Ηγούμενος Παρθένιος: Ψεύτης και κήρυκας αντιεμβολιασμού, χτυπήθηκε από κορωνοϊό

[Τρεις νεκροί τον Δεκέμβρη στη Μονή του]

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Ο covid συνεχίζει να επιτίθεται μανιακά σε ανεμβολίαστους κληρικούς: « Ηλεία: Οικογένεια ιερέα ξεκληρίστηκε από κορονοϊό»  «….η πρεσβυτέρα γύρισε στο χωριό του κάμπου της Ηλείας όπου διαμένει με αποτέλεσμα να κολλήσει τον 54χρονο σύζυγό της ιερέα (και αυτός ανεμβολίαστος) ο οποίος λίγες μετά τα πεθερικά του μπήκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο. Η κατάληξη για τους δύο γονείς της και τον 54χρονο ιερέα σύζυγό της δεν ήταν αίσια αφού με διαφορά λίγο ημερών έφυγαν από τη ζωή λόγω επιπλοκών του κορονοϊού… Τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας που ήταν όλα αγόρια νόσησαν» («Έθνος»-23.12).

Παράλληλα, την ίδια ημέρα (23.12)  «Ξαναφουντώνει ο κορονοϊός στο Άγιον Όρος – 3 νεκροί στη μονή Αγίου Παύλου – Νοσεί και ο Ηγούμενος» («Mακεδονία»-Εύρης Τσουμής). «Ξαναφουντώνει η πανδημία στο Άγιον Όρος κι ας προσπαθούν κάποιες μονές να κρατούν το πρόβλημα και τα κρούσματα… στο περιθώριο. Στη μονή Αγίου Παύλου από την οποία ουσιαστικά μπήκε στη δίνη του κορονοϊού όλη η μοναστική πολιτεία το Σεπτέμβριο του 2020, έχουν πεθάνει από covid-19 σε λιγότερο από ένα μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άνθρωποι ενώ νοσεί και ο 90χρονος Ηγούμενος της μονής Παρθένιος, γνωστός και ένθερμος αρνητής του κορονοϊού και αντιεμβολιαστής. ‘Οπως είπαν στο makthes.gr πηγές από τη μοναστική πολιτεία, από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι σήμερα έχουν πεθάνει τρία άτομα στη Μονή Αγίου Παύλου. Πρόκειται για δύο μοναχούς πάνω από 70 ετών, τον Ευσέβιο και τον Χρυσόστομο ενώ θύμα του κορονοϊού ήταν κι ένας λαϊκός, εργάτης στη μονή, ονόματι Αλέξανδρος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τώρα νοσεί και ο Ηγούμενος ο οποίος είναι πάνω από 90 ετών. Η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή και παραμένει στο μοναστήρι. Για τη Μονή Αγίου Παύλου το πρόβλημα εντοπίζεται και στα σημαντικά κελλιά που έχει. Είναι χαρακτηριστικό πως τον Μάρτιο του 2021, σε κελλιά της Νέας Σκήτης που υπάγεται στην Μονή Αγίου Παύλου υπήρχαν 23 θετικά κρούσματα! Η Μονή Αγίου Παύλου είναι ουσιαστικά αυτή που έβαλε το Άγιον Όρος στο.. χάρτη της πανδημίας το Σεπτέμβριο του 2020. Τότε ανιχνεύτηκαν στη μονή, για πρώτη φορά στην Αθωνική Πολιτεία, 8 κρούσματα κορονοϊού. Το αποτέλεσμα ήταν η μονή να μπει σε καραντίνα και να τεθούν σε εφαρμογή για πρώτη φορά περιοριστικά μέτρα για τις επισκέψεις στο ‘Αγιον Όρος. Εξαιτίας της κατάστασης στη μονή, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μπήκε τότε για πρώτη φορά στον Άγιον Όρος, εξέτασε μοναχούς και εντόπισε κρούσματα σε τουλάχιστον ακόμα δύο μονές.

Το πιο σοκαριστικό όμως ήταν πως η μονή Αγίου Παύλου στις ανακοινώσεις της εκείνη την περίοδο επέμενε πως δεν επρόκειτο για κρούσματα κορονοϊού, αλλά για μια… «έκτακτη επιδημία γρίπης». Άλλωστε ο Ηγούμενός της, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η επιδημία του κορονοϊού και στη χώρα μας και η κυβέρνηση είχε πάρει τα πρώτα αυστηρά μέτρα καραντίνας, είχε φανερώσει τις απόψεις του για τον covid-19. Σε βίντεο τον Απρίλιο του 2020 ο ηγούμενος της Μονής του Αγίου Παύλου καλούσε την κυβέρνηση να ανοίξει τις εκκλησίες γιατί μόνο ο Θεός θα μας σώσει. “Οι εκκλησίες μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν ένα νεκροταφείο, όλοι οι άνθρωποι κλεισμένοι στα σπίτια τους! Τι είναι αυτό το πράγμα;” έλεγε τότε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Αγίου Όρους, Παρθένιος, ενώ παρακαλούσε τους πολιτικούς “να φωνάξουνε τον κόσμο, να ανοίξουνε τις εκκλησίες να βγει ο κόσμος έξω, να βγάλουνε τα εικονίσματα, να κάνουμε λιτανείες, να παρακαλέσουμε τον Παντοδύναμο Θεό να άρει αυτόν τον πειρασμό”. Σε άλλο σημείο ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, έλεγε ότι “αυτά γίνονται για να σφραγίσουν τον κόσμο, αλλά αυτό θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο”. Στα κηρύγματά του ο Ηγούμενος της Μονής Παρθένιος λέει ότι, δεν έχει ευλογία από αυτόν κανείς να κάνει εμβόλιο και ο κοροναϊός είναι της μασονίας και του Σατανά».

O Παρθένιος είναι ένας αγράμματος γόνος πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας, θύμα της φτώχειας, της αμάθειας και της επακόλουθης θρησκοληψίας των γονέων του, που από 15χρονο αγόρι φυλακίστηκε στον Άθωνα, όπου μυήθηκε από έμπειρους Γέροντες στα μυστικά της παρθενικής μοναχικής ζωής. Ο όσιος Παϊσιος είχε τόσο πολύ ενθουσιαστεί από την ανταπόκριση του σεμνού νέου στα αυστηρά ήθη του αθωνικού μοναχισμού, που είχε πει: «Ηγούμενοι υπάρχουν πολλοί, Παρθένιος κανένας». Η Μονή δηλώνει πως κατέχει τα δώρα των τριών μάγων τα οποία περιφέρει αφορολόγητα στη Ρωσία. Ένα απλό ερώτημα είναι γιατί δεν έχει κινηθεί ο Εισαγγελέας έγκαιρα κατά αυτού του ψευδόμενου και εγκληματικά παρανοϊκού καλόγερου, που πήρε κόσμο στο λαιμό του; Γιατί αυτή η ανοχή της συντεταγμένης Πολιτείας και των κομμάτων προς ένα σκοτεινό κόσμο που επηρεάζει πολλές χιλιάδες εξαρτημένους προβληματικούς ανθρώπους σε όλη τη χώρα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦA

Α. 10.1.2021: «Άθωνας: Πρώτος στα κρούσματα, πρώτος στη μάχη κατά του εμβολίου»-«Ο ψεύτης ηγούμενος Παρθένιος επιτίθεται».

Β. “Ἐγὼ δὲν θὰ δώσω σὲ κανέναν εὐλογία νὰ πάει νὰ κάνει τὸ ἐμβόλιο”

 

 

This entry was posted in θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ηγούμενος Παρθένιος: Ψεύτης και κήρυκας αντιεμβολιασμού, χτυπήθηκε από κορωνοϊό

 1. Ο/Η Βλαντιμίρ Πούτιν λέει:

  http://archive.romfea.gr/patriarxeia/patriarxeia/patriarxeio-mosxas/28010-2014-11-12-20-18-04

  Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014
  Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr – 22.13

  Του Αιμίλιου Πολυγένη

  Συνάντηση με τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλο είχε χθες, Τρίτη 11 Νοεμβρίου ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Γέροντας Παρθενίος.

  Ο Πατριάρχης Κύριλλος και ο Ηγούμενος Παρθένιος αναφέρθηκαν στην απήχηση που είχε η μεταφορά των Τιμίων Δώρων των Μάγων και ιερών λειψάνων στη Ρωσία.

  «Σε μια εποχή που ο κόσμος περνάει μεγάλες δυσκολίες, είναι σίγουρα μια μεγάλη στήριξη για τους ανθρώπους. Ειδικά σήμερα, που με την επίδραση εξωτερικών δυνάμεων έχουμε προβλήματα στην οικονομία μας, προβλήματα που σχετίζονται και με πιθανή μείωση του βιοτικού επιπέδου, η ενίσχυση του πνεύματος είναι ζωτικής σημασίας για τους ανθρώπους και τη χώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Κύριλλος.

  Σε άλλο σημείο ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας τόνισε: «Δουλεύουμε σκληρά για την ενίσχυση της ορθοδόξου πίστεως στις καρδιές του λαού μας. Με την ελπίδα του Θεού ο λαός μπορεί να περάσει μέσα από όλες τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες της ζωής. Ως εκ τούτου, είμαστε σε επαφή με το Άγιο Όρος, όπου εκεί η προσευχή γίνεται βίωμα.»

  Από την πλευρά του ο Γέροντας Παρθένιος ευχαρίστησε Πατριάρχη Μόσχας κ. Κύριλλο για την συνάντηση και εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τους λαούς της Αγίας Ρωσίας.

  «Αισθανόμαστε θλίψη και ζητούμε από τον Κύριο και από την Παναγία να βοηθήσουν τον ρωσικό λαό, το λαό της Ουκρανίας, και γενικά όλους τους λαούς που περνούν τέτοιες δυσκολίες» ανέφερε ο Γέροντας Παρθένιος.

  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και η κατάσταση των χριστιανών στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης των ενοριών του Πατριαρχείου Αντιοχείας στη Συρία.

  Τέλος ο Πατριάρχης Κύριλλος εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για την κατάσταση των χριστιανών στη χώρα

 2. Ο/Η laskaratos λέει:

  https://www.dikastikoreportaz.gr/apokalupsi-thulakes-parakratous-threfoun-tous-antiemboliastes/

  Αποκάλυψη: «Θύλακες» παρακράτους «θρέφουν» τους αντιεμβολιαστές
  Από ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ TEAM -21/12/2021

  Τριάντα πυρήνες στην Αττική και 15 στη Βόρεια Ελλάδα, σχετιζόμενους με κυκλώματα τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης, ακροδεξιούς της Βορειοανατολικής Αττικής και του Πειραιά, καθώς και με παραστρατιωτικές οργανώσεις, έχουν τεθεί σε έλεγχο από τις αστυνομικές διευθύνσεις και την ΕΥΠ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», προκύπτει αφανές δίκτυο χρηματοδοτών με στόχο τη διασάλευση της δημόσιας τάξης, τους εκβιασμούς δημοσίων προσώπων και τη γενικότερη πολιτική αναταραχή, ανάλογα με εκείνη των δύο προηγούμενων δεκαετιών.

  Του Μιχ. Ι. Ασημάκη

  Από το «κόσκινο» της ΕΥΠ και των αστυνομικών διευθύνσεων 30 πυρήνες σε Αττική και 15 στη Β. Ελλάδα, εμπλεκόμενοι και με παραστρατιωτικές οργανώσεις! − Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. επίσης οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και οι «Αυτόχθονες Έλληνες»

  Από τα δυσάρεστα γεγονότα στην Πιερία, όπου 11 μέλη των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» άρπαξαν τον διευθυντή του Γυμνασίου, φάνηκε ότι οι ομάδες συγκροτούνται από άγνωστα μεταξύ τους πρόσωπα, προερχόμενα ακόμη και από διαφορετικές περιοχές της χώρας, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ασταθείς ψυχολογικά χαρακτήρες, χαμηλού πνευματικού και εισοδηματικού επιπέδου. Οι κατά τόπους εισαγγελείς έχουν ενημερωθεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όχι μόνον εγκυκλίως αλλά και προφορικώς, ότι το προφίλ αυτών των ανθρώπων εύκολα οδηγεί στο συμπέρασμα ψυχιατρικής αντιμετώπισης, ωστόσο το αποτέλεσμα των ενεργειών τους α) συνάδει με δράσεις οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης και β) φανερώνει ότι υπάρχει καθοδηγητής. Κι όχι ένας.

  Οπαδοί του Σώρρα

  Στην απολογία του ο ένας από αυτούς, ο οποίος είναι απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., είπε ότι ανακάλυψε το δίκτυο των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», μέσω social media και live videos πριν από έναν χρόνο και από τον Απρίλιο συμμετέχει επίσημα σε συναντήσεις της ομάδας. Στις συναντήσεις αυτές, αντιλήφθηκε ότι υπήρχαν κάποια μέλη της Χρυσής Αυγής και οπαδοί του Σώρρα, τους οποίους όμως, όπως υποστηρίζει, κατηγόρησαν και απομόνωσαν οι υπόλοιποι Θεματοφύλακες. Μπαίνοντας στην ομάδα, υπέγραψε μαζί με άλλους την «Ιερή Δήλωση», την οποία τα μέλη είτε την κατέθεταν στην Εισαγγελία είτε σε αστυνομικά τμήματα της γειτονιάς τους. Μάλιστα, είπε ότι στη σύνταξη της Δήλωσης η ομάδα πήρε βοήθεια από γνωστό Έλληνα συνταγματολόγο, ο οποίος έχει κατά καιρούς αμφισβητήσει με δημόσιες δηλώσεις του την πανδημία του κορωνοϊού.

  Ο απόστρατος, στο πλαίσιο δράσης του, έχει προχωρήσει σε καταγγελίες στα δικαστήρια για πράξεις που κατά την κρίση του είναι αντισυνταγματικές. Ερωτηθείς για τα καρτελάκια και τα σήματα που έχει η αυτοαποκαλούμενη Συνταγματική Αστυνομία, απάντησε πως η απόλυτη μειονότητα προχώρησε σε κινήσεις να εκδώσει καρτελάκια με τα ονόματά τους και σήματα της ομάδας. Σύμφωνα με τη δικογραφία του περιστατικού στο οποίο εμπλέκεται, έφερε καρτελάκι με το όνομά του.

  Ράπιντ τεστ

  Μιλώντας για την έφοδο της «ομάδας» σε διαγνωστικό κέντρο της Κατερίνης (μία ημέρα πριν από το συμβάν με τη «σύλληψη» του καθηγητή), περιέγραψε πως μια γυναίκα που ερχόταν στη συνάντηση είπε πως η κατάσταση έξω από το διαγνωστικό κέντρο ήταν «χύμα». Πηγαίνοντας εκεί, ο απόστρατος είπε πως είδε τα ράπιντ τεστ, θετικά και αρνητικά, να είναι έξω στο τραπεζάκι και το υγειονομικό υλικό που είχε απορριφθεί στον κάδο αφύλακτο, με αποτέλεσμα η ομάδα να ρωτήσει τον υπεύθυνο του κέντρου να του δείξει τα έγγραφα για τη νόμιμη λειτουργία του καταστήματος. «Αυτό ζητήσαμε! Αν έδειχνε σε εμάς τα χαρτιά, θα λέγαμε σε ευχαριστούμε πολύ που μας έδειξες. Είσαι νόμιμος, αλλά βάλε κάποιον να το φυλάει (σ.σ. το υγειονομικό υλικό) ή βαλ’ τα μέσα». Σε ερώτηση με ποιο δικαίωμα ένας πολίτης μπορεί να ζητήσει από έναν άλλο πολίτη να του επιδείξει χαρτιά λειτουργίας, απάντησε πως ως πολίτης αν δεις πράγματα επικίνδυνα, οφείλεις έστω να κάνεις μια ερώτηση.

  Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο ιδιοκτήτης του διαγνωστικού ανέφερε πως οι τέσσερις με την αυτοαποκαλούμενη ιδιότητα της Συνταγματικής Αστυνομίας, του είπαν ότι έχουν αρμοδιότητα βάσει Συντάγματος να ελέγχουν τα πάντα και επέδειξαν προκλητική συμπεριφορά ενώ ο αστυνομικός που ήταν παρών σημείωσε πως η γυναίκα της ομάδας έπιασε με γυμνά χέρια θετικό τεστ κορωνοϊού, θέτοντας την ίδια και τους υπόλοιπους σε κίνδυνο.

  Παρακολουθήσεις

  Την ίδια ώρα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθεί νέους και υφιστάμενους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απ’ όπου δύο κύριες οργανώσεις, οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και οι «Αυτόχθονες Έλληνες» διακινούν προπαγανδιστικό υλικό, ενώ αναζητούνται και ίχνη γκρουπαρισμένων τηλεφωνικών επαφών στην εφαρμογή Telegram. Τα κύρια πρόσωπα προέρχονται από τον κύκλο του Αρτέμη Σώρρα και ταυτοποιήθηκαν από συγκεντρώσεις του κόμματός του, το καλοκαίρι του 2015 στην είσοδο του Ηρωδείου, το 2017 στο Εφετείο Πατρών και το 2018 στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

  Υπάρχουν όμως κι άλλοι, πρώην στρατιωτικοί ή αστυνομικοί που συμμετέχουν σε ακροδεξιές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, της Δράμας και της Κοζάνης, όπως ο «Ιερός Λόχος», η «Πατριωτική Πολιτοφυλακή», ο «Δούρειος Ίππος», ο «Μαύρος Κρίνος» κ.τ.λ.
  Από τις έως τώρα έρευνες σε συλληφθέντες των «Θεματοφυλακών» σε Ξάνθη, Πιερία, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα και Πάτρα, έχουν προκύψει επαφές τους με Πορτογάλους, Γερμανούς και με ανθρώπους του ομογενούς ιατρού Μ. Λαμπράκη, άλλοτε συνοδοιπόρου του Σώρρα, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πολυετή φυλάκιση στις ΗΠΑ για τη διάθεση του πολύ ισχυρού φαρμάκου οξυκωδόνη (oxycodone). Πιστεύεται ότι πρόκειται για παρεμφερές δίκτυο ανθρώπων που σήμερα προσπαθεί να «ρίξει» στην αγορά πόσιμη χλωρίνη με την ονομασία «MMS, Miracle Mineral Solution» ως αντίδοτο πλήθους ασθενειών, του κορωνοϊού συμπεριλαμβανομένου. Η προώθηση τέτοιων σκευασμάτων γίνεται από αποκαλούμενους «συμβούλους ολιστικής υγείας» στην Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λευκωσία, όπου και η έδρα ή το παράρτημα της προμηθεύτριας εταιρείας.

  Ο βιοσυντονισμός

  Σ΄ ένα αντίστοιχο «παιχνίδι», το οποίο βέβαια κοστίζει από 500 έως 850 ευρώ αναλόγως του μηχανήματος που θα επιλέξει να αγοράσει κανείς, έχουν μπει και αρκετοί ημεδαποί και αλλοδαποί «θεραπευτές βιοσυντονισμού». Τα πρώτα «ιατρεία» ξεκίνησαν να λειτουργούν το 2002 στους Αμπελόκηπους και το Χαλάνδρι το 2002 και πλέον έχουν αναπτυχθεί σε 130 σημεία στην Αθήνα και περίπου 200 σε άλλες πόλεις. Ο «Ρώσος», ένα εντελώς αμφιλεγόμενο πρόσωπο της ιατρικής κοινότητας, θεωρείται «ενορχηστρωτής» της εξάπλωσης των «βιοσυντονιστών», έχοντας μάλιστα στο πελατολόγιο τους περισσότερους ανεμβολίαστους καλλιτέχνες. Προέρχεται από την Ανατολική Ευρώπη και κατά το παρελθόν τα ταξίδια του στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή είχαν απασχολήσει την ΕΥΠ, καθώς ελεγχόταν για παράνομη εξαγωγή κεφαλαίων και «μεταφορές» πληροφοριών που αντλούσε από την υψηλή πελατεία του.

  Οι παλαιές ομάδες

  Υπηρεσιακοί αξιωματούχοι με βαθιά γνώση της παρασιτικής ρίζας εστιάζουν στη δομή τριών παλαιών ομάδων της δεκαετίας του 1960: α) της «Ναζιστικής Οργάνωσης Αθηνών», που εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι διατηρούσε τροφοδότες λογαριασμούς από την Αμερικάνικη «Κου Κλουξ Κλαν», στο όνομα ενός Τεξανού στρατιωτικού, β) της εκ Θεσσαλονίκης «Πανελλήνιας Χριστιανικής και Εθνικής Άμυνας ‘‘ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ’’» η οποία επί 20 χρόνια εξασφάλιζε κρατικά κονδύλια με τη μεσολάβηση εκκλησιαστικών παραγόντων και γ) των «Μαχητών Δυτικής Γερμανίας Η ΜΑΥΡΗ ΧΕΙΡ», που αποτελούνταν από «εθνικόφρονες μετανάστες» και στη διάρκεια της δικτατορίας μετέφεραν χρήματα ναζιστών Γερμανών εξαγοράζοντας μεγάλες εκτάσεις στη Δυτική Μακεδονία και τη Χαλκιδική. Εκτιμούν ότι υπάρχει διάδοχη κατάσταση, αφού σε έρευνες σε σπίτια ακροδεξιών και μελών των αντιεμβολιαστών βρέθηκε αρχειακό υλικό των Λογγίνου Παξινόπουλου, Χρ. Παπαδάκη, Γ. Διαμαντόπουλου, Ν. Κοσίντα και άλλων «διαφωτιστών» εκείνης της σκοτεινής εποχής.
  Ιδίως οι σχέσεις των ντόπιων «ψεκασμένων» και των παραθρησκευτικών με εθνικιστές στη Λειψία, τη Νυρεμβέργη, τη Δρέσδη και στο Βερολίνο απασχολούν την ελληνική διπλωματία προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν άμεσα οι «σύνδεσμοί» τους.

  Κατηγορητήρια

  Εκπρόσωποι του νομικού κόσμου υπογραμμίζουν ότι έχουν «δέσει» αρκετές κατηγορίες εις βάρος τους, όπως της εγκληματικής οργάνωσης, της παραβίασης των μέτρων για τις μολυσματικές ασθένειες και της διατάραξης της λειτουργίας του Δημοσίου, αφού όλες τους οι έως τώρα ενέργειες σχετίζονται με συναφή ζητήματα. Κατά τις ίδιες αναφορές, επίσης, πέραν των αφανών χρηματοδοτών, μένει να αποδειχθεί η «ευθεία συναλλαγή» των επιτήδειων με τα θύματά τους όσον αφορά στην πώληση «ομοιοπαθητικών» προϊόντων, «βοτάνων» και μαντζουνιών, όπως στην Αράχοβα και τη Νάξο με τη Βρετανίδα «υπουργό Θεραπειών», επίσης συνεργάτιδα του Σώρρα, η οποία ζητούσε και εξασφάλιζε ιδιωτικές χορηγίες για την στήριξη της προσπάθειάς της. Η συγκεκριμένη καταδικάστηκε προ ημερών σε ποινή 14 μηνών για αξιόποινες πράξεις εμφανισθείσα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λιβαδειάς με τήβεννο ως μέλος της «παγκόσμιας εκκλησίας της ζωής». Πρόκειται για συνήθη πρακτική των περισσότερων από όσους συλλαμβάνονται, καθώς επιδιώκουν ψυχιατρική εξέταση ώστε να τους αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο και να γλιτώσουν.

  Οι επικίνδυνοι

  Οι γνωστοί στους κόλπους των συνωμοσιολόγων ως «Επταδοσίτες» θεωρούνται και είναι οι πιο επικίνδυνοι οπαδοί των θεωριών για τον κορωνοϊό, έχοντας κυριολεκτικώς αυτοκτονικές τάσεις. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της 51χρονης από τον Βόλο που κατέληξε στις 14 Νοεμβρίου στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης αρνούμενη έως την τελευταία στιγμή να λάβει επείγουσα θεραπεία. Η Αστυνομία παρακολουθούσε τις αναρτήσεις της στο Facebook, όπου έγραφε ότι οι εμβολιασμένοι στο άμεσο μέλλον θα κατευθύνονται από άγνωστες δυνάμεις και ότι το αίμα των ανεμβολίαστων θα «πουλιέται χρυσάφι».

  Παρουσίαζε δε το «Ευαγγέλιο των επταδοσιτών» το οποίο είναι το εξής: «Η 1η και 2η δόση εμβολίου αφορούν τον εντοπισμό, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το εμβολιασμένο άτομο. Η 3η και 4η είναι του συντονισμού, ώστε να συντονιστεί το άτομο σε κάποια συχνότητα. Προς τούτο, θα βοηθήσει η συχνότητα 5g. Η 5η και 6η είναι της κατεύθυνσης. Καθοδηγεί το άτομο σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως τα συναισθήματα οργή, θλίψη, κ.λπ. Η 7η ως τελευταία είναι που αλλάζει το DNA του ανθρώπου. Οι δόσεις των εμβολίων είναι 7, όσα και τα μυστήρια (σ.σ. Χρίσμα, Θεία Ευχαριστία, Ιεροσύνη, Μετάνοια, Ευχέλαιο, Γάμος) της εκκλησίας μας. Κι αυτό τυχαίο; Δεν νομίζω…».

  Τα κυκλώματα των τοκογλύφων με τις πολιτικές διασυνδέσεις
  Φυσικά, το πρώτο πράγμα που απασχόλησε τους παλαιούς αξιωματούχους της ΕΥΠ δεν είναι υποθετικό αλλά σχετίζεται με τον βαθμό εμπλοκής των κυκλωμάτων τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης τα οποία ελέγχουν σχεδόν αποκλειστικά τη νυχτερινή διασκέδαση, σε μεγάλο βαθμό την εστίαση και πολλές τουριστικές λεωφορειογραμμές. Πρόκειται για κλάδους που επλήγησαν βαρύτατα στη Βόρεια Ελλάδα, περιφέρεια με τις μεγαλύτερες οικονομικές απώλειες λόγω κορωνοϊού. Οι τέσσερις κύριες και εν πολλοίς συνεργαζόμενες μεταξύ τους ομάδες φαίνεται ότι «σπρώχνουν χρήμα» επιλεκτικά σε πυρήνες αντιεμβολιαστών και ταραχοποιών εντός των «γεωγραφικών τους ορίων», πυροδοτώντας συνεχώς μικροεστίες έντασης για να μπορούν να κάνουν άλλες δουλειές, όπως διακίνηση συναλλάγματος και κεφαλαίων από την οικονομικά δοκιμαζόμενη Τουρκία.

  Οι ύποπτοι

  Οι φάκελοι των τοκογλύφων έχουν ξαναβγεί από τα συρτάρια και ελέγχονται περίπου 55 με 60 πρόσωπα, μεταξύ αυτών ένα άτομο που είχε φυλακιστεί τον Ιανουάριο του 2012, καταδικάστηκε για πλήθος αδικημάτων αλλά -ω του θαύματος!-, λίγους μήνες αργότερα αποφυλακίστηκε. Δυστυχώς και με αυτή την υπόθεση σχετίζονται άμεσα εν ενεργεία αστυνομικοί, υπηρεσιακοί παράγοντες των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας, καθώς και συνεργάτες νυν βουλευτών.

  Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 3. Ο/Η Κάποιος λέει:

  https://www.skai.gr/news/greece/arnites-ekklisias-3-nekroi-agio-oros-tragodia-oikogeneia-ierea-ileia

  «Ξεκληρίζονται» αρνητές της εκκλησίας: 3 νεκροί στο Άγιο Όρος σε ένα μήνα- Τραγωδία με οικογένεια ιερέα στην Ηλεία
  Χτυπημένοι από τον κορωνοϊό, κατέληξαν ένας ιερέας, η μητέρα του και τα πεθερικά του, ενώ νόσησαν η σύζυγός του και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά τους

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/12/2021 – 14:35
  1 ΣΧΟΛΙΟ

  Βαρύ είναι το χτύπημα της πανδημίας σε εκκλησιαστικούς κύκλους που απαξίωσαν την επιστήμη και τα εμβόλια. Στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου στο Άγιο Όρος ανέβηκαν στους τρεις οι θάνατοι από κορωνοϊό, με τον ηγούμενο της μονής να επιμένει σε αντι-επιστημονικά κηρύγματα, ενώ στην Ηλεία καταγράφεται οικογενειακή τραγωδία με τον θάνατο ιερέα αλλά και των γονιών της συζύγου του που έχασαν τη μάχη με τον ιό. 

  Στη μονή Αγίου Παύλου από την οποία ουσιαστικά μπήκε στη δίνη του κορονοϊού όλη η μοναστική πολιτεία το Σεπτέμβριο του 2020, έχουν πεθάνει από κορωνοιό σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σε λιγότερο από ένα μήνα, τρεις άνθρωποι ενώ νοσεί και ο 90χρονος Ηγούμενος της μονής Παρθένιος, γνωστός και ένθερμος αρνητής του κορωνοϊού και αντιεμβολιαστής.

  Σύμφωνα με πληροφορίες από τη μοναστική πολιτεία, από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι σήμερα δύο μοναχοί πάνω από 70 ετών κι ένας λαϊκός, εργάτης, έχουν πεθάνει από κορωνοιό στη Μονή Αγίου Παύλου.

  «Ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία αυτό το πράγμα. Εκεί που έδειχνε ότι κάπως ηρεμούσαν τα πράγματα, δείχνει το μέγεθος του προβλήματος, το πόσο σοβαρό είναι και ότι δεν πρέπει τελικά να εφησυχάζουμε», δήλωσε ο Γέροντας Βαρθολομαίος, Ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους. 

  Το εμβόλιο δεν είχε κάνει ένας ιερέας και η οικογένεια του σε χωριό της Ηλείας και δυστυχώς μέσα σε ένα μήνα έφυγαν από τη ζωή. Χτυπημένοι από τον κορωνοϊό, κατέληξαν ένας ιερέας, η μητέρα του και τα πεθερικά του, ενώ νόσησαν η σύζυγός του και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά τους.

  Την ίδια ώρα με διπλές Θείες Λειτουργίες και τηλεφωνικά ραντεβού θα κάνουν Χριστούγεννα οι πιστοί στα Ιωάννινα με απόφαση του Μητροπολίτη Μάξιμου. Μάλιστα πιστοί έχουν ξεκινήσει ήδη να ανταποκρίνονται θετικά στην εγκύκλιο που εξέδωσε. 

  1 Σχόλιο

  sxolio-menoumeeuropi • 9 ώρες πριν
  Τα ρέστα τώρα από τον Αγ.Πέτρο να ζητήσουν!!!

  Οι μοναχοί από την Παύλου, γιορτάζουν και την ίδια μέρα!!

 4. Παράθεμα: Ηγούμενος Παρθένιος: Ψεύτης και κήρυκας αντιεμβολιασμού, χτυπήθηκε από κορωνοϊό — Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 5. Ο/Η Psycho λέει:

  https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1194370/agion-oros-treis-nekroi-se-enan-mina-apo-koronoio-sti-moni-tou-agiou-paulou/

  23/12/2021

  Άγιον Όρος: Τρεις νεκροί σε έναν μήνα από κορωνοϊό στη μονή του Αγίου Παύλου

  Είναι χαρακτηριστικό πως τον Μάρτιο του 2021, σε κελιά της Νέας Σκήτης που υπάγεται στην Μονή Αγίου Παύλου υπήρχαν 23 θετικά κρούσματα!

  23/12/2021, 07:55 4
  Ασθενής και ο 90χρονος αρνητής Ηγούμενος Παρθένιος – Στο επίκεντρο ξανά η μονή του Αγίου Παύλου – Ο 90χρονος ηγούμενος λέει πως το εμβόλιο είναι της μασονίας και του… σατανά

  ΣΧΟΛΙΑ (4)
  μεσαιωνας!
  23/12/2021, 09:33
  μεσαιωνας!!!!! εκατο χρονια πισω ειναι η »ορθοδοξη» εκκλησια, που μονο εκκλησια δεν ειναι ! απιστευτη υποκρισια, ολα για το θεαθειναι και για το χρημα! ελεος , ελεος ελεος καλα , αυτοι δεν πιναν αγιασμο για να γινουν καλα; τι αναγκη εχουν απο γιατρους και νοσοκομεια;

  Απάντηση
  Vagos
  23/12/2021, 12:29
  Ο σκοπός τους είναι να γιατρέψουν την ψυχή τους και όχι το σώμα τους.

  Απάντηση
  Οι γενικεύσεις που κάνεις δείχνουν χαμηλό IQ
  23/12/2021, 13:06
  Κι έχεις και πολλή οργή μέσα σου, μάλλον ένας ειδικός θα μπορεί να σε βοηθήσει

  Απάντηση
  ΜΗΤΣΟΣ
  23/12/2021, 19:06
  ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟΥΣ //ΑΣΘΕΝΕΙΣ//΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.