Οι διαδηλώσεις τών αντιεμβολιαστών, υποκρύπτουν και ιδεολογικά ρετάλια

[Αυτό το τείχος α ν ο η σ ί α ς που έχει διαμορφωθεί, πώς θα το προσπεράσουμε;]

in.gr

«[…] Οι διαδηλώσεις τών αντιεμβολιαστών, υποκρύπτουν και κομματικούς φορείς, ιδιαίτερα από χώρους πολιτικών κινήσεων και κομμάτων οι οποίες ψαρεύουν στο χώρο της «ελεύθερης αγοράς» ψήφων και κατασκευής ατμόσφαιρας «διαμαρτυριών», από αλιείς τυχάρπαστων και γραφικών νταήδων, ελληναράδων, μεμονωμένων σαλεμένων, καθώς και τον μαϊντανό των λιμναζόντων πάσης φύσεως εθνικοφρόνων, οι οποίοι αμαυρώνουν με την παρουσία τους κι αυτή την περίπτωση «κοινωνικής» αγκιτάτσιας…
Όσο για τα περί «στέρησης της Ελευθερίας», «καταπάτησης των προσωπικών δικαιωμάτων» και άλλα πολλά τέτοια, τα προσπερνώ για να μη χάσω τη στοιχειώδη σοβαρότητα μιας τέτοιας συζήτησης και συγχρόνως να ξεχωρίσω τους διστακτικούς, τους φοβισμένους και τους πάσχοντες από διάφορες παθήσεις κλπ.

Το θέμα έχει καταλήξει να είναι απρόσμενα σ ο β α ρ ό. Η άρνηση εμβολιασμού δημιούργησε ένα παγκόσμιο κοινό, το οποίο τείνει να μεταμορφωθεί σε… κοινωνικό κίνημα· ανάμεσα στα τόσα άλλα που η κάθε κοινωνία γεννάει, σημαντικά ή ασήμαντα, χρήσιμα ή άχρηστα, επωφελή ή ανωφελή, βρισκόμαστε στην εποχή κατά την οποία οι αρνητές α δ ι α φ ο ρ ο ύ ν για τα αποτελέσματα της μεταδοτικότητας και τις αλυσιδωτές συνέπειες που προκύπτουν για τους συνανθρώπους μας!

Η άρνηση εμβολιασμού είναι α ρ ρ ώ σ τ ι α που προσβάλει το κοινωνικό μας σώμα και η οποία έχει συνδεθεί με την παραμορφωτική αντίληψη περί ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μέσα στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος στο οποίο ζούμε. Ο εμβολιασμός οφείλει να είναι συνειδητή υ π ο χ ρ έ ω σ η όλων των πολιτών (με τις αυτονόητες εξαιρέσεις λόγω υγείας).

Οι απαράδεκτες εικόνες των «μπροστάρηδων» εντιεμβολιαστών, είναι από τις απεχθέστερες και εκθέτουν όλο το… συνάφι. Διότι, πέρα απ? όλα τ? άλλα, η α ι σ θ η τ ι κ ή παίζει σταθερά σπουδαίο ρόλο στη διαμόρφωση σκέψης και καθημερινότητας, ενώ παράλληλα κινεί τα νήματα κάθε κοινωνικής έκφρασης.

Αυτό το τείχος α ν ο η σ ί α ς που έχει διαμορφωθεί, πώς θα το προσπεράσουμε;»

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο »»»

This entry was posted in conspiracy theories, IERES_ATAXIES, IERI_Exoussia, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Θεωρίες Συνωμοσίας, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

5 Responses to Οι διαδηλώσεις τών αντιεμβολιαστών, υποκρύπτουν και ιδεολογικά ρετάλια

 1. Ο/Η Γιάννης λέει:

  «Αυτό το τείχος α ν ο η σ ί α ς που έχει διαμορφωθεί, πώς θα το προσπεράσουμε;»
  Ανάγκα και οι θεοί πείθονται.
  Οταν τα προβλήματα, πανδημιών, υπερπληθυσμού, αστυφιλίας, κλιματικής αλλαγής, τεράστιες μετακινήσεις πληθυσμών – ήδη συμβαίνει – διατροφής, κλπ φθάσουν στα ύψη, πράγμα που δεν θα αργήσει να συμβεί, τότε οι κυβερνήσεις θέλουν δεν θέλουν, φοβούμενες ή όχι το πολιτικό κόστος θα αναγκαστούν να νομοθετήσουν σκληρούς και επείγοντες νόμους για να γίνει δυνατόν να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια κατάρρευση.
  Τότε οι πολίτες και μαζί τους και αυτά τα αφελή συνωμοσιακά κινήματα, θέλουν δεν θέλουν θα συμμορφωθούν.
  Τότε, ίσως, οι άνθρωποι αντιληφθούν σε πόσο μεγάλη έπαρση, μεγαλομανία, αλαζονεία και ύβρη έχουν περιπέσει, και αναγκαστούν να ανακρούσουν πρύμναν..

 2. Ο/Η Avir λέει:

  Ο/Η Γιάννη μου, τις γυναικοκτονίες ξέχασες…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.