Αχτσιόγλου: «Η πανδημία είναι ευκαιρία για την αριστερά – Η κανονικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία»

H βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στο πλαίσιο κομματικής διαδικτυακής εκδήλωσης, είπε ότι «η πανδημία είναι ευκαιρία για την αριστερά, ενώ η κανονικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία».

«Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία και ταυτόχρονα πολύ μεγάλη ευθύνη που έχουμε ως πρώτο κόμμα της Αριστεράς στην Ευρώπη να δράσουμε ώστε αυτές οι μετατοπίσεις, αυτές οι ρωγμές που υπήρξαν στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας να μπορέσουν να οδηγήσουν σε μια μεγαλύτερη, σε μια ουσιαστικότερη πολιτική αλλαγή», σημείωσε.

Και πρόσθεσε «η κανονικότητα, στην πραγματικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά. Η κανονικότητα οδηγεί στον ατομικισμό, γι’αυτό και η κυβέρνηση επενδύει στην ατομική ευθύνη».

δείτε το ιερόν βίδεον »»»

dailypost.gr

*

Μας απέκλεισαν από το facebook (υπαίτιος το Ελληνικό ΥΠΕΞ επί σ. Κοτζιά) χωρίς καμία ειδοποίηση. Εσείς, οι χιλιάδες αναγνώστες μας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: Μπορείτε να ανεβάσετε μέσω του ατομικού σας λογ/μού στο facebook, την κάθε ανάρτησή μας, ή κάντε ΚΛΙΚ στο εικονίδιο του facebook, κάτω από κάθε ανάρτησή μας. Ξέρουμε ότι το κάνετε ήδη, και σας Ευχαριστούμε

This entry was posted in Για την Αριστερά, Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

4 Responses to Αχτσιόγλου: «Η πανδημία είναι ευκαιρία για την αριστερά – Η κανονικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία»

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, όμως το να γκρεμίζεις είναι πολύ εύκολο, το να οικοδομείς πολύ δύσκολο, ειδικά αν είσαι μαθητευόμενος μάγος, ερασιτέχνης και προδήλως ηλίθιος.
  Το ζητούμενο για τη χώρα αυτή είναι οι προοδευτικές, εκσυγχρονιστικές μεταρρυθμίσεις, με πνεύμα δημοκρατικό και κοινωνικά δίκαιο και με εργαλεία της επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης.

  • Ο/Η roidis λέει:

   οι πράξεις είναι οι μαρτυριάρες, αυτές έχουν σημασία.
   και όχι οι παραταξιακές/κομματικες σημαίες.
   Όπως έχω πει και στο παρελθόν, δεν ξαναψηφίζω ιδεολογικά, μόνο πραγματιστικά.
   Το Εφικτό μόνο.

 2. Ο/Η Ενας απλός πολιτης λέει:

  Ένας απλός πολίτης
  ΣΥΡΙΖΑ. Πιο χυδαίο, πιο θρασύ, πιο παχύδερμο και πιο κυνικό πεθαίνεις.
  Υπάρχει ευαίσθητος, δημοκράτης και νοήμων άνθρωπος, αληθινός πολίτης και όχι ψευδεπίγραφος κομματάνθρωπος , που δεν καταλαβαίνει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή της χώρας μας και των εντός αυτής άμοιρων κατοίκων της;
  Αφού μετήλθε όλα τα σοφίσματα, προκειμένου να αποπροσανατολίσει ,να μπερδέψει και να παρασύρει έναν έτσι και αλλιώς γαλουχημένο με απλοϊκές, βολικές και ευκολοχώνευτες λύσεις λαό, προσπαθεί με νύχια και με δόντια, με όλα τα παλαιολιθικά και οπισθοδρομικά του στελέχη(δεν έχει και άλλα), να καταστρέψει αυτά που η κυβέρνηση και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, με στερήσεις και αγωνιώδη προσπάθεια, καταφέραμε ως τώρα στον τομέα της πανδημίας και της οικονομίας, να επιτύχουμε.
  Κάποτε λέγαμε, το λέει ο Πολάκης, το λέει ο τάδε, το λέει ο δείνα. Τώρα όλα τα στελέχη και στελεχάκια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναδείξει σε επίσημη ιδεολογία τους όλες αυτές τις ανορθολογικές, ψεκασμένες και παντελώς ανόητες αρλούμπες, που κατεβάζουν και εκστομίζουν.
  Δεν έχουμε ακούσει ούτε μια κοστολογημένη και υπεύθυνη θέση ή πρόταση για τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο. Μόνο παραδοξολογίες και ακρότητες στην ημερήσια διάταξή τους.
  Και ο κοντόθωρος και σπιθαμιαίος αρχηγός τους ούτε μία φορά, μα ούτε μία φορά δεν αποδοκίμασε, δεν διέγραψε κάποιον γι αυτές τις μπουρδολογίες .
  Προσπαθώντας να ψαρέψει ψήφους από όπου και αν προέρχονται, έχει κάνει ένα κόμμα χωρίς αρχές και ιδεολογία, χωρίς κεντρική κατεύθυνση και μπούσουλα. Δεν τολμάει να τα βάλει με τα λουλούδια του κόμματός του ; Δεν θέλει να τους στενοχωρήσει; Κάνει την παλαβή, μπας και ξεχασθούν τα λεγόμενά τους; Τον ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα του και το πώς θα κυβερνήσει αυτός, το σόι του και οι κολλητοί του από την εφηβεία ακόμη σύντροφοι;
  Μακάρι να ήταν μόνο αυτή η στενά συμφεροντολογική και κουτοπόνηρη συμπεριφορά του.
  Είναι κάτι πολύ χειρότερο.
  Όχι μόνο δεν τον νοιάζει, αλλά συνειδητά επιδιώκει να καταστρέψει την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, πιστεύοντας με το φτωχό και ανήθικο μυαλό του, ότι έτσι, μετά από μια καταστροφή, οικονομική, υγειονομική, εθνική, θα κλιθεί να γίνει ο τροχονόμος της φτώχιας και της μιζέριας, που θα προκύψουν.
  Κάποτε κοροιδεύαμε τους Βούλγαρους για την ισότητα των 100 ΕΥΡΩ, που παίρναν όλοι στον μισθό τους , τα άδεια ράφια τους, την πορνεία των νεαρών κοριτσιών τους για δυο καλτσοδέτες. Δυστυχώς ο Τσίπρας , επειδή δεν ξέρει, επειδή δεν θέλει και επειδή δεν μπορεί, έχει ως πρότυπό του την Βουλγαρία και την Βενεζουέλα, των 100 ΕΥΡΩ, των άδειων ραφιών, της γενικευμένης λόγω πείνας πορνείας. Κι αν για τις χώρες αυτές και τους πολίτες τους , που προήλθαν από έναν καταστροφικό παγκόσμια πόλεμο και μια καταραμένη φτώχια, το σύστημα ήταν κάπως ανεκτό , ας κάνει τον κόπο να εξηγήσει αυτός ο τιτανοτεράστιος ηγέτης στην νεολαία μας, ότι στις χώρες-πρότυπά του δεν υπάρχουν ούτε καφετέριες, ούτε μπαράκια, ούτε κινητά πολυτελείας, ούτε δυτικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες ,ούτε πάρτυ στις πλατείες, ούτε διαδηλώσεις, ούτε μικρομεγαλισμός με την σύνταξη του μπαμπά ή του παππού. Αυτά όλα είναι κομμένα, τα βλέπουν μόνο στην τηλεόραση, αν έχουν και αν πιάνουν ξένους σταθμούς. Υπάρχει μόνο ο βούρδουλας, οι φυλακίσεις, τα γκουλάγκ, η πορνεία, η ανελευθερία, η φτώχεια, η εξαθλίωση.
  Σ’ αυτή την ζωή, το να μην μπορεί κάποιος να επιτελέσει με επιτυχία τον ρόλο του δημάρχου, του βουλευτή, του αρχηγού κόμματος, του πρωθυπουργού, αν και εφ΄ όσον με όλες τις δυνάμεις του προσπαθεί, δεν είναι κακό. Δεν είναι το τελείωμα του κόσμου.
  Αν όμως έχοντας επίγνωση της αδυναμίας του ή των ανύπαρκτων ικανοτήτων του και ακόμη περισσότερο επιδιώκοντας συνειδητά να καταστρέψει την χώρα του και τους πολίτες της, προκειμένου να προσποριστεί ατομικά και κομματικά οφέλη, όπως κάνει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, ε τότε όλοι, εφ’ όσον διαθέτουμε έστω λίγη αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό, θα πρέπει να πούμε:
  Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ.
  ΦΤΑΝΕΙ.
  ΩΣ ΕΔΩ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΑΣ.
  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

 3. Ο/Η acto λέει:

  Να μας πούν καθαρά: είναι υ π έ ρ ή κ α τ ά του κορωνοϊού;
  (Βέβαια, ό,τι και να πουν, ψέματα θα πουν…)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.