Ο παπάς αγύρτης Λουπασάκης ξαναχτύπησε [μέρος Β’]

[Βρήκαμε τον «ανάπηρο» που τον έκανε και… περπάτησε ο παπάς Λουπασάκης]

Μέρος Α’ »»»

Περισσότερες από 10,000 κοινοποιήσεις και πάνω από 1.2 εκατομμύρια προβολές έχει στο Facebook ένα βίντεο από τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας, που κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι, να σηκώνεται από αυτό και να περπατάει μετά την “ευλογία” που φέρεται να λαμβάνει από τον ιερέα Δημήτριο Λουπασάκη.

Θαύμα;

ΟΧΙ. Εξαπάτηση.

Τα Ελληνικά Hoaxes βρήκαν και μίλησαν με τον πιστό που φαίνεται στο βίντεο (εγώ μίλησα μαζί του).

Αυτή είναι η μαρτυρία του:

«Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας τα τελευταία 8 χρόνια. Δεν είμαι ανάπηρος, όπως φημολογείται. Έχω κινητικά προβλήματα σε ένα από τα δυο κάτω άκρα, και χρησιμοποιώ μπαστούνι για μικρές αποστάσεις. Για πιο μεγάλες έχω καροτσάκι.

Έχω βαθιά πίστη στο Θεό και σκέφτηκα να πάω στον ιερέα Δημήτρη Λουπασάκη στους Αγίους Ισιδώρους να με βοηθήσει με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό. Πήγα την περασμένη Κυριακή 27/3. Περίμενα ώρα και κάποια στιγμή με πλησίασε ο ιερέας και ακούμπησε τα χέρια του στο κεφάλι μου. Δεν είχε το θαυματουργό Σταυρό μαζί του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μετά την ευλογία του ιερέα, σηκώθηκα με δυσκολία. Όμως περπάτησα στη συνέχεια με μεγαλύτερη ευκολία απ’ ότι πριν και είναι αλήθεια ότι ο ιερέας με ενθάρρυνε.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να πω ότι αποθεραπεύθηκα.

Η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν εξαφανίστηκε.

Αυτή είναι η αλήθεια».

Στις πρόσφατες φωτογραφίες, που μάς έδωσε την άδεια να δημοσιεύσουμε, φαίνεται ο ίδιος να στέκεται όρθιος κρατώντας μπαστούνι.

Η παραπάνω μαρτυρία, σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες, συνιστούν απόδειξη του «θεατρικού» που στήθηκε την περασμένη Κυριακή στο ναό των Αγίων Ισιδώρων.

Η μαρτυρία του 42χρονου πιστού γκρεμίζει με κρότο τον ισχυρισμό περί… θαύματος και αποκαλύπτει τη δράση του ιερέα σε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δεν μπορεί πια να κωφεύει η Αρχιεπισκοπή σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στην εκμετάλλευση της πίστης απλών ανθρώπων.

Δεν μπορεί να μένει άπραγη στον εμπαιγμό εκατομμυρίων πιστών από έναν παπά που φαίνεται να έχει κάνει περισσότερα θαύματα ακόμα και από τον ιδρυτή της θρησκείας που… πιστεύει.

(εδώ το άρθρο/αποκάλυψη των ΕΗ https://www.ellinikahoaxes.gr/…/fact-check-man-with…/)

©Δημήτρης Αλικάκος »»»

This entry was posted in IERES_ATAXIES, Ieres_Ependyseis, IERES_YPOKRISSIES, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Δικαιοσύνη, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ο παπάς αγύρτης Λουπασάκης ξαναχτύπησε [μέρος Β’]

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Ο θεομπαίχτης Αρχιεπίσκοπος Λιάπης τον προστατεύει


  Με τον Εωσφοριστή Φύρερ

  Οι Εισαγγελείς και η Εφορία δεν ακουμπούν τους θαυματουργούς ιερείς;


  Ο σφριγηλός ανάπηρος που περπάτησε  https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%94%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%A5%CE%96%CE%95%CE%99-%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%97-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91-%CE%9C%CE%95-%CE%A4%CE%9F-%CE%A3%CE%A5%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%A4/

  30|06|2020 08:17/KATADOTIS/2204 VIEWS
  ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΦΑΝΗ!

  Ο Τίμιος Σταυρός του πατρός Δημητρίου στο Εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, το Τίμιο Ξύλο όπου Σταυρώθηκε ο ίδιος ο Χριστός, θαυματουργεί και πάλι χάρη στο έλεός του Παντοδύναμου Κυρίου!
  Κολλά επάνω στο σώμα σαν βεντούζα, θαυματουργικά και θεραπευτικά (όπως και ο Σταυρός του παπα – Σταύρου στο Ρέθυμνο) και θεραπεύει άμεσα κάθε παράλυση, κάθε νεύρο, κάθε αρρώστια και την πιο βαριά και την πιο ανίατη!
  Και το θαύμα στην παράλυτη Φανή, που έφερε ως εκεί πάνω με πίστη η οικογένειά της, γίνεται και είναι μέγα! Στις 21-6-2020 μ.Χ.! Δείτε το στο βίντεο

  ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ …ΑΛΟΓΑΚΙ

  Λίγο πρωτύτερα, την ίδια εκείνη ημέρα 21-6-2020, ένα αλογάκι ήρθε ξαφνικά στο Δισκοπότηρο του παπα-Δημήτρη, την ώρα που ετοιμαζόταν να βγάλει την Θεία Κοινωνία! Κάθισε στην μερίδα του Χριστού, ανέβηκε έπειτα στην Αγία Λαβίδα και στο τέλος πάνω στον παπα-Δημήτρη όπου και έμεινε μέχρι το τέλος της Θείας Λειτουργίας, σκαρφαλώνοντας στο αυτί του!
  Τότε ο ευσεβής Ιερέας, το ερμήνευσε μπροστά στον κόσμο, ως κάτι ευχάριστο που θα ακούσουμε για κάποιο θαύμα του Σταυρού! Και το θαύμα έγινε μετά! Έγινε στην παράλυτη Φανή! Που την φέρανε σχεδόν σηκωτή, εντελώς παράλυτη και έφυγε τρέχοντας τις σκάλες!

  Δείτε το βίντεο με το αλογάκι και την ερμηνεία του παπα-Δημήτρη, που εκπληρώθηκε τόσο άμεσα και θαυμαστά!

  Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

 2. Παράθεμα: Ο παπάς αγύρτης Λουπασάκης ξαναχτύπησε [μέρος Β’] — Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 3. Ο/Η Γιάννης λέει:

  «Δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στην εκμετάλλευση της πίστης απλών ανθρώπων»
  Όχι και τόσο ισχυρό επιχείρημα. Γενικώς η πίστη ήταν, είναι και θα είναι υπόθεση εκμετάλλευσης, αφελών ανθρώπων.
  Δηλαδή, τα «θαύματα» του Λουπασάκη είναι απάτη, ενώ τα θαύματα του Ιησού, του Αγίου φωτός, της ανάστασης του Ιησού δεν είναι; Πράγματι ο Ιησούς.. περπάτησε πάνω στο νερό, ανέστησε τον Λάζαρο, ή θεράπευσε αρρώστους;
  Αν δεχθούμε πως τα θαύματα» της Π. και της Κ. Διαθήκης είναι αληθινά, τότε γιατί να μη δεχθούμε ότι ο θεός εξακολουθεί να κάνει την παρέμβασή του μέσω κάποιων ιερέων;
  Αν τα γενικόλογα στοιχεία – κάπου, κάποιος, κάποτε – που αναφέρονται σε περιπτώσεις ανάλογων «θαυμάτων» δεν μπορούν να τα αποδείξουν, τότε γιατί τα ακόμη λιγότερα αποδεικτικά στοιχεία για τα «θαύματα» της Αγίας Γραφής δεν καταγγέλλονται ως ανόητα και παραπλανητικά ψεύδη;
  Είναι εύκολο να καταγγέλλουμε απατεώνες σαν τον Λουπασάκη, αλλά το ζήτημα είναι να καταγγείλουμε την Αγία Γραφή ως ένα άκρως επικίνδυνο και διαχρονικό ψέμα, στην οποία (Αγ. Γραφή) δηλώνουν πίστη διαχρονικά οι ταγοί της εκκλησίας, οι πολιτικοί ταγοί, οι πνευματικοί, οι καλλιτέχνες κλπ. Και το κάνουν με όλη της άνεση της ανυπόφορης υποκρισίας τους. Και παριστάνουν πως πιστεύουν στα χριστιανικά κείμενα, ενώ την ίδια στιγμή ζουν προφανώς αντιχριστιανικά. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού ο Χριστιανισμός βρίσκεται ολοκληρωτικά εκτός πραγματικότητας.
  Τελικά τι είναι πιο επικίνδυνο; Η υποκρισία του Λουπασάκη που επηρεάζει τους πολύ ανόητους ή η υποκρισία των Χριστιανών, πολιτικών, πνευματικών ταγών;
  Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κινούμενη η αρχιεπισκοπή παραμένει σιωπηλή. Η απάτη του παπά συνεισφέρει στο να μένει στο απυρόβλητο γενικά η χριστιανική απάτη.

  Με δύο λόγια, κατά την γνώμη μου, μαζί με την καταγγελία μας για περιπτώσεις σαν τον Λουπασάκη, θα πρέπει να καταγγέλλουμε σαν γελοία απάτη και τα «θαύματα του ιδρυτή της θρησκείας που πιστεύουν».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.