Ζωή Κωνσταντοπούλου στην «Ένωση Αποστράτων» κατά «Πρεσπών»

[Εθνική επιταγή να ηγηθεί πατριωτικού πουτινικού κόμματος, με Λαφαζάνη, Νότη Μαριά, Καζάκη, Ραχήλ, Καμμένο και άλλες εθνικές δυνάμεις. Στο Επικρατείας να ηγηθεί ο sir Βασίλειος Μαρκεζίνης]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Παλαιά έκκλησις του makeleio, που πρέπει επιτέλους να εισακουσθεί

Η Ζωή ωμίλησε. Και μας θύμισε την παλιά εθνικόφρονα Πρόεδρο της Βουλής-επιλογή του (κατά τον Παπαγγελόπουλο) «Εθνάρχη» Τσίπρα-η οποία δεν ψήφισε την άρση της ασυλίας της Χ.Α., ούτε την διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης της εγκληματικής δράσης της, ενώ έδινε μάχες για να παρίστανται οι προφυλακισμένοι βουλευτές της στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου, ώστε αυτές να είναι έγκυρες, σύμφωνα με τις υψιπετείς νομικές της ερμηνείες. Την θυμόμαστε επίσης να επισκέπτεται το Πεντάγωνο και αγέρωχη δίπλα στον Πάνο Καμμένο να απολαμβάνει τις τιμές του στρατιωτικού αγήματος. Υπενθυμίζω επίσης πως σε συνέντευξη Τύπου στην 85η ΔΕΘ (tposthes-15/09/2021), είχε δηλώσει: «η Πλεύση Ελευθερίας, τάσσεται ξεκάθαρα κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, κατά της επιβολής του εμβολιασμού και κατά της επιβολής μέτρων, αντιποίνων, σε εκείνους που για οποιοδήποτε λόγο επιλέγουν να μην εμβολιαστούν ή διστάζουν».

Παραθέτω την μνημειώδη χθεσινή της, αυστηρώς εθνικού περιεχομένου, ανάρτηση («Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλησε να λογοκρίνει εκδήλωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών»), στην οποία σημειωτέον οι λέξεις Δημοκρατία και Αριστερά, γράφονται (4 και 2 φορές αντίστοιχα) με μικρό αρχικό γράμμα, ίσως ως δείγμα της αντίληψης που τρέφει η κυρία αυτή και για τις δυο τους: «Απόψε μετά τις 7:30 το απόγευμα θα μιλήσω στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού [σημ.Λ.: επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της («Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού»)], με θέμα την καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Τέσσερα χρόνια μετά την υπογραφή της, θα συζητηθούν και θα εξετασθούν όλες οι εξελίξεις αλλά και οι προοπτικές αλλαγής ή ακύρωσης της Συμφωνίας.» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Εκδήλωσης, για την οποία εξανέστησαν οι κύριοι του #ΣΥΡΙΖΑ και καλούν την Κυβέρνηση να.. «μαζέψει την Ένωση Αποστράτων», γιατί δεν έχει, λένε, συνταγματικό δικαίωμα να αμφισβητήσει τη Συμφωνία που υπέγραψαν Τσίπρας και Κοτζιάς το 2018, χωρίς λαϊκή εντολή και χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση και έφερε για κύρωση στη Βουλή εν μέσω καταγγελιών για εξαγορά βουλευτών και υπουργικών αλληλοεκβιασμών.
Τόση …δημοκρατία και τόση…αριστερά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώτος υπογράφει τη διαμαρτυρία ο Θοδωρής Δρίτσας. Ο άνθρωπος που έκανε καριέρα ως Επικεφαλής του «Λιμανιού της Αγωνίας», παριστάνοντας ότι υπερασπίζεται το Λιμάνι του Πειραιά από τα σχέδια ιδιωτικοποίησης και στη συνέχεια, ως Υπουργός Ναυτιλίας, υπέγραψε το ξεπούλημα του Λιμανιού στην Cosco. Δεύτερος υπογράφει ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο άνθρωπος που ως Υπουργός Εργασίας έφερε το χειρότερο Ασφαλιστικό ισοπέδωσης εργασιακών-συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, ως νομοσχέδιο της «Αριστεράς».

Άξιοι συμπαραστάτες του Αλέξη Τσίπρα, που εξελέγη για να καταργήσει τα Μνημόνια και υπέγραψε φαρδιά πλατιά το 3ο και χειρότερο των Μνημονίων, παραβιάζοντας τη λαϊκή εντολή του δημοψηφίσματος.

Βεβαίως τον κ. Τσίπρα ευχαριστεί ο κ. Μητσοτάκης, που τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση να υπογράψει αυτός την προδοτική και εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών. Η συμπαιγνία αυτή απλώς αποκαλύπτεται με τη σημερινή ευκαιρία, που έξαλλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν απ´την Κυβέρνηση ΝΔ να τραβήξει το αυτί του «εποπτευόμενου από τον Υπουργό Άμυνας Δημόσιου Φορέα»….

«Αναρωτιόμαστε εάν έχετε ενημερωθεί ότι η Διοίκηση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού οργανώνει Ημερίδα «ανοιχτή στο κοινό» στο Βελλίδειο με θέμα «Καταγγέλλουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών», τέσσερα χρόνια μετά την υπογραφή της. Εάν ναι, τι κάνετε; Ανέχεστε αυτήν την πρωτοβουλία μιας Ένωσης που είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου εποπτευόμενο από εσάς; Ακόμα περισσότερο, την εγκρίνετε και την καλύπτετε;».
Αυτά ρωτούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον Υπουργό Άμυνας.
Τόση …δημοκρατία και τόση …αριστερά, που θέλει να λογοκρίνει την θεσμική αμφισβήτηση της αντισυνταγματικής και εθνικά ζημιογόνου «συμφωνίας».

Που θέλει μάλιστα να μείνει ακλόνητη η Συμφωνία την ώρα που παραβιάζεται ασύστολα από την γείτονα….
Που διαμαρτύρεται γιατί η εκδήλωση είναι… «ανοιχτή στο κοινό»
Και, το χειρότερο: που σπεύδει να ρωτήσει δημόσια, όχι για να απαντήσει ο Υπουργός, αλλά για να ακούσει (και να τον μαλώσει) η Κυβέρνηση των ΗΠΑ…Τόση υποτέλεια!

Το άρθρο 120 του Συντάγματος, όπως παλιότερα το 1-1-4, που ενέπνευσε διαχρονικά τους δημοκρατικούς αγώνες στη χώρα μας, προβλέπει ότι η διαφύλαξη και υπεράσπιση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, εναπόκειται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Πατρίδα και Δημοκρατία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι αυτοί που ξεπουλούν την πατρίδα είναι οι ίδιοι που καταλύουν τη δημοκρατία. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι την πατρίδα υπερασπίζονται εκείνοι που υπερασπίζονται τη δημοκρατία.

Καλημέρα από Θεσσαλονίκη, Μακεδονία

ΖΚ«.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

30.5.2016: «Εθνικοθρησκευτική περιοδεία Ζωής-ΡαχήλΣε «φωλιά των φανατικών Δεξιών»-Βράβευση από “Χρυσαυγίτη” ιερωμένο».

Όπου ο κ.Τσίπρας, εκτιμώντας τους φεμινιστικούς της αγώνες και το πάθος της για γρήγορη απόδοση Δικαιοσύνης, την επιλέγει ως Πρόεδρο της Βουλής «για να τους τρελάνεις» («Αγάπες που έγιναν δίκοπο μαχαίρι για τον Τσίπρα»): «Ποιος είναι ο βιαστής που υπερασπίζεται εδώ και επτά χρόνια…» (08/02/2013  15:09). «Επτά χρόνια κρατά ο δικαστικός εφιάλτης τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο δράστη ενώ βρίσκονταν για διακοπές στην Ελλάδα. Οι δίκες τους αναβάλλονται συνεχώς, κυρίως μετά από αιτήματα που προβάλλει η συνήγορος υπεράσπισης του δράστη, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Για την Αριστερά, Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ζωή Κωνσταντοπούλου στην «Ένωση Αποστράτων» κατά «Πρεσπών»

 1. Παράθεμα: Ζωή Κωνσταντοπούλου στην «Ένωση Αποστράτων» κατά «Πρεσπών» — Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 2. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:


  Eίχε μια γλυκύτητα στην έκφραση


  και η συναγωνίστριά της είχε επαναστατικό ενθουσιασμό

  https://www.kathimerini.gr/politics/823781/filis-i-konstantopoyloy-sympleei-gia-pollosti-fora-me-ti-chrysi-aygi/

  Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει για πολλοστή φορά με τη Χρυσή Αυγή

  https://www.iefimerida.gr/news/196866/kke-kata-konstantopoyloy-dinei-allothi-sti-hrysi-aygi-den-tha-metashoyme-stin-onomastiki

  ΚΚΕ κατά Κωνσταντοπούλου: Δίνει άλλοθι στη Χρυσή Αυγή,

  https://www.capital.gr/epikairotita/2257984/apoxorisan-apo-ti-bouli-n-d-kai-kke-logo-zois-kai-xrusis-augis

  Αποχώρησαν από τη Βουλή Ν.Δ. και ΚΚΕ λόγω Ζωής και Χρυσής Αυγής

  https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/196032/%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B7-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CF%83%CF%84%CF%85%CF%87%CF%8E%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE

  ΠΑΣΟΚ: Η Κωνσταντοπούλου δεν κρύβει δυστυχώς τη συμπάθειά της για την Χρυσή Αυγή

  ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 3. Ο/Η laskaratos λέει:


  https://www.dimokratia.gr/politiki/547855/imerida-apostraton-prespes-xespathose-zoi-konstantopoyloy/

  Ημερίδα αποστράτων για τις «Πρέσπες»: Ξεσπάθωσε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
  23|06|2022 | 12:00


  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  Σύμφωνα με τους παρισταμένους στην κατάμεστη αίθουσα του Βελλιδείου, την παράσταση έκλεψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία κατά γενική ομολογία «τα έδωσε όλα», χαρακτηρίζοντας προδοτική τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας κατήγγειλε την «έξαλλη αντίδραση» του ΣΥΡΙΖΑ για αυτή την εκδήλωση, αλλά και την «ένοχη σιωπή» της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης, αναρωτώμενη πότε έχει επιβληθεί λογοκρισία στην Ελλάδα αλλά και αν έχει το δικαίωμα ο υπουργός Αμυνας να ελέγχει τι λένε οι απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού.

  Υποχείριο

  Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπογράμμισε ότι η ίδια ήταν πάντοτε όχι απλά κατά της συμφωνίας, αλλά ακόμη και εναντίον των διαπραγματεύσεων, τονίζοντας ότι υπήρχε εμπλοκή δυνάμεων που καταστούσε υποχείριο την τότε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητη και αυτεξούσια. Ταυτόχρονα κατηγόρησε τη σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι έχει υιοθετήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως θέλει να επιβάλει «σιωπητήριο».

  ……………………………………………..

 4. Ο/Η laskaratos λέει:

  H Zαν ντ’Αρκ στο Παρίσι

  https://www.protothema.gr/greece/article/1271447/apevalan-ti-zoi-konstadopoulou-apo-galliko-dikastirio/

  Απέβαλαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από γαλλικό δικαστήριο – Δείτε βίντεο
  Από χθες στο Εφετείο των Παρισίων εκδικάζεται η υπόθεση του «Mr. Bitcoin»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.