαρτητοποίηση βουλευτή μέσα σε μόλις μια εβδομάδα.

      Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες μετά το αποτέλεσμα της κάλπης έχασαν το μισό σχεδόν εκλογικό τους ποσοστό σε σχέση με το 2012, ενώ, πλέον έχουν και μια ιδιαίτερα αποδυναμωμένη κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς, από τους 20 βουλευτές που εξέλεξαν έχουν μείνει 13.

      http://www.iefimerida.gr/node/157836#ixzz33c6X0VFd

  28. Ο/Η laskaratos λέει:

    Η ανακάλυψη της Αμερικής από την πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ:

    http://www.iefimerida.gr/news/451124/epithesi-kata-metopo-ston-pano-kammeno-ti-eipan-stelehi-toy-syriza-stin-ke

    «ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ»
    Επίθεση κατά μέτωπο στον Πάνο Καμμένο -Τι είπαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕ

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.