Στη Μ. Βατοπεδίου «για την αύξηση της παραγωγής βιολογικών ιχθύων»


Ο τίτλος δεν είναι φάρσα, έγινε σε «Ευρωπαϊκό Κράτος του 21ου αιώνα μ. Χ.»…

you've got mail

Ο κος Ροΐδης εκεί; μπορείς τουλάχιστον να γράφεις Βατοπαιδίου και όχι Βατοπεδίου;

Βεβαίως. Αναφέρεται μάλιστα στην υπουργική απόφαση υπ΄ αριθμόν 3822 (25.1.2005) του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, την οποία κορυφαία στελέχη του ΠαΣοΚ χαρακτήρισαν «απόφαση- φάντασμα», δεδομένου ότι δεν δημοσιεύτηκε ποτέ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως .

Η Επίσημη Αιτιολογία:
Το έκαναν για το καλό του «αγροτικού πληθυσμού» των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης, τη «βελτίωση του ιχθυοτροφείου» που βρίσκεται στη λίμνη Βιστωνίδα «και την αύξηση της παραγωγής βιολογικών ιχθύων» δέχθηκε η κυβέρνηση να παραχωρηθούν στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου εκτάσεις χιλιάδων στρεμμάτων στη Χαλκιδική, προνομιούχα φιλέτα γης και ολυμπιακά ακίνητα, συνολικής αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ!

Η Μονή Βατοπεδίου συγκαταλέγεται –έτσι για να το έχετε υπόψη σαςστις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις σε κάποιο Ευρωπαϊκό Κράτος (όπως είπαμε) του 21ου αιώνα μ. Χ.

Εάν δεν με πιστεύετε μπορείτε να επισκεφτείτε το σημερινό «Βήμα»
…και ξέρετε, γράφονται κι άλλα απίστευτα!

Προσωπικά δεν εκπλήσσομαι.
Αμήν.
.
ρο

This entry was posted in «Ιερές» Επενδύσεις, «Ιερές» Υποκρισίες. Bookmark the permalink.

6 Responses to Στη Μ. Βατοπεδίου «για την αύξηση της παραγωγής βιολογικών ιχθύων»

  1. Ο/Η undantag λέει:

    Σουρρεαληστικό!

    Καθίσταται πλέον προφανές ότι ο γέρων + ευλόγηcον + Εφραίμ και Σια ΑΕ βαδίζουν σταθερά στο δρόμο που χάραξε ο ίδιος ο Ιησούς, ο πολλαπλασιάσας τους άρτους και του ιχθύας μετά την επι του όρους ομιλία, ώστε χιλιάδες ανθρώπων χόρτασαν του σκασμού (και περίσσεψε κακαβιά και για το βράδι).

    ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ!

    Δώσε και μένα μπάρμπα – Undantag

  2. Ο/Η Σαλονικιός λέει:

    Άκουσα τον Βενιζέλο να φωνάζει για το Βατοπεδιο και τσιμπήθηκα. Τόση υποκρισία. Αυτοί βάλανε μπρος την ιστορία, τόσα χρόνια κάνανε το κορόιδο. Τώρα δρυός πεσούσης…

  3. Ο/Η gaios λέει:

    Έλληνας Κροισος με μονή. Με 6 γράμματα

  4. Ο/Η Pygoskelis Impietus λέει:

    Κι αν τον μπερδέψουνε με τη Γιαννα (τη χαλυβούργαινα) φίλτατε Γάιε, τι γίνεται; 😉

    Οσο για την αύξηση παραγωγής των βιολογικών ιχθύων, λογικό είναι να απευθύνονται εις ένθερμους πιστούς του Ιησού. Είναι γνωστό το θαύμα του Ιησού με τον πολλαπλασιασμό άρτων και ιχθύων… 😛

  5. Παράθεμα: Μονή Βατοπεδίου – συλλεκτικό ποτ πουρί | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

  6. Παράθεμα: [Αρχείο 11/09/2008] Στη Μονή Βατοπεδίου «για την αύξηση της παραγωγής βιολογικών ιχθύων» | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.