Μνήμη των Ανεμβολίαστων Τεσσαράκοντα κοιμηθέντων Αθωνιτών

[Η Δικαιοσύνη αφυπνίστηκε και «ερευνά» τον ιερό πυρήνα εκτόξευσης του Μαύρου Θανάτου]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Η Ομερτά, που είχε επεκταθεί μέχρι την αποκοπή του ακρωτηρίου του Άθωνα από τους επίσημους χάρτες πυκνότητας των κρουσμάτων, για να μην φανεί το παγκόσμιο ρεκόρ, έσπασε κατά ένα μέρος και δόθηκαν-αναρμοδίως δυστυχώς-κάποιοι αριθμοί, που πιθανότατα είναι μικρότεροι από τη ζοφερή πραγματικότητα, αφού η Πολιτεία δεν φαίνεται να ασκεί ολόκληρη την κυριαρχία που υποχρεούται σε αυτό το πολλαπλά προκλητικό τμήμα της Επικράτειας, το οποίο δεν μπορεί να επισκεφθεί η Αρχηγός του Κράτους και το οποίο στεγάζει Σχολή ανήλικων αγοριών που δεν  βλέπουν γυναίκες στη διάρκεια τουλάχιστον των 9 μηνών κάθε έτους της μαθητείας τους. Στους νεκρούς θα είχε προστεθεί τουλάχιστον άλλος ένας, αν ο προκλητικά ανεμβολίαστος Εφραίμ Βατοπεδινός δεν τύχαινε προκλητικότατα προνομιακής περίθαλψης, μόνον αυτός μεταξύ των εκατοντάδων μοναχών που ασθένησαν και πιθανότατα μόνον αυτός από τις χιλιάδες των Βορεοελλαδιτών που χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό, για να πληρώσει με αχαριστία αυτήν την απαράδεκτη επιλεκτική κρατική στοργή, δηλώνοντας πως σώθηκε από θαύμα της αφορολόγητης βερσιόν που λανσάρει ως Αγία Ζώνη.

Προχτές δημσιεύτηκε «Άγιο Όρος: Πάνω από 40 μοναχοί νεκροί από κορωνοϊό». Περίπου 1.000 έχουν νοσήσει τουλάχιστον μία φορά». «Ο ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου, αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος, εκτιμά ότι ήδη πάνω από 40 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό–οι δύο τελευταίοι μόλις χθες. «Έχουν φύγει πολύτιμοι άνθρωποι που είχαν πολλά ακόμα να προσφέρουν» αναφέρει στα «ΝΕΑ». Ερωτηθείς σχετικά με τις περιπτώσεις ιερωμένων που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για την πανδημία και για την πρόσφατη παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, παραδέχεται ότι το πρόβλημα επιμένει τόσο εντός όσο και εκτός του Περιβολιού της Παναγίας».

Να σχολιάσω και να ρωτήσω τέσσερα πράγματα που οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν να σχολιάσουν όπως οφείλουν και που τα υποκριτικά και υπονομευτικά κόμματα της Αριστεράς δεν θα θέσουν ποτέ, απασχολημένα με τυχοδιωκτικό αντιπολιτευτικό κλεφτοπόλεμο.

Α. Ο Εισαγγελέας όφειλε να είχε κινηθεί πολύ νωρίτερα κατά της εγκληματικής δράσης οσίων Γερόντων που απαγόρευαν το εμβόλιο στα ανά την Ελλάδα προβληματικά και εξαρτημένα από τους γκουρού τέκνα τους, πολλά από τα οποία έπεσαν νεκρά στο πεδίο της βλακείας, μεταξύ αυτών και ο απερίγραπτος Κοσμάς της Αιτωλίας, που λειτούργησε και ως αναπαραγωγός σε στίφη ηλιθίων της αυτοκτονικής του αλαζονείας. Ήδη από τις 7 Νοέμβρη υπήρχε η πολύ συγκεκριμένη βάση για να κινηθεί η Δικαιοσύνη: «Νεκρός μοναχός στο Άγιον Όρος: «Ήθελε να εμβολιαστεί, αλλά δεν τον άφηνε ο γέροντάς του»-Πώς εξαπλώθηκε ο ιός».

Β. Γιατί δεν ανακοινώνονται επίσημα τα ονόματα των κατά τον ηγούμενο «πολύτιμων» νεκρών», όχι μόνο για λόγους ιατρικής στατιστικής ή για να γνωρίζει η κοινή γνώμη και για να γκρεμιστεί το παράνομο τείχος των άγνωστων και αδήλωτων νεκρών, αλλά και έτσι ώστε οι πιστοί τους να τους μνημονεύουν και στο μέλλον να αποτελέσουν ενδεχομένως όταν το πράγμα θολώσει στις μνήμες, τους νέους Αγίους Τεσσαράκοντα του γελοίου εκκλησιαστικού εορτολογίου;

Γ. Ο όσιος Βαρθολομαίος, που εμφανίζεται (και ειλικρινά-μπράβο του) ως εραστής της ωμής αλήθειας, θα άνοιγε ποτέ το στοματάκι του, αν δεν βρισκόταν εξόριστος από το μοναστήρι του, δηλαδή  αν οι κυβερνήσεις των ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ιδίως η πρώτη λόγω Πάνου Καμμένου-πνευματικού τέκνου της Μονής, δεν απέφευγαν να εφαρμόσουν το Νόμο στους Νεάντερταλ σχισματικούς παλαιοημερολογίτες και Χρυσαυγίτες καλόγερους που έχουν καταλάβει τη Μονή Εσφιγμένου, περιφρονώντας τις διαταγές του-κατά το Σύνταγμα και κατά τους εκκλησιαστικούς Κανόνες -προϊσταμένου τους, του πατριάρχη;

Δ. Τι προσέφεραν οι Άγιοι Τεσσαράκοντα Αθωνίτες αυτόχειρες και ποια είναι αυτά που «είχαν πολλά ακόμα να προσφέρουν»; Ειλικρινά απορώ πως μπορούν να λέγονται τέτοια πράγματα για ανθρώπους που ζουν αυτοαποκλεισμένοι σε γκέτο, σε βάρος της φυσιολογικής, εργαζόμενης και παραγωγικής κοινωνίας.

This entry was posted in IERES_ATAXIES, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Διακρίσεις (κάθε είδους), Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

2 Responses to Μνήμη των Ανεμβολίαστων Τεσσαράκοντα κοιμηθέντων Αθωνιτών

 1. Παράθεμα: Μνήμη των Ανεμβολίαστων Τεσσαράκοντα κοιμηθέντων Αθωνιτών — Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 2. Ο/Η laskaratos λέει:

  https://www.iefimerida.gr/zoi/sissy-hristidoy-dikigoro-ierea-moda-biasmoys

  Eνταση σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον δικηγόρο του ιερέα που βίαζε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια.

  Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του ιερέα που έχει καταγγείλει η ανήλικη, είπε στον αέρα της εκπομπής ότι έχει γίνει πλέον της μόδας οι καταγγελίες. Μια άκρως προκλητική τοποθέτηση που ξεσηκώνει οργή και προκάλεσε και την αντίδραση της παρουσιάστριας της εκπομπής Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της .

  https://www.thenewspaper.gr/2019/07/01/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84/

  Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποψήφιος με την Ελληνική Λύση
  Επειδή είμαι ένας από εσάς τους καθημερινούς Έλληνες Πολίτες, μπορώ να νιώσω τα προβλήματά σας και να αγωνιστώ μαζί με όλους εσάς, για την Ελλάδα, την Δικαιοσύνη, την Παιδεία, τα Εθνικά Θέματα, όπως η Μακεδονία μας, η οποία ήταν, είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!  https://www.iapopsi.gr/minysi-kata-toy-ilia-mosialoy-gia-tin-aischri-anartisi-me-tin-panagia/

  Μήνυση κατά του Ηλία Μόσιαλου για την αισχρή ανάρτηση με την Παναγία
  Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος θα κινηθεί νομικά κατά του κ. Μόσιαλου για την εν λόγω ανάρτηση μετά την αντίδραση από την Εκκλησίας της Ελλάδας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.