Επείγον: Προς όλους τους bloggers (προς διάδοση) – Update

Στο προηγούμενο μου ποστ, κατεγράφη ένα σχόλιο απελπισίας, όποιος θέλει ας το αναρτήσει στο ιστολόγιό του. Ευχαριστώ.

ΒΟΗΘΕΙΑ.ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΣΑΝ ΜΑΝΑ. ΣΤΙΣ 17-2-2007 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΡΙΣΟΣ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ 30 ΩΡΑ 17 ΚΑΙ 15 ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 23 ΕΤΩΝ.ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ JEEP ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ STOP ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ.ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2102029145 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.

katagelies.gr

(όπως θα παρατηρήσατε, το περιστατικό έγινε πριν ένα περίπου χρόνο, ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν κάνω καλά που το αναρτώ, ειλικρινά, αλλά ένιωσα ότι δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς…)

UPDATE:

αναρτώ εδώ ξανά το σχόλιο του φίλου blogger Παπαχατζής Παναγιώτης

Το συμβάν είναι πραγματικό. Το “πρόχειρο τετράδιο” επικοινώνησε με την οικογένεια του άτυχου νεαρού. Το πρόσφατο συμβάν με το citroen saxo και την συμβολή του διαδικτύου στην ανακάλυψη του ενόχου είναι που προέτρεψε την κυρία Ειρήνη και την οικογένεια της να ζητήσει την βοήθεια μας Αναδημοσιεύστε το, στα blog σας. Ίσως κάποιος αναγνώστης σας να μπορέσει να βοηθήσει. Η οικογένεια μου έδωσε και δυο e-mail, επικοινωνίας στα οποία μπορείτε, επίσης, να στείλετε πληροφορίες. blessinho@yahoo.gr και marakimata@yahoo.gr.
Όποιος γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει άμεσα!

This entry was posted in διάφορα. Bookmark the permalink.

9 Responses to Επείγον: Προς όλους τους bloggers (προς διάδοση) – Update

  1. Το συμβάν είναι πραγματικό. Το «πρόχειρο τετράδιο» επικοινώνησε με την οικογένεια του άτυχου νεαρού. Το πρόσφατο συμβάν με το citroen saxo και την συμβολή του διαδικτύου στην ανακάλυψη του ενόχου είναι που προέτρεψε την κυρία Ειρήνη και την οικογένεια της να ζητήσει την βοήθεια μας Αναδημοσιεύστε το, στα blog σας. Ίσως κάποιος αναγνώστης σας να μπορέσει να βοηθήσει. Η οικογένεια μου έδωσε και δυο e-mail, επικοινωνίας στα οποία μπορείτε, επίσης, να στείλετε πληροφορίες. blessinho@yahoo.gr και marakimata@yahoo.gr.
    Όποιος γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει άμεσα!

  2. Ο/Η fuckingblogger λέει:

    Ας ελπίσουμε να βρεθεί ο ένοχος.

  3. Ο/Η zaphod λέει:

    Αναμετάδοσης=ΟΚ

    για να δούμε…

  4. Παράθεμα: Επείγον!!! « Το χέρι

  5. Ο/Η roidis λέει:

    ειλικρινά δεν ήξερα πως να φερθώ σε αυτό το θέμα…Δεν ξέρω όμως, και απορώ: Τι ενέργειες έγιναν όλο αυτό το διάστημα; Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό που γίνεται, γίνεται αρκετά καθυστερημένα και αμφιβάλω για την αποτελεσματικότητα των αναρτήσεών μας.

  6. Ο/Η fuckingblogger λέει:

    Ποτέ δεν ξέρεις…

  7. Παράθεμα: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ » Εκκληση…

  8. Ο/Η Kwlogria λέει:

    Καλή σου μέρα και Καλή Χρονιά! Κι εγώ το έβαλα στο μπλογκ μου κι επίσης αισθάνθηκα λίγο αμήχανα μη γνωρίζοντας αν πρέπει τελικά… Θα το αφήσω κι ας ελπίσουμε να βρεθεί ο ένοχος… Πήρα από εδώ, τα μέηλ της οικογενείας και θα τα προσθέσω στο μικρό κείμενο… Θεώρησα ότι επιτρέπεται… Ευχαριστώ πολύ.. 🙂

  9. Παράθεμα: Έκκληση « Ερυθρός

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.