Ο Χρυσαυγίτης Αμβρόσιος βρίσκει «φιλήδονο» το βλέμμα του Τατσόπουλου

[Επιτίθεται και στον πρώην ίνδαλμά του τον Τσίπρα και στον αφορισμένο πρωθυπουργό]

Καλέ πως με κοιτάζει ο φιλήδονος Τατσόπουλος, κολάστηκα

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Μεταφέρω από την Αρχειοθήκη ανώνυμων και αφορολόγητων θαυμάτων ekklisiaonline, αποσπάσματα του τελευταίου παραληρήματος του Θανάση Λενή (Αμβρόσιου), αφού θυμίσω τα παλαιότερα ευπρόσδεκτα από τον αποδέκτη τους εγκώμια στον συμπολεμιστή του (πριν την κωλοτούμπα) κατά της Δύσης κ.Τσίπρα  («Αμβρόσιος: Γεια σου Τσίπρα λεβέντη! Με έκανες περήφανο!», 5.2.2015) και τον αφορισμό στον πρωθυπουργό («Μεγάλος αφορισμός από Αμβρόσιο για Μητσοτάκη, 17.5.2020). Τον κ.Τσίπρα ο οποίος στεκόταν προσοχή μπροστά του (βλ. «Ο κ.Τσίπρας ντροπιάζει την Αριστερά»), τον κατηγορεί τώρα με μεγάλη αχαριστία-παραβλέποντας ακόμη και τις γενναιόδωρες φοροαπαλλαγές του προς τον Άθωνα-ως νεόκοπο επισκέπτη μητροπολιτών, παριστάνοντας πως δεν ξέρει την διαρκή τακτική του Τσίπρα και ως πρωθυπουργού να επισκέπτεται και να κολακεύει τον Αρχιεπίσκοπο (ρεκόρ επισκέψεων όλων των μέχρι τότε-μετά το 1974-πρωθυπουργών) και μητροπολίτες κάθε φυράματος, όπως οι Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, παίρνοντας ενεργό ρόλο και σε αγιασμούς υδάτων, κλπ:

«Αμβρόσιος κατά Πάντων: Ο Τατσόπουλος με το φιλήδονο βλέμμα και ο αγαπημένος των κληρικών ΤΣΙΠΡΑΣ» (06.2.2023 13:40). Γράφει ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE……..

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ:

1. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΝ ΠΕΤΡΟΝ,

2. ΤΣΙΠΡΑΝ ΑΛΕΞΙΟΝ και

3. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΝ ΚΥΡΙΑΚΟΝ

…….

1ον) Με τον ασεβέστατον κ. Πέτρον Τατσόπουλον ασχοληθήκαμε εκτενώς στο Σημείωμά μας με τίτλον «ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ Νο 6», στις 15 Νοεμβρίου 2022. Ήταν η εποχή, που απετόλμησε να καθυβρίση την Αγίαν Ζώνην της Παναγίας μας, εν συνεχεία δε με πολύ ιταμόν τρόπον καθύβρισε και την αγίαν Εικόνα της Θεομήτορος. «Ασεβέστατε Κύριε Τατσόπουλε, Πολέμιε της Παναγίας μας, Πολέμιε και των Αγίων της Εκκλησίας μας, Υβριστά της αμωμήτου Ορθοδόξου ημών Πίστεως, Τέκνον του Διαβόλου, Επιτρέψατέ μοι να σας είπω, ότι είσθε ένας άξεστος, αγράμματος και ανιστόρητος άνθρωπος!…Παρακαλώ,

α) παρατηρήστε το φιλήδονο, το ερωτικό, βλέμμα του, β) την άσεμονον στάσιν του, και γ) κρατήστε τον τίτλον: «ο εραστής της μισής Αθήνας»!!!! και ακολούθως δ) βγάλτε τα συμπερασματά σας

2ον) Με τον έτερον Καππαδόκην θα ασχοληθούμε τώρα, δηλ. με τον τέως Πρωθυπουπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. Καθώς, λοιπόν, πλησιάζουμε στις εκλογές ο κ. Τσίπρας, άν και πολέμιος της Εκκλησίας, σήμερα αλλάζει πρόσωπον!…Ιδού τί διαβάζουμε στις 14.12.2022:

Με την κόρη (ΣΥΡΙΖΑ, εξ ΑΝΕΛ-ΝΔ) του βασιλόφρονα στρατιωτικού Κουντουρά, συνθέτη του Ύμνου της 21ης Απριλίου

Γέφυρες με τμήμα της Ιεραρχίας ρίχνει ο Αλέξης Τσίπρας στο δρόμο προς τις εκλογές και στο πλαίσιο αυτό είχε ιδιαίτερη σημασία η συνάντησή του το πρωί της περασμένης Τρίτης με τον Μητροπολίτη Λαμίας Συμεών. Στο Επισκοπείο, ο πρώην Πρωθυπουργός συνάντησε τον κ. Συμεών, από τους νέους Ιεράρχες με έντονη κοινωνική παρουσία, υπό το …πνεύμα του παπά Ανυπόμονου και του Άρη Βελουχιώτη. Εδώ βέβαια δεν ευθύνεται μόνον ο κ. Τσίπρας! Την μεγαλύτερη απογοήτευση στις ψυχές μας προκαλεί ένας από τούς νεωτέρους Ιεράρχας, δηλ. ο Μητροπολίτης, ο Οποίος υποδέχεαι τον τέως Πρωθυπουργόν εις το Επισκοπείον Του και αντί να του ομιλήση διά την Μετάνοιαν, διά την Μητέρα Εκκλησίαν, διά τον Σωτήρα Χριστόν, του προσφέρει ως δώρον ένα Πίνακα με τον ……..Άρην τον Βελουχιώτην, τον Καπετάνιον του ΕΛΑΣ, τον Αρχηγόν των Συμμοριτών! Κύριε ελέησον ημάς! Κύριε σώσον τους ευσεβείς!………..

3ον) Ερχόμεθα τώρα και εις τον 3ον Καππαδόκην, τον ασεβέστατον κ. Κυριάκον Μητσοτάκην, τον ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟΝ! Δεν πρόκειται να γράψουμε πολλά δια το Πρόσωπον αυτό, καθ΄όσον καθημερινώς οι Ημερήσιες Εφημερίδες τον καθυβρίζουν με το δικό τους τρόπο! Εμείς σήμερα θα αναδείξουμε τέσσερα στοιχεία από την Προσωπικότητα αυτού του ανδρός.

·Το πρώτον, ότι ο κ. Μητσοτάκης θρησκευτικώς είναι εντελώς αστοιχείωτος, αφού δεν γνωρίζει να διαβάζη ούτε το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ!…..

Το δεύτερον στοιχείον είναι ότι μέσα εις τον Ναόν και μάλιστα κατά την ώραν της ιεράς ακολουθίας ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ, δηλ. καταδεικνύει την ασέβειαν της ψυχής του! ……………………….

Το τρίτον στοιχείον είναι ότι αιφνιδίως κατά το τρέχον έτος ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ως Εορτήν των Γραμμάτων!!!!

Με τον κ.Κουρουμπλή (ΣΥΡΙΖΑ, εκ ΠΑΣΟΚ)

Το τέταρτον στοιχείον είναι ότι ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ και τον…μηνιαίον τακτικόν εκκλησιασμόν των Μαθητών εις τα Σχολεία!

………………………

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

«Oι φτηνιάρικες ιερές δημόσιες σχέσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕΦιλοφρονητικές επισκέψεις σε Μητροπολίτη που έχει ευλογήσει τον Μιχαλολιάκο»

«Ποιος είναι ο κληρικός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Χωροφύλακας»;»

Advertisement
This entry was posted in IERES_ATAXIES, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Γράμμα από το Ληξούρι, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

8 Responses to Ο Χρυσαυγίτης Αμβρόσιος βρίσκει «φιλήδονο» το βλέμμα του Τατσόπουλου

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Όταν ο δεσπότης «Χωροφύλακας» έσπαγε την τηλεόραση τριών ηλικιωμένων καλογριών

  …………..(Κώστας Μανιάτης), που βρήκε και ανέσυρε στη δημοσιότητα ένα παλιό ρεπορτάζ του παλιού καλού δημοσιογράφου Γιάννη Διακογιάννη στην «Ελευθεροτυπία» της 17/71982 «Όταν ο Αμβρόσιος έσπασε με τη μαγκούρα του την τηλεόραση ενός μοναστηριού. Τι συνέβη σε τέσσερις καλόγριες που έκαναν το λάθος να αγοράσουν τηλεόραση το 1982». Δεν είχε συμπληρωθεί ακόμη ο πρώτος χρόνος του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και ένας άνεμος αλλαγών και ελπίδων, μάταιων των περισσότερων όπως αποδείχτηκε μετά, είχε πνεύσει σε όλη τη χώρα.

  Στο ρεπορτάζ, πέρα από τη σαδιστική κακότητα και την απύθμενη υποκρισία του ψευτοηθικολόγου Αμβρόσιου, που θεώρησε την τηλεόραση, στην οποία ο ίδιος έχει εμφανιστεί εκατοντάδες φορές ως ακατάλληλη για τις μοναχές της Μονής Πεπελενίτσας [από τη σλάβικη λέξη πεπέλ (pepel)=στάχτη], ενός μοναστηριού κοντά στη σλαβική Βοστίτσα (το ελληνικό Αίγιο), του οποίου η (αφορολόγητη) εικόνα της Παναγίας επιδιδόταν κατά την Εκκλησία στο σπορ της ορειβασίας,

  υπάρχει και η τραγωδία ενός ανήλικου κοριτσιού, της μικρής Ευσταθίας, δόκιμης μοναχής κατά τον δημοσιογράφο, φυλακισμένου στο ίδιο μοναστήρι, όπου πάμπτωχοι απελπισμένοι γονείς εμπιστεύονταν ακόμη και δίχρονες θυγατέρες τους. Έχουμε θίξει επαναληπτικά αυτό το κορυφαίο ζήτημα προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών των ιερών ιδρυμάτων, αισθανόμενοι ως φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

  Τα ορφανά δεν έχουν φωνή και κανένα κόμμα δε ενδιαφέρεται να τα προστατεύσει, ιδιαίτερα «το κόμμα της εργατικής τάξης και της φτωχολογιάς» (αυτό που ψηφίζει συνεχώς «παρών» στις φοροαπαλλαγές του Άθωνα), από τη στιγμή που δεν είναι παιδιά στελεχών του, δεν συνδικαλίζονται και δεν ψηφίζουν («Το ΚΚΕ και τα παιδάκια των ευσεβών ιδρυμάτων»).

  Με την ευκαιρία να σημειώσω πως ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Λιάνας Κανέλλη, Θοδωρή Δρίτσα, Σεμίνας Διγενή και Βαγγέλη Μαρινάκη Χρήστος Μεντζελόπουλος, αναγκάστηκε να κατεβάσει με αδικαιολόγητη καθυστέρηση, μετά από αλλεπάλληλα δημοσιεύματά μας, τον ύμνο προς το παιδεραστικό ίδρυμα «Παιδικό Σπίτι», στο οποίο ο προκλητικά ανώνυμος και ατιμώρητος εξομολόγος (χωρίς να έχει δοθεί καμία εξήγηση), όπως κατατέθηκε στη δίκη, κάρφωνε στον θεολόγο διευθυντή του, τα παιδάκια που του εμπιστεύτηκαν το μαρτύριό τους («Γιατί η Μητρόπολη Πειραιά υμνεί ένα ίδρυμα παιδεραστίας;», 13.10.2018).

  Είναι κι αυτό κάτι:

  Ο κ.Μπαλτάκος προικίζει τον ιερό Αμβρόσιο

  Οι καχύποπτοι θα αναρωτηθούν για τη σπουδή να αποκατασταθούν και οι 15 επιλαχόντες, αυτοί δηλαδή που έχουν νόμιμο συμφέρον να ζητήσουν να επαναεξεταστούν τα γραπτά του Μπαλτάκου τζούνιορ, που τους υποσκέλισε εκ των υστέρων. Αν η επιτυχία του είναι σύννομη, δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση διορισμού των επόμενων από αυτόν στη σειρά της βαθμολογίας.

  Σύμφωνα μάλιστα με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου δεν υπάρχει παρατυπία, μιας και επί της ουσίας ο Α/ΓΕΝ δίνει εντολή να εφαρμοστεί μια απόφαση δικαστηρίου και η αρμόδια επιτροπή αναβαθμολογεί το γραπτό κατά τον τρόπο που αυτή θεωρεί σωστό. Άλλωστε, προσθέτω, η διαδικασία αναβαθμολόγησης και η δικαστική προσφυγή κλπ είναι συνήθη και έχουν δικαιώσει πολλούς πτωχούς νέους.

  Που το μεμπτόν; Αν υπήρχε πρόβλημα η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα το είχε επισημάνει. Νομίζω πως ο διορισμός είναι το ίδιο αθώος με την υπόθεση των εκτάσεων που θα δοθούν στη Μονή «κατά χρήσιν», επ’ωφελεία της θρησκευομένης και παρθενευούσης νεότητος, διότι ως γνωστόν στην Ελλάδα δεν υπάρχει ο θεσμός της χρησικτησίας.

  https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/207718_ambrosios-parasimo-i-poini-gia-ftyste-toys-omofylofiloys

  19.08.2019, 12:27
  Αμβρόσιος: Παράσημο η ποινή για το «φτύστε» τους ομοφυλόφιλους
  efsyn.gr

  Ο Αμβρόσιος φεύγει λόγω αφυδάτωσης

  Γερνώντας, το πνευματικό τέκνο της χουντικής«Χρυσοπηγής» των Καλλίνικου-Χριστόδουλου και φίλος-συνθαλαμίτης του Ιερώνυμου στη φοβερή οργάνωση της «Ζωής» Αμβρόσιος, έπαθε κρίση ειλικρίνειας και αποφάσισε να τηρήσει τις εντολές που ο ίδιος έδινε προς το ποίμνιο.

  Τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα για όσους γνωρίζουν την κατάσταση σους κύκλους των ρασοφόρων, ιδιαίτερα των άγαμων.

  Η τ. Υπουργός του ΠΑΣΟΚ κυρία Ελένη Κούρκουλα, κόρη διακεκριμένου δεξιού Θεολόγου, Γ. Γ. Υπουργείου Θρησκευμάτων της Δικτατορίας, η οποία έχει διατελέσει και υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων επί Κ. Σημίτη, ανιψιά της στοργικά προστατευμένης του Αμβρόσιου θεοσεβούς και ζάπλουτης χήρας Μερτικοπούλου, ο θάνατος της οποίας είχε προκαλέσει (αδίκως ασφαλώς όπως απέδειξε ο χρόνος) ένα (οικονομικής φύσεως) θεματάκι σχετικά με τον Αμβρόσιο, ως επαϊουσα είχε προειδοποιήσει από το 2018 τη διοίκηση της Εκκλησίας, η οποία δυστυχώς εκώφευσε.

  “Κούρκουλα: Κανονικά δεν θα έπρεπε να του έχει μείνει σάλιο για να… φτύνει”:

  «..Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, κανονικά του Αμβρόσιου, δεν θα ‘πρεπε να του ‘χει μείνει, ούτε σάλιο από τα φτυσίματα που όφειλε – κατά τη γνώμη του – να ‘χει ρίξει τόσα χρόνια στο αμεσότατο περιβάλλον του και σε αυτόν τον ίδιο.

  Βάλε και το σάλιο, που έχει ξοδέψει γλείφοντας…».

  https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/04/21/amvrosios-lenis-pirounakis/

  Ταγματάρχης Χωροφυλακής Αμβρόσιος Λενής: Μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του παπα-Γιώργη Πυρουνάκη
  Posted by Κλέων Ι. στο 2016/04/21

  https://roides.wordpress.com/2016/05/06/6may16/
  Ποιος είναι ο κληρικός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Χωροφύλακας»;

  Ο δημοσιογράφος Β. Α. Λαμπρόπουλος, φίλος και συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ, ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων, της Ένωσης Αιτωλοακαρνανών Λογοτεχνών. Από το 1964 ως το 1992 εργάστηκε στις εφημερίδες ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΑΘΗΝΑΪΚΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ και στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ, ΥΕΝΕΔ, Αθήνα 9,84 και Ωχ FM. Επίσης, συνεργάστηκε με εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, του ΟΤΕ, της Τράπεζας Αθηνών, της Γενικής Γραμματείας Δασών και Περιβάλλοντος, της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μέλος της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

  Ξέρει λοιπόν πολύ καλά τι γράφει. Τo άρθρο του στο οποίο παρακάτω παραπέμπω και που αξίζει για το πλήθος και το αποκαλυπτικό των στοιχείων του, με αναφορές στις σχέσεις κάποιων δικαστών με την Εκκλησία, να διαβαστεί ολόκληρο, το δημοσίευσε το 2005 ένα χρόνο πριν πεθάνει στην αμερικανική ομογενειακή ιστοσελίδα kalami. Θέτει ξεκάθαρα το τεράστιο παγκόσμιο και όχι μόνο ελληνικό ή Ορθόδοξο πρόβλημα της ιερής παιδεραστίας, το οποίο η Πολιτεία μας αρνείται να δει συνολικά και να το προλάβει θεσμικά και το οποίο αντιμετωπίζει, όταν και αν το κάνει, περιστασιακά με συμπτωματική και όχι ριζική θεραπεία, γιατί έχει αναπτύξει με τον δεσποτικό κλήρο σχέσεις αμοιβαίων ταπεινών συμφερόντων. Όσο για τις εκκλησιαστικές ηγεσίες, αυτές ακόμη και όταν δεν είναι ομοιοπαθείς, γνωρίζουν άριστα το πρόβλημα και το συγκαλύπτουν. Βοηθάει στο κουκούλωμα και το γεγονός πως τα παιδάκια που πέφτουν θύματα κληρικών είναι κατά κανόνα ορφανά ή παιδιά αγράμματων και φτωχών θρησκόληπτων γονιών, χωρίς κοινωνικό εκτόπισμα. Για να επιστρέψω στον δημοσιογράφο, αυτός λέει και κάτι ακόμη που νομίζω πως ενδιαφέρει:

  https://www.kalami.net/2005/ellada/ekkl_ellad_skandala.html

  «Mε αφορμή τα σκάνδαλα στην Εκκλησία της Ελλάδος. Μερικά ερωτήματα που δεν έχουν πάρει απάντηση. Γράφει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Βασίλης Α. Λαμπρόπουλος……

  Πηγαίνετε σε μία εκκλησιαστική σχολή και δείτε μαζεμένα τα παιδιά. Είναι εύκολο να διαπιστώσετε πόσα απ΄ αυτά είναι κουνιστοί. Τα παιδιά αυτά οδηγούνται στην ιεροσύνη και στις κρεβατοκάμαρες υψηλόβαθμων στελεχών της Εκκλησίας, είτε για παθητική είτε για ενεργητική ομοφυλοφιλία.

  Ως παλαιός, και επί 28 χρόνια, εκκλησιαστικός συντάκτης, που παρακολουθεί και τα τωρινά τεκταινόμενα έχουμε να πούμε ότι: Τίποτε από αυτά δεν ήταν άγνωστα στο εσωτερικό της Εκκλησίας.

  Όλα είναι γνωστά και τα συζητούσανε μεταξύ τους οι μητροπολίτες. Όλοι ξέρανε για την Μπέμπα Μπλάνς, την Κάλας, τη Σούλα, τη Λέλα, τη Ρίτα, το Χωροφύλακα κ.λπ.

  Επομένως, ας μην απορούμε τώρα, απλώς βγήκε ένα σκάνδαλο και ακολούθησαν αποκαλύψεις για τα άλλα που σοβούσαν επί χρόνια. Τα θύματα μιλήσανε, έστω και καθυστερημένα….».

 2. Παράθεμα: Ο Χρυσαυγίτης Αμβρόσιος βρίσκει φιλήδονο το βλέμμα του Τατσόπουλου — Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 3. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  https://www.tanea.gr/2005/03/29/greece/thriler-me-ti-xrysi-diathiki/

  Θρίλερ με τη χρυσή διαθήκη

  Βραδέλης Στέλιος
  29 Μαρτίου 2005 | 00:00

  Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της Δήμητρας Μερτικοπούλου αλλά
  και η εγκυρότητα της διαθήκης της, με την οποία κληροδότησε περιουσία
  εκατομμυρίων ευρώ στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο και στον στενό
  συνεργάτη του Ελευθέριο Καραμαλάκη.

  Στη διαθήκη που συνέταξε η Δήμητρα Μερτικοπούλου στις 13 Ιουνίου 2003
  ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο (όπως και τον Αρχιεπίσκοπο
  Χριστόδουλο) ως «πνευματικό της πατέρα» και μαζί με τον Ελ. Καραμαλάκη τους
  ορίζει μοναδικούς κληρονόμους μιας περιουσίας αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ

  Τον θάνατο της Μερτικοπούλου πιστοποίησε ο γιατρός Γιώργος Καστανάς, που
  υπέγραψε ως αιτία θανάτου της 79χρονης γυναίκας «αγγειακό εγκεφαλικό
  επεισόδιο». Λίγες ώρες νωρίτερα, σύμφωνα με την οικονόμο της, στη
  Μερτικοπούλου είχε συσταθεί η χρήση οξυγόνου προκειμένου να αντιμετωπίσει μια
  μορφή δύσπνοιας.

  Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της, δεν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, δεν της
  έγινε νεκροτομή, η οικογένειά της ειδοποιήθηκε για τον θάνατό της 12 ώρες
  αργότερα, όταν ήδη είχε ειδοποιηθεί και είχε φτάσει στην Αθήνα ο κ. Αμβρόσιος,
  η σορός της μεταφέρθηκε σε γραφείο τελετών στον Πειραιά, αν και απεβίωσε στο
  Κολωνάκι, ενώ στη συνέχεια και με την επίβλεψη του κ. Αμβρόσιου άλλαξαν και οι
  κλειδαριές του σπιτιού της.

  Στις ερωτήσεις που απηύθυναν οι αδελφές της Μερτικοπούλου, Κατερίνα Κούρκουλα
  και Αναστασία Χαλαζωνίτη, προς τον εκτελεστή της διαθήκης, καθηγουμένου της
  Μονής Πετράκη αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Μπιζαούρτη, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου
  της, η απάντηση που έλαβαν μέσω εξωδίκου από τον αρχιμανδρίτη ήταν «να
  αποταθείτε στις αρμόδιες Αρχές για να τις λάβετε». Ο Ιάκωβος Μπιζαούρτης ήταν
  ο μοναδικός μάρτυρας που αναγνώρισε το ιδιόχειρο της υπογραφής και τον γραφικό
  χαρακτήρα στη διαθήκη της Μερτικοπούλου και έγινε δεκτή ως γνήσια. Στις 21
  Μαρτίου 2005 ωστόσο παραιτήθηκε από τη θέση του εκτελεστή της διαθήκης
  επικαλούμενος φόρτο εργασίας…

  Οι στενές σχέσεις με Αμβρόσιο

  H Δήμητρα, χήρα του Θεόδωρου Μερτικοπούλου, ο οποίος απεβίωσε το 1981, ήταν
  πλούσια κληρονόμος. Ο Θεόδωρος Μερτικόπουλος, που υπήρξε τη δεκαετία του ’50
  υψηλόβαθμο στέλεχος της παραεκκλησιαστικής οργάνωσης «Ζωή», εργαζόταν ως
  ανώτερος υπάλληλος στο υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα το φθινόπωρο του 1961
  και για 45 ημέρες ορίστηκε υπουργός Οικονομικών στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του
  αντιστρατήγου Δόβα. Ο Θ. Μερτικόπουλος συνδέθηκε στενά με την τριανδρία της
  Χρυσοπηγής, Καλλίνικο, Χριστόδουλο και Αμβρόσιο, προτού ακόμη γίνουν ιερείς
  και τους στήριξε οικονομικά σε πολλές περιπτώσεις. Τον επικήδειο στην κηδεία
  του εκφώνησε ο κ. Χριστόδουλος ενώ το μνημόσυνό του γίνεται στη μονή της
  Χρυσοπηγής. Λίγα χρόνια μετά τον θάνατό του η Δήμητρα Μερτικοπούλου εμφάνισε
  δακτυλογραφημένη διαθήκη του συζύγου της με την οποία, εκτός του ότι της
  κληροδοτούσε όλη την περιουσία του, ζητούσε από την τριάδα της Χρυσοπηγής να
  σταθεί στο πλευρό της.

  H ανεκτέλεστη διαθήκη

  H διαθήκη αυτή ωστόσο ποτέ δεν εκτελέστηκε, αφού η οικογένεια της Γεωργίας
  Λουλουδάκη, αδελφής του αποθανόντος, απείλησε ότι θα την καταγγείλει ως
  πλαστή. H Δήμητρα Μερτικοπούλου όντως δεν προχώρησε στην εκτέλεση της
  διαθήκης, ωστόσο ο κ. Αμβρόσιος σε βιβλιαράκι που συνέγραψε για τη ζωή του
  Θεόδωρου Μερτικόπουλου δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει την «άκυρη» διαθήκη. Στη
  συνέχεια η Δήμητρα Μερτικοπούλου διέκοψε τις σχέσεις της με τις δύο αδελφές
  της και τα άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος, καθ’ υπόδειξη του
  Αμβρόσιου, όπως είχε παραδεχτεί. Αιτία οι φήμες που συζητούνταν ανοιχτά στους
  κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και της μετέφεραν οι αδελφές της για «στενές»
  σχέσεις που είχε συνάψει με τον κ. Αμβρόσιο, για κοινή ζωή των δύο στην
  Ελβετία – η Μερτικοπούλου έμενε στη Λωζάννη έξι μήνες κάθε χρόνο – καθώς και
  για άλλα ταξίδια στο εξωτερικό. Δικαιολογώντας τη συχνή παραμονή του κ.
  Αμβρόσιου στο σπίτι της στο Κολωνάκι είχε πει στους συγγενείς της ότι αυτό
  γίνεται αφού «το σπίτι μου είναι μετόχι».

  Μετόχι A.E.: Μια εκκλησιαστική real estate

  ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ κληρονόμοι της Μερτικοπούλου ορίζονται με τη διαθήκη της ο κ.
  Αμβρόσιος και ο αρχιλογιστής της Μετόχι A.E. – επενδυτικής εταιρείας της
  Μητρόπολης Καλαβρύτων – Ελευθέριος Καραμαλάκης. Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς
  της Μερτικοπούλου, τον Καραμαλάκη τον γνώρισε μόλις ένα χρόνο πριν από τον
  θάνατό της. H Μετόχι A.E. έχει αναπτύξει στα όρια της Μητρόπολης Καλαβρύτων
  και Αιγιαλείας πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα. Στα μέχρι τώρα πεπραγμένα
  της εταιρείας – που ιδρύθηκε το 2003 με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 1 εκατομμύριο
  ευρώ με έδρα το Αίγιο και σκοπό την αγορά, πώληση, κατασκευή, ίδρυση και
  εκμετάλλευση ακινήτων καθώς και την ίδρυση και εκμετάλλευση συνεδριακών
  κέντρων – αναφέρεται η έναρξη οικοδομικών εργασιών στον Ελαιώνα Αιγίου, όπου
  κατασκευάζεται μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα με συνεδριακό κέντρο.

  Για να ολοκληρωθεί ωστόσο η παραχώρηση της έκτασης, που ανήκε στη Μονή του
  Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων, χρειάστηκε να αντικατασταθεί ο ηγούμενος της
  Μονής, ο οποίος διαφωνούσε με την παραχώρηση της έκτασης. Για την ανέγερση του
  ξενοδοχειακού συγκροτήματος, η Μετόχι A.E. έλαβε επιχορήγηση από τον ΕΟΤ. Μια
  νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας αναπτύσσεται και στο Σκεπαστό
  Καλαβρύτων, όπου σε έκταση 300 στρεμμάτων, που ανήκε και αυτή στη Μονή του
  Μεγάλου Σπηλαίου, θα χτιστεί επίσης μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

  H εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 και στο διοικητικό συμβούλιό της μετέχουν γνωστοί
  επιχειρηματίες και επιστήμονες. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι όλοι
  κατάγονται από το Αίγιο – ωστόσο ουσιαστικά δεν μετέχουν στις επιχειρηματικές
  κινήσεις της εταιρείας. Όπως αναφέρεται στο καταστατικό της ανώνυμης
  εταιρείας, πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο βιομήχανος Παναγιώτης Κουνινιώτης,
  αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος και ως μέλη συμμετέχουν ο
  οικονομολόγος Βασίλης Κούτσης, ο αρχιτέκτονας Απόστολος Παρπαΐρης και ο
  νομικός-οικονομολόγος Ανδρέας Θανασούλιας.

  Αρχιλογιστής της εταιρείας – και ουσιαστικός διαχειριστής της – φέρεται ο
  Ελευθέριος Καραμαλάκης, ο οποίος κατά δήλωση του πρόεδρου του Δ.Σ. κ. Παν.
  Κουνινιώτη «είναι άνθρωπος φυτευτός του Αμβρόσιου». Στο παρελθόν ο κ.
  Καραμαλάκης είχε καταδικαστεί για πλαστές επιταγές, ωστόσο αθωώθηκε σε δεύτερο
  βαθμό.

  https://www.iefimerida.gr/news/403532/koyrkoyla-gia-amvrosio-kanonika-den-tha-eprepe-na-toy-ehei-meinei-salio-gia-na-ftynei

  Κούρκουλα για Αμβρόσιο: Κανονικά δεν θα έπρεπε να του έχει μείνει σάλιο για να… φτύνει

  18/03/2018  21:01

  Με μια άκρως δηκτική δήλωση, η πρώην υφυπουργός και βουλευτής, Ελένη Κούρκουλα, στηλιτεύει τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας, Αμβρόσιο.

  Με αφορμή την αθώωση του Αμβρόσιου μετά το ομοφοβικό παραλήρημά του, η Ελένη Κούρκουλα δηλώνει στο iefimerida.gr με νόημα: «Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, κανονικά του Αμβρόσιου, δεν θα ‘πρεπε να του ‘χει μείνει, ούτε σάλιο από τα φτυσίματα που όφειλε – κατά τη γνώμη του – να ‘χει ρίξει τόσα χρόνια στο αμεσότατο περιβάλλον του και σε αυτόν τον ίδιο. Βάλε και το σάλιο, που έχει ξοδέψει γλείφοντας…».

  Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων
  προέτρεπε τους πιστούς να εναντιωθούν στα άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό: «Μην τους πλησιάζετε! Μην τους ακούτε! Μην τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της κοινωνίας! Δεν μπορούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι να υπερασπίζονται δημοσίως τα πάθη της ψυχής τους!», έγραφε χαρακτηριστικά.

  «Ε, λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρισχειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους που ζουν στα τρελοκομεία!», σημείωνε ακόμη

 4. Ο/Η Θεολόγος λέει:


  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 5. Ο/Η laskaratos λέει:


  Κήρυγμα θρησκευτικού και φυλετικού μίσους, που βάζει σε κίνδυνο τη σχέση με γειτονική χώρα

  Ανατριχιαστική επιβεβαίωση προφητείας του Άγιου Παΐσιου για …https://europost.gr › ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  πριν από 20 ώρες — Ένας σεισμός της τάξης των 7,7 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη θα ήταν καταστροφικός, λένε οι επιστήμονες. Όπως μάλιστα επισήμαναν θα πρέπει να …

  Άγιος Παΐσιος: Ανατριχιαστική προφητεία για μεγάλο σεισμό …https://www.mikrometoxos.gr › agios-pa-sios-anatrichia…
  πριν από 11 ώρες — Μια προφητεία των Αγίων Κοσμά Αιτωλού και Παϊσίου για τον μεγάλο σεισμό πριν επιτεθεί η Τουρκία σε δύο νησιά, προκαλεί ανατριχίλα.

  Άγιος Παΐσιος: Ανατριχιαστική προφητεία για μεγάλο σεισμόhttps://sportdog.gr › life › ellada › article › agios-pa-sio…
  πριν από 1 ώρα — Μια προφητεία των Αγίων Κοσμά Αιτωλού και Παϊσίου για τον μεγάλο σεισμό πριν επιτεθεί η Τουρκία σε δύο νησιά, προκαλεί ανατριχίλα.


  «ΜΙΛΗΣΕ» Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ! Παραμιλάνε στην Τουρκία! «Τον σεισμό προκάλεσε το..!»

  Θάνος Κόκκαλης – Δημοσιογράφος

  Διαφήμιση εμπαθή απατεώνα από την κρατική τηλεόραση;

  Διαβάζω σε μια σειρά ακροδεξιών ή απλά θρησκευόμενων μπλογκς: «Ντοκυμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή, το έργο και τις προφητείες του Πάτερ Παΐσιου ετοιμάζει ο δημοσιογράφος και Ειδικός Σύμβουλος Διοίκησης της ΕΤ3 Γιάννης Φερέτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέτρ του είδους, κ.Φερέτης με τη δημοσιογραφική έρευνα που έκανε στο Άγιο Όρος, όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια ο Γέρων Παΐσιος, και μέσα από μαρτυρίες άλλων μοναχών, θα κάνει γνωστές στους τηλεθεατές άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Γέροντα. Το ντοκιμαντέρ θα μεταδίδεται κάθε μέρα τη Μεγάλη Εβδομάδα»

  «Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994»

  – «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»… σελ. 410

  – «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, σελ. 412

  – «Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη» 1992, προς Αξκο της Π.Α., σελ. 413

  – «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417

  – Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν….» σελ. 418-419 σ.σ. πρόκειται για την γνωστή Προφητεία του Αγίου Κοσμά….».

  Η βλαβερή επιρροή του μέντιουμ Παΐσιος

  Πνευματικά τέκνα Παϊσίου στη δίνη κατηγοριών παιδοφιλίας

  Η ευσεβής πατριωτική συμμορία του Βορρά

  Τώρα γράφεται ότι το γνωστό και με το παρατσούκλι «παπαδοπαίδι» υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΤ3 κ.Φερέτης (φωτ. 1 και 2), σχετιζόμενος προσωπικά με υψηλούς ιεράρχες, εκφωνητής, με παλλόμενη από θρησκευτική και πατριωτική συγκίνηση, των εθνικών παρελάσεων, φέρεται πως είναι αναμιγμένος στο φοβερό κύκλωμα των εκβιαστών-τοκογλύφων απατεώνων της Β.Ελλάδας, από όπου αναδύεται μπόλικο τρικομματικό άρωμα ευσέβειας, αφού φέρεται ότι κυριαρχούσαν εκεί εκτός από το Νεοδημοκράτη κ.Φερέτη, ο άνθρωπος (ΣΔΟΕ-φερόμενος ως προστάτης διεφθαρμένων εφοριακών) του Μεγάλου Λογοκριτή (έκθεση «Outlook»), προστάτη του κρατικού μισθού των ιερέων και Συνταγματολόγου της Εκκλησίας κ.Βενιζέλου του Βατοπεδινού και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του «Ορθόδοξου Συναγερμού», γιός του αρχηγού της ελληνοχριστιανικής χουντικής ΚΥΠ, ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων, μπλεγμένος στην υπόθεση του Βατοπεδίου (λείπει ο Μάρτης; κλπ) και άνθρωπος του βουλευτή κ.Βελόπουλου, Θεωρώ κάθε σχόλιο περιττό και απλά εκφράζω την απορία πως και η οικονομική χρεοκοπία της πιο διεφθαρμένης και θεοκρατικής χώρας της ΕΕ καθυστέρησε τόσο πολύ.

  https://www.iefimerida.gr/news/113591/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA

  05/07/2013  20:39

  Καταδικάστηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Φερέτης για συνέργεια με τον Μάρκο Καραμπέρη σε τοκογλυφία

  Ο γνωστός δημοσιογράφος πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΤ-3 Γιώργος Φερέτης είναι μεταξύ των 4 τεσσάρων ατόμων που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή και συνέργεια στις τοκογλυφικές δραστηριότητες του επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης Μάρκου Καραμπέρη.

  https://www.tovima.gr/2012/01/22/politics/tha-ton-thapsw-ia-era-katw-ap-ta-xorta-kai-den-tha-ton-briskoyne/

  «Θα τον θάψω µια µέρα κάτω απ’ τα χόρτα και δεν θα τον βρίσκουνε»

  |

  Μια συµµορία τοκογλύφων, εκβιαστών και τραµπούκων που δρούσε κάτω από τη µύτη της Δικαιοσύνης, των πολιτικών, αλλά και των αστυνοµικών αρχών ήταν η µαφία της Θεσσαλονίκης. Δικηγόρος-τηλεοπτικό πρόσωπο και δηµοσιογράφος υπεράνω υποψίας, επικεφαλής υπηρεσίας ελεγκτικού µηχανισµού επιχειρηµατιών (ΣΔΟΕ), διευθυντές τραπεζών και ηθοποιός που έγινε γνωστός παίζοντας τον ρόλο του «σκληρού», πρώην αστυνοµικός και υπάλληλοι ακόµη και γνωστών ζαχαροπλαστείων είναι ο «αφρός» της εγκληµατικής οργάνωσης 300 προσώπων, η οποία καλείται να λογοδοτήσει στα ανακριτικά γραφεία για βαριά κακουργήµατα.

  tovima.gr

  Παπαδάκου Γιάννα
  22 Ιανουαρίου 2012, 05:45 Ενημερώθηκε: 20 Ιανουαρίου 2012, 21:47

 6. Ο/Η Konstantinos Floridis λέει:

  Αν τα 3 και 4 ισχυουν,μπραβο στην Κυβερνηση!

 7. Ο/Η Αχαιός λέει:

  Καλημέρα. Με πολύ θλίψη, σας λέγω αγαπητέ κ. Λασκαράτε, ότι πέφτετε στην παγίδα του «χωροφύλακα» αναρτώντας και σχολιάζοντας οτιδήποτε έχει σχέση με αυτόν. Αυτό επιθυμεί, αυτό επιδιώκει για να βγαίνει από την αφάνεια από καιρού εις καιρόν.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Καλημέρα.
   Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως ο Θανάσης Λενής αναγκάστηκε να φύγει πρόωρα, έχοντας με παζάρια εξασφαλίσει από τον συνθαλαμίτη του στην παρακρατική οργάνωση «Ζωή» Ιερώνυμο, δικό του αχυράνθρωπο διάδοχο, που του δίνει το σκανδαλώδες δικαίωμα να συνδιοικεί και να κατοικεί σε μέγαρο που προκλητικά έφτιαξε με ξένο χρήμα για το τομάρι του, ως δήθεν Γηροκομείο κληρικών.

   Προκαλεί επίτηδες για δημοσιότητα πράγματι, αλλά ταυτόχρονα αποκαλύπτει το χάλι της Εκκλησίας που τον ανέθρεψε κυριολεκτικά, τον ανέδειξε και τον αφήνει να ασχημονεί.

   Αυτήν την Εκκλησία εκθέτω στα μάτια όσων αρνούνται να τη δουν και παράλληλα και τους πολιτικούς που τον ανέχονται, φοβούμενοι μη χάσουν την ψήφο της κυρά Μαρίκας.

   Η στάση του Τσίπρα (στην οποία παραπέμπω), που με τόση ασέβεια και ιταμότητα, αγνοώντας ποιές σκιές νεκρών προκαλούσε, έτρεχε στο μνημόσυνο των θυμάτων του Ναζισμού στα Καλάβρυτα με προεξάρχοντα χουντικό Ναζιστή μητροπολίτη, που του έβαζε τις φωνές κι αυτός καθόταν σούζα ως αρχηγός της αντιπολίτευσης, αναδεικνύει όχι μόνο την ήδη πιστοποιημένη μέσα από την αμείλικτη δοκιμασία του χρόνου αναξιοπρέπειά του και τον αναίσχυντο τυχοδιωκτισμό του, αλλά και τη μειωμένη αντιληπτική ικανότητα της κοινωνίας και την ελαστική συνείδηση της λεγόμενης Αριστεράς.

   Σας ευχαριστώ για το σχόλιο σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.