Χρόνια τώρα (μας δουλεύουν ότι) εξετάζονται ΜΚΟ για «μαύρο» χρήμα…

Βρε μας δουλεύετε; [Τα ίδια Παντελάκη: και πάλι «στο στόχαστρο της αρμόδιας Αρχής» ΜΚΟ ― να το πιστέψουμε;;;]

Τσάρλυ Τσάπλιν «Ο Μετανάστης»-1917

Σήμερα 12 Οκτωβρίου 2022 Τα Νέα με τίτλο: Ερευνες σε ΜΚΟ για «μαύρο» χρήμα
Στο στόχαστρο της αρμόδιας Αρχής η οργάνωση «HumanRights360» που ενεπλάκη στην υπόθεση των «38 του Εβρου» ? Για το αδίκημα της πλαστογραφίας ελέγχεται άλλη ΜΚΟ
―Δηλαδή το ρεπορτάζ λέει ότι: «Φύλλο και φτερό» φαίνεται πως έχουν κάνει τα στελέχη της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες τα οικονομικά της ΜΚΟ «HumanRights360», μιας εκ των οργανώσεων που είχε εμπλοκή στην υπόθεση των 38 του ευρώ.
Θα τελευταία εικοσιτετράωρα στο στόχαστρο της αρχής για το ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος έχει βρεθεί το οικονομικό προφίλ της εν λόγω Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης  κ.α. μπλα-μπλά-μπλα και μπλα…

✳︎

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 και πάλι: […]τρέχει μια κατεπείγουσα έρευνα για τη ΜΚΟ που διακινεί μέρες τώρα τις φωτογραφίες που έδειξε ο Ερντογάν.

Στη διερεύνηση του ρόλου που παίζει η εν λόγω ΜΚΟ έχει μπει και η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος, με σκοπό να διερευνήσει τα οικονομικά της: από πού τα παίρνει, σε ποιους τα δίνει, κ.λπ.

Πρόκειται για τη ΜΚΟ Human Rights 360, είναι η ίδια που εμφάνισε την ιστορία με τους 38 του Έβρου τον Δεκαπενταύγουστο, που υποτίθεται ότι οι ελληνικές αρχές δεν τους έσωζαν ενώ βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος, με αποτέλεσμα να πεθάνει ένα παιδάκι.

Όπως κατέληξε φυσικά το θέμα, διαψεύστηκε πανηγυρικά κι υπήρξε και απολογία προς την ελληνική πλευρά.

Όπως λένε οι γνωρίζοντες, είναι πολλά τα λεφτά και πολύ περισσότερο χοντρά τα παιχνίδια που παίζονται. Ο επικεφαλής της Αρχής κατά του Ξεπλύματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, όταν ασχολείται με κάτι (βλέπε περιουσία Τράγκα, κ.ά.) δεν κάνει μισές δουλειές (ΟΥΑΟΥ!). Τις τελειώνει γρήγορα, βρίσκει στοιχεία και τις στέλνει στη Δικαιοσύνη. Ώρα είναι να τελειώνουμε. [newmoney.gr]

Τώρα να τους πιστέψουμε; Να εμπιστευτούμε για άλλη μια φορά την (την ποια;;;] Δικαιοσύνη;

Έλεος!

Σημειώστε κάποιες παλαιότερες εξαγγελίες που ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών από την –«έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική»– Δικαιοσύνη:

Ερώτηση (δίχως καμία απορία):

Μας Δουλεύετε;

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Μετανάστες, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

2 Responses to Χρόνια τώρα (μας δουλεύουν ότι) εξετάζονται ΜΚΟ για «μαύρο» χρήμα…

  1. Ο/Η SF λέει:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.