[Αδικία!]Οι Ιερές μπίζνες της Εκκλησίας της Κύπρου δεν αναφέρονται στο περιοδικό Forbes

[Oh my God – Του Κυρίου Δεηθώμεεεν…]

Η Εκκλησία της Κύπρου, η Ιερά Αρχιεπισκοπή, μακριά από την κρίση συνεχίζει τις κερδοφόρες μπίζνες της. Ανακοινώθηκε ήδη μια επένδυση για τη δημιουργία ενός πεντάστερου (πιθανόν εξάστερου) ξενοδοχείου αξίας 100 €κατ. Άλλωστε η Εκκλησία της Κύπρου ελέγχει πλήθος δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται: βιομηχανία μπίρας, ξενοδοχεία, τσιμεντοβιομηχανία, λατομεία, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός, καθώς και μεγάλη ακίνητη περιουσία προς αξιοποίηση. Η περιουσία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου είναι αμύθητη και στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’ (φωτο) έχει βρει από το 2006 έναν καλό manager, ο οποίος κατά καιρούς προχώρησε κινήσεις που θα ζήλευαν και οι πιο επιθετική παίκτες της Wall Street.

Η αυτοκέφαλη εκκλησία της Κύπρου (με προνόμια από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό) θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο περιοδικό «Forbes» με τις πλουσιότερες στον κόσμο, αν υπήρχε τέτοια λίστα. Με 868 εκατομμύρια €υρώ αποθεματικό, με ακίνητα, με τραπεζικές καταθέσεις, με μετοχές στο Χρηματιστήριο, ποιος αλήθεια δεν θα ζήλευε το γερό πορτοφόλι της. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου υπογραφή προνομιακά με κόκκινο μελάνι, φέρει κόκκινο μανδύα και η εκκλησία που προΐσταται είναι Αυτοκέφαλη.

Το Βήμα 10/07/2022

This entry was posted in Ieres_Ependyseis, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

1 Response to [Αδικία!]Οι Ιερές μπίζνες της Εκκλησίας της Κύπρου δεν αναφέρονται στο περιοδικό Forbes

  1. Ο/Η laskaratos λέει:

    Να συμπληρώσω λίγο το ΒΗΜΑ, που λέει:

    «Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου υπογραφή προνομιακά με κόκκινο μελάνι, φέρει κόκκινο μανδύα»

    Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα:

    Ο εκάστοτε Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, έχει τρία προνόμια, δώρα του αυτοκράτορα της Κωνσταντινούπολης Ταρασικοδίσσα, πολεμιστή της ορεινής φυλής των Ισαύρων, στη σημερινή περιοχή Bozkır της Τουρκίας (επαγγελματικό ψευδώνυμο, Ζήνωνας). Να υπογράφει με κόκκινο μελάνι, να φοράει μανδύα πορφυρό και να κρατάει βασιλικό σκήπτρο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.