Στο ΤσαρλατάνOnline: Ο Γέρων Αθανάσιος ομολογεί θαύμα του Τιμίου Σταυρού στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού

[Υπάρχει μήπως κάποιος διαθέσιμος εισαγγελέας;;;]

ΤσαρλατάνOnline: Στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού βρέθηκε σήμερα ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός, ο οποίος μετά το Θείο Λόγο για την Κυριακή ομίλησε για ένα συγκλονιστικό θαύμα.
ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ: Η 35χρονη Ειρήνη πάσχει από τη σπάνια Νόσο του κινητικού νευρώνα την ίδια Νόσο που έπασχε ο Steven Hawkings.

Από αυτήν την ασθένεια δεν γίνεσαι καλά.

Η Ειρήνη έφτασε να ζυγίζει 35 κιλά από 60 κιλά.

Είχε έλθει τον προηγούμενο Μάιο του 2019 και επισκέφθηκε τον π Δημήτριο εις τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ο π Δημήτριος αφού τη Σταύρωσε με το Ιερό Κειμήλιο της είπε πως θα γίνει το θαύμα και τελικά θα γίνει καλά η γυναίκα.

Από την περασμένη Τετάρτη άρχισε να γελά, να πίνει , να συνέρχεται. Μαζι μου είναι η κα Ευμοιρίδου Ελένη , καταξιωμένη επιστήμονας και επιθυμεί να μιλήσει.

Σύντομα θα έλθει και η ίδια η 35χρονη Ειρήνη να καταθέσει τη δική της αλήθεια για αυτό που της συνέβη στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Από την πλευρά του ο π Δημήτριος συγκινημένος μίλησε για θεραπεία ανήμερα του Αγίου Ισιδώρου ανθρώπου που έπασχε από καρκίνο και θα παρουσιάσει την επόμενη φορά περισσότερες λεπτομέρειες.

ΤσαρλατανOnline »»» 

Advertisement
This entry was posted in Ieres_Ependyseis, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Δικαιοσύνη, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

4 Responses to Στο ΤσαρλατάνOnline: Ο Γέρων Αθανάσιος ομολογεί θαύμα του Τιμίου Σταυρού στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Ο θαυματολόγος Γέρων Αθανάσιος

  Βίος και πολιτεία

  Ποιους ιερείς πληρώνουν αναγκαστικά οι έντιμοι πολίτες

  Στις 30.10, το ekklisiaonline ανακάλυψεέναν ήρωα: «Μόνος του, ένας ήρωας Αρχιμανδρίτης συγκλονίζει το πανελλήνιo». Σε τι έγκειται ο ηρωισμός του παπά; Στο ότι βρίζει ρατσιστικά εκ του ασφαλούς, τον αλβανικό λαό. Ακόμη κι αν η χυδαιότητα ήταν ηρωική, αυτό θα ίσχυε μόνο αν οι αθλιότητες λεγόντουσαν δυνατά μέσα σε αλβανικό έδαφος: «Οι Αλβανοί ως λαός απαίδευτος και μοχθηρός έσπευσαν να πανηγυρίσουν για την ανδραγαθία τους αυτή και ο πρωθυπουργός τους εν ολίγοις συνέστησε στην Ελλάδα ότι μας απάλλαξε από έναν άνθρωπο κακοποιό. Μας προκαλούν, μας σκοτώνουν, μας ληστεύουν, μας ήρθε όλη η σαβούρα και κακοποιοί, ελαχίστων εξαιρουμένων, που ελευθέρωσαν εσκεμμένα από τις φυλακές τους και διαπρέπουν στην εγκληματικότητα στην δύσμοιρη Ελλάδα, λεηλατώντας τις περιουσίες του φτωχού κόσμου».

  Σε μια κανονική χριστιανική Εκκλησία ο εκφραστής τέτοιων αισχροτήτων θα είχε μπει σε αργία και σε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα θα είχε επιληφθεί ο Εισαγγελέας βάσει του αντιρατσιστικού νόμου.

  ……………………….
  Ο αρχιμανδρίτης υπερασπίζεται και επαινεί τον χουντικό μητροπολίτη-Χωροφύλακα, υμνητή του φονιά Ντερτιλή και φίλο της υπόδικης εγκληματικής, σατανιστικής και προδοτικής «σποράς των νικημένων του ‘45»: «Αρχιμ. Αθανάσιος Μισσός για Αμβρόσιο: Κανιβαλίζουν Ιεράρχη με σπάνιο ήθος και πολυετή προσφορά».

  Το μίσος του αρχιμανδρίτη αναπαράγει ο ακροδεξιός «Stoxos» (28 Μαΐ 2018): «φωτιά και τσεκούρι στους νενέκους και στα γουναρικά»! Η κραυγή του Αρχιμανδρίτη Ρόδου π.Αθανάσιου Μισσού για τους αιχμάλωτους στρατιωτικούς μας!».

  Στο στόχαστρό του μπήκαν με ανηλεή φρασεολογία (9.10) και οι δύστυχοι πρόσφυγες της Λέσβου, που τάχα κατέβασαν τον περιβόητο τσιμεντένιο κιτς σταυρό που κάποιοι τοποθέτησαν στην παραλία, νομίζοντας πως έτσι θα πικάρουν τους θαλασσοπνιγμένους μουσουλμάνους πρόσφυγες, αφού και την υποτιθέμενη οικουμενική χριστιανική τους πίστη την βιώνουν ευτελισμένη ως κοινό στοιχείο εθνικής ταυτότητας δικαίων και αδίκων και ως ορμητήριο εχθρότητας προς τους άλλους: «Καταιγιστικός ο Αρχιμ. Αθ. Μισσός για Σταυρό: Έρχομαι εγώ να τον φτιάξω».

  ………………….

  «Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακατάλληλοι για υιοθεσίες και οι συνέπειες θα είναι τραγικές (23.4.2018). ………………………………

  Ο εθνικός Κριτής Θανάσης Μισσός όμως, δεν έχει πέσει από τον ουρανό. Έχει κάποιο πολύ γήινο παρελθόν, που αποκαλύφθηκε στην μεγάλη εκκλησιαστική κρίση του 2005, όταν έσπασε για λίγους μήνες η Ομερτά και άνοιξαν στόματα.

  …………………………

  Κατηγορήθηκε για οπλοκατοχή, την ίδια εποχή που η λαίλαπα των σκανδάλων του 2005, αποκάλυψε άλλους τρεις οπλοφόρους κληρικούς. Τον ατιμώρητο παιδεραστή μητροπολίτη Λέρου Νεκτάριο, τον συνεργάτη πρώην εμπόρου ναρκωτικών αρχιμανδρίτη Νικόδημο Φαρμάκη, πνευματικόν τέκνον (από 12 ετών) του κατηγορηθέντος για ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές παρενοχλήσεις μητροπολίτη Καλλίνικου και τον Διδυμοτείχου Νικηφόρο, που κατηγορήθηκε από μοναχό πως τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

  Μεταφέρω αποσπάσματα από δυο δημοσιεύματα της «Ελευθεροτυπίας» και δυο του in.gr: «Με ράσα και με όπλα…Το περίεργο πάντως είναι ότι σε βάρος του αρχιμανδρίτη από τις 16 Ιουνίου 2004 ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου Γιώργος Οικονόμου είχε ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση σε βάρος του, αλλά δεν ανακλήθηκε η άδεια οπλοφορίας του….Η άδεια οπλοφορίας για τον αρχιμανδρίτη Αθανάσιο Μισσό της Μητρόπολης Ρόδου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στα οικονομικά σκάνδαλα της Μονής Πανορμίτη, εκδόθηκε το 1999 από την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, εν όσω ήταν λαϊκός και εργαζόταν σαν γραμματέας, επ’ ονόματι Λεωνίδας Μισός. Στις 21 Νοεμβρίου 2003 χειροτονήθηκε κληρικός και, ενώ η άδεια οπλοφορίας είχε λήξει λίγες μέρες νωρίτερα, δεν είχε παραδώσει το όπλο. Φέρεται όμως ότι παρέδωσε το όπλο με τα τελευταία γεγονότα.

  Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κληθεί για ν’ απολογηθεί στην Ελένη Κεχαγιά ο αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός, ο οποίος κατηγορείται για οικονομικά σκάνδαλα στη Μονή Πανορμίτη Σύμης. (Π.ΚΑΛΙΒΟΥΡΗΣ-22/02/2005). «Υπό όρους έξω ο αρχιμανδρίτης. Αποφυλακίστηκε με εγγύηση 20.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας αρχιμανδρίτης, ο οποίος βρισκόταν προφυλακισμένος στις δικαστικές φυλακές Κω, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση. Ο αρχιμανδρίτης Λεωνίδας Μισσός είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος στις 22 Μαρτίου, αφού κατηγορείται για υπεξαίρεση ποσού περίπου 67.500 ευρώ ενώ υπηρετούσε ως λαϊκός στη Μονή Πανορμίτη της Σύμης.

  Για την προφυλάκισή του…χρειάστηκε να εκδοθεί απόφαση από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών (05/05/2005). «Υπόθεση υπεξαίρεσης 76.000 ευρώ από αρχιμανδρίτη» (in.gr-9.3.2005). Ο κληρικός, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, ..αρνήθηκε τις κατηγορίες..υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο ενορχηστρωμένης υπόθεσης σπίλωσης και κατασυκοφάντησής του από συγκεκριμένα πρόσωπα».

  «Προσωρινή κράτηση του αρχιμανδρίτη Λ.Μισσού στις φυλακές» (in.gr-21.3.2005) «Στο σκεπτικό της απόφασης, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, κατέληξε ότιυπάρχει ο κίνδυνος, ως αρχιμανδρίτης ο Λεωνίδας Μισσός να εκμεταλλευθεί τους πιστούς προς όφελός του. Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του….Εις βάρος του αρχιμανδρίτη Λ.Μισσού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, στο χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2003 έως τις 20 Φεβρουαρίου του 2005».

  Πολλά χρόνια μετά (8.8.2018), διαμαρτύρεται με ύφος ανοίκειο για ιερωμένο, γιατί η Μονή Πανορμίτη την οποία κατηγορήθηκε ότι λήστεψε, δεν του έστειλε πρόσκληση συμμετοχής σε κάποια τελετή: «

  ………………….

  Το πως έληξαν οι ποινικές του υποθέσεις δεν εμφανίζεται πουθενά και αυτό από μόνο του είναι ένα ερώτημα. Καταδικάστηκε με αναστολή, απαλλάχτηκε ή έτυχε παραγραφής; Φαίνεται πως η κατακραυγή ανάγκασε την Μητρόπολη να τον απομακρύνει αρχικά, αλλά ο πατριώτης αρχιμανδρίτης ήξερε κι άλλο μονοπάτι για να πιέσει για την αποκατάστασή του, αυτό της αλλαγής εκκλησιαστικού κλίματος, της προσχώρησης σε ξένη σχισματική Εκκλησία και της εισπήδησης στο έδαφος της ελλαδικής Εκκλησίας:

  «ΑΚΤΙΝΕΣ: Ποιος είναι ο υποψήφιος «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος (22.9.2010). «..Όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση η αυτοαποκαλούμενη «Αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας» σχεδιάζει να επεκτείνει το σχίσμα στην Ελλάδα. Η σχισματική θρησκευτική κοινότητα, που διοικείται από τον αυτοαποκαλούμενο Μητροπολίτη Ραφαήλ Prokopijev-Μοτοβίλοφ (πρώην πράκτορα της KGB) σχεδιάζει να επεκτείνει το σχίσμα στο έδαφος της Ελλάδος, δημιουργώντας « Επισκοπή» με τον προσδιορισμό της χώρας. Επικεφαλής της «Επισκοπής» σχεδιάζουν να είναι ο πρώην κληρικός του Οικ. Πατριαρχείου, Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Missos….σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε από τη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου και πέρασε από διάφορες σχισματικές ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες η «επισκοπική χειροτονία» του Αρχιμανδρίτη Αθανάσιου Missos με τον τίτλο «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος», θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2010 στην Μόσχα».

  ……………………………….

  https://www.in.gr/2005/03/21/greece/proswrini-kratisi-toy-arximandriti-l-missoy-stis-fylakes-tis-rodoy/

  Για υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων

  Προσωρινή κράτηση του αρχιμανδρίτη Λ.Μισσού στις φυλακές της Ρόδου

  Το Συμβούλιο έκρινε ότι ελλοχεύει κίνδυνος εκμετάλλευσης των πιστών από τον αρχιμανδρίτη (φωτ. αρχείου)
  in.gr
  21 Μαρτίου 2005, 19:36
  Upd: 21 Μαρτίου 2005, 21:36

  Την προσωρινή κράτηση του αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, Λεωνίδα Μισσού, στις φυλακές της Κω, αποφάσισε τη Δευτέρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ο αρχιμανδρίτης κατηγορείται για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού, την εποχή που υπηρετούσε ως λαϊκός στην Ιερά Μονή Πανορμίτη, στο νησί της Σύμης.

  Το Συμβούλιο έκανε δεκτή την πρόταση που είχε καταθέσει στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, Γιώργος Οικονόμου, τασσόμενο έτσι υπέρ της προφυλάκισης του αρχιμανδρίτη.

  Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κλήθηκε να αποφανθεί για την περίπτωση της διαφωνίας που είχε προκύψει, προ δεκαημέρου, ανάμεσα στον εισαγγελέα Ρόδου και την ανακρίτρια, αναφορικά με την προσωρινή κράτηση ή μη του αρχιμανδρίτη.

  Στο σκεπτικό της απόφασης, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, κατέληξε ότι υπάρχει ο κίνδυνος, ως αρχιμανδρίτης ο Λεωνίδας Μισσός να εκμεταλλευθεί τους πιστούς προς όφελός του. Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος υπεράσπισης του αρχιμανδρίτη, Ακης Δημητριάδης, είχε καταθέσει εν όψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου, νέο αναλυτικό υπόμνημα με τους ισχυρισμούς του πελάτη του, αντικρούοντας όσα του καταλογίζονται.

  Εις βάρος του αρχιμανδρίτη Λ.Μισσού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, στο χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2003 έως τις 20 Φεβρουαρίου του 2005.

 2. Ο/Η του κώλου λέει:

  Ιερός απατεώνας

  https://www.ekklisiaonline.gr/nea/o-anakritis-tou-papa-dimitri-larisis-ieronymos-ke-to-paraskinio-tis-dioxis-ton-agion-isidoron/

  «ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ» ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΛΑΡΙΣΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ
  Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 20:59

  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Το πλούσιο παρασκήνιο της θρησκευτικής ΄΄φουσκοθαλασσιάς΄΄ στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Τι συνέβη και τι θέλουν να συμβεί στο εκκλησάκι εκατομμυρίων Ορθοδόξων.

  Δεν είναι κρυφό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι η κίνηση του Μητροπολίτη Αργολίδος είναι μεν η μόνη ΔΗΜΟΣΙΑ αλλά από τις πολλές παρασκηνιακές κινήσεις που γίνονται στο χώρο της Εκκλησίας.

  Υπάρχουν αυτοί τη στιγμή 5 (νέοι σε ηλικία) Μητροπολίτες που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ΄΄ελέγξουν΄΄ το διαδίκτυο δίνοντας βάρος και χρήμα στα social media.

  Επειδή δύο εξ αυτών επιθυμούν διακαώς να ανέλθουν εις τον αρχιεπισκοπικό θρόνο, δεν βλέπουν με καλό μάτι την τεράστια επιρροή που έχει ο π Δημήτριος στα social media και προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα και ΄΄λαγούς΄΄ να τον πολεμήσουν.

  ΄΄Αγκάθι΄΄ χαρακτηρίζουν οι συγκεκριμένοι Ιεράρχες τα όσα συμβαίνουν στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού, με σκοπό να παρομοιάσουν τον ππ Δημήτριο με την απατεώνισσα αθανασία του Αιγάλεω και να τον εξευτελίσουν.

  Το παρασκήνιο της δίωξης του 2017

  Στο πολυσέλιδο πόρισμα που κατατέθηκε στην Αρχιεπισκοπή τον Ιούλιο του 2017, με ΄΄ανακριτή΄΄ τον νυν Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερώνυμο, γίνεται επίκληση πορίσματος του πρώην Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ Ειρηναίου, που αντικρούει ευθέως τους ισχυρισμούς περί του Τιμίου Σταυρού στον οποίον ο ιερέας των Αγίων Ισιδώρων αποδίδει τα θαύματά του.

  Όταν ο Ειρηναίος ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών εάν πρόκειται να αγιοκατατάξει τις δυο γυναίκες που σχετίζονται με τον Σταυρό του π Δημήτριου , αρνήθηκε εμφατικά.

  Η επόμενη ημέρα – Το Μοναστήρι

  Ιεράρχες πιστεύουν πως ο Ιερέας των Αγίων Ισιδώρων επιθυμεί να ιδρύσει ένα μοναστήρι εκεί μιας και ο νόμος προβλέπει πως όλη η περιουσία θα μεταβιβαστεί στο μοναστήρι με διαχειριστή τον Ηγούμενο.

  Άλλοι λένε πως θα κάνει ησυχαστήριο επειδή ως ΝΠΙΔ έχει μεγαλύτερη διαχειριστική ευελιξία.

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ όμως δεν βρίσκεται σε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά. Ο παπα Δημήτρης είναι ένας απλός παπάς γεμάτος ΑΓΑΠΗ που θέλει να τη δίνει σε όλους!

 3. Ο/Η Gay monk λέει:

  [video src="https://www.okmag.gr/wp-content/uploads/2022/07/michalismaniatis_454530EFFC8B49970EF94093CDD0FD8E_video_dashinit.mp4" /]

  https://www.ekklisiaonline.gr/nea/o-amerikis-elpidoforos-evlogise-ti-vaftisi-pedion-gay-zevgariou-stin-athina-foto-video/

  Ο ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ GAY ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

  Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 11:13

  Φανούρης ΕυστράτιοςFacebook
  Θεολόγος – Κοινωνιολόγος

  O Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας επέλεξαν να έρθουν στην Ελλάδα για τη βάφτιση των παιδιών τους, η οποία πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

  Νονές των παιδιών είναι το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου, η οποία διατηρεί στενή φιλία με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας.
  Τα παιδιά του ζευγαριού πήραν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη.

  Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το πάρτι της βάφτισης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου επίτιμη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της.

  Αυτός ήταν και ο λόγος που η Σοφία Καρβέλα και ο (πρώην) σύζυγός της Θανάσης Πανουργιάς ταξίδεψαν στην Ελλάδα, ώστε να παρευρεθούν στη βάφτιση!

  Το παρών στη βάφτιση έδωσε και η στενή φίλη του ζευγαριού Βίκυ Καγιά, η οποία δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι!

  O Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας βάφτισαν τα παιδιά τους στην Αθήνα. Επέλεξαν τη χώρα μας για αυτή την ξεχωριστή στιγμή φέρνοντας στην Ελλάδα. Μάλιστα, νονές των παιδιών είναι το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου.

  Η εγγονή του αείμνηστου Στάυρου Νιάρχου και το μοντέλο έγιναν οι πνευματικές μητέρες των δύο παιδιών που πήραν -και επίσημα- τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη.

  • Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

   άμα είναι πλούσιοι ή σελέβριτις η church λέει no problem

   https://www.ekklisiaonline.gr/nea/o-amerikis-elpidoforos-evlogise-ti-vaftisi-pedion-gay-zevgariou-stin-athina-foto-video/


   6 σχόλια
   Ανατολη Ανατολων
   πριν από 39 λεπτά
   Ο Θεος να μας λυπηθει !!!
   Marw
   πριν από 19 λεπτά
   Έχουμε ξεφύγει τελείως

   محمد عباس
   πριν από 33 λεπτά
   que vyz.Monster encantan tus videos. Bendiciones hermosa Celina que Dios te cuide donde quiera los mortalesv abian apreciado tan hermosa mujer

   https://maleviziotis.gr/2021/06/24/%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CE%BF-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%81%CF%86%CF%8C%CF%82-%CF%84/

   Απέκτησε το πρώτο του παιδί ο αδερφός του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον σύντροφό του
   24 Ιουνίου, 2021σε Social TrendsΕκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 min read

   Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο αδερφός του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ.

   Ο Ευάγγελος Μπούσης με τον σύντροφό του και γνωστό σχεδιαστή Peter Dundas (χορηγός του ΟΦΗ), γιόρτασαν την Γιορτή του Πατέρα στις ΗΠΑ, μαζί με τον γιο τους, που γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου και πήρε το όνομα Αλέξιος -Πέτρος.

   Όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στα social media ο Ευάγγελος Μπούσης:

   “Είμαστε πάνω από το φεγγάρι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Σήμερα είναι ξεχωριστή καθώς είναι η πρώτη μας ημέρα πατέρων! Ελπίζουμε να είμαστε οι καλύτεροι πατέρες που μπορούμε για το αγοράκι μας. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα χωρίς τον καταπληκτικό αναπληρωτή μας και την οικογένειά της!”.

   https://www.interviewmagazine.com/fashion/peter-dundas

   Peter Dundas
   By Pharrell Williams
   Photographed by Mario Sorrenti
   September 20, 2010

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.